Islamister bygger Det Nya Sverige

Delningar

➤ KRÖNIKA  I september i år avslöjade tidningen Kvällsposten att Malmö stad gett bidrag till Milli Görus, en turkisk islamistisk och antisemitisk organisation. De senaste två åren har organisationen fått 70 000 skattekronor.

Avslöjandet borde inte förvåna någon. Det har regnat skattepengar över skumma islamistiska organisationer i åratal. Vad gör Milli Görus i Malmö för bidragspengarna? Jo, bland annat utbildar de barn och ungdomar i koranläsning och islamisk tro.

Milli Görus grundades av den turkiske islamisten Necmettin Erbakan. Han var Turkiets premiärminister på 90-talet, så Erdogan är inte den förste islamisten som kommit högst upp i toppen efter att landet avskaffade kalifatet 1924. År 1969 publicerade Erbakan ett manifest med just namnet Milli Görus som betyder ”nationell vision”.

Liksom många andra islamister trodde Erbakan att judar styr världen. I en intervju 2010 för den tyska tidningen Die Welt hävdade han: ”Judar har styrt världen i 5700 år.” Vilka styrde världen före dess kan man undra. Rymdödlor?

Kommunismen och kapitalismen ser ut att stå i motsättning till varandra på ytan, menar Erbakan vidare, men de två systemen är i själva verket två tentakler på samma ”sionistiska bläckfisk”. Judar ligger bakom både första och andra världskriget. Och så vidare.

När Erbakan gick bort 2011 sörjdes han av islamister världen över. Omar Mustafa, dåvarande ordföranden för Islamiska Förbundet, var en av dem. I ett kondoleansbrev skrev Mustafa att Erbakan varit ”en stor förebild” och en ”inspiration för alla aktiva muslimer som på olika sätt vill engagera sig i sina samhällen”. För sådana ”aktiva muslimer” som Mustafa, alltså. Han är ju väldigt engagerad i vårt samhälle. I nästan en hel vecka satt han i Socialdemokraternas partistyrelse. De hoppades väl på röster från ”det muslimska civilsamhället”.

Att Mustafa diggar Erbakan torde inte förvåna någon som har koll på islamismen i Sverige. Han har själv bjudit in talare till sina konferenser som hävdar att Sion vises protokoll är på riktigt och att judar mördar barn för att baka bröd på deras blod. Detta blev till och med för mycket för Socialdemokraterna som nöjer sig med att stödja sitt ”kära systerparti” Fatah.

Milli Görus ordförande i Malmö, Idris Yildiz, har tidigare representerat Miljöpartiet i socialnämnden. Det är något med Miljöpartiet och islamismen. Milli Görus var ju en av anledningarna till att miljöpartisten Mehmet Kaplan fick avgå som bostadsminister i april 2016. I ett videoinspelat tal som hölls på ett evenemang anordnat av Milli Görus kan man höra Kaplan säga: ”Vi måste verkligen tacka de som ligger bakom ett sådant här fint evenemang. De förtjänar verkligen ett tack”.

Hur beskrev då Kaplan organisationen? ”De arbetar för integration” sade han i SVT Aktuellt. Det är inte omöjligt att vänsterpolitikerna i Malmö resonerar likadant när de ger skattepengar till Milli Görus. För många vanliga svenskar betyder integration att ”ta seden dit man kommer”. Men tittar man i regeringens proposition ”Sverige, framtiden och mångfalden – från invandrarpolitik till integrationspolitik” (1997/98), så betyder det något annat.

Enligt propositionen är integrationen ”ömsesidig” och ”alla måste bidra” till den. Det är inte invandrarna som ska anpassa sig, utan alla ska anpassa sig till Det Nya Sverige. Ok, så detta bygge ska tvångsfinansieras via skattsedeln, vare sig man vill eller inte. Den 17 maj 2011 sade Mona Sahlin så här i P1-Morgon: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.

Man kan tolka bidragen till islamister så här. Det är en del av den ömsesidiga integrationsprocessen som bygger Det Nya Sverige. De får pengar, vi får koranskolor.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

170 KOMMENTARER

 1. Malmö kommun, som erhåller kommunala utjämningsbidrag i fem miljardersklassen/år från andra kommuner, och då för att gå runt, borde nog vara ytterst återhållsam med slantarna.
  Men det är klart…Påhejad av kommunister, miljöbolsjeviker och sossar – så kan det säkert vara svårt att hålla emot.

 2. Fan va BRA!! …skrivet……..nu gäller det bara att skaka liv i den Törnrosa likt sovande svensken, fast det blir nog lättare att gå på vatten än att väcka den svensk som sover.

  • Vi ska inte ta emot någon enda migrant som inte bor permanent i ett land som har direkt landgräns med Sverige. Och asyl skall endast kunna sökas vi vårt lands yttre gränser innan inpassering till vårt territorium.
   Och bidrag och offentliga förmåner skall endast utgå till svenska medborgare. Och för att bli svensk medborgare så måste en utlänning bott här med tillstånd och försörjt sig själv under minst tio års tid, aldrig begått brott och klarat av kunskaps-tester. Och att lämna in en sådan ansökan bör kosta cirka 50 000 kr.
   /CC

   • Bra och väldigt självklart om man företräder Svenska folket. Man måste kämpa för att bli Svensk. Inte bara få alla våra förmåner gratis. Det är inte heller gratis utan kostar oss att ha.

   • Med en ocker-avgift på 50 000 framstår det hela mer som en bananrepublik som ”säljer pass” än som ett seriöst regelverk för hur medborgarskap ska beviljas.

 3. Var det inte judarna som skickade iväg den där meteoriten mot jorden för 65 miljoner år sedan också….? Ni vet den där som utrotatade dinosaurerna.

  Jo, jag tror bestämt det. Sedan kom dom efter. Lämnade sin galax vid namn Jerusalema-galaxen och bosatte sig här på jorden. Närmare bestämt i Blomstermåla i Småland. Men sen kom istiden, och dom flyttade söderut till Israel.

  Sedan har dom jävlats med allt och alla. Utrotat punghumlor, sänkt Atlantis, sprängt Pompeji och fan och hans moster.

  • Just det.. det är ju Kineserna som äger Hollywood som Alex Jones brukar påstå haha.. O är det inte muslimerna som kontrollerar FED också?… eller hur var det nu? Finns väl inga spår av judar i varken media eller bankvärden haha.. Inte deras organisationer som hjälper till o släpa in menaiter i väst… eller vilka är de där Israaid nu igen? https://youtu.be/tQexz87P2qE?t=1660

   • Just det…det finns väl inte spår av varken Fransmän, Engelsmän, Polacker, Irländare, Armenier, Skandinaver, Holländare, Tyskar, Indier, Ungrare, Greker, Turkar eller Araber, kristna, hinduer eller muslimer i vare sig bankvärlden, media eller Hollywood….eller hur var det nu….? Det är väl bara judar….?

    Vill man vara dum i huvudet så ÄR man dum i huvudet. Eller hur Martin…!?

    • Ja.. till typ +50% när de är 0,2 i befolkningen haha. Inte kan väl det ge nåt märkbart inflytande när man samarbetar som grupp?
     Att folk är dumma i huvet när det gäller insikt om judisk makt beror på hjärntvätt. Av precis samma typ man utsatt befolkningen för när det gäller invandringen. Men vissa är för dumma för o koppla längre än 1 steg trots att allt ligger mitt framför näsan på dem.

     • Att vissa är dumma i huvudet när det gäller villfarelsen om ett påstått oproportionerigt stort ”judiskt” maktinnehav, beror nog mest på att dessa individer har ett ganska torftigt och innehållslöst eget liv……

      Hur mår du, Martin…? Passa dig ! Spagettimonstren från Jerusalemagalaxen landar snart. *Burr*….. Otäckt ! 🤓

     • Haha.. Hur mår du själv din NPC? Dags o ta in lite annat än den programkod som etablissemanget programmerat dig med? Du har ju iaf lyckats ta 1 steg o inse att lögnpressen ljuger för dig o censurerar invandringsfrågan. Det är lustigt hur ni dock när det gäller judisk maktfrågan beter er precis som andra hjärntvättade när det gäller invandringsfrågan..

      Det är fråga om ren fakta… Det är inga teorier vem som äger eller sitter på positioner i företag eller lobbyorganisationer, FED osv.. Det är märkligt att man ska behöva hålla på med er på precis samma sätt som man fått göra med resten av PK folket i den andra frågan.. Försök o dra lärdom.

     • Ni som har vaknat halvvägs är för roliga. Hissen verkar gå hela vägen upp i invandringsfrågan. Men när det gäller andra frågor som är lika styrda då blir ni som vilken feminist eller vänsterapa som helst. Verkligheten o fakta åker rakt ut genom dörren. Nej det är en konspirationsteori, foliehatt, det är nazister.. det är alt-right fabler. Haha, Nej det är det inte ditt jävla päron. Det är du som vägrar ta in fakta för att det är jobbigt o går emot det som auktoriteten sagt åt dig.

 4. Ja, Miljöpartiet utgör en plattform för listiga islamister att komma in i politiken och in i bl.a. riksdagen för att påverka och så småningom ta över makten i Sverige. Fanatiska islamister har valt att söka sig till partier som har naiva och okunniga ledare och där sticket MP ut. Deras ledare har inte gjort sig kända för smarthet. Ett annat parti som lockat fanatiska islamister är C. Men även V, S, L och M har lockat till sig många fanatiska islamister.
  /CC

 5. Herr Omar är välkommen in i valkampanjen!
  Jag utgår från att Löfven meddelar talmannen att han misslyckats med att få till ett regeringsalternativ imorgon.
  Då bör nästa steg bli att talmannen lanserar de alternativ som han tror har minst risk att få en majoritet emot sig i riksdagen
  När dessa fått en majoritet emot sig fyra gånger, stundar extra val och då kan vi hoppas på att L och MP lämnar riksdagen och att SD passerar M i storlek.

 6. Tack Mohamed. Känner flera med muslimska rötter som är djupt oroade över hur dumma i huvudet eller naiva svenskar är inför politisk och radikal islam. Flera av mina vänner fick fly den iranska revolutionen. Nu radikaliseras det ute i förorterna och i moskéerna. Det är katastrof.

 7. Det finns många hedervärda människor bland Sverigevänner. Åkesson, Karlsson, Janouch, Omar, Kasselstrand, Lamotte, Putilov och Jomshof är några.

 8. Man kan ju undra varför bara svenskar skall stå i första ledet för motstånd mot upplösning av Sverige?

  Alla miljoner flyktingar vi tagit emot, de som flytt från islamistiskt förtryck, var är de?

 9. Man höjer knappt på ögonbrynen längre, detta land är så jäkla sjukt…att inte nån ansvarig kan/vill sätta stopp för vansinnet är inget annat än korruption och stöld av skattemedel.

  • håller med dig och jag har nyss läst hur mkt eupolitikerna roffar åt sig. lägsta beloppet är 70 tusen kronor tillkommer dagtraktamente på 3200 för var dag du orkar visa upp dig tillkommer 40000 i kontorspengar som nästan ingen vet hur de spenderas

 10. Vi måste alla integreras i det nya Sverige.

  Det finns ingen väg tillbaka.

  Sverige blir aldrig som det varit.

  Det är dags att se dessa förändringar som en positiv kraft.

  ”Nästa steg blir förmodligen centrala omskolningsläger för de obotfärdiga. Efter några indoktrineringskurser kommer du ut som en rappande feminist prisandes mångkultur och könsbyte.

  Då, först då har visionen om det mångkulturella samhället nått sitt yttersta och slutgiltiga tillstånd; ett kollektivt dårhus.”

  https://www.youtube.com/watch?v=WoQFUBgAMyo

  • Mona Sahlin sa ju endast det självklara – tiden går aldrig baklänges för var dag blir vi lite äldre ,den som säljer föryngringskrämer är en skojare och alla vackra kvinnor blir till slut klimakteriekärringar trist men sant och hur mkt Sverige kommer att förändras beror på hur stor den tekniska utvecklingen blir

 11. Svenska knulllärringar som fått infon att afghaner är fantastiska på avsugning kastade krävande negros överbord ägonaböj Afghaner är det nya afrikanska graveyard-sex i kärringars eget sovrum.

 12. Svenskarnas rötter förtvinar medan islamisternas rötter växer sig allt starkare i NWO-provinsen Sverige. Jag hörde på nätet att Sverige ska vara ett helt kontantlöst land år 2023. Vad händer med dem som motsätter sig att bli mikrochippade? Avrättas de?

  ”Reflections And Warnings – An Interview With Aaron Russo {Full Film}
  rohstyles2”:
  https://m.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

 13. ” Judar ligger bakom både första och andra världskriget.”
  ”Judar har styrt världen i 5700 år.”

  Necmettin Erbakan har ju rätt? Kallas historia och fakta. Lärs ut runt om i världen, även i världens största nation Ryssland.

  Verkar som att Mohamed Omar sysslar med lågbudget propaganda…

 14. Jag har fått en känsla av att den dagen kommer då Sverige öppnar speciella domstolar för lag och ordning med krav av en ny regim, där alla politiker som har stöttat Islam ställs inför domstol med hårda straff ifrån 3 till 10 år för samhällssabotage!
  Idag vet vi vilka de värsta busarna är bland politikerna som lär få 10 års fängelse!

  • Jag tycker att allt vad de äger skall konfiskeras. Själv får det sitta på en avvisad plats med en pappersmugg och tigga pengar.

  • Skall alla politiker som deltagit i operation ”FÖRSTÖR SVERIGE TILL VARJE PRIS” få man bygga ett STORT fängelse. Ett annat alternativ är att hyra fängelseplatser i Rumänien. Där kostar helpension endast 38 kr per dygn.

  • Tio år låter väldigt milt, med tanke på att även ’vanliga” brottslingar ibland döms till längre straff än så. Det skulle kännas rimligare om tio år var minimumstraffet, snarare än maximumstraffet.

 15. Det gamla Sverige kommer inte tillbaka – sade Sahlin. Varför kan hon vara så säker på det?
  Jo hon och alla andra sossar , såväl som resten av 7-klövern , är mycket väl insatta i den Globalistiska agendan. Därför. Landsförrädare hela högen – är min bedömning.

 16. ”Problemet” med Sion vises Protokoll är inte teorier om vem som egentligen skrivit den eller inte. Utan att den har stämt med det som skett sen den gavs ut. Den har förutspått hela samhällsutvecklingen.
  Sen när det gäller vilka som styr saker. Näää.. vadå.. finns väl inga tecken på judar inom bankväsendet o media haha.. Bara ”konspraitonsteorier” 🙂 Ingen möjlighet alls o kolla upp själv. Det är ju Kina som äger Hollywood enligt Alex Jones lol. Är det muslimer som kontrollerar FED också?

 17. Sverige kommer i förlängningen sluta som ett nytt Gaza eftersom det övriga Norden i gemensam aktion kommer att se sig tvungna att stänga sina gränser av uppenbara skäl.

 18. Man läser på text-TV att socialdemokratiska företrädare som Löfven och Wallström fördömer dåd mot judar. Jodå, jag tror nog att de inte gillar själva dåden men det låter lite falskt när man samtidigt vet att socialdemokratiska ledande politiker hetsar mot judar. När en sosseriksdagsman stoltserar tillsammans med palestinier visar ett pris där Israel är utraderat är det ren hets. När regeringen skickar försörjning till palestinska familjer när de begått terrordåd är det utmanande. När ledande sossar kallar en terrororganisation som Fatha för systerparti är det en skandal.

  • Vad annat kan vi vänta oss med en regering och riksdag som till största delen består av intellektuellt svagsinta som först och främst ser till sitt eget bästa och inte till Sveriges bästa.

 19. Prio 1
  Sverige åt Svenskarna

  Prio 2
  7 Klöverns representanter skall BORT

  Prio 3
  SD Väljare skall föra talan för de som Inte vågar säga sanningar pga represalier i Anställningar i Stat&Kommun och medlemmar i Facken…!

  Prio 4
  Uppmana alla Företagare o Privat personer att med Likvida Medel och Insatser STÖTTA det PARTI som enskilt är de enda som BRYR sej om det Sv etniska Folket o deras efterlevande i Sveriges Framtid…!!

  Prio. 5
  Medborgarskap i Landet Sverige innebär Total anpassning till Svensken gm att ta Seden dit man kommer…!

  • Så här tycker jag:
   En utlänning måste ha bott här med gällande tillstånd och måste ha försörjt sig själv under minst 10 års tid och aldrig legat det svenska samhället till last innan han/hon får lämna in en ansökan om svenskt medborgarskap. Och endast svenska medborgare ska tillåtas få ta del av våra välfärdssystem/våra bidrag och förmåner. Och att ansöka om svenskt medborgarskap bör kosta minst 50 000 kr/per person och ansökningstiölfälle. Och utlänningar som har begått brott kan självklart inte få bli svenska medborgare.
   /CC

   • Kan o kan, vem säger det?
    Nån i 7 klövern??

    Som deras idiotkommentar att man inte kan ställa saker emot varandra..hmm
    Det går jättebra, men dom vågar inte…

    Bryt gamla förlegade mönster, så ska du se så bra det går…!

 20. Integration i Sverige betyder INTE att muslimer ska anpassa sig till svenska värderingar
  Det betyder i stället att svenska folket ska tvingas anpassa sig till- och integreras med islam.

  Beslutet är sedan lång tid tillbaka fattat att Sverige ska tvångs-islamiseras

  svenska folket ska därför tvingas anpassa dig till islamska sedvänjor, och Koranen vilket successivt kommer att normaliseras i hela samhället.

  Att det förhåller sig på det sättet borde väl vara uppenbart för alla. Svensk kultur, svenska sedvänjor och svenska normer slängs nu på soptippen. Näst på tur står svensk lagstiftningen som även den successivt kommer att anpassas till Koranen

  • I ditt påstående ser man tydligt att rättsväsendet inte använder sig av straffskalan i den omfattning som bör göras när någon döms med utländsk härkomst, det är helt tydligt Sverige skall tvångs-islamiseras.

 21. När indianerna blev av med sitt land fick de bo i reservat..

  Det kommer inte Svenskarna få göra när Sverige blir övertaget av muslimerna..

  Koranen ser nämligen till att vi får möta vår skapare snabbare än snabbt..

  • Svenskar kommer inte tillåta att mussar tar över,vi som är i privata sektorn kommer se till att mussar åker ut om dom börjar ta för sej.Även vänstern kommer få sej en omgång om demokrati.

   • Dom som du anger tar över mer och mer dag för dag, vecka för vecka, månad för månad, dom kommer ALDRIG att ge sig, dom har 100% stöd av våra valda politiker så pågående HELVETE kommer att fortsätta.

 22. Fruktansvärt oroväckande om framtiden för våra barn i detta landet, vi måste på något sätt få bort de politiska djävular som har förrått oss.

 23. Bra artikel. Upplysande och intressant. Vårt land präglas inte bara av aningslöshet utan också av en uppsåtlig vilja hos många politiker m.fl. att bryta ner vår kultur och svenskhet och ersätta den med en ”mångfaldskultur” vad det nu är. Kebab? Skottlossning och gängskjutningar?

 24. Tack 7klövern för vad ni gör för Sverige…………………………..Hoppas straffet blir mycket hårt.

 25. Ja, men folket har ju valt fram politiker som vurmar för islam och dess folk
  dvs s a t a n och hans fellows, det globala systemet, precis som i Usa

 26. Demokrati innebär även att muslimer, styrda och kontrollerade av islamister, kommer att sätta agendan i Sverige när de är i majoritet. Det minsta vi kan göra nu är att hindra islamisterna från att skaffa sig denna makt och möjligheter att påverka dåligt integrerade och lågutbildade muslimer.!

 27. Våra skattepengar går till muslimer som hatar oss och bara vill bli av med oss. Våra Svenska barn är ju ”verkligen” i behov av koranskolor oxå!!! Sverige, ett land fullt med idioter som styr o ställer!!!

 28. Integration kan inte uppnås, samtidigt med:

  +Hemresor till länder som är orsaken till uppehåll och medborgarskap i Sverige,

  +Hemspråk

  Ekonomiskt stöd till:

  +Religiösa friskolor
  +Främmande kyrkor

 29. Sossarna och miljöpartisterna ger bidrag till antisemitiska organisationer både här hemma och i Mellanöstern, men beskyller det jude- och isrealvänliga partiet Sverigedemokraterna för nazism. Tala om projektion och dubbelmoral!

 30. Bra skrivet. Vill bara tillägga att den ”ömsesidiga integrationen” består av att muslimerna med hjälp av MV vid sina asylansökningar antar den identitet som ger bäst utdelning vad gäller bidrag och andra förmåner. I övrigt är det hela svenska samhället som anpassas ”integreras” för att passa dom nya härskarna.

 31. Utan svenskarna hade muslimerna inte haft en chans att ta över Sverige, deras invationsplaner hade stoppats vid gränsen, se Visegradsländerna. Att invationen blivit ett självspelande piano med jihadister i nästan samtliga partier, myndigheter och medier, är helt och hållet vår förtjänst, vi kämpar på många sätt och vis för Islamiska Staten idag. Jag tror det beror på delvis Kallegriplanen och delvis på ren dumhet.

  • Tyvärr också på att svenskar vill undvika jobbiga konflikter – vilket är helt förståeligt – men det som INTE är förståeligt är att det är Sveriges politiska ledning som självdestruktivt orsakat konflikterna.

 32. Varför är det alltid på en sån fruktansvärt infantil nivå när det gäller ämnet judar? Det ska censureras så fort nåt inte passar PK filtret. Är det lika stort problem o censur när det ska diskuteras svenskar också?

  Läs sion vises protokoll istället för o snacka skit. Finns upplagd som ljudbok på youtube. Huvudpoängen med den är inte vem eller vilka som skrivit den utan att det som står i den har stämt med samhällsutvecklingen skrämmande väl ända sen den gavs ut.
  Och nej, det är inte Kineserna som äger Hollywood. Oavsett vad Alex Jones påstår. O det är inte muslimer som kontrollerar FED heller om ni missat det..

   • Men nu är det ju tvärt om. Såna som du blir ju precis som vänsterdårarna när man tar upp invandringen med dem. All verklighet o fakta åker ut genom dörren. Inte intressant. Man kan visa dem hur mkt statistik o annat som helst. Hjälper inte. Nej.. det är konspirationsteorier.. nä.. det har du läst på nån nazistsida… nej den länken går säkert till Alex Jones jag klickar inte på sånt.. Men länken går ju till SVT? Nä.. du är rasist nu vill jag inte höra mer på ditt fascistbabbel. Osv. Vet inte om ni ens kan ta er själva på allvar.

  • Nej det där tror jag inte på, du är ingen övertygad antisemit snarare ett vänstertroll som vill förminska de vettiga åsikter som framförs här. Synd att du inte lyckades bättre. Så mycket energi som las ner för att komma åt sunda åsikter.

   • Beror på att du inte satt dig in i frågan utan trott på det etablissemanget talat om för dig. Borde lärt dig vid det här laget att man inte ska göra det. Du är på samma nivå i den här frågan som vänstertrollen är i invandringsfrågan.

 33. Stoppa alla bidrag som inte går till Sveriges bästa och svenska medborgare.
  Dra in presstödet, dra in föreningsstödet till allehanda organisationer och föreningar med icke svenska intressen. Dra in biståndet på 48 miljarder. Satsa pengarna på att rusta upp Sverige och Sveriges välfärd istället.

 34. De får pengar och vi koranskolor,och vad ska vi med koranskolor till?Är det meningen att vi ska gå där eller vad?Sverige är inget islamland och ska inte bli det heller,kan de inte fatta det?Varför öser de våra skattepengar över den där sekten de har inget här och göra.

  • Därför att 63 + ett tjog KD M utav 349 är patrioter men inte de övriga 250. Svenskarna har ännu inte begripit vad riksdagsvalen innebär.

   • De kan inte prata med SD därför att de är
    nazister med en usel värdegrund säger de
    men samtidigt importerar de tusentals med
    islamnazzar så deras värdegrund duger
    tydligen som har halshuggningar och annan blodig terror på programmet de borde istället hjälpa Orban och Salivini att
    få ut denna sjuka sekt ur Europa men de
    försörjer dem istället med vår skattepengar
    som ska gå till viktiga saker och inte till dessa terrorister.

 35. Kommer att bli dels upplösning av EU med länder som drar sig ur skiten och väljer att behålla sin kultur, valuta och gränser och troligtvis inbördeskrigsliknande tillstånd i länderna med massinvandring bestämda av korrupta kommunister.

 36. Politiker låter det fortgå med att Islam tar över allt mer i samhället.Många politiker tänker bara på toppjobb som väntar runt hörnet när allt går åt helvete med landets ekonomi framöver.Inte en tanke på barnens framtid som ska ta över.

 37. Nästa generations ledande politiker kommer varken ha svenska namn eller svensk kultur, de kommer tjäna främmande makter och belönas rikligt av oljestaterna med unga fruar och massor av pengar.

 38. Islamisterna är dom största kafirsen som gå i ett par sandaler! Var är alla såkallade goda muslimer varför gör ni inte uppror mot dessa kafirs eller är det så att ni skiter på er när dom finns runt er?

 39. Muslimerna har sina koranskolor i Sverige lite mer soft, Kristna har
  sina söndagsskolor i båda lägren sätter man griller i huvudet på barnen.
  Kristna lär ut att Jesus dog på korset och det ;kan bli så att barnet
  vill hämnas.
  Muslimerna har sin bok som lär ut vad otrogna är och vad som ska hända med dem. Det är nog dags att förbjuda religiösa friskolor som bygger vidare
  på vad barnen fått lära sig i koran och söndagsskolan.

  • Ja varför ska skattepengar gå till att stödja vidskepelse? Och dessutom är det ett hot mot samhället som vi vill ha det på sikt. Ser att SD på lokalplanet agerar i rätt riktning och sunt förnuft måste upp på riksplanet också.

  • Men.. nu får du allt läsa på.
   Ordentligt.
   Likheten mellan koranskolor och söndagskolor är nästan ingen!
   Läs t ex vad man inom de båda lär ut vad ska göra med de som INTE delar ens religiösa åsikter.
   Viss skillnad.

 40. Ot..

  Larmet: S beroende av extrem falang: ”Islam är botemedlet”

  SSU i Skåne styrs sedan flera år av en falang som spridit fundamentalistiska åsikter.
  Internt hörs klagomål men kritikerna säger att S låtit bli att agera.

  – Islam är universalbotemedlet för mänsklighetens alla lidanden, sjukdomar och problem, säger Rizwan Elahi, förre ordföranden och 11:a på riksdagslistan.

  https://www.expressen.se/kvallsposten/larmet-s-beroende-av-extrem-falang-islam-ar-botemedlet/

 41. Sossarnas nya valboskap. Det är fruktansvärt hur våra politiker sänkt Sverige sedan ca 1990 och framåt. Helt fruktansvärt.

 42. Expressen idag tar upp S och SSU i Skåne som håller på att tas över av en extremistisk muslimsk falang.

  Expressen lättar lite på PK-dimman!

 43. Läser i Expressen att islamister tagit över SSU i Skåne. https://www.expressen.se/kvallsposten/larmet-s-beroende-av-extrem-falang-islam-ar-botemedlet/ Här kan man verkligen snacka om förkastlig värdegrund. Vice ordförande ”praktiserar” på Egyptiska UD t.ex. Tror det står och väger nu i Sverige vilket inflytande islam ska få eller om det ska fortsätta vara ett sekulärt samhälle. I den aspekten kan SD göra en verklig insats, de vågar säga ifrån. De kommer bli de enda som finns kvar när de övriga vikit ner sig för länge. Men nästa steg för islamister om de inte lyckas infiltrera de befintliga partierna är att starta egna partier. Vis av hu rdet fungerat i andra länder där islamistiska partier växt vid demokratiska val och klanröstning i förorterna så kommer de få stort stöd även här. Det blir i praktiken imamerna som bestämmer politiken vid fredagsbönen.

 44. Var det inte sossarna som drev igenom att Sverige ska vara ett mångkulturelt land 1975?
  Med denna okontrollerade katastrofala utvecklingen med invällare så blir resultatet att Sverige blir ett sönderslaget land precis som länderna invällarna kommer ifrån!
  Vänstermedia mörkar och undanhåller sanningen för svenska folket!!

 45. Antidemokratiska vänsterextremister, dvs alla partier på vänsterkanten, och muslimerna gör gemensam sak för att bli sista spiken i kistan för vår och Sveriges överlevnad. Över 80 % av Sveriges befolkning tiger och samtycker till sin egen undergång. Döda fiskar följer med strömmen.

 46. Galna sekter har funnits i mer än 5700 år. Islam, kristendom och judendomen innehåller idag flera av dem.

  I bland kallas vissa människor för ”ödlor”. Det som anspelas på är att de beter sig känslokallt, d.v.s. att de bryr sig inte om andra än sig själva, d.v.s. psykopater.

  Finns det psykopater? Ja ca 2%-0,5% kan betecknas som psykopater. Det kan bli ett gravt handikapp om individen som drabbats inte får professionell hjälp tidigt som barn.

  Kan psykopater bilda och driva sekter? -Ja. Givetvis. Genom sekter kan man kontrollera och manipulera människor, vilket passar psykopater som handen i handsken.

  Är de s.k. ”visa” protokollen av SIon psykopatiska. – O ja, men inte särskilt ”visa” i min mening. Varje gång psykopater blir påkomna med fingrarna i syltburken brukar skiten s.a.s. träffa fläkten. Då kan det bli klappjakt och arbetsläger.

  Är alla ”judar” med i denna psykopatiska sekt? -Nej, förmodligen inte.

  Kan vissa judar vara med i denna sekt?. -Ja. Helt klart, lika väl som folk kan vara med i IS eller i Frimurarorden, två andra galna sekter.

  Vissa anser att barn mördas vid abort. Kan judar göra abort? – Ja. Givetvis. Är det förbjudet, som det var förr, så kan det dessutom vara väldigt lukrativt.

  Kan man göra blodpudding och äta den? – Ja. Det liknar en slags svart limpa. Finns på Willys. – Har människor ätit varandra i svåra tider? – Ja självfallet.

  Fatah (arabiska: فتح, en omvänd akronym bildat av det fullständiga arabiska namnet Harakat al-Tahrir al-Watani al-Filastini, ”Palestinas nationella befrielserörelse”) är ett socialistiskt parti, och en del i den palestinska nationalistiska befrielserörelsen och är den största gruppen inom PLO. (Källa Wikipedia)

  • Martin, jag har varit i kontakt med minst en psykopatisk chef, men bunta inte ihop sådana med religionsstiftare. Herren kan du inte förstå om du inte läser Bibeln och inte heller höga Gita och Koranen. Studierna tar aldrig slut. Studera gärna vetenskap, det gör jag också, men se begränsningarna. Det finns många. Har du läst vetenskaplig teori? Vi kan bara hantera fyra eller fem variabler. Vi vet inte varför universum är fullt med etanol (sprit). Varifrån kommer metanen? Vi vet inte säkert. Hur bildas planeter? Vi vet inte. Vad vet vi? Att Newton har rätt, men har han det? Det tror inte jag. Vad vet vi mer? Att vi inte vet.

   ”Je sais” de Monsieur Jean Gabin

   https://www.youtube.com/watch?v=OEkJ45ZXK-o

   Protokollen är delvis en kopia av en frimurarbok, det slog en scheizisk domstal fast.

   • Hmm så var/hur/varför funkar en högst obegriplig Gud är ett bättre alternativ om vi hänvisar till att inte förstå?

   • Nej. Schizofrener och epeleptiker som får ”uppenbarelser”(hallicunerar) är inte nödvändigtvis psykopater.

    Att frimurarna är inblandade är intressant. Pyramiden murades liksom av ett folk som därefter ville mura fritt.

    ”Det är med andra ord inte en fråga om du skrattar eller gråter. Det
    handlar om hur du tänker, samt ifall den insikt som följer med det, är
    samstämmig med många saker, tror jag, men inte att sanning kan komma
    från ökenuppenbarelser gjorda till schizofrener och epeleptiker. ”/
    Christopher Hitchens Källa: Christopher Hitchens vid Festival of Dangerous Ideas (FODI) 2009

  • Vissa anser att barn mördas vid abort. Kan judar göra abort? – Ja. Givetvis. Är det förbjudet, som det var förr, så kan det dessutom vara väldigt lukrativt. Kan man göra blodpudding och äta den? – Ja. Det liknar en slags svart limpa. Finns på Willys. – Har människor ätit varandra i svåra tider? – Ja självfallet.

   –Du menar alltså att aborterade barn vispas till blodpudding och säljs på Willys??

   • Förmodligen inte, men om någon vill göra det så är det naturligtvis fullt möjligt i vilken matbutik som helst. Poängen är att vissa människor kan drivas till sådant av olika faktorer. Människan har sällan vid någon punkt i historien agerat helt rationellt. Det är min poäng.

 47. Omar, vi svenskar är okunniga om Islam och det är först nu jag ser att islamister försöker ta över våra svenska partier. Medierna har ju rapporterat dåligt. Jag har haft kontakt med flera kristna från Mellanöstern och vet något lite mer än andra om situationen där. Jag vet också att det är skillnad på Shia och Sunni, de två huvudrörelserna. Det går inte att bunta ihop dem och kalla alla för terrorister. Jag har sett en Shiamuslim visa stor respekt i en kristen syrisk kyrka. Schismen handlar mycket om profetens efterföljare, Aicha, Ali, Abu Bakr och Imam Hussein. Den senare är ockulterad och väntas komma tillbaka. Tjokran, tack, Omar, nu har jag nästan uttömt min lilla arabiska. Jag är kristen. Ska jag kalla mig bin Zaid från Koranen? Snarare ben Jeshua, som ett andligt litet barn av Guds son, den levande kristne frälsaren.

  Jag påminner om att Profeten skrev ett intellektuellt brev på hög nivå till de kristna i Egypten och lovade dem skydd. Originalet bevaras i ett kloster. Unga muslimer behöver veta det.

   • Profeten var analfabet. Brevet dikterades. Jag har läst en översättning och det är verkligen på hög intellektuell nivå. Det brevet räddade till stor del de kristna i Egypten.

 48. Islam tillhör satan, ondskan och målet är ju eliminera, ta över, förinta, söndra, förstöra, förgöra, världen och folk

LÄMNA ETT SVAR