Genomgång av domar i sexbrottmål visar – utlänningar grovt överrepresenterade i sexualbrott

Delningar

➤ 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst. Det är en av slutsatserna i en ny undersökning.

När regeringen sviktar tar privatpersoner över. På sin blogg beskriver sig Joakim P Jonasson så här: ”Sverigevän. Kritisk mot asylmottagning, islamism, systemmedia och kulturelit. Forskar i invandrare och brottslighet, skriver debattartiklar ibland. Kandiderar för Sverigedemokraterna.”

I juni 2017 publicerade Jonasson en undersökning på Avpixlat som visade att utomeuropéer begår nästan alla grova våldtäkter.

Då handlade det om statistik baserat på drygt 400 fällande våldtäktsdomar från tingsrätter i hela landet mellan åren 2013-2017. Den nya rapporten Jonasson publicerar på måndagen innefattar nästan samtliga fällande domar för sexualbrott 2012-2017.

Undersökningen är ett gensvar på regeringens vägran att ge BRÅ i uppdrag att ta fram officiell, aktuell statistik över invandrares brottslighet. Den genomfördes under maj-september 2017 och omfattar drygt fyra tusen fällande domar. Gärningsmäns härkomst har kartlagts grundligt genom offentliga uppgifter.

Undersökningen, som kan läsas/laddas ned här, visar bland annat:

• Andelen dömda svenskar, i proportion till andra grupper, har minskat sedan 2013 och sjunkit kraftigt de senaste två åren.
• Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter. Svenskar kommer först på fjärde plats, efter afghaner, irakier och somalier.
• Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd.
• Landsgrupper med högst faktor (sannolikhet) att begå grov våldtäkt är i turordning algerier, afghaner, tunisier, marockaner och palestinier.
• 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
• Flest överfallsvåldtäkter räknat i individer begås i turordning av somalier, eritreaner, algerier, irakier och gambier.
• Flest överfallsvåldtäkter begås i Stockholm, Hudiksvall och Eskilstuna.
• 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.
• Flest våldtäktsmän som agerat i grupp har dömts i Ystad, Eksjö och Uppsala. Göteborg är på 11:e plats, Stockholm 16:e och Malmö 21:a.
• Utlänningar ofredar svenskar sexuellt i mycket större utsträckning än andra utlänningar.
• Män med europeisk härkomst begår oftast andra former av sexuellt ofredande än tafsning. Tre fjärdedelar av dömda afrikaner har tafsat på sitt offer.
• En majoritet av de som döms för koppleri är rumäner.
• Homovåldtäkters andel av totala våldtäkter har stigit kraftigt de senaste åren, samtidigt är gruppvåldtäkt mot män nu den vanligaste kategorin.
• 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.
• Adopterade män, oavsett land, begår sexualbrott i högre utsträckning än inte bara svenskar utan även icke-adopterade från samma landsgrupp.
• Svenska män är överrepresenterade i endast tre rubriceringar: köp av sexuell handling av barn, barnpornografibrott och utnyttjande av barn för sexuell posering.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

265 KOMMENTARER

  • Tidigare hade Madame Tussauds Chamber of Horrors Marat i badet. Har Timell tur kan han bli nästa attraktion Timell i tunnan.

   • Ha, ha.

    Förresten, har du hört om eremiten i tunnan d.v.s. den grekiske filosofen Diogenes som levde på 300-talet f. Kr.? Alexander den store hade hört talas om filosofen och besökte honom för att fråga om han kunde hjälpa honom med något. Ja du kan flytta på dig så att du inte skymmer solen svarade Diogenes. Kul va?

 1. 95.6 % är inte en överrepresentation det är en total dominans där de kvarvarande 4.4% är försumbara. Ordet ni valt ger fel associationer.

  • 95,6% utomeuropeiska överallsvåldtäkter. Men batikhäxorna väljer istället att förfasa sig över att kvinnor (förmodligen snyggare än dom själva) får busvisslingar efter sig.

 2. Man får inte ställa grupp mot grupp! Alla utlänningar är inte kriminella. Det är bara anmälningsgraden som har ökat. Polis och rättsväsendet behandlar folk med utländska mamn sämmre. Huvaligen…

 3. Kanon att ni ”grävde fram”artikeln igen! Vad kan vara bättre i dag än att återpublicera en så tydlig redovisning om dessa brott mot kvinnorna!

 4. Det här är vi ju många som vetat länge. Men vi har kallats rasister och främlingsfientliga om vi antytt något i den riktningen. Gammelmedia har arbetat som slavar för att fakta inte ska komma fram. Inte ens en misstanke om faktiska förhållanden ska komma fram; därför avstår de ifrån att synliggöra invandrares kriminalitet.
  När fakta nu ändå sipprar fram kommer det inte att förändra deras skygglappsmentalitet. De kommer att fortsätta att kalla oss för det ena och det andra, bara för att vi är måna om att beskydda verklighet och fakta.

 5. En viktig detalj att påtala ! ! ! ! som inte tas upp i artikeln ! !
  Joakim P Jonasson skriver i slutet av sin utredning.
  ”Data saknas för Haparanda och Norrtälje tingsrätt, eftersom dom totalt vägrade att samarbeta”
  Mycke allvarligt om ni frågar mig.

 6. Man försökte även misskreditera Donald Trump genom att publicera ett flera år gammat sexistiskt uttalande av honom. Allt medan väst använder anklagelser om sexuella ofredanden och våldtäkter för att ta politiska poäng, så fortsätter muslimerna att med i våra ögon sett förtrycka sina kvinnor. I längden kommer muslimerna att vinna då familjen är grundbulten i alla samhällsystem och kan man bevara kärnfamiljen kommer man också att kunna bygga upp ett i längden hållbarare samhälle. Lägger man därtill religionen som ett sammanhållande kitt som ställs mot det splittrade sekulariserade västerländska samhället med sina låga födelsetal, kvinnofrigörelse, normalisering av sexuellt avvikande och hyllande av artificiella ideal så är det inte svårt att se vem som är vinnare i det långa loppet.
  http://mobil.elake-karsten.bloggplatsen.se/

 7. undersökningen bekräftar varför regeringen inte vill ta fram fakta! Meetoo masspsykosen kom verkligen i rätt tid för att flytta fokus från de verkliga sexförbrytarna till de vita männens oskyldiga ,plumpna sexskämt . Äntligen något för feministerna att bita i ivrigt påhejade av massmedia, vad feministerna och massmedia inte inser att de enbart gör sig till åtlöje och att folk garvar åt hela spektaklet. Sanningen är tydligen svårsmält för den feministiska regeringen.

 8. Nu har jag inte sett källmaterialet, men jag är rätt säker på att majoriteten av de ”svenskar” som blivit dömda för grova våldtäkter och överfallsvåldtäkter inte heter Johan, Göran och Peter, utan antagligen har de namn som Mohammed, Ahmed och Mehmet.
  Fast eftersom deras föräldrar båda har svenskt medborgarskap så räknas de som svenska ändå.

 9. Tyvärr en ickenyhet i dårhuset Sverige. Dessutom en rasistisk nyhet.
  Dessutom tar deras ”nyheter” typ Kronérs sms:ande för fjorton år sedan, så mycket utrymme att i princip allt annat vare sig får plats eller är av allmänintresse.
  Men gör gärna ett nytt försök om du sett något svenskt gubbslem som på ett sexistiskt manér hållit upp dörren för en totalt oskyldig och värnlös militanfeminist.
  Då jä-ar, då går det skoningslösa pk-drevet igång på full styrka.

 10. Det hycklande PK-patrasket, som bor i sina skyddade reservat, slipper att drabbas av det helvete som drabbar svenska kvinnor när importerade ”kroknäsor” från jordens alla sandhålor ökar våldtäktsstatistiken. Importerade andra klassens varelser har plågat Sverige tillräckligt länge. När går vi man ur huse och startar returen ? Ska verkligen denna landsplåga få fortsätta att våldta och söndra, samtidigt som dom blir försörjda av hårt arbetande svenskar. Retur till sandhålorna, är det enda som gäller !

 11. Och i morgon hängs Jonasson ut i systemmedia. Sanningen får ju aldrig komma fram när det gäller invandringen.
  Imponerande grävt, nästa 2 gb stor fil ”Tummen Upp”

 12. Märkligt, i dagens Expressen skriver krönikören Lars Lindström:

  ”Min förhoppning är att kampanjen ska punktera myterna. Att fler fattar att sexuella övergrepp inte är ett ”nytt och importerat” problem.”

 13. Men vem läser detta. Däremot spreds Evin Rubars krönika i SvD om att våldtäktsuppgifter är ljug. En mig närstående fick efter det ett mail från en fb-bekant godhetskvinna som sa att så skönt att myten om invandrarna nu är sågad för gott! Det är långt kvar!

  • Ja tyvärr så är det det, och vi hinner inte fram förrän det verkligen är riktigt för sent, dvs. nån gång innan 2022 !

  • Myten om invandrarna? Invandrarnas överrepresentation i sexualbrottsstatistiken har slagits fast i undersökning efter undersökning.

   Samtliga akademiska studier som kartlagt invandrares våldtäktsbrottslighet i Sverige publicerade mellan 1990 och 2016 (13 st) sammanställs i den här rapporten slår fast invandrarnas överrepresentation i våldtäktsstatistiken. Samtidigt finns det ingen studie som pekar på motsatsen.

   https://sd.se/wp-content/uploads/2017/03/V%C3%A5ldt%C3%A4ktsrapport-2017.pdf

   Med Joakim P Jonassons genomgång så har vi alltså 14 studier som alla säger samma sak. Den här ”FB bekantingen” behöver upplysas så att denne inte behöver gå omkring i sin villfarelse längre.

 14. I en saga framträdde en bäver klädd i sanningens ljusomstrålade mantel, han uppmanade en fabulerande kvinna att ”rannsaka sig själv”! Kvinnan bekände: hon var driven av hämndlystnad mot alla män, hon hade eggats av höga maktmissbrukande kvinnor som leddes av en lömsk liberal agenda; hon hade låtit förnuftet tystna & istället lyssnat till hysteriska impulser. Hon var sexual-paranoid & hade fått för sig att alla män var sexuellt attraherade av henne & hon var även tyngd av en gemensam moralisk kvinnlig skuld för detta. ”Men vilka är mest skyldiga..??” undrade bävern strängt. ”-De högt uppsatta & inkvoterade media-kvinnorna, de liberala häxjägarna” viskade den förledda kvinnan & tittade skamset i golvet..

 15. Är väl underbart att vi fått lite uppstyrning på problemställningarna, det är klart att
  det är mycket värre och renderar namn, bild och meterhöga krigsrubriker att Kalle Karlsson klappade nån på stjärten för 12 år sedan än när ett stort gäng tillkommande
  gruppvåldtar en 12 åring i timmetal, et är ju bara en ny kulturyttring, eller??

 16. Hitresta bidragstagande parasiter med rutten kvinnosyn blir oavsett sina gruppvåldtäktsbravader påhejade och skyddade av vänsterfeministerna. Visst är det ett udda land man lever i.

 17. Ett prydligt exempel på uppgifter som etablissemanget för död och pina inte vill ska nå allmänheten. Då tillgriper man favoritsporten ”mörkning” -och var viss om att msm-media inte kommer att skriva en bokstav om detta.Medias uppgifte inkluderar också att skydda makten.Till varje pris
  Visserligen är msm-media flitiga läsare av bl a denna sajt,men det här blir väl för mycket ? Kanske man kan få det til att vara en rasistisk handling detta,att plocka ut domarna …..

 18. Med den kvinnosyn som är i dom muslimska länderna är jag ej förvånad !! Kvinnan skall ju vara oskuld , så kommer dom hit och tror att det går att göra som dom vill !!! Därhemma fick dom nöja sig med getter, stackars djur. Det är nog nu enkel biljett hem!!!

 19. Undrar vem som är mest korkad den svenske mannen eller den svenska kvinnan? De kan nog ta varandra i hand på att de är lika dumma.

  • Det beror nog inte så mycket på kön utan ryggrad. Vågar man inte stå upp för sanningen så blir det så här.

  • Kan bara gå till mig själv. En SVENSK man är en man som gör rätt för sig på alla vis, respekterar sin kvinna och älskar sitt land. Vi är sannerligen ett utdöende släkte.

 20. Inte förrän några kända vita svenska män begår övergrepp, så får media ett alibi att starta drevet. De vill ju till varje pris låta bli att peka ut en särskild grupp.
  Men frågan är om det i botten handlar om själva övergreppen som samhällsproblem, utan snarare om problemet ”vita svenska män”.

 21. SAMTLIGA GRUPPVÅLDTÄKTER I SVERIGE DE SENASTE 10 ÅREN HAR BEGÅTTS AV INVANDRARE?
  Svenska studier saknas! En studie från Osloområdet nyligen visade att samtliga 80 gruppvåldtäkter begåtts av invandrare.

  • Behövs ju knappast några studier för en normalbegåvad människa att begripa.Räcker med att läsa namnen på de gripna och ev dömda i polisrapporterna för de med bristande förstånd.

 22. Är det någon av alla dessa feminister som säger sanningen: En stor del av de sexuella ofredande vi sett i Sverige de senaste åren har att göra med den stigande invandringen från länder med en snedvriden kvinnosyn?

 23. När en muslim våldtar så beror det på frustrationen över att leva i det svenska rasistiska samhället. Så därför måste samhället bekämpa rasisterna.

  Att det står i Koranen att muslimer ska våldta de otrognas kvinnor har inget med saken att göra.

 24. När kommer Public service att ta upp gruppvåldtäkter o överfallsvåldtäkter i det svenska samhället o vem som ligger bakom detta våld ? …..

  Eller spricker hela den politiskt korrekta ideologin i en debatt byggd på fakta o inte på mörkläggning o fake news ?

 25. har det trätt fram någon ur sk ”me too” som öppen talar om att det var en utlänning som sexuellt ofredat etc etc

  eller är det bara vita män som trakasserar ”me too” folket sexuellt

  • Det är politiskt korrekt att den vite mannen är en barbar som trakasserar och ofredar kvinnor,nu gick det lite snett för msm eftersom de flesta som åkte dit för ofredanden är PK-människor. #metoo är ytterliggare ett sätt att försöka hjärntvätta svensken ”där ser du,det är minsann inte bara stackars immigranter som ofredar,utan svensken är en ännu större skurk!”

 26. Jag är fullständigt övertygad om att en övervägande majoritet av kvinnorna på metoo vet vem som står för de sexuella övergreppen, problemet är att de kvinnorna släpps inte fram i våldskommunisternas media, och får ingen chans att uttala sej för de främjar inte våldskommunisternas agenda.

 27. Detta är ju ingen nyhet direkt utan statistiken finns ju tillgänglig för den som vill se den. Äckelsverige i ett nötskal.

  • Det gäller att få ut informationen till de som inte vill se eller orkar ta reda på den! Det räcker inte att vi här på SN känner till den.

    • Det blir svårare att undvika att se om det ständigt dräller in papper i brevlådan med information samt att det delas ut information via flyers på stan i mängder. Det gäller att vara ihärdig och inte ge upp om man vill nå framgång!

 28. Ni som vill bli tafsade på, våldtagna, rånade och mördade av invällarna röstar på sjuklövern.
  Vi övriga normala röstar på Sverigedemokraterna.

 29. Samtidigt har antalet personer som uppger att de har blivit utsatta för sexbrott ökat kraftigt de senaste åren i Stefan Löfvens rödgröna- och feministiskt styrda Sverige.
  Det visar en ny trygghetsundersökning från Brå. Samtidigt ökar antalet anmälningar.
  https://www.svt.se/nyheter/nyhetstecken/bra-fler-utsatts-for-sexbrott
  Antalet anmälda våldtäkter ökade med hela 14 procent under årets första sex månader. Det är 431 fler våldtäkter än under samma period förra året, visade en ny rapport från Brå.
  http://www.bra.se/download/18.62fc8fb415c2ea1069325d5c/1499425901018/Sammanfattning_anmalda_prel_halvar_2017.pdf

 30. Men #metoo koncentrerar sig på de riktiga brottslingarna. De vidriga vita medelålders männen som finansierar deras lektid.

 31. Bra gjort, skriv ut och dela ut i riskdags huset. Fast vi som har ögon att se med och öron att höra med har ju vetat detta i många många år. Men fakta är fakta och det är precis denna fakta som svenska folket inte får känna till.

   • Det kommer att bli rasiststämpel på det.
    Inget får störa Guldäggen i deras framfart medan de plockar av det svenska smörgåsbordet = kvinnor och flickor…

    • Man behöver inte skriva ut avsändare. Det viktigaste är att väcka folk till att börja fundera och att själv söka information.

 32. I våras offentliggjorde även Sverige­demokraterna en våldtäkts­rapport benämnd ”Vad säger den svenska forskningen om våldtäktsmännens ursprung?”, som samman­ställer data från 32 olika forsknings­rapporter, som på något sätt berör våldtäkter begångna av invandrare.
  SD är i sin rapport starkt kritiska till journalister, politiker och debattörer som försöker bortförklara invandrarnas kraftiga över­representation när det gäller våldtäkter med olika socio­ekonomiska faktorer. Man varnar för att försöka sopa ”den reella våldtäkts­epidemin under mattan”.
  ”I dag tar dock knappt någon dessa bort­förklaringar på allvar längre, eftersom att kopplingen mellan utom­europeiska invandrar­grupper och sexual­brott blivit smärt­samt uppenbar för alla i vårt samhälle”, heter det bland annat i SD-rapporten.
  https://sd.se/wp-content/uploads/2017/03/V%C3%A5ldt%C3%A4ktsrapport-2017.pdf

  • Detta borde SD ta upp med Stefan Löven i en fråga i riksdagen. Han har ju gått ut internationellt med en helt annan uppfattning. Detta skall han rannsakas för.

 33. Metoo tydligen inte för alla kvinnor. Läs i uppsala Nya tidning om en SD tjej som ville tala på metoo mötet i Uppsala men som blev nekad pga fel värdegrund. Samma tidning har också en intressant artikel om en invandrar tjej från Syrien som inte vill bära slöja men som blir kontrollerad och styrd av föräldrar och omgivning. Svenska feministerna bryr sig inte om oss säger hon.

  UNT 171023 http://www.unt.se

 34. Detta måste vara osant och fejkat. Vår ytterst trovärdige Statsminister Stefan Löven har i ett internationellt TV -program uttalat att detta med våldtäkter är ett typiskt Svenskt fenomen och det är män födda av Svenska föräldrar i Sverige, som står för absoluta merparten av dessa brott. Har Statsministern fel, då skall ha be alla Svenska män med Svenskt ursprung om URSÄKT, i annat fall skall han ta konsekvenserna av detta och AVGÅ. En Svensk statsminister ljuger inte.

  • Om Stefan Löfven och Reinfeldt hade agerat, som de har gjort i Sverige, i ett land med en stolt befolkning så hade de blivit plockade på ett relativt tidigt stadium och fått berika maskarna i myllan istället.

   • Vår jord skall fredas ifrån allvarliga föroreningar. Destruktion i ugn är bättre, då vi får värmeenergi till uppvärmning.

 35. 7-klövern vill ha islaminflöde med dess följder för sveriges befolkning.
  Utvisningssnacket är en del av skådespelet för gallerierna.
  De kan begå vidriga brott utan en slutlig avvisning, i stället en livslång försörjning
  utan krav på löfvens värdegrunder.
  Laglydiga må darra för löfvens hot om att följa värdegrunderna…….

     • Muslimer ställer krav i vårt land och visar att de är överlägsna oss mesiga Svenskar som är otrogna enligt dessa . Vi skall lära oss arabiska hellre än att de skall lära sig Svenska . Vår livsstil är helt fel och syndig enligt deras sätt att se det. De är herrefolket och vi är deras slavar som tillåts försörja dem.

    • Sverige är inte kristet. Statskyrkan är avskaffad. Nästa steg borde vara att avskaffa religioner – de är ju ändå bara påhittade som vilka andra sagor som helst. Riktiga sagoböcker är roligare än bibeln.

   • De har aldrig tillmötesgått Sverigedemokraternas rop till STOP !
    Däremot går det alldeles utmärkt att kopiera friskt.
    7-klövern är ej i opposition, utom i munväder !
    SD är enda oppositionsparti !
    Därför kommer valet 2018 att peka även ett varnande finger åt alla
    opinionsundersökningar.

 36. Här har vi anledningen till varför vita svenskar just nu jagas med blåslampa av etablissemanget. För att ta bort fokus från de verkliga problemen och hitta en syndabock som råkar vara den grupp som står i vägen för att eliterna ska kunna sälja ut och fördärva Sverige helt.

 37. Hur kommer det sig att det var så tyst bland de galna feminister som nu skriker sig hesa i samband med kampanjen #metoo när diverse migranter under varje sommar i Sverige och övrig tid förgrep sig eller utförde våldtäkter på svenska kvinnor? Hur kommer det sig att så fort en vit man som i detta fallet Martin Timell gör något dumt då är det plötsligt högintressant att kampanja för #metoo? Jag förstår inte detta, kan någon förklara för mig varför det är så intressant att göra detta nu, men att det var tyst som i graven när diverse våldtäkter utfördes på svenska kvinnor av migrantmän från mellan östern och nord afrika???

  • Det är säkert för att de vill påskina att även vita män håller på likadant som migranter från mena och då försöka undvika rasism.

 38. Herre Gud detta kommer media att nappa på, det är ju sensationella siffror, detta är ju information som är viktig att informera allmänheten om …

  Uppss … nä nu svävar jag i väg på riktigt …

 39. Mot bakgrund av den enorma överrepresentationen av valboskap vid våldtäkter, börjar man undra om ”tafsarkampanjen” var planerad, precis som hijabuppropet.

  Det är vita män överallt nu. Regeringens ultrasnabba agerande väcker misstankar.

 40. Lena Melin skulle i går ha publicerat en krönika där hon skulle lättat sitt hjärta efter åratal med sexuella trakasserier och inviter och snuskiga förslag. Men Chefsredaktören och hela redaktionen avrådde henne och det bestämdaste med förklaringen att då kommer hela korthuset att falla ; )

 41. Regeringen har försökt dölja statistiken i det längsta. Regeringen vet att 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.

  #metoo tar bort fokus från dem som begår 95,6% av överfallsvåldtäkterna

 42. Har det verkligen ”bara” varit lite mer än 4.000 fällande domar på drygt fem år? Låter inte så fantastiskt alarmerande. Nyfiken på friande domar och mörkertalet.

 43. Det har jag vetat i 20 år. Vem är förvånad. Byfånen med Ärkepuckot Eliasson blundar för fakta. Ser dessa skäggiga Afghanistanbarn nästan varje dag när jag åker till och ifrån jobbet. De bor på en Herrgård strax utanför stan där jag bor. Jag blir så förbannad varje gång jag ser dessa parasiter promenera till stan för att fördriva dagen och sitta och titta på flickor medan jag arbetar och försörjer parasiterna med min skatt. Alla ni andra också naturligtvis. De är inte dag yngre än 25 år.

 44. Fredrik Reinfeldt (M): Öppna era hjärtan (förstör Sverige).
  Stefan Löfven (S): Ja, fortsätt ha era hjärtan öppna (förinta Sverige).

 45. Detta är priset våldtäktsoffer fått betala för den drivna flyktinginvandringen med dess svans. Offren är mestadels unga svenska kvinnor eller omyndiga flickor och det är just bland dem som den förda politiken haft störst stöd.

  • Det är för att unga kvinnor är de som är sämst i samhället på att tänka själva. Fram till ca 7 är alla ganska bra på att tänka själva, sen går det utför enligt min erfarenhet av världen.

   • Många unga kvinnor är idéalister , vilka tror på ”Utopia”. Tyvärr kommer allt för många av dessa in i en alltför ung ålder in i Riksdagen. Jag kan inte förneka att många av dem är rätt begåvade rent studiemässigt men samtidigt har de svårt att se hur verkligheten ser ut. För 100-år sedan åkte samma typ av kvinnor ut i världen som missionärer. Mentaliteten är den samma men samhället har förändras och med det deras utgångspunkter för ”Utopia”.

    • Instämmer! Särskilt detta med misssionerandet – det finns stora likheter i engagemanget för ’flyktingar’ eller för ’miljön’. Förr kunde de resa till underutvecklade kulturer, nu tar de dessa till oss andra…

 46. ”90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst”

  Räkna om med definitionen av ”grupp” som fler än 2 (då två är ett par, och inte en grupp), samt räkna ”våldtäkt” som våldtäkt och inte ”sexuellt utnyttjande” och andelen flockgrupptäkter som begås av inkräktare kommer öka med 10%.

 47. Miljöpartiet vill applicera Försiktighetsprincipen och förbjuda Round-up, världens mest använda ogräsmedel. Men sexuellt våld i spåren av Mångkulturen tycker man bara är lite Collateral damage, får inte ens forskas på.

 48. Enligt radions P1 idag är det bara 1 % av männen som begår alla sexualbrott.

  Under den här masshysterin ”metoo” låter det som om det är alla män som begår sexualbrott. Men det är fel.

 49. Hur ska de bortförklara detta. Blir det den kända taktiken, rasist, fascist, nazist eller skjut, gräv, tig? Det måste ju alla veta att sextrakasserier begås endast av vita män!

 50. Tack Jonasson, för ett berömvärt och väl utfört forskningsarbete!
  Forskning, på riktigt! Dessutom en otrolig arbetsinsats av dig!

 51. Politiskt korrekta kommer antingen ignorera undersökningen eller påstå att invandrare oftare får en fällande dom än svenskar, vilket är rasistiskt.

 52. Vi får hoppas #Metoo uppmärksammar detta och sätter igång drevet på sexualförbrytande invällare på aftonbladet, expressen och svt! Rätt ska vara rätt!

 53. Jonasson är en hjälte och det är under all kritik att inte motsvarande statistik redovisas offentligt. Fakta är fakta, sedan kan vi alltid diskutera orsaker. Dock är statens ovilja att redovisa och diskutera fakta synnerligen obehaglig. Endast den som har något att dölja agerar så.

 54. 80 % av Sveriges kvinnor vill tydligen bli våldtagna av illegalna inavlade skäggiga hat-Muslimer eftersom de röstar för invasion av dessa medeltida monster.

 55. Det kommer mera. Hoppas Jan Helin, Thomas Mattson, Dan Eliasson,Jan Guiluou, mm är inblandade i detta klet.

  • Varsågod! Här har du en av dem du efterlyser. Fler lär komma.

   Du borde skämmas, Jan Guillou!

   Jag hade faktiskt inte tänkt gå ut med att Jan Guillou är
   ryggradslös, falsk och gubbsjuk, men nu när fördämningen ändå brister så
   kan jag inte annat än att göra det. Det är dags att berätta sanningen
   om denna maktmissbrukande mansgris. Han har själv bett om det.

   http://katerinamagasin.se/du-borde-skammas-jan-guillou/

 56. Systemmedia är så desperata i sin iver att flytta fokus från det verkliga problemet (våldtäktsmän fr MENA) att de har börjat äta upp sina egna barn:D GÖTT!!

  Sades inte något liknande om Franska revolutionen, d v s att den äter upp sina egna barn?

 57. Nej, sexualbrotten är inte importerade, skriver Lars Lindström i Expressen.
  Anmälningsbenägenheten har ökat, säger Sarnecki.
  Och Brå har ingen aning varför sexualbrotten ökar.
  Sällan har väl ordet faktaresistens beskrivit samtidens etablissemang så väl.

 58. Det är väl femte dagen på rad nu när Martin Timell blir uthängt på nyheterna.
  En så länge har man inte ens nämnt invandringen som något problem. Man kan tycka att 95,6% är snudd på all inn.
  Nu hör man på TV kan männen ändra sig, svenskarna kan det men kan nysvenskarna det???

 59. Kopiera lägg ut överallt Andelen dömda svenskar, i proportion till andra grupper, har minskat sedan 2013 och sjunkit kraftigt de senaste två åren.

  • Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter. Svenskar
  kommer först på fjärde plats, efter afghaner, irakier och somalier.

  • Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd.

  • Landsgrupper med högst faktor (sannolikhet) att begå grov våldtäkt är i
  turordning algerier, afghaner, tunisier, marockaner och palestinier.

  • 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.

  • Flest överfallsvåldtäkter räknat i individer begås i turordning av somalier, eritreaner, algerier, irakier och gambier.

  • Flest överfallsvåldtäkter begås i Stockholm, Hudiksvall och Eskilstuna.

  • 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.

  • Flest våldtäktsmän som agerat i grupp har dömts i Ystad, Eksjö och
  Uppsala. Göteborg är på 11:e plats, Stockholm 16:e och Malmö 21:a.

  • Utlänningar ofredar svenskar sexuellt i mycket större utsträckning än andra utlänningar.

  • Män med europeisk härkomst begår oftast andra former av sexuellt
  ofredande än tafsning. Tre fjärdedelar av dömda afrikaner har tafsat på
  sitt offer.

  • En majoritet av de som döms för koppleri är rumäner.

  • Homovåldtäkters andel av totala våldtäkter har stigit kraftigt de
  senaste åren, samtidigt är gruppvåldtäkt mot män nu den vanligaste
  kategorin.

  • 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.

  • Adopterade män, oavsett land, begår sexualbrott i högre utsträckning
  än inte bara svenskar utan även icke-adopterade från samma landsgrupp.

  • Svenska män är överrepresenterade i endast tre rubriceringar: köp av
  sexuell handling av barn, barnpornografibrott och utnyttjande av barn
  för sexuell posering..

 60. I en saga hade en fin apa rekryterats för att lära kvinnor umgås med män (i en nyhets tv-studio). Apan inledde med att säga att de nu borde ”försöka släppa manshatet, lämna det, ok?”. Det gick väl sådär. Apan betonade sedan nödvändigheten att sluta se mannen ”som en vandrande penis, ok?” Det sjönk sakta in. Kvinnorna runt bordet ville så gärna börja låta överlägsna, som om de var forskare som studerade en trilobit, men apan ansåg att den typen av attityder var en del av nämnt ”manshat”; det som de ju borde sluta med. Tv-sändningen i sagan utvärderades & ansågs framgångsrik: kvinnor hade tagit de första små stegen i umgänget med män..

 61. Detta måste vara helt fel. Enligt min egen utredning så är det gulhyade Tibrobor som är värst. Stäng ner Tibro för faan så är problemet löst!

 62. Menaiter har ”Frikort” och diplomat status av eliten eftersom de är deras egna projekt – berikande mångkultur!

  Att erkänna gör inga gravt kriminella. Hellre då dölja fakta och smita från sitt ansvar!

 63. Svetsarsteffe har tydligt klargjort att han inte tänker lämna statsministerposten så förvänta er mer av denna vara.

  • Fel igen, för vi får förvänta oss mera av detta pga att dumsvensken röstar för detta.
   Homo gruppvåldttäkterna..
   Enjoy.

 64. Polismyndigheten lägger alla anmälningar när det gäller icke svenskar på hög. Statistiken vänds sen på detta sett till de svenska männens nackdel, det blir då vi som blir överrepresenterade våldtäktsmän. Detta kommer mörkläggas i diktaturens ordning.

  • Jag gillar ditt inlägg för väldigt mycket går ut på att mörka hur Araber beter sig.

   Jag kan nämna personliga saker som jag känner till men hur många läser här?
   Lång historia kort en tjej som var i min lägenhet i S-Vall jag gick på krogen vi var inte ihop hon gick ung som hon var och ville köpa sprit ?

   Detta var 2005 där satt det 6 killar och drack te med socker som bodde i våningssängar.
   Dom låg med henne hela gänget så när jag kom hem vid halv 3 så var det 3 polisbilar och en ambulans utanför min port.

   Det nya Sverige. Jag flyttade så fort jag kunde hon hade vänner från Timrå som snacka om stryk men tyvärr så är Svenskar så fega när det gäller att slå våldtäktsmän.
   Och dom var 6 st då krävs det minst 6 galningar med bollträn. Ja Ni fattar.

 65. Jag känner folk som har suttit på häkte nyligen och dom säger så här.

  För 10år sedan så var det Juggar Ziggar och Svenskar då var det mode med värderån i dag är nästan alla Araber och Öststatare.
  Man kan inte ljuga bort sanningen.

  Jag håller med Sossarna fixar inte Statistics for kriminals.

  För den som inte fattar Blir man häktad så har man redan suttit anhållen 3 dagar och en häktining är ingen nysning.

 66. Enligt den feministiska media-drevet är det väl bara Martin Timell och Lasse Kronér som är skurkar. Vad hade media sagt om Lasse och Martin varit svarta i skinnet?

  • Det ska nog mycket till om dom ska bli anhållna,
   Dom har råd att anlita Sveriges Bästa advokater.

   Leffe på lagret med 204 000kr om året så hade han nog han redan setat anhållen nu?

  • Dom är väl inga skurkar i min värld men nu är jag snörpt och kastrerad jag är ju 50år och man.

 67. Jag börjar om Samhällsnytt vill ha mer? Kändisarna har garanterat super advokater så dom slipper anhållan.

  Men de som suger är sämsta ryktet dom lever på att dom är folkliga.

  Lasse Kronér är mer körd än Timell han kan bara snacket och visar man paketet så är man körd.

 68. Det gäller att flytta fokus från invandringen. För man får inte visa att invandrare våldtar o begår brott. Och det svenska kärringstyret struntar totalt i sina medsystrar dom är bara en bricka i ett spel. Som handlar om att Europa ska styras efter den svenska modellen. Dom tror att den är perfekt jovisst är den perfekt för Soros o andra ogliarker. Den är ett vanstyre om man ska säga sanningen. Sossarnas vansinniga storskalighet bara multiföretag. Bostadsområden som i öststaterna med hundratusen invånare kostnadseffektivt sen om folk trivs det struntar man i vi är bara brickor eller slavar åt en totalitär stat. Fundera bara varför vi mera skuld på villan när vi dör än när vi köpte den. Fundera varför folk i utlandet kan amortera av sina skulder tills dom blir pensionärer. I Sverige tvingar politikerna bort dom från sina köpta hus för man får inte bostadsbidrag. Höjda pensioner slår mot fel grupp. Staten måste suga ur dom sista pengarna innan man dör. Det är socialdemokrati.men sen 70-80 års socialdemokrati tror vi inte att vi kan ta hand om oss själva. Sätt stopp för vansinnet o sluta betala skatt. Går inte vi sitter i skuldfällan på grund av vanstyret.

  • Sossar är en korrupt ryggdunkande Maktstruktur som tar från svenskar med ena handen och ger till sina nya väljare (nätverk) med andra!

 69. Propagandamaskineriet har rullat i gång. Se till att de som finns omkring dig får relevant information.
  Faktaresistens, dimridåer och fake news.
  Timell-gate är bara början…
  MSM kommer att fälla fler i jakten efter makten.

  • Jag frågade en kille som är skum om jag kunde skaffa ett vapen 2005 Han sade vad ska du med det till du som är så snäll dom kommer sno det i från dig.

 70. Det är bara professor ”pojkstreck -Sarneck”och Löfveneländet som inte fattar att invällarna är överrepresenterade.

 71. Vad som förvånade mig var att siffran inte var högre — när det gäller gruppvåldtäkter och utländsk härkomst.

  Har vi inte ett stort mörkertal i landet? Våldtagna kvinnor som för länge sedan insett att polisanmälan inte leder til annat än ytterligare personliga problem

   • Jag försöker hålla mig jag har skrivit så mycket redan. Men 1985 så kom det ””kristna”” Araber från Libanon dom som kom då äger korvkiosker och en del pizzerior men deras ungar är födda på tidigt 90-Tal och dom är busar i många fall.

    Men dom har bott här i 29år så även om dom bryter och inte är kristna så kallas dom nog för Svenskar i statestiken.

    • Vi hade nog klarat Libanes ljuget att dom var kristna men sam tidigt 1983 -1985 så vällde det in Folk från riktigt dåliga länder i 30 års åldern och vissa ser jag på parkbänkar på stan än i dag.

     Västbanken och Marokaner och Libyer dom kom för 35år sedan

     Där blev vi rövknullade reelt

     • Vi trodde inte attt vi skulle åka på 700 000 araber efter 2009.
      När jag var ung så kom Pappaor somjobbade och sen tog dom hit sina familjer i dag kommer vem som helst fubbar på 75år och kvinnor aocm aldrig har fått gå i skoan en dag och nu ska dom börja med att läsa sig att skriva på Svenska.
      Löfven kallar det för en utmaning

     • Moderaterna spelar bara för galleriet

      Moderaterna vill övergå i kvotsystem, men säger sig vilja ta emot lika många migranter som åren före 2015.

      ”Men de problem vi har i dag skapades inte hösten 2015. Utanförskapsområden, religiös extremism och hög arbetslöshet bland personer med utländsk bakgrund har växt fram under decennier. Samma decennier Moderaterna alltså använder som modell för storleksgrad på svenskt mottagande framöver. Varför resultatet skulle bli annorlunda nu än förut har Moderaterna inte förklarat.”

      https://samtiden.nu/2017/10/har-m-och-kd-verkligen-andrat-sig/

 72. Synd att denna undersökningen inte kommer att nå fram till den absoluta majoriteten av de svenska kvinnorna.

  Om dom kände till riskerna med vissa folkgrupper hade nog många av våldtäkterna kunnat undvikas.

  Men pk är viktigare än liv och hälsa tydligen.

 73. Jag minns när det skedde en våldtäkt 1983 så stod det på löpet på alla kvälls tidningar i dag är en gruppvåldtäkt småbrott..

  Vi har 3 skjutningar om dagen om 2 mord i veckan jag lider med polisen och vi har en fråga som ingen vågar nämna.
  Vi har blivit lurade på dom som skulle bli pensionräddare.

  • jo.. ordet ”aaaaning” med betoning på första a i feministfalsett, är det första en folkvald klöverpolitiker får lära sig på PK-kursen Aningslös…

 74. När vi ställer frågan så tycker 80% av alla kvinnor att vi ska ta två flugor i en smäll hjälpa Araber och samtidigt klara framtiden.

  Annie Lööf är en obehalig person. Hon kan sabba allt..

  Men när dom valde velpottan AKB. Så öppnade dom för vår nya landsfader Löfven. Eller? haha
  Jag minns 2013 när dom gick om kring med en bild på Löfven på gatorna så gissade folk på att han var en tjyv och någon gissade på att han var en yngre broder till Christer Sjögren. Någon gissade på att han var en g.a boxare.

  Jag skrev spaltmeter om att AKB var ettt sänke att och Löfven satt och flinade. Jag sade hon är så opersonlig så hon skulle inte ens passa som generaldirektör hos Skattemyndigheten.

  Hon får säkert ett nytt jobb men ärligt för helvte hon ska sitta på ett ställe där hon inte syns på tv.

  Nu är jag jävligt rädd att valet 2018 är kört läget ser så illa ut så jag skulle hellre vilja ha tillbaka 2004. När vi hade Göran Person
  Han hatade parasiter.

 75. Alla vet vad det handlar om, #Meto är en total scam Hon hävdar att hon är en ”survivor” Ordet överlevare av sexuella trakasserier?,hur tänkte extrem vänstern då?. Jag tänker när nazisterna utplånade judar i utrotningsläger, då kanske man kan kalla sig ”survivor eller varför inte en soldat på Normandie stränder 1944 eller Berlins civil befolkning som eldboandes av dom allierade eller IS härmningar i Mellanöstern. Har du någon som trakasserar dig Anmäl, Det duger inte att säga att man blivigt sexuellt trasserad. Jag blev själv ett offer på rödakorset egna läger på 90 talet av en riktigt batikhäxa. Life goes on vem bryr sig på full alvar.. Det vänstern försöker göra är att skylla det på ett strukturellt problem bland män och inte på kulturella skillander där en viss typ av människa ser kvinnan som en lägre stående varelse Totalt jävla oseriösa typer .

  Dra in en kommunist i ett rum och visa han data på etnicitet / religion &våldtäkt tal. Även om siffrorna talar försigsjälv så nedmonterar det hans syn han kommer av 99 av 100 gånger välja att blunda, total förädlare!. vi sitter i den skitvi gör pga av dessa förädare personerna har aktivt sökt ett mångkulturellt samhälle vi får helt enkelt finna i oss den nya normen dom själva skapat..

 76. Sanningen i mainstream är att det är lögn för media äger sanningen, allt är lögn som inte passar maktelitens ögon.
  Nu ser eliten i media att föra bort all diskussion om vålt emot kvinnor och i stället föra agendan emot de som inte våldtar.
  Tyvärr ni honor som blivit utsatta vad har ni själva sagt och agerat, Ni äcklar mig.

 77. Men nu sitter en och funderar på när Lyxfällan kommer att ta upp Kulturberikningen i sitt program… är som klippt och skuret för det…

 78. När man hörde och läste i metoo rörelsen så var det ingen som utsattes för 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst,,är inte detta märkligt? Det mesta skedde 10-20 år sedan

  • Hela resonemanget om metoo och antasta och våldta försvåras av att begreppet ”våldta” har genomgått en oerhörd förändring.

   För några decennier tillbaka var våldtäkt ett ytterst grovt brott, som i huvudsak krävde någon form av samlag.

   Så är det inte längre. I ytterlighetsfall kan det vara våldtäkt att SE en våldtäkt begås, via nätet, t ex.

   Jag kan mycket väl förstå vidrigheten i att någon säljer våldtäkter på nätet, men därifrån till att definiera tittarens åtgärd att köpa filmen som våldtäkt finns ett stort steg. Jag menar att begreppet våldtäkt i någon mening mildras efter hand som allt fler obehagliga, snuskiga och oönskade beteendet ska kallas våldtäkt. Den möjliga ursäkten är att man har önskat ett enkelt sätt att öka straffvärdet hos någon annan otrevlig handling, och det var enkelt att klassa den som ”våldtäkt”.

 79. Åsa Regnér har för regeringens räkning också kapat metoo. Hon påstår att det här är en fråga för arbetsmarknadens parter, som hon skall kalla.
  Vad bra då kommer ju både Stefan och Kålle Petter. De torde ju vara experter eftersom båda har ställt upp på idolbilder med den verklige experten Aftonbladetmannen Fredrik Virtanen.
  I vanlig ordning lovar tidigare RFSU-lobbyisten Regnér mera lagar och mera miljarder. För tusan lagarna finns, men vad hjälper det när det bara blir skyddstillsyn och ingen utvisning! Polisen har dessutom inte resurserna (miljarderna) och lägger ner 13 av 17 anmälningar.
  I skolorna anmäls dessutom inte våldtäktsmän utan de får gå kvar!
  Det skall tydligen behöva gå så långt att kvinnorna skyler sig och håller sig hemma som i Bjerelds mönstersamhällen.
  http://anybodys-place.blogspot.se/2017/10/metoo-en-maktig-ovantad-och-marklig.html

 80. #metoo är bara en grej för att flytta focus från verkligheten, den att våldtäkter begås till majoritet av en minoritet. Genom att få ”tafseri” till en mansfråga och peka ut alla vita män kan den sanna bilden, den att utomeuropeiska vuxna män hotar våra flickor och kvinnor blekna

 81. I kölvattnet efter alla dessa närmande och sexuella anspelningar som kvinnor i beroendeställning till vissa manliga chefer och ledare , har tydligen de massvåldtäkter som förekommer nästan dagligen, helt passerat i denna nya nyhets- och rubrik agenda . Om man bortser för vissa kvinnors möjlighet att snabbt komma i rampljuset , genom ett tillmötesgående mot närmaste chef , har dessa våldtäkter mot kvinnor och flickor av våra berikare , helt och hållet kommit i skymundan . Allt för att inte någon skugga skall falla på dessa , stackars ensamkommande barn som är vårt lands ”viktigaste” tillgång , enligt Gammelmedia .

   • Han är nog kapabel att göra rätt, att hålla koll på statistiken osv.

    Jag tror att han dumt nog påverkas av att han själv har varit immigrant eller flykting till Sverige, men han kom hit i 20-årsåldern och har utbildats i svenska högre skolor (han var typ gymnasieingenjör när han kom hit).

    När han genom hemlighållande av fakta (han känner naturligtvis mycket väl till sanningen) skyddar de allra värsta våldtäktsmännen gör han sig skyldig till ett svårt moraliskt brott mot landet som tog emot honom, gav honom utbildning, och gav honom jobb.

    Fy tusan.

  • Jo, det är det i denna senare genomgång. Den tidigare rörde 400, tycker jag mig förstå av inledningen.

   Att Sarnecki inte gillar studien kan jag förstå. Han har ju erfarenheter från BRÅ sedan ungefär 1990, minst.

   Han var först med och skapade BRÅ 1996:2 (mycket bra rapport)
   http://www.pdf-archive.com/2011/05/08/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1.pdf

   och sedan i april 2002 var han med i någon form av uppror eller kupp inom BRÅ:
   https://www.aftonbladet.se/nyheter/article10269696.ab

   som kanske illustrerar hur stämningen var inom BRÅ när man kom ut med BRÅ 2005:17, där man strukit möjligheter att få reda på (exempelvis) hur många nordafrikaner som har begått brottet X och hur ofta.

   Däremot redovisas hur många nordafrikaner som ALLS har begått NÅGOT brott, samt hur många av ALLA IMMIGRANTER som har begått brottet X.

   Den viktigaste faktorn när det gäller att bedöma en hop oönskade utisar har alltså försvunnit.

 82. Sarnecki påstår att rapporten är ”vinklad” mahahahah moahahahah ”amatörmässig” moahahaha moahahah Politruken Sarneci blir tagen med brallorna nere. hans dj—la korthus till ”socioekonomiska förklaringsmodeller” kollapsar med samma skräll aftonbladets ”publiceringspolicy”

  • Det påtagliga är ju att överrepresentationen anges vara mycket stor. Det kan mycket väl vara så att den statistiska behandlingen är bristfällig, men när man redovisar att en viss grupp personer svarar för 90 % , eller 80 %, eller tre fjärdedelar av alla brott i en viss brottskategori så spelar det ingen roll med några statistiska finesser.

   90 % kan förstås ha varit bara 80 %, och 80 % kan ha varit bara 70 %, och tre fjärdedelar kanske bara betydde hälften, men för slutsatsen spelar ju sådant ingen roll alls. Dessutom missar Sarncecki en poäng:

   Att Joakim P Jonasson gör undersökningen. och kommer till direkt upprörande siffror om invandrad kriminalitet, BEROR JU HELT på att BRÅ, en statlig institution, förvränger statistiken – inte så att man ljuger, för jag tror att BRÅ redovisar sanningar, men så att BRÅ helt enkelt döljer varje uppgift om förbrytarnas ursprung.

   Det är döljandet av den i sammanhanget viktiga sanningen som gör att Joakims arbete är nödvändigt.

   • Jag tycker förklaringen socioekonomiska effekter inte håller. Om det är en sann förklaring så varför är inte alla, även svenskar, som har det dåligt socialt/ekonomiskt brottslingar?
    Visst kan det vara en liten del i förklaringen men det är ju uppenbart med den här statistiken att det finns andra delar som är mycket viktigare…som t.ex. kultur, tradition och etnicitet.

  • Den sopan skrev sin doktorsavhandling om kommunala fritidsgårdar i Stockholm.Vad fan vet han om invandrares brottslighet.

 83. sista veckan har varit ett enda långt avslöjande av den svenska förljugeneheten media, politiker, kyrka, ”forskning” myndigheter. Det går inte att lita på en käft inom etablissemanget.

 84. Till Joakim P Jonasson: jag har hygglig erfarenhet av statistik och behandling av data. Jag har mycket fritid. Jag är van vid datorn och Excel.

  Om jag skulle kunna vara till hjälp något sammanhang så kan jag i princip släppa till flera dagar i veckan på att göra något som du tycker är trivialt.

 85. För några år sedan fann den nu bortgångna juris professorn Gunvor Wallin tillsammans med UHÄ-utredaren Thomas Wettergren, att det förekom ett antal felaktiga domar mot män som fällts för våldtäkt eller sexuellt ofredande av flickor eller kvinnor. De beslutade därför att gå igenom en rad sådana domar, där det visade sig att dessa hyste skandalösa brister i bl a förundersökningarna bara för att man under rättegången hade valt att undvika känsliga följdfrågor till målsäganden och inte lägga fram viss bevisning.

  Dessutom visade deras utredningar att domstolarna endast lyssnat på målsägandes berättelse, som i samtliga av de undersökta domarna saknade avgörande bevisning. Vad mannen hade att säga fästes det inget avseende vid. Detta resulterade i att domstolen helt ignorerat den åtalade mannens uppenbara uttalande om sin oskuld. Bevisen för hans del hade varit avgörande uppgifter för att fria honom från åtal, men där åklagaren valde att gömma avgörande bevisning i den s.k. ”Slasken”.

  Den också allt för tidigt bortgångne och grävande programledaren i SVT, Hannes Råhstam, tog tag i ett sådant rättsfall, och detta i det populära TV-programmet Uppdrag granskning. Där avslöjade han också grava brister i domstolens rutiner i ett sexualbrottsfall vilket sedan ledde till att den dömde mannen fick resning. Men detta skedde inte förrän efter att mannen suttit i fängelse i fem år och där sedan samma domstol som fällde honom, nu friade honom på samtliga punkter! Detta bara för att alla uppgifter på mannens oskuld denna gång fick läggas fram för prövning vid förhandlingarna i domstol.

  Det verkar råda en form av immunitet mot att kvinnor och unga flickor i Sverige ganska riskfritt kan anklaga män för att ha utsatt dem för sexuella brott? Skälen kan vara olika. Det har också visat sig att i dessa fall, med fällande domar mot män som dömts mot sitt nekande, har det utbetalats höga skadestånd till kvinnan och dessutom ersättningar från försäkringsbolagen. Men när det senare framkommit att kvinnan/flickan storljugit om vad hon påstått sig ha varit utsatt för, har hon inte krävts att betala tillbaka ett enda öre av alla dessa pengar! För den storljugande målsäganden har det varit rena vinstlotten!

  Så tala om ”rättsstaten Sverige” och vilka det är som sorterats in under både social, juridisk och samhällelig immunitet, framförallt av MSM? Uppmärksamheten av dessa fall fick JK att besluta den 26 maj 2004 att starta ett tillsynsprojekt i brottmål. Det resulterade i ”Rapport från JK:s rättssäkerhetsprojekt”, som sträckte sig mellan åren 1950 – 2004. En diger läsning på nästan 500 sidor.

  En annan person som upprörts av rättsosäkerheten i vårt land är författaren, vissångaren och juristen Therese Juel, som också gått till botten med en rad domar i samma ämne. Därför gav hon också ut en bok ”Fällda för sexövergrepp – om rättsfall i Sverige”. En mycket läsvärd och förklarande bok som varmt kan rekommenderas. Hon medverkade också till en dokumentär, tillsammans med musikproducenten Billy Butt som också mot sitt nekande blivit fälld för sexuellt utnyttjade av en rad blivande sångerskor. Denna filmade dokumentär är också lika avslöjande och intressant om vad som sker inom rättsområdet i detta land. Filmen lades ut på Youtube, men visade sig tydligen vara för ”känslig” eller inte ”tillräckligt politiskt korrekt”, för den rådande nog inte passa in i ”åsiktskorridoren” och togs därför bort.

  Varför gjorde den det? Vem var det som hade något att vinna på att hålla det svenska folket okunnigt om vad som faktiskt händer och sker på rättsområdet om sexualbrott? Feministerna kanske??

  #Metoo-kampanjen har visat att kvinnor kan vräka ur sig precis vilka anklagelser som helst om påstådda sexuella trakasserier och våldtäkter utan ett enda ord av ifrågasättande. De har tack vara denna kampanj riskfritt kunna anklaga runt 50 procent av det svenska invånarantalet för att vara sexualbrottslingar. Detta måste bemötas sakligt och genast! Detta måste få ett slut!

 86. Naturligtvis har de ökande sexuella övergreppen som skett de senaste åren ett samband med den ökande invandringen att göra. Svenskarna har levt med en viss respekt för kvinnor i årtionde. Att vissa svenskar med makt inom media nu har avslöjats som de hycklare de alltid har varit är bara bra.

 87. Använde han Lexbase? Är Joakims undersökning anledningen till varför regeringen verkar vilja stoppa bl.a. Lexbase nu?

 88. BRÅ säger att det inte legat i deras uppdrag att fastställa etnicitet, Svetsar´n säger att BRA får göra som dom vill. Någon ljuger. Om Jonasson redan gjort en undersökning så kan ju BRÅ fortsätta att leta navelludd, särskilt som det inte ens är bestämt att det ska bli någon ny undersökning och att dom behöver ett år på sig för att bestämma sig. Såna jävla skitstövlar betalar vi alltså med skattepengar!

LÄMNA ETT SVAR