Kära läsare!

Samhällsnytt har fått en ny sida och ny design. Vi kände att det var dags att fräscha upp det hela samtidigt som vi får viss ny funktionalitet. Som vanligt vid förändringar kommer inte alla gilla det, i alla fall inte omedelbart, men vi tror att våra läsare kommer uppskatta förändringen när man vant sig.

Fortlöpande arbete

Ofta när man byter system kan det uppstå vissa buggar, men vi hoppas att det kommer vara begränsat och åtgärdar allt sådant fortlöpande. Dessutom kommer vi under en tid framöver fortsätta att implementera vissa förändringar i designen och även funktionalitet för att optimera sidan och upplevelsen. Utöver det rent tekniska och designmässiga kommer vi inom kort också kunna presentera andra förändringar, både organisatoriskt och även nya satsningar.

OBS! Ser du något fel? Skriv då en kommentar nedan och ange (eller maila [email protected] om det inte går att ladda upp bild nedan):
– Vilken webbläsare du använder
– Använder du dator, mobil eller surfplatta? Ange om det är iPhone, Android eller annat

– Länken där du ser problemet

Utmana gammelmedia

Vi är enorma tacksamma till alla er som donerar till tidningen varje månad. Det gör er till en viktig del av alternativmedia och vi hoppas att ni känner det. Vi har ju därigenom kunnat ha en modell med en helt öppen sida som kompletterats av viss reklam som har burit oss så här långt.

Men ska vi fullfölja vår ambition att växa ytterligare och utmana gammelmedia ytterligare, krävs mer resurser. Bara Expressen ensamt har omkring 500 anställda – medan vi har en liten bråkdel av det. Vi har förvisso lyckats få ut väldigt mycket med den personal vi har, men det krävs mer för att utmana – på riktigt.

Därför kommer vi presentera nya vägar även på denna front som vi hoppas tas väl emot av våra läsare. Samtidigt uppmanar vi de av er som läser oss men ännu inte donerar att börja göra det redan nu. Klicka HÄR för att se vilka sätt du kan bidra på eller fyll i formuläret nedan.

Tack på förhand!