Mångkulturellt i Moderaternas valfilm

Delningar

Moderaternas nya valfilm för tankarna tillbaka till Reinfeldts tid. Valet av slogan hånas också friskt.

I slutet av förra veckan lanserade Moderaterna partiets slogan inför valet, ”Lika för alla”, tillsammans med en valfilm i vilken det bland annat heter att ”Vi behöver ett Sverige som håller ihop”.

Vissa har noterat att det förekommer fler invandrare än svenskar i filmen.

I kommentarsfältet på Moderaternas Facebooksida tar man tillfället i akt:

”Tack Ulf. Lika för alla, säger moderaterna. När börjar det gälla? Jag har en tandläkartid 2 juni och skulle vara tacksam om det är lika för alla då. Betala bara 50:-. Ett stort tack till moderaterna som tänker på oss fattiga pensionärer.”

Många ställer sig också tvekande till att Moderaterna verkligen kommer genomföra det de nu påstår sig vilja ändra på.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

872 KOMMENTARER

 1. Bara för några år sedan slapp man detta, nu är det vareviga dag detta malande. Sverige verkar ha blivit ett enda stort tältmöte.

  • Inte ett skit.De förstår inte Brexit,de förstår inte Victor Orban eller Marine Le Pen,de förstår inte Donald Trump,de förstår inte upprivna Iran-avtal eller ambassadflyttar till Jerusalem.De förstår inte SD eller AfS.Nej,de fattar ingenting!

  • Det knäckande för Sverige är att inte heller Moderaterna tycks förstå vilka människor det är som skapar välstånd .
   Dom har inte varken villjan eller förmågan att respektera varken storföretagare eller den lilla entreprenören båda ofta arbetandes 60 Tim/v
   För Moderaterna är alla lika dvs en enda stor människor.

 2. Moderater har inga egna åsikter – de framför alltid den hållning som de bedömer kommer att ge röstmaximering och störst möjlighet att nå regeringsmakten. Konsekvenserna av politiken intresserar inte moderater.

 3. ”Lika för alla”.
  Som om detta diffusa och urvattnade alster skulle förmedla något som helst hopp till det plågade landets befolkning.
  Som om det skulle skänka minsta förtröstan om effektiva lösningar på de problem, som den galna invällningspolitiken har frambringat.
  Som om det skulle uttrycka en vilja, att fixa de djävulska skador, som tillfogats det lilla riket vid polcirkeln.

  En riktigt kass floskel, väl avpassad för den gråbleka falskspelare, som glömde bort att opponera.
  Perfekt för den såskopp till DÖ-förespråkare, som lämnade fritt fram för riksgöken att vandalisera landet.
  En slogan med den klara fördelen dock, att den lätt kan modifieras till ”Lika illa för alla”.

  En veritabel klantskalle på statsministerposten, en drönare som oppositionsledare och som lök på laxen en komplett galenpanna till C-ledare.
  Så ser det ut i Svea rike.
  Ett land i svår kris, och försett med en närmast oändlig uppsjö av politiska skitstövlar.

  • Politiskt snömos. Nya Moderaterna blir lika för alla Moderaterna, och Gunnar satte kaffet i vrångstrupen när han hörde deras egen slogan, he he, tänk vad knasigt det blir…och nu kör vi en vända till.
   Landet är inte fullt, granen har inte brunnit.

  • Tja betydelsen av ordet politiker = lögnare, vårdslös med sanningen typ

   SÅ folk ta dom inte seriöst dom är födda så

   Normal sund fungerande blir INTE politiker,

   • Nja, ordet ”politik” betyder ungefär ”statskonst”. En politiker är någon som sysslar med det.

    Men visst har det fått ett bihang av betydelser som inte är så positiva.

 4. Jag noterar något mycket fascinerande i filmen och jag har svårt att tro att det bara är en slump. Mot slutet av filmen sägs ”Rättigheter, skyldigheter och möjligheter”. Vid ordet ”rättigheter” ser vi en tjej med utländskt utseende. Vid ordet ”skyldigheter” ser vi en vit person. Vid ordet ”möjligheter” ser vi en vit kvinna med två färgade barn (underförstått är hennes man svart, vilket alltid är fallet i mångkulturell reklam; svart man med vit kvinna, aldrig tvärtom!).

  • Ingen slump. Eller om det är det borde de byta ut personalen som arbetade med den. Minutiöst noggrant har de gått igenom det klippet gång på gång.

  • En mycket viktig iakttagelse där svenskar fullgör sina skyldigheter och de som kommit från främmande land får sina rättigheter tillgodosedda. Den som röstar M vet exakt vad hen röstar på och kan inte i efterhand säga att han/hon inte visste…

  • Jag tror inte att man skall övertolka budskapet. Problemet är att Moderaterna är ett parti av gummiryggar som fortfarande styrs av Ruinfeldt.

   Ser mer ut att vara reklam för Nacka eller Täby kommun än ambitionen att rädda Sverige.

 5. Moderata valaffischer?
  ”Vi står upp för våldtäkter och gängkriminalitet!”
  ”MENA först – Sverige sist!”
  ”Lika för Allah!”

 6. Moderatorna står bakom flyktinginflödet, de ville ha, de vill ha och de kommer att vilja ha dem i Sverige.

 7. Gleichschaltung likt en fralla. PKs kompisar i propagandabranschen gör rätt för sina pengar! De är så smarta att efter valet kommer Moderaterna att ha tappat 7% till och ha ”Allians” med… ja just det ja.

 8. Eftersom Moderaterna aldrig någonsin skulle stå för ”Alla människors lika värde” så får detta duga. De otroligt förståndshandikappade hemmafruarna i Djursholm kommer ändå att blanda ihop korten.
  Lika För Alla betyder naturligtvis ingenting, men det låter som om Moderater inte tänker på sig själv i första hand, men inget kan vara mer felaktigt.

  Reinfeldt visade hur en skitnödig Moderat tänker, glöm aldrig det.

  Även om inte SD är ett drömparti så måste de stödjas för att visa hur illa vi tycker om Sjuklövern

 9. Det som är intressant är att Moderaterna lyckas med konststycket att på relativt lång tid, och utan att bli avbrutna, leverera sin mest genomtänkta idé, och trots det misslyckas med att förmedla vad man vill, förrutom att vilja få makten.

  Man kan riktigt se framför sig hur alla som deltagit som idékläckare suttit som förskrämda harar och klämt fram den ena flosklen efter den andra med rädsla för att känna partipiskan snärta till på ryggen. Allting i budskapet är i perfekt balans till att inte stöta sig med någon. Det som lyser med sin frånvaro är handlingskraft.

  För mig är budskapet tydligt: Här är partiet som inte klarar av att åstadkomma någonting, även om man på får på sig ytterligare åtta(!) år. Här är partiet som har sålt sin själ till djävulen, förlåt, Reinfeldt.
  Här är partiet med medlemmarna som gärna säljer sina egna döttrar till priset av en plats intill köttgrytan. Här är partiet för de lättlurade. Människor är inte så dumma som man kan tro. De är dummare. Det är dessvärre moderaternas enda lycka.

 10. Han är av samma skitstövelkaliber som Franske Macroniten.
  Deras visioner är i själva verket diversioner
  för att fiska röster för att sen återgå till att skratta ut väljarna.
  Falska profeter av ruinfelts korn o skrot.

 11. Kristersson försöker balansera mellan att lova mer än han kan hålla till att inte lova någonting.

  Mer otydlig partiledare har nog Moderaterna haft. Och då var inte AKB någon stjärna på himlen.

 12. Lika för alla 😂😂😂endast i ett land fyllt till bredden med kollektivister och socialister och med avundsjuka som primärdygd kan ett sk ”högerparti’ ha en sådan slogan.

  • DOM ÄR ULV I FÅRA KLÄDER KOMMUNISTER ÄR DOM ALLA

   SLOGAN ÄR DIREKT IMPORT FRÅN VÄRSTA 70TALS KOMMUNISMEN I ÖST.
   DET ÄR HELT SJUKT !!

 13. Jag har svårt att se vem som kan tänkas attraheras av detta.

  Som jag ser det bör både s och m göra katastrofval. Vart går då rösterna?

 14. Kristersson= En viss Löfve’n. Det enda som skiljer dem åt är Kristerssons finare kostym. Båda är ”låt gå”ledare. Låt-gå-ledarskap

  Har du någon gång varit med om att en avdelning haft en chef som går till jobbet fast utan att göra sitt chefsjobb? Där personen, mer eller mindre omedvetet, undviker att fatta beslut och smiter ifrån alla uppgifter som ingår i hens ledaruppdrag? Då har du förmodligen stött på en låt-gå-ledare och den ledarstilen kännetecknas av just att ledaren har övergett sitt uppdrag och undviker allt ansvar som det är möjligt. Ett intressant fenomen som kan orsaka stora problem för både arbetsgrupperna och organisationen som drabbas.

  En skulle kunna tro att det auktoritära ledarskapet är den ledarstil som ogillas mest. Men det finns studier, exempelvis av Öster och Karttunen (2007), som visar att låt-gå-ledarskapet är det som är mest impopulärt och att de som deltagit i studien ändå föredrar att ha en ledare som är auktoritär än ingen ledare alls.http://www.bossbloggen.se/tag/lat-ga-ledarskap/

 15. Kan jag oxo få asylskäl, slippa arbeta och få allt betalt? Kanske även liten våldtäckt här å där och bli straffbefriad.

 16. Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk! Valfläsk!

  • Går den ängsliga och skitnödigt liberala svensken på valfläsket igen?Det visar sig i september.

  • jag är är ledsen, som troende muslim äter jag inte fläsk och val går ej att få tag på.
   Kompisen till Fredrik Öppna Gylfen vill ha makt och antalet MEA är betydande,
   så kanske lyckas han, då han har stöd av DN,SVD,SVT,Expressen,Aftonbladet. Vi andra får hålla oss till denna lilla sajt.
   Hemskt

 17. Inget har förändrats, vare sig hos sossar eller moderater.
  Sossarna vill få in så många flyktingar som det bara går, och då m.t.p. ett kommande väljarunderlag…..”Inga problem, säger sossen…Medborgare blir de efter en kvart.”
  Bolagshögern ser flyktingar, endast som ett billigt redskap på arbetsmarknaden.
  De övriga partierna; Vp, Mp, C, L, o. KD finns spritt inom de båda fraktionerna.

 18. Alla svenskar kan få rösta på SD om man samtidigt ger mat och husrum till fyra muslimer som röstar på S+M. Det är ”rättigheter och skyldigheter”.
  ”Möjligheten” är att varje år ha möjlighet att byta ut en av de fyra muslimerna om han våldtar ens dotter regelbundet.

  • Moderater önskar att få sina döttrar våldtagna och beblandade med muslimer. Hur fan SD någonsin skulle vilja ta i dessa stinkande pro-muslimska liberaler ens med tång är fullständigt obegripligt.

 19. Möjligheter????? Vi har ju faktiskt facit. Massinvandring är ingen möjlighet. Massinvandringen har gjort Sverige till ett mycket sämre land än det skulle varit annars. Att kalla invandringen för möjlighet är rent önsketänkande.

  • du har fel inställning … om man bara verkligen vill så fungerar det … man måste bara kämpa

  • Precis. Nu behövs helt andra ordentliga tag än gamla dammiga floskler. Något annat än M alltså.

 20. Fy tusan nu är jag riktigt trött på politiker och diverse experter som ska bestämma över folket, vårt samhälle är så otroligt förlegat när det gäller demokrati så det är knappt man tror det är sant, jag vill inte ha det så här längre, jag vill inte höra dessa knäppskallar uttala sig i total okunnighet om hur våra liv ska se ut, inför demokrati folkstyre omedelbart, folket ska uttala sig folkets ska bestämma allt annat är förlegat fascistiskt vansinne.

 21. Lika bil för alla, lika många som dör i vårdköer i varje landsting, lika många fattigpensionärer som rotar i soptunnor i varje kommun, lika dåliga PISA resultat i varje skola, ja och varför inte lika kläder för alla, det uppfann redan Mao…

  Listan på saker att rätta till är oändlig för de ’nya’ moderaterna, bara att kavla upp ärmarna i samregeringen med S efter valet, till och med helikopterBorg har nu kungjort att det är vägen framåt för M 😁😁😁

  • Bra analys ! Ett riktigt vådaskott !
   Ett skott i foten, hunden sköt jägaren, i paritet med Fredriks öppna era
   hjärtan !, Stefan: inga murar!. alla är välkomna!
   Vilket självmål !!!

   • Ja stolpskott är dom båda….och folk tror på vad dom ylar om
    lögn lögn lögn staplas på varandra,TV tid o media analyserar och tolkar vad dårhuset lovar göra med mina o dina skattepengar

    Historiskt vet alla att det är fantasier vid varje val,sen länge.Jobben (inte sysselsättning och andra politiska fantasi verksamheter)med jobben o kulorna har lämnat detta land…

    Bankerna trixar nu med bo lån och digitala pengar som inte finns,men dom växlar det till riktiga pengar…
    Spelat elektronisk MONOPOL = Sverige.?..
    Pengar skapas från ingenstans med minus ränta som blir plus på dina lån…..

  • ja precis … det geniala i dessa tre ord ser inte jag i alla fall …. men så är jag ingen ”expert” …. undrar vilka andra sloggans man valde mellan …

   • Kanske var det någon som kom på ett inledande ord i frasen, ordet ”inte”, men den personen jobbar inte längre kvar.

 22. Tror det blir svårt, om M menar att min pensionerade pappa ska få lika mycket varje månad som en nyanländ pensionsräddare. Har vi råd med det?

 23. Man får bara hoppas att folk har genomskådat DÖ-ksrtellen. En röst på 7-klövern är en röst för islamisering av 1000-åriga riket Sverige.
  Må deras ledare för en kvalfylld död för förräderiet mot sitt folk.

 24. Lika illa för alla, menar han.
  Men själv drabbas han inte.
  Jag tror inte Moderaterna gör ett bra val med en pamp vid rodret.

 25. Som jag brukar säga: att rösta på Moderaterna efter Fredrik Reinfeldt är som att rösta på NSDAP efter Adolf Hitler. Det är helt upp till var och en att göra sådant, men då får ni fan stå för vad ni är också. Om ni förespråkar folkmord, hyllar förrädare och hatar ert land och folk – var öppna med det också, tack!

 26. Moderaterna slutade att vara ett seriöst alterniv för ett bättre Sverige . Med två slogan, den senaste levererad av säkerligen av en reklambyrå och den andra en spotan ”inspirerande” floskler: öppna era hjärtan!!!

 27. Hm … lika för alla …. oavsett viket parti (7K) du röstar på blir det samma … det blir lika för alla …

 28. Moderaternas credo är att DET INTE SKALL VARA LIKA FÖR ALLA.

  Deras valslogan kan egentligen inte vara mer lögnaktig.

  De VILL att andra svenskar skall plågas av mångkultur för att de själva skall känna sig extra belåtna i sina mångkulturfria områden.

  Men Moderaternas mångkultur-projekt har gått över styr.

  Det har snedtänt och drabbar i allt högre grad deras egna områden som det var meningen skulle skyddas.

  Och även de moderata väljarna kommer att drabbas av KATASTROFALA SKATTEHÖJNINGAR för att betala horderna med ej anställningsbara.

  De kommer att drabbas. Precis som alla andra. Reinfeldt och Kristersson har lurat byxorna av dom moderata väljarna.

 29. Sossarna skärpte till sin politik 1989 med Luciabeslutet. Det rev Bildt o co 1991. Sedan dess har moderaterna varit drivande i destruktionen av fäderneslandet. Nu försöker de ormarna slingra sig vidare och med kluvna tungor fortsätta sprida sitt etter.

  Men denna gången hoppas jag att det tar stopp och att de hamnar på partiernas elefantkyrkogård.

 30. ”Lika illa för alla, utom nyadeln!”

  Kristersson skrev fel från början! Jag tog mig friheten att korrigera, så att det stämmer bättre med det han inte törs berätta, förrän efter valet!

 31. Och idag gick Anders Borg ut och tyckte att M & S ska bli kärlekspar.
  Så då vet moderatväljare att en röst på M blir en röst på S.
  Samma babbel som alltid helt utan lösningar på problemen, och detta köper svenska folket. Ofattbart.

  • Tror det har ett ganska begränsat värde och allmänintresse vad Anders Borg babblar om.

   ”Lika för alla” tycker jag däremot låter bra. Hoppas det innebär alla har samma rättigheter och skyldigheter och att ingen ska kunna åka gräddfil (eg gratis tandvård) på någon annans bekostnad.

 32. Det var ju i alla fall inte gullegull med burkatält och att hela Afrika ska hit. Men M är kokta sedan länge oavsett vad man hittar på. Reinfeldt har gjort det omöjligt att någonsin rösta på M igen.

 33. Den avslutande frågan är sällsynt korkad. Tänker SD genomföra allt de föreslår? Nej. Liksom moderaterna är de beroende av att få en majoritet bakom sig.

 34. Låt gammelpartierna bara få dö ut. Finns bara två partier att rösta på som riktig Svensk idag. Låt oss ta tillbaka vårat land, det är ingen annan som gör det för oss.

 35. Så länge Reinfeldt får vara kvar som medlem i M, finns ingen trovärdighet i den påstått ändrade politiken.

 36. Jag kan inte förstå att det finns Svenskar som vill rösta för att bli utrotade av dessa vidriga muslimer.
  Börja använda hjärnan innan det är försent.

 37. Lika för alla låter lite väl kommunistiskt, tycker jag. Vi har av naturen inte heller samma möjligheter. En del föds med absolut gehör, en del är inte organisatoriskt lagda etc. Jag kan t ex meka lite med bilar om det krävs men har inte intresset och inte rätt sinnelag för det.
  Det är säkert inte så M menar. De menar väl att det ska vara en rättvisa som är blind för person men inte för gärning.
  Kände bara för att såga M:s valvideo. 🙂

 38. Ja, något måste ju politiska ledare hitta på att säga.
  Attraherar budskapet?
  Hur ser referenserna från ”Öppna era hjärtan-tiden ut?

  Hellyckat?

  Sverige i dag internationellt.
  ”Sweden, Sweden……..of all countries” ? Know what happend in Sweden yesterday?

  En ledare sprungen ur R.F. ”Hingstens stall” saknar trovärdighet eller i vart fall förmåga att reparera det han varit med och ställt till.

  Lägg till detta den kommande ekonomiska krisen som så sakta växer fram (se dagens rapport från Finanspolitiska Rådet).

  Bostadsbubblan imploderar ( går bl.a inte bygga dyra bostäder till arbetslösa).
  Kronförsvagningen ( inga vågar investera i Sverige)
  Sjukvården & socialtjänsten krackelerar mm. mm.

  Efter valet blir det både stats- och kommunalskattehöjningar då ”invandringsnotan blommar ut” med full kraft.
  ”Tryckkokaren bågnar och minst 30 000 nya asylanter/år gör att den sprängs”.

  Min titt i ”kristallkulan” visar inget som tyder på att det finns politisk kraft längre i detta land.
  Hoppet skulle vara att progressiva krafter som på kontinenten(SD) gör ett rekordval och återställer den styrka som våra förfäder hade.

  Låt oss hoppas för barn och barnbarns skull.
  Det önskar ”Den urgamle mannen”

 39. Det var moderaten Bildt som utsåg Jerzy Sarnecki till professor. Denne propagandist som springer maktens ärenden. ”Lika för alla.” Ja, socialdemokrater eller moderater kan numera kvitta. Fyra års nedlagd opposition säger mer än allt valfläsk som väller fram nu ur den lömske Kristerssons mun. De har alla ingått allianser med landsförstöraren nr 1, miljöpartiet.
  För dem är valrörelsen sedan länge ett gyckelspel där man försöker övertrumfa varandra med skamlösa lösryckta kopior av SD-politik utan den minsta vilja att använda den. Det har man också sett bevis på i fyra år.
  Ja, lika illa för alla är det.

 40. Lika för alla.

  Kunde den dyra reklambyrån som Moderaterna gödslar med våra skattepengar inte hittat på något bättre…? Som ett tidningsnamn.

  Teknik för Alla.
  PC för Alla.
  MC för Alla.

  Moderatfjantar.

 41. Ulf, ni har precis suttit i åtta år, i åtta år har samma personer i Moderaterna suttit vid makten och bara ställt till med elände, alla ni samma Moderater bevisade i åtta år er oduglighet, jag vill absolut aldrig ha tillbaka er oduglighet vid makten.

 42. Det handlar inte om Man, det är samma sak med hela 7-klövern, dom gör och säger vad som helst för att få sitta kvar med sina feta löner. Dom bryr sig inte ett skit om att småflickorna i Sverige blir våldtagna varje dag. I mina ögon är dom förrädare och borde straffas med hängning.

 43. Fantastiskt att man lyckats klämma in så många meningslösa floskler på 1 minut och 31 sekunder.

 44. Anders Borgs förslag om en S+M-regering är helt korrekt. Det finns ju ingen skillnad mellan partierna.

  Båda vill ha massinvandring av socialdemokratisk valboskap som kan dumpa lönerna på arbetsmarknaden.

  • Märkligt förresten att Borg får uttala sig i media trots han gjorde bort sig, sprang omkring på en fest och var otrevlig samt vevade omkring med ”familjelyckan”!

   Hade det varit en SD-are hade han blivit bannlyst att uttala sig för all framtid!

   Men tydligen har mediasverige mycket förtroende för Borg! Är säkert en merit hans förehavanden på festen, vara lite annorlunda, vilket är en populär trend idag!

 45. Jag tror att moderaterna helt missförstår opinionsläget och att deras kampanj kommer att slå helt slint. Folik kommer inte att nöja sig med sådant här sömnigt svammel.

  • Enig! Moderaterna skjuter sig själva i foten.
   Precis som humanitära Annie, 9000 skäggbarn blev nog droppen för många.

  • Det ser bra ut för Jimmie.
   M borde gett Hanif en mer framskjuten roll, han vet vad mångkultur gör med ett samhälle…

   • Det roliga är att de invandrare som är mest kritiska tystas tex tino sanandaji trots att dessa bäst borde veta. Sverige är bortom räddning.

 46. Inte för att jag gillar sossar men det var M som förstörde Sverige. Öppna era hjärtan och gjorde svenska folket mest skuldsatt i världen.

  • Och sen har sossarna bara fyllt på med fler mena-soldater som rånar och våldtar.
   Dags att Svenskarna visar vad vikingar är för något. Känns tyvärr som genus skolan förstört dom flesta Svenska män.
   Tack så mycket sossarna.

   • Skrev i en annan debatt att svenska mannen är mentalt kastrerad och fick inlägget raderat. Var försiktig.

 47. Lika för alla , betyder de att Finska zigenare kommer börja jobba o betala sin egen hyra mat o kläder

 48. Om Televinken kommer till Jimmie Åkesson och vill ha stöd för en Moderatregering hoppas jag att det blir nej. Moderaterna duger inte om inte hela partiledningen byts ut och ersätts med en som är svenskvänlig.

  • Vi skall inte sammarbete med förrädare.
   Vi måste vinna detta valet om detta landet skall gå att rädda.

  • Jag kan tänka mig en moderat statsminister om han fimpar C och L och låter Jimmie styra invandringspolitik, återvandringspolitik, assimileringspolitik och alla frågor som rör välfärd och utbildning.

 49. Ibland undrar man om vissa partier är ”suicidal” i sina karaktärer, då de gör bort sig om och igen!

  Bara tacka och bocka, Kristersson, för gratis valarbete!

 50. Reinfeldt-vibbar? Så här långt så har Kristersson i sedvanlig ordning utlovat allt åt alla. Jag får ursäkta mig därför att jag kanske uttrycker mig lite lite hårt här, men det finns egentligen ingen som helst anledning till att tro att Kristersson inte kommer att aktivt bidra till ännu fler mord, gruppvåldtäkter och islamistiska terrordåd än föregående regimer. Han kan rimligen inte samarbeta med S, C och SD samtidigt inom invandringspolitiken och om Kristersson hävdar det är så, så ljuger han helt enkelt.

   • Jag är rädd för att det är precis det som kommer att ske. En ny ordning för att skapa t.o.m. ännu mer invandringspolitisk oordning. Extremvänstern kommer att älska fega politiker som Löfven och Kristersson.

    • Klart det är så. Känner på mig att SD blir största partiet i valet. Då går DÖ-kartellen till verket ännu en gång. Saboterar demokratin genom att fullständigt pissa på väljarna och fortsätta islamisera det 1000-åriga riket Sverige.
     Därför skall Svenskarna inte rösta på dessa odemokratiska makter.

 51. Lika för alla…vilken fullständig plattityd.
  Tog säkert flera miljoner i skattepengar att komma på det. Saknar dessutom helt trovärdighet. Bättre dem hållit foderluckan stängd.

 52. Vad Moderaterna med Kristersson i spetsen säger är att alla har lika rätt till Sverige. Alla på jorden är 9 miljarder och svenskarna är 9 miljoner. Det betyder i klartext att svenskarnas rätt till Sverige reduceras från 100% till 0,1%. Enligt folkrätten kallas detta folkmord. Ett folk har nämligen rätten till det område de har bott på under så lång tid att de utvecklat en egen kultur, språk och identitet och den som fråntar ett folk denna rätt skall dömas för folkmord. När startar folkmordstribunalen mot Kristersson och andra folkmördare? Vi väntar.

  • Så lika för alla gäller inte då?
   Nix – inte enligt folkrätten där rätt utgår från principen om folk, kultur och arv.

 53. Jag tror att Moderaterna har att välja på att se till att samarbeta med SD för Sveriges bästa nu efter valet fredligt och demokratiskt eller riskera möta en folklig pöbel på jobbet en dag.

 54. Moderaterna har blivit sossezombies och rabblar intetsägande floskler.

  Kan någon upplysa Moderaterna om att ett multikulturellt samhälle är samma sak som ett apartheidsamhälle?

 55. NÄÄEH! ”lika för alla” är helt SINNESSJUKT!
  Det betyder att svenskarna fortsatt ska vara SLAV-ARBETARE
  till människor som vallfärdar hit, från mindre utvecklade länder
  och KRÄVER Sveriges välfärd.
  ”Våra” politiker FÖRRÅDER SITT EGET FOLK !

 56. ”Lika för alla ” Moderaterna säger det dom tycker låter okey. Att det betyder lika mycket som en näve med lufft tror dom inte att väljarna förstår.

  Där har dom fel.

 57. Lika för alla ? Varför inte prova med God Dag Yxskaft, nästa gång ? Massinvandring är bra. För Då kan man sänka lönerna. I dag hämtar man folk utifrån till byggena, som jobbar för 60 spänn i timmen. Tack kära EU !

 58. ”Lika för alla.”, måste vara bland det mest patetiska politiska val-joller som hörts. Totalt meningslöst pladder från någon med en horisont som inte överstiger en dyngbagges, från en man som ger löften han tänker hålla trettio minuter.

 59. Det är inte en jättechansning att säga att nästa mandatperiod kan kantas av extraval och regeringsombildningar.
  Det kommer tyvärr starkt bidra till en tilltagande ekonomisk kris.
  Vi blir ett betydligt fattigare land, än vi redan är.
  Känns tyvärr oundvikligt.

  • Ja så blir det nog och SD skall inte vika en tum från sin invandringspolitiks praktiska genomförande.

   Allt eller inget är det som måste gälla vid förhandlingar för annars rasar de som Sannfinländarna gjorde.

 60. Glöm aldrig någonsin vad de socialliberala Moderaternas ”öppna era hjärtan” gjort med det land ni älskar. Våldtäkt!

 61. En samling vilseledande floskler. Det är vad den moderat valfilmen är. Lägg därtill att den man som visat upp sitt könsorgan vill att moderaterna skall samregera med sossepartiet. Det enda positiva med moderaterna är att Hanuf Bali kommit in från kylan och är tillbaka på twitter.

  • Jag trodde att snoppviftaren och hans anhang var avpolletterade vid det här laget men det vore alltför vettigt för detta land.
   Personligen tycker jag deras propagandafilm var urusel.

   • Moderaterna tycker att Borgs tid som finansminister var framgångsrik. Därför kallas han in, och mer blir det under valrörelsen, om han nu inte återfaller som blottare.
    Moderaternas valfilm var fadd sm nattståndet vatten. Det var emellertid vad man kunde vänta sig av en medelmåtta till partiledare, med en medelmåttig politik.Hans visioner om framtiden kan sammanfattas i ett känt uttalande: ”Grova brott och våldsbrott är här för att stanna”. Ulf säger sig inte heller veta varför gruppvåldtäkter ökar i sådan omfattning i Sverige, Lille Uffe är bara fortsättningen på Reinfeldt, hjälten som tvingade svenska folket att öppna sina hjärtan och sina plånböcker för lycksökare från dysfunktionella länder.

   • Bali har sitt sociala skyddsnät ordnat via Riksdagen och sitt parti (varför ändra på det?). Sedan har han förmånen att agera friskytt i politiken, en roll han bär upp med framgång.

  • Hela filmens budskap är i princip samma som Socialdemokraterna hade en gång under Göran Perssons styre: ”Alla ska med”.

   • ”Lika för alla” är knappast trovärdigt, när det gäller moderaterna. Historiskt har detta aldrig varit det gamla eller det nya partiets paroll eller någonting partiet representerat politiskt, snarare är det tvärtom. Att alla skulle med trodde inte ens sossarna själva på, men de köpte reklambyråns slogan.

 62. Ingen kommer undan problemen som 7 klövern skapat, i slutändan drabbas alla av deras politik, det blir lika illa för alla M:s Sverige. Förutom den politiska adeln och näringslivs topparna förstås..

 63. Den här har jag hört många gånger förut, den låter som…bla, bla, bla, bla, bla, bla………..det är de jag hör i alla fall.

 64. Moderaterna har blåst svenska folket under 8 år, sossarna under 4 år, och båda grupperna har sovit gott hos MP, och nu kör M nytt trams, med Borg i bakgrunden med ihopsydd gylf. Bravo!

 65. Ponny-stridshingsten tror sig staka ut ett sorts statsbärande parti genom ”lika för alla”, gamla socialistiska slagord? LOL, jag hoppas trög-svensken börjar vakna nu.

 66. Det är tydligen svårt att göra valfilmer. Fel grepp att försöka pressa ihop hela partiprogrammet i några korta one-liners.

  Statsbegravning till alla!

 67. Lika för alla!!! Vilket enormt hyckleri, eller menar Ulf Kristersson alvar? I så fall kan han börja med att se till att alla pensionärer har lika stor (liten) pension.

 68. Lika för alla, jojo. Titta lite närmare hur man illustrerar flosklerna ”rättigheter; bild på en invandrare, ”skyldigheter”; bild på en svensk, ”möjligheter”; bild på fler icke-svenskar. Det är väl ungefär som svensken känner sig idag, vi har bara skyldigheter medan rättigheter är förbehållet invandrare.

 69. Och sossarna sprider propaganda i invandrartäta områden.

  Det här är från ett propagandablad som delas ut i brevlådorna i en invandrartät Stockholmsförort skriven på 4 olika språk, bland annat arabiska:

  Rubrik på framsidan:

  ”Vi tar krafttag mot våldsbejakande extremism”

  Jag tänkte genast; kommer de överhuvudtaget att nämna ett enda ord om islam eller islamism?,
  eller står det bara om ”högerextremism”, dvs alla som är kritiska till vansinnesinvandringen.

  När jag öppnade det lilla propagandabladet så läste jag följande:

  ”De senaste åren har vi kunnat bevittna flera terrorhändelser där radikaliserade personer har agerat mot det demokratiska systemets grundläggande funktioner. Även i vår kommun har vi sett en ökande extremistisk närvaro, med bland annat högerextrem propaganda på högskolan och en nazistflagga som höjts utanför vårt kommunhus. Detta är oacceptabelt”

  Texten är kort och ingenstans nämns islam eller islamism trots att det i närheten finns åtminstone två moskeer varav den ena uppmärksammats i ”Uppdrag granskning” för spridning av islamism, och för att ha sänt ett flertal islamister till ISIS.

  De kämpar hårt nu sossarna, med att sprida sin propaganda i invandrartäta områden.
  Frågan är om de inte till en del biter sig själva i svansen, eftersom islam och nazism till en del har gemensamma intressen?

 70. Moderaterna är lika driftsäkra som SJ….
  Många ideer, men de slutar i tysthet. Likt tågen utan ström 🙂

  Osökt kom jag att tänka på Japanerna, som är ett folk man kan lita på, och gör de fel så ber de om ursäkt utan krumbukter… SJ ligger helt klart efter…

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5728027/Japanese-train-company-apologises-inexcusable-25-second-early-departure.html

  ”One company in Japan has felt the need to apologise after its service left ahead of schedule – by 25 seconds.
  West Japan Railways have apologised for the ‘great inconvenience’ after one
  of their trains at Notogawa Station, in Shiga, mistakenly pulled away
  from the platform at 7.11.35am on Friday.

  The conductor of the 7.12am train to Nishi Akashi Station in Hyogo
  Prefecture wrongly thought he was supposed to leave at 7.11am and closed
  the doors at that time.

 71. Tycker de gjort en bra valfilm, om man kan lita på den. Det finns bara ett sätt och det har jag hävdat sen flera år, skötsamma svenskar och skötsamma invandrare går tillsammans. Simple as that!

 72. Lika för Alla. Vad bra. Ni killar får skaffa er 4 fruar. 16-20 barn. Vi kvinnor kan dra runt hemma tills vi går i ”pension” och med jämställdhet in på knuten, får vi även 4 makar. Kör på det M!

  • Nåväl,vi ska i ärlighetens namn inte glömma bort att självaste SD har en konvertit i partistyrelsen i Göteborg.Nolltoleransen mot den våldsbejakande politiska ideologin är beklämmande obefintlig.

   • Vi är nog bara några få som har insett att endast Nordbor är acceptabelt i vårt land, bland SD folket?
    Faktiskt är det en uppfriskande tanke som massor av människor i våra grannländer suktar efter ”Nordiska Unionen” som borde vara vårt främsta civiliserade mål, allt annat är förkastligt!

 73. Fortsätter Moderaterna så här så måste de slå sig samman med sossarna för att komma upp till 30% tillsammans.

 74. Moderaternas valfilm andas optimism och framtidstro men jag saknar en Moderat strategi för könsstympningsproblemet,barnbrudarna och de ”flygande” flickorna.

 75. Nej du Uffe din tid som socialförsäkringsminister under Reinfeldt när försäkringskassan tvingade ut cancersjuka på jobb glömmer jag inte bort.
  Du Uffe har inte heller visat stor ledaregenskap då du vägrat fälla Löfven.
  En sån person skulle jag aldrig rösta på oavsett, absolut inte till statsminister.

 76. Lika för alla… jaså minsann…

  Då skall väl de moderata riksdagsmännen inte ha livslång inkomstgaranti på lyxnivå, utan 3 månaders uppsägninglön, eller så.

  Precis som vanligt folk får.

 77. ’I grunden är det här en fråga om rättvisa’, sägs i Moderatfilmen.

  En gång i tiden var Moderaterna för frihet, demokrati, kapitalism och ett personligt ansvarstagande. Idag sprider man neomarxistiska självgodhetsfloskler omkring sig.

  ’Rättvisa’ är en marxistisk godhetsfloskel, ett begrepp som passar barn men inte vuxna som måste leva med sina prioriteringar.

  När politiker ska bestämma vad som är ’Rättvisa’ betyder det i praktiken diktatur.

  Hoppas innerligt att Moderaterna blir slaktade i höstens val.

  • Moderaterna kommer att bli slaktade var så säker på det.. Kristersson klampar omkring i det politiska minfältet och spyr ut samma floskler som hans tidigare företrädare gjorde. Smekmånaden är över för ormen i paradiset. Dom vankelmodiga och konflikträdda politikernas tid är förbi.
   Det blåser nya vindar och det kommer att märkas i höstens val.

 78. Är det någon som tror att Kristersson och hans närmaste frivilligt skulle bosätta sig i något av våra 160 utanförskapsområden? Inte ens Sjöstedt, ledaren för (V), vill tydligen bo när. Han bor tydligen på Östermalm. Grattis all partiledare som lever långt bort från verkligheten i dagens Sverige!

 79. Nej tack, och den stela marionetten Kristersson betackar vi oss. Dålig skådis är han också, samt dålig på att ljuga. Vilken tragisk tröttsamhet. Anna Kinberg Batra med stela överläppen och det monotona talet hade faktiskt en fördel. Själlöst.

 80. Aldrig mera M. Aldrig någonsin att jag går tillbaka. Efter Reinfeldt finns inget vettigt kvar i det partiet. Han slog sönder det fullständigt.

 81. Det är dags för Jimmie att tona ner samarbetsinviterna med M, filmen är ju rena bönen till mångkulturens altare! Undrar om t.o.m. M’s kärnväljare börjar tröttna i större utsträckning nu?

 82. Sverige kan inte hålla ihop om det är mångkulturellt, det är inte direkt man testar den här experimentet med mångkulturella samhällen, för första gången. Bara dårar lär sig inte av historien, och gör samma misstag igen. Resultatet kommer inte bli annorlunda den här gången, sen kommer dom står där med långnäsorna.

  • Vi pratar ju inte heller om ”mångkulturellt” i ordets bemärkelse utan om ett ensidigt fokus på islam och muslimer. All invandring är inte av ondo,men muslimsk är.

   • Nej, tvärt om, arbetsinvandring har varit gynnsamt för både invandrar och landet! Men det har på något sätt glömts eller trollats bort i migrationshaveriet.

 83. Se det var en riktig (M)ångkulturfilm.

  Ungefär samma procent ”berikare” som i FÄNGELSERNA… dvs mer än hälften.

 84. Jag har väldigt dåliga tänder och mina tandläkarräkningar de senaste 5-10 åren har uppgått till minst 8000 per år i snitt. Jag har i nuläget 4 trasiga tänder med bitar och flisor som gått av, och två utdragna. För mig skulle det vara en dröm som gick i uppfyllelse att få hela garnityret åtgärdat, med kronor på de tänder som går att åtgärda och implantat där jag saknar tänder. Det här är dock inte att tänka på. Vi pratar om många tiotusentals kronor, kanske hundratusen, och jag har inte de pengarna utan lagar när läget blir akut.
  Jag önskar ofta att jag hade haft problem med någon annan kroppsdel istället, då hade det varit inräknat i det vanliga högkostnadsskyddet, och jag kan ju inte rå för att jag har dåliga tänder men bra händer.

  Lika för alla?

 85. Kan M’s förmodat förlorade anhängare fördela sig mellan KD och SD är faktiskt något vunnet. Ebba, förstår du att detta är en chans som du bjuds på, kan du ta den?

 86. ”Moderaternas nya valfilm för tankarna tillbaka till Reinfeldts tid.”

  Ja, det kan ju bero på att dom aldrig har lämnat Reinfeldts tid.
  Kristersson vill inte samtala med SD eftersom han ogillar deras värderingar.
  Kristersson vill samarbeta med Centerpartiet eftersom han gillar deras värderingar.
  Kristersson var ordförande i Moderaternas migrationsgrupp under Reinfeldts tid.
  Den som på allvar tror att Kristersson och hans nya nya Moderater har några tankar på att driva en ”restriktiv invandringspolitik” måste faktiskt vara efterbliven…

  • Moderat restriktiv invandringspolitik är i runda tal 60000 muslimer/per år,plus deras anhöriga.Så tillkommer det destruktiva och dysfunktionella åtagandet av så kallade ”kvotflyktingar” som selekteras ut till att vara endast muslimer. We all do the math! Bygg en moske,bygg en till.

   • Japp.
    När Kristersson talar om att han vill ha ”restriktiv invandring” så är det ju inte direkt så att han ljuger.
    För faktum är att han vill ha en restriktiv invandring .
    Det enda problemet är att Kristersson jämför med hösten 2015 då det kom 10.000 i veckan – och det tycker Kristersson är lite väl mycket, så därför vill han ha en mer restriktiv invandring än så…

  • Ogillar värderingar ja, utan att precisera vad. Vi minns ju också när Reinfeldt tyckte att SD-are som blir misshandlade får skylla sig själva. Bra värdering?

 87. Populismus maximus.. Snacka om att fiska i alla slags vatten. Om folk köper detta dravel är det god natt Sverige på riktigt.

 88. Förbannad skitsnack. Reinfeldt lever vidare genom Kristersson. Detta kommer bli det största sveket i modern tid. Inte ens nollan löfven är så ondskefull som den här skithögen!

 89. Det är inte lika för alla och det vet du Kristersson. Idag lever ca 340,000 pensionärer under fattigdomsgränsen och det är omkring 17% av alla pensionärer i landet. Tittar man på dom som är 75 år och äldre så är siffran 24,5 % för dom som lever under EU:s gräns för risk för relativ fattigdom. Kvinnor är överrepresenterade och den grupp som får ta den hårdaste smällen på ålderns höst. Nu talar vi om människor som byggt vårt välstånd och som nu får se det välståndet slösas bort till människor som aldrig kommer att bidra med något till vår gemensamma välfärd.

 90. Det var på det viset som stridshingsten kom till makten. Han flög med helikopter över Norrland och såg att det finns plats i Sverige för alla Nykomlingarna. Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån. Jag är väl medveten om min europeiska läxa och historia – att nationalismen är det gift som mer än något annat har förgiftat den här kontinenten. Jamen, ät något annat då. Jag har aldrig förstått det där att man inte kan visa lite respekt för olikheter som kan gå sida vid sida. Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Ju mindre av nationalism, desto mer framgångsrik kommer mänskligheten att bli. Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer. SD har visat i varje kommentar att de bara söker en kohandel där varje form av inflytande ska bytas ut i en politik inriktad på att försämra för människor från andra länder. Vi står upp för arbetskraftsinvandring och att utrikesfödda ska komma in på arbetsmarknaden – inte åka ut ur landet. Det är inte korrekt att beskriva Sverige som i ett läge med massarbetslöshet. Om man tittar på etniska svenskar mitt i livet så har vi mycket.

 91. Lita inte på helvetets prins, Ni såg ju vad företrädaren gjorde.
  öppnade gränserna och ljög om hur bra det skulle bli.
  Ja för bliderbergarna blev det toppen.
  Hur vart det för vanliga?

 92. Våxte upp i en moderatledd kommun så jag är trött på dryga slingade människor i seglar jackor körandes stripade bilar med någon företagslogga. Upptagna med att installera spottar i något tak eller segla naturligtvis om det inte ska supas med övre medelklassgräddan i något fjäll drickandes Steinlager. Den här ulf är precis samma falska stereotyp som den störste moderat stereotyp. Ids inte med människan.

   • Spot on i taket helt enkelt, i ett rum som naturligtvis är vitt för det är frääääääscht Spottarna är köpta på firman så momsen kunde lyftas och det fixades av frugan som jobbar på gubbens firma på ekonomiavdelningen som ende person så dom får ut en extra lön, samma kärring som krånglar varje gång med dig när du ska ha ut din övertidsersättning.

     • Det sorgligaste är ju att dom framhärdar att dom är individualister, så ser dom inte att dom bor i en kommun där i princip alla ser likadana ut som dom själva. Sen ska dom bli lite rebelliska på sommaren när dom har seglarsemester så dom slutar raka sig, drar på sig en lite äldre t-shirt när dom dricker öl i någon seglarhamn, men det gör alla som dom ser likadana ut där med ahh fy f-n vilka idioter 🙂

 93. Om det nu verkligen ska vara ”Lika för alla” så skulle jag vilja veta vart jag ska vända mig om jag vill att kommunen ska köpa en bostadsrätt för 4 miljoner åt mig…?
  ( Jag mejlade till Nacka kommun i höstas , men dom sa Nej )

 94. Kristersson kommer bli ett sänke i det långa loppet för moderaterna, var så säkra. Hans smekmånad är nu över och nu förväntar sig väljarna att han skall ge ett klart besked innan valet och det är om moderaterna kommer att alliera sig med S eller om han kommer att söka stöd hos SD efter valet.

 95. Hur många årtionden ska de kalla sig ”Nya” Moderaterna. Det är ju unken högerpolitik hur man än vrider och vänder på klockan. Bort med alla föråldrade partier!

 96. Groteskt. Kristofersson är en Reinfeldts epigon! Med andra ord, bara en i raden av psykopater som, till synes, fritt kan härja vårt land, byta ut befolkningen och göra Sverige till en islamisk stat! Fy fan!

   • Kristersson är, varken mer eller mindre, än själva definitionen på Sveriges undergång.
    Ett sånt mähä, en sån skojare och illvillig typ. Helt enkelt en opportunist, en vindflöjel. Se och hör bara hans innanläsning av SD:s partiprogram. Det är så en moderat stramar upp moderat migrationspolitik…

    • Skämtar du?

     Att någon inte har kunskap om ett ords betydelse behöver varken betyda att vederbörande är illitterat, eller är ett barn.

     Om du hade varit hyfsat intelligent hade du förstått det.

 97. Jag tror att Moderaternas ”social rörlighet” som nämns i filmen är integration – dvs att få Somalier, Afghanistaner, Syrier etc att agera som Svenskar. Migranterna oftast med helt egen uppsättning av traditioner, etik, religion osv – dessutom som de inte vill lämna bakom sig. Jag tror inget land kan uppvisa en lyckad integration. USA har oftast tagits upp som ett lyckat exempel – men där lever kineser för sig, latinos för sig etc. Inte en lyckad integration. Bevara oss för detta sociala experiment i Sverige.

  • Och ändå har USA inte haft den mest problematiska kulturella krocken dvs mellan islam och väst i någon större utsträckning.

  • Sverige har tagit emot fler invandrare från MENA länder än USA under några år, så ja, exemplen från USA visar inte på någon lyckad integration och i Sverige är det ännu värre.

 98. Moderater – begär pengarna tillbaka av er reklambyrå.

  Nejdå – jag vet inte vad ni betalat för den här kalkonfilmen.

  Men – det var inte värt pengarna, vad ni än betalat…

  No way.

 99. S + M = Sant
  Socialmoderaterna med sharia-Annie som stödhjul
  Kristersson kanske är mer slipad och salongsfähig än Lōfven med sin gubbiga suparstil från LO, men politiken är densamma.

  • Betongpartierna S + M kommer ofta överens när det gäller att slösa bort pengar på onödiga infrastrukturprojekt. Skattebetalarna får alltid betala notan.

 100. Jag läste några av F-book inläggen och det värsta är att det finns de som tror på detta, denna film och Moderaterna.

 101. Oddsen för att nästa svenska regering bli S+M har nu sjunkit kraftigt hos bettingbolagen.
  7 gånger pengarna.
  Det är väl helt uppenbart att det är så nästa regering kommer att se ut?
  De delar värdegrund – alla andra före svenskarna
  och de är båda trefrågepartier – invandring, invandring och åter invandring.

 102. De talar tyst om skattesänkningar numera. Integrationen av flyktingbedragarna har totalhavererat. Och nu måste skattebetalarna försörja fler parasiter än någonsin.

  ”Nya” nya Moderaterna har ingen politik!

 103. Ulf kristersson är en livs levande kopia från mitt tidigare busigare liv,.
  Han ser rätt exakt ut som fyll-janne, en finsk låtsasgangster som älskade sprit och tjack.
  Han gillade att köra upp en kniv i nyllet på folk för respekt.
  Tycker mig se samma värdelösa egenskaper hos kopian/originalet .
  Jävla sopa, respekt förtjänar man!
  Med ryggrad och ärlighet!

 104. Pinsamt dåligt! Om man nu måste ha med invandrare i sin film så kan jag berätta att det finns invandrare som talar perfekt svenska.

 105. Många i Sverige är ursinniga över vad massinvandringspolitiken har ställt till med.

  Och så tror Moderaterna att detta ändras genom en sån här svammelfilm.

  9:e september kan bli Fågelholkarnas afton på det moderata partikansliet…

 106. M+S !??
  Vad gör man inte i rättfärdighetens tecken för att kväsa 20 % av rakryggat folk ….
  det finns nog inte så mycket kvar som Vi kan ge bort tror jag … snart kommer realiteten att ge sig tillkänna …då kommer man nog att få höra det igen … ”jag tar mitt fulla ansvar”
  som Maud sa — på vilket sätt nämns aldrig.

 107. Slaget om ”nysvenskarna” har börjat. De tror nog att ”dumsvenskarna” är så godtrogna så de kommer att sitta still i båten iallafall. Och i värsta fall slänger man in ett köttben som mer pension eller lite mindre skatt.

     • Ok. bra kritik.
      Jag skulle gilla om politiker skulle vara helt ärliga och våga diskutera allt som har med invandring att göra .
      Även våga fundera över om vad som kunde göras bättre .
      Och vad som gått helt galet.

     • Samtliga partier anlitar proffs för att göra sina filmer, och det är nog nödvändigt eftersom det där med amatörskräp inte fungerar i sammanhanget.
      Problemet är att de där PR-byråerna är stöpta i samma form och följer sina mallar.

      Negativa budskap fungerar inte, och även om C har svenskt rekord där (bilder på döda sälar runt sekelskiftet) så har även SD trampat i det klaveret.
      Nostalgi fungerar inte heller eftersom de allra flesta av oss förstår att det handlar om just nostalgi och politik kan man inte bygga på en bild av vad man tror och önskar om historien.

      En realistisk bild av verkligheten och trovärdigt hopp om förbättring med trovärdiga beslut är vad jag önskar.

 108. Hoppas M genomskådas av väljarna och gör ett riktigt skitval.
  De talar om rättvisa, men för vem då? För fattigpensionären som arbetat hela sitt liv och nu varken har råd med bostad eller tandläkarbesök? Eller är det rättvisa att fullvuxna män som inte arbetat en dag i Sverige får allt serverat från märkeskläder och mobiltelefoner och ändå inte är nöjda? Är det rättvist att våldtäktsmännen inte blir utvisade? Är det rättvist att de riktiga flyktingarna som sitter fast i flyktingläger inte får tillräckligt med mat och mediciner eftersom vi bränner nästan alla pengar vi har på de ekonomiska lycksökare som tagit sig till Sverige?
  Det är rättvisa i M:s skeva värld som är lika skev som Kristerssons blick.

 109. Lika för alla eller hur?! Det innebär att jag omedelbart får gratis tandvård gratis sjukvård nybyggd lägenhet i finaste området och gratis försörjning livet ut. Om inte är du Kristersson en lögnare och förrädare precis som dina föregångare, särskilt en av dom. Jag önskar M hell för vad dom gjort med mitt Sverige!

  • Vad du kategoriserar 😉 Men du kan har rätt ju.
   Min synska sida säger brunett cirka 50 typ.
   mvh.

 110. Moderaterna grundidé, vilket Reinfeldt följde precis enligt deras plan, är att massimportera en gigantisk mängd ointegrerbara och outbildade personer som givetvis inte kan språket, och därigenom skapa en gigantisk underklass tillsammans med vanliga svenskar, så att man får en större distans till deras väljarbas, överklassen. Dessutom kommer inga välfärdssystem fungera och samhället krackelera så att det blir varje person för sig själv. Moderaterna vill krossa alla välfärdssystem. Kristersson kommer att följa i samma spår, det ingår i moderaterna grundideologi, gör er inga illusioner.

 111. Moderaternas hemliga valbudskap avslöjat.

  ”Lika för alla” syftar på att alla röster på Sjuklöverpartier ger samma politik.

  Nämligen fortsatt massinvandring.

  Decemberöverenskommelsen gäller.

  Lika för alla röster på något av partierna.

 112. Patetiskt att ni blir arga på Moderaterna och Ulf. Har man inte tills nu fattat att en röst på Allians och Rödgröna är multikulti så förtjänar man inte bättre. Ni skriver i kommentarerna som om det inte finns en enorm delning mellan etniska svenskar, många säger sig stödja SDs invandringspolitik men skulle hellre begå självmord än rösta på dom, hyckleri, sedan finns det många etniska svenskar som inte är vänster och hatar SD.

  • Svårt att förstå vart du egentligen vill komma faktiskt.
   Att M är som en vindflöjel vet vi ju alla vid det här laget,
   att de aldrig kommer att stå för det de nu säger när det gäller deras migrationspolitik det vet vi också.
   Att många här stödjer SD’s migrationspolitik är ju självklart.

   • Eller AfS!!!!!! 25% eller 30 betyder inget för det liberala SD. 4 % betyder allt för Sverigevänliga AfS!!!

 113. Her de eller något annat parti någonsin hållit ett vallöfte avsett att sno tillbaka pur-Sverigevänner?
  Tveksamt om ens SD lär göra det.

  • Sunt och helt riktigt.Finanserna ska inte subventionera ett islamistiskt Sverige.Nej,det är inte endast ”eliten” som besitter kapital. Vi vita rasister har också kapital att flytta ut.

   • För moderaterna är det en dröm att ha en underklass som ska slava för de rika med tre olika jobb för att få ihop en normal lön.
    Om någon arbetare gnäller så byts de bara ut,det finns alltid någon annan som kan göra jobbet billigare.
    Macron i Frankrike har samma agenda och det har varit stora demonstrationer nyligen i Paris.

  • Hade svenskar i Sverige blivit en minoritet till en civiliserad kultur så vore det en sak, men nu handlar det om att hamna i minoritetsställning till islamsk kultur och till islamskt styre.
   Då är det lika med döden.

 114. Social”Moderatrerna” har fullständigt missbedömt den politiska kampen.ALLT,precis ALLT handlar om återvandring.INTE integration. Integration är passe.

 115. Lika för alla låter ju bra för det måste ju betyda att vi alla precis som våra illegala invandrare / tiggare nu skall få tandvård för en femtiolapp, vidare så kommer ju alla precis som Reinfeldt, Batra och Kristersson ha rätt till personskydd och livvakter om man så önskar!
  Eller har jag missat det ”finstilta”?

 116. Dags att inse att Nya Moderaterna aldrig blir bättre än Reinfeldt. Lika för alla och Allas lika värde är samma vänsterliberala retorik som lett Sverige ned i avgrunden. Bra att detta kom fram så pass tidigt i valrörelsen ändå…

 117. Tack redaktionen för att ni nu släppt fram mig igen, efter tidigare utomrättsliga rättegång där mitt enda fel var att jag nämnde vår Gud – Jesus Kristus – Ord ”för mycket” och därför dömdes till avstängning.
  Tack!
  Vänligen meddela nu om Jesus Kristus Ord här fortfarande är bannlysta eller vad som här då annars gäller i detta Allahs samhälle?

   • Jag kommer att kämpa för Jesus Ord tills jag stupar. Det är det minsta jag kan göra! Blev dock besviken att just på denna sajt då tidigare bli avstängd. Helt obegripligt!

    • Förslag du får hantera det som du vill.
     Tro är personligt inget man tvingar på andra.
     Även tanken på att andra kan ha lika rätt till sin tro.
     Mvh.

     • Och bibeln i alla dess tolkningar ger massor av svar.
      Vet du att det finns mer än 6000 guddomar som hävdar att dom är rätt.
      Helvetet har 42 prinsar som vill hävda sin del.
      Kineserna har över 1000 helveten.
      Inse att tro ÄR personlig punkt slut.

     • Du menar således att en slump då har skapat alla dessa miljarder helt individuella DNA:n.
      Du har rätt att så då tycka men må då också respektera att jag detta kallar denna din åsikt den största idiotin av dem alla.

     • I Bibeln finns inget utrymme för tolkning, bara ETT ord och därmed sanningen. Vill man inte tro detta så är det en annan sak, men då är det också min plikt att upplysa att man då hamnar i helvetet. Men Gud uppvisar nåd, så vänd då din bön till honom och be om råd.

     • Bokstavstroende är oftast dom värsta extremisterna.
      Då dom inte kan hantera andras världsbilder.
      Har du dött ens en gång?
      Mitt eländiga hjärta har sluta slagit några ggr av olyckor
      Och inte fan har jag sett gud och trumpeter, en enda gång

     • Du svamlar nu eller vad menar du då med bokstavstroende?
      Antingen tror man på HELA Bibeln eller så gör man det inte. Att plocka russinen ur kakan och sätta ihop sin egna tro, såsom den falska Svenska kyrkan, gör dig inte till kristen.

     • LÄS fundera och återkom.
      Bibeln och alla dess tolkningar är otroligt många.
      Döda havsrullarna som är enligt många bibelns förlaga .
      innehåller massor av frågetecken.
      Likaså öppnar dom massor av tolkningár .
      40 år av studier. Inte fan hävdar jag rätt eller fel!

     • Alla dess tolkningar?
      Ja det finns förvisso många översättningar och många förvanskningar. Men jag håller mig till översättningen av de huvudsakliga grekiska och hebreiska originalkällorna.

  • There have been nearly 3000 Gods so far but only yours actually exists.The others are silly made up nonsense. But not yours. Yours is real.
   –Ricky Gervais

   • Och vad bevisar då detta? Om du kallar dig för Gud – gör detta då dig till Gud menar du?
    Det finns bara en Gud, och hans namn är Jesus Kristus.

  • Vem är då denne gud? Jag har aldrig sett röken av nån gud. Kanske bara ett hjärnspöke hos vissa personer. Bevisa för mej att gud finns…om du kan.

    • Svara på min fråga istället för att hänvisa till nån gammal skrift/bok. Om du är så övertygad om att gud existerar måste du kunna svara med egna ord. Vem är han, eller hon.

     • Du lever och tror nu i din enfald att ditt s k intellekt ger dig alla dina svar.
      Be och du kommer höra/se.

  • Hej, vad menar du med detta, att du ska ha blivit framsläppt av redaktionen? Har du varit avstängd?
   När det gäller innehållet i dina kommentarer är det samma regler som gäller nu som tidigare. Du kan inte använda Samhällsnytt som din predikstol och hörsammar du inte våra tillsägelser återstår endast avstängning.

   • Ja jag måste nu vara ärlig och uppriktig: Du och dina kollega Vendela stängde av mig. Men nu är jag tillbaka, så glädj dig nu då istället.

    • Struntprat. Vi har inte stängt av dig. I alla fall inte som jag känner till och Vendela och jag har ständig kommunikation. Ditt uppförande här rimmar illa med kristna ideal.

     • Jag ljuger icke! Varför skulle jag göra det?
      Så sluta nu att tramsa tack! Läs i era loggar istället, för sådana har ni väl?

     • Det finns inget som tyder på att du stängts av. Däremot fick du en skarp tillsägelse av Vendela för 2 månader sedan varefter du inte skrivit något mer förrän idag. Kläm fram i stället vad du menar med att redaktionen ska ha släppt fram dig.

     • JAG BLEV AVSTÄNGD, och var ICKE här tillåten att skriva. Så sluta nu att slira på sanningen rakt i mitt ansikte! Och jag uppskattar dig Mittlandet, detta skall du veta. Du gör ett gott jobb!

     • Jag noterar att du undviker att svara på frågan. Då kan jag inte göra mer för att reda ut detta.

     • Det finns inget att reda ut. Ni, du och Vendela, retade upp er för att jag citerade ur Bibeln. Och detta är, eller då var, inte tillåtet. Men det kanske då är andra regler nu?

     • Läs min replik längre upp som du redan svarat på.
      Jag ödslar inte mer tid här och nu. Följ reglerna. Ingen särbehandlas.

     • Men du kanske då vill vara så vänlig att länka till dessa regler. Jag finner dem nämligen inte längre.

     • Moderatorerna är reglerna förkroppsligade. Du behöver bara göra som vi säger så är allt lugnt. Om du undrar varför reglerna inte längre finns listade på länk, som tidigare, får du fråga redaktionen om detta. Vi har inte blivit informerade om varför.

     • Som då och nu: jag framför här bara då och nu det som här står skrivet d v s Ordet. Dessa ord kan för vissa vara hårda, men Guds ord får framförs t o m enligt våra grundlagar. Däremellan tar jag politisk ställning då och nu för SD.

     • Kommentarer ska hålla sig till ämnet. Börjar du predika utanför ämnet igen bör du inte bli förvånad att det raderas. God morgon!

     • Vilket iofs sker varje dag i varje tråd, men då ”regelverket” bara i ”vissa” fall då aktiveras.

     • Jag stängde av dig. Varken redaktionen eller Mittlandet har något att göra med avstängningen. Att du åter kommenterar beror på att jag släppte in dig. Men Fortsätter du predika din privata tro här blir du avstängd igen utan möjlighet komma tillbaka. Du är skyldig Mittlandet en ursäkt för dina anklagelser.

  • Jag frisläppte dig igår efter avstängning. Du får tro på vilken gud du behagar. Men här pratar vi huvudsakligen politik. Samhällsnytt är ingen kyrka. Vill du predika får du uppsöka predikstol. Gudstron är privat. Håll den för dig själv. Inga fler predikningar tack!

 118. Tja, den här filmen är väl inget att ställa upp med i Cannes, inte…

  Men Ulf Kristersson bör vi ändå gärna skicka till Cannes ändå, utan film.

  Ja, fast det är ju bara för att få ut åbäket ur landet, liksom.

  Alla medel är tillåtna i ett vällovligt syfte…

 119. Tror de egentligen menade Lik för Allah, det vore mer sanningsenligt.
  Tryckfelsnisse i farten igen?

 120. Lika jävligt för alla med Ulfs politik. Iallafall för svenskarna som får betala mer och får tillbaka mindre för varje dag.

 121. Kristersson har ändå fört moderatens framåt.
  Det går icke att jämföra med idioten Reinfeldt.
  Men visst, vill man nu promt framföra socialistiska tankegångar så kan man ju fortsatt framföra att ”staten skall ta hand om alla”. Men har då inte denna ”fattigpensionär” några barn eller släktingar som vill ta sitt moraliska ansvar?

 122. Min senaste kommentar i en tråd om gud togs bort. Jag förstår varför. Ni moderatorer gör ett bra jobb. Jag gillar särskilt Mittlandet.

 123. Ja, det här inlägget kanske är lite OT som det brukar heta. Men kanske ändå inte. Jag skriver nu utifrån mitt hjärta, så som en viss politiker sa att jag skulle öppna. Jag kan för mitt liv inte förstå varför just jag och många andra svenskar ska avstå en stor del av det vi betalat in till staten under många år i form av skatt till utlänningar.
  Jag förstår inte. Jag har arbetat i över 40 år och trott att inbetald skatt var till för mej och mina landsmän.
  Jag förstår inte vad jag har för ansvar att värna asylrätten till alla världens folk.
  Helt OK om det hade varit krig i våra grannländer. Men det är det inte. Det är väl klart att vi hjälper vårt broderfolk om så behövs i händelse av krig eller annan katastrof, men folk som jag inte har det minsta gemensamt med berör mej faktiskt inte det minsta.
  Sen man var liten parvel såg man på TV från arabländerna hur de krigade. Varför ska vi då ta hit dom? Blir det bättre då?
  Förlåt för ett långt inlägg…men ibland blir man bara så frustrerad och Samnytt är liksom en liten ventil innan man kokar över.
  Ha de bra därute nu och hoppas ni röstar för en förändring.

  • Dina frågor är bra och berättigade!
   Nej, detta är definitivt inget som borde belasta ”samhället”, för de som då vill hjälpa så är det ingen som hindrar att så göra på frivillig basis.
   Men detta har större dimensioner: den styrande eliten vill mer och har tvingat fram denna folkvandringen så låt dig inte luras…

    • Kära nån!
     Soros ägs av familjen Rothschild, som står direkt under Satan. Min Gud är Jesus Kristus, d v s den raka motsatsen.

     • Men läs då vad jag skrev ovan och nedan och överallt. Detta kan väl nu inte vara så svårt!
      Jesus Kristus är vår Gud!

     • Nej, men du har heller aldrig sett vinden. Men denna kanske du då också förnekar finns?

     • Du förstod nu precis vad jag menade. Och exemplen är många kring detta. Allt bygger på tro min vän, men om du tog dig tid att läsa Biblen så skulle du där finna en oerhörd logik i allt.

     • Du har helt rätt. Jag förstod precis vad du menade. Men jag bygger inte min övertygelse angående vinden och blåst på en tro. Utan på vetenskapliga och meteorologiska vetenskaper. Det är nog där vi skiljer oss åt. Jag avslutar härmed vår konversation där vi skiljer oss åt i åsikter. Men du skall ha credit för att inga hård ord yttrades. Där har du iaf min respekt. Må så gott!

  • Tyvärr så har allt du arbetat ihop redan getts bort till araber och afrikaner. Dom pengarna är borta, så nu gäller det för skattebetalarna att spotta i nävarna och arbeta ihop nya pengar till araber och afrikaner.

    • Araber och afrikaner är inte direkt billiga i drift. Förutom att de bränner ner allt i sin väg så våldtar de och slår sönder svenskar som måste rehabiliteras för enorma kostnader. För att inte tala om skatteintäkterna som försvinner när man inte kan arbeta. Jag tror att Sverige kommer att braka ihop vid nästa lågkonjunktur. Det blir svårt att motivera enorma skattehöjningar bara för att lata araber och afrikaner inte vill arbeta.

  • På grund av detta som du beskriver håller sammanhållningen och den konsensus vi, det Svenska folket, haft om vår sociala trygghet på att försvinna.
   Det välfärdsindustriella komplexet har blivit för stort och har för stor makt över politiker och vänsterfolk. Godhetsambitionen antar allt groteskare former så som en polischef som värnar våldsbrottslingar och mördare istället för de som utsatts för brottet. Våldtäktsmän kallas för barn och ges en lyxtillvaro.
   Sjukhus och KK läggs ner och samhällets skyddsnät försämras liksom vägnätet framför allt i glesbygd där det är livsnödvändigt.
   Skatter ska gå till försvar, polis och domstolsväsen, kommunikationer, sjukvård, skolor och en rimlig trygghet innefattande mat för dagen, tak över huvudet och en säng att sova i – för svenska medborgare.
   Den som kommer som invandrare har inte full del i detta innan fullt medborgarskap erhållits. Partiellt när skatter betalas med arbetslön.

   Jag ser fördelar med en invandring av behövd arbetskraft och även genom kärleksrelationer.
   Jag ser inte några som helst fördelar med ett mångkulturellt samhälle som de sju DÖ partierna håller på att skapa, jag har däremot sett nackdelarna med massinvandringen sedan mitten av 1990 talet när de blev tydliga i Malmö där jag bor

 124. Röstar man på sjuklövern så ska man inte klaga. Tänk på det, ni alla fattigpensionärer, som alltid gett era röster åt sossarna. Ni andra som röstat på resten av dessa partier har också gett era röster åt sossarna eftersom partierna idag är likriktade. Det finns idag bara två faktiska partier, SD och kommunisterna. Vi kan alltid hoppas på att SD kommer att ”radikaliseral” sin politik nu när eventuellt AfS kommer blanda sig in i leken.

 125. AfS 2018!! 25 eller 30 % betyder ingenting för oss eller Sverige i det hela. Två partier i riksdagen gör mer nytta än ett.Kampen måste bedrivas efter valet.Kampen MOT den våldsamma smutsen islam och varenda vidrig muslim!!

 126. Se bara vilket genomslag det lögnaktiga S-pladdret om att SD skulle ha nazi-roots fått! Det säger man utan att darra på stämma TROTS att S pysslat med Rasbiologiska Institutet och att den socialdemokratin hyste många nazister, bland annat inom Löfvéns eget familjenätverk!

 127. Fruktansvärd falsk valfilm. Moderaternas högerpolitik har aldrig haft eller kommer att ha en människosyn som är lika för alla.

  Moderaterna och övriga 7-klöverpartierna har varit mästare på att splittra sammanhållningen.

  Om Sverige ska hålla ihop är lika med, rösta på SD i höstvalet.

 128. I går afton hade Rapport hittat åt en man med adelstillägg i namnet som ansåg att han inte behövde någon lägre pensionsskatt. Han bor på Djurgården, vid en golfbana och ett stenkast från småbåtshamnen där en stor segelbåt ligger vid kaj samt även en fjällstuga. Vad var meningen med inslaget, vad syftade det till. Själv uppfattade jag inslaget som ett hån mot alla landets fattigpensionärer, som efter ett helt livs slit har lägre i pension än vad de nysvenskar har i bidrag och som man vill byta ut dom med. Han på bilden och hans framtida kollega i sossepartiet behöver med all sannolikhet inte hålla fattigdomen från dörren när de går i pension.

  • Dom var väl tvugna att fylla programtiden med nåt så varför inte en nöjd M väljare…😂😂😂

   • Hade varit mer intressant om de hittat åt en fattigpensionär där på Djurgården. Men SVT verkar gilla att frodas sig bland gräddan i Sverige och gråta krokodiltårar över medborgare från andra länder.

    • Djurgården är väl lite journalisternas mecka. Dom vågar ju inte åka till andra platser så det är väl det närmaste dom kommer en fattigpensionär.

  • Därför ,!
   Därför måste alla som älskar vårt lands framtid , göra något .
   Informera kreti & pleti om muslimens dödsFörakt mot vårt samhälle . Tack

 129. Inget har förändrats han är Reinfeldt 3.0 och inget kommer ändras varken med M eller resten av 7-klövern de har kommit för långt i sin förstörelse av landet att de aldrig skulle vända om.

 130. Jerzy Sarnecki, verkar vara SVTs egen Don Quijote. Den som för den eviga kampen mot högerspökets väderkvarnsvingar.

  • Japp..men här ute i verkligheten finns många S.Panchos(SD:are)som ställer upp som hans vårdare och leder honom rätt..😂😂😂

 131. Tyvärr kommer nu Fridolin (MP) inte att hinna förändra skolan på 100 dagar. Det är 116 dagar till valet så han skulle ha hunnit, men så kommer det ett sommarlov som sätter käppar i hjulet.

   • Det är hans sista mandatperiod, dels för att de byter ut sina språkrör efter viss tid och dels för att MP nu äntligen åker ur riksdagen. Blir dom mot alla odds kvar, så har nog sossarna dessutom lärt dig en svidande läxa.

 132. Reinfeldt må vara borta, men hans skugga faller fortfarande över hans parti. Synd att de inte kan tänka själva, utan fortfarande fruktar den gamle politruken.

  • Jag skulle vilja säga att även Bildts och Borgs skuggor faller över Moderaterna som tjänar en västlig skuggregering.

 133. ”Lita inte på vad du ser, utan på vad du vet” Vad har Moderaterna gjort hittills, Har de visat vilja tidigare på att förändra till det bättre osv. Valfläsk är just valfläsk.

 134. Moderaterna slogan är ju fantastisk. Nu hoppas jag att jag får samma inkomst som Uffe och Steffe och Danne. Eller var det Kasper, Jesper och Jonathan bland folk och rövare i Kamomilla stad..

  • ”Mer rikedom åt de rika och mer fattigdom åt de fattiga” överensstämmer bättre med Moderaternas politik än ”Lika för alla”.

 135. Lär dig en sak Kristersson. Svensken må vara snäll o naiv. Men ljug inte och fördumma svensken. För då har du skitit i det blå skåpet. Och det yttrycket har du nog inte hört i din överklassvärld. Men ta reda påvar det betyder och lär dig något. Eller rättare sagt du är körd din karriärs kommunist.

 136. Rättigheter för asylfuskare
  Skyldigheter för svenskarna
  Möjligheter för politiker, kriminella och jurister.

  Sådan har Moderaternas politik varit under de senaste 10 åren och inget annat än ord säger att så kommer det att förbli för de egennyttiga moderaterna.

 137. Moderaterna är ett globalistparti som tjänar globalistoligarker i stället för folket. Ulf Kristersson tillhör samma globalistgäng som banklakejerna Reinfeldt och Borg. Moderaternas slogan ”Lika för alla” är Orwellsk. Om Moderaterna hade hållit sig till sanningen skulle den lyda: ”Allt till oligarkerna”.

  • Reinfledts kunder känner nog redan till huruvida Moderaterna och sossarna slår sina påsar ihop om SD får över 20 %. Det är viktig förhandsinformation för investerare.

 138. I den moderata riksdagsgruppen sitter det personer med en mycket tveksam bakgrund, bland annat sitter där en gammal polis, som när det begav sig ingick i den sk ”basebolligan”, en polisgrupp ökänd i Stockholm för sitt brutala yrkesutövande.
  Moderaterna är ett parti som inte tål en närmare granskning, om det hade gjorts hade partiet så gott som utplånats.

 139. Anders Borg vill att (S) och (M) ska börja samarbeta efter valet.
  Så röstar man på dom så blir det drygt 100 000 invandrare varje år under lång tid framöver. (C), kommunisterna och (MP) lär hålla med.
  Jimmie Åkesson måste nog över 50% för att ge Sverige chansen att överleva.

 140. Muslimska Brödraskapet är inga idioter. De håller fortfarande Moderaterna på halster och ser till att de fortsätter på det spår Reinfeldt stakade ut. Timbros rapport om muslimrösterna utgör intressant läsning.

  Varför röstar Sveriges muslimer inte borgerligt?
  Rapportförfattaren Alen Musaefendic resonerar i den här rapporten om varför unga muslimers politiska preferenser ligger till vänster. I rapporten lyfts flera möjliga faktorer fram och ett förslag stakas ut för att borgerligheten ska tala till en allt viktigare väljargrupp på ett framgångsrikt sätt….
  Valresultaten visar att utomeuropeiska invandrare väljer bort de borgerliga partierna. Mönstret är tydligt, stabilt och återkommande i många länder. Men det är ingen naturlag att muslimer eller invandrare från muslimska länder skulle ha mindre sympati för borgerliga värderingar än andra.

  https://timbro.se/integration/varfor-rostar-sveriges-muslimer-inte-borgerligt/

  Den förklarar mycket av det tal med kluven tunga, som Moderaterna ägnar sig åt.

 141. Framför allt alla väljare!
  Det enda parti som har inflytande och håller sina vallöften är MP
  Det är det vi lider av i dag!!!!!!!!!!!!
  Så rösta absolut inte på M och S

   • Jag sa inte att de är trovärdiga!
    De har som ett litet extremparti på yttre vänsterkanten ett otroligt inflytande i svensk politik!
    Men trovärdiga?
    De sitter kvar i regeringen trots alla motgångar i invandringspolitiken
    Men de har under de senaste 12 åren fått igenom stora mängder av sin politik som +90% av befolkningen inte vill lha

  • Och för helvete inte på MP. De får ju inflytande så fort de finns i regeringen oavsett vilket block som är i majoritet. Fråga mig inte varför!!

 142. Lika för alla? För kungen som för fattigpensionären? För medborgaren som jobbar och aldrig lyft ett bidrag, som för välfärdsmigranten och som för den ”papperslöse” jihadisten? För barnet till den sjuklige ensamstående föräldern, som för barnet till den framgångsrike och flitige företagaren, som för asylanten med tre hustrur och 16 barn? Lika för alla? Det låter som en förolämpning, om det inte vore så orealistiskt och rent av orättvist. Kanske reklam- och kampanjmakarna ser en vinst i att en så klämmig med korkad slogan ska bli samtalsämne… Men det måste ju också ha något med verkligheten att göra, om det ska finnas någon mening med det.

 143. Precis som Reinfeldt och Bildt, agerar Ulf Kristersson utifrån övertygelsen att han är smartare än alla andra. Moderaterna blir tyvärr inte bättre än det som ryms i huvudet på deras partiledare. Det är lika illa som diktatur.

 144. Om de moderata väljarna hade varit medvetna om vilka personer som står på deras riksdagslista, hade dom inte fått många röster.

 145. Sverige, landet där den statliga televisionen skulle göra en dokumentär över händelsen, om de såg en muslim plocka upp ett papper från gatan för att lägga det i en papperskorg och där den statliga televisionen ljuger så friskt att t.o.m. en forskare som Tino Sanandaji avböjer att medverka i deras skattefinansierade program, ser ut att gå en dyster framtid till mötes.

 146. Vi hade Socialdemokraternas valslogan; Alla(h) ska med
  Nu har vi Moderaternas; Lika för Alla(h)
  Och vi har en Ärkebiskop, Antje Jackelén, vars valspråk är; Gud är större (Allahu Akbar)

  Man vågar ju inte undra vad Kronprinsessan Victorias valspråk för Sverige kan tänkas bli, när hon blir Drottning? För Islam i tiden, kanske?

  • Jag tittar på Melodifestivalen enbart för att se hur globalisterna försöker hjärntvätta folket. Slogan i år var ”ALL ABOARD”. Frågan är om denna devis gällde alla migranter som styr kosan mot Europa. Den kluckande #metoo-vinnaren från Israel tackade för att man röstat på mångfalden. Hur räknas egentligen folkets röster? Jag tror att resultatet är på förhand bestämt.

   • Detta spektakel är inget annat än ett politiskt jippo där musiken har fått stryka på foten till förmån för hyllande av minoritetsgrupper och den sk mångfalden. Jag tror att det bara är barn och HBTQ-grupper i storstadsregioner som hysteriskt sitter och telefonröstar på detta. Minns skäggiga damen häromåret, politisk seger i sin renaste form. Pinsamt.

  • Kungafamiljen var nyttiga för svensk handel. Numera framstår de alltmer som en börda, med låtsad humanism.

 147. Bland annat de kommunistiska rörelserna såsom franska revolutionen och den bolshevistiska kuppen i Ryssland hade ju ”lika för alla” som sina teman.

  ”Lika för alla” låter därför alldeles jävligt socialistiskt och insinuerar på att staten skall ha kontroll över individen och göra alla lika.

  Men okej, det är väl i och för sig vad moderaterna i slutändan vill.

  Som ultraglobalister och EU-federalister vill de inte ha nationalstat och individuell frihet utan centralstyrning och kapitaloligarki. De riak bestämmer, rästen skall ha det ”lika för alla”.

  Skitdålig slogan om ni frågar mig.

  • Långt har vi kommit i Sverige. Att även Moderaterna vräker ur sig socialistiska slogans kommer att kosta partiet förlorade röster i valet. Deras enda VAL är att gå ihop med sossarna för att få några ministerposter. Kukanders Borg föreslog i går samma som ollonet Fred ”Mamis” Renbält genomförde 4-5 år sedan: ”lika för alla?”.

 148. Valet 2018 – Valet då den politiska girigheten kommer att avslöjas i all sin vidrighet och där sossar och moderater kommer att förbrödras, eftersom SD får mer än 20 % av rösterna.

  Valet 2022 – Valet då svenskarna vänder de ljugande etablerade partierna ryggen för första gången, eftersom misären inte går att dölja.

  Valet 2026 – Valet då svenskarna beslutar om amnesti för de politiker och tjänstemän som medvetet skott sig på asylindustrin, genom fiffel och ljugande, efter en intensiv kampanj från skattefinansierade vänsteraktivister. SVT och världens högsta skatter kommer att finnas kvar.

  Finns det en chans att svenskarna kan klara sig själva och vågar ta obekväma beslut möjligen?

  • Efter valet 2018. SD 35%. För att slippa inflytande av SD måste M gå ihop med kommunisterna. Kaos i M då M måste rösta för kommunisterna skattehöjningar. Nyval.

 149. Moderaterna tog hjälp av Miljöpartiet för att illegala flyktingar och tiggare skulle få tandvård för 50 kronor, på svenska skattebetalarnas bekostnad.
  Svenska fattigpensionärer får betala 1000-tals kronor.
  Är det sånt som Moderaterna menar är ”Lika för alla” ?
  Den formen av ”Lika för alla” betackar jag mig.

  • Kan jag också skicka min tandläkarräkning till myndigheterna och vart ska jag vända mig för att få råd med en hel kundvagn full med mat?
   Jag är fattig och hungrig.

 150. Moderaterna tror att de kan glida igenom denna valrörelse med floskler och svammel. Bra – försök med det, ni.

 151. Vadå att i filmen ”förekommer det fler invandrare än svenskar”. Det är ju en vanlig gatubild. Lika för alla betyder i verkligheten att det är ”likare” för vissa grupper än andra. Samtliga partier säger ”vi måste ta frågan PÅ STÖRRE ALLVAR”. – Så gjorde VI faktiskt förr i världen, men inte dagens politiker, som tar bara MAKTEN på större allvar.

  • Om man nu ska ägna sig åt kvotering och positiv särbehandling hela tiden så borde det finnas ett enda rättesnöre i denna fråga. Visa upp antalet av olika sorter i proportion till i vilken omfattning de finns i Sverige. Absolut inte mer. Gärna lite mindre eftersom Sverige trots allt är ett land med etnisk vit befolkning som huvudingrediens, vad än höger/vänsterglobalister och feminister önskar sig.

 152. SM i att vara skitnödig:

  Förra året mådde vissa barn i lilla Vingåker så dåligt under Ramadan att de svimmade i skolan.
  I år överväger skolan att skicka ut information och uppmaning till föräldrar om vikten av kost och vila för att orka skolan – men:

  ”Hon är också noga med att poängtera att hon inte vill peka ut någon särskild grupp”

  Hur många grupper firar ramadan??? Man vågar alltså inte ens säga att det är muslimska barn som inte äter under ramadan.. eller ens låta det vara osagt eftersom alla ändå fattar detta.. Man bara MÅSTE lägga till att de inte pekar på någon särskild grupp. 🤨

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/vingaker-overvager-uppmaning-till-foraldrar-under-ramadan

 153. Detta är ju en produktion som säkert har kostat mycket pengar och inget har lämnats åt slumpen. Med det i åtanke – är det någon som fattar poängen med att en tant har en egen slogan ”Lika föd alla”?

 154. Moderaterna håller nu på att avsluta en mandatperiod, där de agerat stödparti åt en katastrofal vänsterregering, genom att sätta demokratin ur spel.

  Hur kan någon någonsin lita på detta parti igen? Röta går inte att reparera. Det som är ruttet bryts ned och återförst till kretsloppet, en naturlag som inte går att reparera med en slogan.

 155. Man kan undra, om det är så klokt att skicka fram Kristersson i valfilmen.
  Han är egentligen rätt så tråkig.

 156. M har inga lösningar för Sverige. M vill fortfarande har straffrabatter. Skall man bota svårt kriminella att begå brott måste man ge dem spöslitning, någonting annat fungera inte.

 157. Ulf ”lika för alla” Kristerssons lägenhetsaffär
  ”Nuvarande moderatledaren Ulf Kristersson tillskansade sig en hyreslägenhet via Ersta Diakonisällskap i början på 2008. Då var Ulf socialborgarråd i Stockholm och högst politisk ansvarig för hemlöshetsfrågor.”
  https://petterssonsblogg.se/2018/05/13/ulf-lika-for-alla-kristerssons-lagenhetsaffar/
  Han var med och röstade igenom diskrimineringen av pensionärerna att illegala invandrare får tandvård, sjukvård och mediciner för 50kr som Björns Söder kallade för skammens dag.
  https://www.youtube.com/watch?v=xqB0FMRSC5M

  När Ulf var MUF-ordförande förordade han fri invandring.
  Lita inte på denna falska varelsen.
  SD 2018

 158. Marcus Allard på Ledarsidorna.se har rätt i sin analys:

  Våra partier har utvecklats från att vara stora folkrörelsepartier till att bli slimmade elitpartier, främst av och för personer som har politiken som sin försörjning. Denna förvandling påverkar inte enbart relationen mellan väljare och politiker, den påverkar även de interna relationerna i partierna mellan politikerna på central och lokal nivå.
  https://ledarsidorna.se/2018/05/dagens-partier-ar-kolosser-pa-lerfotter/

  Märkligt att inget nytt parti tar upp scheizisk direktdemokrati som en lösning? Det är det effektivaste sättet att ta makten från egennyttiga sossar och moderater.

  • När man har makten över ett parti så vill man inte släppa den. Direktdemokrati är oinförbart via representativ demokrati.

   • Du har rätt, politiker är giriga, oavsett partifärg. Om införandet av direktdemokrati bidrar till ökad makt för de politiker som introducerar idén, eftersom de inte var engagerade inom politiken tidigare, framstår den inte som omöjlig.

   • Afs tar upp fler folkomröstningar som en önskan, men man har inte tagit steget fullt ut, genom att referera till det väl beprövade system som skänkt fortsatt välstånd i Schweiz.

 159. Anders Borg förespråkar en samlingsregering mellan M och S. Jag som tidigare hade ett visst förtroende för densamme, får omvärdera helt. Å andra sidan, det är kanske lika bra att lansera pest och kolera tillsammans inför valet, de ligger ju inom samma verksamhetsområde…
  Muf-ordföranden gillar inte detta upplägg, men det lär inte bekomma de maktfullkomliga i moderatledningen. Nej, skit ska skit ha och det lär bli nya, friska röster till SD!

 160. Moderaterna med Ruinfeldt i spetsen förstörde Sverige på åtta år, speciellt med överenskommelsen med Miljöpartiet, för och straffa SD väljare. Kommer aldrig att förlåtas och aldrig glömmas.

 161. FN vill att alla ska bli lika fattiga och ta kontrollen över oss. Agenda 2030/21 = Påtvingad Kommunism. ”Lika för Alla” betyder att alla som vill komma hit(eller som FN beslutar ska komma hit) ska bli försörjda av de svenska skattebetalarna. Detta dränerar inte bara vår ekonomi, vår kultur och sammanhållning kommer också att försvinna. Islam är inte ett dugg ”spännande” och ingenting jag vill införa eller betala för.

  Sweden to become a Third World Country by 2030, according to UN
  http://speisa.com/modules/articles/index.php/print.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html

  • Hellt korrekt. Det tråkiga är att hyser du dessa åsikter hos SD klassas du som radikal och riskerar uteslutning. Endast AfS har koll på frågor som dessa. SD liknar mer och mer serien macken.

     • ASF kommer INTE att komma in i riksdagen detta valet,möjligtvis 2022.Det enda som händer är att när ni som röstat på SD förut lägger sin röst på dom,så banar ni väg för dom andra partierna.Det viktigaste inför detta valet är att få väck Löven m.fl Kan själv tänka mig att rösta på ASF ,men INTE i detta valet,för jag anser att det blir en bortkastad röst.

     • Du menar att vi ska vänta med att göra riksdagen mer Sverigevänlig? Vi kan inte riskera att det blir en åttaklöver. Svenska folket kan inte göra sig beroende av ETT parti. Det behövs konkurrens och inte monopol. Vi vet alla hur DET kan sluta. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad ifall AfS kommer in i höst. Enligt SVT Opinion Live’s klick-enkäter finns det ungefär 80% Sverigevänner i landet. Gott om utrymme både för SD och AfS.

   • Macken är en av de mest sympatiska produktioner som har visats i SVT och bör inte blandas ihop med dagens smutsiga politik.
    Men jag personligen kommer att rösta SD för de behöver få en maktposition i regeringen.

   • Samma sak händer i England. Det är kanske ännu värre där. London har en islamistisk borgmästare. os. Globalisterna/islamisterna har redan satt sina klor i oss.

 162. Moderaterna och Socialdemokraterna har båda misslyckats totalt i sitt regeringsarbete med invandring och integration. Saknas bara att dessa två skall samarbeta och därmed förvärra situationen ytterligare eftersom historien inte kan visa på ett enda fall då två misslyckade partier skulle kunna skapa ett lyckat samarbete. Moderaternas slogan ”Lika för alla” bör snarast – oavsett samarbete eller ej – ändras till ”Lika illa för alla”.

  • Socialdemokraterna är det rätta partiet för Sverige. Tyvärr så har det av PK-kultur och Göran Perssons globaliseringstänk insjuknat helt i Stockholmssyndrom och blivit ett med förövarna! Moderaterna är blinda av en bottelös girighet.
   Vem ska man rösta på nu för tiden :/

 163. Är detta KDs Sverige?

  ”– Det kommer många, bara män, 30 – 40 personer ibland. Imamer ser de ut som, med långa vita dräkter och mössa. Det är hemskt. Det finns en kvinna här med heltäckande niqab. Hon verkar ung och har en massa små barn.”
  Läs mer på https://samtiden.nu/2018/05/idyll-i-sonderfall-1-hit-har-den-syriska-manggiftesfamiljen-flyttat/

  Allt detta händer i Markaryd där KD fick nästan 45% av rösterna i Kommunalvalet 2014. https://data.val.se/val/val2014/slutresultat/K/kommun/07/67/index.html KD hör inte hemma i Riksdagen, Landstinget och Kommunen.

 164. Härska genom att söndra är ”the secret elites” paroll, detta har moderaterna köpt, inte minst den störste terroristen av alla; Fredrik Reinfeldt.

 165. Hade folk vetat om vilka som sitter i riksdagen för moderaterna, hade man inte trott det var sant.

 166. Det var väl inget fel med den valfilmen. Iallafall inte om man försöker bortse från den extremt förlegade pling-plong slingan som dessvärre klippte udden av budskapet hela filmen igenom.

 167. För bövelen lita ALDRIG på en moderat, och denne Kristersson är livsfarlig, i samma viktklass som husbonden och psykopaten Reinfeldt.

 168. Sjuklövern står för en ”liberal” politik med Globalism som ledordet. Kalifornien är styrd av ”liberaler” och därför nu bankrupt. Precis som Malmö. Globalisterna kan ”checka av” stad för stad.

  Globalism/Kommunism gör oss till fattiga slavar och det är det Moderaterna står för när de inte värnar om nationen Sverige i första hand, utan viker sig för stigmatiseringen av nationalister som marxisterna så omsorgsfullt planterat.

 169. Hur många miljarder tänker de mycket rikas bästa parti föra över. Lika löjlig slogan som ”Alla ska med”. Litar inte ett dugg på globalistpartiets invandringspolitik. Folk har minne som guldfiskar.

 170. När skall det börja gälla att pensionärerna får ta del
  av de stora bidragen som tilldelas flyktingar och invandrare.
  så de kan få månaden att gå ihop de sista dagarna innan
  pensionsutbetalningen.
  Svar ombedes innan valdagen.

  • När internationell ”solidaritet” är perverst tolkad, och blir viktigare än sina egna föräldrar och barn. Hjälp gärna till i andra länder och visa solidaritet. Ifall du jobbar med våldtäktsmän och mördare, så kanske du inte borde ta jobbet med dig hem.

  • Bara kostnaden för de 9000 illegala afghanerna som nu får stanna, skulle kunna höja pensionen med c:a 1000:-/mån för våra ”fattigpensionärer”!!!!

 171. Löfvens NYA SVERIGE har skapat ett stort helvete för miljoner Svenskar som måste bo och leva i närheten med importfolket som INTE tar någon hänsyn till andra människor.

 172. Moderaterna är de verkliga landsförrädarna.

  Sossarna tog över ett helvete som skapats av Reinfeldt och kompani, och som de inte kunnat hantera p.g.a inkompetens.
  Det bästa vore om sossarna kunde befria sig från de värsta feministiska stolpskotten, och liera sig med Sd.

  Jag tror sossarnas kärna – och deras väljare – är betydligt mycket mer nationalistiska än vad som framkommit de senaste åren.

  • Har du sett hur mycket uppehållstillstånd som sossarna delar ut? Det är lika illa det.
   Enda skillnaden är att Reinfeldt är en sociopat och Löfven är debil.
   I båda fallen dras de med extremisterna mp.

   • Reinfeldt betalades av företag med en globalistisk agenda.
    Löfvén räknar jag in bland de inkompetenta, och ska bort.
    Mp åker ur riksdagen, och kommer förhoppningsvis att dö ut som parti.

  • Alliansen tog över helvetet som fete Persson lade grunden för med sin överenskommelse med muslimerna(Muslimska Brödraskapet)

  • ”Sossarnas kärna” är inte nationalistiska, de är egensinnigt giriga, däremot är många av de gamla ”grå-sossarna” nationalistiska!
   Sossarna startade ”invällar-politiken” redan på 70-talet, vilket började eskalera på 80-talet, då hela världens folk skulle välkomnas och försörjas av svenska skattebetalare!!
   Moderaterna gick till ytterlighet under Reinfeldts ledning med MP:s asyl-politik , genom att öppna Sveriges gränser och samtidigt ge bort VÅR välfärd och detta lät sossarna MP fortsätta med med, genom att låta MP:s asyl och migrations-politik styra!!!

  • Moderaterna är åtminstone ärliga när de säger att de inte tänker samarbeta med SD(Svenska folket) utan göra upp ”över blockgränsen” och därmed kommer förfallet att fortsätta. Detta borde väcka folket inför valet i höst. Och jag blir inte förvånad ifall det är det sista valet…

  • När dina barn växer upp kommer de förhoppningsvis snarare säga ”far sade alltid, lita inte på en sjuklöverist”.

 173. Det innebär alltså att så fort någon sätter sin fot i Sverige och uttalar ordet ”asyl”, så har den personen fullt ut, rätt till svenska välfärds-systemet !!!???
  Gäller även att de ”nyanlända” har bättre välfärd än svenskar vad avser tandvård, vilket sker nu???

  • Ja, det är så! Och det ska vara så så länge det finns en enda rutten krona i stadskassan. Efter de sticker alla stackars migranter med sina fiiina bilar och kilo tunga guldkädjor runt halsen till nästa välfylld statskassa och börjar snylta där.
   Så var beredd LIKA FÖR ALLA betyder att alla svenskar ska utbilda sig till burksamlare för att överleva, dvs. alla ska ha lika illa ställt – utom det nya folket i det nya riket.

  • Vilket inte kan vara mer fel. Man har rätt att SÖKA asyl, inte att få det. Först efter beslut om asyl på goda humanitära grunder bör eventuella bidrag börja betalas ut, innan dess ska de sitta i förvar. Var gick det så jävla fel???

  • Fatta att Reinfeldt finns i kulisserna å drar i trådarna.Han,Batra å Kristersson satt i början på året tillsammans å kucklade på en moderatstämma.

  • Du och jag, med många med oss kan fixa det. Vi som älskar Sverige som det var och vill ha det tillbaka. Vi som vill svära över det regniga midsommarkvällen, öppna våra paket på Julafton, sjunga i kyrkan, slippa halal, vi som vill gå fria i skogen, vi som älskar vår polis, ambulansfolk, brandmän, vi som vill ha våra barn och gamla i trygga miljöer och vi som vill gå säker på gatorna dygnet runt.
   Det är vi som ska fixa 51% – och vi är tillräckligt många för det. Svensken är inte feg utan bara seg – men han kommer igång då är han som en vild fors, går inte att stoppa med rop på Allah.
   Det är september snart! Då kommer vi att segra, för det är vårt land och ingen annans.

 174. Moderaterna borde ha mer emot den pågående erövringen av detta land. Förblindade av potentiella förtjänster genom försvagning av arbetares rättigheter pågrund av den nyanlände arbetarens egna oförstånd och desperation. Ocker! Moderaterna var tänkta att representera borgare, men bryr sig varken om land eller befolkning. En Moderat är totalt styrd av girighet till ägande och pengar, och skulle inte tveka på att sälja sin mor eller moster, bara priset är bra nog.

 175. Det kan inte vara lätt och säga att man är moderat framöver,ganska lätt att det hettar till på festen i sommar och att moderaten får lämna festen.

 176. ”Lika för alla”…Vad bra då kan jag gå till tandläkare-läkare för 50 kr???Å hämta ut obegränsat med medicin för 50 kr.Å att min pension höjs till det beloppet en invandrad pensionär får,som inte betalt en enda krona i skatt???Och att ALLA arbetslösa svenska ungdomar oxå kan glida in i nystartsjobb.Att alla hemlösa svenskar får förtur på lägenheter som invandrare får….Jaså,det gällde INTE etniska svenskar.M kan dra åt helvete med sitt valfläsk.

 177. Att lova allt till alla är inte nytt. Är det valår? Då blir det extra krydda till fläsket som inte bara är kokt utan blir stekt också. Ju längre från makten partierna står desto generösare lovar de. När man ska komma till skott dyker upp ”tilläggen” som inte nämndes under valrörelsen: ”på sikt”, ”lite längre fram” ”under mandatperioden” ”när ekonomin tillåter” m.m.
  Känns det bekant och du har hört det förut? Då ska du rösta SD i september!!

 178. Rätt som de är så dyker det upp en valfilm som talar klarspråk. Fri från ambivalens och räddhågsenhet i de allra viktigaste frågorna. Vad kostar t ex höghastighetstågen? 230 miljarder är det sagt, kan bli det dubbla. Vad tycker älgarna? Hinner de undan? Vad har vi så bråttom till… Men dessa pengar, kanske 500 miljarder… hur många fattiga pensionärer kunde man inte hjälpa till att få det lite bättre, hur många relevanta och riktigt bra miljösatsningar kunde man genomföra, hur många utvisningar av illegala och kriminella invandrare kunde man verkställa. Alla som kommit de senaste decennierna och som inte anpassat sig till våra normer och värderingar och som inte är självförsörjande kunde man hjälpa tillbaks till det land de kom ifrån. Och sen då? Jo ett definitivt avslut för den riktigt, riktigt sjuka debatten kring eventuellt förbud mot Niqab, Burka och Hijab i offentliga miljöer… det är väl för fan en blödande självklarhet. Slut på tassandet för Politisk Islam. Alla religioner som söker inflytande i statsapparaten skall bannlysas från västvärlden. PUNKT

  • Dessa tåg är energibovar och kommer bara fungera 6 månader om året. Dessutom är de helt omöjliga att övervaka. Vilket gör att hela befolkningen måste chipas så storebror kan ha koll. Notera att SD offrat burka förbud på rövslickarnas altare.

   • Precis, och kan det tänkas bli ett väldigt lockande mål för islamistisk terrorism.. kan det tänkas…?

 179. Borg vill att M samarbetar med S vilket blir svårt då i Anders Borgs fall var det ett annat stånd än väldtånd som salufördes. Han vill säkert återgå till ståndsriksdag igen

  • bland alla oss andra ja. För alla är vi ju primater med den lilla skillnaden att vi, Homo sapiens, fått gåvan att kunna uttrycka våra tankar i tal och skrift.

 180. Dom regioner svenska folket har ”ett ansvar” tömma på allt med en puls hyser hundratals miljoner potentiella väljare, minst. Räknar med nogsamt efter tror jag vi hamnar på över en miljard med smak för långa resor och en redan upparbetad välfärd.

  Moderaterna med övrigt anhang i ”de sjuka sju’s” gäng är givetvis inte dummare än att dom vet svensken inom kort är degraderad till ett tynande särintresse, snart nog är svensken politiskt irrelevant. Och dom har ju rätt, inget kan ändra på det. Mona Sahlin sa ”svensken måste integrera sig i det nya Sverige, det gamla kommer inte tillbaka”, på vilket sätt hade hon fel?

  Den som påstår Mona har fel kanske behöver argumentera för på vilket sätt. För en sak är klar, varken gränskontroller, ålderskontroller eller en ”stram” migration kan hindra dom redan flera miljoner hitresta vildarna från att hämta fler vildar från forna hemlandet, ej heller kan det förhindra ymnig reproduktion. Det räcker med att jag, och troligen alla ni här, tittar ut genom vardagsrumsfönstret för att förstå vad som hände medan man var på jobbet. Enbart krig eller regional svält kan ändra på ”de sjuka sju’s” plan att upplösa riket och degradera svensken till tynande särintresse, ingetdera är varken troligt eller önskvärt.

  • Moderaterna representerar Svenskt Näringsliv som vill ha billig arbetskraft, helst subventionerad av staten.

   • Arbetskraften skall vara subventionerad numera . Med andra ord att det är vi skattebetalare som får stå för notan !

   • Näe, det är helt fel. M har alltid regerat mked världens allra högsta straffskatter mot arbete och företagande. Och svenskt näringsliv har ingen användning av outbildad asocial lat arbetskraft.

    Det är socialismens första och viktigaste princip att förinta alla nationer! Socialism är globalistisk per definition och har så alltid varit. Därav sjunger de ”Internationalen”.

 181. Bananen für alle, Bitte.

  Bananen für alle in den Bananenrepublik Schwedens.

  Serverade av Bananenoberführer Wolf von Kristersson.

  Och det handlar inte om några jyssta bananer, verkligen inte.

 182. Trojanska hästen är att likna med M och deras Film samt valpropaganda

  Denna Trojanska häst kan man inte vara säker på och jag håller med om att Lika för alla skall väl gälla att vi som Svenska medborgare får betala samma som vad invandrare gör och att dessa invandrare börjar jobba och betala samma som vi vanliga arbetare gör = LIKA FÖR ALLA
  DÅ FÖRST VET JAG ATT DET BLIR ORDNING PÅ LANDET SVERIGE

 183. ulf kristersson är faktiskt en av hjärnorna bakom folkmordet på oss svenskar, varför skulle han då vilja minska invällningen av mena folk

 184. Vem ska vi tro på? Uffe som säger att de står för en restriktiv invandring och lag och ordning (vilket borde innebära att alla illegalt utfärdade uppehållstillstånd borde dras tillbaka).
  Eller deras valfilm som lika gärna kunde ha varit gjord 2010 med undermeningen att utan massinvandring från tredje världen så stannar Sverige.

 185. Salam Alekum…. Lika för Allah. Skämt åsido. Vilken extremt tråkig och intetsägande film. Känns som en disktrasa slängd i ansiktet.

  Nåväl. Tänkte påminna om att ramadan börjar idag. Rättrogna muslimer börjar sin mat och vätskefasta när solen går upp. Idag 4.13 och ner 21.16. Efter solens nedgång samlas man och äter massa godsaker. Låt oss säga att man äter en timme. Sedan måste man gå upp lite tidigare för att äta och dricka inför dagens arbete. Kanske en halvtimme. Då kanske man fått 4 timmars sömn.
  Sedan sätter man sig i tex taxin eller bussen och jobbar hela dagen i värmen. Läkaren och sjuksyrran till sina stressiga jobb där minsta misstag kan få svåra konsekvenser. Ja ni fattar.
  Forskning har visat att brist på vätska är jämförbart med att vara berusad. Att inte äta får blodsockret att falla till en låg nivå. Man blir lättretlig och kan få huvudvärk.
  Jag anser det vara helt oansvarigt att myndigheter inte går ut med rekommendationer och råd för de som fastar för att inte olyckor ska ske i trafiken och i arbetet.
  Arbetsgivare bör vara medvetna om konsekvenserna. Hundratusentals människor i sverige firar nu den viktigaste religiösa högtiden för islam. Om vi ska ha mångkultur bör ju samhället anpassas för detta och ge muslimer som vill fasta ledigt eller semester.

  Jag vill med detta göra folk medvetna om farorna med att tex åka taxi eller bli opererad av en fastande person. De har inte samma koncentrationsförmåga som om de skulle vara utsövda och ha bra vätskebalans. Den största faran är dock i trafiken. Folk får ha vilken religion som helst. Det är min medborgerliga plikt att varna. Då myndigheterna av okänd anledning ignorerar detta totalt.

  • Rätt. Tråkig och intetsägande, det är behållningen. Samt att det inte finns några överviktiga personer med i filmen. Åtminstone något där Kristersson kan fungera som föredöme.

  • Solen går upp och ned när imamen så befaller. Han kan tänkas följa solen i Mekka. Då blir det soluppgång ca 5:40 (duka undan frukosten), och solnedgång senast 19:00 (duka fram kvällsvarden).
   Antar att det blir samma tid här som i Mekka, jorden är ju platt. Ring inte till Mekka och fråga vad klockan är så är ni snälla.

    • Det skulle kunna bli en fin bantningskur om de levde norr om den 67:e breddgraden. De får väl tillämpa darura när det gäller vatten.

  • En timme?!? Du har totalt missat hela poängen med ramadan. Det är en stor frossar och kn*llfest som pågår hela natten lång i en månad och den mängden mat och godis som slängs skulle kunna göda hela världens svältande befolkning i ett år.

   • Tja, kanske det. Men min poäng är konsekvenserna för samhället med personer som arbetar med allmänna transporter eller har ett jobb som kräver stor koncentrationsförmåga.

 186. Lika för vem då ?
  Dåren Reinfeldt har ju under åtta år delat upp Sverige i dom närande och dom tärande .

 187. Jag har inte sett filmen. Men å andra sidan finns det många politiker som inte ens sett vykortet. Hahaaaaa

 188. Det blir ju både komiskt och tragiskt när ett parti som alltid stått för,mer till de rika och mindre till de fattiga gör en valfilm med parollen, lika för alla. Ulf Kristersson är en ulv i fårakläder. Tro inget annat!

 189. Mångkultur: ”Förekomst av många olika kulturer och kulturyttringar i (positiv) samverkan” så säger Nationalencyklopedin. Och då undrar jag; i vilket land på jorden kan man plocka bort parentesen?

 190. ”Lika för alla” säger Uffe K (M). Ja tyvärr Uffe så inser säkert svenska folket att det finns sympatisörer med en ideologi från MENA länder som absolut inte vill vara lika med svenskarna. Vad skall göras med dem, Uffe? De som inte vill vara lika!

  • Orban är omtyckt av sitt folk eftersom han tjänar det. I Sverige finns
   inget folk; i alla fall inget folk med kultur. Om man ska tro PK-politikerna.

 191. Man kan lika bra rösta på djävulen själv eller skicka ett bidrag direkt till George Soros – det ger ungefär samma effekt på sammanhållningen av landet.
  Varför tror ni Reinfeldt kvitterar ut ca 20 mille om år från sin fejktjänst på Globalistbank? – jo som tack för att han sett till att Globalisterna snart tar över Sverige totalt.

 192. Lika för alla. Alla skall med. Allas lika värde. Alla primaters lika värde

  Vad är det för djefla diskriminering att inte schimpanser, gorillor och orangutanger har rösträtt…?

  Skandalöst faktiskt.

  Gör om valfilmen med drygt hälften schimpanser, gorillor och orangutanger.

 193. Lika för alla säger Kristersson. Undrar om det även gäller de drygt 200 000 pensionärer som i åratal levt under EU:s fattigdomsgräns. I bara Stockholm tvingas tusentals fattigpensionärer söka sig till stadsmissionen för ett mål mat om dagen för att inte svälta ihjäl. Det är en STOR SKAM hur man behandlar de äldre som byggt upp Sveriges välfärd. Den välfärd bl.a Kristersson nu tycker att invandrade människor som aldrig betalt en krona i skatt skall ha förtur till.

 194. Kristersson kalkylerar med att Globalistoligarkerna kommer att segra, nationer avskaffas och han vill positionera sig i den nya världsordningen. Han har valt sida. Ifall folket vinner står han där med skammen.

 195. ”Lika för alla” , alla(h) får stanna !
  det Sverige -fientliga M är inget för
  SD , helt klart !

 196. Det går att tolka filmen negativt eller positivt.Även om det är en menlös slogan så kan den ju faktiskt tolkas som att varken invandrare, kvinnor eller andra skall ha förmåner. Inte märkligare än likhet inför lagen men med andra ord. Men M har nog mesat till sig med den.

 197. Den här filmen är så meningslös att det inte skulle bli någon skillnad om man spelar den baklänges.

  Totalt meningslös i vilket fall.

  • Du menar att filmen är full av meningslösa klyschor och tom retorik? En sån överraskning!!! – Själv har jag inte sett den, jag behöver inte,jag vet redan exakt vad den innehåller.

 198. Får tacka SN för litet morgonunderhållning. När får vi se filmerna från MP och F! så att vi verkligen får avreagera oss?
  Glöm inte heller bort SD och AfS. Ser fram mot deras filmer.

 199. Föll inte ett ord bort här?
  Ska det inte vara ”Lika illa för alla”?
  Blir dessutom en allitteration..(inrim).

 200. Enligt SvD håller M med om att det är ont verklig förföljelse av s k immigranter i Sverige. Men att Stefan Löfven tycker att det pågår en förföljelse av muslimer i Sverige beskrivs med

  ”Regeringen, som har sett och justerat rapporten, anser däremot att FN har rätt när de slog larm om attacker och hat mot muslimer.”

  SvD lyckas med tricket att uttrycka sig så att det inte är klart om det är svenska FN-förbundet (en alldeles privat klubb) eller verkliga FN = UN man avser.

  ”M: FN-rapporten en postkolonial soppa”

  är den fingertjocka rubriken som datorn förmedlar. Genom att samtidigt visa en bild av FN-skrapan i USA blir allt tvetydigt. Men M får oförtjänt hjältegloria.

  Jag har sällan läst något så tvetydigt i en större tidning.

  • Ja att koppla information med en bild som inte är aktuell i sammanhanget finns det otal exempel på. Sedan kan man som du skriver säga att det är inte helt uteslutet att det är så, men det gör man efter några dagar då ingen längre bär artikeln medvetet med sig, men väl undermedvetet.

 201. Neuromarketing är ett begrepp inom marknadsföring som omfattar metoder där marknadsförare väcker fysiska och psykiska reaktioner för att påverka målgruppens opinion eller handling, t.ex. när en produkt eller tjänst ska säljas.

  Disciplinen utvecklades av psykologer på Harvard University redan 1990 när man så att 90 av konsumenternas val påverkas av anledningar utanför logik

  Se bara på hur mycket av reklamen idag som är uppbyggd på fullständigt ologiska grunder, rena rama tokerier, ändå fastnar det i folks undermedvetna. Hur fick en blå liten gitarrspekande gubbe folk att köpa värktabletter kan man undra över. Det borde väl rent logiskt varit tvärtom.

 202. Kristersson kan säkert upplysa mig med nyttan av muslimer i Sverige som inte kan språket, som inte arbetar, som inte följer svenska lagar, som inte följer svensk kultur och som ägnar sig åt brott, religiös fanatism eller andra inslag som vi aldrig behövt bekymra oss för förut och som tar Sverige 1000 år tillbaka i tiden. Vill gärna höra hans svar då ingen av de som kommer heller är flyktingar.

 203. Undrar hur många dom tror sig lura med den där pk-reklamfilmen? Reklambyrån som gjort filmen har f ö följt ”pk-rasmallen” till punkt o pricka …man lyckades t o m klämma in det obligatoriska afrikanska barnet på slutet.

  Nya M verkar bara bli Reinfelt 2.0

 204. Det kommer att bli många väckelsemöten de närmaste 100 dagarna. Det handlar inte längre om politiska övertygelser, utan om religiösa upplevelser.

 205. Vi moderater står upp för allas lika värdelöshet. Det ska vara lika för alla*

  *Utom för moderater förstås som är värda mer. I plånboken plus en och annan insatslägenhet i innerstan som vi tar från fattiga änkor. haha

 206. Det är alltså så här strategin ser ut för att locka tillbaka Moderater som gått över till Sverigedemokraterna? Lycka till med det Kristersson! Dömt att misslyckas och resultatet blir nog det rakt motsatta skulle jag tro, men det kanske är vänstermuppar som Moderaterna i själva verket vill ha som ”nya” väljare när allt kommer omkring.

  • Det är nog bäst (M) först kollar med (S) vilka rötter dessa (SDare) har, så det inte sedan blir käbbel om detta också, om (M) nu lyckas bättre än (S) med den bedriften så att säga.

   • Ja o det är ju iofs konstigt att S öht vill ha tillbaka SD-väljare eftrs de ju är Nazister hela bunten!

    • Först var de Nya socialmoderaterna med Löfven som helig Fader.. Nu är de Nya vänstermuppsmoderterna. Det klarna ju närmare valet vi kommer…

  • Jag tror att denna film riktar in sig på M vänster front. Där vill man ta de som tvekar mellan S och M.
   Det kommer säkert fler filmer.

 207. Det ryktas om att Fridolin ska använda sin kolbit nu. Han ska nämligen lägga på ett kol och fixa skolan på de 100 dagar han har kvar innan folket sparkar ut honom från riksdag och regering.

 208. Sverige behöver en politisk förändring vi kan inta ha på detta viset år efter år en slentrianmässig hållning är en förödelse för ett land ,nya vindar behöver syresätta landet och det är SD

 209. I en sagovärld ovan molnen rådde högtryck. En skrivande, stirrig fanatiker med kammad mittbena var het & hetsig: hela hans mästrande rödliberala värld höll på att upplösas! Hans godhets-ljug hade gått på grund. Han framstod nu bara som den odräglige, självutnämnda klassordningsman han alltid varit. Och hans storpappor & stormammor i politiken var på dekis! Fanatikern lade en sval, blöt handduk över skallen & bara gnydde..

 210. Anders Borg den gamle Moderaten, vill att S och M ska samregera. Ja då blir det tillfälle att åtnjuta dubbelt så många fester som idag ute i skärgården. Någonting måste man ju ha att göra som pensionär.

 211. Hur f-n skall dom komma UR den RÄVSAX dom försatt sej i både M & S
  och som drabbat HELA Folket…!

  Dom ÄR inte värda att göra ett Försök ens eftersom dom ÄR Orsak till SVÄRIGÄs förfall…
  Och NU ÄR dom väl Medvetna OM
  sin Okontrollerade Okunskap OM att blanda Religioner som SKAPAR HELL

  Sigtuna där Hr Kristensson bor i, har dom överhuvudtaget Invandrare där, isåfall endast Skötsamma eftersom man ALDRIG hör ett ljud om något annat, Grattis i så fall…!!

  Men isåfall så är Hr Kristensson helt ute och reser p g a dåliga erfarenheter OM hur det Är att Leva sida vid sida…!

  Han som alla andra småfolk vill bli Stora Obr vad dom gör, det ÄR s a s Drivkraften…!
  Innebär absolut INTE att man ÄR lämplig att Styra det Resliga Folket..
  som Alltid titta ner på en..
  Psykologiska teorier det där..!

  Nej Lätt & Lagom Jimmie Åkesson skulle NOG få den Respekten som KRÄVS för att Leda o Styra ett bångstyrigt Folk som Vi ÄR…!

  Den HÄR Gången har VI nog bestämt Oss för att ”Nu Räcker Det”

 212. Lyckas Ulf Kristersson fortsätta ge bort landet och svenskarnas skattepengar
  till massimporten
  kommer han bli rikligt belönad, precis som Reinfeldt

 213. Moderaterna är inte ett alternativ, de har stort ansvar för tidigare beslut, Sosse Light politik. Bidragspolitik och inga förändringar är agendan. Sverige behöver mindre politisk påverkan av våra liv, med skatterna har det tagit över din beslutanderätt. Vem vill vara medborgare i ett land där odugliga politiker bestämmer allt över ditt liv, där staten tagit hand om din plånbok, lovar allt och sviker allt.

 214. ”Lika för alla”, låter som ”Sida vid sida”.

  Sida vid sida, tillsammans hjälps dom åt
  staten och kapitalet, dom sitter i samma båt
  fast det är inte dom som ror, som ror så svetten lackar
  och piskan som kittlar, kittlar inte heller
  deras feta nackar.

 215. Vill det finnas svenskar som kommer att rösta på denne vidrige system-robot och hans parti? Jodå, det kan du slå vad om! Han gör ju ett så pass seriöst och pålitligt intryck – eller hur ?!

 216. Kriminaliteten ökar. Vad beror det på? -Det vet vi inte.
  Kriminaliteten minskar. Vad beror det på? -Det vet vi inte.

  • Det är förbjudet att ta reda på för det kan kränka vissa känsliga grupper… Och bara att säga så visar på att man vet resultatet.

 217. Lika skyldigheter för alla? Ska då även riksdagens finfolk sjukskriva sig när de är sjuka? Är det vad som menas? Och de bör heller inte ha sommarlov, utan enbart vanlig semester? Är det innebörden i budskapet?

  • Det du skriver är en av de viktigaste förändringarna som måste till omgående. Idag vet alldeles för få vad en skyldighet är.

 218. Intresset för Moderaternas falska floskler verkar vara begränsat.

  Bara 10.791 visningar på Youtube på 3 dagar.

 219. Nej du Ulf – det behövs mer än axelvaddar i kavajen för att nå upp till statsministerrollen. Vi har redan prövat två statsministrar utan moral och känsla för Sverige.

  Resultatet är en tummelplats för kriminalitet och bidragsberoende livet ut. Ulf Kristersson som statsminister vore spiken i kistan…

 220. Den nya ”riksfjanten” Ulf Kristersson är ett hån mot Sverige och svenskarna.
  Gick du på samma kurs som landsförädaren ”Ruinfeldt” ?
  Hyckleriet är gränslöst !

 221. Skulle du köpa en begagnade bil av denne man? Var den retoriska frågan i Presidentkampanjen. Det gällde Richard M Nixon. Jag skulle inte köpa av lille Ulf ” jag snor SD programmet” Kristensson

 222. Detta förrädiska parti har anammat den nya världsordning, som innebär ett avskaffande av den svenska nationen, en kraftig invandring skall bidra till att söndra ett folk, världsherravälde för en självutvald ”secret elite”, skall säkras genom inre splittring och sönderfall.

 223. Så sant som det är sagt. Skippa drömmen om höghastighetståg och satsa en liten del av den summan på löpande underhåll av befintligt järnvägsnät istället. Och vad gäller kopparstölder så är det väl ”bara” att stänga gränserna för fritt spring för det är väl den vägen kopparn tar tillsammans med sina nya ” ägare”.

 224. Om några ÅR kommer 11 000 Butiker läggas NER pga Nätet och ca 40 000 personer kommer drabbas av arbetslöshet, tillfälligt el permanent…

  Dessa behöver Utbildas NU till något
  Annat, när Vi nu VET i god tid..!!

  Vilken framförhållning har Du Uffe…?

 225. Skicka tandläkarräkningarna till moderaterna och be dem betala om de menar allvar med att det ska vara ”lika för alla”.

 226. Alla ska med…. minns ni den?
  Vi har dock ett annat problem som varken sjuklövern eller SD verkar ha noterat på radarn, men som säkert kommer att synas till valet. Den svenska kronan är i fritt fall. Enligt polsk TV kan bensinen kosta över 20 kr/l till valet. Redan nu märks det när bensinen kostar 50 öre mer för varje gång jag fyller på tanken.
  Nu är bensin inte allt, men det är en bra måttstock. Jag undrar om M kommer att säga ”lika för alla” även när priset på maten på butikshyllorna ökar med 25%, för det kan ni räkna med att den kommer att göra, samtidigt som lönerna definitivt INTE gör det i samma takt.

  • ”..när matpriset ökar..”
   När vi har en självförsörjningsgrad på under 40% är kronfallet en stark påverkan på matpriserna och det drabbar ALLA, inte bare de som kör feta törstiga bilar, det drabbar även fattigpensionärer!

   När kommer alla blindsossar att begripa det?

 227. Ju mer ojämlikt det blir desto mera verkar eliterna vilja tjata in det rakt motsatta budskapet. Hur politiskt overkligt kan det bli? Samhället liknar ju ett kast-system?

 228. Vårt land står inför enorma problem, problem som politikerna inte har en susning om hur de ska lösa, men dom är kloka nog att förstå att vi alla kommer att bli mycket fattigare. Alla lika fattiga Kristersson?

  • De kanske räknar med att det blir en för dem oönskad ny regering efter valet som de sedan massivt kan beskylla för allt elände som kommer upp men som är orsakat av de senaste 8 årens vanskötsel. Ingen kommer att få det lätt i höst.

  • Undra hur glad moderatväljarna är när han flörtar med S om migrationsfrågor. Röstar man på 7 klövern vet man inte vad man får. En sallad av alla partier. Röstar man på SD Sveriges enda opositionsparti, röstar man på landet Sverige!!!

 229. I grund och botten har moderaterna kvar sin ideologi med ett öppet Sverige. Kommer inte bli någon skillnad. Reinfeldt tyckte ju att Sverige tillhör invandrarna inte ur svenskarna som byggt upp landet. Den ideologin finns givetvis kvar i moderaternas tänk, samma i hela 7 klövern. Det är bara röst fiske återigen!

  • Vissa tänker långsammare än andra.
   Landet behöver en helt ny inställning till sitt självorsakade problem, och vad som måste göras nu.
   Vi måste få fram helt nya människor i ledningen.
   Människor som klarar av att ta de initiativ som krävs.

   • Exakt några som kan gå emot strömmen och sätta ner foten, just nu är det bara bruntungor som springer omkring i riksdagen!

 230. Lika för alla?? När hade vi det?
  Den positiva särbehandlingen av invandrare är bara en annan form av rasism.
  Det kanske ska vara, lika för Allah?

  M har inte lärt sig Någonting!

 231. Du Uffe..

  Den här filmen fungerar säkert på någon som är lobotomerad..

  Vi andra är inte lika fullt övertygade..

  • Du GUD, du ska inte underskatta storleken på den väljargruppen . Det kanske är slugt att vända sig direkt till den väljargruppen som andra
   kanske förbisett?

  • Är väl inte så otroligt. Sanningen finns ju där och det vore förfärligt om den statliga propagandan blev emotsagd med sanningen

  • De är livrädda för att sanningen ska nå folket för då förlorar vänstern en massa väljare.

  • Det kommer att SLUTA med att Folket INTE sätter på Tv eller Radio i Framtiden likt dom gjort med Papperstidningen, förutom när det ÄR Direktsändning av något som ÄR svårt att FEJKA..!!
   Alternativ Media ÄR fyllt med Individer som INTE Är Stöpta i samma Form, det gör dom UNIKA och Alla gillar Unika Individer framför STÖPTA..!

   TÄNK att dom Medvetet kör sej själva i Botten Trots förhoppningsvis en och annan KURS i Demokrati och Psykologi…
   BEKLAGLIGT….!

  • Ligger i sakens natur. De vill inte bli påkomna med att förmedla fake news och socialistisk propaganda. Hoppas bara att tillräckligt många genomskådar detta nu innan valet.

  • När man sedan får pengarna i handen så ska det köpas mat, kläder, bensin etc – och där är det minst 25% i skatt.

 232. Det finns nu ett alternativ för dom SD-väljare som funderar på att byta. Heter AfS. M är definitivt inget alternativ, eftersom dom inte kommer att genomföra något av sina valfläsklöften.

  • AfS är en bra alternativ, dock det är som att rösta mot alla. Det kommer inte hjälpa ett skit om man ger de sin röst. Glöm inte heller att man kan rösta hur man vill men vem det är som räknar och hur man räknar är minst lika viktigt. Det kan vi dock inte påverka, de flesta av oss iaf.

  • För små för att kunna påverka detta valet. Kanske nästa. Röstar man afs detta valet slänger man bort en röst som kan påverka.

  • Den/de som hetsar SD väljare att gå över till AfS är valarbetare åt 7klövern alltså har inget med sveriges bästa att göra.

   • Tycker inte Leifs kommentar är särskilt hetsande. För egen del blir det AfS och jag har verkligen inget till övers för sjuklövern. SD kommer inte få över 50% och Sverige kommer inte räddas i detta val. Personligen tror jag att det är bättre att få in AfS, för de kommer att våga säga det som behöver sägas då de inte låter sig bakbindas av hopp om samarbete med sjuklövern.

 233. Räkna med att det blir värre än med Reinfelt. Alltså värre än det värsta.
  Hoppas verkligen att SD tar hem segern som Sveriges största parti. Möjligheterna finns absolut eller är svenskarn så okunniga om vad som väntar i framtidens Sverige när vi blir både islamiserade och afrikaniserade.

 234. Upp som en sol ner som en pannkaka
  Kristersson och löven lika som bär
  Dom kommer passa kanon ihop och fortsätta söndra vårt land.

 235. Man måste tänka att detta är ”kraven” eller valfläsket beroende på vad man tycker. Finansieringen är en helt annan sak. Det här kräver att mycket ska öppnas det räcker inte med hjärtan.

 236. Sverige skriker efter raketforskare! Moderaterna kommer säkert fixa det oss! Speciellt vid nyår i Malmö märker man att är riktigt många som är kunniga i ämnet. Det är en fantastisk känsla när man kör och ser några raketer flygande från en bro mot din bil. Man blir så oerhört stollt över att det är så många riktigt begåvade männsikor som lägger sin tid och pengar på forskning. När en av raketerna träffar din bil från 200 meters avstånd då inser man verkligen att det öser en kompetensregn över Sverige. En riktigt ljus framtid väntar!

   • Då är det nog bara Finland som är kvar. Reser mycket i Europa, och de flesta är ungefär lika mycket ”berikade” som vi…

 237. Det är mångkultur som gäller för sjuklövern. Skall vi få till en förändring måste nog SD nå över 50%

 238. Nu krattas manegen för väljargrupperna, och när valet är över drabbas hela politikerkåren av plötslig demens. En sak är säker, dom jobbar inte för folket i största allmänhet, det är deras egna väl och ve som kommer i första hand. Ett toppjobb efter några mandatperioders svek-politik är tyvärr det som våra politiker jagar.
  ”Lika för alla” , vilken dum slogan, det går ju åt andra hållet, nämligen mer segregation.

  • Kanske ”Lika för allah” hade varit mer rättvisande. Hen Kristersson
   satsar troligen på att vinna över en massa s.k. Sossar med konstiga
   namn och mörk hy.

   • Tyvärr så tror jag inte att det spelar så stor roll vem av de 7 partierna som tar väljare från vem, då de spelar på samma planhalva hela gänget.
    Det enda dom är oroliga för är att SD skall ta välbetalda riksdagsplatser från dom, det är troligen huvudorsaken till det massiva motståndet mot SD. Demokrati existerar inte i Sverige längre.

 239. MODERATERNA ÄLSKAR BILLIG ARBETSKRAFT. HELST ANALFABETER?

  Med Kristersson fortsätter Reinfeldts massimport. Kristersson är en klon av Reinfeldt.
  Och arbetskraften skall helst bosätta sig i gettona där socialdemokratiska skattebetalare tar hand om dem.
  De är inte välkomna i de rika moderatkommunerna eller som grannar på fina gatan i stadskärnorna. Absolut Inte i Fredrik Reinfeldts och Henrik Schyfferts trappuppgång?

  Analfabeter som inte bryr sig om att gå med i facket och som kan slava åt etablissemanget och moderatväljarna är toppen. Kan de också rasera alla välfärdssystem i Sverige, som Reinfeldt ville men inte hann med, är det toppen.
  Då kan han och klonen privatisera all offentlig verksamhet och sälja till hans polare, riskkapitalisterna i USA.
  De som stod för största delen av hans lön på 22 miljoner kr förra året.

  Med Kristersson fortsätter massimporten som vanligt. Utåt låtsas man villja strama åt invällandet. Bakom kulisserna är det massimport som vanligt!

  • Så kan det vara , men korkade analfabeter som inget vet själva är inte heller bra !

   På mitt jobb så har vi sådana som inget fattar själva , dessa är städare och bl.a så tvättar de HELA toautrymmet med toalettborsten . . de står alltså och målar ut bajsbakterier på handfatet och allting . . Att säga till eller att byta firma som städar gör inte mycket skillnad , vi har provat allt snart ! !

 240. ”Lika för alla”… Det är ju just det vi inte vill.
  Vi vill inte att nykomlingar ska ha samma bidrag eller pensioner som vi som betalat in pengarna. Dessutom visar det sig att de får mer pengar än vi i många fall.
  Nä du Uffe, du får allt hitta på något bättre. Sverige åt svenskarna, kanske? Eller Bevara Sverige Svenskt? Utmärkta paroller i dessa tider.

  • Det är nog Junker och andra Kommunister i EU’s ledning som vill passa
   på och finansiera ett Revolutions-Garde, som dom kan skicka till Ungern
   och andra nationer inom EU som tänker ”fel”.

 241. Det framstår som allt klarare ,allt snabbare att inget land i världen har ett större behov av Trump än det av politiker sönderkörda Sverige.

 242. OT,men ändå: Journalistikprofessorn Jesper Strömbäck,känd migrationsförespråkare tillika,varnar nu via SVT för att läsa alt.media utan förlita sig på gammelmedia -där finns sanningen och ljuset!
  Något som vi sett exempel på,bl a DN har beslagits med flera fake news -och ironiskt nog ingår DN i den tribun som ska,med statliga pengar,granska var fake news kan påträffas……
  Visst är det väl vackert ?

  • Att det skulle gå så det begrep alla som kunde tänka klart men det är majoriteten av svenskarna som röstat på 7-klövern som är skuld till detta vansinne.

 243. En väldigt intesägande reklam som knappast kommer att generera några röster. M verkar tafatt och de vet inte hur de skall förhålla sig till det multietniska Sverige, eftersom det ldrig vart på deras program. Under den buttra Reinfeldt skulle M helt plötsligt ta emot flyktingar utan begränsningar. Det har vart få i det partiet som inte fnyst åt icke europeiska flyktingar generellt om de inte tillhört en bildad elit, vilka flytt en kommunist diktatur.

 244. M kommer INTE att avvika särskilt mycket från Ruinfeldts politik , jag misstänker att det sitter en slags ”styrelse” bakom partiledaren som har den egentliga makten . . Detta gäller nog hela 7-klövern , de kan ha samma ”styrelse” allihopa känns det som ! ! ?

  • De, politikerna, har låtit det gå för långt och irrar nu runt efter lösningar som det måste till drastiska åtgärder för att reda ut. Enda lösningen är ett vi och dom tänkande, och den tanken undviker de som pesten

 245. Undra varför ”Kommentarer har inaktiverats för videoklippet” på Youtube? ; )

  Har Näthatsgranskaren,Tomas Åberg – ”nättrollens värsta mardröm” – fått jobba övertid?

 246. Den Renhårige var väl med och drev igenom Allas Lika Värde?. En fantastisk floskel som kan stoppa folk och åtala folk.. Duger i alla sammanhang. UK , med pall i näven, tassar på.

 247. Passa vad du säger. Pensionärerna tar dig kanske på orden. – Ja, dumma mig, det har ni ju tänkt: Lova, lura – och sen finns många av dem ändå inte kvar till nästa val (ihjälsvultna).

 248. Invandrarna betala sin tandvård? Socialbidragen sänkas till nivån för svenskar? Föräldrapenningen inte längre vara retroaktiv för barn födda i bushen? utan som för arbetande, svensk, idog mor – som den var avsedd för en gång.

 249. Ulf : Christer Pettersson var mer trovärdig än dig. SD kommer på grund av det att utklassa er Moderater i Valet September 2018.

 250. Haha
  ’Di rapporterade på måndagen att Moderaterna kommer att låta marginalskatterna ligga kvar på 60 procent under nästa mandatperiod trots tidigare tuffa utfästelser om att ingen ska betala mer än hälften av sin inkomst i skatt.

  Det fick Svenskt Näringsliv att gå i taket, och nu kommer kritik mot det moderata beskedet även från akademikernas och tjänstemännens fackliga centralorganisationer.

  ”Jag tycker det är ett väldigt olyckligt besked man nu kommer med. Men jag är inte helt förvånad. Vi hade ju en moderat statsminister och finansminister i åtta år och man gjorde ingenting åt marginalskatterna då heller”, säger Göran Arrius, ordförande för Saco, som har 700.000 medlemmar’

  Börjar de fatta att socialistmoderaterna kommer sätta sig i regering med S och vansinnet kommer fortsätta?
  Nä, de flesta fattar inte hur socialistiskt samhälle Sverige är.
  Det ingår i socialism att ha högt skattetryck och usel vård och skola (jmf vad man borde ha 2018, INTE jämfört med Sverige 1830, eller med Bangladesh…)

 251. Nej du, Kristersson, mig lurar du inte. Sista gången jag röstade på Moderaterna var 2006. Jag kommer inte tillbaka. Ni har svikit oss konservativa å det grövsta med er multikulti, HBTQ och feminism. Nu är det SD, AfS eller MED som gäller framöver. Moderna partier med det bästa i åtanke för Sverige och svenska medborgare.

 252. Klippet ger dålig eftersmak.
  Till mig säger det att det blir som vanligt efter valet om herr K kommer till makten.
  Mer PKsmörja åt alla lalallaaallaa.

 253. Själv skrattar jag när C säger ”ända in i kaklet”. Detta var ju Mona Sahlins favvouttryck!!!

 254. Lite roligt att Moderaterna använder sig av uttrycket går som tåget… Misstänker att det var ett sedan de nyttjade SJ:s tjänster 😉

  Om man röstar på moderaterna kan man lika gärna rösta på Löven. Dessa två herrarna har gjort det till sitt livskall att stoppa SD bara för att det är SD.

  Mogna och förnuftiga herrar vi har där uppe i Rosenbad.. Känns tryggt att veta att de tänker på sverige

 255. Bra Moderater! ”Lika för alla” är ju kommunism som på Kuba för bövelen.

  ”Vi behöver ett Sverige som håller ihop” är ju också en toppenslogan som påminner om Socialdemokraternas ”alla ska med”!

  Det viktiga med floskler i valtider, som ska lura människor, är att de kan betyda vad som helst och det har Moderaterna absolut lyckats med.

  Nya idioter föds varje dag. Frisyrer och retuschering lär också vara viktigt för att lyckas att få med sig idioterna.

  • Moderaterna och Såssarnas valfäsk är ovanligt härsket i år.Man stjäl SDs invandringpolitik rakt av snart för att få makten.Hycklare i världsklass,gå inte på det utan rösta bort gänget.

 256. Extremt dåligt och okonstnärligt gjord filmsnutt. Jolmig. Jolmig musik. Taskigt regisserade repliker. För övrigt: Vem fasiken kan tro på moderaterna med det facit i hand vi har?!

 257. Det var väl bra!
  Ett rasistiskt Sverige är ett svagare Sverige.
  Men jag ska inte rösta på M.

 258. Hahahahaaa jo tjena hoppsan senast vi hade ljugande moderater på plats var när dom plockade röster på att lova att inte biltullar skulle införas, dagen efter valet gick dom ihop med extremvänsterpartiet MP och totallurade sina väljare!
  Nej tack, moderaterna går helt bort i valet, dom är största ljugarna bland alla partier!
  Min röst hamnar på S såklart – nej nej, på SD ska det naturligtvis vara!

 259. Kollade filmen efter att ha skrivit min kommentar nedan, nu när jag sett Lika För Alla(h) ser man att de grova moderatlögnerna fastnar i halsen på dom! Rösta bort hela 7-klövern! Inte fan kommer dom att exv införa samma badtider för män och kvinnor om dom kommer från en extrem mörkerkultur, Moderater är sverjets största lögnare!

 260. Så mycket klister har inte Kristersson och moderaterna för att kunna limma ihop det sargade Sverige.

 261. SD vill samarbeta med patrasket. Ge ett bud i stället till moderaterna att SD röstar med moderaterna i samtliga frågor om de ger invandringsfrågan till SD. Då slipper SD ta ansvar för vad moderaterna gör inom alla andra frågor. Ett regelrätt samarbete med Quislingar är aldrig lönsamt i längden.

 262. Fattig eller rik, Svensk eller utlänning, ung eller gammal. Det spelar ingen roll. I moderaternas Sverige har vem som helst möjlighet att bli överkörd på Drottinggatan.

 263. Normalt gillar jag inte lytes-komik. Men han påminner ta me faan om Joseph Goebbels. Då inte bara till utseènde.

LÄMNA ETT SVAR