Lamotte i Staffanstorp: Kvinnor vittnar om grova sexuella trakasserier

Delningar

Frilansjournalisten Joakim Lamotte var i veckan på besök i den lilla orten Staffanstorp i Skåne för att tala med invånarna om det som många upplever som ett allt mer esklarande våld. Kvinnor vittnar om hur de utsätts för grova sexuella trakasserier av gäng på orten.

En kvinnas son ska ha blivit misshandlad och hon själv ska ha hotats till våldtäkt av gänget. En yngre kvinna berättar om dagliga grova sexuella kränkningar i skolan. Hon ska ha blivit tafsad på, inlåst på toalett, slagen med band, kallad hora och får sten kastad på sig när hon är ute och går med sina hundar. En annan kvinna berättar om att hon ska ha blivit jagad av ett 15-tal personer och grovt misshandlad. En man som berättar att han är advokat, menar dock att bilden är kraftigt överdriven och att journalisten Lamotte bara ställer till oreda med sin närvaro. Se ett utdrag från Lamottes sändning nedan:

Samhällsnytt har tidigare rapporterat om hur en ensamkommande från Afghanistan nyligen försökt knivmörda en tonåring i Staffanstorp. För drygt en vecka sedan blev flera personer misshandlade i ett storbråk på orten skrev Sydsvenskan. Den 7 maj ska även en tonåring blivit misshandlad ha blivit misshandlad där. Staffanstorp kommun ligger i Skåne och befolkningen uppgår till cirka 23 000 invånare.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

273 KOMMENTARER

 1. Verkar som feministerna inom 7-klövern och Fi-partiet gått i graven. Rösta på Sverigedemokraterna (SD) den 9 september så blir det ordning och reda i samhället.

  • Feminism har aldrig handlat om kvinnors bästa. Det handlar om makt och förtryck av oliktänkande.

 2. För er kvinnor som anser det viktigt att kunna röra sig säkert på gator och torg: Rösta på SD i september!

 3. Lyssna på hela reportaget på Youtube.

  https://www.youtube.com/watch?v=OhxSGaKM4f4

  Ungefär vid 50:50 startat en intervju med en nattvandrare vid namn Annika. Hon tar de bråkiga i försvar men verkar inte förstå av vilken anledning hon är ute och nattvandrar eller hur det kom om sig att hon började med det. Allt är frid och fröjd enligt henne.

 4. Man får den politik man röstar.

  Det kan vara bra att komma ihåg i september, så man inte röstar på det som man tror kompisarna anser är politiskt korrekt.

 5. Om ni lyssnar på hela reportaget, observera då hur en viss kultur använder kvinnors värde som vittne för vad som händer i Staffanstorp.

 6. Detta är inget unikt för Staffanstorp. Lamotte hade kunnat producera likvärdigt reportage från vilken håla som helst i Sverige.

 7. Advokatpolitruken vill uppenbarligen tysta det fria ordet. Kan det bero på att hans skrå tjänar miljarder varje år på rättsfall där muslimer och afrikaner är inblandade?

 8. Gärningsmännen är ju med i videon.
  Om polisen hade velat hade de kunnat skydda medborgarna men det är dem inte.
  Advokat Conny Lindhe tjänar förmodligen pengar på asylärenden därav den helt verklighetsförnekande beskrivningen.
  Batikhäxan Annika efter 50 min undrar om den tjej som lyfter problem har en diagnos för att hon är upprörd. Tycker filmen visar ganska bra vem som förstört vårt land.
  Folk som tjänar pengar på eländet eller har en politisk agenda dvs advokat och polis, invandrarungdomar med inställningen att alla kvinnor är horor och slutligen de som har för låg intelligens för att förstå vad de håller på med…batikhäxan/eldsjälen och den blåsta mannnen med skägg som tror att ”barnen” kan talas tillrätta.
  Vips har vi bakat en giftkompott.

  • Bli upprörd efter att man blivit misshandlad och sexuellt trakasserad är ingen sund reaktion tycker häxan? Sexuella trakasserier är väl vad hon har att hoppas på för att få lite kel så kanske normalt för henne.

 9. Den nya samtyckeslagen kommer göra det ännu värre för kvinnor, ingen normal man kommer vilja dejta igen…

 10. Advokaten har inte anlitats för några brott och därför existerar inga problem. Dålig logik av en advokat.

  ”Man ska inte hetsa upp sig”. Vilket egendomligt uttalande!

  • För det första ska en händelse polisanmälas (här finns ett mörkertal av ett antal som inte gör det), sedan ska polisen bedöma om händelsen ska utredas eller läggas på hög eller läggas ned, sedan ska åklagare bedöma om det är någon idé att ta målet till domstol. I detta sista skedet sitter den här advokaten och tycker det är lugnt och stilla och resonerar som så att samhället därför är lugnt och stilla. Sedan ska dessutom den anklagade fällas för att händelsen ska räknas juridiskt.

  • Det märkliga är att alla andra gärna hetsar upp sig om det nu var svenskar som inte skulle hetsa upp sig?

 11. Advokaten tycker att man piskar upp stämningen när man berättar om sina erfarenheter. En advokat som jag inte har minsta förtroende för.

 12. Reinfeldt:
  Staffanstorp är ändå en sån trist liten håla, så det är väl bara kul med lite spänning när man rör sig i samhället.

 13. Efter de vidöppna dörrarna kom tvärvändningen när man insåg att massinvandringen var ohanterlig och inget bra alls. Fortfarande lever dock föreställningen kvar att det är fina killar som vi fått hit. När kommer nästa tvärvändning när man börjar fatta att inte heller det stämmer särskilt bra?

  Den faktaresistenta advokaten är helt blind för de uppenbara samhällsproblemen som vi fått med massinvandringen. Fast vi är många som insåg hur det skulle bli redan från dag 1. Men man kan inte räkna med att PK-idioter har ett uns av förnuft kvar.

 14. Innan låtsasflyktingarna påtvingades var allt en idyll.
  Undrar hur stora c,s och mp blir i Staffanstorp.

  • Åkesson gör helt rätt, han försöker attraherar kvinnorna, vilket krävs för att få inflytande på riktigt. Utan röster kan han inte göra ett skit.

   SD är dock socialister, som resten av partierna i riksdagen. Socialismen är roten till all djävulskap, så SD kommer inte att lösa några problem på riktigt. Men vi är glada att han krattade mangegen för AfS som är ett riktigt konservativt parti. Alla som har lärt sig något av historien och inte tror på socialismen borde rösta på AfS.

   Nej, AfS är inte högerextrema, de är konservativa nationalister, som moderaterna var innan Reinfeldt.

   NMR är högerextrema, och socialister. De möter vänsterextremisterna på baksidan av cirkeln.

   MED säger sig vara riktiga liberaler, dvs mot socialismen. Det är ju bra, men man kan inte lita på en patriledare säger sig vara liberal, samtidigt som han har en tidning tillsammans med en våldsbejakande vänsterextremist och tidigare ordförande i Ung vänster. Kolla upp redaktionen för Nyheter Idag om ni inte tror mig. Chang Frick på samma redaktion verkar inte heller ha något mot vänstern.

   • Moderaterna var inte bra innan Reinfeldt heller. Går vi tillbaka till när Högerpartiet lade den första motionen 1968 om att göra Sverige mångetniskt eller till en ofald kanske beskriver det bättre efterföljt med en nästan identiskt motion av 69-moderaterna jämfört med den Olof Palme lade 1975 med hela riksdagen enig.

    KPML(r) som hade ett äckligt namn och en massmördare och psykopat som förebild kallade iaf. internt liknande de motionerna och en del annat dåligt för pisshumanism.

    Så dessa var konstigt nog mindre osunda än 68-högern och 69-moderaterna.

    Markis de Sade var den förste vänsterextremisten.

    ”Högerextremism” verkar vara något uttryck myntat av äckliga Trotskistiska Expo. Jag känner iaf. ej till något tidigare ursprung till det ordet, men det kanske finns och jag är i så fall nyfiken vad för tidigare ursprung uttrycket ”Högerextremism” har.

   • Thanks for the explanation! As an American, I see AfS as the best choice for any real change in Sweden. Socialism has already collapsed here in Sweden, but most Swedes do not see it. Basically, there is no healthcare system anymore and Riksbank is funding the migrant budget.

 15. Sverige är rikare än någonsin, men människorna mår allt sämre..
  Det skall MP Fridolin tala om på stämman!
  Hoppas de ensamkommande barnens föräldrar lyssnar!

   • Är de väluppfostrade tycker du?
    Det är vår stat som har hand om deras uppfostran-men det går väl sådär!

    • Du skriver : hoppas deras föräldrar lyssnar.
     Jag svarade: vem har uppfostrat
     dem?
     Förstod du inte att föräldrarna är liladana, därför fattar jag inte din replik.

     • Föräldrar till ensamkommande har gjort ett val för dem. Ut och kom inte tillbaka. Det är en bra uppfostran för en trygg uppväxt och ger en stabil och stadig vandel.
      Vi klarar inte av att uppfostra dem i deras ställe.
      Vi har ett problem Ett importerat problem.
      Tack alla vänliga miljöpartister och andra.
      Världen blir mer spännande !

 16. Har någon granskat vilka kopplingar advokaten har med de utpekade?
  Flera märkliga uttalanden från mannen väcker min misstänksamhet…
  Advokatens tunga börjar fara runt inne i munnen. Ett tecken på att något är galet?
  Alla som vet något om kroppspråk vet att advokaten döljer något…

 17. Titta på hur det fungerade mellan IRA och katoliker! Var inga problem alls, väldigt lite brott osv
  Vilket berodde på något som kom att kallas för ”Ulstermodellen”!
  Terrorbalans kan det närmast liknas vid! Det blir antagligen nästa steg här också!
  En icke-svensk/svensk utsätts för något och random icke-svensk/svensk drabbas! Efter en tid drabbas ingen, då ev motsättningar löses internt inom grupperna, med tanke på att det annars kan hända vem som helst något.

 18. Ett led i Sveriges utveckling enligt S-MP-V – filosoferna i vårt nya underbara mångkulturella samhälle. Allt går enligt Stefan Löfvens samhällsbygge i rätt riktning med allas lika värde enligt han egen svenska modell. Det finns en del som skulle ha en rejäl smäll enligt vår modell innan det blir en skräll varenda kväll.

  • Löfven är snarare oförmögen att stoppa det som Renifeldt startade. Det här är i allt väsentligt Renifeldts verk, tillsammans med galningarna i MP.

 19. Det problem som drabbat Staffanstorp kommer att drabba resten av Sverige inom en snar framtid. Hur kan en advokat vara så oinsatt i kommuninvånarnas oro?

 20. Hela Skåne län är väl nedsolkad av importerad kriminalitet…Både gammal o. färsk.
  Även Blekinge har fått sin beskärda del, om vi ser till Ronneby o. Karlskrona…
  Förstå, att två län kan bli så totalt nedkörda.
  Helt ofattbart!
  Vad som händer o. sker i övriga Sverige, lämnar vi åt gamarna för denna gång.

 21. Det finns en polisstation i Staffanstorp, dessutom med ovanligt generös bemanning: Måndagar 13-16 och fredagar 9-12. Man är verkligen på plats när och där det händer.

  • Detta i en kommun med c:a 23.000 invånare….
   Jag är helt övertygad om, att polisbristen kommer att bestå i minst 10 år till om inget underverk inträffar.
   Förstå, att regeringarna från millenniumskiftet, har skitit fullständigt i polisens knappa resurser.

 22. Clown-advokaten får betalt för att bagatallisera vad den modiga unga damen berättar om, hon representerar det svenska folkets utsatthet just nu, clownen representerar pengarna som dessa oportunister tjänar utan etik och moral. Vi betalar.

 23. Ja rösta på MP, fridolin ställer på Löfven om ”flyktingarna” enligt aftonbladet. Vill ni ha mera av detta undervara kaos som sjuklövern orsakat vet ni vilka ni ska rösta på. Vi andra som insett vad som sker sedan 20 år röstar SD!

 24. Good times forever, right. Free money for all. One year ago, everyone said house prices will go up forever. Just Buy, Buy, Buy. Tax the working class out of existence and devalue the currency for permanent prosperity. This is how it works in socialism.

 25. Om man tillåter dysfunktionell invandring i stor omfattning får man snart även ett dysfunktionellt samhälle.

  I vårt fall står myndigheter handfallna när gängkriminaliteten tar över, skolor som närmast blir kaosartade exempel på hur misslyckad ”integrationen” är eftersom den är obefintlig.

  Ställ makthavarna som tillåtit förstörelsen av vårt samhälle inför rätta för landsförräderi!

  • Det lär nog bli medborgargarden lite här och där och då lär nog även politikerna få det hett. Glöm demokratitjafset. Då handlar det om ett folks överlevnad.

   • Om det blir svenskarna som överlever det, som komma skall, så kommer vi att få en ny demokrati med nya demokratiska politiker.

   • Du kommer säkert att bli sannspådd.
    När Du blir trampad på fötterna tillräckligt många gånger, och myndigheterna inkl. polisen bara tittar på….Till sist – så biter Du ifrån….Så enkelt är det.
    Ett bland många orsaker, varför medborgargarden kan uppstå.

 26. Vidrigt med de ”svenskar” som vill hålla dessa förbannade våldsverkare och kvinnoskändare bakom ryggen.Massimporten håller på att förstöra hela Sverige.

 27. Ni riksdags politiker o ni journalister i msm-media. Förklara för svenska folket, hur ni skall bygga ett månkulturellt samhälle med islam sin grundideologi.

 28. De där advokaten är verkligen korkad. Snackar om man inte ska hetsa upp stämningen. Det är en upphetsad stämning och folk behöver få det ur sig. Ska de hålla det inom sig lär proppen bli en massa våld.

 29. Svenskar får ta och lära sig lite av ryssar. 50 migranter under vågen 2015/2016 trakasserade kvinnor på en nattklubb i Ryssland. Det slutade med 18 st på sjukhus och resten i arresten.

   • De behöver väl snart bygga ut de svenska fängelserna för att få plats för alla pensionärer som uttrycker sig oförsiktigt på facebook.

    • Stefan Röfven gör det lätt för sig….. Bara att dra in på medicinen dom behöver så självdör dom fort….
     En utmaning strösslat med lite käbbel

   • Jo så är det tyvärr. Men det hade det allt varit värt. Både för exponeringen det skulle ge till media världen över om lagen och hur den tillämpas samt att ge en tydlig signal till skräpet och andra vad som väntar dem om det sker igen.

 30. SD kommer att växa så det knakar i Staffanstorp, precis som i övriga kommuner runt om i landet, som har samma problem
  med konsekvenserna av det politiska kaoset, som sprider sig
  som en pandemi i samhället.

 31. ”Advokaten” är med största sannolikhet flitigt anlitad av Migrationsverket för att företräda dessa kriminella lägre stående varelser, han kan nog alla knep som han förmedlar till dessa: ”säg så, gör så, berätta detta”, för att få dem att stanna. Om så en enda tjej hade blivit trakasserad av dessa så är det illa nog.

 32. Tack för det jobb du gör Lamotte, vilken rutten människa advokaten i inslaget som försöker släta över verkligheten och tysta ner det hela, uselt uppträdande helt enkelt!

  • Inte konstigt att advokater har dåligt rykte de är lika kriminella som de kriminella de försvarar.

   • Ja det är de, ibland medvetet, ibland omedvetet. Lagmannen i Solna tingsrätt har fått kritik av JO att sharia-domen släpptes till allmänheten utan att lagmannen först diskuterade domen med sharia-nämndemännen och ”talat dem tillrätta”. Men då hade vi svenskar inte fått reda på hur islamiserat svenskt rättsväsende har blivit. Lagmannen gjorde rätt som släppte igenom domen tycker jag, tror nästan det var för att vi andra skulle få veta hur det går till.

 33. Det är såna som den s.k advokaten som inte fattat nåt,rikspucko får han heta
  med dumstrut på huvudet.Hetsa upp stämningen? Jo tjena

 34. De, som har försatt svenska folket i den här situationen, försöker förneka katastrofen.
  Det är en normal psykologisk försvarsmekanism, som fungerar en kort tid.
  Sedan gäller det att hitta syndabockar tillsammans med den uppretade hopen.
  Att försöka göra SD-människor till orsak till de oroligheter, som nu är oundvikliga, är nog inte möjligt nu.

  • Du märker väl att de nu riktat in sig på Sveriges 200-300 nazister. det är de som är ansvariga tillsammans med Trump och Putin.

 35. Om ett sånt här ”torgsamtal” skulle hållas i alla småstäder runt om i Sverige, så skulle det förmodligen låta ungefär likadant överallt.
  Fy fan vad ni har ställt till det för det svenska folket, 7-Partiet !
  Ni har förstört allt !

 36. Sossarna når inte ut med sina frågor. Nää, huruvida någon får börja jobba med en något lägre lön än avtalet är ju en flugskit jämfört med detta.

 37. Varför hela tiden detta ursäktande av oacceptabla beteenden och den oerhört stora toleransen?

  De skyddande samhällsfunktionerna måste markera hårt, klart och tydligt vilken uppförandekod som gäller i Sverige och här ska inget ursäktas.

  Flathet, lättja, bekvämlighet, undfallenhet, feghet, rädsla och rättssystemets märkliga inställning är grundorsakerna och långtgående slapphet hos politiker och myndigheter ligger bakom den situation vi har i dag.
  Inte heller ska få SD för allt i världen få rätt oavsett vilka konsekvenser det får. Något värre tramsigt och barnslig får man nog leta efter.

  Dags att anmäla allvarliga arbetsmiljlöproblem i Riksdagen? Mobbing och oförskämdheter borde var under riksdagsmännens värdighet, men är de flesta stollar så begriper de väl inte bättre.

  Nu får de f-n i mig vara nog!

  (Man kan inte ens lita på dalkarlarna längre och riktiga svenska män verkar ha dött ut, numera mest mesproppar kvar. Slopad värnplikt, fruktstunder och Lego har hindrat våra pojkar från att bli män! När vi i vår ålder växte upp hade vi altid en dolk i midjan, inte fär våld (tanken fanns inte ens) utan för att tälja med – nu förbjudet.)

 38. Brännvinsadvokaten i inslaget påstår att han aldrig har haft så lite att göra som denna våren. Men vad han är för sorts advokat får vi inte veta. Han kan vara skilsmässoadvokat, specialiserad på familjerätt, företagjuridik eller något annat som inte har med våldsbrott att göra.
  Advokater är bra på att ljuga, överdriva och bagatellisera, det ingår i deras yrkesutövande och vem vet om han trots allt är brottsmålsadvokat och har mängder med invandrare som sina klienter och mörkar det för att han står på brottslingarnas sida (det är ju dem han tjänar en massa pengar på).
  Det är ju nu för tiden mycket populärt att säga att ”hon har rätt till sin historia” även i de fall historian låter högst osannolik, men här står alltså advokatäcklet & mytomanen och påstår att kvinnorna runt omkring honom piskar upp stämningen och ljuger.
  Inte konstigt alls att Sverige håller på att bli en gravt korrupt bananrepublik när välutbildade människor förnekar fakta, verkligheten och vittnesmål som ärligt talar ur egen erfarenhet och knappast ljuger/överdriver när de uppenbarligen inte har något att vinna på det.

 39. Såå, övergrepp och våldsbrott ska inte bara döljas utan nu även förnekas!
  Och det allvarliga ligger i att nämna dem inte att de skadar våra barn???
  Inget litet ansvar ”advokaten” tar på sig, medskyldig till allt elände i Staffanstorp fom igår kväll.

 40. Hade stollarna som styrt Sverige lyssnat på SD som redan för flera decennier sedan varnat för denna samhällsutveckling hade det aldrig behövt gå så här med vårt land.

 41. – Förhoppnings kommer SD bara att bli starkare och starkare. Folk har tröttnat på vanstyret på allvar.

 42. När Trump blev vald i USA sa Margot Wallström att Sverige skulle strunta i de styrande i USA och förhandla direkt med delstaterna. Då kan det väl inte vara fel om Staffanstorp struntar i Sveriges regering och förhandlar direkt med Ryssland om att få tillgång till ryska trupper. Jag är helt övertygad om att problemen då blir lösta på några veckor.

  • Saffanstorp kommun kan sätta alla nyanlända bråkstakar på en chartrad buss till Södermalm och släppa av dem där. Enkelt. Annars kan kommun innevånare runt om i landet själva samla in pengar till det eftersom deras lokala ledare skiter i dem. – Det är enkelt att få araber att frivilligt åka till Stockholm – ALLA vill till en storstad. – Tryck upp pamfletter om hur trevligt det är i Stockholm, Hur rika de är på Södermalm och att kvinnorna är vackra och lever i singelhushåll. – Jag uppmanar alla kommuner att göra så.

 43. När man går på rådhustorget i Staffanstorp är
  svenskan ett andra språk bland ungdomarna.
  Det är inte bara det att man blir rånad av dem utan
  man skall försörja dem också.
  Man undrar hur de personer är funtade som tar dem i
  försvar.
  Det samhälle som man upplever i Staffanstorp och många andra
  småbyar de senaste två åren är kontentan av en regering som fullkomligt
  tappat kontrollen över samhället

 44. Vad tror advokaten i klippet egentligen? Lamotte måste ha en väldigt speciell talang som lyckas ”hetsa upp” människor i små orter där allt är lugnt och ingenting händer. Hur lyckas han få dom att ljuga och låta så genuint oroade och upprörda i en fridfull ort?

  • På små orter överdriver människor. De tål inget och blir arga för att grannens hund kissar på stolpen till postens gula brevlåda.

 45. Om man tror att en fritidsgård kan lösa brottsligheten i Staffanstorp är man lika korkad som om man tror att en vattenpistol kan släcka en brinnande skyskrapa.

 46. Förra veckan blev jag hotad med kniv, innan gärningsmannen fortsatte tillsammans med en annan gärningsman till en lägenhet med två kvinnor och ett antal män. Knivskar och misshandlade en man grovt, slog och sparkade en kvinna lika grovt och hotade en annan kvinna till livet. Så ser det ut på en liten ort där ett fåtal terroriserar så folk inte vågar gå ut .

  • Och de enda som förhindrar oss att lösa problemet på egen hand, är Polisen. Om Polisen helt avskaffades, så skulle Sverige snabbt bli ett mycket mer tryggt land. Polisen är fienderegimens polis.

 47. Den där advokaten lever säkert gott på asylhaverister och har råd att bo på lugn och säker plats. Vid nästa partiledardebatt bör Jimmie Åkesson vända sig till de sju övriga partierna och be dem be hela Sveriges befolkning om ursäkt för vad de ställt till med. Be dem be om ursäkt för hur det ser ut i samhället med poliser som inte räcker till, ordningsvakter som frekventerar alla offentliga inrättningar. Be de sju be om ursäkt för att de struntat i de som lider på plats i flyktingläger utan basala förnödenheter som mat, medicin och tak över huvudet medan de sju prioriterat dem som med smugglares hjälp tagit sig till Sverige ofta utan skyddsskäl. Det har till och med gått så långt att man minskade på utlandshjälpen och lade pengarna på de som tog sig hit. Att sedan kalla det för att man tog ansvar är bara rent hyckleri och saknar respekt för de som fick stanna kvar, ofta kvinnor och barn. Hans Rosling hade så rätt när han sade att Åkesson har haft rätt hela tiden som ville prioritera hjälp på plats. De sju hycklarpartierna bör titta svenska folket i ögonen och be om ursäkt för vad de ställt till med!

 48. Synd att regementet i Kristianstad är nedlagt. Annars hade vi ju kunnat avropa stödresurser till polisen från Försvarsmakten. Frågan bör nu ställas till Reinfeldt, Ferm och Löfvén. Hur ser lösningen ut ? Ni måste ju ha funderat igenom frågan, när ni öppnade kranarna för massimport av främst utomeuropeiska lycksökare. Eller är det så illa att ni inte ens har tänkt igenom frågan ?

  • Att det inte går så bra för dem säger mig att de inte har tänkt. De har helt enkelt fel och de misslyckas därför. De vet inte vad de gör. Ingen minister eller partiledare har ju någonsin uträttat nånting noterbart i arbetslivet, affärslivet, akademiskt, atletiskt eller konstnärligt. De kommer inte att börja med verkningsfull problemlösning nu för första gången i livet.

 49. Vet någon om det finns en livesändning från AfS möte i Växjö nu klockan tio, en timme innan första böneutropet?

 50. MP:s viktigaste bekymmer nu är att det är förbjudet att slänga snus och fimpar på gatan. Att Sverige är misshandlat, rånat och våldtaget tar han inte upp i sitt tal.

  • Fimparna var väl kungens hjärtefråga?
   För MP är nu det viktigaste att sugrören förbjuds. MP ska hålla årsstämma denna helg och kommer säkert att lansera sugrörsförbud som sin viktigaste valfråga. Annars drunknar vi ju alla i klimatsyndafloden! När som helst nu när som helst nu. Inte de senaste 20 åren, men kanske nästa årtionde temperaturen äntligen börjar stiga litegrann, hoppas de.

 51. Uppskattar Lamottes ”ut i småbygderna med kamera och mikrofon”, tur att någon tar sig tid att ”tala med folk”, ej till folk…..

 52. 7-klöver politikerna tillsammans med sin propaganda-media, har minerat samhället i våld o nu skriker man efter fler poliser ….

  Det är fruktansvärt att se denna absoluta sinnesförvirring av politiker i Sveriges Riksdag o deras genompolitiserade msm-media, som badar i hyllningarna av islam o vad den ideologin står för, med kvinnoförnedring o våld etcetera ….

 53. Skyll direkt på alla 7-klöverpartylemän. De har släppt in alla de ”ojusterade och ojusterbara elementen” i vårt samhälle, mycket väl medvetna om vad de gjorde och de oundvikliga konsekvenserna. Det gör dem skyldiga 100%!

 54. En röst på ett 7-klöver parti, är inget annat än ett hot mot
  landet o medborgarnas säkerhet !

  • Tur att inte Samhällsnytt är organ för Sverigedemokraterna .Då hade du åkt ut med fötterna före

   • Ursäkta korkade jag men jag inbillar mej väl att Svenska kvinnor o flickor drabbas ganska hårt, jmf med muslimska motsvarande och trodde i min enfald att Metoo skulle protestera med full hals mot våldtäkter och gruppvåldtäkter, men det är väl vi Svenska medelålders män som härjar.
    Väntar på att Lamotte skall intervjua muslimska flickor o kvinnor så dom kan berätta om allt helvete som vi ställer till med, då backar jag!

 55. Begriper mig inte på agendan här på Samhällsnytt .
  Allt verkar gå ut på att svartmåla samtliga invandrare.
  Finns minst lika många rötägg bland helsvenska kriminella klientelet.
  Det kan jag vittna om.

  Sen får gaphalsen Lamotte skrika och gapa bäst han vill .
  Lamotte borde ta bussen ned till Askim .
  Helsvenska nötter terroriserar vanligt folk dygnet runt.
  Folk vågar inte gå ut på nätterna i rädsla för terroristerna.
  Då slipper Lamotte åka så långt för sina gapiga videos.
  Fast jag tror nog inte att Lamotte vågar visa sig ute i Göteborgstrakten. Mäkta impopulär med risk att mista livhanken tror jag .

  • Ingen svartmålas. Fakta är inte svartmålning. Ingen har påstått något om ”samtliga invandrare”.
   Det är du som försöker svartmåla Samhällsnytt!
   Det hörs för övrigt att du inte ens sett och hört Lamottes videoklipp och livesändningar.

  • Allt går ut på att lyfta det förnekade våldet så att det inte kan fortsätta.
   det är vi alla överens om, oavsett vem som är skyldig.

  • Du har inte empirin på din sida…; invandrare, särskilt från vissa områden, är massivt överrepresenterade i många typer av brott, inte minst tex överfallsvåldtäkter. Se tex den BRÅ-statistik om faktiskt finns.

  • Ja lite så är det ju fast det egentligen bara är våldsamma nyanlända från mellanöstern som det borde talas om nu när vi har katastrofläge i Sverige.
   Invandrare i sig som sköter sig och följer våra lagar finns inget att hetsa om.

  • Vad snackar du för skit.Jag har själv bott i Angered i 15 år,jag vet vilka som står för kriminaliteten.har även besökt Riksanstalterna Tidaholm,Mariefred,Norrtälje,Kumla å Hall,å jag vet precis vilka som står för den högsta % där,ja just det invandrare.90% av dom på häktet i GBG är…..gissa…ja just det invandrare.

   • Jag bodde också i Gårdsten i nästan 7 år och har även bott i Fittja och Alby. Det låter som svenska ortnamn men det var som att bo i Mellanöstern och Afrika.

  • Samhällsnytt är emot islamiseringen av Sverige.
   Det är väl inte svårt att begripa.
   Muslimska invandrare bär sig väldigt illa åt i Sverige.
   De är därför inte omtyckta av Svenskarna.
   Även det är lätt att förstå.

   • Tydligen inte, det är bara bevis på hur Islamister beter sig och kräver inget konstigt alls. RESPEKT!!!

 56. Med sådana sk brännvinsadvokater så behöver Svenska folket inga fiender, sicken dum idiot grattis PK.!

 57. Förmodlingen kommer detta att vara rutin bara om några år överallt i Sverige.
  Ändå mörkar man att det fortfarande kommer in 100 000 utlänningar varje år i landet.
  Någon jävla agenda har man för att förstöra landet så mycket det går.

 58. Lyssnade på livesändning med AFS från Växjö som har beviljats böneutrop.
  Gud vad bra talare med Kasselstrand,Jeff Ahl.
  Självklart var vänsterpacket där som vill ha mera islam.Finns på Youtube.

  • AFS har nog inte fler röster än invånare i Staffanstorp. D.v.s. Någon promille av antalet röstberättigade.

 59. Minns nu att det var just Staffanstorp som SVT Opinion Live försökte svartmåla och hänga ut i vintras med ’fake-news’ om invandraren som klagade högljutt på den dåliga standarden på ett vandrarhem i Staffanstorp – och ’glömde’ tala om att det var rödgröna Malmö som utackorderat honom dit, samtidigt som den högljudda S-kvinnan från just Malmö fick sitta och racka ned på Staffanstorp på detta!

 60. Hoppas Joakim Lamotte åker till Arlanda nu. Där sker ju övergrepp hela tiden.
  En kvinna blev överfallen på en toalett.
  Fast tror nog hans ilska mest beror på att han fick sparken från GP .
  Nåväl , ser fram mot ett reportage från Arlanda !

  • Nej det trodde jag med först ,men det verkar som att han vaknade när han fick två döttrar.
   Så fort man har något att förlora försvinner flummet och ersätts av ansvar samt förnuft.

   Som kontrast nämner jag Barnlösa Merkel (Inte att undra på då hon manifesterar en korsning mellan murkla/blodhund) och barn/hjärn/ hjärtlösa Löven.

  • Gustav Kasselstrand sa, ”– Vi ska ta den roll som Sverigedemokraterna misslyckats med! Det behövs
   ett parti som vågar utmana! Ett parti som SD, som vill ha
   kvotflyktingar och integrationspolitik, är inga som kommer förändra!”

   • AfS specialitet är tomma ord.
    Den som inte röstar på SD i valet röstar för en fortsatt islamisering och en fortsatt förstörelse av Sverige.

    • Vad menar du med ”tomma ord”. Tror du inte de menar vad de säger?

     Det där är väl verkligen något man snarare kan säga om sd I så fall.

     • Alla deras tjusiga formuleringar skall omsättas i verklighet.
      Innan de har visat att de har förmåga till det så är det bara tomma ord.
      ”En samling bråkstakar som kanske kan skrapa ihop några promille.”

   • Lille Gustav har utsett SD som huvudmotståndare i sin kamp för Sverige.
    Han skulle nog fortsatt som ungdomspolitiker några år till.

 61. Sändningen från Staffanstorp visar att människor som
  har sina hem i närheten av torget där ungdomsgäng samlas och härjar,
  lever i otrygghet. Poliser är frånvarande. Anmälningar leder aldrig till
  konkreta förbättrande åtgärder. Människorna förväntas själva lösa samhällets oförmåga att skapa trygghet. Detta är inte på
  något sätt unikt i dagens Sverige. Det finns för många exempel idag där asocialt beteende får
  härja fritt. Det är inte heller på något sätt konstigt att människor
  känner att de måste låsa in sig i sina hem för att inte råka ut för
  något. När nödvändiga verktyg och resurser för att sätta stopp för
  småkriminalitet saknas växer kriminalitet och därmed otrygghet för alla.
  Samhället/poliser/myndigheter måste på ett mycket kraftfullare sätt
  visa att asocialt beteende inte tolereras och lägga sin beröringsskräck
  bakom sig.

 62. Vilka beundransvärda modiga kvinnor.

  Vilken kontrast mot den ljugande manskärringen och godhetssignalisten till advokat.

  (jurister tjänar massor på asylindustrin och säljer i sin makt/pengahunger gärna sin heder.)

  Denna gång till allmän åskådan; då han två gånger ljög rakt av om att han inget märkt av våldförelserna på vår trygghet.

 63. PS viktigt att kvinnorna nu tar ansvar för att berätta öppet om problemen de som grupp förespråkat mer än männen som grupp.
  Detta då männen avväpnas alltför lätt med anklagelser om att att använda kvinnorna som proxyoffer för att utöva sin rasism och chauvinism under skydd av ”patriarkala strukturer”

 64. Nu måste Lamotte åka till Ludvika också. Våldet har nåt orten. En pizzabagare har blivit misshandlad av en nazist . Åk dit genast Lamotte! Nej visst ja .glömde bort agendan att det bara är invandrare som begår kriminella handlingar.
  Svenskar slutade syssla med brott när invandrarna tog över.

  • Det är invandrarnas kriminalitet som är det stora problemet.
   Det är deras tack till Sverige.
   Motbjudande.

  • Varför ska man åka med 100kg extra i bilen om man inte behöver. Två fel gör inte ett rätt. Det är väl DU som har en agenda inte Lamotte.

  • Vadå våld och misshandel ? Finns väl inget sånt här ? Och visst nazister
   finns i tusentals medans mussar och islamister är ett fåtal hahahaha

  • Vi skulle önska att vi kunde koncentrera oss på våra egna kriminella. Tyvärr får vår svenska polis i allt större utsträckning användas för att reda ut den ”globala” mycket grova kriminaliteten.
   Rikspolisen har just nu en förhöjd beredskap på Järvafältet, Botkyrka, Södertälje, Göteborg och Malmö.
   …och det är inte herr Johansson eller Andersson det gäller i första hand…

  • Du frågade tidigare idag en inläggare : ”Varför ljuger du?”.
   Du kanske borde börja med att själv inte mixtra med sanningen?
   I Expos egen artikel om händelsen i Ludvika poängteras det flera gånger att ingenting framkommit som tyder på en koppling till nazister när det gäller misshandeln.

 65. Hoppas att invånarna i Staffanstorp vet vad de ska rösta på i september.
  Vill ni ha ett stopp på detta elände, eller vill ni ha mer av samma slag?

 66. Kul med de ensamkommande hannarna som står i bakgrunden och glor. Fattar inte alls att de blir filmade. De har inget att göra på dagarna och springer fram överallt där det ”händer något” med sina trendiga handväskor. – Samma var det i direkt sändningarna efter drottninggatan. – Oavbrutet stod det någon MENA hanne bakom reportern med vidöppna ögon och halvöppen mun.

 67. Inte förvånad, en paradox på invandringen. Sonessons (Kommunalrådet i Staffanstorp) kompis i Moderaterna, Mullan Reinfeldt har en stor skuld i denna situation genom sin despotiska disciplin i Moderaterna. Under hans tid 2006 till 2014 öppnades alla portar till Sverige ca. en miljon kom till vårt land. Så enda räddningen finns i att få SD riktigt stort efter valet.

 68. Staffanstorp, tidigare etnisk svensk ”villaförort” för den inte fullt lika rika medelklassen har numera blivit lika ”berikad” som Rosengård etc.
  Välkommen till den nya lyckliga mångkulturella framtiden !

 69. Gissar att SD kommer att bli en kioskvältare i Staffantorp.
  Den sk advokaten borde skickas till Afghanistan ihop med sina bidragstafsare.

 70. Snacka om att advokater skulle få sina licenser indragna på löpande band. Fy fan en sån förrädare mot folket.

  • Beror också mycket på lokalpolitikerna. 1 ogiltig röst i senaste valet, ser jag. Det var den där advokaten som försökte fuska med flera valsedlar på VPK i samma kuvert.

 71. På radio P4 idag talas det om att det Svenska rättssamhället har gett upp. Man dömer ut straff idag som i snitt ligger under minimistraffet.

  • Låga straffsatser tycks endast gälla för priviligierade grupper. Mannen i Solefteå, som överfölls av 15 antagonister dömdes för mordförsök när han försvarade sig.

 72. Den som fortsatt sett hans klipp och ändå motsträvigt försvarar invandringen med kassa argument som alla är inte … inte alla över en kam … och fortsätter rösta på S, vad säger man? Loppet är kört. Advokaten är helt pk-intryfflad, han stod ju och hörde på de andras berättelser, jag har aldrig haft så lite som att göra som nu, nä ingen ids väl anmäla när det inte tjänar något till.

  • exact det tänkte jag oxå, en advokat som inte får jobb av visst klientel är ju säkert känd som fientligt inställd. Ingen självkritik där inte.

 73. Reinfeldt prackade på sossekommunerna horder av MENAiter, sedan när Löfven tog över så prackades MENAiterna på moderatfästena. Politiskt pajkastning.

 74. Vissa tycker att fler borde våga berätta, när Lamotte kommer på besök.

  Men, beaktar man hur det var för bara 4 år sedan, så inser man att svenskarna nått långt i sin frigörelse från förtrycket. Man kan också notera att vänsterpatrasket varken får medhåll eller känner sig särskilt kaxiga. Allt de har att komma med är förnekelse och att beskylla alla andra för att vara nazister.

  När SD blir det största partiet, kommer fler att våga berätta.

 75. Såg, precis som många andra, hur kvinnor och flickor, argt och uppgivet, berättade inför Lamottes kamera hur de på olika sätt grovt trakasserades av ungdomsgäng på torg och skolor i Staffanstorp vid olika tillfällen, och det var skrämmande. Men allra mest häpnadsväckande var att höra hur ”advokaten” liknöjt och lätt tillbakalutad rullade runt prisen i mun och anklagade de upprörda kvinnorna och Lamotte för att försöka skapa dålig stämning i Staffanstorp – helt enkelt otroligt! En solkig personifikation av ”Djävulens advokat”.

  Till saken hör att jag själv har personliga erfarenheter av skolungdomar i Staffanstorp. Mer vill jag inte säga här…

 76. Det är väl typiskt att någon av typ advokaten alltid ska dyka upp och förneka det som är uppenbart för envar som inte är indoktrinerad av systemmedias PK-ism. Denna förnekelse framstår alltmer som både patetisk och patologisk. Snart ett minne blott.

   • Sossarnas standardsvar är alltid:
    ”Har inte vårt budskap gått fram”?
    Svar:Jo det har det verkligen gjort!

  • ”Eleverna ska också ha varit med missnöjda med att deras frågor inte togs upp under valdebatten. Eleverna hade begärt en diskussion om jämställdhet och flyktingpolitik, men dessa frågor togs inte med alls.”

   Den Svenska PK-demokraturen i arbete med att indoktrinera skolelever.
   Borde inte skolan istället uppmuntra självständigt tänkande.

 77. Detta är normalt beteende hos muslimer.
  Därför ser det ut som det gör i islamska länder.
  Detta kommer att bli normalt beteende i Sverige.
  Om vi inte röstar fram politiker som stoppar islamiseringen av Sverige.
  Och SD är enda alternativet

  • Ja normalt beteende tills dom får spö igen av tex ryssland som läxat upp dom i syrien och snart dax för sverige. muslimer tillbaks till era stinkande hålor ni kom ifrån.

 78. Det är inte konstigt det ser ut som det gör
  i landet med invandrare som tror de är för mer än andra.

 79. När de styrande är så jävla fega och rädda för skiten dom dragit hit!!!!! Finns det bara ett sätt att stävja och få stopp på detta jävla kaos som importen ställt till med. VI SVENSKAR MÅSTE STARTA MEDBORGARGARDEN FÖR ATT FREDA OSS OCH RÄDDA VÅRT SVERIGE!!!! Inga andra verkar ju bry sig!! VI ÄR SVERIGE FÖR [email protected]

 80. Tidskriften Fokus har släppt listan ”Här är det bäst att bo”.
  Listan listar Sveriges 290 kommuner.
  Staffanstorp rasar från plats 83 (2017) till plats 98 (2018).
  Man ligger ändå ovanligt högt när det gäller variabeln ” Att bo som familj” där man hamnar på plats 42.
  Det här anses alltså vara en relativt välmående och trygg kommun.
  https://www.fokus.se/wp-content/uploads/2018/05/babo_helalistan_2018.pdf
  Man vill inte veta hur det är i de kommuner som kommer längre ner på listan…
  SD 2018

 81. Som advokat har han aldrig sett eller hört det som kvinnorna berättar. Följaktligen tror han inte på det. Det är ju en advokats jobb att hålla sådant här om ryggen.

 82. Nu kan man ju fråga sig hur Svenskarna skall kunna formera sig efter att nya samtyckeslagen träder i kraft. Hur många oskyldiga skall framöver dömas till fängelse och ett liv ruinerat på grund av falska anklagelser som är svåra att bevisa blir intressant att följa.
  ”En enig riksdag röstade på onsdagen igenom skärpningen av våldtäktsbestämmelsen som innebär att huvudregeln blir att även frivilligt sex räknas som våldtäkt.”
  http://www.friatider.se/vanligt-sex-kriminaliseras-1-juli

 83. Advokaten som är en del av det rättssamhälle som ska skydda oss från brottslighet och godtycke står och rycker på axlarna.
  En symbol för hur hela 7-Klövern reagerar på dagens ”utmaningar”.

  • En bekant som bor strax utanför har berättat att biblioteket i Staffanstorp har väktare på plats.

 84. Hur var det nu?
  Sverige har aldrig varit tryggare ……
  Såg livesändningn och tyckte synd om dom hederliga svenskarna. Tyckte ungdomarna hade kaksig attityd.

 85. Barngubbarna samlar poäng. Gäller kvinnoskändning och kvivslagsmål som inträdes- poäng för gymnasiet ? Vi vet vad som kan hända, när barngubbarna hamnar på gymnasiet. Vi har inte glömt Enskede Gård. Men det har Svetsloppan, Annie och Fridolin, tydligen gjort !

 86. Och jag tror inte Barngubbarna vågar marschera på Stockholms gator igen. Efter allt som hänt. och som man försöker tysta ner…..

  • Dom ungdomar som fått växa upp med mångkulturen och dess effekter kommer nu att få rösträtt.

   Jobbigt läge för 7 klövern .

LÄMNA ETT SVAR