Chockerande bilder sprids just nu från den ryska delrepubliken Dagestan. En svartsjuk pojkvän sparkar en trebarnsmamma flera gånger i huvudet och avslutar sedan med att dräpa ett stort stenblock över hennes livlösa kropp. Moderns liv gick inte att rädda. Obs! Varning för starka bilder i klippet.

En film som visar mordet på 31-åriga trebarnsmamman Zhanora Akhyadova har fått stor spridning i sociala medier. Youtube-filmen visar hur en svartsjuk pojkvän släpar ut trebarnsmamman och överöser henne med sparkar i huvudet. En taxi passerar, men stannar inte. Under tiden springer pojkvännen Anar, 25, bort mot vägkanten för att hämta ett stenblock. Han dräper det sedan i huvudet på en livlös Zhanora.

Chockade grannar i Chasavjurt, som är den näst största staden i delrepubliken Dagestan, säger att paret ”älskade varandra väldigt mycket”. Enligt The Mirror ska pojkvännen ha blivit avundsjuk när Zhanora, som jobbade som servitris, ska ha talat med en manlig kund och då tappat sitt humör.

Själv säger Anar (foto: east2west news) i polisförhör att han påträffade Zhanora hemma med en främmande man, vilket ledde till ett stort bråk.

”Jag var arg och slog flera gånger”

– Jag tog henne, förde henne till bilen. Hon började att bråka, så jag och bilföraren drog ut henne ur bilen. Jag var arg och slog henne flera gånger.

– Jag minns inte vad som hände sedan, säger Anar till polisen och fortsätter:

– Jag ville inte att det skulle bli så här. Jag var inte mig själv.

Anar häktades på långfredagen och är misstänkt för mord.

Här är den magstarka filmen. OBS! Varning för starkt grafiskt innehåll:

https://youtu.be/4an9CrokuSQ

Den ryska delrepubliken Dagestan gränsar till Tjetjenien och har länge plågats av islamistisk extremism. Tsarnajev-bröderna som greps för bombdådet mot Boston Marathon 2013 har sina rötter i Dagestan och ska ha radikaliserats där.