Polisanställd kan ha sålt hemliga registeruppgifter till kriminella – två av sökobjekten mördades

Delningar

En kvinnlig passkontrollant på Arlanda flygplats har under 2017 gjort förbjudna sökningar i polisens hemliga datasystem. ”Det handlar om en omfattande stöld av information ur polisens datasystem”, skrev Polismyndigheten internt.

Hösten 2017 gick polisens internutredningsenhet, Särskilda utredningar (SU) ut med ett internmeddelande till myndighetens anställda om att det befarades att känslig information hamnat hos kriminella, skriver SvD (2018-12-11).

”Det handlar om en omfattande stöld av information ur polisens datasystem av en eller flera anställda inom Polismyndigheten. Information har sannolikt hamnat i händerna på kriminella aktörer.”

Polisens internutredningsenhet gjorde upptäckten att en kvinnlig passkontrollant på Arlanda flygplats hade utfört en mängd sökningar i ett hemligt it-system under 2017. De förbjudna sökningarna påbörjades redan två månader efter att kvinnan anställts inom myndigheten.

Kriminella mördades
Kvinnan har varit ute efter information i polisens spaningsregister som innehåller uppgifter om personer som är misstänkta för brott. En husrannsakan utfördes i kvinnans hem. I hemmet upptäckte polisen en telefon med ett oregistrerat kontantkort. I kvinnans egen telefon har polisen hittat kamerabilder från sökningar ur datasystemet. Dessa bilder har sedan skickats till människor genom Facebook.

Två av sökningarna som kvinnan har gjort utmärker sig särskilt. De rör två kriminella personer som efter sökningarna har mördats.

Bankkonto
Polisen tror att de hemliga uppgifterna har sålts vidare till kriminella individer. Genom att granska kvinnans bankkonto i samband med att sökningarna utfördes i polisens datasystem har polisen lokaliserat en okänd insättning på 12 000 kronor. Kvinnan menar själv att hon har sålt möbler.

Kvinnan togs ur tjänst medan utredningen pågick och hon var inte samarbetsvillig under utredningsprocessen. Det vanligaste svaret under förhören är ”inga kommentarer”.

Polisregion Stockholm påbörjade ett ärende om att avskeda kvinnan. Innan ett beslut hade fattats i ärendet valde kvinnan att säga upp sig själv.

Påföljd
Kvinnan erkände att hon utfört sökningar, men nekade samtidigt till att uppgifterna hade sålts vidare till kriminella personer. Därför ansåg åklagare Anders Jakobsson vid Särskilda åklagarkammaren att bevisen inte var tillräckliga för brott mot tystnadsplikten. Kvinnan dömdes till villkorlig dom för dataintrång genom ett strafföreläggande.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

164 KOMMENTARER

    • Vi vet ju att poliserna aldrig uttalar sig i alternativmedia, inte ens anonymt. Vi vet att poliser inte ”kommer ut” efter pensioneringen.
     Vi vet också hur polisen jagar pensionärer som uttryckt sin frustration och sin förtvivlan med fel ordval på nätet.
     Svenska poliser är dåliga människor.

     • Du menar att alle poliser er dårliga månniskor. Jag vet icke hur många poliser som fins men jeg er över bevist om att det er få du kennen så vel att du kan utaler om alle poliser

     • Ok, låt mig omformulera. Alla poliser som ej säger ifrån i alternativmedia och som ej tar avstånd från de poliser som jagar pensionärer för vad de sagt på facebok är dåliga människor. Oj då, det blev visst alla poliser?

 1. Kanske kvoteringsuttagen, typ det man gjort för brandförsvaret.
  Våra förståndiga politiker vet hur man styr ett land mot undergång… 😆

 2. Missat något? Dom har insättningar, bilder och bevis för hur dessa spreds? Var hon fräsch eller vad är det frågan om. Borde såklart ha fällts för de grövre brottet

 3. Polisen och det militära är mannens värld, domän och naturliga plats. Kvinnor hör icke hemma där. De är för emotionella, bräckliga och fysiskt undermåliga. Svensk polis och försvarsmakt är ett farligt skämt. Detta är ett av tiotusentals exempel.

  Yrken med uniform och med våldsmonopol är enbart för män. Naturen tar icke hänsyn till tramsiga emotionella argument. ”Jamen om de klarar testerna då!!” Det är djupare än att bara ”klara testerna”. Kvinnan hör hemma i den plats naturen har gett henne. Hela Sverige styrs av feminina ideal och utbrott.

  • Det finns bräckliga och fysiskt undermåliga män också, dessutom är många kvinnor starkare psykiskt.
   Så, nu kan du anklaga mig för att vara feminist 😉.

   • Visst finns det bräckliga, fysiskt undermåliga män.
    Men de blir inte poliser eller militärer om allt går rätt till.

   • Klart man måste vara stark psykiskt om man ska kunna föda barn, och blöda varje månad. Som man får jag panik av tanken på att ha ett människoliv i magen. Vi är skapta olika fysiskt och psykiskt, tack och lov. Men det går inte att komma ifrån att kvinnor är lättare att manipulera, och att en kvinna lätt kan bortse från att en man är mördare så länge han är snäll mot henne och de ”älskar varann”. Oräkneliga exempel finns på kvinnor som helt gett upp sin egen vilja för en mans skull, och där hon kan medverka i brott för ”kärleken” och liknande. Farligt.

   • Det finns mycket starka kvinnor också men, om det finns sådana i Sverige låter jag vara osagt. De, som jag främst tänker på är ryskor även peruanskor är fantastisk starka kvinnor. Utan den ryska kvinnan skulle Ryssland kollapsa om man vill lita på någon eller göra affärer i Latinamerika ja, då är det de peruanska kvinnorna man skall vända sig till. Ja, t.o.m. peruanska affärsmän tillstår detta.

 4. Vet inte hur många kvinnliga chefer man har anställt i Södertälje av majoritets befolkningen. Sen har hon anställt sin man eller släktingar sen börjar pengar försvinna. Personen köps ut det hålls hemligt. Man utnyttjar det svenska systemet precis som här.

  • Sverige behöver rensas från galenskaper, och det måste ske i stor utsträckning och kanske sedan man har proklamerat någon form av undantagstillstånd. Vår mesiga lagstiftning måste skärpas

   • Tyvärr tror jag inte att det hjälper med lagar. Utan vi själva måste bli tuffare också. Vi måste säga ifrån hjälper det inte med valet så måste vi ta nästa steg. Värsta är att det inte är vi gamla som ska göra det utan dom yngre. Därmed är hoppet ute.

    • Om du visste hur rätt du har. Så har varit i alla tider och är så fortfarande bland de flesta folk men, så icke i mellanmjölkens land utan här har vi för många sillmjölkar. De agerar tvärtemot alla vedertagna regler. Varför? Jo, de är lada, glada och flada.
     Dumma, flumma och krumma, Fattiga, feda och fega. Svorta, snälla sälla och kriminella.

  • Man får se det ur den positiva sidan. Kriminella monster som dräper varandra , är bäst för samhället till sist.

   • Visst gör det en viss nytta om det är som du säger, men det är bara av en slump. Det kunde lika gärna ha varit uppgifter som underlättade en kupp mot penningtransporter eller liknande.

 5. ”Polisens internutredningsenhet gjorde upptäckten att en kvinnlig passkontrollant på Arlanda flygplats hade utfört en mängd sökningar i ett hemligt it-system under 2017….”

  Hrmmm… och då kan man ju fråga sig hur hon fick tillgång till det hemliga IT-systemet som nyanställd utan behörighet…

  • Ett direktcitat ifrån über batikhäxan själv

   ”Nu tycker jag att du avhumanisera våra brottslingar. Hur vågar du? Svartenbrandt var oxå en människa.

   Snyft,snyft”

 6. Vi som då och då flyger från Arlanda har vid säkerhetskontrollen/ pass kunnat konstatera att flygplatsens ” mångfaldsarbete” utvecklas ordentligt–fler och fler kvinnor – och ofta i viss religiös huvudbonad .

  • Det är som låta flygöverste Stig Wennerström får tillgång till alla hemliga papper.Är man ideologisk driven då förråder man sitt land, Stig Wennerström var övertygat kommunist och Karl Marx älskare.

   Det blev inte så bra.

   Samma sak är med muslimer, du vet inte deras dolda agenda. Men du vet att dom inte ha samma religion som dej.

   • Nu är inte muslimer så klipska.
    Så det blir ofta hemskheter på ganska låg nivå. De är ganska rakt på sak.
    Men om man börjar titta på judar, deras agenda och förehavanden och nivån de slår på, då blir man riktigt mörkrädd.

    Ex, en muslim kan SÖKA i ett register, en jude har förmodligen chefen över chefen för registret som husdjur.

     • Det finns bra folk hos alla ”grupper”. (De flesta iaf)
      Men att enbart skälla på muslimer som grupp, samtidigt som man totalt förbiser judars framfart globalt är bara löjeväckande.

 7. Säg bad du tycker om kulturberikningen i Sverige och du åker in i fängelse. Överlämna Transportstyrelsens datasystem till utländska underrättelsetjänster eller plocka olovligen information ur polisens spaningsregister och du får böter.
  Sossarna vet hur man prioriterar brottshanteringen.

 8. Intressant att man ens släpper in en civil passkontrollant i såna här registret. Ibland finns anledning att ha hieratiska organisationer.

 9. I vanlig ordning, inget straff. Vi har politiker som säljer ut försvarshemligheter till utlandet, och de får bättre tjänster. Vi har anställda inom polisen, som säljer hemligheter till kriminella. Inte undra på att utlandet hånskrattar åt oss. När vi i första hand är så urusla på att göra personkontroll, i andra hand så urusla på att straffa dem som säljer ut dessa hemligheter.

 10. Hon har säkert en ny tjänst på någon myndighet, då bakgrundskontrollerna oftast är obefintliga. Det verkar vara vattentäta skott mellan dem.

 11. Och så undrar man varför folk inte vågar vittna, det är bara idioter som vittnar och utsätter sig själv o sin familj för fara för liv o lem.

  • Särskilt när polisen register läcker information värre än en medelålders batikhäxa med svåra inkontinensproblem. Vem våga lita på detta då?

 12. OTROLIGT! Är det för att regeringen ska få villkorliga domar, efter att förrått svenska folket med FN´s migrationsavtal? ÄN mer otroligt! Lövén och Wallström går fria! Wallström den nya FN chefen?

  SVERIGE – LANDET LÖVÉN GLÖMDE, OCH NUMER FÖRRÅTT!

 13. När jag tänker tillbaka på samhällsnytts granskning av flygplatssäkerhet känns det här inte märkligt.

  Den villkorliga domen är för övrigt ett skämt! En dom för förräderi vore på sin plats.

  • Just det faktum att verksamheten inleddes redan ”två månader efter att kvinnan anställts inom myndigheten” ger ju ett intryck av att det hela har varit planerat redan innan kvinnan var klar med utbildningen.

   • En hel del man vill veta inte bara hur planerat det här var utan också vad det är för spaningsregister eller vad det är man kommer åt efter två max månader på jobbet?

   • Kanske har även civilanställda tillgång till hela eller delar av registren?
    Har de INGEN tillgång, vad kan de utföra för jobb då..?
    Skriva anteckningar i ett block?

    Detta är otäckare än man kan tro vid första anblick, denna gång var det kriminella som råkade illa ut, kanske inte ens en förlust för någon.

    Men nästa gång, vilka uppgifter är det då, som hamnar hos vilka?
    Troligen är kvinnan ickesvensk, vilket betyder att utländsk makt/maffia kan komma åt våra regisreruppgifter utan större ansträngning.

    Hur ser det ut på sjukhus? På Skatteverket? Försäkringskassan? Transportstyrelsen? (Förutom att de redan outsourcar känslig uppgiftshantering till tveksamma länder?)

    Fy för detta lands styre!!

  • De gamla reglerna om Tjänstemannaansvar / Tjänstefel hade varit bra att ha i detta fall. Troligtvis hade hon sökt anställning bara för att kunna göra detta på uppdrag av sin pojkvän.

 14. Det är lite svårt att veta exakt vad hon gjort eftersom materialet är hemligt känslan är dock att det varit betydligt allvarligare än vad man lyckats bevisa. Jag förstår allvarligt talat inte hur man kan frikänna för det är ju i praktiken vad man gör här om man jämför med exempelvis domen mot ”kulturpersonen” går det inte ihop sig logiskt.
  Vad är det för data man sparat och hur allvarligt är ett läckage av den informationen?
  Vad finns i denna data är det även skyddade identiteter och liknande vi vet inte. Att av texten ovan att döma det skett under förhållandevis kort tid och att två personer blivit mördade är väl ganska långsynt för att vara ett sammanträffande?
  Jag menar till och med i dagens Sverige mördas inte så många fast Malmö jobbar på så det räcker att det procentuellt kan vara en slump.
  Typiskt fall där man vill veta mer!

  • Noll säkerhetstänk hos våra myndigheter. Värre blir det. Dagens aktiva som aldrig upplevt kalla kriget, aldrig förstått att det som är hemligt håller man för sig själv, de gör rutiner för att det skall vara enkelt, att allt skall nås genom datorn.

 15. Har enligt obekräftad källa hört att alla polisens hemliga register ska översättas till arabiska så att alla(h) passkontrollanter med lösenordet ”burka” får tillgång till dem…

  • Det hjälper väl inte så mycket då alla(h) identiteter som behövs är falska och din burka på köpet gör ju inte det bättre…

   • Fördelen med burka-legitimation är att alla burkasvenskar kan dela på ett och samma id-kort och svenskt pass…. borde minska utgifterna för samtliga socialförvaltningar runt om i landet… då alla(h) med samma legitimation får dela på ett socialbidrag…

 16. Hon har alltså använt Facebook?
  Vägrar svara inga kommentarer och två mördats bevisat tagit bilder direkt från skärmen sagt upp sig själv och är inte tydligen utsatt för ytterligare utredning vad hon kunnat kommit åt på Thomas dagen den 21:a är det som mörkast så vad händer då på min namnsdag?
  Det här är inte hållbart någonstans polis saknar personal överallt straff existerar inte och identitet på nya medborgare är obefintlig Fängelserna överfulla folk släpps ut som är så pundiga i roten att de samma dag drar till Norge och mördar en okänd och gränserna så öppna att nästa dag gör han detsamma i Belgien den här donnan går i praktiken fri nedgången rullar på och det enda man lyckats hitta är tolvtusen spänn
  Seriöst?

 17. Sånt här får ju bara inte hända. Hur kan en polis som läcker info till kriminella komma undan med villkorligt? Tillhörde hon en skyddad folkgrupp eller vad?

 18. Inte första gången och inte sista gången, detta händer. Avskyvärd handling som ofta leder till mord. Hon måste vara stolt nu.

 19. Det ryktas om att att hon fått en högre tjänst och löneförhöjning (dvs det vanligaste straffet i Norden för otillbörligt beteende i tjänsten) …

 20. Först vill jag ställa fråga, var damen ifråga kvoterad.
  I Frankrike efter de gula västarnas revolution lovade Macron 100 euro höjning av de lägsta pensioner, löven gav oss 10 euro, På med västen och gå ut och protestera!

   • Budkavelstafett från ort till ort, men fattig pensionärer är vi alla, en fattigpensionär får olika bidrag t.ex bostads, men vi som har någorlunda pension får klara oss helt själva, det är billigast för staten att satsa på fattigpensionär då dom flesta sitter på hemmet och på väg ut, vi som är aktiva bromsas av ekonomi.

 21. Pyttsan….bara flugskit jämfört med Politikeradelns bravader. Dan Eliasson och Sossarna – åtkomliggjorde ju 2015 massor av hemliga Svenska försvarsregister samt för riket mycket känslig datainformation till privata aktörer – utan kryptering.
  Det vart ju en liten storm av det men inte mer än att Eliasson nu ska få fortsätta sitt försörelseverk på MSB. Sverige är i sanning ett shitholecountry.

 22. Återigen kvinnor ska inte syssla med politik och givetvis inte heller hos våra myndigheter ska de sitta om de visar minsta tendens att vara feminist!
  Det finns samhällsforskare som jag lånar deras uppgifter av som stärker mina påståenden.
  Kvinnor ingår i naturlagarna vilket visar på att kvinnor är nitiska av naturen och lyder blint överhögheten med det mest bedrövliga vilket är luckan i det logiskt tänkandet!

  Men det finns faktiskt hårt fostrade kvinnor som blivit tvungna att lära sig att ta de konsekvenser som uppstår vid fattade beslut och verkligen förstår ”att fatta beslut” över andra är ytterst allvarligt, och ser till att ingen ska behöva bli lidande!
  Feministrörelsen är den mest hemska kvinnogrupp som går i ett par skor, som praktiskt taget har gjort ett uppror mot det hon är född till!
  Att kalla feminister för ”icke människor” är inte någon överdrift, med tanke på hur de hatar sig själva, som dessvärre drabbar oss riktiga människor!

 23. Kvinnan togs ur tjänst medan utredningen pågick och hon var inte
  samarbetsvillig under utredningsprocessen. Det vanligaste svaret under
  förhören är ”inga kommentarer”.

  Fram med batong och fotsulor……inga kommentarer är inte ett godkänt svar…

 24. Tala om brist på säkerhetskontroll vid anställningen.

  Det får naturligtvis de flesta att spekulera i kvinnans ursprung då man idag pga förtur för invandrare vid anställning på myndigheter inte törs avvisa olämpliga sökande som är invandrare då det sannolikt utmynnar i grova orättmätiga skadestånd.

  Så, ursprung svenskt eller ursprung utländskt?

   • Ja detta med klaner och klansamhälle är något nytt och okänt för Sverige och Svenskarna.

    Hörde nyligen om en utländsk läkare som fixade finfina intyg för sina släktingar.

    Allt för att få bidrag och slippa arbeta.

 25. Har väntat på dessa scenarier i och med att vårt samhälle nu är splittrat med individer inkvoterade på våra myndigheter som varken har förståelse/känsla för, eller är lojala mot vår sedan generationer sedan, gediget uppbyggda rättssäkerhet och rättstänkande.

 26. ”Strafföreläggande”…jo jag tackar bara staten får in lite stålar så är allt glömt och förlåtet…ska man skratta eller gråta?

 27. Åter en skjutning i Malmö med död person. Sen läste i exp att cementa på Gotland släpper ut 1,7 milj ton koldioxid per år mycket pga ökat byggande pga ökad migration. Det är den unga generationen som får försöka rädda det som räddas kan av världen. Personerna hade levt om de inte lockats hit av våra politiker. Mycket värdefull mark hade aldrig behövts bebyggas och asfalterats om befolkningsökningen var mycket måttfull. Det är Reinfeldt M och MP som bär det stora ansvaret för dödandet och miljöföstörelsen. Politiker tar ingen konsekvensanalys av sitt agerande. De tar en springnota där andra skall reda upp vad de ställt till med.

  • Att flytta från Afghanistan till Sverige och ”leva Svenskt” medför ett CO2 utsläpp som är ca 6 ggr så stort. Kostar att bo i kalla Nord.
   Alla som bor i varmare länder bör stanna där om man ser det ur klimatsynpunkt.

   • Men här lever dom på bidrag, men där bidrar dom med att öka antalet kor på jorden, tänk dig att alla dessa har 1 ko var, som fiser, vilka enorma utsläpp det genererar.

   • Och sedan svamlas det om på SVT propagandaTV om detta med flygets miljöpåverkan – vi i Sverige flyger faktiskt inte så mycket, bara titta på https://www.flightradar24.com/54.44,4.58/5

    Hur många plan ser du i luften över Sverige eller hela Norden?

    Jämfört med Centraleuropa?

    En långflygning sades det i TV släppte ut ett ton CO2, jämför detta med 1,7 milj ton CO2 från en enstaka cementfabrik.

 28. Det är inte många svenskar som jobbar som passkontrollanter. De flesta är araber eller afrikaner. Jag har sett flera stycken som liknar ISIS med ovårdade skägg och hatiska svarta ögon. Vad tror ni de har för agenda och var tror ni att deras lojalitet ligger? Hos Sverige eller hos släkten?

  Det är RIKTIGT illa nu.

  • Likadant inom Försvaret.
   Utbildar de som hatar oss till att använda våra egna vapen mot oss som tack för att vi föder dom med bidrag. Men säg inte N-ordet vid 82 eller 15 års ålder för då åker du in (HMF)! Och i fängelset finns resten av ”gästerna” från IS….

  • Det är inte falskhet du ser, det är en skillnad i kultur.

   Araber ser den dumma lättlurade Svensken, helt enkelt en skillnad i sättet att umgås och göra affärer.

 29. Hur kan en passkontrollant ha tillgång till ett hemligt IT-system som innehåller Polisens spaningsregister? Har de tillgång till samma register som polisens utredare? En passkontrollant borde få upp en röd flagga och varning med ett meddelande om vad man ska göra om det finns en anmärkning på ett passnummer vid en slagning i registret när en person passerar EUs yttre gräns på Arlanda eller har ett ärende vid en expedition som hanterar pass i Sverige. Det borde finnas poliser som leder verksamheten på plats och kan ta över om det behövs mer information eller åtgärder överallt där det finns passkontrollanter.

  • Dagens skämt ” Det borde finnas poliser som leder verksamheten på plats” – poliser leder inte, dom finns inte på plats och gör allt för att inte bli totalt utbrända av den galet ökande anmälningsbenägenheten 🙂

 30. Det finns infiltratörer i alla institutioner. Nobelstiftelsens ordförande varnar för farliga strömningar… värre farliga strömningar än 1,5 miljoner muslimer på nolltid får man leta efter.

  • Ja dom där finkulturisterna svänger till det , sen har dom FEL som vanligt det är som med Judeförföljelsen i Malmö som framställs som Svenska Stygga Skinns Pelle , Olle & Kalle så är det IRL skäggiga Abdullas & Mohammeds som står för fiolerna !

 31. Makt och pengar korrumperar är den enkla sanningen. Se på USA då de införde spritförbudet på 30-talet. Det var då kriminella byggde upp sin maktbas med pengar från spritsmugglingen. Idag äger maffian ”seriösa” företag på utsidan som sophantering, transporter m.m. speciellt i Östra USA.
  Samt spel, droghandel och prostitution inte att förglömma.

  Samma utveckling sker idag i Sverige då de kriminella grupperna inte möter något motstånd från en nedmonterad tull, Polis och åklagarmyndighet m.m. Ansvariga är 7-klöverns ledande politiker.

  • Och de – politikerna tycks inte bry sig särskilt mycket. De snackar mycket men verkstaden är tom. Varför vill inte de se problemen som de flesta svenskar vet om? En sorglig samling kretiner som bara ser till sin egen makt och sina ekonomiska fördelar – och – de saknar skam – liksom de flesta psykopater!

 32. Törs säga att det är en invandrare, ett solklart mönster finns…
  Man anställler inte invandrare på vissa arbeten så enkelt är det för nu har vi kvinnliga o manliga anställda på vårdinrättningar som kollar upp släktens sjukhusbesök och speciellt om flickorna finns registrerade på gyn. Vi har invandrare som säljer uppehållstillstånd på migrationsverket och vi har anställda på arbetsförmedlingen som under åratal har försett andra invandrares företag med betald arbetskraft. Så självklart finns detta också inom polisen….
  Man anställer inte vissa till känsliga jobb, det finns så många bevis o domar på det så det är ingen tvekan om att det är sant.

  • Tveklöst är det du hävdar mycket allvarligt, men det du skriver stämmer tyvärr enligt vad jag kunnat läsa mig till eller mina egna erfarenheter. Invandringen medför mindre pålitliga myndigheter, men detta kommer aldrig vanlig media att rapportera om.

   Svenska folket köper main medias streams finter dagligen. Totalt hjärntvättade.

 33. ”I kvinnans egen telefon har polisen hittat kamerabilder från sökningar ur datasystemet.” Det allena ska vara nog för lång fällande dom. Det är något allvarligt fel på det svenska ”rättssytemet”.

 34. ”Det är väl bra att dom får jobb, så dom kommer in i samhället och kan ”integreras””
  ”Hon betalar ju SKATT och behärskar det svenska språket nu ju”

  • Var vel kanskje rett folk som mördas. Noen må få smuts på hendene og politiet kunne ikke risikere å gjøre dette selv?

 35. Passpolisen på Arlanda består inte av många ”svenskar” nu för tiden för utom de som har åkt tunnelbana i Stockholm!

 36. en risk vid invandring från kultursfärer bar korruption är mera regel än undantag är att svenska myndigheter så småningen befolkas mer och mer av människor som har en mycket subjektiv rätviseuppfattning och som t.ec. sätter klantillhörigheten eller religionen före allas lika rätt. fast den extremdemokrati som har hjälpt dom på sina befattningar har gett dom t.o.m. förtur över svenskar. Okej, svenskarna då dom ser att korruptionen funkar och att lite görs för att bekämpa den kan ge upp den etiken som hittills varit grundstenar till den svenska kulturen och svenskt umgänge. fast noviser som dom är, är det nog den importerade skrpellösheten som vinner. och naturligtvid menar jag inte att ALLA invandrare är korrupta och inte heller känner jsg tiöl nationaliteten av personen i artikeln. fick bars några tankar som resktion på en lommentat här. i själva verket luktar detta motorcykelgäng och en företagsam pallböna

 37. Pengar är roten till mycket ont. Tänk att det finns människor som Arlanda flygplats passkontrollant som säljer dödliga uppgifter för pengar! Tänk att det finns människor som Sveriges globalistpolitiker som säljer ut sitt land och folk för pengar!

  Det hade varit en välsignelse om USA:s privatägda centralbank Federal Reserve System hade krossats för evigt.

 38. Sverige i ett nötskal, att sälja dödliga uppgifter och vederbörande blir friad. En jägare som påstås ha skjutit en varg som inte har hittats får ett månadslångt fängelsestraff utan rättegång, samtidigt som vår utrikesminister påstår att Israel utför utomrättsliga avrättningar. ???

LÄMNA ETT SVAR