Foto: Poltikerveckan Almedalen.

Jan Björklund auktionerade ut skjortan – donerar pengarna till Expo

Delningar

Efter drygt 200 bud på Tradera blev slutpriset 42 000 kronor, pengar som L-ledaren donerar oavkortat till den vänsterextrema organisationen Expo.

”Det är en organisation som i vått och torrt kämpar mot nationalismens unkna världsbild”, skriver Björklund i auktionen.

Björklunds blå skjorta har hängt med under valkampanjen och enligt retorikexperten Lena Lid Falkman som Metro talat med ”signalerar de uppkavlade ärmarna att han är redo för att jobba”.

– Jag tycker det är lite roligt att det är samma skjorta. Det finns ju ett hållbarhetstänk i det, säger Lena Lid Falkman till Metro.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

473 KOMMENTARER

 1. Björklund är sedan länge avslöjad som en vänstersocialist. Liberaler? Haha! Sedan partisymbolen som ser ut som en erigerad k*k. Den borde hänga som det impotenta vänsterparti ”Liberalerna” faktiskt är.

 2. När Sverige är en Shariastat och kvinnor blir piskade offentligt så kan alla dem som röstade för detta gråta och undra vad som hänt.

  • Vi är ju redan det på sina håll. Enligt polisen har Islamiska Staten runt 60 enklaver med egen rättskipning i Sverige redan. Men över en miljon anonyma islamister till denna mandatperiod kan det antalet fördubblas.

 3. Hypotetiskt:

  Om det blir kaos på riktigt, så att regeringen bestämmer att förstärka polisen med militära insatser… som har hänt i andra länder med ”social oro”…

  … vem kommer den svenska Majoren att skjuta på?

 4. Björklund och Soros skänker båda pengar till Expo.
  Jan Björklund kallar sig liberal. En vänsterliberal värdegrundsfederalist som vill utplåna Sverige som suverän nation. Till sin hjälp tar han totalitära vänsterextremister. Han är lika vidrig som George Soros, som Björklunds partikamrat Cecilia Wikström hyllar.

 5. Iden om nationalstaten har varit mycket lyckosam, och Västerlandet exporterar nu med framgång den iden över världen.
  Självaste FN är faktiskt tänkt som en sammanslutning av nationslstater.
  Jan Björklund har inte en aning vad han pratar om, och han har dessutom det dåliga omdömet att stödja en kriminell verksamhet.
  En brakskit det är vad hans lallande är värt.

 6. ”Det är en organisation som i vått och torrt kämpar för att införa Islams unkna världsbild i Sverige och antidemokratiska sharialagar, må varje kvinna bli behandlad som en ägodel”, menar Björklund egentligen i auktionen. Tog mig friheten att köra hans citat genom sanningsfilter, så vi får fram vad han verkligen menar.

  • Vi som bojkottar de fem globalister som äger alla sociala medier, undrar vart det hände?

   Har Public Service det, eller har det hänt på flera ställen?

 7. Där kom han ut ur garderoben! Måste säga att han spelade sin
  roll som Liberal ganska bra, blev lite tagen på sängen när
  han nu visar sin rätta sympatier, som vänsterextrem.

  • Hans företrädare Lars Lejonbrog var Maoist i ungdomen. FP-L har alltid varit kommunister. Det är därför de är höger, om de var med i samma block som V så skulle alla se att de var identiska och charaden skulle ta slut.

 8. Det enda Expo sysslar med är att brunkleta AfS och SD. Nu jublar de efter ”extremhögerns misslyckande” i valet.

  Nationalismen är vår enda chans. Annars blir Stockholm, Göteborg och Malmö som vilka bakgator som helst i Tripoli eller annat valfritt islamskt paradis med böneutrop, slöjor, kaftaner och krafsklotter på varenda butik.

 9. Kan inte samnytt lägga ut lite information om vad Expo har gjort, så vi får reda på vad Ulf Kristersson stöder och älskar.

 10. Är Expo i behov av ekonomiskt stöd?
  Tror nog att det finns andra grupper i samhället där dom pengarna skulle göra betydligt större nytta !

  • Vänsterextrema är inte direkt kända för att hantera ekonomiska resurser effektivt. Vid dethär laget lär pengarna redan vara slut och då sitter troligtvis Aschberg, Poohl och gänget kvar på strippklubben och bråkar om vem som ska betala resterande 100,000:- av notan.

 11. Det var mycket ’Fake News’, ’Sabotage och Fusk’ under denna valrörelse bara för att ’Sätte käppar i hjulet’ för Sverigedemokraterna.

 12. En gång i tiden på 1980-talet vandrade gamla folkpartiet också ut till vänster så det tidvis stod till vänster om gamla vpk. Det gick inte så bra…

 13. Liberalismen har aldrig varit så yttlig som nu, de tänker mer på vad partiledaren bär som kläder under ett val, än att analysera samhället och komma på lösningar till uppenbara problem i samhället, skapade just av er! 4 år till med att snacka om skolan och EU, för att säkra sina inkomster i framtiden.

  EXPO! tar aldrig upp Sossarnas antisemitism, Sossarnas nazistiska historien, Kommunismens mördandet mm mm. de är som Wolodarsky på DN och Sanersky som ”brottlighetsexpert” som ger ut lögner om att allt är så braaaa i samhället.

 14. bara för man är liberal behöver man inte vara dum… men nej det är inte hugget i sten … o då kommer det fram att så är inte fallet..

  • Ibland får jag intrycket av att han är Marxist-liberal . . Typ . . 😏

   Annars hade han inte heller skänkt pengar till Expo-stalinisterna !?

 15. Jan Björklund ser slutet på sin tid som partiledare och vill säkra framtida konsultarvoden från globalisterna genom att sponsra Expos åsiktsregistrering.
  Han vill väl få samma guldsits som Reinfeldt, dvs dra in kring femton miljoner per år i sitt konsultbolag och skita i att ta ut lön så att han samtidigt får behålla politikerpensionen på 100 tusen per månad.
  Det är mao frågan om ytterligare en i raden som säljer ut sitt folk för sin egoistiska vinnings skull.

 16. Kan ingen berätta för stollen vilken sorts firma Expo är – ett ormbo av hårdföra kommunister. Även Mona Sahlin lär ha varit inblandad och det säger väl det mesta om dem. De är nog glada år pengarna. Det mest idiotiska jag hört på länge.

 17. L gjorde ett katastrofval. Björklunds dgr är räknade och nu visar kommunisten sitt rätta ansikte.
  För övrigt har vi ett nytt DÖ på gång.
  Om KD och M ställer upp på detta skall de kölhalas offentligt och SD skall sabotera alla beslut de kan.
  Jag får rysningar när jag tänker på att C L och S skall göra upp om migrationspolitiken. Det kommer vara muslimska lagar redan om 10 år pga förrädarna i 7k.

 18. Men om han tycker att nationalism är så unket varför ställer han då upp i ett SVENSKT val för att försöka ta makten i SVERIGE för att bli en SVENSK minister för att styra över SVENSKA medborgare?

 19. Centern och Liberalerna kommer att förgylla den socialdemokratiska politiken i fyra år framåt. Så kommer det att bli. Kanske. Huga.

 20. Tills nu har han föreställt sig representera något på den borgerliga sidan och ett parti som en gång var stort och i allo respektabelt. Men med ett nödrop kvar i riksdagen avslöjar han här sina rätta preferenser,alltså extremvänstern.Kan alliansen ha en sådan kvar i leden ? Med detta finns inget kvar av förtroende för den mannen,liksom räntan på minussidan är förhållandet detsamma på förtroendesidan.
  Otroligt !

 21. Ormen som det pratas om i ”Eden”. Med kluven tunga som veckorna före valet påstår sig vara demokratisk men när krutröken lagt sig så visar den att denna liberala ormen inte alls är demokratisk utan i högsta grad en giftorm som både vid sin barm när vänsterextremism och liberalextremism. Denna ormens gifttänder består den ena av islam och den andra av islamism. Ormen sprutar sedan i sitt gift i det demokratiska samhällets kropp.

  Vi får väl se nu om Expressen, Aftonbladet eller Dagens Nyheter nu även visar upp ett förakt mot Björklund med att Jan Björklund skänker pengarna till Expo.

 22. Hade de inte varit bättre o skänkt pengarna för de som blivit utsatta för sommarens bränder istället för de som förföljer dito?

 23. Jag skulle inte ens ta emot den om jag Fick 42 000……… jo förresten…… ta emot den och omedelbart bränna upp den!
  Kom ihåg att Liberalismen är en täckmantel för Kommunismen!
  Det räknade vissa framstående personer ut redan för 70-80 år sedan.

 24. vänsterns sjuka dyrkan av diktaturer och massmördare som Kina och sovjetunionen med flera.. det avskräcker alla normala Personer…

  Men inte Björklund, det säger mycket om hans tankar.

 25. Sorry Björklund. Utan svenskarna som kämpat och byggt upp det här samhället. Skulle vi inte ha haft det unika värlfärdssamhälle som det ser ut idag. Björklund har en felaktig utgångspunkt. Han tror att folk i Bryssel skulle bry sig om tant Agda på ålderdomshemmet.
  Det är den gemensamma nämnaren i etnicitet, land och kultur som speglar hur ett land ser ut. Stoppar man in ett par hundratusen muslimer. Så får vi islam. Det är ju så uppenbart att ett barn kan förstå det. Lämnar man bort sitt land till EU att bestämma hur vårt land ska se ut. Då är man jävligt dum i huvudet. Lämnar man bort försvaret till EU kommer svenska ungdomar få dö för EUs politik. Inte för sverige.
  Jag säger inte att man ska sluta sig mot omvärlden. Tvärs om. Men alla slutgiltiga beslut ska svenska regeringen ta.

 26. ”nationalismens unkna världsbild”
  Var folk har rätt till självbestämmande fritt från utomstående och överstatlig inblandan.

 27. Björklund har sådan tur att drygt 5 procent av befolkningen är så galna att de röstar på en dylik person som deltagit i samhällets förstörelse i stort och skolan i synnerhet. Hans pojkar kommer inte att glömma detta när de blir vuxna att själva förstå.

 28. Vem är så pass sjuk att de betalar 42 000kr för en svettig skjorta.
  Fridolin bjöd tydligen 28 000kr, han ville veta hur den luktade. Men det fanns upperbarligen någon ännu sjukare.
  Pengar har inget värde för den som lever gott på skattebetalarens bekostnad. Hånfult mot de som måste slita för dagens bröd.

 29. Björklund är tydligen inte nationalist mao han år internationalist och där finns Sverige tydligen inte med. Vi tackar honom för förtydligande.

 30. Janne:

  Varför är det OK att åka hem, till länder som man uppger sig ha flytt från…

  …när man har fått Svenskt Medborgarskap?

  Varför ska man ha rätt till dubbla Medborgarskap, när man söker svenskt?

  Vilken signal ger det till migranter?

  Varför kallas SD rasister, som är det parti som satsar mest på att fixa hemländernas problem?

  Vem ska betala för festen, om Svenskarna hålls utanför samhället i allt större utsträckning?

 31. Hur många år ska nationalisthataren Björklund tjata om att hans mor,mormor och morfar flydde från Norge till Sverige under andra världskriget innan poletten ramlar ner och han inser att i hans nationsfria värld finns ingenstans att fly för dom som förföljs av den globala regeringen och islamister vars religion antagligen blir den enda tillåtna.
  Har han inga barnbarn?

 32. I Frankrike fanns bönderna till hjälp.

  I Sverige har bönderna just sänkt Gotland med nationella rekordsiffror!

  Kanske är ändå planen av 7Klövern, att öppna Sverige på vid gavel via Gotland?

 33. Bara sorgligt att inte detta unkna skitparti åkte ur riksdagen! Hade ju en förhoppning att bli av med både L och Mp.

  • Borde bli omval på grund av allt fusk, men särskilt på grund av förvrängningen som SVT förstärkte strax före valet.
   Det var när Jimmie Åkesson pratade om jobb och integration som det hettade till i studion. I direktsändningen ställde han frågan varför nyanlända har svårare att få jobb, och svarade sedan på den själv.

   – Jo, det är för de inte är svenskar, för att de inte passar inte in i Sverige. Då är det klart att det är svårt att få jobb.

   Då smällde Annie Lööf näven i bordet, och ifrågasatte hans sätt att utrycka sig.

   Men Åkesson fortsatte prata om att man måste få förutsättning att bli svensk – men att bli bemött på sitt eget språk, med sin egen kultur och sedvänjor enligt honom inte bidrar till det.

   – Det jag sa var något omsorgsfullt och inkluderande. Jag sa att de inte passar in i Sverige (därför att de inte har anpassat sig, och då måste vi ge en möjlighet för dem att anpassa sig).

 34. Han vill ge bort resterna av sveriges beslutanderätt till andra än svenskarna. Så varför är han kvar här då i svensk riksdag när han jobbar emot den? Måste vara något allvarligt fel i skallen. Han verkar inte gilla allemansrätt, kungen, samerna etc.

  • Han är en unken förrädare i globalismens tjänst. Vidrig människa med grandiosa föreställningar om sig själv, sitt syfte och mål. En mycket farlig individ.

 35. ” . . kämpar mot nationalismens unkna världsbild . .?
  Mja, den som vann auktionen får nog kämpa mot kräkreflexerna som hans unkna skjorta framkallar.

 36. Han verkar vara INTE en girig person i alla fall.Hörde att han har endast en vanlig arbetarlön, till skillnad mot andra partiledarna.Och det var hans egna beslut.
  Men…Synd.Som norrman borde han vara klokare och förstå hur livet fungerar…

 37. Varför spenderade idioten Björklund en stor del av sitt liv som yrkesofficer om nationalism är så dåligt. Hoppas att han förstår att det kommer en skuld till skatteverket på försäljningen.

  • Skatteverket kanske behöver tips!!
   40% läggs på på undandraget belopp!!!
   Blir dyr skjorta flygmalajen ägde
   Upptaxerad med 56.000kr svider väl lite i lädret

   • Man får vänta tills brottet är fullbordat och deklarationen underskriven. Själv är jag ingen hjälpare men det finns andra till det

    • Det är inte tjallari att upplysa myndigheterna att någon norpar pengar ur den statliga kassan som skulle gått till barnens mjölk!!!

     • Blankheten framför allt!!
      Det var han som lämnade sin drunknade son på stranden för att bleka tänderna gratis.
      Alan hette väl gossebarnet

  • Du kan inte kräva av vem som helst, att det ska finnas logik i det som de säger, tycker och tänker.
   Jan Björklund är bra på att hålla reda på, vilka som inte får vara och leka, och vilka som inte får vara med på Nobelfesten.

  • Ytterligare ett bevis för att det jag länge hävdat gäller, nämligen att kommunister numera kidnappat uttrycket LIBERAL. Liberal har därmed tappat allt sitt värde och är numera ett icke-ord.

 38. 42K för en ”unken” Skjorta!
  Visar ju ganska tydligt på vilka som stödjer dennes sinnessjuka ideologi, någon som har det mycket gott ställt och räknar med att kunna tjäna mycket mer pengar på globalism och lönedumpningar, någon utan moral och kärlek till sitt folk, någon som föraktar det arbetande folket.

 39. Björklund är ju själv nationalist, vill ju byta ut svenska flaggan och nationalsång med EUs, men det är han för korkad för att fatta. Ett hot mot demokratin är denna pajas.

 40. Hur i h-e kan man vara så korkad att man skänker pengarna
  till denna syndikt förvridna vänsterorganisation?
  Måhända är skjortan förgiftad med BonnSvett?

 41. Donerar pengarna till Expo av alla? En halvkriminell kommunistisk organisation. Björklund kommer alltså ut ur garderoben som kommunist?!?!

 42. Ronald Reagan1975: ‘If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism”. Björklund har anammat den i Sverige.

 43. Har ingen likhet med gamla folkpartiet, det är väl därför de bytt namn till liberalerna.
  Varför inte deklarera fullt ut, och kalla partiet vänsterpartiet liberalerna.

 44. Nationalism är alltså, enligt Jan Björklund, en unken världsbild.
  Hur har hans parti kunnat bli så här? Att vilja känna sig stolt över sitt land, hur kan han ha blivit främmande och fientlig mot det?

  • Innebär det att vi kan välja Putin elller Trump att leda vårt land och kasta ut de sk ”folkvalda” politikerna från köttgrytorna ?

  • Jan säger. Sveriges välstånd som byggts upp av generationers hårda arbete skall ges bort till mindre bemedlade. Detta är globalism, ett världens medelvärde av välstånd, oro och kriminalitet, inga nationer. Givetvis gör Jan Björklund och hans gelikar inga eftergifter. Uppe på toppen bestämmer man sina egna fördelar och förmåner.

   • Ja, att Björklund med familj har säkrat sin egen trygghet för resten av livet tvivlar jag inte på. Men tänker han inte alls på sina barnbarn, barnbarnsbarn?

  • Nationalism är unket. Det är grogrunden till det som blev nazism. Kombinerar man nationalism med fascism (den starka relationen mellan storföretag och stat), irredentism (på nazityska ”lebensraum”) och socialism får man den nationalism som nazismen utgjorde.

   Att känna stolthet för sitt land kallas patriotism. Men just det, SD är inte patrioter. SD är ett socialkonservativt parti med nationalistisk grundsyn och just det där sista kan vara en av anledningarna till det stora motstånd från medierna och andra partier som råder.

 45. En unken skjorta till en unken organisation.
  Lika unket söker Alliansen nu samröre med S – samma S som man före valet ville sänka. Om det bara var Folkpartiet som sökte sig åt vänster så vore det förståeligt med tanke på partiets fula ovana att hugga partikollegor i ryggen. Nu är det Alliansen som hugger hela svenska borgerligheten i ryggen. Det kunde de sagt före valet. Det är inte utan att man kan undra om detta är uppgjort med S redan före valet.
  Århundradets svek! Bäva månde våra förfäder som med svett och blod byggde landet!
  Blir det extraval så är C, L och KD borta ur leken.

 46. Efter en vecka med maginfluensa försökta jag sälja mina kalsonger men fick inga seriösa bud så nu skänks dessa otvättade juveler till P3.

 47. Denna man är en föredetting och kommer med stor sannorlighet att åka ur partiet som dess ledare. Vi får hoppas att nästa ledare har en nyktrare syn på politiken än vad den nuvarande stollen har.

 48. Det yttersta beviset på hur ”välutbildade” och IQ-befriade politikermaffian är. Han som inte vill prata med Jonas S, köper in sig på vänsterkanten😂

 49. Detta handlar snarare om egot Jan Björklunds unkna syn på sin omgivning. Han bär sig åt som en oattraktiv ”hora” (”karln” säger sig vara feminist), som sett sina bästa dagar och i desperationen att hålla sig kvar i ”business”, erbjuder vilken typ av sex som helst.
  Alla förstår väl att det barnsliga budskapet med hans expo-donation och hatiska uttalande är riktat till SD.
  Hoppas att L (Fp), det där uppblåsta lilla vindflöjelpartiet utan egna vettiga åsikter, snart totalimploderar. Något mer uppbåst i Sveriges riksdag än tamburmajoren är det näst intill omöjligt att hitta.

     • Pellejönsar röstar på liberalerna… tyvärr många högutbildade på vänsterkanten, var själv vänster som ung…

     • De sk högutbildade på vänsterkanten har ingen bildning de är oftast skolade in i ett system som socionomer ekonomer och jurister etc denna skolning skall inte förväxlas med utbildning som är en sak som om man vill utsätter sig för hela livet. Den globala ekonomiska reseten som kommer krascha alla välfärdssystem och slänga Keynes läror på sophögen kommer tyvärr åskådliggöra detta på ett mycket bryskt sätt.

     • Vänster utbiidning då är det väl Södertörn, har dom något taktiskt program hur man kuppar ett val, har svårt att tänka mig att dom missat den möjligheten.

 50. När man ser detta ju troligare är det att valet verkligen är manipulerat….usch jag mår bokstavligen illa, hur en liten ”elit” kan styra detta landet. Folkpartiet har iofs alltid varit sionistiskt och detta visar hur djupt det infekterade såret är…
  Aschberg jublar !

 51. Tack alla dumma jävlar som röstade på Alliansens förklädda kommunister. En röst på alliansen är en röst på sossar och miljökommunister.

 52. Tja, att Liberalerna är svenskhatande vänsterextremister är ju ingen nyhet. Men det som fascinerar mig är, vem i hela fridens namn skulle betala pengar för att få en begagnad skjorta från en infertil dvärg? Hans sex-apeal är ju lika med noll?
  Jag skulle vilja se en samkörning med Björklunds bankkonton, jag misstänker att han köpt skjortan själv benom bulvan.

 53. En man (?) som gör anspråk på att leda Sverige? Det enda han vill är att söndra och polarisera: Att han har varit militär förvånar inte, men han kanske hoppade av när han inte fick panga på riktigt. Det är väl det han väntar på, striden mot ”skuggorna”. Lycka till Sverige, med sådan uppviglande ledare kommer det gå fort. Konstigt att Björklund och hatets moder, Veronica Palm, inte lever tillsammans. Hans skjorta har säkert gjort ett långt jobb, men inte för Sverige….

 54. ”Efter drygt 200 bud på Tradera blev slutpriset 42 000 kronor, pengar som L-ledaren donerar oavkortat till den vänsterextrema organisationen Expo.

  ”Det är en organisation som i vått och torrt kämpar mot nationalismens unkna världsbild”, skriver Björklund i auktionen.”

  Ja du Jan!!!!
  Om du med detta känner stolthet så är du verkligen ute och seglar!
  AFA och EXPO jagade oss ”oliktänkande” rasistanklagelser, med kreditkontroller (utan att jag tänkt köpa eller köpt något av dem, och kontroll våra surfvanor (slapp ansvar för detta)
  Mig ex. så påpekade de att jag skrev ”under arbetstid” (07,00-09,00)
  Mitt jobb började 10,00
  Om man nu ska anklaga folk för att ”kommentera på arbetstid” bör man då inte veta när/var/hur folk jobbar detta är småskit
  De har gjort värre och gör värre och slipper ansvar!!!
  Det goda våldet och den goda förföljelsen

 55. Självklart måste han tacka Expo vänster terrorister med en gåva för att de har terroriserat oliktänkande speciellt SD och AFS valmöter !!

 56. Vad det inte liberalerna som var emot extremism och ändå sänker man pengar till landets största troll och lögnfabrik expo.

 57. FOI kopplar i en utredning ihop Expo med våldsbejakande vänsterorganisationer. Och detta stöder Liberalerna! Liksom Centern gjorde under valrörelsen, 20 kr för varje AFS-demonstrant. Vänster – mitten – höger, allt är tydligen en chimär.

 58. Nu har alliansen pressträff! Sverige kommer nu att återgå till öppna hjärtan-politiken! Öppna gränser-Annie och Expo-Björklund blir de drivande!! Svenska folk med hjärtat för Sverige KÄMPAR EMOT NU!!!

  • Rösta på ett annat tuffare mer patriotiskt parti nästa gång.För vad blev det av detta?Det så uppenbara inträffar,det som är förväntat sker.

  • Varje bolagsstyrelse ser till sina ägares bästa, det är de som får vinstutdelningarna. Varje idrottsförening gör vad de kan för att laget ska vinna matcher och avancera till nästa division. Men så icke svenska politiker!

   • Exakt! Och man gör det med stolthet och för de egnas bästa. Politikerna här i landet däremot jobbar för motståndarnas framgångar.

 59. Nu har allt Pladderkvarnen ”skitit i det blå skåpet” !
  Underligt att detta otäcka PK-parti ändå kan få 5% av rösterna.
  Tyvärr får man då konstatera att vi har en grupp medborgare som är sällsynt korkade.
  Att skänka pengarna till Expo, kan bara innbära att pladderkvarnens karriär med sina ynka 5% snart är över. Bra Björklund, fortsätt att pladdra och pladdra, så åker ni ur riksdagen nästa gång. Ett parti som har en pladdermaskin utan den minsta verklighetsförankring kan aldrig få mer än 5 %. Snart är eländet över, och vi slipper se denna linslus och höra hans pladder, jag kan inte tänka mig annat än att dom skicker ut pladderkvarnen i kylan inom kort. Adjö Björklund, vi orkar inte höra mera innehållslöst pladder.

 60. Nu gjorde du allt bort dig riktigt ordentligt, Björklund – eller – förbereder du dig nu för ett alibi när du skall samregera med vänsterblocket. Osmakligt vilket som…
  En skral liberal.

   • Konflikten mellan ”höger och vänster” är sekundär, först och främst handlar det om globalism mot nationalism. ”Höger och vänster” är bara lite osams om vilken ekonomisk modell som skall råda.

 61. Jag var med i Folkpartiet för ca 15 år sedan.På ett medlemsmöte tog jag upp kostnaderna för invandringen. Det gick alldeles åt hel-ete. Vissa närmast gallskrek åt mig för detta. Nej liberalerna är en hoper nyttiga idioter ät globalistera.

  • Det illustrerar hur totalt omöjligt det är för något PK-parti att reformeras. M och KD kommer aldrig någonsin att prata med SD, helt oavsett allt. De åker hellre ur Riksdagen än att prata med SD och ”bli nazister”.

 62. Enligt media, så har Jan Björklund givit det kommunistiska Expo 40.000:-kr – som hans skjorta inbringade i en Tradera-auktion.
  Med den affären, så borde det väl inte vara några som helst problem för Björklund, att regera tillsammans med kommunisterna?

  Men som jag har sagt vid många tillfällen…
  Hela 7 -klövern är väl lite halvkommunistiskt, om man råkar lyfta på förlåten.

 63. Det måste ha slagit helt slint i huvudet på majoren. Hade han tagit emot pengarna för egen räkning hade jag kunnat godkänna beteendet. Men till Expo det blir bara för mycket.

  Jag kan inte riktigt förstå varför majoren är en sån Sverigehatare. Någonting måste ha gått väldigt snett i hans privatliv.
  Utebliven militär karriär, eller att han inte kan få k*ken att stå. Majoren har inga egna biologiska barn, utan varit tvungen att importera.

  • Kan vara så att han i sin enfald tror att hans importerade söner riskerar utvisning då SD tillåts påverka landets demokrat. Så uppblåst och felinformerande hatet drivs mot SD, bl.a. av EXPO kan det vara så illa att han inte förmår använda sin hjärna rationellt.

   • Inte ens AfS skulle vilja utvisa hans söner.Det är ju rent nonsens och trams.Men efter detta vet i fan.Karlfan förjänar ett hårt straff.

 64. Då vet man var han har sina sympatier. Han är en samhällsomstörtare i smyg. Globalisterna ger sig inte förrän de har raserat hela vårt välfärdssystem och rättsväsende och kastar in landet i ett inbördeskrig.

  • Ja, äntligen tog han av sig masken! Agenda 2030 har alltid varit nekrofilernas verkliga partiprogram.

   OT
   F ö anser jag att Arvid Kleggs bok Candida Olsson, 2014, måste tryckas i ny upplaga och dessutom spridas i PDF-form. Boken kan ges samma vikt som Orwells 1984 fick i samhällsdebatten.

 65. En grupp invandrare som väl anpassat sig i landet är thailändskor. Står i dagarna på torgen i våra städer och säljer lingon, blåbär och svamp som de själva plockar. Artiga, rediga, konkreta kränger de sina fina varor som vi svenskar inte orkar ta reda på. De är rena och propra och uppför sig som goda föredömen för gemene man och hucklekvinna. En enorm skillnad från hucklekvinnorna som mest verkar bidra med barnafödande. Mantrat ”alla är lika” blir om inte förr så då man snubblar över en s.k. eu-immigrant bara tomma ord.

  • Det finns dock en baksida med detta också. Utmed skogsvägarna står långa rader med bilar med utlandsregistrerade bilar, som tömmer våra skogar på bär och svamp,att säljas på svarta marknaden. Det var väl inte så allemansrätten var tänkt.

   • Nu är det nog så att thailändskorna inte åker omkring i utlandsregistrerade bilar. Det är nog mer folk från våra grannländer och från Östeuropa. Thailändskorna puttrar omkring på sina mopeder, och har de bilar så är bilarna svenskreggade.

   • Är ute och fiskar och vandrar en del och har noterat att zigenarna häromkring brukar tömma skogen på svamp såhär års, även fisk ur sjöarna plockas upp och det är inte vidare roligt att träffa på dem viftandes med knivar ute i skogen.

  • De flesta människor i världen är fantastiska! Det är bara muslimska araber som är problemet, och förstås somliga afrikaner som har en enorm diversitet och väldigt annorlunda kultur. Men de arabiska muslimerna är systematiskt problematiska. Förutom kortlivade socialistiska samhelveten är det så gott som bara de som bedriver våld och förtryck här i världen. Som vägrar lära sig eller tolerera nånting överhuvudtaget, sedan 1400 år. Stenålderns tyranni är deras ideal.

  • Men deras brott mot icke-lagen Allemansrätten kan man inte bortse från. Dessutom är ju hela Allemansrätten ett brott mot äganderätten, men den är avskaffad i Sverige. Detta därför att Socialdemokraterna inte gillar äganderätt.

   Hucklekvinnorna gör sig eventuellt skyldiga till brott mot den icke befintliga äganderätten också. Men deras närvaro är mer påträngande eftersom du ser dessa när du är ute och rör på dig. Du är ju enligt egen utsago sällan i skogen och stöter därför inte på horderna av thailändare där.

 66. Att den där mannen är ute och trampar i vänsterträsket har man väl kunnat konstatera.Men att det var så långt ut så att han lämnar Sjöstedt i bakvattnet blev en överraskning.Härligt inför regeringsbildningen.Kanske blir Mp-V-L som gör ett försök.De kan ju alltid ta stöd av Fi som tillhör samma block……

  • Polisen, säkerhetspolisen och så Expo. Det behövs många olika ”poliser” för att hålla medborgarna i världens mest utvecklade demokrati på plats.

   • Men S backar ju upp nogo-zonerna. Annars försvinner ju partiet från kartan.
    Aversionen mot SD klarnar mer och mer. Nazism är bara en täckmantel för ”rör inte mina områden”.

 67. Om det är nån som har en unken politik mer än rödfräsen så är det denne
  Björklund som FULLSTÄNDIGT tappat omdömet.Skänka pengar till dessa
  dårar i expo vilket genidrag Bläääää

  • Men det är ju liberaler i ett nötskal det.Folkfientliga galningar som söndrar och förstör var de än lyckas att nästla sig in.SD bör rensa i leden – på allvar.Bli nstionella och patrioter igen.

   • Dessutom ska de klippa och klistra som Marjasin en gång gjorde
    för att hålla SD utanför,med dessa svagsinsta politiker finns det
    bara en väg för vårt land nämligen med FULL FART mot
    avgrunden

 68. Nu när propagandakampanjen är över får han inte bära skjorta längre. Nu är det tillbaka till tvångströjan i den madrasserade cellen bland psykiatrikerna som röstar FP.

 69. Den där äckliga trasan skulle jag inte ens vilja dra av oljestickan på, vare sig min bil, traktorn eller åkgräsklipparen! Man fick ju göra oljebyte i samma stund man stack ner den igen!

 70. Nu säger jag som DE, jag kräks när jag ser och hör Jan Björklund.
  Troligtvis var Jan Björklund på skolresa till DDR och den indoktrinering han fick där har aldrig gått ur

 71. Jan Björklund har avancerat till största idioten inom svensk politik.
  En rockstjärna som tackar för sig genom att skänka en gammal skjorta till expo

 72. Björklund och hans värdelösa parti är totalt ointressanta för i stort sett alla Svenskar.
  Han och skjortan är inte värda nån uppmärksamhet.

 73. Björklund er under total mental styring av folk som Aschberg, Wolodarski og Spectre. Han er helt enkelt ikke en autonom person, og er dermed heller ikke tilregnelig.

 74. Björklund skall ju säkert avgå(bli utsparkad) när valets svallvågor lagt sig.

  Därför kan han nu unna sig att uppträda lite hur som helst.

  Som att t.ex skänka pengar till organisationer som EXPO som stöds av det svenska kommunistpartiet som gömmer sig bakom titeln V och utgör en direkt fiende till de liberala ideer Björklund säger sig stå för.

  Denna gåva gives givetvis i förtrytelse över att SD haft fräckheten att bli mer än tre gånger så stora som Björklunds numera lilla ”plutteparti” Liberalerna.

  Musen som röt!

 75. Ang. ”Rottingmajoren” . . .

  När jag gjorde min värnplikt sa man allmänt:
  – De Gud skapat utan hjärnor gav han istället VINKLAR, STRECK och STJÄRNOR!

 76. En f.d. officer som bryter trohetseden och leder enda i det närmaste fascistiska partiet som vill göra Sverige till en federal lydstat under Bryssel.
  Att sedan ledaren och en stor del av partiets medlemmar vill godkänna månggifte, barnäktenskap, pedofili, nekrofili, djursex o.s.v. visar tydligt vilket slags vänsterparti detta är!

 77. Undrar vad Kristersson och Ebba tycker om detta???
  Skänka pengar till en kommunist-organisation, som har starka kopplingar till vålds-vänstern!!!!!!!!

 78. Ååhhh Vilken bra idé tänker förmodligen den självgode Svetsloppan. Vi får nog se ett par rejält tilltagna kalsonger med bromsspår och sosselogo på Tradera inom kort.

 79. Denne skjorta har blitt solgt 2 ganger. 1. gang (naar femtekolonneren Bjorklund bar den) til globalistene, ved auksjonen til de samme (((Jonathan Leman og Expo))). For svensken blir den som en symbolsk likskjorte, men for ”svensken” er den gull verd.

 80. Borgerliga svenskar som röstar på Jan Björklund måste va lite ”koko” ?
  Jan Björklund skänker pengar till våldsbejakande vänsterextrem organisation.
  Hur många är inte de Liberaler och Moderater som blivit misshandlade och hotade av Expos fotsoldater ?

 81. Björklund tror han han kan omvända socialister och kommunister?
  1-0 till Löfven. Förra gången var det väl BATRA som sålde sin genomkorrrumpeade själ (DÖ 2014) till samma Löfven

 82. Nu får vi lungna ner oss lite tänk på att Jan Björklund kommer från militären där man gillar våld. Ränderna går aldrig ur.

 83. Det blir ett slags Darwinistiskt urval i Sverige. Endast de politiker som från början har ”rätt” åsikter eller snabbt anpassar sig till Sveriges murvlars agenda överlever i Svensk politik.
  Det är precis som i det gamla DDR.

 84. Vi förstår nu alla att vid nästa val åker Liberalerna ut.
  Vi måste påminna deras väljare att Björklund har tappat förståndet totalt.

 85. Hade varit bättre att Jan hade auktionerat ut sina kalsonger så hade ”vänstertrollen” verkligen kunnat sniffa i sig lite av all den skit den mannen häver ur sig! ; D

 86. Ett höger parti stödjer ett vänsterpartis verkstad med pengar. Man tar sig verkligen för pannan, har han helt tappat förståndet. Samtidigt säger han att… samarbeta med vänster partiet är otänkbart. Ja ja, han är ju militär Major och dom är ju inte kända för att ha hög intelligens. Snacka om idioter där passar han bra in.

    • Nej, tyvärr. Vi är i ett efterblivet socialistland som håller på att gå åt h-e. Creepy country som Tim Pool uttrycker det.

    • Exakt. Alla har blivit socialliberaler. Socialliberallismen är ett gift som vänstern kommit på. Det går inte att förena socialism och liberalism. Försöker man blir det kaos, och det är vad vi ser i det här landet. Socialliberaler är önsketänkande socialister. 7-klövern i ett nötskal.

    • Jodå, men nu få dem kalla sig ”libertarianer” eller ”klassiskt liberala” istället. Förvirrande som fan. Hur kan man ens komma på något så paradoxalt som ”social liberal”? Liberalism och socialism är antonym med varandra.. Men i dagens postmoderna värld så är allt möjligt.. eller omöjligt.

 87. Valets pajas en fd. militär, som i sin yrkesroll i det yrket bland annat använde uttryck som” runka stridskuken”, är nu en av dom som värnar minst om landet, svenska folket o landets medborgare.

  En fundamental globalist, som omfamnar islam o deras värderingar.

 88. Har han haft samma skjorta hela tiden, måste den stinka något fruktansvärt, precis som individerna i vänster-extremistiska Expo.

 89. Rösta ut dem från EU-parlamentet. De vill skänka bort Sveriges självbestämmande till en anonym byråkrati i Bryssel. Cecilia Wikstrōm och Cecilia Malmström har smort kråset länge nog!

 90. Alltså, vad f-n gör den där j—-n i Alliansen. Han borde hålla till i det röd-grön-rosa blocket, liksom Annie Lööf. Varför kan inte den här socialistlandet få en riktig höger? Till och med M är socialliberaler, och SD är ju sossar. AfS som aspirerar på rollen fick inte ens 1%. Det är kört. Sverige är och förblir socialistiskt. Jag är född i fel land, dags att göra något åt saken.

  • Den som går med i Svenska (socialistiska) scoutförbundet stödjer också Postkodsbedrägeriet och Expo. Scouterna är totalt infiltrerade av identitetsvänstern i det här landet.

  • Vet du något land där ett lotteri ger endast 40% tillbaka på satsade pengar?
   Vi lever i ett men jag känner inte till något annat.
   Varför ge mer tillbaka när det fungerar med 40% och massvis med manipulation?

  • Det var Björklund och expo själva som orkestrerade en media stunt. Eller också var det ett svinrikt luktpervo. Undrar vad Löfven får för sina svetsloppade Domuskalsonger.

 91. Liberalerna (L) stödjer alltså öppet vänsterextrema kommunister (Expo). Bra. Då vet vi att L är ett vänsterextremt politiskt parti som hjälper kommunister. En röst på L innebär en röst för mer kommunism o inskränkt demokrati.
  /CC

   • Det spelar ingen roll vem som leder L. Cecilia Malmström och Cecilia Wikström och Birgitta Ohlsson .. m.fl. är ännu mycket värre och ännu mer västerkommunister än Jan Björklund.

    L är idag ett parti som i många många frågor står på yttersta vänsterkanten.
    /CC

 92. Ingen som kan lägga ett bud på Björklund för att sedemera packetera fanskapet och skicka honom till Afghanistan ?
  20 spänn borde väl Sverigehataren vara värd.

 93. Detta är en person som gick till val på mer invandring, mer EU, mer skatter, mindre Sverige, mindre till svenskarna.

  Och likt förbannat röstade 5.5% på honom!

 94. Det är väl vi skattebetalare som betalar som vanligt, det är vi som betalat den åt Björklund också. Han borde kläs i tjära och fjädrar och repatrieras till norra Mongoliet.

 95. Skulle inte förvåna mig om att det är EXPO som köpt genom en bulvan.
  Jan är bara sur för att han blivit en före detting i politiken..

 96. Stolpskottet Jan Björklund (tillsammans med de flesta Liberala idioterna) har inte förstått paradoxen att deras Liberala värden som de talar sig varma för är baserade på två saker.

  1. Homogenitet i en nation. Utan en sammanhållning som sker genom ras och kultur kommer Liberalism försvinna. Ett exempel på denna degradering är det vi ser idag genom Hatspråks-lagarna som exlusivt kommer för att man försöker tvinga in en onaturligt mångkulturellt samhälle att fungera.

  2. Det är ingen slump att Liberalismen (den gamla formen 1700-tal, inte det nya skitet som idioter som Björkluund står för) uppfanns i Europa och av vita Europeer.
  Där finns ingen ”naturlig grogrund” eller acceptans för Liberalism i Japan, Kina, Saudi Arabien och den Arabiska världen, Israel, Afrika, Sydamerika, Indien, Sydost Asien.
  Ras och gener skapar en textur av hur samhället formas, detta är ingenting som kan läras eller integreras in i.

  Samma dag som Europa slutar vara en Europeisk kultur är samma dag som Jan Bjärklund kan ta sina Liberala värden och köra dem upp någonstans för de KOMMER försvinna. Detta är ingen prognos, detta är en profetia som är mycket hårt förankrad.

 97. För min del tror jag att hans skjorta behöver tvättas grundligt. Sen kan man undra vem i h-te vill ha hans skjorta . Denne gosse Ruda , som är den svagaste länken i Alliansen . Skulle inte förvåna mig om han nu , när optionen inom partiet tvekar om hans ledarskap, den förste som kryper under täcket till Sossarna .

  • Undra vad priset på han ”kallingar” kommer att landa, säkert någon hen journalist som är beredd att ”satsa” på eller i hans kortisar.

 98. Undrar vad stylistbyrån tog betalt för att göra om farbror Jan till nåt som skulle vara trendigt och modernt? 42000 i timmen? Resultat? Fortfarande farbror Jan, men med grå skäggstubb och framkammad flintlås. Och 0,1% i valet köpte paketet.

 99. Och vem vill ha en sunkig skjorta efter dennna Björklund, dessutom betala för skiten. Det är att vilja få uppmärksamhet.

 100. Det bör ligga honom i fatet att han donerar pengarna till det förhatliga Expo. Vid Gud jag hoppas at han får betala skatt på vinsten Har han inte sagt att han inte vill ge upp sin inställning till SD på grund av familjeband.

 101. Jag kan förstå om någon vill betala 40 000 spänn för Elvis Presleys eller John Lennons skjorta men Jan Björklunds….?!! Vem fan tror han att han är? Vad är det för sorts pervers stolle som betalar 40 000 för hans äckiga svettiga skjorta?

 102. Grandios självbild när en partiledare anser sin svettiga skjorta vara värd att aktionera.
  Att det finns galna invidider som betalat dyrt där ute är en annan sak. Samma klientel som betalar dyrt för brukta trosor.

 103. ”Nationalismens unkna världsbild” bygger på lögnen att nationalism försvårar fredlig utveckling mellan länder – kort sagt att starka nationalstater leder till krig och deras upplösning till fred. OK, så hur många pågående krig är konflikter mellan starka nationalstater? Hur många krig utkämpades mellan de starka statsbildningarna USA och Sovjetunionen under kalla kriget? Och hur många tidigare och pågående krig är inbördeskrig mellan etniska, religiösa eller politiska grupper inom heterogena, svaga nationalstater?

 104. Det enda den där jobbar med är att försöka utrota oss svenskar, han borde dömas för högförräderi tillsammans med de andta i 7 klövern!!!!!!

 105. Liberalerna brukar ju vurma för Israel och vänstern vurmar för palestinierna och deras kamp för en egen nation.
  Jag hävdar att hos liberaler och konservativa står Israel och den judiska nationalismen högt i kurs och något man stöttar och hos vänstern stöttar man den palestinska nationalismen men en sak har dessa block gemensamt, och det är hatet mot den svenska nationalismen, vilket klart och tydligt visar sig här.
  Jag vet inte exakt hur vänstervridet Expo är men jag tror inte jag är helt fel ute.

 106. ”mot nationalismens unkna världsbild”
  Jag är född och uppvuxen i Sverige. Mitt barndomshem låg c:a 20 meter från en liten sjö i Norrland. Som barn lekte jag i skogarna runt sjön och på somrarna badade jag och fiskade i sjön. Vintrarna var underbara. Jag åkte skidor och skridskor och som barn hade jag min finaste tid då fullständigt ovetande om all världens ondska.

  Landet Sverige är mitt hemland. Sverige är mitt hem på jorden. Jag älskar Sverige.

  Nu får jag alltså höra att denna min kärlek till mitt älskade land är en ”unken världsbild”. Vad jag tycker om det går inte att beskriva med anständiga ord. Och vad som borde göras med den där Björklund … Nej, nu får jag ta några djupa andetag och försöka hålla mig lugn. Den fan ska inte få mig ur balans. Och min röst i valet fick han inte.

  Min röst gav jag till ett parti som precis som jag älskar Sverige över allt annat här på jorden.

  .

 107. Hans uppkavlade skjortärmar gav ju inte speciellt mycket resultat. Personligt hade jag inte tagit emot den gratis även om den var nytvättad och struken.

 108. Det enda som kan rädda denna charlatan är en ministerpost, annars blir han utbytt som partiledare. Nästa val åker dom oavsett ut ur Riksdagen.

 109. Där rök mitt sista uns av respekt för Björklund. Förstår han inte hur odemokratiska EXPO är? Karln ska ju för bövulen vara liberal!

 110. Ett tips till redaktionen är att N kanske kunde rapportera lite från den tyska riksdagen. Jag brukar följa den, men vad säger mina ord.

 111. Vad vill han ersätta nationalstaten och nationalismen med? EU och EU-ism? Det är inget annat än nationalism på en abstraktare nivå. Meta-nationalism.

 112. Björklund har sällat sig till vänsterextremisterna. Han och Annie Lööf har därmed i praktiken brutit sönder Alliansen, även om Kristersson tillfälligt skulle kunna lappa ihop den med eftergifter till vänsterideologin.

 113. Det tog inte lång tid innan han visade sitt rätta jag. Om der blir extraval så vet vi att en röst på Liberalerna är en röst på extremvänstern. Hur många fler yrkesofficerare med de extrema åsikterna finns det?

 114. Han är ju ett riktigt smartskaft: anmäl dig till att ingå i Svetsloppans regering så kan du fika och umgås med ”jag-har-aldrig-varit-en-kommunist-Sjöstedt” också! Sicka figurer det finns inom de ”liberala”…

 115. Globalismens unkna världsbild är följande:

  1. Folkmord på européerna genom folkutbyte och rasblandning
  2. Imperalistiska krig
  3. Nato som världspolis
  4. Planeten delas in i fascistiska unioner kontrollerade av maktelitens lakejer
  5. En icke folkvald, fascistisk världsregering styr planeten
  6. Folket görs till en mikrochippad, förslavad, fattig och övervakad underklass
  7. Globala skatter
  8. Folket bor i små lägenhetsburar i gigantiska storstadsmetropoler
  9. Bara makteliten äger tillträde till landsbygden och naturen – inte folket
  10. Jordbruket tas över av jättelika korporationer som GMO-Monsanto
  11. Jordens befolkning reduceras till under 500 miljoner
  12. Världsspråket är engelska

LÄMNA ETT SVAR