Migrantkaravanen: Trump har stängt gränsen och godkänner dödligt våld

Delningar

På torsdagen uppgav den amerikanske presidenten Donald Trump att han skrivit under ett dekret om att stänga gränsen gentemot Mexiko. Han ska även ha gett klartecken till de tusentals soldater som skickats till gränsen att de kan använda dödligt våld.

Migrantkaravanen från Centralamerika har blivit något av en symbolfråga för Trump som i valkampanjen hade just ett stopp för den illegala invandringen som en av sina huvudfrågor. Han har klargjort att migranterna under inga omständigheter kommer tillåtas att ta sig in i USA.

LÄS MER: Våldsamt där migrantkaravanen dram fram i Mexiko

Trump understryker att karavanen innehåller kriminella och att det rör sig om ”rough people”.

Ifall situationen eskalerar hotar presidenten med att stänga ned gränsen mot Mexiko helt tills vidare. Trump kan även tänka sig att straffa Mexiko ekonomiskt genom att stoppa exporten av bilar till USA.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

448 KOMMENTARER

 1. Denna migrantstorm har nog valt fel land att försöka tvinga sig in i. Till och med mexikanerna avskyr dem, och när dessa ”flyktingar” försöker sig på USA lär de bittert få ångra det.

  Och det med all rätt. Tänk om Sverige hade kunnat våga vara lika tuffa… Istället för att försöka gå ner på knä och BE dem komma hit. Av någon outgrundlig anledning.

 2. Trump går från klarhet till klarhet, Sverige går från ingen regering till ingen regering till en regering som egentligen inte är en regering utan nyval kostar för mycket och ingenting ändras och ja nu skriver vi på denna FN resolution om öppna dörrar och ja det blir nog bra och hur mycket skulle vi få i pension o ja om vi gör ett gästspel som landshövding eller styrelseproffs vad ger det , ja vilken gated community blir bäst sen o ja hej väljare..

 3. Presidenten har ”gett klartecken att använda dödligt våld”. Så soldaterna ska kunna göra nattliga räder mot karavanen och avliva dem? Knappast. Trump är ingen Dutarte. Vad han säger är att det kan bli fråga om att använda dödligt våld och det är ju självklart om det sker i självförsvar. Samma gäller ju för alla i trängda lägen.

  Om Trump hade beordrat mord på illegala migranter hade han klassats som mördare. Så det har han förstås inte gjort.

  • Vi vet hur fake news jobbar. Jag stödjer både Donald och Duterte.
   Duterte har rensat upp ordentligt bland kriminella knarkhandlare.
   I Thailand hade man även kriget mot knarket för om det var tiotalet år sedan eller mer. Knarkhandlares existens bör ses i skenet av vad de åstadkommer.
   De åstadkommer kriminalitet och död i deras spår.
   Ont måste med ont fördrivas.

 4. Tänk om Sverige hade en ledare som Trump med rätt kaliber, som förstår att skydda det amerikanska folket!
  I Sverige är det tvärtom, här ska vi svenskar utrotas!
  Undrar hur hutlösa svenska folket kan bli, som röstar för sin egen dödsdom??
  Det borde bli ett upprop vid Riksdagsval att skriva under på ”när vill du dö”

 5. Vilka människor kommer Sverige att möta vid sin gräns när/om de skriver på FNs resolution om flyktingar? Ja, personligen tror jag vi kommer att få hit en hel del av de 14 miljoner jemeniter som riskerar svält. Man kan lägga ihop ett o ett : ”Dubbla priset för mjöl och tre gånger dyrare ris än före kriget. Det finns mat i Jemens butiker – men saknas pengar att köpa den för. 14 miljoner människor riskerar svält, varnar FN. ”https://www.svd.se/nodrop-fran-jemen-familjer-svalter-i-tysthet
  Jemens utsikter för fred i landet ser plösligt bättre ut.
  Nu står det klart att fredssamtal kommer äga rum i Sverige, där båda sidor deltar, rapporterar AFP.
  USA:s FN-sändebud för Jemen, Martin Griffiths, uppger att han ”inom kort” ska kalla till möte. – Vi förbereder oss för att vi, när parterna är redo, ska kunna ta emot dem i Sverige. Här litar vi också på (FN-sändebudet) Martin Griffiths och vi hoppas att det blir av, det behövs för alla som svälter och dör i Jemen. Det är hög tid att vi faktiskt får till fredssamtal, sa utrikesminister Margot Wallström till TT tidigare i veckan.https://www.expressen.se/nyheter/ett-fredsavtal-for-jemen-kan-anordnas-i-sverige/
  Om Sverige skulle ta emot en hel del jemeniter så talar vi mest troligen om att vilken syrier som helst kan anses högutbildad i jämförelse. Yemen är i princip snart slut som land i vilket fall som helst. Redan för flera år sedan kom nyheten att landets grundvattenreserver börjar nå sitt slut och ja blir i princip ett livlöst ökenområde. Kan vara bra å faktiskt fundera över hur det kan bli.

  • hur gick det med det skumma avtalet med saudi att bygga vapenfabrik där till dom ??
   vi skall inte ta emot jemens befolkning punkt.
   inte vårt ansvar, skuldbelägg saudi som bombar de stackarna, saudi borde ta ansvar de är rika och är av samma ökenfolk i grunden, UN kan dra åt h-e med sin fördelningspolitik.

 6. När står vi vid Öresundsbron och färjehamnar? Just det ja, endast feminina män, kåta kärringar och unga allt åt alla pappa betalar tjejer med anhang som står där. Migranterna måste ju på allvar trott att svenskarna är totalt korkade.

  • Sverige har ett geografiskt drömläge för att kunna hindra oönskad migration. Problemet är det svenska folket haft det för förspänt. När de verkliga indragningarna i välfärden sätter in kommer svenskarna att bli medvetna om hur dumma de varit. Men då är det för sent för gemene man, etablissemanget klarar sig alltid.

  • jag är med, är du ?
   helsingborg och stoppa zigenare, nånstans måste vi börja, eller nått förvar och sopar banan med socialister,, börjar få konstiga ideer börjar få nog av allt nu, tankarna kommer spontant..
   en sak är klar vi måste börja organisera oss.

 7. kom till väst och få allt serverat, vilka kan inte tacka nej till ett sånt erbjudande när man är full blodad egoist?

 8. Citat Trump. En nation kan inte existera utan starka gränser.
  Det är just detta globalisterna vill avskaffa, nationerna. Arbetar och medelklassen i världen skall ha det jämlikt. Ett slags globalt medelvärde på välfärd. Viltet betyder i väst att levnadsstandarden halkar ned på nivå med Indien. Dumsvensken ställer gärna upp på att ge bort allt våra förfädrar slitit samman.

 9. Göra det enkelt för sig….. Släpp in 30miljoner banomatturister… Låt det gå åt helvete….. Bättre att resa sig ur askan än att leva i ett helvete….

 10. Trump hade vallöften som han bockar av. Han hår folkets ärenden. USA kommer aldrig släppa igenom några migranter. Skillnaden mellan Trump och flera ledare i Europa är att han är man..ich agerar som en MAN.

  Storbritannien har en kvinna.,som agerar som en kvinna.,alltså får fram ett svagt Brexitavtal.

  Tyskland har en kvinna..som agerar som en kvinna..agerar svagt och släpper in 1 miljon migranter.

  Frankrike har en pojke..som agerar som en pojke..han går globalisternas ärenden.

  Sverige har en inkompetent och mindre begåvad man..som agerar som en person med ” mindre vetande”..som släpper in 163 000 personer under 1 år.

  • Nej, fy fan, ni vill inte ha dessa manniskor i Sverige. Dessa man
   ar mestadels kriminella och latmaska som aldrig velat gora nagot
   nyttigt for sig sjalva och sin egen existens.
   Ja, jag forstar att du skojar…………..

 11. Den så kallade migrantkaravanen är väl egentligen att betrakta som en invasionskaravan?

  Trumps beslut handlar ju att försvara USA med det våld som krävs mot invasion.

 12. Denna migrantkaravan bestar mestadels av man i militar-alder (16 – 55).
  En god van till mej har i Kalifornien som kommer ifran Honduras sager att
  dessa man ar mestadels kriminella och vill inte arbeta. Det ar darfor de vill
  komma till USA och leva pa ”socialen”.

   • Ja, jag ser att du ar helt och hallet oinformerad om USA.
    Till exempel Kalifornien, San Francisco. Hemlosa fran resten av
    världen kommer hit och far mycket ”underhall”.
    De anvander pengarna till knark och forstora sina liv.
    Se: Bay Area Homeless – Concern or Crisis, part one.

    • kalifornien är väl ett vänsternäste? alla hippies skulle dit en gång i tiden.

     jag har aldrig vart där själv men fått uppfattningen att i usa får man jobba för mödan, ibland 2jobb. ja om man inte vill sälja knark då, det verkar ju vara framtidens melodi.

     • Kalifornien ar inte den enda staten. New York, (New York)
      Massachusetts, (Boston), Florida, Washington (Seattle),
      Washington D.C., Virginia etc. Det finns fler men jag
      kommer inte pa just nu.

     • ja östkusten är väl samma visa…det är väl där emellan dom normala bor.
      dvs dom som äter grillat majs och har pumphagel hänger över bakrutan på en -76ans cheva/dodge/ford pickup.?

 13. Det skulle vara intressant att veta hur denna karavan försörjs och underhålls. 10 000 man som förflyttas flera 100 mil relativt samlat. De logistiska utmaningarna med att förflytta en militär division är enorma över långa sträckor. Vad jag förstår är heller inte mexikanarna välvilligt inställda, 5 ton människoskit vid det senaste övernattningsstället kan inte vara uppskattat. Det är inte bara handla i närmaste butik med så många i karavanen. Hur hålls karavanen samman. Bara detta måste vara omöjligt till fots under så långa sträckor. Det luktar lite Soros-samordning.

  • Det ar soros. Han gor allt for att underminera President Trump.
   Han (Trump) star i vagen for soros planer att ”globalisera” USA.
   Amerikanerna vill inte det och Presidenten representerar och
   respekterar vad de vill, inte vad politikerna vill.

  • Nej då, det här är desperata flyktingar som flyr från död och förtryck. De flesta av dem är välutbildade, och de kommer att göra USA bättre. De är entreprenörer, läkare och absolut inte kriminella män som aldrig någonsin kommer att tillföra någonting positivt till något land, än mindre ett utvecklat i-land. Och även om de kanske skulle föra med sig en kostnad i början, så är de en vinst på lång sikt. Visst, andra och tredje generationen kommer troligen att vara rena bördor också, men en dag…då händer det, då kommer de tjäna på det, precis som Sverige tjänar storkovan på invasionen! Woho!

 14. Från: Ali Baba Andersson
  Skickat: den 23 november 2018 18:41
  Till: EUmedborgare Amnesty; [email protected]
  Ämne: SV: Bostäder till migranter

  Dom bor INTE här dom vistas tillfälligt här , Ni är ute och cyklar.
  Bygger nån bostad år mig om jag ens åker till Danmark som Svensk än mindre de länder Ni åsyftar de komma ifrån trotts att man där får 300 Miljarder årligen av EU för att fixa detta !
  Det är ett problem som Ni löser genom att inte rikta ert godhetsknarkande lite mer söderut . Nej andra länders bostadsproblem är inte Sveriges problem mina barn26 & 27 år är bostadslösa. FN tramset är från 1971 och då fanns inte dessa problem och bör uppdateras dessutom är det ingen lag !
  Nej , Skärpning Amesty kom ned på jorden och ring Rumänska , Polska Bulgariska Amassaderna iställlet med era s.k illegala migrant/zigenarproblem !

  // Ali Baba
  Från: EUmedborgare Amnesty <[email protected]
  Skickat: den 23 november 2018 16:43
  Ämne: Re: Bostäder till migranter

  Hej Ali !
  Alla människor har rätt till boende.
  Om du själv tvingades sova utomhus skulle du troligen förstå behovet. Och om du saknade möjlighet att ge dina barn mat skulle du förstå varför de kommer hit, trots risken att tvingas bo utomhus.
  Läs gärna mer på: http://www.amnesty.se/människa
  Med vänlig hälsning,

  Mats Engman
  Amnesty

  ———- Forwarded message ———
  From: Ali Baba
  Date: tors 22 nov. 2018 kl 15:49
  Subject: Bostäder till migranter
  To: [email protected]
  Varför det ?

  • Nej, men utländska företag placerar sina fabriker i u-länder av ekonomiska skäl (speciellt när u-landet är granne till USA). Robotar utför det mesta arbetet, men viss personal behövs. Hyra, el etc är dock betydligt billigare i u-länder än i utvecklade länder.

   • viss personal? bara på torslanda fabriken jobbar det 5000 pers.

    robotar i all ära men det går inte att komma ifrån handpåläggning av olika slag. en modern industri 2018 kan man inte bara ta folk från gatan som många tror. det gick på 70-talet.

    • Hur många jobbar på golvet? Och jag hoppas att du inser att Volvo fortfarande har tillverkning i Sverige av en enda anledning: PR. När det gäller att ”på denna station skruvar du i dessa fem skruvar” så kanske man inte vill ha någon direkt från gatan, utan en 45 minuter kurs krävs nog först.

     Men visst, det behövs att någon utför vissa enkla moment mellan robotarna. De flesta på denna planet klarar av sådant (undantag vissa med fysiska handikapp, och de med väldigt grava mentala handikapp).

     De företag som tillverkar (eller åtminstone skruvar ihop de sista delarna) i Mexiko designar knappast kommande bilar där, så den höga kompetens lär skina med sin frånvaro.

     • ok fair enough. jag har aldrig jobbat på löpande band.
      men dock inom industrin underleverantörer.
      dom är så pressade att dom behöver folk som faktiskt kan något… jag ser det dagligen…denna dröm från ledningen att ta in folk som inte kan ett skit, och det slutar på samma sätt varje gång, ” jo men dom trycker bara på start så kommer det fram bitar” njaaaaa…inte riktigt så. väldigt sällan är det så enkelt. enkla industrijobb må finnas vid löpande bandet, ev någon slags montering på andra ställen.

      påstår dock inte att det krävs raketforskare till fabriker, men det krävs faktiskt mer än att skruva i 5st skruvar. kanske annat i mexico.

      dom är 5man på 5 skruvar? pga svårighetsgraden?

      att ta någon från gatan för att tex programmera robotar, eller testa hur mycket kraft som behövs för att spräcka svetsar. byta skär på datorstyrda fleroperations CNC maskiner, lägga upp en skärplan och köra in plåt samt starta en laser skärare….på 45min? nja

     • Fast nu handlar det om fabrikerna i Mexiko. Likt andra u-länder så tävlar de med billig arbetskraft. Det finns enbart en anledning att lägga en fabrik i ett u-land: man tjänar ekonomiskt på det. Länder som Sverige och Norge kan inte tävla med billig arbetskraft, låg hyra, billig el, låga skatter etc, utan vi tävlar i stort sett enbart med kompetens (vilket är rätt lustigt, med tanke på ”våra” politiker). (Undantag om det är för Google eller Facebook, företag som inte erbjuder arbetsplatser, men som regimen kan använda för att tysta meningsmotståndare)

      Länder som Mexiko, Indien och Kina tävlar med billig arbetskraft. Det är klart att det finns välutbildade och intelligenta individer i dessa länder, men de utgör en liten del av de anställda, och med nätverk etc så är det bättre att lägga den delen av verksamheten i utvecklade länder.

 15. Europas egna invasion:
  Flyktingbåten Open Arms ligger nu utanför Libyska kusten i en uppsamlingszon för ”båtflyktingar”

  Open Arms ( Search&Rescue)
  18-11-23 17:44 / 0.0 knop

 16. De första som flyr krigshärdar är kriminella eftersom de har pengar, för att bygga upp nya kriminella nätverk i nya landet.

   • Just den kategori som Merkel släppte in 2015,även Sverige.Till övervägande del unga män som lämnat kvinnor och barn i sticket.Och enligt säker källa fanns (finns än?) i Libanon ca 400.000 unga syrier som deserterat -dem vill Assad väldigt gärna byta några ord med.

 17. Dödligt våld är det enda språk inkräktarna förstår. Må Västerlandet resa sig och driva ut medlöparna och lycksökarna.

 18. Soros sponsrar invasionen som är en ren provokation, så det är helt i sin ordning att stoppa den vid gränsen, så kan Soros reda ut sin skapelse bäst han vill..

  Om folk råkar illa ut under den här kampanjen så är det Soros som är ensamt ansvarig………….

 19. Är det någon som på allvar tror att denna så kallade migrantkaravan uppstår ur tomma intet
  Samtidigt blöder mitt hjärta för oskyldiga kvinnor och barn som utnyttjas för att ställa President Trump i dålig dager

     • den är organiserad, läser du endast svensk dum media ?
      men det spelar ingen roll, migration till usa är inte lösningen, migration från fattiga länder till rikare är inte lösningen på fattigdom det är en socialistisk utopi,, var väl en socialistisk stat som krascha i sydamerika som var startskottet.
      kan du inte se vilka problem migration innebär för vilket land som helst ?
      om de skall kunna frodas i det nya landet krävs utbildning och för utbildning krävs skolor som kräver nya lärare, byggare som bygger skolorna osv planering osv..
      befolkningsökning är inte att leka med !

      kolla gum balls/migration med jeff beck den långa versionen och återkom.

      det blir som i afrika tiden att få fram skolor finns inte befolkningsökningen är så katastrofal att det inte finns tid att få fram skolor så att alla kan få utbildning.

     • Nja, så enkelt är det inte. Det handlar mycket om att fördela jordens resurser….. Vad menar du med att marschen är organiserad? Av vilka i så fall, mer än av de som deltar……? Länk.

     • öhhh som sagt läs annat än svensk media.
      fördelningspolitik är du t.o.m kommunist ?
      se till att stoppa jordens befolkningsökning i fattiga länder där har du lösningen.
      nej det är inte så enkelt se vad det blev av med afrikas kornbod, de lyckades helt själva förstöra en fungerande agrokultur som sedan byggdes upp igen av vita farmare som sedan slängdes ut och nu ber dom på sina bara knän att de skall komma tillbaks och nej det är inte sydafrika vi pratar om.
      men väl svarta människor med låg inteligens läs utbildning 🙂
      att lösa problem innebär inte lösa problem som en socialist tänker..

     • gott om plundring, våld och våldtäkter som följer vågen. Dessa krepper vurmar över, inte att de ska bidra till samhället utan bara få allt serverat. Inte svårt att fatta att sverige är som det är i dagsläget med sånt folk.(inte glömma soros pengar bla med förnödenheter)

    • Säkert inte,men det betyder inte att de har rätt att utan vidare invadera ett annat land och kräva allt. Jämför här Bosnien som nu sägs ha ca 20.000 migranter som försöker forcera gränsen norrut,till länder som flödar av mjölk och honung.
     För att ett fritt land skall så förbli måste i yttersta fall obehagliga åtgärder vidtagas, för att förbli ett fritt land,där etablissemanget sätter landet och sina invånares intresse främst.

     • USA kunde gjort mycket preventivt långt tidigare för att förhindra det här!

      Varför hjälper de inte Venezuelanerna? Visst styrs landet av en diktator, men man måste försöka hjälpa till så de kommer på fötter!

     • Det är inte andra länders ansvar, precis som andra inte har ansvar för sverige och sin diktatur. Varför väljer de idiot politiker? ska dumhet belönas?

     • Nej det ska vi inte. I den riktiga världen överlever den starke. Att gå emot det naturliga urvalet är både dumt och farligt. Om det finns hungersnöd i ett land så kanske de ska tänka på annat än att skaffa ungar. Jag har noll empati för idioter.

     • Varför klarar inte Venezuela av att klara sig själva?
      I fråga om naturtillgångar (olja) så är ju Venezuela ett av Syd-Americas rikaste länder.

     • tyvärr pissade socialisterna bort det, innan va det mycket bra men det visar hur dumma folk väljer sina ledare.

     • Tyvärr är det den enda rimliga förklaringen. Även Sverige är ju drabbat av de som ”trott” på politikers lögner de senasta decennierna.

     • Nej. Stryp Alla resurser tills de själva avsätter Maduro. Du förstår inte alls den konflikten, de vill inte ha USA där. Många invånarna avskyr ickesocialistiska länder

  • ha hahaha hahahHAHAHA, måste va grov sarkasm i texten eller total hjärnsläpp. Inte andras ansvar att göra de som kallas för fattiga bättre. Man måste va helt iq befriad om man stödjer något så idiotisk. Näh jag e fattig i sverige, ska jag då få komma till ett annat land som gör mig mer förmögen? Inväntar flygbiljett, pengar och ett bra hem……

   • Men då är det ok enl krepper, bara 3e världre som har tillträda till smörgåsbordet, vi andra ska slita för smulorna och tacksamma om vi ens får några fördelar.

  • Inte Trumps problem att de inte jobbar och tjänar pengar. De är inga flyktingar, endast lata migranter som är sugna på bidrag.

 20. OT: Hörde en debatt mellan EU-parlamentarikern Cecilia Wikström och historieprofessorn Lars Trägårdh i SR Studio ett. Intressant att höra Lars Trägårdhs synpunkter på migrationsproblematiken. Befriande att höra en person som använder förnuftet för sin analys. Cecilia Wikström diskuterar enbart utifrån sin ideologi och verkligheten verkar ointressant för henne. Värdelös mundiarré. Helt kass. Men tjänar bra på att sitta där i EU-parlamentet.

 21. Som en som har bott i USA i över 50 år kan jag intyga att Donald Trump är det bästa som har hänt här i USA sedan Ronald Reagan.

   • näst intill omöjligt, precis som andra länder med sina statsskulder. De sätter sig på gränserna så andra invalda politiker inte kan göra något åt saken, ex finns i sverige.

    • Med eller utan Trump så skenar USA upplåning
     Valutareserv juli-augusti 2018
     Kina 3100 miljarder dollar
     Ryssland 460 miljarder dollar
     US 120 miljarder dollar
     Kina Ryssland Indien Iran m.fl jobbar oförtrutet på att ersätta dollarn med egna valutor
     Det kan bli ett bryskt uppvaknande
     för somliga

     • så klart, hjälper inte att centralbanken är privatstyrd. Glöm inte sverige, frankrike, spanien, tyskland etc etc satts i fällan pga dumma politiker som ger bankerna för mycket svängrum. Trump ville få bukt på detta men som vilken klartänkt person kan se att det tar mycket lång tid.

     • Det är två problem med hans skattesänkning. Underskottet i USA ekonomi. USA har redan en statsskuld som är mer än 100 % av BNP ligger i närheten av Italien och Grekland. Vid högkonjunktur brukar resursutnyttjningen varahög. Om man sänker skatten så ökar efterfrågan och kan leda till att inflationen ökar. Däremot vid lågkonjuktur är det låg aktivitet och en skattesänkning kan stimulera efterfrågan för folk får mer pengar och därmed sätter fart på ekonomin

     • När du väl förstått hur världsekonomin fungerar kan du återkomma.
      Så här långt kan du ju efter bästa förmåga berätta vem av samtliga av världens länder är skyldiga ”pengar”?

  • Endast via konservativa krafter kommer USA överleva. Tummar man på konstitutionen så kommer landet vara i ruiner efter några år

 22. Min gissning är att vi snart får se Infiltrerade prickskyttar som skjuter på bägge sidor som vid Majdan protesterna. Sedan kommer MSM börja skrika om att Trump är som Hitler och att han måste åtalas.

 23. En sann patriot. Vill inte missa golfen. Så pratade med militärerna vidgränsen vid gränsen på telefon, trots att han var i Florida inte så långt från Texas

   • 40 mol längre än han tog sig för att spela golf för något som han lagt ned så mycket arbete för att få till.
    .

  • Du verkar vara en sann anarkist som likt globalisteliten driver på folkmordet på vita. Vad gnäller du om, Sverige är ju rena sosseparadiset

  • ”I’m going to be working for you. I’m not going to have time to go play golf.” –Donald J. Trump, August, 2016

   hittils, 151 goldklubbsbesök….
   Total kostnad till dags dato $ 80 000 000.

 24. Tänk om vi kunde hyra in Trump som vår ledare under det kommande årtiondet.
  Då hade Sverige haft en liten chans att bli Sverige igen.

  • Sweet dream…
   …men i verkligheten får du S och MP och C och L och V – så du behöver inte fundera länge hur det kommer att sluta.

 25. Måste vara en fantastisk känsla att ha en president/regering som faktiskt kämpar och gör det bästa för sitt land och dess invånare…Militärerna känner verkligen att dom gör något bra och uppskattat för sitt land (förutom dom sinnessjuka demokraterna). När kunde vi känna samma sak i Sverige senast…ngn som minns?

 26. Mexiko med sin korruption, drogkartellerna och distributionen till USA är ett hot mot USA. USA är ett hyggligt land med mänskliga rättigheter annars skulle de sätta hårt mot. Och om inte det hjälpte, invadera och ställa ansvariga inför rätta. Tycker USA är alldeles för mild i sin behandling av ett land som hotar deras säkerhet.

 27. Ursäkta om jag är långsam: hur i brinnande helvete är det möjligt eller berättigad att en enda eller ett antal människor får för sig att:
  ”Nu ska jag passera ett antal gränser, kommer illegalt till ett annat land, för jag VILL leva där”
  Med vilken rätt? På vilka grunder? I egenskap av vad?
  Så jag hoppas verkligen att Trump statuerar exempel och tar lusten av alla äventyrare att invadera ett land – bara för att det är skoj.

   • Eller svenskarna i Amerika då? Men det är viss skillnad. Dessa kom inte i horder och krävde att bli försörjda. De arbetade och byggde upp sina egna liv i det nya landet.

     • Amerika var ingen stat med institutioner, skolor etc etc. Det var outforskat land till och med för indianerna. Det går inte att jämföra som du gör att någon skulle ta någons mark. Visst fanns det indianer där men de hade inget statsskick och landet befolkades av de som var starkast. På precis samma sätt befolkades bl. a. Britannia. Anglosaxiska horder drev bort både romare och kelter. Ingen tar väl upp att Brittanien skulle återlämnas till kelterna eller romarna.

     • Visst har du rätt om man sätter på sig europeiska glasögon. Nu hade inte indianerna sådana glasögon. I en kultur där man inte kunde äga mark bara ha rätt att bruka den måste de engelska bopålarna slagit ner som en ssensation. Men senare blev de övertygade med hjälp av västerländsk vapenteknologi hur överlägset Lockes täkande var. De fick se hur deras försörjning i form av bufflar fullständigt utrotades och hur deras jord som de behövde förvandlades till reservat

  • Frågan vi alla ställer oss hela tiden. Varför dög dnte deras respektive hemländer? Jo, ty de har byggt sina länder och är troligen helt oförmögna att organisera, bygga upp o.s.v. Då drar de till det de tror är lyckan, men de kan ofta inte språket, kulturen, har inget arbete m.m…Så bilr bllt fekalie.

  • Dessutom behöver ingen vara illegal det är mycket enkelt att ta med sig sitt pass och resa jorden runt i flera varv utan att bli illegal.

  • ”ingen människa är illegal”

   ”allas lika värde” (utom vissas)
   ”slaveriet”
   ”vi är ett rikt land”

   där har du några förklaringar.

    • Ja men folk verkar ju tro på det.
     Vadå ett rikt land. Banken äger i princip allt.
     Stänger dom ner kontot å vill ha tillbaka det alla lånat är vi fattigare än någon oupptäckt folkstam i Amazonas jungler

 28. Trump är USAs president på riktigt. Inte något annat lands eller organisations president. Tänk om våra ledare var lika ansvarstagande för Sverige som Trump är för USA.

 29. Släpper de in karavanen kommer nästa inom någon vecka! Det är så enkelt att förstå, att man förvånas att så många ändå inte gör det!

 30. Enkel, rak, ärlig, öppen, människonära, har hjärtat med folket, klok, smart, buisnessoriented, de positiva orden kunde hagla över Trump. Jag hoppas även att vi får en likvärdig ledare snart.

  • I Sverige?Skitnödiga och ängsliga socialliberala SD-supporters skulle sätta i halsen och få ångest.”Sååå får man inte göra”Hårda ord och radikal nationalistisk politik klarar dessa inte av – öppen svenskhet och handhjärtan ska det vara.Samt en moderat statsminister förstås.

 31. De glömmer bort att de själva bär ansvaret varför deras egna länder inte fungerar. De vill bara ha allt gratis, ingen ansträngning. Sen kommer de till ett nytt land och omvandlar det till samma shithole de kom ifrån.

  Trump är en riktig man, vågar stå upp för sitt folk oavsett vad globalister tycker.

 32. Donald Trump är den sista utposten nu i världssamfundet mot denna totala förnekelse som Europa och särskilt naiva Sverige står för! Förnekelse mot detta Islam med alla grenar och klaner och särskilt salafisterna som är färdiga och redo från två års ålder att överta världen! Trump har tydligen hela världen som motståndare MEN han har vad de flesta saknar kunskap, insikt och civilkurage! OCH han står på sig, ingen vekhet eller populism där inte! TACK!!!

  • Det är millioner av oss här i USA som stöder President Trump. Han är
   otroligt populär. Men naturligtvis hör vi inget om det från FAKE NEWS,
   de är hel på demokkkraternas side.

   • Ja det fungerar på samma sätt i USA som i Sverige! Fake-media mörkar och vi som står på andra sidan kämpar för att visa reality!!! Go Donald Go for it!!!

 33. Där kan man snacka om hårda nypor. Man skulle kunna tro att han är kommunist. Ingen ideologi har väl skjutit ihjäl så många som just kommunismen. I forna öst sköt man t o m ihjäl dem som ville lämna landet.

 34. Man har ju varit på gång i många veckor nu. Hur får dom käk och nya skor? 6000 pers behöver vatten o mat tre gånger om dan. Pallar dom äpplen utmed vägen eller kommer det en tross efter dom med ärtsoppa o pannkakor? Vem pröjsar? Eller regnar det manna från himlen i de trakterna?

 35. Då hoppas jag att han omedelbart gör slag i saken och stänger gränsen. Om inte annat så får vi då ett antal hysteriska vänsterreportage från Carina Bergfelt i SVT 🙂

 36. Dödligt våld?
  Enligt andra källor kommer soldaterna enbart att utrustas med batonger, i så fall blir det blodiga sammandrabbningar.

 37. Om den här karavanen lyckas med att ta sig in i USA så är det en uppmuntran för andra att göra samma sak. Det får inte ske för då äventyras den bas där moderna civilisationen kommer från, nämligen Europa. Den basen måste finnas kvar och sprida demokrati och mänskliga rättigheter till andra länder. När vi förlorar den hegemonin då blir vi alla utsatta för ett medeltida rättssystem som i Sydamerika, Ryssland, eller Asien. Och ingen vet när eller om nåt liknande som européerna byggt upp kommer igen. Det är mycket som står på spel. Alla kulturer är inte lika mycket värda.

 38. Här i Spansk media visar dom hur jäkla less en massa mexikaner är…
  folk är trötta på dessa horder som dratt fram och skräpar ner,skite och pissar överallt….

   • Är ni inte mer illegalvänliga i Californien än resten av US?
    Kamala Harris kämpar hårt för att sätta käppar i hjulet för Trump.

    • Nej, absolut inte. Det ar de socialistiska’progressiva
     demokkkraterna som stoppar ned detta i halsen på
     oss. Republikanerna skulle ha vunnit här om det inte
     hade varit så mycket valfusk.

     • Det är väl bevisat vid det här laget att både döda och illegala arbetar för demokraterna. Alltid vänstern som valfuskar, i exakt samtliga fall. Stalin var en av pionjärerna för hur röstsedlar skall räknas, sossarna har lärt sig väl. Märkte vi under valet 2018 i Sverige.

     • Nu har ingen lyckats hitta bevis för valfusk, inkluderat kommisionen tillsatt av Trump.
      Visst förekommer oegentligheter men inte mer än en ytterst försumbar andel.

     • jo då. Sinema vann över McSally tack vare fusk. mer än 15.000 röster kom från illegala och döda människor.
      Perversa Ilhan Omar blev vald tack vare röster från illegala muslimska terrorister och från hjälpen från muslimska länder.
      Varelsen är gift med sin egen bror. Är somaliska och bor i Minnesota som är den värsta staten i USA tillsammans med Michigan. Michigan hade inte ens en republikansk motståndare.
      Svarte rasistiske hatare av vita människor och bästa kompis med den svarte hitler Farrakhan, heter Mohammed Keith Ellison som blir nu domare i Minnesota högsta domstol

     • och var hittar du bevis på dessa 35 000 röster eller att hon är gift med sin bror?
      Vilken källa påstår detta?

    • Ja, de gör allt för att stoppa Trump. Men han är otroligt populär
     och som tur är har vi en del TV program som fortfarande
     talar om sanningen och på samma gång stöder de President Trump.
     Vi har Breitbart News, Pamela Geller och American Action News
     online. Det finns säkert fler men det behövs mer tid att läsa………………………

 39. President Trump är fantastisk. Han har hållit många av sin löften.
  Olyckligtvis är många av demokkkratern mycket rädda för att han skall lyckas.
  Så de motarbetar honom så mycket de kan. Vi vill ha en mur byggd på
  gränsen mellan Mexiko och USA men congeressen (demokkkraterna) beviljar
  inte pengarna till bygget.
  Jag stavar demokkkraterna med tre K K K eftersom de var delvis upphovsmännen
  til den hat+gruppen. De var också negativa till att frigöra slavarna.
  Se filmen, Hillarys America eller Death of a country. By Denish DeSouza.
  En sak till, om bensin priset har gått ner i Sverige, kan ni tacka President Trump
  för det. Han har pressat Saudi Arabia till att öka oil produktionen.

 40. Man skulle kunna tycka att det är märkligt när man vill migrera till USA när folket tillsatt Trump till USA.s president för att bl.a. motverka social turism. Men det hela är frågan om socialisters och eliters fientlighet och attack mot USA som börjat skärpa sig i och med Trump. Folk är trötta på lömsk och cynisk politik som snackar om humanism men sprider bara olycka. Men så finns det också folk som är så påverkade av eliternas trolldryck som politiker och medier matar folk med. Den delen av folket har inte förstånd att se den lömska antihumanismen och ondskan. Rövareliterna har genom sina korrupta politiker och medier lyckats väl. Och rövareliternas mest duktiga marionetter är karriäristerna, ideologisterna, och extremisterna.

  • ondskans i USA representeras av obama, valerie jarrett, clintons, al gore, michelle ”tranny” obama och många fler i det s k demokratiska partiet

 41. Trump är en utmärkt politiker och president, – hans politik borde Sverige plagiera. Här har Björklund och Annie mycket att lära.
  Inget ont om major 3.8%, men jag föredrar nog korpralen ändå.

 42. Det går ju inte att tvinga sig in i ett annat land om det landet inte vill ha en där. Så förstår inte varför de inte stoppats tidigare. Är det så lätt att ta sig in i Mexiko? Vilka finns med i den här hopen? Inte en chans att Trump ska släppa in dem. Finns inte på kartan. Helt rätt att legitimera våld.

 43. Migrationen måste begränsas det torde alla sunt tänkande inse.

  I annat fall kommer alla att dra sig till ”folkhemmen” i Europa och vi kommer få det lika eländigt som de som flydde hit hade.

  De borde inte vara så svårt att förstå. Det behövs ingen vetenskapsman för att utreda det.

  • Ja, och därför måste vi kunna bortse från lagar och moral några år framöver och sluta bussa myndighetshundar på de som vill stoppa förstörelsen.

 44. På 1700-talet importerades miljoner av invandrare till den då inte existerande staten. Jag undrar hur dagens Amerikas motsvarighet till EU hade sett ut utan slavimporten som finansierade stora delar av södra kontinenten? Utan de HORDER av invandrare som ockuperade stora områden och trängde undan ursprungsbefolkningen?
  Trumpsläkten är inte amerikansk, utan en i mängden i horden av invandrare. Tysk dessutom, säger ju allt. Trump beter sig som en ny stor ledare som är välkänd i historien. Alla vet hur det tusenåriga riket slutade. Den sjunde maj 1945.

 45. Det är så mycket som står på spel. Den demokrati vi är vana vid utan korruption med det statsskick vi är vana vid kommer från Europa och främst Nordeuropa. Nu är allt hotat. Vi kommer få ta strid för det här för vi har släppt in alldeles för många i vårt land 2015. Kan Sverige inte assimilera dem kommer Oxenstiernas statstjänstemannaideal från 1600 talet att vara ett minne blott. Säger bara Sigtuna. Har nånting ändrat sig efter UG:s granskning?

  • Det tyckte nog ursprungsbefolkningen i Amerika för några hundra år sen också .
   ”vad ska vi göra med alla blekansikten som landar på våra stränder? Kasta ut dem i havet igen, sa den store hövdingen ”

   • Var vill du leva i ursprungsbefolkningens Amerika eller i en västerländsk kultur som har som avsikt att ta tillvara allas rätt?

    • Du ifrågasätter ursprungsbefolkningens rätt att försvara sig? Du skulle nog ha levt som ”indian” i Amerika när horder av blekansikten invaderade deras land.
     Västerländsk kultur? Att säga GUD i var och varannan mening tycker inte jag är kultur. Att folk mördas av ockupanternas vapen gör inget. Men säger du något sexigt i TV ersätts det med beep, beep. Jävla hyckleri!

     • indianerna var åxå européer/asiater. inte för att det gör saken bättre.
      dom vandrade dit under istiden.

     • Maorierna i Nya Zeeland är ganska nöjda med sin situation. De behöver inte kriga med andra stammar. Detsamma gäller nog USA:s indianer. De har ett lugnare liv nu. Tack vare engelsmännen.

 46. Ursprungsbefolkningen i Norra Amerika borde ta till vapen och kasta ut invandrarna som ockuperade deras land.
  Det är tur att ursprungsbefolkningen inte hade samma vapenarsenal som ockupanterna. Då hade vi inte haft Amerikas motsvarighet till EU. Att de sedan efter att ha importerat afrikaner fått något ockupanterna från Europa inte ville ha kan ses som att de får skylla sig själva. Om Trumpsläktet hade varit nationalister, hade de stannat i Tyskland och försvarat sitt land.
  Trump blir utkastad i valet 2020 och utvisad från riket, med mellanlandning på Kuba och slutdestination Tyskland igen lär det ta ett antal år. Invandrare ska interneras och utvisas

 47. En migrantkaravan kommer lastad med…Vad exakt? Sanningen är att den består av en salig blandning av oidentifierbara och i många fall obskyra individer. Vi har genuint fattiga och utsatta individer som önskar ett bättre liv för sig själva och sina barn, men är det inte deras egen regering och nation som borde ta tag i det, och hur skall deras egen nation någonsin kunna lyfta sig om folket som önskar förändring flyr i stället för att kämpa?

  Vi har en stor mängd socialister och kommunister som är indoktrinerade med principen ”allt åt alla”. De tycker att USA och dess tillgångar tillhör de som nyss brutit sig in i landet i lika hög grad som de vars familj har bott där och byggt upp nationen under 400 år. Dessa snyltare tenderar att hata vita. Man kan verkligen ifrågasätta deras resonemang att vilja ta sig till ett land med en vit majoritetsbefolkning.

  Vi har infiltratörerna. Det har redan kommit många rapporter om att kriminella knarkgäng har infiltrerat karavanen och terroriserar städerna i Mexiko där de drar igenom. MS-13 och Barrio 18 är exempel på dessa gäng. De ägnar sig förutom knarklangning åt kidnappning, massjutningar, styckmord, väpnat rån och annat trevligt.

  Det är ren överlevnadsinstinkt att de som bryr sig om sitt folk och sin nation inte under några omständigheter spelar rysk roulett här.Att släppa in dessa individer är detsamma som att förråda sitt land.

 48. Utan Europas och USA:s hegemoni så finns ingen rättvisa. Då finns bara korruption eller den starka diktaturens rätt. Kina försöker nu ta över världen och har tillrättavisat Sverige för uttalanden om hur de behandlar författare i Kina. Om inte det är en varningssignal så är man korkad eller journalist på MSM media.

 49. Han kan väl utvisa sig själv. Tysk illegal invandrare . Hade han haft nedärvd essens vore han varit mörkhårig med bruna ögon. Inte blekfet med färgat hår med fejkad solbränna.
  Trump är en stor idiot som förtjänar att skjutas på öppen gata av en indian. Finns prickskyttar som klarar 3 kilometer. Största fördelen är att den potentiella är ättling av Afrikaner som importerades av Europeiska ockupanter.

 50. Mexikos drogkarteller skickar dit sina infiltratörer? Man får inte vara naiv för då är man dum som en SVT- journalist.

  • Hela centralamerika och norra sydamerika har enorma problem med tung, organiserad kriminalitet så det är klart karavanen är full av dom. Gyllende tillfälle för dom att slinka med när så många humanitära idioter hjälper karavanen framåt

  • Kartellernas män och kvinnor kommer in I landet helt lagligt och bekvämt, det har de råd med! Så varför ödsla tid på en karavan?

 51. Många anser eller tror Trump är stollig. Grejen är att de som anser det har varit hjärntvättade så länge av media att de inte ser ett geni när personen dyker upp framför dem. Han kommer sprida sina kunskaper till EU också. Kan tänka att Visegradländerna ser Trumps storhet precis som många av oss. Och de länderna har framtiden för sig, de kommer styra Europa. För de har insett att islam är inte framtiden för Europa. Hur kan nån tro det? Fattar de inte att det vi är på väg in i är värre än en återvändsgränd, det är en förintelse av os själva och allt vi står för.

  • Och man måste skilja hans privata jag mot det han gör politiskt. Att folk inte gillar den han är privat förstår även jag. Men jag bedömer den politiker han är. Inget annat.

  • Alla som hyllar dödskulten islam är mentalt handikappade eller direkt onda. Jag vägrar ens tala med släkt och tidigare vänner som vägrar ta avstånd från mångkulturen, de kan högaktningsfullt dra åt helvete.

 52. Hur ser det då ut för vårt land?
  .
  -Tittar man lite djupare på migrationsverkets statistik över beviljade uppehållstillstånd så kommer den att landa på närmare 100.000 nya innevånare för 2018.
  .
  Uppehållstillstånden fördelas till, asylsökande, anhöriginvandrare, tveksamma arbetstillstånd och ”andra chansens” utvisade, dvs 9000 afghaner med flera.
  .
  100.000 männisor som ska ha bostäder, sjukvård, utbildning, äldrevård, osv.
  Det är ”business as usual” för att uttrycka det enkelt.
  .
  Och det här kommer att fortsätta, trycket på välfärdsystemet ökar vecka för vecka, månad efter månad, år för år.

  • Av någon underlig anledning vill man inte redovisa anhöriga, till redan asylbeviljade, som finns i Sverige rent statistiskt. Varför undrar jag?
   Man snackar om 26 000 beviljade asyler men inte hur många anhöriga som skall komma efter dem. Tillsammans blir det dock ett Norrköping varje år som skall försörjas. Eller rent statiskt hälften av dem. Slutligen: Heja Trump och även Duterte samt Myanmars ledare.Skulle behövas i Sverige.

   • Aha, hur då? Svensken likt en vild kanin springer och gömmer sig när något närmar sig. Svag och feg, kommer bara bli värre. Det värsta är att typ 90% av befolkningen förtjänar det.

  • Innan 2030, räkna med 1.5 miljoner nya berikare MINST.

   Svensken förtjänar att utplånas, feg och svag. Jag har gjort mitt för detta korkade skitfolk som vägrar lyssna.

  • Familjeplanering är väl det enda som gäller………
   Ideologier / religioner får inte råda över sunt förnuft !

  • Ja Soros jobbar på , han nöjer dig inte med fredstid, behöver krig så han han ta igen vad han investerat… han är hin håle, men medias focus är på Trump! De flesta människor tänker ju inte själva det är därför de är lättmanipulerade..

 53. Sverige ansåg våld mot Tyskarna inte va humant när Tyskarna fick resa genom sverige för att ockupera Norge. Socialdemokraterna stod med mössan i handen o välkomnade Tyskarna.

  • Vi kunde ju sagt nej och fått hela eller delar av landet ockuperat. Gissar att judar i de ockuperade områdena inte hade tjänat på det.

    • Nederländerna och Belgien gjorde väl i princip det. Samma som för oss, motstånd var meningslöst. Sverige hade ju likt idag nedrustat och hade inte mycket att komma med mot Wehrmacht. Man får göra som man blir tillsagd om man inte kan försvara sig. Gäller då som nu.

 54. Varför fungerar det mesta dåligt i de här inblandade länderna de som
  inte tar hand om sin befolkning. Det är nog med stor sannolikhet
  religionen även där som på så många andra håll i världen.
  Trump vill inte att USA ska bli som Mexiko är det så svårt att förstå.
  Men Sverige kan falla tillbaka till nåta i en regering som liknar tex Honduras om
  Rävhonan får sitta i en regering.

 55. Trump har givetvis rätt.

  Invasioner ska bemötas med militärt våld.

  Bra skjut skallen av de som inte respekterar USA:s gränser.

  Vapen ska givetvis användas till att döda fientliga inkräktare.

  Annars vore det onödigt att ha en militär,

 56. Ingen invasion för de är obeväpnade. Jaså, om jag tränger mig in hos någon obeväpnad är det alltså inget inbrott ? ”homeinvasion” på eng.
  Deras vapen är i detta fall låtsad oskuld.
  Så nog är de beväpnade allt.

 57. Liiite OT
  I migrationens spår………;

  ”Amerikansk missionär dödad av vildar”

  Saxat från en webbtidning…
  Kommer de att åtalas för hets mot folkgrupp ?

  • Det råder förbud att besöka den ön. Missionären hade skrivit bl.a. att ”Herre, är detta Satans sista utpost, där ingen hört talas om eller haft en chans att höra din röst?”

   Infödingarna kan få dödliga sjukdomar vid kontakt med andra som bär med sig främmande bakterier.
   Av Gud bestämt är att de som inte fått höra om honom döms efter naturens lagar. Jag tror att genomsnittligt fler i den ön ligger betydligt bättre till än i övriga världen.

   • Ja, då lider man allvarligt av tvångstankar om man tror att man måste omvända alla människor på planeten att tillbe samma gud. Själviskt av honom att riskera att utrota dem med främmande virus som du skriver. Fast han kanske bara ville ta några selfies med infödingarna att skryta med på Facebook, så blev han nåldyna i stället.

 58. Rövareliterna och dess alla nickedockor i deras tjänst sysslar med att köra över folk och mänsklighet medan Trump vill motarbeta dom genom att bl.a. hålla gränserna.

  Rövareliterna är rävar som utnyttjar folk mot folk, folk mot demokrati och mänskliga rättigheter, folk mot ordning o reda, folk mot sunda värderingar. Rövareliternas humanism är djävulsk humanism, det är satanism.

 59. Så skall en slipsten dras !
  Ansvar för den egna nationen och dess medborgare är ett okänt begrepp för det obehagliga hycklande PK-patrask som det som kollektiv korkade svenska folket valt.
  Till dig Donald Trump ger jag min djupaste bugning för ditt ledarskap och civilcurage.
  GO DONALD GO !

 60. Nu helt plötslig försvarar många skribenter USA och Trump i sin krigföring….. Annars låter inte hatet vänta på sig emot USA, judarna och Israel! Kul att läsa vilka nötter det finns med dubbelmoral!

 61. Är man illegal så är man illegal, däremot är det ju ok att söka sig till USA på laglig väg. Detta borde alla förstå.

 62. Förstår inte varför svensk media ger detta så mycke fokus, detta är ett intern amerikansk angelägenhet som vi inte ska lägga oss i. Media borde istället fokusera på att kanske såga sandlådenivån i riksdagen.

  • Precis!
   Det berör inte 99,9% av alla ”experter” här.
   Samnytt borde fokusera mer på vad som sker I Sverige istället för osignerade fluffartiklar om för Sverige irrelevanta saker I USA.

    • nja…
     Tror 8 te Sveriges stats iui mister kommer att stänga gränserna eller vilja använda dödligt våld.

     mycket som samnytt använder är fyllnadsartiklar, och handlar om typiskt amerikanska saker.
     Dessutom har många här bestämda åsikter men ingen vidare koll på amerikansk inrikespolitik, lagstiftning eller kultur.

   • Sverige är totalt orelevant. Mer intresserad vad som händer i länder som fortfarande går att rädda. Kommer förr eller senare bli tvingad att flytta.

    • Det är en bra anledning!
     Har själv inte bott I Sverige sedan 1998.
     Dock hoppas jag du har fler källor än samnytt!
     🙂

     • Jo. Jag lyssnar på övervägande Amerikansk media.

      Kollar samnytt, FT, nyheteridag, Fox, RT vanligtvis.

      Styxhexenhammer666, Mark Dice, Computing Forever, The thinkery, blackpigeonspeaks, iconoclast på youtube har mycket bra material med.

  • Det är för att inte tala om det svenska kaoset i Sveriges riksdag.
   Varenda dag så talas det om Donald Trump mest i negativa ordalag vilken idiot han är och hur illa han bär sig åt både på svt 1,svt 2 och aftonbladets morgon tv.

   • Ja slutade läsa Sossebladet för länge sen o ser endast på SVT för Sportnytt, aldrig annars. Det är skadligt att utsätta sig för deras kulturmarxisitiska propaganda. Dem skall undvikas till varje pris!

 63. Har de sista 15 åren verkligen föraktat USA för allt elände de ställer till med i världen. De har hur många miljoner egna invånare som svälter och lever på gatan, många tidigare medelklass familjer har fått lämna allt de har och äger men kriga för miljarders miljarder varje år ska de göra., skit i de egna svältande invånarna och skit i allt elände de ställer till med runt om i världen. Så länge Amerikas krigsmaskineri får fortsätta ställa till med kaos i världen så är allt ”a la bonör” enligt globalisterna som styrt USA de senaste 50 åren.

  Men med Donals Trumps intåg på scenen så ser nu allt ut att ändras och globalisterna ( deep state ) vrider sig i plågor. Har följt Trumps väg till makten och följer honom dagligen i alternativ media och jag har den största respekt för denna folkets ledare. Har sett många gamla intervjuer med honom och han är verkligen en av folket trots sin rikedom.

  Hur många känner till att han är troende kristen??
  Hur många känner till att han är absolutist? Han rör inte alkohol och har aldrig gjort?
  Hur många känner till att han vägrar att ta ut lön som president med motiveringen att han har sin egen rikedom att leva på och han gör detta för folket och det land han älskar.
  Hur många känner till att han enligt lag är tvingad att ta ut lön som president? Han tar därför ut exakt 1 dollar.
  Hur många känner till att han skänker resterande del av sin president lön till olika bistånd runt om i USA? Har själv sett flera videoklipp där en representant från Trumps administration överlämnar en check på x-antal tusentals dollar till den månadens bistånd.

  Trump är i min mening en sann hjälte men tyvärr finns det inte plats för sådana i den värld vi lever i. Antingen springer du globalisternas ärenden eller så blir du utfryst och hatad av den hjärntvättade vänstern och den lika hjärntvättade main stream media. Som tur är har president Trump ett ego som gör att han inte bryr sig för han vet att han har rätt och gör rätt.

  Det som händer i USA är faktiskt en spegelbild av hur det ser ut i vårt eget land. Skillnaden är att vi i Sverige inte har någon stark ledare, vi har bara hjärntvättade globalister och vänsterfjollor i maktens boningar, SD inräknade.

 64. En stor eloge till Donald Trump som står upp för sitt eget folk och sitt land i första hand!
  Tänk om vi hade haft en Trump i Sverige.

LÄMNA ETT SVAR