Palestinier som utförde terrorattack mot synagoga i Göteborg slipper utvisning

Delningar

Terrorattentatet i form av mordbrand mot synagogan i Göteborg den 9 december förra året var ett hatbrott. Det slår hovrätten fast. Trots detta upphäver man tingsrättens utvisningsbeslut mot en av de tre utländska gärningsmännen. Det innebär att samtliga tre får stanna i Sverige efter avtjänat straff.

Övervakningsbilder visade att ett tiotal maskerade personer deltog i den antisemitiska brandbombsattacken mot judiska församlingens synagoga i Göteborg. Endast tre av terroristerna – utlänningar från Syrien och Palestina – kunde emellertid identifieras och lagföras.

LÄS MER: Tre migranter döms till fängelse för terrorattack mot synagoga – endast en utvisas

I Göteborgs tingsrätt dömdes de tre terroristerna endast för grovt olaga hot och försök till skadegörelse. Påföljderna skärptes dock något genom att brottet klassades som hatbrott. Endast en av de tre förövarna dömdes till utvisning. Nu häver alltså hovrätten det utvisningsbeslutet så att alla tre får stanna i Sverige.

Hovrätten motiverar upphävandet av utvisningsbeslutet med att mannen gjort sig skyldig till ett brott som kan uppfattas som ett hot mot judar i allmänhet och spekulerar i att Israel kan tänkas ha ett intresse av mannen. Hovrätten anser därför att mannens grundläggande mänskliga rättigheter inte kan tryggas om han utvisas till Palestina.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

211 KOMMENTARER

 1. Det ska rätten inte ta hänsyn till. När han begick brottet borde han ha funderat över konsekvenserna själv om det nu är så att Israel skulle ha intresse, det är hans ansvar. Ska de anställa en livvakt åt honom också? Han kommer förresten att åka hem på semester så fort han får chansen.

 2. Ni som tvekade, ni som inte la er röst på SD när ni stod i vallokalen, ni 5-6% hoppas ni skäms riktigt, riktigt mycket era Quislingar.
  Lipa nu inte när vi har ett nytt DÖ och 2 kommunistpartier i Alliansen

 3. Mänskliga rättigheter kan inte tryggas!!!!
  Han har gjort ett val och är fullt frisk!!
  Lämna ut honom!!!
  Vore väl kanon om israelerna likviderar honom

 4. Till de som eventuellt läser här och som är verksamma inom ”rätts”-väsendet:
  Jag ger högtidligt F*N i hur det går för invällare som har våldtagit EN gång, ju fler gånger än mindre!, misshandlat, rånat, startat bränder till mordbränder, eldat upp bilar, båtar etc, stulit kapitalvaror såsom båtmotorer, båtar, bilar etc etc om de till äventyrs står inför att utvisas – UT MED DR**GEN FÖR GOTT oavsett vad som väntar dem!

  ALLTID så är det svensken, de skötsamma, skattebetalarna och LANDET som på ”göttebosska” skall ”tosska” genom att ett totalt menlöst ”rätts”-system BARA ser till dessa illegalas (enligt FN 98% för några år sedan EJ per definition flyktingar!) morgondag, ALDRIG till främst de drabbades kommande livsdagar, ALDRIG!

  För ”er” så är det helt ointressant om samma IDIOT har våldtagit kvinnor om och om igen, det yrkas sällan just utvisning, så FY F*N FÖR ER!

  • Men Gud har du glömt?!?
   Ephesians 6:1-24
   11 Put on the whole armour of God, that ye may be able to stand against the wiles of the devil.

   12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.

   13 Wherefore take unto you the whole armour of God, that ye may be able to withstand in the evil day, and having done all, to stand.

 5. Att kriminella utlänningar SLIPPER utvisning är ju ingen nyhet längre!
  En riktig nyhet är när någon verkligen blir utvisad!

 6. Med andra ord så anser alltså Hovrätten att hat och hot mot judar är en grundläggande mänskliga rättighet som skall tryggas av Sverige.

 7. Spelar alltså ingen roll att vi vet vilka som håller på med terrobrott, här dom får stanna.
  Vad händer när man kommer ut och fortsätter att förfölja judar med terrobrott som följd. Får man då höra Stefan Löfven säga igen. ”Vi har varit för naiva”.

 8. Röstade ni inte på SD eller AfS i valet så håll käften om era barn eller ni själva råkar illa ut. Ni har röstat på er undergång. Kom inte och knacka på min dörr för här finns bara förakt.

  • Svenskarna är otroligt lättlurade. Vi klarar aldrig av att landet översvämmas av utländska bedragare. Det går åt hvete nu!

  • Detta skall de 82 % få höra intill leda så fort det gnälls över vad som helst under nästkommande fyra år. ”-Ni har röstat på skiten. Börja inte och gnäll.. ”

  • Helt enig. Samma som i Tyskland. Folk röstar inte för det dom tror och känner är rätt utan på de traditionella partierna för att dom utgår från att det är stabilt. Idioter!

   • Demografin är ungefär lika stabil som en tsunami. Enkel matematik berättar för oss att vågen byggs upp vi kommer att spolas bort!

    • Längtar efter den totala systemkollapsen nu! Kommer inom denna mandatperiod helt säkert. Vi klarar inte en svacka i ekonomin med dagens styre. Sätter sprätt på varje korvöre och skriker efter mer redan nu..

  • Jag befarar tyvärr valfusk men jag kan ha fel…
   Så mycket mygel, idioti och narcissism som denna regering visat upp så ska INGEN tro att det inte skulle fuskas…
   Titta bara på Transportstyrelsens läcka, 9000 Afghaner, korrumperad och mörkläggande media, (statsägda) SVT är partiska, polis(kod:291), höjd pensionsålder osv. osv… Makhavare ÄR opålitliga.
   Öppna ögonen och se maktens lömska agenda att styra folket…
   Glöm ” ärlighet varar längst” eller ”sanningen vinner alltid”.
   Vi är hjärntvättade av statsmedia och deras narcissistiska politikerpolare!

  • Stämmer dåligt. Har aldrig hört talas om att européer, östeuropéer jänkare, asiater eller liknande är immuna mot utvisning.
   Sverige utvisar ju även utan problem kristna på daglig basis.
   Till och med en indisk riktig raketforskare blev ju utvisad för att han glömde förnya sitt visum trots att han betalt typ 100.000 sek för en vidareutbildning i Kiruna. Stod om det i gamla avpixlat.

  • Dessutom blir dessa icke svenskar genom någon märklig transformation Svenskar (det finns inga etniska svenskar. Alla är Svenskar enligt PK). En reflektion är att svenskar som bor i tex USA fortfarande är svenskar enligt PK media. Inte Amerikaner. Anna Anka (i TV) är fortfarande svensk fast hon har bott i USA i decennier Svenskar är en form av Uberklass enligt PK politiker och PK media. Ganska märkligt.

 9. Upphävandet av utvisningen för terror palestinien bygger alltså på antaganden och fördomar
  (prejudgement) hos rätten ifråga. SÅ SKALL INTE EN SVENSK DOMSTOL FUNGERA. Riv upp beslutet och utvisa.

 10. 7-klövern de största judehatarna, därefter i oberoende ordning majoriteten av kvinnor, pridebögar (så där klarade jag mig), Svenska kyrkan, Katolska kyrkan, nästan alla hjälp organisationer, m.fl.Tror inte att de är de ca 800 hundra som cirkulerar runt NMR som är problemet för judarna i Sverige inte enligt uppgifter från de judiska samfunden eller Israel. Islam och muslimer de kan väl inte vara ett hot mot judarna dom står ju för fredens religion för det har DN sagt så det så!

 11. ”Hovrätten anser därför att mannens grundläggande mänskliga rättigheter inte kan tryggas om han utvisas till Palestina.”

  Jäkla rövslickare till domstolar som är infekterade av PK-sektet.

  Men det går alldeles utmärkt att vilja utvisa en riktig 12-årig afghansk flicka tillbaka till afghanistan. På vilket sätt tryggas hennes mänskliga rättigheter.

  • Människor som enbart är ute i samhället och djävlas, bilbrännare, våldtäktsmän, rånare mf har i mina ögon inte på långt när samma värde som en som dagligen går till sitt ”kneg” och för övrigt är en skötsam person. Hudfärgen är mig totalt likgiltigt, däremot är jag ingen islam anhängare. Utan islamfanatiker skulle krig och mycket annat elände vara ur världen ganska snabbt.

  • Dream on !
   Med den desinformation utländska valobservatörer o journalister pumpas fulla av, är allt i sin ordning .
   VI VET hur det ligger till.
   Men till sist är det svenska folket vilka är så in i h – e naiva och blåögda ! Fortsätta mandatperiod efter den andra med samma skrot vid rodret.OK VI har ju ändå fått dem att enligt deras egen bedömning nu är smårasister hela bunten ! Med våra 17% lär det bli många tillfälen att visa inkompetensen hos 7 – K, vilka lär hitta varandra igen.
   Så den vidriga samhällsutvecklingen lärfortgå…

  • Jag är enig med dig det kommer att, bli nyval förr eller senare.
   Därför sju stollar kommer aldrig kunna bilda en duglig regering tillsammans och skulle olyckan vara framme. Att de efter sju sorger och bedrövelser lyckades tråckla ihop något, som skulle likna en regering. Då skulle det bli en katastrof för landet, som landet aldrig skulle kunna repa sig ifrån.

 12. Skiten skall ut omgående Vilka signaler vi sänder till övriga
  Bara att hålla på att djävlas

  Nej ut med PATRASKET

 13. Det är den här ”släpphäntheten” som får omvärlden att skratta åt oss, man skäms för att vara Svensk. Sverige är som en amöba, ingen ryggrad bara ett flamsande hit och dit.

 14. Sverige som nation monteras ner steg för steg. Palestinierna som utförde attacken får stanna och Barbara Spectre som med hjälp av sitt folk vill förgöra Europa och dess nuvarande folk får pris av den svenska kungen.

  När en sektrörelse synas och förgörs så utmålas ledarstaben som de onda och som indoktrinerat deras grupp till sjuka vanföreställningar. Gruppmedlemmarna som blivit hjärntvättade ses ofta som offer.

  Vad som kommer skrivas i våra historieböcker avgörs av vilka som kommer segra.

  Vi lever i en skruvad värld där alla måste ta ställning för eller emot det som presenteras av västvärldens sektledare.

  Jag tillhör varken sektledarna eller gruppen som blivit hjärntvättad. Jag tillhör den grupp som sektledarna vill förgöra.

 15. Det normala är att flyktingen bör ”hålla sig i skinnet” för att inte riskera utvisas och kanske torteras eller avrättas. Men inte i Sverige då vi har feministisk.

  • Det är som med Sverige och Nato. Svenska politiker vill ha Nato’s fördelar utan att vara medlemmar och utan att betala . Kristersson måste inse principen om ge och ta. Vill Moderaterna ha stöd av SD krävs det något i utbyte.

  • En dåres tal kunde inte vara mera dåraktigt. Var finns intelligensen hos detta folk? Om jag får gissa har de 82% intelligensen i baken och inte där den borde vara. De har ingen skuld själva ty de födda på detta sätt att, det som skulle sitta där uppe har satt sig längre ner och det där nere har märkligt nog satt sig i deras kålhuvud.

 16. I sverige röstar folk på de partier som man tror får en chans att bilda regering. Inte på de partier som för den politiken som man känner är rätt. Har en kompis som försökte motargumentera mig med det innan valet. ”Det är ju ingen mening att rösta SD för dom får ju inte vara med och styra..”
  Tror det är väldigt många dumma jävlar som resonerar så. Svenska folket är bra korkade!

 17. Detta beslut går stack i stäv mot lagen om att medborgarna ska skyddas mot terrorism. Vilka blir nästa offer för dessa arabiska terrorister? Vem tar ansvaret då ? Dessa arabiska terrorister skulle sparkas ut från landet efter ett mera kännbart straff de fick nu. Hade det hänt i USA så hade de fått 25 år och uppåt. Något är mycket fel i Sverige med denna feministregering .

 18. Alla som kan lagföras I sitt ursprungsland får stanna! Men vi har ju erkänt Palestina och strösslar pengar över dem…

 19. Svensk rättstillämpning har visat sig ständigt kunna finna argument för att vilket patrask som helst ska få kvarbliva i landet.
  det hade varit bättre om israelisk rättstillämpning hade fått ha ett ord med i laget.

   • jag blev orolig, kolade nu och kom på att räkningar är gjorda i olika dagar, … SÅ gå först på huvudsidan ; https://www.val.se/
    ”Följ rösträkningen i valet 2018 här ”
    ..DATUM : ….. Publicerad: 12 september 2018,…
    Följ den slutliga rösträkningen här
    ”Siffrorna i rösträkningen kan ändras tills det slutliga valresultat är fastställt.
    Det slutliga valresultatet för val till riksdagen presenteras tidigast fredag den 14 september.
    Val till riksdagen
    Val till landstingsfullmäktige
    Val till kommunfullmäktige

    måste gå varje dag till huvudsidan ..

 20. Så de kan inte utvisas då de kan utgöra hot mot andra judar i Israel.
  Men får stanna kvar och fortsätta judejakten i Sverige ?
  Skicka dem till Israel ! Jag vill inte vara med att betala 3 500:-/dygn för var och ens fängelsetid . Bara ut med dessa importerade icke anpassningsbara RASISTER !!!

 21. Man är alltså rädda att mannen ska behöva ta ansvar för sina handlingar. Man talar allvarligt, med all rätt, om den växande antisemitismen i Sverige. Men när det kommer fram vilka som i huvudsak ligger bakom blir en tummetott av konsekvenserna.

  • Ja de är det nya flykting och invandrar partiet. Även en massa Turkar med dubbelt medborgarskap och boende där nere gav dem sin röst i år. Så vi kan skippa möjligheten med dubbla medborgarskap och sedan byter vi namn på SD och S till nästa val. De bryr sig inte om att sätta sig in i något ändå. Så SD skulle i så fall få S rösterna, men kanske vid nästa val så är det ett dåligt byte för SD

 22. Bonnier pressen antydde att det var NMR som låg bakom. Rent ljug. I själva verket var det deras skyddslingar som låg bakom dådet.

  • Ja så där gör de. Även vid bilbränderna. Man matar Svensken då regelbundet med denna koppling. Rättelser struntar man oftast i.

 23. Varför skall vi bekymra oss om vad en terrorutövande palstinier eventuellt kan råka ut för? hur mycket snömos kan en juridisk instans ägna sig åt? hur värderar man då de som utsattes för detta attentat, risken att någon person eller anläggning kan utsättas igen? är det mindre värt? att attackera en synagoga och utsätta ett antal personer för mordbrand? hur flat kan man få lov att vara? muppar.

 24. Helt klart att 7-klövern vill ha terrorister kvar inom landet….
  Det vet ju också våra domstolar om, och lägger därför straffnivån på en nivå, som också får en full acceptans hos de sju.

 25. De här grabbarna har hotat judarnas grundläggande mänskliga rättigheter i Sverige, så varför skulle de inte kunna få lida lite?

 26. Det är självklart att de får stanna kvar, det är de som blir majoriteten i Sverige. Skadan har redan skedd med tillåtelse från politiska etablissemanget, globalisterna och multi-kulti anhängare.

  • Ja just det! Varför fick inte Björklund den frågan: ”Accepterar Du ditt ansvar för alla brottsoffer som eran politik har medfört, genom åren.” Nähä. inte det. Bara tycka synd-oj oj oj- och framhålla hur kloka alla ”nyanlända är

  • Just så har det varit i många år. Allt med stöd av våra toppolitiker. Bara hemska rasister har något att invända. Eller hur Mona Sahlin och Annie Lööf?

 27. I Sverige har man frikort att hata judar om man är invandrare från MENA och/eller är vänster. Det bevisas av de stora pengar sossarna skänker till Hamas och liknande organisationer.

  • Ja vet, allt är uppochnervänt när det gäller våra extra fina ”nyanlända”. Den vanliga äkta svensken däremot. Han bör vara försiktig. För då gäller storklubban.

 28. Om det finns någon 100:årig koncentrationslägervakt som levt i Sverige under falsk identitet, så är det säkert att träda fram nu.

 29. Jag är helt säker på att denne domare, om han levt under kriget, inte hade darrat en sekund på manchetten att utvisa en jude från Sverige till Tyskland.

 30. Är Palestinierna säkrare i Sverige än i Palestina för att Israel kanske är mordiska?
  Judarna i Sverige ska alltså fortsatt vara utsatta för mordiska Palestinier i Sverige?
  Europas rättsväsende är trasigt ända in i ryggmärgen…

 31. Så om en terrorist åker dit för ett terrordåd i Sverige så skall terroristen inte kunna utvisas till hemlandet för att myndigheterna där kanske vill ha tag på honom!???

  Lovar att det sitter massvis av framtida terrorister i Sverige och jublar över detta idiotbeslut!!

 32. Nåväl.Judiska organisationer avskyr svenska nationalister och patrioter.Nu vänder vi blad och integrerar killen.Allas lika värde och allt det där.#Val2018

 33. Ja det är så här det är! Fridolin, Löfven och gänget har inget att tillägga antar jag. Bara s.k rasister vill agera förnuftigt, vid händelser som denna

 34. Det är inte Sveriges sak att utgå ifrån att araber i Gazaremsan inte kan få sina mänskliga rättigheter skyddade där av de lokala myndigheterna.

 35. Bra, hoppas dåren gör nåt liknande igen, nån gång borde judarna begripa vilka det är som angriper dom.

  Dom blir utjagade ifrån Malmö och det är SD:s fel när det i själva verket är muslimerna som trakasserar dom…och det sjukaste är att dom vet om hur det ligger till men likt förbannat så ska SD få skulden.

  • Nu yrar du rätt ordentligt. Tror inte dom som flytt Malmö har några som helst tvivel om varför humanklimatet blivit sämre där. Att mediavänstern ignorerar fakta och utnyttjar rubriktexter och värdeladdade ord förutom textinnehåll för sin propaganda är en helt annan sak

    • Kom inte med totalt ogrundade påståenden och uppför dig som prinsessan på ärten när du får kritik för dumheter. Om du inte insett att det är olika socialistiska grön röda individer och grupper I Sverige (och västvärlden) som arbetar på demonteringen av det västliga demokratiska samhället är det du som inte bara promillesurfar utan har begränsad fattningsförmåga av hur verkligheten runt dig ser ut

     • Jag har för he*vete med egna ögon och öron sett och hört judar skylla på SD och nazister för sina problem, aldrig har jag hört att muslimerna är ett hot.

      ”Prinsessan på ärten”…hehe det kom ifrån rätt person.

     • Hört från individer som inte tillhörde vänstern eller sådana som utnyttjar etiketten liberaler som kuliss? Aldrig hört nån av dom skylla dagens problem på SD eller andra än dom som har den verkliga skulden till den accelererande antisemitismen i Sverige.

     • Det bör och borde ha uppvisats en sådan proteststorm av media husen med denna attack mot den judiska synagogan. Men den tystnad som är från dem får en att börja fundera om det inte är en bakomliggande ideologi som är rådande och därmed så är tystnaden talande i fallet synagoga-Göteborg-islam. Och då måste svart kanske bli att de vet med sig dessa rödingar att de icke har tillräckligt med kommunister, varken i Sverige, Norden eller Europa med att starta och genomdriva en röd revolution, och då förstå man att fiendens fiende har blivit såta vänner, om även deras egna blir utsatta.

  • Det är klart att de begriper, men den bakomliggande ideologin på media husen har nog inte varit helt sanningsenliga, och det förklarar därmed den massiva tystnaden som får en knappnål att höras i den totala tystnaden.

   Men de kanske är rädda på media husen samt att judiska folket är rädda, så rädda för islam att de håller tyst. Men om de inte är rädda, vad skall man då säga om den totala tystnaden.

   Ingemar Bergman, med filmen och dramat ”tystnaden”, får det att låta som en enorm ljudkullis i förhållande till media husens tystnad gällande attacken och förrövarnas angrepp mot synagogan i Göteborg.

 36. Vad exakt blev de dömda till? Skyddstillsyn och att gå och gråta hos en batiktant? Visst, såklart, är det någon som blir utvisad i detta landet? Sverige är hela världens kriminella soptipp, och antisemitismen kommer från alla andra håll än de som den påstås komma från.

 37. Terroristens mänskliga rättigheter kan inte garanteras. Judiska ungdomarna då tycks inte ha något värde o därmed inga mänskliga rättigheter. Kan man kalla domstolen för antisemitisk ja rent av nazistisk fascistisk? Varför tycka mer synd om terrorister än om tilltänkta offren.

 38. Att inte utvisas för den typen av terrorbrott torde uppfattas som en belöning.
  Enligt min mening borde palestinierna ifråga belönas genom att utvisas till Israel.

 39. Sverige, landet vars 7-Klöver statsledning gör att man som brottsling alltid kan fly dit för att undkomma rättvisan där man begått brottet.

  Sverige, landet vars 7-Klöver statsledning aktivt skyddar brottslingar från rättvisan.

  Sverige, landet vars 7-Klöver statsledning hellre offrar sina medborgares liv än att utvisar terrorister.

  Sverige, landet vars 7-Klöver statsledning kommer att i historieböckerna omtalas som ”landraserare” som aldrig tvekade att fullständigt försöka krossa generationers hårda arbete att bygga landet.

  Historiens dom över Reinfelt och Löfven regimerna kommer att bli mycket mycket hård.

  Med all rätt!

 40. Istället för att logiskt slänga ut skiten så söker man med ljus och lykta efter allsköns formuleringar för att slippa göra det som vilket land med normal självaktning skulle gjort.
  Hela samhället, ända nedifrån förskola, skola, media, föreningsliv, polisväsende, försvarsmakten, advokatförbundet, åklagarämbetet till högsta dömande instans är så in i helvetet överens att landet och dess befolkning ska sakta malas ned till smulor och till gagn för allt främmande otyg som fritt kan härja som det vill.
  Inte undra på att det ser ut som det gör- inte alls konstigt.

 41. Men synagogans mänskliga rättigheter var det inte lika noga med.

  Och varför är det aldrig några problem att kasta ut skötsamma invandrade familjer, för någon byråkratisk skitpetetitess, när vi aldrig får lov att kasta ut kriminella skitmänniskor som skändar Sverige och oss som bor här?

  Det kanske är hög tid att börja prata om svenska medborgares mänskliga rättigheter – för en gångs skull.

 42. Terrorattacken mot synagoga i Göteborg bör föranleda att media husen Expressen och Dagens Nyheter samt Aftonbladet med kraft och styrka fördömer dessa islamistiska terrorgrupper. Det borde även ge ringar på vattenytan så att judiska personer i Sverige och utomlands med kraft ifrågasätter hovrättens beslut med att tillåta att denna islamistiska terrorism försegår i Sverige. Det borde från media hus och från utlandet med kraft påtala denna antisemitism som islamska terrorgrupperna utförde mot synagogan i Göteborg.

  Det kan inte vara många sekunder, minuter eller timmar nu innan Bonniers och Wallenberg går i bräschen med att stötta synagogan samt i samma andetag även se till svenska folkets demokrati.

  Nu är det nog inte många minuter kvar innan Bonnier och Wallenberg fördömer hovrättens beslut med att de tillåter att islamismen försöker bränna ned det mest heliga i judendomen, med att de försökte att bränna ned synagogan.

 43. Använder man ”moralisk och rättslig relativism” här kan jag inte se något direkt fel.
  Kan invandrare som våldtar och mördar, blir dömda för det, stanna kvar så varför inte några som angriper en Synagoga.
  Som denna artikel är vinklad tolkar jag den som att det är dåligt att de som utförde detta inte blir utvisade men denna faktor ”utvisning” är i samband med andra brott ofta inte så relvant att den står i rubriken till artikeln utan den nämns mest som en eftertanke i slutet av artikeln.

  En slutsats jag kan dra av detta är att anfalla en synagoga ska av Samhällsnytt anses vara ett värre brott än att knivmörda två etniska Svenskar på IKEA eller att 5 MENA män våldtar en rullstolsbunden kvinna.
  Moralisk och rättslig relativism.

  Enligt mig ska alla ut, kriminell eller inte saknar relevans.

 44. I Sverige er jødehad altså en ”menneskeret”. Samtidig har mange svenskere travlt med at kalde danskere ”fascister”, ”racister” & ”nazister. Det er grundlæggende urkomisk!

 45. Ingemar Bergman gjorde filmen och dramat ”tystnaden”, men i jämförelse med media husen så framstår Ingemar Bergmans ”tystnaden” som en talkshow, i jämförelse med denna tystanden från media husen.

 46. Jan Björklund borde väl i ärlighetens namn skänkt pengarna han fick för auktioneringen av sin valskjorta till den judiska synagogans för att bekosta skadorna samt att visa att liberalerna i vått som tort tänker först och främst på det judiska folket och inte som i detta fallet med att skänka pengarna till det vänsterextrema Expo.

 47. Och hur länge kommer dessa att hålla sig i skinnet efter avtjänat straff typ 1 till 3 veckor om det vill sig väl! Jävla rättsystem vi har skicka hem dessa kafirs!

 48. Det vore väldigt bra om Israel hade fått ta hand om denne terrorist!!!
  Kanske några svenskar rent praktiskt kan hjälpa Israel i denna fråga!!???

 49. Ska inte judar omfattas av mänskliga rättigheter också ?
  Palestiniern och hans vänner terroriserade ju synagogan,,
  och det måste väl betraktas som ett hot mot judarnas mänskliga rättigheter ?

  Nu ska det tas hänsyn till förövaren,,ja till och med att palestiniern ges beskydd här i Sverige,,för att judarna kanske kan vara upprörda över deras vandaliserade synagoga !!

  Med ens har ju svenskt rättsväsende pekat ut judarna som ett hot mot den terroriserande palestinierns mänskliga rättigheter !!

  Luktar sharia-domstol lång väg !!

 50. Terrorattack mot synagoga och mordbrand då talar den politikerstyrda hovrätten om mänskliga rättigheter!? Vilken jävla skandal.

 51. Sverige är sedan länge ett antisemitiskt land med många pro-nazister! Du hittar dem i alla partier! Så vad förväntar ni er…… Glöm inte att Sverige bidrar med 1½ miljard/år till naze-regeringen Abbas i Palestina!

 52. Minns jag fel…eller var det inte denna händelse som SVT – TV4 mm. tjatade om, att organiserade nazister utförde brandattentatet mot synagogan och man ondgjorde sig väldigt att extremhögern nu växer och visar sin potential.
  I så fall vilken klimax att det visar sig vara vänsterns vänner som är förövarna.
  Någon som tror att dementi kommer från falskmedia?

 53. Vilket förbann… dalt skicka hem honom till Palestina. Men det är klar att Sverige ska ta hand om honom, vi är som en stor sopstation.

 54. Fullständigt osannolikt. Man flyr till Sverige, tänder på en synagoga och får stanna kvar i landet. Som sagt fullständigt osannolikt. Sverige är så sjukt att det går inte ens att finna en diagnos på galenskapen.

 55. Löjligt beslut, enbart för att svensk extremväster skall bli nöjd. Den där killen
  riskerar absolut ingenting om han skulle utvisas ifrån Sverige till Gaza.
  Bara för att kjela med terroristerna och kunna säga ” var så god och börja igen”. Inställssamhet är ordet. Usch!

 56. Invandrarens grundläggande mänskliga rättigheter är alltså viktigare än svenska judars grundläggande mänskliga rättigheter i sitt eget hemland Sverige. Vad anser Israel om att Sverige bidrar till förföljelse av judar i Sverige?

 57. Svenska domstolar har uppenbarligen blivit antisemitiska. Inte nog med att dessa antisemitiska terrorister slipper undan med lindriga straff, domstolen anser tydligen att antisemitistiska hatbrott är laglig grund för att få stanna i Sverige. Hur ska man annars tolka domen? Terrorister som är rädda för den demokratiska staten Israel ges ju skydd här. Vidrigt!

  • Om vi ska beskydda en enda terrorist i Sverige ska vi också beskydda den politiska antiislam-terroristen Breivik i Norge. Låt han få springa omkring i Sverige, precis som alla andra normala terrorister gör i Sverige!
   Det är bara att ni ber att Norge släpper honom så att ni kan serva honom på samma sätt som ni servar andra terrorister i Sverige! Appropå alla människors lika värde, som tillämpas lite si och så beroende på om de är antisemiter eller inte.
   Breivik protesterade ju med sina dåd mot att sossarna i Norge, mer och mer började kopiera den svenska storimporten av muslimer och då speciellt de kriminella muslimerna.

 58. Vill Israel komma åt denna brottsling sköts det ändå. Ham kanske slutar andas mitt i natten inlåst på svensk säkerhetsanstalt.
  För övrigt finns det säkert 2.000.000.000 andra judehatare på närmre avstånd att hålla trda på.

  • Israeliska mossad (dvs Israels egen säkerhetstjänst), har under drygt tio år tagit livet på an den ena än den andra på ett sådant sätt, att det utåt sett bara ser ut som vilken hjärtinfarkt som helst………Mossad de har den rätta stilen…….”att verka men inte synas”……..

 59. En Arab har högre status än en SD väljare. Problemet är att det är SD väljaren som betalar för Arabens härjningar. De tänder på allt som rör sig. Att de flesta av dem har komit hit för att bli försöjda eller inget annat land ger dem uppehållstillstånd, ger de väl inte rätt att tända på saker de inte gillar. Men vetskapen att man inte löper risk att straffas är en uppmuntran att begå dessa handlingar. Vackert

 60. Är man 13årig ensamkommande gäller inte utvisning till hemlandet ,men att åka ”hem”på semester går väldigt bra då är det inte farligt.Löfven har inte hajat det ,men det kan man tydligen inte begära av en såsse.

 61. Hur kan mänskliga rättigheter mot dom som bor i Sverige tryggas eller är vi inte lika viktiga som terroristen. Dom som sitter i domstolarna i Sverige tänker dom öht??

 62. Samtidigt som vi blir rasistanklagade för att vilja utvisa personer som denna – så vill Filip&Fredrik gräva bort Skåne från Sverige för att SD har en högre andel väljare där än resten av Sverige…

  Snacka om att verkligen dra alla över en kant. Om SD fick 30% så tycker alltså dessa tomtar att resterande 70% kan följa med de också – trots att de INTE röstade på SD? Tycker de också att alla bostadsområden där det finns runt 20-30% radikala islamister skall grävas bort från Sverige, även om resterande är hel vanligt folk?

 63. Hovrättens agerande är så till den grad vansinnigt att SvD sågar dem i dag 13/9 på ledarplats.
  En hovrätt har väl också nämndemän? Politiskt tillsatta ? Då förstår vi allt…..

 64. Löwen (S) har inte protesterat mot Hovrättens dom, då borde man väl rimligen börja få kunna kalla honom för en ANTISEMIT!!!

LÄMNA ETT SVAR