Har utvisningsbeslut från Migrationsverket – kunde begå flera våldtäkter mot 11-årig flicka

Delningar

Under sommaren 2017 utsattes en 11-årig flicka för upprepade våldtäkter av en 23-årig man. Nu döms förövaren till fem års fängelse och utvisning. Mannen, som kommer från Afghanistan, har sedan tidigare ett utvisningsbeslut från Migrationsverket men är trots detta kvar i Sverige.

23-åringen plockade upp flickan i sin bil vid en busshållplats där han erbjöd henne skjuts hem. Mannen påstod att han var arbetskamrat med flickans mamma för att invagga henne i trygghet att hoppa in i bilen.

I stället för hem styrde mannen färden till ett avskilt skogsområde där han tvärt bytte tonläge till ett hotfullt sådant och kommenderade flickan att ta av sig alla kläder. Han våldtog henne sedan i baksätet på bilen. Att hon talade om att hon bara var 11 år fick inte 23-åringen att hejda sig.

Mannen tog bilder av den nakna flickan som han hotade att lägga ut på nätet om hon berättade för någon vad som hänt. Bilderna använde han senare för att tvinga flickan att träffa honom igen och begå nya våldtäkter mot henne. I samband med dessa ska den afghanske mannen också ha tvingat i flickan narkotika.

När historien senare uppdagades nekade 23-åringen till allt. Inför rättegången och de bevis i form av DNA som säkrats samt sms som skickats ändrade sig mannen och erkände att han haft sex med flickan. Han hävdade dock att det skett i samtycke och att han trott att flickan var över 15 år och att han därför inte ska anses ha begått något brott.

Halmstad tingsrätt satte inte tilltro till mannens berättelse och dömde honom till fem års fängelse och utvisning. 23-åringen hade redan tidigare ett utvisningsbeslut efter att ha fått avslag på sin ansökan om asyl. Verket menade att hans historia om att han var en journalist som fått problem i hemlandet inte var asylgrundande.

Domen innefattar även narkotikabrott. Manen ska också betala 230 000 kronor i skadestånd till flickan.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

85 KOMMENTARER

 1. Nu får fan politikerna ändra lagen om utvisning detta går inte mer som nu om man får ett avslag så har dessa 4 veck på sig att lämna landet dom skall tas i förvar inte släppas fria efter som det inte finns någon kontroll så kan dom stanna i flera år utan någon vet om det i förvar bara och sedan ut o ingen gräddfil tack.

 2. 230000 i skadestånd? De små liven måste få mycket bidrag för jag antar att det baseras på inkomst och jag kan aldrig för mitt liv tro att skäggbarnet har ett arbete. Det ligger liksom inte i deras natur.

  • Skattebetalarna står för skadeståndet. Pengar växer på träd i Svea. Inte
   för att jag missunnar den stackars flickan pengarna, men det hela hade kunnat
   undvikas om vårt flata rättsväsende gjort sitt jobb.

 3. När sånt här hände förr fick ansvariga myndigheter skamset säga till pressen nånting i stil med ”Vi kan behöva se över våra rutiner”, men idag kan de strunta i det, eftersom det i regel inte görs någon närmare granskning. Ingen av de tiotalet traditionella nyhetskanaler jag kan hitta som skriver om fallet nämner att mannen sedan tidigare hade ett utvisningsbeslut.

 4. 5år, dra bort något år för att han bara är 23, dra bort 1 år för skötsamhet i fängelse sedan ute efter 2/3 av resterande tid. Vad blir det? Ute efter ca 2 år. Eftersom utvisning sedan inte kan ske omgående så kommer han väl bara att släppas ut och vips har han en ny identitet och kan stanna här några år till. Kanske söker han till en gymnasieskola och då är framtiden tryggad igen.

 5. Så går det när man har en flummig PK regering som inte tar sitt ansvar. Är en person utvisad så kan han inte begå våldtäkter i Sverige.

 6. Vad är det vi vill? Vad vill folket? Vad vill 82 %?
  Är det det vi vill? Är det det vi röstade för?
  Tydligen. Förlamade, inkompetenta pajasar som kan inte ens knuta skorna, men makt ville de ha.
  Då så Svenne var glad, håll tyst , sjunk in i din favorit fåtölj och kolla TV -n.

 7. Den myndighet med tillhörande chefer som skulle ha tagit hand om utvisningen är medskyldig till barnvåldtäkt.

  Utan deras tillkortakommanden hade flickan inte blivit våldtagen.

 8. Vad är det för ett folk som accepterar och en journalistkår som t.o.m. skyddar män från främmande kulturer som kommer och våldtar och mördar deras barn?

 9. Den politik som bedrivs i Sverige är ondskan personifierad. ”Sverige – en humanitär stormakt” – vilket makabert skämt!

  • Vi svenskar sitter i fängelse i vårt eget land! Styrande, tillsammans med rättsväsendet, är våra sadistiska fångvaktare. Vi ska brytas ner, sen ska globalisterna rädda oss från förfallet.

   • Globalistoligarkerna är skyldiga till förfallet. De kommer inte att rädda oss från förfallet. De gör oss till en mikrochippad, förslavad underklass, ägd och övervakad av globalistoligarkernas alla servila globalistlakejer.

    ”Aaron Russo talks Rockefeller Elite (12 Minutes)
    nwotaser”:
    https://m.youtube.com/watch?v=7gwcQjDhZtI

  • Kosmetikan har snart helt runnit av landet Sverige. Det är bara Margot Wallström och hennes gelikar som naivt tror att det fortfarande går att rädda ”bilden av Sverige”…

 10. 82 % af befolkningen ser gennem fingrene med alle disse episoder sammen med de politisk korrekte.

  De beskytter migrant gerningsmændene og ignorerer ofrene.

 11. ”Manen ska också betala 230 000 kronor i skadestånd till flickan.”

  Nej, skattebetalarna ska betala skadeståndet + försvarsadvokatens arvode på troligtvis lika mycket.

 12. Förstöra ett barn!!!
  Vad är det för fel på honom!!!
  Ut med med honom på torget och låt folk göra vad som helst

 13. Regeringen och migrationsverket är medskyldiga till att ha ödelagt ett 11-årigt BARNS liv. Här handlar det faktiskt om ett barn, men det skiter feministerna i.

 14. Jag säger bara : AFGHANJÄVEL !!!!!!!!!!!!!!!!
  Så, då var den sanningen sagd så nu kan det svenska rättsväsendet skicka mig i kurran för det hemska ’HMF-brott’ jag just begått !!!……Risken är överhängande att så sker i detta numera helt uppochnervända Sverige !

 15. Det är dags att se till att de som söker asyl inte kan röra sig fritt i samhället längre. Om de får asyl så kan de släppas ut, om de nekas så ska de hållas i förvar till de lämnar landet eller får beslutet omprövat. Man ska helt enkelt inte kunna vistas i det svenska samhället utan laglig grund. Hur svårt kan det vara?

   • Sverige är en rättsstat och det ska vi vara rädda om. Ser vi bara till att återblrda alla som rest genom säkra länder till första säkra land så har vi råd att ha en både snabb och rättssäker process för de få som har rätt att söka asyl här. Rätt att söka är såklart inte samma som rätt att få. Ja, vi skulle rentav ha råd att hjälpa de mest drabbade länderna ekonomiskt så att t.ex. Grekland och Italien kan processa ansökningarna från dem som kommit och se till att stoppa trafiken över medelhavet med militära medel.

 16. Jag vet inte om man får säga det, men jag önskar innerligt att en eller flera av dessa, den falske profetens anhängare, unga hingstar från Afghanistan gav sig på Annie Lööf och Stefan Löfven! Det är helt djävla ofattbart att dessa Afghaner får stanna här och dessutom vi skattebetalare ska försörja de!

 17. Man blir så upprörd när man får läsa om sådant här.
  Hoppas att flickan får hjälp med att ta sig till den amerikanska ambassaden för att ansöka om politisk asyl i USA och lämna Sverige.
  Ledsen!

 18. Detta påvisar att har man ett utvisningsbeslut, så skall man hållas inlåst till utvisningen verkställs!!!
  Våra naiva lagar måste ändras!!!

   • Elakt sagt.
    Alla barn är olika. Hon kanske var rädd?
    Den typen av personer som lurar barn är duktiga.
    De lurar barn på ett sätt som får barnet att lita på dem.
    Lägg inte skulden på henne.

 19. Gott uppförande, allas lika värde och värdegrund gör att han är ute på nolltid och kan fortsätta att våldta flickan. Utvisning, glöm det.

 20. Om 10 år, när flickorna är äldre så kommer de troligen gå ut i media och berätta om detta.
  Det kommer också läggas en skuld på dagens politiker.
  Helt säker på det.

  • Men då är det kanske försent med tanke på mängden invandring som landet tvingas på av 7-klövern (och dess väljare).

 21. Vad är det fel med folk. Fransmän går på gatorna och kräver presidentens avgong. Här är det kysst med en ny rödgrön bimbo regering, som förnekar alla problem.

 22. ”Mannen, som kommer från Afghanistan..”

  Mannen!!!!???… å’ en annan PK-primat som trodde att alla(h) flyktingar som kommer från Afghanistan och befinner sig illegalt i Sverige var små oskyldiga barn…

 23. Skönt att bli av med Löfven och anhang. Det är han som trögat.
  Löfven har ställt till med mycket, tiggerifrågan är inte löst
  den som gör att det kryper av obehag hos svenskar.

 24. Detta är resultatet av att man inte genast tar dem som skall utvisas i förvar.

  Ebba Busch-Thor/Kd föreslog tidigare att förvar skall finnas vid ankomst av migranter där de stannar till deras asylansökan är klar och varifrån de utvisas också vid avslag.

  Varför släppa in människor i landet innan man vet om de får stanna.

  Händelsen visar att Busch-Thor är helt rätt ute och att hennes förslag bör genomföras.

  För alla svenskars väl.

  • Mycket bra förslag. Alla asylsökande ska vara i förvar i väntan på besked om PUT. Ett beslut ska inte kunna överklagas. Avvisning ska ske skyndsamt efter besked.

   Ett medborgarskap ska kunna upphävas om asylsökande begår grov brottslighet eller upprepad småbrottslighet.

   Ett startlån ska utbetalas för uppehälle under en viss tid som ska återbetalas när den asylsökande fått arbete.

   1000-2000 personer per år ska vara max. Beroende på hur det går för redan hitkomna asylsökande ska antalet kunna bli 0 vissa år.

 25. Jag betalar gärna skadeståndet eftersom det är ändå vi skattebetalare som får stå för notan.

  Det enda jag begär ar straffimmunitet och 1 minut för varje tusenlapp ensam med kräket.

  på 230 minuter så kommer jag att se till att han ångrar den dagen han gled ur ändan på sin morsa.

 26. Det skall tydligen gå ett par vändor inom systemet innan våra rättsinstanser(?) fattar allvaret i vissa individers beteende. Om de inblandade hade skött sitt jobb hade flickan sluppit att uppleva ett livslångt trauma. Det är sorgligt att våra politiker och myndigheter är infekterade av all PK-ism och annat larv. Sorgligt!

 27. Vad hjälper det att en person döms till utvisning när den inte kan genomföras och vad hjälper det att han döms till att betala skadestånd då han inte har pengar att betala med så det drabbar inte honom utan oss skattebetalare. Så vi tvingas betala uppehälle, bidrag, fängelsevistelse, skadestånd etc för en person som över huvud taget aldrig skulle ha varit i Sverige. Snacka om att Sverige gör och har gjort ett stort antal förlustaffärer.

 28. Så vad är nu budskapet till det afghanska skräpfolket? Den här lågmänniskan blir väl utsläppt efter mindre än tre år på statligt hotell med måltider och bekvämligheter, och sen får han gratisflyg hem, eller får stanna här. Vad blir budskapet?! Åk till Sverige, våldför dig riskfritt på 11-årig svensk flicka, bli bjuden på hotell, få flyg hem betalt?

LÄMNA ETT SVAR