Kanske är det så här Gothia Cups logo kommer att se ut i framtiden.

Islam nya värdegrunden på Gothia Cup – förklarar griskött vara ”haram”

Delningar

Arrangörerna för den internationella ungdomsfotbollsturneringen Gothia Cup som varje år anordnas i Göteborg har beslutat att man i fortsättningen ska vara ett islam-anpassat evenemang. Man proklamerar att fläskkött hädanefter blir otillåtet – haram – att servera.

Turneringen har på grund av deltagare från hela världen velat framställa sig som ett mångkulturellt evenemang men nu blir det alltså snarare enfald än mångfald. På Gothia Cups webbplats har man sedan slutet av förra året kunnat läsa följande kommuniké:

”Eftersom vi har många muslimer som kommer till turneringen har vi valt att inte servera griskött.”

När Gothia Cups turneringsledare Lena Rönnefors tillfrågas om varför man inte bara kunde erbjuda fläsköttsfria alternativ för de som vill följa islams påbud, låtsas hon inte förstå frågan och hävdar att man inte har fått några klagomål på att fläskkött förbjudits. Enligt Rönnefors är beslutet att anpassa turneringen till islam ”jättebra”.

Gothia Cup har på senare år kantats av flera skandaler – lag har fått resa hem efter att ha ägnat sig åt sexuella trakasserier, domare har jagats av planen av aggressiva utländska spelare. Man har också haft säkerhetsproblem med inkvartering av hitresta spelare i bland annat Biskopsgården på grund av den skenande kriminaliteten i området.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

467 KOMMENTARER

 1. Nu är jag helt övertygad…islam och muslimer är det största hotet emot Sverige och Svenska värderingar.
  Och efter islam så kommer alla som vurmar för denna ideologi Svenskar som utlänningar.

 2. Ha sagt så många gånger förr här, att islam bestämmer vår framtid.
  Helt frivilligt utan folkets medgivande.
  Sverige förblir det hopplösa TVÄRTOM landet.

 3. Men Lena alla som vill ha griskött då.
  Du borde ta dig en tankeställare, hur det står till där upp i hjärnkontoret.
  För min del tror jag att det inte finns så mycket tankeverksamhet där.

  • Lena har utsatts för musse-infiltrering, som hon ej kunde motstå.
   Stackars människa som går pedofilens ärende.

 4. Jag hoppas verkligen att det finns ledare för ungdomslagen i detta land som tar sitt ansvar och håller våra barn ifrån denna cup.

  Barnen ska inte behöva att utsättas för dessa islamistiska grupper som kommer dit och tror det är fritt fram på detta svensk smörgåsbord!

 5. Nu, ladyes and gentlemen.
  Invällningen börjar ta fart igen, då i flera dagar nya leveranser av låtsasflyktingar från Libyen anlagd till Italienska hamnar.
  Jippi 7k! Gör klart svenska pass och bidrag.
  Gymnasiet till hösten.
  Annie jublar.

 6. Man kan undra varför det rapporteras om så många kost-studier som menar på att allt rött kött skall undvikas, eller bara intas en dag i veckan?

 7. Snacka om att underkasta sig islam självmant. Gothia Cup är så populär att deltagarna är överlyckliga över att få vara med. Ingen ställer någrav krav vare sig muslimer eller andra religioner. Jävla påhitt från organisatörerna.

 8. Det finns säkert några veganer med också…så varför är inte all mat vegansk, då skulle ju faktiskt alla(h) kunna äta av SAMMA mat. (NEJ jag är inte nån vegan eller aktivist utan tycker att deras förklaring är usel). Vegansk mat är ju halal också…..

 9. Hoppas att Rönnefors har grundligt förberedd sig inför turneringen, genom att könsstympa sig och därefter klä sig i heltäckande klädseln.

 10. I min ungdom laddade vi alltid med stekt potatis, bacon och ägg före varje match. Undrar om man inte gör så än om man inte är muslim?

 11. Fy fy fan för kärringen!! Grisen har tillhört den svenska matkulturen i 1000 tals år och ska så förbli. Flytta hela turneringen till Kabul och kör ert jävla haramskit. I Sverige äter vi griskött! Hur svårt kan det vara!!!

  • Tomas Tengby hade ett program om grisen och att vi svenskar åt så mycket gris så namnet Sverige betyder vi som älskar gris..

   Nå väl går att googla fram länken men orkar inte i sommarvärmen

 12. Fotboll är ett spel med fötterna och för att hedra dessa, samt att vi befinner oss i ett vikingaland där grisen var helig i form av Särimner, föreslår jag att i framtiden serveras allehanda varianter av grisfötter!

 13. Förbjud bara muslimer, svenska fö**ädare som springer muslimers ärenden och andra oäkta ”svenskar” överhuvudtaget att diktera några som helst villkor i Sverige!

 14. Eftersom vi har många svenska flickor som kommer till turneringen så har vi valt att porta muslimer och MENA.

 15. Bara en tidsfråga innan det införs obligatorisk bön i pausen. Kvinnor kommer att förbjudas både på planen och i publiken.

 16. Alla de där hyssen som muslimerna ägnar sig åt, är till för att fjäska för guden Allah, för att han annars kan bli väldigt ilsken och skicka folk till vidriga straff, efter dödsögonblicket.
  Varför ska ska alla tvingas in i denna fjäsk-lek för denna gudom., som beskrivs som så otroligt osympatisk?

  • Sverige skall tydligen vara världsledande i fläskköttförbud.
   Vilka djävla idioter vi har i vårt land !!!!

 17. ett islam-anpassat evenemang ..Trodde vi va i VÅRAT LAND ..och va inte vårat land kristet usch för detta fega sättet

 18. Islam=Underkastelse.

  Islamiseringen smyger sig på överallt i samhället.

  Välmenande och inställsamma kvinnor krattar manegen för islams framfart.

  Sätt ner foten och ställ krav!

  Vår kultur och våra värderingar ska gälla i Sverige.

  Ingen jävla muslimmat till svenska ungdomar.

  Va fan är det för kryperi för pedofilsekten?

 19. ”Enligt Rönnefors är beslutet att anpassa turneringen till islam ”jättebra”.

  Har Rönnefors helt missat att det är muslimska lag som kommer till Sverige? Hade det varit tvärtom – hade vi fått se sharialagar tillämpats enligt muslimsk kultur.

  Dessa medlöpare ska omnämnas i framtidens historieböcker för vad de är…

 20. Sekter trivs ihop, sekter förstår varandra, sekter klarar av att samarbeta.
  Islam är en sekt.
  Socialism är en sekt.

 21. Man skulle kräva att alla lag som ställer upp ska deras länder ha skrivit under FNs mänskliga rättigheter. Då hade alla 27 muslimska länder uteblivit. Enkelt!!

 22. Vafalls…SVAMMEL…och nu förväntar sig förstås henet L.T ett toppjobb hos 7k då hon så duktigt följt deras plan…😲😲😲

 23. Saknas bara en religion som vägrar äta biffkött, en som inte äter något från havet och en som inte äter vegetariskt så får vi alla svälta ihjäl.

 24. Svensken fattar inte hur grishatare ser på Sverige och svenskar. Sverige ses som gåva från allah och svenskar ett satans folk som antingen ska kuvas eller förintas. så enkelt är det.

 25. Kingsley Sarfo kan ju bli Gothia Cups ansikte utåt! Så kan han passa på att sprida ordet om Gothia Cup när han sexchattar med 14-åringar. Också kan han vara med när de duschar också, för det är säkert mer halal än haram ändå!

 26. Gothia Cup bör förbjudas i Sverige. Flytta denna shariaturnering till ett musse land,
  där menyerna som serveras är enligt koranen.
  Idrott skall ej blandas ihop med olika sekter, som verkar i främst musseländer, där idrottsliga prestationer är av underordnad betydelse.

 27. Undrar hur många av de utländska deltagarna som spårlöst försvinner ut över hela Sverige, den här gången?

 28. Muslimer kan väl ha sin egen turnering i lämpligt arabland. Vill man ha en trevlig, våldtäkts- och brottsfri fotbollsturnering klarar man sig betydligt bättre utan dessa. Det har varit en följetong de senaste åren hur mycket dessa ställer till med under cupen. Ingen skulle sakna dem.

 29. Då Lena Rönnefors tycker att islamsk kultur är ”jättebra” så bör hon omgående deporteras till Mellanöstern.

 30. Ta nu reda på om det kött som serveras är Halalslaktat.

  Om det är det borde varje svensk förening med ryggrad bojkotta turneringen.
  Det borde vara en självklarhet.

 31. Anmärkningsvärt vad konstiga saker som händer varje gång det kommer fotbollslag till sverige ifrån vissa länder…

  Kan det vara så att det ÄR skillnad på folk och folk ? Nej då inte alls .

 32. ”Islam-anpassat”?! Se där, ett ord snart i varje PK-politikers mun. Lär inte dröja länge innan varenda arbetsplats i Swerabia föreslås bli ”Islam-certifierad”. Hela samhället med, för den delen.

 33. Så istället för att muslimen anpassar sin beställning av mat efter sin tro, så ska matutbudet anpassas efter muslimen? Varför anpassar man inte matutbudet efter att där faktiskt finns en massa människor som gärna äter fläsk, och just precis därför så serverar man även fläsk.

  • Alla som äter fläsk måste mördas. För att det inte fanns inga grisar i öknen på stenåldern och islam är att aldrig lära sig något eller anpassa sig eller tolerera någonting.

 34. Som en isolerad händelse är kanske detta inte så viktigt. Det som är den största förlusten är att muslimer och svenska vänsterliberaler vänjer sig vid att vi skall anpassa oss. Till slut blir anpassning mot islam norm. Vi är inte där än, men varje steg i den riktningen är som små steg som till slut leder hela vägen till total anpassning till islams krav. Därför skall man i alla skeden säga nej till alla typer av anpassning mot en religion som översatt betyder ”underkastelse”.

 35. Gothia Cup är inte bekymrade över klimatförändringarna eller påverkan på vår världs natur. Det är viktigare för dem att inte stöta sig med muslimer, som utgör en usel minoritet inom fotbollsvärlden än att äta klimatsmart.

  Enligt vetenskapliga undersökningar är fläskkött det kött som har absolut minst klimatpåverkan av alla köttsorter så för världens klimat bör Gothia Cup gå i bräschen och bara servera fläskkött alternativ blandfärs i sina matinrättningar.

  • Det förekommer ingen klimatförändring. Den globala medeltemperaturen har förändrats 0.0 grader de senaste 20 åren. Klimatmodellernas prognoser var alla helt fel, det är vetenskapligt bekräftat sedan ett antal år nu.

   Tvärtom får oljeindustrins CO2-utsläpp den vilda naturen att grönska allt kraftigare och odlad areal för mat minska, trots att allt fler äter mer, tack vare produktivitetsförbättring per hektar tack vare att CO2-halten stigit från 0.03% till 0.04%. Tack oljeindustrin för alla miljoner vilda djur som ni har räddat livet på!

    • Jo, om inte Ghotia Cup serverar halalföda, så kokar hela planeten bort! Klimatpanikerna är så patetiska med sina idiotiskt uppenbara lögner. De sparar åtminstone några hundralappar på att kunna låna ut arrangörernas kraniuminnehåll som fotbollar.

  • Hade en Albansk muslim som arbetskamrat o när vi va på arbetsresa till Tyskland så somnade personen på båten heldragen med huvudet i köttbulle tallriken. Min berättelse är sann även om ingen tror det så utan andra muslimer vid sin närhet kan även en muslim spåra ur alltså ganska mänskligt. Jag skulle kunna dra en sanning till men det känns överflödigt.

 36. en liten luring med bilden …. det svarta kommer INTE med då man delar nyheten 🙂

  Det svarta och texten är inte själva en del av bilden

 37. Vad motiverar att ta bort fläskkött helt, skulle vilja veta. Är det en muslimsk fotbollsturnering.

  • En röst på AfS blir indirekt en röst på fortsatt islamisering. En röst på SD kan däremot göra skillnad.

    • Det där var ett sk icke-svar.
     SD är ett av de största riksdagspartierna i Sverige och på väg att bli det största.

     AfS kommer med 99 procents sannolikhet att hamna utanför riksdagen. En röst på AfS är detsamma som att rösta på

    • Nja knappast nonsens utan sunt förnuft. AfS får inga 4% o kommer in i riksdagen SD inte omöjligt 25% så vem av dessa partier får ses som islamiseringens bromskloss.

     • Ärligt talat så gör SD ingen större nytta förutom att ta väljare ifrån och på så vis försvaga 7klövern. Det verkar som att du misstar ditt omdöme för sunt förnuft. Trump kommer aldrig att vinna valet, folket vill inte ha något Brexit, AfS kommer inte att komma in i riksdagen. Vi får väl se. Om de fortsätter som de gör så har de god chans att komma in. Och de behövs, redan den här mandatperioden, så enkelt är det.

     • AfS är o förblir en Liten pojk klubb för inbördes beundran men de som nöjer sig att vara en mikroskopisk del av samhället så vist.

     • Hahaha. Du är bara en annan förlorare som söker bekräftelse och försöker att sabotera för andra. De som har gått ifrån Sd till AfS går inte tillbaka för de är övertygade om att AfS behövs och att de är det klart bästa valet. Försök modfälla andra mer suggestibla typer, miljöpartister kanske.

     • Lite fakta är väl ändå att sparkade ur SD hade ingen annan stans att ta vägen. Nej AfS får kämpa mot FI om lägst förtroende.. Skulle jag spela på travet lägger jag inte min lön på hästen med fyra brutna ben.

 38. Svenska Barn skall INTE bli drabbade och behöva ANPASSA sej till det vuxna bestämt gm att behöva rätta sej efter andra och Ta Seden för vart de kommer ifrån…

  Likadant i Skolan, den Största Smällen av konsekvenserna av Invandringen i SVÄRIGÄ har lagts på våra Barns Axlar…

  BARN konventionen VART ÄR Ni…??

  • Barnkonventionen som kanske låter bra betyder att Staten äger barnen (iofs äger de redan dem och oss, vi är deras slavar, vilket födelseattesterna är bevis på), föräldrarna är endast fodervärdar.
   FN och alla deras underorganisationer är en ockult socialistisk Superstat skapad med hjälp av kapitalisterna Rockefeller och Rothschilds.
   Bönerummet i FN-skrapan med den svarta stenen (påminnande om den i Mecka och det fyrkantiga svarta hålet i Ground Zero i New York) är designat av det satanista kräket Dag Hammarskjöld.
   De som stoltserar med att ha burit den blå baskern är ignoranta dödskallar.

 39. Om turneringen ska anpassas till islam.

  Då får Lena Rönnefors avsäga sig sitt uppdrag och förpassas till hemmet och bli där.

  Kvinnor ska enligt islam inte spela fotboll eller visa sig offentligt utan att skyla sig.

 40. Varenda normalt tänkande människa kan se att Sverige islamiseras.Att det skulle va någon mångkultur som etableras är det inte frågan om då alla anpassningar sker till människor från den muslimska kultursfären.

 41. I nyheteridag säger hon så här (stämmer detta, har inga barn själv så jag vet inte om det är så i skolrna idag):

  Citat: ”Nyheter Idag ringde upp turneringsledaren Lena Rönnefors, som berättar att fläskförbudet inte är något nytt påfund.

  – Vi har inte haft griskött på vår meny på skolorna de senaste 20 åren, tror jag, säger hon.”

 42. Lägg gärna Gothia-cup under ramadan samt flytta eländet till MENA land så kan vi smaska på våra fläskkotletter utan att någon skall känna sig kränkt.

 43. Obegripligt att arrangören inte väljer att också servera fläskkött. Det har ju vi i världlandet haft på menyn i åtminstone 1000 år eller mer.

  Varför inte ta samma hänsyn till fläskköttsätarna som till matallergiker och veganer?

  • Vad tycker producenterna av svinkött om den här diskrimineringen?
   Jag hade gått fullständigt i taket.

  • Ja det har vi. Vikingarna slaktade grisen Särimner, tillagade och åt upp. Nästa dag återuppstod han och proceduren kunde återupprepas.

   Griskött är nämnt sen vikingatid. En utmärkt föda. Tål inte muslimerna det, kan de ta matlåda med sig till turneringarna…

 44. Lena är en god representant för de goda! I hennes goda värld finns inga människor med onda avsikter. När ska hon och alla hennes goda medsystrar vakna?

 45. Det svenska samhället, skall anpassas o underkasta sig islam.

  Hur många muslimska diktaturer är representerade i denna tunering o hur många länder utanför dessa regimer finns med ?

  Varför skall islams matkultur påtvingas andra länders ungdomar ? Islamiseringen genomsyrar idag i stort
  sätt allt i Sverige.

  Vakna svenska folket o rösta bort dessa samhälls-omstörtare som ockuperat det politiska systemet
  i Sverige.

 46. Den nyttiga idioten Lena Rönnefors har ingen aning om vad det är hon de facto gör. Det är just därför hon är en nyttig idiot för islam.Snacka om att agera med arslet istället för hjärnan.

    • New World Order, det är det som är globaliseringen av världens länder, med en världsregering i FN. Detta är planlagt under lång tid, man har tagit det långsamt, steg för steg. Hitler kallade det Neue Order, men han ville ha världsregeringen i Tyskland, det var inte så populärt bland de andra, och så blev det bråk, II världskriget.

 47. Då är det väl bara för Gothia Cup att fortsätta anpassningen till islam: Total könsuppdelning av hela cupen, samtliga kvinnliga deltagares klädsel måste naturligtvis anpassas, ingen musik får spelas och speltiderna ska styras av bönetiderna.

  https://islamqa.info/en/115676

 48. Svenska kulturen ska bort. Vi ska integreras i det nya fantastiska Sverige. Sista chansen att stoppa det är i höst. Rösta rätt gott folk.

 49. Undrar om Gotia cup tänkt på att halalslakta djuren innan de serveras. I annat fall kommer mussarna att bli missnöjda ändå.

  • Det räcker inte med att slakta ”rätt” en imam måste vara med på ett hörn och dra böneramsor under tiden.

 50. Vad erbjuds det när det gäller koshermat? Och vad sägs om utan biff, du vet att alla hinduer anser att koen är helig. Och vad sägs om Vegens som vill ta bort alla mejeriprodukter. Eller kanske dessa så kallade all inclusive spel inte vara så all inclusive trots allt?

  • Och jag som undviker kolhydrater (potatis, pasta, ris, bröd) eftersom det är högkalorimat avsedd att göra en fet i svälttider. Är jag kränkt nu? Inte för att jag spelar ungdomsfotboll precis, men jag kanske kan känna mig kränkt ändå, bör jag göra det, finns det någon kommunal konsult som vet? Hur många pengar får man av skattebetalarna för att man påstår sig känna sig kränkt angående matmenyval?

   • Faktum är att någon idag är ”förolämpad” för någon dum anledning. Och allt som verkligen spelar roll är ISLAM!!! ödmjuka invaderande ideologi! Det borde utrotas från de västerländska länderna, det hör inte till mänskligheten, det gjorde aldrig och det kommer aldrig! Får du alla att du är förrädiska politiker?

  • Det är inte lätt att bjuda folk på mat nuförtiden. Är det inte religion/ideologi så är det allergier.

 51. Gbg skall dra in alla BIDRAG som har med Extrimister att göra…och det har vi väl många Föreningar i SVÄRIGÄ

  Ingår inte de i Gothia Cup då, jag förmodar att den största kostnaden för detta engagemang ligger på Skattebetalarna…!

 52. Det har ju alltid hetat annars att det är spännande med mångkultur. Nä det sker i ingen islamisering av det svenska samhället.

 53. Helt perfekt nu när sverige islamiseras. Längtar så till fullbordandet. Alla bögar och flator försvinner, hela feminist idioti rörelsen raderas. Pride festivaler – NO! Metoo ersätts av f*ckyou.
  Våldtäkter upphör tvärt då ingen vet vad som gömmer sig under skynket.
  Grisen ska släppas fri och ej längre behöva bli uppäten.
  De kvinnor i landet ” batikhäxor ” och vänster äckel som vurmar för denna utveckling kommer få ett dystert uppvaknande när ” kärleken ” är slut. Men de kan väl trösta sig med lite Ben & Jerrys. Det är en total cancer i huvuden på många svenska medborgare idag. Ingen självbevarelsedrift men allt återgår till däggdjurens mest primitiva instinkt, äta eller ätas. Tänk efter före nu Sverige inför valet i september. Att ingen lär sig av historien, vad hände i Balkan området för 30 år sedan? Exakt samma sak och hur slutade det?!

  • Bra skrivet och tyvärr helt möjligt. Svenskarna har alltid varit ”lite speciella” på sitt sätt men nu känns det som något har ”svämmat över”. Igår, t.ex., demonstrerade man i Göteborg mot tvångutvisningar av afghaner.

   • Det har totalt svämmat över, cancer och inget annat. Bilden från trappen där alla äckel sitter, mitt i ser man några blonda / ljusa tjejer.
    Hur kan de relatera sig till denna grupp? Hur kan de känna att de ska tillhöra här? Kan ej begripa. Som sagt, ingen självbevarelsedrift.

  • Jugoslavienkrigen var dock framgångsrika. De ska ha blivit av med 4 miljoner oönskade, de flesta muslimer antar jag (även om kroaterna skickade hem några serber också). Det vore den bästa tänkbara framtiden för Sverige kommande decennium eller två eller hur länge ett sånt krig kommer att dra ut här. Ett önskescenario. Alla tänkbara alternativ vore mycket mycket värre.

   • Håller med dig helt. Jag önskar ej krig då det alltid innebär förluster på båda sidor. Människan har dock krigat sedan civilisationens begynnelse och lär fortsätta, mycket unikt för sverige och stora delar av Europa är att vi öppnar dörren och finansierar den trojanska hästen. Men kriget kommer, önskvärt vore att mildra stöten med rätt val i höst.

    • JAG önskar krig! Krig är ända vägen framåt nu.

     Preventivt krig, ett korståg för att förinta islam, hade varit mycket bättre om vi hade satt igång det innan vi ockuperades. Nu är det akut desperat kamp för överlevnad av åtminstone hälften av svenska folket som gäller. Några miljoner egna förluster måste vi räkna med så illa som läget redan har blivit helt utan något militärt försvar, helt utan något civilförsvar, helt utan några allierade och helt utan någon rättsstat. Allt måste improviseras från scratch helt utan några erfarenheter av något av ovanstående. Svårare än Amerikanska frihetskriget. Det kommer att bli många tiotals gånger blodigare i Sverige än i Jugoslavien. De var ju redan i huvudsak etniskt degregerade från by till by. I Sverige är alla folk i världen som hatar varandra mest grannar i samma trappuppgång.

  • Finns dock risk för att det blir en hel del bögande ändå. När flickor och kvinnor börjar skyddas ger de sig på pojkarna istället.

 54. En nyttig idiot till….vem i ordningen? vet jag inte ….har tappat räkningen…det är lika svårt att svara på som på frågan ”hur många maskrosor växer i din gräsmatta” det första uttrycket om detta som jag kommer att tänka på är SUCK!!

 55. Hur var det nu med den s.k.
  ”värdegrunden ”
  respektera andra människors kulturer ?
  Varför ha någon servering ö.h.t. ?

  • Hade jag fått bestämma så hade det varit vegetariskt och vegan mat för hela slanten.
   Inget grovt djurplågeri för att ni skall äta kött.
   Det är ISLAM som skall anpassa sig till Sverige.
   Annars åk hem till era hemländer hur svårt kan det vara?

 56. Läste en frågeställning nedan och måste upprepa den. Varför kan inte Islam anpassa sig? Visst det står i Koranen… Men koranen är en bok från medeltiden. Jag menar kristna fanatiker som lever efter Gamla Testamentet har väl ingen rätt att ställa absurda krav som det moderna, sekulära samhället genast anpassar sig efter?

  • Det står ju även att muslimer som lever i ett icke muslimskt land skall anpassa sig efter det landets seder & lagar. Det verkar många muhammedaner påpassligt nog ha glömt.

 57. – Fläskytterfilé med rostad tomat och paprikadipp
  – Kotlett med potatis- och majsgratäng
  – Tacostekt fläskytterfilé med majs och vitlöksfil
  – Kotlett med kikärtsröra och granatäpplesallad
  – Kotlett med tzatziki
  – Kotlett med parmesanstuvad spenat
  – Fläskytterfilé med vitlökskräm

  Yum, yum!

 58. Ska de servera grillade marsvin också om det kommer Peruaner? Eller hundkött om det kommer kineser?

 59. Om det ramlar in ett drös med Judar då? Är det samma visa där? De äter ju inte heller gris.

    • Fritänkare stackars dig har du ingenting att tänka med inte ens en hönshjärna?

     Den 10 juni 2018 17:31 skrev Disqus :

     • Medelåldersvitman svar till dig / din satans besserwisser kan du vara själv och kolla dig själv om det finns något där uppe.

      Den 10 juni 2018 22:48 skrev Disqus :

 60. Vi har 2 katter här hemma och de utgör 50% av hushållet, så vi har därför beslutat att endast äta kattmat hädanefter.

 61. Nästa steg blir väl att de meddelar att flickor och kvinnor inte får röra sig på Gothia cup-området utan att bära slöja och aldrig utan manligt sällskap.

 62. Ot. Den där broschyren ”Om krisen eller kriget kommer” har de ju skickat ut till hushållen i Sverige, tvivlar på att det skulle vara en tillfällighet med tidpunkten undrar vad planen är.

 63. (Fi) Vill öka invandringen,man kan undra vad det är för människor som är med i detta parti.

 64. Då bör de av respekt för Hinduer och Buddister inte servera nötkött. Eller kanske t.o.m. bara vegetarisk mat. Etc.

  Denna sjuka vördnad för svärdets och kvinnoförtryckets religion, Islam.

 65. Svenska grisbönder kommer går en dyster framtid till mötes. Bara en tidsfråga innan grisuppfödning kommer vara ”haram”

 66. Antagligen är den tyngsta drivkraften för att genomföra Gothia Cup att någon/några tjänar väldigt mycket pengar på det.

 67. Då kanske även judiska deltagare blir glada? Drågan är väl bara om köttet som erbjuds är kosher. Svenskt kött är det inte eftersom vi bedövar djuret innan slakten.

 68. Gothia Cup verkar vara ett riktigt globalistevenemang – islamiserat och mångkulturellt med sextrakasserier och kriminalitet på programmet. Är möjligtvis Expo-finansiären George Soros sponsor till detta elände?

 69. ::::”Eftersom vi har många muslimer som kommer till turneringen har vi valt att inte servera griskött.”

  Så man bestämmer sig för att ”rövkyssa” muslimer. Men vad händer då med alla andra religioner?
  Är inte respekt för andra religioner värt att följas då? Kanske andra har saker som är förbjudna och inte bör vara med. Kanske en hindu eller shintoist eller varför inte buddhist också något önkemål.

  Eller varför inte, ännu bättre, sluta fjäska för just islam och låt saker bara vara. Religionsfrihet betyder också att sippa utsättas för påtryckningar från någon religion.

 70. Vill man maximera segregationen i landet skall
  man agera helt utan eget tänkande och
  införa den här typen av förbud.

 71. Före det var islam-anpassat var det då kristet-anpassat? Nä vad tusan har religion med fotboll att göra, alla som ger vika för religiös extremism är kuragelösa ynkryggar.

 72. På alla landets kriminalvårdsanstalter (fängelser) undanhålles fläskkött för intagna som så önskar. Det är nötkött som serveras dem istället.
  Som bekant är anstalterna till övervägande del befolkade av intagna inflyttade från andra länder.
  Helt klart är att det är inte dom etniska svenskarna som får sätta agendan !!
  Det står nog inte länge på innan det också introduceras en butler på varje avdelning.

 73. Av omtanke om miljö skulle en positiv signal kunna vara;

  Eftersom vi har många vegetarianer som kommer till turneringen har vi valt att inte servera kött.

  men det här ?

 74. Eftersom turneringen hålls i Sverige kommer de ickesvenskar som deltar ANPASSA SIG till de förhållanden som råder i Sverige.

 75. Livrädda när dom står på toa och gör tvåan och en gris trillar ur efter besöket i stian
  A pig is born

 76. Va fan är det här för skit? Skall alla världens deltagare få denna bilden av Sverige? Att anpassa mat som förenklar tillagandet gör väl inget, men ”Presenteras av Islam”. Vi är ju inget Islamskt land och Islam bestämmer inte här.

  • Där tog du allt fel. I Sverige råder sharia. Och har du inte gått över till islam ännu så är det bäst du skyndar dig innan du blir åthutad av det muslimska brödraskapet.

 77. Ännu en i raden av vilsna själar, som i sin egen lilla värld återigen hyllar islam genom att FÖRBJUDA alla andras önskemål och viljor!!!!! Om vi inte vinner, så får VI se om dom fortfarande hyllar islam med allt vad det innebär!!!!!!!!

  • De som växer upp då kommer till majoriteten inte att förstå något annat! Och ideligen indoktrineras, censureras och matas med statlig propaganda. Det är VI som måste stoppa detta!

 78. En sån här gång MÅSTE man förstå att sätta hårt mot hårt, ändras inte dessa islamistiska beslut bojkottas eller ställs tävlingen in, helt enkelt. Men som vanligt är det mesigheten som ska råda. Och den leder till vår UNDERGÅNG!

 79. Svenskar måste börja självsegregera och sluta att skicka sina ungdomar till idrottsklubbar där de riskerar att råka ut för diverse övergrepp.

  Dags att starta etniskt svenska klubbar. Antagningsprov: käka en skinkmacka och springa 7 km.

  • nåja.. då kommer ju polacker oxå..!!! god rökt fläskkorv ska de va!!!
   eller menar du på att polacker inte är välkomna då du vill ha etniska svenskar??

 80. Islamiseringen av vårt fosterland pågår. Och det är 7-klöverns politiker som tillåter och aktivt stödjer denna islamiseringen. Om 1,5-2 generationer har islamisterna tagit över vårt land, d.v.s. om 7-klövern tillåts fortsätta att bestämma. Endast SD kan och vill ändra på politiken, ändra på våra lagar och stoppa islamisterna från att ta över vårt land. Bl.a. därför röstar jag på SD.
  /CC

 81. Nöt är dyrare och lite bättre kött, så alla spelare blir nog nöjda.värre hadde varit om veganfundamentalisterna stod för menyn.

  • Dessutom har ”Göteborgs-kalaset”
   förbjudit plastflaskor och sugrör…?
   Krossat glas är alltså bättre…?

 82. Somliga går med trasiga skor. Andra käkar biff med lök. Jag har varit domare på handbollsturneringar. Där muslimska barn fått biff och entrecote. Svenskarna köttsoppa eller korv med bröd ! Sen åker ”biffkidsen” till Mac Donalds och åter burgare av blandfärs ! Hyckleri !!!!!

  • låååångsamt grillad över björk .. al .. eld…. knaprig skin.. krydad.. etc… .. muuuuummmmsssss

   så gotti gott.. om man kryddar me fisksoja vitlök chili etc.. marinad .. o sedan grillar… fy faan smakar som godis!!! så gooott

 83. Jag skulle önska att dom i stället förbjöd muslimer som inte kan anpassa sig och allt som har med Islam att göra, för det kommer aldrig bli lugn och ro någonstans förrän man lyckats med en total utrotning av Islam, som i alla tider varit mänsklightens största gissel.
  ETT NYTT EFFEKTIVT KORSTÅG MOT ISLAM ÄR DET SOM BÖR GÄLLA !

  • Så kannibaler från Nya Guinea skall inte känna sig välkomna? Hur går det ihop med värdegrunden?

 84. Rönnefors är ännu en av islams nyttiga idioter som curlar den politiska våldsideologin in i absurdum.

 85. Förra året på Gothia Cup invigningen var det unga tjejer klädda i tunna halvtransparenta vita sommar klänningar som dansade. Väldigt sexuellt. Det kan väl inte vara vettigt om Gothia Cup skall ha en Islam profil.Dessa tonåriga flickor borde vara klädda i svart och slöja.Tänk på alla hormonstinna muslimska tonårskillar som tittar på invigningen.( ” https://www.youtube.com/watch?v=guONkvahymU ” ).
  ( ” https://www.youtube.com/watch?v=kvm2toe6kno ” ).

 86. Gothia Cup är vad jag hört ungefär som Pride, mycket i stjärten, korkat folk, mångokultur och annat dravel. Lägg ner sattyget! Och framför allt, lägg ner profeten och hans islam!

  • Hon fattar inte. Hon är dels rädd om sitt jobb, sen överöses hon med ryggdunkar från politiker, femtekolonnare & mångkulturvurmare för sitt ställningstagande att hon faktiskt tror att det hon gör är rätt. Hon är en indoktrinerad imbecill. Det ursäktar dock intet. Hon är lika kriminell som alla andra folkförrädare!

   • Ja den ansvarige är ansvarig – varför skulle någon annars avlönas för att skriva sin signatur på några papper…(det kunde lika gärna uvecklingsstörda på Samhall göra utan några avgångsvederlag).

 87. TA DETTA PÅ ALLVAR!!!!
  Prognoser inför valet i all ära. De är bra att de görs. Men vi har ett stort hot som vi måste ta på fullaste allvar och det är fusk vid räknandet av röster. Det finns en mängd anledningar att personer som räknar röster i diverse valstugor i Sverige under valdagen gömmer undan röster som läggs på SD. En mängd rösträknare har inte sin politiska förankring hos SD och de kan mycket väl strunta i att räkna röster som läggs på SD eller gömma undan röster. Det här är ett riktigt allvarligt hot och vi måste göra något åt detta. Annars kommer vi sitta med en socialdemokratisk regering när rösterna är räknade.

 88. När jag växte upp fick folk som hade avvikande matvanor ta med sig egen mat eller äta det som erbjöds. Att inte äta svinkött är samma tjafs som att kvinnor måste ha vinterkläder på sommaren och att man inte kan skaka hand med folk. Jag har inte sett klangubbarna falla ned och dö på Mac Donalds eller när de super, röker och släpper loss vid Stureplan ! Käka korv eller åk hem !

 89. Sedan länge och i en större mängd av våra skolor, möjligen en majoritet, så serveras enbart ”halal”!
  Det här har införts i smyg och få, om någon kommun eller skola kommer vara villiga att bekräfta!
  Vill svenska barn ha ex griskött, så får de ansöka om ”specialkost”!
  Det pågår ingen islamisering! Eller hur? 😉

 90. Är det inte bättre än lägga ner Slagsmål-Cup? Lena Rönnefors vilket uppenbarligen är en jävla femtekolonnare kan flytta till valfritt muslimskt paradis utan fläskkött.

 91. muslimer röker
  muslimer super
  muslimer stinker

  grisar är renare.. röker inte .. stinker inte super inte… i det fria är det rena djur..

  vackra

  nöff nöff.. åk till kusten i polen.. där har jag träffat på många gnger vildsvin på stränder.. solnedgång.. sitta på stranden.. 2-3 vuxna o 10 kultingar springer förbi.. vackert!!! mkt vackert…

  grisens iq ligger klart högre än musses.. då dom lär sig o kan uppfostras…
  O DOM SKITER INTE DÄR DOM SOVER/BOR !!!
  -det säger ju allt…

 92. Lena Rönnefors visar på ett synnerligen dåligt omdöme,trodde vi bodde i
  Sverige men jaja islamiseringen pågår med full styrka och tvättäkta svenskar
  hänger på denna våldsideologi fy fan

  • Man börjar tro att sådant beteende som Lena Rönnefors uppvisar har en annan agenda än att enbart islamisera Sverige. Man vill helt enkelt skada i första hand vita svenska män och använder då MENA-iterna som tillhygge.
   Det verkar i 9 av 10 fall vara misslyckade kvinnor som ligger bakom.

 93. bra fortsätt så göteborg… snart kommer en varning i polen för polacker att åka till gbg då det anses inte vara säkert… så är det redan med malmö… bra jobbat!!!
  smarta kommunledare o politiker i gbg..!!! bara dom stannar där .. så sjukdomen inte sprids till resten av landet… !!!

   • nåja men inte så illa iaf..?? väl?? inte här där jag bor.. på landet med herrgård….. o kommer dom så får dom skylla sig själva.. här vaktar lady o lufsen med company… av rasen dobermans…

    roligt när man går i samhnället med hunden.. .. får hela vägen fri .. dom flyttar på sig.. av respekt… så ??

 94. Evenemang som tidigare har varit intressanta och trevliga är numera helt borta ur tankevärlden. Och de är många nu.

 95. Ledarna för denna cup kan ta mig fan suga ett par heliga grisfötter! Jag skiter la i om det finns muslimer på denna cup dom får fan rätta sig efter att dom inte är i något arabland utan i ett kristet land sverige där man äter gris! Och till er som försöker ordna så att just bara muslimer får det dom vill men skiter i alla andra religioner sug grisfötter era sålda jävla själar!

  • Helt korrekt. Om ett arabland stod värd så skulle alla deltagare tvingas anpassa sig – t ex flickorna tvångsbeslöjas. Om ledarna tog sig några supar efter en lång och påfrestande dag så slutade det nog riktigt illa, t ex offentlig piskning.

   • Det är sant i bästa fall, men det kommer att bli ett blodigt inbördeskrig. Ju förr desto mindre blodigt. I värsta fall blir sverige muslimskt, och svenskar öppet diskriminerade, inte bara smygdiskriminerade som nu. Det är de enda logiska följderna av detta vansinnet.

 96. Om griskött är haram för muslimerna då är ju naturligtvis också Sverige, svenskar, svenska traditioner, svensk kultur, svenska bostäder, den svenska välfärden, kristendomen etc haram för muslimerna och då kan och ska de naturligtvis inte vistas i Sverige…..eller hur???!!!

  • Det där är ett logiskt resonemang. Det biter inte på känslomässiga argument och undfallenhet för islam.
   Om det vore demokratiskt så skulle det vara majoritetsbeslut – grillad karré eller ritualslaktad get, flickor med slöja eller utan, allas lika värde eller islam.

 97. Tänk på att för vare gång som vi ger efter för deras krav, så flyttar dom fram sina positioner mot införande av Sharia. Något som Rönnefors antagligen aldrig kommer att begripa.

 98. De kan ta med sig matlada..Gothia Cup borde bli stamda av varje bonce/uppfodare i Sverige..Vilken idioti,,Sverige ar ine muslimskt..

 99. Gris åt alla!
  Och den som inte vill ha får vara utan.
  Barn överlag äter hellre gris.
  Snart är det förbjudet att gå med bar överkropp och bikini som i Saudiarabien.
  Vill vi ha det så?

 100. Gothia Cup är väl ett praktexempel på att mångkultur inte ens i idrottsformat fungerar.
  Varken med eller utan griskött.

 101. Men för helvete, nu får det jävlar i mig vara nog! Passar inte galoscherna besökarna har de inget här att göra! Muslimj-vlarna får äta vad fan de vill men varför ska resten av världen anpassa sig efter deras sjuka idéer?

  • .
   Krig , !

   Det är krig mot svensken som imamen ältar i moskén .
   Alla åldrar får veta att vi måste förgöras.
   Muslimen KRIGAR på alla plan , på alla platser .
   Ha ögon & öron öppna —- så märker du islamiseringen .
   .

  • Såklart att det var en kvinna som var chef… Och då säger jag inte det för att jag generellt ogillar kvinnor, utan för att fel sorts kvinnor ofta hamnar på fel sorts platser i kvoteringens underbara värld.

 102. Lite utanför ämnet men ett tips av aktuella händelser.
  Italiens nya regering med inrikesminister Matteo Salvini vägrar låta fartyget Aquarius lägga till i Catania. Fartyget har över 600 migranter ombord. Läkare utan gränser är med. De ber Malta att ta emot dem.På El pais.com finns bilder. De kommer från Subsahara. I Ceuta och Melilla är det oroligt.
  Några migranter har dött och några hundra har räddats i Andalusien i södra Spanien.

  • Bra att Italienarna sätter ner foten. De har fått tillräckligt. De som ordnar kryssningar åt ekonomiska lycksökarmigranter borde lägga sin energi och sina pengar på att förbättra de lokala förhållandena utanför de oroliga zonerna i Afrika istället. Ett evighetsjobb ja, men bättre det än att förstöra Europa.

 103. Jaha, så en cup som anordnas av Sverige ska buga inför islam… Ja men okej, det låter ju rimligt. (Facepalm)

 104. Det är bara att fortsätta att tala om för människorna vad som pågår i detta land. Man ska vara lugn, saklig och påläst. Landet islamiseras med rasande fart!

 105. Beviset att kvinnor inte borde inte ha rostratt ..de gor allt for att forlora den..Forr eller senare//

 106. Att någon kan agera så här urbota dumt gällande ett icke-problem som detta?
  Man kan ha olika serveringsplatser för mat utan fläskkött, mat med både fläsk och nötkött samt en vegetarisk dito. Varför har man inte en sådan lösning?
  Tycker att alla svenska föräldrar skall bojkotta den här idiotiska och politiska turneringen man kallar Gothia Cup.

 107. Jag förutspår, att årets cup blir något alldeles extra. Och då menar jag inte fotbollsmässigt. Förmodligen den sista som kommer att hållas ! Massmedia kommer nog att vara nöjda. Kanske !

  • Där det finns muslimer , finns det en överhängande risk för död &
   förintelse .
   Alla muslimer är stöpta i en och samma form —- Koranens irrläror.

   Imamen hjärntvättar alla från vaggan till graven . Kriminalisera islam . Tack

  • samma kommer ske här också…de kommer inte bli lyckliga i vårt land eftersom kraven kommer öka på egen försörjning..

  • du MAMMA ,!!!!!
   Rösta med hjärnan , för att ge dina barn ett fritt Land . Tack

   Ju fler moskéer , desto mer hat från muslimer ,!

 108. Kom ihåg dock det förekommer ABSOLUT ingen islamisering glöm vad ni sett och lägg inte ihopp 2 och 2.

 109. Islam går mot sitt egna fall i väst.
  Slutar inte PKeliten med sina dumheter kommer det bli ett nytt holocost på muslimer.

   • Det har jag framfört vid ett flertal tillfällen. Bidragen i Sverige är alldeles höga och utgör en lockelse för fattiga människor.
    Tänk vad våra politiker är dåraktiga som inte stoppar denna rekorddyra invandring. Hur kan man få stanna i Sverige om man t ex kommer från Algeriet, Peru och många andra länder där det inte råder krig. Varför? Vem beslutar?
    Kan inte utvisningarna börja snart eller håller Ygeman fortfarande
    på att fundera. Han är ju lite sävlig, så det tar nog lång tid
    MENA-folket ska vara där de hör hemma.
    Vakna Jimmie och agera!

 110. Haha, att de inte ville servera alternativ till griskött utan istället islamisera hela turneringen. S förnekar sig inte inför sina parasitära muslimväljare. Rent praktiskt hade man i all enkelhet kunnat ordna fram ett alternativ, men jag antar att parasiterna krävde anpassning utav Sverige och i förlängningen mer därtill.

  • Jag tror inte ens att nån muslim kom och krävde detta. Jag tror att de som styr detta själva är så totalt marinerade av PK, ”godhet”, mångfald och vad man nu vill, så de lägger sig på rygg i förebyggande syfte för att inte EVENTUELLT reta upp någon ur vår nya adel. Jävla ynkryggar, de måste bytas ut senast i höst!

   • I höst kommer VALFUSKET från 7-klövern att vara TOTAL! De kommer att slåss för att stanna kvar vid makten så att de kan fortsätta med Kaliergis Plan. Vänta skall du få se…

    • frågan kan ju ställas till huvudsponsorn SKF, om de har något emot Buddhismen? Kullager i modern form kommer från Wales.

   • Om dom nu håller muslimerna med deras favorit mat så kanske Gothia cup tillhandahåller annan service för gunstlingarna. Bönerum givet. Omskärningsservice? Inackordering för 4 underåriga fruar?

    • Ja det är ett kommande krav, som svenskarna med ett leende ska gå på med.
     Tant Maria kan ruttna hemma i sin egen avföring, för det har vi inga pengar till, men att spela världsbäst på rövslickeri – det kan vi ordna.

 111. Som fångvaktarna i Auschwitz, så infamt indoktrinerade att de skulle förmodligen kunna vara shariabödlar, i den islamska statens tjänst.

 112. Kom ihåg namnen på QUISLINGARNA, den dagen sanningen kommer ikapp dem… Det är det enda jag kan säga er svenskar…

 113. OT: Svensk sjukvård av idag:

  ”Hennes man dog – sjukdomen missades i stressen på akuten
  Över ett år har gått sedan Anette förlorade sin man och de tre barnen sin pappa. Anette anmälde vården och nu får hon rätt.
  – För Olas del är det kört, men det kanske kan hjälpa någon annan.”

 114. detta leder bara till massivt förakt mot värdfolket som saknar all moralisk, mänsklig eller religiös hållning.
  …och veet ni vad:med all rätt!!

  • Värdfolket äter orena djur som grisar,kelar med andra orena djur som hundar,deras döttrar kan träffa äldre svenska kvinnor (ungdomsmottagningen ) som berättar hur döttrarna på sin 15 års dag kan ha säker analsex med sina nysvenska pojkvänner.
   I ljuset av hederkulturen har jag en viss förståelse för att friktioner kan uppstå.

    • Till det kommer politiker och myndigheter samt påverkansgrupper som tycker att hela spektaklet gynnar och berikar Sverige.

     • Förklara då läget i landet! Vilka andra om inte vi är idioter nog att låtit Löfven& Co härja fritt. Annars du har rätt, jag är en av idioterna…

  • Jag känner bara ett massivt förakt för Islam och hur muslimer uppför sig.
   Däremot respekterar jag Sverige och Svenskarna.

 115. Med tanke på att snart närmar vi oss att var tredje svensk är muslim så är det här helt naturligt . Vad som inte blir naturligt är att vårt Sverige blir något helt annat när ett muslimskt parti kommer in i riksdagen och får alla dessa röster.

 116. Detta är vad som väntar. Man kunde liksom bara kört med att erbjuda korv på kyckling som alternativ. Men icke man går 100% muslimskt och tar bort detta med korv på griskött som liksom är bland det mest svenska som finns gällande ungdomsfotboll.

  • Vill de ha specialmat, så kan de fan fixa det själva. De som äter vad som serveras, får äta gratis.

 117. Det borde vara två fotbollscuper, en fredlig där alla människors lika värde gäller och en för muslimer.

   • Det är en tom floskel. Var och en som tänker närmre på saken inser att han/hon är partisk och värderar människor precis tvärtom: familj, vänner,kompisar bekanta osv. Sen är det ”dignity,värdighet” FN-stadgan gäller vilket är nåt helt annat. En stor bluff som kastas i ansiktet på kritiker alltså.

 118. Tröttsamt hur hela Sverige ska anpassas til muslimer…..

  Sluta backa undan för detta innovasiva folk som påtvingar oss andra deras kultur och sedvänjor!

  • Varför tycker du att sanningshalten i artikeln kan ifrågsättas?

   Jag kan tala om för dig att Gothia cup varit fritt från fläskkött under flera år. Så där här är inget nytt. Men dumt och undfallande är det oavsett.

 119. Hur kan man säga sig stå för mångfald om man utesluter saker som passat många i generationer, för att det inte ska stöta en annan kultur. Hur vore det att ta seden dit man kommer? Om de sedan inte gillar fläskkött så kan de ju ta med egen föda i matlåda. Så har vi gjort i Sverige , daglig dags till jobbet varje dag. Ser inget nedsättande i det.

  SD 2018

 120. Ingen tvingar dessa ungdomar på Gothia Cup att äta vår mat. Passar det inte så får dom äta sin medhavda mat!

LÄMNA ETT SVAR