Palestinier har fångats på film när de eldar upp Israels flagga och dessutom tar selfies under den pågående hataktionen mot den judiska staten.

Protesterna mot Israel är inne på sin tredje vecka. Flera dödsfall har rapporterats, bland annat omkom en palestinsk journalist förra fredagen. Israels utrikesminister Avigdor Lieberman var dock snabb med att avfärda de som ville öppna en utredning.

– Det här är rent hyckleri. Vi har sett ett dussintal fall där Hamas använder ambulanser eller klär ut sig till journalister. Vi tar inga risker, sade Lieberman.

Tidigare har Samhällsnytt skrivit om Hamas cyniska spel genom att använda barn som vapen i kampen mot Israel.

– I dag har vi sett ytterligare ett exempel på hur Hamas utnyttjar civila när de beordrar barn till gränsposteringarna, fullt medvetna om att de riskerar barnens liv. Det internationella samfundet bör inte gå på Hamas försök att dölja sina brott, sade Danny Danon, Israels sändebud till FN, när protesterna drogs igång i slutet av mars.

Tar selfies med sina mobiler

Tidigare i veckan har en kontroversiell film laddats upp på Youtube, där man ser hur Gazabor eldar upp flera Israelflaggor uppradade i bildäck. I slutet av klippet ser man hur palestinier tar självporträtt med sina mobiltelefoner.

”March of Return”-protesterna kommer att pågå till den 15 maj.

LÄS MER: Attacken: ”Terrorister klär ut sig till journalister”
LÄS MER: Hamas senaste nyförvärv – en sjuårig flicka