Foto: Pixabay / Faksimil Facebook

Inrikes

Kvinna brutalt misshandlad av gäng i Kalmar

Publicerad 7/31/2022
Annons

Under natten till lördag attackerade tre okända män en kvinna i 35-årsåldern i Kalmar. Kvinnan, som var på väg hem, överöstes med sparkar och slag. Tidigare under kvällen fördes en 13-årig flicka till sjukhus sedan hon slagits ner utanför ett köpcentrum i staden.

Larmet inkom strax innan klockan ett på natten, skriver polisen i en ytterst fåordig händelsenotis. Misshandeln inträffade på Två Bröders Väg i Norrliden, skriver myndigheten på Facebook.

– Det är boende i närheten som hör någon som uppfattas som bråk, berättar polisens presstalesperson Sara Andersson.

LÄS ÄVEN: Var tredje barnaföderska nu invandrare

Utdragen misshandel

Tre män sparkade och slog kvinnan ”under lång tid”, skriver Expressen, som även uppger att ”föremål” kastades på henne. Våldsmännen var för kvinnan helt okända.

Ambulans tillkallades och kvinnan fördes till sjukhus för vidare vård, uppger SR. Hur allvarliga skador hon åsamkades är inte offentliggjort men en anmälan om grov misshandel upprättades.

Polisen lyckades inte gripa någon på plats och har heller inga misstänka. Inget signalement på de tre gärningsmännen har lämnats ut.

Tidigare under kvällen misshandlades en 13-årig flicka utanför köpcentrumet Baronen i centrala Kalmar, uppger SR. Polisen uppges ha ”pratat” med de inblandade och upprättade en anmälan om misshandel. Flickan fördes med ambulans till sjukhus.

Almgren
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1044Forskare: Smarta människor vaccinerade sig tidigare än andra
Annons