Lokalen där Emma blev vittne till en könsstympning.

Hyresgästföreningens lokaler användes för könsstympning

Delningar

Religiös/kulturell könsstympning av småflickor inom vissa invandrargrupper har på senare tid blivit en ny ’utmaning’ för polisen på många håll i Sverige. En sådan plats är Linköping där Hyresgästföreningens lokaler används för de grymma övergreppen. Emma, som blev vittne till en av de primitiva ritualerna, berättar för NT om den omskakande upplevelsen.

När 32-åriga biomedanalytikern Emma gick förbi Hyresgästföreningens närlokal i bostadsområdet Berga i Linköping hörde hon fruktansvärda barnskrik bakom den stängda dörren. Synen som mötte henne när en man efter idogt bankande från Emma till slut öppnar dörren har etsat sig fast i minnet.

Flickan låg på golvet med isärtvingade ben
På några tygtrasor på golvet låg en liten avklädd flicka med isärtvingade ben och över henne en äldre kvinna i färd med att som det föreföll skära i flickans könsorgan. Runtomkring stod ett antal män och rabblade monotona böner på ett främmande språk.

Mannen som öppnar hävdar att skriken kommit från hans syster som är sjuk. Scenen inne i rummet säger något helt annat. Emma tränger sig in i lokalen för att se hur flickan på golvet mår. Hon kan konstatera att flickan är påverkad av någon substans, omtöcknad och inte kontaktbar.

Hotfull stämning när Emma vill ringa polisen
Emma tar upp sin mobil och talar om för personerna i lokalen att hon tänker ringa polisen. Då blir stämningen hätsk och hotfull. Männen går emot Emma och försöker ta ifrån henne telefonen.

”Du ska inte ringa polisen” befaller de Emma. Tumult uppstår och den äldre kvinnan lyfter upp flickan från golvet och springer ut ur lokalen.

När polisen anländer efter Emmas anrop är en av männen från Hyresgästföreningens lokal inbegripen i ett larmsamtal med 112. Han berättar för operatören en historia om att en flicka fått ont i huvudet och att de behöver hjälp att ta flickan till sjukhus eftersom de inte har någon bil.

Emma som hör samtalet frågar mannen varför kvinnan och flickan flydde från platsen om det var så att de behövde hjälp. Den frågan får hon inget svar på.

Inte samma flicka som visades för polis och vårdpersonal
Emma berättar för polisen vad hon bevittnat i Hyresgästföreningens lokal. En kvinna och en flicka som antas vara de som Emma berättat om har påträffats och placerats i en ambulans som anlänt till platsen.

En polis har tagit ett foto på kvinnan och flickan i ambulansen och ber Emma bekräfta att det är samma flicka som hon sett på golvet i färd med att könsstympas. Men Emma kan snabbt konstatera att flickan blivit utbytt.

Flickan på bilden har ett helt annat utseende, är mer mörkhyad och dessutom mycket yngre. Inte heller kvinnan är samma som den Emma såg i lokalen.

Polisutredningen läggs ned
Emma får senare se bilder på ytterligare ett antal flickor som polisen tagit bilder på men ingen av dessa är den flicka som hon såg med isärtvingade ben på golvet i Hyresgästföreningens lokal. Familjen har vad det förefaller gömt undan flickan så att polisen inte kan hitta henne.

Någon systematisk kontroll av samtliga flickor som är registrerade som barn till de inblandade görs såvitt Samhällsnytt erfar inte, och utredningen läggs i brist på spaningsresultat ned efter ett par veckor.

Mår psykiskt dåligt och känner sig otrygg
För Emma är historien dock inte över. Hon mår psykiskt dåligt över det hon bevittnat, oroar sig över flickan och andra flickor som kan ha utsatts för samma slags övergrepp och hon kan inte sova på nätterna. Emma drabbas av en overklighetskänsla, har svårt att tro att något sådant äger rum i hennes bostadsområde i Sverige.

Hon tvingas till sist söka akut hjälp hos psykiatrin för att bearbeta det omskakande traumat. Hon har nu en psykologkontakt som hon besöker regelbundet.

Men händelsen har förändrat Emmas verklighetsuppfattning mer allmänt och på djupet. Hon känner sig inte längre trygg i området där hon bor.

Emma är rädd för att hon ska stöta på någon av de hotfulla männen från Hyresgästföreningens lokal och bli utsatt för hot eller fysiskt våld. Hon undviker därför numera att gå ut kvällstid.

Vanmakt är ett ord som Emma använder för att beskriva det hon känner inför att polisen lagt ned ärendet och att de på grund av så kallad förundersökningssekretess inte ens vill berätta för Emma om de hittat den rätta flickan och om hon fått hjälp. Ovissheten om flickans öde tär på Emma.

Tankarna far och gnager i huvudet och lämnar Emma ingen ro. Hon hoppas att hon genom sitt ingripande räddade flickan från en fullbordad könsstympning. Men samtidigt tvivlar hon – varför skulle de göra sig besväret att byta ut flickan mot en annan och hålla den rätta flickan gömd från polisen om övergreppet inte slutförts?

Anklagar både sig själv och polisen
Emma anklagar också sig själv för att hon inte ringde polisen innan hon bankade på dörren till Hyresgästföreningens lokal. Då hade de kanske kunnat ta sällskapet på bar gärning.

Tilliten till polisen har också fått sig en törn. Ska hon bemöda sig om att ringa polisen om hon åter skulle fatta misstankar om könsstympning eller är det meningslöst?

Nästan inga fällande domar
Sedan lagen infördes 1982 har endast två fall lett till fällande dom, trots att många könsstympningar utförts i Sverige och ännu fler under sommarlov då familjen rest med flickan till hemlandet som de uppgett att de flytt ifrån för att få stympningen utförd där.

Det har nu gått flera månader sedan händelsen men det Emma blev vittne till är fortfarande levande i hennes huvud samtidigt som hon tycker att det känns overkligt. Hon synar numera alla småflickor i slöja som hon möter i bostadsområdet för att se om det kan vara flickan från Hyresgästföreningens lokal, men hittills utan framgång.

Hon går också regelbundet förbi Hyresgästföreningens lokal och lyssnar men har efter händelsen inte hört något därifrån. Men det behöver inte betyda att övergreppen har upphört, bara att de nu utförs någon annanstans.

”Kollektivt intresse av att skydda brottet och varandra”
Polisen i Linköping vet i likhet med sina kollegor på andra håll i landet att könsstympning sker i de invandrartäta områdena. Att brotten är så svåra att utreda beror enligt polisinspektör Mattias Granqvist på att det inte anses som något brott inom den grupp där övergreppen sker.

Ingen i de utsatta flickornas familjer, släkt eller övriga närmiljö vill därför samarbeta med polisen. ”Det finns ett starkt kollektivt intresse av att skydda såväl brottet som varandra”, förklarar Granqvist för NT.

Han menar att fallet med den flicka som Emma larmade om ”har fått gott om resurser” men att bristen på vittnen gjort det omöjligt att komma vidare. Ingen av de personer som befann sig i Hyresgästföreningens lokal har velat samarbeta med polisen och det enda vittnesmål man har är Emmas.

Den flicka som fanns på platsen och fick åka ambulans till sjukhus undersöktes och var inte könsstympad. Hon var dock betydligt yngre än den flicka som Emma såg och kan ha valts ut för att hon ännu inte könsstympats. Det är oklart hur många fler flickor i området – om någon – som kontrollerats för könsstympning.

Könsstympningskontroller känslig fråga
Att utföra sådana kontroller mer regelmässigt i de grupper där man vet att övergrepp förekommer betraktas ofta som integritetskränkande och som ett utpekande av en utsatt grupp. Mörkertalet om hur många flickor med utomvästlig invandrarbakgrund i Sverige som könsstympats är därför stort.

Mattias Granqvist tycker inte att Emma och andra ska drabbas av uppgivenhet och avstå från att kontakta polisen. ”Polisanmäl” är hans uppmaning till allmänheten.

Fotnot: Emma heter egentligen något annat. Hon vill av rädsla för repressalier inte ha med sitt rätta namn i tidningen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

269 KOMMENTARER

 1. När jag läser om sånt här och blir mer och mer förbannad ekar ”den store [email protected]örrädaren” Reinfeldts ord i huvudet:
  All utveckling har kommit utifrån. Det ursvenska är rena barbariet.
  Nej! Sverige har utvecklats snabbare än de flesta länder i världen fram till nu, när medeltiden tillåts vara här och härja utan att någon gör något åt saken.
  Men snart… måste återsändningsprogrammen börja.

 2. Bestialiskt! Inget bedövningsmedel är så starkt att det kan dämpa smärtan vid en könsstympning. En annan fick nästan magkramp när man skulle köra ner barnen för vaccinationer.

 3. Inte ett enda fall har lett till åtal! Ingen ställs till svars för dena grova barnmisshandel med permanenta skador!
  AfS nästa för min del. Stoppa alla integratinsförsök nu!

 4. Hade det varit en helt vanlig svensk så jävlar hade myndigheter kört över dom med ångvält vänt dom ut och in fråntagit dom barnen satt föräldrarna på psyket osv! Men nu var det snälla ekonomiska migranter som inte förstår svenska så det blir så jävla besvärligt att man enklast bara lägger ner skiten!

 5. En viktig fråga som slog mig; Vad röstade denna kvinna på i valet?
  Varför är det så tyst från feministerna? Eller har ni bara Martin Timell Lasse Kroner i på agendan. Kan det vara hyckleri tro!

 6. OT: Se Videon (55 min) …. Men kommer att rösta på SD ändå denna gången ….

  AFS: ”Det sker ett folkutbyte i Sverige – som vi tänker stoppa!”
  – Politikerna har förvandlat Sverige till ett tattarläger!

  Det var nationalrevolutionär stämning som rådde när Alternativ för Sverige anordnade ännu ett torgmöte på lördagen. Den här gången vid Stureplan i centrala Stockholm.
  – Politikerna har förvandlat Sverige till ett tattarläger!, dundrade bland annat partiledaren Gustav Kasselstrand.

  http://www.friatider.se/afs-det-sker-ett-folkutbyte-i-sverige-som-vi-t-nker-stoppa

 7. Tack Nya M som gav oss det Nya Sverige!

  Varför i hela h-e ska vi överhuvudtaget ha dessa människor i vårt land. Vad tillför dom för att föra samhället framåt? Könsstympning?

   • du det är lönehelg … svensken skall se till och spendera pengar i stället för att bry sig så mycket om petitesser …

    • Det vore festligt om de gjorde motsvarande ingrepp på dagis på svenska barn. Vilken överraskning för föräldrarna när barnet ska hämtas från dagis. Jag undrar om det skulle stå i tidningen då?

     • Jag prövade lite grov cynism för att demonstrera hur groteskt det är med könsstympning. Är det verkligen människor som gör så? Har de inga inbyggda spärrar?

 8. ”Att utföra sådana kontroller mer regelmässigt i de grupper där man vet att övergrepp förekommer betraktas ofta som integritetskränkande och som ett utpekande av en utsatt grupp.”
  Utan att det anses integritetskränkande kan man överge och offra flickorna – trots att stympningen är oåterkallelig, problemskapande och drabbar endast flickor.
  Om man nu är så rädd att peka ut en ”utsatt” grupp kan man fråga sig om det inte är lika kränkande att få asyl, uppehållstillstånd och särskilda bidrag som enbart gäller utifrån kommande – mestadels muslimer. Det är ju bara utlänningar som får det – dessutom bara från särskilt utpekade länder.

  • ”Utsatta grupper” FÅR inte kritiseras. Spelar ingen roll hur befogat det än är. Svenskarna förväntas huka sig och hålla käft och så får det rulla på. Tänk på att det är synd om utlänningar.

  • De riktiga offren får aldrig den upprättelse de skulle förtjäna när förövarna tillhör vissa grupper. Man blir heligt förbannad och uppgiven och hoppas på stt höstens val ger en regering som förmår att ta de beslut som krävs för att vända skutan.

 9. När jag läser om sådant här, jag blir så rosenrasande förbannad. Vi har politiker, journalister, en stor grupp hjärntvättade ”nyttiga idioter” som hyllar detta med ”mångkultur” och påstår att det är så viktigt. Vi är så ”avundsjuka” på invandrarna, och vi var så ”barbariska”. Att vi vill ha Sverige som det en gång var, det är ”rasistiskt”….

  Alla de som hävdar detta borde se detta. Och de borde sen tvingas se de unga flickorna i ögonen och förklara varför detta är så viktigt. Varför vi ska skydda och försvara ”mångkultur”.

  Och jag vill inte stanna där. Jag vill se dessa ivrare förklara för alla de våldtagna unga kvinnor varför det är så viktigt att skydda och försvara dessa rovdjur som beter sig i sin ”kulturs” namn.

  Kort och gott. Jag vill, som den ”rasist” jag är, tvinga alla de som hävdar att det finns så mycket gott i ”mångkulturen” att förklara det för offren. Förklara varför främst unga kvinnor ska drabbas. Drabbas av ”hedersvåld”, omskärelse, våldtäkt. Varför ska unga flickor från denna kultur få sina könsorgan söndertrasade, för att det är ”kultur”..? Varför ska invandrade våldtäktsmän, rånare, narkotikalangare, våldsmän få gå fria, för att det är ”så synd om dem”, och ”de riskerar livet i sina hemländer”? Är det bättre att de är fria här, fria att begå vilka brott de vill, än att de riskerar livet hemma? OM de hade varit så oroliga för konsekvenser hemma, skulle de inte begå brottet från första början.

  Det är vad jag vill se och uppleva. Och sen höra dessa ”antirasisters” bortförklaringar till dessa dåd. Det är DE som ska skämmas för att de försvarar detta, inte vi som vill stoppa och förbjuda det.

  • I dagsläget skarvar dom endast sina ungar, imorgon kanske dina med. Glad för att mina är borta från Sverige.

 10. 2018 blir ett sämre år för polisen. Detta har den nye chefen gått ut med officiellt.
  Tacka fan för detta.

 11. Kommer något hända nu när denna fasansfulla händelse uppdagats?
  Nej. Det är betydligt större risk att någon av oss som förfasas över hur in i glödheta helv… sånt här kan få förekomma i vårt land, kommer att fällas för våra kommentarer. Då kommer ”hets mot folkgrupp” upp och polisens resurser räcker och blir över och hela det korrupta rättssystemet kommer gå på högvarv.

 12. Könsstympning och islam. Två sidor av samma mynt. Båda lika förkastliga. Islam är inte könsstympning men det är en totalitär och intolerant ideologi som inte hör hemma i vår tid.

  Det är märkligt att minsta kritik av islam är tabu i Sverige medan det är fritt att håna kristna och angripa kristendomen. Säg något kritiskt om islam och du riskerar fängelse för hatbrott.

  • Kvinnlig könsstympning har anknytning till islam. Starkare anknytning än till någon annan religion. Islam tillåter att man skär i flickors kön. Vissa hadither definierar lagligt samlag som när båda parter är omskurna. Muhammed tillät kvinnlig omskärelse bara man inte skar för mycket.

 13. Förmildrande orsaker, dom kommer alltid undan.Missförstånd att trodde inte att det var olagligt i Sverige.Körförbud oskattad oförsäkrad( dom visste inte att det var så i Sverige)Ovetande förmildrande alltid buhu. Allt måste hänga ihop här,det är det som har gjot Sverige framgångsrikt.Vi tillsammans.

  • Nåja, det går att använda de rättsprinciperna på rätt sätt också. Om man väljer att ”missförstå” och ”tro” åt rätt håll istället. Det blir desto mer avskräckande då som bonus.

 14. Jag jämställer dessa brott med vad som IS utför. Det tråkiga är att det ofta har att göra med satan versernas religion Islam att göra.Det konstiga är att den utmålas som kärlekens religion av etablissemanget med ärkebiskopen i spetsen.

 15. Stackars Emma, som förutom alla problem hos nu lever med, kommer att betraktas som en rasist, nazist och fascist.

  • Likt en jude som överlevde Auschwitz. Kommer inte att vara lika naiv inför regimens lögner nästa gång!

 16. Åh vad härligt med könsstympningar i Sverige..När blir det stening av de otrogna
  på torget? Sjuklövern svara!!!

   • Saudierna halshugger den otrogne innan de korsfäster kadavret. Men just könsstympning är ju till för att underordna honslaven den muslimska hierarkin, så att hon kan användas som avelskamel resten av sitt fruktbara liv.

  • Deras shariapoliser stenar redan blåljuspersonal och andra obehöriga som kommer in i deras autonoma islamiska staters territorium i svenska tätorter.

 17. En vännina till mig berättade om något för 25 år sedan.
  I Kallhäll, i sin tvättstuga på golvet så hittade hon ett blodigt lakan med som hon trodde var en clitoris i.
  Vi resonerade om det men kom inte fram till något vettigt.
  Det var 25 år sedan och jag minns samtalet så väl.
  Hur många har blivit stympade på dessa 25 år? I Sverige?

 18. ja, polisen gör vad dom kan….. om det gäller SD eller AFS….eller pensionärer som säger nåt…. Feminist regering tillåt mig hånskratta….. BB Sollefteå, Saudi, barnäktenskap broschyr, m.m.. Snacka går ju. Men Lövén är genomskådad nu.

  • Svenska poliser är svenska folkets värsta fiender nu! De är var och en tränade och utrustade att kunna göra det som Anders Behring-Breivik gjorde, fast på sin arbetsgivares order. Det har snutar i alla sosseländer senaste 100 åren gjort igen och igen och igen och det kommer de att göra i Sverige härnäst i en snabb eskalation till folkmord. Arabernas shariapolisers våld är mycket mindre effektivt, eftersom de är imbecilla och trooor att Allah styr deras kulor så att de inte behöver sikta.

 19. Ut med detta i kloakmedia så får SD ännu fler röster.
  Ställ 7k till svars varför detta fortsätter och inget görs.
  Förfärliga islam.

 20. Om du blir hotad till döden i Malmö av en invandrare så lämnas detta ”utan åtgärd” av polisen. Om invandraren/personen däremot kallar dig för Hora eller Bög så är det hatbrott. – Detta är fullt logiskt i en kulturmarxists tankesfär och det är så här regeringen och media vill ha det och just därför har de skapat denna lagstiftningen.

   • Sverige är totaldemorkatiskt nu! Riksdagen är perfekt representativt vald och har obegränsad makt. Totalitär demokrati. Ingen författning eller medborgerliga rättigheter som står över Riksdagis finns. Om den enskilde väljaren röstade annorlunda, så skulle det vara annorlunda. Men folk bryr sig inte.

 21. Så konstigt, det verkar som om vi har en annan sorts poliser numera. Blir de indiktrinerade av vänsterkrafter på sina skolor? I så fall är det frfärligt. Det är hög tid att vi får ett nytt effektivt styrfe i landet i stället för den otäcka vänsterflum som genomsyrar hela vrt samhälle.

 22. Att göra sådant på oskyldiga barn. Kan dom inte göra ingreppet i vuxen ålder? Menar folk håller ju på med div könskorrigeringar även i svenska led.

 23. Klart att Hyresgästföreningen med sina starka band till socialdemokratin, borde besitta lämpliga lokaler för könsstympning och andra osvenska aktiviteter.

 24. En snöflinga träffade den nya svenska verkligheten och smulades ner. Ja gott folk, problemen hopar sig i inkorgen.

 25. Hur kommer vi någonsin i få stopp på detta i Sverige så långe det finns en ideologi som islam inom landets gränser. Hur har de överhuvudtaget kommit på iden att göra så här mot oskyldiga barn.
  Hade ideologin islam kommit till idag 2018 skulle den kriminaliserats direkt. det läskiga är att den utövas av nästan 2 miljarder människor.

 26. Behövs vittne till denna händelse?? Näää.
  Ut o jaga cykeltjuvar istället. Där går väl den moraliska gränsen. Hahaaa

 27. Varför inte skära bort hela den här hemska och primitiva skitkulturen från vårt land, helt och hållet? Det vore det allra bästa och mest effektiva.

  Jag talar givetvis inte om skötsamma människor, utan förbehållslöst om de kretiner som bevisligen aldrig kommer att fungera i Sverige, än mindre respektera vår kultur, våra lagar och regler.

 28. Anmälare och vittnen ska vara skyddade av polis och polisen ska göra sitt jobb. Om en svensk man hade stoppat sitt pekfinger i en barnvagina så hade inte polisen gett upp men invandrare och rakblad är det nåt annat med.

 29. …..Och detta är Sverige 2018….. Det är snart val, tack och lov…..Tror Miljöpartiet att vi pensionärer är engagerade i att, enligt dem några isblock i Antarktis smälter fortare än de förväntat sig….? När vi ej kan lämna våra bostäder för att hämta våra små pensioner vid bankomaten, utan att riskera att bli rånade och nedslagna…..??
  Småflickor , ”kastrerade” i förorterna…….nej det är bara för mycket…….!!

  • Nej, Miljöpartiet och deras samregerande ideologiska klon Socialdemokratin, menar att det är sugrör som är det största problemet för vårt samhälle nu. Svenska sugrör seglar på något sätt från McDonalds-restaurangen ned på älven och flyter ut genom Bottenhavet, Östersjön, Öresund, Kattegatt, Skagerak, Nordsjön och täpper till hela världshaven. Fast 90% av allt plastavfall i haven kommer från 10 floder som samtliga ligger i muslimska och kommunistiska länder. Men folk gillar verkningslösa symbolsignaler och bryr sig inte om sina egna överlevnadsvillkor.

 30. Marie Linder, Hyresgästföreningens förbundsordförande:
  – Vi tar parti för människan (Valfilm 2018).

  • Nej, det vill de inte! Jag känner många (S)-röstande som sedan många år ser rött när migrationen kommer på tal men ändå inte förmått lämna en annan röstsedel än den traditionella. Minns att människor har utsatts för en likriktning som inte står den i DDR efter under så många år, att det är svårt för många att tänka sig utanför flocken. Men Muren föll oväntat för de flesta och flera murar kan falla på samma sätt á la ketchupeffekten.

 31. Jag lägger inte skulden så mycket på de från lågkulturerna , jag lägger all skuld på de som tillsammans öppnade denne ”pandoras box” och bara fortsätter låta den vara öppen !

  De som håller på med detta sönderskärande av sina egna barn har aldrig direkt döljt detta , de håller sig bara i skymundan från allmänt beskådande . . de har varit på detta sätt sedan många många generationer och visar ingen vilja att sluta heller ! !

  Som sagt , politikerna består av de som öppnar ” pandoras box ” och andra politiker som vill stänga den helt igen !

  Snart är det val , välj öppen eller stänga 😎

 32. Det är så otroligt skamligt att Toksverige inte kan få stopp på den här stympningen av kvinnor. Enklast uttryckt bör man meddela alla dessa primitiva varelser att om de stympar så åker de ut ur landet för tid och evighet!!! MEN politikerna vill inte störa och rättsväsendet fylls med aktivister medan polischefernas första prioritet är att inte stöta sig med det politiskt korrekta. Man känner bara en stor vämjelse över den liberala makteliten!

  • Att utvisa brottslingar är inte lösningen. De tänkte kanske åka hem ändå så det blir inte något som helst straff alls. De ska avrättas genom att dränkas med huvet i en hink grisblod och kremeras här.

    • De är inte här för bidrag. de är här för att islamisera hela mänskligheten och förverkliga sin pedofilprofets mål. Tänk inte girigt bara på pengar hela tiden! Det finns en historia och en psyksjukdom här som man måste förstå.

 33. Den svenska värdegrunden säger att alla kulturer har samma värde. Men det stämmer inte: en del kulturer är rena dynga!

  • Hyresgästföreningen är en organisation som inte behövs. En gammal socialdemokratisk påhitt som fullständigt förlorat sitt värde

 34. ”Emma drabbas av en overklighetskänsla, har svårt att tro att något sådant äger rum i hennes bostadsområde i Sverige. ”

  En känsla som dom kommande åren kommer att infinna sig i sinnet på flertalet svenskar.

  Tyvärr så pekar det mesta på att svensken i gemen måste personligen drabbas av nånting för att inse allvaret i samhällsomställningen. Inte ens när ”hunnerna står vid stadsporten” så vaknar svensken – nä, vi måste tydligen bli personligt ”invaderad”, och skändad, innan polletten ramlar ner.

  • Det är känslan av att lämna knarkhallucinationen och öppna ögonen inför verkligheten istället.

 35. En ny svenska tradition ! Var är fyllekärringen i FI men att anklaga somalier , mm för grymheter ger väl inga pk poäng .

 36. Snart har vi muslimsk majoritet i landet, och detta kommer att ses som helt normalt.

  Och även Svenska barn kommer att tvingas utföra ingreppet, för att slippa bli retade av klasskamraterna.

  Eller så ordnar dagisfröknarna eller skolsyster denna självklarhet efter ni lämnat in er lilla telning för dagen.

  Om hon inte överlever – inshallah.

  Och tro inte att ni kan förhindra det, och ingen kommer att hjälpa er för vem vill riskera bli kallad rasist?

 37. Prova att skriva ”n*ger” på facebook. Då jäklar får du se på polisresurser av bibliska mått.

  • Redan din antydan har fått polissirenerna att tuta! Äh, förresten jag glömde att jag bor ju i Malmö, här tutar det ständigt.

 38. Försöka att ringa till den svenska Kling & Klang – polisen är ett enda stor skämt!
  Med en ny regering är det dags att kapa den svenska polisledningen jäms med fotknölarna och ersätta med icke politiskt korrupta chefer med ”ryggrad”.
  Givetvis är det Hyresgästföreningens lokaler vilken är en socialdemokratisk förening, med noll koll ut i fingerspetsarna, vilken dessutom blånekar till att dylika företeelser kan äga rum i deras lokaler.

 39. Fy sjutton så vidrigt!

  Hyresgästföreningen gick tidigare ut med att medlemmar med ”fel” värdegrund skulle uteslutas. Men beslutet omfattar väl inte könsstympare då dessa barbarer är här för att rädda bland annat vår kultur…

  • Utan att spekulera för mycket kan man lugnt utgå ifrån att det var somalier. De verkar vara mest begivna på detta med att könsstympa sina döttrar.

     • Någon, minns inte vem, sa innan invasionen nått så långt som idag, att vi skulle vara tacksamma mot dem som kom till vårt land. Men jag har väldigt svårt att känna tacksamhet mot dessa barbariska kulturbärare..

     • Uttryck som ”vinstlotter för samhället” har använts vitt och brett om asylinvandrare…

     • Positivt värdeladdade omdömen om migranter från kaosländer har hörts sen invasionens början. Men migrationen har inte levererat efter pk:s önskemål. Så det är lite tystare om de positiva effekterna nu…

     • Inte nog med det, utan du ska värna deras rättigheter att bedriva den kulturen.

   • Avslutade mitt medlemskap i och med artikeln om värdegrundspoliser. Med ett tydligt avståndstagande från föreningens åsiktskontroller…

 40. I MITT SVERIGE RÅDER DET ORDNING OCH REDA ord av en Politiker

  VAR ÄR FEMINISTGRUPPERNA , BAROMBUDSMANNEN , POLISEN , ADVOKATERNA , MEDIA samt POLITIKER som har råg i ryggen och fördöma detta brutala tilltag samt stoppa och fälla förövarna

  VAR ÄR MITT SVERIGE ord av mig

  HEMSKT

 41. Detta är grov misshandel, ett angrepp på kroppen som fråntar människan ett normalt liv. Förbaskade odjur! Straffet borde vara deras eget – öga för öga, tand för tand.
  OCH varför i hela friden ska det vara tillåtet att omskära judiska pojkar? LIKA ILLA!
  Något för slakhjärnan till socialminister att ta tag i. Samtliga muslimska flickor ska undersökas! Barn som drabbats ska omplaceras och tilldömas ett betydande skadestånd av målsman som ska straffas kännbart och fråntas sina medborgerliga rättigheter och utvisas.
  Vill man inte acceptera svenska lag, har man heller inte i landet att göra!!!

  • Vad snackar du om? ”Grovt skadestånd”? Alla inblandade gärningsmän ska så klart dränkas med huvet nedstoppat i en hink grisblod. Förstår du inte vad det är som krävs för att avskräcka muslimer? Terror och tortyr värre än den de själva praktiserar. Se hur inkvisitionen befriade Spanien från islamisterna, ett av extremt få exempel på fungerande reningsmetod.

 42. Det borde finnas en lag som säger att föräldrar som låter sina barn bli svårt skurna fråntas rollen som föräldrar. Eller finns redan sådana lagar (men de ”råkar glömmas bort” i vissa fall)?

 43. Står det i koranen att dessa inavlade galningar måste skära sönder sina barns
  könsorgan?Hur kan en människohjärna bli så sjuk?

  • Det är arabisk kultur, inte någon teologi. (Islam har ingen teologisk idé). På stenåldern var livet i öknen mycket hårt. Liv hade föga värde. Och islam är att hela mänskligheten i evighet ska tvingas leva som de gjorde utan att någonsin få lära sig eller ändra på någonting.

   • Men vad är tanken bakom att stympa barnen är det nåt slags
    moralflum igen en del syr de ju iop helt.

    • Kvinnan ska inte kunna njuta av sex o därmed inte vilja vara otrogen. Hennes enda uppgift är som avelsdjur.Därför skär man bort klitoris.

    • Inte helt. Araber gillar att knulla trånga kroppshålor. Därav pedofilin, rövhomosexualiteten och fittsömnaden. En kamel har ju bara ett värde i den mån man kan njuta eller profitera av den. Och araberna har kamelavel som modell för sitt samhällssystem. Det är deras enda värdering, teologi och drivkraft. Det är så absurt att svenskar har svårt att acceptera att det verkligen är så.

     Djur av honkön får så klart inte känna någon egen njutning, alltså få ett individuellt incitament i sitt liv. I det avseendet är islamisterna och socialisterna helt eniga. Och det är grunden för tyranniskt maktutövande och hela anledningen till varför sossar och islamister är allierade.

   • Det har inget med arabisk kultur att göra. Eller menar du att Somalia ligger i Arabien?
    Islam fanns för övrigt inte på stenåldern!

 44. -OT: en väldigt bra artikel !!!

  Om man läser hennes artikel verkar det som om Sossarna redan nu vet att det är kört.

  * * * Teodorescu: Maktpartiernas ödesval * * *

  Valet 2018 är förlorat för de stora maktpartierna i svensk politik. Men det kan också, på längre sikt, bli ett startskott för den försoningsprocess som måste till mellan stora delar av folket och dess företrädare. Det förutsätter att politikerna slutar betrakta väljarna som idioter som man enkelt kan förleda. Det förutsätter en uppriktig ursäkt. Det förutsätter att politiken återigen handlar om något större och mer visionärt än vem som kan plocka flest symboliska poänger på att ta mest avstånd ifrån SD.

  Föga förvånande skapar den nya spelplanen desperation. I en lång artikel i Svenska Dagbladet skildras den plan som kallas för ”S 2025” och som stakar ut hur Socialdemokraterna ska moderniseras efter valet. ”Mellan skål och vägg säger många att det här kan gå åt helvete. Vi pratar mer om konsekvenserna av ett dåligt valresultat än hur vi ska vinna”, säger en källa inom partiet till tidningen (SvD 19/5).

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-maktpartiernas-%C3%B6desval-1.6210801

  • Alice ToTheRescue – våran egen lilla Kajsa Kavat 😀

   Man minns vilket jvla liv det blev när hon tog över Ledarredaktionen på Göteborgsposten. Vänster/Lib- & kommunist-journalisterna satte rödvinet i vrångstrupen.

 45. Ja Könsstympning igen går nog inte att få stopp på så länge vi har denna HJÄRNSTYMPADE s.k regering…

  • Regeringen får röster i utbyte. Man fylls med glädje över att sossarna nu faller, trots den omfattande importen av valboskap.

   Man kan med rätta kalla yrkespolitikerna för emotionellt stympade, alltmedan de på bästa bonnfångarmanér skroderar om hjärta och empati.

 46. Jag tycker man ska fatta beslut baserat på logik, men man kan inte annat en att reagera känslomässigt:

  Hur kan ”poliserna” som lägger ned en sådan utredning leva med sig själva? Vad exakt är det de har att göra som är viktigare en att skydda små flickor från att få sina könsdelar sönderskurna………. har de ingen medkänsla överhuvudtaget…..SKÄMS!!!!!!!!

 47. Det är bara att överlämna fallet till de sociala myndigheterna som kan tvångsomhänderta alla barn till de familjer som befann sig inne i rummet eftersom inga av dessa barn är säkra.
  Sossarna har sett till att de sociala myndigheterna i Sverige har de mest omfattande befogenheterna i världen att omhänderta andras barn. Kanske dags att använda dessa befogenheter mot några andra än svenska pappor?

 48. En berättelse ur den fasansfulla verkligheten i ”den humanitära stormakten” i Sverige anno 2018. SD 2018!!!!!!!!

 49. Mona Walter berättar om sin syn på sossar och valboskap. Så fort hon blev svensk medborgare fick hon ett brev hem, som uppmanade henne att rösta på Socialdemokraterna. Socialdemokraterna är ”det muslimvänliga partiet” och man verkar beredd att acceptera vad som helst för att få röster.

  Vänstermedia och vänsterpolitikerna har antingen missförstått islam eller så spelar de dumma. Jag tror de spelar dumma, för de vill ha muslimernas röster. Politikerna vill inkludera islam i vårt samhälle för man vill visa ”Vi är de goda, vi tar emot dig”. I gengäld förväntar man sig att få röster, det är ett slags utbyte.

  – Det vet jag av egen erfarenhet för så fort jag blev svensk medborgare fick jag ett brev hem som uppmanade mig att rösta på Socialdemokraterna. Där stod det att Socialdemokraterna är ”det muslimvänliga partiet” och man refererade till Olof Palme, stödet till PLO och så vidare.
  https://samtiden.nu/2015/07/mona-walter-antingen-ljuger-ygeman-eller-sa-ar-han-dov-och-blind/

 50. Vissa säger att vi kommer att bli ett U-land men det är helt fel. U står för utveckling och det är knappast något Islam förespråkar. Nä jag skulle säga att vi nu är ett A-land, Avvecklingsland. I och U kommer vi aldrig mer att bli.

 51. Är det någon som är förvånad? Allt detta är ju normalt hos dem och de har inga planer på att ändra något, de vill bara bli i majoritet och överta, det är deras ända avsikt och mål!!! och vi i väst genom uselt ledarskap och usla beslutsfattare bara fortsätter att ta emot dem, ja vi tom aktivt importerar dem rent fysiskt och ställer upp med transport åt dem….. Vidrigt!

 52. Vi tar hand om dessa ”troende” och ”doktorer” efter valet. Dom får smaka på sin egna medicin. Tro mig!

 53. Barnaskriken i din trappuppgång handlar inte längre om uteblivet godis, någon skär troligen i deras könsorgan. Tänk på det när ni måste höja ljudet på Lets dance!

 54. Låt svenska myndigheter gå igenom barnen i alla muslimska familjer,. Utvisa direkt alla som har barn som visar tecken på kvinnlig omskärelse. Och utvisa dem inom enstaka dygn; inget snack, inget grejande, inga avsked med grannarna, bara ut med dem.

  Det har flera fördelar: de blir färre, man träffar rätt mål, kvinnorna kommer till länder där de trots skärningarna är ”vanliga” tjejer.

 55. Ska vi ha mångfald eller inte? Könsstympning är väl bara ett exempel på den mångfald som tydligen är så berikande för Sverige.

 56. Halleluja…. Grattis Löfven, det ordnade du bra. Nu är det bara namnet och flaggan som återstår.
  Om jag kan komma med förslag: Sverige stryks , Sverabia etableras, korset på flaggan ska bort, ska ersättas med halvmåne.
  Ja, varför inte? Ska vi begå kollektiv självmord på befallning av kommunisten Löfven, ska vi göra ordentligt, på riktigt svensk vis.

  • Bäste Swatch !
   Tyvärr har min innehav av statsministertiteln belastat mig så mycket att jag drabbats av såväl storhetsvansinne som total oförmåga till allt. Har nu ordnat plats på ett hospital där jag skall leda verksamheten till totalt förfall och destruktion. Detta har jag ju stor erfarenhet av.
   Allahu Akbar från din vän Steffe Lövgubbèn

 57. Detta är grov barnmisshandel. Hur skulle det se ut om svenskar började skära bort kroppsdelar på sina barn. Barnen ska givetvis tas ifrån dem. Accepterar de inte det ska de flytta till ett land där grov barnmisshandel är tillåten.

  • Oj. Såg just att du redan skrivit ungefär vad jag skrev i mitt inlägg. Det tål att upprepas! 🙂

   • Ja, det är helt galet vad ”kultur och tradition” kan sättas över vår lag! Det ska gälla samma lagar oavsett vem det gäller. Grov barnmisshandel är detta oavsett vem som har utfört den.

     • I en moské kan de ostört hålla på med det som är olagligt i Sverige. Där görs en strategi upp hur man bäst tar över det svenska samhället. Om någon lyckas ta reda på vad som pågår skriker de ”rasism islamofobi”.
      Förbjud moskéer.

 58. Hade de ingen moské att vara i. Nu måste de få en egen moské så de kan skära i fred. De har väl böneutrop samtidigt så att barnaskriken inte hörs.

 59. Frågar mig hur polis och rättsväsende hade handlat om det hade varit svenskar som skar bort könsdelar på små flickor. Det hade varit facebookgrupper och mediauppståndelse i stor skala. Med all rätt. Men muslimer får visst göra som de vill.

 60. Minst fem år i fängelse borde sådana här övergrepp på försvarslösa barn ge. Idiotiska religiösa fanatiker!!!

 61. Detta kan man raljera och vara småspydig över nu, men inom ett visst antal decennier kanske det är lag på att dessa äckel måste genomföra dessa vidrigheter liksom manlg könsstympning!

 62. Blöder det inte kraftigt om man skär i könsorgan? Undrar hur de stoppar det. De kanske bränner ihop hela snittet?

 63. Stackars små flickor, tycker så oerhört synd om dem. Vilken skräck och vilken smärta de tvingas utstå. När man är liten är föräldrarna det enda man har att ty sig till, att då se sina föräldrar stå och titta på utan att hindra när någon galning med rakblad gör en illa det måste sätta djupa ärr i själen för resten av livet.

 64. Vidrigt men saktionerat från högsta ort. S Mp – Det nya Sverige! Dessutom polischefer med rätt värdegrund och en köpt journalistkår.

 65. Man kan inte låta föräldrar som skär i sina barn med rakblad i hyresgästföreningen lokaler ha fortsatt vårdnad! De begriper väl vem som helst. Ta ifrån dem barnen! Döm dem för grov misshandel. Dra tillbaks eventuellt medborgarskap. Skicka hem dem.

  • Exakt, skicka hem idiotföräldrarna där de kom ifrån. Barnen däremot behåller vi och uppfostrar dem så de lär sig hur vidrig sinnessjukdomen islam är.

 66. Detta är vad islam står för. Finns det fortfarande någon därute som undrar varför jag tycker så intensivt illa om islam?

 67. Orelaterat: Varför är media så groteskt positiva till ”aborträtten” på Irland? Det är väl aldrig positivt att ta död på sitt växande barn? Med sorg kan vi acceptera att det är tillåtet, men med glädje? Groteskt.

 68. Snart kommer också pappa om miljönissarna får bestämma och då blir det åka av i tvättstugorna..

  • Att föräldrarna redan är religiöst könsstympade finns det ingen anledning att betvivla. De för helt enkelt sin tradition vidare till barnen.

   • Där har vi ju problemet!!! Cirkeln måste brytas!!! Och görs BÄST i hemlandet de ” flytt” .

 69. Av politiker & media dömd till rasist, nazist är min åsikt att könsstympning, barnmisshandel och döljande av brott är skamligt!
  Och det står jag för!

 70. Men tvångskvotering av företags styrelser och genusutbildningar för nyanlända råder väl bot på sånt här?! Eller vad säger den ”feministiska” regeringen?

 71. Vafan trodde Alla!!!? När massinvasionen startade öste det in ”oliktänkande” !!!!! MEN DOM gör precis som dom gör hemma. Och nu sakta men jävligt säkert, tar dom över VÅRT LAND!!! Lagar och regler kommer ändras om vi inte sätter stopp på detta vansinne!!!!!

  • Snart kommer mussepartiet… Sen kan du ju tänka dig när dom fött 5-7 ungar/familj nån generation, då röstar dom in sitt musseparti med egen majoritet…. Sanna mina ord

 72. Hög tid nu att samtliga politiker i Sverige får intensiv-utbildning om islam och om de väsens-skilda kulturer från Afrika och Mellan-östern som nu ockuperar vårt lands alla sociala sektorer! De ändrar aldrig sin tro eller beteende, så svenska politiker ”Hur är ert visionära tänkande för Sveriges framtid upplagt”?!?

 73. Artiklarna som denna får mig att tänka att det här är bara en liten, liten topp på isberget. Om man tar hit Mellanöstern får man Mellanöstern, det är bara så. OBS: Gäller även Gustav Fridolin!

 74. Har man haft någon kombinerad könsstympning och namnceremoni? Jag har aldrig hört talas om att män är tillåtna under en könsstympning på flickor.

  • Jag hade aldrig hört talas om att bly kunde vara farlig innan jag var 10. Vad är din poäng? Din ignorans är väl inte relevant.

   Hur många könsstympningar av kvinnor har du varit på? Vilken expertis baserar du din insinuerande uttalande på?

  • Jodå, jag har sett dokumentärer där manliga släktingar övervakar. Men det är olika land för land.

   • Okej, jag var osäker där, trodde att bara kvinnor var närvarande. För j-gt i vilket fall att förstöra hela livet för de här flickorna.

 75. Undrar om våra politiker skulle våga att lämna ut sina döttrar till dessa människor för att få dom kulturberikade.

  • Aall skit skall piskas ut ur landet sweas gränser.
   Då inte politikerna fattar så blir det inom kort konsekvenser som ??

 76. Hyresgästföreningens ordförande kom upp till Sankte Per efter att han gått hädan. Vad gör du här, sa Sankte Per, du ska vara nere i helvetet. Ja sa Hyresnämndens ordförande, det trodde jag också. Men så sa dom att jag skruvade ner värmen hela tiden, så då skickade dom upp mig hit.

 77. Varsågod ”Emma”. En gratis lektion i att verkligheten ser annorlunda ut än vad du skulle vilja att den gjorde.
  Det är bara att ta pillret och svälja.

 78. Undrar vad som hänt om Emma anmält Erik och Nisse för ofredande…??…
  att dom t.ex sett sexistiskt på henne…??…
  Att hon kände deras blickar…??…

  OCH tänk om Erik och Nisse varit på den lokala pizzerian…råkat prata om servitrisen
  som kanske är från mena…??…
  om chefen som svultit enligt sagoboken..fått för sig att Erik och Nisse
  vill våldta henne..och ringt polisen..??..

  HUR länge tror vi att dessa fått suttit häktade…??..
  innan utredningen blev klar..uthängda och dömda på förhand hos msm…??..
  inga pixlar då inte..

  MEN nu när det verkligen gäller och finns otaliga bevis på vad som kan ha hänt…
  då är det locket på från ALLT och ALLA !!

 79. Sverige har blivit ett land med fokus på kön fast de säger sig vara feministiska och att människan är könlös. Varför är såna människor då så måna om att importera detta fenomen till Sverige. Det är fullständigt obegripligt.

 80. Detta med könsstympningen är från djävulen. Och de som utför den bestialiska och onda gärningen är djävulen barn.

  Personligen tycker jag att de som utför en så ond och barbarisk handling ska omgående ut ur vårt land. Handlöst kastas ut. Utan rättegång och utan det minsta snack. Ut ur Sverige.

  De föräldrar som tillåter ett sådant djävulskt ingrepp på sitt barn skall själva könsstympas och kastas ut ur landet samma dag det upptäcks att deras barn misshandlats så grymt och skoningslöst.

  Detta är min åsikt och jag har rätt att ha den. Jag hatar nämligen alla djävulens barn.

  .

 81. Jag önskar, att detta inte varit på riktigt, utan bara på låtsas, likt de skräckfilmer, mina kamrater och jag, satt och drack folköl till på tidigt 80-tal.
  Tyvärr, verkar det som att vi har riktiga ”kannibal” seder, etablerade i mitt, vårt, Sverige!!!
  Hur fan är det möjligt?
  Är detta Sverige eller är det Kongo?
  Hur i helvete kan detta tillåtas ske i MITT land Sverige??!!
  Stackars flickor, som föds fram av dessa vedervärdiga, jävla avskum.
  Det är fan allvar nu!
  Vi Svenskar måste skicka ut alla dessa felknullade, jävla orcher, ut ur Sverige!
  Vill inget land ta emot dem, så dumpa skiten i Nordsjön, från containerfartyg.
  Jag är mer än gärna projektledare för den operationen.
  Ge mig uppdrag, tid och resurser, så lovar jag er kära Svenska Systrar och Bröder, att perversa avarter likt detta, samt all möjlig annan skit, som följt i mångkulturens spår, strax är ett minne blott.
  Älskar er.
  Oscar

 82. När vänstern och feminismen lierar sig med islamismen blir det så här. Tro inte att Sverige nånsin kommer att skydda barn mot könsstympning och tvångsäktenskap så länge kulturmarxismen styr landet!

 83. Ojojoj.. nuuu kommer Fi, #jagärhär, MP och de andra humanistfeministerna stå och protestera starkt mot denna händelse…..

  …såklart man inte kan kalla det könsstympning! Det är ju stigmatiserande. Kulturell korrigering ska det heta, så ingen blir kränkt.

 84. ”Emma” är en typisk PK-kvinna, fostrad till att allt som görs i landet är gott, nu tar hennes känslor över, för kvinnor är starkt känslostyrda, och hon blir ”bestört”.

  Vilket [email protected] skådespel, vilket hyckleri. Emma har sina geniterer i behåll, hon är bara så patetiskt naiv, att hon inte förstod detta övergrepp från början, svensk naivitet, i ett nötskal.

  Alla vet, att Mena kulturen försöker leva sin medeltida kultur här, det är det enda dom kan, bara naiva svenskar tror något annat.

 85. Någonting är fel här.

  Har sådana saker pågått och bevittnas i ditt kvarter vet man genast vilka det handlar om.. Hon är ”rädd som kvinna”, dom flesta svenska kvinnor har vettiga manliga vänner, släktingar, grannar som inte kommer att släppa en sådan sak. Inte polisen heller..Polisens tekniker bör kunna ta rätt på spåren förövarna i all hast har lämnat efter sig..

 86. Hon skulle ha fotat och hängt ut dom på Internet så hade allt löst sig sen….Hade jag själv råkat springa på en sån sak skulle dom verkligen få anledning att be

 87. Det är Koranen som kräver & lemlästar ,! Alla måste följa ’ instruktionsBoken ’ .

  Muslimen är ingen individ —- utan en av imamens styrda massa .

 88. Integritetskränkning… Är inte könsstympning integritetskränkande? Är det inte en kränkning av samhället gentemot dessa flickor och kvinnor att låta detta fortgå?

  • Det är kriminellt och åtalbart i Sverige. Gissar det hamnar under grov kränkning och grov misshandel.

   • Snarare ”Synnerligen grov misshandel”

    ”Synnerligen grov misshandel som kan ge fängelse i lägst fem och högst tio år. Exempel på när en misshandel är att anse som synnerligen grov, är när man använder sig av tillhyggen som kan medföra permanenta skador”

 89. Allt det här för en gubbe med psykotiska problem, som dessutom var
  svårt svartsjuk, på 600-talet råkade vara i den positionen att folk
  lyssnade på honom.
  Allt det här lidandet helt i onödan pga honom…. Står snart inte ut längre med denna så kallade religion.

 90. Det är väl muslimer i bostadsrättsföreningens styrelse idag. Det är så muslimerna arbetar. Nästlar sig in överallt för att vinna fördelar till sin grupp och till slut ta över. Islam ska segra till varje pris. Tack Reinfeldt och Löfven.

 91. Varför ska jag ange mitt riktiga namn när jag loggar in nuförtiden? Har vi fått ett Stasi i Sverige? Vem granskar allt?

 92. Kollekten i kyrkan idag går till bekämpning av könsstympning i Tanzania. Att samma sak sker i Sverige
  talas det tyst om…som allt som har med invandringens avigsidor att göra.

  Samtidigt funderar man på hur de ska använda kollekten och gå tillväga i Tanzania

 93. Med tanke på slutresultatet….låt oss hoppas att världens första feministiska regering också blir den sista i världshistorien. Kvinnorna har redan tillräckligt med fiender…

 94. Tack för en bra artikel.

  Det finns så mycket som vi måste tag tag i NU.

  Vi kan inte vänta på några socialdemokratiska utredningar, de som kommer hit och livnär sig på våra pengar måste anpassa sig direkt eller åka hem.

  Minns att nån ville ha separata duschar i skolan så muslimer kunde tvätta sig i fred. NEJ de måste lära sig att duscha i grupp så ingen kan dölja att de blivit stympade av sina föräldrar och de bör skickas hem och tösen får en chans att leva i ett fritt Sverige.

  Hoppas SD tar tag i alla de viktiga sakerna som regeringen idag bara döljer…

 95. Bra Mats att du uppmärksammat fallet. Utmärkt journalistik. Sådana här förmedeltida våldsideologier hör inte hemma i vårt civiliserade samhälle.

 96. Hyresgästföreningen är en av många socialdemokratiska partiorganisationer. Det skulle inte förvåna någon idag, om denna del av socialdemoktratin – som är under starkt inflytande av islam – ser rituell könsstympning av småflickor som ett berikande och pittoreskt inslag i det svenska samhället. Det har gått långt med samhällsförstörelsen idag, med sossepartiet och med landet.

 97. När jag ser kvinnor och flickor från könsstymparregioner så utgår jag från att de saknas yttre och inre blygdläppar och klitoris-rätt eller fel.

 98. Islams förtryckarnatur framträder tydligast i dess förnekande av kvinnors medborgerliga rättigheter. Det en obildad, nomadiserande beduinkvinna bar som kädsel i öknen på 600-talet anbefalls idag som klädsel för alla muslimska kvinnor, var de än bor i världen. Att skydda sig mot solen i öknen är klok, men det betyder inte att alla kvinnor måste gå klädda på det sättet. Islams kvinnofientliga natur framträder även att Koranen i sura 4:34 uppmanar män att slå kvinnor som är olydiga. Koranen tillåter också att tillfångatagna kvinnor används som sexslavar.

  Mellanösternexperten Daniel Pipes har förklarar detta så här: ”Enligt det islamiska synsättet… anses den kvinnliga sexualiteten så stark att den utgör en verklig fara för samhället”. Därför är otyglade kvinnor ”den farligaste utmaningen som män möter när de försöker utföra Guds befallningar” {Gud är lika med Allah och befallningarna är jihad, dvs. att sprida isalm över världen}. Kombinationen av ”kvinnors begär och deras oemotståndliga attraktion ger dem även en makt över männen som konkurrerar med Guds”. Lämnade åt sig själva, fortsätter Pipes, kan män mycket väl falla offer för kvinnor och lämna Gud”, vilket leder till oordning bland de troende. Enligt traditionellt tänkande utgör kvinnorna ett internt hot mot det muslimska samhället liknande det externa hot som representeras av de otrogna {judar och kristna}.

  Med Daniel Pipes beskrivning faller bitarna på plats, när det gäller förekomsten av könsstympning av småflickor i länder i Mellersta östern och Afrika. Det islamiska synstättet påverkar förtrycket av kvinnor.

  Enligt traditionen gifter sig en arabisk kvinna i unga år med en man fadern valt ut åt henne. En man har enligt denna tradition rätten av skilja sig, även mot hustruns vilja, medan samma rätt inte tillkommer kvinnan.

  Barnäktenskap är vanligt i länderna i Mellersta östern. Förebilden för detta är ”proten” Muhammed, som tog en nioårig flicka till sin säng. Aisha, som flickan hette, lekte fortfarande med dockor när detta skedde. Nioåriga Aisha var dotter till Muhammeds närmaste medarbetare, och denne valde att gifta bort sin dotter med ”profeten”. Vi i västerlandet ryser av tanken på att gifta bort barn med vuxna män, men snart kommer svenska politiker – med svetsar-Löfvén, Sharia-Annie och hennes centerislamister och islamisterna inom miljöpartiet och Vänsterpartiet att tvinga på Sverige traditionerna från 600-talets Arabien. Rituell omskärelse av småflickor pågår i Sverige, och snart lär väl svetsareländet legalisera det.

 99. Tidigare berättat: Som boende i Berga 2010, tvingades familjen säga till de grannar från Afrika att familjen ville ha tyst på kvällar och nätter.

  Den tillsagda Afrikanska familjen svarade med att sända en reslig släkting till den svenska klagande familjen.

  U.t. gick ut i trapphuset till den hotfulle mannen som genast ifrågasatta klagomålet.

  Sverige är förlorat, eftersom myndigheter och 7-klöver slår blint med omvänd rasism och inte heller agerar!

  Det kommunala bostadsbolaget Stångåstaden tycks signalera stolthet över fraser som Mångfald!

  Sverige är på väg i rekordfart mot annat än Mångfald, allt är snart lika, kaos överallt!

 100. Brist på Vittnen?

  Alla som var i lokalen vid tillfället är potentiella vittnen!

  Vad lagen säger om vittnesplikt

  I Sverige har vi allmän vittnesplikt. Det innebär att du är skyldig
  att vittna i domstol om åklagaren eller den misstänkta personen och dess
  försvarare anser att det behövs. Du kan alltså inte bestämma själv om
  du vill vittna eller inte.

  Undantag från vittnesplikten har du som:

  är part i målet, det vill säga är medåtalad

  är nära släkting till den åtalade

  är under 15 år

  lider av en psykisk störning

  omfattas av tystnadsplikt eller sekretesshinder genom exempelvis ditt arbete

  http://www.polisen.se

 101. I det här fallet hade jag kastrerat fadern om jag fick bestämma men det är inte jag som bestämmer utan våra myndigheter som verkar skita i att ett barn blir misshandlat! När i helvete ska myndigheterna ta i med hårdhandskarna och få ett slut på dessa jävla efterblivna sedvänjor som vi inte vill ska förekomma här eller någon annanstans!

 102. Var skulle rituell omskärelse av småflickor ske, om inte i den socialdemokratiska Hyresgästföreningens lokaler. Det är precis vad man kan vänta sig idag från den socialdemokratiska organisationens sida. En tidsfråga innan Löfvén med hjälp av Sharia-Annies centerislamister och miljöpartister och vänsterpartisterBAra einför denna barbariska sed i Sverige.

  • Det behöver inte handla om någon lokal som måste hyras av Hyresgästföreningen. Det kan vara en vanlig kvarterslokal som tillhandahålls av hyresbolaget och som kan bokas av hyresgäster för olika ändamål..

 103. Det här är vår nya vardag vi tvingats vänja oss vid, skapad av ”världens första feministiska regering”.

 104. Detta ingrepp är misshandel i den grövre kategorin, nämligen:

  ” Synnerligen grov misshandel som kan ge fängelse i lägst fem och högst tio år. Exempel på när en misshandel är att anse som synnerligen grov, är när man använder sig av tillhyggen som kan medföra permanenta skador.”

  Vi kan ju inte låta den heliga kränktheten gå före. Jag anser att polisen begått ett fel att inte inleda en riktig förundersökning. Det finns säkert DNA att hitta i lokalen.

 105. Hyresgästföreningen tackar för hyresinbetalningarna och lägger sig inte i vad hyresgästerna gör på sin fritid.
  Allt är frid och fröjd

 106. Könsstympning mot pojkar är ett Lag och Regel från Islam och själva verket har kopierats liksom många andra regler från Judendomen, men man ska inte glömma att kristendomen är en bit av Judendomen tycker jag.

  Man ser inte många fall av könsstympning i Mellan Östen nu för tiden, men Muslimska länder i Afrika har det mycket vanligt och ingriper sig på flickorna är väldigt normalt i deras samhälle tycker jag. Force major att könsstympning börjades i Arabiskspråkiga länder sedan smittat sig till Afrika enligt historien.

  I Sverige man behöver ett ansträng lag för detta med hot mot utvisning av hela familjemedlemmar tycker jag. D.v.s. om familj föredrar att deras flickor skall könsstympas, d är det bättre att hela familjen flyttar sig till sitt/sina ursprungliga land/länder förslår jag.

 107. Will Swedes come to accept this barbaric abuse of girls, as just another gift of multiculturalism? It is against the law, and yet the police and courts prefer to look the other way. This is a country that prides itself on upholding the rights of women. Those poor young girls have NO rights. It’s simply disgusting.

 108. Och från feminister och andra hörs inte ett ljud…. nej för de har fullt upp med att försvara aborträtten upp till 18 veckor.. för det är ju kvinnans kropp…. men små fickebarn som stympas har de ingen som helst sympati med.

 109. Jag har inte kunnat verifiera denna händelse men om vi utgår från att detta verkligen har inträffat så är polisens underlåtenhet fullständigt vedervärdig.

  Att polisen inte gör en grundlig undersökning för att säkra DNA, samt medicinsk undersökning på samtliga döttrar till samtliga närvarande vid händelsen, kan inte vara annat än gravt tjänstefel.

  Hyresvärden vet vem som bokat lokalen. Dennes döttrar skulle omedelbart spåras och föras i säkerhet tills en utredning gjorts.

  Som någon påpekade; om det misstänks att du fört upp ett finger i slidan på en minderårig så sätts alla tillgängliga resurser in för att få fram sanningen. Det är precis så det ska gå till. Här är brottet så ofantlig mycket råare, närmast att likna vid sexualsadism med påföljande livslångt handikapp.

  Detta brott kan aldrig sonas. Ingen kan gottgöra skadan. Förövarna måste för evigt isoleras från all kontakt med det civiliserade samhället. De är bevisligen kapabla till allt, även till att stympa sina döttrar.

  Dessa föräldrar hatar verkligen kvinnlig sexualitet. Därmed är brottet de begår egentligen hatbrott, vilket ju ska bestraffas strängare än samma brott utan hatmotiv.

  Det är dags att masskontrollera alla flickor och kvinnor och sedan gruppåtala föräldrarna till de som visar sig vara könsstympade för att säkerstä att detta inte fortsätter.

LÄMNA ETT SVAR