En avancerad konspiration har avslöjats i Tyskland. 200 elitsoldater skulle mörda toppolitiker och ledare för asylgrupper. Organisationen hade egna träningsläger och lager med ammunition, vapen, reserver av mat och bränsle.

Två hundra tyska elitsoldater från Bundeswehr som tillhör en tysk motsvarighet till anti-terrorstyrkan SAS planerade att eliminera ledande vänsterpolitiker på Dag X – när lag och ordning i samhället ska kollapsa. Organisationens medlemmar såg detta som oundvikligt. Bland gruppens mål fanns partiledaren för tyska Vänsterpartiet, utrikesministern och andra politiker, men även ledare för diverse asylgrupper, rapporterar Daily Mail.

Gruppen som har sitt ursprung i en tysk organisation för krigsveteraner från 1996 har växt betydligt i antal efter att Merkel öppnade Tysklands gränser för migranter 2015. Planerna avslöjades av polisen med hjälp av en före detta major.

Inom ramen för utredningen sökte polisen igenom organisationens träningsläger vid gränserna till Österrike och Schweiz – efter ammunition, vapen, reserver av mat och bränsle.

Tyckte du denna artikel var intressant? Glöm då inte att stödja Samhällsnytt med en månatlig donation! Klicka här för att se hur du kan bidra!