I enlighet med att avtal som upprättats mellan Frankrike och Marocko kommer fyra marockanska poliser att skickas till Paris för att assistera sina franska kollegor med de unga migrantgäng som sprider skräck.

Det specifika området i huvudstaden marockanerna ska patrullera är Goutte d’Or där många migranter lever på gatorna och våld, droger, prostitution och sexuella trakasserier är utbrett.

Enligt fransk polis har antalet brott i området ökat dramatiskt sedan förra året då migranterna, varav många är marockaner, kom dit.

Hela 813 gripanden har gjorts under denna tid.

De marockanska poliserna kommer inte bara assistera sina franska kollegor utan även försöka identifiera migranter som ska skickas tillbaka till Marocko.

Tidigare i år skrev 1 600 invånare i Goutte d’Or under ett brev till myndigheterna där man krävde att de tar itu med problematiken orsakade av migranterna.

Utöver förolämpningar och sexuella trakasserier har kvinnor även nekats inträde på vissa kaféer just för att de är kvinnor. Vissa kvinnor har börjat ändra sättet de klär sig och vägarna de tar på medan andra slutat gå ut helt.