Tre tyska ungdomar hamnade i en dispyt med ett invandrargäng vid en tågstation i Tyskland. Det slutade med att invandrarna knuffade ned tyskarna på tågspåret samtidigt som ett inkommande tåg rullade förbi perrongen. Två av ungdomarna blev överkörda av tåget och dog. Den tredje undkom mirakulöst utan skador.

Det var förra lördagen som tre tyska 16-åringar befann sig vid tågstationen Frankenstadion i Nürnberg i Tyskland för att ta sig hem till närliggande Heroldsberg. I samband med att ungdomarna väntade på tåget ska de ha konfronterats av en grupp invandrarungdomar och en dispyt ska därefter ha uppstått kring en struntsak, rapporterar Bild.

Tidningen Bild har granskat materialet från övervakningskamerorna på tågstationen av vilket framgår hur två 17-åringar med turkiskt och grekiskt ursprung överreagerar och går till attack för att medvetet få ned 16-åringarna på perrongen.

Våldsverkarna använde sparkar, slag och knuffar i sin attack mot 16-åringarna på tågspåret samtidigt som ett förbipasserande tåg anlände i omkring 80 kilometer i timmen. Två av 16-åringarna blev överkörda av tåget och dog – medan den tredje personen mirakulöst lyckades undkomma tåget.

De övriga resenärer som befann sig på tågstationen blev vittnen till händelsen och kunde lämna signalement på förövarna vilket ledde till gripanden.