brandbomd grekland
Utrikes

Här kastar de illegala invandrarna ett regn av brandbomber mot grekiska gränsvakter

Publicerad 3/13/2020
Annons

I skuggan av coronaepidemin pågår fortfarande anstormningen av migranter mot den grekiska gränsen. I en ny video kan man se hur de illegala invandrarna utsätter de grekiska gränsvakterna för ett regn av brandbomber. Allt fler kallar nu det som pågår för en invasion.

BasedPoland, som publicerar mycket om migrantanstormningen, skriver:

Migrantmassorna från Afrika och Mellanöstern får det att regna molotovcocktails på de grekiska gränsvakterna i natt. Detta är de föräldrarlösa och änkorna som mainstreammedia visar oss på löpsedlarna. Detta är det folk som kommer vara våra grannar snart

https://twitter.com/BasedPoland/status/1238228754813587456

Flera menar nu att grekerna borde behandla situationen för vad det är, en invasion, och skjuta tillbaka:

EU ger 20 000 kronor till varje migrant

Samtidigt verkar EU ge efter till migranterna. Nu erbjuds migranter som sitter i läger på de grekiska öarna 2 000 euro, motsvarande cirka 20 000 kronor, för att åka tillbaka hem.

Ylva Johansson, EU:s kommissionär för inrikes frågor som handhar migration, presenterade initiativet som godkänts av den grekiska regeringen. Åtgärden sägs vara temporär, i en månad, och gäller endast de som anlände innan 1 januari. Upp till 5 000 migranter sägs beröras av erbjudandet.

Även det beslutet kritiseras för att snarare uppmana till mer migration.

En person skriver att lite pengar från EU inte kommer hindra migranterna från att komma tillbaka och efter mer pengar. Han tar även upp hur många ser det som Allahs vilja att muslimer ska immigrera till Europa:

Ytterligare en annan befarar att de tar pengarna, sen åker tillbaka till Europa:

https://twitter.com/Bluebeard67/status/1238181998100873225

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
780Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons