Polisen går nu ut med en efterlysning på en vit Audi av kombimodell som ska ha fastnat på en övervakningskamera vid brottsplatsen. Enligt polisen har flera personer befunnit omkring brottsplatsen men valt att lämna innan polisen anlände till området. Dessa vill polisen komma i kontakt med.

Det var natten mot söndagen som en 12-årig flicka, Adriana, sköts ihjäl utanför McDonalds i invandrardominerade och ”särskilt utsatta” Norsborg i södra Storstockholm när hon enligt uppgifter var ute på hundpromenad. Flickan hamnade mitt i en gängkriminell uppgörelse på platsen där skotten uppges ha varit avsedda för personer i skyddsvästar.

https://www.instagram.com/p/CDbZ696n1iK/

Vittnen ska ha lämnat innan polisen kom

På tisdagseftermiddagen gick polisen ut med en efterlysning rörande en vit Audi i kombimodell som fastnade på en övervakningskamera i samband med brottet den 2 augusti.

Myndigheten meddelar att man arbetar med att få en bild av omständigheterna på brottsplatsen och är fortsatt mycket angelägen om att få in iakttagelser från allmänheten. Vidare berättar man att det finns uppgifter i utredningen som tyder på att flera personer har befunnit sig på brottsplatsen vid tidpunkten men valt att lämna innan polisen kom dit.

Polisen valt att dölja registreringsnumret på fordonet de efterlyser eftersom den uppges vara stulen.


Polisen vill ha tips

Den som har gjort iakttagelser eller har information att lämna om bilen kan kontakta polisen på telefonnummer 114 14 alternativt använd polisens tipsformulär.

LÄS ÄVEN: NOA-chefen: ”Krävs 30-40 personer för att övervaka en person”

authorimage