I ett klipp som florerar på Facebook syns hur en karavan av vad som uppges vara shiitiska muslimer i Trollhättan som viftar med flaggan för en irakisk-shiitisk milisgrupp och visar upp och kysser porträtt på iranska diktaturens viktigaste general Qasem Soleimani samt den irakiske befälhavaren Abu Mahdi al-Muhandis.

Klippet kommenteras av debattören, journalisten och författaren Nima Dervish.

Kul om du som iranier flydde hit till Sverige för att slippa Khomeini-älskare. Du undviker t.o.m. storstäder som Malmö och Sthlm. En höstdag kör du runt i lilla hålan Trollywood och märker att t.o.m. där finns Khomeini-älskare – synliga och synliga.

Personen som Dervish delat klippet ifrån, själv med iransk bakgrund, ser med fasa på utvecklingen i Sverige och liknar den vid vad som fick hans föräldrar ett en gång fly till Sverige. Han frågar även vad som krävs för att svenska folket ska förstå vad som håller på att ske.

För varje dag som passerar får jag mer och mer av den ytterst obehagliga känslan att tänkande och civiliserade befolkningen i Sverige på ett systematiskt och planerad sätt trängs undan medan landet fylls med skrämmande extremister som mina föräldrar en gång i tiden flydde deras skräckvälde i Iran.

Sverige fylls mer och mer med personer som lätt kan ta till våld och vapen och döda för sina åsikter medan civiliserade svenskar blir mer och mer tvungna till total underkastelse. Vi svenskar med iransk bakgrund känner med varenda cell i våra kroppar vilken enorm, ond och skrämmande demon som hotar landet och vilken helvettets portar som kommer att öppna sig mot Sverige och svenskar.

Vi är samtidigt så frustrerade och förbannade över majoriteten av svenskarna som inte fattar vad som håller på att hända. Hur kan en nation vara så hjärntvättad och likgiltig för sitt land och sina barns framtid. Och mitt hat och avsky mot de politiker och journalister som ruinerade Sverige är oändligt.
Jag får en starkare och starkare känsla att jag, precis som mina föräldrar, kommer också att tvingas fly. Situationen i Sverige är idag så skrämmande lik det som var i Iran precis innan helvetes portar öppnade sig. Jag önskar jag visste hur man skulle göra för att få majoriteten av svenskarna att börja fatta vad som håller på att hända . Godhjärtade civiliserade svenskar har inte det minsta blekaste aningen om vad som väntar och det är just det som gör så mycket ont i oss som varit med om det en gång i tiden. Svenskar, det kommer inte att finnas något återvändo när den totala katastrofen blir ett faktum.

Jag hoppas dessutom att fler och fler svenskar börjar inse att det har aldrig handlat om invandrare och svenskar, utan kampen är mellan de som älskar Sverige och de som hatar Sverige.

Se videon HÄR.