Italiens UD varnar för skjutningar. Foto: Ministry of Foreign Affairs of Italy/Faksimil Facebook.

Italien utfärdar resevarning för Sverige – risk utsättas för väpnat våld och sexualbrott

Delningar

Inför jul och nyår har Italien uppdaterat sin reseinformation till andra länder. I informationen uppmärksammas bland annat det utbredda gängvåldet med skjutningar i Sverige. Även en ökning av sexualbrott uppmärksammas i varningen.

Det var på onsdagen som det italienska utrikesdepartementet publicerade en uppdaterad version av sin reseinformation till andra länder. På kartan över Europa har Sverige fått en gul varningstriangel.

Utrikesdepartementet tar upp säkerhetsläget i det nordliga landet och informerar om att det sker allt fler fall av väpnat våld och hotfulla situationer än tidigare. Anledningen uppges vara konflikter mellan rivaliserande kriminella nätverk.

I varningen nämner utrikesdepartementet Stockholm och Malmö som specifika geografiska platser där riskerna att utsättas för brott är stora.


Sexualbrott
Utöver skjutningar och tjuvar uppmärksammar Italien också ett ökat våld i landet, särskilt när det gäller sexualbrott.

LÄS ÄVEN: Brittiska utrikesdepartementet varnar för ökat terrorhot i Sverige

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

398 KOMMENTARER

 1. Alla länder som utfärdar varning för att besöka Sverige gör helt rätt. Som icke-muslim är det många områden som är tabu att besöka om man är rädd om livhanken.

  Sverige 2018

  • Äsch, svaret på detta om det överhuvudtaget blir något svar är att alternativmedia sprider en negativ bild om Sverige. Dessutom styrs detta från Ryssland.

   • En del av mig hoppas att dom retar upp Putin tillräckligt mycket. 15 minuter senare så var landet övertaget, och värre lär det inte vara.

 2. (Men så trevligt nu finns det gul varningstriangel på Sverige med vad är det mer för något som fattas som behövs legas till i det här medalj vinnande) 🤣😁 (skämt,ironi) men är ändå allvarligt hur sånt här fortsätter hända Sveriges rykte blir allt dåligare för mer som gå och händer sånt här skit i vårt lande det speglar en stor roll om Sveriges utseende för omvärlden!.

 3. På endast 30 år har våra makthavare förvandlat Sverige från ett föregångsland till ett land som varnas att ens besöka. Vilka pajasar och rena idioter vi har i Riksdagen. Till råga på allt så har dessa inkompetenta dårar till makthavare miljoninkomster som vi skattebetalare finansierar.

  • Dom har en benägehet att krympa i kyla så det gäller säkerligen att få in den i värmen så snabbt som möjligt!

 4. Ha ha hoppas Löven är stolt över sitt fortsatta bygge han tog över från dom blå.Italien följer säkert svenska utvecklingen med sitt vurmande för islam ganska noga och därför ger en varning.

  • Ja, det skulle inte förvåna, om Stefan Löfven är stolt över sin roll som statsminister, och det som han har ”åstadkommit” de senaste 4 åren.
   Man kan undra om han kan förstå dom, som inte alls ser saken på det sättet.

 5. Flyttar man Mellanöstern till Sverige får man Mellanöstern i Sverige. Vad är det som säger att vi inte får en islamistisk stadskupp på halsen i Sverige inom några år?

  • Det är mycket troligt att islamisterna vill ha en stor bit av den svenska kakan och sätta upp egna lagar och regler. Enligt islamistisk tro och kultur. Ingen byter kultur i vuxen ålder som flyttar till ett annat land. Mer eller mindre anpassning kanske. Varför ens försöka när de bor i islamistiska koncept i våra förorter?
   Svenska politiker är fullständigt galna som inte förstår vad de ställt till med.

 6. Exakt vad jag sagt länge. Nazistiska Socialdemokraterna kommer kosta oss stora förluster för turistindustrin. Med soSSar vid makten krymper närande sektor och tärande sektor växer ingen bra ekvation

 7. Allt är Jimmies fel.
  Hade han inte funnits vore Sverige fortfarande världen bästa och tryggaste land samt att vi haft en regering nu.

 8. Övriga länder varnar för att besöka otrygga Sverige. 7-klövern som i allt för många år haft det politiska ansvaret för Sverige förstår ingenting eller vill inte förstå.

  7-klöverväljarna som har det yttersta ansvaret är hjärntvättade och tror att Sverige är ett paradis. Medieetablissemanget som borde förstå lägger locket på och håller käften. GOD JUL!

 9. hehe kollar man i länken ser man olika länder som italien tycker är farliga, sverige har samma symbol som Kongo och marocko.

  God Jul!

 10. Skjutningarna sker ju nästan uteslutande mellan kriminella grupper, därför anser jag att det är överdrivet att varna för. När det gäller våldtäkter är det annorlunda och försiktighet är det som gäller.

  • Men dessa individer har ju senaste åren lämnat sina områden och begår numera grova brott där normala och skötsamma svenskar rör sig.

   • Knappast när det gäller skjutningar men när det gäller våldtäkter så ökar de i antal och på många olika platser och tider, fortfarande är det väldigt ovanligt där folk är i rörelse.

  • Förstår hur du tänker men håller inte riktigt med då de senaste 5 åren så har runt 15 oskyldiga blivit dödad i samband med dessa ”uppgörelser”…
   Pojken(handgranat) och flickan i Göteborg(bilbomb), två vittnen inför en rättegång, flera fall där det skjutit fel person mm.
   Desto mer skjutningar desto mer oskyldiga kommer också att stryka med!
   Nu är ju chansen väldigt liten att någon oskyldig ska bli drabbad igentligen men självklart så kommer Sverige att börja få dåligt rykte och viss turister kommer att välja ett annat land att semestra i helt enkelt.
   Australiensaren som blev mördad i Sverige, där är ett typexempel hur ett land börjar få ett dåligt rykte utomlands…

  • Man skall inte glömma alla knivrån och knivskärningar, äldrerån, öppen knarkhandel, bilkapningar, bilbränder, vägrån, inbrott för att nu nämna något. Sverige är allt annat än tryggt idag. Varningen befogad.

 11. Att komma till Sverige är numera som att komma till Bagdad eller Khartoum. Det är araber precis överallt. Sverige har blivit ett arabland.

 12. OT.
  Angående det statliga propaganda organet SVT:s skildring av halskapningen av två skandinaviska kvinnor i Marocko och deras ”Har inget med islam att göra” vinkling.

  Jag brukar kunna titta på sån här skit utan att må allt för dåligt. Men efter att ha letat upp videon så måste jag säga att jag är mer än äcklad. Jag tänker bespara alla Sverigevänner länken till den här videon men jag kan berätta kortfattat att en kvinna knuffas omkull varefter en man omedelbart börjar skära i halsen med något som liknar en machete. Kvinnan skriker till i början men efter ca 5-10 sekunder tappar hon medvetandet och kort därefter är hon med all säkerhet död p g a en enorm blodförlust. Det tar dock ytterligare en dryg halvminut innan man avskiljt huvudet från kroppen och huvudet hålls upp.

  Vad fan håller SVT på med? Kan man inte säga som det är? Är det så svårt att säga att just dessa djävla as har avskiljt två unga skandinaviers huvuden från kroppen i Allahs namn?

  När skall Sverige och svenskarna vakna? Varför undanhålls sanningen?

  • Vi betalar STV-skatt och presstöd, just för att slippa se verkligheten.

   En form av ”beskydd”, samma som maffian använder sig av.

   Verkligheten är jobbig och tråkig, inget som man är intresserad av.

  • Håller med dig. Utöver alla idiotreportage från ointressanta platser så meddelas – i undervisande ton – att människor i Bangladesh som ”flyr” översvämningar kallas numera ”klimatflyktningar”: Idiotin på SVT är totalt och allenarådande.

  • SVT har tydligt valt sida! SVT tycker det är okej att halshugga skandinaviska kvinnor!

   jag har inte sett klippet, för jag misstänker att jag skulle må skit och ångra mig efteråt.

   • Man behöver inte se sånt. Man förstår ändå. Spara nerverna till att försvara dig och dina närstående. Det här är ett mycket, mycket tydligt budskap till alla icke-muslimer, men framförallt till alla kristna.

  • Man fick läsa i PK blaskan, att de mördade kvinnorna hade
   sticksår i halsen ! Ny PK Svenska !
   Sticksår i halsen = Halshuggning

   • Det är definitivt INTE frågan om några sticksår i halsen. Inte en halshuggning heller.
    Det är frågan om en relativt långsam knivskärning med en större kniv i avsikt att avskilja huvudet från kroppen vilken påbörjades då offret var helt oförberett och vid fullt medvetande.
    En minut senare är huvudet avskiljt.

    Om jag skulle önska något i julklapp så skulle jag önska att denna video skickades till samtliga ansvariga politiker och tjänstemän inte bara i Sverige utan hela EU och till FN!

    Det får vara slut på denna djävla flathet och undfallenhet nu!

    Det finns ingen djävla utmaning, det finns ett gigantiskt problem som ingen ansvarig vill göra något åt!

    • God idé! Hela riksdagen, den gamla Löfven-regeringen och den nya regeringen ska tvingas titta på filmen där två blonda skandinaviskors huvuden skärs av av marockanska islamister. Om inte detta får globalistextremisterna att ändra sin folkutbytespolitik måste de vara satanister.

  • Socialtjänsten i Göteborg hälsar att om någon av dessa IS-män skulle vara våra pojkar så ska de inte vara rädda för att komma hem igen. Vi vill inte straffa dem.

  • I Rapport sändningen klockan 19.30 på julafton där man nämner filmen med ”knivskador” och att de som lägger upp videon på sociala medier kan straffas enligt någon ny löjlig svensk lagtext som om detta skulle hjälpa!
   Inte ett ord från Rapport om sanningen bakom avrättningen av de två kvinnorna, inte ett ord.
   SVT håller samma klass som det östtyska nyhetsprogrammet ”Aktuelle Kamera”, enbart full av lögner och propaganda!

   • Kan detta verkligen vara sant tänkte jag? Det var ju tämligen enkelt att kolla via SVT Play.

    Allt stämnde tyvärr. Ca 6 minuter in i sändning omtalas just att kvinnorna hittats mördade med ”knivskador på sina halsar”.
    Men nyheten handlade om att man riskerar att fällas för ”Olaga integritetsintrång” till böter eller fängelse i två år om inte brottet är grovt då skall det dömas till fängelse i minst 6 månader och höst 4 år enligt f d åklageren Sven-Erik Alhem.

    Det var ju en djävla tur att jag inte la ut länken till den utländska sajt där videon finns för då hade jag fått sikta in mig på 4 år fängelse.

    Sanningen får absolut INTE komma fram. Den som sprider sanningen skall skrämmas till tystnad och om inte det hjälper så skall man spärras in!

    Fy fan vilken djävulusisk antidemokrati vi lever i!

    • Tyvärr Gabriel, så har Sverige förvandlats till ett totalt ”shit – hole”!
     Detta land som jag som stridsflygare var beredd att försvara med mitt liv som insats på den tiden Sverige hade 800 stridsflygplan!
     Jag har fått förfrågan om jag återigen skulle vara beredd att försvara Sverige?
     Mitt svar kom blixtsnabbt; ”Aldrig i helvete, detta land som idag kallas Sverige är inte längre mitt Sverige!”

  • Det får ju inte på något vis framkomma vilka som gjort detta. Ty inte ett hårstrå får krökas på guldkalvarna !!

  • Personligen så litar jag inte på någonting som kommer från media längre, ingenting. Det spelar ingen roll om det är statlig eller privatägd. De är alla lika vidriga och har alla exakt samma syfte. En åsna ser att samma människor står bakom propagandariktlinjerna oavsett om det gäller statlig- eller privatägd.

   Det borde få folket att stanna upp och tänka till. Statliga Public service, som vi tvingas att finansiera, och privat media rapporterar exakt lika förljuget och svenskfientligt. Med det borde frågorna komma upp hos folket; Vem drar riktlinjerna? Vem äger vem? Är det ägarna till privat media som äger public service, och med det även äger politikerna?

  • Sven-Erik Alheim gick just ut i TV och hotade alla som spred denna video med fängelse i upp till 4 år. Några som blir svettiga med tanke på att fel ideer kan få fäste hos Svenska Pk.folket.?….Ja jag skulle nog tro det.

  • Dom man borde rådfråga om risken med att släppa in några miljoner ID lösa islamister i sitt land är väl Israeliska Mossad.

  • För att inte alla svenskar ska bli islamofober. Så att inte EU och sverige får problem med stora multinationella företag som handlar med arabvärlden. EU ska räddas till varje pris. Ultraliberala marknadskrafter har tagit över EU.
   Att miljarder kvinnors liv bokstavligen blir beskurna och begänsade i arabvärlden. Det är ok enligt den svenska feminismen. Ty de har själva valt kläder och liv.
   Den arabiska kvinnan har inget stöd av svenska feminister. Männen uppfostras till förtryckare och monster.
   Det är bara rasister som inte gillar islam. Därför måste informationen begränsas. Så att inte EU ifrågasätts och makten hamnar hos folket.

  • Sanningen undanhålls därför att den passar inte in i Sorosgloblisternas och deras hantlangare kulturmarxisternas agenda för en mångkultulturellt Europa..det ligger ofattbara ekonomiska och politiska intressen i det som sker och dessa krafter gör ALLT för att främja sina intressen! Förstår man inte detta är det som nu sker helt obegripligt!!

  • Det hade heller ingenting med ”riktig” kommunism, bolsjevism och marxism att 100 miljoner människor mördades under 1900- talet!

   Propagandan och indoktrineringen från MSM fortsätter men nu i ännu större skala, parat med undertryckande av det fria ordet.

 13. Svensken har tydligen inget emot vare sig att bli rånad eller våldtagen av invandrare i sitt eget land. De få som protesterar pekas ut som rasister av de 80 % godhetsknarkarna.

 14. Italien kommer inte att skriva under Global Compact och även minska med över 30 miljoner Euro till FN, då landet anser inte att ”emigrera” är en mänsklig rättighet. Tack Salvini. Kom till Sverige och håll föredrag för tjockhudingarna.

  • Ja . GTB och STHLM borde ju ha en delad andraplats efter Malmö.

   Men vad kan man begära av myndigheter i italien som förmodligen inte ens har varit här..

 15. Det är ju sant.
  Sådan brottslighet som liknar krig har vi aldrig haft förr.
  Staten sverige är högst opålitlig för medborgarnas säkerhet.
  Löfven får en dag schavottera ihop med Ruinfelt.

  • Det är ett krig. Vi har minst 1 miljon muslimer och de är inte här för att anpassa sig. De är här för att ta över. De är skickliga på att förstöra men det är sämre ställt med kreativiteten, det uppbyggliga.

 16. Det här viftar det svenska etablissemanget bort som fake News och populistisk smörja.

  Våra tjejer får dock fortsätta att titta sig över axeln dygnet runt.

 17. Sverige har blivit Europas Mexico och Honduras. Europa börjar få uppsyn över detta. 82 % av svenskarna tror fortfarande att vi lever i ett fridfullt land. De kommer att vakna upp när någon står med en pistol mot deras panna.

 18. Just nu sitter de flesta svenskar och firar en miljöriktig och politiskt korrekt värdegrundad jul, imorgon kanske samma svensk ligger mosad under en lastbil körd av en människa som bara följer sin koranlära och som ser sin plikt i att ta livet av så många otrogna som möjligt.

 19. En glögg skålande Steffe låter hälsa att detta bara är trams.

  Sveriges trygghetsnivå är i världsklass 👍

 20. Vilket land efter Frankrike, England Belgien och Tyskland har tagit emot flest ”flyktingar”?
  I vilka länder är frekvensen på terrordåd störst? Jag vill inte var den som är den, men vi inser nog alla vart vi är påväg i Sverige…

 21. Og her troede jeg at det altid havde været sådan i Sverige…at det bare er tilbøjeligheden til at anmelde som er vokset😂

 22. hej ock hå!!!!
  sverigebilden=)))))).
  heja italien! italienarna gör en helt korrekt analys.
  i det område där jag bor har flera personer rånats och misshandlats av människor med brytning.
  själv har jag svarvat och svetsat ihop en batong som garanterat punkterar kraniet på den som attackerar mig.
  jag är beredd och bara väntar på tillfälle.
  jag ämnat till våra politikers förtret överleva mångkulturen.

 23. Dom borde också varna för möjligheten att bli mördad, misshandlad, lurad, bedragen, etc, etc……….och ändå har det inte börjat på allvar ännu………går 2019 till historien då Sverige går under i inbördeskriget????

 24. Tack för denna utomförträffliga turistpropaganda!
  Kanske något för ”Tourist Sweden” att ta med i sin turistbroschyr!

 25. Tillhör arbetarklass och har alltid föraktat högern, adeln och de lågbegåvade medlemmarna av svenska kungahuset ( dock ej drottning Silvia som ej lider av inavel) men de senaste 20 åren så föraktar jag även vänstern som vänt oss arbetare ryggen och hjälpt globalisterna i kampen för att ödelägga landet Sverige.

 26. Benvento in Svezia, Ta med skottsäker väst och skyddshjälm.
  Som kvinna kan den, observera olagliga pepparsprayen vara ett bra alternativ. vI råder ingen gå ut ensam på kvällarna, parker och stora köpcentrum kan med god fördel undvikas.
  Observera lita ej på SVT eller några nyheter som produceras av den etablerade pressen.
  Hjärtligt välkommen!
  När släpper Svenska Institutet den sanna bilden?

  • Lysande sammanfattnin, bör omgående översättas till de viktigaste språken som engelska, tyska, franska, italienska, ryska, kinesiska etc.

   • Tackar, det lär väl göras av varje land inom en snar framtid.
    Lustigt gumman o jag bilade runt en hygglig bit av Europa förra året,
    Noll känsla av hot eller elände.
    Men här hemma så undviker jag vissa ställen.

     • Ja gör det, Italien är en pärla att bila i Alperna är fina där Lago De Iseo är inte helt förstört av turister, Maserati museet som Paninni har/hade är gratis väl värt att besöka, tål du turister så Venedig är speciellt. San Marino har intressanta saker o titta på. Men Schweiz, ST Gotthard passet är mycket vackert, Timmelsjoch med osäker om jag stavat rätt där.
      Österrike är en pärla, likaså Tjeckien med prag som underbart resmål Benkyrkan i Hora är unik byggd av skelett.
      Tyvärr så har ju Tyskland förvandlats till transportsträcka, men deras alper vid Rosenheim går inte av för hackor.
      Kroatien har massor av guldställen där bira och mat håller mycket bra standard Makarska eller Kirka kan vara värda ett besök, pricka gärna in nationaldagen då får du plommonbrännvin så att du vinglar.
      Ungern har Budapest med sin berömda station som är/var en tidsresa att gå in i gammalt piano och en bra bar, hoppas dom inte rivit ut det för nytt.
      Frankrike Vindistrikten Alsace är helt fantastisk toppen vin vettig mat, minus Franska är bra att kunna.
      Ps ut och njut resa är livet. God jul.

     • Prag är en favorit, och är givetvis redan inplanerat, funderar på att ha forna öst som tema för trippen…

      tack så mycket för ditt svar, finns en del jag behöver se inser jag.

     • Var så lite, gumman o jag campade 4 av 5 veckor.
      Tält var underbart har nog aldrig mått så bra på många år.

 27. Finns bara en lösning för att rädda moder Svea! Skrota kungahuset och inför republik. In med en handlinskraftig och jordnära president med sunt förnuft!

  • Det kommer inte att funka. Titel av den högsta ”folktjänare” kan inte påverka resultat. Skulle vi kunna införa kungens regi igen, då kunde vi se skillnader eftersom då kommer åtminstone en människa i landet betrakta det som sitt hem och sköta det ordentligt.

  • Hur ska vi hitta en jordnära president när vi inte ens kan hitta några jordnära politiker.

   Låt kungen ta över, trots att kungahuset har blivit väldigt PK. Kungen behöver inte göra något. Bara se till att vi folket lämnas i fred. Sedan löser sig de mesta problemen. Det är politikerna som skapar alla problem och folket får dras med dem och som straff stjäl de våra surt förvärvade pengar.

 28. Eftersom jag har arbetat och varit bosatt i Saudi Arabien så var det stor föreställning varje fredag efter 12 – bönen.
  På torget, allmän plats, så föregicks diverse strafförelägganden såsom spöstraff, avkapning av fot eller hand, halshuggning och stening av kvinna, vilket vanligtvis ägde rum på annan plats eftersom ”brottslingen”, alltid en kvinna skulle grävas ner till midjan.
  Steningen påbörjades av en äldre ”mulla”, motsvarande vilken bars fram och fick kasta första stenen varvid övriga män med förtjusning deltog i dödandet av kvinnan!
  Enligt svenska media så äger detta inte rum i islams namn?
  Vad i helvete tror svensk media att islam står för där koranen och sharia – lagar får råda?
  Sverige har förvandlats till ett enda stort ”shit hole”!

  • Jag har en god vän som också jobbat i Saudi – han klarade inte det, fick problem med nerverna.
   Han anser oss i Sverige som varande dumma om islam, vi har inte fattat nånting.

  • Allt detta går hem hos sossarna, och även andra, bara de får röster från det muslimska valboskapet! Finns det större förräderi mot folk och moral?

  • De som säger att islam inte har något att göra med dådet i Marocko förstår inte islam. Även muslimer är chockade över det som hände, men det är muslimer som inte förstår islam, som inte har läst koranen.

   Koranen handlar till 64 % om hat mot kristna och judar. Likadant i hadith 37 % och sira 81 %.

 29. Terroratacker kommer att komma så varför ska vanliga skattebetalande svenskar drabbas? Bättre att jihadisterna inriktar sig på maktahavare och kungahuset som ändå är storkapitalisternas rövslickare!!!!!!

  • Va ? du tror väl inte att dom biter den hand som föder dom. Planen är att DU ska ha ett helvete INTE eliten. / God Jul – önskar 7-klövern och delar av SD.

  • Makthavarna är de som bereder vägen för terrorister, islamister, bidragsinvandring, gängkriminalitet, gruppvåldtäkter och mycket mer denna julafton.

 30. Politiker o media-det går att lura dumsvensken,men kloka Italienare lurar man inte så lätt.
  Dom vet sanningen,Sverige är mycket farligt sug på den karamellen Betne’r o Schyffert.

 31. I Danmark är man oroliga för Sverige; Man ser hur landet missköts, och det kommer ju drabba dom själva; Malmö; Köpenhamns bakgård.

 32. Och sedan har vi en Fd statsminister som inte heller är ett säkert kort för allmänheten

  God Jul alla läsare

 33. Klokt att varna det betyder att man värnar om sitt folk. I sverige struntar man fullständigt i de som blir offer för mångkulturen.

 34. Måste vara extremt blind. Men jag ser inte en varningstriangel på Sverige. Eller så är min browser politiskt korrekt och censurerar varningstriangeln. 🙂 😮

 35. Det blir så med öppna gränser och sömngångare till regeringar som inte fattar någonting,
  men snart ska det bli andra bullar av,
  DÅ JÄVLAR ÅKER DOM!

  God Jul!

 36. Det är så jävla pinsamt! Omvärlden ser vad som försiggår i Sverige, men inte dess medborgare! Är vi dumma i huvudet på riktigt eller?! När fan ska vi ta tag i idioterna? Stockholm som invandrarna!

 37. Och detta gör Italienarna helt jävla rätt i det är dags att omvärlden får veta att Sverige inte är nåt paradis för vare sig infödda eller turister hör man nåt annat så är det bara lögnaktig vänsterpropaganda via dess politiker och styrda media.

 38. Tack Italien! Det får vara slut på lögnerna om Sverige som en harmonisk sosseutopi. Det gick över styr för länge sedan.

 39. Det här är illa Sverige börjar få ett väldigt dåligt rykte i utlandet.
  Att det påverkar turism är helt klart.
  Man är oerhört klumpiga och självbelåtna här, att ringa polisen
  för att slänga ut äldre som kommit för tidigt till ett vandrarhem
  måste varit en skräckupplevelse för vem som helst, man borde kunna
  löst det bättre än att köra personerna till en kyrkogård mitt i natten.
  Det har hänt att en person kördes till en soptipp när det var kallt
  och sent personen som var färgad frös ihjäl på soptippen men
  poliserna gjorde inget fel, fast det tycker jag.

  • Borjar fa ???…………resten av varlden har vetat
   i 4-5 ar vilket enormt skit-hal Sveriga ar och har
   varit sedan den vansinniga importen av muslimer.

 40. Ytterst konstig situation i hela Europa.
  Nyligen var det en tysk migrant i Tallinn som rammade esternas demonstration på Frihetspalatsen med sin barnvagn som innehöll hans bebis. Han heter Hartleib och innehar en doktorsgrad .Vad han och hans familj har i Estland att göra är förmodligen inte enbart jag som undrar.

  Utöver det så har vi även massa andra EU-asylanter som skriker högt och agiterar sina medborgare från vårat land. Vad gör dessa människor där? Har alla dessa familjeband i Estland?Knappast.

 41. Det är inte bara buset som skjuter ihjäl folk Eric sköts ihjäl
  med skott i ryggen och då avlossades 25 skott.
  Den psykisk sjuke som sköts ihjäl på sin villatrapp och nu
  långt senare stoltserar polismannen över dådet, osv osv.
  Skjutningarna smittar.

  • Är det militären tro som smugglar in vapnen, eller de svenska vapenhandlarna tro. Man har undrat ibland faktiskt vad lasten innehåller mellan Ryssland och öststaterna till Sverige ibland när man sett dem lasta utomlands. En container som lossnat på ett fartyg i full orkan hittades ju full med vapen. Fartygets destination gick att följa och stävade mot Sverige. Även funderat över dessa iakttagelser av undervattensverksamhet i de svenska vattnen. Jag vet flera sjömän som sett ubåtar i de svenska vattnen utan att kunna tyda var de kom ifrån.

 42. Margot Wallström hälsar: Italien borde skämmas för att försöka befläcka Sveriges goda rykte. Det är avund rakt igenom. Synd bara att ni hann uppfinna pizza före oss.

  • Jag har nyheter for Margot W. Sverige ar redan ”beflackat” och resten av varlden vet vilket javla
   skit-hal det har blivit…………

  • Hahahahaha. Djäkligt slående. Verkligen en bra beskrivning av den kärringens vansinnesutbrott mellan varven. Hon ser ut som om hon kunde bita vem som helst.

 43. En annan sak som utlännigar borde varnas för är att i Sverige saltas
  vägarna och när temperaturen sjunker ner mot -7 så blir det halt.
  Åk inte ut med bil nu om du har friktionsdäck och utlänska lastbilar
  eller lastbilar överlag har inte dubbat.

  • Säg det till bulgariska lastbilschaufförer som åker genom sverige upp i Norge med blankslitna däck och utan kedjor. Har man tur är det bara lastbilen som kör av vägen utan att krossa någon oskyldig.

   • In i Norge kommer dom inte om dom inte har föreskrivet antal snökedjor med sig, dessutom får dom betala cach för bärgning och blockering av trafiken om dom kör stopp!
    Norrmännen är otroligt mycket tuffare än oss när det gäller sådant.

    • Fungerande kedjor får väl tilläggas då. Kolla på ice road rescue som är ett norskt program på Discovery. Där såg man att utlänningarnas kedjor bara är för syn skull och rena leksaker. Dessutom har de oftast ingen aning om hur de används. I ett avsnitt försökte de använda bulgarens kedjor som var gjorda av ost och gick av direkt.

     • Dom försöker säkerligen att fuska även där, men norrmännen är som sagt bra mycket tuffare så det blir säkerligen kostsamt för fuskarna!

 44. OT:

  Utstuderad ondska i Liverpool Julaftonsmorgonen … se videon i artiklen.

  Har säkert inte med religion att göra eller var det bara någon som ville ta livet av sig precis som i tyskland häromdagen då någon körde in med en bil i en busshållplats och träffade 8-10 personer.

  https://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/update-issued-condition-victims-horror-15592509.amp?fbclid=IwAR1-SNTRPj3jQY-S57owfgWpSZFRjemJLAf69wyELiXk-O8xKgAoR82pyx0

 45. Jag reser och har rest en hel i mina dagar och känner mig alltid lika fri när planet lyfter från svensk mark och tryggheten infinner sig vid landning,nästan oavsett vilket land jag flyger till.

    • Kan de inte skickas till Belize, så blir de max 2 timmar äldre. Längre tid brukar inte revolvermän få på sig att bevisa vilka de är. Fråga Mac Affe som bodde där i många år. Det ska finnas dokumentärer om detta på nätet.

  • Jag gick ett varv runt huset i morse och det kändes precis som förut. Jag kom faktiskt att tänka på ett gammalt skämt under promenaden så säkerhetsläget har tveklöst förbättrats.

  • Då är Du inte ensam. Samma sak har man ju hört av fler från Sverige. Och det är ju bedrövligt det är på det viset bara. Politikerna där borde skämmas.

 46. Kommunisterna vill inte se, veta, förstå att islam är roten till det onda och kommunism, fascism, nazism. Islam är nya nazismen.
  De går i satans fotspår och tyvärr kommer det gå åt hell och krascha.
  Idag måste man ta hand om sig själv, sin familj, vänner och övriga som behöver.
  Man kan inte befinna sig i skottlinjen, hugglinjen och nu börjar omvärlden reagera

  • Någon (kanske Samhällsnytt) borde åka runt i länder och presentera inte bara de dokumentärerna de gjort om socialdemokraternas historia, utan även presentera nya dokumentärer utomlands om hur hemskt det blivit i Sverige numera på grund av deras korkade politik.

   • Ja, jag stavar alltid demokkkraterna pa
    detta satt eftersom KKK var den militara
    ”armen” av demokkkraterna i USA i borjan
    pa 1900-talet.
    Hitler och nazisterna anvande den Amerikanska demokkkraternas handbok
    hur de straffade och torterade sina
    slavar. Nazisterna larde sig manga
    grymma ”knep” fran denna handbok.

    • Det tror jag säkert, för jag har själv sett vilka skitstövlar det även finns i USA. De handplockar folk för deras särskilda uppdrag eller hyr in sadister från militära bemanningsföretag. Allt från mördare, torterare till kidnappare. De har till och med kidnappat utländska presidenter och lagt på locket. Läcker de får de ett helvete ända in i sin död. Många bevis har framkommit. Efter en tid byts de ut och försvinner av olika skäl. Får nya identiteter namn och platser att bo på.

 47. Soros den fan sammarbetade ju med nazisterna under sina tidiga år! Bra att andra uppmärksammar situationen i det så odemokratiska sverige!

  • Fast soros ar jude sjalv samaretade han med nazisterna och var mycket hjalpsam med att konfiskera judarnas vardefullaste agodelar.
   Det ar darifran han fick/stal sina original-
   rikedomar. Sen var det ju ”insider trading” som
   ar forbjudet i USA och United Kingdom som
   okade hans formogenhet.
   Sa du ser, soros ar varan tids
   HITLER OCH SATAN !!!

   • Chaim ”Poju” Zabludowicz, ibland kallad Finlands rikaste man. Hans far i Finland såg till att leverera massor av vapen till Hitler och nazisterna. Visst var de judar och sonen ärvde allt. Han kallades för Chaplin ibland som unge, eftersom han gick med fötterna likadant med sin tumme jämt och ständigt i munnen. Familjen blev stormrika på vapenhandeln och att hjälpa till att utrota sina egna på så vis men levde spartanskt och diskret hela sitt liv. Framträdde som fina och snälla människor och ingen kunde ana deras rikedomar. Deras dotter som numera bor i Israel avskyr sin bror och de är dock inga vänner. Det finns tusentals och åter tusentals liknande exempel som är av judisk härkomst. Men smarta när det gäller rikedomar är de.

    • Det ar historisk fakta !!! Read your history before you open
     your mouth.
     He (soros) was very young and was fascinated by the nazis.
     His own Jewish family fled Germany while he stayed and joined the
     nazis.

 48. Inte bara Italien varnar för Sverige. Ett antal andra länder gör exakt samma sak. Till och med passagerarna på de utländska kryssningsfartygen som anländer Stockholm under den varma årstiden tilldelas instruktioner och förevisningar ombord vad de måste tänka på. Det Samhällsnytt borde göra är att intervjua dessa passagerare och åka till den svenska sjömansklubben i Stockholm och även Göteborg när kryssningsfartygen ligger i hamn och även intervjua deras besättningsmän då de oftast hämtas och lämnas av klubben dit under deras besöksvistelse. Resebyråer utomlands mörkar förstås allt om detta, för annars skulle de inte sälja sina resor till Sverige om resenärerna fick veta allt, då det ändå går ovanligt trögt till Sverige redan på grund av den exploderande kriminaliteten. Rysslands och öststaternas turism ökar däremot enormt och tar stora delar från Sverige samtidigt.

 49. Visst, det är bra. Men ta upp att hela Europa snart är exakt lika illa. Italien är ju till stor del skyldig till att nordeuropa ser ut som det gör idag.
  Jag lyssnar först på europeiska politiker när de kräver att hela Europa måste stänga gränserna, inte bara gränserna i sitt eget land. Jag litar inte på dem. Det är ju samma sak som om politikerna i Sverige bara vill hindra utlänningar att komma in i Stockholm, men skiter i om resten av landet fylls. Hur skulle det göra någon skillnad?

  • Stämmer nog kanske, för de säger jag känner i Stockholm att det inte kryllar av araber och annat mörkhyat som det gör i Finlands större städer. I Malmö är det ett helvete sägs det. Där blir man skjuten bara man kommer försent till bussen tycks det som.

  • Det är väl därför som det inte är någon skillnad när vi är utan regering, möjligtvis att dom kan tillfoga oss lite mindre skada!
   Men det vedervärdiga FN avtalet lyckades dom likt förbannat skriva på!

  • Särskilt hos Gomorra i Palermo skulle jag tro. De skulle åtminstone skydda Dig om något hände och du inte kunde försvara Dig.

   • Varningen kom när polisen kastade ut ett sällskap med en äldre sjuk man på trottoaren i kylan och körde ut och dumpade dom i skogskyrkogården. Polisen agerade helt lagligt efter svensk lag, men efter kinesisk lag var det ett grovt brott mot mänskliga rättigheter. Dessutom, att dumpa dom på en kyrkogård är symboliskt i Kina att önska dom döda, men inte så i Sverige.

    • Glöm inte Claas Relotius, reportern som nyligen sparkades från tyska Der Spiegel, därför att han ägnat sig åt ”faktafantasi”, ”avsiktligt, metodiskt och med hög nivå av kriminell energi” förfalskade nyheter. Svenska MSM gör det dagligen, främst Bonniers och DN. Det var därför Kungen portades från att resa och sälja svenska produkter i Kina nyligen. Kina börjat tröttna på svenska fejk nyheter, falskt förtal och smutskastning.

     • Och hur kan någon som du veta det? Kanske var han medvetslös, eller i så dåligt skick att han inte orkade. Det var ju en äldre man i dålig hälsa. Problemet är inte det utan det våldssamhälle och människofrånvända samhälle som Sverige har utvecklats till och som allt fler svenskar nu ser som det normala. Besökare från ett land med mer mänskliga och människovänliga förhållanden bara förväntar sig inte att polisen skall arbeta som SA eller SS under kristallnatten. För all del, ingen behöver besöka, ingen behöver köpa svenskt, och de 60,000 jobb Kina har skapat i Sverige går att flytta. Ditt val.

  • Jag tror svenskarna har svårt att föreställa sig vilken negativ uppmärksamhet det här har fått i Kina. Det ligger bara ett steg efter morden i Marocko. Att Sverige dessutom bara slingrar sig, och ljuger om att det skulle bara vara en massa trollfabriker i Kina som sprider propaganda gör det hela tiden bara värre. Dessutom ljuger statliga SVT/SR grovt om vad som händer i Xinjiang. Kina systematiskt bekämpar bildandet av en ny USA stött Islamisk Stat med omskolning och information, medan SR rått ljuger och kallar det religiöst förtryck. Världspressen har fått det rätt, inte statliga SR. Var då även bekämpandet i Syrien av IS religiöst förtryck. Kanske Sverige borde bjuda in IS islamisterna att bilda sitt nya IS i Malmö. Sedan har vi löpande lögner om någon ”socialt poängsystem” som varken finns eller kunde fungera. Kungen portades, inte inställde, det ljög man också om. Det var en varning. Det finns mer, det har gått så långt med lögn-propagandan i Sverige att nazisternas drev på 30-talet börjar blekna. Än värre, precis som i Tyskland, folk tror på det.

 50. Gör som vi gjorde! Jo vi flyttade ut på landsbygden och lever numera bland människor som är beväpnade till tänderna. Så kriminella muslimer plockar vi bara av farten!!!

  • Vaknade du sedan eller? Ur din patetiska dröm. Ni står på tur men först skall de större städerna tas över. Malmö är ju redan ett islamistiskt kalifat.

 51. Ja men det måste väl vara ytterst exotiskt att besöka Swearabia med en ytterst interssant mångkultur och kanske ha turen att bli ytterst berikad av mångfalden som vår stamfader Olof Palme redan införde år 1975.

 52. Feminismen har gjort allting så mycket otryggare, men såklart det handlar inte om ”feminism” utan det är små djävla uttråkade kommunister som springer runt och hittar på massor utav problem.

  • Feminism = Kommunism. Det förstår de allra flesta. Samma misslyckade människor, som du skriver, vill ställa till jävulskap för folk som lyckats och mår betydligt bättre en dessa vanligtvis. Men att ovanstående losers lyckats över förväntningarna att strula till det kan inte förnekas. Stoppa dem nu.

   • Tillåt mig att färdigställa ekvationen:
    Feminism = Kommunism = Slaveri

    Vill man ogöra feminismen och dumhetens terrorvälde över de intelligenta så måste man vakna på ett helt nytt sätt. Män måste inte ha kvinnor. Kvinnor måste ha män. Om det ska hålla måste mannen visa nåd mot den som lämnar ut sig till honom.

 53. Bra gjort av Italien att varna för Sverige, men de hade kunnat vara kraftigare i varningen och talat mer om feminismen som är grunden till att det går utför i Swe

 54. Skulle tro att IS har fått muslimerna att inte bara tappat
  mark utan fått mäktiga länder att börja ta itu med muslimerna.
  USA och Ryssland har varit pådrivande att utrota [email protected]
  Kina omskolningsläger Ryssland med 11 tidszoner släpper
  inte greppet på att hålla muslimerna på mattan.
  Tittar man på en jordglob går det upp för en att 99% av land-
  massan är icke muslimska områden eller länder.
  Så jag anser att muslimerna är helt påväg bort.
  Dom är inget att bry sig om, slå Kairodeklarationen
  om de mänskliga rättigheterna.
  i huvudet på dom i alla lägen.

 55. ”Kick out the jams” från en rockgrupp i slutet av 1960-talet. Konstigt att hårdrockare kunde vara så långt före sin tid

 56. Inga socialistiska samhällen har någonsin fungerat, värför skulle Sverige vara undantaget ? Sakta men säkert rämnar pk-murar när det inte längre går att dölja misären dito lögnerna för omvärlden.

 57. Bra initiativ. Fler länder bör varna sina medborgare från att besöka Sverige. På en dag kan man hinna med att bli rånad, våldtagen, misshandlad och slutligen mördad.

 58. Vid en utlandsresa till ett land med fungerande rättssystem märker man den tydliga skillnaden. Såg igår hur man arresterade några menaiter som misskött sig. Härligt att se hur de som stör ordningen och ofredar omgivningen snabbt tas om hand och ordningen återställs. Även skönt att se likhet inför lagen, missköter du dig blir du lagförd oavsett varifrån du kommer. Gapar du och skriker blir det värst för dig själv. Hoppas vi kommer tillbaka dit även i Sverige och nuvarande dårskap bara blir ett minne.

  • Är helt enig med dig om detta. Stackars Sveriges grannländer, ni kommer få ta mycket umbäranden för svenskarnas skull.
   Svenskarna själva vill ju detta (till 82% I alla fall) ..

  • Kolla noga först då vad de alltid röstat på i så fall.
   Det tjänar Danmark på i så fall. Och bjud dem inte på pölser eller smörråbrö, utan ge dem bara suschi eller pizza.
   Heja Danmark.

 59. I Bangkok brukar jag övernatta på hotell i närheten av svenska ambassaden ibland.
  För ett tag sedan översvämmades gatan av Afrikaner av båda könen.
  Kvinnorna sålde sex i parti och minut och männen söp oftast helt öppet på gatan.
  När man på morgonen gick ut för att köpa sitt morgonkaffe på Seven Eleven sprang de ofta omkring och levde rövare med flaskan i handen. Kvinnorna skrek och grät ofta och thailändarna själva brukade ägna sig åt städning.
  Dessa är nu diskret puts väck numera. Tack för det, thailändska polisen.

  • Ja, där jag befinner mig är också polisen lite mer handlingskraftiga. Det underlättar om man inte har ’allas lika värde’ som statsideologi utan faktiskt prioriterar säkerhet för sina medborgare

  • Nu är det väl mest tyskar och svenskar som yrar runt där med staken utanför ungefär som om de var på party med Anders Borg.

 60. Polisen gick idag ut med att man bland annat har 630 olösta mord och några 10.000 talet våldtäkter på bordet. Ungefär samma nivå som vilken krigszon som helst.
  I Sagerska palatset hemma hos Löfven är allt lugnt rapporteras det. Inga brott alls rapporterar statsministern inifrån den livaktsskyddade bunkern och förstår inte alls oron. Sverige har aldrig varit tryggare enligt regeringskansliet..

   • De kommer inte ens ha råd att köpa pappersstrimlare, för pengarna har gått till armband och hot dogs på torget i halalform.

  • Och nu är ett x-antal fängslade islamister runt om i världen på väg att frisläppas. Många kommer att hamna i humanismens stormakt Sverige…

  • Det finns verkligen skillnader mellan folk och folk … ! I Norge är det 31 olösta mord, och inga av dessa är från efter 2012.

 61. svt.se/text
  Där kan man just nu på sid 134 (kan ändras) att kina utfärdar
  en resevarning för kineser att resa till Sverige den här gången
  är varninen till turisterna mycket allvarlig.
  Nu måste polisen skärpa till sig annars uteblir inkomster från turism.

 62. Det blir mycket gott att slicka i sig för Stefan, Margot, Annie och gänget i fortsättningen.
  Snart är det helt slut med att åka runt och skryta med den ”humanitära stormakten”.

  • Och konsekvenserna av deras naiva idiotpolitik kommer dom att få leva med resten av livet.

   Det blir till att hålla huvudet lågt i Bryssel i framtiden för dessa samhällsförstörare.

 63. Stockholm och Göteborg är inte jämförbara med Malmö.

  Malmö är en liten kompakt stad med få invånare och har flest skjutningar och elände i landet.

  Malmö är en Krigszon.

 64. Visst går det åtminstone jämföra de två städerna Göteborg och Malmö.
  Likheten: Deras politiska inställning var mycket lika en gång i tiden. De flesta var sosseälskare. Båda avskydde de som hade pengar. Det var inte fint att bli egenföretagare eller äga något som var större, finare och dyrare. De flesta ställde upp i 1:a majtågen med röda flaggor och hyllade fackföreningen. Svenska flaggan hängde ingen av dem heller på husknuten. Röstade någon på något högerparti blev de utfrysta på jobbet. Båda städerna hatade stockholmare. Båda städerna älskade jantelagen.
  Olikheten: Göteborgarna var 1000 gånger trevligare än malmöborna. Det var en härlig stad att bo i på grund av trevliga människor där. I Göteborg var det oftast mycket bättre chefer och arbetsledare. I Malmö fanns det bara gnällspikar och missnöjda människor som gnällde på allt. I Göteborg var de mycket gladare och mer positiva (bara du inte röstade fel.) I Göteborg fanns Sveriges bästa restauranger och godaste maten (inte numera.) I Malmö var det mest en kokt med bröd och liknande som gick att äta. I Göteborg förekom sällan rasism, men i Malmö hatade man allt som inte kom från Skåne. De till och med avskydde danskar och Blekinge. Idag vet jag inte, men gissar det är samma skit i båda städerna idag. Så ser jag det inte som svensk, men erfarenheten bedrar inte heller en amerikan.

 65. Hur ska väst kunna leva i samexistens med ett utifrån kommande folk som föder extremister som vill utplåna västerländsk kultur?
  Det utifrån kommande folket måste visa sin lojalitet med sitt nya hemland genom att bekämpa sina extremister. Det är enda vägen ut ur segregation och utanförskap.

 66. Nu ligger hela Sveriges befolkning och sover ihop med resten av deras katter och hundar mätta och belåtna av julmat och griljerad skinka och drömmer om att nästa dag få börja yra runt på deras reor och bli blåsta på resten de har sparat i sitt läder. De skiter i flyktingpolitiken och att de inte ens har en regering i landet och skiter i sina gamla ensamma föräldrar som sitter där med en liten längtan efter dem och tänker inte på idioter som redan har styrt landet i botten de senaste jularna. De ser inte ens att det som reas är 500% dyrare än för 10 år sedan på en rea. De tänker bara på att få och inte på Sveriges uteliggare eller på ficktjuven strax bakom sig i affären. De bryr sig inte om att fattigpensionären i deras kvarter, måste dricka kaffe från igår som sparats till idag på morgonen och att de står och plockar där ensamma det de har från sitt kylskåp de sparat ihop under året på extrapris så att de kan ta en bit pålägg också till jul.

  • Bra skrivet. Jag oroar mig för att lönerna i privat sektor halkar efter räkningarna för el och vatten. Medan politikerna höjer sina löner oavbrutet. Vårat fackförbund har nyligen förhandlat bort OB tillägget. Snart har man knappt råd att åka till jobbet.

 67. Vänta bara tills man inte längre kan resa utan visum med svenskt pass.
  Det blir en konkurrensnackdel som heter duga och riktigt dåligt för affärerna.

 68. Är på sin plats med en varning! Inte ens på julaftonen blev det en paus i skottlossningens förlovande land Sverige….

 69. Ska man se det rent krasst så är det väl bra att Sverige förlorar turistinkomster nu tack vare sin mångkriminella profil…

  Aftonbladets senaste nysvenska: ”julskjutning”

 70. Polisens Nationella Bombskydd har varit överhopade med jobb.
  Undrar om de har extra betalt för varje utryckning i såfall
  får dom stationeras i Malmö.
  Det är ju så handgranater och andra sprängningar skrämmer folk och
  särskilt turister och sprängningarna blir värre, i Fittja har polisen varnat
  folk om att inte plocka upp okända föremål ! Så illa har det blivit.

 71. Nu ska vi inte förstöra sverigebilden som Margot och Löfven så omsorgsfullt byggt upp. Den feministiska och humanistiska regeringen som vill rehabilitera hela världen.
  Allt är bra, allt är fint. Somna om. Vi tar tag i allt efter julen.

 72. Kan ingen ringa till UD i Italien och förklara att vi har julledigt. I alla fall politikerna. Landet börjar regeras tidigast efter nyår.

 73. Det beror på vart man reser. Djupt i inre Lappland är det nog inte så många våldtäkter, men en och annan jägare.

 74. Istället för att stänga av invandrings-kranen

  Så flummar politikerna vidare och pratar som om det är Svenskar som är problemen i samhället..

 75. Kina har förnyat sin varning för att resa till Sverige. Problemet är att det kinesiska samhället är mycket fredligt och harmoniskt där våld är nästan okänt, polisen går obeväpnad, är alltid vänlig, tålmodig och förstående och tar hand om folk. Sverige har blivit mycket våldsbenäget, och polisen arbetar som en våldsbejakande beväpnad paramilitär trupp. Svenska polisen följer svenska lagar, men kineser som kommer på besök förväntar sig helt enkelt inte det mycket hårdhänta och diktatoriska bemötande dom får från svenska polisen. I Kina respekteras mänskliga rättigheter mycket noggrant och värdera mycket högt, speciellt av polisen. Kina anser inte att svensk polis respekterar mänskliga rättigheter. Deras bedömningsgrund är annorlunda.

  https://falsknyhet.wordpress.com/2018/09/18/kina-har-trottnat-pa-skiten/
  https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/2179301/china-renews-warning-against-travelling-sweden-amid-ongoing

   • Om du talar om allas lika värde finns inget sådant i Kina. Det stökade man över med kulturrevolutionen för över 50 år sedan. Sverige ligger 50 år efter. I Kina har alla rätt att ha sitt eget värde som det passar dom själva. När det gäller muslimer i Kina, med undantag av några radikaliserade områdena långt ut väst, så finns det små grupper av muslimer. Dom integrerar sig inte i samhället utan håller sig lite för sig själva, men ofredar ingen och stör ingen. Moskéer och kyrkor ligger i städerna ofta nära varandra, varken klockringning eller böneutrop finns. Det är vanligt att muslimska män bär ”taqiyah,”, muslimsk huvudbonad, typiskt skägg, men man ser aldrig kvinnor med hijab, niqab eller burka. Den stora religionen är buddismen, men det finns oproportionerligt mycket kyrkor. Kyrkliga ceremonier som bröllop är mycket populära, även bland de som inte är kristna. Privat umgås olika religioner som vem som helst.

     • Det är en propaganda bluff för att smutskasta. Den finns inte. Däremot sätter man upp ett kreditinstitut och där ingår naturligtvis sociala faktorer. Någon som saknar fast bostad, har inget fast jobb eller inkomst, arresterad för slagsmål och fylleri ofta får naturligtvis svårare att få kredit. Så har det varit i Sverige länge. Man säger att om man köper till exempel en flaska vin så blir det minuspoäng, OK, så jag går in på kvartersbutiken och köper en flaska vin, betalar kontant, hur vet någon vem jag är. Det här har spårats tillbaka till ett amerikansk propagandainstitut som heter Gatestone och leddes av ingen mindre än välkända krigshöken John Bolton, nu Trump’s vapendragare. Gatestone beskrivs som ”The organization has attracted attention for publishing false articles and being a source of viral falsehoods” Källa Wiki Det är i Sverige som du intensivövervakas i minsta detalj med världens mes sofistikerade massövervakning. https://en.wikipedia.org/wiki/Gatestone_Institute

  • Att polisen dumpade dom på kyrkogården tolkades som att de önskades dö !?

   Har själv en kinesisk fru och har varit där många gånger och har ALDRIG haft problem där , att banker , myndigheter och annat fungerar annorlunda där är bara naturligt .

   Det är ovant från hemma att man i Kina kan gå ute ensam sent framåt natten utan problem 😎

   Enda problemet är att man saknar riktig ost , färskmjölk istället för UHT mjölken som finns och lite annat !

 76. När norska invandringsministern Sylvi Listhaug gjorde sin
  rundvandring i Rinkeby blev hon anklagad av Helene Fritzon
  att sprida lögner om Sverige och ett möte ställdes in.
  Samma Fritzon som undertecknade FN s traktat om migration.
  Nu så här några år senare kommer varningar från andra länder
  om tillståndet i Sverige.
  Vore det inte bättre att ta till sig kritiken och ändra tillståndet i Sverige.
  Eller hur underhuggare Fritzon.

  • Det som händer ligger i den stora planen för Sverige/Europa , det är gula väst-demonstrationerna som är det olyckliga i Europa !

   Kalergiplanen gäller framför ALLT ANNAT !

 77. Klart att VDN märkningen skall fungera i Sverige och överlämnas till de Länder som ev kommer på Besök.

  7000 registrerade Anmälda Våldtäckter/År är Viktig information annars Är risken att man blir överraskad….!

  Nu ligger Vi Svenskar risigt till kommer man hit så Är det inte för naturen o kungahuset utan närmare ett besök på U Områdena och Om man ev kan få en ”Klickbild” på En katastrofhändelse att vidarebefordra till sitt Lands MEDIA för att ev kascha in cach och få resa Betald…!!

 78. Italien bör utfärda en resevarning till alla migranter, som tänker slå ner sina bopålar i Sverige för att leva ett bekymmersfritt liv här med hjälp av alla bidrag som SVENSKA
  skattebetalare så gärna skänker till alla kriminella varelser, som välkomnas till Sverige av våra ”politiker”, som har väldigt bråttom med att rasera vårt tidigare
  fantastiska land.

  • Det råder inget tvivel om att globalistextremisterna medvetet arbetar på att krossa Sverige. Det låter sig förstås lättast göras med hjälp av kriminella och islamister, de grupper som tycks ha lättast att få PUT i Sverige, till skillnad från skötsamma, duktiga och kristna invandrare.

 79. Sverige – landet du reser till på egen risk! Snart i klass med Marocko p.g.a. FN:s migrationsavtal ”The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration”, vilket godkändes i Marrakech där en danska och en norska brutalt halshöggs som en otäck föraning om vad som komma skall i Europa.

 80. Löfvens senaste julklapp till Sverige och svenska folket: vi klassas som ett gangstersland.
  Och det är med all rätt.
  Men det vet inget om de höga herrarna som lever sina bubblor omgivna av livvakter och säkerhetsspärrar.
  Vänner, vad har av Sverige har blivit? Och vi tillåter detta pågå och bli värre.
  Våra valda ljuger till oss, förråder oss, mördar oss, våldtar fysiskt och mentalt – men vi bara le fånigt och röstar ännu mer på dem.
  När ska VI klä oss o gula västar?

  • folket har röstat för detta dels är svennen en fegis som inte vågar säga ifrån. kommer inte bli bättre tack vare svennen.

 81. Frågar du svenska poliser vad dom tycker om samhällsutvecklingen , får du undanglidande beskrivningar om att det blivit bättre ” Yes sure ” till och med dom har blir zombitiserade av politikerna , jag undrar finns det någon kvar inom rättsväsendet som har någon typ av verklighetsförankring kvar , i så fall till dessa personer ,försök för landets skull medan vi har någon typ av demokrati kvar att med likasinnade försöka berätta vad händer där ute på riktigt .

 82. Bra, svea är ett getto framröstat av sitt folk. grattis, ni fick va ni ville ha. Jag hoppas det blir sämre för bättre förtjänar inte svennen.

 83. Det är ingen nyhet, att de styrande har gjort Sverige ”berömt” utomlands. Allt som importerats är bottenskrapet ur respektive land, DET har invaderat VÅRT LAND!!! Kunskapsregnet och kompetensen har ju uteblivit!!! Sverige har blivit våldtaget av bidragsiglar och lata, slöa ”människor” som HATAR OSS!!!!!

 84. Även Kina gör samma sak. Måtte det till sist påverka ekonomin så till den milda grad att etablissemanget får stora skällan.

 85. Snart blir alla svenska städer lika farliga. ”Grova brott och våldtäkter är här för att stanna.” Intygar till och med Ulf Kristersson.

  Folket har ingenting att tacka sjuklövern för.

 86. Det enda som etablisemanget bryr sig om är detta
  – bilden av sverige utomlands.

  Att vi drabbas här är likgiltigt för dessa typer i hufvudstaden!

 87. Jag hade verkligen inte valt Sverige som resmål om jag vore utländsk turist. Det Sverige som en gång var har försvunnit. Går man av på vilken Centralstation som helst i landet känns det mer som man anlänt i Beirut.

 88. Detta kalaset som pågått länge nu, i alla fall senaste 30-40 år, måste till slut hamna i historieböckerna… titeln ska nog vara nåt i stilen ”Hur förstör man ett land på bästa sätt”. Amatör-politiker, oavsett färg, och mängder med HELT felaktiga beslut… ja, man kunde ju ana att det inte skulle leda till nåt bra och därför är det väldigt få som är förvånade över hur illa det är nu. Men att ingen velat eller vågat reagera på riktigt alla dessa år… att alla fortsatt betala skatten, bo i sina hus ägda av banker… åka sina bilar köpta på kredit… dega i sina soffor o glo på sina platta tv köpta på avbetalning… o tyckt ”bäst o hålla käften, vi har det ju så bra”… DET är svårt att fatta. I normala länder protesterar ju folk för mindre saker och väntar inte på att deras land blir slutkört o förstört… men inte här, för detta är inte ett normalt land.. detta är ett fantastiskt land 🙂 lite fakta alla borde tänka på… 1945, när hela europa var i ruiner var sverige orört. Liksom, ett väldigt försprång inför åren som kom efter wwii… och nu… vart är detta land som haft sånt försprång nu och vart är alla de länder som var helt förstörda?

LÄMNA ETT SVAR