I en video som spridits på nätet, men sedermera tagits bort från sociala medier i Kina, talar en kinesisk professor i ekonomi om USA, Donald Trump och Joe Biden. Kontentan är att Kina tillsammans med allierade i USA sett till så att Biden vann valet då han är mycket mer gynnsam för Kina.

Videon har uppmärksammats av Tucker Carlson på Fox News, vilket president Trump postade i sina kanaler på sociala medier.

Professorn beskriver hur man innan Trump kom till makten hade folk i USA:s toppskikt. Men efter 2016 blev saker och ting annorlunda då Trump inte kunde styras. Detta menar Carlson är skälet till att amerikanska politiker under så lång tid har varit så ovilliga att agera mot Kina och låtit dem härja fritt.

Då Trump utgjorde ett oöverstigligt hinder började den amerikanska eliten jobba på att byta ut honom i valet.

Artikeln fortsätter nedan.

Donera då en slant till tidningen. Utan ditt stöd kan vi inte fortsätta att granska etablissemanget.

Du kan swisha 123 083 3350, fylla i formuläret nedan eller klicka här för övriga alternativ.

Professorn nämner även att Trump klagat över Joe Bidens son, Hunters, kopplingar till Kina – vilka han samtidigt bekräftar finns. Enligt Carlson var det därför nätjättarna gjorde allt för allt censurera avslöjandet om Hunter Biden och hans laptop inför valet.

LÄS ÄVEN: Joe Bidens son utreds för skatteaffärer

I oktober intervjuade Carlson en man som arbetat med familjen Biden, som bekräftade att dom är i Kinas grepp efter att bland annat ha blivit lovade ett omfattande lån.