Protester mot kritiserat FN-avtal i Bryssel

Delningar

Under söndagen samlades diverse patriotiska grupper till demonstration i Bryssel mot FN:s kontroversiella migrationsramverk. Stadens borgmästare förbjöd att den skulle hållas med hänvisning till att man inte kan ”tillåta en brun marsch”. Arrangörerna meddelade att man avsåg genomföra demonstrationen ändå och på fredagen fastslog landets Statsråd att den kan genomföras.

Tidigare i veckan hade närmare 50 000 personer anmält sig till evenemanget på Facebook. ”Vi står enade tillsammans och säger NEJ till en ny våg av massinvandring. Nej till ännu ett politiskt spel. Nej till politiker som nonchalerar folkets åsikter”, skrev arrangörerna.

Mars tegen Marrakesh | Filip Brusselmans

Posted by ReAct on Sunday, December 16, 2018

Bryssels socialistiske borgmästare Philippe Close har försökt att förbjuda demonstrationen inför söndagen. I ett pressmeddelande under veckan förklarade borgmästaren att de ”inte kan tillåta en brun marsch i Bryssel”.

LÄS MER: Bryssel förbjuder demonstration mot kritiserat FN-avtal – ”Vi kan inte tillåta en brun marsch”

Arrangörerna tog saken till Statsrådet, som granskade beslutet på alla regeringsnivåer, för ett akut avgörande och på fredag kväll ställde sig rådet på demonstranternas sida.

LÄS MER: Trotsar Bryssels förbud att demonstrera mot FN-avtal – ”Politikerna ignorerar folkets vilja”

Mer från från Bryssel

#BREAKINGNEWS Watch Live from Brussels – Protest against migration pact adoption –

#BREAKINGNEWS Watch #Live from #Brussels – Protest against migration pact adoption – #Anti_immigration protesters take to the streets of Brussels, to denounce the #UN #MigrationPact and its adoption by the Belgian Prime Minister #CharlesMichel. Michel’s agreement for the plan has created political backlash in #Belgium, leading to a break in the ruling coalition and calls for anti-migration #protests. The non-binding pact, signed by over 160 UN member states during a summit in #Marrakesh supposedly aims to better manage migration. #breakingnews #livefrombrussels #EU #illegalimmigration #immigration #Brusselsprotests #worldnews #newsSource: RuptlyTBU NEWS

Posted by TBU NEWS on Sunday, December 16, 2018

LÄS MER: Regeringskris i Belgien på grund av FN:s migrationsavtal – koalitionen spricker

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

242 KOMMENTARER

 1. Folket reser sig och oligarkerna försöker övertala de som fortfarande sover att protesterna handlar om höjda bensinpriser och att demonstranterna ”skapar oreda”.

 2. Snart kommer väl de vänsterfascistiska, maskerade anarkisterna från Antifa att attackera fredliga demonstranter och MSM kommer att skriva om våldsamma rasister.

 3. Inget i svensk media om det ännu…
  Men nu kommer dom tvingas visa demonstrationen eftersom det skrivs om den här….
  ”Alternativmedia” har mer makt än vad någon kan tro….

 4. Såväl FN som EU har börjat ta sig själva på ett allt för stort allvar, och fått för sig att de ska sudda ut gränser för att… Göra vad, exakt? De lägger sig i saker som de inte har med att göra. Det som de en gång skapades för, det har de lämnat bakom sig sedan länge tillbaka. Istället är det nu globalistiska superstater som står på agendan. Och vi som väljare ska inte ha rättigheten att få protestera. Eller yttra vår åsikt. Precis tvärt emot de mänskliga rättigheter som FN en gång lagt fram. Vi ska tvingas till underkastelse, vi ska kuvas.

  • Detta måtte väl även våra s.k. politiker komma underfund med – men icke. SD har naturligtvis varnat i riksdagen med talmannen lade ner eftersom både alliansen och de rödgröna tyckte att FN gjorde rätt och hallelujatanten Fritzon skrev på utan en tanke att först fråga folket.

  • 2019 när miljoner afrikaner och Araber/Muslimer har börjar vandra mot Europa så kommer vi få höra ”Vi har varit Naiva”.

 5. inget om det i polsk media.. men o andra sidan så är det inte polsk problem lol ärligt .. vem bryr sig..

  1. skapar eu oreda
  2. sedan demonstrerar eu mot oredan
  3. .. ska man skratta eller gråta… för folk är så korkade???

  • annars har man ju polsk media.. lol men visst så är det nu bor vi i sverige!!! den somhar ont av blå o gula nyanser bör inte vissas här jag tycker att sv. flagga är fin.. o äras bör !!!

   men euflaggan är bara kopia på usa flaggan.. en dålig kopia!

  • men just därför driver ”de” ju den massmigrationen trots folkens ovilja.
   Att skapa oroligheter,kaos,fattigdom och krig till slut!
   För att sen skapa sin kära NWO.

  • Ja kriget kommer; förr definierades människor genom sin religion och det blev religionskrig, numera definieras människor genom ras och kön och då blir det förstås raskrig och …

  • Nej, men militär mot den egna befolkningen närmar sig. Politiker och makthavare kommer aldrig att släppa detta. Inte nu när de kommit så långt. Med alla upptänkliga medel, som det heter.

 6. Det här är bara början på globalisternas och vänsterns nederlag med fri invandring och öppna gränser.Fattar väl en femåring att det inte funkar i verkligheten att det blir problem om vissa ska betala och andra sitta på häcken livet ut.

 7. ”inte kan tillåta en brun marsch i Bryssel”.

  Folksvikare till politiker i Europa har inget språk. Dom kan inte tala med väljarna. När de nån kommenterar vad folket gör kommer bara torftig-heter och förolämpningar ut ur munnen på dem.

  ”brun marsch, extremhöger., högerpopulister, nazianstrukna osv.

  Svikarna hör folket men är rädda! Journalisterna ställer dock upp för politikerna och vidarebefordrar deras intelligensbefriade omdömen…

 8. Tyvärr är det bara vänstern som kan mobilisera massdemonstrationer i Sverige. Våran sida är för bekväm. Tänk om vi var som i Ungern och Polen där 100000-tals går ut på gator och torg. Här får vi vara glada om 1000 personer kommer till Mynttorget för att lysnna på Katerina Janoush.

 9. Och vår oberoende och statsägda SVT nämner INTE ett ord om vad som händer?
  Betala för SVT:s fake news och ohederliga mörkande gör Svenskarna så snällt…
  Man blir förbannad över MSM dåliga bevakning och förmedling till folket över vad som händer i verkligheten!
  Det är rent kaos i Belgien och Frankrike samt stor demonstration i Bryssel.
  VAD FAEN HÅLLER MSM PÅ MED???

 10. OT, men anknutet: ”Så länge inte Moderaterna gör upp med sin historia är det i lika hög utsträckning medspelare med såväl Socialdemokraterna som Miljöpartiet i
  att skapa grogrund för just den terrorism som Tobé påstår sig vara
  tydlig med att motarbeta”. https://ledarsidorna.se/2018/12/moderaternas-toppnamn-till-eu-parlamentet-tidigare-fornekare-av-islamism-och-radikalisering/

  ps. En mycket intressant söndagsläsning om den nya teknikens påverkan på politiken. https://www.breitbart.com/politics/2018/12/15/pinkerton-harry-trumans-campaign-was-in-1948-the-truman-show-is-now-the-trump-show-is-coming/

 11. Den som vill veta mer om framtiden, kan studera vad som hände på Balkan och i Libanon!
  Märkligt att ”våra” politiker kämpar så hårt för att det ska upprepas!

    • Tror att krigargenen numera är helt utrotad från den Europeiska rasen. Det blir underkastelse. De som hade krigargener har lämnat Europa endera emigrerat eller dött i något av krigen.

     • Jag tror att du har fel!
      När myndigheterna inte kan skydda sina skyddslingar längre, så kommer de snabbt att bli en bristvara!

 12. Brun populism som försöker stoppa våldtäkter , mord och hedersförtryck som importerats söderifrån.

  Detta är oanständigt och måste bekämpas med all kraft.

 13. Det är sjukligt av media att inte nämna för folket vad som händer i världen!
  Ta bort händer och fingrar ur röven och börja rapportera till folket!
  Visa lite kurage och moral!

  • Tänk på det här! förr rapporterade media nyheter men idag skapar de själva dem, alltså lögner, de vill inte vanligt folk skall få se, höra, veta, förstå vad som pågår i det fördolda,

 14. Att en socialistisk borgmästare vill förbjuda en fredlig demonstration är väl ganska så självklart….Han står ju nära kommunismen.

 15. Undrar vad som skulle hända om vi började köpa mängder med gula västar.
  Tror att Morgan Johansson skulle förbjuda försäljningen av dom då….
  Det är dags att skaffa en gul väst!

  • När jag så liveklippet undrar man förstås om makthavarna kommer att ge order om att slå ned demonstrationen hårt och brutalt för att stämma i bäcken? Det är väldigt många poliser, rent spontant. Vågar dom?

   • Polisen i Bryssel är efter vad jag har sett live idag ,mycket mer brutal än den franska polisen, kanske en händelse ?

    • Kommer inte sluta väl,,,, för regeringen, när polisen inser vad de brukar sitt våldsgodkännade mot.
     Jo, sina närmaste och käraste.
     Anhöriga,systrar,bröder,söner,döttrar…vänner…..

 16. Ot
  Löfven höll nyss en presskonferens i Avesta, och började med att säga att han äntligen skulle få prata om sitt partis politik. Sen ägnade han största delen av talet till att smutskasta Sd som vanligt……
  Vilken total katastrof den mannen är som statsminister!

 17. Politiker , FN och EU . Lyssna.

  Folket i Europa vill inte ha mera invandring ifrån MENA länderna !!

  Det räcker nu !!

 18. Public Service har fått order ifrån regeringen att tona ned detta.

  Regeringen är oroliga att det här ska sprida sig..

 19. Låt er inte tystas av globalisternas osmakliga brunsmetande och epitets taktik.
  Vi nationalister vinner mark varje dag och globslisterna börjar känna att marken de står på börjar gunga. Deras odemokratiska agenda ska vi nu på allvar besvara om så behövs hårdfört och resolut. Nu är det nog!

 20. Fick spontanbesök av mina bröder från dalom så kommer inte iväg till demonstrationen i Stockholm Tyvärr går det inte att prata politik med dom. Dom tillhör kategorin ”jag skiter i allt utom mig och min familj just här och nu”. Jag älskar dock mina brorsbarn så jag får iallafall en liten stund med dom jag älskar trots att jag velat vara på plats för Sverige idag.

 21. Ja..vi måste inse att den styrande klicken och deras vasaller & knektar aldrig kommer att lämna makten. Dom måste störtas. I 40 år har vi skrivit väl underbyggda insändare , skrivit debattartiklar (refuserade) , gjort klistermärken , försökt att varna på ett civiliserat sätt. Som tack för vårt demokratiska, hyfsade , väluppfostrade , och vänliga sätt har vi utsatts för ett besinningslöst våld och mordorgie av olika vänsterkrafter..SSU , Poohl Potister , V. och alla som gömmer sig bakom ” antirasister ” . Att tala dessa tillrätta har aldrig lyckats -och kommer aldrig att fungera. .

 22. Massinvandringen har lett till ett splittrat samhälle. Kanske är det så politikerna vill ha det, men jag vill inte ha det så.

  • Det är en av grundförutsättningarna för den världsregering som planerats sen mkt långt tillbaka. Blir lättare om folket inte grupperar sig lokalt. Därför vill man göra sig av med allt som kan skapa en grund för gemenskap eller identitet på ”lägre” nivåer. Nationalitet ska bort, ras ska bort, historia ska bort, kön ska bort, familjen ska bort osv. Det är samma Bolsjeviksvin som härjade i Ryssland. Samma metoder de kört i alla kommunistländer för att skapa lydiga arbetare där staten är allt, din familj o identitet.

 23. Har FN kommit in med en utarbetad plan för hur västerländska tjejer ska kunna skydda sig när 59 miljoner Män ifrån MENA länderna stormar Europa fram till 2025 i och med FN avtalet ?

 24. Land efter land i Europa vaknar nu upp ur detta globailstiska elitförtryck som pågått så länge jag kan minnas. Migrationsavtalet blir droppen för många länder. Det kommer bli våldsamt. Tyvärr. Men detta måste ske.

 25. Imponerande. En av skillnaderna till att det inte ser ut så här i Stockholm är att vi har inga granskande journalister längre. De är bara myndighetsmegafoner med SVT/SR/DN i täten.

 26. Äntligen börjar övriga Europa vakna frågan är när och om 80% av svenska idioter ska förstå och vakna upp ur sin törnrosasömn?

 27. Globalistsvinen lyssnar inte längre på sitt eget folk !
  När demokratin har upphört, återstår tryvärr endast våldet !
  Dom djävlarna måste krossas !

 28. Det börjar röra på sig i Europa. Men maktens lakejer är kvar i sina filterbubblor. Dom ser att det är folk ute på gatorna, men fattar inte varför. Surrealistiskt, skulle nog Löfven säga.

 29. Löfvén på svt:

  ”Vi släpper inte fram högerextremisterna”.

  Löfvén respekterar inte väljarnas val i ett demokratiskt val.

  Finns inget högerextremt med SD.

  Enbart sund nationalism och satsning på de svenska medborgarnas i första hand.

  Löfvén satsar på muslimimporten och öppna gränser för världens alla folk.

  Samtidigt lovar han satsningar på välfärden.

  Ekvationen går inte ihop,om gränsen ska vara öppen för alla.

  Resurserna är begränsade och man måste prioritera.

  Globalisten Löfvén prioriterar bort svenskarna och satsar på migrantinvasionen.

  Det är Löfvén som är extremisten och en fara för landet.

  Och omstörtare ska inte gå lösa,utan buras in och dömas.

  • Om SÄPO bara fick så skulle dom plocka in Både Löfven och Lööf.

   SÄPOS huvuduppgift är att se om nationens säkerhet.

  • Utan att det svenska folket begriper vad som är i görningen blir det inte mycket ändring. Svenska folket vet inte egentligen vad det är dom röstar på. Det är därför som det är så tyst om denna globala agendan. Hade folket fått reda på vad partierna planerar då kanske. Svenska folket är politiskt okunniga. Helt förda bakom ljuset. EU skakar i fogarna !

  • Riksfanten tror att invällarna ska bilda en stabil valmanskår åt sossarna. Vakna upp pellejöns, dom kommer att bilda eget muslimskt parti och då om nånsin går allt åt pipan.

 30. Den lille tönten Fridolin anser att SD är ett hot mot demokratin?? Men hallå,hur står det till med verkligheten som pågår i landet egentligen,folk blir sparkade på löpande band om dom ej håller med 7K.SD är dom ända som står upp för demokratin och talar med alla partier,och inte som dom andras partiernas sandlåda.

 31. Snart kan vi kanske få se en statskupp i Frankrike och ett fängslande av Macron, anklagad av 10 generaler i den franska krigsmakten, helt riktigt, för landsförräderi! Precis vad jag sagt hela vägen. Ingen har befogenhet att underminera vare sig folkstyre eller en nationalstats suveränitet! Med detta som grund begär jag att de ansvariga politikerna i Sverige arresteras på samma grunder.

   • På sätt och vis, fast Franska Revolutionen var i mångt och mycket en förtida marxistisk rörelse med uppenbara (((rötter))). Vi får hoppas att FR2 blir annorlunda.

   • Snarast den fjärde.1789 – 1830 – 1848 var tre revolutioner i Frankrike; den betydelsefulla och omskrivna var 1789 års revolution som har givit efterdyningar ända in i våra dagar.

  • De infödda är i minoritet.
   ”Brussels has a large concentration of Muslims from Turkey and Morocco, with some estimates placing the city population of Muslims as high as 25%.”

 32. OT:
  Nu har det ”varit en skjutning” igen i Stockholm.
  ”En man har skjutits till döds i Enskede i Stockholm, enligt uppgifter till Expressen. Han ska ha blivit skjuten i bröstet.”

  Enligt Aftonbladet så är det en större attackgrupp som ska ha utfört ”skjutningen”.

  ”JUST NU: Man skjuten med flera skott – jakt på tre gärningsmän
  ▸ Man träffad av skott ✓ Uppgifter: Träffad i huvudet”
  — Aftonbladet

  • Aftonbljadet rapporterar hellre om dödskjutningar än om massprotesterna från Brussel och Paris.Det passar dem bättre.
   Blodtörstiga, lögnaktiga varelser som är fräcka nog för att kalla sig för journalister.

 33. Friska hjärnor.
  Belgarna är nog som Frasmän i det aseendet då makteliten kör över sina väljare.
  Svenskarna bekymrar sig hellre hur det går för bonden söker fru.

 34. Bara ljuvligt att se människor visa sin avsky mot politikermaffian!
  Vi skulle behöva denna typ av demonstrationer här med!
  Nu spricker den idiotiska koalitionen och partierna får verkligen visa färg.
  Mycket bra med dessa demonstrationer där folket sätter sina politiker på plats !

 35. Att lyssna på Stefan Löfven är som att lyssna på en papegoja. Nu på presskonferensen hade han fått högerextremister på hjärnan och det kvitta vad journalisterna frågade om så svarade han högerextremister.
  Varför vill sossarna ha en partiledare som är så enkelriktad och med ett så uselt ordförråd?

  • Pågår väl en liten nu på mynttorget i sth..??..
   Hade jag haft möjlighet hade en gul väst åkt på och deltagit.

  • Ja det är häftigt att se alla dessa vita män och kvinnor i Bryssel. Fast jag har märkt det är mest män som är där.Vilket är ju mäktigt!Svenska män är för fega,tyvärr.Men jag säger allmänt , generaliserar 🙂

 36. Nu har politikerna provat den ”arabiska våren”….;(..
  Nu är det dags för den EUROPEISKA !!
  tyvärr blir väl Sverige sist på det tåget med…

 37. Underbart att folk äntligen protesterar emot sinnessjuka politiker och deras ännu sjukare beslut.

  Hoppas bara dom försöker undvika att förstöra och att slåss.

  • Snillen spekulerar men det kan vara att många gick dit och åt kålsoppa…
   eller liknande vegmat…med för många kålsoppsätare i en mindre lokal

   ..gick det som det gick…när den förste blev klar och
   tände en cigg efter maten…!!…;)..

   Sverige har importerat 25 % nya till sitt land…ÄN luktar det inte så mycket
   av metangaser…men håll er i mindre mängder och åk framförallt
   inte tunnelbana…;)…vissa linjer innehåller upp till 100 % ”nya”..
   kanske därför rökningen även utomhus förbjuds…??…
   spinner vi vidare så kanske det inte alls bara är handgranater som smäller i nogozoner mm…??…

 38. Européerna börjar resa sig mot elitens planer. Otroligt fint att se. Det ger hopp. Skrikvänstern rör mig inte i ryggen. Dom är lika intelligenta som valboskapet som importeras hit.

 39. Var är alla Sverigesväner lite över 1 milj vi kan väl också gå ut med gula väster , nej för det är skönare att vad hemma framför datorn och tycka många saker

 40. Sveriges radio påstår att Gula västarnas protest i Frankrike inte lockat lika många demonstranter denna helgen, någon här som känner till hur väl det överensstämmer med verkligheten?

 41. Polisen är inte på folkets sida och kommer inte bli det heller.Så länge de får sina löner från ”eliten”…Det ser jag i Bryssel nu

  • Nej polisen springer våra fienders ärenden. Hade dom varit på vår & förnuftets sida hade HMF anmälningarna från alla ”fronter & granskare ” hamnat i papperskorgen.

 42. Kan ingen belgiska men det såg ut som dom som gick förbi en bil där larmet gick
  sa :: ring polisen och så skrattade man gott och gick vidare..;)

  • I Bryssel talar man till en stor del franska men det talas också flamländska (Holländska). De två språkgrupperna bråkar ständigt med varandra men
   för en gångs skull tycks de vara överens. Det var fransktalande ”Walloner”
   som kom till Sverige på 1600-talet på begäran av Sveriges Kung.

   • ”Nederländska” skall det vara, holländska är en variant av nederländska liksom flamländska.

    Det kom dock fler nederländsktalande till Sverige under denna tid, vilka främst var köpmän, skeppsbyggare och förvaltare. Nederländskan har därför lämnat ett stort avtryck i svenskan ot vad wallonskan inte gjorde.
    Dessutom talade de flesta walloner inte franska på 1600-talet utan de talade i princip helt egna språk.

    Fortfarande, under mitten på 1800-talet, talade enbart 20% av Frankrikes invånare franska, dvs. enbart överklassen använde språket.
    Det var först under senare delen av 1800-talet som förfranskningen tog fart i både Frankrike och Belgien.
    Bryssel var till exempel till 95% flamländsktstalande 1850.

    • Du skall ha tack för denna informationen som jag fann intressant. Jag har bott i Antwerpen 7 år, och jag erkänner att jag försökte inte fördjupa mina kunskaper på detta området. Jag hade en ingenjörsbyrå på ett par ställen i Belgien och Hollande men var väl
     tillräckligt upptagen med mina tekniska uppdrag.
     Dessutom var informationen om Wallonerna i Sverige intressant. Jag råkar nämligen
     äga ett hus i Sverige byggt av en Wallon. Finns tekniska bevis. Man lär så länge man lever.
     Trevligt. Ämnet som intresserat oss ikväll är betydligt mer dramatiskt än vad man vet i
     Sverige. Frankrike, i den formen vi har lärt känna detta fina land, är snart i botten.
     Samma problem över allt. Befolkningen är övergiven av politikerna. Det skulle fordras
     ett väpnat motstånd för att komma till rätta med problemet. Jag tror dessvärre det är för sent. Det ser illa ut i alla fall. Tack för dernna kontakten. Önskar en bra vecka.

 43. EU knakar i fogarna och EU skapar sitt eget inhemska krig istället för att agera som fredsbefrämjande. Istället ansluter man sig till UZA, Nato och sanktionerar Ryssland. När man agerar på detta sätt är man ingen fredsorganisation, då provocerar man istället för att sätta sig vid förhandlingsbordet och föra samtal. Demokratier för inte anfallskrig ! Nu får vi se vad som händer efter Brexit. Sedan är det andra länders tur att gå ur denna monsterunion. Vi kan börja med Ungern, Tjeckien, Polen. Sedan är det vår tur att lämna Globalist unionen.

  • Tvärtom är det länder som Ungern, Tjeckien, Polen, Österrike, Italien etc som tillsammans återskapar det EU som var grund ideen innan diverse socialister och modern liberaler förfuskade det hela. Något som samtidigt kan ge ny styrka till det goda samarbetet med USA och stärka försvarspakten tillräckligt för att motverka fler ryska illdåd i Europa

   • I grunden är det ”usa eller rättare sagt den anglosaxiska koalitionen plus bankerna, som är orsaken till alla flyktingar som flyr deras bomber och fattidom. Men så har det alltid varit, ”usa bombar och Europa bygger upp. Bankerna gör rekordvinster på kuppen. Att samarbeta med dessa aktörer är inte bra. Hoten från omgivningen är fiktiva och jag gillar att Trump erinrar oss om att media ljuger oss rakt i ansiktet. Media är ena riktiga uppviglare. Och var och en blir salig på sin tro.

 44. Tänk vad kul att se en demonstration där INTE skrikande vänsterextrimister
  deltar…
  och i bryssel av alla ställen..:):)
  Folket har fått nog av bakelser att äta..;)…”marie antonette”…
  hoppas maggan medflera sitter bakom draperierna på lyxhotellen och darrar !!

  • Lättlurade beslutsfattare i många länder tycks det.

   Miroslav Lajčák, Ordförande för FN:s generalförsamling, betonade i juli avtalets historiska potential:“Avtalet
   uppmuntrar inte till migration, men strävar inte heller till att hindra
   migrationen. Det är icke-bindande. Det dikterar inte vad som bör göras.
   Det respekterar staters suveränitet”.

   Gäller ovanstående som en Brask-lapp?

 45. 50.000 belgare protesterar mot de muslimska rasisterna och politikernas bruna antibelgiska politik. I Sverige, med nästan lika många innevånare, slöt 500-600 upp på Mynttorget. En svensk tiger..

  • Medelsvensken är en dum idiot hjärntvättad av skola och sosseföräldrar sedan barnsben! Hoppet är tyvärr ute för vårt tidigare så fina land

  • Bra många fler än förra gången dock..

   Det tar sig..

   Inom kort kan vi räkna med att Morgan hittar på en ny lag som förbjuder detta..

  • Du glömmer att tala om att Belgiens yta är Runt 35000 kvadratkilometer medan Sveriges yta är runt 450000 kvadratkilometer

   • Med ”Brun marsch” syftar han på Hitlers ”brunskjortot” vilket var en slags halvmilitär polis som hette SA (Sturmabteilung) och en föregångare till Hitlers SS mellan 1921 till 1933. Deras uniform var bruna skjortor. SS hade svarta uniformer och bildades 1925, först som en livvakt till Hitler. SS står för Schutzstaffel vilket betyder ungefär ”skyddstrupper”. Det var SS som genomförde de ökända koncentrationslägren och förintelsen. Löfven yrar om när han yrar om ”bruna rötter”

    • Tack sa mycket. Jag anade nagot sadant. Vi kallar dem Brown Shirts har.
     Vet du att Hitler och SS tog sina ideer for tortyr av judarna, fran de Amerikanska demokkkraternas ”playbook” hur de behandlar slavarna.
     KKK var den militara sidan av det demokkkratiska partiet har i USA
     och de var ocksa deras ”enforcement detail. Detta ar fakta i den
     Amerikanska historieboken.
     Denish D’Souza ar min source for denna information, men han
     forklarar det sa mycket battre an jag gor.

     • Det kanske inte alltid var så men vad du säger är historiska fakta, men inte alla fakta. Jag har sett många dokumentärer om detta, en av de mest vederhäftiga är BBC dokumentären ”Auschwitz The Nazis and the Final Solution” Där intervjuar man bland annat växelvis en övertygad radikal nazist och en radikal jude. Hatet från båda mot den andre är skrämmande.

  • Va du där???Dessutom har du inte så långa avstånd i Belgien som i Sverige,här kan folk ha 200 mil till Sthlm.Tänk på det.

 46. Det är väl dags för ”De gula västarna” i Sverige också??

  Politikerna runt om i världen har spårat ur helt. Endast Donald är vaken.

  Odla ekologiskt sa man…. ja då får vi än mer koldioxid. Mer yta krävs och mer skog skövlas för samma mängd mat.

  Köp elbil..Sverige stödjer norska bilköpare med svenska skattepengar. Och så ska elbilarna laddas med el från kolkraft. Man glömde ju att man lägger ner kärnkraften..
  En elbil kräver en massa el… OJ, det har man inte ens tänkt på..

  • Bra sagt. Som det ser ut nu ar elbilar en begransad losning.
   Materialet till batterierna ar begransat, det so kallade ”Rare Earth”.
   Sedan ar det batterierna i sig sjalv som ar otroligt miljoforstorande.

   • Vet du hur materialet kommer upp ur jorden????Jo det står barn i Afrika å tar upp skiten med hackor å inga skyddskläder.Finns klipp på youtube å det har även varit en dokumentär på kunskapskanalen.

   • Som det ser ut nu – sant. Men varför tror du att det kommer att se ut som nu för all framtid. Svenskarna måste lära sig att använda bilar mer effektivt, inte att fortsätta köra runt i rena pansarvaknar som slukar energi.

  • DAGS????Sover du??? har ju varit demos i Sthlm 3 helger på raken.förra helgen va det i Göteborg.Å denna både i Helsingborg å Malmö…..

  • Mer koloxid betyder varmare och mer regn, och då växer mer mat och skogar. Inte så tokigt. Mer elbil behöver inte betyda mer el, se vad Kina gör, 50 kärnkraftverk, skogar av vindkraft, kvadratmil av solkraft, osv, och så skär dom ner förbrukningen. Nu går det att köpa el-delningsbil i automat i Kina. När batteriet tar slut byter man bara ut bilen mot en med laddade batterier i en annan automat. Godisautomaten man köper elbil i https://kinarummet.wordpress.com/2018/12/07/godisautomaten-som-levererar-elbilar/

 47. Synd att det inte finns nån översättning,eller åtminstone på engelska.är inte så bra på flamländska….Men jävla vad folk där e…..

LÄMNA ETT SVAR