Staten ska finansiera censur på sociala medier efter #jagärhär:s önskemål: ”Det finns jättemånga organisationer”

Delningar

I november avslöjade Samhällsnytt täta kontakter mellan Regeringskansliet och organisationen #jagärhär – en organisation som gjort sig ett namn genom att tysta opinionsbildare och journalister, kritiska till regeringen, samt få deras konton på Facebook nedstängda till följd av massanmälningar från organisationens medlemmar. Idag kan vi berätta att Regeringskansliet har förberett en förordning som möjliggör finansiering av organisationer som ägnar sig åt censur på sociala medier.

I ett flertal mejl guidade dåvarande kansliråd på Kulturdepartementet Elisabet Modee och departementsekreteraren Johanna Granfors organisationens föreståndare Mina Dennert i vilka former av stöd och bidrag som organisationen kan söka.

Idag kan vi avslöja att Kulturdepartementet har förberett en förordning som ser ut som skräddarskydd för nätverket #jagärhär – Förordning (2018:32) om statsbidrag för insatser som motverkar hot och hat i det offentliga samtalet.

Av förordningen framgår att skattemedel kan tilldelas organisationer för att motverka ”hat och hot i det offentliga samtalet” utan att det preciseras vad som exakt menas med hat och hot. Att döma av nätverket #jagärhär:s tidigare verksamhet kommer all form av kritik från höger mot regeringen och den förda migrations- och integrationspolitiken tolkas som hat – och rensas bort från sociala medier med hjälp av bidraget.

Ett annat användningsområde är att stödja ”opinionsbildare som kan utsättas för hot”:

En viss godtycklighet i vilka organisationer som kan få bidrag är redan inbyggd i dokumentet: endast de föreningar som ”i sin verksamhet respekterar demokratins idéer” kan söka bidrag:

Samhällsnytt noterar att det inte preciseras närmare vad demokratins idéer är, vilket kan leda till att organisationer med högerideologisk bakgrund kan exkluderas just på denna grund – som redan skett vid ett antal tillfällen tidigare.

Vi har tagit del av förarbetena till förordningen, inklusive en konsekvensutredning av förslaget, som har gjorts av samma departementssekreterare på Enheten för demokrati och det civila samhället Johanna Granfors som tidigare gav råd till Mina Dennert om bidrag. I konsekvensutredningen – som kan laddas ned och läsas i sin helhet på följande länk – är Granfors öppen om påstötningar från ”flera organisationer” om finansiering:

Begreppet ”hat och hot” får också ett mer snävt innehåll. Det visar sig nämligen att företeelsen som bidraget ska riktas mot inte handlar om näthat mot enskilda individer, utan om ”hat och hot mot det demokratiska samtalet”:

När Samhällsnytt kontaktar Elisabet Modée, före detta kansliråd på Kulturdepartementet, på telefon visar det sig att hon numera arbetar på Justitiedepartementet – med samma typ av frågor. Hon förnekar att bidraget skulle vara utformat efter #jagärhär, men menar samtidigt att hon själv inte varit delaktig i arbetet kring förordningen.

Samhällsnytt har även pratat med enhetschefen på enheten för demokrati och det civila samhället på Kulturdepartementet Helena Josefsson, vars enhet har förberett förordningen. Även hon förnekar att #jagärhär skulle vara delaktiga i det här arbetet:

– Nej, det är de inte.

Varför aktualiserades behovet av denna förordning just nu?

– Det finns jättemånga organisationer som jobbar med att förebygga hot och hat mot det demokratiska samtalet. Det är en åtgärd som regeringen annonserade i handlingsplanen ”Till det fria ordets försvar”.

Vems initiativ var det att börja arbeta med förordningen?

– Det är en intern fråga. Vi jobbar åt vår politiska ledning.

Menar du att det var kulturministern som beordrat den här förordningen?

– Jag kan inte svara på den frågan.

Förordningen träder i kraft den 1 mars. Bidraget kommer att administreras av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

565 KOMMENTARER

    • Nej. Både Moderaterna och Centern har gått ut med att de tänker spela läggmatch om de tvingas samarbeta med SD. Det finns ingen demokrati i Sverige längre.

     • M har väl sagt att de inte kommer samarbeta med SD, men att de gärna får rösta på deras förslag.
      Jag har inte hört att M tänker strunta i att ta makten, om de kan.

     • Men det finns inget scenario där M tar makten utan SD så de har inget val. Då återstår bara läggmatch.

     • M kan regera i minoritet. Om M + SD utgör mer än 50% efter valet, kan M köra på med den politik de annonserat nu och få stöd från SD.
      M stjäl ju numer all sin politik från SD, så ett formellt samarbete krävs inte.
      SD förbereder, M lägger förslaget några månader senare…

     • Man kan inte regera i minoritet om inte de andra partierna låter en göra det. Ska SD lägga sig som dörrmatta igen för M utan att få något tillbaka menar du? Det kommer naturligtvis inte att fungera i längden, då kommer SD att förlora massor av väljare. SD *måste* ställa krav denna gång, annars straffar man ut sig själva.

     • Både M och SD kommer ha intresse av att balansera sina krav, för att få igenom så bra politik som möjligt.
      Det politiska spelet, är ett skådespel, för att hålla journalisterna sysselsatta.
      Självklart kommer M ha täta kontakter med SD efter valet, kanske till och med officiellt.
      M kommer säga att samtal inte är detsamma som samarbete.

   • Tyvärr så gäller nog december övernskommelsen fortfarande!! Och vem har modet och kraften att överta ett totalt förstört land med alla dessa kriminella och alla terrorister som måste skickas ut för att återuppbyggnaden av vårt land kan börja?

  • Ja då ska de åtalas och dömas till det hårdaste straff som kan tänkas, det saknas i alla fall inte åtalspunkter mot pk dårarna i alla fall????????

 1. Tro inte för en sekund att ni lever i en demokrati. Det är så här det går till, staten finansierar rörelser i det fördolda som sköter smutsjobbet åt makten.

 2. Om det nu är riktigt näthat och rasism de kommer att granska, men det tror jag inte, tyvärr är det nog Europas förenta diktatur på gång, Stasi-Merkel har lärt ut metoderna.

  • Nej, men det är socialister i alla rättsinstanser så det går inte att få sin rätt.
   Vem ska åtala dem och vem ska döma dem?

 3. DDR diktaturen kommer allt närmare.

  Söndagen den 9 september 2018 har ni chansen.

  För första gången på fyra år (och kanske sista någonsin) har den av PK-diktaturen nedtryckta svensken möjlighet att säga vad hon/han tycker utan att bli trakasserad av 7K-regimen.

 4. När argumenten tar slut, tar censuren vid, för att försvara den pågående islamiseringen landets medborgare utsätts för.

  Nu är det panik i Regeringskansliet.

 5. Bra! Med andra ord är det slut med omotiverade, godtyckliga och grundlösa rasistanklagelser från höger och vänster? För ”rasist” är bland det värsta du kan anklaga någon för att vara!

 6. Förutsättningar för statsbidrag.Punkt 3.
  ” I sin verksamhet respekterar demokratins ide’er inklusive principerna om jämnställdhet och förbud mot diskriminering.”
  Är den officiella versionen av:
  I sin verksamhet respekterar diktaturens ide’er inklusive principerna om ojämnställdhet och förbud mot diskriminering av alla förutom vita svenskar.

 7. Vem är förvånad? Staten är livrädd för folkets åsikt, nu när de förlorat monopolet på dess formande
  Håll i hatten för i år kommer en massa censurbildande åtgärder från regimen

 8. Det är bra om alla som läser här och som vet vad regimen håller på med,för det vet inte folket som inte läser här tyvärr,kan ta upp saker som regimen har sagt och gjort i valstugorna högt och tydligt så småpåvarna riktigt skäms om orättvisorna som pågår.

 9. ”– Det finns jättemånga organisationer som jobbar med att förebygga hot och hat mot det demokratiska samtalet.”

  Uppenbarligen har de fullständigt misslyckats med detta, det är bara att läsa tidningarna varje natt så inser man att invandrargängen knivskär, skjuter, rånar och våldtar, utan att dessa töntorganisationer påverkar någon av dessa invandrargängens medlemmar.

  Nej just det, dessa organisationer riktar sig till de svenska ungdomarna, de som sitter hemma på kvällarna och spelar dataspel eller TV-spel, för att få dem att inte känna ”hat” mot alla importerade våldsverkare.

 10. Ett demokratiskt samtal håller jag med ska inte innehålla hat och hot. Däremot ska det definitivt kunna innehålla helt skilda meningar. Ett demokratiskt samtal ska enligt min mening kunna vara att man frågar Löfve´n och Reinfeldt..Är det värt att några invandrare, även om de är få totalt sett, knäcker enskilda personer i samhället ? Jag skulle vilja få svaret de dröjer med..Ja, det är värt att få in nån Akilov,några gruppvåldtäktsmän,några inbrottstjuvar, några misshandlare, några totalt religöst fundamentala dårar..om majoriteten sköter sig. Polis o vårdpersonal som dödshotas. Å sen får vi be en bön att det inte är vår dotter som går ensam hem i mörkret, våra gamla föräldrar i byn som inte blir överfallna..osv.
  Det svaret har vi faktiskt rätt utkräva i ett demokratiskt samtal med ovannämda!

 11. Till det fria ordets försvar” kallar dessa skojare sin censur och förstörelse av yttrandefriheten.

  Sanningsministeriet sysslar med lögn, per definition. Ett land som har en ”demokratiminister” är så klart inte längre en demokrati.

 12. Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer

  Mvh
  F Reinfeldt

 13. Egor din lymmel nu sätter du ljus på deras diktaturfasoner det slutar bara med att dom pratar om ryssar i all oändlighet

 14. Jagärhär kärringarna och de på kulturdepartementet har ingen aning om vad demokrati och yttrandefrihet står för!

  Hat och hot!? Fortsätter regeringen på denna linje så finns faran att hot förverkligas i framtiden. Det är inget hot utan ett konstaterande vad kan hända.

 15. Gäller denna statliga kontroll bara de som kommunicerar på det svenska språket eller omfttar det även de som kommunicerar på arabiska i Sverige? Eller tex Samiska? Eller är detta en riktad operation mot svensktalande på planeten jorden?

 16. Det är oroande att de som jobbar med Kultur, arbetar för att radera den Svenska sammanhållande Kulturen, som har gett dem möjligheten att jobba med Kultur???

  • Verkar vara genomgående för femi-facsism.
   Handlar det om hämnd på samhället för deras eget misslyckande tro.?
   Barnlösa och nu ryker den minimala pensionen också för dessa batikhäxor.
   Hoppas att solen går upp väldigt fort och väcker alla ur denna mardröm.

   • Tror att förmågan till tankar på konsekvenser av handlingsalternativ, räcker endast till mellersta raden ovan? Sista raden har de inte tänkt?

 17. Jamen är de helt tappade bakom flötet? de har ju satt fälleben på sig själv, jag blir full av skratt när jag läser så otroligt dåligt det är utformat.
  De skriver 6§ att förutsättningar för statsbidrag är att respektera demokratins idéer, men i 8§ skriver de, att förebygga och motverka hot och hat i det offentliga samtalet.
  Men i en demokrati så måste självklart hat vara tillåtet, demokrati innebär att varje individ är en fri människa, och därmed har varje fri människa rätt till yttrandefrihet som ingen annan äger rätt att stoppa.
  Så i och med utformningen av paragraferna visar de att de inte respekterar demokrati utan arbetar med syfte att införa diktatur.

 18. Hahahahhaa..dottern fyller 18 EFTER valet som kommer. Spelar alltså ingen roll..för idag tog hon inte å svara i det demokratiska samtalet när telefonen ringde 9 i morse..googlade ikväll vilka hon ej svara..Miljöpartiet det gröna..Houston we have a falling desperate spaceship! It´s green, desperate for help and it´s BURNING!

 19. Myndigheten meddelar:

  ”Innan Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor lämnar ut en
  allmän handling görs dock en sekretessprövning av innehållet. Med stöd
  av bestämmelserna i offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) kan
  vissa känsliga uppgifter hemlighållas”

 20. Detta är bara ytterligare en förordning i listan över slemma organisationer som får stöd med våra skattemedel. Listan är redan lång.

  Här är några angelägna ändamål som våra skattepengar går till:

  Hälsofrämjande insatser riktade till romer
  Insatser för unga som varken arbetar eller studerar
  Lokala resurscenter
  Mot rasism och intolerans
  Möten mellan unga och beslutsfattare
  Strategiska partnerskap
  Studier om det civila samhallet
  Ungas organisering
  Volontärtjänst, ungdomsutbyten och kompetensutveckling
  Värna demokratin mot våldsbejakande extremism

  Här är en lista på organisationer som har fått bidrag. Det finns många hundra fler exempel.

  ABF Stockholm
  Albanska Föreningars Union i Sverige
  Albanska riksförbundet Iliria
  Etniska organisationer 2018
  Antidiskrimineringsbyrån Helsingborg
  Antidiskrimineringsbyrån Sydost
  Assyriska Riksförbundet i Sverige
  Azerbajdzjanska Riksförbundet i Sverge
  BANGLADESH RIKSFÖRBUND I SVERIGE
  Bolivianska Riksförbundet
  Statsbidrag för projekt som syftar till ökat valdeltagande
  Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund i Sverige
  Bosniskhercegovinsk-Svenska kvinnoförbundet i Sverige
  Brottsförebyggande Centrum i Värmland
  Antidiskrimineringsverksamheten i Värmland
  Byrån mot diskriminering i Östergötland
  Diskrimineringsbyrån Humanitas
  Djibouti Kvinnor Riksförbund
  EKHO
  Organisationsbidrag för hbtq-organisationer
  Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning
  För ökat valdeltagande i Rågsved
  Eritreanska Riksförbundet i Sverige
  F.A.P.S. Portugisiska Riksförbundet
  FAIS-IR
  Finlandssvenskarnas riksförbund i Sverige
  Förbundet för utveckling och integration (FUI)
  Gambiska Riksförbundet
  Grekiska Riksförbundet
  Göteborgs rättighetscenter – mot diskriminering
  Göteborgs rättighetscenter mot diskriminering
  HBTs Sverige
  Homo-, bi- och transliberaler
  Immigranternas centralförbund
  Integrationsforum mot rasism
  Antidiskrimineringsbyrån Trollhättan
  Internationella Kvinnoförbundet
  Irakiska Riksförbundet i Sverige, IRS
  Iranska flyktingars riksförbund (IFRS)
  Iranska Riksförbundet i Sverige
  Kinesiska Riksförbundet i Sverige
  Kroatiska riksförbundet
  Kurdiska Federationen Paraply (KFP)
  Kurdiska Riksförbundet
  Lesbisk Makt
  Organisationsbidrag för hbtq-organisationer 2018

 21. att ha funderingar om sitt liv och dess avslut och att överväga att få avsluta sitt liv borde inte va statens angelägenhet. man ska ABSOLUT_ inte förringa ett självmord och att det borde kunde förhindras ska så också ske – men samtidigt ta i beaktande att det vore varje fullt fungerande människas mänskliga rätt att få välja att avsluta sitt liv

 22. För hot och hat mot det demokratiska samhället????!!!!!! Man måste väl FÖRFAN LEVA I ETT DEMOKRATISKT SAMHÄLLE!!!!! INTE I EN DIKTATUR SOM VI NU LEVER I.

 23. Jag vet inte… VILL våra politiker att vi ska starta en revolution i landet eller? Och med tanke på hur de tokhyllat Fidel Castro, borde de kanske vara lite mer oroliga då för sin egna utgång. OM de har läst hela historien och inte den reviderade delen som Cuba försökt skapa.

  Och nej, det är inget jag förordar på något sätt. Men samtidigt läser vi mer och mer om hur våra politiker i sin arroganta hållning till sina väljare, i sin hybris anser sig vara mer lämpade för att bestämma vad vi ska vilja och inte vilja. De behandlar oss som små barn, som de tror vi inget förstår.

  Titta på det här med massinvandring och ”mångkultur”… Hur många svenskar är för detta, egentligen? Inte många. En minoritet. Och största anledningen är för att de ska känna sig skenheligt goda. Men våra politiker ska köra detta hela vägen in i kaklet. Och när vi kraschar, så ska vi krascha rejält. Så vi får fullt upp med att försöka rädda det som går att rädda, istället för att anklaga våra politiker.

  Vår regering vill på olika sätt tysta oss, och göra det olagligt att föra obekväma åsikter till torgs. SD vill att en sådan lagändring ska det röstas om. Men med tidigare erfarenheter, även OM vi skulle rösta om det, skulle regeringen göra som de vill ändå. Och DET är skrämmande. För det visar att de har glömt sitt uppdrag gentemot oss, utföra VÅR vilja. Det sitter till och med politiker inom MP som inte vill att svenska folket ska få rösta om sådana viktiga saker…

  Så nu då detta. En obskyr liten vänstergrupp som ska tysta alla som inte tycker som de vill. Och det ska de kalla för ”demokrati”. Vi ska tvingas till underkastelse. Vi ska inte få ha några åsikter, vi ska inte få tänka självständigt, vi ska bara arbeta, betala för vår undergång och tiga. Så, som sagt, uppenbarligen vill våra politiker att vi ska skapa en revolution i vårt land…

 24. Det är faktiskt för jävla skönt att se att det finns äkta journalister kvar i Sverige
  år 2018!
  ”Vanlig” media borde skämmas arslet av sig!
  Tack Egor.

 25. Har en arbetskompis som tänker köpa boende i Portugal. Enorm tjänstepension tillsammans med frun. De får ut groteskt höga belopp i månaden. Tas ut skattefritt under fem år. Handlar om miljoner. Avundsjuk? Vill det ska in i svenskt skattesystem? Jo, för 20 år sen hade jag tyckt så..nu tycker jag bara BLÅS MAGGAN O NYSVENSKARNA! Sverige är inte längre Sverige..vill själv dra!

 26. Detta är återigen en STÖLD av våra skattemedel till något flumprojekt för att försörja arbetsvägrande vänstertroll???????? må de ansvariga åtalas och avrättas då vi har svenska pensionärer som svälter och svenskar som inte får rätt vård i rätt tid????????????????

  • Det är ju inte bara flumprojekt. Det är en djävulsk agenda för att indoktrinera svenska folket att tänka rätt. Miljoner och åter miljoner som sprids över hela landet för alla dessa skitaktiviteter. (Jag undantar sommarvistelser för obemedlade barn),

   INTE ETT ÖRE borde gå till dylika aktiviteter. ”Lesbisk makt” Va? Är de inte kloka?

   Civilsamhället får ta mig fan finansiera sina egna aktiviteter. Det är det som gör det till ett civilsamhälle!

  • dom som inte har vett att dö fort nog tar livet av sig då behöver dom inte betala ut några pensioner då kan vi använda dom pengarna till annat, gissa vad

 27. Det är en oroväckande formulering det här med hat och hot. Hot är ju redan olagligt och straffbart så där behövs inga nya lagar. Hat är däremot en åsikt, d.v.s att vara emot något men det finns ingen definition på hur mycket motstånd eller kritik som krävs för att det ska klassas som hat.

  Det är så uppenbart att regeringen vill förbjuda kritik och granskning av sin verksamhet. Det blir snart som i Nordkorea, alla måste sitta 30 minuter varje dag och prata positivt om Löfven. Den enda skillnaden är att Nordkorea i alla fall är ärliga nog att erkänna att regeringskritiker är vanligt folk och inte ryska spioner som kritiker i Sverige påstås vara.

 28. Hej Egor!

  kan du inte anmæla danska Folketinget till svenska regeringskansliet?

  De mener, att migranter hotar danska demokratiet och vill stænga ner før migrationen.

  Då ær de væl førtryckare och rasister, eller hur?

  Be svenska riksdagen ta upp ærendet på høgsta EU-nivå!

 29. ”Hot och hat mot det demokratiska samhället ”
  Innebär på ren svenska att all kritik mot regeringen och dess förda politik betraktas som hot mot rikets säkerhet och hat mot den information som kommer från regeringen. Ett elegant sätt att åsidosätta demokratins spelregler med en enda mening.

 30. ”Värdegrunden – allas lika rätt och värde – förebygga hot och hat.” etc etc etc. Dessa termer används som undanflykt för att avskaffa demokratin och införa kommunism kontrollerad av en Globalistisk bankelit och internationella storföretag.

 31. Det är regeringen som genom misskötsel av Sverige och att inte berättar sanningen om tillståndet i vårt land bäddat för kraftig kritik från vakna kloka personer – ska dessa kloka personer tystas nu?? – Nordkorea nästa

 32. Det är mycket som visar att myndigheterna kommer att försöka ”släcka” ner vissa medier och röster inför valet.

 33. att tortyr INTE ska finnas som en anledning till att få fram fakta för att skydda människor- har jag svårt att förstå , är det helt uppenbarligen så att människan som utsätts för tortyr har utsatt andra för terrordåd finns ju inget att diskutera i sak.. fängsla å knippsla av tår å fingrar etter efter ett. varför finns fängelsetraff jo för straffa och försvåra den brottsliges fortsatta krimainaliet

 34. OT: Sitter här och undrar vad det finns för allmänintresse att sända rättegången från lastbilsmorden på Drottninggatan. En svartvit bild och ibland är ljudet avstängt (för känsligt). Han har erkänt, livstid är det enda straff som kan bli aktuellt. Varför dra ut på det?? Det kostar ju bara en massa pengar i onödan……

  • Det var samma med Breivik-rättegången. Direktsändning av 8 timmars daglig rättegång i en månad, för något som skulle ha kunnat klaras av på ett par timmar.

   • ja visst å så all propaganda mot högerxextremisterna som samtlig tv kanal i Europa kunde spy ut över sina medborgare,,

   • i varje land finns endast några få vänner av detta landet som är beredda att offra livet för de sina, men massor och åter massor som är beredda att sälja ut detsamma för några få kronor.

  • Tortyr för att bekämpa folkmord som dessa terrorisr´ter ger sitt hjärta rill är inte ett billigt pris för att skipa rättvisa!
   en miljon handhjärtan till dig janne då jag inte slösat ett enda av dessa dyrobara tecken till någon annan

 35. Det hela kommer att bli grunden för en sorts andlig kastrering av de män eller kvinnor som önskar komma med lite ovanliga åsikter.

  Eller man kanske skulle säga ”motarbeta självklara, självbevarande åtgärder även i Sverige”, för att klart uttala att regeringens syfte med det hela är att förstöra Sverige, och inom ganska kort tid skapa ett mångskiftande brunhudat Sverige.

  Jag kan bara önska att S och dess politiska kompisar i alla avseenden ska få bära konsekvenserna av sina förrädiska galenskaper.

 36. i landet ”jagärhär” l gör man handhjärtan på social medier till terrormisstänkta och bespottar brottsoffer..
  i Landet Danmark säger man nu är det fan nog ut med er jävla skojare till ensamkommande ”åldersbluffar”
  i ett av landet fanns kärlek för folket i det andra en kärlek tii asylboenden och pengarna dom alstrade!

   • Jag inte tror jag att det enligt Kulturdepartementets definition (om de har någon) handlar om något av följande:

    Förutsättningarna för ett demokratiskt samtal är:
    • rätten att tala
    • rätten att bli hörd
    • skyldigheten att lyssna
    • skyldigheten att vara öppen

     • eller ja 3 av 4 skyldigheten att lyssna håller dom benhårt på – visst är det väl så!

     • HA ha där slog du mig på fingrarna vännen, du är kvick å du har så rätt! – skrämmande är dock att folkets talan är satt ur spel!

     • Det fanns en tid då jag på 70 talet växte upp å denna tid va en socialdemokratisk EPOK när mitt land mådde bra – nu sedan 20 år tillbaka ser jag hur mitt land förfaller med eskalerande hastighet.. JAG SER Å VET ATT SVERIGEDEMOKRATERNA är de nya socialisterna behöver ingen i hela världen försäkra mig om.

     • Ändå så glad för SD som går som tåget ett bakslag kan jag ta med ro när dom ökat med många tusen procent sedan slutet av 90 talet.. 😉 när kommer nästa senito SD ökat sin väljarbas sedan 98 med många tusen procent!

     • när kommer nästa väljarbarometer SD ökat sina väljare med 100 000% sedan valet 92 och en SD väljare miströstar inte inom 2025 med den löfvens regering så är invandringen på noll! 🙂 giilar dig mittlandet!

  • Om kollapsen kommer så är de garanterat mer utsatta än andra, då deras skydd kommer att försvinna.

   Ponera att du är den värsta förrädaren mänskligheten någonsin har drabbats av (i.e. Fredrik Reinfeldt) och SÄPO-vakterna togs bort. Med tanke på hur ofantligt stor skada ”du” i ett sådant scenario hade åsamkat andra, så hade du troligen legat riktigt pyrt till. Men även mindre extrema exempel av förrädare än den värsta har nog många fiender i dagens Sverige (även om de är svåra att se för alla cucks).

   • Förstår ilskan som dessa jävla pajasar genererar.
    Men har lovat mig att inte hämnas, utan bara ge fan i och hjälpa.
    Det kommer förmodligen vara tillräckligt mycket våld utan mitt bidrag
    i en sån framtid.

    • Jag lever efter mottot ”glöm aldrig, förlåt aldrig”. När det gäller att hämnas så handlar ett sådant scenario för mig inte om hämnd, utan om att statuera exempel för att förhindra liknande förräderier i framtiden. Om Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Erik Ullenhag, Jan Helin m.fl. kommer undan utan straff så kommer nya förrädare försöka göra det samma. Det kan, för vår folkgrupp och land, inte tillåtas, anser jag.

     • Bra fråga . Vi får hoppas att Sanhällsnytt växer rejält .
      Så att det blir den motståndsrörelse detta land behöver så mycket.
      Ju mer läsar ju fler människor som kommenterar destå mer makt får Samhällsnytt och vi att påverka.
      I mitt tycke är denna sida en mycket viktg del av Sveriges framtid.

 37. Snaran börjar dras åt för oss alla näthatare här. Vi får helt enkelt bli nätälskare.
  Jag älskar när illegala invandrare utvisas. (tänkte jag fel nu? ) 😛

 38. Jim Hoft, observed: “2016 was the first election where conservatives fled the liberal mainstream media. After decades of smears and abuse they found the truth in conservative media online. Today there are forces working to make sure this does not happen again. It’s time to stand up before it’s too late.”

  This groundbreaking panel discussion follows on the heels of Can’t We Talk About This? The Islamic Jihad Against Free Speech, our shocking new film detailing the concerted effort by international organizations to compel the U.S. and other Western countries to curtail the freedom of speech and criminalize criticism of Islam.

  This issue — the suppression of the freedom of speech on social media — affects all of us on the right. In fact, it is the most critical issue of the day: if we are stripped of the means to communicate with one another, it’s all over. It was free people speaking freely on social media, outside of the reach of the media establishment, that got Donald Trump elected President of the United States. When the left lost the election, they lost their mind.

  • There is a culture war going on. After years of dominance by post modern ideology (I don’t think traditional left-right classifications apply any longer) things are beginning to change. Dr. Jordan Peterson is one of the main intellectual forces behind this coming change. The video ”Deep Code Assessment – Jordan Peterson/Channel 4, Glitch in the Matrix” is well worth watching if you want to gain insight in the way things are moving now:
   https://www.youtube.com/watch?v=4NEvuQWR3oo

    • Jordan Peterson is doing a good job there. There are forces that would love to silence him but they won’t find it easy.

     Sweden is in a hell of a bad state. If people like Jordan Peterson, Douglas Murray or even Sam Harris were Swedes in Sweden they would be destroyed by the establishment. The mad dogs of Expo, Researchgruppen and the media would hound them as Nazis and Racists and wreck their credibility.

     Free speech is at least more robust in the USA and UK than in StasiSweden. I really admire the strength and character of the dissenting Swedes who stand up to them. I hope things go well for you in the election.

  • When you say, left, I assume you mean the established left. The Bernie Sanders movement was largely held up by social media as well. I believe. the context is, that there is a new way of having political diskussions today, but paper media is struggling to stay relevant and are using their political contacts to play dirty in order to supress that.

 39. vem,vad sätter kriterierna för sk ”hot och hat i det offentliga samtalet”
  om jag som vanlig medborgare känner oro över ansvarslös massinvandring och skriver om detta på sociala medier så är ja hatisk,rasist då?
  i så fall vem bestämmer detta?
  kollade nyss igenom diverse sociala mediers policies.
  där framgår det att det är okej att ha en politisk åsikt….ska då socialister diktera för vad medborgare ska tycka och tänka….jo alla vet ju hur socialism slutar
  den slutar som Nord Korea.

 40. Ni i 7-klövern har ingen aning vad ni har skapat Det kommer sluta med en revolution. Svensken är tålmodig, men det finns gränser hur mycket de kan tåla. Och när detta sker så kommer det inte bli lindrigt för de ansvariga. Många kommer få muren, men det förtjänar dom. Då kommer det inte att hjälpa att säga att man varit naiv.

  • Har sagt det samma länge nu och ser nu hur naturlagen klämmer åt dessa samhällsfördärvare ekonomiskt.
   Hårt och brutalt för mycket lång tid framöver.

 41. Här ser alla snikna en chans att dupera till sig ett rikligt anslag som de kan dregla över.
  VARFÖR skulle dessa organisationer behövas (finansierade av oss skattebetalare)?!
  Vad bevisar att de är ”experter” på att förebygga hot och hat? Vilken utbildning har det för det?

  HOT är OLAGLIGT. Låt rättsväsendet hantera olaga hot enligt 4 kap 5 § Brottsbalken.

  HAT är INTE OLAGLIGT – Jag har rätt att hata vem jag vill !!
  . . . till och med regeringar som självsvådligt, utan folkets vilja, bestämmer att välfärdssamhället ska monteras ned och folket, traditioner, kulturen, och kristendomen ska utplånas från Sveriges yta.

 42. Min respons till detta är Banners dialog i Avengers, fast lite omskriven.

  ”Dr Banner, now would be a really good time for you to get Hateful.”

  ”That’s my secret captain. I’m always hateful.”

  Sen flyger Hulken in i kulturdepartementet och lämnar efter sig ett stort hål genom byggnaden.

 43. Säkert många som likställer berättigad kritik mot massinvandringen med hat.Sverige är illa ute i fall dessa antidemokrater får igenom sin agenda.

 44. Varför går våra skattepengar till sån här smörja för? Är så jävla trött på att se hur man utnyttjar den svenska statskassan för att tysta ned sitt eget folk. Ska Sverige på riktigt behöva gå helt åt helvete för att människor ska inse? Ser mer och mer, för varje dag en sanning i kommentaren: Vad fan får jag för pengarna?

  För inte fan är den här nya lagen framtagen för att värna om oss svenskar. Så jä*la less på att vara skattebetalare i det här landet.

  • Därför måste man behålla makten för ingen stödjer frivilligt med pengar till statens lakejer, de kan bara överleva med skattepengar.

  • Kan bara instämma fullt ut. Har blivit libertarian på kuppen, tror inte ens längre på staten som konstruktion.

   Det gick upp ett ljus när jag läste om hur USAs konstitution kom till, och man såg staten som det potentiellt största hoter mot folker. Det stämmer ju. En stakt stat är en socialistisk stat, och förr eller senare vänder den sig mot folket.

   Skyddet de har i USA, att få bära vapen och att delstaterna får starta en milis mot den federala staten, det skyddet har inte vi. Staten Löfven har våldsmonopol och vi kan inte göra ett skit om han vill använda det mot oss. Nu vill han ju använda militären i förorterna. Bra säger många. Men vad hindar honom att använda militären mot oss andra? Inget alls.

 45. Ler och tänker hur mycket kommer censur hjälpa mot eskalerande elände i form av våldtäkter, mord och allmän oreda?
  Inte ett skit!

 46. Hoppas ”Svetsaren Löfven” berättar för USAs president hur vi liknar det gamla Sovjetsystemet med att vi inte längre får tycka och tänka vad vi vill

  Debatt för fan mot denna diktatur

 47. Vad händer när man förtrycker sitt eget folk att försörja invandrare från en främmande kultur? Jag vet inte men vi kommer får se, vi lever i en spännande tid

 48. Det jag ser i paragraferna ovan är att alla vi här är berättigade bidrag. De som av socialkommunisterna kommer att få detta bidrag står för den absoluta motsatsen.

 49. skönt att nu få slippa bli kallad för nazist rasist och fascist och så vidare … dessa epitet är till för att skapa hat

 50. Aftonbladet kallar inte Sverigedemokraterna för ett demokratiskt parti.
  I P1 häromdagen kallades 7K för ”De Demokratiska Partierna” av AB.
  Det blir alltmer likt Turkiet.

 51. Nu har Rosenbad åter gått vilse!

  Det de säger sig motverka har de nu själva skapat och finansierar med pengar som borde gå till vård, skola och omsorg.

 52. ett lands älskare å försvarare kan ge alla sina besparingar och hela sitt rykte och sin fortsatta karriär för landet.. men saken att dessa är för få och dom som säljer landet för några snabba tusenlappar inbringade på asylboenden , eller jobb samt advokatbyråer är långt fler

 53. Insparkade dörrar hos svenskar kommer bli vardagsmat när socialistregimen påbörjar sin valpropaganda, feministerna tuggar redan fradga efter medelålders vitkött

 54. Johanna Granfors, Mina Dennert, Elisabet Modée, Helena Josefsson…

  Idel kvinnor där. Är det en slump?

  Jag tror inte det. Vad vi ser här är konsekvenserna av en vanvettig feminazi-politik, där vettlösa kvinnor kvoterats in pga kön och -när de får pengar och makt – inte tvekar att avskaffa både demokrati och yttrandefrihet.

 55. Notera att det är främst kvinnor som vill införa allt mera diktatoriska regler i Sverige.

  Min teori är att kvinnor inte mentalt klarar av debatter och därför försöker de tysta ner diskussionen med regler, gråt eller juvenal trotsighet. Som myndighet blir det då regler som gäller och därför ser man allt fler kvinnor i politiken som vill införa diktatoriska lagar.

  • Jag har noterat samma sak. Feminizmen tystar samtalet.
   De åklagare som åtalar pensionärer för “hatbrott” verkar också ofta vara kvinnor.
   Gruppvåldtäkter på kvinnor och barn verkar inte oroa dem.

   • Läste ett inlägg om att det sitter relativt många Social Justice Warriers som nämdemän i domstolarna. Det är förbannat läskigt. Med fel värdegrund/etnicitet/läggning kan man råka riktigt jäva lilla ut, och med rätt värdegrund/etnicitet/läggning går man fri. Det är DDR á la 2000-tal.

  • Skrev just samma sak i som svar på ett inlägg ovan. Det är tydligt att kvinnorna är de som ropar mest på censur och inskränkt yttrandefrihet med hot om våld i form av frihetsberövande.

   Jag har ju naivt trott att om kvinnorna får mer att säga till om så blir det ett fredligare och bättre samhälle. Men så här långt har det visat sig bli precis tvärt om.

   Det har aldrig varit så mycket polarisering, hat och grupper som ställs mot varandra som nu. Och inte nog med det, det är hat mellan könen inom samma kultur, och det är definitivt inte männen som står för det hatet. Och de hatade männen, det är samma män som släppt fram kvinnorna och givit dem mer frihet än de någonsin tidigare haft.

   Kvinnor i min bekantskapskrets som inte hatar alla vita män som avgudar kvinnor, de avskyr den här utvecklingen. Några säger att det var ett misstag att ge oss rösträtt. Lika mycket på skämt som på allvar.

   • nu sitter det väl en hel arme av kvinnor och fingranskar alla komentarar som kan komma fån SD FÖR ATT HÄNGA UT DOM med namn o bild med rubriken högererextremister o främlingsfientliga inte kritiska utan det måste vara fientliga

  • Der är naturligtvis medvetet skrivet så att det är öppet för tolkning á la DDR. Vad som helst kan bli ett hot mot samtalet, och vem som helst kan bli arresterad.

   Intressant nog verkar det företrädelsevis vara kvinnor som driver utvecklingen mot något som mer och mer liknar en polis- och angiveristat.

 56. Betyder detta att det kommer att bli rebelliskt att bli kallad rasist och hatare nu? Jag menar, nu när regeringen inte längre vet vad det betyder?

 57. Det kvittar hur många ”Hjälporganisationer” regeringen
  köper in så kvarstår ändå fakta, Sverige styrs nu av den
  absolut sämsta regering alla kategorier vi någonsin haft.
  Inte ens en Sosse kan köpa sig fri från nån form av ansvar
  och kritik.
  Om vissa människor tycker man skall lägga arbete på att
  försöka undanröja yttrandefriheten, den viktigaste rättighet
  vi har i samhället, är det väl bara att beklaga deras
  sviktande omdöme.
  Tror och hoppas att vi får kvitto på det i september.

  • Rädda barnen arbetar idag ihop med terroklassade Hamas ”biståndsorganisation” Islamic Relief….skänk pengar till rädda barnen och stöd terrorism!

    • Det finns ett inbyggt problem i alla biståndsorganisationer. På samma sätt som alla bidrag utan motprestation förgör de mottagaren och skapar korruption ända upp i toppen på administrationen.

     Hjälp till självhjälp är det enda som fungerar.

  • Det började med Axel Hägerström och Nihilismen för mycket länge sedan i detta hemska land. Nazismen fick sin seger här. Men 1000-åriga riket kan de bara drömma om.

 58. OT: här tänkte man direkt att det måste vara en utlänning och mycket riktigt det var det oxå …. MEN man skriver att han är från Spanien …. i vanliga fall skriver man ju inte ut nationalitet …. undrar om man gjort det om personen varit från ett MENA land !?

  Läkare slängde patientjournaler på Lidl.

  Den nyanställde läkaren, som rekryterats till vårdcentralen från Spanien, hade skrivit ut handlingarna för att kunna läsa på i lugn och ro eftersom denne hade lite svårt med svenskan.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/J1BQkP/kvinna-skrev-om-valdtakt–falls-for-fortal

 59. Så MUCF ska fortsätta dela ut miljoner av skattebetalarnas pengar till islamister, extremister och annan samhällsstörtande verksamhet……sossarna får Pol Pot, Idi Amin, stalin och hitler att verka som rena dagisleken….

 60. Att få oliktänkande tystade handlar mer om att sabotera det demokratiska samtalet än något annat.
  Det ska bli intressant och se vilka, om några sociala nätverk kan försvara sig mot dessa sabotageförsök.
  Tekniken som används liknar ddos eller spam-attacker.

 61. Samnytt borde vara given mottagare av statsbidrag, eftersom bidraget ska ”stödja individer eller grupper som är opinionsbildare” och man ”i sin verksamhet respekterar demokratins ideer”. Klockrent, bara att tala om var de ska sätta in pengarna.

 62. Kan ingen lyfta ut kärringen Blä Bunke ur regeringsbyggnaden.
  Hon är en fullständig katastrof Ja en direkt samhällsfara med risk för rikets säkerhet.

 63. Finns det inga bidrag att söka för de som vill säkra demokratins varande i Sverige?

  Sorry för lite OffTopic
  Hörde Busch Thor säga att de vill nå nya väljare med hjälp av pajasen SkaraBert som gjort stora pengar på asylanter, och vi har fått betala.
  Ett tipp till KD är att gå igenom sitt partiprogram och efter det stärka den kristna värdegrunden, eller att rent av skapa en kristen värdegrund. För det är väl avsaknaden av Svensk kristendom som gör att Svenska kristna röstar på andra partier….
  Om första tipset följs så bör andra tipset vara att inte efter valet återgå till tidigare agenda och blåsa väljarna…

  KD kan också förlora en del väljare som gillar SD, för dessa gillar inte SkaraBerts import av våldsasylanter. Finns inga andra kinder att vända till för de som tror på islam och som föraktar Kristna.

  Det är bara SD som inte ändrar sig för att lura till sig röster, de får dem för att de inte ändrar och de står för sina åsikter samt att de inte återanvänder politiker som sossarna gör och dessutom höjer deras löner…

 64. Sverige har inte varit en fungerande demokrati i många år nu.
  Det har Sveriges journalistkår med sin massiva, 100% tvångsfinansierade, SVT/SR koncern tillsammans med, till stor del tvångsfinansierade, tidningar sett till.

   • Socialism?

    Tror du inte kinesiska socialisterne ælskar sitt land?

    Tror du, de vill ta in demokartiførstørande muslimer?

    Tror du rysserna = socialisterna (?) vill ta in muslimer?

    Detta ær unikt før sjuka Sverige!

    De HATAR sitt eget land!

    Dærfør, att de hatar sig sjælva..

    Och det ær jo klart.. før de ær så fega och illojala!

 65. Framtidens sociala nätverk kommer existera på block-kedjan. Där kommer de vara 100% resistenta mot alla former av censur. Svenska staten kommer inte lyckas i längden.

 66. Media och regimen kommer se till att kväsa all opposition, med sina fotsoldater kommer de uppsöka alla med avvikande åsikter

 67. ….men fria fantasier, myter, hitta-på-nyheter, spekulationer, skvaller och allt sånt som vänsterextremister och svenskfientliga men islamvänliga sysslar med, så blir de godkända för bidrag pga av sin tolkning av våra mänskliga friheter……..

 68. Mycket av nuvarande agerande var mycket vanligt i diktaturers ökade kontroll över medborgarnas liv i totaliära stater, såsom Kina och Sovjetunionen,

  Dessa länder kritiserades av Sverige förr i tiden då det fria ordet var hotat, numera agerar Sverige på samma sätt som Sverige själv hade kritiserat tidigare igenom modern svensk utrikespolitik, numera sitter kritiker löst och kan fängslas med hjälp av gummiparagrafer och hot att fostra befolkningen.

 69. Verkligheten utanför dörren är hot och hat. Allt är haaaaat när det gäller KRITIK mot den rådande ordningen.

  Själva kan de hata så mycket de vill i statligt finansierad media. De förstör folks karriärer, hänger ut folk, tystar, hotar och ljuger. Här har vi vad Sverige har röstat för, kommunism-light aka. socailism är väl underbar?

 70. De jobbar verkligen på högvarv med att få fram lagar som legaliserar jakten och fängslandet av det Svenska folket. Nu snart nog inget som Svenskarna får lov att göra utan att bli dömda i domstol till skillnad från de som kommit in i landet olagligt. Deras högsta önskan verkar vara ett folkligt uppror så de får sätta in militär mot Svenskarna så att utbytet får lite bättre fart. Måste säga att om jag inte gillade politieker innan så hatar jag dem numera

  • fängsla folket har dom redan gjort ingen vågar öppna käften längre så psysiskt är vi redan fängslade den fysiska återstår nu?

 71. Snälla Svenskar, släng ut MP ur riksdagen för gott. De har ensamma skadat Sverige mer än Sossar och Moderater tillsammans sedan 2011. De måste bort från allt inflytande 2018, annars kommer det inte ens finnas några rester kvar att rädda av detta land.

 72. ”Hot och hat mot det demokratiska samhället ”
  Är verkligen enskilda personer som skriver starkt samhällskritiskt, dvs ”hatiskt” på bloggar och Facebbok ett hot mot hela samhället? Är samhället så svagt att det inte tål skarp kritik?
  Hot mot ”det demokratiska samhället” kan jag bara uppfatta som planerade terrorattacker, revolutions- och statskupp-planer och då borde ju fr.a. radikala muslimer och vänstern ligga illa till.
  Med ”demokratiska samhället” måtte här menas den politiska adelns och PK-maffians ockuperade del av samhället och det är det som ska skyddas från den ”farliga” allmogens ”hot”, ”hat” och självständiga tänkande.

  • Det var ju värre än så. Hot mot det demokratiska ’samtalet’, var det ju frågan om. Dvs allt som inte är en opposition som gått med i decemberöverenskommelsen antagligen?

  • Fel.

   Ryssarna ælskade altid sitt land.

   Sverige 1.0.

   Unikt i værldshistorien.

   Det mest ynckliga, usla, sjælvdestruernade, demokratførtryckande regimet som någonsin har skådats i væstværlden.

  • Testa att åk till Ryssland och skicka ut hot om att du skall mörda/våldta höga politiker. Det lär inte dröja länge innan du är fängslad.

  • Visst är den demokratisk. Rakhmat Akilov har ju just förklarat principen i rätten. Alla oliktänkande skall bort, då återstår samstämmighet, vilket betyder demokrati och är demokratiskt. Demokrati betyder ju just enligt honom att de som inte tänker ”rätt” skall tystas. Kritiker skall bort, då uppnår man demokrati.

 73. Definiera ”hot och hat”.

  För övrigt är det just myndigheter och djupa staten som kommer sabotera för SD om de får regeringsställning

 74. Nämen vad trevligt ,då kanske jag återigen kan delta i det ”demokratiska samtalet” på vissa PK mediers Facebook sidor och att svartlistningen/blockeringen av mina inlägg upphör.

 75. Hat och Hot är ju något som Sverige och dess medborgare utsatts för dagligen… lyssna med polisen i Uppsala, Stockholm, Göteborg och Malmö. Ska de censurera bort polisen också?

 76. Det är ju uppenbart att en Minister blivit totalt Malplacerad
  i o m att det etniska i Befolkningen inte dras fram i ljuset som dess ledare av detta Land i alla avseenden…!

  Sverige åt Svensken FÖRST är ett Motto som Vi skall värna Om och se till att placeringarna av Ministrar i Riksdag och Regeringar efterföljer Majoritetens bestämmelse och inte avviker för att Störa ordningen och redan…

  Några månader kvar till VALET sen är ordningen återställd.

  Dessa mardrömsår med Noll Koll på Terrorister och Metoo förbrytarna samt Bidrag till Islamistiska föreningar o religösa skolor i Staten är otroligt dålig koll som KRÄVER rätt hen på rätt plats….

  Värre kan det inte bli, bara bättre på Siktefter Valet…!

 77. God natt Sverige! Jag fattar ingenting men det blir säkert bra!
  Låt de som förstår bättre reda ut begreppen. Vad säger Sverigevännerna, håll tyst så blir det säkert bra? Om någon opponerar sig så är jag med oppositionen, annars låtar jag diktaturen ta över, det blir säker bäst så!

 78. Om det görs på rätt sätt är det bra att vi tar tag i alla hot som förekommer på sociala medier. Det kan inte vara roligt som ung tjej att få hot om våldtäkt.

  • Enligt artikeln kommer det inte att gälla för hot och hat mot enskilda personer utan ”hat och hot mot det demokratiska samtalet”.

  • Det är nog betydligt vanligare med allvarliga sådana hot i det vanliga samhället. Tråkigt nog verkar våra domstolar inte så intresserade av att beivra sådant på ett långsiktigt verkningsfullt sätt

 79. Lite OT men passar bra i samanhanget …. fantastisk musik och otrolig video

  Så rättning i leden … luta er tillbaka … och låter påverkas !!!

  Kosmischer Läufer – Flucht aus dem Tal der Ahnungslosen

  A disciple of the Kosmische Muzik of the likes of Kraftwerk, Can and Neu! that was drifting across the Wall from the West, Martin’s idea of using the motorik, hypnotic beat of krautrock in the training of athletes was taken and exploited by the DDR’s Olympic Committee.

  https://www.youtube.com/watch?v=rzpnSwqSppw

 80. När muslimer hotar att våldta tjejer blir många upprörda på Samnytt. Men är man vill förebygga hot kallar man det censur/diktatur osv.

  • Hot på nätet kan man skita i. Dom som hotar folk som gör sitt jobb eller förbipasserande på gatan, i T-banan, på skolan etc är mer verkliga hot. Eller rent av tömmer ett magasin från en Ak eller kastar handgranater mot huset där någon dom inte gillar bor. Den sortens hot bemöter regimen Löfven bara med tomma ord och under lång tid den mest ifrågasatte och mördarmedkännande rikspolischef det här landet nånsin haft

  • När regeringen säger att 1: muslimer har haft det jobbigt, man måste förstå att tar tid att bli svensk och inte våldta alla tjejer man ser 2: det är svenska män som våldtar mest 3: vadå, det har ju minskat! 4: det är i så fall alltid tjejernas fel, och du kanske har vissa invändningar mot detta (vad vet jag) vart vänder du dig då? Springer ut på torget och vrålar? Tyvärr är det bara fjorton muslimer och en tiggare som hör dig. Välkommen i gänget.

 81. Om det ska handla om att skydda det demokratiska samtalet mot hat och hot borde SD och Samhällsnytt kunna få en stor del av pengarna, men de kommer såklart att nekas för att de inte anses respektera jämställdhet och förbud mot diskriminering av illegala invandrare.

 82. ’Förordningen träder i kraft den 1 mars’. Måste då säga att det gick jäkla fort, från förslag till beslut. Märkligt vad nya lagar träder i kraft väldigt fort.
  Jag hoppas att när SD vinner, så gör de likadant: nya förslag till klubbat och klart!

 83. Der 1 Mai 1989 im Fernsehen der DDR
  https://www.youtube.com/watch?v=hS5w6cVypik

  Propaganda does not want to enlighten and inform, but manipulate. Propaganda also appeals to the emotional budget of people and not to their minds. Also the
  May celebrations of the GDR and the ”brother states” were for decades a mixture of folk festival, military show and self-presentation of the powerful.

  With the GDR television broadcast on May 1, 1989, a remarkable document of political propaganda has been preserved. About half a year after this national holiday, the Berlin Wall fell and in the following year the GDR did not exist anymore. The GDR was democratically legitimized by the Federal Republic of Germany on October 3, 1990.

 84. Är det bättre i Sverige ? Sverige har blivit en förtryckarstat där pensionärer sorteras bort på akuten och de svagaste står utan hjälp. Man offrar de som har slitit ont för att man ska få glassa under kristallkronorna i Bryssel. EU är mer av en förtryckarorganisation än Ungern som stat.

  • Stefan Löfven är på väg till USA för att bl.a. snacka ”innovationer”. Utan att blinka säger han faktiskt så. Vad i hela friden har han att komma med?

 85. Det BÄSTA jag har läst idag är att företaget SKATTEBETALAREN har en Ombudsman som kallas
  STÖRNINGS ombudsmannen el va de STRUL m kolla..

  Ober vilket har han/dom ifrågasatt hur TEATERCHEFEN som i höstas Sa Upp Sej SJÄVMANT i o m Metoo kan Kvittera ut Ca 150 000 i mån + andra Avg TOT 200 000:- månaden av våra Skattekronor FORTFARANDE trots Egen Uppsägning..

  Svar har ännu inte getts och dom/vi väntar på det från ANSVARIG…börjar lukta riktigt illa….!

 86. Flera har norerat att den här utvecklingen i sann DDR-anda i stor utstäckning drivs av kvinnor. Det hade man inte väntar sig. Eller?

 87. Det mest skrämmande i allt detta är den totala bristen på konkretion! Man dillar om att förebygga ”hat och hot” mot det ”demokratiska samtalet”. Jaså? Och vem bestämmer vad som anses vara ”hat och hot”? Och vem definierar vad som menas med det ”demokratiska samtalet”?

  När staten börjar svänga sig med gummiparagrafer då anar man repressionens intåg, d v s den fullständiga motsatsen till det ”demokratiska samtalet”!

  Den unkna stanken av Sovjet och DDR sticker alltmer i näsan.
  Something is really rotten in the state of Sweden.

 88. My condolences to the tragic death of free speech in Sweden.
  How low can a state sink to control its inhabitants and still be called democratic?

 89. OT:

  SENTIO:

  Mätningen är utförd med webbpanel mellan 9 och 14 februari. Totalt har 1002 personer intervjuats varav 691 uppgett partipreferenser.

  Moderaterna 21,0 (19,9)
  “Liberalerna” 4,4 (3,6)
  Centerpartiet 10,8 (8,6)
  Kristdemokraterna 2,2 (2,9)
  Socialdemokraterna 24,6 (27,0)
  Vänsterpartiet 9,0 (7,1)
  Miljöpartiet 3,3 (3,8)
  Sverigedemokraterna 21,9 (22,2)
  Fi 1,8 (2,7)
  Piratpartiet 0,2 (0,9)
  Medborgerlig samling 0,5 (0,7)

  https://nyheteridag.se/statsvetare-moderaternas-okning-har-bromsats-upp-sentio-februari-ar-har/

 90. Hot och hat mot den svenska demokratin. Snälla nån demokratin försvann när Sveriges politiker bestämde sig för att vara en federation. Vi kan inte lnte längre bestämma över vårt eget land. För EU styr över våra huvuden. Och ni kan inte välja dess politiker. Jag bävar över framtiden. Den personliga påverkan över politiken visade det sig när moderaterna överlämnade makten till sossarna. Det betyder att du som väljer har ingen som helst inflytande. Makten ska utgå från folket. I helvete heller. Makten bestämmer själva. Svenska folket är totalt körda.

  • Vi trodde att EU kunde vaska fram klokare och dugligare ledare ur den större befolkningsbasen. Nu har vi ledarfyllot Juncker (anställd tjänsteman) medan den demokratiskt valde presidenten Donald Tusk är helt osynlig. Demokrati, någon?

 91. En slapp groda i en saga träffade en handlingskraftig jätte. ”-Varför slösar du bort min tid, lill-groda?” undrade jätten. ”-När jag inte gömmer mig hemma så flyr jag iväg till olika platser. Så håller jag på. Ingen ifrågasätter det heller” mumlade sagans groda..

 92. Ett radikalt grepp för att slippa hela denna ”politiker-korruption” är att lägga ner all politisk styrning! Låt tjänstemän med kunskap, visioner och kompetens ta över, sämre kan det i vart fall inte bli!!

   • Finnes inga politiker så finnes inga politiskt tillsatta tjänstemän!! Utan urval efter kompetens! Vi skulle även slippa alla misslyckade politikers karriär till GD eller landshövdingar, både här och var!????

 93. Jaha, och vad är alltså det ”demokratiska samtalet”? Ska det betraktas som begränsat till åsikter som omfattas av den nuvarande regeringen? Det finns en självmotsättning här som inte borde kunna ignoreras av någon.

  • Har du inte hört Stefan Löfven: ”JAG vill inte, JAG anser inte, JAG har beslutat, bestämt, fastställt… man sitter med ansiktet i händerna i tio minuter efteråt…

 94. Jag ska prata så mycket skit i framtiden.särskilt om svetsaren Fridolimbögem o jagärhär ju närmare valet vi kommer,kommer sitta med chipspåsen framåt valdagen o njuta av när svetsarm o Fridolimbögem står i TV o förklarar sig.

 95. Det går inte att bo längre tider i Sverige. Inte med deras politik. Om man inte super ihjäl sig, så blir man avtrubbad av psykofarmaka och totalt impotent och yrar runt som en zombie. Därför finns det bara en sak att göra för att slippa dö i förtid. Jobba eller sova.

  • Kallas indoktrinering. En påföljd av propaganda, som uppfanns och utvecklades till fulländning av Tredje Rikets Josef Goebbels. Tredje Riket var även de en socialistregim. Arvet, kunskapen och skickligheten lever vidare.

   • Uppfanns av goebbels, haha nej nej. Vi har skrivna propaganda texter skrivna av självaste julius ceasar i syfte att vinna över folket och lura in folket i en diktatur.

 96. Vill bara ge ett tips, lägg alltid 5 sekunder på att kika de annonser som dyker upp lite varstans på alternativa medier.
  Behöver ni en vara eller tjänst av sådant slsg inom snar framtid så skriv ner företaget så att ni kan välja rätt när ni ska spendera era pengar.

  /Antife

 97. Bara början det blir en statlig/överstatlig myndighet inom kort och givetvis så påstår de att denna censur är för demokrati vilket övertygar kretin och pleti. För de som inte lever i en PK-bubbla visar det klart att en röst på 7-klövern är en röst emot demokrati och ett fritt samhälle.
  Helt oansvarigt att rösta 7-klöver.

   • Sossarnas politiska och ideoiogiska dödskamp… I land efter land i Europa så sopas de bort. Ett pressat och skadat djur kan bli farligt.

    • Vi får väl hoppas på det. Sovjet socialismen föll sönder, Kina avskaffade socialismen själva, och se vad bra det går. Alla EU stater har dumpat socialismen, i Sverige är den död, men vägrar bara lägga sig. Vi behöver ge dom lite hjälp.

  • Ja allt de säger sig vilja motverka står de själva för och allt de påstår sig vilja uppmuntra vill de egentligen förstöra. Orwellskt precis som i boken 1984 där ”Sanningsministeriet” förstörde nyheter för att stödja nya lögner och ”Kärleksministeriet” torterade folk.

 98. Jaha….Hm…..
  Demokratin och yttrandefrihet funkade i Sverige, en gång i tiden… Snart ett minne blott.

  Välkomen till det nya Sverige.

  – Den humanitära, solidariska och mångkulturella stormakten.

  – Felöversatta, värdegrunden ”allas lika värde” styr den politiska debatten och formar åsiktskorridoren, där man icke får ifrågasätta regeringens beslut.

  – Jämställdhet.
  Här är också världens första feministiska regering, som icke lägger vikt på varken kunskap, kompetens eller relevans, utan här ska de vara lika många kvinnor och män inom alla områden. Du behöver förövrigt inte heller anse dig vara kvinna eller man, du kan vara precis vilket ”kön” du vill..

  – Yttrandefrihet och allemansrätten, gäller alla, så länge du inte har kritik mot regeringen eller deras politik.

  Och slutligen, alla som kommer till sverige, är svenskar….
  Dock, finns inte etniska svenskar, men ändå. punkt slut.

  Välkommen!

 99. Att tysta vanliga fritt tänkande människor går jäääkligt snabbt i beslutsfattningen .
  Att ta åtgärder för att dämpa kriminaliteten och annat skadligt för folket går däremot inte alls ! !

  Satans jävlar vilken äcklig regering vi har nu ! ! !

 100. Fjantiga människor som fjantar sig.
  Det är trist att hederliga skattebetalare ska tvingas försörja denna moraliska och intellektuella bottensats.

  • Ja, men i en demokrati måste man väl på något sätt kunna välja bort att finansiera ren och kompakt dumhet! Vad har vi annars demokratin till?

 101. Tycker ni tex det skall vara OK att hota anställda på Samnytt? Tex gräva upp information var dom/deras barn bor och sen hota att döda dom om dom inte slutar på Samnytt?

  Jag skulle tycka det var ett rejält hot mot demokratin då det finns risk att några skribenter inte skulle våga jobba kvar.

 102. Har inte eu fixat nåt derektiv mot näthat och fake news….räcker inte det…eller är det så att 7k vill ta spets mot det fria ordet och visa hur det ska vara för övriga eu att följa…????????????

 103. Samtidigt som sossarna låtsas slåss mot falska nyheter, organiserar man egna nätverk som använder sig av maffialiknande metoder, för att tysta kritiker av förd politik.

  Att 7ans partier är positiva till den grundlagsändring av censurerande karatär som föreslagits, visar att DÖ-andan lever kvar och att SD är det enda oppositionspartiet.

  Moderaterna samarbetar med sossarna och skatterna blir allt högre.

 104. Lite annat. Jag har svårt att förstå attTrump vill träffa Löfven så mycket skit som svenska politiker o journalister har sagt om Trump. Och jag har svårt att förstå att Löfven åker och har möte med en person som har så kallat svartmålat Sverige. Vore jag Trump så tackade jag nej. Det ser jag som normalt.

 105. Ann Heberlein sammanfattar svenskarnas kommande öde i några få meningar.

  Varje kultur behöver individer som går mot strömmen, som provocerar och som envist ställer frågan ifall allt egentligen är på ett helt annat sätt. En kultur bestående av ryggradslösa flockdjur och nickedockor är dömd att gå under.
  https://ledarsidorna.se/2018/02/makten-over-kulturen/

  Den nya samhällsklass som består av yrkespolitiker, där tronföljden går i arv, vill se medborgare som arbetar tills de dör och som håller käften. Sveriges gradvisa förfall är ledsamt att skåda.

   • Evolutionen har sett till att de människor som värnar om flocken överlever och skaffar barn i högre grad. Kvinnor är bättre än män på att hantera sociala situationer och relaterade ämnen.

    Ann Heberlein pratar om ”ryggradslösa flockdjur och nickedockor”, vilket är något helt annat.

    Huruvida flockens beteende på Samhällsnytt är konstruktivt eller inte är en annan fråga.

    Just nu lever vi i en konstig tid, där de människor som inte ens klarar av att försörja sig själva, är de som skaffar mest barn.

    • Det är inget konstigt alls. De är andligen mycket starkare än vi och därmed har de betydligt starkare sammanhållning.

     • Med rätt sorts folkvalda ledare är svenskarna är både starka och duktiga. PK-politiker använder samhällets resurser till att trycka ned svenskarna.

      Sverige behöver direktdemokrati av schweizisk modell för att överleva. Den representativa demokratin slutade fungera då Reinfeldts brist på moral blev en norm i Riksdagen.

     • Absolut. Med rätt ledare är vilket folk som helst dugligt och direktdemokrati är det som demokrati. Representativ demokrati är bästa fall ett slags majoritetens diktatur. En (ut)vald grupp styr massan och beslutar över huvudet på folk. ”Valet”
      tillhör kategorin bröd och skådespel. Det största hindret att uppnå riktig demokrati är det svenska folkets håglöshet, andefattighet och perversa materialism.

   • Själv tycker jag att det bara är roligt när folk som tycker annorlunda än flertalet här inne skriver något. Det är dock sällan det är någon annan än ett troll som bara vill provocera fram just hat och hot. Min känsla av ”jag är här” tramset på Facebook exempelvis är att dom med en överlägsen, sarkastiskt och hånande attityd ger sig på folk i grupp och skapar därmed hat emot dom själva. Väldigt kontraproduktivt.. Men jag är övertygad om att antisociala medier snart är ett minne blott.

    • Om någon skriver något som jag tycker är dumt brukar jag påpeka det. Hyllas Putinregimen så skriver jag att det är ett maffiastyre för det är min fasta övertygelse. Men då blir det ett jäkla liv om att jag är kommunist eller något ännu värre. Flocken sluter sig i sin hyllning till Putin.

     • Men tycker du inte att den ”flocken” ska få utrycka sina åsikter? Vill du ha samma censur och maffiastyre i Sverige?
      Min åsikt är att vi redan har det.

     • Fast nu var det väl Heberleins tal om ”flockdjur” som frågan gäller. Heberlein beskriver flockdjur som ryggradslösa nickedockor.

     • Du får fråga Heberlein vad hon egentligen menar. Hon skrev ”ryggradslösa flockdjur och nickedockor”. Hon skrev inte att flockdjur är ryggradslösa.

     • Men använder man uttrycket ”flockdjur” så är det ju rätt uppenbart att det inte är något beröm precis.

     • Touché! Jag bara väntade på det.

      Fast jag ser inte alla konforma kommentarer här som skrivna av några lejon precis. Släng ut en artikel som ett köttben och kören nappar direkt och svarar lydigt i samstämmig beundran av artikelförfattaren. (Utom för John Gustavsson förstås).

      Det gäller alltså att vara ett flockdjur av den rätta sorten.

      Men jag vill inte gå i flock överhuvud taget.

     • Vi lägger mycket tid på att försöka förändra andra människor, men vi klarar sällan av att ens förändra oss själva.

      Vi lär tvingas fortsätta att leva med vissa destruktiva flockbeteenden.

     • ”Varje kultur behöver individer som går mot strömmen, som provocerar och som envist ställer frågan ifall allt egentligen är på ett helt annat sätt”. (Ann Heberlein)

      Visst är det bra!

      Exempel: Putinregimen ÄR ett maffiastyre.

     • Men det är skillnad på att vara en social varelse och att vara ett flockdjur. Jag ser hur vallhunden driver ihop flocken som virrar fram och tillbaka på ängen som de får de är.

      Jag vägrar att gå i flock. JAg gillar det inte. Jag gillar inte heller massmöten som så många gör. Massans psykologi är läskig!

 106. Kim Jong Il har kallats in som rådgivare åt feministiska regeringen o ställer därmed sin spetskompetens till förfogande . Även Arnstad är inbjuden då som expertrådgivare. (obekräftad källa)

 107. Här man en gång blivit indoktrinerad i ”unga örnar” med exemelvis mutresor till alperna som min kära får blivit på 60-talet är man immun. Man tänker fakta men reagerar med regimen som mutat dem.
  Min kära far kommer trots han avskyr samhället nu ändå att slentrianrösta på samma regim förmodligen.

 108. Läser namnen: Elisabet Modee kansliråd på Kulturdepartementet, departementsekreteraren Johanna Granfors och organisationen #jagärhärs föreståndare Mina Dennert och konstaterar att alltid överallt och hela tiden alla dessa kärringar och batikhäxor som tagit över positioner och makt. Vi ser vart detta leder.

 109. Brukar inte Sverige ge kritik till länder som försöker styra medierna men det är ju dom nu gäller det kamrat Löfven. Är han inte lite lik stalin?

  • Där satt den…låt oss kalla SM för kamrat Löfven och Nacka- Magda för kamrat Andersson. Ylva däremot får vi kalla Lögnar-Ylva för vem vill va kamrat med henne??

  • Skattefinansierade Olof Palme Internationella Center ca 150 milj/år har till uppgift att sprida sossepolitik över världen. Ett rent propagandaministerium.
   Oerhört att även Reinfeldtregimen fortsatte pengarullningen till (S).

 110. Vi vet ju av historia att oppositionen i kommunistiska länder tystas och dess ledare fängslas. Allt hopp om politisk framtid är över för alla dissidenter i dessa länder med diktaturstyre inte bara i fångenskap utan också i frihet. Enda chansen att bli en människa igen är att flytta utomlands och söka asyl. Sverige är på samma väg för alla dem som är politiskt aktiva i oppositionen och konsekvenserna kommer bli ett faktum efter nästa val om Löfven (S) är tillbaka i styret som statsminister.

 111. Detta e fan inte demokrati!

  Med likhet så måste en statistik föras dvs lika mycke pengar fördelas till alla sidor.
  Men va fan e vitsen å betala folk för random dyng spridning?

  Ne nå fan e detta rena rama jävla stasi metoder å int ane

 112. DDR light.
  Passa dig Löfven det är så här censuren smyger sig in…se upp Alliansen !!

  Detta är mycket sjukt…dels censurera motståndare (under hat-paraplyet) dels censurera ”fake news” och sedan inrätta egen trollfabrik.
  Dessutom angripa M och Kristersson genom att ”gå till botten med missförhållandena på Karolinska” och därmed koppla Kristersson till skandalen helt i stil med James Carville Clintons avskyvärda kampanjgeneral. Nacka Magda har ju mycket riktigt lärt sig konsten hos Clintons……. Löfven regeringen är på farliga villospår.

 113. ”Staten” dvs nuvarande regeringen löser alla problem MED PENGAR. – De försöker glömma huvudproblemen, nämligen att PROBLEMEN finns kvar även när PENGARNA TAR SLUT.

 114. Tycker du inte som oss så anställer vi folk som ska övertala dig.
  Va fan blev av våran rätt att säga va i helvete vi tycker om denna jävla förbannade skitregering som leker med folket?

  • Detta är DDR- liknande. Odemokratiskt! Vi ska inte längre få ha egna åsikter, yttrandefriheten inskränks ännu mer. Fruktansvärt! Måste bli ett stopp på det här så snabbt som möjligt.

 115. Detta är normalt sossebeteende.

  Under decennier har man betalt ”kulturpersonligheter” med ”rätt” politisk inriktning, man ger bidrag till ”journalister” som hejar på vänstern, man ger bidrag till ”forskning” som like Sarneckis ”forskning” drar slutsatser som passar politiken, man rekryterar tjänstemän utifrån deras politiska preferenser.

  Nu ser man till att maffialiknande grupperingar på sociala medier får resurser att kväva allt liv.

 116. Om alla fritänkare flyttar till fria nätverk har de till slut bara sig själv att anmäla och tysta. Har inte facebook och twitter haft sina glansdagar nu?

    • Man slår mot tillgången på information. Utan information är det ingen större mening med nätverk. Grundlagsändringen har stöd av 7ans partiledare, men de har inte stöd av sina medlemmar.

     De tvångsmedel som staten kan sätta in mot journalister är

     Kunna avlyssna den misstänkte journalistens telefon
     Kunna avlyssna den misstänkte journalistens datatrafik
     Kunna placera en trojan den misstänkte journalistens arbetsredskap
     Kunna sätta upp dolda kameror i fordon, bostad och kontor som misstänkte journalisten förfogar över
     Kunna sätta upp dolda mikrofoner fordon, bostad och kontor som misstänkte journalisten förfogar över
     Dessa tvångsmedel kommer vara tillgängliga för åklagare och polis redan vid misstanke om att den enskilde journalisten arbetar på en artikel som bara kanske ska publiceras. Att det kan finnas en misstanke räcker.

     https://ledarsidorna.se/2018/02/good-night-and-good-luck/

 117. Klassiskt kinesiskt recept: låt offret betala för kulan.
  Löfven är antingen stendum eller helt oblyg – detta skulle inte ens Putin våga göra.

 118. OT: Skönt att Eliasson inte behöver bygga MSB från grunden..mygel och korruptionen finns tydligen redan i väggarna.
  Rätt man på rätt plats.

 119. ’Jämställdhet’ och ’förbud mot diskriminering’ är inte demokratiska idéer.

  Demokrati betyder folkstyre och inget annat. Kulturmarxisternas definition på demokrati är som allt annat de sysslar med bara ett medel för att kunna förstöra västvärlden.

 120. Nu kommer alltså en ny förordning som kan läggas till den långa lista av förordningar från regeringen om statsstöd till olika organisationer som redan finns.

  INTE ETT ÖRE till dylika slemma organisationer!

  Den här typen av aktiviteter ska bekostas av civilsamhället självt. Det är det som gör det till ett civilsamhälle.

  Många miljoner delas ut i statsstöd (av våra skattepengar) till följande ändamål:

  – Hälsofrämjande insatser riktade till romer
  – Insatser för unga som varken arbetar eller studerar
  – Lokala resurscenter
  – Mot rasism och intolerans
  – Möten mellan unga och beslutsfattare
  – Strategiska partnerskap
  – Studier om det civila samhallet
  – Ungas organisering
  – V-olontärtjänst, ungdomsutbyten och kompetensutveckling
  – Värna demokratin mot våldsbejakande extremism

  Organisationer som har fått bidrag. (Det finns flera hundra ytterligare….)

  ABF Stockholm
  Albanska Föreningars Union i Sverige
  Albanska riksförbundet Iliria
  Etniska organisationer 2018
  Antidiskrimineringsbyrån Helsingborg
  Antidiskrimineringsbyrån Sydost
  Assyriska Riksförbundet i Sverige
  Azerbajdzjanska Riksförbundet i Sverge
  BANGLADESH RIKSFÖRBUND I SVERIGE
  Bolivianska Riksförbundet
  Statsbidrag för projekt som syftar till ökat valdeltagande
  Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund i Sverige
  Bosniskhercegovinsk-Svenska kvinnoförbundet i Sverige
  Brottsförebyggande Centrum i Värmland
  Antidiskrimineringsverksamheten i Värmland
  Byrån mot diskriminering i Östergötland
  Diskrimineringsbyrån Humanitas
  Djibouti Kvinnor Riksförbund
  EKHO
  Organisationsbidrag för hbtq-organisationer
  Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning
  För ökat valdeltagande i Rågsved
  Eritreanska Riksförbundet i Sverige
  F.A.P.S. Portugisiska Riksförbundet
  FAIS-IR
  Finlandssvenskarnas riksförbund i Sverige
  Förbundet för utveckling och integration (FUI)
  Gambiska Riksförbundet
  Grekiska Riksförbundet
  Göteborgs rättighetscenter – mot diskriminering
  Göteborgs rättighetscenter mot diskriminering
  HBTs Sverige
  Homo-, bi- och transliberaler
  Immigranternas centralförbund
  Integrationsforum mot rasism
  Antidiskrimineringsbyrån Trollhättan
  Internationella Kvinnoförbundet
  Irakiska Riksförbundet i Sverige, IRS
  Iranska flyktingars riksförbund (IFRS)
  Iranska Riksförbundet i Sverige
  Kinesiska Riksförbundet i Sverige
  Kroatiska riksförbundet
  Kurdiska Federationen Paraply (KFP)
  Kurdiska Riksförbundet
  Lesbisk Makt
  Organisationsbidrag för hbtq-organisationer 2018

 121. Som sagt; den här valrörelsen kommer att bli det jävligaste vi varit med om i ett demokratiskt land. Vi måste rdan nu vädja om utländska objektiva valobservatörer. 7-klövern skyr inga medel snart

 122. Små steg,i en skrämmande riktning,där sansad,välformulerad kritik sedan en tid konsekvent är stämplad som ” hat ”
  Dit har vi kommit. Vad ska följa ?

 123. Är det detta som är feminism? Jag har en känsla av att det är kvinnor som håller på med sånt här. – Ett nyp i rumpan på krogen eller en felaktig åsikt på twitter är inget man klarar av att hantera själv – det är ett fall för regeringen och tom Europadomstolen. – De kräver så mycket och stjäl så mycket resurser. När folk ligger med cancer på avdelningarna så är DERAS kränkthet viktigare och skall ha större resurser. Det tycks vara en livsstil. Feministerna i Sverige bevisar själva oavbrutet att de bara är en pain in the ass som inte klarar någonting och likt 3 åringar ständigt pockar på uppmärksamhet och krav. Annars skriker dom. – Något resultat och egna initativ på egen bekostnad ser man aldrig. De är som betongklossar i politiken. Feminister bevisar oavbrutet att de inte duger till ett jävla skit någonstans. I bästa fall nannar de afghanska dvärgar till sömns och tvättar deras kalsonger så man slipper se dem. Inte för afghanernas skull, utan för sin egen sexualitet och sina egna modersinstinkter och skendräktighet. Egocentriker. Bara en idiot tror att världen blir bättre om feminismen får härja fritt. De bevisar oavbrutet att de är känslostyrda och inte klarar av någonting själva. Samtidigt skriker de att de kan. – För fan, det är bara att öppna en bilverkstad eller en byggfirma. Det är INGET som hindrar dem.

  • Men att använda vara skatter, att ge till föreningar som skall motverka fria ordet. Och det anser regeringven och kultur minister att det är ok?
   Skrämmande !!!

 124. Jag ser stora likheter i min kristallkula när svenskarna står framför stridsvagnarna vid stockholms Central med rosor i händerna och försöker stoppa diktaturen och våldet mot den egna befolkningen.

  Ja, likheterna är nog slående med protesterna vid himmelska fridens torg i Peking /Bejing.

  Kristallkula var det ja !!!!!

  • Pøvde å bli medlem så jeg kunne dra å høre på Jimmie Åkesson når han kommer hit til Ljungby men jeg har norskt personnr og fikk ikke bli medlem og kan ikke dra å høre på han ????Men jeg får stå og flagge og hurre på utsiden ???? Ravn Figenschou.

 125. Ja ytringsfriheten er tydeligvis en trussel mot demokratiet . Alt som ikke stemmer med den sosialistiske og anarkistiske tankegang er en trussel . Vi får prates om noen år så får vi se hvem sin politikk som raserte Sverige . Det kommer til å bli pinlig for visse mennesker som går over i historien som de som var med på å styrte Europa . Dere vil bli husket .Ravn Figenschou.

 126. Det absolut viktigaste efter VALET är att analysera VÄLJARENs Etnicitet per PARTI…

  VARFÖR jo för att Majoriteten i Landet skall representeras och även Styra Landet…

  Några Partier framförallt ett som förlorat greppet OM den Etniske Svensken och därför använt deras Likvida medel
  d v s Skattekronor till att Ta Emot och Försörja Nya Väljare
  Från Främmande Länder gm Bidrag skall defenitivt INTE kunna STYRA Landet SVÄRIGÄ ihop med dessa Nya Väljare

  Att Agera som Förlorare gentemot Svensken och driva sin Politik för sina Invällare gm att Höja diverse Bidrag ihop med sina Stödpartier för att Vinna Makt därigenom och som den Svenske Skattebetalare får Bekosta, skall defenitivt INTE kunna leda till att TA MAKTEN i Sverige, just inom det området skall DEMOKATRIN INTE få råda…

  Till ovan behövs JURIDISK kompetens och förmodligen ett EU domstolsbeslut som vore lämpligt för er i SD att ta fram snabbt gm att låta Era representater där gör grovjobbet efter behandling här..

  Vi kan INTE skall INTE ha Ledare för Landet SVÄRIGÄ som
  Spelar Humanister på våra Skatteinbetalare och samtidigt sätter Landet ur spel och SKAPAR ovänskap människor emellan och som SKAPAR Paralellsamhällen…!

 127. Sånt här kallar vi KORRUPTION när det gäller andra länder. Här kallar vi det att ”skydda demokratin” för det låter mycket trevligare.

  • Iofs bra att det motverkas, ser med spänning fram mot nästa debatt när SD slipper att pådyvlas ärekränkande attribut från 7-klöverns antidemokratiska kreatur…

 128. ”Till det fria ordets försvar” … vilket enligt PK-sharia betyder att alla åsikter som inte är hjärntvättat ”main stream” i princip förbjuds…

 129. Hur ska de komma åt dem, som inte har Facebook, använder Twitter eller andra sociala medier? Sedan är det tydligen mycket lätt att fördela skattemedel till diverse obskyra organisationer – samtidigt som många av våra pensionärer lever i misär.

 130. Om inte folk vaknar upp hösten 2018 kommer detta land sluta med att vara en sekulär demokrati även på pappret. Hur kan en sittande regi…regering välja att systematiskt samarbeta och lydigt dansa efter anti-demokratiska krafter såsom tex denna vänsterextrema JÄH-rörelsen med uteslutande övervintrande 68 kommunister. Addera därtill samtliga muslimska föreningar/organisationer som är under täckmantel ”integrationsfrämjande” osv agerar för att avskaffa svensk demokrati och successivt införa en totalitär ideologi med all skit som följer med denna mördarideologi. Som inte det var nog, dessutom ska man försöka få till en ändring i grundlagens mest bärande fundament, yttrande och tryckfriheten för att kunna begränsa icke regimtrogna (PK korridoren) journalister från att yppa kritik, granska och sprida en annan verklighetsbild av Sverige. Detta är inte ett sluttande plan vi är inne på, snarare fritt fall.

 131. https://www.youtube.com/watch?v=kPbxqorbds4
  Jordan Peterson ger dagispersonalen(historielösa , korkade ,utan kunskap och utan utbildning) i Svenska regeringen svar på tal.Han talar i klara ordalag om för oss VARFÖR det fria ordet är demokratins fundament. Ni som tvekar om detta kan ta och tröska er igenom Alexander Solsjenitsyns bok Gulag Arkipelagen. Efter det kanske det blir ändring på dagiset.

 132. Är bara att konstatera… att i den svenska genuscertifierade verkligheten är jorden numera plattare än vad den någonsin varit… å’ allah nåde om nån fördomsfull meningsmotståndare kommer och hävdar att den är rund….

 133. Problemet är att allt för många svenska väljare inte bryr sig om demokratiska frågor. Traditionellt har många svesnka väljare röstar på ”deras representanter” utifrån ett demografiskt perspektiv och de demokratiska aspekterna har fått stå åt sidan. Socialdemokrater är kanske mesta kända för detta med den s.k. ”bruksmentaliteten”. De är dock inte ensamma. Jag tror t.ex. att M inte kommer att gå tillbaka i Nacka. Hur kunde Alliansen få nytt förtroende i Stockholms Landsting 2014?

 134. ”hat och hot mot det demokratiska samtalet”:
  Häxdoktorn Bah Khunke ger våra skattepengar till vänsteraktivister för att tysta oppositionella. Hallå ”oppositionen” var är ni?

 135. Africanska föreningen var Alltid på bettet förr och klagade på ditten och datten, men de sista fyra åren har inte hörts ett knyst, är dom nöjda nu och har det skett en förändring?

  Och VAD isåfall…?

 136. En orgie i ”vesselord” vilka saknar tydlig innebörd annat än som markör mot oliktänkande. Och en försörjning av personer vars åsikter inte är attraktiva för de som betalar med sina egna pengar.

  I en rimlig värld skulle förordningens författare och sympatisörer behöva förklara om stöd för 4%-spärren är exempel på odemokratisk inställning, och huruvida nu gällande lagstiftning som förbehåller rösträtt i riksdagsval till medborgare bryter mot jämställdheten.

  Anta att 100 000 SD-sympatisörer ansöker om medlemskap i #jagärhär i syfte att efter en medlemsomröstning ändra nätverkets verksamhet till att stödja SD. Finns det något sätt som #jagärhärs nuvarande ledning skulle kunna stoppa övertagandet utan att bryta mot reglerna i ”Förutsättningar för statsbidrag” ovan? Eftersom de måste vara ”demokratiskt uppbyggda” måste styrelsen vara vald av medlemmarna – det går inte att som stiftelser ha en evig/självvald styrelse. Inte heller kan de vägra folk medlemskap, eftersom det vore diskriminering.

  Bah! Ett starkt argument för att lägga ner alla bidragsmaskiner som Allmänna Arvsfonden och MUCV. Snacka om public choice i praktiken.

 137. Förhoppningsvis är FB en döende site, Antalet status uppdateringar och nya konton minskar stadigt. Många stänger ochså sina konton på FB.
  Enligt journalisten läggs klicksiten Lajkat ner.
  Så PK kan spjärna emot bäst de vill. Om folk inte vill ha deras skit, så kommer folk inte att konsumera skiten.
  Men det är synd att det inte går att ha en öppen debatt i Sverige.
  Man kan inte ha en debatt om inte alla åsikter får föras.

 138. De som definiera innebörden av uttrycket ”demokratiska samtalet” är de som fördelar skattebetalarnas pengar.

  Väldigt mycket utrymme för godtycke och maktmissbruk från regeringens sida.

  Och det är nog det som är syftet.

  Att tysta kritiska röster till regimen.

  Diktaturfasoner brukar det benämnas i klarspråk.

  Valrörelsen kommer att bli smutsig och hätsk.

  Diktaturens kreatur fula övergrepp på det fria ordet är i uppstartsfasen.

  Mer är att vänta från Löfvénregeringens folkföraktande fotsoldater.

  • Förhoppningsvis får vi en ny regering. Löfven lär ju ha sagt att han avgår om S förlorar valet. Men alternativet är ju inte bättre.

 139. Antar att Kent pengarna är slut så nu vill Dennert att vi skattebetalare ska betala henne lön för att driva sin odemokratiska trollfabrik. Man slutar aldrig häpnas över vansinnet men detta går sägen igenom då det sitter en miljöpartist som ledde Disneyklubben och bestämmer.

 140. Det fria ordet och yttrandefrihetslagen är till för att skydda de som är kritiska till makten.

  Just det skyddet attackeras av Löfvénregeringens islamkramande stödtrupper.

  Och Löfvén hjälper gärna till och tystar oppositionen.

  Dvs, SD och andra islamkritiker som vill strypa musliminvasionen till Sverige.

 141. ”Vi Sverigevänner bor också här”vi vill också ha bidrag, stoppa indoktrineringen och få hjälp med att sparka ut Löfvenregeringen.

 142. När Christer Pettersson dog sattes 3 utredare på att ta reda på
  vad som hänt, man kunde inte säga vad som hänt, men man
  antog att han ramlat och gjort illa sig själv. Det basuneras ut.
  Efter dom inte vet kan det lika gärna vara en okänd som med
  som med en fjäderbatong slagit av ena överarmen
  och med samma tillhygge slagit honom över hjässan så
  allvarlig hjärnskada uppstått.

 143. Det finns mycket som behöver CENSURERAS i SVT o TV4 och det ÄR Upprepning av reportage och Bilder från Krigets Syrien…bl a och så även andra Krig

  Jag känner INGEN som Är intresserad av att SE och HÖRA om detta evinnerliga Krig och de drabbade i Sverige tittar på sina egna Kanaler OM dom vill ha information..

  Och så detta TIGGERI som båda häller på med, TV4 har tydligen tappat alla intäkter från Företagsreklam och kör nu enbart med Reklam från Rädda-Röda Kors och andra Skattefinansierade hjälporganisationer…

  Skicka 100:- dit och hjälp Gom-Spalt Barnen.. !

  Vad har VI Svenska gjort för att Förtjäna denna dystra Upplysning om KRIGET i Världen och om att känna SKAM och SKULD för att andras Barn inte omhändertas som dom ska, och ett evinnerligt Tigger från TV kanalerna…!!

  Här bör CENSUREN göra ett ingrepp som heter Duga….!!

 144. Jättebra att det satsas på att minska hat och hot. Mesta hatet och flesta hoten sker mot etniska svenskar, speciellt mot de som är emot klöver7 politik.

  Första punkten skulle vara att i sverige gäller svensk kultur, bara att anpassa sig, skulle minska hatet mot svenskar om migranterna begrep svensk kultur och anpassade sig efter dem.

  Andra punkten är att ändra lagstiftningen så att man kan dömas för hets mot folkgruppen vit kristen. Tex ska man kunna dömas för att säga jä–a viting eller jä-la svenne.

  Tredje punkten är att tillämpa lagstiftningen som redan finns om förföljelse för politiska åsikter.

 145. ”Det är en åtgärd som regeringen annonserade i handlingsplanen ”Till det fria ordets försvar” ????

  Så..om staten Sverige stryper rätten till yttrande- och åsiktsfrihet för alla dom som inte tänker som, eller håller med kommunistextremisterna i Svenskhatarföreningen #jagärhär så, ska det enligt tant Löfven och hans feminist armé ses som försvar..till det fria ordet..??
  Förlåt mig men..vad är det jag missar i ”Fiskmås retoriken”..ööhhh??

 146. Komiskt, med tanke på hur den nuvarande regeringen förhåller sig till demokratins spelregler. Det lär väl gå igenom efter som ”samma andas barn” står att finna hos den s.k. Alliansen. Det svenska folket är i sanning illa ute,.

 147. ”Ministry of Truth” a la 1984 är precis vad det handlar om och det kommer bara att bli värre och värre när våra ”genusmodifierade” barn som går i det svenska skolväsendet växer upp.

 148. Valår och den ”rödgröna regimen” i Sverige börjar dra åt snaran nu…

  Åsiktsregistrering är förbjuden, men med Facebook och Google samt AI är det enkelt att inhämta sådant, utan att personer ens uttryckt sina åsikter i text. Man behöver därför inte längre lagra detta i s.k ”förbjudna arkiv”.

  Hoppas att ni äldre som läser här, och inte är så bevandrade med artificiell intelligens, eller AI-liknande programmering förstår att detta är verklighet redan idag.

  Åsiktsfrihet och yttrandefrihet förlorade vi för länge sedan. Nu återstår bara ”fritt tänkande”, men detta vill vänstern, sossar och globalister också begränsa.

  Detta är ingen överdrift. Bara en observation.

  • Man vill inte att människor skall tänka själva, ta ansvar för sitt eget agerande. På detta sätt kan man omyndigförklara alla människor och därmed säga sig ha rätt att styra över dem, för deras eget bästa.

   Därför ser rödgröna gärna till att skapa så många bidragstagare som möjligt.
   Kulturberikningen fortgår därefter i ominskad takt.

   Extra tacksamt är att de flesta kulturberikare kommer från länder där religion och ideologi dikterar hur människor får och skall agera, snarare än ”deras eget ansvar att försöka vara goda människor”… och skilja på vad som är rätt och fel.

   Det här är fundamentala frågor som rör människans väsen.

  • Under valåret vill dessa människor bekämpa även valfiske. Att tjuvfiska röster kommer det trots allt att ägna sig åt

 149. Sverige är tydligt behäftat med allvarliga fel. Kan det vara den okontrollerade, kostsamma och ansvarslösa invandringen till mångfald, och enfald?

 150. Verkar vara populärt med nya förordningar..Snart kanske det är dags att skriva en förordning eller till och med en lag om gruppvåldtäkt….Nej nej hur tänker jag nu. Det var ju rasistiskt av mej. Ajajaj nu blir det böter eller fängelse, detta är väl värre än tjuvfiske

 151. Våra politiker är inget annat än marionetter för Bilderbergarnas NWO. Det gäller hela sjuklövern då representanter från dessa partier varit närvarande vid dessa hemliga möten och fått sina instruktioner.
  Deras agenda är sjuk och alla länder lider under deras framfart. Nazismen har sen ww2 tagit ny skepnad där man lagt direkt våld åt sidan och numera framställer sig som liberala demokrater som bara vill alla väl och alla andra som ifrågasätter vad som händer smutsas ner.
  Folk behöver vakna upp och förstå vilken illusion vi lever i och det är vårat ansvar att hjälpa varandra att göra så.

 152. SVT Västnytt tisdag kväll, samma dag som Akilov erkänt i rätten att han har mördat och lemlästat människor i enlighet med sin gudatro och sina IS-kumpaners anvisningar. Camilla (40+?) från Kungsbacka intervjuas av en reporter från Västnytt. Hon var vittne till massakern.

  Reportern frågar. – Tänker du något på gärningsmannen och hans motiv?

  Kvinnan svarar. – För mig är han bara en av alla dessa gärningsmän som gör sådana här fruktansvärda dåd. Men det spelar ingen roll om det är så att man skjuter ihjäl en massa ungar i Norge eller att man hugger ner dom med svärd på en skola i Trollhättan eller om man kör en lastbil på Drottninggatan. Det är en enskild individ som är sjuk !

  Reportern frågar. – Du ser inget större sammanhang då?

  Kvinnan svarar, – Nej. Jag gör faktiskt inte det.
  SVT visar därmed upp en faktaresistent förnekare. Ett typexempel på en vanligt förekommande art. Det finns de som förnekar att nazistiska utrotningsläger har funnits och det finns massor av svenskar, speciellt kvinnor, som förnekar islamistisk krigisk ondska. Svenska kvinnor, förblindade av ömmande godhet? eller hormoner??, ser ingen skillnad på talibaner och ”vita” män uppvuxna och fostrade i svensk kultur.

  Kritik riktad mot dessa kvinnors verklighetsbild är Hat, Hot eller ”Fejk news”.

  Nu skall denna förnekelserörelse få friska pengar från regeringen. Med vinklade beskrivningar och tystad opposition kan valet vinnas, är förhoppningen.

 153. Varför är en tjänsteman på kulturdepartementet så angelägen att meddela Dennert om denna förordning? Kan man inte publicera detta på departementets hemsida för att underlätta för allmänheten att söka bidrag?

  Min slutsats är följande, för att bekämpa vänsterextremism med skattemedel måste man bjuda kulturdepartementets personal på olika resor och spa-behandlingar. Det är dyrt att söka bidrag för kampen mot vänsterextremism.

 154. Små små pusselbitar som ihop tecknar en bild om dagens regering, om dagens Sverige och dagens svenskar.
  En bit till: idag deklarerar stolt SR att de har minsann kartlagt en stor grupp människor i Sverige för deras politiska uppfattning, brottsbelastning, bostadsort och förflutet.
  Nehej, gruppen var inte medlemmar av Mp, eller sossar eller ens kommunister , eller zigenare – utan
  den Nazistiska Nordiska Motståndsrörelsens medlemmar.
  Partiet heter egentligen Nordisk Motstånd, men SR var så god att lägga till klassificeringen ”NAZISTISK” – bara för att lyssnarna ska ha klart för sig direkt.
  Enligt radion var medlemmarna dåliga, straffade ondsinta människor, som har ingen plats i vår vackra samhälle. Allt enligt SR.

  Några små frågor:
  är det inte åsiktsfrihet i Sverige numera?
  är det inte så att avtjänat straff nollställer medborgarnas ”kvalité” – utan en gång dömd är dömd för evigt?
  är det inte så i Sverige att radio ska syssla med radio och inte kategorisering av politiska idéer som goda och fula?
  är det inte så i Sverige numera att allas lika värde (istället för värdighet) gäller alla , utan bara de goda? Och vem är god bestäms av partiet så klart.

  Beskåda detta land, beskåda detta folk, beskåda framtiden – och skäms!
  Ps: det är ingen idé att anmäla – leder ingenstans

 155. ”Idag kan vi berätta att Regeringskansliet har förberett en förordning som möjliggör finansiering av organisationer som ägnar sig åt censur på sociala medier.”

  Sverige har en riktigt vidrig regering som vi måste rösta bort i valet i år!

 156. USA:s konstitution, första tillägget:
  ”Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.”

  I Sverige har vi en Demokratiminister.

 157. Problemet är att om de mest fanatiska vänstersympatisörerna ska sätta måttstocken på vad som är hat, hamnar vi ett steg från inkvisitionsdomstolarna.
  Tror de att folk ändrar mening för att de tiger och knyter handen i byxfickan?
  Eller har de tänkt att det i framtiden bara ska finnas en röstsedel i vallokalerna?
  Förmodligen.

  • De vill gärna införa kontrollanter som ser till att du ”stoppar i röstsedlarna på rätt ledd” i kuverten.
   Inga partier till höger om S kommer att tolereras.

 158. Detta vidriga ingrepp på våra numera fd demokratiska rättigheter är ett typexempel den kärringmentalitet och logik som råder i Stockholm !
  Hyckleriet om deras motiv att bl a ”skydda det fria ordet” med censur, säger mycket om logiskt tänkande och vederbörandes intellekt .

  Är Riksdagshuset det sista av dårhusen kvar i Sverige ?

 159. Detta stämmer med min bild av många vanliga svenska socialdemokrater jag träffat på under flera decennier.
  De vet inte vad demokrati är och kan inte acceptera andra idéer än sitt eget partis.

  Sverige kommer att fungera allt sämre då Socialdemokraterna styrs av för många människor med låg IQ. Man kan har relativt hög utbildning men ändå ha en sämre funktion i hjärnan. Att se vad som händer och agera därefter.

  • En definition på en sosse kan vara att ”Demokrati = Socialdemokrati”.
   Redan på 70-talet var det svårsmält för en sosse hur en kollektivanställd kunde rösta på något annat än S (möjligen VpK om han var mycket vänster).

 160. Stefan Löfvens rödgröna- och feministiska regering har lagt ett förslag på en grundlagsändring av yttrandefrihetsgrundlagen och tryckfrihetsförordningen.
  Snart ska riksdagen fatta beslut om den. Ett nytt beslut ska dessutom fattas av en nyvald riksdag efter höstens val för att regeringens förslag ska träda i kraft.
  Förslaget till grundlagsändring innebär allvarliga inskränkningar i offentlighets- principen och yttrandefriheten samt strider emot grundprincipen om alla människors lika rätt.
  Förslaget innebär bland annat att privatpersoner förbjuds att få tillgång till offentliga handlingar, via t.ex. rättsdatabaser över domar. Men det gäller inte alla, t.ex. de ekonomiska jättarna medieföretagen Schibsted och Bonniers, banker, regeringskansliet och företag kommer fortsättningsvis få tillgång till rättsdatabaser.
  Det strider mot den grundläggande tanken i den svenska offentlighetsprincipen. Alla oberoende av ekonomisk ställning ska ha samma rätt att få tillgång till offentliga handlingar.

  • Hur kommer alliansen och SD att rösta??? För det måste väl godkännas av riksdagen innan de kan genomföra detta!? Törs riksdagspolitikerna gå emot Bonniers?

 161. Censuren i Sverige har nu påbörjats. När dessa killar från Nya Dagbladet och Newsvoice ville få tag i Expressens ansvarige utgivare och chefsredaktör Thomas Mattsson för ett samtal, möttes de istället av Bonniersrepresentanten och utkastaren Christer Ohlsson: https://youtu.be/_Q79ngc6srQ

  Nya Dagbladet:
  https://nyadagbladet.se/inrikes/har-moter-nya-dagbladet-expressens-stjarnreporter-utanfor-huvudkontoret/

  Clips:
  https://nyadagbladet.se/inrikes/nya-dagbladet-konfronterade-google-microsoft-expressen-och-dn/

  Bonniersskrapan ett tomt skal:
  https://youtu.be/mR3rAJDBLxM

  Nina Svanberg på Expressen:
  https://youtu.be/whSJGz3-Q9M

 162. Om det är någon organisation som hotar och hatar på nätet så är det nätverket #jagärhär. Bästa vore om de granskar sig själva och lämnar laglydiga medborgare ifred.

 163. Lugn gott folk, vi sopar gatan med dom efter valet. Det kommer att bli en häxjakt på PK-idioter och vänster-troll av bibliska proportioner. Dom har bara inte förstått att dom pissar i sina egna skor. Dom tror att inget kan hända dom, dessa ”godhets-apostlar” och ”sannings-bärare”.

 164. Kan en enda människa, som till exempelvis är en same, utgöra en folkgrupp?
  Hur liten kan en folkgrupp vara som minst?

 165. Är det här en allmänt godtagen definition på själva ordet hets?

  1.hetsjakt
  2.förhållande att någon försöker egga någon till något
  3.jäkt, jäktande, brådska

  Har man under senare år vidgat betydelsen på ordet hets?
  Finns det en särskild PK-definition i dagens Sverige. Vilka partier har i så fall tagit fram den vidgade definitionen?

 166. Kusligt hur regeringen på alla upptänkliga sätt försöker urholka vår yttrande- och tryckfrihet, liksom offentlighetsprincipen.

 167. Regimens definition av demokrati är vänsteråsikter . Opinionsbildare är enbart sådana till vänster. t.e.x. Mats. D. är per definition ” hatare ” . Dom små stegens tyranni. Det har redan gått för långt för att redas upp med ett enkelt val. Överallt i förvaltningar och myndigheter ,domstolar osv..sitter genusfjantar , Betamän, feminister, kommunister , batikhäxor , ” antirasister” ”rasifierade ” , inkvoterade utlänningar , allt utom normala sunda svenskar.

  • Väl funnet! För egen del kämpar jag på så gott jag kan via Gruppmail till våra s k beslutsfattare. Är det inte själva faen, svenskar ställs mot svenskar?

  • Hur man får plats i ledningen? Ja du, då får du nog flirta med Mina Dennert gift med en SR journalist, boende i Billdal. De har tjänat massor med pengar på sin grupp och vill troligtvis ej dela med sig av ledarskapet…..

 168. Vad de ska fröjdas i sina gravar och de ännu levande som fan ännu inte hämtat hem. Kritik av de företeelser som vuxit Sverige över huvudet är nu verboten…..

 169. Just när man trodde att det officiella rummets cencurivrande idioti hade nått vägs ände, så kryper ännu fler autistiskt babblande paragrafryttare fram ur skuggorna.

  Kan de verkligen vara så fundamentalt verklighetsfrånvända att de ser ett lyckligt slut på detta?

 170. Vem är ””jagärhär””???
  Vi kanske skulle titta närmare på dessa odemokratiska och facsistiska organisationer,
  Kanske statligt finansierade också.
  Luktar kriminellt lång väg,,,

 171. Det intressanta i det här är att vår demokrati just bygger på att olika uppfattningar och värderingar bryts mot varandra och det på det viset på sikt uppstår en syn på sakernas tillstånd som ibland utgör ett dike. I vårt förflutna har denna brytning av uppfattningar till och men resulterat i krigsliknande incidenter (Ådalen 31, är ett exempel).
  Nu ska våra skattepengar gå till att stödja ”tycka-lika-muppar” som ser till att det som är gott och lagligt är det som kommer från vänster. Om det inte gör detta, är det hat och ska således sencureras.
  Kan man komma närmare en diktatur utan att formellt vara det?

 172. Vad skall detta tjäna till? Tror politiker och annat skräp att folket inte får reda på vad som händer ändå. Det finns något som heter Internet numera kan jag upplysa om och det är så brett att man i princip kan gå runt alla fascistiska påfund.
  Dessutom har väl de flesta människor redan konstaterat att politiker idag borde kallas för rötägg. Må muslimerna ta dem senare i denna sjuka utveckling.

LÄMNA ETT SVAR