Polis förnedras

Foto: Faksimil Instagram

Inrikes

Här förnedras polisen inför kameran: ”Du är en fitta mannen”

Publicerad 5/15/2021
Annons

Samnytt har tagit del av ett videoklipp som visar hur en uniformerad polis utsätts för förnedring och mordhot. En aggressiv man förklarar för polismannen att han inte ska uttala sig på ett visst sätt inför gänget. I annat fall kommer mannen att genomföra en skjutning mot polismannens hem – redan ”samma dag din lilla horunge”.

Det är oklart var händelsen utspelar sig och när den inträffade men videoklippet har fått spridning i sociala medier efter att den av SVT hyllade komikerprofilen Nabih ”Nabbe” Turkie från Libanon delade klippet på lördagen till sina över 37 000 följare på Instagram.

LÄS ÄVEN: SVT-profil förnedrar kommunens städare: ”Vafan är du kaxig för?”

Samnytt har uppmärksammat Nabbe vid flera tillfällen som, vid sidan om en dokumentär hos statstelevisionen, har gjort sig känd i sociala medier genom att delta i direktsända telefonsamtal i vilka poliser och förtroendevalda Sverigedemokrater utsätts för hot och förnedring.

Senast i mars kunde vi visa hur Nabbe förnedrar en fastighetsskötare som påtalar att man inte ska slänga fimpar på marken.

Mordhotet: ”Jag pepprar ditt hem samma dag”

I det aktuella videoklippet syns en aggressiv man stå tätt inpå polismannen samtidigt som han aggressivt säger åt polisen att han inte får uttala sig på visst sätt inför hans gäng. I annat fall kommer polismannen att straffas genom att få sitt hem beskjutet.

– Du är en fitta mannen. Om jag hör en gång till mannen, ni går och säger något sådant till grabbarna mannen, jag pepprar ditt hem samma dag lilla horunge! Fattar du!? Fattar du!?

Polismannen och dennes kollega strax bredvid ses båda stå passiva och försöka svara – men avbryts. Till slut kommer dock ett kort svar:

– Lugna dig.

Vet du mer om händelsen? Maila Simon på [email protected]

Polisman attackerades i Örebro

I mitten av december uppmärksammade Samnytt ett liknande fall med en tungt kriminell man som bad sitt gäng filma när han förnedrade en polis. Mannen höjde rösten och frågade flera gånger om poliserna vet vem han är samtidigt som han kallade en polisman för ”fucking aspriant” och ”jävla fitta”.

Mannen kommenderar även polismannen att lämna platsen med ord som ”ställ dig där jalla” – en order som polismannen också åtlyder. Se händelsen nedan.

LÄS ÄVEN: Tungt kriminell attackerar polis på film: ”Vet du vem jag är – din jävla fitta”

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
788Man ihjälskjuten vid idrottsplats – ”Man vill flytta från Stockholm”
Annons