Rättsväsendet försökte mörka vem bilbrännare var – sekretessbelagt häktningsframställan

Delningar

Tidigare har bland annat Vänsterpartiet och Aftonbladet kritiserats för att sprida desinformation om att de omfattande bilbränderna i början av veckan i Frölunda skulle ha genomförts av ”högerextrema” krafter i en falskflaggad aktion i syfte att skuldbelägga invandrare och påverka valet till fördel för framför allt Sverigedemokraterna. Nu väljer Göteborgs tingsrätt att sekretessbelägga rättshandlingar kring brotten och försvårar därigenom för granskande medier att kartlägga händelserna och gärningspersonerna.

Ett drygt tiotal personer ska ha varit inblandade i de omfattande bilbränder som anlades i måndags där över 100 bilar förstördes. Polisen kunde så småningom gripa sex misstänkta och av dessa anhölls tre – i media kallade 20-åringen, 19-åringen och 18-åringen.

18-åringen greps på flykt i Turkiet för utlämning till Sverige. 19-åringen försattes på torsdagen på fri fot men är fortsatt misstänkt. 20-åringen begärdes samma dag häktad på sannolika skäl. Göteborgs tingsrätt har emellertid, på oklara grunder, valt att sekretessbelägga häktningsframställan. Samhällsnytt har heller inte lyckats få fram uppgift om huruvida beslut om häktning har fattats.

Den version av häktningsframställan som domstolen lämnar ut ser ut sä här (klicka för större bild):

Sekretessbeslutet har överklagats av Samhällsnytt men också av msm-medier. Nedan en kopia på överklagan per mejl som skickats till Göteborgs tingsrätt av Expressen/GT:s biträdande nyhetschef Linda Berg där man argumenterar att sekretessbeslutet är felaktigt utifrån vad som sägs i Sekretesslagen om på vilka grunder sådana inskränkningar i offentlighetsprincipen får göras (klicka för större bild):

Samhällsnytt kan emellertid berätta att ”20-åringen” som begärts häktad är Dahud Kavak, född 1998-05-09 och så sent som den 19 juli i år dömd för narkotikabrott (Göteborgs tingsrätt B 8040-18). Kavak dömdes endast till 1500 kronor böter, inte till någon frihetsberövande påföljd.

Vidare kan Samhällsnytt berätta att ”19-åringen” heter Alan Hussen och är född 1999-04-07. I november förra året dömdes han (Göteborgs tingsrätt B 8040-18) för bland annat grovt vapenbrott. Påföljden blev två månaders fängelse och skyddstillsyn.

Så sent som i maj i år dömdes Hussein tillsammans med två kumpaner – Mahamed Abdishakur, född 1995-10-18 och Youssef El Emam, född 2000-06-26 – för försök till stöld och brott mot knivlagen (Göteborgs tingsrätt B 15032-17) efter att ha brutit sig in i ett Coop-varuhus. Ingen av de tre dömdes till någon frihetsberövande påföljd.

18-åringen” heter Mohannad Ali Easar och är född 1999-09-16. Även han förekommer i belastningsregistret. I juni förra året dömdes Easar (Göteborgs tingsrätt B 14177-16) för rån, narkotikabrott, övergrepp i rättssak och flera fall av misshandel, varav en grov (en knivskärning mot en ung flicka). Easar bodde när dessa brott begicks och domen föll på ett ungdomshem där han placerats på grund av tidigare brottslighet.

Samhällsnytt väljer att redan i detta skede gå ut med namn på misstänkta inblandade. Det gör vi dels därför att brotten rönt mycket stort genomslag och intresse och dels därför att vissa aktörer såsom Aftonbladet och Vänsterpartiet genom att sprida falska uppgifter kan anses ha ägnat sig åt otillbörlig valpåverkan och det därför är angeläget att allmänheten får tillgång till rätt information.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

859 KOMMENTARER

  • För att kunna bygga upp ett kommunistiskt idealsamhälle alt. ummah måste först det nuvarande samhället rivas ned till grunden, sten skall ej vara på sten. Sedan kan man börja bygga på nytt.
   Dock har jag aldrig sett dem komma längre än till rivningsfasen.

 1. Det är för att folket ska tro att det är SD politiker.
  😉
  Ha ha, det blir så dumt att jag skäms över svenskarna. ALLA vet vilka det är och de som inte fattar…ja…..vad göra, de har ju också rösträtt, än så länge.

 2. ”Poeten” Mohammed Ben Khalef uttrycker det på ett bra sätt:
  ”Det är Sveriges fel att ni får eran bilar upbränd”

 3. Nämen, dra mig baklänges. Jag måste vara en profet som kunde förutse att det var kriminella kulturberikare som begått dessa brott.

 4. Enligt SVT´s nyhetssändning nu kl 16 så beror bilbränningarna helt och hållet på skolstarten! Man ger sig inte, utan fortsätter oförtrutet att betrakta det Svenska folket som om de vore bakom flötet, och ljuger som hästar travar! Dessutom helt ogenerat, eftersom det nu bestämts att vi ska alla betala skatt till dessa despoter vare sig vi har TV eller ej.Det är rena rama förolämpningen och den som inte reagerar mot det ”opartiska” Public Service har inte alla hästar hemma!

  • En polis sa i nåt nyhetsinslag att det var för att förövarna återvänt från semestern.
   Dom är alltså hemma o semestrar fast dom är arbetslösa samt ”flytt” från sina länder.

   • Man bör inte dra 100% slutsatser för än alla fakta är kända. Att dessa knarkare planerat att starta dessa bränder på flera orter samtidigt inom 1-2 timmar och lagt upp en Video på YouTube med politiskt budskap verkar inte normalt. Det ligger normalt långt över deras kompetensnivå.

    I valtider letar polisen efter snabba lösningar. Chefen ringer och hotar från Stockholm och innan bilvraken har kallnat har Polisen löst allt.. sedan läggs locket på.

    Bakom denna händelse kan det mycket väl finnas en operatör. Vi vet hur ”Cambridge Analyticas” agerade in Baltikum (genom ett dotterföretag) för att skapa Rysshat.

  • Så lösningen är att inte öppna skolorna i år då?? Regimmedia verkar leka ”Ett skepp kommer lastat” när de hittar på sina bortförklaringar till det okontrollerat eskalerande krigsvåldet i vårt svenska samhällvete. De drar ett slumpmässigt kort ur en låda med dagens bortförklaring.

  • Nu återstår att se vilka de tre ”Svenskarna” är som torterade 2 andra ”Svenskar” så att den ena dog och den andra blev allvarligt skadad. Försökte fly till Marocko är en ledtråd tror jag…

  • Du är en seg tös.
   Trodde snart ingen lyssnade på SVT längre , annat än i landets krympande bubbellandskap.
   SVT/SR o TT är sedan länge bannade här. Nu bor vi i Hbg o får nyheter via Dk vilka täcker vår lokala förmedling. Sverige o Skåne har högt nyhetsvärde i Dk med allt som händer här .
   Bilbränder är mer en ceremoni att visa mod inför deras kompisar . Sedan följer inbrott, personrån, fler bränder….. Sommaren är slut med kortare dagsljus. 8 månader mångkultur o P-brasor .
   Karriären börjar väldigt ofta så .
   Att SVT har denna patetiska förklaring bör få även dig att ge upp .
   God Natt och fortsätt tycka .

   • Ja jag är seg :o))))
    Fast i ärlighetens namn brukar jag bara lyssna på rubrikerna för att få en uppfattning om vilka katastrofer, mord, rån, misshandel o annat otyg, som inträffat sedan den senaste nyhetssändningen.

 5. I kvällens svt agenda är SD inbjudna att debattera mot Annie Lööf och Gustav Fridolin, föga förvånande är ämnet miljö och klimat.
  Hur många röstar på SD för deras klimatpolitik?
  SD ska vara med i alla debatter om invandring då dom är det enda partiet som inte är ansvariga för dagens samhällsutveckling och har andra lösningar än 7-klövern som bedrivit samma skitpolitik senaste 30 åren.

   • Det var varmare i Nordeuropa under stenåldern.
    Grönland var subtropisk för miljoner år sen.
    Polerna flyttar också på sig,

    • För 6 miljoner år sedan var det så varmt att Medelhavet dunstade bort! Enl Miljöpartiet berodde det troligtvis på Dinosauriernas myckna fisande.

     • Dinosaurierna lär ha dött ut för ca 65 miljoner år sedan. Metan, merkaptan och svavelväte verkar ha en något fördröjd effekt.

     • Man tror att på bronsåldern odlades det vin upp till Mälardalen. Räcker med 2 grader varmare klimat under hela året (ungefär som i norra Tyskland).

     • Men Katarina, hur ska en Miljöpartist kunna veta att dinosaurerna dog
      ut för 65 miljoner år sen ?
      När Fridolin har fixat skolan blir allt tillrättalagd, han har ju hela
      3 veckor på sig, Heja Gustav !

  • Spännande. Undrar hur många lögner om det påstådda klimathotet som Annie Lööf och Gustav Fridolin kommer att häva ur sig.

 6. Sveriges största problem är igen att Sverige har ett homogent aktivistiskt journalistskrå som kräver att invandrarbrottslingar skall skyddas och själv skyddar dessa.

 7. Namnen i sig säger ingenting om orsakerna till bilbränningarna. Men det gör (den ungefärliga) etniciteten. Den talar om för oss att detta är ett invandrings-relaterat problem som troligen involverar, som förväntat, andra generationens invandrare. Ett förutsägbart problem.

   • Nej, för att straffen i deras hemländer är (precis som i övriga världen) anpassade efter befolkningen. Sveriges problem är att vi har ett system som är anpassat för svenskar, civiliserade/utvecklade individer (med några få undantag). För att få sandmänniskorna att låta bli att våldta, råna, stjäla osv så krävs det att de a) riskerar att åka fast och b) avrättas/får kroppsdelar avkapade etc om de åker fast. Detta är också en anledning till varför jag är för separata straffsatser i Sverige, tills vidare (läs: så länge sandmänniskorna tillåts vara kvar i den civiliserade världen).

  • Det kommer naturligtvis att heta att det är ett ”svenskt” mansproblem. Snart har vi informationsblad i brevlådan där det förklaras varför det inte är så bra att elda upp bilar…

 8. Fler och fler vänsterfolk börjar att vakna när ekonomin gör sej påmind och även att dom börjar märka att dom hamnar bakom bidragsturisterna i köerna överallt,ett sent uppvaknande till verkligheten som dom hela tiden har förträngt.

  • Vänstersympatisörer förstår inte att ett kommunistiskt samhälle (Proletariatets Diktatur) SKALL vara dåligt för folket. Den övervakande eliten ska leva i sus och dus (fast i hemlighet). Om dessa gräsrötter kände sin lära skulle högern växa snabbt.
   Vi som minns Warszawapakten låter väl inte lura oss igen? EU börjar bli misstänkt likt WP.

  • Ja,när allt fler drabbas allt mer av politikens negativa effekter så blir man allt mer ”betänksam” och man inser,att ingen är fredad!

  • Vi kan göra det väldigt enkelt. Utlänningar får inte inneha svenskt pass. Antingen är man svensk eller utlänning.
   Utländska medborgare blir med automatik av med sitt svenska medborgarskap.
   Utländska medborgare som döms för brott med fängelse i straffskalan ska utvisas.

 9. Nu visste ju allah redan att det handlade om invällare, alltså inte så lite korkat av den Sverigefientliga Shariadomstolen att dölja fakta i ett försök att påverka valet.
  SD om tre veckor !

 10. MSM förmåga till ”fantasy” beskrivningar överträffar sig själv, nu är det skolstarten som orsakar stress i reptilhjärnor (de är de enda disponibla hjärnor), utöver litanior om trångboddhet, socioekonomiska dillerier, allmän avoghet från samhället.
  Kör hårt AB och andra liknande alster, det är ett par veckor kvar till valet innan läsarna får till livs nekrologerna över islamvänliga vänstertramset. RIP

 11. Tingsrättens försök att hemlighålla vilka gärningsmännen är, indikerar att de alla är muslimer. Det är endast när muslimer är inblandade som information mörkas. Araber som är kristna har hängts ut utan problem.

 12. Man ska väl inte häkta nån som man värnar om? Ge han ett saftigt skadestånd. Bilarna kanske stod i vägen för honom. JAhaahaaa.

 13. När vi ändå pratar falska nyheter med vpKommunisterna och Aftonbladet, kanske det var (S)ossarna som betalade ’ungdomarna’ 4000kr för att elda upp några bilar för att på så sätt kunna sprida misstankar om högerspöket som eldar upp bilar för att påverka valet. De betalade ju flera ’influencers’ 4000kr för att prata (S)kit på Instagram…

 14. En sak vet vi med säkerhet:
  NÄR NAMN PÅ MISSTÄNKTA OCH DÖMDA INTE PUBLICERAS SÅ ÄR DET GARANTERAT INTE SVENSKAR.
  Det är meningslöst att hålla på som de gör, de bara förstärker det vi redan vet!

  • vi vet ja, men de är förvånansvärt många som fortsatt tror de de ser o hör. helt galet men så är de. Så jag tycker helt klart de är bra att de sägs rent ut vad de är för personer. Mer trovärdigt att kunna säga de när man försöker förklara för de som hittills inte fattat.
   .

 15. Lustigt, det är bl.a. Samhällsnytt som är på toppen av ”Fake news” listorna, och ”varnas” för, lustigt att det är precis tvärtom, det är hit man kommer om man VERKLIGEN vill veta sanningen.

 16. Tack för bra info. Sanningen måste fram på detta sätt eftersom situationen är som den är o staten mörkar hur de ligger till.

 17. Bra, Samhällsnytt!
  Jag har ingenting emot just dessa personer eller vill åt deras integritet. De skall heller inte dömas i förtid.
  MEN. Inför valet ville så många olika krafter i samhället sprida påhittade konspirationsteorier om bilbränderna i Göteborg. Jag har också hört helt vanliga människor som har torgfört sådana spekulationer.
  Därför är det viktigt att skriva, så att alla förstår: Dahud, Alan och Mohannad är de misstänkta för bilbränningarna i Göteborg. Det står ännu inte klart vilket deras motiv var, men hypotesen att de skulle vara högerextremister blir allt mer osannolik.

  • ”Så är det alltid. Sanningen är den bästa medicinen mot
   rykten, säger rättsexperten Sven-Erik Alhem”
   ”De är alltid mycket snabba att utnyttja situationen
   för sina syften. Det bästa sättet är alltid att polisen lämnar så mycket
   uppgifter som är möjligt med hänsyn till utredningen och att tidningarna publicerar fakta. Det är
   enda sättet att ta död på rykten”, säger Sven-Erik.Alhem. Yttrat i samband med misshandeln av en äldre kvinna på en p-plats i Landskrona för några år sedan! Förövare hade tydligen sitt ursprung i Jordanien. Kvinnan avled senare på lasarettet.

 18. Hej Mats! När du skriver ”rättsväsendet” måste det ändå vara någon ”gubbe/gumma” som har utfärdat order om mörkläggning, kanske en närstående till någon klan där killarnas rötterna finns……..Infiltration talas det sällan om, men……

 19. Ot: på SR nyheter 16.45 så sa reportern att Venezuelanerna ville lämna landet för att det var så misskött. Radiokvinnan påstod då som slutklämm att dom var migranter o flyktingar, kan dom inte kalla en häst för en häst.

  • De kan inte ens kalla en kommunist för kommunist. ”Vänsterpartister”, ”Miljöpartister” och ”F!…ttor?” är säkert sött och så, men det handlar om röda, gröna och rosa kommunister. Och det gäller såklart även politikerna, inte bara ”journalisterna”.

 20. Bravo Mats Dagerlid.
  Starkt jobbat. Vi visste i och för sej att det var utlänningar hela tiden pga. brottets natur. Min granne på Tv 100 pratar om att det finns en koppling emellan beslaget av 100 kg. kokain i Göteborgs hamn och den koordinerade bilatackerna.
  Kolla upp det spåret.

 21. Exakt som man tidigare skrivit så hemligstämplas innehållet då det kan och borde göra skillnad vid valet. Det är ju därför man hemligstämplar det.

  Problemet för skit etablissemanget är att dåden är utförda av det klientel som länge sagts vara landets räddning. Nu när den tavlan krackelerar och lögnerna uppdagas så gör man så här.

  Kunde mad arselet gissa detta. Nu följer nästa intressanta fråga – på vilkens order blev detta utfört? Kom inte med något lokalt litet halvbefäl eller åklagarnöt, det här kommer från mycket högre ort. Och kan någon journalist av fortfarande något egenvärde snoka rätt i det så blir det årets scoop.

  Vi lever de facto i en skämt demokrati.

  SD 2018

  • Behövs ingen instruktion uppifrån. Tingsrätternas nämndemän saknar juridisk utbildning och är utsedda av landstings- och kommunfullmäktige. Ofta själva politiker eller ex-politiker på låg nivå som får mötesarvodena (och påhittade kostnadsersättningar) som tack för lojalitet till regimen. I Sverige är det politiker som dömer (eller snarare friar) brottslingar. Ingen maktdelning här inte.

 22. Undrar om hemlighetsmakeriet pågått om vederbörande hetat
  Olle Kalle och Pelle. Hade NMR varit inblandade hade det varit direktsändningar dygnet runt i SVT i minst 1 vecka.

  • Ja du minns väl karlen på drygt 50 år som misstänktes för vapenbrott och påstods sympatisera men NMR . Det var namn och foto på mannen i kvällspressen och SVT. Polisen rusade runt som värsta gammaldags skvallerkärringar – riktiga ” Krösa-Maja ” i polisuniform. ”oj-oj …nu skall ni få höra ..nazisterna planerar statskupp-dom gör vapen av gamla järnrör och planerar mord på journalister och politiker –nazisterna är överallt…Alexandra Pascalido hittade en under sin säng , Fredrik Reinfeldts livvakt sköt en nazist som Fredrik hittade i en garderob under sin tid i Sagerska Palatset …osv ”

 23. Mörkläggningen är helt i linje med Vänsterpackets styrning av detta land
  SD behöver 50,1% för att säkra Sveriges framtid

  • Sossarna har ju haft över 50% en gång i tiden, så ge tiden an. Vem säger att inte SD – det nya ”folkhemspartiet” kan nå dit?
   Men först måste de väl gå i helskotta innan en majoritet av svenken fullt ut vaknar upp.

  • Baserat på SD:s politik så hade 51% inte säkrat Sveriges framtid. AfS, ja, hade deras politik fått 51% av stödet så hade det kunnat rädda Sverige (notera dock att jag skriver ”deras politik” och inte ”partiet”). SD är inte räddningen, SD är de som kan köpa oss lite tid.

 24. Svenskt medborgarskap ska ges på prov i 10 år innan de blir permanenta.
  Även då ska de kunna förverkas vid upprepad brottslighet.

  • Som jag skrev innan ett antal gånger:
   Tillfråga endast en enda gång:
   ”Är du beredd att dö för Sverige – då är du svensk medborgare! ”
   Svaret avgör frågan med all önskad tydlighet.
   Tänk, alla dessa röda samhällssabotörer som härjar runt i vår vackra land, infödda individer, men långt ifrån att vilja offra sig för landet och för alla dess invånare, alla de är medborgare. Utan anledning, bara för födseln. Som kungen .
   Är det rätt?

   • Fast den frågan kan inte riktigt ställas idag. Sett till dagens Sverige, med detta patetiska folk som i över 25 år har stöttat sitt eget folkmord…hade du varit beredd att dö för dem? Hade du varit villig att riskera ditt liv för Mona Sahlin, Henrik Arnstad, Gustav Fridolin, Henrik Schyffert, eller den värsta förrädaren i mänsklighetens historia: Fredrik Reinfeldt?

    För mig så är det rätt enkelt, jag hade varit villig att riskera mitt liv för det fåtal riktiga svenskar som finns kvar, men jag hade inte riskerat ett myggbett för att rädda livet på resten.

 25. Det var modigt Mats. Kudos!

  Själv känner jag att min makt i Sverige utgör en miljarddel av en statsministers så vad jag gör eller röstar på saknar fullständigt betydelse. Min röst har samma effekt i Sverige som en fis i en annan galax.

  När kommunfullmäktigeledamöter får gradera vilka som har den politiska
  makten i deras egen kommun börjar listan med

  1. kommunstyrelsens ordförande, följd av

  2. kommunstyrelsen,

  3. tjänstemännen,

  4. medierna. Först därefter kommer de folkvalda i

  5. kommunfullmäktige. Och sist kommer

  6. väljarna. och under dem

  7. min röst

 26. Jimmie leder med 76% i expressens omröstning om vilka som ska få delta i SVTs statsministerkandidats utfrågning inför valet. På andra plats ligger Kristersson med 8%. Gå in och rösta. Jimmi eär inte ens inbjuden till SVT.

  • Expressens omröstning struntar SVT i. Och ämnet invandring kommer nog aldrig upp. Det blir klimat, klimat och klimat. Och sedan genuscertifiering och hbtq och avslutas med lådcyklar.

 27. Otroligt vad sjuklöverpolitiker lovar att göra nu inför valet som de aldrig någonsin vill utföra, visst är muntliga avtal lagligt giltiga, tänk så många avtalsbrott sjuklöverpolitiker borde dömmas för, någon juridiskt kunnig person som vill åtala de kriminella sjuklöverpolitikerna så är jag evigt tacksam.

 28. Vad ska vi ha med yttre fiender till när det finns ett sverigefientligt rättsväsende?
  Putin har inte krökt en hårstrå på någon svensk än, men en lång rad av åklagarna orsakat mycket lidande redan.
  Till stor glädje för skadestånds slokarna.

 29. Att det är illa ställt med Sverige är bara förnamnet. Frågan är om det är lönt att förfasa sig, eller om man bara ska luta sig tillbaka och låta sig roas av den svenska apokalypsen.

 30. Vänsteraktevister är ofta barn förlåt snorungar till mycket välbärgade föräldrar som ofta är högt uppsatta inom svenskt näringsliv eller inom politik oftast borgligt orienterade! Med andra ord har dom total frihet att hålla på med totalt hjärndöda ting så som att hitta på skit bara för att synas eller höras oftast vet dom knappt vad det gäller bara det finns något att roa sig med! För det är vad sådat betyder för dessa jävla snorungar ! OBS känner ett gäng sådana idioter och dom är exakt så som jag beskriver!

  • Antonia Ax:s Johnson är ägare av bl.a Willys och Hemköp. A har en dotter , Sofie Mörner , som på Pride gifte sig med en annan kvinna. Båda kvinnorna är konstnärer men sa sig vara glada att inte behöva vara ” kommersiella ” . Det är alltså kunderna i Willys m.fl. som ser till att dom extrema flickorna kan syssla med vänsterextrema Pride och ” konst” ingen vill köpa.

 31. Jag bor utomlands på ålderns höst sedan ett antal år till viss del för jag inte kan acceptera den socialistiska diktaturen (sjuklövern) i mitt gamla älskade Sverige som en gång var fantastiskt. De gamla svenskar som byggde landet är satta åt sidan.
  Men när jag ser det som händer utifrån så blir jag skrämd och upprörd.
  Man får altså ”för det allmänas bästa” kringå lagar, utan bevis anklaga folk, genom media presentera påhittade fakta.
  Jag ser stora likheter med komunism och nazism. Var det inte så dom samhällena bygdes?

 32. TACK för att ni går ut med namnen! Sprid nu detta med vinden, alla som läser här! Hela Sverige behöver få veta vad dessa förövare heter, och vad muslimerna som vi hjälper gör mot oss och vårt land!

 33. Mörkningen börjar få ett löjets skimmer över sig, när domstolar, en del av det politiska etablissemanget, mörkar brottslingars identitet för att sossarna inte ska förlora valet.

  Dessa kriminella, som enligt Löfven kommer att löna sig på sikt, har bränt upp nästan 100 bilar på en natt. Ägarna kommer ut till förkolnade vrak, men domstolarna skyddar de grova brottslingarna. En osund doft av Morgan Johanssons påtryckningar kan skönjas.

  Det måste rensas upp mycket i detta förstörda land. Hilda&Ruben bör genomlysas ordentligt för sin skumma hemligstämplade tillvaro. Sossarna måste förlora all den makt de tillskansat sig.

  Ett bra gräv som visar varför man bör donera…

  • Det visar bara att de bevingade orden nu är starkare än någonsin,
   DRAIN THE SWAMP, och träskmonstret finns idag i ALLA samhällets institutioner.

   • Jag är övertygad om att olika institutioner hjälper sossarna att vinna valet. Varenda myndighet verkar vara genomkorrumperad…

  • Inte enbart påtända bilar av kriminella. Svensk polis har berättad för sina danska
   kollegor, att ett flertal av de svenska skogsbränderna var påsatta.

   Utan att skylla detta på invandrare, kan man undra att det knappt var bilbränder
   i städerna, under samma tid som skogsbränderna ! Var det ens nån ?
   En tillfällighet ?

   • Det var inga bilbränder då vad jag minns. Men tror det berodde på att vädret var alldeles för varmt för den typen av kriminalitet just då. Men att några av de många bränderna var anlagda tror jag säkert. Eld verkar fascinera vissa kulturer väldigt mycket…

 34. I ett socialdemokratiskt eller alliansstyrt Sverige så är målsättningen, att i möjligaste mån dölja en persons etniska tillhörighet, om det visar sig i efterföljande polisutredningar – att vederbörande icke är av svenskt eller i övrigt västerländskt ursprung.

 35. Samhällsnytt har uppenbarligen tillgång till goltuppar inom systemets olika delar-polis.häkte-åklagarmyndighet etc.

 36. Min avsky för Sverigeförrädare finner inga gränser. De som avskyr sitt eget folk och hatar sitt eget land.

 37. Bra grävt Det är viktigt att ta fram egna nyheter i den mån resurser finns, inte bara kommentera regimmedia.

 38. Fakta är MSM- medias största fiende. När hörde vi senast svensk Public service använda vänsterextremister i sina nyhetssändningar ?

  Donald Trump, har fullständigt rätt, när han förklarat krig mot dessa mediala anarkister o extremister. .

  • Den stora ignoranta majoriteten av svenskingar, avskyr Trump, för det har murvlarna tutat i dem tillsammans med alla dessa hundratusentals ja, kanske miljoner korrupta fähundar, som ser sin skattebefriade utkomst hotad.

 39. En öppen diskussion och total transparens kring händelserna är ju det enda botemedlet mot rasism, nazism, främlingsfientlighet, mm. Istället för att gömma de kriminella bakom det generaliserande ”invandrare” (eller det lika illvilligt missvisande exemplet ”svenskar” om de somaliska våldtäktsmän som blev till svenskar i msm)

 40. Häng ut missfostren
  Med bild och namn !

  Det brukar ju fulmedia vara snabba med avseende mc-folk som på inget sätt är vare sig misstänkta eller anklagade för något….
  Dock är de medlemmar av en mc-klubb och på så sätt är lovligt byte för msm med bl.a Kvällsposten i bräschen.
  Då åker de ut på löpsedlen med bild, namn och personnummer med myndighetens goda minne !

  Rättsröta !
  Usch o tvi !

   • Hans farfar sponsrade Lenins folkmord på obeväpnade kristna ryssar I Sovjet. Robert Achberg skulle säkert velat vara med när det begav sig och klubbat ner folk med knölpåken, Hatet lyser ur hans ögon.

    • Aschberg ligger bakom (och finansierar) några av de värsta vänsterextrema terrorsekterna i Sverige, inklusive AFA/Expo. ”Den röde bankiren” är tydligen en titel som ärvs i just den utvalda familjen.

   • En av anledningarna till att tv:n åkte ut för ett antal år sedan !
    Streamar bara, dock aldrig, aldrig svensk skit med en o samma vänsterblivna skådespelare i alla roller

 41. I LÖFVENS Nya Sverige skall inga mörka moln finnas för Löfvens importerade guldägg.
  Detta är helt NORMALT i Sossarnas Sverige.

  Tänk på detta vid valet !

  • Etniska svenskar har aldrig eller skulle heller aldrig bära sig så fruktansvärt illa åt.
   Alla vet vilka de är så ingen behöver ge ut deras namn.

 42. Bra att de (pk) döljer i vanlig ordning saker då kan man påvisa det och fixa över fler till rätt sida. En dag ska ju landet resa sig ur askan.

 43. Tio gärningsmän, där alla eller de flesta är frisläppta trots att de är identifierade och har varit häktade. Gärningsmän med anknytning till, och familj i andra länder. Dessutom med bevisad vilja att fly till hemlandet för att ungå rättvisa.

  Det är verkligen hål i huvudet på domarna som släpper dem fria.

  Och som vi ser så har de gått nästan straffria ifrån tidigare grov brottslighet, vilket i sig är helt makalöst.

  Den svenska juristkåren är verkligen neandertalare. Det är något de har bevisat otaliga gånger.

  Hur kan man släppa multikriminella brottslingar som i planerat samråd bränner 100 bilar, när man dessutom vet att de är benägna att fly?

 44. Rättsväsendet kan man inte lita på att de säger sanningen, utan att mörka.Tack vare Samnytt mfl kommer sanningen fram. Tack.

 45. Ska man skratta eller gråta åt den här hemligstämplingen? Hur som helst ett stort tack till de här grabbarna för utomordentligt valarbete!

 46. Propagandacentralerna i svensk media stinker av anarkism o extremism. Dessa propagandacentraler utgör idag en oerhörd säkerhetsrisk mot samhället o landets medborgare.

  • Det är en sak men att de försöker skylla bränderna på SD är allvarligt. Och det visar sig att det ör viktigare än någonsin att visa etnicitet på brottslingarna.

 47. Dessa namn har florerat på bland annat FB under ett par dagar nu. Och, handen på hjärtat, jag tror knappast det är NÅGON som var övertygad om att gärningsmännen skulle heta ”Kalle”, ”Erik” och ”Sven”, eller att de skulle komma från NMR. Så som vänstern försökte framskymta.

  Alltså, de gör bort sig, gång på gång. Vänstern, som försöker blanda bort korten, och dessa ”baaaaarn” som försöker skylla allt på samhället. Samma samhälle som skyddar dem, föder dem och tar hand om dem.

  • Vänstern gör inte bort sig. Nej, de känner svenskingarna, så de är väl införstådda med att, den som inte kan lura en dumsvensk är ännu inte född.
   Ni ser väl själva hur dessa skurkpartier skjuter i höjden p.g.a. svenskingens låga IQ nivå.

 48. GT Påpekar i sin överklagan att de är ägt av landets största mediehus-hur domstolen nu ska tolka den upplysningen.
  Som förtäckt hot eller ?
  Hur som helst är upplysningen irrelevant för begäran om uppgifter.

 49. Kan man känna annat än ett rent rödglödgat hat mot våra myndigheter som agerar på detta sätt ?? Jag vill påpeka att allmän ovilja och likgiltighet inte skapar förändring.

  • Frustrationens yttre gräns är snart nådd. Det sker det som etablissemanget själva skapat. Att i efterhand klaga på våldsamheter är märkligt då man själv krattar manegen för det. Vore bättre om de lyssnade och gav SD sin rätta plats i politiken efter sin styrka.

   SD 2018

 50. Jag misstänkte nästan redan från början att förövarna inte hette Gunnar och Tage och Sven-Erik i förnamn.
  Vad ska nu hända med Silvana Imams musikkarriär?

 51. 100 bilar förstördes. Låt säga att det går 2 personer per bil det blir ju 200.
  Kan man hoppas att 50% av dessa d.v.s. 100 st fått nog så de vänder 7-klövern ryggen? Så länge det inte drabbar ”en själv” så verkar det ju ganska trögt att värva röster från klöverpartierna.

 52. Sverige är korrupt och trodde man verkligen att man kunde mörka namnen. Namnen har varit ute ett bra tag. Sanningen är att de här djävla ”männen” har behandlats med politiska silkesvantar av polis och rättsväsende. Helt fel signalpolitik!
  Det är klart att detta är sprängstoff i en valrörelse. Att foliehattar på Aftonbladet mörkar är man van vid. Att däremot rättsvårdande myndigheter gör det är en praktskandal. Omvänd diskriminering är ett faktum i det alltmer kaotiska Sverige.

 53. Alldeles nyss i skitmedia så låter man meddela att dagens bilbränder inte har nåt samband med föregående, utan beror på skolstarten !!!!!!!!!!!

  Vad fan håller de på med egentligen.

 54. Det är ”rättsväsendet” och ”media” med sina gillen och skrån som styr landet. I USA törs Trump ta strid – i Sverige ingen som tillhör den av medborgarna avlönade överheten.

 55. Ärligt talat så förstår jag inte varför vi ska importera islam. Det förefaller väldigt gammaldags. Är det för att Löfven tror att muslimer ska rösta på honom? Varför är då inte alla andra emot?

 56. Det är ju val snart. Rättsinstanserna är uppenbarligen lika politiserade som andra myndigheter. Aktivismen likaså. Med tanke på att man deltog i Sveriges kanske största aktivistiska manifestation Pride, iförd yrkessignalerande klädsel från domstolsväsendet, borde ingen vara förvånad. Tyvärr.

   • Ser att ni går varsin ståndpunkt. Hade varit intressant att få argumenten tydligt. Intressant med skillnader då jag vet ytterst lite om det amerikanska systemet…

    • Man blir kallad brevledes till ”jury duty” sedan väljer man de som skall ingå i juryn i förhandlingar där de tilltänkta jury medlemmarna frågas ut 12 väljs när allt är klart. Man får ersättning som är ganska måttlig för sin tid i juryn tills domen faller. Enklare mål tar dag/dagar men stora mål kan ta mycket lång tid. Kvalite’n varierar stort på juryn och fördomarna florerar i attityder till den anklagade.

 57. ”Under natten till söndagen har fem bilar brunnit i Göteborg– två i Askim och tre i Björkekärr. Samtidigt har tre bilar brunnit på andra håll i Västsverige. Polisen misstänker att samtliga åtta bilbränder är anlagda.” / GP
  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/%C3%A5tta-misst%C3%A4nkt-anlagda-bilbr%C3%A4nder-i-v%C3%A4stsverige-1.7749954

  Kan det vara samma förövare som tingsrätten redan har släppt fria? Eller deras kumpaner som tar order av gärningsmännen?

 58. Detta var alltså högerextremisterna som skulle påverka valet. Anders Lindberg är svårt psykiskt sjuk. Ofattbart att en vinstdrivande tidning låter förstöra det lilla uns av förtroende som aftonlögnen har kvar.

  • Lindberg är en liten sketen mus med ”ett stort samvete”…dvs om han själv får beskriva vad hans galna pladder bottnar i !! Ta tillbaka landet Jimmie make Sweden great again!!!

 59. Svenskar med vettet i behåll vet precis vilka det är som förstör vårt fina land..

  Och det ska avgöra vad vi röstar på 9 September..

  SD2018..

 60. fortunately the names are known – the origin is no surprise but even worse is that the court and the state are protecting them instead of pronouncing appropriate judgement. Whats the matter with the swedish state?

 61. Svenska Rättsväsendet är inte värt namnet längre. en djupt socialist korrumperad inrättning,är vad den är.Stor skam för Sverige!.

 62. Tingsrättens helt omotiverade hemligstämplande bör inte stanna vid att en överklagan ändrar beslutet.

  Allting pekar på att det handlar om politisk aktivism, och om så är fallet är det brottslighet.

  En förundersökning bör inledas mot de ansvariga jurister som helt omotiverat tog beslutet att belägga uppgifterna med sekretess. Det ska inte accepteras att jurister står utanför lagen.

 63. Ja nu får Ulf Kristersson och Stefan Löfven bekänna färg, man vill ju utvisa grovt kriminella utlänningar och där ingår mordbrand och våldsamt upplopp..
  Så Jimmie Åkesson fråga vad dom vill eller hycklar man bara.

 64. Byt omedelbart ut nämndemannasystemet (karriär-politiskt tillsatt) till ett jurysystem med 12 slumpvis utvalda, oförvitliga/fläckfria vanliga medborgare.

  Vi har ju i allt snabbare takt sett den ena underliga domen efter den andra passera revy.

    • ”Amatörer?”… Nej, vanligt folk och sunt förnuft. Tycker du att systemet med politiskt tillsatta nämndemän (läs: politiska karriärister) och domare med politisk agenda är bättre än gräsrötter?? Nej, självklart inte!

   • Nej, det är det inte! Varför tycker du det? Har själv erfarenheter från att ha bott i Minnesota, USA, i åratal.

    Det finns inget mer korrupt och sämre system än det vi/ni har det i Sverige idag.

    • Efter 20 år i USA vet jag vad jag talar om…det är inte bättre på något som helst vis…och passar framförallt inte i Sverige

     • Australien har ett system med jury.
      Jag har en kompis i Australien (medborgare) som fick order om att sitta i domstol i ett mål och han sa att han knappt fattade hälften a vad som sades pga av juridiska uttryck.

     • Och det svenska ”juridiska språket”… Om din kompis inte förstod vad som sades, så kanske det berodde på ”språksvårigheter” och han borde avsagt sig deltagandet p.g.a. språkförbistring..

      Min amerikanska flickvän hade inga som helst problem de två gånger hon blivit kallad. Ett stöldmål och ett misshandelsfall.

     • Jag tror att det är ett villkor att vara medborgare i ett land för att få sitta i en jury. Inget märkvärdigt…

     • (Tvivlar på dina ”20 år”.) Nej det vet du inte, vill jag påstå. Jag har bott i TwinCities tillräckligt länge för att förstå hur uselt och korrupt det Svenska domstolsväsendet är.

      Jurysystemet är inte fläckfritt, MEN ljusår bättre än det svenska.

    • – Det är bara att se på hur det har gått för ett stort antal domar som har avkunnats i ett flertal Tingsrätter under åratal; de domstolarna med de politiska partiernas utvalda nämndemän får inte så sällan storstryk i nästa instans!

   • Just det! Vi har ju sett ”C-politiker” av den varan ett antal gånger, som tack och lov avslöjats av bl.a. Samhällsnytt och annan alt.-media.

 65. Tack för ert gedigna arbete med att gräva fram sanningar som vi vill se, Hoppas att detta döljande de socialdemokratisk styrda rättsväsendet sysslar med gör att de förlora allt fler väljare, annars får vi ingen rätsida på vad de löfvenska barnen gör i landet …

  Hitta en länk som visar på vad för straff man skall ge brottslingar av den här sorten då de inte kommer att kunna betala för alla skador.

  Lite grovt kanske, men hur skall de annars förstå att det de gör är fel.
  https://www.liveleak.com/view?t=ksH8u_1534458355
  ”Several people keep beating the thief, including an officer.”

 66. Detta är Morgan Johansson igen. Finns ingentaing att snacka om.

  MaffiaMorgan med pådrivning av Stefan Löfven går in och ” påverkar” där det behövs påverkas.

  Vi har sett extremt mycket av den varan på sista tiden pga det är val snart.

  Är inte Morgan och Regeringen inblandad i det här beslutet så ska jag cykla naken sträckan Göteborg – Örebro .

 67. Vill verkligen veta vilken som tagit beslutet om hemligstämplingen. Sen ska man fortsätta snoka i från vilket håll den personen fått sina order ifrån. Lutar starkt åt att det är från politiskt högre håll.

  SD 2018

  • Politiskt vänster håll såklart….från samna källa som ville att immigationssiffrorna skulle lämnas en söndag under semestertider….i klartext regeringen Löfven..han ”den hederlige knyffeln”
   Numera känd som Mr Mörkläggning
   😆😆😆

   • Är det inte helt jävla otroligt att sånt här får ske överhuvudtaget?
    Å andra sidan så kan man vända på retoriken och ledsamt uttrycka – om det sker någonstans utan att folket reagerar så är det väl här.

    SD 2018

 68. Bra och rätt agerat SN. Fa´n vad trött man blir på allt mörkande, smusslande och manipulerande som dessutom verkar sprida sig i allt vidare kretsar bland myndigheter och organisationer.
  Hela 7-klöversamhället är genomsjukt och medbrottslingarnas skara till det eskalerande förfallet bara ökar för varje dag.

 69. Ibland så undrar man om politiker och media är så jävla urblåsta i huvudena att dom inte fattar att folk vill bli av med 7K och deras lögner och mörkande och hellre röstar på ett parti som företräder folket på ett helt annat sett ekonomiskt och som känns mer jordnära.

 70. Alla vet . Inte ens Anders Lindberg tror att det är Åsa-Nisses gäng som eldar bilar..

  Mörka gör naturligtvis saken ännu värre men det förstår dessa dumbollar naturligtvis inte.

  Islamisterna skrattar åt dom svenska politikerna , detta land kommer att bli det enklaste landet som dom någonsin har tagit över..

 71. Det finns ingen i hela Sverige som inte fattar att det var apor som lekte med elden. Varför ens bry sig om att mörka detta.

  • För det handlar inte om att alla vet det, det handlar om att ge folk en möjlighet att ljuga för sig själva. Godhetsapostlarna (och då menar jag inte bara de ledande, utan de kommande 70 procenten) vill kunna ignorera verkligheten. Så länge som de inte får det svart på vitt så kan de ljuga för sig själva och låtsas som att det ”lika gärna hade kunnat vara svenskar” (detta är inte begränsat till att bränna bilar). Media hjälper dem med detta, genom att konsekvent dölja identiteter när förövarna är inkräktare eller vänsterextrema, och folket vill ha det så.

   • Så är det väl, men hur bra kan man må av att medvetet eller omedvetet lura sig själv hela tiden. Det måste vara ångestskapande om man är en tänkande varelse. Men man ska ju inte behöva tänka själv i ett socialistiskt samhälle förstås.

    • Precis det som är problemet, att tänka kritiskt ses som någonting negativt i dagens Sverige. Man ska ha en ”bra värdegrund”, ”värna om allas lika värde” (två klyschor som aldrig kommer med definitioner) och blint acceptera alla lögner som ”experter” spyr ur sig, oavsett om det gäller historia, vetenskap eller samhällskunskap.

 72. Terroralliansen gör allt för att vinna valet.

  Tack Ryssland för att ni ser till att valprocessen kontrolleras utifrån!

 73. De tre kan vara ’de vanliga misstänkta’ som anhållits för att det ska se ut som om polisen gör nytta. De kanske inte har något med saken att göra.

  Om ett tag läggs fallet ned eftersom inget kan bevisas.

  Bilbränningar är en vanlig tradition bland muslimska invandrare över hela västvärlden. Det går inte att bekämpa med polis. Alla muslimer måste utvisas.

 74. Har redan sett namnen på Petterssons blogg och det är i a f inga svenskar.
  Mohannad Ali Easar, född 1999 och av PK-media kallad 18-åringen
  Alan Hussen, född 1999, kallad 19-åringen
  Dahud Kavak, född 1998 och kallad 20-åringen

  • Dina upplysningar har egentligen bara betydelse för att vederlägga cirkulerande uppgifter om andra kategorier utpekade.

 75. Blir i synnerhet viktigt med offentlighet när vissa grupper och partier pekats ut som skyldiga på sociala medier och fått stå oemotsagda i svt´s rapportering.

 76. Jag vill påpeka att det sedan ett antal år tillbaka är fullt möjligt att via DNA på brottsplats härleda personens geografiska/genetiska ursprung.

  Ni kan testa ert eget genetiska ursprung genom att köpa ett test på webben för några hundralappar!

  Varför använder polisen inte denna metod för att underlätta utredningsarbetet vid brott??

  Personens hudfärg och utseénde går det också att säga mycket om.

  • Du vet Error 291 – Det lyser om hela polisorgsantionen. I Sverige dalta vi med brottslingar, det är synd om det osv.

  • Det viktiga är att identifiera person ifråga. Tyvärr är brottsplatsundersökningar ofta undermåliga men i sådana här fall är det nog väldigt svårt få fram någonting p.g.a. att branden förstört i princip allt, dessutom är det väldigt många människor som rör sig på en parkeringsplats.

   Jag utgår ifrån att polisen vid utredningar via DNA, inte enbart tittar i registret, utan att de också försöker få fram en etnisk profil men jag har kanske fel?

   • Vid t ex våldtäkt används ju sperma för att spåra gärningsman, via DNA:t. Den kan ju bara komma från gärningsmannen.

    • Själva penetreringen blir där lätt att bevisa, sedan skall alla andra faktorer stämma så att det ”står bakom allt rimligt tvivel”.

   • DNA är tidsödande.
    Det finns annan teknisk bevisning som kan duga som exempel att en av brännarna tog fyr och fick hjälp att släcka av sina kompisar.
    Polisen arbetar med gärningsmannaprofiler där etisk härkomst är en av många parametrar.

 77. Favorit i repris.

  Följande uppmaningar predikas i alla moskéer, varje dag, av muslimernas Imamer:

  ”Döda de otrogna var du hittar dem.” (Koranen, vers 2:191).

  ”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” (Koranen,vers 9:123).

  ”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” Koranen,vers 09:05…

  ”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.” (Koranen,vers 3:85).

  ”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” (Koranen, vers 9:30).

  ”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” (Koranen,vers 05:33).

  ”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten,
  smält deras hud och bukar.” Koranen,vers 22:19).

  ”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.”
  (Koranen,vers 8:65).

  ”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.” Koranen,vers 03:28.

  ”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.”
  Koranen,vers 08:12

  ”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Koranen,vers 8:60).

  • Är det inte märkligt att våra styrande politiker blundar för det skrivna ordet??

   Koranen är islams enda vägledare och enligt en rättrogen oemotsägbar och skall ledas blint.

   Jihad och martyrskap innebär då 70 oskulder i belöning..

   Många av musslorna väljer dock att ta sig några av oskulderna redan i detta liv och föräldrarna till oskulderna anser att det är helt ok och att all ondska beror på vita onda män..

 78. Den enda gång man använder ”svenskar” om gärningsmän är, när dom saknar svensk kulturell moral o istället företräder klankulturer från Mellanöster eller Nordafrika o har fått svenskt uppehållstillstånd.

  Även individer i en gruppvåldtäkt på finlandsbåten, som var från Somalia, kallades av svensk media för svenskar …

  Medias rapportering går ut på att vilseleda svenska folket helt enkelt.

  • Läste ni om den bisarra händelsen i Malaga .. Tydligen 5 svenskar varav 3 försökt döda de resterande två och sedan flytt till MAROCKO…

   Svenskar, jo jag tackar ja,….

   Svensk blir blat.en endast när denne är kriminell eller när han gjort mål i fotboll…

  • När en utlänning från MENA som bott i Sverige har begått terrordåd i utlandet så kallar media honom svensk. Förmodligen på rent jävelskap.

 79. Sverige en skam för Europa, hur vi dalta med brottslingar. Är man 18 år, då skall man ha samma straff som en vuxen dvs man sitter inlåst strafftiden i en mörk cell utan anhörighet och maten få dom anhöriga håll med.

  Land skall med hårdare straff byggas

 80. OT. Man kan gå in och rösta på vilka som ska delta i statsminister debatten i Svt, 30/8. Expressen har en omröstning, Åkesson leder överlägset, dryga 70%!

 81. Och den svenska regimen har mage att ha synpunkter på att den polska regeringen vill rensa ut domare som tillsatts av kommunisterna !
  Sverige är fan ta mig ingen rättsstat längre

 82. Tack Mats Dagerlind! Vad Sverige behöver mest av idag är medborgare med CIVILKURAGE !! Att tingsrätten i Göteborg totalt negligerar en så viktig grundlag som innehåller ngt av det viktigaste för en demokrati nämligen offentlighets-principen och medvetet uppgifter om kriminella som enligt mig är rena hoten mot rikets lagar, normer och säkerhet är fullständig rättsröta! Både JK och JO bör agera!

 83. En RUTTEN ”rättsstat”, fullkomlig rättsröta, man blir spyfärdig över alla dessa jurister som leker nomenklaturans lek och lyder den korrupta staten! I Sovjet eller DDR var det inte värre!

 84. Det här är grovt förhärdade brottslingar som samhället dalta med. Hur jävla svårt skall det vara ge dem straff för varje brott, begår man mer än 3 brott, då ger man 5 ggr extra strafftid. Forskning visar att man kan inte dalta med kriminella.

  Kriminella mår bäst av sitta i en mörk cell på max 2 m2, det skall ha mat 1 ggr varje måltid skall säljas till marknads anpassad pris till den kriminelle. Det skall vara 24/7 total isolering, då lär den kriminell han skall bli en bra människa.

  Man kan inte dalta med kriminella, man kan straffa bort deras beteende.

   • Exat! Låt varje skottskadad kriminellt element får betala i förskott på skadeplatsen. Kan man inte betala låt fanskapet dö, kriminella element har inget värde, det är inte soldatrisk emot mig som betala världens högsta skatter att plocka ut bly ur en gäng kriminell sak.

     • Dom skall definitiv bli en blött fläck på gatan om dom inte kan betala vården för sina egna vållande skottskador själv i förskott på skadeplatsen.

  • Med 100 ml vatten i månaden behöver du inte vänta många dagar förrän cellen kan ta en ny användare. Kanske max en vecka.

 85. Tingsrätterna är en politisk organisation, som inte har något med rättsstatens grundläggande principer. att göra.

 86. Ett rent jävla överfömynderi !
  VI som ändå betalar hela detta domstols- o invandrar-nöje har ALL RÄTT att få reda på de skyldiga. För domstolarnas förbannade daltande o nästan aldrig några kännbara påföljder sänder helt fel signaler.
  Häng ut brottslingarnas namn o bild !
  Allmänintresset är stort.
  Fast med valet så nära inpå,förstår jag att sossestyrda Gbg lägger locket på. Trots allt är det mååånga bilägare vilka har ett o annat att säga.
  Jag blir så trött på alla korrupta domstolar i Sverige. Landet med västvärldens hårdast censurerade o sämsta mediakår enligt gjorda undersökningar o internationella krönikor .

  • När tröttnar försäkringsbolagen? Den frågan ställde jag för flera år sen. Inte sett svar på det ännu. Som jag även då påtalade om anledningen så myntade jag misstanken om att det från högre håll ( politiskt ) har överenskommit med bolagen och köpt deras tystnad – allt för att inte väcka den mest sovande svensken.

   SD 2018

 87. Jag har insett detta för länge sedan. Det är folkombyte på gång och varför lyfter man Pride till höjderna? Jo minskat barnafödande om man skolar in alla barn och unga att det är bättre att vara homosexuell. På så sätt kommer bytet gå snabbare. Islam får all rätt och hjälp medans Svenskar får kalla handen. Man mörkar allt som har med invandring att göra. Känns som lite i filmen om sossarna, fast nu är nazisterna Islam istället.

  • Man vill väl stora delen av Svenska folket skall dö i bögpest, det är därför Pride supportas så mycket statsmakten.

 88. Mer godis från koranen:.

  Islam måste triumfera över alla andra religioner (K 9:33)

  Avgudadyrkare inkluderat judar och kristna är smuts (9:28)

  Oavsett om du är obeväpnad eller välbeväpnad, slåss/kämpa för Allah med dina pengar och dina tillbehörigheter (K 9:41)

  Att provocera ickemuslimer är en god handling enligt Allah (K 9:121)

  Muslimer som inte slåss mot icke-muslimer kommer bli strängt straffade och ersatta av andra (K 9:39)

  Hustrumisshandel tycker de om:
  En man har rätt att slå sin olydiga fru (K 4:34)

  Muhammed uppmanade alla män att hänga upp sin piska där kvinnorna kunde se den (Kash-shaf AL-Zamakhsari Vol. 1, S 525)

 89. En kollega till mig ligger i tvist. man har haft domstolsförhandlingar där man ändrar på vad som sagts i efterhand vilket satt kollegan i dålig dager.
  Han va dock misstänksam mot domaren och advokaterna så han spelade in allt som sagts.
  När han påpekade att man inte dokumenterat förhandlingarna på rätt sett, och därefter påvisade detta med inspelat material så blev han portad från förhandlingarna. Så frågan är, hur mycket konstruerar våra domstolar?

   • Det är precis så illa ställt. Har sagt att vi lever i en falsk demokrati och ett närmast rättslöst samhälle i övrigt. Man behöver inte leta efter felaktigheterna – de uppkommer av egen kraft. Det värsta är att det inte renderar i ett rent vrål av demonstrationer eller påpekande från utlandet.

    SD 2018

   • Glöm dock inte den intellektuella ”eliten”, media”eliten” och ”kultureliten”. Det är de som drivit på hela det sjuka PK-tänkandet. Tillsammans med vissa djävulska politiker som t.ex. Reinfeldt med sitt öppna Sverigeförakt.

    • Och i motsats till tiden 1950 – 1970 har de nämnda eliterna väldigt fast grepp om SVT och SR.

     Det är helt sant att de politiska personerna hos svt och sr i huvudsak håller på MP, V och S, i den ordningen, och med procenttalen 50, 20 och 10..

     • Julia Caesar:
      Ett talesätt säger att när det tjugoåriga Vietnamkriget
      upphörde 1975 och FNL:s demonstrationståg upplöstes gick hälften av demonstranterna till biståndsmyndigheten Sida och den andra hälften marscherade in på Sveriges Radio och Sveriges Television. Och där är de kvar, även om deras tjänster i åtskilliga fall har gått i arv inom familjen och övertagits av deras avkommor.

      Ett par exempel: Tigran Feiler (son till Ship to Gaza-extremisten Dror Feiler) och människorättsaktivisten Fanny Hedenmo (dotter till SVT-programledaren och Publicistklubbens ordförande Anna Hedenmo) är båda reportrar på SVT. Vänsterjournalisten Jonna Sima hade
      knappast fått in en fot i media om hon inte hade varit dotter till journalisten och filmaren Jonas Sima, som arbetade i 33 år på Expressen.

  • Jag läser en mycket intressant bok om DDR, ”Stasiland ”av Anna Felden, skrämmande nog så ibland var jag inte säker på att hon beskrev DDR, kunde i vissa fall lika gärna vara Sverige.

  • Jag kan förstå att vissa delar av den statliga förvaltningen ibland måste hålla tyst om enstaka saker.

   Men det borde ju inte gälla något så viktigt som rättvisans tillkännagivanden.

   Myndigheterna i fråga skulle vinna mycket i aktning om de helt enkelt talade sanning.

 90. Enär undertecknad tidigare arbetat på Skatteverkets Folkbokföring är det nu mycket enkelt att ta reda på fullständiga namn, personnummer, adresser och registrerade fordon på aktuella personer.

 91. Bra Jobbat Samhällsnytt!!! Så här är det meningen att DEMOKRATI ska fungera.
  Jag antar att den Antidemokratiska ,Censurivrande , Soroskramande,EU-diktaturvurmande Vrål och Skrikvänstern (d.v.s i princip hela 7-klövern + Svenska Kyrkan) inte håller med. Dom vill i stället ha 1984.

 92. Om Expressens e-upplagas läsare får bestämma så blir Jimmy Å. vår nya statsminister.
  Han är totalt överlägsen bland de läsare som röstat.

  Vilken partiledare/språkrör vill du se i SVT:s och TV4:s statsministerdueller?
  6% Stefan Löfven (S)
  8% Ulf Kristersson (M)
  3% Annie Lööf (C)
  76%Jimmie Åkesson (SD)
  3% Jonas Sjöstedt (V)
  1% Isabella Lövin/Gustav Fridolin (MP)
  2% Ebba Busch Thor (KD)
  2% Jan Björklund (L)
  Klipp från undersökningen i Expressen.

  • Eller tillsätt Anders Gustaf Dalman tjänst och kicka lite socionomer, så löser sej problemet bättre. Det här landet behöver fler skarprättare och färre socionomer.

   Hur fick man Jackob Ackarström att sluta mörda? Jo, man gav honom spöslitning

 93. Det är ingen tvekan om att detta är individer som arbetar som regimens fotsoldater mot oss svenskar.De står under myndigheternas beskydd.

 94. Nu kan ingen längre tvivla på att svenska domstolar bör betraktas som fientliga kombattanter, vars yttersta mål är att skydda islam och islamiseringen!

 95. Sicken ironi att gammelmedia överklagar tingsrättens hemlighetsmakeri på trots mot offentlighetsprincipen och rättssäkerheten bakom, att allmänheten inte ska hållas ovetande om folk försvinner i rättvisans maskineri. Och sicken ironi, att jag finner det ironiskt, att ett gammalmedialt organ ger intryck av att då och då sköta sitt uppdrag. Höhöhö! *nöff nöff*

  Allt som finns kvar är besvärjelser (”Allas lika värde” osv osv) och ironi. Men visst fick vi oss några goda skratt på vägen.

 96. Nu väntar vi bara på att S gör allvar med vad de sade häromdagen och utvisar dem imorgon, eller S ljuger nu igen och igen och igen och igen och igen?

   • ”Löntagarfonder är ett jävla skit,
    men nu har vi baxat dem ända hit.
    Sen ska de fyllas med varenda pamp,
    som stött oss så starkt i våran kamp.
    Nu behöver vi inte gå flera ronder,
    förrän hela Sverige är fullt av fonder.”

    Socialdemokraten Kjell-Olof Feldt, 1983.

  • Sossarna har alltid ljugit. I synnerhet de senaste 50-åren.
   Varför tro på en förändring hos sossarna, eller något annat parti i 7-klövern i det kommande valet?

   SD för oss Sverige-vänner

   • Vad då för. Oavsett hur många röster SD får kommer de inte ändå in i en regering. Fråga Åkesson som själv sagt det.

  • Det är bara bluff eller medveten förförelse från sossarnas sida. Deras utspel är bara ett utspel. Sossarna kommer aldrig att genomföra en politik som innebär att våldtäktsmän och andra grova brottslingar utvisas.
   Det är samma bluff sossarna kör med här som med löftena till pensionärerna och till ungdomarna om att bygga bostäder till dem. Sossarna tar istället från svenska pensionärer och ger till asylinvandrade och bostäder bygger man åt asylvandrare och deras anhöriga. Sossarna tänker blåsa pesnionärer och ungdomar en gång till.

  • Lika lön för lika arbete har väl för bövelen det sozze-styrda LO – i huvudsak – ansvaret för. Ändå har man tjatat om detta problem, skyllt på dittan & dattan och lovat gör ”kraftag” sedan 70-talet. Inget görs, men bra att ha som valfläsk.

 97. Att foliehatten Anders Lindberg tidigare arbetat som politisk sakkunning till utrikesminister Laila Freivalds (s) förstår man nu med all tydlighet.
  Stackars Laila hade ju ingen aning om vad (obs ”vad”) Phuket ens var för något under tsunamikatastrofen.
  Man har svårt att hålla sig för skratt när man tänker på hur det måste gått till på UD.
  ”En blind leder än döv”, aldrig har väl detta uttryck då varit mer passande.

 98. Grunderna till varför Göteborgs tingsrätt valt att sekretessbelägga häktningsframställan är sannolikt inte så oklara som artikeln vill göra gällande. Naturligtvis är man ute efter att skydda en viss etnicitet/ ras.

  Det har gjorts så många gånger förr, att det nu ser ut att ha blivit till ren praxis.

  Klientelet och den grupp de tillhör skall till varje pris skyddas från en aggressiv Svensson, när han tvingas betala allt högre försäkringspremier.

  En dyr och bitter konsekvens efter många års slapp, likgiltig och okontrollerad invandring.

  Må vår Gud skydda oss väl från dessa elaka människor och må Åkesson vinna valet med egen majoritet i riksdag och regering.

   • Absolut!!!!
    Om så är kan jag tänka mig att försvara vår kultur och folk till sista blodsdroppe.

    Mångkulturen är en kriminell skapelse, omgärdad med en mur av idiotismer.
    Den har ingen plats i varken Europa, Norden eller Sverige.

 99. Sverige har redan shariadomstolar. Dessutom finns det gott om vänsteraktivister i domstolarna. På annat sätt går det inte att förklara den förbannade idiotin att mörklägga identiteten på bilbrännare som begärts häktade. Skall vi tro att shariadomstolen i Göteborgs tingsrätt genast släpper de häktade. Inshallah!

 100. Idel såzzialistiska raketforskare, med andra ord….Eller ska man säga pensionsräddare för att vara riktigt PK-korrekt. Hoppas verkligen svensken vaknar den 9 september…

 101. Vänsterns äckliga propaganda är som vanligt falsk och missvisande!

  Massmördare som Stalin och Mao stöds av vänstern, därför ska vi alla som inte vill ha diktatur stoppa och krossa vänstern överallt var vi ser dem.

  • De är ett gäng kråkor. Ingenting annat. Ville man krossa dem så var det som att klappa till en redan avliden spyfluga i ett spindelnät, men ändå görs inte ett dugg.

 102. Deras tidigare straff har samma paritet som om man skulle ha snattat en Piggelin på Konsum.Men när man ser deras namn klarnar bilden.De tillhör den stora gruppen oantastliga som utgör Sveriges nya adel enligt vänsternormer.

 103. Som jag skrev tidigare idag så är namnen på de tre anhållna
  (”högerextremister” enligt Anders Lindberg -AB, Daniel Riazat -V och Åsa Arkö-Zanton -V):
  Mohannad Ali Easar, född 1999, gripen i Turkiet (hmm, vad gör en nazist i Turkiet?)
  Alan Hussen, född 1999
  Dahud Kavak, född 1998

  • Myndigheter och polis måste förstå att den har att göra med stam- och hederskultur i modern tid. Det mest påfallande med denna kultur är den sociala acceptansen för aggression och våld. Aggression föder respekt, och det är ett annat respektbegreppet än vårt västerländska. I denna klanderkultur ä respekt liktydigt med att omgivningen känner rädsla. Omgivningens rädsla för hämndaktioner är det bästa försvarsmedlet i ett rättslaöst stamsamhälle, där man bara har sina närmaste släktingar och/eller stammen som beskyddare,
   Aggression i en stam- och hederskultur är detsamma som att visa styrka. Bilbränderna skall förstås på det sättet.

 104. Hela vithetens problem består till största delen i lallandet. Arma vita utrotningshotade krakar lallar med sina bödlar, allt annat är rasism. Ni reagerar inte ens när era barn våldtas i industriell skala.
  Idioter i kvadrat.

  • De skulle gärna titta på om de kunde verkar det faktiskt som. Nog är de verklighetsfrånvarande i allra högsta grad eller så är det en form av efterblivenhet och man måste se medicinskt på saken .

   • Vad sägs om att consolidera med andra nationalister, framförallt med Skandinavien och Baltikum. Men inte, svenskar kan bäst. Hoppas ni tar den kallsup ni behöver. 😉

 105. Apropå bilbränder…kom nyss hem efter vanlig söndagshandling. Hittade en nybränd bil på gatan där jag bor. Totalt utbränd!! Skedde under de två timmarna jag var och handlade….Herregud!!!

 106. Löfven verkar ha fullt upp med att dra i diverse trådar nu inför valet, och hans nickedockor lyder blint den Högste Ledaren.
  Ända tills den röda fanan halas den 9:e september så skall allt sopas under mattan, och därefter antar jag att kakelugnarna kommer gå varma med mängder av graverande dokument.

 107. Sedan regnet kom i förra veckan så har det varit dödstyst om ”klimatförändringar”.

  Är ”klimathotet” över för denna gång?

 108. Det behövs ordentliga utrensningar bland aktivisterna på diverse myndigheter i Sverige, men det är ett arbete som är absolut nödvändigt. Det är allt oftare man läser om lagbrott, som begås av dessa, och det borde enkelt gå att ”straffa ut” aktivisterna. Det är bara att sjuklövern inte haft något intresse av detta.
  Därefter inför man lämpligen tjänstemannaansvar igen också.

  • Min personliga tolkning om varför lagen inte efterlevs…ÄR
   att det sitter så många som har släkt eller på annat sätt är inblandade
   med förövaren….
   Se bara hur det sett/ser ut i domstolar där vissa går fria för att dom

   ” är från en bra familj” …..
   Titta t.ex vilken övervikt v har på riksdagslistan av namn man knappt
   kan stava till med rättstavningsprogram…;(;(

 109. ”Om det gynnar SD så är det okej att tysta ner allt.
  Om det missgynnar SD så skall det presenteras, självklart.”

 110. OT: Ja herre jisses kors i taket talade med min farbror igår som har röstat på sossarna i hela livet. Jag har talat med honom även tidigare om detta men då tänkte han rösta på S eftersom han alltid hade gjort det lät det som.
  Men som sagt kors i taket nu antydde han att han skulle rösta på SD !
  Han dristade sig till och med till att säga att Socialdemokraterna som parti kommer att tyna bort och försvinna 🙂

  Polletten har trillat ner ! Själv kommer jag dock att rösta på tre bokstäver.

  • Din farbror verkar som en klok man….till slut om man säger…
   du kanske ska göra som din farbror du med och då kan ni bägge känna er stolta på valnatten..tillsammans…;)..

    • Gå vidare med vad …??…
     inse du att t.o.m banker nu går ut och säljer av kronor
     och Svenska företags aktier..??…
     Att t.o.m svt text skriver om att skatten i dom flesta kommuner
     måste höjas..p,g,a ökad invandring och barnafödande från dom..??..,
     VAD ska ditt trestaviga parti kunna göra med noll mandat
     i riksdagen..??…
     OCH vad ska du svar din farbror som skålar i skumpa på valnatten vad du själv röstade på…??…

     • SD´s politik har blivit för urvattnad jag vill som sagt koka grytan underifrån. Repatriering är en absolut viktig fråga för Sverige. AFS är en röst som vi måste få in i riksdagen de behövs och det är stor chans att de kommer in.
      SD var också ett litet procent parti när jag började rösta på det. AFS utveckling kommer att vara snabbare då folket har börjat vakna nu.

     • och att Sverige kraschar ekonomiskt i en snar framtid
      är inget som spelar dig någon roll då…
      att ingen utanför vår skara ens vet vilka afs är och inte ens
      då kommer att lägga sin röst nu 2018..??..

     • Det är klart att det spelar roll hur det går för vårt land, men tyvärr kommer inte SD ges något inflytande så länge de inte lyckas få egen majoritet. Därför ser jag hellre till att rösta in AfS. Skulle SD:s opinionssiffror närma sig 50% så kommer jag förstås att rösta på SD.
      Om dina nära och kära inte känner till AfS så är det antagligen för att du inte upplyst dem. Jag säger till både familj, vänner och andra att jag kommer rösta på AfS och har dessutom delat ut ett gäng valsedlar till folk i grannskapet.

     • Jag vill mina nära och kära en framtid…jag ger dom 4 år till med SD.
      Svårare än så är inte mitt liv. ;(..

     • Väljer Sverige ? Vad menar du lite mera precis ?
      Menar du att om man röstar på SD så ”väljer man Sverige ” ?
      Om man röstar på AFS väljer man Tanzania då eller ?

      AFS är ju ett parti som är mera Sverigevänligt inriktat än SD.

     • Fakta ÄR..oavsett vad alla som tänker väja afs

      att det finns 349 mandat i riksdagen.
      Att SD just nu har 49 mandat,som dom hela tiden haft
      300 mandat emot sig.
      OM afs mot alla odds ,skulle ta sig in med 4 % innebär det
      c.a 8 mandat….
      Nu när alla ser att SD är vår framtid,vårt lands chans
      att rösta bort så många mandat som möjligt…
      DÅ ska du med flera slänga bort er röst..??:..
      SD vill göra precis som även afs vill men det går inte i ett val gå ut och säga att en halv miljon ska skickas hem rakt av..o.s.v

     • Vi kan vara överens över att fortsättning följer 🙂 Det är absolut inget fel i att som jag sagt tidigare koka grytan underifrån.
      Det återstår verkligen att se vad SD går för efter valet.
      Samtidigt vet de att om de blir för mesiga så kommer folk att rösta på de som har en tuffare retorik / politik.

      Svensk politik har legat i en låååång vänstersväng det är dags att bärja ändra på det på riktigt nu.

     • Visst är det så men om detta får fortgå 4 år till….
      DET är vad jag är rädd för och varenda röst nu räknas….
      2022..vete tusan vad som finns kvar då med tanke på att Sveriges ekonomi snart kraschar rejält…

     • Min utgångspunkt är att när det är dags att få ut pensionen så finns inget kvar och man får klara sig själv.
      Om det mot förmodan skulle betalas ut någon form av pension så ser jag det bara som en ”bonus”.

      Visst kommer det att krascha men det kommer att krascha oavsett om SD får makt eller inte.
      Det krävs kraftfulla åtgärder för att räta upp denna skuta med så kraftig slagsida. Kraftigare åtgärder än vad SD kommer att vilja ta till är jag rädd för.

     • Du resonera rätt men tänker du längre så kommer det i runda slängar 3-400,000 till i 4 år som vi ska försörja…
      Det är nu eller aldrig som gäller,personligen anser jag att det redan är försent…

     • Jag menar också att det är för sent och att repatriering är en ödesfråga och en fråga som endast AFS driver.
      Jimmy sade ju tyvärr att ingen som bott i Sverige skall behöva skickas hem till sitt hemland. Det uttalandet var inte riktigt i min smak. Jag hade dock bestämt mig redan långt innan det så det var inget som påverkade mitt val utan var mera av ett kvitto att jag tänkt rätt redan tidigare.

     • Tyvärr har även du gått på vad afs säger…visserligen har dom rätt men det är taget ur ett barnprogram där JIMMIE intervjuades…tråkigt att se att även du gått på den…
      Mitt råd är att du hellre gör din farbror glad på valnatten och firar tillsammans…nätpolare kan du hitta tusentals av när du vill…;)..
      ha det bra nu :).

     • Jag vet att det var ett barnprogram men det spelar ju ingen egentlig roll. Men som sagt jag hade bestämt mig väldigt långt innan. Jag är helt övertygad att även SD kommer att skärpa sig då de vet att AFS är dom hack i häl och det gör att de måste skärpa sin politik.

      Ha det bra du med och jag tycker att du skall rösta på SD.

     • Ha det bra alla! Tack för diskussionen. Låt oss i varje fall enas om att de främsta Sverige-fienderna är C, MP och VPK.

     • Det är fullt möjliga siffror men skulle de inte komma in och SD inte sköter sig så kommer de att komma in med ett rejält brak nästa val.

      Rom byggdes inte på en dag men någon måste ta det första spadtaget.

     • Du bor väl inte i Sverige? Ta dig en sangria och respektera att det finns ett parti till att rösta på. Ett alternativ till dom gamla, trötta politikerna. Ett alternativ för Sverige!

     • Helt rätt,jag bor inte i Sverige längre.
      Slipper dagligen se och uppleva det elände politikerna skapat.
      För min del kommer det inte att gynna mig något om SD blir största parti…så jag kanske är taskig då som tänker på er därhemma…var det det du ville få fram…??..

     • Det är ok, men kanske ska sluta tjata samma sak till dom som inte röstar samma som dig? Jag är övertygad om att AfS väljare noga övervägt sitt val. AfS behövs i riksdagen så jag kommer också rösta på dom, men önskar SD lycka till oavsett.

     • Saken är att jag tröttnat på vad afs säger och ni upprepar det till fullo i era kommentarer !
      DET är problemet..att jag svarar er med fakta som är svåra att trolla bort…

     • Vilka fakta då? ”kasta bort din röst” Vad är det för argument?
      Personligen förstår jag inte varför man röstar på SD nu när AfS finns, men oavsett: Det ÄR valfritt!

     • Absolut är det valfritt,du får rösta på vem du vill men gnäll inte sedan efter valet om det fattades den enda % afs kommer att få för egen majoritet för SD eller liknande…

     • Om det fattas 1% för AfS kan det bero på att såna som du påverkat väljare att inte rösta på AfS.
      Men ha en fin kväll vidare i all vänlighet, vi sitter här några SD och AfS kompisar hemma hos mig ikväll, men skulle gärna ta en sangria;-)

     • Surt vin är inget för mig…och det är upp till var och en var den väljer att bo och leva…;)..

     • Bor själv utanför Sveriges gräns, men jag tänker på mina barn barn-barn och deras efterkommande. Om Sd eller AfS är mest ”Sverige-vänligt” är en för mig högst subjektiv åsikt. SD är garanterat inne i riksdagen och jag ger dem en chans denna mandatperiod.

      Den kommande lågkonjunkturen kommer att bli hård för vem som än sitter i regeringsställning.

     • Själv har jag tyvärr inga barn men tänker ändå på dom som ska tvingas växa upp i dagens Sverige.
      Därför röstar jag på SD ,för att ge dessa en chans
      att få växa upp i ett Sverige jag själv saknar.

     • Man kommer naturligtvis vilja tillskriva kommande lågkonjunktur / krasch att mera ”nationalistiska” partier sitter vid makten. Detta är lika självklart som att solen går upp på morgonen och ner på kvällen.
      Tyvärr så kommer inte den hypnotiserade massan i vanlig ordning att kunna se igenom den retoriken och globalisterna kommer att jobba hårt för att smutskasta ”nationalisterna”.

      Detta behöver man inte vara en raketforskare för att kunna förutspå.

     • Tja, vi står på samma sida, men sen är det ju upp till var och en att avgöra i vilken vågskål rösten väger tyngst.

      Det viktiga är nu år 2018 att få in så många Sverige-vänliga ledamöter i riksdagen som möjligt. Valet 2022 är en annan sak. Då kan det bli ris eller ros för SD.

  • Ja, sosseanhängarna är ett seeeegt släkte, men när de äntligen förstår allvaret och det börjar brännas då så ….!

 111. Det kunde man räkna ut med vilken kroppsdel som helst att det Sossarnas importerade kärnväljare som lekte mordbrännare i profetens namn.

 112. Dagligen får folket bevis för att systemet är kapat av Globalismen. Det svenska folket har ingenting att säga till om, förs rutinmässigt bakom ljuset och de som mopsar upp sig mot det kommunistiska maktövertagandet blir smutskastade, förlorar jobbet eller döms till fängelse. 1984.

 113. Man släpper inte fram sanningen till något pris längre i Sverige! Sanningen och verkligheten arbetar för SD. Varför sänds inte ”Efterlyst” längre t ex? Eller andra motsvarigheter? Efterlyst var ju TV3:s bästa och populäraste produktion under massor av år. Naturligtvis eftersom programmet blev rena invandrarnytt när man fick se vilka som begår brotten. Och så kan ju inte censurmedia tillåta att det ser ut. Regimmedia och sjuklövern är lika rädd för sanningen som Venezuelas diktator Maduro.

 114. Nu är det viktigare än någonsin att ”de goda krafterna” hänger ut oss ”näthatare” och fortsätter skydda identiteten på de kriminella. Det fria ordet måste kriminaliseras. Och till dess måste ”näthatarna” stigmatiseras. Finns det inga spår som knyter oss till Den Onda Triaden (SD, Putin och Trump) så måste sådana spår fabriceras. Det är, eller borde vara, förbjudet att gilla SD, Putin eller Trump.

 115. Fake news ansågs vara skälet till att regeringen talade med Google m fl om censur.
  Aftonbladet och Vänsterpartiet ska då rimligen omfattas av den censuren.

  • Egentligen är det sanningen som regeringen Löfven är rädd för. Det är sanna nyheter, som på Orwellska kallas fejknyheter, som regeringen Löfven vill ska censureras.

 116. Kan nån förklara för mig varför det INTE är ett grovt miljöbrott att medvetet bränna upp bilar.
  Den miljöpåverkan det torde ha måste vara väldigt kraftig.

  Jag såg uppsnacket inför Isabella Lövins partiledar-utfrågning i kväll på agenda. programledaren satte tonen direkt genom att säga. – NU har vi haft den varmaste sommaren i mannanminne – VAD gör vi?. Att säga på det sättet är ju för fan kriminellt i TV , hon insinuerar att det skulle ha med mänsklig påverkan att göra. Enligt klimatforskare har det inte det.
  Vad fan ger henne rätten att precis som vrålvänstern komma med såna demagogiska uttalanden i statligt finansierade SVT. Hon borde avskedas. Omedelbart.

   • Av en enda anledning. Jag vill veta vilka lögner dom just för tillfället slår i allmänheten. För att kunna för krig måste man veta vad moståndaren har för sig. Och jag anser att vi befinner oss i krig på många fronter , bl.a nyhets och informationsfronten.

  • Skicka frågan direkt till henne eller MP:s presskontakt. Vi är många som väntar på ett relevant svar från det hållet.

 117. Oooh!! en hemliiis, vem kaan dää vaara?

  Vi i vänstern och våra kulturmarxistiska genusexperter är övertygade om att den sekretesskyddade gärningsmannen är en av följande: Trump, Putin, Åkesson, Patriarkatet eller möjligen Tomten, om det finns en ringa chans att Tomten råkar vara kapitalist.
  Det finns eventuellt en liten chans att Hitler överlevde och lyckades klona sig självt, och då är det definitivt Hitler som brände bilarna…

  Hälsningar
  /Jonas Sjöstedt med Intelligensreserven & Co

 118. Hade det varit krafter som utförde detta till fördel för SD skulle varje tidning skriva om det och rättsväsendet skulle inte sekretess belägga det utan spy ut informationen. Det här mina vänner är det smutsiga , korrupta Sverige har blivit, svart på vitt/

   • Inte prata om häkten, en måltid på Kronobergs häkte kosta 10 ggr ner än vad dina barn skollunch gör. Drottninggatan terroristen fick bruka 2 celler. Något gånge själv betala eller dom anhöriga får du och jag stå få.

  • Återigen säger jag att vi måste OUTSOURCA all fängelsevård av grova brottslingar till ett land i tredje världen, förslagsvis Sierra Leone i Afrika, som tacksamt tar emot arbetstillfällen med en för landet mycket bra lön under många år framåt. Alla vinner på det. Efter avtjänat straff blir skurkarna av med sina svenska pass och får ansöka om medborgarskap i sitt nya hemland.

   • Filipperna har en riktig härlig fängelse vård, dom har oxå en president som vet hur man få ner brottsligheten i samhället.

 119. Vi har shariadomstolar i Sverige, och vänsterfeministerna och globalisterna är lika äckliga och ignoranta som dem!

 120. Førsøkte se på utfrågningen i SVT . Løvin orkade jag med 5 min sen fick jag nog. Orkade inte høra på elændet.

 121. Lås in dem en mörk cell med total isolering , låt bara finnas en häng snara och stol , sedan låter spelsajterna sätta oddsen innan det bärs ut bodybags, win win för oss som betalar världens högsta skatter.

 122. När en av Brasiliens populäraste TV-programledare för en tid sedan ltlade om det eskalerande våldet i landet sa han följande: Om det inför det stundande presidentvalet stiger fram en general i media och presenterar sig, ”mitt namn är general ——–, och jag är kandidat till presidentposten,” skulle han vinna valet. Folk är trötta på tandlösa politikerna som bara skor sig själva inte gör annat än lovar.

 123. Kopierad kommentar från Breitbart.

  Vänsterns taktik

  Democrat election strategy :
  Set Cars on Fire
  Burn US Flag
  Block Traffic including Ambulances
  Break Windows
  Harbor Fugitives
  Silence Speeches
  Ban Books , Videos, Websites, and topple Statues
  Shoot Trump Supporters
  Harass Trump Supporters
  Defecate on Sidewalks
  Leave drug syringes on sidewalks
  Scream at the sky
  Organize human traffickers from South America with documents and defense strategist

 124. Allt mørkas,så att inte folk ska få fakta. Dom tror tydligen att svenska folket ær så dumma. Eller ær det så illa så att dom inte førstår sina egna løgner.

 125. Vilken slump… att Agenda direkt efter den pågående utfrågningen med miljöstollan Isabella Lövin är förlängt och just handlar om klimatet. Vilken slump…

 126. Inte ett dugg förvånad över att dessa ”rassar” var inblandade i dessa bilbränder.

  Obs: Ironi

  Tror majoriteten redan visste att mångkulturen var inblandad. Hörde man även på videon tidigare med.

 127. ”Vi tycker man har förverkar sin rätt att vara i Sverige om man begått en våldtäkt och inte är svensk medborgare, säger Tomas Tobé, rättspolitisk talesperson för Moderaterna.”
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/J1AAPj/m-fler-ska-utvisas-med-minskad-hansyn-till-anknytning

  Ett uttalande ifrån moderaterna nu på kvällen.

  Det här är endast valskitsnack ifrån moderaterna. Det är fullkomligt uppenbart då utspelet kommer mitt i en valrörelse endast tre veckor ifrån valet.

  Om moderaterna hade menat vad de nu påstår så hade de självklart agerat redan långt innan valrörelsen började. Moderaterna hade kunnat kräva utvisning av brottsliga asylsökare när som helst under mandatperioden eftersom de kan fälla regeringen i riksdagen.

 128. Jag sitter och tittar på någon utfrågning i SVT där Isabella Lövin intervjuas och jag ställer mig frågan vad f-n är det här. Vilken enormt naiv världsbild. Hjälpa alla och rädda världen. Jo, jo…så är det säkert. Alltså, kan vi inte ha en seriös debatt istället för att behöva se på bolibompa. Vad kommer näst i tur, en politiker som varit programledare för disneydags? Jag skäms för vad Sverige har blivit. Fy f-n, fy f-n! Sedan får man se Hassan från Somalia ställa den enda frågan till Isabella. Jaha, är han numer representant för den svenska väljarkåren. Suuuuuuuck!!

 129. I och för sig intet nytt för oss invigda. –Den danska polistidningen uppger att orsakerna till mycket bråk och kriminalitet i förorterna beror på låg intelligens vilket i sin tur beror på inavel, och hänvisar till psykologer och läkares uttalanden.

  Tidningen säger rakt på sak att invandrarbråkstakarna i förorterna är sinnesslöa, impulsstyrda, saknar konsekvensomdömme, har grava inlärningssvårigheter,
  svårt att känna empati och skuld och därför ej kontaktbara, klarar inte av att föra en diskussion, samt har en stor fascination för eld och pyromani.
  Orsaken är generationer av genetisk degenerering genom kusingiften.- Detta enligt fackfolk, läkare och psykologer. Främst pekas araber ut som det
  stora problemet”.

 130. Skall vi rösta om vädret,?
  Ja, då vinner Jimmie Åkesson som har bägge fötterna på jorden samt har klart för sej om att väder och klimat är två vitt skilda saker.
  Heja Jimmie.

 131. Dahud, Hussein och Mohammad! Wow, NRP har lyckats väl med rekryteringen?! Låter inte riktigt som några Nazi medlemmar för mig! Vänstern förnekar sig aldrig! Tre veckor kvar…

 132. När professor Birgitta Almgren i forskningssyfte ville få inblick i Säpos Stasisrapporter fick hon ingå försäkran att inte på något vis föra sanningen vidare. Vidare måste hon förstöra alla anteckningar snarast och inte avslöja namn på kollaboratörer som i många fall var Socialdemokrater samt givetvis Vänsterpartister/kommunister. Enligt källan direkt, Peter Eriksson, Miljöpartiet, går telefonen varm från hans departement till Google och You Tube för att släcka vad regeringen kallar för fake news, samma som i Östtyskland kallades statsfientlig propaganda. Nu går tydligen telefonerna varma från Vänsterpartiet och Aftonbladet till våra rättsvårdande myndigheter vilka personer som skall få sekretess utan lagstöd. Allt för att inte gynna som de brukar säga mörka krafter. Vad fan händer i Sverige? Visst har man förstått att vi är långt komna för att benämnas en bananrepublik men tusan vad det går fort nu!

 133. Kan ni få fram namnen på ”svenskarna” som har mördat och torterat i Malaga och sedan tänkt fly till Marocko! Tvivlar starkt på att de heter Andersson, Pettersson och Lundström…

  • Har läst igenom tråden på Flashback, de brukar få fram rätt info där. Inget är säkert men många i Malmös undre värld brukar tydligen semestra i Malaga, en av de tyngsta har även en lägenhet där. Men han har tydligen setts vid liv så den killen är det inte. Så spekuleras det i om det är personer från Sthlm/Rinkeby. Ingen vet något säkert ännu, ska följa den tråden och se vad som kommer fram.

   • Tack Jeanette för att du bemödar dig att få fram fakta. Är innerligt trött på att läsa om alla dessa s.k. ”Svenskar” som begår en massa konstiga gärningar. Slår vad om att få av dem är ”etniska” svenskar!?

    • Nej, det är sällan det är gammelsvenskar inblandade. Det spekuleras på Flashback (vissa påstod sig vara säkra) att det är knark som är orsaken och det är väl inte orimligt att tro.

   • Jag vill inte skriva vad jag tänker det blir alldeles för fula ord som man bör undvika i en offentlig text.
    Men att han är en idiot är ju i alla fall en ganska mild benämning.

    • Trots den dåren tänker jag ändå lägga min röst på JIMMIE men hoppas innerligt att han väljs bort av väljarna !
     mattias karlsson alltså…

     • Mattias Karlsson är garanterat en anledning till varför jag personligen inte kan ge min röst åt SD.

     • En strykning påverkar inte
      Valsedeln blir inte ogiltig om du stryker över eller stryker under en kandidat. Strykningen bortses från vid sammanräkningen och rösten räknas som en röst på partiet.

  • Karlsson är nog lite ”fobisk” för att hamna i samma sits som Ny Demokrati gjorde, med många direkta dårar i sina led. Men ”Ändamålet helgar medlen” är nog inte så smart, Mattias Karlsson. Hellre en bufflig politiker som pratar om sina göranden; t.ex. Göran Persson eller Mattias Karlsson, än en lömsk som Palme eller Reinfeldt.

   • Extremt smaklöst isåfall. Kvällspressens pissjournalister har förstört livet för många dissidenter genom åren. Vissa har till och med begått självmord.

 134. Isabella Lövin ikväll: ”Vi tycker att det är mänskligt att tillåta anhöriginvandring.”(etc) Men inte med ett enda ord nämner hon KONSEKVENSERNA.

  • Familjeåterförening kan väl enklare ske att personen som lämnat sin familj åt sitt öde för att ta sig till Sverige åker tillbaka till familjen som väntar i hemlandet och tar sitt familjeansvar och även sitt ansvar för att samhället blir bättre där nere? Vi europeer, våra förfäder, slet i århundraden för att bygga ett bättre samhälle, det var ingen dans på rosor, men vi lyckades.

  • Ju fler människor, ju större miljöproblem eftersom det är människan som åstadkommer dem.
   ”Den banala godheten—den som inte tar hänsyn till konsekvenserna”—som Ann Heberlein så träffande sagt.

   • Plus att det rör sig om människor som är inkompatibla med det svenska samhället och som inte har några som helst avsikter att integrera. Plus att en överväldigande majoritet av det svenska folket inte vill ha dem här.

 135. Äntligen fick vi klart besked ” skolstartsbränder” enligt polisens talesperson, att jag kunnat missa det under 60 år

  • Varken SDare eller 7Klövande VÄLJARE anser att dessa ÄR Svenskar el kan bli det…!

   Endast outbildade Politiker med en NAIV (dum) bild av mänskligheten Ser o Tror att det Är inte omöjligt…!

  • Ingen nationell kan rösta på (((SD))).

   Paula Bieler är även upprörd över att SD-kvinnan delat Kiwis låt ”Svenskar är vita”, här kommer den:
   https://www.youtube.com/watch?v=1KpjC8UbfQE

   ”Förbluffad över och förbannad på de som har mage att kandidera för oss utan att ha läst principprogrammet. Nån annan förklaring finns inte till att ha missat vår syn på svenskhet: en identitet du kan anamma, oaktat din bakgrund.”
   – (((Paula Bieler)))

  • Med tanke på att jag åkt tunnelbana i Ryssland så skulle jag enligt SD´s nuvarande inställning kunna vara ryss !
   Jag känner mig dock inte speciellt rysk och jag tror nog inte att jag får varken pass eller medborgarskap där om jag skulle försöka.

 136. På samnytt blir detta officiellt. Men för övrigt då? Vi som är här vet ju redan hur problemen ser ut. Resten av svenska folket som inte läser här måste ju få veta sanningen.

  • Men nu är ju miljön så ”extrem” här så nu måste de ju flytta tillbaka.
   Jag menar sommaren var ju så het pga ”växthuseffekten”
   Vi skall väl inte anstränga miljön ännu mera genom att importera mera folk som förstör miljön ännu mer 🙂

 137. …….och nu väntar vi bara på att en fet ToyBoy-jagande kärring i Göteborgs tingsrätt släpper ut trion med hänvisning till att denna månad är dhu-l-hijjah, den tolfte månaden i den muslimska kalendern, och trion vill göra en pilgrimsfärd till Mekka…

 138. Konstigt att vänster extremisterna duckar för sommarens enorma skogsbränder. Jag tycker att det luktar extremistiska Miljö muppar som har varit pyromaner våra skogar i sommar eller hur ni på vänster kanten!

 139. nu kom sanningen fram till slut, men generellt när man håller inne medpå brottslingar så är det alltid icke etniska svenskar

 140. De Svenskar som vill ha landet Sverige och åtgärda svåra samhällsproblem, tycks känsligare än de som har skapat den sociala oron?

  De som har haft önskemålet, makten och/eller möjligheten att förstöra Landet Sverige, har kanske något syndrom?

 141. Det brann idag igen i Göteborg på Smörslottsgatan i Björkekärr. 5 bilar brann och den särdeles arroganta informatören hos polisen Ulla Brehm avfärdade det hela med att det är normalt före skolstart. Det måste vara något fundamentalt fel på polisen när man i stort sett accepterar ett sånt beteende som i andra länder klassas som terrorbrott

 142. När MSM spekulerat om nazister är de faktiskt skyldiga med att gå ut med namnen nu när faktafakta defin talar emot nazister från Dalarna…

  • Undrar hur många ggr det går att luras med nazispöken när det brinner? Någon dåre kanske går på dessa kriminella spekulationer i fake news media.

 143. Man blir så uppgiven ! T o m myndigheter försöker dölja fakta -eftersom det är migrantungar och inte Nisse från Hökarängen.

  Migranters gärningare ska döljas till varje pris !

 144. Moderaterna vill att fler dömda utvisas från Sverige.

  Enligt ett nytt förslag som partiet presenterar i dag ska domstolarna ta mindre hänsyn till personens anknytning till Sverige när frågan om utvisning bedöms.

  – Vi tycker man har förverkar sin rätt att vara i Sverige om man begått en våldtäkt och inte är svensk medborgare, säger Tomas Tobé, rättspolitisk talesperson för Moderaterna.

 145. OT:
  http://www.friatider.se
  https://www.facebook.com/mattias.karlsson.9889/posts/10155424282046097

  ” Om det fortfarande finns någon kandidat kvar som vet med sig att man egentligen inte delar partiets ideologi på centrala områden, t ex när det gäller principen om öppen svenskhet, eller att man skrivit helidiotiska ”anonyma” kommentarer på något forum etc, så stryk dig från listan och lämna partiet! Vi vill inte ha dig och det har nog aldrig hänt att dylika saker inte kommit fram och offentliggjorts förr eller senare, så bespara både dig själv och partiet omaket som det innebär att behöva utesluta dig.”

 146. ”bilbränderna i början av veckan i Frölunda skulle ha genomförts av ”högerextrema” krafter i en falskflaggad aktion i syfte att skuldbelägga invandrare och påverka valet till fördel för framför allt Sverigedemokraterna”

  Fantasi bortförklaringar av stollar, det är inte lätt att leva i lala land.

  • Mattias håller på att manövrera ut sig själv ur partiet. Han börjar påminna mig om Kasselstrands ambitioner att ta över ledarskapet i SD. Båda saknar samarbetsförmåga. Mattias ska vara försiktig med att mästrande oss Sverigevänner, för vi är inga Svenskar som låter oss hunsas av Mattias.

  • Han tackar alltså David Baas och Matsson med anhang på Expressen för att de gjorde ett objudet intrång i vårt hem, och slog upp det som en Världsnyhet och en Riksangelägenhet inför föregående val 2014!
   Tack och hej Sverige ”akrobaterna” för den tid som varit. Hoppas ni platsar in som det åttonde partiet bland de övriga sju på ängarna eller den stora köttgrytan, hoppas den räcker till alla!

 147. Nu väntar vi på att få veta namnen på de svenskar (?) som är inblandade i tortyrmordet i Spanien. Jag tror inte de har särskilt svenskklingande namn.

  • Jag skrev längre ner i tråden att jag har snabbläst tråden på Flashback om det. Än så länge inga klara besked utan bara spekulationer, Malmös tyngsta och mest skjutglada brottslingar brukar semestra i Malaga, en av dem äger en lägenhet där. Vi får vänta och se men ingen tror på allvar att det var annat än nyinflyttade som nu kallas svenskar.

 148. USA har världens bästa fängelse vård för terrorister. Supermax fängelserna är dom bästa fängelserna världen att låsa in terrorist dömda personer i. Låter man dömda terrorister få 24 timmars isolering sjudagar i veckan, då får du och jag tryggare samhälle. En terrorist dömd fånge max nano lite vätska i månaden, då får terroristen en underbar om begränsa terroristen vätske intag till endast nano liter i månaden.

  Vi måste verkligen hjälpa terrorist dömda personer till en bra vård, det kan man bara göra genom att ge dem 24 timmar isolering , begränsa deras vätske intag.

  Men i Sverige saknar vi denna spetskomptens hur man skall behandla terrorister, därav öka brottsligheten i Sverige.

 149. Hela domstolsväsendet o rättssamhället, är infekterat av Pk-ideologin som värnar mer om den muslmska kulturen än om den svenska.

 150. Vi borde alla fråga oss varför några kriminella till synes benägna att ta lite droger. Helt plötsligt gör en politisk aktion. Där man skickade en film med politiskt budskap till en kvällstidning 1,5 timmar före aktionen. Tidningen ringde inte polisen som kunde förhindrat händelsen. När blev kriminella politiska aktivister?
  Som av en händelse hade en viss kvällstidning haft kontakt med ungdomarna innan i ett socialt reportage om Göteborg. Om jag vore polisen skulle jag definitivt kolla journalisternas kontakter med de kriminella.
  Det ligger en rutten fisk begraven i den här historien. Det blir inte bättre av att den var genomförd som en militär operation. Helt sjukt. Det var ingen vanlig bilbrand.
  Kanske därför sekretessen.

  • Kopplingar till Ung vänster. Snart kommer någon genus certad batikhäxa ifrån helvete börja gråta ut om att vi har livstid straff i Sverige, det är synd om massmördare som Mattias Flink och Barnmördare som Anders Eklund.

   • Var det AFA som la upp strategin? Vem gjorde filmen? Jag skulle kolla om journalisterna har kontakter med radikal vänster om jag vore polisen.

    • Det är Sverige. Bara för KGB Janne blev ledsen i ögat så la man ner IB, därav förlorade all kontroll över vilka som är kommunister i landet.

 151. Nu får nog Lindberg på Aftonbladet en tår i ögat när det inte är SD som är de
  skyldiga pyromanerna utan pensionsräddarna som har varit i farten igen.

 152. Hade denna sekretess varit aktuell, om det varit landets egna medborgare, som varit misstänkta för dessa
  bilbränder ?

  Kanske en fråga att reflektera över ….

 153. Var just på min lokala pub som drivs av en libanes och som har en palestinier som anställd. De har mycket mer radikala förslag för bilbrännare än vad moderatorerna på det här forumet tål.
  Dessa idioter som brände bilar. Har säkert genererat tusentals sverigedemokrater. Vilket vi tackar för. Men det var nog inte meningen. Men de har sannerligen bekräftat fördomarna om hur jävla korkade en del invandrare är. Tur att inte alla är så.

 154. Anders Lindberg, AB.
  Du var ju så på när bränderna skulle förklaras? Vad hände?
  Är det inte viktigt längre att svenska folket skall upplysas av vilka det var som brände bilar, så nära valet?
  Att mörka är inte Aftonbladets grej, nej då. Ni vill bara sprida kunskap och sanning, jajemen.

 155. Göteborgs tingsrätt bryter uppenbart mot Sekretesslagen och ägnar sig åt politisk aktivism, baserat på deras egna politiska åsikter.

  Men de är inte bara brottsliga i sin yrkesutövning.

  De är DUMMA också.

  … varför skulle en ”högerextremist” fly till Turkiet…??

  Folk fattade ju vilken kategori bilbrännarna tillhör när det rapporterades i MSM att en flydde till Turkiet…

  • Dränera träsket.Alla med rötter i 68-aktivismen måste ut från myndigheter , skolor ,politik och företagsledningar.

   Annars går Sverige under!

 156. Bilbränderna pågår hela tiden… på parkeringar runt om i Sverige.
  Svensken tackar återigen Nya M och Reinfeldt för sitt Nya Sverige. Tack!

 157. O.T.
  SVT har nu startat stora multikultidrevet inför valet. Var och varannat program i kanal 1, 2 och Kunskapskanalen handlar om stackars flyktingar, asylsökande, invandring, förintelsen, nazism och allmänna multikulti snyft snyft program. Snart finns inte en TV-bild utan att hälften av deltagarna är multikulti relaterade! Är det två programledare i ett program så är den ena nästan alltid multikulti.
  SVT har inte förstått att folk inte orkar ta in mer snyft snyft.
  -Tack och lov gynnar detta SD.

 158. Nu diskuteras det miljö i agenda
  och mp tror att dom har monopol
  på de
  Sverige med sina promille utsläpp
  Och röd tuppen påstår att utsläppen
  minskade när alliansen styrde
  vilket blåshue, när industrin flyttar till
  Kina då minskar minskar det här så klart

   • Stillbilder och text kan gå an men ljud och rörliga bilder då blir man traumatiserad åtminstone någon dag typ 🙂

   • Jag har aldrig ägt en tv i min vuxna liv. Vägra gå med i TV licesen. Vill public service överleva, kryptera skiten och ta betalt på samma sätt som all andra gör, förstår inte varför statliga media bolag skall ha en gräddfil för.

 159. Isabella Lövin och MP och resten av 7-klövern.
  Dom är Dårar . Dårar. Och det som ser till att dom håller på är
  vansinniga löner . ersättningar och förmåner. Ryck undan det och ersätt
  med vanliga sjuksköterskevillkor så får vi se hur mycket brösttoner det
  är kvar sen. Vansinnet skulle dö av på ett kick.

  • Mattias passar på att reta PK-pressen för att de hjälper SD att sålla bort agnarna från vetet. SD har ju en förmåga att inte bara attrahera väldigt kompetent folk utan också en del knäppgökar som tyvärr skapar problem för partiet. Så att tacka för hjälpen är inget annat än plåga PK-pressen med att de hjälper SD att bli mer professionella, vilket är det minsta msm önskar.

   • Att definiera svensk som någon med svenska föräldrar är inte galenskap. Galenskap är att vem som anses som svensk är något som ska bestämmas politiskt. Sammanblanda ej med medborgarskapet.

    • Men det leder ingen vart mer än till oändliga diskussioner.
     Om alla här skulle beskriva vad svenskhet är för något får vi lika många förklaringar som kommentatorer.
     Lagen däremot är vad som styr handlingar. Där borde skrivas in tydligt hur man beter sig i vårt land.

     • Ja det finns många versioner om vem som är svensk. Laglydig är något annat, alla svenskar följer inte lagen och vice versa. Det finns dock olika uppfattningar om svenskheten, det får man räkna med i ett parti om man vill behålla ett någorlunda samtalsklimat.

     • Nu var det en svensk SD kvinna som bara sa att svensk är man med två svenska föräldrar och alla fattar vad hon menar med det.
      Men det får man inte säga enligt Mattias Karlsson.Bor vi inte i Sverige?

     • Man undrar då också om ordet ”nordiskt utseende” exkluderats i SD:s vokabulär.
      Detta ord använder i varje fall jag ofta.

 160. Samma sak med tortyrmordet i Spanien, det är med garanti inga Svenskar inblandade där heller, speciellt när Stasi-medierna i tid och otid påtalar att det handlar om ”Svenskar”.
  FAKE NEWS.
  SD RULES.

 161. När man läser igenom ”berikarnas” meritlista i artikeln, kan man konstatera att INGEN AV DESSA BORDE BEFUNNIT SIG UTE PÅ GATORNA.

  Efter 8 år med Reinfeldt och 4 år med Löfven har ”rättssystemet” uppenbart havererat. DÅRAR skriver lagarna och ÄNNU VÄRRE MÅNGKULTUR-VURMANDE DÅRAR i Tingsrätterna tillämpar lagarna.

  Polen visar vägen. Riksdagen måste ta direkt kontroll över domstolar som tror att de kan ägna sig åt politisk aktivism.

  Avskeda alla i domstolarna som är med i nätverken Hilda och Ruben – medlemskap i aktivistiska nätverk är definitionsmässigt korruption.

 162. Om det är invandrare som är misstänkta för brotten så kommer Sossarnas lakejer inom rättsväsendet göra allt för att mörka den informationen innan valet.

 163. Jag var på studiebesök på häktet i Göteborg för ett tag sedan och fick se TV skärmen över pågående rättegångar. Det var sida upp och sida ned med Hussein, Muhammad etc. Inga ögonbryn höjdes. Det är bara att gilla läget, som vi blivit påtvingade. Yppa ett enda ord och du blir ”rasist”.

 164. Tvångspensionera hela Götebors tingsrätt. Oavsett ålder.

  Polen visar vägen hur man får bort folkförrädare från rättssystemet.

 165. ”Göteborgs tingsrätt har emellertid, på oklara grunder, valt att sekretessbelägga häktningsframställan.”

  Nejdå. Det är inte alls på oklara grunder.

  Det är på mycket klara grunder.

  Tingsrättens ledamöter är politiska aktörer och vill med detta olagliga beslut påverka valrörelsen genom att hindra att väljare får korrekt information om gärningspersonernas bakgrund.

  Tingsrättens ledamöter vill hindra att ”främlingsfientliga krafter” gynnas av att sanningen om bakgrunden kommer ut.

  Tingsrättens ledamöter låter sina personliga politiska åsikter påverka sitt arbete. Detta är definitionsmässigt korruption.

  • Hade de skrivit att det var på glasklara grunder så hade det varit rätt men nu höll de sig till att använda sig av fake news.

 166. Glen, Glen och Glen var det inte den här gången heller Anders Lindberg. Sen var det en centerpartist som också pekade ut högerkrafter.

 167. Bilbränderna som utförs av utlänningar
  hur hänger det ihop med mp s
  politik som utgår ifrån att Sverige skall
  ha massinvasion

 168. Sharia-Annie fōreslog för ett tag sen att de som bränner bilar och kostar sten ska få göra samhällstjänst hos polisen.
  Vad blir nästa steg?
  Våldtäktsmän får jobba hos socialkuratorer?
  Åldringsrånare får jobba hos hemtjänsten?

 169. På tal om Göteborg.

  Nu är det massor av valaffisher på stan från landsförrrädarna i Sjupartiet.

  Väldigt många försöker att härma SD. Dock utan någon som helst trovärdighet.

  ”Hårdare straff” lovar en moderatkärring.

  Jotack. Vi vet nog vilka som det var som öppnade gränserna för hela Mellanöstern, och alla deras ID-lösa våldsbrottslingar.

  Partiet vars ledare stod och bräkte: ”Tack för att ni valde Sverige”.

  ”Hårdare straff” säger Moderaterna nu.

  De gjorde ingenting, absolut ingenting år den exploderande kriminaliteten under 8 år.

  Deras justitieminister var en damfrisörska som ägnade arbetsdagarna åt att måla naglarna.

  Så, Moderater. Ni skall bara hålla käften. ”Hårdare straff”. Just det – ”Hårdare straff” – det är just vad ni skall ha.

 170. Mörkande, undanhållande av fakta och censur. Allt är i sin ordning i Swerabia. Och överallt i MSM skiftar de fokus till den sk ”extrema värmen” och ”klimathotet” istället för att belysa de riktiga problemen. Tom J Åkessons intervju i P1 hade de lagt tonvikten på miljöfrågor. Sickna stollar!. Tror MSM att gemene man är så lobotomerad och hjärndöd att vi inte ser igenom agendan? Det är inte vädret som är problemet utan samtals- eller debattKLIMATET!

  • Just det, debattklimatet är det enda klimatproblemet i Sverige. Åsiktskorridoren är så smal att man får ha skohorn och vaselin för att ta sig igenom.

 171. Vilken överraskning med ursprunget… Småkriminella förortsgangsters som blir störda av polisen på sin väg uppåt i hierarkin. Och sen kommer socialisterna (som är den grupp som köper merparten av knarket) och pratar om hur synd det är om dem och att allt är samhällets fel!

 172. Det gör inget att Gbg tingsrätt inte berättar, vi fattar ändå…
  Dessutom har vi ju förträffliga Samnytt som bekräftar allt.

  • Tror att det till och med fått min PK-dotter att genomskåda censuren och har börjat tala med mig. Glädjande då jag hör åsiktsförändringen. Hon lägger i alla fall inte någon röst på den röda sidan, men jag oroar mig för att någon av knäppskallarna som kallar sig aliansen ska få rösten… 👎

 173. Och inga nyheter. Media med politiker ljuger och bedrar svenska folket.

  Valet kommer visa om folk inser detta, eller om de ar hjarntvattade.

  Lycka till Sverige!

  Sista chansen!

 174. En parallell här är vad media skriver om ”svensken” som torterat och dödad andra ”svenskar” i Spanien. Det framgår ju tydligt av sammanhanget att det rör sig om utlänningar som (lättvindigt) har fått svenska pass. I andra media -”Both men – one Spanish and the other Moroccan—–”, ”–nacionalidad sueca–” (svensk nationalitet). Sedan skriver Wolodarski att det ”Det pågår ett krig mot journalistiken”. Nej Peter, det pågår inget krig mot ”journalistiken”, det pågår ett krig mot en MSM Cosa Nostra Maffia som kallar sig journalister. Vi vill ha sanning, inte politisk styrning av agenda eller opinion.

 175. Hvilken som helst dag EFTER valet ville dom inte censurerat namnen. Men nu, FØRE valet velger dom att censurera for at ikke SD skal tjene velgere på en slik offentliggjøring av slike navn.

 176. Svenskar?! Dom har ingen tunnelbana i Göteborg, har dom alltså varit i Stockholm och blivit svenskar?! Dom kanske hälsade på Nisse i Hökarängen?!
  Sätt dom på bröd och vatten i vårt framtida tukthus så kanske det blir ordning på dom, eller skicka ut hela släkterna dom tillhör på grund av ingen hänsyn till svenskar och vårat lagsystem, som i och för sig är i förfall… 😩

 177. Det är väldigt svårt att få någon illigal 13åring utvisad från Sverige men själv kan dom dra iväg efter brotten när det börjar osa hett.Ut med hela gänget med anhang ,agera Morgan för en gångs skull.

 178. Den här godhetsmörkningen av misstänkta och gärningsmän med utrikisk bakgrund kommer att slå tillbaka tusenfalt. Ju mer kod 291 och ”det kunde ju lika gärna ha varit svenskar”, kommer detta systematiska mörkande att baktända för DDR-media och övriga SD-hatare.

  Ju fler fall där naiva och godtrogna människor försöker bagatellisera invandrarkriminalitet, desto större motstånd blir det emot de kriminella invandrare som inte sköter och uppför ordentligt sig här i Sverige.

  Tack och lov inser alla kloka och intelligenta människor att alla skötsamma invandrare inte på minsta sätt ställer sig bakom sina kriminella landsmän. Så varför ska svenska godhetshycklare göra det? Vem vinner på importerad kriminalitet, förutom de kriminella invandrarna?

 179. Gissa vad man vill, förmodligen någon som har fått sin röst hörd i SVT och TV 4 det lutar åt det hållet, alltså folk vet vem han är!

 180. Enligt morgonnyheterna på Svt blev en 17-årig man dödad i Uppsala i natt.Samtidigt börjar väl åtskilliga ”män” mellan 20 och 40 år andra och tredje klass idag.Men de betecknas som barn.Finns det något mer land i världen där barn kan vara upp till 40 år,och man kan man vara från 17 år?Det känns en aning inkonsekvent.

 181. Har inget emot invandring men det ska vara folk som är bra för Sverige och som inte ligger oss svenskar till last. Som det är nu har vi fått in absoluta bottenskrapet. Sjuklövern har förstört vårt land med sin oansvariga och vettlösa politik. ”Landsförräderi” är det ord som beskriver agerandet bäst.

 182. Kom igen nu Isabella Lövin och tala om för oss hur miljöfarligt och giftigt det är med röken efter alla bilbränner!!!

 183. De flesta medborgare i vårt land anar säker vilka de skyldiga är , så snart orden ”svensk medborgare , okänd gärningsman , ” o.s. v. nämns . Påminner mig att Göran Persson på sin tid sade, att vi svenskar skulle värna om vårt land utomlands och därtill vara stolta över det . Det rimmar dåligt med all brottslighet som ”svenska ” medborgare ständigt utför .

  • Jo det är en liten blowback tack vare media så att säga. De undanhöll identiteten på gärningsmän som var ikke svenskar, när folk dekrypterade systematiken började man anta att om identitet inte angavs så var det folk från mellan östern. Nu kan jag bara önska dem lycka till att vända den utvecklingen. De har så att säga målat in sig i ett hörn.

 184. Jag tror nog att de flesta medborgare vet vika dessa dårar är. Häften muslimer och hälften somalier då kommer man nog sanningen mycket nära. Hade det varit etniska svenskar då hade deras bilder varit på PK tidningarnas löpsedlar redan.

 185. Globalah 7-partiet som instruerat media att pixla,
  Polis att hålla tyst,
  BRÅ att inte göra sitt jobb och alla övriga lyd-hundar att ljuga.

  Efteråt kan de därför säga
  ”Vi” var naiva…
  Eller
  Va, det .har ju ingen berättat…
  Oj, nu måste ”vi”…

 186. BRA ATT SANNINGEN KOMMER FRAM .
  FRÅGAN BLIR VARFÖR VILL POLITIKERNA MÖRKA ?
  SER FRAM MOT NÄR DET KOMMER IN RIKTIGA POLISER SOM KOMMER
  IN PÅ PLATS . .

 187. Finns ett det enda svenskt namn på dessa terrorister? Nej, alla har arabistska namn. Vad gör gom i Sverige? Utvisa dom utan dröjsmål!

LÄMNA ETT SVAR