Man ihjälskjuten i Uppsala

18 Shares

Vid 23-tiden på lördagskvällen fick polisen i Uppsala larm om skottlossning i området Slavsta. På platsen påträffades en svårt skottskadad man som fördes till sjukhus med ambulans men vars liv inte gick att rädda.

Polisen är förtegen med uppgifter om den ihjälskjutne. Man vill inte kommentera om han är känd sedan tidigare för brottslig verksamhet. Vilken härkomst mannen har uppges inte heller, endast att han är i 60-årsåldern.

Det har förekommit en rad skjutningar och skottlossningar i Uppsala den senaste tiden som tros vara gängrelaterade. Polisen vill dock inte uppge om man tror att det nu aktuella mordet har något samband med de tidigare händelserna.

Ingen person har ännu gripits för dådet. Polisen tror att det rör sig om flera gärningsmän. Man vill få in vittnesuppgifter om en mörk alternativt röd bil som synts på platsen i anslutning till mordet och som ska ha kört på gång- och cykelbanor. Tips lämnas på telefon 114 14.

18 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.