Allt fler videoklipp från runt om i Sverige visar nu hur araber demonstrerar på svensk gator och torg för att visa sin glädje för slakten på barn, äldre, mammor och andra i Israel. Under en demonstration i Göteborg skanderade massan om att de ska ”slakta” judar.

Efter Hamas överraskningsanfall mot Israel nyligen har världens ögon öppnats rörande motiven till konflikten och beteendet från Israels arabiska grannar. Fördömandet av de blodiga attackerna mot civila har denna gången kommit från alla håll, hittills utan större förbehåll.

Men det är inte bara palestinaarabernas beteende omkring Israel som väckt uppmärksamhet. Invandrare, främst från Mellanöstern, har runt om i Sverige uppvisat sin glädje i diverse yttringar; bilkaravaner och demonstrationer, vilket Samnytt rapporterat om.

Nu har en ny video dykt upp, med ytterligare ett tydligt budskap från de arabiska demonstranterna. I ett videoklipp från Göteborg kan man se och höra folk i massan skrika om hur de ska ”slakta” judar.

Det intervjuas även två arabiskmuslimska kvinnor, varav en inte kan svenska, som menar att Hamas aktioner var rätt. Och trots att Israel lämnade Gaza redan 2005 menar de att Israel är ansvarig för Gazas situation och beklagade att Israel ”isolerar” Gaza, trots att en öppen gräns mot Israel vore förödande.

Här är videon från demonstrationen: