Ute Krüger är specialistläkare i patologi med mer än 25 års erfarenhet. I många år har hon även bedrivit cancerforskning vid Lunds universitet. Nu slår hon larm om ökningen av en ny typ snabbväxande ”turbotumörer” hos unga personer och den koppling hon menar sig kunna se mellan dessa och de snabbframtagna, otestade och experimentella covid-vaccinerna.

I en intervju i Folkets Radio berättare Krüger hur hon för ett par år sedan började lägga märke till en ny typ av oerhört aggressiva och former av cancer. De snabbväxande tumörerna återfanns också på med en onormal slagsida hos yngre patienter.

I nästa steg började Krüger se en koppling mellan dessa former av turbocancer och personer som låtit sig injiceras med de kontroversiella covid-vaccinerna. Hon slog larm inom professionen men fick inte det gensvar hon hoppats på.

LÄS ÄVEN: Forskare: Våg av ”turbo-cancer” kan bero på covid-vaccin

Den omfattande utredning hon föreslog var det ingen inom Region Kalmar där Krüger var anställd som var intresserad av. Trots omfattande belägg för svåra biverkningar i kombination begränsad effekt har kritik mot covid-vaccinerna genomgående avfärdats som konspirationsteorier.

Idag har Ute Krüger sagt upp sig som överläkare i regionen. I stället driver hon en egen privat klinik.

Se och hör hela intervjun nedan.