George Soros. Foto: World Economic Forum.

George Soros erkänner nederlag: ”Allt som kunde gått fel har gått fel”

Delningar

George Soros beklagade sig nyligen över att Trump blev president och att anti-etablissemangspartier världen över växer med att säga ”Allt som kunde ha gått fel, har gått fel”.

Det var i en intervju med Washington Post i lördags som Soros ska ha beklagat sig, enligt the Daily Caller.

Soros sa också att han inte trodde Trump skulle vinna. ”Uppenbarligen levde jag i min egen bubbla”, beskrev han det som. Den aktivistiska mångmiljardären hävdade också att Trump ”är villig att förstöra världen”.

Ska fördubbla sina ansträngningar
Till Washington Post sa Soros dock att trots att allt har gått fel är han beredd ”fördubbla mina ansträngningar” eftersom han menade att ”Ju större faran är, ju större hot, desto mer engagerad blir jag att konfrontera det”.

Soros har lovat att lägga 15 miljoner dollar i USA:s mellanvalsperiod men ska ha misslyckats i mångt och mycket med målen att ersätta ett flertal distriktsåklagare i Kalifornien med andra som vill förändra systemet. ”Vi körde in i en tegelvägg i Kalifornien”, ska han ha sagt.

För två år sedan portades Soros nätverk från Ryssland från att dela ut pengar då det ansågs som ett hot mot deras konstitutionella system. Nyligen lämnade även det av Soros finansierade vänsteruniversitetet CEU Ungern, efter en långvarig konflikt med Ungerns konservativa regering.

Läs mer: George Soros stiftelser ger upp – lämnar Ungern

Aktivistiskt vänsternätverk
Soros har gjort sig känd för att använda sin enorma förmögenhet att påverka politiken i USA och runt om i världen. Bland annat verkar han för vänsterliberala värden, har stött migrantströmmarna och var en stor supporter till Hillary Clinton 2016.

Han finansierar även det världsomspännande nätverket Open Society. 2017 donerade han 18 miljarder dollar till nätverket som genom olika initiativ försöker påverka länder i vänster- och invandringsliberal riktning.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

390 KOMMENTARER

 1. Ryska troll mot Rika troll.
  Vem gör mest skada?

  Soros vill se det öppna globala samhälle som ställer krav på medborgarnas livsutrymme.

  • Konservera mera….ko..ko..konservera mera… tralala bara kremeeera meera

   Kremera är rätt ord!

  • Han har 4:a söner och 1 dotter som är mer än villiga att gå i pappas fotspår. Benämningen ”Hydra” har aldrig varit mer träffande.

 2. Hoppas Trump avslöjar den utbredda korruptionen, och att en oberoende åklagare väcker åtal. Den här mannen och hans månghövdade organisationer är ett globalt hot mot rättsstaterna och demokratin.

 3. Öööhh? ”Uppenbarligen levde jag i min egen bubbla.” ”Ju större faran är, ju större hot, desto mer engagerad blir jag att konfrontera det.” Hur kan han låta bli att undra om han inte har fel nu igen? Vissa människor på vänsterkanten kan aldrig få rätt på skruvarna och muttrarna i huvudet hur mycket de än försöker…

 4. När storkapitalen letar som vanligt efter ett sätt att dominera lilla människan och styra samtalet samt hittar sättet att göra det, det paradoxala är sättet…genom marxismen! Bästa sätt att kidnappa ett samhälle på, man börjar i skolan och universitet , satsar stort på media, sen är det bara att ljuga, manipulera och indoktrinera aktivister, ideologin gör resten…tills folket vaknar det vill säga. Som vanligt många får sätta sina liv, när storfinansen får leka.

 5. Jag anar ironi här, när Soros beklagar sig över att Trump vann, och ”Trump är villig att förstöra världen”…

  Med tanke på hur mycket han själv har förstört i sin giriga jakt på pengar, ska han väl inte yttra sig om ”förstöra”. Men han är vänster, han är inte tillförlitlig. Skulle tycka synd om honom, om han inte hade varit så girig.

 6. Jaja…det finns en grav även för stenrika troll som Soros…han lever redan på övertid och kan inte ha många år kvar att leva. Sen är han borta..inte mer med det.

  • Hoppas vi så småningom kan börja prata om mord, suicide och andra ”fenomen” som fick vackra, underbara, skötsamma vita kvinnor att knipa trut.

  • Soro’s pengar ger han oproportionerlig stor makt. I praktiken skjuter han en man en röst principen i sank. Vad har 1.000.000 kvinnor i EU med låg inkomst för möjlighet att påverka EU när Soros trampar runt som en elefant.

   Soro som är Amerikan och skjuter in stora summor till organisation som vi har väldigt lite insyn i.

   • Soros är en jude från Ungern. Han utbildade sig i Storbritannien och började tjäna Rothschilds. I dag bor han i USA.

 7. ”George Soros Europas fiende” Artikel i Motpol: motpol.nu/danielfriberg/2016/04/13/george-soros-europas-fiende

 8. Ryssland visade vägen för två år sen och Ungern hakar på och det är mycket bra och framförallt nödvändigt.
  För den mannen är ondskan personifierad….milt sagt.

 9. Nu kanske jag är lite elak och dum, men när den gubben trillar av pinn så blir det en flaska champagne.

 10. Soros är ändå bara en torped för Rockefeller och Rotschild. Det kapital som som satsa för att destabilisera nationalstaterna är bara kaffepengar för dessa personer.

  • Särskilt när dessa pengar kan skapas hur mycket som helst med några knapptryckningar på deras centralbanker.

  • Soros har nog inget alls med makten i centralbankerna att göra. Han för sitt eget krig mot kapitalismen och världens orättvisor. Samma kapitalism som gjorde honom förmögen. Socialisterna är bra på dubbeltänk och hyckleri.

 11. Bland de första åtgärderna som konservativa regeringar världen över borde vidta så fort ministrarna fått sina portföljer är att få lagstiftning eller förordningar som portar Open Society eller några som helst av Soros’ finansierade organisationer (samt människor) från landet. Många vet om Open Society-nätverket. Mycket få människor vet att Soros och organisationerna har sina egna trojanska hästar utplacerade på universitet (Estland, Finland, Lettland, Litauen, Polen, Ungern) och att den del av deras uppgift är att port konservativa akademiker eller se till att de inte får ett fotfäste i universitetsvärlden! Sådana finns på Lettlands universitet, Dorpats universitet, Helsingfors universitet, Tallinns tekniska högskola, m.fl.

  Soros har placerat ”experter” som lyftar lön från hans organisationer ute i uppdrag hos bl.a. estniska staten, lettiska staten och de svenska organisationerna i Finland. Det vore mycket bra om konservativa medier nu gjorde en ORDENTLIG granskning av dessa förstörelsegörare och såg till att de jagades ut ur hela det offentliga livet!

 12. Soros är bara en frontfigur. Den gamla mannen tar smällarna med sitt namn. De ljusskygga krafter bakom honom, är de riktiga bovarna. ”Att verka utan att synas”.

  • Ånej! Karlen är livsfarlig! Genom sitt företag ”Open Society” som verkar i de flesta Europeiska länder och USA, utom Ungern som nyligen kastade ut honom och delade nyligen ut 18 biljoner till olika organisationer i syfte att ställa till oreda! Således finansierar han och startade ”Black Lives matter” och betalade för upploppen i Fergusson Missouri. Han sponsrar även EXPO här i Sverige. Överallt där vänsteraktivister härjar är Soros där och betalar för kalaset!

   • Soros är en målvakt. Han gör inget själv, utan lånar bara ut sitt namn så andra slipper visa sig. Soros på egen hand klarar inta av något. Detta är ett helt system på den globala arenan där galjonsfigurer blir posterboys. De riktiga uppdragsgivarna är Soros chefer. Soros bara lyder.

     • Vad ska du tro på? Gubben är asgammal. Tror du på allvar att han gör allt själv? Bakom Soros finns mäktigare krafter. Det finns inte ”källor” på allt, av en väldigt god anledning.

     • Soros är jude…om nu någon inte visste det, judar jobbar alltid tillsammans, så visst han har folk bakom sig inte minst Rothschilds….

     • Så vi ska helt enkelt bara ”take your word for it”? Soros är med överallt, är superpigg o poserade bara för någon månad sedan tillsammans med globalisttanten Cecilia Wikström i Europaparlamentet.

 13. George Soros är Djävulen personifierad. När jag hör talas om honom tänker jag alltid på den gamla skräckfilms trilogin Omen från 70-talet.

 14. ”använda sin enorma förmögenhet”, ”donerade”…

  Tror ni egentligen att det är hans egna pengar? Han är bara en frontfigur, ett namn och pengarna kommer från reella härskare som skapar pengar ur luften, hur mycket som helst.

 15. Så ser han ut, Satan personifierad i en mänsklig gestaltning, förmodligen världens absolut farligaste och obehagligaste gestalt, varelsen som är diktaturens förkämpe, må hans ålder snart se till att han lämnar jordelivet snarast.

 16. Varför försöker inte Soros bli demokratiskt folkvald istället för att fascistiskt intervenera alla möjliga länder? Soros är ärketypen på en fascist.

 17. Soros själv påstår sig vilja skapa en bättre och mer demokratisk värld. Uppenbarligen vill inte folk ha globalism och fri invandring och ”fel” ledare har därför valts i starka demokratiska val. Om gubben vill ha mer demokrati borde han istället fundera över varför Trump vann och stödja andra demokratiska val i Europa. Eller är Soros ambition att skapa spänningar i världen?

  • Soros vill skapa kaos. Han tycker det är roligt. EU är hans kronjuvel han spekulerar mot Euron och om han får Euron att falla genom massinvandring så kommer han att tjäna astronomiska summor åt sina investerare.

   • Nja, han tjänar pengar genom att blanka valutor men jag tvivlar på att han medvetet vill sänka valutorna. Istället för att med uppsåt förstöra ekonomin i ett land och bli världens största hatobjekt kan han läsa rapporter och spekulera på valutor som är i riskzonen.

    Att Sverige har en hög belåning beror på våra värdelösa politiker som har tillåtit det. Soros utnyttjar bara situationen och sedan fortsätter svenskarna att rösta på samma förvirrade politiker.

 18. Soros är absolut det största hotet mot suveräna stater. Han är motståndare till fria val och demokrati och det enda som biter är en silverkula men fan vet?

 19. Roligt att se att även en pro-sionistisk sida som denna kan ta upp Soros och hans manipulering av folk och ekonomier.
  En av världens farligaste personer och en finans-terrorist av värsta kalibern.

 20. OT: måste gratulera Spanien till storvinsten, asylbåten med över 400 injenjörer och forskare tas emot i Valencia, staden borde snart gå med lika stor vinst som Barcelona eller Sandviken.

  • Ja, hoppas de gör sig redo för 600 000 ”flyktingar” till de närmsta månaderna. Grundproblemet är knappast löst bara för att man tar emot en båt.

  • Än regerar Löfven och då har vi dem snart i Sverige.

   Jag hoppas asylbåtarna efter valet lägger ut från Sverige. Här vill vi inte ha dem.

 21. Om ni lyssnar på de utmärkta intervjuerna i Swebbtv så har den förträfflige Lars Bern framfört att så kan det gå. ( just om george soros)

 22. Patetiskt. Båda är värsta sortens skräp. Israel och USA samt Soros är lika mycket fiender till kristna ursprungsbefolkningen i Syrien. Alla tre stödjer värsta på Balkan och i Mellanöstern.

 23. Européerna har vaknat, inkluderat Amerikanare med Europeiska rötter. George Soros kan fara och flyga. Det var lätt för Soros att vara framgångsrik utan motstånd. Nu är det annorlunda.

  • Jag såg igår lite från Infowars. Programledaren där var riktigt uppspelt, för en gångs skull. Han sa att det är oerhört mycket som händer och att många vaknar nu. Tack vare nätet och alla demokratiska krafter (vi är i absolut majoritet)!

   • det händer mycket just nu, italien stänger sina hamnar, tyskarna börjar resa sej, vänstern har fått högern på benen i usa,,
    vår resa i sverige har bara börjat, det rör på sej här med.

    vänsterliberalerna aka afa har tagit sej vatten över huvudet denna gång, de har gått för långt i usa i vissa delar och läroverk är hårt drabbade där föreläsningar ställs in på grund av en j-a massa nonsens och allt detta kommer hit om vi inte ändrar diskurs, nu föreslår ”regeringen” ett tredje kön för de som är osäkra på vad dom är för något!, det finns bara två biologiska kön!!.
    vi övriga blir drabbade av en minoritetsgrupp muppar som inte känner sej hemma i sin kropp !?.
    istället för att markera med xx,, kommer vi alla få nya personnummer som är könsneutrala,, jaja vi får väl se hur det blir med det, förmodligen anländer en massa ”flyktingar” lagom till valet som grädde på moset..

    många bidar sin tid tills timmen är slagen

    det är bråttom nu, snart tar en ny obildad/oerfaren generation över som inte verkar förstå hur saker och ting fungerar, får vi inte kommande generationer på fötter genom bildning slutar det med anarki det kommer gå fort, kan vi inte bereda plats för utbildning för alla går det utför, vi är inte en fabriksnation som producerar med mankraft de allra flesta jobben kräver utbildning, vi vet redan idag att bristen på lärare kommer vara ännu större imorgon pga att vår nation ökar enormt demografiskt, någon har glömt kalkylera om faktorerna och istället följt en gammal plan om den svenska demografiska kurvan de har helt enkelt inte sett till att få in fler till dessa bristyrken det är här staten går in och promotar/riktar fler platser till de utbildningar som är bristvara, det som hänt är att de blint följt efterfrågan som i sin tur styrs av populism som styrs av höga löner osv.
    den andra biten av problemet är lärarna själva samt vilka läshuvuden som sitter i bänkarna, inlärningstiden ökar av många skäl, hur som får det konsekvenser när andelen utan gymnasiebehörighet drastiskt ökar hm kommuner bussar elever till andra skolor för att blanda upp resultaten/dölja extremt dåliga som i sin tur pekar med hela handen vilka som har dåliga resultat i skolan..
    från infowars till svenska skolan 😉

    • ”Deep state” finns även i Sverige men är lite töntigare… SVT, DN etc). I Stockholm där alla myndigheter finns (nästan) så röstar ca 30% på extremistpartier (enligt TAN-GAL skalan).

     Borde betyda att en liknande problematik finns på myndigheter.

  • För ett år sedan trodde 47% av amerikanarna att den djupa staten existerar. I dag är samma poll uppe på 74%

   Folk vaknar även om tjälen går djupt i norr.

 24. Hur räddar man Afrika med att ta in miljoner Afrikaner till Europa. Man total förstör ekonomin för länderna i Europa som till slut inte kan ge en enda krona till flyktingläger i Nordafrika.
  Kanske tanken är att plocka bort Europa från att kunna konkurrera med andra världsdelar, där håller man på att lyckas.

 25. 7 klövern snackar mycket om valpåverkan och ser Ryssland som största hotet. Jag ser två faktiska reella hot. Dels från Soros och hans stiftelser och glöm inte bort Bilderberger gruppen. Där har ni dom riktiga hoten mot vår demokrati.

 26. Det gick fel redan när massförstörelsevarelsen George Soros blev till.
  En värre destruktiv kraft har vi i Sverige inte sett sedan Förrädrik Ruinfeldts dagar.

 27. Grundproblemet, som han inte tycks förstå, är att hans vilja inte sammanfaller med folkets vilja. Då hjälper inte alla pengar i världen.

  • Folkviljan kan tryckas ner med maktmedel och hjärntvätt ett tag. Men inte i evighet. Otur för Löfven och hans feministiska regering (fittstimmet) att de råkade ha makten när den stora bluffen avslöjades….

 28. Nu talar ju Löfven om utlänsk inverkan på svensk politik. Sedan låter han Expo (som är socialdemokraternas mysorgan) sponsras av Soros. Samma gubbe (Soros) pajade svensk ekonomi och skapade ett helvete för många som har skulder än i dag. Men han är en hjälte hos vänsterliberaler. En solklar utlänsk påverkan. Vad tänker sossarna göra åt det. Sitta och titta på en extrem fiende till det svenska folket? Utan att reagera. Eller stoppa honom på google och facebook. Nä inte troligt. Mera att följa hans politik. Utlänsk eller inte. Sossarna talar med kluven tunga.

 29. Stefan Löfven sa att han är ”beredd” att regera vidare om det blir ett ”besvärligt” parlamentariskt läge efter valet. Isabella Lövin sa att Sverige inte klarar sig utan Miljöpartiet.

  Jag är beredd att testa, ändå. Hoppas många av oss kan hjälpa dem med flyttlassen från Rosenbad och Riksdagen?!

  🙂

   • Ja. Eller som Karl-Bertils pappa sa: ”Jag har närt en kommunist vid min barm!” Sverige har ju avlönat dessa två socialistiska stolpskott, som rånat landet för egen vinnings skull. De vill fortsätta göra det, ostört.

    • Jag har förut skrattat åt den filmen på julaftonskvällen, men ju äldre jag blir desto mer inser jag vilken svårartat kommunistisk propaganda den egentligen är.

     Faktiskt är det ju så att ”den gode” anser sig ha rätten att beslagta annans egendom UTAN ATT FRÅGA ÄGAREN, för att sedan godtyckligt dela ut den till andra. Vad är detta annat än kommunism?

 30. Det stod nåt i broschyren ”Om krisen eller kriget kommer” att man ska vara vaksam för påverkan från främmande makter. Är det alltså nu man ska tappa upp vatten i badkaret och sätta på P4?

 31. det finns ingen växthus effekt..

  men det finns soros effekt.. han borde oskadliggöras.. då han förstör miljön i världen…

 32. ”Trump fördärvar världen” det betyder att de multirika oligarkerna inte får sina gränslösa länder att härja fritt i med det överstatliga köpta FN och EU som pådrivare…….vi vanliga dödliga har inte Soros dröm om det optimala samhället vi vill värna vår nation, våra vänner och med de som vi delar liv, seder och bruk.

 33. De snackar och hittar på att Ryssland ”påverkar”. I själva verket styr och påverkar dessa globalister Sverige till 100% och har gjort så i flera decennier om inte århundraden när Bank of England föll i Rothschilds händer när Napoleon föll i Waterloo. MSM skriver inget. För MSM ägs av dessa oligarker.

 34. Om han nu vurmar så för tredje världen. Varför spenderar han då inte sina miljarder på dessa länder istället för att spendera dem på att få tredje världen hit?

 35. Eran där sådana som Soros får utgöra en maktfaktor av betydelse i världen är sannolikt över……

 36. Soros er en farlig mann som vil ødelegge Europa slik vi kjenner det.
  Men er ikke han svært gammel nå… har han arvinger?

 37. Soros låtsas vara förvånad över att Europas folk inte vill sänka sin ekonomi och kultur med islamister från tredje världen.

 38. Soros kan försöka fylla kina med islamister från tredje världen så får han se hur det går. Inte ens Saudiarabien vill ha dem ”på grund av terror-risken”.

 39. Gubbfan är galen. Vore han en människa utan pengar skulle ingen bry sig. Så för mycket pengar är livsfarligt.

 40. Gubbhelvetets tillgångar borde exproprieras och brukas till att reparera alla skador fanskapet har åstadkommit.

 41. Hur många av våra politiker har Soros köpt/mutat?
  Nigel Farage försökte ta upp detta i Euopaparlamentet.

 42. Ja herregud, den här karln kan man ju skriva hur mycket som helst om, men jag misstänker att det mesta är skrivet i kommentarerna här nedan redan här, så jag behöver inte.

  Det han säger i artikeln här ovan;

  ””Ju större faran är, ju större hot, desto mer engagerad blir jag att konfrontera det”. ”

  Ta och kika på detta, och se om det är en man som ”ställer sig upp mot faran”, och blir intensiv i att konfrontera den. Vad han säger talar för sig självt.; https://www.youtube.com/watch?v=vN4OswexKmA

  .

 43. På tal om ”påverkan ifrån främmande makt” ja.Soros ÄR ansiktet på just den populisitiska frasen.Tänk på det i valtider och när aktivistmedia spyr ut sin propaganda i etern.

  • Men Steffe får ju sitt ”godis” från Soros. Så det är bara en uppmuntran för gott utfört arbete. Ingen påverkan alltså!

   • De flesta eropeiska judar är till största del ashkenazer, ättlingar till kazarerna i Georgien. Ett enkelt DNA test visar att de inte delar den typiska europeiska rasen. Men det är egentligen inte så viktigt som det faktum att de själva inte ser sig som vita. Det är mycket mycket viktigt för judar att se sig som en egen etnisk grupp.

     • Nja, jag känner flera judar och det kommer alltid fram att de är judar sooner or later. på något sätt. En total ”integration” för dom är detsamma som förintelsen. – Det är en aspekt PK-eliten aldrig funderat över. Folk är stolta över sitt ursprung och det skall dom vara.

     • Det stämmer som du säger att det finns många judar som inte är särskilt religiösa eller ateister. Dock är det mycket viktigt för så gott som alla judar att se sig som en egen grupp. Detta är oftast baserat på etnicitet d.v.s. om din mor är judinna är du en jude anser de, antingen du är ateist eller inte. De är också mycket stolta över och sätter stor vikt vid att tillhöra denna grupp. Problemet med judar är att de inte kan tillåta vita människor att känna stolthet över sin ras och etnicitet utan att börja lipa om rasism och sex miljoner tilltvålade lampskärmar. Hela deras gruppbegrepp är alltså ett av hyckleri och dubbelmoral.

    • Nu är du väl lite fel ute. Såvitt jag minns räknas judendom, islam och kristendom till de tre stora Abrahamitiska religionerna.

     • Du kan filisofera så mycket du vill. För det första är Islam den enda världsreligionen som inte är sekulär. varken islam, kristna eller judar är särskilda ”raser” som PK-eliten tjatar om. Jag vet folk som konverterat till judendomen med de kommer aldrig att bli ”riktiga” judar. Det säger andra judar öppet till mig.

     • Det finns ingen religion som jag känner till som är sekulär. Det är ju en självmotsägelse.
      Hört att möjligen buddhismen som saknar en personlig gud snarare är en filosofi än en religion.

      De fundamentalistiska högersionisterna i Israel och högerextrema judar i fr allt USA har jag svårt att känna sympati för. Det behöver jag ju inte heller, eftersom jag bor i Sverige. :-))

   • Det har något med Mitokondriellt DNA att göra som bara ärvs på moderns sida så tydligen kan man ha hur många manliga Goyem förfäder som helst

   • Nej, men som de flesta av hans folk kan han vara opportunist när tillfälle yppar sig. Det finns absolut inget nationalsocialistiskt med att tvinga på Europa en ansvarslös massinvasion av araber och afrikaner.

     • EU är väl närmast en Elitistisk Nazistisk skapelse,
      nästan en blåkopia av Hitlers våtaste dröm…

      En nation
      en valuta
      ett folk
      en religion
      ingen yttrandefrihet!

      Fast med Islam som jagar bort Judarna,
      något som Hitler skulle varit stolt över!

  • Efter att han själv bidragit till nazisterna folkmord i sin ungdoms Budapest av sitt eget folk som måste ha varit ett trauma som han nu anser alla av europeiskt ursprung vara skyldiga till hans motiv är hämnd

   • För det första skedde det inget folkmord på judar. För det andra är det ingen som anklagat honom för något folkmord. För det tredje så sysslade den girige lille snorungen Georgy Schwartz med att plundra så mycket av sina judiska grannars guld som möjligt, något som han senare satt och skröt om på CBS 60 min och sade var den lyckligaste tiden i hans liv. Så nej, jag skulle nog inte säga att han är så värst traumatiserad.

    • Bara en teori inte fan vet jag vad som driver honom jag gillar honom inte oavsett vad han har för motiv

  • Ja, mycket märkligt.
   Varför vill den djävulen gynna Islam som vill utrota honom själv och hans rasfränder Judarna ?

   • Jag tror iofs inte att de flesta muslimer vill utrota judar utan snararebli lämnade ifred från Israels och USA:s bombningar i mellanöstern. Sen finns det ju också som du säger islamister som hatar alla icke-muslimer och även andra muslimer från andra sekter än de själva. Många av de muslimer som kommer till Europa har en osympatisk inställning till både kristna och judar. Soros är egentligen bara en frontfigur för Rotshildklanen och gör nog som de säger åt honom, och de har aldrig brytt sig om olyckor som drabbar enskilda obetydliga judar.

 44. Det gör ont i själen att veta att Sveriges regering står helhjärtat bakom George Soros planer för mänskligheten.

  • Gubben Soros kommer inte att kasta in handduken, så länge som han tror att det går att ha egen ekonomisk vinning av sitt agerande.
   I Sverige röstar vi sverigevänner därför på SD i valet 2018. På så sätt drar vi vårt strå till stacken för att krossa sådana som Soros och hans vänner i Sverige !!!!!!!!!!

 45. Trump ”är villig att förstöra världen”.
  Ja han är villig att förstöra Soros plan om hur hans värld ska se ut. Trump är folkets ledare. Och folket har börjat vakna.

 46. Om det är det som krävs för att förhindra sådana som George Soros att fullfölja folk mordet på dom europeiska folken och deras kulturer så är jag beredd att förinta hela hans och resten av världen så bara askan återstår

 47. Guds förtappade son kommer att ta Soros under sina horn snart. Han är gammal. Han tillför absolut inget positivt till människan

 48. Jag vet inte riktigt men tror det är mycket tveksamt om Israel ens släpper in honom i landet. Soros är dessutom en finansman och målvakt åt andra tveksamma globalistoligarkers investeringar.

 49. Faktiskt ett väldigt hoppingivande uttalande av Soros. Globalisternas planer har spruckit och utvecklingen går åt ”fel” håll.

 50. Jag känner tre personer som Soros med sina spekulationer mot den svenska kronan. Förlorade sina bostäder och fortfarande är skuldsatta. Må han brinna långsamt i skärselden. Fast nu tror jag inte på helvetet förutom på jorden för de som utsatts för Soros sociala patos. Jag kommer inte varken hurra eller bli ledsen om han trillar av pinnen. Det är bara att världen slipper ännu en utopist som gör några glada och andra jävlig illa.

  • Han överlever nog inte valresultatet i EU-valet 25 maj 2019. Det är där och då det vänder… eller snarare faller är jag övertygad om.

  • Istället för skärselden kan vi anamma karmafilosofin. Om man med sten kastar sönder ett glashus för någon, får man erfara hur det känns att äga ett sönderkastat glashus i nästa liv.

   Så man kan säga att vi medelst våra handlingar i detta livet, skapar grunden för vårt nästa liv.

   Så mycket sk-t Soros hålit på med, förstört livet för så många människor, får han det troligen svårt i sin nästa inkarnation!

 51. Denne man måste vara det förnämsta forskningsobjektet bland all världens beteendevetare.Hybris ? Tror han sig verkligen stå över enskilda staters folkvalda ? En superledare som står över allt ? med den kassa han har kan också lätt köpa stöd för sin agenda.Mutor kallas det.
  Förhoppningsvis har han inte så långt kvar-alla blir vi avhämtade till slut.

 52. Soros och hans oligarker är mycket farligare än vi någonsin kan tro….nu gäller det att stå på sig och mobilisera mot globalisterna…..för den typen av globalism är inget som vi i den fria världen har någon nytta av….tvärt om.

 53. Soros är posterboy åt mycket mäktigare permanenta makthavare och oligarker, som styrt stora dela av vår värld i århundraden, genom att ”verka utan att synas” och kontrollera oppositionen. På det sättet kan man kalla våra vasallstater för ”demokratier”: Vi går och röstar på partier som egentligen är ett enda parti, i skitfrågor som att höja/sänka skatten med 100 kr, ROT/RUT, mer/mindre pengar till vården och annat trams som inte betyder ett skit. De viktiga frågorna får vi aldrig säga något om. ”Om röstning hade ändrat något, så hade de gjort det olagligt” //Emma Goldman.

 54. George Soros har 100.000 sperma doser av sig själv på kylning. Han har infiltrerat alla världens spermabanker med dessa doser för att garanterat återuppstå i det närmaste ett oändligt antal gånger i framtiden. Han har också ett kloningsprojekt han kallar Soros Replica som på ytan klonar får, grodor och bläckfiskar men i själva verket är det kloningen av honom själv som är det primära målet.
  Tänk Matrix och agent Smith och ni förstår faran.

 55. Champagnekorkarna lär smälla!

  David Rockefeller först…
  Peter Sutherland sen…
  Vi väntar på den heliga Treenigheten!

 56. George Soros lille lille vän, det är ju just därför antietablissemanget växer för att ”allt som kunde gått fel har gått fel”

 57. Soros största problem är att han inte förstår människan och känslor ! ?

  Han kunde inte räkna ut själv att människor som ser livet och samhället falla ihop vaknar upp och reagerar ! (?)

  Soros är säkert mycket skicklig affärsmän , men han har blivit en begränsad människa av sin ständiga jakt på pengar , guld och annat värdefullt . . . Soros ser ut att vara en andefattig jäkel !

  Jag kommer inte att glömma hans kommentar till en journalist som frågade om han tänkte på de människor som drabbades av hans samhällsomstörtande verksamhet ?

  Han svarade att hans jobb var att tjäna pengar och de sociala problemen får respektive land själva ta hand om ! !

 58. Finns mycket som tyder på att den plötsliga folkvandringen in i Europa var planerad, år 2015. Soros fanns säkert där och drog i trådarna.
  Men, Europas folk visar sitt missnöje, i land efter land.
  Italien har, efter det senaste valet, stängt sina hamnar för migrantbåtarna. Äntligen!
  Invasion 2015 kommer förmodligen leda till att EU projektet havererar.

  • Jag hörde att Spanien kommer att ta emot en båt fullastad med migranter som ligger och guppar nånstans i Medelhavet. Kommer Spanien bli nästa land som översvämmas?

  • Klart det är bra det som nu sker i Italien Men nu ska Spanien hjälpa dessa flyktingar. Ingen fara för dem heller eftersom alla är på väg till Sverige.

  • Tyvärr har Spanien öppnat en hamn för att ta emot båten. Glöm inte att det nu är en socialist som sitter på taburetten.

 59. Dessa mäktiga bankirer, finansfolk och monarker, lever på att skapa krig och elände. Sen tjänar de pengar på att bygga upp nya samhällen efter kriget. Ockerlån. Utan krig och kaos tjänar de inget. De tjänar pengar på att skuldsätta nationer och folk

 60. Soros stöttar de onda krafterna på jorden, men försöker övertala sig själv att han är en god spekulant. Han lär dö förtvivlad.

 61. När Annie Lööf och de andra vita töntarna vid makten snackar om mer invandring, gör de för att de är korrupta och köpta av oligarkerna. De gör karriärer och egennyttomaximerar sin särintressen. Annie Lööf tror inte själv på vad hon säger. Hon fick sina instruktioner på Bilderberg. Efter den politiska karriären väntar väl en rådgivarpost på Goldman Sachs i NYC, som alla andra korrupta politruker.

  • Jag tror tyvärr inte att Annie lööf och co. har bättre förstånd än att hon tror på det hon gör.

   • Det är därför idioter, knarkare och andra lågbegåvade dårar, får dessa höga poster av oligarkerna. ”De blir utvalda innan de blir valda”. Enkla att muta, enkla att kontrollera och enkla instruera. Lägg till att de inte har någon etik och moral, eller en själ.

 62. Jag som trodde dinosaurierna utdöda, tydligen fanns det ett exemplar kvar (fast troligen inte speciellt länge till).

 63. Någon här inne som överhuvudtaget kan minnas när ”vänstern” och kommunister demonstrerat mot dessa oligarker? Aldrig! Sanningen är att kommunister och vänstern är kapitalismens grindväktare mot oss sanningssägare och kritiker.

 64. Ja du Soros, ansträng dig du mer. Men fungerade det inte när det var halvilla, så fungerar det inte när det är riktigt illa. Han har dock rätt i en sak, att han lever i en bubbla. Korkade gubbe

 65. Den mannen och hans gelikar tillhör ett system som vill etablera ett auktoritärt och totalitärt samhällssystem. Att skapa kaos är en väg att gå. Vilka de auktoritära och totalitära är i Europa behöver man inte fundera så länge över. Allt fler länder har genomskådat bedrägeriet och svårare blir det nästa gång man försöker, då de europeiska länderna allt oftare sätter socialisterna i karantän. För nog är det synnerligen märkligt att socialister samverkar med kapitalister. Men det är väl inte första gången i historien.

 66. Soros och hans gelikar attackerar länder med svagt ledarskap. Därför arbetar de enligt söndra och hätska. Spekulationen/attacken mot kronan var en viktig grund. Kontrollera media är en annan viktig ingrediens. Men kontrollera internet har de inte lyckats och nu sprider sig medvetenheten som en löpeld.
  Hoppas Soros har ett riktigt varmt ställe i helvetet reserverat. Gärna rullandes Sisyfos-stenen upp och ned.

 67. Ja, internet är oligarkernas stora problem. De trodde när de släppte fram internet i slutet av 80- och början av 90-talet, att de skulle kontrollera och mer effektivt hjärntvätta hela världens människor, så vi skulle bli dumma idioter som skulle tycka de t var en bra idé med en världsregering och en världsvaluta. MEN, det var ett misstag. Istället har internet börjat väcka och undervisa folket om dessa ondskefulla oligarker, monarker, aristokrater, frimurare och religiösa sekter och vad de står för och vad deras agenda är. Så internet är vad de nu attackerar för fullt. Närmsta åren kommer bli spännande. De censurerar för fullt nu överallt. Nordkorea har mer yttrandefrihet än vad vi i väst har troligen snart, seriöst.

  • Hur kan S har så många röster när dess diverse varianter som M, L osv har inga röster. Här har någon fuskande sosse skrivit ett röstnings-script.

   • De uppmanar på FB att gå in och rösta man kan rösta från tel. dator så man har mer än en röst att lägga, men det samma kan ju Sverige vännerna göra.

    • De går på cookies. Raderar man dem kan man rösta på nytt. Fuskarna skriver ett script som raderar cookie och röstar på nytt.

 68. Bara Putin och Orbán som har haft huvudet på skaft – de ser ondskan bakom Soros gärningar.
  Det kan man inte ’anklaga’ EU-politikerna för precis. Dessa sylthjärnor gick på ”Frankensteins” globaliserings-experiment som har förvandlats till ett monster.

  Har man inte en susning om hur utfallet blir av ett experiment, ska det seriöst utföras i slutna laboratorier och inte ha hela världen som försöksfält.
  Soros globaliserings-experiment har lika stor förstörelsekraft som Kim Jong-Uns kärnvapen – men han är hjälten (i fårskallarnas ögon) och Kim den stora boven.
  Den stora skillnaden är att Soros tryckte på ”knappen” för länge sedan, Kim har inte gjort det.
  Soros vet också att han slipper stå till svars för att ha förintat den civiliserade västvärlden – han hinner trilla av pinnen innan statsledarna vaknar upp.

 69. Undrar vad som rör sig i Soros huvud?
  Så det är rädslor som driver hans insatser i globalismens tjänst.

 70. En tegelvägg är precis som det ska vara. Det visar att alla inte är mutbara. Bra gjort Kalifornien 👍

 71. När detta F-skap använder pengar (motsvarande mutor) för att påverka så kallade demokratiska val i västvärlden så höjs det inga ögonbryn. Ryssarna och Ungrarna slänger ut skiten för de tycker inte om att ha politisk påverkan med pengar. Vilka verkar ha den mest sunda inställningen. Märkligt. Har inga som helst några egna ståndtaganden om vem och vilken – men är allergisk mot rent skitprat.

 72. Hoppas Trump portförbjuder idioten i USA och all hans verksamhet. Han är värre än islamistiska terrorister…

 73. Varför han inte lägger ut sina pengar på ett annorlunda sätt och hjälper människor på plats som Afrika osv

 74. Är Soros sedd någonstans i livet de senare åren? Eller är ”han” enbart en avatar som ställs fram som skydd för det onda bakom? Är han sedd ute bland folk eller är detta en datorsimulering?

  • tror det va birgitta olsson eller cicilia malmström som twittrade några bilder med soros för inte så länge sedan.

   • Det är alla dessa telefonkameror, som fått MSM TV att kollapsa helt med sina föranstaltade filmer etc. Jag har själv sett stora upplopp med endast 20 pers på svensk TV en gång.

 75. Bilderberggruppen gjorde det uppenbara misstaget när de trodde att migranter från Mellersta Östen kunde integreras in det västerländska samhället och på vis få igång konsumtionen och i slutändan göra George Soros och kompani ännu rikare. Det följer helt Frimurarordens doktrin där de styrande i Bilderberggruppen tillhör. De som redan har enormt mycket pengar vill ha ännu mer pengar, och det går tydligen inte tillräckligt fort för herrarna i B-gruppen.Misstaget består i att folket från Mellersta Östen har islam som religion och den är inte förenlig med det västerländska tänkandet. Islam håller på att etablera sig stort i Europa, de har tid att ta den tiden det behövs för att härska i Europa genom ett stort barnafödande.

  • företagsamheten i t.ex.Pakistan är ”stor”. Står svenska Metropolitanbussar från 1968 kvar i frihamnen i Karachi?

  • Det var nog inget misstag. Pengar har dom redan då de äger/styr bankerna och sedelpressarna.
   Menaiterna är här för att skapa kaos och splittra nationerna. På så sätt kan denna elit enklare kontrollera massorna och införa sin efterlängtade världsregering.

    • Motståndarna kan inte organisera sig lika bra.
     De som inte sköter sig kan drabbas av:
     – Blockerade pengar/bankkonton
     – Blockerad mattillförseln
     – Dödliga virus som endast eliten har skydd mot
     – Robotar/drönare som söker upp dig

    • Johan Edvardsson visst kan man det. Med hjälp av matranson. Man stryper tillförseln av mat till massorna och då ska du få se hur snälla och lydiga de blir.

 76. Döm denna galna vänstergubbe till fängelse för konspiration och landsförräderi.. beslagta soros tillgångar och stoppa hans förstörelse av våra länder..

  Det är en farlig person som måste sägas vara galen och vilja styra världen, en ny sorts diktator är vad han är.

 77. OT.
  SVT nu besatt av Trumps möte med Kim i Singapore. Letar hela tiden förklaringar om vad som kan gå fel? Alltid en felletande inställning till Trump.
  Lyckas också få en sosse som orsak till att mötet möjliggjorts. Kent Härstedt.
  Trump är den ende som lyckats få Nordkorea till förhandlingsbordet.

  • Om DN hade lika manga artiklar om Lofven som om Trump skulle de nog oka sin upplaga. Psss.. Dom har tagit bort de skyddade sidorna nu, gick besokar-antalet ned for mycket eller har dom fatt extra pengar av staten.

 78. Härska genom att söndra är hans motto. Skapa kaos i länder genom massinvandring. 7 klövern är ett lydigt redskap för hans agenda.

 79. Ser och hör ofta om hur Soros ihärdigt försöker förändra Europas och Nordamerikas etniska och religösa/kulturella karaktär (bort från vit och kristen/nominellt kristen mot afrikanskt-arabisk och islamsk för särskilt Europa och för Nordamerikas del väl även mot en latin-amerikansk). Kan nån upplysa mig om hur juden Soros agerar gentemot Israel; vill han göra även Israel till ett afro-arabiskt land dominerat av islam eller vill han ha/bevara Israel för judarna?

 80. Tror man att man är gudasänt och tillhör godheten själv, så kommer för eller senare den dåliga karman att slå tillbaks.

  • Är det troligt att Soros gör det (ser sig som god) med sin bakgrund (han krashade väl det brittiska pundet liksom den svenska kronan samt bidrog starkt till den ekonomiska krisen i Sydostasien i slutet av 90-talet?); har han inte andra mörkare motiv? Var han inte f.ö. redan som alldeles ung nazisterna behjälplig under dessas förföljelse av judar (trots att han själv är just jude, åtm. etniskt)?

  • Universums/livets lagar gäller även den. Som man sår får man skörda. I hans fall kommunismens/ondskans draksådd.

 81. Varför nämner svenska politiker och journalister aldrig George Soros (eller Rothschilds).
  Maskopi.

  • Om du vill veta vilka som styr världen, fråga dig bara ”vilka får du inte kritisera” utan konsekvenser. Har gällt i alla tider. I våra tider är det främst ekonomiska konsekvenser, även sociala. Men det fungerar, makthavarna lyckas styra massorna via sina påverkansakanaler.

 82. Han donerade inte 18 miljarder; han flyttade sina pengar till sin egna organisation för han var rätt att Trump skulle frysa hans tillgångar.

 83. Alla dessa ledsamma leninister som levde upp då de trodde det var raka vägen att beslagta Ryssland efter det att president Boris Jeltsin söp bort förstånd och Ryssland. När så Soros och Bilderbergsgruppen skulle marschera in och överta Rysslands egendomar, så dök Vladimir Putin upp och ställde allt på sin kant och såg till att alla som hade skott sig på Ryssland, oligarkerna fick kalla fötter och många av dem lämnade Ryssland.

  Efter detta så har hatet av Soros och Bilderbergsgruppen gjort allt för att krossa president Putin och de har inte dragit sig för att utnyttja, eller skapade oron i mellanöstern så att en massa muslimer vällde in i Europa. Detta med islam och muslimers invällande hade inte kunnat ske om inte kommunister i förklädnad av vänsterliberaler hade bedrivit lömsk undergrävande politik på alla politiska och media plan.

  Soros och Bilderbergsgruppen har nog gjort en deal med islam att islam får ta Europa och Norden om de frånsäger sig Ryssland som är Lenin-bolsjevikernas och kommunismens politiska hemvist. Men islam är tänkt att vara en förande krigsmakt mot Ryssland. Detta eftersom kommunismen i Europa är i det närmaste utraderad, därav så behövde de islam.

  • Om då islam är tänkt att vara en förande krigsmakt mot Ryssland. Är det att återinföra kommunistiska makten Har läst en profetiska uppenbarelse inom kristenheten att kommunismen ska tillbaka till Ryssland. Då kanske de stämmer in ..

 84. George Soros finns på YouTube där han blir utfrågad om han tror på gud? Nej, säger Soros. Men han sade att han själv ser sig som en gud. Något som han senare försökt att få borttaget från YouTube efter detta men inte lyckats med.

  • Problemet med Herr Soros är, att Djävulen själv har förvägrat hans inträde och väntar tills Himmelen är beredd att ge honom asyl. Under tiden stannar han kvar på jorden som förevigt straff på våra synder.

 85. Gubben är väldigt gammal! Ser fram emot rubriker om hans frånfälle. Bara detta lilla, kan skydda Europa från hans marxistiska ondska.

 86. En man eller kvinna en röst? Tjurskit! Demokrati existerar inte när enstaka personer kan fylla på kassorna, obegränsat, för deras favoriter.

  • Det här borde Socialdemokraterna ta en titt på, inte konstigt att dom tappar LO medlemmar. Jag skulle vilja se på när dom tittar på filmen, och sedan höra vilka argument dom har mot att dom har blivit ett redskap åt dom rikaste i världen.

   • Jag tror inte att LO medlemmarna vet om det här. Jag hoppas det, men jag tror att de bara är trötta på att läsa om Sveriges kollaps dagarna i ända och se Burkhas osv på väg till jobbet.

 87. Soros, Rothschild, Bill Gates är tre av dom största pådrivarna i världen att få igenom The New World Order till 2030. Mupparna Löfvén och Merkel har säkert fått en bra hacka av dom 18 miljarderna dollar som Soros ensam lagt ut. Lägg till 18 miljarder var av dom andra två så blir det inte svårt att förstå att medias vänsterpöbel får bra betalt för att vara Politiskt Vänsterkorrekta.

 88. Han finansierar flera rörelser för att underminera Israel också, där omnämns han i massmedia som Israels fiende.

  • Det där är en bara en dimridå så folk inte ska fatta vad som pågår och tro att Israel är ett offer som alla andra. Självklart vill han inte underminera Israel, som hans bossar äger efter Balfourdeklarationens tillkomst. På så sätt framställs Israel som en hjälte.

 89. Ni som undrar hur Rothschilds, Soros och de här typerna kan ha så mycket pengar. När man styr centralbankerna och när man varit med och skapat fiatvalutor (låtsaspengar utan koppling till underliggande tillgångar som guld t.ex.), så kan man skapa hur mycket pengar som helst, med ett par knapptryckningar på centralbankerna. Det är en jättebubbla och stort bedrägeri de sysslar med. Inom närmsta åren så spricker bubblan och ingen jävel kommer att fatta vad som hände, när den sk ”lågkonjunkturen” eller ”finanskrisen” kommer. Kriget som kommer pga detta gör att folk glömmer bort hur det skapades.

 90. När den store och starke inte längre kan prata sig till framgång så slår han istället. Var förberedda på kraftigt våld och stora konflikter inom kort!

  • Kunde han göra det hade han redan gjort det. Jag anar supernaturliga makter som är med i spelet. För detta är antingen en film för utomjordingar eller så är 1000% jävligt upp fuckat och ologiskt. Trump borde ha varit död 100 gånger om.

   Inte ens om Presidenten hade haft 100 liv hade han överlevt detta kaos om det funnits någon logisk verklighet bakom det.

 91. Rothschilddynastin ”verkar utan att synas”, tills internet slog igenom. Rothschilds är toppen av pyramiden, vad vi vet. Finns det någon ovanför Rothschilds, det vet vi inte än. I så fall är de väldigt skickliga på att dölja sig.

  • Rothschild, Rockefeller, Warberg, DuPont, mfl. Dessa sitter i skuggan och styr spakarna! Dem är så rik att deras tillgångar är större än många länders!

 92. EU är ett resultat av superkapitalistiska krafter som vill detaljstyra nationalstaterna för att tjäna mer pengar. Det borde ju vara helt uppenbart för var och en. Annars skulle väl hela europa vara välmående. Men så är det inte. Hela södra europa har sjyhög arbetslöshet. Arbetarlöner pressas ner ju fler invandrare som kommer. Vilka tjänar på det? Till och med LO vill sänka lönerna genom att ge invandrare statliga löner långt under kollektivavtalen. Företagen gnuggar händerna. De måste tro att de drömmer. Gratis arbetskraft.
  Rösta rätt. Annars kommer sverige bli som Grekland inom en snar framtid.

  • Skyhög arbetslöshet har Sverige också, men döljes via låtsasjobb och låtsasföretagande med fejkindustri.

 93. Soros lämnar Ungern. Ingen blir ”profet” i sitt eget land. – Soros blev FÖR mycket för Ungern och Ryssland, hoppas på samma resultat i övriga världen. ”Allt som kunde gå fel, gick fel”.

 94. Glöm inte Bill Gates som som haft föredrag om att minska jordens befolkning till 1 miljard för att rädda världen. Hur stor del har inte han i sammanhanget?

 95. Seriöst inkrökt resonemang du har, Storvulna propaganda uttalanden är inte ovanliga från någon sida. Tror du verkligen att alla judar har samma åsikt är du helt och totalt obekant med folkgruppen.

 96. Känner inte till någon annan folkgrupp där det finns ordspråk i stil med ”Om 4 judar diskuterar finns det minst 5 åsikter” Bra på att vrida o vända på problem för att hitta nya ideer och lösningar och bra på logik o argument för sina åsikter och ideer.
  Dvs seriöst korkat att försöka tillskriva dom en viss fix gemensam åsiktsgrund i någon fråga

LÄMNA ETT SVAR