Tre män med invandrarbakgrund har dömts till långa fängelsestraff efter att ha drogat och våldtagit en utsatt flicka i England.

Det var mellan år 2002 och 2005 som tre män började umgås med en ensam 14-årig flicka i Oxford i England. Männen tog flickan till olika fester där hon erbjöds alkohol och droger, rapporterar Daily Mail.

Enligt uppgifter i brittisk media var flickan socialt utsatt och därmed blev det enklare för männen att vinna hennes förtroende. Vid ett av tillfällena ska flickan ha drogats medvetslös för att sedan bli våldtagen. När hon vaknade upp hade hon allvarliga skador på kroppen och tvingades även göra en abort.

LÄS ÄVEN: 20 män med invandrarbakgrund dömda i grooming-rättegång: våldtog flickor så unga som 11 år

Det var först år 2015 som flickan avslöjade för en socialarbetare vad männen utsatt henne för. Händelserna polisanmäldes och genom bevisning från flickan lyckades Thames Valley Police till slut gripa 44-årige Mohammed Karrar, 36-årige Anjum Dogar och 39-årige Bassam Karrar.

Mark Glover vid Thames Valley Police enhet för grov brottslighet liknar männens beteende vid ett rovdjurs målmedvetenhet. Deras sätt var känslokallt och enbart fokuserat på att utnyttja flickan sexuellt.

– Flickan litade på männen under en tid som hon var ensam och utsatt. Dessa män låtsades som om de var hennes vänner men i själva verket planerade man att utnyttja henne sexuellt.

Domar
I december förra året avslutades rättegången vid Oxford Crown Court.

Anjum Dogar döms att avtjäna minst 20 år i fängelse för planering och utförande av ett flertal våldtäkter. Även Mohammed Karrar döms för planering och utförande av ett flertal våldtäkter. Han ska avtjäna 18 år i fängelse. Bassam Karrar kommer att få avtjäna minst 10 år i fängelse för misshandel och våldtäkt.