DEBATT Efter Frihetsrörelsens sensationella manifestation som hölls i lördags med cirka 10 000 deltagare, fortsätter lågan att brinna. Nu planeras fler manifestationer med samma anda och budskap: Nej till vaccinpass. Frihetsrörelsen har vuxit till att bli den största folkrörelsen i Sverige. Nu fortsätter kampen med en ny manifestation i Malmö den 12 februari.

Det är uppenbart att etablissemanget är desperata. Både innan och efter manifestationen smutskastade tidningarna folkrörelsen. De inspelade episka talen klipptes ned efteråt och en förlöjligad bild spreds. Men propagandan fungerar inte längre. Flödet i sociala medier visar en annan bild. “Sverige har vaknat!” skriver flera personer. Människor från hela världen kommenterar. Frihetsrörelsen har med arrangören och aktivisten Max Winter i täten onekligen slagit rekord med den största folksamlingen för 2000-talet.

Bild: Viktor Thorell.

Efter snart två år av ologiska och ovetenskapliga restriktioner, med grava skador på vårt samhälle och vår ekonomi som följd, med tiotals miljarder som läggs på att testa förkylningar, samtidigt som hela IVA-salar står tomma efter årtionden av ansvarslös politik, så är det inte förvånande att folk är trötta. Att regimlojala medier springer ärenden åt globalismens vaccinindustri är det inget tvivel om. Men just därför har de också tappat all sin trovärdighet och därmed också sin plats i samhället.

Nu kör vi igen. Den 12 februari möts frihetskämpar och sanningssökare i Malmö för att fortsätta kampen för folkets frihet. Frihetens fana hålls högt när tusentals människor marscherar för sin frihet och rätten att bestämma över sin egen kropp och hälsa. När mänskliga rättigheter värnas, när respekt för medicinsk integritet och samtycke går före apartheid, tyranni och tvångsvaccinering, så vet vi att vi står på rätt sida av historien. Vi är förändringen som folket har väntat på i många år. Vi ses den 12 februari klockan 14 på Stortorget i Malmö.

Mer information hittar du på Frihetsrörelsens Facebook-sida och sidan för Malmöevenemanget.

Fler av Viktor Thorells bilder från frihetsmanifestationen i Stockholm hittar du HÄR.

Petrit Latifi