Mysteriet med Justin Trudeaus ögonbryn förbryllade Twitter

Delningar

En intervju den kanadensiske premiärministern Justin Trudeau gav i samband med G7-mötet i torsdags fick många att börja spekulera kring hans ögonbryn – höll de på att falla av?

Amber Athey på The Daily Caller lovade att göra sitt bästa för att reda ut saken och sammanställde all nödvändig och tillgänglig information.

Athey framhåller att det är oklart ifall felet låg hos belysningen eller att Trudeau helt enkelt använder falska ögonbryn – i vilket fall som helst fick det många Twitteranvändare att spekulera och konstatera att det detta var långt ifrån första gången primärministerns ögonbryn uppmärksammats.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

159 KOMMENTARER

  • Han har ju vikarierat som dramalärare. Det är nog en bra bas för att kunna fejka allt från tårar till glädje.

 1. Tror ögonbrynen på väg trilla av för varje gång Trump lyckas bättre än vad denne vänsterstolle gör med Kanada så höjer han ögonbrynen av avund alltså flera tusen gånger om dagen.

 2. Donald Trump har redan bedömt Trudårens karaktär efter G7 mötet som feg och falsk, då behöver det inte sägas mer.

  • ”Svag” vill jag minnas att han sade. Trudeau spelade tuff och hård efter att Donald lämnat för mötet med Kim i Singapore. Men Trudeau var inte lika tuff under mötet.

   • Ja du minns säkert rätt. Skillnaden med de övriga åtta personer som satt runt konferensbordet är att de företräder dem som har tillåtit dem att få makten i respektive land. De båda EU företrädarna var ju också med.

 3. Lösögonbryn har jag aldrig sett förut, en del ”brudar” brukar måla dit falska ögonbryn däremot….och det ser bedrövligt ut.

 4. Tror det ligger till så här:
  Trudeau har problem att framstå som manlig. Därför har han bett ”sminket” om hjälp med sin images genom att sota och göra ögonbrynen kraftigare. Men sminkösen sotade brynen ner till ögonlocken. Något som inte upptäcktes förrän tittare hörde av sig till programmet…

  • Har själv rakat av mitt ena ögonbryn i skolåldern, det var ett himla jobb att måla färg på. Har nog aldrig ångrat något så mycket, men det växte tillbaka förstås. Annars vet jag att kvinnor har noppat sina bryn förr då det var mode att ha riktigt smala. Gör man det för mycket kan det tyvärr sluta att växa nytt.

   • Jag svedde mina ögonbryn en gång i en liten olycksincident. Man ser inte vacker ut. Jag minns ett barn i butikskön som pekade på mig och sa nånting till sin mamma. Så det blev stora solglasögon vintertid ett tag dära.

    När man möter folk på trottoaren så tittar de så konstigt på en när man inte har ögonbryn. Ingen tittar ju direkt på ögonbryn, så det blir bara en diffus grej i periferin som känns fel och otäck utan att de förstår vad som saknas.

 5. Fattar inte att detta kan bli en snackis?????….tror nog att världen står inför betydligt större problem.

 6. Mycket intressant diskussionsämne. Hoppas det sprider sig i svensk media också och fram till valet och partiledarnas ögonbryn nagelfors…….

 7. Såå, Trudås pojkvän har en fetisch för skalliga undergivna retarder med falska ögonbryn. Vi gillar alla olika.

  Eller också är hårstråna tillräckligt intelligenta för att lyckas fly ut från kraniet med det mögliga innehållet. Kanada kommer att bli så hårt mulat i handeln nu. Kanada är USA’s näst största handelspartner. Där är det lättast för Trump att vinna mest fortast. Och Trudå liksom! Trump har inget emot lite show med sina internationella pajaskollegor.

 8. Trumps administration är rasande på Trudeau för att han snackat skit om Trump och försvaga honom inför Nordkoreamötet.
  De har lovat Trudeau att hämnas på honom.

  ”There is a special place in Hell” har de lovat klantskallen Trudeau.

 9. Justin Trudeau är son till Kanadas f.d premiärminister Pierre Trudeau som dyrkade kommunistkina och Mao precis som vänstern här.
  Justin Trudeau har rest runt och bett minoritetsgrupper om ursäkt fōr påstådda brott. Han gillar att klä ut sig som indian etc i dessa sammanhang. Kanske han glömde att ta av sig teaterrekvisitan.
  Hans politik har mött motstånd i Ontario nyligen. Många kanadensare ser honom som en besvikelse.

  • Han är en fjant utav sällan skådade proportioner. En uppblåst vit riddare. Bara luft, helt utan substans. Han är värre än Gustav Fridolin! Tyvärr så tyckte kvinnorna i Kanada att det var lämpligt att rösta på den snyggaste politikern som de kunde hitta.

  • Det gjorde de under kulturrevolutionen, sedan slutade. Nu är Kina en stormakt med väldens största ekonomi på väg mot total dominans över hela världen medan vänsterledda EU är på gränsen till kollaps.

 10. Håkan Juholt hade tre mustascher (den tredje under näsan). Trudeaus ögonbryn ser ju ut som ögonbryn och ingen sitter under näsan.

 11. Detta kan förstås vara en glitch i Matrix, snart kommer vi alla att vara införstådda i vad som försiggår…

 12. Jag brym mig inte ett dugg om hans djävla
  ögonbryn.
  Han högg Trump i ryggen och det är allvarligt.
  Vem kan lita på falskhet??

 13. Han HÖJDE väl inte idrekt på ögonbrynen när Trump anklagade honom för att vara oärlig och svag. .
  Kanske Trudeau ser ut så där – ögonbrynen åker ner – när han ” . .spelar sårad när han blir påkommen” som Trump säger. : )

 14. Justin Trudeau är Kanadas svar på Kim Jong-il. Ytterligare ett bevis på att ärvda maktpositioner inte funkar.

 15. Jag tycker att han ser ut som en narkoman! Kanske någon konstig drog som gör att ögonbrynen ramlar av???

 16. En politiker får gärna se ut som Stefan Löven om han har något vettigt att komma med. Är man både ful och kass är det illa. I Stefans fall är det hjärnan som ramlat ur.

 17. Tilläggas till detta är att han sitter som en kvinna med.
  Utan tvekan den mest patetiska ledaren i världen idag.
  På något vis exemplifierar han precis allt som är fel med västvärlden idag.

 18. Börjar Bilderbergs egen bot att falla sönder. Det går inte bra för globalistmaffian just nu. Alltid tyckt han var skum. Som handplockad för att charma kvinnor som röstar med ******.

  • Ja hela Soros-Bilderberg-konspirationen är så extremt ”clever” och avancerad, att de anlitar en idiot till premiärminister för Kanada som tappar sina maskeradögonbryn under sitt livs viktigaste tal (det som leder till handelskrig med USA).

   Tror du att Hitler eller Caesar hade tillsatt en sån clown? Varför tror du att någon allsmäktig konspiratör skulle göra det? PK är idioter för att de kommit till makten helt slumpmässigt oplanerat och inte vet vad de ska göra. Så är det verkligen! Sån är hela biologin, sån är hela ekonomin och sån är hela politiken. Bara det ena efter det andra.

   Nä, finns ingen konspiration. De är alla bara idioter som tillfälligt roffar åt sig det de kommer åt i farten. Ingen har någon långsiktig plan, för långsiktighet är omöjligt i PK:s politiska miljö.

   • Det finns sannolikt en sammansvärjning bakom, varför skulle annars eländet drabba västvärlden synkront?

    • För att västvärlden är mest produktiv. Här finns det mest att stjäla. Därför koncentrerar sig alla socialister, islamister och andra tjuvar på att plundra oss. Se de socialistiska länderna som Venezuela och Kuba och Nordkorea. Där finns ingenting av värde kvar, allting har redan skövlats bort av sossarna. Se alla islamistiska länder, världens fattigaste och mest efterblivna och korrumperade och våldsamma. Inte en bra miljö för tjuvar. Sverige är alla tjuvars paradis! Produktiva vackra svenskar som passivt hjälplöst låter sig plundras, våldtas och utrotas.

     Om Väst nukade bort Pakistan och Iran så skulle araberna börja respektera oss. Föst då börjar vi prata det enda språk som de förstår.

  • Även Obama var väl en kasperdocka; vältalig advokat som lejdes för att han var ”snygg och solbränd”.

  • Tyvärr påverkas vi alla av det yttre. Ett trevligt utseende (enligt många) kan ge uppenbara fördelar. När Bengt Westerberg lyfte Folkpartiet på 80-talet så kallades det ”Westerbergeffekten”. Tydligen var det många kvinnor som gick i den fällan.

 19. Hen har ett sexuellt multihandikapp. Hen lägger även 5000 euro i månaden på diverse ”skönhets”behandlingar

 20. Å, speil, speil på veggen der, hvem er vakrest i landet her?
  Mannen bruker nok mye tid foran speilet – slik som Macron. Beauty before brains!

 21. Har han aldrig hört talas om ricinolja? Bara att stryka på lite varje eller varannan dag så har man fylligare och mörkare ögonbryn.

 22. Justin Trudeau har uppmärksammats för en del märkliga PK-uttalande:
  “Om du dödar din fiende så vinner han”
  Han avbröt en mōtesdeltagare som sa det engelska ordet “mankind” och korrigerade det till “peoplekind”.
  När Trump lämnade mötet igår vågade Trudeau mopsa upp sig och under sitt livs viktigaste tal tappade han ögonbrynen.

  • Presidentbot AI-3Do lider av vissa brister. Den är ju bara på försök i Kanada.
   Anfästningsytor för kosmetiska accessoarer har inte varit framgångsrika. Och AI:n säger själv att den behöver 7 år av Moores lag innan den kan få 3Do att framstå som någorlunda mänsklig. (Mjukvaruutvecklarna mailar och säger att de är sorry för handelskriget mot USA, det var bara en tillfällig bugg, won’t happen again.)

 23. Jag kanske är gammalmodig, men en man som målar sig och använder falska ögonbryn och kanske lösögonfransar. Är i mina ögon en transa, en kvinna i mans utstyrsel, en icke trovärdig person. En man använder inte makeup eller andra kvinnliga attributer, en man förställer sig inte, var den du är, bra måtto. Dom som gör det, kanske även använder trosor och nätstrumpor, Macron och Trudeau .

 24. En fåfäng man som förbryllar att han överhuvudtaget är på den politiska banan. Hos Trump har han inte mycket att hämta som man kunnat förstå.

 25. Justin Trudeau är en liten socialist-globalist-fjant som har blivit vald pga av sitt ”snutfagra” yttre. En oändligt fåfäng person som i Kina går under öknamnet ”The Little Potatoe”! De har fångat honom i ett nötskal!

 26. Han verkar inte ens märka att det är på väg ner.
  Jag visste inte att det finns lösögonbryn.
  Trumps lugg tappar i nyhetsvärde efter det här. Fast Trudeau är ju socialist så han kommer nog undan med det.

 27. Haha, har inte folk fattat tidigare att han har lösögonbryn och lösfransar, det såg jag för länge sedan

  Politiker i usa särskilt, nordamerika är fruktansvärt fixade

 28. Som någon sa medan Fidel Castos ? son ”Clouseau” slåss med så allvarliga frågor som vilka strumpor han skall ha på sig och hur man bäst fäster sina falska ögonbryn så är Trump i Singapore och räddar världen.

 29. Anledningen till denna ’hype’ kan nog vara att Trudeau tycks vara som Annie och Macron – unga öppna gränser politiker som tycks galna vid närmare granskning.
  Och så har vi ju det här:
  https://mobile.twitter.com/laguiadelvaron/status/804452698431123456?lang=ar

  Man måste hålla med om att Trudeau är otroligt lik Fidel Castro (att hans familj kände Castro tycks inte vara kontroversiellt) och att Trudeaus mamma ska ha varit känt otrogen av sig.
  Man kan notera på vissa bilder av Fidel, att hans vänstra ögonbryn (sett från hans sida) är mycket speciellt. En galen teori skulle ju vara att Trudeau plockat ögonbrynet för att dölja den konstiga likheten med Castro när den uppmärksammades, och använt lösögonbryn eller någon sorts make up. Om man färgar eller tatuerar dit ’ny’ form så syns det ofta väldigt tydligt.
  Bara en lite långsökt idé.

  Varför är allt detta intressant? Jo givetvis på grund av de band kommunister/socialister har haft och fortfarande har. De är ofta nära och personliga på ett sätt jag inte kände till tidigare.

 30. Bra att Trump distanserar sig från Trudeau, Merkel och Macron samt övriga tomtar.
  Jag förstår att ingen kan ha förtroende för Trudeau,vilket skämt…ögonbryn som inte ens sitter fast. Nej det där vänster gänget ger verkligen obehagskänslor.Jag säger det igen…Trump är vår räddning att stopp globalisterna.

  • Jag blev konfunderad av Trumps sågning gentemot Trudeau men kroppsdelar som lossnar ger ju en bekräftelse på basal instinktiv nivå beträffande denna lättviktiga truddelutt.

 31. Kanske ar han en transperson som vill visa mer manlighet med lite yviga ogonbryn? Det enda jag vet ar hans far var pedofil och har valdtagit Katy O’Brian, Byrd’s slavinna.

 32. Det är väl Trump som har ryckt i dem:
  ”- Let me see, are these real? No they aren’t, thank God for that. And Macron, you still haven’t fixed your dandruff. That’s no good publicity for French cosmetics, you should try Proctor&Gamble’s shampoo. It’s time to get on a diet and some exercise, Merkel, you have to think about that at your age.”

 33. ”Beauty boy” Han blev ju också ovanligt populär bland kvinnliga väljare. Skicka honom till Hollywood istället.

LÄMNA ETT SVAR