Gata i centrala Stockholm stängs av permanent – terrorhot mot regeringskansliet orsak

Delningar

Att gator i Stockholm stängs av tillfälligt, för viss trafik eller enkelriktas är inte ovanligt och sker oftast av trafiktekniska skäl, celebra statsbesök eller för vägunderhåll. Nytt är emellertid att gator stängs permanent till följd av det förhöjda terrorhotet. Det sker nu med Fredsgatan som löper förbi regeringskansliet Rosenbad.

Stockholmarna får hädanefter vänja sig vid minskad framkomlighet och ökad köbildning i området runt regeringsbyggnaden. Orsaken är att regeringens säkerhetsavdelning, i spåren av förra årets muslimska terrorattack på Drottninggatan i Stockholm och de många terrordåd i samma religions namn som skett runtom i Europa på senare tid, bedömer Fredsgatan som en säkerhetsrisk.

Sannolikt har även Breiviks terrordåd i Norge 2011 spelat in i bedömningen. Det riktade sig förutom mot socialdemokraternas ungdomsverksamhet på Utöya också mot regeringskvarteret i Oslo.

Innan Trafikkontoret kan spärra av gatan för trafik måste ett formellt regeringsbeslut fattas. Fredsgatan är vältrafikerad av bilar som ska ta sig mellan östra och västra innerstaden. Det är oklart vilka alternativa färdvägar den trafiken nu ska omdirigeras till.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

240 KOMMENTARER

 1. Tänk om man hade angripit roten till problemet från allra första början i stället. Då hade vi sluppit stora delar av det samhälle vi har idag…

  • Finns ingen anledning att stänga Fredsgatan.
   De som ansvarar för införandet av multikulturen i Sverige skall naturligtvis kunna glädjas åt denna, speciellt kring sin arbetsplats.

 2. Går man ut officiellt och hävdar att det finns ett parti som utgör ett hot mot landet, då suger de riktiga terroristerna upp det i näsan. I skydd av denna förvanskade verklighet får dom därmed ett större manöverutrymme.

 3. Det är en vanlig trång gata på 300 meter.. Knappast ett mål för en lastbilsgalning från något ökenland.

 4. Det är t.ex. Öresundsbron som borde stängas av i stället (och då menar jag att det borde finnas rigorösa utlänningskontroller vid Sveriges gränser. Och när det gäller asylsökare borde de skickas tillbaka omedelbart om de inte skyndsamt uppfyller asylkvalifikationer, t.ex. att kunna legitimera sig).

 5. Istället för att anpassa befolkningen till en mindre terrorbenägen sammansättning. Förslagsvis en som INTE innehåller en kultur som anser att 1. den ska spridas sin världsbild med terror och krig och 2. den anser sig stå över alla andra.
  Så anser sjuklövern att folket istället ska vänja sig att få sina friheter inskränkta i allahs namn.

  Jag tänker rösta på ett parti som inte köper den verklighetsbilden!

 6. Vi har fortfarande en bit kvar innan FN-trupper ”tvingas” ta över kontrollen av Sveriges gator, men Globalisterna jobbar på det. När Macron importerat de 200 miljoner Afrikanerna är man garanterat i hamn.

  • ”Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will pledge with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.”

   – Henry Kissinger in an address to the Bilderberg meeting at Evian, France, May 21, 1992.

 7. Fredsgatan är helt nödvändig för framkommligheten i Stockholm. Det är bättre att flytta Rosenbad. Varför inte flytta Rosenbad till Riddarholmen (Gamla Riksdagshuset)?

  Stockholm är en marknadsplats och bilismen är helt nödvändig!

 8. Fredsgatan stängs pga ett permanentat krigsliknande tillstånd i Sverige.
  Poetiskt på ett slags sjukt sätt. Som så ofta i Sverige – den humanistiska stormakten.

 9. Flytta hela klabbet till den av vår elit så omhuldade mångkultur. Finns ett hundratal lämpliga platser i vårt land och de blir fler.

 10. Återigen läser jag att asylsökande ska skickas ”tillbaka”, Vart tillbaka de ska skickas framgår ej, bara tillbaka. Titta t.ex. på s.k. afghanska barn. Alla de har uzbekiskt utseende. Ju det finns uzbeker i Afganistan också hela 9 % av befolkningen. Men varför ser hela 99 % av ”afghaner” som just uzbeker? Är ni säkra att de kommer från Afghanistan? Det bor ju uzbeker i Turkiet, varför kan de inte komma därifrån och bara ”glömma” sina turkiska pass hemma? Hur kommer ni att kunna skicka dessa ”barn” till Afghanistan där de aldrig varit?

  • När jag besökte Sovjet året 1989 var det Uzbeker överallt – särskilt i Leningrad (S:t Petersburg) och Moskva. De satt på allmänna platser (torg) och gjorde inte jota. De betraktades som arbetsovilliga av lokalbefolkningen. Jag hörde senare att de blivit utvisade från Ryssland av Putin. Undrar vart de åkte? Vilket land kan vara så korkade att de tar emot dessa? Hmmmm…

   • Troligen utvisade Putin dem från S:t Petersburg till Moskva och från Moskva till S:t Petersburg. Jag var där förra sommaren, det kryllar av uzbeker överallt på allmänna platser.

 11. Mmm elitens gator ska vara fredade men allmänhetens är det inte lika noga med, ett par lejon får räcka……

  • De lejonen kan man åka bil emellan så det är bara en falsk trygghet från den röd-grön-rosa ledningen som styr Stockholm.Sedan finns det ju bombälten och knivar m.m.

 12. Det viktiga är förstås att vår regering skyddas. Oss vanliga dödliga är det inte så noga med. Vi får kryssa oss fram så gott det går mellan alla dödsskjutningar. Större risk att drabbas av en förlupen kula från en gängkriminell uppgörelse i en restaurang eller någon parkeringsplats utanför en stormarknad.

 13. Varför ska politikerna slippa undan de negativa bitarna av sin älskade invandring.
  Politikerna lever redan på ställen där invandrare och brott inte är vanliga. Men nu vill de även slippa se sitt elände och effekterna av besluten även på jobbet.

  Borde väl rimligtvis vara så att politiker drabbas av massinvandringen. Det skulle vara intressant att se en undersökning av detta.

 14. OT: När det debatteras 9000 afghaner tycker Löfven att Åkesson ska googla ordet ”humanism”. Tillåt mig att skratta. Visserligen skulle man kunna uppmana Löfven att googla samma ord, men han skulle inte ens begripa en bråkdel.

  • Att människor dör i vårdköer är det humanism.?
   Åkesson skulle gått hårdare åt Löfven angående dessa dödsfall i köerna.

  • Flera miljoner riktiga flyktingar i närområdet skulle ha istället fått hjälp med tre miljarder kronor.Det är hjälp på riktigt.
   Lyssna på Swebbtv på Youtube om det stora bedrägeriet mot svenska skattebetalare.

   • Egentligen är det fel att prata om humanism vad gäller fattigpensionärer. Det är folks egna pengar som varit öronmärkta för pensioner, men som politikerna har stulit. Pensionärer som betalat skatt ska inte behöva be om allmosor. Politiker är tjuvar som försöker rättfärdiga sina brott och sitt missbruk med humanism som täckmantel.

 15. Transitering av misstänkt folk som bör förpassas ut ur landet är en naturlig handling i de länder som vill ha ordning och reda i sitt land.
  Alla svenska väljare vill se detta som ett faktum, bortsett 7-klövern och deras allierade med den kommunistiska feministrörelsen och deras import som försatt vårt land i ett krisläge, där inte någon kan känna en inre säkerhet som mynnar ut i att våra barns trygghet blir utanför hemmet försämrat år efter år!

 16. Terrorn börjar närma sig mupparnas vardag,kanske det som behövs för att de ska
  vakna och inse vad de håller på med.SD är de enda som är vakna och inser vart
  vi är på väg och har varit det sen dag 1 och varnat för detta hela tiden och nu är
  vi där men i debatten som pågår nu nämns inte terrorn med ett ord.Jimmie fick
  som vanligt utstå rasistanklagelser från Annie Lööv,fattar inte hur han orkar tjafsa
  med dom där,måste ha nerver av stål.

  • Åkesson två starka sidor är att han kan tala (retorik) och att han är uthållig. Han vet att tiden står på hans sida och priset är statsministerposten. Folket har inget annat val än att rösta SD. Möjligen kan de rösta AfS.

   • Jimmie är suverän ingen av de andra slår honom i en debatt.
    han snackar omkull allihop,de har inget att sätta emot,det är en
    fröjd att lyssna på debatter där han är med.

  • Ser riksdagsdebatten, tydligen den sista före valet.
   Samtliga partiledare, förutom Jimmie, beter sig som mekaniska marionettdockor :
   Sjöstedt folklig och slipslös naturligtvis, snyftar med huvudet på sned om alla orättvisor i samhället……..djupt tagen av sitt eget tal…
   Björklund håller i sina skolfrågor som en pitbull sitt ben, yrar om något nytt betygssystem…..som skall höja elevernas kunskaper…
   Annie Lööf undviker konstant att fördjupa sig i något ämnesområde, försöker halvt maniskt täcka alla samhällsproblem och nå alla medborgargrupper, på två minuter….
   Löfven utstrålar panik, han vet att loppet är kört, försöker vrida alla frågor åt LAShållet, patetisk är bara förnamnet….
   Andreas Carlsson håller sig till familjens trygga härd och oroar sig för tilltagande villainbrott…utan närmare analys bakom…
   Isabella Löfvin har problem med bristen på höghastighetståg……och något smältande arktiskt snöberg, samt verkar ilsken och orolig, troligen ej kommit på vad hon skall pyssla med efter valet…
   Kort sagt ingen av ovanstående nissar verkar ha utvecklats personligen eller utvecklat Sverige under alla år de haft inflytande……!

  • Importterrorn är en del av regimens förintelsekamp mot fienden folket. Sossar är sjukligt paranoida inuti sin hallucinerande fantasivärld. Hör bara hur de fäktar mot icke-existerande ”nazister”. De skulle gärna köpa Kim Jong Uns sovjetiska pansartåg för egna resor.

   • Ja de lider av grav nazzenoja,alla som vågar kritisera deras import
    av röstboskap är nazister mer eller mindre,Det är det enda de har
    att komma med istället för att förklara för folk hur de tänkt sig att
    Sveriges framtid ska bli med denna gangsterimport.

  • Vid någon tidpunkt kommer t o m svensken förstå att han är tagen till kemtvätten. Då är det dock försent. Den demografiska bilden talar starkt för att svensken blir i minoritet redan 2025.

    • Sverige blir nu ett tragiskt öde i världshistorien.

     Svenskarna blir det första och troligen enda folk som kommer att utrota sig självt genom frivillig massinvandring. I tron om att kunna hjälpa hela världen förstör de ALLT som deras förfäder byggt upp genom strävsamt slit genom århundranden. Det värsta är att de utlämnar sina egna barn till ett samhälle som i bästa fall liknar totalt kaos.

     Endast en omedelbar och kraftfull återvandringspolitik kan vända den nuvarande utvecklingen!

     Att måla båten med kopparbaserad färg eller att hävda att alla som åker tunnelbana i Stockholm känns svenska hjälper inte! Det har vi sett bevis på!

  • Att valarbetare hindras att sprida information skulle i normala fall ses som ett hot mot demokratin. Situationen i Sverige är dock långtifrån normal.

   • Var i Uppsala häromveckan och har inte varit där på tjugofem år.Hela stationsområdet var ombyggt väldigt mycket.Det enda jag kände igen var det gamla stationshuset.
    Fanns lite hucklen men svenskarna var i stor majoritet och fullpackat på uteseveringarna i det fina vädret.
    Jag såg inte en enda tiggare.

 17. Stängningen av Fredsgatan (!) vid Rosenbad ger oss en bra vink om vad som som kommer att prioriteras framöver när våld och terror ökar ytterligare i Sverige….
  Politikernas säkerhet i första hand….! Vi får väl vinka trevligt åt dem när de flygs ut ur landet, för sin egen trygghet skull……

 18. Stängd gata men terroristerna finns kvar..

  Bra jobbat..

  I Sverige tar man inte hand om orsaken till terrorbrott..

  Vilka dårar..

 19. Typisk svensk lösning – alla drabbas utom gärningsmannen… alltid samma skenlösning, alltid samma stupiditet!

 20. Hörru, Stefan Löfven (S), varför ska regeringen stänga av Fredsgatan?
  – Krigsgatan, ja menar Fredsgatan stängs av tack vare vår samhällsförstörande politik.
  Vore det inte bättre, Stefan Löfven, att regeringen för en politik som tryggar vårt samhälle?
  – Jag förstår inte frågan!

 21. Så de har blivit rädda för det samhälle de skapat. Karma kallas det. Problemet är att konsekvenserna även spiller över på andra skötsamma medborgare som har den tvivelaktiga äran att betala löner till de som satt terrorhotet permanent i Sverige.
  Dessa som nu försöker skyla över och mörka det som sker försöker nu spela helt oskyldiga. De senaste 30 åren har de öst pengar till allt och alla förknippade med invandringen.
  Därav har andra instanser i samhället fått mindre pengar och blivit eftersatta.
  När det nu visar sig att satsningarna inte fungerat på invandringen. De käkar upp statskassan utan att bidra. Hur tror de att svenskar ska rösta på den socialliberala rödstugan igen?

 22. Sverige är på väg att bli en polisstat där makten avskärmar sig bakom bepansrade murar och folket används som mänsklig sköld.

 23. TYDLIGARE kan man INTE vara mot den Massinvandringen man Tagit Hit!

  RÄDSLAN för att ev Extrimister och
  Annat FOLK med Terrorinspirerade MÅL är på G är uppenbart…!!

  Och HUR löser man det, förutom att stänga av Svenska Folkets Framkomlighet på deras Skattefinansierade Gator o Torg….??

 24. Vi har gängskjutningar, islamistisk terror, VPs våldsamma svans, en handfull nassar. Kanske hotet är 90% utlänningar och 10% svenskar. Varav VPs kommunistiska våldsamma svans är 9% av de svenska terroristerna.

 25. Jag skulle verkligen inte vilja att de som har orsakat katastrofen i sverige drabbades av vad de gjort. Det är mycket bättre att de sitter och kurar på sin kant och fortsätter att leva i sus och dus genom att plundra medborgarna. Det ger moralisk och etisk tydlighet. Vilket är mycket värdefullt.

  (mod)

 26. Men varför skulle någon terrorist vilja skada regeringskansliet?

  De är ju allierade i att förgöra landet.

 27. Man kan stänga av alla gator i Sverige,terror hot finns överallt och väller in fortfarande människor som vi inte har en aning om vad det är för några.Att stänga av en gata pga terrorhot ger bara fler röster till SD

 28. Det torde vara i svenskarnas intresse att låta den gatan vara öppen för trafik så kanske den sk regeringen börjar göra något åt grundorsaken till ”lastbilsattacker”. Nu flyttar man bara problemet. Vilken gata blir nästa föremål för terrorattentat?

 29. Det är i Sverige en 371 gånger högre risk att dödas av ett rattfyllo än av en terrorist. Och då ska man betänka att omkomma pga en rallfyllerist i trafiken är astronomiskt liten.

  • Det är i Sverige 1miljard gånger större risk att drabbas av effekterna efter dålig 7Klöver-politik än något annat nuförtiden.

   Det är inte av empati 7-klövern skyddar sina medborgare från terrorism, utan det handlar bara sitt eget rykte och sin egen säkerhet.

  • År 2017 var det 50 gånger fler som dog i trafiken än av känd terror. 254 döda i trafiken mot 5 döda i terror.

  • Så du jämför en bil i händerna på människor som behöver den varje dag med bilar i händerna på terrorister som kan undvikas om de inte släpps in? ologiskt

   • För visst har en presumtiv terrorist, när hen kommer till gränskontrollen, intatuerat i pannan -”jag är terrorist” och kan på så sätt stoppas redan initialt ?..🤣

  • Inte undra på, när så många numera kör med kniv-väst, hjälm och annat så fort de bor eller vistas på konstiga ställen.

 30. Problemen är importerade..

  Exportera tillbaka dem..

  Stäng gränsen..

  Bygg muren..

  Klart..

  Vart skickar jag fakturan..?

 31. Vi skall bevara det svenska öppna samhället säger PK-sekten och stänger sedan av en gata för biltrafik , för att PK-sekten skall känna sig lite säkrare.

  Varför inte satsa 10 miljarder på att förse Sveriges 20 000 PK-journalister med en personlig livvakt också? Nu tvingas södermalmsjournalisterna att själva hyra in vakter, när de drabbas av EU-migranter o dyl.

 32. Kan ni ha. Jävla Stockholmare. Ja jag menar alla.
  Hoppas det gör er påminda dagligen om att globalismen/sionismen kryper er närmre och närmre.

  • Ja Du har rätt. Uppblåsta självgoda stockholmsdjävlar finns det gott om. Tydligen något fel på vattnet där, för är de inte redan efterblivna innan, så blir de det i den konstiga fjant-staden.

 33. Hörde någon som påstod att Sjukvården var UNERFINANSIERAD under många ÅR…..

  KNAPPAST ….!

  Det ÄR och FÖRBLIR PÅFYLLNINGSTAKTEN av Invandrare med VÅRDBEHOV som gör att den DRÄNERAS av ICKE betalande patienter varesej kontant el gm Skatt.!!

  Den dagen ALLA fått Jobb i SVÄRIGÄ då kan vi Permittera samtliga som jobbar med Omhändertagande och det Är många 100 tusen….
  Är det Lösningen…?
  Nej…!

  Minskad Invandring och Minskade Bidrag Är enda Ekonmiska Lösningen

 34. Äh, det finns ju tunnelbana!
  Den når väl hela Sverige förresten…?
  Det verkar de flesta MP-väljare tro iallafall.

 35. Italien vann den första duellen mot den väletablerade importen av valboskap, som Sverige värnat om, genom att motsätta sig en gränsstyrka som skyddar EUs yttre gräns.

  Ledarsidorna beskriver Italiens strategi. ”Havsrättskonventionen skall följas till punkt och pricka. Migranter som plockas upp av fartyg på libyskt vatten skall givetvis återbördas dit. En person från Bangladesh kan knappast betraktas som politiskt förföljd i Libyen och kan därför sättas i land på samma plats som han kom ifrån.
  https://ledarsidorna.se/2018/06/koks-i-lasten-duell-i-medelhavet/

  Ledarsidorna beskriver även den smugglingsmedtod som lett till massor av drunkningar på Medelhavet. PK-sekten har gråtit över drunkningar de själva har en skuld i.

  Metoden tycks vara att för en kostnad på 1.000 euro per person köra ut flyktingar med båtar till en position strax utanför libyskt territorialvatten, där de sedan placeras ut på flottar och i gummibåtar. När smugglarna avlägsnat sig så plockas de upp av människorättsorganisationernas fartyg för vidare befordran till Italien. Det är denna form av närmast rutinmässig taxiverksamhet i människorättsorganisationernas regi som man vill få bukt med.
  https://ledarsidorna.se/2018/06/koks-i-lasten-duell-i-medelhavet/

 36. ”Vi ska inte sluta leva våra liv..”

  ”Terrorismen ska inte förändra våra liv..”

  ”Vi ska leva vidare precis som vanligt..”

  Bla bla bla..

 37. Alla diktatorer är rädda för sitt eget folk,de svenska är inget undantag. Jag råder 87% av dem att hellre fly än illa fäkta innan september. Folkets dom kommer att bli hård, jag lovar och ett eller annat betonglejon kommer inte hindra dem.

 38. Det sitter fel man på posten som ska skydda Svenskmedborgare på gatan från Islamistiskt terrordåd och angrepp. Han är nämligen Morgan Johansson (S) Inrikes och justitieminister. Han går istället till hårt angrepp mot invandringskritiska partier som växer hela tiden i Europa och anklagar dem för allt ont som sker mot muslimer. Det var i alla fall ingenting som pekar mot höger extremism inblandning i senaste Moskébrand i Hässleholm (Ismail Darragi tror inte att branden har anlagts av högerextremister) och det finns inte heller nåt bevis för tidigare attentat. Morgan Johansson (S) är fel man på posten om han också nonchalerar de dagliga gatuskjutningarna i förorterna ofta med dödligt utgång och kriminella gäng som är på frammarsch.

  • Korruptionen är stor ibland ”illuminati”.
   Västerländska samhället är inte längre vad det var.
   Ryssland får väl ta över stafettpinnen när västerlandet dukar under för islamister och deras pedofilkompisar. Hoppet står dock ännu till Trump och hans ”deplorables”

 39. I en saga odlades ledarskaps-myterna som ogräs, en stöddig liten tomte sa: ”-Med mycket makt följer stora plikter!” Då undrade en bäver: ”-Kan det någonsin bli tal om annat än belöningar om det går åt fanders?” ”-Nej, givetvis slutar allt bara med tårt-kalas” mumlade sagans tomte.

  • Det finns mest råttor på Fredsgatan numera. De bor under kåkarna där. De attackerar mest på natten. Några lastbilar har de inte.

 40. Anpassningen av svenskarna till det nya islamistiska Sverige pågår enligt plan. Alla kurvor pekar åt rätt håll nu. Röst på mig Stefan Löfven, landsfader!

 41. Flytta ut regering, riksdag och samtliga myndigheter till Kiruna i Norrbotten. Det blir lättare att övervaka och de som drev in tv-licenserna får nya jobb!

 42. Eftersom det måste vara framkomligt för leveranstransporter så kommer väl en terrorist låtsas vara en sådan . . Även politiker måste ha mat och saker , kommer en viss Junker på besök så måste ju cognac-lastbilen komma in ! !

 43. ja men regeringskansliet. är väl det minst produktiva o bra för sverige så det gör ju väl inget om dom blir ”terror hotatde o bombade” då får ju dom det dom ville ha o som resten av befolkningen lever varje dag med.. misshandel våldtäckter etc.. etc…

  grattis regeringskansliet… ta skeden vackert nu då!!!

  fast jag ser det mer som regeringen terroriserar sverige genom sin politik !!
  .. så dom är nog ett värre hot .. än en lastbil fylld av sprängmedel…..!!!! på väg till regeringen….

 44. Mig gör det inte så mycket eftersom Bodeckers hatt- och mössaffär där jag och marskalken av Finland Carl-Gustaf Mannerheim köpte våra mössor har upphört sedan länge. Även Widforss jakt- och vapenaffär är borta sedan den flyttat till Steninge.

 45. Kommer ni ihåg Erik Ullenhag (L) som så slog sig på bröstet och påtalade att det inte var några problem att befinna sig i utanförskapsområde. Till sakens natur så hade han med sig en hoper av säpovakter som skulle beskydda lille Erik. Det dröjde inte många timmar innan han tyckte att de var himla otrevligt att befinna sig i utanförskapsområde, så han avbröt besöket. Nu får denna politiker Erik Ullenhag, liberal, en stor slant av skattebetalarnas surt förvärvade skattepengar och har nu låst in sig i ett politiskt isolat.

 46. Dessa marodörer börjar fatta att dom är hatade,som Khadaffi ungefär, fast då var det för sent…..

  • Det har jag aldrig hört och väl inne i vallokalen smyger de omkring med sina valsedlar igen gång efter gång.

 47. Dom styrande måste vara trygga o fri sjukvård. Men vi blir våldtagna och får betala och politikerna pratar över huvudet på oss. Vi förstår inte den verklighet dom förstår.

 48. Nu så stänger man av hela stadsdelar för att Löfen,Lööf, etc osv ska känna sig trygga
  för situtattionen de har skapat.

  • De är nog infiltrerade av Lucifer själv. Om det finns karma så får de smaka på sitt eget djävulstyg förr eller senare.

 49. Islam styr detta landet mer och mer. PK-partierna slåss inför valet vem som lovar att bygga upp en polisstat snabbast med mer avslyssning, mer kameror, mer poliser. Allt för att kriminella utlänningar skall få stanna i landet till varje pris.

  Det mångkulturella samhället är en fascistisk polisstat av stalinistisk arkitektur.

  • fascistisk polisstat av stalinistisk arkitektur är nog så sant. Dessutom bevakas ju fredliga arbetare och totalt oskyldiga barn.

 50. Skydda sig själva, det SKA DOM!!!!! Medans vi andra får fortsätta vara villebråd för skiten DOM IMPORTERADE!!!!!!!! Allas lika värde gick på grund, som alltid!!!!!

 51. Ojojojojojojoj blev dom rädda våra styrande politiker!? Snart stänger dom av Arlanda oxå för dom kan ju ta ett sasplan och mula hela kansliet ovanifrån !

 52. Vad var det nu politiker sade om lika värde, gäller då inte även detta alla gators lika värde i Sverige eller är det så att de gör skillnad på gata och gata om den är vid dem själva eller om gatorna är vid folket.

 53. OT:
  Om man besöker snaphanen. dk, (grooming i Storbritannien) så kan man kanske börja ana varför politiker och journalister och media hus är så pro islam. Och den ilska som politiker och journalister visar mot Sverigedemokratin har med att de beskyddar högt uppsatta politiker och journalister och därmed gjort allt för att inte SD skall få insyn i vad som sker i regeringshuset.

 54. Jaså stänger de av Fredsgatan pga risken för terrorism? Ironiskt. Hur kunde det bli så? Vad var det som gick fel i landet?
  -Byt ut politikerna i Rosenbad.

 55. Den som onödigtvis och i väsentlig mån hindrar och stör trafiken kan åka in i fängelse på.två månader.

 56. Löjligt!!!!! ”Eliten” är rädda för det dom importerade!!!! Dom skulle ha tänkt på det, och inte varit sååååå naiva!!! 🤐

 57. Vi andra då? Speciellt vi som inte har röstat för det och alltså inte förtjänar att drabbas av ”mångkulturen”? Ska inte vi skyddas? Inte det…nähä…där ser man.

   • Jo, det är väl så. Ack, den där värdegrunden, det är bara riktigt goda(tm) människor som vet vad det är, det är nog därför de aldrig kan definiera den. Och vi som inte har lika god värdegrund, vi är uppenbarligen inte riktigt människor.

 58. Bra. Politikerna ska frukta folket. Oss svenskar, eller de våldsbenägna idioter de importerat.

 59. Är politikerna så rädda för dem man beviljat PUT utan ID handlingar, släppt in kriminella element eller låter 9.000 vuxna män att stanna i landet utan giltiga skäl, att man stänger av en av Stockholms mest trafikerade gator?

  Det här var det avgörande beviset på ett landsförräderi av gigantiska mått. Rösta bort de ansvariga i valet den 9/9!

 60. Hur kan regeringskansliet vara terrorhotat. De arbetar intensivt för islamisering och utbyte av svenskarna mot muslimer. Dessutom mener regeringskansliet att Sverige har aldrig varit säkrare. Någon fler Breivik kommer vi aldrig att se, ett unikum.

 61. Förstår på inget sätt varför dessa politiker vill skydda sig…..De gör ju allt för att jävlas med skattebetalarna och se till så att de får det än jävligare medan de själva skall sitta bakom skyddsmurar med feta löner och till det livvakter om de skulle gå utanför sin skyddszon…
  Gör motorväg ända fram till Riksdagshuset, gärna med 120 som max hastighet…
  Lite av sin egna medicin skall väl ynkryggar, pajasar och andra vänsterdårar stå ut med !

 62. 60 000 för ett offer, vad är det att bråka om. Vi verkar just nu ha så många miljarder i överskott att några tusen hit eller dit spelar väl ingen roll.

 63. Räkna upp någon som inte övervägt på blodsallvar att spränga framför allt just dessa kåkar, att jämna skiten med marken )

  • Eftersom politikerna skiter i vad folket tycker är det nog alltmer folk som säkert tänkt tanken. Efter valet nu när etablissemanget kommer att frångå valresultatet blir det extra viktigt att inskränka yttrande-, mötes- och rörelsefriheten.

  • Framförallt ska man också ta med i beräkningarna att det finns så många bättre och framförallt enklare sätt att spränga de kåkarna än att använda sig av en bilbomb. Beroende på vad man vill uppnå med det förstås.

 64. Så de är rädda för ett terrordåd gentemot dem. Sen när har fega Islamisterna vågat utföra terrordåd gentemot de verkliga fienderna mot dem? Nej det är nog 100 gånger mer troligt att deras terrordåd kommer att drabba vanligt försvarslöst folk. Då är de minsann modiga. Vanligt folk kommer förstås inte regeringen lägga många kronor på att försvara. De får klara sig best de kan även om det är de som betalar allt.

 65. En terrorist borde väl ge sig efter ”nationens hjärna” och då borde rosenbad vara en säker plats….

 66. Istället för att stänga gränserna för potentiella terrorister så stänger man av gator för svenskarna i Sverige. 1-0 till terroristerna.

  • De tänker väl plantera träd där och bygga bon för papegojor. Det finns ju miljöpartister och snackmakare på den gatan ju.

 67. Man kanske ska låta Löfven och hans patrask dela ut armband, med lämplig text, eller handhjärtan till alla dessa potenta terrorister och okupationsstyrkor. Då försvinner problemet och Fredsgatan kan öppna igen… 🤔😂👍

 68. Nu kan inte alla de som kroniskt vill bagatellisera problemen här i Sverige, hävda att vårt land i alla tider har stängt av gator permanent på grund av illasinnade individer som vill skada vårt land.

  För drygt två år sedan stod statsministern och sade att hans Sverige inte bygger några murar. Idag bygger hans öppna och toleranta naiva Sverige betonglejon och stänger av gator.

  Smått tragikomiskt att gatan de stänger av permanent, heter just Fredsgatan – av alla namn…

  Allt för att skydda landet från, av honom, importerad terrorism. Måtte denne genomusle ”landsfader” försvinna ut med avloppsvattnet nu i september…

 69. Dagens gåta, – finns det något område, någon samhällsfunktion, någon företeelse förutom möjligtvis vädret som inte påverkats negativt pga den okontrollerade invandringen?

 70. Intressant, lagom till valet 2010 blev riksdagsbyggnaderna klassade som skyddsobjekt. Strax därefter följde väl regeringen efter, nu stänger man alltså ned fredsgatan vilket helt begränsar trafiken med undantag för transporter.

  2010 kändes det uppenbart då ett nytt riksdagsparti förväntades ta plats vilket skulle kunna ställa till oreda kring byggnaderna. Detta uteblev dock.

  Föreställ er att SD skulle erbjudas ministerposter i nästa regering, det skulle kanske skapa kaos en kort period efter skiftet då vissa aggresiva element kommer löpa amok.

  Kan beslutet vara högaktuellt för att kunna skydda demokratin och arbetet i berörda byggnader efter oktober?

 71. De tar nog inte livet av några enstaka politiker på en skitgata i Stockholm som inte ens har folk. Hur fan tänker de. De brukar ju spränga hundratals i luften istället.

 72. En bekant boende i Stockholm berättade, att det finns de som är livrädda varje gång de ska åka buss över djupa vatten på höga broar i stan. Det sitter nämligen en uttryckslös afrikan/muslim och kör bussen som oftast är full med folk som trängs och det betyder 50-100 st i alla åldrar med även barn och allt. Det är annat än en futtig liten Fredsgata i Stockholm.

 73. 7-klövern tyckte väl att något borde stängas när de öppnat sin hjärtan så det blir en lagom balans. Tala om en obalans i deras huvuden. Den är ju total.

 74. Så dom vill skyddas från sin egen politik, sicken överraskning, vi övriga skall hålla klaffen eller så får vi rasist stämpeln på oss.

LÄMNA ETT SVAR