Janouch i tv-intervju med Samhällsnytt: ”Jag befarar att valet blir manipulerat”

Delningar

Samhällsnytts utsände i Almedalen, Jesper Johansson, fick en pratstund med författaren och debattören Katerina Janouch. Samtalet kretsade kring demokratifrågor som yttrande-, åsikts- och tryckfrihet. Janouch är allvarligt oroad över hur dessa friheter nu monteras ned i Sverige och hur valet i höst kan komma att manipuleras.

Janouch, som har sina rötter i en kommunistisk diktatur, menar att många svenskar nog inte förstår hur totalitära regimer fungerar och inte inser att det som nu sker i Sverige kan vara början på ett åsiktsförtryck och ett sluttande plan.

– Man börjar med att strypa det fria ordet. Sedan går man vidare. Det kan gå väldigt fort.

Janouch har ett allmänt råd till svenskarna inför valet – rösta inte på de partier som ställt till med den nuvarande röran, utan på något av de andra partier som inte varit arkitekter bakom dagens kaos.

Se hela intervjun nedan.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

481 KOMMENTARER

 1. Hon är en klok kvinna som vaknat och ser vad som sker. Och nu försöker propagera för detta bland vanligt folk.

  Vi behöver fler som Egor Putilov, Katerina Janouch, Joakim Lamotte med flera, som inte är rädda för att stå upp för Sverige och ta debatten.

  • Jo sent ska syndarna vakna.De var inte speciellt ”sverigevänliga” för några år sedan.Nu ser det i alla fall bättre ut på den fronten.

   • Vi kan döma och fördöma, men det som har varit, det har varit. Vi kan lära oss av vad som har varit, och med den kunskapen marschera mot framtiden.

    Jag var sosse, innan jag blev SD:are. Ska jag hängas för det? Och jag trodde SD var ett rasistiskt parti, tills jag satte mig in i dem och insåg att så inte var fallet. Så skjut mig för det då.

    Förstå mig rätt nu. Det som jag ser det som viktigast är ATT vi vaknar. Kollektivt, alla, och ser vad som sker. Sen tar tag i det och jobbar åt rätt håll.

    Ja, Reinfeldt hade rätt i en sak. Vi VAR ”det sovande folket”. Men vi vaknar, fler och fler vaknar nu och ser vad som sker. Och reagerar med ilska över det. Vi SKA ha tillbaka vårt land, med VÅR kultur, och inget annat. Och med det måste vi alla hjälpas åt. Sen att vi hade rakt motsatta åsikter tidigare… Nå, vi har vaknat, låt oss glädja över det istället.

   • Riktigt.
    Du måste ändå erkänna att allt hon kritiserar har SD påtalat länge.
    Jag minns en artikel för nästan 2 år sedan där hon hade negativa artiklar om SD.
    Visst får man tycka annolunda, men nu skriver hon och pratar som en frihetsälskande Sverigedemokrat.
    Annars tycker jag om hennes inställning och verkar vara en väldig balanserad och kunnig person.

 2. Man får ju bara hålla med Katerina Janouch i att ”demokraterna” i socialdemokraterna har försvunnit. Kommer att tänka på några exempel på deras, av många ansedd som, framtida ledare Anders Ygeman som vid ett par tillfällen senaste tiden raljerat över hur det skulle se ut om SD (som sannolikt Sv största parti) skulle få makt i utskotten, där hans nedlåtande kommentarer över Kent Ekeroth (!) och andra skulle diskvalificera SD. Det handlar ju om demokratiska principer och inte Ygemans erkänt dåliga omdöme vilka som bör sitta i utskotten.
  Dessutom raljerade Ygeman över att han borde ”få cred” för sina insatser efter Transportstyrelseskandalen??!!
  Det finns ingen insikt till självinsikt över huvud taget. Allra minst till demokrati.

 3. Man måste sprida aktuell Sverigebild till MEDIA runt om i Europa så att övriga EU LÄNDER trycker på och förmedlar detta inferno och kaos som REGERINGEN skapat till tittare i andra länder

 4. Socialdemokraterna i synnerhet är demokratins och yttrandefrihetens fiende, tillsammans med DN och Aftonbladet.

 5. Vänstern kommer att försöka manipulera valet. Det är givet. Frågan är snarare hur vi skall kunna stoppa dem från att göra det.

  Nu vet vi att myndigheterna delar ut flera identiteter till samma personer. Samma migrant kan alltså rösta flera gånger. Något som kan undvikas genom att man lämnar fingeravtryck när man röstar.

  Importen av muslimsk valboskap utan skyddsbehov, som man låtsas är flyktingar, bör betraktas som valmanipulation det också.

  • Genomtänkt strategi att ändra demografin (och därmed valboskapen på sikt) i Sverige, eller bara missriktad empati? Det stinker hur som helst.

   • Man skickade tillbaka kristna till Irak, när IS härjade som värst, men man behöll muslimerna.

    Ledarsidorna skriver följande om de avtal sossarna slöt i slutet av 90-talet. Det finns sossar som kan tänka.

    1999 slöt Broderskaparna, dagens Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, ett samarbetsavtal med Sveriges Muslimska Råd om att garantera ett visst antal riksdagsplatser åt den muslimska diasporan. I utbyte skulle S få “tillgång till” viktiga röster och nya medlemmar då partiet tappat en naturlig bas i LO då kollektivanslutningen av LO-medlemmar avslutats 1987.
    https://ledarsidorna.se/2017/02/statsministern-och-det-muslimska-brodraskapet/

    En ordentlig genomgång av Migrationsverket, kanske skulle leda till att man får fram bevis t.o.m.

  • Dom stoppar i S-valsedlar åt våra dementa åldringar på äldreboenden också, samt arrangerar ”valskola” i de utsatta områdena och lär ut hur man stoppar i en S sedel i kuvertet. Slutligen gömmer dom undan SD-valsedlar.

 6. I Sverige så är det folket och skattebetalarna som är det stora problemet, vad som är rätt och fel, sant eller falskt kvittar det viktiga är att PK-etablissemanget får behålla sin makt!

 7. ” Flytta fokus ” är en gammal metod..jag tyckte att det var ett evinnerligt ältande om NMR i Almedalsrapporeringen. OK..dom fick ha en timme och tala någonstans några gånger ..ingen tvingades lyssna..Vad är problemet ?? Ingen behövde lyssna på Galna Gudruns F! heller….
  Galna Gudruns Gunstlingar är dessvärre underlag i kommunstyrelsen i Stockholm..det är rent förfärligt.

 8. Det här var ju inte lite överdrivet. Vi har hittills inte haft någon vidare yttrandefrihet men det börjar ju att lossna ordentligt nu. Så det här köper jag inte alls.

 9. Kan inte ni skriva de andra Nordiska lændernas utriksmistrer?

  De får gå in och lægga press på de svenska politikerna.

 10. Ja hur kan vi vara säkra på att inte alla illegala ”flyktingar” får röstsedlar också? En sak är säker. Marxist/globalist-systemet har ingen heder.

 11. Hon har i grunden helt rätt, yttrandefriheten har inskränkts tots att den skyddas av grundlagen. Anledningen är medias låga kvalitet, dessa fåtal journalister saknar insikt. Vad gäller manipulation av valet.. räkna med att det kommer en lagom fejkad skandal i valrörelsens slutskede.

 12. Vi har uppenbarligen haft problem under de senaste två-tre valen med att valsedlar plockas bort av ”demokrati-vänner”. Ryssland hade problem med detta, och de installerade helt sonika webkameror i varje vallokal, vilka därefter streamades/spelades in på nätet under hela valdagen.

  Något liknande är ju inte realisistiskt i vårt ”integritetsälskande” Sverige, men vad hindrar att frivilliga bevakar vallokalerna och ser till att ingen tar bort valsedlar? Torde vara mycket angeläget då vi ser så tydliga exempel på hur de etablerade skyr inga medel att klamra sig kvar.

  • När vallokalerna stängs, och rösträkningen påbörjas då börjar valfusket.
   I utlandet på Svenska konsulat hade man inga förseglade valurnor, utan valkuverten hamnar i en plastbalja. Enl. lag skall det vara plomberade lådor.
   Visst har sverige valfusk, man butar ihop folk med Altzheimer och bussar dom till vallokaler, där dom får lägga i sina valsedlar, och dom har inte en susning vad dom röstat på.

   • Det kallas för karusellröstning i andra länder. Då får dessa individer nöjet att åka till flera vallokaler under dagen. Smörgås och lite dricka under färden. Uppskattas alltid.

 13. Detta val kommer inte att likna något annat, etablissemanget har hyrt in dyra konsulter, tror Ni att Löfvens minglande med Kennedy var en slump?
  Det kommer mera……

  • rööööfven Begriper Inte Bättre !!!!! Finns Väl Ingen Där Som Har Något Som Helst Utbyte Av Att Samtala Med Den Sludderpellen !!!!!
   Det Luktar BONNKATT BLAND HERMELINERNA !!!!

 14. Väl talat!
  Regimen hatar alla oliktänkande. Och sen dödas massor av människor. (Bara ta en titt på socialismens historia de som inte tror mig, det är på allvar här nu).

  Själva valet kommer dock inte att manipuleras. Vi har ett sånt ålderdomligt manuellt system med pappersröstande att det helt enkelt inte är fysiskt möjligt att fuska verkningsfullt med valresultatet, inte på Riksdagsnivå i alla fall. Vi kan fortfarande komma ut ur det här fredligt genom att helt enkelt lägga rätt valsedel i valurnan. Tag den chansen, snälla!

  • Nej valet behöver inte manipuleras så mycket, är rädd för att folket är ohjälpligt hjärntvättat sen flera generationers socialistisk flumuppfostran. Dom andra partierna kommer ändå gå ihop i en ”koalition” som i Tyskland och andra länder för ”demokratins” skull, så allt fortsätter som innan tills det tar stopp..

   • Tuffe Uffe Kris är åtminstone ärlig med att han kommer att gå hela vägen in i kaklet. Precis som Sovjet. Uffe är en tapper kommunist.

 15. Förra valet minns jag hur man på Åhléns!!! av alla ställen (Sundsvall) hade satt upp en slags temporär enhet för de som ville förtidsrösta. Där fanns inga SD-sedlar och jag frågade efter dem (jag råkade passera och hade redan röstat men ändå) och jag fick ett väldigt kryptiskt svar och jag lät mig nöja. Idag skulle jag ställt till oväsen på riktigt.

 16. Helt klart så kommer 7-klövern att gå ihop om SD skulle bli det största partiet.
  Trump skulle skicka valobservatörer till Sverige så allt går rätt till.

 17. Det alla kan göra är att bli valobservatör i sitt eget valdistrikt. Du behöver varken utbildning eller speciellt leg för att bli det. Än så länge (skall tilläggas) kan vem som helst som är röstberättigad bli valobservatör. Du får filma i lokalen så länge du inte stör andra väljare. Du får även filma rösträkningen. Tips att hålla koll på: se till att alla valsedlar för respektive parti finns med, kolla upp de representanter för äldreboenden som har en bunt med väljarkuvert med sig att den boende har (på papper) erkänt representanten att rösta för sig, deras leg (boende) är också obligatoriska. Vid minsta misstanke om fiffel eller obstruktion ring 114 14 och be polisen ta över. Är du osäker kan du alltid ringa valmyndigheten.Växel: 010-57 57 000 I demokratins namn: det tar en till två timmar av din tid som kan bli väldigt avgörande.
  ps. det finns ofta kaffe o bulle

 18. Faen ta er kulturberikande våldtäktsmän och slöfockar som kommer hit utan berättigande. Och faen ta er verklighetsavvisande politiker och byråkrater som gör allt detta möjligt.

  Det är mycket svårt att inte kasta sig in i politiken när sådana här dumheter pågår runt omkring, och göra något åt saken, men jag är faktiskt mycket rädd att min familj med unga barn skulle skadas. Det finns en anledning varför så många SD-stolar exv står tomma runt omkring i landet.

 19. Katerina Janouch är aktiv i MED. Valet 2022 lär både MED och Afs komma in i Riksdagen.

  Valet 2018 går rösten till SD, det säkraste sättet att minska galenskaperna. Har vi tur åker MP ut och KD blir kvar i Riksdagen.

 20. Jag uppmanar alla att vakta sin egen vallokal! Var närvarande och se till att valsedlar finns framme och tillgängliga! Acceptera inte att SD-valsedlar flyttas till en särskild plats (vilket har inträffat). Uppfyller inte vallokalen sina demokratiska skyldigheter, eller obstruerar, ring polisen! Jag har personligen varit med om att valsedlar har fattats och ställt till med en stor scen innan (den skrämda) personalen trollade fram dem igen!

 21. Kan bara instämma. Finns inte SDs valsedlar i mitt distrikt kommer jag ställa till ett liv utav helvete.

 22. OT
  Idag hörde jag Socialdemokraternas val reklam på radio där Stefan Löfven varnade folk från att rösta på SD.

  Dom är desperata nu.

  • När det gäller att varna för en viss politik borde Stefan Löfven utrustas med en varningstriangel.

   Vill man visa hur farlig socialdemokraternas politik är, räcker det med att peka på hur tandhygienisten Bernt Herlitz Visby förnedrats av etablissemanget.
   Han fick sparken för att han meddelat MIG- verket att åldern på dem som satt i väntrummet inte stämde med verkligheten.

   Vi har också den mannen som pga att han tvingats till att försvara sig mot ett gäng aggressiva invandrare. Nu sitter frihetsberövad i väntan på något som liknar en politisk rättegång.

   Sverige av i dag, under sossestyret, påminner allt mer om ett Sovjet i miniatyr.
   Vem fan vill bo här och alltid tvingas krusa en svart
   för att passa in?

   • Glöm inte åsiktsdiktaturens jakt på oliktånkande- och de speciella ”hatbrottsåklagarnas” lagföring av frustrerade pensionärer ute på nätet.
    Nästa steg blir att kasta dom oliktänkande i koncentrationsläger.

  • Eftersom sossarna inte har någon egen politik att skryta om, tvingas man varna för andras politik istället.

 23. Lagarna tjänar svarta och mörka trots att många i den kategorin väljer att slappa i stället för att arbeta.
  Det vita skall jobba och hålla käft.
  För att styra landet rätt ner i avgrunden måste yttrandefriheten begränsas.

 24. Framförallt våldsvänstern kommer nog försöka sabotera valet. Kanske kan SD organisera något via sin medlemsorganisation som kan rapportera, stå vakt och se till att inget händer med valsedlarna.

  • Kommunistprästsonen Som Hade Vapendepå I TABERG Är Släppt På Fri Fot Igen !!!!! Enligt åklagaren Förberedde han Väpnat Rån med Automatvapen Polisuniformer m.m. Jag Är Övertygad Om Att Han Förberedde Politiskt Våld I Någon Form !!!!! Men Munkavel På !!!!!

 25. ”rösta inte på de partier som ställt till med den nuvarande röran”.

  Det kommer folk att göra ändå, många har det relativt bra. Har fortfarande sitt jobb, sitt hus, bor långt ifrån mångkulturen, kan åka på semester varje år. Pensionärer vill ha dom där extra 600 kr i plånboken, folk som vill ha högre bidrag, folk som röstar p.g.a tradition, en del tror väl fortfarande att 7-klövern kan lösa problemen.

 26. Har själv haft funderingar liknande Katerina Janouchs misstankar om tänkbart valfusk.
  I en hotad Socialdemokrati är det mesta tänkbara möjligt.
  Titta bara på Stefan Löfvens blick, likaså Margot Wallströms, lyssna sedan på vad som kommer ut ur munnen på vederbörande.. då blir man mörkrädd. Hela det Socialdemokratiska ettablissemanget är säkert kapabla till det mesta för att sitta kvar vid makten.

   • Gubbfan Saknar Självinsikt !!!!! Vad Gör Man Bland Världens Rikaste Personer Som Den ENDE SVETSAREN På Festen ?????
    Det Är PATETISKT Att Han Inte Fattar Att Han Inte Har Det Minsta Där Att Göra !!!!!!

 27. Jag förutsätter att SD kommer att skicka ut valsedlar i detta val också.
  Jag vill nämligen vara på den säkra sidan och ta med till vallokalen.

  • Men om man inte skulle komma över valsedlar så kan man alltid ta en blank valsedel och skriva: Sverigedemokraterna ; på den. Så ta med en penna så är ni på den säkra sidan.

   • Som medlem i SD tror jag nog att jag kommer att få valsedel i brevlådan. I annat fall kommer jag att följa ditt goda råd.

   • Det är ett mycket dåligt alternativ eftersom minsta felskrivning ogiltigförklarar valsedeln. Om du tex särskriver så att det står ”Sverige demokraterna” så blir valsedeln ogiltig. (SDs namn är ”Sverigedemokraterna” – inget annat!).

    För att slippa risken att en skriven valsedel ogiltigförklaras, skriv eller mejla i stället i god tid till SDs kansli och be dem skicka valsedlar så skickar de. Jag har gjort så i de två senaste valen och det har fungerat utmärkt.

 28. Tyvärr så är en stor del av Svenska folket HJÄRNTVÄTTADE i socialistiskt tänkande, Dom ser inget fel i att Socialdemokraterna kommer att göra allt för att sabotera valet för sin egen fördel.
  Har själv sett hur socialister inte förstår hur en demokrati skall fungera.
  Ps. varenda vallokal måste ha opartiska kontrollanter,annars kommer det att fuskas.

 29. Sossarna är desperata, man hyr in amerikanska pr-konsulter som plåtar honom med en Kennedy! Oj vilken prestige!
  Djävla dravel.

 30. Hur mycket kostade det sossarna att bli plåtade med en Kennedy?
  Amerikanska PR-konsulter är inte billiga.

 31. Detta måste vara upptakten till det första val i
  Sverige någonsin där man är mer upptagen
  av att svartmåla SD än att föra ut nån form
  av egen partipolitik.

  • Höjd pensions ålder,9000t afganer,höjd eu avgift,snabbtåg m.m….tycker det liknar 7k politik vad mer kan svenne önska….🤔🤔🤔

 32. Vi kan nog räkna med en smutsig valrörelse, amerikanska superproffs på skandaler har hyrts in av sossarna, så räkna med en fakeskandal om Sd strax innan valet.

  • Men nu vet de flesta att övriga partier inte klarar sig med faktadiskussioner och att smutskastning är den enda vägen.
   De gäller att skrämma bort de självklaraste insikterna som kan tänkas skapas i en hjärna som fortfarande har någon cell kvar som fungerar naturligt.

 33. Två saker i samband med denna artikeln. För det första: Alldeles utmärkt intervju av Jesper Johansson. Hade SVT haft en lika bra och oberoende intervjuare hade jag till och med kunnat tänka mig att betala licensavgift. För det andra: Katerina Janouch är alldeles för duktig för att inte användas inom politiken. Eftersom hon är oberoende politiskt inom MED borde hon användas inom SD. En ministerpost som kulturminister vore perfekt. Att jämföra henne med den nuvarande är som att jämföra en 20-sekunders hundrameterslöpare med Bolt.

 34. Sossarna har väl alltid på ett eller annat sätt försökt att styra valen till sin fördel. Ta bara den hemska kollektivanslutningen från LO till sosseriet.

   • Ja eller till alla i Malmö med utländska namn som fick frukost hängd på dörren plus upplysning om att S håller på invandrare!

   • När? Det har dom gjort i alla år, det borde finnas något sätt att stoppa den som är senil, från att rösta, när jag söker något på datorn så måste jag klicka i en ruta att jag inte är en robot, den som är senil borde räknas till robotarna.

 35. Socialdemokraterna utan ”demokraterna”? Kvar står socialism. Den fungerade inte i CCCP, DDR med flera länder. Sverigedemokraterna utan ”demokraterna”? Kvar står Sverige, det land som en gång fungerade. Låt det få göra det igen!

 36. Eftersom hon tar fram exempel på valmanipulation vill jag påminna om den metod som jag vet har använts:

  Det har förekommit att personal på hem för gamlingar har lurat i gamlingarna att de ska få delta i spel, tävlingar eller liknande, och allt de behöver göra är att skriva under en del papper.

  Vad gamlingarna då gör, min inte själva förstår, är att skriva under så att de hjälpsamma personerna kan ta pappren man har använt och stoppa lämpliga valsedelar i kuverten. På det sättet kan de visa att de är utsedda till ombud som röstar.

  Förövarna kan ”belöna” flera inlagda gamlingar och därigenom ordna ett antal ”röstande” som gillar lämpligt parti.

  Någon belöning kommer naturligtvis aldrig.

  Min sagesperson var inlagd på ett hem för gamlingar, men vågade inte ta upp saken på rätt nivå. Sagespersonen var fullt normal, kunde umgås med sina barn och mej utan bekymmer.

  Se själv till att DINA gamlingar får möjlighet att rösta rätt!

 37. Tack samnyt. Sacklig o trevlig interjyv utan hat som är så vanligt bland politiker o etablerad eller gammelmedia. Finns många kloka personer som inte får komma fram i Sverige på grund av åsikt. Vi har ett sjukt samhälle med en lit som bestämmer åt befolkningen. Valet är jag också orolig över vad det kommer för käft smällar från politiker o media. Men samtidigt har nog svensken ledsnat på att vara slav åt staten så dom får leka GUD med våra pengar.

 38. Det är helt beroende på hur väl alla kommuners valnämnd fungerar. Om alla röster räknas och om det stämmer överens med alla registrerade väljare som röstat.

 39. Det här valet 2018 kommer ju att i mångt och mycket att handla om den helt vansinniga invandringen.
  Vi som är kritiska blir ju beskyllda för både det ena och det andra, bla för att vara främlingsfientliga. Nej, jag tror inte vi är mer främlingsfientliga än någon annan.
  Däremot så är vi mer ekonomiskt sinnade, vi kan det här med att räkna med plus och minus.
  Vår välfärd som lockar hit hela världen byggdes upp på en balans mellan inbetalning av skatter och utbetalningar av olika ersättningar och hjälp för den som råkat illa ut av någon anledning. Det sk socialförsäkringssystemet.
  Ett slags försäkringsbolag med andra ord.
  Vad skulle hända med t.ex. Folksam, eller något annat försäkringsbolag om de började betala ut ersättningar till även de som inte betalt premien för t.ex bilförsäkringen och krockar?
  Det bolaget skulle gå i konkurs.
  Nja, nu har jag iaf fått skrivit av mej lite.
  Tack Samhällsnytt.

  • Sossarna lovar mer välfärd men det är bara ett skämt med 66.600 nya uppehållstillstånd första halvåret i år måste alla tillgängliga resurser gå till migranterna. Moderaterna lovar skattesänkningar men även deras möjliga resurser måste gå till invandringen. SD kommer skära ner resurserna till migranterna och då har de verkliga resurser för både mer välfärd och kanske också lite skattesänkningar.

  • Det är våra politiker som har pumpat in ett alldeles för stort antal utisar, av alldeles för låg kvalitet.

   Det är inget att undra över att människor är förbannade när de begriper att deras skattepengar går till försörjning av de utisar som inte har den ringaste möjlighet att försörja sig i den omfattning som behövs för att deras egen sort inte ska snylta på våra skatter.

   Obs att det finns andra f d utlänningar som försörjer sig i ungefär samma grad som svenskar. De är inte att klaga åt; de sköter sig också polisiärt sett.

 40. Helt klart är eliterna inom politik och media livrädda för att andra perspektiv än deras egen smörja ens ska få uttryckas, vare sig det gäller tal, skrift, bild, video eller radio. De ser sin tidigare överväldigande och fullständiga dominans minskas och svarar med totalitära metoder. Inget att förvåna sig över, men det påminner inte så lite om början av kollapsen för Östeuropa på -80 och 90-talet. Läs Orwells 1984!

 41. Känns som att denna gång kommer det vara mest SD are i vallokalerna och att vi tittar snett på sossar.

 42. Fusk i vallokalerna kommer att vara svårare i detta val. Speciellt skall man övervaka de distrikt där SD var små förra valet, där kanske det finns färre valförrättare som är SD. Sedan finns en riks med poströster och utlandsröster från ambassaderna.

 43. Socialdemokraternas skuld i det som skedde i Sverige är enorm. Gemene man kan se välfärden vittra sönder framför våra egna ögon. Valet kommer att bli oerhört smutsigt och jag fruktar att vänstern kommer att göra allt för att behålla makten. Det största hotet för Sverige utgör inte en utländsk invasionsstyrka utan en inhemsk, maktgalen, skrupulös ”nyadel”. Den vänsterliberala PK maffian.

 44. Det är klart att det ska vara så.
  Så har det alltid varit, mer eller mindre öppet.
  Sedan är det en annan sak att svensken är inte gjort för demokratin, faktum är att svensken är livrädd för äkta demokratin.
  Och detta mina vänner är kalas för dagens politiker.

 45. I en saga visade en lill-groda sin uppblåsta hybris för alla som såg på: istället för att hålla sig i den göl han hörde hemma & fullgöra sina tråkiga uppgifter där festade han med stor-paddorna! En besviken bäver sa: ”-Dum som en planka, vet inte var han är eller har för uppgift”. En mård menade att: ”-Omdömet måste ha påverkats av den gassande solen..”

 46. De som verkligen skulle behöva inhämta den här typen av information gör det inte. Vi är illa ute som nation.

 47. Hoppas så evinnerligt att SD blir så stora att hycklarsjuklövern blir tvungna att prata med SD. Helt sjukt fetman skriver, att prata! Här är det sju pajaspartier som inte ens vill prata med ett av de största partierna i Sverige!

  Tyvärr kommer pajaserna göra allt för att hålla SD utanför, om det så innebär en pajasregering av alla sju pajaspartier.

 48. Kommunismen mördar. Det sker bara i olika takt.
  Just nu sker ett folkutbyte och förtryck med etniska grunder.

  • Manifest från Ventotene är grunden till EU negativt kommunistisk ”utveckling”
   De ska blanda oss folk som djur.
   EURABIA bli multinationell.

  • Att förbereda unga svenska kvinnor på föda i bilar med risk för spädbarnsdöd, att låta gamla människor vara så undernärda att de dör, att låta flickor gruppvåldtas och låta förövarna gå fria men flickorna begå självmord, att ”låta” operationsköerna vara så långa att människor dör,
   är bara en bråkdel av av konsekvenserna i vårt nya Marxist-Sverige.

   • I min värld är ordet fruntimmer inte förklenande på något vis. Det är feministerna som har förstört detta som så mycket annat.

    • Fruntimmer var från början en fin beteckning på de kvinnor som tillhörde ett hov, en adelsmans åtföljare osv. Tyska: Frauenzimmer, bokstavligen ”fru-rummet”, dvs där de höll till.

     Med tiden har ordet sedan ändrat i betydelse, så att det nu betyder EN kvinna.

    • My comment was written in jest. I admire her. She is mostly dead right. No problem. Let’s hope she will be successful.

 49. Ja, och hon har absolut RÄTT .
  De DDR propaganda sätter allt
  som bara blir möjlig för att stoppa SD .

 50. Jag är lite smått kär i Katerina Janouch. Eller rättare sagt jag är lite kär i alla Sverigevänliga kvinnor. Äh va fan jag är kär i ALLA Sverigevänner!

 51. Jag tycker inte att Janouch gör någon bra analys. Jag delar oron om vissa utvecklingstendenser vi kan se men hon använder för grovt artilleri. Kritik vinner på precision och nyansering.

  Att avfärda legitima upphovsrättsintressen som ”nedmontering av demokratin” är väldigt osakligt och att det ”begränsar pressen” att Egor Putilov inte släpps in i Riksdagens lokaler och att detta liknar kommunistiska diktaturer är ju inget seriöst påstående.

  Janouch borde utveckla risken för manipulation av valet ”inifrån”. Av vem? Hur? Nu är det bara svepande anklagelser och misstänkliggöranden. Sådant är lika skadligt för samhällsdebatten och demokratin som det Janouch kritiserar.

  • När det gäller Putilov är all OK OM han behandlas likadant som andra skribenter. Annars är det ett odemokratiskt angrepp mot en del av vår press.

   • Min första kommentar byggde på textreferatet ovan. Nu har jag lyssnat på intervjun och modifierar min kritik. Janouch säger mycket klokt och det blir annorlunda när man har hela kontexten t.ex. när hon nämner Putilov. Fortfarande undrar jag dock om hon riktigt har fattat upphovsrättsaspekterna. Hennes spånande om manipulation av valet känns fel när de inte konkretiseras. Så säger hon också ”inte vet jag”. Nej just det.

   • 1) besök gärna lokalen på morgonen och några gånger under dagen för att se att alla valsedlar finns i facken. Anmäl ev fel till valnämndens ordf. Om den inte vill åtgärda felen, kontakta polisen.
    2) Var med och kolla sammanräkningen. Notera antalet röster.
    3) kolla att samma antal senare uppges på listorna i lokalpressen och på nätet.

  • Jag tycker inte du gör någon bra analys. Hon använder några få exempel på hur samhället snabbt förändrats till det sämre för folket.
   Jag kan definitivt känna igen det hon tycker sig märka.
   Vi är freds-lulliga i Sverige och anar alls inte oråd på samma sätt som någon som redan upplevt förtrycket i ett kommunistiskt land.
   Hon känner igen signalerna, metoderna för att tysta kritiker och konsekvenserna det fått på befolkningen.

 52. Ja, Kalergi’s plan ar pa vag att lyckas, oerhort farligt. For mer information las:
  https: //fitzinfo.wordpress.com/2018/06/29/kalergi-plan-archive/

   • Mycket bra artikel, obligatorisk läsning!

    Ur Kalergis bok Praktischer Idealismus del 1 Adel, från 1925, framgår att en förutsättning är att genomföra vad som kanske är den största etniska rensningen någonsin. Europas olika folkslag skall genom mångkultur ersättas, vilket han redogör för på sidan 22:

    ”Den fjärran framtidens människa kommer att vara en hybrid. Dagens raser och kast skall falla offer för den tilltagande övervinningen av rum, tid och fördom. Den eurasisk-negroida framtidsrasen, till det yttre lik den gammalegyptiska, skall ersätta folkens mångfald med personlighetens mångfald.”

    • intressant är formuleringen om mångfald …. det man så ivirigt förespråkar idag är precis det man vill få bort i denna texten …
     Vad säger vår socialistregering om detta …. är inte detta en form av rasism att få bort olikheterna

     • Det mest intressanta är
      att folk ”jobbar” med denna filosofi,
      sedan 1925….?

 53. Man borde för säkerhets skull kalla in neutrala valobservatörer.
  Jag är helt övertygad om att 7- klövern är opålitliga i detta sammanhang och det gäller i synnerhet de rödgröna plus Vänstern.

 54. S är deperata tar till alla lögner, odemokratiska metoder, fake news och trixande i allmänhet.
  Jag kom in i Svedala fullmäktige 2002, det fanns inga gränser för den mobbing jag och min kompis fick utstå.
  Enkla grejor som att inte låtsas se när man begärde ordet ordförande S som med skadeglädje i rösten klubbade snabbt och med kommentaren nu han jag före.

 55. Där har hon helt rätt, dessutom är valfusket redan igång genom att Lövenregimen i samtal med Google som äger Youtube begärde en ökad Censur, vilket verkställdes. Så vissa partiers vodeor raderas systematiskt från youtube, trots att de inte ens innehåller några olagligheter. Det spelar ingen roll vilka partier det är, det är definitivt VALFUSK! Och därmed kan man klassa ”sverige” som en diktatur, demokratur är för snällt!

 56. Valsedlar tar JAG med mej till vallokalen. Skall bli intressant hur det kommer att se ut. Valsedlar och ev troll som agerar fientligt.

  • Största risken för ”oegentligheter”,
   är väl vid rösträkningen och
   sammanställningen av resultaten…?

 57. Vad det gäller just yttrandefriheten är jag inte särskilt orolig, Visst, vissa bakslag kan komma att ske men anden är redan ur flaskan och folket för medvetet för att några större inskränkningar ska kunna ske med någon större framgång. Det är folket som vaknar i en snabbare takt än politikerna kan förhålla sig till.

 58. Hon har helt rätt!

  En av de tidiga varningssignalerna var när man kopplade innehavarna av vissa åsikter till psykisk sjukdom – och då tänker jag på alla som fått diagnosen islamoFOBI. Dessutom utfärdat av människor som inte har någon som helst befogenhet att diagnostisera andras psykiska ohälsa.

  Den viktigaste orsaken har ledarsidorna.se tangerat när man förutsett att partistödet till bl a [S] kommer att rasa och samtidigt kommer hälften av deras personal att bli arbetslösa. Det är sannolikt detta som får paniken att sprida sig, och man tar till ytterst smutsiga medel för att kunna fortsätta att smörja kråset vid köttgrytorna.

 59. Tror jag måste fria till Katerina……trots att jag är gift.
  Men,oj, då måste jag ju bli Muslim…..får nog inhibera giftermålet, menar frieriet 😉

 60. När Sveriges statsminister, Stefan Löfven, offentligt går ut och kritiserar Katerina Janouch’s privata åsikter
  betyder det att vi ska ta den här kvinnan på allvar.

 61. Katerina du har förmodligen rätt.
  Men det gör inget , Sverige lever på lånad kredit och ekonomi.
  Så oavsett vem som styr så kommer krisen oundvikligt och pengarna kommer sina.
  Löfven vet det och gullar med Kennedy, han kommer fly när det fallerar.
  Kvar blir vi som betalat snällt och troget och tyvärr så kommer det inte finnas ett skatteavdrag för att vara en flitig medborgare .
  Valet 18 kan påverka framtiden men tror att vägen är tyvärr bestämd redan.

 62. vet oxå en person från fd. Tjekoslovakien …. denna person säger samma … känner igen samma mönster, samma språk och samma signalspråk som oppositionen måste använda sig av för att kunna prata utan reprissalier. osv osv

  För att känna igen diktatur beteende måste man levt i det för att förstå det fullt ut, så sa denna personen. Att se dom små detaljerna …

 63. Hela Sverige är full av migranter som jobbar i bl a detaljhandeln med bidrag, skäggiga ungdomar, medan
  arbetslösa svenska 40-50 åringar går på A-kassa.

 64. Katerina Janouch är så bra och hon har alldeles rätt i allt hon säger och att ordet demokraterna ska bort i Socialdemokraterna.Det har jag skrivit tidigare om också.

    • Islam strävar förvisso efter globalisering. Deras mål är Ummah, världsgemenskapen där islam råder överallt och alla är goda muslimer. Dock säger mig någonting att detta mål ligger många generationer bort och krigets hus skall råda oavbrutet innan dess.

 65. Att valet kommer att riggas råder inget tvivel om, det har jag insett sedan länge. Jag kommer inte bli förvånad om det ställs in i ett utropat undantagstillstånd. Vi är många som kommer att förlora livet i kommande demokratiavveckling.

  • jag misstänker att man förutom de vanliga räkningarna i vallokalerna, samt sedan kontrollräkningen på länsstyrelsen, kommer i år att se till så att det blir ytterligare en kontrollräkning …. man kommer att se till så att folk trotsigt mass-anmäler misstankar om valfusk i SD:s favör.

 66. Undrar vad det va som fick den kvinnan att ändra sig?
  Jag kommer ihåg det hatat hon framförde mot Posten och deras anställda när SD skulle dela ut sin valinformation.

 67. Är. Inte Janouch framförallt Tjeck? Hon är ingen Svensk. Blev det krig står hon inte på Sveriges sida. Varför ska en massa utlänningar alltid uttala sig om Sverige? Det är inte deras land. Dom kan åka hem till sina länder som är så jävla fina o bra

  • För att oftast de ‘utlänningar’ verkar vara de som vågar öppet och klart berätta om hur det står till i Sverige? För att de har erfarenheter med ”regeringar” som Sverige har plågats av de sista decennier?

   Helt enkelt, för att de inte är rädda för att bli rasiststämplat (osv).

  • Gör det nån skillnad var man är född när man kritiserar lögn och korruption i svenska regeringen? Ska du försvara lögn och förskingring svenska regeringen håller på med, är det OK för att det är svensk lögn? Inskränkt!!!

    • Då är du en av dem idioter som förstör landet. Själv tycker jag att alla med IQ<80 som du ska ut ur landet!!! F ö : Sverige fungerar inte…

     • Du som är så smart och med så hög IQ. Lär dig skriva ”de” och ”dem” på rätt sätt i svenska språket
      ….. till att börja med.

  • Blev det krig så vet vi inte vilka som står helhjärtat för Sverige. Kanske achmed offrar sitt liv för Sverige, och kanske någon etnisk svensk flyr till säkert land.

 68. Man kan få lov att uttrycka sin åsikt oberoende var man är född ! Dessutom har hon rätt fast hon inte är Svensk !

 69. vi kommer alltid att ha invandring och utvandring!!
  det gäller bara att veta vad det är som invandrar!!
  ska vi ha folk som invandrar måste vi veta deras bakgrund och det
  måste invandraren också veta, vem hen är och vad den har i sverige att göra!!
  det enda partiet som inte har skuld till dagens förda politik är sd!!
  så då vet man vad man ska rösta om man vill få ett slut på
  kommunismen och åsikts korridoren som bara blir
  smalare och smalare!!
  rösta för demokrati rösta sd!!

 70. Katerina är en pärla som beskriver sanningen och det tål inte regimen och lakejerna i slasktidningarna.

 71. OT: verkar vara ett bra initiativ !

  Sofie Löwenmarks nya projekt Stiftelsen Doku: Ett Expo för den jihadistiska miljön

  Stiftelsen Doku är namnet på Sofie Löwenmark och Magnus Sandelins nya projekt som ska granska den jihadistiska miljön i Sverige. Den ny stiftelsen ska verka som ett Expo för den jihadistiska miljön, enligt dess medgrundare Magnus Sandelin.

  https://nyheteridag.se/sofie-lowenmarks-nya-projekt-stiftelsen-doku-ett-expo-for-den-jihadistiska-miljon/

  • Modigt. Frågan är bara när DN och EXPO kommer att kasta brun-klet på dem. De kan inte räkna med något stöd från PK, LO eller Bonniers. Tvärtom.

   • ja det kommer väl en artikel snart där man släpar dessa stackars personer i smutsen och kölhalar dom

 72. Detta fastnade jag för:”När man inte släpper fram en journalist för att granska makten visar man att makten har något att dölja.”

 73. Detta fastnade jag för; ”rösta inte på de partier som ställt till med den nuvarande röran, utan på något av de andra partier som inte varit arkitekter bakom dagens kaos.”

  • Janouch är engagerad i Medborgerlig samling, men hennes åsikter ligger närmare SD och Afs.
   Med kan nog floppa rejält i valet.

   • MED kan inte floppa med tanke på att dom aldrig varit stora och ingen nånsin förväntat sig nåt av dom, Sossarna kan däremot floppa, med under 20% vilket vi får hoppas på. MEDs partiledare är inte direkt så karismatisk som Åkesson, dom kommer få svårt att lyckas, även om jag gillar det dom står för mer än SD.

  • ”något av de andra partierna”……

   Jag ser bara ett vettigt alternativ.

   SD i September 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 74. Janouch har, precis som jag, vaknat och befriat sig från hjärntvättens förlamning. En fantastisk kvinna, humoristisk och smart.
  Boktips: ”Bilden av Sverige”.

 75. Bra intervju med Katerina Janouch! Ingen vettig människa röstar på de antidemokratiska kaosarkitekterna. Liksom Katerina Janouch befarar jag att de antidemokratiska kaosarkitekterna kommer att manipulera valet.

  • Inför förra valet mailade jag Mellin på Aftonlögnen och föreslog att EU skulle skicka valobservatörer.
   Tar alltid med mig egna valsedlar för av någon anledning har dom varit slut vid ett par tidigare val.

  • Anmäl dig som frivillig till lokala valnämnden sä kan du personligen övervaka hur det går till i en valkrets. Dom brukar behöva folk….

 76. Det hon beskriver kan inte bedömas som en risk.Det är redan ett faktum!Min sambo har jobbat kommunalt men går i pension nu.Hon har inte på något vis kunnat uttryckt sina politiska ståndpunkter vid diskussioner på arbetsplatsen de senaste fem åren.Detta p.g.a risken att bli uppsagd.Det är fruktansvärt!Och den som kan namnge en socialdemokrat som är endera social eller demokratisk förtjänar någon form av utmärkelse.Skulle man hitta någon som innehar båda dessa egenskaper borde ett Nobelpris ligga inom räckhåll!

  • Under min tid som varvsarbetare, för mycket länge sedan, fick man nästan aldrig sparken. Men säga att man röstade borgerligt vara lika med utfrysning av de andra som oftast var sossar eller ibland kommunister.
   Var själv övertygad sosse på den tiden och medlem i SSU. Med rätta.
   I dag vill jag spy på sosseriet som inte alls liknar det som var en gång.
   Vad gäller att manipulera folk, hur skulle det gå till? Om en valsedel jag vill ha saknas åberopar jag detta och ser till att denna kommer fram. Att ta ett annat partis dito låter för mig helt befängt. Kommer att rösta SD den 9/9.

   • Alla val jag har deltagit i har alltid någon eller några valsedlar alltid varit försvunna, men det har inte gällt sossarnas. Jag påstår att sossarna alltid har hållit på med valfusk. Svensken har inte haft och kommer inte att få förstånd att fatta det.

  • Jag hopps att hon inser sina plikter som pensionär och kommer ut ur garderoben, gärna vid avskedstårtan.

 77. Socialister förnekar sig aldrig.
  Socialister har aldrig varit demokratiska. Deras ideologi förespråkar att en elit ska styra till den dag då folket kan ta över makten själva. Men eftersom folk i socialismens ögon är opålitliga så kommer den dagen aldrig att inträffa.

 78. Jag är både tacksam och förvånad att Katerina förbarmar sig över sveriges förfall. Själv är jag sugen på att på sikt emigrera till exempelvis Tjeckien. Jag har gjort många tjänsteresor till Tjeckien och känner mig helt trygg med att vandra genom Prag på egen hand mitt i natten, vilket inte låter sig göras i våra större fd. svenska städer.

 79. Inget av 7 Klöverpartierna har presenterat något Revulotionerande
  som innebär en Förändring av det som idag ÄR…

  Och det KRÄVER Folket nu, samtliga
  Svenska Innevånare ÄR helt överens om den Saken..Trycket från Folket har ALDRIG varit så Kompackt…

  Visst det finns enstaka BEROENDE Individer som INTE vågar gå emot den som FÖDER dem, men dom ÄR INTE många och ej i avgörande position vid ett VAL…

  Att sitta i en RÄVSAX som samtliga Politiker gör i 7 klövern och gå in i en LÅG konjuktur med minst 50% av FOLKET emot sej ÄR ingen Drömtillvaro och defenitivt inte i SVÄRIGÄ …där det redan PYR i NoGoZonerna och ligger latent i övriga Zoner som ÄR på G..!

  Det ENDA som kan rädda dessa 7 Klöverpartier ÄR att FOGA sej för massan och gå deras Vilja till mötes.
  Och det VET dom därav Inga nya Löften som dom Vet att dom inte kan Infria själva eller tillsammans…!

  Deras sammarbetesvilja ÄR Noll och Intet som dom bevisade i DÖ..
  Höger och Vänstertänkare kan Inte regera tillsammans mot ett MÅL ..
  D v s SVÄRIGÄs Väl och Ve..!

  SD däremot har lika mycket H-V i sej
  och hos sina VÄLJARE så det kommer fungera utmärkt att ge till de Rika o ta.från de Rika som att Ge till de Fattiga och även Ta från de fattiga.

  M a o finns INGET annat Alternativ.

  • Samt att Samhällsnytt inte får ha annonser från Google, YouTube kanaler tas bort.. Samma sak med Facebook. Kan det möjligen vara kopplat till regeringens möten emd Google och Facebook? Vissa organisationer blir även av med sina bankkontong samtidigt som vi rusar mot ett kontantlöst samhälle. Jag tror du förstår vart vi är på väg.

 80. Det senaste från DÖ-skallekartellens Kaossverige:

  ”Sovande familj utsattes för stenkastning – fönster krossades där barn låg och sov”:
  https://www.jp.se/article/stenar-kastades-mot-familjs-lagenhet/

  ”Storbråk med påkar och järnrör – polis på plats”:
  https://www.expressen.se/gt/storbrak-med-pakar-och-jarnror-polis-pa-plats/

  ”Jätteslagsmål på Heden”:
  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/j%C3%A4tteslagsm%C3%A5l-p%C3%A5-heden-1.125319

 81. Om SD skulle få 30% i höstens val och att vissa partier går samman i någon typ av
  överenskommelse för att blockera SD vilka åtgärder skall då vidtas?

  • Det får gå ytterligare fyra år, så kanske en situation finns där de ökar ytterligare 20%

   Frågan är om de andra partierna vill det. De kan välja den röda tabletten eller den blå tabletten. Båda två leder till samma slut. Den blå tabletten tar bort sjukdomen fortare.

 82. Som mångårig LO-facklig förtroendevald blev jag ständigt vittne till vidrig manipulation vid nomineringar och val, så jag tar för givet att manipulation vid riksdagsval är lika utbredd av den socialistiska rörelsen.

  • Har du mer info om hur EXPO åsiktsregistreade medlemar inom LO? Detta på uppdrag av LOs ledning för att förhindra att SD medlemar kunde stiga inom LO och få förtroendeuppdrag?

 83. Under Trump har AFA/Antifa terrorstämplats och de kan få 15 års fängelse.

  ”In general.—Whoever, whether or not acting under color of law, while in
  disguise, including while wearing a mask, injures, oppresses, threatens,
  or intimidates any person in any State, Territory, Commonwealth,
  Possession, or District in the free exercise or enjoyment of any right
  or privilege secured to him by the Constitution or laws of the United
  States, or because of his having so exercised the same, shall be fined
  under this title, imprisoned not more than 15 years, or both.”

  https://www.congress.gov/bill/115th-congress/house-bill/6054

 84. Så här uttryckte sig 68:a vänstern. Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin! Dagens vänster, miljömuppar och socialister ja t.o.m centerpartiet jobbar på att förverkliga detta. Nu måste vi svenska förnuftiga människor sätta stopp för detta den 9.e september, lovar ni det? SD 2018

 85. Detta har jag befarat hela tiden…..
  Har även sökt bl. a Marcus Oscarsson med undran vad som görs för att motverka detta. (Inget svar från någon av de tillfrågade)
  SD kommer förhoppningsvis att lyfta detta före valet och vidta åtgärder.

 86. Om man ska se Katerinas farhågor ur sitt värsta perspektiv är valet 2018 det sista under överskådlig tid. Steget efter manipulation är diktatur – dvs slut på fria demokratiska val.

  • 2018 blir ett symboliskt val. Kommunisterna kommer att manipulera bort SD och eventuellt AfS. SD blev bortmanipulerat förra gången.

  • Valet i år blir ett ödesval. Jag hoppas verkligen folk vaknar och inser hur farligt det är att rösta på någon i 7-k. Får dessa makten ytterligare fyra år är det slut med yttrandefriheten i Sverige.

 87. Förr var det så att media granskade makten. Media var på folkets sida. Idag är det tvärtom, media är gifta med makten och går maktens ärenden och granskar folket istället! Har du en ”avvikande” åsikt kan du räkna med att riskera att bli förföljd och uthängd i media.

 88. det har framkommit så mycket skit o hyckleri o dubbelmoral från MP håll att man blir häpen över vilket skit parti detta är.
  MP betyder inte Miljöpartiet utan Maktpartiet de har ingenting med miljön o göra öht.
  jag tror jag gör så i höstens val
  George Carlin – Why I Don’t Vote
  https://www.youtube.com/watch?v=qxsQ7jJJcEA

   • Vår skuldkänsla måste underhållas, vi får aldrig må riktigt bra.
    Förr hette det global uppvärmning, nu heter det väl global temperaturförändring. Mera heltäckande s a s.

    • Miljöstatistik är viktig att ta fram ofta, så att man vet vad man talar om till skillnad från annan statistik. T.ex vissa gruppers kriminalitet osv osv.

     Ökningen av våldtäkter och annat grovt våld beror på ökad anmälningsbenägenhet, men då det kommer till ökningen av hatbrott tar man aldrig upp detta som en rimlig förklaring till den ökningen.

 89. Katerina Janouch är en oerhört kraftfull debattör. Men I Svt och mainstreammedia förekommer hon ytterst sällan.
  Undrar varför???

 90. Lyssnade på Rix FM i bilen igår och Löfven gjorde nåt tal för sossarna inför valet, har aldrig varit med om maken hur alla partier snackar mer om SD än om sitt eget parti när det är valår. Snacka om att totalt ha tappat det.

 91. Detta råd borde inte behövas, men nu är svensken en fullständig idiot. Absolut att hon talar för döva öron.

 92. Vad fasen var det för folk som satt och lyssnade på Löfven i Almedalen… -Folk från de fina och rika områdena säger jag. Jag hör inte någon alls som har ett enda gott ord att säga om den figuren.

  • Löfven umgås med Kennedys i USA såg vi ju nyligen…och Anders Borg med fru Dominica hänger med asylmiljadrdären Jan (S) Emanuel på dennes lyxyacht.

   • Salongssocialister allihop, håller varandra bakom ryggen då vet dom att deras trygghet är säkrad.
    Politiker och deras anhang är och kommer alltid att vara skatteparasiter

   • Jan-Emanuel en sosse som skott sig gott på flyktingindustrin….
    Man vet ju vilken agenda som ligger bakom dessa tårars väl och ve om flyktingar…STAVAS: pengar

 93. Lyckas inte diktator Röfvén manipulera valrösterna till sin fördel så kommer han att gå ut och ogiltigförklara valet med hänvisning till andra staters påverkan

 94. 7-klovern kommer att fuska med valet. De kanske inte kan fuska till 100% men de kan sakert mygla med roesterna saa att de faar 30% mer an de skulle haft.

 95. Jag har ansokt pa tva platser om att fa bli roestraeknare men blivit nekad. De haller koll pa vilka som roestar pa vad.

   • Inte nu langre. De har nog insett att folk misstaenker valfusk och gor allt for att halla vanligt folk (icke sossar eller muslimer) borta fran roetraeknandet.

    • Eller så hade dom redan full besättning på dom två platser du prövade. Det är nån månad sedan dom var ute o preliminär kollade efter folk om jag förstod rätt av vad bekant nämnde som fortfarande är valförättare

     • Jag var ute i god tid och ansokte i april-mars och har sen mailat tva ganger och fragat hur det gar. De svarade att de skulle hoera av sig vilket de givetvis inte gjort.

 96. Väl rutet, Katerina. Synd att det tog så lång tid för dig att inse vad för sorts människor åsiktsetablissemanget i Sverige består av, men bättre sent än aldrig. Alla modiga röster behövs.

 97. Var det inte fröken jabouch som hejade på brevbärare som vägrade dela ut SD – reklam för några år sen? Hycklare.

 98. EU, FN och Agenda 2030 är fascistiska oligark institutioner grundade av Rockefeller. De skiter fullständigt i vad folken vill eller tycker. De vill kontrollera och parasitera på världens folk. Theresa May, som också är en oligark-medlöpare, precis som Stefan Löfven, Merkel och Macron, försöker nu stoppa det engelska folkets vilja att lämna EU. Den amerikanska kongressen undersöker korruption mellan ”Demokraterna” och Kina. Kommunism står på agendan för världens folk…

  INALLY! Congress Launches Investigation Into Chicom Control Of Democrats
  https://m.youtube.com/watch?v=GvU5P2tD88o&feature=youtu.be

 99. Valet är manipulerat, Google, Facebook och Youtube gör allt för att stoppa och förstöra för oppositionen.

 100. Jag har tidigt för ledande inom SD påtalat vikten av att få in valobservatörer från Norge, Finland och Danmark (De länder som har mest att förlora på en fortsatt 7-klöverpolitik) Vi hoppas att det föll i god jord.

 101. Risken är påtaglig. Regeringen och dess lakejer babblar sedan en tid tillbaka om ”utländska aktörer/krafter” som kan/ska försöka påverka valet. Det kan mycket väl vara så att de själva ska göra det.

  • klart det är dom själva. Farliga och verklighetsfrånvända människor som sitter tryggt i sin kammare och kämpar för att kvarhålla, för vad skall dom göra sen…..

 102. Alla här behöver kontakta våra representanter i kommunen och påtala att dom måste ha en företrädare vid valsedlarna,så dom inte tas bort av någon sjuk demokratihatande åsna.

  • Jag kan GARANTERA att man kommer att kunna hitta vallokaler där någon ha kastat bort, smusslat undan eller gömt SD:s valsedlar. Eller AfA:s.

   Ett trick förr var att man bara la fram en liten del av valsedlarna, och sedan fyllde på efter hand som människor röstade.

   Offra gärna själv någon timme åt att bevaka t ex SD:s valsedlar!

   Bra att vara närvarande klockan 20 00 när funktionärerna räknar valsedlar. Det är meningen att du ska vara med och se om någon fifflar med något,

 103. Katerina rocks!!!! Valet 2018 är det val som ALLA oroar sig för, vi SD:are vill vinna och kunna vända skutan!!!! 7-klövern har nog massa olika idéer på hur de ska manipulera valet redan nu. Så åtgärder måste vidtas!!!!!

 104. Internationella valobservatörer är nog vad som måste vara här. Sjuklöver patrasket som ställt till med det här helvetet i vårt land kommer att försöka tysta alla som kritiserar dom. Vi måste se till att alternativ media kan leva vidare. Jag ger 50 kr i mån till Samhällsnytt, Nya Tider och Granskning Sverige hoppas andra hänger på och gör det samma. Vårt land måste räddas från total undergång genom den här vansinniga islamiseringen. Rösta rätt och stödj alternativ media.

 105. Lyssna på denna viktiga intervju! Skadas mänsklighetens och alla levande organismers DNA av det bombardemang av strålning som vi utsätts för? Påverkas spermier och fertilitet av den? Påverkas hälsan? Ökar cancerrisken? Ökar aggressivt beteende? Det gammaldags etiska och moraliska tänkandet har till viss del försvunnit. Kan detta bero på strålningen?

  ”Professor Olle Johansson om faran med WIFI och mobiltelfoni. Full version.
  Nya Tider

  Docent i neurovetenskap och chef vid enheten för experimentell dermatologi på Karolinska institutet i Stockholm. Han har en docentur i cellbiologi, histologi och neurobiologi. Olle Johansson har varit med och författat ett stort antal vetenskapliga originalarbeten, översiktsartiklar, bokkapitel, till exempel i tidskrifter såsom Science och Nature. Han har disputerat för medicine doktorsgrad vid Karolinska institutet.

  Bland Olle Johanssons forskningsarbeten märks:

  Exponering av hud på kort avstånd från bildskärmar. Redan efter 4 timmar kunde noteras hudförändringar hos vissa av försökspersonerna. Efter 24 timmar hade dessa återgått till det normala.

  Han har även forskat om sambanden mellan utbyggnaden av FM-radionätet och mobiltelefonnäten och hudcancern Malignt Melanom,
  samt dito om och dödligheten i Alzheimers sjukdom.
  Olle Johansson deltog 1998 i den s.k. RALF-utredningen, men han reserverade sig mot rapporten med hänvisning till att utredningen inte tog hänsyn till biologisk forskning på människor och djur.

  Johansson har engagerat sig för att dagens gränsvärden för elektromagnetiska fält skall sänkas. Bland annat har han undertecknat Salzburgresolutionen och Beneventoresolutionen.

  Johansson har kritiserats för sina slutsatser, som bedömts vara till stor del baserade på hypotetiska resonemang och gå emot vad sambanden egentligen visar. WHO:s cancerforskningsinstitut IARC meddelade dock i maj 2011, att de med hjälp av 21 experter från hela världen nu bedömer att mobiler och DECT-telefoner eventuellt kan orsaka cancer”:

  https://m.youtube.com/watch?v=HozYdQfnp8w

  • Även om jag inte direkt tror på de verkningar som mobiltelefoner osv sägs kunna ha på mänsklig vävnad så menar jag att forskningen i sig är viktig.

   Det har sannerligen hänt tidigare i människans historia att man har gjort uppfinningar av olika slag för att sedan konstatera negativa effekter.

   Ett exempel, där det var betydligt lättare att konstatera något, var radar- Vi som har arbetat med radar kanske har provat att hålla handen i en stråle från radarn. Även med en ganska oansenlig radar kan man då notera uppvärmningen av t ex handen, och en rejäl radar med kanske 100 km räckvidd ska vi inte tala om alls..Om detta var skadligt, och om det ÄR skadligt vet jag inte, men forskning är alltid nyttigt när man inte vet.

 106. Fake News är exempelvis i nyheterna i dag med den låga arbetslösheten för ungdomar. Försäkringskassan har öst ut lönebidrag andra bidrag till ”hitta på jobb” till dessa grupper det sista året för att kunna visa bra statistik men i verkligheten utan dessa bidrag skulle arbetslösheten sannolikt ligga som övriga Europa runt 12 till 15% så Sverige är inte olikt andra länder.

  Med världens högsta skatt kommer man långt men det är FAKE NEWS av högsta rang.

 107. Åsikt och yttrandefrihet startades redan i skolan, men tvärtom i skolan, där hade man ingenting att säga till om och just därför har vi vanliga svensson som är livrädda för att säga sanningen om verkligheten!

 108. PK är strukturella rasister!

  I åratal har man undanhållit Svenskar med svenska utbildningar, från jobb som istället har gått till utlänningar.

  PK har även gett utlänningar bostäder nära jobben, samtidigt som Svenskar som har skattat för dessa bostäder får vänta 10-15 år.

  PK är inte humanister, de har skapat ett gränslöst samhälle med mord, skjutningar, kriminalitet, våldtäkter, medborgarskap till folk som åker hem på semester dit de har flytt!

  Är förmodligen den svenska låga självkänslan och den passiva aggressiviteten som sänker Sverige?

  PK tuggade före VM om Sveriges landslag, under pågående VM-resa om Sveriges storhet med ett enda spelmål, fortsätter prata om svenska landslaget efter hemresa!

  Det tycks inte störa någon att Nationalismen kretsar kring Landslaget.

  Ett land som inte har en egen officiellt antagen Nationalsång, hyllar sitt landslag, skriker rasister åt alla som vill bevara Sverige!

  Svenskar behöver anmäla till DO och JO, när Svenska PK diskriminerar och gör rättsövergrepp mot Svenskar.

  Det spelar viss roll, Sverigevänliga partier kommer att kunna hänvisa till dessa övergrepp senare. Visa hur PK har skadat alla.

  • Vi har all anledning i världen att justera läget i Sverige, så att vi nollar alla de effekter som hrr Bildt, Göran Persson, Reinfeldt och Löfven har ställt till med.

   Och då måste vi ändå ta itu med vissa effekter av Palmes hand – han var ju den som började ta hit personer vi aldrig hade önskat oss.

   • Palme var så tidigt ute att resorna till Sverige inte var så vanligt förekommande som de är nu. Som jag minns det började det med SPIES i mitten femtiotalet kanske sextio. När blonda svenska flicka reste på semester och träffade grande amore och när hon kom hem började hon kort och gott för ett djävla väsen för att få honom till Sverige. Minns det med en viss avundsjuka. Vad är det för fel med skötsamma svenskar frågade jag mig. Har ofta undrat hur det egentligen gick med dessa förhållanden. Surt sa räven om rönnbären

 109. ”Även om Janouch – som har släktingar som blivit avrättade i Förintelsens koncentrationsläger”.
  Mats, om Förintelsen har hänt, vilket inte kan ha hänt enligt modern forskning, varför sätter man då ”tankebrottslingar” i fängelse i en rad europeiska länder istället för att tillåta en fri debatt, vilket vore självklart i sanna demokratier?

  • Vi kan istället säga att dom dog i koncentrationsläger, eftersom det antagligen var det som hände och att dom inte sköts i huvudet på östfronten för att de förde gerillakrig. Men jag är inte insatt i hennes släkthistoria.

    • Den polske prästen Maximilian Kolbe var en av dessa kristna. Som all information om vad som hände under Andra Världskriget, är även den om prästens död friserad av hänsyn till de nya eliterna.

     • Och Folke Bernadottes vita bussar har fått helgonstatus av den självförhärligande socialdemokratin

     • Och mina föräldrar också fast båda var kristna…Min far ville att Ungern hoppar ut ur kriget och många aristokrater med..Alla åkte in i lägret även Horthy Miklos son..

 110. När jag går och röstar, finns det ingen SD lapp, så kommer jag högt ropa: Var är SD lapparna, för jag ska rösta på dom!!

 111. Jag talade med en vän som jobbar i Norge och han berättade att inga invandrare i Norge är arbetslösa. Alla sätts i arbete. Här i Malmö är det kanske 1 på 100 som har jobb.

  • Du har till viss del fel, väldigt många jobbar av de som är arbetslösa men med droghandel, prostitution olika former, jobbar svart inom taxi och restaurangbranschen.

   • och ändå vill regeringen underlätta för ett nytt studiestartsstöd. Hörde om detta helt hastigt på radio i dag

 112. En batikhäxa från Södertörn blir ny chefsåklagare för hela landet. Snacks om att 7-klövern inför diktatur.

 113. Nej,man röstar givetvis inte på de partier som orsakat problemen och oredan.

  Utan min röst går till det parti som har lösningen.

  SD i mitt fall.

 114. Tyvärr har smutskastningen gått så långt att medelsvensson befattar sig sällan med Samhällsnytt och fria tider. De föredrar aftonbladet eller expressen. Denna idiotiska respekten för överheten tycks vara ung lika lätt att utrota som kirskål

  • precis! och 75% kommer att rösta på sjuklövern. dvs för total massinvandring och totalt folkutbyte. ja, svenskarna får skylla sig själva.

 115. 7-klovern tar ytterligare ett steg mot diktatur. Ny chefsaklagare i Sverige blir en vansterextrem batikhaexa fran Sodertorn.

  • Jajamensan! Låt oss hyra in effektiva valkontrollanter från våra grannländer, som är garanterat varken jäviga eller partiska! Väljarna måste få känna en trygghet att valet gått rätt till!!! Ordning och reda är vad som gäller, eller hur Löfvén, eller bara snackar du som vanligt!?

 116. Sverige kritiserar andra länder gällande yttrandefrihet, med vad pysslar Sveriges politiker själva med?

  Svaret är: Hyckleri!

 117. Svenskar i diasporan har börjat få sig tillsända röstmaterial. Gissa vilka röstsedlar åtminstone vissa av dessa svenskar i Spanien inte får sig tillsända?

  SD:s sedlar saknas i utskicket. Enbart SD, inget annat parti förekommer.

  Alltså en variant av valfusk.

  Sedan röstar en utlandssvensk enligt reglerna, bl a på konsulat och ambassader (tror jag). Vad händer sedan? Kommer det valkuvert en utlandssvensk röstat med fram till sin ”mottagare”? Eller kommer ett annat fram? Det var detta som hände när Österrikes presidentval tvingades göras om. Dessutom är det tillåtet att avge röst valdagen hos personens hemvalkrets. Det visade sig i Österrike att 10000-tals sådana röster avgivits, trots att redan en utlandsröst avgivits. Vad jag förstår, så avslöjades det att personer med falska identifikationer röstade för personer som redan förtidsröstat i utlandet. Av en slump var det några som kom på fusket och slog larm.

  Hur vet vi att inte valkuvert som distribueras via Post Nords system tas åt sidan på vägen och ”görs om”? En del posttjänstemän har tidigare visat sig vara partiska och inte delat ut bl a SD-material.

  I ett land Sverige med fanatiska ”politiskt korrekta” aktivister, så vad hindrar att sådana organiserar sig och gör valfusk.

 118. intressant att även judar som annars brukar sjunga mångkulturens lov har börjat drabbas av mångkulturen. gur blir attackerad av prästen=)))) prästen anade nog inte att han då blev antisemit. janouch som hyllade brevbärarna som kastade SD:s valsedlar 2014 har drabbats av marockanska gatubarn. nu plötsligt förstår dom att sverige är sjukt. sent skall syndarna vakna.

  • Många judar trodde nog att de skulle få tillhöra mångkulturens elitskikt men nu inser de att de har blivit lurade. Typer som Soros offrar vem som helst, även judar, för att uppnå sina mål.
   Kommentera gärna, i synnerhet om du är ashkenazi.

 119. Låter banalt med valfusk/riggat val i Sverige men jag har kanske dålig koll.. det är väl mest efterblivna valbås funktionärer som ogillar demokrati & därmed slänger SD valsedlar som är hotet.

LÄMNA ETT SVAR