Öppna gränser: Fler än 750 miljoner vill migrera enligt ny undersökning

Delningar

En ny undersökning från Gallup visar att 15 procent av jordens befolkning, fler än 750 miljoner människor har viljan att flytta permanent till ett annat land om de får möjlighet.

Gallup World Poll har den här veckan presenterat en undersökning som visar viljan runt om i världen att migrera permanent till ett annat land.

Undersökningen från Gallup utfördes mellan 2015-2017 och visar att 15 procent av världens vuxna människor, fler än 750 miljoner människor önskar att migrera permanent till ett annat land, om de får möjlighet.

Det är en ökning jämfört med samma undersökning mellan år 2013 och 2016 när 14 procent svarade att de har viljan att flytta permanent till ett annat land.

Minst hälften vill migrera
I nedanstående 13 länder vill omkring hälften eller fler av de tillfrågade migrera permanent, om de får möjlighet.

Migrera till Sverige
Enligt undersökningen har omkring nio miljoner vuxna människor viljan att flytta till Sverige, om de får möjlighet att göra det.

Undersökningen från Gallup visar ett genomsnitt av 453 122 intervjuer med vuxna i 152 olika länder och områden mellan år 2015 och 2017.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

373 KOMMENTARER

  • Tredje världskriget har börjat lite trevande. Med lite sanktioner, tullar, handelskrig och några skärmytslingar här och var. Till det kan vi lägga till ett hackande monetärt system. Skuldberget tornar upp sig och det enda sättet att avskriva eller efterskänka skulderna är att offra människor. Vi har en fullkomligt galen ”elit” som inte skyr några som helst medel för att behålla makten, eller ännu hellre utöka den. En elit som lockat mänskligheten in i fördärvet genom att pocka med ordet frihet och nu sitter vi fast i rävsaxen med alla våra friheter. Så listigt och så diaboliskt.

 1. Den invandrare som vantrivs i vårt land kan ju alltid flytta hem igen men vart ska vi svenskar som vantrivs ta vägen?
  Det heter att Kurderna har rätt till ett eget land, varför har inte vi svenskar den rätten?

  • Bra frågor du ställer i din kommentar. För oss som har den ekonomiska möjligheten är det inga problem. Själv bor jag i Thailand sedan snart 13 år.
   Något bättre beslut kan jag inte påminna mig att jag fattat någon gång förut.
   Men man skall helst ha fyllt 50 innan man flyttar till Thailand för viseringens skull då det är lättare att få ett bra visum så som 1-årsvisum. Var själv nära 55 då jag lämnade fiaskot Sverige och har nu fyllt 67 år med råge.

 2. Vid närmare eftertanke så kvittar det ju vilka lagar och regler EU och FN inför när det gäller migration, när pengarna är slut så är dem slut och då upphör Sverige att vara ett intressant resmål för bidragsturisterna!
  Det senare kan man ju skynda på med att sänka bidragen till en skål soppa om dagen, det skulle garanterat få migrantströmmarna att ändra riktning!

 3. Vattenfall har 46% av sin energiproduktion utanför Norden.
  Med koleldning.
  Förklaingen är väl magstark.
  Vattenfall som är statligt vill inte att det ska bli koldioxid-
  utsläpp här i Norden. Man kan säga att Vattenfall emigrerat
  Koleldningen. Köra kol med båt är en billig lösning.

 4. Tack Stefan Löfven för att du ”skänkt” bort och förstört vårt land för evigt. Din maktgalenhet och vilja att visa dej duktig och korrekt inför övriga världen kommer att för evigt skriva in dig i historien som en rikstönt.

  • Men snälla du, det vet vi väl alla att dessa länder har världens mest kompetenta yrkesverksamma människor. Perfekt för framtidens pensionsförsörjning 😏.

  • Ska rikstan behöva rösta bort Löfven ännu en gång innan såsseeländet fattar att vi inte vill ha eller se honom mer i Svensk politik.

 5. Ja, det finns plats enligt Reinfeldt och andra medlöpare. Detta blir en vinst, ”lite längre fram”. Vi har råd, enligt amöba-ekonomerna.

  Inte ens Miljöpartiet har något att säga emot. Trots att miljontals extra bostäder nu måste värmas upp här i kalla Norden, för att kunna hysa alla dessa vuxna män som ratat övriga Europas 13 länder på vägen till Sverige.

  När vi har fördubblat vår population, ska alla ”jobba”. Varenda en ska sitta på Coop Nära och sälja kattmat och Risifrutti för avtalsenlig Handelslön. Det här blir jättebra. Eller inte alls.

  • Kan man inte plöja upp mark?
   (strong on plow)
   och bygga enklare bostäder
   typ favelor ”trivas”
   fler taxi chaufförer och
   tidningsbud samt pizzabagare
   behövs alltid nemas problemas 😀

   • Självklart. Det är hur lätt som helst att lösa. Bara att skyffla in alla här i Sverige. Och skulle pizzeriorna skita sig, finns det alltid frikostiga och kravlösa bidrag att tillgripa. Nema problema.

  • Svenska folket börjar tröttna. Ordet främlingsfientliga krafter törs man inte längre säga. Nu börjar man i stället spotta ur sig fulordet nationalister. Det kommer inte heller lyckas. Det är tvärtom väldigt avslöjande.

   • Håller helt med.

    Intressant också att de pejorativa uttrycken förändras över tiden, när de gamla tjatats ut. Först var alla rasister, och allt rasistiskt. Sedan blev det populistiskt, och alla var populister.

    Och nu, den senaste etiketten vänstereliten sätter på sina meningsmotståndare: Nationalist.

    Intressant att det är okej att vara nationalist, om man heter Özz Nüjen – eller om det är valfritt idrottssammanhang. Heja, heja Sverige! Hurra så bra vi är! Och hela Sverige kan vifta med flaggorna.

    Dagen efter, och det är skolavslutning. Då ska varenda flagga bort. För att vår flagga kan kränka någon. Någon kan känna sig exkluderad. Ändå är det just till nationen Sverige hela världens alla vuxna män, vill åka.

 6. Ja de som bor i Kongo vill gärna hit, det blir ju trevligt att få Ebola på köpet. Om vi inte stänger gränsen är det kört för Sverige.

 7. Soppa alla bidrag till icke Svenska medborgare och INGEN medborgarskap till personer som ej kan försörja sig själv sen måste man vara ostraffat och bosatt här i Sverige i 10 år.

 8. Vi har ett etablissemang som önskar öka på våldskapitalet i Sverige av någon underlig anledning. Kanske för att få oss åt acceptera än mer överstatlighet., globalism. Allt för att de rika ska bli rikare som sedermera ger småsmulor till etablissemanget. Här visar vänstern sitt rätta tryne, girighet.

  • Ja, nu blir vi allt lite besvikna. Och dessutom verkar dessa 9 miljoner sakna möjlighet att emigrera . Kanske soros kan hjälpa dem .

 9. 9 miljoner människor som vill flytta till Sverige är inte så farligt.
  Enligt en FN-rapport så finns det ju plats för 400 mijoner här.

 10. 9 miljoner människor vill till Sverige. Hemska tanke. Var ska dessa bo, arbeta med, utbilda sig, vilken vårdcentral ska de tillhöra, vilka skolor ska deras barn gå i. Måtte detta aldrig hända

  • Det undrar jag med, men du får fråga de 80 % av väljarna som röstade på 7-klövern, vars partier ställde sig bakom FN-avtalet …

  • Sen tillkommer såna världsliga saker som rent vatten, el och värme, transporter, sophantering, avloppshantering. ”Ojdå tänkte inte på det”…eller i händelse av sanktioner, blockad eller fullt krig så brukar tillgången på bl.a mat och medikamenter sjunka drastiskt. Bäddat för en riktigt spännande framtid.

 11. Är det fler än jag som ifrågasätter hela tillvägagångssättet som EU, FN och Soros , med flera, ägnar sig åt. Dvs att normalisera tillståndet med eviga flyktingströmmar av miljontals människor.,och se det som en ohejdbar naturkraft.? Kan inte dessa aktörer lägga sina nära nog obegränsade resurser på att en gång för alla, avsätta alla korrupta och fanatiska krigsherrar, islamister eller militärjuntor i dessa dysfunktionella länder, så att folket INTE måste flytta, och sen bistå med seriös hjälp att bygga upp länderna på plats…??? Eller är den dystra sanningen att det finns för mycket pengar att tjäna på krig och vapenhandel, m.m , för att man ska vilja det…?? Jag vill inte tro det…

  • Migration är en mänskligrättighet nu för tiden enligt GCM. Tvärtom har krigföring och bistånd prövats av globalisterna för att införa ”demokrati” och kontrollera länder för ett tänkt världsherravälde men det har inte varit en framkomlig väg, därför gör de nu omvänt och tar hit migranterna i stället. Det påverkar ju stabiliteten i väst också, det är långt ifrån hela bilden men söndra o härska verkar vara globalisternas väg.

  • Vapen, narkotika och sexslaveri är riktigt stora kuggar i det ekonomiska maskineriet. Intet nytt under solen med andra ord.

 12. Det är väl länderna i Sydeuropa och inte vi som bör ta hand om migranterna eftersom de är första asylland. Det måste vara Greklands, Italiens och Spaniens huvudvärk. Eller?

     • Ja, det råder viss brist på kreativa idéer här. Vet inte om jag själv kan bidra med något. Inte just nu iaf, måste dra.

      Men jag tänkte kasta en åsikt till dig, som verkar vara rätt debattsugen 😉

      Att FN på detta sätt legitimerar dessa ”drömmar” hos individer som bor i länder som framför allt behöver utveckling. Historiens dom kommer bli extremt hård, över alla som uppmuntrar folk att flytta från underutvecklade länder till redan byggd välfärd

     • Instämmer i vad du skriver.

      Det finns uppenbarligen motsatta krafter som verkar i form av FN:s batikhäxor och Soros och å andra sidan de nationer plus EU som faktiskt jobbar på att stoppa folkvandringen. Det pågår ju faktiskt aktiviteter i Afrika:
      Googlade och hittade detta:

      Efter toppmötet mellan EU och Afrika står en sak klar. Europa är berett att göra nästan vad som helst för att stoppa flyktingströmmen över Medelhavet. Inklusive militära ingripanden. 2017

      https://www.aftonbladet.se/

      EU-toppmötet: Fortsatt fokus på att stoppa migranter 2018
      Samarbete är dock planerat med fler länder och i februari nästa år kommer ett första toppmöte mellan EU:s medlemsstater och Arabförbundet att hållas i Egypten där frågan ska tas upp.

      https://www.europaportalen….

    • Ärligt talat, nej. Eftersom majoriteten av länder i världen har visumlagar för att reglera invandring och besök till landet.
     Kommer du till ett land som kräver visum och du inte har det, då har du ett problem vilket antagligen resulterar i att du får åka hem omgående.
     Normalt sett ska flygbolagen se till att alla som går ombord på flygplanet har ett visum i passet.

  • Varför ska ens länderna i Sydeuropa behöva ta emot dom, jag har flygit över Mellanöstern och med egna ögon sett att där finns oändligt gott om plats för dom att bosätta sig på!
   Dom kan ta lärdom av judarna som på bara några år fick hela sitt nya land att blomstra i början av femtiotalet.

 13. Flickor och kvinnor är redan nu jagade villebråd i Sverige. Hur det kommer att bli efter Sveriges godkännande av FN:s ”The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” (GCM) vågar jag inte ens tänka på.

  ”Våldtäktsförsöket i Deje – media mörkade signalement
  Nya Tider”:
  https://m.youtube.com/watch?v=k_Ct72orU54

 14. Hmm, man säger ju att mångfald berikar, så varför kan inte dessa människor bara flytta runt mellan varandras länder och vipps så har rikedom och välstånd skapats..

  Eller har jag missat något i den globalistiska ekvationen?

 15. 750 miljoner som vill flytta… Inte fly, flytta. För de orkar inte bygga upp sitt land. De vill istället ha allting gratis, serverat på ett silverfat. Och VI ska anpassa oss till DERAS kultur, till på toppen.

  Detta, om något, visar hur snedvridet det där dokumentet FN ville att alla länder skulle skriva på. Så istället för att förmå dessa till att börja jobba, och jobba hårt, ska de emigrera hit, kräva att få bostad och bidrag, och leva gott på det våra förfäder lämnade över till oss.

  • Det var ju väldigt lägligt att expeditionsministären hann fara och underteckna invandringsdokumentet innan det hann bli en ny regering. (Antagligen spelar det ändå ingen roll vad vi har för regering.)

   • Säg inte det. Utan hopp, kan vi lika väl ge upp. Låt istället vara noga med att tala om för blivande regering att vi inte vill se Sverige som ett mål för alla dessa miljoner som vill hit, för att få bidrag. Vi ska ta hand om de våra – FÖRST! Inte en massa från tredje världen, som inte gitter bygga upp sitt egna land.

 16. Jesus! 750 miljoner bidragstörstade lågutbildade tredje världen människor..Vilken mardröm för ett välfärds samhälle som Sverige..

  Läste en bra artikel på Expressen. Annie Lööf bruka använda Kanada som exempel på bra invandring. Man vad Fr Lööf glömmer att nämna är att Kanada är duktiga på plocka russin ur kakan, dvs man plocka inte in värdelöst MENA skräp, man tar in sin sånt har något att ge landet.

  Medan i Sverige låter vi tom dömda brottslingar få stanna, det finns tom politiker som tycker att terrorister skall få jobba Konsum efter avtjänat straff.

 17. Men stanna och förbättra era egna länder om de suger så mycket! Det är anledningen till att jag är kvar i Sverige. Jag ger inte upp och flyr fältet. Jag älskar mitt land alldeles för mycket för det.

 18. Vilken tur att Sverige i demokratisk ordning skrev på avtalet! Nu slipper vi allt byråkratisk krångel när anstormningen kommer igång.

  • Det var idiotiskt att Sverige skrev på. Det är väl Grekland, Italien och Spanien som bör ta hand om invällarna, inte vi i övriga Europa?

   • Just därför borde fler söka sig till det revolutionära förbundet ”Allt åt alla”. Målet är ett samhälle organiserat efter principen: av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Är det inte underbart, va?

    • Man kan väl säga att den principen gäller migranter i dag, de bor ju i stora villor m.m utan att behöva göra ett skit. Apropå det när antas gcm resolutionen, är det nu i December, sen är det väl fritt fram till länder som röstat ja. Nån som vet om det finns en migrantväg av länder i Europa till Sverige som sagt ja.

  • Vi får hoppas att det bli nyval snart. Vi har en fin tradition av Nyval i Sverige.

   1914 – Den liberale Statsminister Staaf förråder Sverige, och kungen måste hålla tal, därav nyval.

   1958 – Centerpartiet sviker Svenska folket i ATP frågan, därav nyval.
   2019 – Marionett Dockan Lööf Sviker Svenska folket, därav nyval??

   Liberalismen fucka sönder Sverige.

 19. Försäkringskassan måste sluta med att skicka ut bidragsinfo land och rike runt.Nio miljoner som vill hit och de blir säkert insläppta när de väl har kommit till svenska gränsen.Har stollarna skrivit på avtalet med FN än?Om de har gjort det så kommer det att bli en invasion utan dess like,fler än nio miljoner så vi får många gökungar att försörja.

 20. 9 miljoner är för lite så varför kan inte alla 750 miljoner flytta hit. Vi har gott om plats o så skjuts det ju av en del varje dag så 750 miljoner behövs nog.

  • Det är bara bygga miljonprogram som ser ut som i SF filmen Distrikt 9, då får vi verkligen en atomsfär av mångkultur.

   • Vill man ha större delen av kakan måste man begära allt för att sedan kompromissa så 430 miljoner är bättre än inga alls.

    • Egentligen rätt skrämmande hur Sverige kommer att utvecklas med en sådan härlig invandring. Vad ska vi göra med all den rikedomen den kommer att ge oss? Är vi redo för det ansvar den kommer föra med oss? Vi kommer kunna ta rollen som världens räddare, som en lika stor ekonomisk stormakt som humanitär. 430 miljoner raketforskare och läkare, vår välstånd kommer att blomstra som inget annat. Vi kommer kunna lösa den absolut rådande klimatkrisen samt förse rent vatten och halalcertifierad mat till alla världens människor.

     Detta, om absolut ingenting annat, visar att den globala planen och sann socialliberalism är det vackraste vi kan ge oss själva.

  • Inga problem. 7 miljarder människor får plats på Öland. 45×45 cm åt var och en. Reinfeldt, du behöver inte flyga över hela Sverige!.

  • Lösningen finns i Finspång. Men för att ta oss dit så måste folket vakna, vilket kommer kräva en fullständig samhällskollaps. Men, för att vara positiv, det är inte så långt kvar till en sådan.

 21. Jaha alla afrikaner, araber och övriga som vill flytta till Sverige:
  Ni kommer till ett fattigsverige där ingenting fungerar utan mutor, alla som alstrar pengar har flytt eller är döda. Vidare växer det dåligt här, mest säd och potatis kan ni odla men då och då blir det missväxt.
  Vet ni om att det är kallt här minst halva året och under flera månader är det snö och frost? Vi hade hungersnöd här för 150 år sedan och även för 100 år sedan, räkna med att det kommer tillbaka.
  För 100 år sedan levde de flesta svenskar ganska nära svältgränsen men ni kanske vill äta salt sill och potatis 3-4 dagar i veckan? Räkna vidare med mörka vintrar eftersom kärnkraften ska stängas av och elransoneringen kommer att bli hård. När ni behöver ström som bäst kommer det att vara avbrott, vattenledningarna kommer att frysa. Vidare så hade varje familj 6-8 barn men hälften av barnen dog som små, låter det bekant?
  Ni kommer att ångra att ni flyttar till Sverige, landet kommer att försvinna med svenskarna.

  • Den informationen skickar man inte till deltagarna i undersökningen. Men om de inte själva kan dra de enklaste slutsatser om orsak och verkan så kommer deras svar att bestå liksom deras oförmåga att bidra till ”sitt” nya lands välstånd.

   • Om 82% av svenskarna är oförmögna att se framåt trots en IQ på nästan 100 vad tror du då om araber (IQ 80-90) och afrikaner (IQ 70-80)? De har inte så långt till horisonten.

  • Vilken sill?
   90% av alla matfiskarter överfiskas. Bestånden utraderas.
   Det blir nog bara salt och päror på morgondagens smörgåsbord.
   – Immigrants wellcome!!

  • Sverige behöver inte mer än någon enstaka miljon invandrare från de aktuella länderna, sen är det kört för evigt. Och mixen av olika ursprung som importeras är illa nog; när utisarna väl har tagit befälet, kring 2040, kommer ingenting alls att fungera annat än på afrikansk/muslimsk nivå.

   Det är egentligen länge sedan vi passerade gränsen för vad landet tål. Jag skulle bedöma att dödsstöten mot Sverige kom redan på 1990-talet, kanske när sosseregeringen ersattes med Bildt, som genast ökade inflödet av odugliga. Och efter Bildt har Göran Persson, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven fortsatt med öppna gränser.

   Notera att även under 2018 har man importerat i storleksordningen 100 000 personer, fast då inte mest som immigranter utan som anhöriga osv..

   Med en sån politik kommer det bara att ta 20 år till, eller kanske 10 , innan Sverige är slut för evigt.

   Att gå ur EU, och att deklarera undantagstillstånd i Sverige, stänga gränserna för inflöde, och introducera ett utflöde på MINST 150 000 om året är det som möjligen kan rädda oss.

 22. NIO miljoner sitter kvar på bussen när 741 miljoner kliver av på sina hållplatser. NIO miljoner har målet klart för sig. I Sverige får man hus, mat, skolgång, fickpengar, körkort, en mångfald olika bidrag och kopulationsrättigheter. Men inget ajabaja och ingen rövspark när man beter sig kriminellt. NIO miljoner har väskorna packade och Allah i hågen.
  -Nu mutar vi in det nya kalifatet.

 23. Bara klagomål men inga konstruktiva förslag om hur folkvandringarna till Europa ska ska stoppas.

  Prövade att bolla över ansvaret på Medelhavsländerna och det blev knäpptyst i kommentarfältet. Jag gissar att de flesta inser att Grekland, Italien och Spanien inte ensamma kan klara detta.

  Så då är frågan vad som ska göras. Ingen vet förstås. Därför knäpptyst. Bara gnäll och veklagan.

  • Finns ju absolut ingenting att göra så länge befolkningen fortsätter att rösta på sjuklövern. De åtgärder som krävs för sverige har AfS redan redogjort för. I ett teoretiskt Europa med vettiga politiker hade man kunna se ett samarbete som sträcker sig militärt för att hålla gränserna. Med våld om så krävs.

   • Ska Kasselstrand stoppa folkvandringarna över Medelhavet?

    Fast tanken på samarbete i Europa dyker nu upp i din kommentar. Intressant….

    • Alltså Sveriges militär och gränsskydd kan inte åka till andra länder och ställa sig, det hoppas jag även du begriper.
     Och nej, Kasselstrand skall inte själv stoppa något. Men de saker som behövs göras som AfS uppgivit är klart mer det som krävs för ett rädda landet, det vill säga bland annat kraftfulla tag för återvandring. . Även det hoppas jag du inser. Men du kanske är en klassisk sd som hellre sitter och gnäller på andra som är besvikna över utvecklingen. Själv har du fan inte några förslag vad jag kan se. Så kom inte och klaga på att andra gnäller. För det första man får höra ifrån dig när man säger något är direkt rent gnäll.

     • Självklart borde Sverige ha effektiva gränskontroller. Men jag kommenterade de stora folkvandringarna, särskilt över Medelhavet. Hur stoppa dessa? Men där finns inga förslag alls i kommentarerna, bara gnäll. Uppenbarligen är det orimligt att kräva att Grekland, Italien och Spanien ska hantera detta på egen hand. Då krävs samarbete med övriga Europa. Vi har redan ett samarbete redan inom EU med bl.a. Frontex som samordnar från Budapest. Men EU har visat sig oförmöget hittills att klara problemen. Och även en brist på vilja verkar det som. Så vad ska man göra? Det är ju en sådan diskussion som behövs. Och den är inte lätt. V.S.B.

     • Och du tror alltså att man INTE skall lösa det genom samarbete i denna frågan mellan europeiska länder för att stoppa de folkvandringarna?
      Hur hade du tänkt dig det då?
      Alla länder agerar på helt eget bevåg, lite sådär härligt kaotiskt? Tror du I så fall det spelar någon roll vad vi kommenterar för förslag här? Kalla in Superman?

      Såvitt jag vet är majoriteten av folk runtomkring oss svenskar och sitter på arslet häruppe I norden och röstar för att Annie lööf och Stefan Löfven skall hålla på med clownteater och göra allt de kan för att kalla hit just dessa horder av bidragstagande snyltare. Så ursäkta om några härinne misströstar.

     • Men jag tänker ju precis tvärt om! Det BEHÖVS uppenbarligen ett europeiskt samarbete. Men min hunch är att de flesta här är emot EU, som ju redan finns som samarbetsorganisation, så jag misstänker att de INTE anser att EU är något att ha i sammanhanget. Så vad göra då för att stoppa folkvandringarna till Europa?

     • Dåså, då är jag med dig. Men man kan ju vara emot EU som den instans den är, och den behöver ju verkligen inte omfatta alla de saker som den gör idag. Alltså folk hatar ju den detaljstyrningen och centraliseringen av makten i varje aspekt av deras ekonomi och leverne som ju med säkerhet i Värnamo skiljer sig stort i förhållande till den vinpimplande, snigelätande, grodlårsglufsande, cigarillrökande fransosen I toulouse. Men det FINNS absolut saker som Europa måste förhandla om i och med att vi har en regional, gemensam västlig historia, kultur och språklig identitet.

      Missförståndet på min sida låg i att du lät negativt kritisk till vad jag skrev om samarbete på planet att försvara Europa som kontinent. Men ifrån min sida betyder inte allting EU som det byråkratiska monster det är.
      Ett Europa måste omforma och stöpas i nationalismen anda, där vi accepterar våra olikheter samtidigt som vi lika hårt värnar om dem. Det är inte en omöjlighet, i alla fall inte om man lyckas ta död på de globalistiska galna idéerna som sitter vid makten nu.

     • Jag håller med . EU måste omformas. EU-byråkratin klarar inte att förverkliga ”ett allt fastare förbund mellan medlemsländerna” om alltfler länder spjärnar emot, vilket ju redan börjat ske.

      Tänk om vi haft ett effektivt EU som klarat att hålla den yttre gränsen vilket ju var förutsatt från början för att Schengen skulle fungera med fri rörlighet INOM Europa.

     • Eller tvärtom inget samarbete inom Europa då stänger dina länder sina gränser på eget bevåg med andra ord det här går inte att ”prata” bort…

     • Vi i norr kan såklart göra som Ungern och Österrike men knappast Medelhavsländerna. Det har ju visat sig att de inte kan stå emot. Se på Grekland.

  • Gränsvakter med skarpladdade gevär i varje land. Vad är det som är svårt att förstå..!??
   Försöker någon forsera en gräns, skjut för att döda! ALLA problem lösta på MINDRE än en månad.

   • Kanonbåtar? Kulspruteposteringar typ Omaha beach i Normandie? Ja de kanske kommer men känns inte som förstahandslösning.

  • De där länderna måste ordna riktig demokrati, folket får göra upprör mot de korrupta ledarna. Men de verkar inte veta hur de ska göra. Fransmännen gjorde revolution för 200 år sedan, men folk i Mena är inte där än. De gör uppror mot västvärlden istället.

 24. OT. M + KD (och SD) satsar på att skära ner på den enorma kulturbudgeten genom att ta bort fri entré på statliga museer. På det sparar man 80 miljoner, alltså ingenting!
  Skär istället bort 99%, men behåll fri entré!

 25. Fråga inte vad migranterna kan göra för dig, fråga vad du kan göra för migrationen! / Stefan Löfven, språkrör för MP

 26. 57(?) muslimska länder har skrivit under Kairodeklarationen som säger att sharia och koranen ska styra landet framför FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna. Det borde vara hela jordens alla muslimers högsta önskan att bo i något av dessa länder där deras paradis har realiserats.

 27. Vi bara påminna igen att enligt i Bibeln står klart och tydligt att vi ska bo inom de gränser som är bestämt av Gud. Apg.17:26-27 Och han har av en enda människa skapat alla människor och folk att de skall bo över hela jorden. Han har fastställt bestämda tiden utstakat de gränser inom vilka de ska bo,för att de skall söka Gud. Det är han som bestämmer och inte var det sig FN eller globalisterna. Gud har sista ordet han som har skapat himmel och jord och allting som finns där på. Psaltaren 33:10-11 Herren gör hednafolkens planer om intet, han gäckar folkens tankar. Men Herrens plan består för evigt hans hjärtans tankar från släkte till släkte.

   • Garanterat. Om afs skulle få majoritet skulle det hända grejer. Men så bra får man inte ha det. Till och sd:are ogillar afs och deras återvandringspolitik. Jag kommer rösta på det parti som bjuder upp till mest motstånd ändå.

 28. Ja, vi har något att se fram emot med regeringen som stöttepelar för migranter, legala och illegala, väller miljoner personer in i vårt land

 29. Men nu har de ju kommit på att elnätet inte räcker för alla nybyggda hus, så var skall alla dessa inflödespersoner bo?

 30. FN har som mål att göra hela världen till ett EU. Fritt förflytta sig, tjänster och
  varor. Tidigare berömde FN just EU för att vara förebilden för en hel värld.
  Diktaturens mähän, avskaffa FN. Där sitter egotrippade anställda från världens
  länder, ingenting mer bedrägligt än denna svammel organisation som vill
  åderlåta nationerna och stödja global fascism.

  • Det här är min favorit!
   Har Fridolin och Lööf någonsin sett den?
   Om de har det är det kört.
   Om de inte har det? Ge dem en chans till!

   • Det gör man inte. Inte ens SD kan trolla med knäna här. På lång sikt kan man med kraftfulla åtgärder kanske komma tillrätta med dom problem massinvandringen fört med sig. Men då krävs att invandringen minskar till ett absolut minimum nu. Imorgon kan det vara försent.

 31. Vi bevittnar destruktionen av den Europeiska civilisationen som formats under årtusenden. Den kommer försvinna in i svart smältdegel, the dark ages returns.

 32. Jag vill emigrerar till en lyxvilla på en tropisk strand i något välmående land. Fixar FN det nu när det nya avtalet är klart???

  • Då bör du ta tåget så att du inte snabbar på klimatkatastrofen. Risken är att du blir översvämmad. Jag skulle hellre bosätta mig i Schweiz eller Bayern. Högt och fint. Många glaciärer kvar fortfarande.

 33. Helt naturligt att dom vill komma till Sverige.
  Inga krav på egen försörjning.
  Fri sjukvård – tandvård
  Enorma bidrag.
  Gratis telefon.
  Gratis bostad.
  Svenskt pass efter ett år.
  Fria resor till forna hemlandet för att hälsa på släkten.
  Inga straff vid brott.
  Gratis körkort.
  MM. MM. MM.
  Vem vill inte komma till detta honungsland ?

  • Då kommer de efter till slut. De vill ha våra pengar som pa. ra ..s i . ter.

   Det är inte vårt skitklimat de lockas av.

 34. En halv miljon intervjuer och Nordkorea är inte med vad och varför görs de jo för att förbereda oss vänja oss vad som är klappat och klart utstakat bestämt och färdigt.
  Du sköna nya värld!

 35. 9 Miljoner till Sverige, kul kul och AF meddelar att det finns massor av JOBB i Staten, Vård Skola Omsorg
  m a o Skattefinansierade….
  som DU och Jag Betalar gm Skatt..

  Inte ett Ord om hur många STORA Företag i det Privata som slår upp portarna….?

  Jo Microsoft Google o Facebook köper MARK och etablerar sej här, Bra så länge Kriget inte står och Väntar för då kommer dessa Företag att vara bland de första som elimineras och då Är Sverige plötsligt intressant ….

  Är det Poitivt eller Negativt att upplåta Mark till dessa kolosser på sikt, välj själv….?

 36. Bara!!!!??? Klart dom vill hit!!! Livslång försörjning, ”anhöriga” kommer, inga lagar o regler Mao paradiset!!!! Sverige tar sin sista suck, snart!!!

 37. svenskarna får faktiskt skylla sig själva.
  svenskarna gillar ju utlänningar och röstar för fortsatt invandring.
  det ska bli kul och se hur svenskarna hanterar att leva i våld och fattigdom=)).

 38. Jag vill inte citera Trump och använda termen ”shit hole countries” och jag vill inte heller skylla på att dessa länder har korrumperade och auktoritära ledare som gör att befolkningen svälter om de inte jobbar vilket inte är fallet i Sverige. Jag menar att bara vi tar oss ut till Kroatien, Grekland och Rumänien så ser vi hur cash is king regerar. Alla de tre länderna har möjligeter att blomstra pga turismen (i synnerhet de två första) men ändå har de stora skulder och relativt låga löner. Hur kommer det sig? Jag, som har rötter i Jugoslavien men har fötts och växt upp här i Sverige kan jämföra och se att det är SKILLNAD på mentaliteter mellan svenskar och länder som geografiskt är allt längre ifrån Sverige. Men även Baltikum som ligger nära Sverige har länge präglats av planekonomi via sovjet och deras korruptionsnivå är hög och skattefusket likaså. Det jag vill säga är att vi KAN INTE enbart skylla på krig (USA?) och att länders statschefer inte är snälla utan på individnivå inse att vi har stora skillnader hur vi ser på att göra rätt för oss. Att hålla tiden. Att kämpa för att få en dräglig tillvaro men om alkoholen blir vår last har vi skyddsnät som oftast hjälper oss tillbaka. Men om vi skulle få 1 procent av dessa 750 miljoner hit så finns det inget tryggt Sverige längre. Det är ett faktum.

   • Ja ringer Soros eller Rothschild till Löfven, och skriker ”hoppa!!” i luren står nog gubbf*n och studsar som en gummiboll, tills han får order om att sluta.

    Vi har billiga politiker, att köpa ett helt land med villiga slavarbetare kostar inte mera än några miljoner USD i mutor – titta bara på Reinfeldt.

  • Har vi inte redan fått alldeles tillräckligt för att avskaffa tryggheten. Hemlösa ökar, pensionärer går hungriga, handgranater och skjutningar, vårdköer, polisen hinner inte med, MSM media ljuger så det slår flammor, ingen går säker någonstans, vilken trygghet.

 39. Globalisterna och Soros borde lägga sitt krut på dessa länder istället för att flytta dom hit.Det blir inte fler riktiga arbeten i EU i framtiden utan färre då allt automatiseras.Hoppas att folket fattar att det är dom som får betala för alla som sitter på häcken och fiskar hela dagarna och även shoppar för skattemedel.

  • Det blir ingen förstörelse av Nationalstaten Sverige på det sättet. Så nix – flytta fattiga dysfunktionella människor hit istället – så förvandlas landet 1000 ggr snabbare till ett shitholecountry. Fråga Wallenbergs.

   • Men ingen tjänar på det,slå sönder I-länders ekonomi och köpkraften avtar,vem tjänar på det?Knappast banker om ingen lånar.

    • Jop i längden gör dom det. Du måste sätta dig in i Globalismen. Det tar ett tag med till slut ramlar polletten ned.

     Börja här. Ta några veckor på dig och gör reserach.Mycket att läsa igenom och det finns massor på YT men jag anser att det är allas plikt som medborgare att hålla sig korrekt informerade så länge det överhuvudtaget är tillåtet. Ju fler som fattar dess bättre.
     https://anthropocene.live/

     • Men det kommer inte att fungera,länder kommer rösta bort globalistpartierna när ekonomin slår till mot deras plånböcker.Ungern är ett föredöme och kommer visa vägen till andra framöver.Vem vill ha krig frivilligt tror du och röstar på det.

  • Sitter på kafeer i godan ro dagarna i ända o trivs ☕ shoppar loss rejält
   gottar sig livet på en pinne
   sedan går dom hem och gör barn!
   💲

  • Tror på diverse smärtsamma dominanslekar i hennes kammare. Nitar och läder. Bara vibbar jag får. Inte för att det är nåt fel med det men…

   • Möjligen – men jag tror inte hennes intellekt är på den höga och lekfulla nivån.Ge henne inte för mycket cred nu…;) Jag tror hon är en ”bitter kyrktant”
    som njuter av att ha makten att förstöra ett land – precis som MP.

 40. Skicka upp Reinfeldt i flyget igen så han kan bekräfta att vi har gott om yta för 750 miljoner migrantstjärnor. Detta blir intressant experiment….

 41. 9 miljoner uppger Sverige som mål ”om de får möjlighet att göra det”.

  Med Soros, FNs och EUs hjälp och fyllda Visakort kommer det att gå.

  Är Annie verkligen nöjd med 9 miljoner nya medborgare från Afrika och Mena? Det är 21 miljoner kvar till Annie Lööfs önskan om 30 miljoner till att försörja…

  • Äntligen skrev du de mest sanna om Sverige hur det fungerar i praktiken.
   Ingenting om detta tog politikerna upp i sin Valpropaganda, givetvis inte för att ljuga är 7-klöverns politiker trimmade för, därför sanningen är ett så ruskigt begrepp som de inte vill veta utav!

  • Om man slår sönder ekonomin för svensken och alla andra länder som har skrivit på, så lär väl ingen tjäna på det,vem ska försörja invandrarna,knappast globalisterna,för var får dom sina pengar ifrån om ingen har någon köpkraft.

   • Krigsindustrin får ett uppsving. Där finns pengar att tjäna. Svarta pengar från kriminalitet t.e.x. Man kan lättare ta kontroll över länder i kaos. Diktaturer blir lösningen…

    • Det sägs att avtalet är påskrivet, fast vi inte har någon regering som får lov att göra det, sedan görs avtalet till lag i Sverige.

     När alla flyttat till fredens land, så pajar ekonomin för krigsindustrin, antingen är dom dåliga på matte eller hoppas dom på att det blir krig i europa.

 42. Putell på er grevar och baroner sa Kolingen. Öppna era plånböcker, världen kommer för att berika er. Rösta på Annie. Hon vet bäst.

 43. Om Löfven med anhang åter får makten så kan vi räkna med att dessa 9 miljoner kommer att importeras till Sverige under de närmaste veckorna.
  PENSIONS RÄDDARE . Välkomna !

 44. Reinfeldt hade stora problem med att ett fåtal svenskar gick på bidrag och kostade staten stora pengar som vi ej hade råd till.Jo tjena,måste vara århundradets lögn.

 45. Rödtottans Annies ”spekulationer” var nog redan satta på papper och beslutade när hon yttrade att Sverige kunde ta emot 30-40 mijoner…

  • Men hon kunde inte säga om var pengarna kommer ifrån till så många i bidrag,det var inte så viktigt i hennes fantasi värld.

  • Ju mer man lyssnar till denna Annie Lööf desto mer övertygad blir man över hennes totala oförmåga att se sammanhang och göra konsekvensbedömningar. Hon är kvar på barnstadiet och kommer att vara kvar där mycket länge och stannar kvar i sandlådan. Finns det någon som orkar med detta trotsiga barn ? ?

 46. Det stora problemet idag och framöver är ej klimatet eller något annat påhittat skit.Problemet är överbefolkningen som ingen tycks göra något åt,snarare tvärtom med att flytta Afrika hit så dom kan yngla av sej mer om svenne står för notan.Globalisterna skulle givetvis lägga sitt krut på den saken och lära folk om att inte skaffa fler barn än dom har råd till.

  • Om CO2 ökas till 0,08% eller mer, så är överbefolkning ett avsevärt mindre problem. Då kan 10 + ggr dagens totalbefolkning på jorden försörjas, samtidigt som hälften av dagens brukade marker återlämnas till naturen. På köpet, så kommer samtidigt all natur att frodas (t ex växer öknarna bort), som aldrig förr (eller för 400 milj år sedan).

   Detta är vad ”klimatbedrägeriet” gör sitt bästa för att fokusera bort från, så att de globala livsmedelsbolagen kan ta makten över livsmedelsproduktionen och hindra nationer från att ordna sin egen livsmedelsförsörjning. Hot om svält är ett kraftfullare vapen än atombomber!

 47. Löfvens tilltag med att importera röstboskap är enligt honom en väldigt bra idé.

  Tar vi in 9 miljoner bidragsberoende till, så har ”S” snart egen majoritet i riksdagen igen!

  Glöm inte, alla som kommer hit får veta att det är Socialbidrag dom får, inte Moderatbidrag – sedan är det väldigt enkelt för dom att välja när dom skall rösta.

   • Detta med folkutbyte är en sak, att massimportera röstboskap för att desperat klamra sig fast vid makten är ”S” lösning på vikande intresse för deras partipolitik.

    Men vad händer sedan man bytt ut den tysta arbetsvillige kristne Svensken mot den högljudda arbetsovillige muslimen?

    Vem skall sedan villigt betala för politikernas fantasilöner, för att inte tala om miljoner bidragsberoende?

  • Och här i Sverige har det smusslats och mörkats och en s.k expeditionsministär skriver på utan att blinka och applåderar dessutom sin gärning. Hela Sveriges Riksdag tiger och så också alla de politiska partierna. Vad hände ???

   • Ungefär samma sak som när man smög igenom pensionsuppgörelsen och när man tog bort tjänstemannaansvaret 1974. Hysch , hysch ….detta meddelas bara i små bokstäver på sista sidan.

 48. Titta vad Stalin gjorde med Ukraina. Nu vill FN göra samma med hela världen och det blir välfärdsländerna som drabbas. Ja, de kommer verkligen att drabbas, kanske värre än ukrainarna

  • Har inte postnord tillräckligt med leverans/stöld problem?
   Men de här problemen är väl just för att man har bidragsarbetare i tusentals,,,

 49. Dessa vill Sverige gladeligen ta emot och försörja bättre än oss själva i och med de har skrivit på självmordspakten i Marrakesh igår. Jag hoppas verkligen att en ny regering – om det nu skulle bli en sådan – tar tillbaka detta med hänvisning till att det var olagligt att skriva på, när det inte finns en regering.

  • De sk politiker har triksat med att få fram en ny regering för att Steffo skriver på denna älende… Ann har hjälp honom i ddet.Uppenbart allt ä planerat ,.. ..

  • Därför måste vi få ett extraval som förhoppningsvis rör om i grytan och får väljarna att rösta bort flummarna i de partier som försatt landet i nuvarande katastrofsituation.

 50. Det svenska inbördeskriget är redan här så som det är inbördeskrig i alla multietniska/multikulturella länder som inte är stenhårda polisstater. Enda skillnaden mellan Sverige och andra är att här slåss/deltar alla mot alla utom de fredsskadade konflikträdda svenskarna som likt papegojor upprepar mantrat om ”allas lika värde” ända ner till den nationella avgrunden.

 51. ”Om de få möjligheten” … Varför bygger / utvecklar de inte sina egna länder!!!!! ????…livet, ekonomin?

  Garanterat vi kommer att ha mera KAOS…

 52. Texten påstår att ”…omkring nio miljoner vuxna människor (har) viljan att flytta till Sverige, om de får möjlighet att göra det.” Rödskrikan och (mp)-Ferm skriker och gråter ut det gamla och in det nya året på bästa Riksliparen-manér (Romson) då nio miljoner inte är TRETTIO miljoner snyltare. Bevara Sverige och dess ursprungliga folk!

 53. Jag fattar motivationen. Om jag hade levt i ett shithole country, hade noll ansvarskänsla, och möjligheten att komma till ett land där jag fick en modern bostad gratis och hustrun kunde få en rejäl heltidslön bara genom att vara hemma och poppa ut ungar… Vårt socialistiska system måste revideras och anpassas efter hur världen ser ut. Ett informationssamhälle kräver täta nationsgränser.

 54. Fortfarande nästan halva befolkningen i Syrien som vill emigrera, ca 10 milj. då, och dessa har ju tack vare FR fortfarande stående inbjudan till PUT i Sverige, och den gäller väl för evigt eftersom ingen deklaration har gått ut internationellt att den skulle vara tidsbegränsad och har slutat gälla. Ngn som har hör att den har upphört att gälla?

  I övrigt så är ju både Migrationsverket och våra ambassader fungerande reklambyråer för invandring till Sverige. På Mig.verkets hemsida finns reportage som gör att det ser ut som en resebyrå som lockar med spännande äventyr.

  • Jodå, Sverige är mig veterligen det enda landet i världen, som erbjuder spännande upplevelser, åtalsimmunitet och livslång all-inklusive till alla människor som så önskar.

   Som grädde på moset får du själv välja vad du heter, hur gammal du är, var du kommer ifrån och naturligtvis vilket kön du mest bekänner dig till.

   Bara du sedan i ren tacksamhet röstar rätt, så är du mera än hjärtligt välkommen.

   • Ja, precis så är det. Sverige är förstås föregångslandet för ”Global Compact”. Sedan MW köpte plats i säkerhetsrådet så har man nog varit med om att både starta och utforma innehållet. Det verkar vara en exakt kopia på svensk migrationspolitik.

    • Precis exakt min mening med – hela ”FN:s migrationsramverk” är skapat och framdrivet av ”S” och Sverige.

     Nästan hysteriskt gällt läge över det hela, och en självklarhet att vi skulle skriva på.

     Ett stort steg längre, än när Löfvén åkte till Polen för att övertyga dom att ta emot mera ”flyktingar” – vad är det som driver dom?

     • Den svenska avundsjukan och arrogansen gör att vi måste dra med oss alla andra ner i skiten den dagen vi faller så att vi slipper stå där ensamma med ändan bar. Vi kan då alltid skylla ifrån oss på ngn annan så vi slipper erkänna att vi hade fel. Narcissister som FR, AL, MW med många flera kommer aldrig kunna ta till sig kritik, utan måste ha andra syndabockar att skylla på.

      Här är en bra artikel om att Sverige kan vara inblandat.
      https://detgodasamhallet.com/2018/12/02/sverige-ett-fn-i-miniatyr/

 55. Det var ju en rejäl besvikelse. Annie Lööf pratade om 30 miljoner och EU anser att det får plats 400 miljoner i Sverige. Man kanske får höja bidragen för att locka fler?

 56. Det lär bli miljarder i slutenden om Annie, Löfvén, Reinfeldt får som de vill.
  Man måste snart kolla efter ett nytt land att flytta till, för ekonomin, vården, skolan, omsorgen, boendet, går i botten och våldsbrotten går i toppen

 57. Allbanerna får döda, ta hus och hem, terrorisera serber som är kvar i Kosovo, detta får dom i stort sett enat stöd från väst. Trots detta så är det misär i Kosovo och många albaner vill lämna Kosovo.

  • Ja för vi kommer aldrig att få möjligheten att rösta om Swexit. Möjligen när 30 miljoner islamister etablerat sig i systemet.

 58. Olustigt att läsa att 49% vill emigrera från den populära turistdestinationen Dominikanska Republiken. Det tyder på att nästan inga pengar från turismen når befolkningen som alltså fortsätter vara lika fattiga än idag?
  Vissa länder behöver nog inte mindre socialism, utan mer.

 59. Globalismen är bara en one-way street till Europa. Ingen Europee skulle vilja starta nytt i dessa länder. Visa mig en batik-tant som vill flytta tikll Afghanistan eller Afrika och låta barn och barnbarn gå i skola där. Visa mig en enda som vill ”öka mångfalden i MENA” och flytta dit.

 60. Guldrush i tredje världen! Vi betalar med våra barns framtid, men politikerna, som gjort det här möjligt får lukrativa internationella karriärer. De säljer ut sitt folk hänsynslöst för sin personliga vinning skull.

  • Löfvéns våta dröm, köpa röster direkt i Afrika och MENA, bara lova lite bidrag i utbyte, så sitter hela ”S” kvar i all evighet.

   Är det verkligen lagligt att köpa röster mot bidrag?

   Men har gått hittills IAF, och annars fixas en ny lag på några minuter.

   Korruption på en global skala hursomhelst – makthunger och maktgalenskap med.

 61. Dom här glädjande beskeden från denna undersökning borde ju få varenda svensk politiker att utbrista i ett glädjetjut.Att Sverige sedan sjunker i dyn spelar ingen roll

 62. Och alla konstigheter sverige gör, danmark vill skicka tillbaka Iranier , sverige skickar dem till afghanistan dit de ej kan skickas.
  Har afghanerna uppehållstillstånd i iran är det till iran de ska väl? Som danmark gör.
  De ”riktiga” perser/iranier som flydde när shahen störtades har ju uppehållstillstånd i både sverige o danmark sedan 1986 ca.

 63. Detta då knappast alla världens länder är medräknade…
  Var på lista ligger Venuzuela(som borde ligga iallafall top 3!)?
  Ingen kan få mig att tro att mindre än 46% av befolkningen vill flytta därifrån?!

 64. Politiker bortser från alla konsekvenser. De tänker bara på vad som gynnar dem för stunden. Precis så resonerar sociopater.

  • Hur gynnar det dem för stunden? Där är jag helt vilse. Det är kanske den stora knäckfrågan för min del. Jag förstår verkligen inte VARFÖR de så gärna vill dra Sverige ner i avgrunden på snabbast möjliga sätt.

   Det gynnar inte dem opinionsmässigt och jag kan inte se hur det gynnar dem ekonomiskt (deras löner är vad de är oavsett) såvida de inte äger asylboenden eller andra fastigheter. Så, om de inte gynnas i pengar eller makt — hur gynnas de?

   • De tryggar sin personliga karriär och får lukrativa tjänster av bankoligarkerna. Det finns ingen annan förklaring. Som du säger, det kan knappast bero på att de vill rasera samhället enbart.

    • Är det ett faktum att det är på det sättet, eller är det bara konspirationen om juden? Om det är så, då förväntar jag mig att det finns en källa på det som jag kan ta del av. Var är källan?

     Jag undrar genuint.

 65. Mina soldater var för dåliga, vi förtjänar alla att gå under! Sa Hitler innan Ryssarna till slut vann kriget!
  Man måste vara försiktig med vilka hennar man väljer!

  • Läs på om FN…så kanske du fattar lite mer om hur Hitler kom till sina slutsatser.
   Tyskarna valde Hitler av orsaker som vi inte får prata om.

 66. Det som oroar mig mest är de länder som inte finns med. Bla Indien och Pakistan. När de Ländernas befolkning får upp ögonen för Svensk invandringspolitik, kommer tidigare invandring framstå som en västanfläkt. Då säger våra politiker ”Nu avgår jag” och försvinner. Kort sagt, problemen måste tas om hand i de Länder som har dem. Inte flytta till någon annan plats och ta problemen med sig. Men som Sverige ser ut i dag borde det inte vara någon som vill flytta hit.

 67. 1. att genomföra 500 000 intervjuer??? vem betalar för detta…

  2. jag vet inte om andra … men jag skiter i vad dom tycker o tänker i dessa 152 länder.. bara dom stannar där

 68. Det är ju klart att FN avtalet skrevs under av en majoritet, därför att FN medlemmarna består av en majoritet av fattiga länder.

 69. Grattis Annie Lööf.
  Med hjälp av mp skulle ni kunna förstöra Sverige på nolltid.
  750 miljoner, ja det ska väl gå bja.

 70. Detta är rent skrämmande .
  Tänk vad sossegänget kan åstadkomma om de får sitta kvar.
  Vi måste om vettet får avgöra, ett totalt immigrationsstopp och bygga upp landet på nytt samt förbereda för framtida immigranter. Ge sossarna mycket motstånd och fäll så mycket som möjligt, så de inte kan regera ! Låt dem avgå snarast efter deras regeringsbildning .

 71. Det blir väl bara män från shithole countries. Om det blir veklighet så är det bara att packa och emigrera till ett normalt land så kan invandrarna/flyktingarna ta över det sjunkande skeppet Sverige.

 72. JÄTTETILLFÄLLE !!!
  Löfven, Lööf, Björklund, Lövin.
  Ta nu chansen och öppna era hjärtan och VÅRA (skattebetalarnas ) plånböcker.
  9 MILJONER bidragstagare vill till Sverige !
  Reinfeldt står helt på er sida ” TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE ”
  Visserligen bara en del av Lööfs önskan på 30 MILJONER, men med anhörig invandringen så går det att fixa.
  LYCKA TILL med förstöringen av vårt land.

   • En majoritet av pensionärerna har ju själva röstat på landsförrädarna. Inte många pensionärer som förstår sitt eget bästa, för då hade de röstat annorlunda.

  • 300.000 sv. fattigpensionärer är väl en baggis, när vi goda kan
   hjälpa 9 miljoner ekonomiska migranter.
   Hur skulle jag annars ha fått mitt nya jobb i FN

   Vi hade aldrig blivit invalda i FNs Säkerhetsråd, om vi inte hade
   mutad en del länder !
   Jag gör det inte för pengarna, har ärligt förtjänat mina 25 miljoner
   som representant för den humanistiska feministiska Stormakten
   Sverige i Bryssel. Har ärligt betalt belgisk skatt,kan ju inte betala
   den högra sv. skatt, när man har sin utkomst i Belgien, det kan väl inte
   vara så svårt att förstå. Jag har alltid gjort rätt för mig, som den goda
   människa jag alltid har varit.
   Mvh. Er ödmjuka tjänare M. Wallström

 73. Vi har helt fel perspektiv. Det finns i princip inga fattiga länder längre. Det är fördelningen inom länderna som är helt skev. De svinaktigt rika i u-länderna vill inte dela med sig till sina systrar och bröder, utan föredrar att världens största humanistiska stormakt Sverige och övriga västländer spenderar sina pengar.
  Vad göra?
  Dra in biståndet helt. Satsa på informationskampanj för demokrati och jämställdhet i u-länderna.

 74. Vi lär behöva använda U-hjälpen på hemmaplan!
  Dags att lägga ner SIDA som första åtgärd…
  Då blev Jämtin friställd dessutom)

 75. Bara i Afrika finns 2 miljarder individens babyboom på väg i närmaste åren, så sådana låga siffror såsom 9 miljoner till Sverige stämmer inte utan öppna gränser under FN och EU betyder tio eller hundra miljoner slavmassor hit att ruinera hela Skandinavien. Rika lilla eliten med kommunister vill ha mycket mera slavar hit till norden att få oss jobba riktigt hård, till döds.

  Sista lagarna av välfärdsstaten har kommit i gällande under senaste åren och nu vill dessa socialister och utopister riva ner alla sådana lagar med denna galenskap och obegränsad invandring. Mina föräldrar i arbetarfamiljen har slitit och strejkat för välfärdsstaten. Nya generationer vet inte hur hårda tiderna var fortfarande på 70-talet när min mor var strejkvakt och vi hade mycket litet pengar under långa strejk. Det fanns pengar nästan bara till mat och knappt till hyran.

  Att sådant dålig framtid dessa nuförtidens elitiska kommunister förbereder till oss, är uppenbart. De har förvrängd allting till mardröm och deras ledare kallas de svenskar oanständiga som försöker hålla något sort levnadsstandard kvar. Jag tror att nyanlända muslimer ser genom sådant här fejk svensk politik. Det är kanske inte så dålig efter allt om dessa gudstrogna tar över dessa korrupta låtsas demokrater, och världs elitens springpojkar här i Sverige.

  Kanske största delen av muslimer i sina klaner är mindre benägen att stödja världens supereliten och NWO, nämligen riktiga muslimer får inte tar ränta, vilken med denna jävliga banksystemen är grunden till västvärldens kommande undergång. Så jag är mer rädda till dessa inhemska kriminella som vill avrätta sina egna folk här i Sverige och vill att svenskar lämnar sitt land än dessa något sätt klokare muslimer i sin stamkärlek och hjälper varandra istället än världens elit. Och de tror i Gud och inte bara mammon och konsumism som ateistiska materialister här i Sverige.

 76. Vita män håller på att tyna bort i detta land så en dag är pengarna slut och därmed välfärd och bidrag, post mångkulturen utvandrar. Så har det varit historiskt, 1,4 milj drog väster ut 1850-1930.

LÄMNA ETT SVAR