medarbetare
Inrikes

Nya medarbetare på Samhällsnytt

Publicerad 8/30/2017
Annons

Vi är mycket glada att välkomna två nya medarbetare hos oss på Samhällsnytt! Med deras hjälp tar vi nästa steg:
Tommy Carlsson har arbetat som tidningsjournalist på olika befattningar i över 35 år och har varit reporter, textredigerare och nattchef på bland annat Skaraborgs Läns Tidning. Han axlar nu rollen som chefredaktör och ansvarig utgivare för Samhällsnytt.
Egor Putilov har tidigare arbetat som frilansjournalist för Aftonbladet, Expressen SvD, SR och andra medier. Han har också arbetat som asylhandläggare på Migrationsverket och blev kallad ”det allvarligaste säkerhetshotet sedan andra världskriget” av Centerpartiets gruppeldare Anders W Jonsson under Egors korta tid som tjänsteman i Riksdagen.
Utöver dessa två journalister har vi även fått ett tillskott i form av två nya krönikörer som kommer bidra med stor erfarenhet och kunnande inom sina respektive områden:
Erik Almqvist är före detta sverigedemokratisk riksdagspolitiker och var bland annat partiets ekonomiska talesperson. Erik hade huvudansvaret för utformningen av SD:s statsbudget och partiets ekonomiska politik. Sedan flytten till Ungern har Erik fortsatt intressera sig för ekonomiska frågor och han besitter djup kunskap om inte bara svensk ekonomi utan även många andra länder och regioner.
Jonathan Friedman är en amerikansk socialantropolog och tidigare professor i Lund. Han är aktiv som forskare på migrationspolitikens område och författare till flera skrifter som problematiserar bland annat det mångkulturella samhället. Friedman har en doktorsexamen från Columbia University och blev senare professor vid University of California, San Diego samt var också professor vid Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales Paris.

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1232”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons