Sångerskan Zara Larsson gick nyligen ut och skrev att alla poliser är ”ACAB”, vilket står för ”All Cops Are Bastards” vilket ungefär betyder ”Alla poliser är horungar/svin”. Men år 2015 blev Larsson mordhotad och valde då att utnyttja polismyndighetens tjänster genom att polisanmäla hotet.

Det var 2015 som hon i ett inlägg på Instagram jämförde den skandalomsusade reality-stjärnan Paris Hilton med Heliga Maria. Efter det fick hon dödshot i kommentarsfältet. Hon skrev då:

tyvärr så var jag tvungen att polisanmäla väldigt många kommentarer som skrevs, och det känns jättetråkigt. Försök att inte dödshota någon nästa gång ni ger er in i en diskussion

Men hennes inställning till polisen verkar inte längre vara lika tillitsfull. I ett inlägg på Twitter skrev om att ”alla poliser är horungar”:

Hon stöttar även kravallerna som går under namnet Black Lives Matter, som bland annat orsakat stor skada i Göteborg, vilket Samhällsnytt rapporterat om.

Det framgår inte om Zara Larsson inför eventuella framtida brott som riktas mot henne kommer ändra uppfattning om polisen och be om deras hjälp igen.

I sociala medier sågas popsångerskan:

LÄS ÄVEN: AVSLÖJAR: Knäböjande poliskvinnan nyexaminerad och ”har sjukt svårt för vapen”

LÄS ÄVEN: Bad alla invandrare om ursäkt i svenska folkets namn: ”Vi har misslyckats med att ta hand om er”

LÄS ÄVEN: Maskerade vänsteraktivister attackerade polisen: ”Knulla ainas mamma”

authorimage