Klart: Böneutrop från minaret i Karlskrona varje fredag

Delningar

Det blir upp till föreningen själv att kontrollera så kraven efterlevs. ”Ett ganska enkelt beslut”

På fredagen fick Islamska kulturföreningen i Karlskrona slutgiltigt ja från polisen för att vid lunchtid varje fredag hålla böneutrop.

– Vi har bifallit den ansökan, precis på samma sätt som i Växjö, säger Klas Werme, rättschef i polisregion Syd till SVT Nyheter Blekinge.

Enligt Werme har det varit ett ”ganska enkelt beslut”, i synnerhet efter att kommunen tillstyrkt ansökan.

Tillståndet kommer dock med en del krav som bland annat handlar om att ljudet inte får överstiga 110 decibel utomhus och 45 decibel inomhus.

Ett annat krav är hur högtalarna riktas.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

962 KOMMENTARER

  • Just nu befinner vi oss i en motsvarande ögonblickbild jämförbar med någon sekund efter det att startskottet gått vid Wasaloppet. Några få böneutrop har just kommit ut på banan. Ska bli intressant att följa om Sverige eller Islam vinner.

  • Tragiskt!?
   Vad det handlar om är att regeringen och vår ynklige Löfven inte vågar ta ställning i frågan!
   Istället så låter han lokala förmågor som polischefer och rektorer på skolor avgöra frågan om böneutrop och om flickor ska tillåtas eller om man så vill tvingas till att täcka sitt hår under lektionstid!
   Vilken polischef eller rektor vilka förmodligen har en partner och barn vågar säga nej till önskemål / krav från muslimer när vi nu enligt Säpo har 3 000 våldsbejakande islamister i vårt land?
   Jag vet var jag står i frågan men ska min familj behöva lida för att Löfven lägger över ansvaret på mig när det gäller böneutropets vara eller icke vara?

   • ”Eliten” fattar besluten i sin upphöjdhet och det är vi som får ta konsekvenserna. Kommer att tänka Anne Ramberg, en riktig mullvad, som sitter priviligierat i en flott våning på Strandvägen vid Nobelparken där hon inte lär snubbla över några burkor i första taget. Pensionärerna får det sämre om allt ska gå till invandrarna. Det får de ta i humanismens namn tycker den goda fén.

 1. – Polisen ger tillstånd till böneutrop, både till höger och vänster, utan att fråga kringboende svenskar.
  – Polisen lägger ner alla sina resurser på att stoppa ”soliders of Odin”.
  – Polisen har inte lyckats gripa en enda stenkastare eller bilbrännare i gettoområdena.
  – Polisen avskriver våldtäktsanmälningar på löpande band.
  Ändo så finns det dom (ganska många faktiskt) som tycker att poliser ska ha 6000 kronor mer i månadslön.
  Ha Ha Ha Ha

  • Hade Kling och Klang gjort sitt jobb och skyddat oss svenskar och vår egendom så hade lönehöjning varit motiverad. Men som det nu är viker dom jämt ner sig, och går hela tiden muselmanernas och vänsteraktivisternas ärenden och då skall dom banne mej inte ha nån löneförhöjning. Det är ju trots allt vi svenskar som betalar deras löner. Den feminiserade och värdegrundsfixerade svenska Kling- och Klang polisen är med stor sannolikhet den mest inkompetenta poliskåren på norra halvklotet. Det är mycket länge sedan man kunde lita på dessa fega feminiserade töntpoliser. Mitt förakt för dom är avgrundsdjupt.

  • Ja Kling & Klang jobbar just nu övertid med att hinna skriva av alla våldtäkts brott, de jobbar frenetiskt med det, och sedan skall det kokas kaffe och serveras varm korv i no go zones det tar på krafterna.

  • Löneförhöjning är en livsuppehållande åtgärd för poliskåren – inte en belöning. Arbetet sedan för förbättringar får ske parallellt. Det är många områden som behöver uppdateras till det nya Sverige: kaffe-och-bulle-chefer, befogenheter, regelverk, lagar, rättssystem etc. Jag ser ingen anledning att tro att SD bara skulle slänga dit en löneförhöjning och tro att allt löser sig med det.

  • Inte ”polisen” utan de socialdemokratiska politiskt tillsatta polischeferna som enbart har sina egna karriärer i blickfältet. Sen att de driver vårt land mot avgrunden struntar de i…

  • 8-klövern med SD i täten lär knappast göra någon skillnad. Du har uppenbarligen missat att SD är öppen FÖR att kompromissa om invandring om man kan få till ett samarbete med Moderaterna. Jimmie Åkesson har skjutit sig själv i foten. SD har tappat sin politiska kompass.

    • Tragiskt att SD:s egna följare missar sådan uppenbar information. Har de andra partierna rätt där de anklagar SD:s väljare för att vara okunniga och lågutbildade? Uppenbarligen är det för många som inte följer med i sitt egna partis politik och hur den ändrats och anpassas under flera år. Det jag tog upp är ju bara ett skrap på ytan. Börjar ni syna SD i sömmarna så kommer ni att hitta så mycket mer. Eller så gör man som vänstern, man lyssnar inte på argumenten utan börjar gapa och skrika istället vilket knappast kommer att förändra Sverige. Tänk om och gör rätt. AfS 2018

   • Om man vill reformera islam så innebär det att man anser att islam inte är perfekt. Det här gör Macron till den största islamofoben i hela EU.
    Intressant!
    Hur kommer mullorna i Iran eller wahabisterna i Saudiarabien att reagera på detta?

   • Man?
    Han blev ju omhändertagen av sin lärarinna, som åldersmässigt nästan kunde vara hans mor. Att de sedan ingick äktenskap var väl snudd på barnarov!

    • Hans svärson är äldre än honom!
     Franskt med romans mellan elev och lärarinna, å det är i sig inget fel med det, men det är lite udda att presidentens son är äldre än presidenten. Trumps lilla bombing buddy boy som han drar runt i handen när han köpts och hotats till statsbesök.

  • Den kristna reformationen handlade om ett teologiskt spörsmål om huruvida det var en synd att göra gott bara för att få komma till paradiset. Det närmaste som finns inom islam är klyftan mellan shia och sharia, vilket bara handlar om huruvida pedofilprofetens släktingar eller hans generaler ska härska kalifattyrannin. Det finns ingenting med islam som är religiöst.

   • Kristna reformationen skedde när folk själva började läsa och trycka upp Biblar.
    Martin Luther var en kristen ”fundamentalist” som ville följa Bibeln ordagrant och ta order av en Påve i Rom.

    • Bibeln är som tur är inte författad av en enda pedofildiktator, utan istället en sammanställning av en rad historiska dokument. En ansträngning att ta reda på och redogöra för vad som verkligen har hänt. Tänk om en Gud (eller ”alien” med dagens terminologi) har gått på Jorden och gjort sig känd, som vi sen bara glömt bort!? Det vore för slarvigt för västerländskt sinne. Klart man måste hålla koll på historien, och Bibeln är det. Koranen är inte historia, Koranen är en analfabetisk pedofilprofets diktamen.

     • Vi har haft fruktansvärda religionskrig inom kristendomen. Den här strävan efter fundamentalism ledde till det 30-åriga kriget (Gustav II Adolf var inblandad) som var en miljon gånger värre och grymmare än det som beskrivs i våra historieböcker i skolan.
      Allvaret i det här är det få som förstår idag.

     • Vi hade lika mycket krig både före och efter reformationen. Reformationen var bara en förevändning som politiker använde sig av för att föra sina krig, som ju bara var släktfejder, under just den perioden. Krig är statens hälsa. Varje folk har en krigskultur. Vi bör bejaka kriget som den biologiska omsättningsmekanism som det är. Alla människor är inte skapta för att fortplanta eller ens försörja sig, det är ett nödvändigt biologiskt faktum. Så frågan är bara vilka som ska tas av daga.

      Liv utvecklas genom selektiv död, ifall du missade biologilektionen på högstadiet.

  • Macron har inte insett hur välorganiserad den islamistiska hjärntvätten är. Den börjar i tidig ålder och rädslan för att hamna i helvetet är verklig för en muslim.

 2. För att polisen i Växjö har sagt ja till detta oväsen, betyder det väl inte att hela Sveriges poliskår måste säga ja och amen till detta!

  • Nja, så lätt kan de inte ursäktas. Hur många poliser ser vi kommentera situationen där de delger sitt ogillande till att polisen med stor sannolikhet bryter mot svensk lagstiftning när de godkänner supremacistiska, intoleranta och exkluderande utrop som påtvingas civilbefolkningen?

   Sådan röster hör vi inte ifrån polisanställda.

   • Märkligt egentligen, det finns ju ingen lag eller förordning för de polisanställda att ha synpunkter eller att få kommentera den katastrofala samhällsutvecklingen som sker med vårt land.
    Möjligtvis för den kategorien inom kåren som bara går och väntar på en befattning högre upp på karriärsstegen.

 3. Finns det någon imbecill som likt Jens snOrback tror att om vi ”är snälla nu” så kanske muslimerna är snälla tillbaka när de blir i majoritet!

 4. Snart ljuder hatpredikanterna över nejderna i Sveriges alla städer.
  Polisen som står med armarna i kors med likgiltig min när det kommer till att infånga de illegala bidragsparasiterna ger däremot tillstånd till en medeltida sekt att proklamera sitt sjuka manifest.
  Islamiseringen uppmuntras och gillas av de galna myndigheterna.
  Fy fan.
  SD NU !

 5. Muslimerna tar över bit för bit av vårt land. Islamisterna kommer att inom bara +30 år bli fler än oss och ta makten över vårt land. Detta är vad som kommer att hända om 7-klöverns politiker får fortsätta att bestämma
  /CC

 6. AfS kommer finnas på plats & protestera 25 maj i Växjö mot islamisering och böneutrop. Som enda parti vad jag vet.

 7. Skönt att man har flyttat från Karlskrona! Otroligt fin och trevlig stad med mycket svensk historia. Många som röstar sverigevänligt. En idyll. Kungsmarken hette gettot kommer jag ihåg. Lär väl vara där ute dom ska väsnas kan jag tänka mig.. Usch, vilket helvete dom har fått!

 8. Inbördes kriget rycker allt närmare för varje tokighet som ges tillstånd till i detta landet. Finns snart inget annat kvar för att kunna städa upp detta dårhus , som skapas .

 9. En märklig utveckling, att polisen bestämmer hur mycket Sverige ska islamiseras. Herregud, tar det aldrig slut på stolligheter i detta land.

 10. Snart kommer de muslimska böneutropen eka i varje svensk stad. Det flataste folket på jorden har avskaffat sig själva.

 11. Importerar man in hundratusentals muslimer importerar man också deras beteenden, seder och bruk.

 12. Naturligtvis är polisen så smart och taktisk att man godkänner böneutrop. Detta medför ju massor med röster för SD.

 13. Fy Fan, man kraks…………
  Att inte Sveriges myndigheter fattar att moskeerna ar det forsta
  steget i en ”coup”

 14. Lyckades hitta åt hörselkåporna i en flyttlåda. Jag trodde väl aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle behöva dom igen. Men nu hänger de där bredvid paraplyet.

 15. Svenskar jagas med svetslåga för HMF!!!!!! Och dessa odjur formligen kastar skit på oss svenskar i deras sk böneutrop!!!! Och ingen HMF anmäls då/aldrig!!!!!! SD2018!!!!

 16. Sarnecki, Lindberg och Greider. Vad tänker ni då? Rätt svar är SVT. De mest frekvent inbjudna ”debattörerna” under detta år. Vi styr debatten, ni håller käften.

   • Ha, ha, ha…………det skrattar vi at ofta
    i var familj………….”experterna sager.”………
    Faktum ar att de vet inte ett skvatt. Har
    erfarenhet av livet i verkligheten (real life),
    och min erfarenhet vet att de har fel 99.99%
    av vad de forutsager. For det mesta ar
    dessa ”experter” ”lufthjarnor” med oformaga
    att analysera och vaga fakta……….pga
    att de levt ”skyddade liv”.

  • De tre kommer inte överleva länge när Sverige blivit ett kalifar. Kommer att bli brist på lediga lyktstolpar när infernot börjar.

 17. Jag lider med svenska folket.
  Är från Finland och beskådar det från sidan..
  Hur är det att åka till Kolmården numera?
  Var där för en par år sen och fundera att åka igen i år…..
  Men vill minnas att hotellet är åt asylsökande för ett år sen .
  Är det ännu?

 18. Ar Kalskrina invanarna med pa detta? Eller har de inte ratt att
  saga nagot. Jag kan ju tanka mej att 99% ar emot detta!!!

 19. Karlskrona kommun har, precis som Växjö, ca 70 000 invånare. Det här borde innebära uppemot 80 000 säkra SD-röster till i riksdagsvalet.

 20. Så föreningen ska se till att de lever upp till kraven… Som att sätta räven till att vakta hönshuset.

  • Eller bocken till trädgårdsmästare. För såna verkar vi ha i överflöd av idag och herdarna sitter i riksdagshuset och drömmer om ett feministiskt paradis.

 21. De maktfullkomliga myndigheterna kör över folket och ingen kan göra ett skit åt det.
  Detta gäller i fråga efter fråga.
  Man kan inte klaga i det fascistiskt styrda Sverige.

 22. Passerade moskén i Uppsala idag, fredagsbönen var slut, pensionsräddarna strömmade ur lokalen.
  Senare, på väg till Ica, utanför den utrikiska grillen några yngre förmågor hängande. Språket begrep jag inte.
  Utanför Ica, en ny tiggare, samma kroppshydda och karisma som hennes företrädare.
  I kassakön skrek en kvinna på utrikiska, hon var sur på sin unge, tydligen.
  Ännu en dag i det nya spännande Sverige.

 23. Men nu borde väl svenskarnas parti återuppstå igen , för visst var dom baserade i karlskrona.

 24. Jimmie idiotförklarades av ljugmedia när han 2003 sa att om 15 år kommer det finnas böneutropare i Sverige.

 25. ja tänkte köra ace of spades med motörhead (f ö den bästa låten som finns) kl 06.00 varje morgon med 110 db PA i majorna, göteborg. Det är väl inga problem, eller hur polisen??

 26. Ett minaret i ett bostadsområde är direkt avgörande för hur mycket fastigheterna är värda. Köpare får räkna med att framöver behöva lyssna till en vrålande Imam varje dag.

  • I Turkiet nära turiststråken är det en bandspelare som kör böneutropet efter att en halvfull turist skjutit idioten till vrålande ont i magen åsnan uppe i turnet. Vi må vara det fegaste folket på jorden. Men den dagen äkta vrede väcks, kommer vikingen fram.

 27. Löfven går ut och säger att Sverige har tagit ett enormt stort ansvar i flyktingfrågan. 2015 kom i det närmaste 160 000 ”flyktingar” till Sverige. Det utger knappt 1,6 procent av befolkningen. Om någon här skulle känna av 1,6 procent i någon form, hur mycket skulle det kännas som en belastning? 1,6 procent på en karl på 100 kg skulle innebära 1,6 kilo till. Skulle han känna av det, knappast. Problemet är inte antalet människor. Problemet är att så många gör sig förmögna på dessa få. Och bland dessa har vi kulturmarxister, advokater, politiker och andra ohederliga parasiter.

  • Eller att flera mördas just för att de är emot islam. Om några år är mina barn stora nog att klara sig själva. Även om jag blir dödad, så skall jag då kämpa med näbbar och klor för att driva ut satansideologin islam.

 28. Inte ett ord om minareter i Aktuellt.

  Däremot en 8 minuter lång intervju med Fikru Maru som släppts från ett etiopiskt fängelse.

  Roligt för honom, men angår det verkligen svenska folket så mycket att en tredjedel av Aktuellt måste offras på denna nyhet?

 29. Precis vad jag befarade. Växjöbeslutet blev prejudicerande. Mycket snart trumpetar islams hatbudskap ut i varenda svensk stad och inte bara på fredagarna. Fy fan vad skönt att jag lämnade detta självförintande idiotland i tid.

 30. Grattis till alla karlskroniter och f.d. karlskroniter till islams utbredning i vårt
  tidigare muslimbefriat land. Det lär inte dröja särskilt länge innan vi befinner oss på samma nivå som tiggarna från Rumänien och Bulgarien samt de 9 000 analfabeterna,som erbjudits gratis skolgång och försörjning under deras väg till eller
  genom gymnasieskolan.
  GRATTIS hela Sverige för våldtäkten på vårt land !!!!!!!!!!!!!!!!11

 31. det äre ju kanon att slippa vakna till det tråkiga p4 radion, istället får vi vakna till härligt skrikande från muslimer!! Det kallar jag utveckling! Grattis Sverige!

 32. Det vi ser nu är alla dessa ängsliga PK-politiker & tjänstemän runtom i landet som inte vet riktigt hur dom sak agera/besluta när kraven på böneutrop haglar över landets kommuner. Vi har ju först, alla Islam-apologeter (som har ett påtagligt grepp om det mediala narrativet) som svamlar om att klockringning i svenska kyrkor är lika med islamskt böneutrop. Detta ”argument” är ju så jvla IDIOTISKT så man storknar ju. Muppar som Anders Lindberg propagerar ju reflexmässigt för det….såklart.

  Detta är vad som proklameras i det islamska böneutropet;


  Allahu Akbar
  God is Great
  (said four times)

  Ashhadu an la ilaha illa Allah
  I bear witness that there is no god except the One God.
  (said two times)

  I bear witness that Muhammad is the one messenger of God.
  (said two times)Hayya ’ala-s-Salah
  Hurry to the prayer

  Ponera nu att detta skulle vara ett böneutrop från den Scientologikska
  Kyrkan
  , och dess utropade budskap skulle ha
  varit;

  L. Ron Hubbard is Great
  (said four times)

  I bear witness that there is no God except the One L. Ron Hubbard .
  (said two times)

  I bear witness that David Miscavige & Tom Cruise is the messenger of God.
  (said two times)
  Hurry up and pray

  Vilken jvla människa i hela Sverige skulle gå med på att höra detta basuneras ut i deras grannskap ?!! Vilken politiker skulle godkänna att Scientologisk ”bön” ringar ut över våra kommuner???

  • En kyrkklocka säger ju dong dong dong för att räkna tiden, det är ju ett urverk samt kallelse till gudstjänst. Den är en signal, inte ett budskap, det är en stor skillnad. En kyrkklocka är lite som telegrafi, inte ett påbud!

   • Ja, det är ju det jag menar. En ringklocka är ju inte ett religiöst, dogmatisk,t litterärt, hamrande påbud.

   • Vad jag vet så var det en hel del kyrkklockor, eller kyrkspel som spelade Avicii för någon vecka sedan. Det var väl också ett budskap, vilket jag reagerade emot. Men vem lyssnar på en skit som jag.

   • Låt mig påminna den yngre generationen om att när jag var ung så fick inte kioskerna öppna förrän gudstjänsten om söndagen var över. Som barn stod man och lyssnade på kyrkklockans förkunnelse om att gudstjänsten var över och man kunde bege sig till kiosken för att köpa sig en kola för fem öre.

   • Dessutom så är ljudet av kyrkklockor så underbart vackert, medan oljudet från minareter är bedrövligt fult.

  • Om det mot all förmodan skulle finnas en övernaturlig varelse så förstår jag mycket väl varför den aldrig visar sig på denna jord! Tänk att vara så missförstådd och pådyvlad jordmänniskornas konstiga föreställningar om ens person!

   • Det är ju bara att titta på alla krigshetsare som säger att just dom har ”Gud” på sin sida….och skulle dom förlora så kan dom ju alltid säga; Insha’Allah (eller på valfritt språk), och sen samla sig för krig nästa gång…när Insha’Allah ”definitivt” måste gå deras väg….

   • Själv har jag bevittnat så mycket obehagligheter så jag har svårt att tro på någon högre makt. Om den inte är jäkligt ond då möjligtvis.

   • Styvt gjort att särskilja och registrera alla miljontals böner på hundratals språk samtidigt. Dessutom dag ut och dag in. Hen om någon borde gå in i väggen

 33. Muslimska böneutrop är väl en utmärkt valfråga! SD och AfS är emot. I stort sett alla andra partier vågar inte säga om de är emot eller för. Löfvén och Lövin fegade ur och överlät på polisen att ta besluten. Polisen bedömer bara ljudnivån och störningen av ljudnivån. Svenskarna vill inte ha muslimska böneutrop. Smid nu medan järnet är varmt! Jag tror att jag skall åka ned till Växjö på fredag och göra gemensam sak med Gustav Kasselstrand. Det var ett utmärkt initiativ att ordna torgmöte i Karlskrona i samband med det första böneutropet i Växjö! Hänger ni på?

 34. Kanske därför att Sverigedemokraterna ökar – från 14,8 till 18,7 procent. Partiets näst högsta notering någonsin. I SIFO!!!!!! Ha ha. Underbart. Det betyder antagligen att siffrorna är betydligt högre. Sossarna sjunker som en sten. Centern går ner. Hurra!!!!

 35. Jag önskar att Sverige hade invaderats och tagits över av Doña Isabel y Don Fernando.

 36. Om inte SD och AfS lyckas i september med det enorma ”stöd” som Polisen, sossarna, MP, Annie Lööf, Anders Lindberg och övriga ger genom sitt taffliga agerande, så är det bara emigration som återstår. När det är som mörkast brukar jag glädja mig åt att det är tur att vi har fiender som är så fruktansvärt korkade. Tänk om de hade varit i vart fall lite intelligenta, då hade jag gett upp för länge sedan. Nu hoppas jag bara att Svenne Banan också sliter sig från myssoffan och godhetsdimman och agerar i september.

 37. Spelar ingen roll hur många poliser vi har när de flesta verkar nyutsläppta från närmsta mentalsjukhus.
  Dess arroganta dårar skall in i sitt eget häkte.

 38. Bra. De flesta inom hörhåll lär rösta sd. Mer sådant här innan valet. Därefter – bort med skiten.

 39. Tjæn ditt land; Riv ner skiten.

  Detta ær bara propaganda från demokratiførstørande terrorsekten Islam!

  Terroristpropaganda ær olagligt.

  Ner med det!

 40. Samtidigt kan det vara en bra signal inför valet som visar vad det är som håller på att hända i detta land men man är klart oroad att lobotomeringen är total.

 41. LO kommer att kämpa för att deras muslimska medlemmar ska få tillåtelse att sluta tidigare om fredagarna för att hinna med att deltaga på fredagsbönen.

 42. Jag ska berätta en sann historia om en nyanställd vikarie på mitt dåvarande jobb. När han skulle ha närvarit vid en speciell aktivitet låg han på en ”bönematta” och bad till sin Gud. När jag meddelade min chef detta så blev jag attackerad och anklagad. Då ska man veta att jag jobbat 27 år i samma verk. Mitt val blev att sluta självmant och be arbetsgivaren dra åt helvete med allt vad det innebär. Det var det bästa jag gjort i hela mitt liv.

  • Exakt , fy faaaaaan . Att Herr Svensson tillåts att ISLAMISERA
   vårt hemLand . Fyyyyyy ,!

 43. Den 9/9 får vi välja vad som ska låta i Sverige. Polisen idag kommer i framtiden få välja sida.

 44. Islam är en mördarreligon och inget annat . Har inget med demokrati och jämlikhet att göra . Att polisen till och med viker ner sig , en myndighet som skall företräda svenska medborgare .

  • Sorgligt , milt sagt .

   Det är en våldtäkt på våra kommande generationer ,!

   Rent ut sagt , MORD på dina barnbarn .

   Muslimen har invaderat , för att halalSlakta vår civilisation .

   För Helvete , Vakna ,! & Rädda Framtiden . NU .

   • I dag såg jag en muslimsk kvinna som var helt täckt i svart slöja bara ögonen syntes.Hon (?) skrämmer slag på barn och gamla och även andra.
    Det visar hur förfallet av Sverige har blivit.

 45. Detta är en grov våldtäkt av det offentliga rummet.
  Är dock övertygad om att SD och framförallt AfS kommer att få nya röster varje fredag i samband med böneutropen. Tack och lov så sjösattes detta spektakel innan valet. Detta kommer att slå tillbaka på både våra ynkryggar till politiker samt muslimerna själva. Är helt övertygad om att våra sjuklöverpolitiker samt vänsterpacket till jourmalister kommer att drabbas av kollektiv hjärnblödning på valnatten.

  • Rödingarna är desperata nu inför valet och då ska det fjäskas för islam.Sverige struntar de i!

 46. Infiltratörer gör ett gott jobb.
  Polisen måste vara stolta nu.
  7k skickar säkert gratulationer.
  Svenskarna drar nitlotter överallt och islam bestämmer vår framtid.

  • Snart sitter väl både kommunalpolitikerna och polischeferna i Karlskrona på ett flyg till Saudi Arabien för en vecka i lyx och flärd.

   • Nya kontrakt skrives för import av nya låtsasflyktingar?
    Ladorna är fulla och överflöd på arbetsbrist.

   • Därför att islam finns redan i Saudi.
    Vi får aldrig veta hur sossarna fick en
    plats i FN men det börjar klarna nu.

   • Glöm inte bort den islamistiska skurkstaten Qatar.Etter VÄRRE än självaste Saudiarabien.Tyvärr klarar de sig undan kritik allt för ofta.Kanske för att folk flyger kungligt och billigt ombord på deras statliga slavhandlande flygbolag Qatar Aiways.Det förblindar tydligen de flesta i nordeuropa.

  • Beslutet i Växjö kommer att användas som en form av prejudikat för övriga polisdistrikt av bekvämlighetsskäl! Ett beslut som överklagats av två grannar till gapandet!

  • nej polisen behöver inte företräda folket.
   polisen följer lagar som bestäms i riksdagen.
   en polis ska inte ha ett eget tyckande och tänkande när han jobbar bara följa lagen.
   Det är sorgligt..

 47. Böneutrop från minaret i Karlskrona varje fredag. Stefan Löfven kan korka upp champagnen nu. Uppdraget snart slutfört.

  • Pro-islamisten Löfven och hans anhang är långt ifrån färdiga ännu.Dekadensen islam måste få mer makt innan fuhrern är nöjd.

 48. Frälsningsarmén borde verkligen ställa sig på trottoaren och riva av en glad låt…..”håll grytan kokande”.

 49. Nu är det dags för alla stora hopp,SD,att ta ett tydligt och direkt avstånd ifrån alla muslimer och den politiska våldsideologin islam som äter upp Sverige. Nolltolerans mot den importerade cancern som förgiftar samhällskroppen är ett måste inför valet.Trovärdigheten står på spel. Är man för Sverige eller inte?

 50. Till Sverige får inga medlemmar av Westboro Babtist Chruch inresetillstånd (tack och lov). Här är några av deras slagord. Känns det igen från annat håll…
  ”God hates Sweden! God hates Jews! God hates Sweden and the royal family! God hates America!”

 51. När Muhammedanerna gapat ett par månader, kommer det att innebära 15-20% fler SD/AfS röster i Karlskrona.

 52. Böneutrop i Karlskrona och våldsamheter i Staffanstorp. Det verkar vara ett fint Sverige som växer fram. Man riktigt känner sig hemma i detta multikultihelvete.

 53. hmm … spännande … lite exotiskt faktiskt …. själv sitter vi och myser och äter taccos med goda kryddor i dag, då det är fredag … vi har ett väldigt öppet sinne för det främmande … ibland är vi riktigt vågade och provar på en vesuvio eller hawaii pizza … men det är vid riktigt speciella tillfällen 🙂 🙂 🙂

   • på tal om pizza … läste detta precis i expressen

    Stort bråk i Norberg – en gripen för mordförsök

    På fredagskvällen inträffade ett stort bråk på en pizzeria i Norberg, Västmanland.

    Minst tre personer är skadade och en är gripen för mordförsök.

    Enligt polisen har det varit mycket stökigt, och uppemot 70 personer har befunnit sig på platsen.

    – Det är ett bråk där det varit knivar inblandade, säger Ivan Åslund vid polisen i Västmanland.

    Minst tre personer är skadade, varav två har knivskador.

    – En annan ska ha också fått någon flaska i huvudet, säger Åslund.

    De tre personerna har förts till sjukhus med ambulans. Samtliga ska vara i runt 20-årsåldern.

  • Polisen jobbar verkligen för att få folket emot sig. Själv tycker jag de är pajasar var de än dyker upp.

    • En intressant frågeställning, dels inför kommande val, men också inför kommande löneförhandlingar.

    • Jag har väl tyvärr tappat tron på hela samhället, jag växte upp på 60-talet och det som nu är, det är bara skit.

   • Och i synnerhet vid dessa ”styrkedemonstrationer” mot det skattetyngda folket!
    Fler poliser gapar våra broilerpolitiker efter, för att stävja den expanderanden grova brottsligheten som har drabbat landet.

    • Att sedan klara upp de mest elementära brott de duger de inte till. Jag har ju med egna ögon sett poliser ta sig an en skrivmaskin. Köra upp en batong i skrevet det duger de dock till.

     • Ja, det är väl närmast pekfingervalsen som är jämförbar med den bekantskapen med en skrivmaskin. Och vad det gäller batongens användande så är nog uppfinningsrikedomen väldigt stor .

 54. OT. Hej då EU!
  Italien gör en ”Grekland” och inför medborgarlön och inför ett regeringsprogram som kostar drygt 100 miljarder Euro första året. En halv miljon flyktingbedragare skall kastas ut och förbindelserna med Ryssland normaliseras!

  Detta klarar aldrig EU, för snart måste fler länder ”räddas”!

  • Globalistoligarkerna vill att alla, utom de själva, är fattiga och maktlösa. Då finns det inte längre någon chans för folken att ta tillbaka makten över sina egna öden. Game over.

  • Medborgarlön är att stjäla. Italienarna gillar medborgarlön för att de är vana att stjäla av EU eller den lika konstlade unionen Italien. De som tvingas försörja uttalat improduktiva människor är inte lika glada. Men så länge psykopater lyckas lura dem att det är någon annan magisk hemlig människa som betalar, så hänger slavarna med på’t.

   • En ”svensk” syrier och terrorist! som fått asyl i Italien startade en byggfirma där och anlitade ”flyktingar” som han smugglat dit som arbetskraft. När det blev för hett där ”flydde” han till Sverige med familjen och fick givetvis asyl här. Han kan inte utvisas. Men sitter häktad i Danmark!

 55. Marxisterna, batikhäxorna och ”feministerna” ser islamistiska böneutrop som modernt och chic’t. Men jag är säker på att de kommer att ångra sig när de insett vad de ställt till med.

  • Socialismens hundratals miljoner dödsoffer ångrar ingenting. De är tysta där i sina omärkta massgravar. Miljoner svenskar kommer de närmsta åren att gå i döden och vara jättenöjda för det. Evolutionen och framtiden kunde inte bry sig mindre om vad de döende tycker. De klarar helt enkelt inte av att var med i laget.

  • De hjälpte Khomeini till makten i Iran och de vill ha det likadant här.De väljer hellre islam än SD.

 56. I ett normalt land är det riksdagen och regeringen som stiftar lagar i diktaturer är det polisen, så varför låter Löfven polisen avgöra om böneutrop ska vara tillåtet eller ej?
  Jo för att om han säger Nej! så riskerar han att tappa 100 000 tals muslimska röster, säger han JA! så kan han tappa 100 000 tals svenska väljare!
  Så vad gör vår landsfader då?
  Jo han lämpar över ansvaret till den lokala polischefen som förmodligen har fru och barn i ett land nu översållat med våldsbejakande islamister!
  TROR FAEN ATT INGEN NORMAL MÄNNISKA VILL STÖTA SIG MED VÅRA MUSLIMER UNDER DESSA FÖRUTSÄTTNINGAR!
  Löfven är ingenting annat än en maktkåt idiot utan minsta tanke på Sveriges väl!

  • Detsamma gäller samtliga politiker i 7-klöverpartiet. Det är därför exempelvis moderaterna så lätt byter åsikt, de försöker bara rädda kvar sitt jobb och sin inkomst. Sverige skiter de fullständigt i.
   Det är endast Sverigevänliga partier som SD och AfS som arbetar för att rädda vårt land. De är också de enda som är helt utan skuld till det kaos som råder med alla asylsökare.

 57. Och om inte kraven efterlevs vem vågar säga åt dem att de måste efterlevas?Sånt
  daltande och fjäskande som det är för dom där så kommer de säkert att få göra som
  herrskapet behagar utan att någon protesterar och grannarna har ju ingen talan.

 58. Så här fungerar det i Sverige. Du kan ha jobbat i 45 år utan att ens haft kontakt med rättsväsendet under alla dessa år. Men så sitter du hemma och tar del av de alla de orättvisor i samhället som nu sker och du kanske överreagerar och skriver ett inlägg på Facebook. Då blir du kallad till polisförhör, inte en gång utan tre. Sedan dömd i tingsrätten för brott mot HMF. Kan någon förklara vad som hänt med detta land.

 59. Under min FN-tjänst i Gaza 1966 bevakade vi bl UNEFHQ i Gaza City. Precis utanför området låg en moské med vidhängande minaret och böneutropare. Det sägs,att när finländarna hade bevakningen så blev posten vid infarten ”galen”på gapandet så han drog en kpistsalva nerifrån och upp! Vet ej om det är sant,men nog kunde man se spår av kulor hela vägen upp!

  • Dom följer bara Bilderberggruppens agenda 2030 som vi inte kände till när vi likt en fårskock gick till valurnorna och fyllda av lögner lade vår röst på ja till EG. Sen skötte regeringarna resten.

  • Det har varit dags länge nu! Ibland känns det nästan hopplöst,eftersom vissa har bestämt,att Sverige skall utplånas! När jag pratar med en del människor så verkar de inte bry sig! MEN det tror jag att de gör innerst inne! Det gäller att väcka dem!

   • Ok du har rätt, har bestämt att jag skall jobba så hårt
    jag kan fram till september för väckelse, plan B
    är redan planerad in i minsta detalj som Sickan
    skulle uttryckt sig.

 60. Jag önskar av hela mitt hjärta att alla moskéer i hela Sverige får böneutrop fem gånger om dagen från och med i morgon, gärna så högt som möjligt. Jag kan inte tänka mig bättre draghjälp. Jo, förresten, så skulle jag också vilja ha en riktigt ”het” och ”intensiv” sommar med riktigt många ”spännande” händelser. Man kan väl alltid få hoppas?

 61. Vad spelar det för roll ,! …..

  …… om vi upplyser varandra om hur islamiseringen fortskrider , när ’ 87 % ’

  inte hittar hit —- till sanningen . Tja .

  • jag ställde frågan förut.
   Det är faktiskt inte så många som läser alternativ media.
   varför ser man inte företrädare för sd ute mer på gator och torg.
   Dom ledare eller företrädare för ett part som bryr sig borde ju vara ute varje gång det sker något,våltäkter rån osv..
   jag tror faktiskt inte man bryr sig om folket.

    • ja jag kan ju absolut ha fel men bara att fråga runt,inte många som får reda på fakta utöver dom som är frälsta av dessa sidor.

   • SD är visst ute bland folk. Jag är medlem och får månadsbrevet via email. I min valkrets kommer de ha många aktiviteter med början imorgon med flygbladsutdelning på Karlaplan. De har ofta After Work på ett ställe i Gamla Stan. Tycker du är orättvis.

    • ja det va inte min mening att vara orättvis,sorry.
     men tror inte jag är ensam över att tycka att för att vara opposition så är det väldigt tyst när det händer saker.
     varför demonstrerar ni inte något?

     • Att demonstrera och skrika på gatorna gör rödingarna. Generellt sett är Sverigevänner nog inga typiska demonstranter.

     • ja om det blir krig så är det då inte en Sverigevän man ska hålla i handen.
      man är helt enkelt för rädd och bekväm tror jag.
      obs är inte ute efter bråk men vi har olika syn på detta.

     • Helt ok att vi har olika syn på saken! Om det blir krig ska du nog skynda dig att konvertera till islam och hålla en islamist i handen för annars tar de fram svärdet och hugger huvudet av dig!

 62. Jag blir verkligen inte förvånad om Sverige får sin egen ”Breivik”.Procentuellt sett så torde det finnas individer som inte längre har något alls att förlora så som regimen,myndigheterna och media driver på ut mot den absoluta yttersta gränsen.Helt utan att sätta upp fingret i vädret och känna efter,helt utan hänsyn och konsekvenstänk.Grytorna måste verkligen stormkoka på flera håll.Det som sker är farligt,verkligen livsfarligt.

   • folket måste organisera sig,det kommer aldrig gå annars.
    att gå och rösta vart 4:e år ger inget.

    • Det är folket som gör landet inte en klick politiker i Rosenbad. Det är folket som måste ta tag i och göra något åt problemet.

     • Men folket är för bekväma för det. I Växjö har två personer överklagat beslutet om böneutropet. TVÅ!
      Det Svenska folket har ingen tradition av att resa sig upp och visa för makthavarna vad dom tycker.
      Senast det begav sig var väl på Gustav Vasas tid.
      Den största anledningen till ett land i fritt fall.

     • Förstår du inte det!? Att man värnar landets bevarande, att man är stolt över våra traditioner. Att man först vill se till att alla svenskar har det bra innan man ger bort pengar till andra länders folk.

     • nej det förstår jag inte.
      det handlar om etnicitet och gener.
      etniska grupper med samma gener kommer alltid att vara mer eller mindre lika och bete sig lika och formar sin kultur.
      finns inget rasistiskt i det utan det är så naturen fungerar.
      detta visste alla partier förr.
      försvara det nordiska folket.

  • Och samhället med alla dess myndigheter backar i motsvarande grad. Allt för att vi skall få ett samhälle, bestående av en påtvingad mångfald och kultur .

  • Var dag fortskrider islamiseringen , och de som betalar för muslimens uppehälle —- fattar ingenting . Sorgligt ,!

    • Löfven är den av sossarna som klamrar sig fast vid makten som andra har förstått är körd, frisk?
     Tja är den frisk som röstar rött efter den verklighet Sverige befinner sig i!!!??

    • Jag är nöjd med Löfven! Han blir den partiledare som äntligen kör S i botten, han blev t.om utskrattad i direktsändning.
     Sossarna har gjort mycket bra för Sverige efter kriget, viktiga reformer. Nu får dom gärna tyna bort.

     • Länge Leve StatsMinistern , men efter 9/9 , är du historia ,!

    • Han är inte frisk men har är stenrik tack vare globalisternas pengar som betalar för hans okunnighet.

  • Häller i sitt äckliga te.Tala om en tickande diabetesbomb.Mellanöstern ligger väldigt högt i topp gällande just diabetes och sjukdomar som kan spåras till ett överdrivet högt sockerintag.Särskilt de snuskigt rika Gulfstaterna som anammat amerikansk junkfoodkultur.Matvaruaffärernas sockerstinna hyllor och galleriornas snabbmatskjedjor talar sitt tydliga språk där.Halal eller inte.Same shit.

   • Varför reagerar jag vid åsynen av en sån bagatell. Jag har inga diabetesproblem, men har man en bra läkare så har man. Det ger också att jag inte har något raffinerat socker hemma, inte ens socker i någon form. Så ser man dessa runda varelser med kundvagnarna fyllda med socker. Det är väl klart att man reagerar. Har ingen berättat för dem om riskerna med för stort sockerintag. Det verkar som få saker är kompatibla med varandra. Hur ska integrationen kunna fungera om inte det mest elementära gör det. Sveriges två fåraherdar Reinfeldt och Löfven, vad har ni ställt till med. Men ni fick det ju bra, eller?

  • Willys annonserar ut dadlar för alla högtider. Dadlar i maj, vilket högtid firar man då? Ja just det ja, det är ju Ramadan.

 63. Jag är otroligt glad varit uppväxt under 70 80 talet i Norrland (född senare delen 60tal) var ju ett rent paradis jämfört med i dag, Jag fattar inte varför de ansvariga med svenska folkets hjälp sålt ut vårt land. Men ingen bitterhet. Har tillräckligt med pengar för pensionera mig utomlands men ändå. Suicidal beteende.

 64. 85% i Karlskrona röstar ju för det. Litar på muslimerna och bryr sig inte om egna landet, landsmaninnor och landsmän. Som hela riket och EU.
  Några skiljer ut sig och får kraftig kritik, inte minst från Sverige, alltså S,MP, ja alla vet. De med värdegrunden.

  • Gör dom verkligen det. De har aldrig vad jag vet röstat för någon form av böneutrop. De 86 procent du anför något helt annat. Att politikerna förfallit till något annat det hoppas jag var och en tar med sig till nästkommande val.

   • Hoppas samma. Befolkningen har inte tillfrågats. Varit val, men islamiseringen undvikits som valfråga, bara talats om invandring och flykt. Leder till detta.
    Inga enkäter skickats ut om vad folk tycker om islamioch islamiseringen och som följs, eller någon folkomröstning genomförts som följs. Universitetsundersökningar inte tillförlitliga.
    Lokala protester bryr sig inte kommunalråden i majoritet om och inte regeringen heller eller riksdagen, polisen eller stadsbyggnadskontoret.
    Valet det enda som följs.
    Om folk inte röstar annat så blir det inte annat heller.
    Kunde bli opposition inom partierna, men finns inget. Som en diktatur eller demokrati, vilket man vill kalla det.
    Majoriteten har inte ändrat sig i valen. Kan ju hoppas, att den gör, men bäst vara realist. Lär inte bli någon fundamental ändring det här valet heller. Tror knappt det blir i något.
    Majoriteten lär fortsätta att rösta på samma som förr. Måste komma förändring både utifrån och inifrån.
    Får hoppas att det blir starkare opposition både utifrån och inifrån ansvariga partier. De är många, sju stycken i Riksdagen.
    Ogilla är en sak, att ändra röstbeteende eller politiken en annan.
    Hoppas på det bästa. Majoriteten måste ändra röstbeteende helt detta val.

 65. 4 steg framåt..2 steg bakåt…3 steg framåt.. 4 steg bakåt..5 steg framåt.. 1 steg bakåt…bit för bit islamiseras vårt land…först var det bara små önskemål som bads om i ödmjuk ton..vartefter antalet muslimer snabbt ökar och vad de får igenom gör att önskemålen nu alltmer byts till krav och tonen blir allt aggressivare. Muslimer vill INTE ha mångkultur..de vill ha en monokultur..sin egen!

 66. Ingen religion är helt fredlig, men skälen till att utse denna religion till den ”minst fredliga” av alla världsreligioner är övertygande. Den är just nu involverad både i en attack på en, av många troende, hatad västerländsk kultur och i ett skoningslöst inbördeskrig med sig själv. Som vi sett i Syrien, i Irak, osv. Detta är inte en religion som främjar en fredlig framtid och det är inte en religion som bör tillåtas att tvinga sig på medborgare med mer fredliga övertygelser.

 67. Bara bra att de alla samlas på koncentrerade platser fredag klockan tre. Så att vi kan ta hand om dem alla på en gång när vi väljer att befria oss.

   • Det var så Steffe började sin slumpmässiga karriär som fackpamp (hans memoarer under titeln ”Varför?” måste förresten bli en rafflande läsning, en roman helt utan mål och mening och slut). Bossen knackade honom på hjälmen där han svetsade på pansarfordonet på Hägglunds nån gång på 1980-talet.
    ”- Du måste sluta väsnas med gasen nu, för Mumma här ska be.
    ”- Bö?
    ”- Be.”
    ”- Bu?”
    ”- Be.”
    ”- Bä?”
    ”- Ja, faktiskt formulerar du det plötsligt på bästa sätt!”

 68. Vad är det som säger att inte alla moskéer i Sverige nu plötsligt kommer att ansöka om böneutrop? Inom kort kan alltså Sverige ha böneutrop över hela landet. Därefter kommer kraven om flera dagar i veckan och flera gånger om dagen. Grattis Sverige!

  • Muslimen är falsk och beräknande . ( Han för ett krig mot / i Sverige ).

   SverigeHataren är godtrogen . Och mycket naiv .

  • tycker du USA är ett framgångsland? har dom ett samhälle att sträva efter?
   har varit mycket runt i USA och fy fan sån dekadens det har blivit där.

  • Hoppas medan man blundar, men det kommer inte att hända. Vi har att ta hand om oss själva. Ingen annan kommer att göra det. Lika lite som vi har tagit hand om någon annan, alla falska påståenden om motsatsen till trots. Ingen i världen är glad för svensk ”hjälp”.

 69. Sverige är ett sånt där konstigt land där man inte kan utvisa en brottsling pga av att han riskerar att bli dödad i sitt hemland. Men sedan främjar gärna den svenska regeringen till att han kan åka hem till sitt hemland för att gifta bort sina döttrar med kusinerna.

 70. Varför är inte sjukvården i Sverige attraktiv för utländsk kompetent personal. Det finns kompetent personal, men det verkar som sossarna vill ha muslimsk personal och då får de leta länge.

 71. Strandhäll står i en debatt med Ahl och säger att Sverige ska ha en reglerad invandring. Vad innebär det? 115 000 bidragsinvandrare vart år, eller?

 72. Nu borde det vara hög tid, att också bevilja böneutrop från Södermalmsmoskén i Stockholm.

  Eftersom denna moské kan anses besitta en s.k. huvudmoské i Sverige – så borde också böneutropet få ljuda enligt muslimsk sed, 5 ggr/dag…
  Vad gäller decibel utomhus, så borde den tillåtna gränsen istället vara 150 decibel, m.t.p. trafik och andra störande moment i området.

  Gissar också, att en betryggande majoritet av södermalmsborna kommer att välkomna utropen.

  • Fem gånger om dan. Och jag tvivlar på att den falske pedofilguden skulle klaga om de gjorde det dubbelt så ofta.

   • 5 ggr/dag borde vara tillräckligt, men däremot så borde decibeltalet ökas betydligt, så att utropet kan höras över hela innerstaden.
    Något i stil med Hesa Fredrik.
    Förstärkta högtalare kan placeras ut, runt om i innerstaden.

 73. Brorsan så igår en som hade stannat vid en rondell och satt på knä och bad! Och det var i Helsingfors

 74. Annika Strandhäll motiverar en högre invandring pga av en åldrande befolkning. Men snälla Strandhäll titta på vad det är som kommer in i landet. Vem av dem vill ens jobba, eller ens kan jobba.

 75. Fy fan.Efter detta beslut kommer jag hata s vensk polis.Vad då polis jävla kärringar som sitter och pinkar.Nickedockor som jag tycker kan flytta till något kall plats.
  Elsa

  • Poliser har jag aldrig litat på, har sett för mycket. De enda de kan är att buffa sig, eller så faller de till föga och uppfyller de krav som de vet att regeringen förväntar sig på dem. Jag hjälper aldrig en snut framöver. Gå upp i tornet och kolla ska jag säga åt dem.

   • Jag vill ogärna tala illa om svensk polis. En hel del gör säkert bra insatser och är bra.

    Personligen har jag dock en egen regel och det är att hålla sig borta från buset och från polisen. Inte komma i närheten av vare sig det ena eller det andra.

    • De är som alla andra regeringsslickare. Vem vill ha den finaste Volvon på bygget. Jag har aldrig och kommer aldrig vara beroende av det där släktet, så ör mig kan de dra och försvinna.

   • Du är inte ensam…Sossarna gillar inte heller polis o. militär…Allt har sin upprinnelse från, Ådalen -31.
    Detta är förklaringen, att det inte finns tillräckligt med poliser i Sverige och att försvaret har blivit, blott ett regemente.

 76. Svensk polis kryper .Än stor skam .Hur fan är dessa individer funtade.Jag kräks på er !
  Carl

  • Mycket pk i toppen. Det har man sett till vid utnämningarna. Och sökande till olika chefsjobb har fattat vad som gäller.

 77. Sverige är så snurrigt nu att jag undrar om det västbanken eller västleden jag ska demonstrera emot.

 78. Jag vet inte om det är sant, men det sägs allmänt på stan, att en riksdagsledamot som börjar sitt anförande i riksdagens talarstol, skall först hälsa talmannen men orden; Herr Talman, Allahu Akbar.

  Skall i så fall gälla fr.om. riksdagsåret, hösten 2018.

 79. De brukar ringa i kyrkklockor när SD och liknande i Tyskland hållit möten. För att störa. Präster och biskopar som beordrar.
  Lär inte ringa i kyrkklockorna nu, när böneutropen ljuder. Antikrist har makten. Ut med den skändliga.

 80. Nu gör jag en vild gissning. Lena Wesström som kvällstidningarna skriver om och är frikyrkopastor är kontaktperson för ensamkommande ”barn”. Hon har nu försvunnit. Min vilda gissning är att några av dessa ”barn” har något med detta att göra!!

 81. Vid gränsen mellan Nord- och Sydkorea stängs nu propagandahögtalarna av.
  Här i Sverige sätts propagandahögtalarna på. De säger: Det här är vårt område.
  Här får du inte vara.
  Fattar du – brour?

  Jag har hört att glassbilen får tuta utanför Löfvens fönster bara den håller sig under 110 decibel. Eller är det missuppfattat?

 82. Mina vänner, sansa er lite. Ju fler städer som inför böneutrop, desto bättre. Det påskyndar bara processen. Ni förstår, det kommer en dag när svensken fått nog. Den dagen kommer vi att för alltid minnas. Den dagen kommer folk höra berättas om i flera decennier framöver. Ni vet vad jag menar. Sluta oroa er. Vår tid kommer.

 83. Kan man ansöka om att få utföra ett primalskrik varje morgon klockan sex pga regeringens invandringspolitik. Lovar att hålla mig under 110 decibel.

 84. Jahapp. Fritt fram för polisen i varenda stad att klubba igenom böneutrop nu då. 5 år sen är det rikstäckande. Så jävla less på det här. Tvingar in deras förbannade religion i så många oskyldiga svenskars hem som inte har någon talan om det.

  Förjävligt att inget parti reagerar på att man helt utrorar kristendomen i Sverige. Fy fan för det här landet. Jag är inte troende, men inte fan vill jag se islam ta över.

  • Det enda SD eventuellt kommer göra är att dra i bromsen. Spelar ingen roll när man redan kört ut för stupet…

 85. Alla borde læsa Svensk historia!
  Kort,asatro,kristendom,(sekulær,kristendom,demokrati) å så den hær galskapen ÅR 2018,stackare ær vi alla sammen!

  • Läsa? Tror du verkligen många unga på vänsterflanken kan läsa? Det är skrämmande att se hur illa många unga skriver idag – Särskrivna ord, komma, punkt, frågetecken osv vet de inte ens vad det är. När det är så illa med att skriva kan du ju tänka dig hur deras förmåga att läsa och ta till sig information är.

 86. Brukar inte folk bosatta i Sverige arbeta under fredagseftermiddagen? I alla fall gjorde jag det under de 35 år som jag betalade skatt till samhället genom att jobba.
  Numera tar jag mig oftast en pilsner på ovanstående tid men det beror på att jag är pensionär och dessutom bosatt i Thailand. Kan arbetande svenskar få betald ledighet på fredag också numera för att gå hem undrar man faktiskt? Det vore ju rättvist.

 87. Ja… då är det inte långt kvar till Jihad. När bönetornen är uppe så är landet inofficiellt deras (Tycker dom)

  Förbannade feminister, i grund är allt deras fel.

 88. Sverige är sedan många hundratals år ett homogent och kristet land. Och här är det svenska traditioner och seder som har varit allmänt rådande. Typisk svenskhet har varit att göra sin plikt, jobba, betala skatt och vara ärlig. Nu gäller inte längre samma villkor/premisser. Nu har det kommit in helt nya moment, islamistiska inslag som växer sig allt starkare in i alla delar av vårt land. Först var det moskén i Fittja som fick böneutrop och nu pluppar det upp i bl.a. Växsjö och Karlskrona. Genuint svenska orter med typiska svenska seder och bruk. Och att polisen struntar i att inhämta åsikter från svenska folket innan man fattar beslut anser jag beklämmande oskickligt. Ett tilltag som kan leda till betydande och onödiga motsättningar mellan hitresta missionerande muslimer och den inhemska svenska befolkningen. Ty alla insatta vet att syftet med att bygga moskéer och minatert-utrop är att ta över Sverige och att omvandla Sverige till en muslimsk stat. Och det går fort nu. Det går allt fortare för varje år. Antalet muslimer ökar mer i Sverige än i något annat land. Och om bara cirka +30 år kommer antalet muslimer och människor med muslimska rötter att bli betydligt fler än infödda svenskar med svenska rötter. OM bara drygt en eller maximalt två generationer blir Sverige en muslimsk stat med muslimer som sitter i vår riksdag och stiftar lagar och regler, Detta kommer att ske. Det finns ingen återvändo, d.v.s. OM 7-klöverns politiker får fortsätta att bestämma asyl- och invandringspolitiken och dessa allt som berörd detta område. Det finns idag endast ett svenskt riksdagsparti (SD) som på allvar motsätter sig denna islamisering. SD vill stoppa möjligheten för asylsökande att åka in i Sverige och söka asyl. Om SD får bestämma så kommer utlänningar endast att kunna söka asyl vid vårt lands yttre gränser. Och då tillåts bara boende i våra grannländer att lämna in asylansökningar, d.v.s. medborgare Norge, Finland och Danmark, och då bara vid kris- och krigstider. Inga andra får komma hit för att söka asyl. Och om detta genomförs så kommer vi att spara in cirka 300 miljarder kr per år. Varje år. år efter år efter år. Det kommer då att bli så mycket pengar över att vår välfärd åter kan börja blomma och sjukvårdsköerna kommer att försvinna och pensionera höjas med flera tusentals kr per månad för alla våra äldre. Allt kommer att bli mycket mycket mycket bättre om SD får makt att bestämma. Nu gäller det bara att få svenska folket att inse att en röst på SD innebär att vi kan rädda oss, vår kultur och Sveriges framtid OCH att en röst på 7-klöverns partier innebär söndertrasad välfärd, massfattigdom och att Sverige omvandlas till ett muslimskt styrt land med sharialagar och på sikt kommer vi som inte är muslimer att fördrivas eller dödas, så samma sätts som idag sker i många islamistiskt styrda länder. Valet är ditt. I höst lägger jag min röst på SD. Vad röstar du på?
  /CC

  • Ja, man blir glad och upplyft denna lördagsmorgon när man läser på Samhällsnytt. 🙂

   Känns som att man befinner sig i en mardröm och tyvärr är den osannolikt på riktigt.

   (Töntprogrammet Naturmorgon på P1 gör det inte roligare.)

   • Ingen orkar längre lyssna på P1 – kärringradion som min granne
    kallar den. Flams och trams och det dygnet runt.

 89. Jag säger låt de skrika ut sitt budskap i Karlskrona och Växjö. Befolkningen där kommer minnas detta när de går till valurnorna i höst, och det är bra för SD.

 90. Det känns beklämmande att polisen har politiserats till den grad att man följer allt som anses pk av 7-klöverns politiker. Polisen bör i första hand vara till för att skydda, hjälpa och ställa till rätta. Polien skall vara folkets nära vän. Inte jobba emot svenska folkets önskningar och mål. Och svenska folket vill INTE ha / INTE tillåta böneutrop.
  /CC

 91. Islam är inte kompatibelt med Sverige och svensk kultur. Det här kommer att sluta illa för Sverige.

 92. 110 decibel är HÖGT
  Lagen som nu förkastas och PKtolkas säger att ett budskap inte får väcka förargelse.
  Diskussionen bevisar ju att den så gör.
  undrar hur högt jag skulle få lov att pumpa ut T.ex. budskapet att Kristendomen är större än alla andra livsåskådningar?

  Är det inte ”förargelseväckande” att mitt under arbetsdagen (vars lön till 20 % går åt till att försörja gästerna) tvingas lyssna till hur de uppmanas lämna arbetet för att be under arbetsdagen?

  • Här följer för kännedom några exempel på skadliga ljudnivåer.

   Skadligt ljud som absolut kan ge hörseskador: (mätt i dBA)
   110 Bergborr och böneutrop
   100 Motorsåg
   90 Tung lastbil

   Riskljud som under långvarig påverkan kan ge hörselskador: (mätt i dBA)
   80 Starkt tafikerad gata
   70 Personbil
   60 Vanligt samtal
   50 Dämpad radiosmusik

   Men det är kanske det påtvingade religiösa muslimska budskapet i dessa högtalarledda böneutrop som uppfattas som allra mest obehagligt för den svenska (icke musliska) befolkningen.

   /CC

 93. Påtvingad mångkultur har aldrig fungerat. Se hur det gick i forna Jugoslavien och i Sovejetunionen. Den kommer heller aldrig att fungera i Sverige. Desto mer mång-kultur vi påtvingas ju större blir risken för massfattigdom och lokala inbördeskrig. När ska 7-klöverns politiker lära av historiska fakta. Endast SDs politiker verkar vara kloka.
  /CC

 94. När man ser bilden på trappan vid medborgarplatsen de sk ensamkommande…många är över 40 år med grått hår. Dessa ska nu gå på gymnasiet med svenska tonårstjejer. Fy fan vad vidrigt.
  Sverige måste befrias från detta bedrägeri och stöld av folkets tillgångar.

  • Centerpartiet har ju så mycket pengar och Annie Lööf har så hög lön att hon bör ha råd med en rejäl synundersökning och köpa glasögon. För om hon inte sett att dessa 9000 afghaner är vuxna män så har hon rejäla synfel.
   /CC

   • Välfärden påverkas av att detta beslut att ge 9000 vuxna män, som helt saknar skyddsbehov, tillstånd att stanna här. Detta beslut kostar oss skattebetalare flera miljarder kr. Pengar som skulle kunnat användas t.ex. till att operera fler cancersjuka. Så visst finns det många som lider av detta beslut.
    /CC

   • Inte för dig. Men för oss. Ät lite griskött det är extremt färdig men inte för oss. Hur var det med rösträtten för dig. Men förlåt du är svensk. Jag är finsk även fast jag kom hit 1957. Men jag är nog mer försvenskad än du. Faktiskt är det som räknas.

   • På vilket sätt skulle det inte vara extremt? Får man ringa i kyrkklockor i Saudiarabien utan att någon reagerar?

   • Endast en bönutropare kan tycka böneutrop är bra. Vilka länder i världen har religionskrig, vilka medborgare i dessa länder ”flyr” jo befolkning från bönutrop=islamska länder. Rösträtt? Jag har du borde inte. Religionsfrihet är att få slippa påtvingas andras religion. Böneutrop extremism? Helt klart.

  • Då kan du åka hem till Mellanöstern och höra det varje dag. Vi slipper dig och du får höra ditt brölande Islamistiska oljud. En win win situation.

  • Skulle jag också vilja göra om jag var muslim eller levde i Saud-arabien.
   Jag bor i Ryssland och här är böneutrop vanligt,iaf så hör jag de ofta när jag åker till muslimska områden.
   Islam har dock funnits här i flera hundra år så ingen bryr sig.

  • Skillnaden mellan oss och dig är att du får skriva detta här. Men snart har ni nått en gräns och då kommer ingen kunna backa utvecklingen. Det kommer att bli ett helvete för alla.

   Herre förlåten dem. Ty de vet icke vad de göra.

 95. ISIS är renläriga muslimer i den meningen att de tar ett antal klart formulerade uppmaningar i sin heliga bok på största allvar. I en berömd artikel i deras tidskrift förklarade ISIS varför de hatar oss. Den kan enkelt sammanfattas: De (dvs ISIS) hatar oss framför allt därför att vi INTE är muslimer. ISIS finner också explicit stöd i samma bok för att döda dem som inte är muslimer och för att ta deras kvinnor som sexslavar. Det faktum att en majoritet muslimer inte tar samma textavsnitt på allvar, minskar inte risken för att nya grupper av muslimer, uppväxta i Europa och Sverige, återigen hemfaller till samma extremt våldsamma religiösa ideologi. Vi vet att det finns/fanns en tvekan bland en stor minoritet av Europas muslimer att fördömma eller bekämpa ISIS. Förstår svenskar i allmänhet detta klara hot mot vår framtida fred och vår frihet?

  • ISIS är sann islam!
   De baserar alla sina aktioner på verser i Koranen och Haditherna.
   De har förstått abrogationen av islamiska texter. Texter skriva när Muhammed levde Mecka är oftast fredliga med texter skrivna när han levde i Medina är ofta krigiska och hatiska mot icke-muslimer.

 96. Underbart system! Kan vi inte lägga ner bilprovningen med samma motivering? Det är upp till mig att kontrollera att min bil är trafiksäker…

 97. Dom ska inte integreras. Utan vi ska integreras. Det var väl det Mona Sahlin sa för en 10-15 år sedan men ingen brydde sig.

 98. Skrämmande läsning att läsa polisens syn på närboende – allmänheten…

  ”Enligt polisen är de närboende inte en part i ärendet”

  ——————————————————————–

  118 SVT Text Lördag 19 maj 2018
  INRIKES PUBLICERAD 18 MAJ

  Fortsatta böneutrop i Karlskrona

  Islamiska kulturföreningen i Karls-
  krona har fått fortsatt tillstånd från
  polisen till böneutrop från minareten
  i Kungsmarken.

  -Vi har bifallit den ansökan, precis
  på samma sätt som i Växjö, säger Klas
  Werme, rättschef i polisregion Syd
  till SVT Nyheter Blekinge.

  Karlskrona kommun har uppmanat polisen
  att innan sitt beslut prata med
  närboende i området, vilket man valt
  att inte göra. Enligt polisen är de
  närboende inte är en part i ärendet,
  och att handläggningen hade dragit ut
  mycket på tiden om detta behövt göras.

  118 SVT Text Lördag 19 maj 2018
  INRIKES PUBLICERAD 18 MAJ

  Fortsatta böneutrop i Karlskrona

  Islamiska kulturföreningen i Karls-
  krona har fått fortsatt tillstånd från
  polisen till böneutrop från minareten
  i Kungsmarken.

  -Vi har bifallit den ansökan, precis
  på samma sätt som i Växjö, säger Klas
  Werme, rättschef i polisregion Syd
  till SVT Nyheter Blekinge.

  Karlskrona kommun har uppmanat polisen
  att innan sitt beslut prata med
  närboende i området, vilket man valt
  att inte göra. Enligt polisen är de
  närboende inte är en part i ärendet,
  och att handläggningen hade dragit ut
  mycket på tiden om detta behövt göras.

  • – Polisen jobbar hårt med sitt förtroende hos allmänheten (vars uppdrag de har och som försörjer dem), men tyvärr åt helt fel håll.

 99. Så Växjö har blivit rikslikare när det gäller att ta ställning för böneutrop?

  Nu krävs det ett nationellt förbud mot böneutrop för i ett land med religionsfrihet ska man inte behöva påtvingas religion och definitivt inte från en helt främmande kultur som absolut inte hör hemma här.

  Vilket parti tar upp frågan`?

  • AfS lär ställa sig negativa till utvecklingen, SD e lite mer osäkert med sin ”öppna svenskhet”.

   • Sluta smutskasta SD. Du får gärna gilla och hylla AfS. Jag ser inga problem med AfSs politik. I stort sett gillar jag även AfS politik. Men att sprida lönger om SDs politik är inte seriöst och jag tror att om det sprids för mycket lögner om SD från dig och från AfSs anhängare så kommer det att slå tillbaka mot AfS. Det blir liksom inte seriöst när man påstår saker som inte alls är sanna om SD. SD stöder självklart inte muslimska böneutrop. Det vet du. Och det vet alla andra också. Så sprid inte lögner om SDs politik. Ingen tjänar på lögnerna. Tack!
    /CC

 100. Vad vi måste förvänta oss av den muslimska befolkningsgrupper i Sverige är att den engagerar sig i kommunikation med oss icke muslimer. Istället för förnekandet av problemen, behöver vi höra att svenska muslimer har en förståelse för att deras religion och kultur (men inte nödvändigtvis dem själva som individer) har skapat allvarliga problem, inte bara för dem utan också för oss. Liksom vi i västerlandet har erkännt kolonialismen och dess problem eller problemen med kristendomens historiska förtryck och missionerande över delar av världen. Jag är inte alls säker på att troende muslimer har vad som krävs, men det finns många som inte tar sin födelse-religion med samma allvar, även om de fortfarande känner en stark identitet. Skall muslimer ha ett bra liv i västerlandet måste de ta de första stegen mot kommunikation och mot en mer pluralistisk grupp identifikation. Alternativet är inte trevligt för någon.

 101. När man inte förstår vad som skriks ut i högtalarna, kallas det för ”ljud” …. Finns det ingen som kan översätta detta ”ljud” till myndigheter o deras tjänstemän, som beviljar tillstånd för böneutrop ??

  Annars kan ni läsa här ! Det finns bara EN gud o det är Allah o Mohammed är hans sändebud. Kom till bön, kom tlll bön.

  Böneutropet inleds med ”takbir”, genom att proklamera ”Allah akbar”.för att visa att Allah är den störste o att allting o alla utom Allah skall böja sig.

  Man utmanar helt enkelt rättsstaten o demokratin i Sverige o landets medborgare, som måste böja sig för Allah.

    • Ja, frågan är om det egentligen är lagligt att idka dyl. försök till religiös propaganda och politisk indoktrinering. För islam är ju både relition och politik.
     /CC

 102. Ramadan Bombathon 2018, Dag 3

  Tabell:
  1. Terror i islams namn 10 attacker 31 döda
  2. Alla andra religioner sammanlagt 0 attacker 0 döda
  2. Muslimer dödade av islamofober 0 attacker 0 döda

  Det ser redan ut nu som att islam gått fram till en ointaglig ledning.

  https://thereligionofpeace.com/

 103. Åhl Gud vad festligt,, Gissar att Klas Werme bor en bit bort. Hoppas någon kan hjälpa honom att höra böneutropet ändå, rediga högtalare i en Bilstereo duger gott..

  • Jag tänker mig en rejäl pråm med hundratals ton gödselbaserat sprängmedel som bogseras upp längs Mälaren för att få Helgeandsholmen att göra skäl för sitt namn under Riksdagens öppnande. Så blir vi äntligen av med det där de byggde på taket på 1970-talet också.

  • Jag tror att alla kommuner numera lägger ut mötesprotokoll för Fullmäktige och andra nämnder på webben. De håller normalt tio möten om året (hårt jobb). Vilka som röstat hur lär dock inte vara någon överraskning. Kommunpolitiker är mycket motvilliga och ointresserade. De flesta sitter där bara för att deras svåger eller granne girigt tjänar pengar på att vara islamist-politisk kommissarie och har tjatat på dem. Kommunpolitiker vet ingenting och vill ingenting. Det har precis all erfarenhet av precis alla kommunpolitiker bevisat. Det svenska kommunala självbestämmandet avskaffade sig själv genom ren dumhet och oförmåga.

    • Det kanske var polisen som fattade detta beslut. Ledsen om jag skickat dig på en vild gåsjakt till kommunen, offentlig sektor har många tarmar att gräva i.

     • Ingen fara Björn, jag var och letade på deras hemsida innan jag skrev min notering. Jag tror att det är en nämnd som tagit beslutet och sedan ska polisen svara på om det stör ordningen. Men jag kan inte hitta det. Finns det inge Karlskrona bo här?. Jag tycker det är fegt att låta polisen vara de som ”tar beslutet”.

     • PK älskar att delegera, för att slippa ta ansvar. När Berlinmuren föll så fick polismannen på plats ingen kontakt med någon överordnad. De gjorde sig alla omgående otillgängliga när de förstod att nånting var på gång. Så han lät folkmassan passera gränsen och vips upphörde DDR att existera, till generalsekreterarens stora överraskning när han vaknade på morgonen. Det är så PK opererar, det är därför de alla alltid misslyckas så katastrofalt fiaskoartat med allt. De är fega odugliga parasiter, samhällets sämsta människor.

 104. Ni som bor i Karlskrona. Kontakta lokaltidningen o begär en översättning av böneutropet o att den publicers så att kommuninvånarna vet vad som händer i kommunen,
  vilket är medias uppgift.

 105. Detta är bara början. Muslimerna flyttar fram sina positioner kontinuerligt. Nästa steg kommer att vara – kanske två ggr. om dagen, sedan tre ggr, fyra och till slut fem ggr. om dagen. Den första vid cirka kl. fyra på morgonen. Det som pågår är Islamisering av Europa, finansierad av oss skattebetalare. L.förrädarna, som styr Väst, konfiskerar våra pengar, för att försörja horder av muslimer, som de har bjudit in för att islamisera Väst! Folket måste vakna, ställa dessa L.förrädare inför rätta för sina brott mot folket och landet!

 106. ISLAMISERINGEN FORTSÄTTER I OFÖRMINSKAD HASTIGHET !!!
  Hatet mellan olika folkgrupper kommer att öka !!!
  Samförstånd mellan olika folkgrupper kommer INTE att ske så länge muslimerna INTE kan förstå att dom skall ta seden dit dom kommer !!!

  • Spelar ingen roll ,! vad vi tycker :

   Muslimen får inte assimilera sig , enligt koranen. Så är det ,!

   • Det är sant , en muslim ska inte ta icke-muslimer till sin vänkrets , därmed bryts inte muren som uppehåller segregationen ! !

   • Turkiets President, Recep Tayyip Erdogan är nästan ständigt på turne båda inom landet och utanför landet. Han uppmanar alla muslimer att föda så många barn som möjligt, men MINST FEM BARN för att Europas framtid är muslimer – och det säger han helt öppet!

  • Eftersom islam inte innehåller något som kräver acceptans och samförstånd mot andra än de själva så har du sannolikt rätt , koranen har ju inte precis demonstrerat att det finns suror som förespråkar något som ”vända andra kinden till” i sitt handlande ! !

   • Islam tolererar inga andra religioner, eftersom enligt Koran’en är Islam den enda rätta religionen. Islam är en våldsideologi.

  • Muslimerna är här för att stanna för gott och Islamisera hela Västvärlden. Det är varje muslims heliga plikt och det står i Koran’en. Ser ni inte att nästan så gott som alla vuxna och för den delen ännu inte vuxna muslimskor går med barnvagn, har en massa små barn omkring sig och är nästan alltid gravid. Tro mig – de kommer inte att återvända frivilligt.

   • …….. därför måste vi , som älskar vårt fädernesland —- hjälpa till .

    >>>> förbjud ISLAM . Tack & Amen

    • Ja, de som vill leva i fred och älskar sitt land, måste inse att de som styr landet, har förrått folket och landet. Till att börja med måste folket höja sin röst, agera, gå till civil olydnad osv.

     • ….. inte bara förrått , —- även Rånat & Våldtagit ,!

      ( gör så gott jag kan . Idag ska mammor med barnVagn få sig tryckt info. , var hon kan hitta sanningen om Sveriges ,
      minst sagt prekära situation ).

    • För muslimernas del är assimilering inget alternativ, snarare kommer de att kräva att samhället ska anpassas efter deras religion och det sker redan nu allt mer.

   • Jag tror dig. AfS är enda parti som sagt lösningen om vi ska få behålla vårt land och det måste ske innan dom blir för många.

  • Nej, något samförstånd lär inte existera. Tidningen Time gjorde ett reportage om Syrienkonflikten i en by där kristna och muslimer hade levt tillsammans i generationer, men när IS kom valde muslimerna att snabbt som fan ta ställning och begick krigsförbrytelser mot de kristna grannarna. Muslimerna i Sverige säger samma sak, nämligen att islam är fredens religion, men när omständigheterna ändras, d.v.s. när parasitmuslimerna är fler så lär också deras språkbruk och agerande ändras till den våldsammare sorten.

 107. https://youtu.be/i45oVYABCdk

  2:00:15-2:00:42. Vit Sharia är flera tusen år äldre än Islam. I form av den västerländska etiken, som har sitt urspung i den frivilligt militaristiska kulturen, arierdomen så att säga, som är 5000-6000 år gammal.

 108. Mycket illa. Islam nöjer sig inte med en liten bit, dom ska ha hela kakan. Det är en långsam och stadig normalisering. Nästa steg är att ha böneutrop varje dag (för det gick ju bra med en dag). Sedan 5 gånger per dag (annars får vi inte utöva vår religion). Sedan är det Sharia och förföljelse av alla andra religioner.
  Jag hoppas det kommer helt andra personer till makten efter valet som drar tillbaka alla sådana tillstånd. Alla myndigheter måste också rensas ut av femtekolonnare.

  • Precis, kraven på vår nation att böja sig kommer givetvis att tillta. Sveriges svaga och ryggradslösa politiker lämpar över beslutsfattandet av det här eländet på polisen. Den svaga och ryggradslösa polisen.. Muslimerna nöjer sig aldrig med det här! Ge dom ett lillfinger och dom kommer givetvis att ta hela armen.

   • Polisens ledning har varit hårt styrd av politiker och media länge. Se bara på Dan Eliason. Politiken måste ändras och alla som håller kvar vid det här sättet måste rensas ut.

    • Viktigt med civilkurage när man är polis. Många har sagt upp sig och det är ju en bra signal. Men de flesta väljer ändå att krypa runt på alla fyra som strykrädda hundar. Slicka uppåt och sparka nedåt är melodin i Sverige.

 109. Att tillåta böneutrop är ett mycket stort steg mot islamisering av Sverige. Detta måste förbjudas så fort som möjligt och jag hoppas att om SD får någon makt att detta ligger mycket högt på deras prioriteringslista.

  • Skulle du idag kräva att en minaret måste rivas – då har du startat
   något du aldrig kommer att överleva. Då är du en fiende till Islam.
   Och du drar med alla oss andra.

     • Serber? Är det en hundras?
      Islam är en psykisk sjukdom. De som lider av den är undantagslöst de allra mest efterblivna och asociala människor som någonsin har levt. Araber tillverkar inga föremål, för de vet inte hur man gör sånt. Araber är världens sämsta soldater. En miljard muslimer är hur lätt som helst för vilken liten folkgrupp som helst att besegra. I alla fall om man inte lider av ”serb” eller nån annan svår åkomma.

     • För mig är en serb en som fötts i Serbien och som tillhör
      den Ortodoxa Serbiska Kyrkan. Den har Religiösa band
      med såväl den Ryska som den Grekiska Ortodoxa Kyrkan.
      Finns i Sverige och stör ingen.
      Det kan så vara att mussar är ’världens sämsta soldater –
      men när NATO backar upp dom har du inte mycket att sätta
      emot. Och skulle du göra motstånd så fixar FN en egen
      domstol i Haag och sen är det över.

     • Varför tror du att Nato skulle backa upp muslimerna att ta över styret och genomföra en etnisk utrensning av oss svenskar? Låter ju helt osannolikt..

     • ”Serb” låter som skabb för mig. De kan inte vara vår förebild, de lät sig ju hunsas av albanerna t.o.m. Om de var rädda för Bill Clinton så har de fritt fram nu. Men de duger väl inte så mycket till, de som lider av serb. Jag hittar just inga varor i butikerna som har tillverkats av de som lider av serb.

   • Vi har att välja på att ta striden nu eller att för evigt leva under islams fot. Välj själv.

   • Lite överdrivet va?! Ingen kommer att överleva.. Vi har ju fortfarande möjligheten att inkalla medborgarskap och massutvisa. Det är det enda som finns att göra!

 110. Vilka jävla syltryggar som beviljar sådant. Islam har ingenting i en demokrati att göra
  bort med skiten.

 111. Hur ända in i det glödhetaste ,

  kan / får polisen bestämma om Sverige ska islamiseras eller inte ……..

  O-fattbart ,!

 112. Ja, det låter riktigt otäckt! Pedofilerna breder ut sig och snart är vi väl alla pedofiler.
  Det är dags att börja låsa in våra döttrar.
  Djävla myndigheter som hatar Sverige och svenskarna.

 113. Alla som kör förbi vid tretiden fredag tutar så klart. Det är också lätt hänt att tutan råkar fastna när man parkerat bilen.

 114. Utav de partier som har givit sitt klartecken så är det S, Vpk, Mp och C. Så som jag har sagt tidigare så är det de partier som är mest beroende av muslimska röster i valen som också banar vägen för dem.

  Det förklarar också Löfvens ovilja att ta ställning. Å ena sidan vill han inte utmåla sig själv som landsförrädaren som islamiserar Sverige, men å den andra sidan vill han heller inte vara den som säger nej till en mer våldsbenägen stödväljargrupp. Klämd mellan dessa krafter dumpar han ansvaret hos kommunerna och polisen.

  • Att inte våra politiker begriper att när muslimerna väl har fått inflytande så skiter dom fullständigt i politikerna att vad dom sedan tycker.

  • Inte bara en skam ;

   Förrädare mot kommande generationer ,!
   Vi ska inte ha shariaLagar i vår civilisation . Tack

  • Helt okritiskt. Uppskattande. Att det knappt hörs och att tornet är vackert. Drivs sådan propaganda nu och förr. Som om Reinfeldt skrivit. Alla glada och ser fram emot mer. Lita på BLT.

 115. Återigen kapas en fråga som borde vara föremål för folkomröstning (genom att hänvisa det till en ordningsfråga för polisen istället för ett politiskt beslut på hög nivå) och så förvägras medborgarna inflytande på en omvälvning av deras fädernesland som är så fundamental att det aldrig blir sig likt igen. Det är sådant som startar revolutioner.

 116. Känns som det hade kunnat vara bra att gräva fram mer detaljer om urspungliga Sharia som är flera tusen år äldre än Islam. Eftersom den var arisk så borde den vara betydligt sundare än muslimsk ”Sharia”. Mer detaljer än att den var frivilligt militaristisk kan vara bra att veta. Alla möjliga ev. motsättningar mot bl.a. muslismsk ”Sharia” kan vara bra att gräva fram.

 117. Vad ska SD göra åt allt detta om man får makten i Sverige?
  Finns det några andra val än att i smyg snabbt utveckla långdistansmissiler med kärnvapenstridsspetsar för att slå ut islam-centra som Mecka och Medina och Teheran för att väcka världen?
  Går det att hjälpa världen på något annat sätt?

 118. Man undrar ju om alla religiösa samfund över hela Sverige nu får tillstånd att åka runt med högtalare och ropa ut just sitt religiösa budskap till alla och envar efter eget tycke – eller om denna rättighet som många andra rättigheter tillskrivs endast utövare av islam

  Detta – är budskapet som nu ropas ut till allmänheten – vare sig du vill lyssna eller inte – vad får vi för land om alla och envar börjar gapa ut just sitt religiösa budskap i högtalare över hela landet – på alla möjliga språk?

  Vart tog Sverige vägen? Hoppas SD ställer frågan om folkomröstning i denna fråga i riksdagen!

  https://www.thoughtco.com/what-do-the-words-of-the-adhan-mean-in-english-2003812

 119. Böneutropen är en del av islamiseringen i Sverige, som folk inte tar på allvar – De förstår därmed inte faran i att en totalitär lära breder ut sig.
  Och nu är det Ramadan, den islamska högtiden som påbjuder fasta – ingen mat och INGET VATTEN, vilket egentligen är tortyr och farligt…. och de fastande mår dåligt, men som ytliga iskalla journalister framställer som ’mys-pys’
  Lyssna på podden, som diskuterar Ramadan,och som INTE skönmålar denna mycket osympatiska högtid….
  https://soundcloud.com/macleod1001/av566-ramadan-en-ny-svensk-tradition-av-fri-vilja-eller-tvang

 120. Kul att bo brevid. Varenda hus sjunker i värde. Ynkliga politiker i Karlskrona. Rösta bort dem i september och låt SD och Afs få makten.

 121. Hoppas nu böneutroppen kommer igång innan valet för bästa valresultat. SD går mot rekordval.

 122. Sådana här beslut ska avgöras på nationell nivå, inte på kommunal.
  När det gäller övrigt – ex tvånget på kommuner att ordna boende åt invällarna – drar sig inte staten för att köra över kommunerna!
  Varför inte då även när det gäller deras böneutrop?!

  I Sverige råder visserligen en tradition av kommunalt självstyre som i sin motsvarighet man kan finna ända tillbaka till äldre medeltid om inte längre.
  Så . . i och för sig kanske det då passar att tillgripa detta lagrum när det gäller en (mörk-) medeltida livsstil som islam.

 123. På tal om religiösa traditioner är det pingst denna helg. Nog många som inte har en tanke på det. Fram till 2004 hade vi också annandag pingst som helgdag som bekvämt nog avskaffats. Vilka fler kristna helgdagar kommer att strykas framöver? Säkerligen kommer det bli muslimska helgdagar istället.

  • Det har och jobbas hårt, av rikspolitikerna, att skrota Sveriges riktiga nationaldag, Midsommarafton, till förmån för Svenska Flaggans dag, 6 juni.

 124. Nu förstår till och med en dåre att varenda moske i hela landet kommer att ansöka om böneutrop och med största sannolikhet få det beviljat

 125. Vad kommer att hända med muslimernas böneutrop om en moske med utrop byggs vid SAGERSKA PALATSET ?
  Kommer Löfven att sitta på första parkett i mosken eller kommer vansinnet att stoppas ?

  • SjuKlövern sitter sedan länge på 1:a parkett . Och iaktar undergången .

   Det behövs ingen fysisk minaret , utropen dundrar i deras tomma
   skallar ändå . Islamiseringen är deras liv . Fy Faaaan ,!

   Bara du , kan stoppa vansinnet —- islamiseringen & shariaLagarna .

 126. Har vänner som hävdar detta som en naturlig utveckling av ett multikulturellt samhälle, och då positivt. Jag anser att detta är allt annat än positivt, då det är bidragande faktor till mer segretion, de blir ett parallellsamhälle med ”vi och dom”, där fruktansvärda antidemokratiska, förtryck och patriarkala strukturer aktivt uppehålls under skyddet av en religon. Tex får kvinnor och män inte vistas i samma rum i en moské, hur är det jämlikt? Det motverkar allt arbete som tex feministerna jobbar för, och får nu en större spridningen genom att Sverige aktivt accepterar dessa föråldrade normer och kulturer, som oftast är extremt ofördelaktiga för kvinnor, för att inte tala om en exkluderande hatisk kultur mot hbtq. Anser inte att detta är framtid, utan tvärtom, och politiker och aktivister gör sig själva och oss alla en stor otjänst genom att tillåta detta, men de kan inget se för sina ”lika för alla PK glasögonen”, men är det någon som inte tror på lika för alla, så är det muslimerna, dessa ännu mer och allvarligare, än de av PK människorna utpekade ”rasist svenskarna”. Det är INTE demokrati att tillåta böneutrop.

  • Inget biter på politikerna i S,MP,V och M och C,KD,Lib och även Fi. Inte historien, inte nutiden. Inte som det är i islamska länder och inte här i deras enklaver. Inte deras ideologi med hat mot ickemuslimer. Inga argument emot, hur välgrundade de än är.
   Hänvisas till en värdegrund. Allt emot islamiseringen är emot värdegrunden och ska stoppas.
   Märkligt. Det hänvisas till och med till att Sverige haft fred i 200 år och att det är bra för freden med islamisering. De vägrar tro att det istället hotar freden.
   Allt som är för islamisering ska ses som bra allt emot som dåligt. Märkligt.

 127. Sådana här beslut är dessvärre IRREVERSIBLA !!

  Skulle någon vilja förbjuda galna skrik från minareter så skulle någon tokvänster kulturmarxistisk advokat DIREKT med samma skäl vilja förbjuda klockringningar från kyrkor!

  Och när väl man gett dessa islamister tillstånd en gång skapas ett MYCKET FARLIGT prejudikat !!

  Min gamla ömma moder lärde mig att ”.. ger man dem lillfingret hugger de snart hela handen..!”

 128. Kollar lite på de andra partiernas Fb. Där jäser det betänkligt mot 7k. Jag har en känsla av att SD blir största parti i valet och det kommer räcka långt,sverigevänner.

 129. Totalt handlingsförlamat svenskt rättssystem i vanlig ordning.
  Svenska politiker gav upp för länge sedan.
  Nya krav från SD blir att avskeda höga – och mellanchefer inom den svenska ”ryggradslösa” polisorganisationen och lägga om den svenska polisutbildningen från ”fjollutbildning” till en utbildning anpassad till verkligheten!

 130. Det är bara till att sända in anmälan.Gör inte byborna det så kan dom ha det där skrikandet. Vi har religionsfrihet och därför skall man ej till låta det där skrikandet

 131. 110 dB!!! Det är mycket högt ljud, att jämföra med en motorsåg med full gas på någon meters håll.
  Nu har vi gett Muslimerna lillfingret, böneutrop ”bara” vid något tillfälle i veckan.
  Inkom kort så skall det säkert vara var femte timma hela dagarna, som dom är vana vid från hemländerna.
  Ps, böneutrop kan jämföras med att kyrkan skulle utropa trosbekännelsen i 110dB. Inte med ringa i klockor.

 132. Islamiseringen av Sverige börjar eskalera!!!
  Se till att få stopp på denna utveckling!!!
  SD 2018!!!!

 133. Eftersom jag har arbetat och varit bosatt i ett strängt islamistiskt land så kan jag härmed meddela, att det inte var upplyftande att höra detta gap och skrik från en skrällig högtalare fem gånger om dagen.
  Dessutom så upphörde all verksamhet emedan några gamla gubbstruttar gick omkring och bankade med sina käppar för att upprätthålla sharia lagarna, hoppla alla svenska idioter vilka röstat för detta!!!!!

  • Precis. Upplevde detta i Cairo på 70-talet. Vi protesterade naturligtvis inte, vi tog ju seden dit vi kom! Precis så borde dagens ”nysvenskar” leva, ta fön fan seden dit ni kommer, i sverige har vi lagar, regler, oskrivna regler och traditioner som tillsammans gör att vi har jämnt en samhörighet.

   • Du pratar om värdens hemskaste ord ”assimilering” ett fasansfullt ord tycker den svenska 7-klövern.

 134. Hoppas alla moskeer ansöker nu . Det kommer att gynna valet. Men stackars satar som råkar bo i närheten och får höra böner till Allah lagom till fredagsgrillningen…

 135. Snacka om hur högtalarna riktas….decibeltal det handlar om symbolpolitik och att luckra upp det svenska samhället i grunden.

  Lika säkert som globalisterna tänker sig att vinna denna kamp med hjälp av den pundiga vänsterflanken, tänker vi Sverigevänner kämpa med näbbar och klor för ett Sverige som vi en gång fötts i och som vi självklart vill ha kvar.

  Vad världens globaliserande oligarker vill att världen ska bli, är inte min dröm, därför finns inget annat än SD 2018 för min del.

  • Påpassligt att forcera fram dessa minaretutropansökningar precis innan valet! Är noga planerat av svenska makteliten, att föra Sverige ännu ett steg närmare ett islamistiskt samhälle där svensken ska bli i minoritet!

   • Tror att de kan bita sig själva i svansen då, för människor vaknar till……..men sedan är ju svensken den mest svår väckta varelsen man känner till.

 136. Inom ett par år kommer de vara böneutrop i nästan alla svenska kommuner. Är det någon som sätter emot?

   • Jag röstar på det mest Sverigevänliga partiet i riksdagen, mer kan jag inte göra. SD står dock för religionsfrihet och det gör även jag. Det skall dock inte vara lätt att leva att leva ett bokstavstroget islamskt liv i Sverige.

 137. Behövde de boende runt omkring inte tillfrågas om detta, eftersom det finns en sträng ”inte fråga omkringboende”-lag som infördes av Gustav Vasa?

 138. De vill ha fler moskéer i hela landet och de vill ha böneutrop från dem alla. Böneutrop proklamerar att islam råder i staden. Detta är alltså ett mycket stort steg i islamiseringen av Sverige, volymen är en bagatell, det är utropet i sig som är det allvarliga. När svensken en dag inte längre vill tillåta böneutrop kommer de inte acceptera det utan då tar de sin vana trogen till våld.

  • Självfallet är deras slutmål att kunna ha böneutrop 5 gånger om dagen, vilket är det normala för muslimer.

  • Den som har förståndet i behåll inser att denna politik kommer att framöver leda till massfattigdom, söndertrasad välfärd och inbördeskrig.
   /CC

   • Att säga det till ett folk (det svenska) som aldrig upplevt krig annat än på bio, är som att förklara vad snö och is är för en människa från Dallol (Etiopien)

 139. Det islamska och fredliga men inte mindre aggressiva, välplanerade och målinriktade övertagandet av Europa inklusive Sverige är mer framgångsrikt än tidigare militära invasionsförsök i historien, som stoppades av kompetenta ledare.
  Nu är det inkompetenta ledare och Europa tycks inte stå emot och ha en chans.
  Nu sviker ledarna men erkänner det inte. De försöker istället tvinga befolkningen att att gå med på att islam ska kunna överta Sverige.
  Sverige klarade sig undan två världskrig och Napoleonkrigen och andra som drabbade övriga Europa. Behövde inte kämpa emot fiender. Bara ligga lågt, Det är går inte att göra så med. Går inte att låtsas att det inte finns eller är något bra.
  Det här saknas det ledning för att stoppa. Det är fruktansvärt, bedrövligt och Inkompetent.

  • Men det är svårt att förstå hur samhällseliten kan tillåta detta att ske! De sitter ju på samma gren som alla andra etniska svenskar och kommer själva att drabbas hårt när invasionen är är fullbordad! Varför är de så suicidal i sitt tänkande!?

   • Det som är det obegripliga. Vad räknar de med? Att de ska klara sig i sina områden, men slippa det som andra tvingas på? Tror att krig bara gäller en del av befolkningen, men inte andra och särskilt inte dem? Har de kanske något avtal?
    Löfven och hans gäng och likar kommer att se till att ALLA drabbas lika. Är solidaritet och internationalism för dem.
    Vad snopna de ska bli. Än så länge går det rätt bra på de flesta håll och litet olika, men vänta bara.

 140. Så typiskt socialdemokrater när det gäller deras älsklingsgrupp invandrarna. ”Då får föreningen själv kontrollera att kraven efterleves!”

  Det förstår var och en att kraven kommer att tänjas ordentligt, om de ens komemr att efterlevas. Så fungerar de som kommer från arabvärlden! Ge dem lillfingret och de tar hela handen! Sen sitter de och hånskrattar åt dumsvenne som tror de kan ”köpa” deras tillit!

 141. Dom gör precis som dom vill. Med allt. Skiter i det mesta. Inte ens grillkorven räcker till längre. Hahaa

 142. Islam betyder visserligen underkastelse men det gäller för muslimer och inte polisen i Karlskrona (eller Växjö) men de kryper ändå för muslimerna.
  Muslimerna kör den gamla och enkla strategin att flytta fram positionerna bit för bit och dumsvensken går på det. Nu kan alla imamer i Sverige kräva att få tillstånd till böneutrop annars bli de ju diskriminerade. Sedan kan de hävda att enligt islam ska det vara fem böneutrop per dag.

 143. Vårt tusenåriga rike har alltid varit kristet. Om än sekulära idag är det en skymf mot våra förfäder och rent landsförräderi att på detta sätt islamisera Sverige

  • kristendomen har förstört mycket av det vi en gång hade.
   I syrien funkade det dock med att leva sida vid sida med olika religioner innan uSA/israel skapade is.
   etniciteter och också religioner kommer dock alltid leva i klaner med likasinnade.

   • Att fanatiska muslimer vill sprida islam och ta över makten i t.ex. Sverige har inte ett uns koppling till USA och Israel.
    /CC

    • den stora folkvandringen hit kan till största del förklaras med krig som har skapats av USA/israel,inte alla men stor del.
     folket i syrien flyr ju is denna gång och alla borde vid det här laget förstå eller tagit del av vilka som ligger bakom.
     USA har ju skapat många krig som är rena krigsbrott Vietnam,Irak, syrien osv..
     men helt klart har du rätt i att dom vill ta över makten men vem vill inte det.
     Dom Proxy krigar ju överallt.
     Pinochet i Chile kan ju med lätthet kopplas till CIA.

     • Mellanösterns svarta får lockas hit av svenska 7K bidrag. Några flyktingar finns inte här.

     • Nej, flyktingarna finns i flyktingläger i Syriens grannländer. Här finns bara välfärdsnomader.

     • Absolut, men enligt svensk lag är t.ex. flykt från fattigdom inte ett giltigt asylskäl.

     • ja och enligt lag ska Sverige vara mångkulturellt det såg (((David Schwarz))) till.

     • Men serierserna som kommer hit har ju till över 90 procent bott permanent i andra fredliga länder innan be bestämt sig för att resa igenom 5-10 helt säkra länder utan att där söka asyl. Man vill ju till Sverige p.g.a. våra extremt generösa socialbidrag och alla gratis förmåner. Det finns nästan inga riktiga flyktingar som rest från Syrien direkt till Sverige. Och nästan ingen av dessa som kommer hit är på flykt. Detta är faktastatistik som kommer från Migrationsverket. Men om detta berättar inga svenska pk medier.
      /CC

     • men det är fortfarande krigen som gör att folk kommer.
      sen att dom väljer Sverige är ju helt klart som du säger det ekonomiska.

     • Nej nej nej och åter nej. Det är INTE några krig som får folk att resa genom 5-10 säkra länder för att komma hit. Det har sedan 40 år vallfärdat muslimer till vårt land och det som är orsaken är våra svenska extremt generösa bidrag och andra gratis förmåner. Asyl- och invandringspolitiken och dess alla kringverksamheter kostar oss skattebetalare 300 miljarder kr per år. Alltså miljarder kr. Inte miljoner. Som kan jämföras med polisens dryga 20 miljader kr per år och försvarets cirka 44 miljarder kr per år. Alltså 300 miljarder kr kostar 7-klöverns asyl- och invandringspolitike per år när absolut alla kringkost-nader har räknats in. Nästan alla extra kostnader döljs bakom andra poster än migration…
      /CC

 144. Det nya Sverige, islamistiskt med våra styrandes godkännande. Känns det ok? NEJ JÄVLAR. Men många rycker på axlarna. Än så länge.

 145. OT. Nytt ord att lägga till det Svenska språket: ”storbråk”.
  Storbråk betyder slagsmål mellan olika grupperingar, förekommer nästan dagligen någonstans i landet.
  Om gammelmedia utelämnar uppgifter om vilka som bråkar, är det icke Svenskar, annars fotbollshuliganer.
  Nattens storbråk hittar vi i Norberg, med två knivskurna.

 146. ”Ett ganska enkelt beslut” Det är ”enkelt” på grund av att dumsvensken är mer noggrann med att det inte finns ogräs och sniglar i rabatten än att förlora det egna landet.

 147. Hjälp kanske finns att finna hos någon djurskyddsorganisation. Denna bör kunna upplysa om några skyddsvärda arter som kan bli störda under häckningen/ parning av störande ljud. Dessa arter kan placeras i moskeernas närområde innan tillstånd utdelas. Djur,insekt eller fågel spelar nog ingen roll då deras välbefinnande väger tyngre än klagande svenskars.

 148. En minaret, å någon som är trög i magen på fredagar. Är en väldigt bra valarbetare för SD.

 149. Kan det bli tydligare än så här – polis och myndigheter har valt sida.Vi står helt själva nu.

 150. Den 25/5 har Afs torgmöte i Växjö, mot böneutrop och islamisering. Bra!
  Dror Feiler och hans kompisar har bråda dagar.

  • Nej tack ,!

   Jo , förresten —- när förnuftet har segrat , och vi har Förbjudit islam .

  • Då har nog muslimerna tagit över det mesta. Eller så råder det då kaos, massfattigdom och lokala hemska inbördeskrig.
   /CC

   • Araberna kan inte försörja sig här i norra Europa.
    När vi har tröttnat på att hålla dom med mat och husrum så är deras tid här slut.
    Omsvängningen kan komma fort, och när de känner att vi tänker vända dom ryggen, så kommer de att bli våldsamma.
    Motsättningarna ökar då, och de flesta kommer då att fatta vad det handlar om.
    Några kommer fortfarande att försöka göra sig märkvärdiga genom att att prata om försoning och medmänsklighet.

    • Nyckelordet är bidrag. Om det blir en djup lågkonjunktur hänger det på politikerna, vågar man dra ner på bidragen?
     Annars biter dom sig fast i landet

   • Avskyvärd vidskepelse är islam.
    Men nu börjar folket blicka mot SD
    som visar vägen för sveriges räddning.
    Sista chansen.

 151. Muslimskt böneutrop utgör ett indirekt hot mot judar, kristna, homosexuella m fl grupper och ett hot mot jämställdhet mellan kvinnor och män. Det är därför fråga om hets mot folkgrupp(er).

 152. Tänk att en syltryggspolis i Växjö nu öppnat upp för islamiska ylanden i hela landet. En syltrygg visade vägen och, vips, nu kommer resten av landet översköljas av ansökningar som kommer gå igenom. Nu kan ju alla syltryggar i landet slippa sitt ansvar och hänvisa till syltryggen i Växjö och det är naturligtvis vad de gör.
  Som sagt, så funkar det i syltryggarnas Sverige.

 153. Polisen är numera Svenska folkets fiender, nu sjönk deras anseende ytterligare gummiryggarna inom polisen visar nu sitt rätta tryne

 154. Jag vill inte ha islam i mitt land! Mitt land ska vara fritt från förtryck och fanatism. Men vänsterfeministerna i vår regering har bestämt att muslimerna är dom nya svenskarna och att vi de etniska svenskarna ska dö ut. Jag vill ha krig för det här går inte längre!

  • Krig och Krig .
   Vi ,, Förbjuder islam och sparkar ut inkräktarna . —- och sen lever vi lyckliga i alla våra dar’ . Enkelt , om man vill ,!

  • Jag länkade precis den för ett par timmar sedan. Men den bör nog visas om och om igen så att alla fattar vad det är fråga om ✌️🤔

   • Alla fattar nog , alla som tillhör ’ klubben ’ . Men :

    …….. hur ska sanningen nå fram till de ’87%’ , som inte är medvetna om islamiseringen ,??! Om farorna för barnbarnens
    framtid .

 155. Det sitter alltså Politiskt Korrekta Skitstövlar i polisuniform och beslutar över huvudet på loklabefolkningen. Att poliser som är funtade på detta sätt lägger ned våldtäktsutredning efter våldtäktsutredning är inte svårt att förstå.

  • Polisen blev ålagda att förhöra sig om de boendes synpunkter i närområdet före beslut. Något de sket högaktningsfullt i.

 156. Hoppas på att överklagandena kommer att hagla. Ännu en eftergift för den förmedeltida våldsideologins krav och för varje gång som vi ger efter, så flyttar dom fram sina positioner mot införande av Sharia. Man undrar ju vad tillståndsgivarna tänker med ?

  • Detta kan ju inte vara en lokal fråga som bara hanteras med avseende på ljudnivån och av lokal polismyndighet. Detta måste ju vara en fråga för regeringen och vår försvarsmyndighet eftersom det är ett intrång i vårt land av fientliga krafter att proklamera Islam i våra tätorter. Böneutropet manifesterar att Islam ” tagit över ” den tätort där de fått s.k tillstånd. Vi kan lita på att SD har för avsikt att driva denna fråga till förbud mot böneutrop.
   Sjuklövern kan ingen lita på, de fjäskar alla för Islamisterna som etablerat sig här och välkomnar all den skit det för med sig.

 157. Korkade svenskar som fattar noll! och bidrar till islamisk expansion. Att jämföra Kyrkklockor med islamisk indoktrinering i religionsfrihets namn är befängd! Medan Kyrkklockor är ett musikaliskt ljud, böneutrop är en bekännelse som ska proklamera islam över en stad!

  ” ”Böneutropet inleds med ”takbir” för att visa att Allah är den störste, och alla, utom Allah i islam ska böja sig. Den andra satsen i böneutropet är det islamiska vittnesbördet (Det finns ingen Gud utom Allah och Muhammed är hans sändebud). Detta bekräftar islam och proklamerar det (islam) över landet.”

  Kvinnor är inte tillåtna att höja sina röster. Böneutropet ska utföras av en man som har vacker röst eftersom en kvinnas röst skulle kunna innebära en frestelse för män. Nu kommer detta att spridas ut som pest.. böneutrop vid varje hörna, gator och torg…och slutligen blir så här: https://www.youtube.com/wat

 158. Klart det blev ett ”enkelt beslut” när man bara lyssnar på dem som sökt tillståndet som kommunen redan tillstyrkt. Snälla 9:e september, skynda på.

 159. Varje böneutrop i det offentliga rummet är en direkt inskränkning av religionsfriheten. Det är ett bejakande av intolerans och förtryck godtjänt av den svenska staten. Vi betalar för vår egen undergång kan man säga.

  • Dessa muslimska hatbudskap som skränar över samhället är hets mot den etniskt svenska folkgruppen.

   • jag ser det faktiskt som positivt med detta och även segregation.
    för det första får man ju hoppas att folket vaknar.
    och för det andra så är all blandning av etniciteter folkmord.
    öppen svenskhet är folkmord.

 160. Usch och fy faan för plågan Islam.
  Till slut är vi tvungna att i hela Europa resa oss som ett enormt kollektiv och starta ett nytt korståg för att driva ut sattyget från Europa och Sverige. Analfabeternas och kamelmjölkarnas religion hör inte hemma i vår civilisation.

  • det är ju precis det globalisterna vill.
   det värsta globalister vet är ett homogent starkt folk som håller ihop.
   om det inte blir krig så kommer det bli ett kontrollsamhälle som styrs av globalister och vi kommer alla vara som slavar

  • Reser man runt i Indien finns hakkors överallt. Symbolen är betydligt äldre än Hitler. Lustigt nog finns även Hiters ice cream i Indien med bild på führern o allt.

   • kanske för att man i många länder i Asien inte gått på västs bluffande om en ond man utan att han va en man av folket.
    bara att se dokumentären The graetest story never told för att inse att lögnerna om den mannen är många.

     • ja Lenin va ju bolsjevik och har ju samma religion som sionistglobalisterna så det är klart att de håller ihop.
      globalism och kommunism är 2 sidor av samma mynt.

 161. När vi får makten kommer de ansvariga hamna bakom lås och bom, med böneutrop i 110 dB fem gånger om dagen i cellen.

 162. Det gick här i den tyska staden Oer-Erkenschwick för ett äldre par att stoppa böneutrop trots att de bodde en kilometer från moskén. Det var inte ljudnivå som störde utan att de tyckte att böneutrop kränkte deras religionsfrihet som kristna och att böneutrop innehåller fraser som ”Jag vittnar om att det inte finns någon annan Gud än Allah” har varit stötande för det kristna paret. De säger också att detta ”sätter Allah över Gud och kristna” och att eftersom de vuxit upp i ”en kristen miljö” så kan de inte acceptera detta. Nu har alltså rätten i Gelsenkirchen i närheten av Dortmund dragit in moskés tillståndet till böneutrop. http://www.dagen.se/nyheter/tyskt-kristet-par-overklagade-boneutrop-och-fick-ratt-trots-att-de-inte-kan-hora-det-1.1121385

 163. Det kommer finnas många irriterade i området som skulle kunna klippa ljudkablar till högtalarna eller är så pass irriterade att högtalare blir stenade. Vi få vänta å se. Skulle gärna se invånare med dB mätare i anslutning till detta helvetiska torn, som kan anmäla varje överträdelse och få detta vansinne att sluta.

  • Så länge koranen existerar , finns hotet från muslimen . På alla plan .

   Han är förlängningen av skriften / informationen om hur muslimen
   ska förgöra vår civilisation .

 164. Biskopen refererar till FN-konventioner.
  https://youtu.be/N9SPG3f0E8A

  Hur många kyrkklockor får ringa i Saudi? Att hänvisa till religionsfrihet håller inte. Invandrare ska enligt samma FN-konventioner anpassa sig till rådande kultur och assimileras. Inte tvärt om. Men svenska politiker och myndigheter viker ner sig som vanligt. Varför bara böneutrop en gång på fredagar?

  Använd Hesa Fredrik till böneutrop fem gånger per dag så blir det bra 🙁

  • Lugn , lugn .
   Det blir fler ,
   Om du inte röstar för ett : Islam Förbud .
   Välj själv , men för framtidens barn . Tack

 165. Att böneutropen nu med full kraft har kommit till Sverige är en stark symbol för att ett helt nytt Sverige är i antågande. I det nya Sveriget har vi råd att betala 6 miljarder på vuxna afganer medan lilla Selma , 6 år, inte ens får hjälp av Försäkringskassan med sondmatning och trots att hon varken kan gå prata och röra sig + hjärnskada och epilepsi.
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/forsakringskassans-nya-tolkning-nej-till-assistans-till-selma
  Den svenska regeringen borde skämmas liksom den förra regeringen som startade eländet.
  Fredrik ”förrädaren” Reinfeldt hade fel i allt utom i att svenska folket är ett sovande folk. Det är dags att vakna nu! SD 2018!

   • Ja vi ser nu tydligt hur Reinfleds och Kristersons (!) strategi för att slå sönder våra välfärdssystem mha hög invandring lyckats.

   • Snälla , skicka hit fler ’87%’ – are som kan bli urförbannade .

    Håll Sverige Rent , för framtidens generationer . Tack

   • -Mass repatreringar
    Åtal dom och straff för de som tog beslut och genomfört -massinvandring
    -konfiskera tillgångarna från alla som tjänat på massinvandringen
    -sanera media och sprid ägandet , det är inte rimligt att bonniers sätter agendan i media i Sverige.

    -Lägg ner svt,sr. gör ny svens tv ny svensk radio.
    osv osv tuffa men nödvändiga saneringar i Sverige

    GLÖM INTE ATT RÖSTA FÖR SVERIGE
    SD 2018 VALETS SEGRARE-JA TACK!

 166. Utrop, javisst. Att klättra upp i minareten och ROPA ut kallelsen till gudsjänst på gammalt sätt UTAN HÖGTALARHJÄLP får väl accepteras, liksom kyrkklockornas oförstärkta kallelse för samma ändamål? Högtalare utomhus bör endast tillåtas av polisen för enstaka sammankomster som konserter, demonstrationer och liknande, som ej stör allmänheten.

  • Lider du av någon slags sjukdom?? Jag frågar i ärlighetens namn. Hur i helvete kan en svensk/nordbo (om du nu är det) tycka att det är ok med en jävla moske över huvud taget!!??? Jag antar att du är en av de svenskar som också tycker det är ok med burkini på badhus med. Inte fan är det konstigt att detta land är åt helvete ur kurs!!

   • Vi tolererar synagogor, buddhisttempel asatroende och frikyrkor av alla slag, men INTE att de vrålar ut sina budskap i högtalare. Samma sak ska imho gälla för moskeer.

    Vad gäller burkor och dess varianter beror bruket, som alla anar, på att kärringarna är för fula för att visa sig offentligt utan.

    • Vet du vad, det är lite synd om dig. Du ser inte problemet med muslimerna i helhet. Förmodligen så är du uppväxt i en miljö med bara svenskar och har aldrig haft problem med dom, men men du råkat snart ut för dessa du med. När det kommer till budhisttempel, frikyrkor, synagogor, m.m så ser jag inget problem med dessa. Jag har aldrig haft problem med asiater, aldrig problem med Sydamerikaner, europeer, djupaste Afrika. MEN när det kommer till araberna då jävlar haglar det in problem med dom. SÅ JA DOM JÄVLARNA SKA FAN INTE HA NÅGON JÄVLA MOSKE I DETTA LAND ELLER I EUROPA PUNKT. DOM SKA ALLA UT!!!!!!

    • Det är synd om dig för du är så hjärntvättad. Det går inte att jämföra islam med en annan religion. Islam är en politisk rörelse. Om du vill jämföra med något jämför med Nazismen.

  • Hur står det till i huvet på dej då? Varför ska vi tolerera böneutrop som går ut på att vi ska dödas och en främmande makt ska ta över vårt land?

 167. Polisen har i uppgift att skydda Svenskar !
  Inte utrikes Religioner som infiltrerar vårt Land.
  Polischefen kan inte koppla ihop terror med Islam ?!

  • nej riksdagen skapar lagar.
   det finns lagar som nu är skapade där man kan sätta in militären mot sitt eget folk.

 168. Nu jäklar går det undan!
  Som en liten jämförelse får rockkonserter (som Sweden Rock) inte överstiga 97 Decibel….

 169. Bra där polisen. Ni har fixat så svenskar känner sig som främlingar i sitt eget land. Som om det skulle underlätta integration. Det kommer tvärs om bli stora konflikter. De fega politikerna kastade sitt ansvar på polisen. Det är deras fel.
  Tror att ni kommer ångra det.

  • integration är inget att sträva efter det är folkmord precis som öppen svenskhet.
   Naturen skapade etniska homogena samhällen som vi borde bevara.

 170. Hur många av dom som medverkade i beslutet och utövade påtryckningar är muslimer.
  Polisanmäl varje böneutrop , åberopa hälsoskäl.Anmäl oljudet till kommunens miljönämd , åberopa hälsoskäl.
  Störande ljud får enligt lag inte orsaka hälsoproblem för de som utsätts.
  En annan lag är att ljud får inte väcka förargelse hos almänheten,polisanmäl varje böneutrop.

  • Eller också kan man fokusera på det som är relevant i sammanhanget. Och det är INTE ljudnivån. Eller hur?

 171. Vår demokrati innebär att islam har punggreppet på Sverige och Svenskarna..

  Och ja..

  Demokrati kan missbrukas och användas till ändamål de från början inte var ämnade för..

  • Demokrati är ämnad till vad folk röstar på. Och så gott so malla svenskar röstar för att totalförstöra samhället via socialism för att införa islamistisk stenålderstyranni. Det är folkets vilja väl representerad. Demokratin fungerar perfekt, ingenting att invända där. Man kan invända mot åsikter som att vilja torteras ihjäl, men demokrati betyder ju att varenda idiot har lika mycket att bestämma över ditt privatliv som du själv har.

  • S K frihetsfundamentalism. Man använder friheten till att avskaffa den.
   När det gäller pensiossystemet så har man ju en ”broms” som slår till – det är därför vi har så mycket fattigpensionärer bl.a.
   Den ”bromsen” skulle sättas på friheten istället , när friheten hotar själva friheten – så skulle en broms gå in och säga NIX!

 172. Dette kommer til å skje i Norge, Danmark og Finland også ! I et demokrati vil man alltid ta hensynet til flertallet i befolkningen ! På dette stedet bor det flest muslimer ! This is the Future desverre !

 173. Fegheten lyser igenom på alla instanser nu!!!! Gör det muslimerna vill, svenskarna utgör inget hot iaf!!!! RÄDDA SVERIGE OCH RÖSTA SVERIGEVÄNLIGT!!!! SD2018!!!

 174. Då måste det också vara fritt fram att sprida sin ASA tro via högtalare runt om i landets muslimska delstater.

 175. Dagens politiska verksamhet i Sverige:
  – kommunalpolitikerna delegerar politiska beslut till polisen.
  – de ”styrande” i riksdagen tillsätter utredningarna.
  – partiet som har lösningarna och KAN besluta.
  Verkar som att demokratin vill avskaffa sig själv.

  • Där har du huvudet på spiken – demokratin vill avskaffa sig själv men politikerna vill fortsätta existera – det gör dom genom att enbart hålla på med transfereringar i en eller annan form. Allt vuxenansvar är avskaffat och överfört till Globalisterna. Därför kan politiker fortsätta exsitera – och få fet lön – men ansvaret är borttaget.

 176. Kommuninvånarna har röstat på islamistiska partier i årtionden och får därmed sin stad och poliskår islamiserad. Att folk röstar på sin egen undergång är ett ytterst märkligt fenomen.

  • Åh, det är ett inom biologin mycket välkänt fenomen. När de flesta har dödat sig själva så tar de som är bättre över. Det är hela vår historia. Naturen är kräsen och sorterar bort de som har fel. Bryr sig aldrig ett dugg om sånt som ”åsikter” eller ”värderingar” när värdena inte överensstämmer med naturens verklighet. Riktig nollvision dära.

   • Naturen kanske tycker att vi inte reproducerar oss i tillräckligt hög utsträckning. Har för dekadent livsåskådning etc.

    Hursomhelst, islam expanderar och vi står i vägen och kan inte försvara oss.

 177. Snacka om att politikerna MEGAFEGAR precis som med tiggarfrågan tills det går för långt.Ingen vill ta i det. Att göra en sån här spränghet politisk fråga till en ren ordningsfråga och därmed kunna bolla över till en förmodat opolitisk myndighet som ska bestämma – fy fan så lågt och fegt. Politikerna skulle fan skämmas.

 178. Det här är bara bra! förhoppnings får vi fler böneutrop innan valet.
  Kanske vaknar Svensken ur sin koma.

  • En guda-gåva, förhoppningsvis hörs oljudet till politiskt ansvariga och jubel-idioterna som röstat på de förra. Fredagar är bara början naturligtvis. I riktiga muhammedan-länder kör man cirkusen klart tuffare, kl 6 på morgonen!

 179. Ett Tillstånd för Böneutrop är bara Början !
  Sen kommer alla andra Islamska KRAV , som ett Brev på Posten.

 180. Jag mår fysiskt illa av detta beslut, att behöva höra varenda fredag dessa allah akbar ljuda för att förkunna att islam styr detta område som egentligen enligt muslimer är det som detta böneutrop utrop står för, det är kväljande och psykiskt påfrestande. Hoppas någon stätter stopp! På riktigt!

 181. Det man skall komma ihåg är att dessa Islamister inte har någon som helst tanke på Sverige eller svenskar.
  Det är den råa verkligheten våra Politiker måste förstå, när dom fattar Beslut i Invandringsfrågor.

 182. I första hand borde de som bor i närheten av denna minaret få frågan om de vill höra dessa utrop. Om de inte vill det (vilket jag antar att de inte vill) ska utrop förbjudas. Muslimerna får lyssna i hörlurar eller liknande så det inte stör någon. Personligen tycker jag att böneutrop ska förbjudas i Sverige!

  • Det är just därför PK-pisspolisen i Karskrona vägrade fråga kommunens invånare om vad de tyckte eftersom det med stor sannolikhet hade blivit ett nej.

 183. Skicka ett mms med ett ljudklipp med böneutropet till muslimernas telefoner varje fredag istället! Då slipper vi höra skiten! 🧐

 184. Högtalare är ett relativt nytt påfund, så denna tekniska anordning kan i iallafall, inte tillhöra någon tradition som profeten Muhammed förespråkat.
  Vill muslimerna absolut ha utrop, så får de väl tillse att någon gubbe knatar sig iväg till tornet, för att stå där och vråla ut den islamska versen.

 185. Bönen är kärnan i den islamistiska hjärntvätten. De budskap som trummas in via repetitivt bedjande, flera gånger per dag, sitter kvar i huvudet precis som multiplikationstabellen.

  Det är rena tortyren för människor som flytt från islam, att tvingas lyssna på offentliga böneutrop. Att ge moskéer mera makt är något svenskarna bör rösta bort.

  Eftersom det råder religionsfrihet, bör det dock vara lika för alla. Offra vänsterprästernas kyrkklockor, för att få stopp på böneutropen tack!

 186. Ja, ett ganska enkelt beslut om man är så feg så ryggen behöver stelopereras och man hatar sitt eget land.

 187. Kollade på kartan och just brevid ligger förskolor och skolor. Det finns även flera hundra troliga icke rättrogna som nu kommer att få kallelse. Har alla helt glömt att även dom har rätten att slippa!

  Gick förbi två stycken som kampanjade för M och när de ville inleda ett samtal väste jag ”talar inte med förädare”
  Fattar inte ens själv hur långt det har gått utför mef demokratin i Sverige

  • Var i Ystad i dag och sosse partiet var där och försökte värva anhängare, dom ville bjuda mig på kaffe men jag avböjde från det partiet, jag sa om det varit från Sd så skulle det smakat bra

 188. Farsoten breder ut sig nu och fort går det.
  Lika fort som Digerdöden och Böldpesten.
  Lika farlig är den också, om inte farligare, denna farsot dör inte ut.

 189. Sossesamhällets konsekvenser, samhället som en symfoni.

  Lars-Erik Larssons vackra Romance vandaliserad av 40-talister i Danmark. Fruktansvärt. Skandinaver har helt enkelt slutat bry sig. Vill ingenting. Lägger sig ned å dör. Bara lyssna, detta är livets musik förvandlad till dödens musik. Bryr sig inte, vill inte, kan inte, dör. Som kontrast till japanska konserter där vilken skolklass som helst skulle gråta om de hörde detta fruktansvärda oväsende som inkompetenta ovilliga skandinaver brölar med sina sneda stråkar. Jösses! Vi har ingen chans!
  https://youtu.be/-cylseGUWqg?t=15

 190. Men jävlar om en svensk fäller ett träd som stör utsikten. Då blir det räfts och rättarting. Ur led är tiden.

 191. Själv är jag emot alla former av onödigt oljud i samhället. Är inte överdrivet förtjust i att bli väckt av kyrkklockor heller. Vi lever i en modern tid där folk har mobiltelefoner och som regel kan klockan. Det finns inget behov att skandera ut kallelse till bön och gudstjänst. Vad viktigare är dock att folk ska slippa få sig religion påprackat i det allmänna rummet. Med en miljon muslimer i Sverige kommer böneutrop få en otillbörligt stor inverkan på samhället som inte längre kommer kunna anses vara sekulärt. Sverige kommer då allt mer bli styrt av islam. Därför måste detta stoppas nu.

  • Mycket bra formulerat. Håller med dig helt.

   Vi får info på mycket bättre sätt idag. Varenda muslim har väl en mobil i dagens läge. Skicka era j_la böneutrop till den. Kan ni inte göra en app till detta så kontakta den civiliserade västvärlden så kanske de kan göra en åt er. Några Nobelpris i något ämne har väl aldrig gått till en Arab vad jag vet.
   Kanske den som uppfunnit stenen, vad vet jag.

   • Tack för det Figaro. Dom har många möjligheter att lösa detta annat än att skräna ut över allas öron och vida nejder i 110db, till såväl ointresserade eller intresserade att Allah är störst. Detta bör vara förbjudet i ett sekulärt samhälle. Vi är i snabb takt på väg att förlora detta.

  • Ja visst!! Och detta med alla till buds stående medel. Dessa individer och dess primitiva religion/politiska filosofi skall UT UR VÅRT LAND!! Vill de Skrika ut sina böner och politiska propaganda kan de göra det i Arabistan!!

  • Om man ringer dem å beställer några dussin piggeliner med päronsmak så kommer de å tutar så trevligt på avtalad tid. Funkar mycket bättre än posten.

   Fast det finns väl två konkurrerande glassbilsmelodier, gör det inte det? Har inte hört dem sen jag flyttade till arabiska Malmö (men här har jag för första gången lärt mig skillnaden mellan brandbilars, ambulansers och polisbilars signalhorn). Men det ena glassbolaget har väl den där som går da da da da daaa, och det andra bolaget har tudilididu tudilu du. Och det är bara den ena som har piggelin i sortimentet. Vad har Ulf Kristersson tagit för ställning i saken?

 192. Det här är en konsekvens av ett pågående förräderi, där samhället medvetet tränger in svenskar allt längre in i det hörn där de inte längre känner fria eller ens känner sig som svenskar.
  Klyftor och spänningar ökar, ett resultatet av 7- klöverns mångåriga dårskap.

 193. Hur kan svensk polis överhuvudtaget gå med på något så vansinnigt som att ge dessa inkräktare i vårt land tillstånd att vråla ut sitt budskap från sin farliga och våldsbejakande religion/politiska filosofi utan att på något sätt fråga de svenskar som tvingas höra detta? Är det någon som längre har något förtroende för ”vår” så kallade polismakt??

 194. Men dessa böneutrop hur går det ihop med den s.k värdegrunden ? Och varför
  uppmuntrar man extremism som detta tilltag är ?

  • För något år sedan for LO´s ordförande till Bjuv med anledning av Findus flyttning till Tyskland. Då var det inga ”böneutrop” utan Kal Pitter Thorwaldsson tog till ” ärtutrop ” istället. Han skanderade ” inga ärtor till Tyskland, inga ärtor till Tyskland. Så LO som lever efter sossarnas värdegrund kan tänka sig allt från ärtor eller bönor i sina utrop, men det bästa var nog sossen Dan Eliassons ” hjälputrop”. Han ropade ju hjälp, hjälp, hjälp då han insåg sitt totala nederlag.
   Mitt utrop blir ” Bort med regeringen Löfven och eliminera miljöparasiterna”
   osv. Häpp !
   Idag lämnade min lilla gumma in utträdesblanketten för utträde ur Svenska kyrkan som ju välkomnar och stödjer Islamiseringen.

   • De vet, men ångrar sig inte förrän de känner kniven mot strupen när muslimerna väl försöker ta över allt.

 195. Pluggen är utdragen , nu händer det. Varje moske i hela landet kommer nu att ansöka och så klart få det beviljat.

  Vänj er med att fredagsgrillningen på tomten kommer att bjuda på ”musik”..

  87 % :arna skall vara knäpptysta.

 196. Regeringen i allmänhet och sossarna i synnerhet hade chansen att sätta ner foten och säga NEJ! I stället visar de på beslutsångest och tar inte ansvar för Sveriges framtid. Man hoppas att de nu kommer att lära sig läxan. Miljönissarna kan packa resväskan och sossarna kan ställa sig i skamvrån för det sämsta valresultatet på över hundra år. Har dom där tomtarna överhuvudtaget rådgivare och vilka är de i såna fall. De måste ha fallit mellan stolarna på något sätt. Hur kan man ens bli så fördummade.

 197. Hur långt ifrån en sådan minaret måste man förhålla sig för att grilla fläskkotletter, utan att bli åtalad för HMF.

  • Man borde omringa alla Moskéer med helgrillade grisar över öppna eldar så de få njuta av doften från svensk traditionell kost…

   Äckel-våldtäkts-kvinnohat-pedofil-ideologin bör förvisas tillbaka till mellanöstern där den hör hemma.
   Islam har inte bidragit till något positivt i världen mer än krig, våld och misär. Alla andra religioner har, i stort, lärt sig sin läxa men inte Islam.

 198. Sossarna har skjutit sig själva i foten, den saken är då säker. Just nu upplever de ett omfattande självskadebeteende inom partiet.

  • Påminner om Reinfelts sorti, när han förstod att loppet var kört öppnade han gränsen och började yra om att folk skulle öppna sina hjärtan. S inför minareter nu när de inser att loppet är kört. Man hoppas ju att det nu är sista gången som en 7k-regering förlorar makten.

  • Kappvändare! Så fort det blåser lite så viker de sig i vindriktning.

   Det är bara SD som har varit konsekventa…

 199. Med denna arabiska popmusik som nu kommer ljuda ut över denna svenska stad och proklamera den som muslimsk! Vilka idioter förbjud detta oljud nu inte imorgon!

 200. Om det här står sig så kommer ljudnivån om ett antal år att fördubblas liksom antalet skrikandet om muhammeds Gud allaaahh.

 201. Religionsfrihet innebär i första hand att man ska vara skyddad från religioner i allmänhet. En av anledningarna till emigrationen från Sverige till Amerika var kyrkan och dess påverkan på människorna. Nu upprepar vi samma misstag.

  • ”Vi” upprepar inte, det är våra fega korkade representanter i regering och i kommunerna som sviker folket.

 202. Upp till muslimerna själva att kontrollera så att kraven efterlevs?

  Boende i Karlskrona kan med andra ord räkna med böneutrop i 135dB varje dag. Tills hela Karlskrona enbart består av muslimer. Då finns det ingen kvar som stör sig eller vågar klaga.

  Grattis!

 203. Islamisering av Sverige tar ytterligare ett steg framåt. Vad kan vara dåligt med det?
  Snart är det okej med barnäktenskap, könsstympning, hedersmord, men bara på fredagar när det är böneutrop!

 204. Enligt Fria Tider anordnar AfS en demonstration mot böneutrop i Karlskrona.
  En annan artikel i FT Åkesson: AfS bråkstakar som kanske drar ihop några promille. Tyvärr kastar Åkesson nu iväg samma skit som kastats på honom i många år.
  Enligt min uppfattning så kan sådana uttalanden, helt i onödan, få en negativ effekt på SD. Dumfasoner har vi Sverige- vänliga inte råd med . Dumt att i det här läget ta efter Löfven

   • Tack för din respons!!!!
    Ja, i det här läget, så nära ett val och med växande siffror i mätningarna, måste man vända ryggen åt gammalt groll och uppföra sig värdigt. Kasselstrand kämpar ju för samma idéer som vi gör.

 205. Detta handlar inte om islamisering, det handlar om onda människor vars största önskan är att kunna plåga svenskarna så mycket som möjligt. Detta är ren och skär ondska i sin absolutaste form. Plåga och pina för att njuta av sin barbari.

 206. Du vet att du är i Sverige när böneupprop från minareter är tillåtna, men nationalsången inte får sjungas i kyrkan.

  • Vi alla vet att vårt rike styrs av folkvalda politiker. Minareters och nationalsångs vara eller icke vara är politikers beslut. ”Vi” har valt politikerna. ”Vi” får stå ”vårt” kast. Skyll inte på politikerna. Skyll ”oss” själva.

 207. att farbror blå är inkompetent vet vi sedan länge, varför kan detta inte juridiskt överklagas? det finns ju pengar att hämta och då brukar ju jurister vara snabba..! som lekman kan jag se antal punkter vad gäller volym mm som borde kunna utgöra grund för diskussion, sedan att närliggande medborgare nogsamt gör mätningar m m

  • Hur vore det om AfS hängde på SD istället? Skulle nog göra mera tyngd då. Men nej då, AfS bryter sig ur med buller och bång, startar eget parti och förvärvar en massa fd SD:are. Och nu ska allt groll läggas åt sidan…AfS kan anordna sina egna protestmarscher utan inblandning av det förkastliga SD.

 208. Behöver en sann troende upprop till bön? Är det månne så att själva uppropet är ett sätt att hålla församlingsmedlemmarna på mattan så att de inte avviker från den tro de prackats på med modersmjölken?
  Kristna troende ägnar sig åt såväl morgon- som aftonbön utan några 110 dB. Vad är det för fel med islam om det krävs 110 dB för att få muslimer till bön?
  Om kristna kan ägna sig åt bön utan högljudda uppmaningar så borde även muslimer kunna göra det.

 209. Spara alla namn på personer som gett klartecken på detta.
  Dessa personer kommer att gå till historien.

 210. Jag mår illa när jag ser en moské i Sverige. Ingen har lyckats förklara varför vi behöver islam i Sverige. IS måste vara nöjda med hur lätt dom kan flytta fram sina positioner i Sverige.

 211. Det hemska är att vi faktiskt har riksdagspolitiker som fullt medvetna om effekten och konsekvenserna av deras beslut ändå beslutar om att ge ljugande vuxna män som inter är flyktingar uppehållstillstånd och som beslutar om att tillåta böneutrop. Det är alltid politikerna som bär det fulla ansvaret. Polisen följer bara de lagar och bestämmerlser som politikerna har beslutat om. Vissa lagar kan i o f sig tolkas. Men det är ändå politikerna som skapar det samhälle som dom vill ha. Och det mål med s.k. mångkultor som riksdagen i smyg, utan debatt, röstade igenom på 1970-talet är ett idiotiskt beslut som folket då var emot. Och folket idag är också emot. Bara kommunister och fanatiska islamister vill ha mångkultur. Kommunisterna vill ha det eftersom de är okunniga och saknar förnuft och islamisterna vill ha det p.g.a. att man vill ta över Sverige och ombilda vårt land till en islamistisk stat. Och allt detta är alla som idag sitter i riksdagen medvetna om. Men 7-klöverns politker vägrar göra något för att rädda vårt land och rädda vår välfärd och framtid. Endast SDs politiker vill ändra på en radda med lagar och regler. Välfärd skall tillfalla oss svenska medborgare och inte så som 7-klöverns politiker vill … tillfalla alla som sätter sin fot på svensk mark. Det är en sjuk och galen politik som har bedrivits av 7-klöverns alla ledande politker. Men jag röstar på SD och hoppas att svenska folket äntligen vaknar upp och inser vad det är som pågår… välfärden trasas sönder och massfattigdom sprids nu i snabb takt. Många äldre svenskar har fått pensionerna sänkta så många gånger att dom inte har råd att äta näringsriktig mat, många äldre dör därför i förtid. Och alla cancersjuka får inte vård/operation i tid. Det fattas pengar för att bota cancersjuka svenskar. Och vårt militära försvar än nästan helt borta. Och polisen har sedan minst 15 år inte fått tillräckligt med pengar. Hela vårt land närmar sig en jättestor systemkollapps och detta vet 7-klöverns politiker. Men dom förnekar fakta och i deras knän sitter pk jouralisterna som inte granskar detta/makten. Endast SD kan och vill rädda vår välfärd, skapa fred och rädda vårt lands framtid. Höstens val är ett ödesval. Om SD inte vinner mer makt så är det kört för vårt land och vår framtid. I höstens val måste SD få mycket mer stöd av folket. Annars blir det massfattigdom och lokala inbördeskrig. Valet är ditt. Jag har valt SD. Har du?
  /CC