IS-cell från Bromma skulle kidnappa diplomatbarn i Sverige

Delningar

En militärdomstol i Libanon anklagar en 20-årig man av arabiskt ursprung för att vara IS-krigare. Enligt den libanesiska underrättelsetjänsten planerade mannen att med andra IS-krigare i Sverige kidnappa barn till diplomater.

Under våren grep Libanons underrättelsetjänst en svensk medborgare i det palestinska flyktinglägret Nahr al-Bared, i norra Libanon. Mannen som är bosatt i Bromma i västra Stockholm anklagas för att vara IS-krigare och besitta värdefull information om terroristgruppens aktiviteter i Europa, rapporterar Expressen.

Underrättelsetjänsten uppger att mannen befunnit sig i lägret under en månads tid för att hälsa på släktingar. Han själv är uppvuxen i det palestinska flyktinglägret al-Yarmouk, söder om Damaskus.

I flyktinglägret Nahr al-Bared har han varit i kontakt med en IS-ledare. Deras kontakt ska ha inletts långt innan 20-åringen anlände i våras, närmare bestämt redan 2013. I förhör erkänner 20-åringen att han skulle resa vidare till Syrien för ytterligare planering av terrordåd i Sverige.

LÄS MER: Säpo: 785 islamistiska extremister det största terrorhotet i Sverige

I förhör berättar 20-åringen att han år 2015 svor en ”krigsmannaed” för den Islamiska staten och att den senaste planen var att tillsammans med andra IS-krigare i Sverige kidnappa barn till utländska diplomater i Stockholm. Med direktiv från IS i Syrien skulle 20-åringen kartlägga rörelsemönster hos barn till västerländska diplomatfamiljer i Sverige.

Utöver planeringen i Sverige har 20-åringen under förhören också erkänt att han deltagit i planering med andra islamister i Europa för att utföra politiska mord i Frankrike.

Vapenträning i Stockholm

När den 20-årige IS-krigaren greps i Libanon beslagtogs en dator och en mobiltelefon. Underrättelsetjänsten har hittat fotografier från en skjutbana i Stockholm och meddelanden i en krypterad mobilapp.

20-åringen erkänner i förhör att han besökt skjutbanan i Stockholm för att förbättra sin vapenhantering. Genom mobilappen har han fått instruktioner i hur en bomb tillverkas.

Oskyldig

Advokatbyrån som försvarar 20-åringen förklarar att man anser klienten oskyldig och menar att den libanesiska underrättelsetjänsten har tvingat honom att erkänna under press. Även 20-åringens pappa i Stockholm hävdar att sonen är oskyldig.

– Min son är oskyldig. Du vet hur Libanons militärdomstol är. De griper folk på falska grunder, säger pappan.

Krigar i Mellanöstern

Säkerhetspolisen uppskattar att omkring 100 personer som har rest från Sverige för att strida för den Islamiska staten fortfarande är i liv. Bland dessa IS-krigare finns en vilja att strida för kalifatet till slutet eller ta sig vidare till nästa konfliktområde.

Det största hotet

Antalet islamistiska extremister i Sverige har av Säpo tidigare uppskattats till omkring 2 000 personer – en kraftig uppgång från bara några hundra på ett fåtal år. I en ny rapport fokuserar man dock bara på centrala individer och då är det 785 personer i landet som idag kopplas till den islamistiska miljön.

Ännu en gång slår Säpo samtidigt fast att det är ifrån denna miljö det största terrorhotet i Sverige kommer.

– Den våldsbejakande islamistiska miljön utgör fortfarande det största hotet när det gäller terrorattentat i Sverige, säger Ahn-Za Hagström, senior analytiker vid Säkerhetspolisen, till SVT Nyheter.

Enligt rapporten är den typiska islamistiska extremisten 19 år gammal. 86,5 procent är män, 71,7 procent är födda utomlands och 26,4 procent födda i Sverige med en eller två utlandsfödda föräldrar. Drygt 98 procent har alltså invandrarbakgrund.

SÄPO: ”Akut”

I dag skriver Säpochefen Klas Friberg i DN-debatt att Säkerhetspolisen är i akut behov av ny lagstiftning eftersom de konkreta hot om attentat som hanteras uppgår till hundratals ärenden per år. Det handlar om hot från främmande makt och från terrorism.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

215 KOMMENTARER

 1. Vilken himla tur att han är oskyldig till det han anklagas för, undrar om det finns någon yrkeskategori som jag tycker mer illa om än advokater?

 2. Västvärlden använder dessa galningar som fotsoldater i kriget mot Assad och har använt dem i MENA sedan Sovjets invasion i Afghanistan där Al-Qaida formades. Vi som nationalister borde ställa oss starkt emot dessa fasansfulla krigsäventyr eftersom de leder till massdöd och massflykt.

 3. Akut behov av ny lagstiftning mot IS???Nä , nä ,nä.. Stopp , Stopp, Stopp NU – säger Muslimska Brödra…F’låt Arbetarpartiet Socialdemokraterna…

 4. Vänta bara tills Sverige tecknar UN migration pact på måndag. Då kommer vi att få in mångfald fler kultur berikare. Kanske om diplomaternas barn blir kidnappade eller våldtagna eller mördade att den svenska självgoda eliten inser vad de importerar hit? Det blir nog bra det här 🤗

   • Idiotin bland politikerna är gränslös, dom kan hitta på vad som helst för att få behålla sina feta arvoden och förmåner!
    Frågan är om inte kriminella knarklangare är hederligare, om man nu kan gradera hederlighet.

  • DEt kommer inte att ändra nåt.Det har NyAdels-partierna d.v.s 7-klövern redan tagit höjd för – dom vet vad som är att vänta.Det blir instängslat för dom i framtiden.
   Resten av Sverige brinner och sover på gatan – det skiter dom i. För nu är det Nyordning som gäller. Vare sig Svensken vill det eller inte.

  • Svenska folket kan bara ångra sig vart 4’e år, och däremellan kan 1 miljon idioter och skurkar kommit hit. Det kommer kosta miljarder, miljarder att skicka hem dom igen efter domstolen dömt dom för rån, våldtäkt, inbrott, lurendrejeri och stöld/hot mm.

 5. Om personer som läst Koranen håller med om allt i den bör personen tas om hand för ”Främjande av våld” och ”uppmaning till uppror” och sändas direkt till hemlandet eller ett Gulag-läger i Sibirien. Den som fått uppehållstillstånd eller Svenskt pass skall fråntas det direkt vid gripandet. Om vuxen släkt finns närvarande skall de betraktas som medbrottslingar.
  Skylt med: ”Tack för visat intresse men Nej Tack” är lämplig vid avresan.

 6. ”Du vet hur Libanons militärdomstol är”. Nej, det vet jag inte och vill inte veta heller. Totalt ointressant fakta.

  För övrigt så ser bilden i artikeln ut som ett framtida samarbetsparti med Svetsarn.

 7. Dom senaste regeringarna i Sverige utgör o har utgjort ett oerhört
  säkerhetshot mot landet, samhället o mot svenska folket.

  Dessa politiska extremister har genom maktmissbruk, förvandlat samhället till ett Paradis för islamister o droghandlare.

 8. Vår lagstiftning och polisregler samt rättsystem är så lama att man i princip inte behöver oroa sig om man gör något olagligt. Helt enkelt otur att åka dit. Med den stora invandringen nu kommer över tid lagstiftningen påverkas av utlänningar. EU bestämmer redan runt 50 av alla beslut som tas i kommunerna.
  Makten flyttas allt längre bort från svenska medborgare. Nu sitter de i FN och bestämmer hur många invandrare vi ska ha. Samt vad man får tycka. Passa på och vara kritisk mot invandringen nu. Snart kommer det bli olagligt.
  Men då hoppas jag att svenskar reser sig från soffan.

 9. Korkade politikerna riskerar nu falla på eget grepp. Dem som alltid stått först i ledet för att inkassera feta bidrag och som alltid trängt undan svenskarna verkar inte allas nöjda.

  Om detta skulle inträffa konstaterar vi lätt vem som är för eller emot.
  Naturligast borde vara, att de försmådda och bespottade totalt ignorerar en politiker i nöd.

 10. Bild från Musikalen Annie Get Your Gun

  Säpochefen Klas Friberg i DN-debatt att Säkerhetspolisen är i akut behov av ny lagstiftning eftersom de konkreta hot om attentat som hanteras uppgår till hundratals

  Detta är väl inget nytt SD har ju sagt detta under fyra år men ingen från förra regeringen har gjort något åt dessa invasiva

  SKANDAL

 11. Här är ett lagförslag,Stäng gränsen för alltid,Ingen kommer in eller ut utan att genomgått en rigorös säkerhetskontroll.

 12. Börsras, bostadspriser ner, migrationen 134.000 2018, skatterna upp och åter upp.
  I dagens Sverige får vi idag bokstavligen betala skatt samt 25% moms för att gå på en publik toa. De enda priserna som går ner är på droger och Kalasjnikovs på grund av att volymerna av importen ökar varje dag. Tur att det inte har att göra med våra öppna gränser.

 13. Hur understår sig SÄPO att påstå att de finns islamiska terrorister i Sverige, dessa utsatta killar som tillsammans med sina klaner utgör S väljarbas. Att inte Margot hoppar fram djupt chockad över att hennes palestinska gullegrisar betraktas som kriminella och ej tjusiga frihetskämpar.

 14. SÄPO MÅSTE KÖRA ÖVER REGERINGEN DÅ LANDET ÄR I STOR FARA!!
  VI HAR ÄNDÅ INGEN REGERING.
  BARA DÅ DET GÄLLER ATT FÖRFÖLJA SANNINGSSÄGARE OM MIGRATIONEN!!

 15. Socialförvaltningen i Lund som välkomnar IS-mördare tillbaka till Sverige och bjuder på gratis bostad, gratis utbildning, förtur till arbete och allt övrigt fritt kan väl ta sig an den här gruppen och ”avradikalisera den.

  IS-mördare från Sverige eller varifrån de än kommer skall aldrig aldrig få tillåtelse att beträda svensk jord någonsin.

  De skall tillbaka till sitt ”Kalifat” område där de lokala myndigheterna kan ta hand om dem med de straffsatser som de har tillgång till och som är lämpliga för IS ”Headchoppers”.

  Att tillåta IS-mördare att komma in i Sverige är att önska ond bråd död åt svenska folket och det är i realiteten vad svensk statsledning med sin ”naiva” lagstiftning gjort och gör både länge och väl.

  SÄPO vet vilka individer som finns i dessa terrorgrupper som nu mobiliserar i Sverige och det borde vara en enkel match att under undantagslagar som Sverige också har gripa och deportera dem.

  Lokalbefolkningen i de områden där IS härjade väntar nog otåligt på att de skall skickas tillbaka för lämplig behandling.

  De i dessa områden som sett sina nära och köra skjutas ihjäl i massavrättningar, halshuggas i parti och minut, brännas ihjäl inlåsta i järnburar, släpas i knippen efter bilar, få händerna avhuggna för att de sålt några cigaretter osv ser nog fram emot att rättvisan även når IS-mördare.

  Inte svensk rättvisa utan verklig riktig rättvisa.

  Men med tanke på att det för IS-mördare enda tillämpliga straffet, dödsstraffet, inte accepteras av svensk statsledning så får väl Sverige ge asyl till alla dessa missförstådda ”Kalifater”.

  Dvs alla IS-mördare tas hit och överlämnas till Socialförvaltningen i Lund.

  7-Klövern kommer nog inte att protestera, det skulle ju understryka begreppet ”Sverige den humanitära stormakten”, vilket man gärna vill sola sig i internationellt.

  Medan övriga länder bakom svensk statslednings rygg skakar på huvudet och gemensamt konstaterar att ”di där är inte tillräkneliga”.

  Endast SD vill på allvar bekämpa IS utbredning i landet.

  Så det är bara att bestämma sig.

  Bidragsförsörjda terrorplanerande IS-celler i landet eller stödja SD.

  Ett lätt val för en Sverigevän, sannolikt svårare för 7-Klöver väljare.

 16. För att bättra på stämningen och lyfta hoppet, vill jag gärna berätta om tala om det som står på, dagens AB- eller Expressens första sida. Där kan man läsa om en 76- årig dam som arbetat i hela sitt liv, nu får vända sig till soppkök för att överleva.

  Och detta efter fyra år med Löfven. Han som valde att välkomna flyktingar och samtidigt skita i svenskarna.
  Pensionärerna får se sina pensioner tyna bort till förmån för de omhuldade.

  Så går det när man vänder Nationalismen ryggen. Man får inte äta sig mätt.

 17. OT: Nu har jag fått svar från SD om deras hållning till Global Compact..
  Hej!

  Tack för ditt mejl, och en stor ursäkt för att du fått vänta så länge på svar!
  Vi är starkt kritiska till att regeringen fortsatt står bakom FN:s kritiserade migrationsramverk och avser delta vid den högnivåkonferens i Marocko då det kommer antas. Det finns många anledningar till detta.

  I debatten framhålls ofta att ramverket inte är juridiskt bindande, vilket formellt sett stämmer. Hela syftet med ramverket är dock att ”förbättra styrningen kring migration”, och för att åstadkomma detta har man i dokumentet formulerat 23 olika mål som de deltagande staterna åtar sig att uppfylla.

  Sett till formen kan konstateras att dessa mål är väldigt otydliga och lämnar ett stort utrymme för tolkning. Det finns här en betydande risk att den migrationspolitiska utvecklingen kommer fortsätta som den gjort hittills – med Sverige och ett fåtal andra länder som stora mottagarländer medan andra länder tacksamt skjuter frågan ifrån sig, inte bara vad gäller regler för att ta emot migranter utan till och med när det gäller att ta ansvar för sina egna medborgare.

  Därutöver innehåller ramverket många förslag på åtgärder som är direkt skadliga. Exempel på detta innefattar mer stöd till mångkultur, större vikt vid muntliga uppgifter om exempelvis minderårigas ålder utan faktiska bevis och en uppmaning att styra medel till medier beroende på vad de rapporterar såväl som att direktiv gällande migrationsfrågor ska belysas. Vår åsikt är att detta går helt på tvärs mot vad Sverige behöver. Att stå bakom avtalet försvårar således avsevärt införandet av en ansvarsfull migrationspolitik.

  Med tanke på hur viktig invandringsfrågan har varit de senaste åren är vi slutligen mycket kritiska till hur bristfällig förankringen i riksdagen varit, att inga konsekvensanalyser gjorts och att en avsatt minoritetsregering finner det lämpligt att stödja denna överenskommelse. Vi verkar också för att få regeringen att åtminstone på dessa grunder avvakta med fortsatt stöd.

  Med allt detta sagt kan vi konstatera att då de som vill driva igenom ramverket så tydligt poängterar att det inte är juridiskt bindande är det också exakt så vi avser behandla det. I kommande debatter och överläggningar gällande migrationspolitiska beslut kommer vi inte godta att migrationramverket används som argument, utan strikt se till förslagens innehåll och effekter för Sverige.

  Vi kommer därför göra allt som står i vår makt för att se till att avtalet inte ligger till grund för Sveriges framtida migrationspolitik.

  Mer information finns via länkarna nedan:

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/lofven-skriver-under-fns-kritiserade-migrationsavtal-/?fbclid=IwAR0XfFfyChFBCMHYBTHbMXy7pxuIlVStg6q1rqly_uocgFbYkKajEGnq69I

  https://samtiden.nu/2018/11/sd-sager-klart-nej-till-fns-migrationsavtal-lofven-sager-ja/

  https://nyheteridag.se/bieler-sd-om-fns-migrationspakt-odesdigra-konsekvenser/

  https://www.facebook.com/sverigedemokraterna/videos/vb.676246449160270/684961141906004/?type=2&theater

  Även vårt ungdomsförbund har skrivit en artikel:

  https://www.altinget.se/artikel/14467-

  Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag!

  Med vänlig hälsning
  Therese

  Informationsassistent Sverigedemokraterna

  2018-11-19 22:43
  Ämne: [email protected]

  Meddelande:
  Hej! Jag undrar varför SD inte tar upp FN avtalet Global Compact for Migration -till diskussion och kräver att Sverige INTE ska skriva under detta avtal i Marrakech den 10-12 December 2018.
  Flera länder som USA, Australien, Ungern, Österrike, Estland m.fl.har förkastat avtalet ,som dom menar är ett hot mot nationalstaten,varför inte ett ljud från SD om detta?
  Vi är många som undrar!
  Med vänlig hälsning vincent

  • tja.. det är ungefär vad jag skrev igår…
   1. ingen regering
   2. ingen demokratisk tyngd bakom
   om lövfen skriver under då gör han sig uppsåtligt urkundsförfalskning.. o bör dömas därefter..
   sedan är det bara att riva upp avtalet.. då den inte har demokratiskt förankring….

   enkelt.. så vad oroar ni er för???

    • nåja men andra oroar sig.i onödan…

     tillägas bör att lövfen bör därefter låsas in en en mörk cell ngnstans i sibirien efter att ha dömts till landsförederi

     • På celldörrarna bredvid skall det stå Reinfeldt, Bildt och Lööf.
      Fridolin och övriga kan de skicka till ett dagis, och då menar jag absolut inte som lärare.

   • glöm inte att politikerna inte har något
    tjänstemanaansvar ,så svetsarn behöver bara få med sig de övriga globalist 7k att rösta ja, så skriver hen på

  • Jag hoppas fler uppskattar det du gjort för att bringa klarhet i SDs tystnad kring ramverket och ger dig några gilla för det…

 18. Jag tänker ibland på vilka lätta offer skolor och dagis skulle vara för sånt här och känner rysningar genom hela kroppen..

 19. Jimmie Åkesson sa: ”Dom är inte som vi”.
  Ett illvrål hördes från Centervänstern och nävar som ilsket slog i bordet när det uppenbara yttrades i en politisk debatt.

  Nej, Annie Lööf, dessa är inte som vi. Inse det innan nästa terrordåd. Som kanske får att stoppa om den politiska viljan finns…

 20. enligt info ja fått, finns det ca 3000 is supporters i både Malmö och Göteborg, ca 1500 i Stockholm. snart kommer några 1000 -tal mer när förrädare avtalet skrivits på,

 21. Hemskt att vi skall behöva ha dessa invasiva arter i Sverige och tydligen vill man fylla på med flera till en ny brigad som kan hålla ryssen på avstånd

  Linnéa Claeson föreläser för Försvarsmakten om dessa pojkar

  • Även då skulle det inte förvåna mig om det ”bara är några få rötägg, och absolut inte nödvändigtvis muslimer”. Till och med ”troligtvis inte muslimer”. Rentav ”vem som helst förutom muslimer” som dödat deras barn.

 22. Blir intressant om de skulle lyckas med något litet hyss, de små buspojkarna!
  Sverige får ju enligt lag inte använda militär för polisiära uppgifter!
  Men det har regimen på ett fiffigt sätt kringgått, genom att ge alla SOG en månads polisutbildning och ett polisleg!
  För er som inte vet vad SOG är för några!
  Tänk ”Navy Seals” på steroider!
  De kan hantera alla former av ex aggressiva mussar, på ett sätt som mussen inte kan missförstå!

  • Tyvärr är de mer lojala mot regimen än de röstande folket.så förvänta dej inte något från ZOG.
   (ca 300 soldater+250 poliser)

  • Vilken sten har du sovit under? SOGGARNA kommer att hugga dig i ryggen och lämna mussarna utanåtgärd. Sen drar soggarna vidare viftandes med sina regnbågsflaggor.

 23. Avarter som liknar Homo Sapiens skall överhuvudtaget inte existera i svenskarnas Sverige, möjligen kan dom förvaras i en bur på Skansen, i väntan på att deporteras till sand och bergshålorna i ”Långtbortistan”.
  Rök ut det sekunda avskrapet ur hålorna NU !

 24. Ändå är det den vite högerextrimisten som det finnsnågra hundra som är den farliga enligt politikerna. Jag får inte ihop det.

  • Eftersom den skiten S.Lö inte har ngn egen mailadress på ”kansliet” går det inte att fråga honom ett sjittt… Gömmer sig i vanlig ordning!!

 25. Väntar ”nervöst på facit” efter julfirandet ang vad som hänt på gator och torg och allmänna färdmedel…………………

  • Vid det här laget hoppas jag på terror utan dess like. Det tycks tyvärr vara det enda som kan vända opinionen. Man får helt enkelt hålla tummarna och hoppas på att det bara är folk som röstat för det här som får uppleva det.

    • Glöm det. Folk kommer att tycka synd om terroristen.
     Du vet väl vad Dan Elisson sa – Tänk vad har denna människa varit med om , vad har denna människa upplevt , hur har det blivit så här…

   • Pyttsan – då kommer statliga gråterskor i form av Schyffert , Özz , Ernman och Kjell Bergkvist att tala om för oss att berg är till för att flyttas och att nolltolerans mot våld råder och att Nazister (d.v.s du) inte har nån plats i det svenska samhället och att många välfärdsturister har det mycket svårt. Och att vi nu ska öppna våra hjärtan ytterligare lite. Spm ett brev på posten så kommer SVT att jobba övertid för att sända så många program som möjligt om ”krigets fasor” och ”fattigdomen och förtrycket” i mellanöstern och Na.Afrika – vänta bara.
    Det är ingen högoddsare direkt.

 26. Där har vi ett exempel på hur svenskar arbetat in pengar till staten så att de kan bekosta en muslims liv så att han slipper jobba och istället kan lägga tiden och energin på att planera hur han ska sprida terror i samhället där folk jobbat så att han sluppit, så att han har kunnat lägga tiden och energin på… ja, ni vet.

  • Just nu så skuldsätter nog staten(den korrupta 7-klövern) oss skattebetalare för att du ska få nöjet att härbergera ytterligare tusentals ensamkommade välfärdsturister varje vecka. Det känns väl fint? Eller hur sveriges fattigpensionärer?

 27. Det är ju helt uppenbart att politikerna inte vet vad de håller på med. Ingen som helst aning om konsekvenserna av deras beslut. De måste bort från makten.

  • Alla har väl blivit lovade toppjobb i fn skrapan så långt från ”kriget” som dom startat av den värsta anledning som kan tänkas .. GIRIGHET!!!!

  • DEt vet dom . Dom vet också att det aldrig är någon som kan (lagligen) hålla nån enda av dom personligen ansvariga för det skit dom ställer till. Så dom kan jobba vidare med sitt korrupta värv som innebär att sänka och sälja ut Sverige och Svensken – och sedan själva glida vidare på den av globalisterna utlovade räkmackan med egna livvakter. Precis som Reinfeldt.

   Men jag hoppas att dessa folkets fiender en dag ska få sitta på dom anklagades bänk i Tribunaler.

   • Yep . . Dom gör helt enkelt en s.k Reinfeldtare och gör en ”snygg” sorti med ett fett bankkonto . Skulle för övrigt också vilja se dom på dom anklagades bänkar i en folktribunal . . . X( .

    • jag tror inte det går nu – du får snart inte ens prata om det här snart.Det är 4dgr kvar nu…sen får vi se hur länge samhällsnytt finns kvar och framförallt kommentarsfälten.

  • Det behövs byggas många murar…runt 150 st. Aktier i något byggföretag som specialiserar sig på murar borde vara en lönsam investering.

 28. Vi skickar ett handhjärta till islamisten och hoppas att han får det straff han förtjänar.
  Men frågan kvarstår…..är hela hans familj islamister?
  Sen kan man väl ifrågasätta att man kan åka in och ut i flyktinglägerna hur som helst för att hälsa på släkten…..vansinnigt skulle jag vilja hävda.

 29. Vadå ny lagstiftning? När dessa mördare släpptes in i landet och gick före våra egna barn till arbete, bostad, körkort och sjukvård – Då går det inte att skrika retroaktivt. De släpptes in i landet av naiva politiker. En ny lag behövs mot dessa idioter. Kom ihåg det vid nästa terrordåd.

  • Behövs inte ny lagstiftning mer än avrättning möjligtvis, i annat fall kan domstolarna följa det som finns, ordagrant alltså, utan att ”tolka” den som de numera ägnar sig åt.

 30. Klart att dom måste vapenträna, dom blir väl basen i vår nya Arme när dom tar över Sverige.
  Det är bara en tidsfråga innan det HÄNDER. Vi har redan passerat
  END OF NO RETURN

 31. Terrorcell i Bromma tränar vapenhantering på skjutbana i Sthlm.
  Måste man inte visa utdrag ur belastningsregistret för att få vapenträna? Är det inte en belastning att vara en islamistisk extremist? Aha, värdegrunden…

  • Det ingår i de globala oligarkernas direktiv till politikerna att underlätta förtruppernas möjlighet för vapenträning.

   Ruskiga direktiv har delats ut. Suspekta direktiv man vägrar diskutera och debattera därför att de går på tvärs med hela svenska folket. Det på,påminner faktiskt om Göran Perssons iförd keppa: ”om detta må vi berätta”.

  • Hårdare vapenlagsstiftning gäller företrädesvis skötsamma vita män. Tacka Sverige-förstöraren Morgan Johansson för det. S har över 30% av rösterna i dagsläget. Låt landet börja brinna på allvar. Fyra år till med socialdemokraterna är bra tändvätska.

  • Inte när man sätter ensamkommande papperslösa där som ett ”första steg till jobb i Sverige”
   Likt flykting-miggorna som avgjorde släktingars asylansökningar på MigVerket, eller nyanlända flyktingar som hanterar bagage på Arlanda

 32. Allt eftersom Sverige faller ihop ökar riskerna och pressen på Säpo som skall ligga steget före.
  Lyssnar till klockradions nyheter varje morgon med spänning inför vad som
  komma skall.
  Ibland önskar man att man vore lika obekymrad som vår frånvarande regering.

 33. Hade det handlat om Svenska politikers barn så kanske det hänt nåt angående Sveriges öppna portar….nu kommer detta snart att blåsa över.

 34. Det måste som vanligt hända något med allvarlig utgång innan dum-svenne reagerar. Men då tänker de flesta ändå: ”fast det drabbar ju inte mig…”

 35. Multikultur är farligt eftersom vi inte har samma värdegrund. Blir det något tillslag mot vårt land blir det betydligt farligare än det som hände på Sveavägen.En statskupp möjligen. Vad händer då?

  • Är du rädd för en ev. statskupp?
   Man var ju på god väg i Merkels Tyskland.
   Ett gott facit på hur det går när man styr rätt åt Helvetet.

 36. Det kommer att komma många Muslimska terrordåd med massvis av mördade Svenskar.
  Snart på en gata nära dig.
  Svenska folket har märkligt nog röstat för detta.
  RIP Swerabia.

 37. Ultravänstern i Sverige vurmade för de kommunistiska terroristerna som sprängde den Västtyska ambassaden i Stockholm och skulle kidnappa den socialdemokratiska ministern Anna Greta Lejon.
  Ambassadockupationen i Stockholm 1975 var en händelse som inträffade på den västtyska ambassaden i Stockholm då medlemmar ur den väpnade vänsterextremistiska organisationen Röda armé-fraktionen (RAF) besatte ambassadens byggnad och krävde att den västtyska regeringen skulle frige ett antal RAF-medlemmar som satt fängslade.
  Vänstern i Sverige är de som brukat våld och sympatiserar med islamister!

 38. Jag tycker de ska släppa honom, han verkar ju inte ha skrivit något dumt alls på Fejkbook så det är nog lugnt då.

 39. ”Säkerhetspolisen är i akut behov av ny lagstiftning…” Nej LANDET är i akut behov av ny regering utan 7-klövern!

 40. Jaha! Det här var något nytt i det så lugna och trevliga Sverige. Uppfinningsrikedomen är stor och överträffar våra politikers förväntningar på initiativkraft och nyentreprenöranda. Den som överlever får se!

 41. Inte långt kvar till nästa kramfest med livemusik alltså.

  Kul förresten att Moderathycklarna i Bromma fått påhälsning av mångkulturen ockdå. Schyfferts gamla område …

 42. ”Säpo är i akut behov av ny lagstiftning” !!!!!!!
  Precis som det skulle räcka, Hela Sverige och de svenska medborgarna är i behov av ny lagstiftning på många områden, störst är behovet när det gäller utländska medborgare och asylsökande som begår brott i Sverige!!!
  Särskilt när det gäller utvisning av kriminella!!!!!!!!!!

 43. Nonsens … Man använder påhittade hot för att skapa lagar man sedan använder emot Svenskar. Det existerar ingen IS cell som planerat att kidnappa Diplomat barn. IS är ett hjärnspöke med legosoldater finansierade av Oligarkerna / Nato, USA och Israel.

  • Ja, på nåt konstigt vis nämns ”nazister och högerextrema” alltid först när man ska tala om nån IS-terrorist
   Har nästan blivit vårat ”Allan,,må han skita i fred” som man måste utnämna varje gång man tagit ordet Jihadist i sin mun

 44. Dags för ”skuggboxaren” mågge att lugna folket genom att tillsätta en utredning för att få till en lag som verkar slå mot terrorister men garanterat är helt uddlös och låter hans skötebarn IS-terroristerna fortsätta använda Sverige som en fristad. Han personligen bär störst ansvar över hur lagarna (och bristen på lagar) ser ut på detta område och han borde ställas inför rätta för att medvetet skydda terroristerna genom att han förhindra att skarpa lagar kommit på plats.

 45. Det är bara en tidsfråga innan dessa sätter sina planer i verket och gör en statskupp.
  Tror inte det behövs så många för att klara det.
  Svensk polis kommer att skita i brallorna och vår militär är ju utomlands där de lär stanna om det smäller här.

  Våra politiker kommer att lägga sig i fosterställning och vara handlingsförlamade.

 46. Hoppas att Löfven och Morgan Johansson är nöjda nu.
  En vänskaplig klapp på huvudet med begäran om större volymer gjorde sitt. Nu hotas de av sin egen politik. Faktiskt inte mer än rätt

 47. Finns det någon statistik på hur många IS.krigare som importerats till EU,s länder ?
  Ligger Sverige i topp ?
  Hur många har dömts i Sverige ?

  • Jo . Det finns statistik.Uppskattningar.Var exakt det minns jag inte.Men många är det.Förskräckligt många inom EU.

 48. Är det Sveriges sak att ens att bry sej? Det här väl något som en libanesisk arkebusering pluton skall lösa problemet på. Där har libaneserna en spets kompetens som vi saknar. Sverige har tyvärr inga skarprättar i tjänst, därav klara vi inte av ge den här mannen ett bra straff.

 49. Tänk att dessa har vi släppt in i landet helt frivilligt:) LOL
  Gett dem tillgång till allt på vår bekostnad, lärt analfabeterna att läsa och koda och utnyttja våra lagar, visat vår ömmaste tå

 50. Inget av de sju partierna tar terrorismen på allvar….Man gullar med terroristerna med förhoppning, att de skall komma på rätt köl och bli hederliga medborgare.
  Centralt belägna lägenheter med frikostiga etableringsbidrag samt försörjningsstöd ingår som behandlingsmetod.

 51. Vi behöver en ny lagstiftning sägs det. Något som kanske tar flera år att genomföra. Precis som med narkotikalagstiftningen som hela tiden ligger ett steg efter. Det är bara att acceptera att pappskallarna fört landet in i en återvändsgränd.

 52. Tydligen har SÄPO plötsligt vaknat upp och skriver debatt artiklar i DN.Hmmm…kan det ha något samband med att ny budget är på gång i Riksdagen och att Säpochefen Klas Friberg vill ha högre anslag ? Sk budget terrorister.

  • SÄPO har väl knappt råd med fikabröd idag.

   Statens / våra pengar går oavkortat till att förflytta folkstormar ifrån MENA länderna direkt in till Sverige.

 53. Enligt våra ledare är islam en fredlig ideologi.Det ska vi vara glada för.Tänk om deras avsikter hade varit onda…….Asgarv.Vad håller valfuskarna på med?

 54. Detta är bara början på alla kommande kidnappningar. En kulturutveckling likt så många andra importerade brott . Tycker jag

 55. Ny lagstiftning kan de glömma för syltryggarna till politiker vågar inte stifta lagar som är negativ mot islam och muslimer. Deras skräck är att bli kallade ”rasist”

 56. ”planering av terrordåd i Sverige”
  Det handlar bara om tid innan vi har ett nytt terrordåd i Sverige och den intressantaste frågan blir i vilken form detta dåd kommer att utföras.

 57. Stora diskussioner om varg på SVT många vill ha bort vargen eftersom den är så ”farlig”. Men alla dessa ulvar som stryker runt på gator och torg då hur ser dessa individer på dessa predatorer som helt garanterat är livsfarliga.

 58. Nästa vecka blir beslutsfattande för mängder av svenskar som är i flytt tankar.
  1. Måndag: Statsministeromröstning där vi kan få ytterligare 4 kommunistår med statsbankrutt som garanti resultat, då ingen global högkonjunktur lär agera räddande ängel denna gång. Företagskonkurser som redan är i världstopp lär eskalera tills alla småföretagare utrotats. Bostadskrasch lär komma med garanti

  2. Måndag: Migrationsavtalet skrivs under av kommunisterna i svenska regeringen .detta kommer att påverka svenskarnas flyttplaner beroende på vilka som står utanför, då det troliga är att man inte vill till ytterligare ett land med massimport av skjutglada galningar från en främmande kultur.

  3. Statsbudgeten för 2019, kommunistbudget med stöd av C och L. Högre skatt, ett stalltips.

  Detta är ett scenario från en hemsk mardröm, men det värsta är att möjligheten finns att den i slutet på nästa vecka är Svenska befolkningens verklighet. Många enkelbiljetter ut från Sverige lär säljas vid sådant utfall.

 59. Varför gör ni inte som vanligt köp in tjänsten från tidigare kollegor som slutat och startar säkerhetsfirmor. Iformationen köps in och inga frågor ställs hur de kom över dessa. Case is solved som cleusau skulle sagt

 60. Tyvärr skulle Det landsförrädiska vänster UD förtjäna något sådant. för att de ska vakna. Eller bara för rättvisans skull.
  Detta är ju en sak som de tydligen skiter i om andras barn utsätts för.

 61. Först nu larmar SÄPO ??

  Ibland känns det som att vi som läser alternativmedier är mer upplysta än SÄPO och hästlängder mer upplysta än polisen ..

LÄMNA ETT SVAR