Foto: Arkivbild/SD

SD: Gör Migrationsverket till ett återvandringsverk – invandrare ska återvända till länder ”där de bör bo”

Delningar

Migrationsverket ska bli ett ”återvandringsverk” och invandrare som bor i Sverige ska återvända till länder ”där de bör bo”. Det vill Sverigedemokraterna som nu skärper den politiska retoriken efter att såväl Moderaterna som Socialdemokraterna, i varje fall i retoriken, stramat åt sin migrationspolitik.

Imorgon klockan 13:00 ska Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, partisekreteraren Richard Jomshof och partiets äldrepolitiske talesman Per Ramhorn presentera SD:s valplattform vid en presskonferens i Örebro. Presentationen görs i samband med ett verksamhetsbesök på universitetssjukhuset i staden.

I inlägg på Twitter och under den så kallade framtidskonferens som partiet höll i riksdagshuset i lördags kan dock delar av den plattformen anas redan innan den presenterats.

Partiets företrädare menar att SD inte kan skärpa sin asylpolitik så mycket mer eftersom man redan har en nollvision. Istället handlar det nu om att väcka liv i en debatt om återvandring av invandrare som redan bor i Sverige.

– Vi ska tvinga fram de andra partierna på den banan, sade Jimmie Åkesson under konferensen rapporterar TT.

Därefter lade SD-ledaren till att partiet har många förslag på hur människor ska förmås återvända till länder ”där de bör bo”.

”Återvandringsverk”

I inlägg på Twitter anklagar SD de andra partierna för att stjäla deras politiska idéer. Samtidigt lanseras det politiska förslaget att göra om Migrationsverket till ett ”återvandringsverk”.

– Många som lever här vill inte göra det, utan längtar till sina hemländer. Vi menar att för både deras och för vårt samhälles skull måste vi erbjuda reella möjligheter att återvända, skriver SD i ett osignerat utspel.

– Jimmie Åkesson menar att nästa strid inom migrationspolitiken kommer handla om återvandring. Många har kommit till Sverige på felaktiga grunder och vi behöver underlätta för dem att återvända till sina hemländer, heter det i ett annat inlägg på Twitter.

Skärpta straff

En annan stor fråga för SD är synen på brott och straff. Bland annat vill partiet ta i med hårdhandskarna mot människor som attackerar polis och annan blåljuspersonal i samband med upplopp och sociala oroligheter.

”Fängelse i minst fyra år för attacker mot blåljuspersonal”, heter det i ett Twitterinlägg.

Bakgrunden till just det utspelet är de elva antirasistiska motdemonstranter som i december ifjol dömdes för att ha kastat sten på polisen i samband med Nordiska motståndsrörelsen demonstration i Göteborg. SD tycker att domarna var alldeles för milda.

Partiet vill samtidigt slopa möjligheterna till såväl automatisk villkorlig frigivning som så kallade straffrabatter.

SD har allt sedan Ulf Kristersson tog över som partiledare för Moderaterna i höstas förlorat väljare till i synnerhet det partiet. Enligt status.st, som sammanställer statistik över stödet för SD i olika opinionsmätningar, har SD tappat runt tre procentenheter av väljarstödet sedan i somras.

Om det vore val idag skulle SD få omkring 18 procent av rösterna om man utgår från ett genomsnitt av resultaten från de olika mätningarna. Det är avsevärt lägre än toppnoteringen 21,5 procent som partiet nådde i januari 2016.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

470 KOMMENTARER

 1. Kommer knappast släppa bidragen, chilenarna hade inte råd att undvara bidragen och flytta tillbaka, nöjde sig med semester i hemlandet men släppte aldrig bidragen, är så är för alla invandrargrupper att de nöjer sig med semester i hemlandet för att inte missa bidragen, sedan tillåter reglerna att bo i hemlandet i 6 månader om året med svenskt bidrag där svenska kronan ligger högt i kurs, vem har sagt att invandrarna är dumma i huvudet när det är svenskarna som är det, eller snarare våra dumsnälla politiker.

  • PK är per definition tydligen helt blåsta. då kan jag alltså dra till Portugal och slippa skatta utan problem, eller? Ja det gäller ju inte Svenskar!

  • De skall tvingas at bli av med sina bidrag.
   Hur fan kan någon kalla de för flyktingar som flytt från krig när de kan återvända till sina hemländer och bo där i sex månader om året?
   Inga riktiga flyktingar kan någonsin återvända om de har flytt.

   • Kallas cirkulär migration som Sverige ställer upp på sedan de fåll asyl och tar ut främlingspass och åker tillbaka, att få asyl är en ekonomisk transaktion för de flesta.

   • Får man asyl här går det att vända med nästa flyg, flyktländerna har alltid fungerande reguljärflyg, för de flesta är asylen en ekonomisk transaktion.

 2. Nu börjar det likna ngt, äntligen har Ni vaknat.
  Kan säga att det jäser i leden ordentligt, hör från gamla råsossar att dom är totalt vansinniga på mjäket med den nya adeln. Det förekommer allvarliga HOT, mot vanligt folk, det har man nog inte koll på det heller. Jag kan för första gången diskutera helt öppet om läget, varför och får 100% stöd, INGEN säger emot, men än är inte slaget vunnit.

  • SD har varit vakna länge! Men det tar tid att planera sina argument! Allt vad de gör syns inte utåt! Förrän det är dags för våroffensiven!

   • Man tackar.
    Nu skall jag ta hand om min älskade kvinna, laga god mat, tacka för allt underbart vi har gjort och har tillsammans. Tvätten är struken golven rena, det Ni Metoo, naturligtvis är dammet borta. Sen skall vi njuta! Go kväll!

 3. Mycket enkelt att fixa återvändning.
  STOPPA ALLA BIDRAG !!! Låt parasiterna försörja sig själva !
  Alla sticker från honungslandet inom en vecka !

 4. De som, inte kan bidra på ett positivt vis skall givetvis återvända omedelbart. För mig räcker det att en i familjen missköter sig så skall alla utvisas. Den omvända familjeåterföreningen hur självklart som helst.

 5. Jag håller med det är verkligen många som inte är riktiga flyktingar utan ekonomiska migranter som släppts in på felaktiga grunder i Sverige och de skall ut härifrån varenda en.
  Svenskt medborgarskap skall återkallas på livstid.

 6. Självklart ska de återvända!!! De har ju ett land att bygga upp, istället för att sitta på röven och kräva bidrag. Många lever dessutom i en kultur som är helt oförenlig med vår. Och så blir de stötta när vi inte uppskattar deras kultur. Men vadå, det är VÅRT land, då är det VÅR kultur som ska prioriteras.

  • EU hade ett sådant ”return” ramprogram t.o.m. 2013:
   https://ec.europa.eu/home-affairs/financing/fundings/migration-asylum-borders/return-fund_en

   Samtidigt är detta lite valfläsk. Först måste vi stoppa migranter från att göra den farliga resan till Sverige. SD måste snegla på vad de Danska socialdemokraterna skissar på. Nämligen avskaffandet av asylrätten som den ser ut i dag. Att Advokat samfundets medlemmar förlorar en viktigt inkomstkälla kan inte hjälpas.

   Danska S vill att Migranterna skall stanna i utredningsläger i närområdet.

   Nästa problem är en omöjligt ekvation. I dagsläget tar Sverige emot fler migranter än vad vi t.ex. bygger bostäder, sjukhus eller utbildar lärare och sjukvårdspersonal, det s.k. kompetensregnet har så långt varit en besvikelse. Sverige befinner sig på ett slutande plan.

   Om vi bygger tillräckligt antal bostäder i Sverige så kommer grannländerna att få dra ned på sin byggtakt. Speciellt i Baltikum som har lägst löner i närområdet… kommer att dräneras på byggarbetare. Dessa länder kommer att få skjuta sina social ambitioner på framtiden (10-20 år).

 7. BRAVO äntligen ett återvändningsverk.Nollvision plus återvändning ger pengar till sjukvård, skola, minskad skatt för dem med lägst skatt.

 8. Låter jättebra med ”återvandringsverk” tom MP kan tacka ja då det låter klimatsmart, ekologisk och resursbesparande. Bra Jimmie.

 9. Bra av SD med återvandring, men vad är det för trams av Paula Bieler att MENA-folk skall få utbildning i sina hemländer – med svenska lärare? Eller har jag missförstått något?

 10. ”Många har kommit till Sverige på felaktiga grunder”

  Ja, så lär det helt säkert vara. Ett av återvandringsverkets främsta uppgifter borde därför vara att gå igenom gamla uppehållstillstånd förslagsvis 10-15 år tillbaks i tiden och riva upp dom som fattats på felaktiga grunder. Ett tidsödande men nödvändigt jobb.

  Givetvis måste man kunna göra undantag om man bevisligen under sin tid i här visat att man skött sig och bidragit till samhället. Men annars så skall man alltså ut.

  • Jag ställer gärna upp som volontär o jobbar helt gratis med denna behjärtansvärda insats! Kanske Röda Korset kan hjälpa till, för att RÄDDA SVERIGE?

 11. Underbart! Äntligen säger man det som alla tänker. Dags att börja sända signaler till islamisterna ute i världen och få vår självrespekt tillbaka!

 12. Sverige har lyckats bli ett rikt land, men alla rikedomar färdas utanför Sverige.
  De färdas till olika länder och många utnyttjar Sverige.
  Pengarna går rakt ner i fickor på folk som fuskar med bidrag men som inte ens bor i landet.
  Sveriges rikedomar ska fördelas på folket i landet.
  För det är folket som förtjänar dem.
  Istället ska folket straffas med högre skatter och lägre pension.

  • Fattigpensionärerna fick 84- i höjning och en sänkt
   KPA-pension innan sossarna i SKL fick kalla fötter
   inför valet höst och gjorde om tjänstepensionsavtalet.
   Migrationspengarna hade givit en lyxpension till våra
   äldre som byggt landet.

 13. Detta förslag är ju väldigt bra och se till så att dom tar med sig sina Muslimska skolor samt Minareter och bönelokaler som vi skattebetalare får stå för
  Mao SD städar Sverige

  Håll Sverige rent kampanjen skall gälla

 14. Man kan undra hur många längtar hem när allt är gratis här? Tandvård,läkarvård,bostad,fickpengar,mm mm mm mm

  • Tycker så synd om våra fattigpensionärer, det drabbar förstås inte vår nya adels gamla med både ÄFS, bostadsbidrag, mm, mm so dessutom INTE BETALAT 1RONA I SKATT, helt enligt PKs egen önskan, hoppas verkligen Era egna nära, kära o gamla har ett helvete, tack vare ER godhet

  • Många längtar nog hem,eftersom de reser tillbaka på ”semester” till landet de flytt ifrån! Då bör de också återvända dit!

    • Polisen gjorde för några år sedan razzior på Kastrup mot dom,som reste hem till bl a Irak med hjälp av bidrag! Vet inte vad det mynnade ut i,men man menade,att danskarna skulle inte betala ”flyktingarnas” semesterresor! Och att de skulle vara tillgängliga på arbetsmarknaden!

   • Det är lögn, vi skall bara hämta våra 4 fruar o 20 ungar samt släkt o vänner som också har rätt till hus, bil o livstidsbidrag.

  • Det kan inte vara många som kommit till detta land
   som vill återvända. Skulle de tiotusentals afghaner
   som åkt genom ett flertal länder verkligen vilja
   återvända, gäller även flertal afrikaner. Detta kommer
   inte att inträffa, Åkesson är klok men här är han och
   övriga i partiet väldigt naiva. Försöka duger dock, lycka till med den passningen !!

 15. Gillar även mist 4 år för attacker på blåljuspersonal. Men frågan är bara hur många i de utsatta områdena som attackerar dessa är över 15 år?

  • Kling o Klang råkade ( av misstag) hitta 4st från nya adeln med 4 identiteter vardera som gav 4 ggr bidrag, detta är exakt det entreprenörskap som PK, Feministregerinen o Alliansen älskar, kreativt o bra för vår ekonomi, finns inte ord vad jag tycker om detta, PK fattar inget, det är ju förbjudet att vara kriminell i Sverige, ( Ha ha det gäller ju bara Svenskar och inte ”svenskar” förstås)

   • ‼️ ,,,,,, och glöm nu inte , förbövelen , att CHIP-märka
    muslim-parasiterna . Annars är de åter med vändande skura .

  • Dom får ju 30000 kr om dom lämnar landet frivilligt,sedan kan dom komma tillbaka i ett annat namn och få 30000 så kan dom hålla på ca 3-4 ggr innan dom upptäcks och behöver inte betala tillbaka ett öre.

 16. Äntligen ger man sådana som mig en anledning att åter rösta SD, man hade nästan förlorat mig, Åkesson har tydligen fingertoppskänslan kvar ändå? Fast jag blev ytterst besviken över tvångsfinansieringen av SVT etc.

  Det är också bra med skärpta straff för attacker mot ”blåljuspersonal”, MEN sådant bör kombineras med stärkta, och tydliga meborgerliga rättigheter, på amerikanskt manér.

  För vi har också haft problem med poliser som attackerat och mördat människor, tex vid ett uppmärksammat fall då polisen kvävde en ung man till döds för något år sedan. För vilket man helt undvek straff.

  Det ena motsäger inte det andra, stärk skyddet för både laglydiga medborgare och poliser!

 17. Ser att Åkesson redan fått på nöten för det här av AB och naturligtvis MP, V och förvirrade Lööf. Men som vanligt har Åkesson rätt. Hoppas bara att han är så strategisk så han inte utmålar M som motståndare. Har en stark känsla att SD och M kan ha nytta av varandra efter valet!

 18. Bra första steg på den helt nödvändiga repatrieringens väg. Sd visar återigen att de är enda reella alternativet om vi ska ha en chans att vända skutan på rätt köl igen.

 19. Hur ser prognosen runt fängelse och förvaringsplatser. Misstänker att man behöver öka volymen med några tusen procent om detta blir verklighet, dels så det går att hand om alla brottslingar men även alla som annars kommer gå under jorden….

  • Överfullt tydligen, läste jag idag, de klagar på att vissa migranter som fått nej måste vara i fängelse-liknande miljöer.

 20. Äntligen!!!

  Kanske 80 % förvirrade PK-väljare nu förfasas tillsammans med Hazarkramande batikhäxor som blir av med sina älsklings ”barn”.
  Men, betänk då, att vi slipper kraftiga skattehöjningar, bättre skolor, bättre sjukvård, lägre brottslighet, ökad trygghet, bättre åldringsvård, högre pension och lägre pensionsålder m m!

  Dags att vakna nu SVERIGE!

  SD 2018

  • Visst, ett ¨tervandringsver, mad allt inklusive för de återvändande.Bieler yrar om skolor och annat smått och gott, i Menaländerna, att bekostas av svenska skattemedel. De som inte har rätt att vara i Sverige ska ut. Resan och betald och pengar för en månads uppehälle, inte en cent mer. Vägrar länderna ta emot sina egna, omedelbart stopp för ev.svenska bidrag till länderna i fråga.

    • Jag är gammal utlandssvensk, men blir ändå förbannad när jag läser hur svenska ”politiker” och myndigheter handskas med migrationsfrågor.

 21. Är det bara jag som blir stressad över att alla ensamkommande afghaner över 18 år kanske inte hinner återvända innan sommaren?

 22. Bra SD, det är en ren ödesfråga, och det är, om inte för sent, så extremt bråttom. I vägen står en miljon vildar och sju partier, kan vi uppbringa den energi som krävs för att forcera detta gigantiska hinder?

  Jag kan inte nog understryka, för svenskens vidkommande, lägets brådskande allvar, ett allvar som i ”vår” riksdag är allom bekant men ändå ivrigt underbyggt och under gapskratt genomtvingat av sju samstämda partier.

  Ett par exempel

  I morse SVT: en ny film släpps i dagarna med en afrikansk huvudrollsinnehavare, 30 minuters debatt om hur viktig denna milstolpe är – att vi ”äntligen” får en film där en afrikan är innehavare av inte bara biroller utan av den faktiskt huvudrollen. Man vrider och vänder på ämnet ”svarta på västerländsk film” – en afrikansk kvinna, född på svensk mark av hitresta afrikaner, har bjudits in. Kvinnan understryker vikten av att Afrika ska speglas i svensk/västerländsk film. Att filmen ifråga dessutom är inspelad i Afrika är ”underbart” och något som får afrikanskan att utbrista: ”i filmen får man se hur hela Afrika kunde sett ut om det inte vore för väst kolonisering och plundring av kontinenten”

  ——-> min reflektion, med miljarder afrikaner på jorden varav tiotals, kanske hundratals, miljoner som redan i dag har siktet på att resa till väst är det inte svårt att dra slutsatsen etniska svenskar kommer utrotas om inte gränsen stängs och förseglas samt de flesta skickas hem samt resterande assimileras, vår svenska hudfärg/etnicitet är på väg att bli en absolut belastning, i vårt enda hemland. De hitresta afrikanerna i gemen kommer inte assimileras utan fortsatt identifiera sig som afrikaner vilket i en första fas tar sig uttryckt som i SVT i dag, men senare kommer ta sig uttryck i att man vill etniskt rensa väst. Orsaken är mångbottnad, dels biologisk, men klart är även att många hatar väst eftersom vi anses ha ”plundrat Afrika” via ”koloniseringen”

  På SR i går: i förbifarten lyssnade jag på P1. Som vanligt handlade det om migranter i allmänhet och islam i synnerhet. Man gjorde nedslag i Irak där man besökte ett område tidigare belägrat av IS men nu ”befriat”. Man intervjua en bekännare till islam som utbrast ”nu är det vi som ber här” – journalisten berättade att ”be i en stad betyder att man har makten och kontrollerar den”, det vill säga muslimen fastslår genom att säga ”nu ber vi här” att just dennes stam/religiösa inriktning nu har makten. Så fungerar det inom islam, tydligen —-> min reflektion. Häromveckan läste jag att en hitrest svärm bad på Uddevalla torg som en del i en protest mot att kommunen inte ger dom pengar till en ny moske, det vill säga dom markerade, helt enligt islam, att Uddevalla är en erövrad stad, tyvärr förstår inte svensken i gemen att det var vad dom signalerade eftersom vi saknar kunskap/erfarenhet av deras underutvecklade kultur, men vi alla kommer bli varse när ”den dagen” anländer.

  Ovanstående är, enligt mig, två av oändligt antal oomtvistliga bevis för vad som väntar oss svenskar om inte flödet vänder, något som sju partier samstämt inte kommer låta ske, tvärt om –> Just nu har stat och kommuner gått in i slutfasen då man helt enkelt tvingar bort svenskar från bostäder, arbeten, sjukvård och utbildning. Stat och kommuner sysselsätter inte mindre än 1.2 MILJONER arbetare, som del i ”den slutgiltiga lösningen” ska allt fler av dessa nu tilldelas dom som reser hit från tredje världen. Krydda med att Göteborg nu akut-larmar om islamism som äter sig in i hela samhällskroppen och man förstår hur svårt läget är, gud hjälpte våra barn och efterkommande.

  • ”Gud hjälpe”, ja, ja, har tyvärr PK vuxna barn som ser ut som fågelholkar utom en FD, PK som fick duktigt med stryk HELT UTAN ANLEDNING, så tyvärr får dom växa upp, drabbas själva och dra slutsatser av detta ( om det hjälper) eller ta konsekvenserna som dom röstat för, inget tjafs bara verkligheten.

  • som sagt …. vita rika och mäktiga män i historien har ju INTE sugit ut europeiska länder och tvingat vita män att strida och kriga för dessa mäktig män … bränt och skövlat byar, torterat sina landsmän och liknande …

   Ja det glömmer man bort att nämna …

 23. Det vil ta 3 valg til i Sverige før noen ting blir utført … (så vil det ta 30 år før en ser resultater dessverre)

 24. Ska detta fungera måste det kombineras med indragna bidrag, I så fall skulle vi ha råd med ett ganska stort återvändarbidrag och ändå gå plus.

 25. Dumt att hoppa som popcorn mellan valet av partier. Går aldrig att få en bra ledning och politik på det viset.
  Vad tror man, att man uppnår med att rösta på M istället för SD och glömma politiken med M förr?
  Går inte att anpassa politik för att sedan ändra när tiderna ändras. Stort misstag igen att rösta på de partier, som gör. Väljarna tycks aldrig bättra sig.

 26. jaja det blir nog bra … tycker nog att drivkraften och entusiasmen hos SD har försvunnit, man blir inte lika exalterad mer … MEN det kanske man blir sedan när valrörelsen kommer igång på riktigt. Kan ocksä vara så att man själv är trött på att hoppas på en bättring …. 4 år har varit en väldigt lång tid att diskutera politik och situationen i det svenska samhället.

 27. Det enklaste sättet att få invandrare att återvända när deras krig mm är slut i hemlandet, måste vara att strypa alla deras bidrag och välfärdsförmåner dom knappast ens har hunnit betala för om dom ens har haft ett jobb under sina år i Sverige.

  Att Mena-invandrare gärna åker hem på semester så fort dom fått asyl, uppehållstillstånd är inget nytt. Myndigheter och politiker har i decennier valt att inte ta upp frågan..

  Jag har haft arbetskamrater som gärna åker hem till det farliga Irak, mm på semester för att kolla till huset..???!!

   • Är väl tydligt? Att de åker till sina länder på semester fast de flytt från dem och är krig där. Kan de åka på semester till sina länder de flytt från för att det är krig och förtryck, så kan de återvända stadigt.
    Eller har de ljugit om att det är krig och bara skojar sig hit?
    Sedan är det inte frågan om dem och deras länder. Utan om hur Sverige förändras. Vill vi ha islamsk stat eller inte?

    • skulle vilja säga att det är en ”icke-fråga”, något som inte alls behövs att diskuteras då det är ett ”icke-problem”

     • visst är det … och ibland TROR någon att det man skriver är på riktigt. Och jag undrar om inte våra politiker själva sitter och skattar åt sina egna ord och fyndigheter …. och tänker … hur kan någon gå på detta … då får dom skylla sig själva.

     • De satt och skrattade gott ihop med sig och de sina i riksdagen idag. Särskilt kvinnorna åt en äldre MPare, Mutt, som en raljant S kvinna försökte göra sig lustig över. Tydligen med gott resultat.
      Liberalernas Birgitta Ohlsson kan. Hon har ändrat sig. Går från dag till dag. För ett tag sedan var hon besviken över att de måste säga att alla fel och hotet kommer från högerextrema.
      Idag stod hon och sa som förr, om SDs rötter och förflutna. Hon är tillbakamotad i buren.
      En tragedi eller komiskt, hur man vill se det.

  • Man behöver bara dra ner på bidragen till en miniminivå som är lägre än i andra europeiska länder och semesterresor till det livsfarliga hemlandet måste betyda att medborgarskapet dras in direkt.

  • Sant och det är förävligt, att låtsas komma hit av pga flyktingskäl, fly från krig! Och sedan som du säger åka hem på semester.
   Och jag har sett det själv att vissa gör så, det får ju en att höja ögonbryn lite granna.

   Nej som sagt dessa personer har absolut inget här att göra, urholka världfärden, rättsystemet, bidragen mm.

   Skicka hem dem direkt. Åter igen på ett syniskt oempatiskt och egoistiskt sätt förvanska sig rätten genom att ta plats och förhindrat riktig flyktingar att komma ur helvetets låga.
   Ryggradslösa o oempatiskt varelser !

 28. Skulle vara kul att se minen på de lättlurade idioter som valt M istället för SD, när M tvingas lämna alla krav på skärpta regler för att deras samarbetspartner C förordar ”öppna gränser” och ”fri invandring” och annars hotar att lämna regeringssamarbetet!

  • Vi ska ALDRIG glömma F.R som dessutom satte in Waberi i riksdagen, denna islamisten Waberi tycks nu fått tillstånd att öppna friskola i Borås, tror jag det var.

  • Att C inte störtdyker i opinionen är ett resultat av att media vägrar konfrontera dem med relevanta frågor kring vad invandringen på olika sätt kostar Sverige. Massmedia är huggormars avföda.

 29. SD:s asylpolitik har en nollVISION, vadå vision, vad betyder det på ren svenska egentligen, kan det i sämsta fall betyda ingenting när det kommer till handling……….??

 30. Dom som hittar ett arbete inom ett år där dom kan leva på sin lön utan bidrag kan stanna,resten bör man dra in bidragen för ordentligt om inte Svedistan ska bli som Grekland framöver,då åker nog många hem frivilligt.

 31. Inget ulandsbistånd är effektivare än att få högutbildade asylsökande att återvända till sina hemländer och hjälpa till att bygga upp länderna. Att det möjligtvis kommer att kosta några hundra miljarder är en struntsumma i förhållande till vad det kostar att inte bidra till hemresa.

  • Dom hundra miljarder typ behövs till våra barns framtid,dom får väl spotta i nävarna och börja arbeta upp sina länder själva,det har vi fått göra en gång i tiden.

     • Mja jag ser nog en del som jobbar,oftast då kristna svarta givetvis,och någon enstaka muslim som då vill vara ifrån hemmet med typ fjorton ungar som stimmar omkring.

     • Dit ruttna rövhål! Vet du vad en afrikan är och har du mött alla nationaliteter från den kontinenten?

   • Om våra barn ska ha någon framtid så är det nödvändigt att så många som möjligt reser hem. Tyvärr måste det få kosta vid återvändandet, låt säg att varje återvändare får 100 000 Kr. Det är en engångskostnad! Alternativet är att vi ger dem livslång försörjning. Bra mycket dyrare! Statsbudgeten innehåller utgifter på nästan 1000 miljarder kr. ( 1 000 000 000 000 kr) . Med lätthet kan en tiondel av de pengarna styras om till återvändning. De hade ändå slösats bort på allsköns trams såsom u-hjälp och åtgärder för att ge hittepåjobb till lycksökare bl.a.
    http://www.regeringen.se/sveriges-regering/finansdepartementet/statens-budget/statens-budget-i-siffror/
    Se länk till statsbudgeten! Skrolla ner en halvmeter för att se fördelningen av slöseriet. I högermarginalen finns även budgeten i pdf-format.

   • Just detta skulle jag också önska men tyvärr har jag en känsla av att detta inte går hem hos asylsökande varför man får ta det näst bästa. Skall vi lyckas är det nog pengar som lockar annars blir det desto värre för våra barns framtid.

  • Visst, men har Sverige så många att erbjuda? Det har ju slirats, och sliras fortfarande, en hel del på sanningen om högutbildade migranter.

    • Högutbildade eller inte så kande dra sitt strå till stacken. De afghanska ”byggjobbarna” som protesterade på medborgarplatsen t.ex. kan göra välbehövliga insatser för sitt land. Och de kan ta sin förman/förkvinna med sig.

 32. Det ligger mycket i ett återvandringsverk.
  Eftersom flertalet invandrade från Mellanöstern vill implementera sitt tidigare levnadssätt i det svenska samhället med bl.a.;
  Moskéer, sharialagar, särbehandlingar inom badhus o. skola, tvångsäktenskap, kusin-månggifte, balkong-flygningar m.m.

  Borde nog vara lämpligt med en retur till länder, där dessa fenomen existerar, eftersom Sverige aldrig har haft dessa företeelser under sin långa historia.

 33. Det verkar som om Samhällsnytt inte uppskattar SD längre. Jag har iofs bara varit här ett par månader, men tycker det svängt på redaktionen. Vad tycker ni?

  • Jag kan hålla med till viss del. När det hette avpixlat uppfattade jag det som SD:s egna tidning. Nu tycker jag att dom vänder sig till bredare skara av läsare. I alla fall från mitt perspektiv. Jag gillar inte SD men jag kommer att rösta på dom och även vädja till familj och vänner att göra det samma mycket pga den information man får här och framför allt av Egor Putilov.
   Vi (majoriteten av svenskarna) gillar i regel inte vänsterextrema och dem högerextremas åsikter. Men så kom DÖ och vi har inte så mycket till val, då det bara finns ett oppositions parti.

  • Naa – Avpixlat bytte väl namn till Samhällsnytt för att i likhet med SD bli mer salongsfähiga. En del har blivit sämre, men en del har också blivit bättre. Men visst, man visar lite mer försiktighet – tyvärr!

   • Ett ”försiktigt äggskalsparti”, tyvärr men jag är också rädd för att det bara är ett låtsasparti när det kommer till kritan, ”en säkerhetsventil” för oroliga sverigevänner så att man undviker eventuella ”Breivikliknande” händelser i Sverige.

   • Vad vill du säga med det? Att Kenth driver samnytt för att göra payback på SD?
    Några få artiklar har jag väl sett i veckan men dom har varit ganska bleka jämfört med tidigare. Min förhoppning är att han jobbar på något riktigt snaskigt..:) Özz verkar han vara intresserad av i alla fall.

 34. Asylrätten har missbrukats in absurdum o politikerna i dom båda blocken har svalt hela upplägget utan något som helst konsekvenstänkande.

  När riksdagspolitikerna upptäcker att man sitter med Svarte Petter, försvann det kommunala självstyret o svenska medborgare tvingas integrera sig med individer från andra världsdelar, utan någon historisk bakgrund, samtidigt som dessa individer kräver att få utöva sin ideologi, som man påstår sig ha flytt ifrån.

  Ut med dessa massinvandringsförespråkare från riksdagshuset,dom företräder inte svenska folket,
  utan islam.

 35. Härligt att läsa!
  Äntligen resolut politik med rättvisa straff och en lösning politikernas slappa invandringspolitik. Återvandring blir valets stora fråga. Först går samtliga partier i taket. Sedan snor sossar och moderater förslaget då de hör att svenska väljare vill ha det så. Det blir precis som hitintills. Men SD var först och vinner tillbaka väljare. Samt får många nya…

 36. SD är det enda partiet som förstått vad våra samhällsproblem beror på och det enda partiet som på allvar tänker göra någonting åt det.
  Det känns skönt att kunna känna stolthet över ett politiskt parti i Sverige idag.
  SD2018!

 37. I Sverige måste alla ha hjälp, samerna som ett exempel är
  inte mer än tiotusen, men rovdjuren påstås hota deras existens.
  Konstigt men vildrenen har i alla tider kalvat och frodats tills
  Samerna kom med sina tamrenar och uppfattade vildrenarna
  som konkurenter om maten till renarna.
  Samerna lever på bidrag från staten och är icke självförsörjande.
  För mig är det ett snyltande dåligt folk.

  • Gillar din tanke men då han är död så tycker jag det vore oetiskt av något parti att använda Hans Rosling denna filantrop på en val affisch.

   • Han fick ett tråkigt slut på grund utav detta uttalande. Det vore istället en sorts upprättelse enligt mitt sätt att se det.

    OK utan bild då`? Bara citatet med information om UNHCR s budget i relation till flyktingmottagandets kostnader.

    • Den är jag med på! Och på något sätt vinkla den försiktigt så att folk på egen hand lurar ut var detta citat kommer i från.

 38. Men jag fattar inte varför man skulle skicka ner svenska lärare som Paula Bieler nämnde igår i en artikel … eller menade hon ”svenska” lärare

 39. Helt rätt av SD.

  Jag anser också att om buset begår flera brott samtidigt så ska alla brotten räknas var för sig och adderas till längre straff.

 40. Skönt att läsa. Pratet om att inte radikalisera SD-politiken var alltså tomt prat.
  SD måste hela tiden skärpa sin politik! Dels för att inte bli omsprungna och dels för att ge plats åt de andra att följa efter.

  • det är ju egentligen inte radikalt … tänk om SD sagt att ingen får lämna Sverige som flytt hit … ja då hade det blivit liv om det. Men flykting reglerna skrevs ju en gång i tiden med tanken om att flyktingarna VILL flytta hem sedan då kriget är slut … normalt mänskligt tänkande. Men så fungerar ju inte dagens ”flyktingar”.

  • Sponsera flygbiljett och återetableringsbidrag; samtidig halveras alla bidrag i Sverige, på samma sætt som Danmark har gjort det.

   Då vænder strømen.

 41. Heja Jimmie och SD. Så rätt ni har. Många ska ut ur detta land. Speciellt lyxemigranter/kriminella och de som ljugit sig in till Sverige och nu tar välståndet vi haft ifrån oss. Tror säkert att många hederligt skattebetalande invandrare som följer lag/ordning etc, håller med om detta.

 42. Underbart Jimmie, nu är det hög tid att Sverige delar med sej av våra rikedomar till fattiga länder, Jimmie det är endast du som är äkta solidarisk och äkta humanist mot fattiga länder och för svenska folket, fortsätt såhär och SD får över 50%.

  • Sverige delar redan med sig. Fattas bara att de ”svenska” rikedomarna blir rikligt belönade med svenska skattebetalares pengar när de repatrieras.
   Blir belöningara stora nog kanske det finns äkta svenskar som vill följa med?

 43. Då behöver vi bara se till att SD får majoritet i valet.
  Borde vara en skitsak kan man tycka med denna samhällsutveckling men jag tvivlar.

 44. Stockholms stad har nyligen beslutat att illegala invandrare ska få bidrag för sina barn, trots att de inte har rätt att vara i Sverige. Nya Tider har ringt upp socialkontoren på Södermalm samt Enskede i Stockholm och utgett oss för att hjälpa en illegal familj. Vi får då beskedet att de illegala inte ens behöver bevisa att de har några barn för att få både barnbidrag och bostadsbidrag.
  https://www.nyatider.nu/illegala-far-barnbidrag-utan-att-behova-visa-upp-nagra-barn/
  En punkt till: Stäng bankomaten som göder alla fripassagerare i landet.

 45. Vi får se hur länge det dröjer, innan de andra partierna tar efter även denna ”rasistiska” SD-politik.
  Ett bättre förslag, tycker jag, vore att ta bort alla bidrag till ”nysvenskar”.
  När de hamnar på gatan med ett tomt ICA-kort, så kanske de kommer ihåg vilket land de kommer ifrån, och får bråttom dit.

  • Ja, ta bort bidragen och minska ned staten till ett absolut minimum. Det löser i ett slag många problem.

   En stark socialistisk stat är den direkta orsaken till att landet håller på att haverera. SDs nationalistiska men fortfarande socialistiska politik lindrar bara symptomen. De löser inte problemet.

 46. Glad att de går ut tydligt med repatrieringen nu inför valet. Har känts som att det bara var jag som såg nyheten för ett par år sedan, när de gick ut med det första gången. Att invandringen blivit för stor för att integrera, och att det krävs repatriering.

 47. Bra förslag. Sedan skulle det vara intressant om man kunde göra undantag för personer som PK-maffian tog försörjningsansvar för. Intressant att granska hur många Ramberg, Ohly, Ernman, Sahlin, Lindberg och så vidare tog ansvar för!

 48. Oj vad de andra sju ska älta och tjata om detta
  förslag genom hela valrörelsen och kalla SD
  rasister och nu blir det väl värre än vanligt,hoppas
  bara att de inte skrämmer bort folk från SD i nästa
  viktiga ödesval för Sverige.

   • Ja det är ju ett vanligt
    agerande av dessa barn
    i kostym,de härmar SD men vill inte prata eller
    samarbeta med dem men
    hur kan folk rösta på dessa barnsliga clowner
    är ju obegripligt.

  • Vi får inte glömma ’det tysta folket’ eller ’munkavelfolket’, jag tror många tänker SD och ligger lågt tills det är dags att rösta. Det har hänt så mycket kriminellt de senaste åren, och med PKpolitiken har det inte blivit bättre. Folk ser, hör och märker.

   • Hoppas bara att de tar rätt
    valsedel när de står i båset och inte backar ur
    och återgår till det gamla
    av rädsla för att bli kallad
    rasist.

 49. En flykting som åker på semester till hemlandet är ingen riktig flykting och kan fråntas sin rätt till asyl samt returbiljett till Sverige..

 50. Jättebra initiativ, för att återta kommandot!
  Lägg nu till en kampanj för att göra ”Public Service” till något som går att lita på och justera även omfattningen på deras verksamhet.
  Varför inte ompröva hela konceptet och fråga väljarna vilken slags ”Public Service” de vill ha? Det är ju vi som är ”the public”….

 51. Mr Levi Fischerman.
  Du frågar: Vad skall SD hitta på ?
  Jojomensan – SD skall göra precis DET ENDA, som den för landets nedmontering ansvariga PK-maffian under inga omständigheter kan göra, nämligen exakt detr, som endast SD kan göra.
  ans

 52. -AFTONBLADET: Rånare körde in i köpcentrum – slog till mot guldbutik

  ”Maskerade rånare försökte råna en guldbutik i Hallonbergen utanför Stockholm – genom att köra in en skåpbil i köpcentrumet.
  – Två män kliver ut och skriker ”Backa! Alla backar!”, säger vittnet Emilia Eriksson, 28.”

  HMMM ….Jag undrar bara om dom egentligen sa ”Allha Akbar” i stället för aftonbladets skrivna ord”

 53. Eftersom Public Service SVT inte klarar av att vara opartiska, så borde ledningen tillsättas efter det politiska i procent?

 54. Nästa steg blir förhoppningsvis att omplacera landsförrädarna inom offentlig anställning till hjälparbetare i 3:e världen så de kan hjälpa till på riktigt och inte bara snacka.

  • Globalisterna hade alldrig låtit något sådant ske i Sverige. Trump har ju visat sig vara en av dom, vald på tomma löften om att ta bort NATO och globalismen, istället förstärker han dom.

 55. De som arbetar och inte är kriminella får mer än gärna stanna för mig. Finns många hederliga och bra så vi ska inte dra alla över en kam.
  Ut fort som ögat ska däremot alla som begår brott och inte vill bli en del av det laglydiga Sverige.

   • Nej, men om de arbetar och försörjer sig själva samt inte är kriminella är de välkomna att leva och bo här för mig iaf. Fast då får de klara sig utan moskeer och böneutrop.

    • Nej, Sverige är inget allemansland. Börja i rätt ände för f-n! Att beakta ”produktiviteten” kan bara bli aktuellt efter att det finns en bekräftad asylstatus, vad är det du inte fattar!!!

     • Bekräftad asylstatus har yazidier som är förföljda och utsatta för folkmord av muslimerna, vad är det DU inte fattar?

     • Ok, de riskerar att få sina halsar avskurna, jag förstår. Det är just DET jag vill skall vara det centrala gällande mottagandet till Sverige! Att personen får nödvändigt skydd genom sin asylstatus, inte att vi börjar blanda in nyttighetsaspekter på godtyckliga grunder.

      Jag har en fråga till dig: är skötsamma, moderata integrerade muslimska ugandier lika välkomna som kristna yazidier?

     • Jag vet inte. Men jag undrar är produktiva skötsamma ugandier lika välkomna som yazidier i ditt Sverige?

     • Du vet inte vad du svamlar om. För din bildning kan jag upplysa dig om att de inte är kristna, ej heller muslimer. De har en egen tro och de är omringade av muslimer som vill döda dem. Sug på den du!

     • På vilket sätt är vi INTE överens när det gäller att människor som behöver riktigt skydd (tex yazidier) skall kunna få det? Men du nämner produktivitet och skötsamhet som en faktor i sammanhanget och då vill jag reda ut om produktivitet/skötsamhet enligt din mening kan TRUMFA det reella skyddsbehovet. Jag VET (nu) att yazidierna kan anses ha skyddskäl, det jag vill att du svarar på är om du tycker att de skulle ha fått stanna om de hade varit produktiva men hade saknat skyddsskäl. Och svara också på om en produktiv, skötsam muslimsk person utan skyddsskäl skall få stanna i ditt Sverige. Jag är väldigt nyfiken på dina tankar här.

     • OK. Spelar ingen roll om en muslim är skötsam och produktiv, islam krockar med det västerländska samhället. Muslimer har många islamtrogna stater att flytta till, att söka sig till västvärlden är enbart för att sprida islam globalt. Inga muslimer i Sverige är mitt svar.
      Övriga invandrargrupper är jag inte alls lika kategorisk när det gäller, har en person bara inte islam i ryggsäcken har han så mycket lättare att anpassa sig till vårt samhälle.

     • Då tolkar jag det som att alla migranter (inte muslimer) är välkomna till ditt Sverige även om de saknar skyddsskäl, det som väger tyngst för dig är att de är produktiva och skötsamma.

      Och ja, jag vet samtidigt att yazidierna HAR skyddsskäl.

  • NEJ! Om du vill leva multikulti med ”skötsamma” somalier och afghaner så är det upp till DIG! Har de inte asylskäl så SKALL de dra!!!

 56. Det är nedmonterad välfärd i Frankrike, blev ingen återvandring trots kraftiga sänkningar av bidrag. Istället förökar sig muslimska invandrarna mest. Finns inget att återvända till för dom flesta invandrarna, dom flesta är definitivt här för att stanna oavsett bidrag. SDs önskan om återvandring kommer alldrig bli verklighet.

  • jag vet en turk som kom hit på 80-talet och drev en liten affär … han bestämde sig för att flytta tillbaka till sitt hemland 10-15 år senare …. MEN sagt och gjort …. han flyttade tillbaka till sverige …han kände inte igen sig i det landet han lämnat … saker hade blivit annorlunda … affärsvärlden hade förändrats osv osv …. så skall man få folk att flytta tillbaka skall det ske så fort som möjligt annars kommer det att bli fel ändå

  • Det är ingen fråga om att ge de icke önskvärda några alternativ.

   Tvångsdeportering gäller.

   Ca 2-3000 per fartyg om sådana skall användas, 10 fartyg.

   Tillräckligt hög deporteringsgrad för att uppnå önskat resultat fort.

   Och återigen, frivillighet har inget med saken att göra.

 57. Tyvärr – datorn är lynnig.

  Fortsättningen lyder:

  Hyra bevakade annonspelare, där man i form av ”pater-noster-verk”, spelade mot ljusbakgrund, dygnet runt kör statistik över hela den importerade ”brottsmenyn”
  = Mena-folkets eller ”nysvenskarnas” praktiskt taget enda ”innovationer” till det svenska kulturarvet, vilket ju enligt vår främste kulturpersonlighet Mr.Reinfeldt inte finns.

 58. Nu får vi inte dra alla invandrare över samma kam. Det är skillnad på invandrare och invandrare! Invandrare, som arbetar och gör rätt för sig, från europeiska länder skall väl ändå inte återvandra? Tänk på att väldigt många av dessa invandrare röstar på SD!

 59. Äntligen vaknar SD.
  Men man måste börja TALA KLARSPRÅK och peka med HELA HANDEN.

  Alltså, ut med alla 200 000 illegala bidragsparasiter + dessa tärande kriminella Afghaner som är värre parasiter än de ovälkommna Zigenarna.

  Återvandringsverket är DET viktigaste verket de kommande 20 åren.
  Alla våra resurser måste koncentreras till detta nya verk, allt annat kommer i tredje hand.
  SD….SD…..SDEEEEEEEEEEEEE….!

 60. Det är helt rätt.

  Har man,mestadels muslimer,beviljats uppehållstillstånd i Sverige på felaktiga grunder,så ska vederbörande utvisas.

  Nästa steg är att riva moskéerna och förbjuda islam.

  Det gäller att stoppa cancern i tid.

 61. Sen tycker jag att det borde byggas korrektionsanstalter,där alla hjärntvättade mångkulturivrare och värdegrundsförespråkare kan skickas för professionell avprogrammering.

  • Vi hade bra sanatorium för att ta hand om samhällsfarliga antisociala personer i Sverige förr, de kom aldrig mer ut i det öppna samhället igen efter att de en gång sytts in. Vi behöver mer av slutenvård

  • Den enda avprogrammering som krävs är insikten om att den egna försörjningen och den sociala statusen står på spel. Hur motiverad är tex Virtanen till att orera om SD nu när han är arbetslös?

 62. Jag har ett par idéer om hur att ”underlätta” för muslimer att sticka tillbaka hem igen! Men jag borde inte nämnda dem här, PK antar ju ändå alltid det värsta om så det finns ingen anledning alls att hålla igen. Jag tar upp dem med Migrationsverkets generaldirektör 2022 istället.

 63. Ena dagen si andra så.
  Men det va ett bra uttalande av SD.
  Se nu bara till att strunta i era kvotflyktingar och sparka Karlsson så får ni fler röster.

 64. Repatrieringen kommer att bli fruktansvärt kostsam och tidskrävande. Att repatriera 1 miljon parasiter gör man inte i en handvändning. Klarar man av 50 st. om dagen så är man fri från skräpet om 50 år, ifall inga fler släpps in. Kostnaden kommer dessutom att vara svindlande. Jag är inte säker på att skattebetalarna orkar med den utgiften.

  • Blir ju inte billigare att släppa in alla 400 000 anhöriga som beräknas anlända nästa 4 år och samtidigt bekosta de redan anlända med bidrag i 100 miljarders klassen.

   Så stängd gräns och repatriering är billigare och bättre.

   För alla parter.

  • Det är endast en fråga om logistik.

   Avsevärt fler av ”mitt folk” transporterades under 40 talet, flera miljoner under ca 3 år

   Med moderna metoder är detta vara avsevärt lättare att lösa.

   Särskilt som inget annat än avstigning skall ske i andra ändan av transporten.

   Ett land har till exempel en plan för att tömma en viss remsa på befolkning om vissa saker inträffar, och transportera dessa till lämpligt land.

   Med rätt transportmetoder är det hela, som sagt, bara en fråga om logistik.

  • Även om det är mycket kostsamt att bli av med dem, så är alternativet att fortsätta som nu mycket dyrare och plågsammare!

 65. SD är dom enda som bryr sig om sin befolkning.
  Jag förstår inte hur alla svenskar och i dom räknar jag in alla invandrade som sköter sig
  Och gör rätt för sig. Och min tanke är hur tusan tönker ni alla som röstar på en uppenbar fiende till er

 66. Gillar SDs ”Minst fyra års fängelse för attacker mot blåsljuspersonal”

  det är så kort och rakt på. Långt ifrån vad de andra partierna skulle våga.

 67. Intressant utspel från SD. Varför kommer detta nu ? Kanske de insett att de blöder för många medlemmar. Hur rimmar detta med Bielers omskrivande av SD’s partiprogram med en ökning av asylanter och allmänt återhållen patetiskt politiskt korrekta omformuleringar ?
  Obs, Sveriges asylkvot är runt 800 personer per år, Sverige har tagit in mellan +2,500% (20,000 per år lågt) upp till +20,000% (160,000 per år högt) mer än de ’behöver’ enligt asylkvoten senaste 40 åren.
  En annan sak stolpskotet Bieler kan anteckna är att där finns inga lagar som säger att en nation MÅSTE ta emot asylanter. Det går utmärkt att vägra och stänga gränserna. Newsflash Newsflash Newsflash, FN kan inte bestämma över vad nationer ska göra eller inte göra.

  Ett problem med Sverige (med flera andra västländer) var att de har givit ut medborgarskap till alla som ’behövt’ det sedan 1950. Inga temporära medborgarskap med krav på återvändande utan permanenta medborgarskap.
  Fejkad arbetskraftbrist i Sverige ? Inga problem, välkommen Italienare och Greker att ta jobben från Svenskar, lönedumpa och träng undan Svensk ungdom all får permanent medborgarskap.
  ”Diktator” i Chile ? Inga problem, kom till Sverige och bosätt dig, permanent medborgarskap.
  Krig i forna Jugoslavien ? Välkommen till Sverige, permananet medborgarskap.
  Svält i Afrika ? Vi skickar ner mest pengar per medborgare i hela världen så ni kan borra brunnar för färskvatten så Ni kan fortsätta knulla fram 10 barn per kvinna, Svenskarna betalar samtidigt bjuder vi på permanent medborgarskap, varsågod.
  Inbördeskrig i Syrien ? Inga problem, välkommen till Sverige och hämta ut ert permanenta medborgarskap. Sen kan alla som ser ut som araber komma med på det tåget.
  Krig i Iran ? Libyen ? Fattiga barn i Marocco ? Välkommen till Sverige, permanent medborgarskap.
  Somalia ? Hela Afrika ? Välkommen till Sverige – PUT finns i cornflakes paket (som betalas av Svenskarna)
  Alla andra dysfunktionella ”shit-hole” nationer som misslyckas pga låg IQ befolkning, klankultur, ingen koncept om stat eller sammarbete, lag eller ordning ? Välkommen till Sverige och få PUT.

  Hjälp kan inte ges genom att dela ut permanent medborgarskap till andra etniska grupper och raser (ja jag är ras-realist, där finns raser punkt slut. Ras —> kultur inte tvärtom).
  Hjälp kan och bör endas ges på en temporär platform eller ”hjälp till själv-hjälp”.

 68. Jag ser bra annonskampanjer framför mig: ”Borta bra – men hemma bäst! #återvandring” eller liknande. Eller bara ”återvandring” följt av ett hjärta!

 69. S och övriga partier som satsar på muslimska väljare kommer INTE att se på detta med blida ögon . Och ännu mindre vilja genomföra det .
  Skulle S , MP , C L t.ex. vilja ta upp denna saken i sitt valmanifest är de körda och måste då börja flörta med Svenska folket som man satt på undantag en längre tid .

  • Det är internt helt omöjligt för PK att ändra sig. De har hela sina liv hängt upp precis all sin prestige på att vilja islamisera Sverige så fort som möjligt. De har ingen reträttmöjlighet. De har bränt alla broar och skepp. De hoppades på att bubblan skulle hålla hela deras karriär. Det gör den inte.

    • Nu är det bråttom för sossarna att dela ut svenska pass till ALLA nyanlända muslimer och samtidigt skriva upp deras åldrar… riktiga barn blir vuxna över en natt i det magiska Absurdistan. Många får säkert sina svenska pass innan de startar resan…

 70. Bra att SD gör återvandringen viktig, många har sökt sig till Sverige för att få en bidragsförsörjning. Nu har krigen upphört, återvänd och bygg upp landet eller..

 71. Dra in bidragen och fri tandvård så töms sverige på raketforskare.
  Men även islam måste förbjudas och stänga
  deras jihadmoskeer.

 72. En liten fördel med att modernisera Migrationsverket till E-migrationsverket är kostnadsbesparingarna. Istället för som idag betala 73 000 000 00 kronor om året till dem, så skulle skattebetalarna komma undan med bara 3 000 000 00 kronor och mig som ende anställd för att bestämma i alla individuella ärenden. Jag håller redan stämpeln med lätt förutsägbart beslut i högsta hugg, var är inkorgen?

 73. För att en återvandringspolitik skall kunna fungera måste man först ta bort incitamenten som drar invandrare till Sverige och håller dom kvar här. Ta bort så många bidrag som möjligt. Sänk kraftigt beloppen för de som blir kvar och inför hårda krav för att beviljas dom. Arbetsplikt skall också införas. Alla förmåner till illegala måste tas bort! Detta är grundförsutsättningen för att få ut så många som möjligt ur vårt land.

 74. Vi får väl hoppas att det går att säga att det bidde en tumme av det här till sist. Bättre än ingenting alltså. Att SD skulle ha några helt revolutionerande idéer om hur man ska få fart på repatriering är mindre troligt utan det torde handla om det vanliga med att betala folk för att återvandra.

 75. Utspelet kommer inte räcka. SD behöver 51% såsom tonerna går. SD måste bli ännu mer kreativa för att kunna fånga upp människors missnöje. Framförallt måste SD visa på vad Moderaterna faktiskt har gjort de senaste 20 åren! Moderaterna ska inte bara kunna byta galjonsfigur lova runt och sedan hålla tunt efter valet.

  Spela EU-kortet! Folket vill ha en folkomröstning om EU-medlemskapet och de vill ut ur EU som är orsaken till kaoset. Försök inte fjäska för moderaterna eller sossarna med EU-kortet!

  Man kan inte lita på dem. De är redan uppköpta av Soros och Bildergerggruppens grabbar. Se på Reinfeldt, numera ”rådgivare” för Bank of America som George Soros var storägare i.

  Sluta fjäska för dem! Spela Ut ur EU-kortet!

 76. Hahah, fick SD kalla fötter nu?

  Vad hände med ”vi ska minsann inte bli mer radikala i vår politik”? Tja bra början, gå nu ut och säg att samtliga islam trogna muppar skall ut från landets gränser så skall jag ge er en röst för tredje gången.

  • Inte alls kalla fötter! Men allt måste planeras i detalj innan man går ut! Annars kommer de vanliga flosklerna! Det är betydligt lättare att sitta här och veta precis hur man skall göra!

 77. Ge dom bidrag ENDAST om dom återvänder.
  Exempelvis:
  År 1-3 – 100%
  År 4 – 75%
  År 5 – 50%
  År 6 – 25%
  År 7 – 0%

 78. Bra förslag! Och samtidigt kan man återkalla alla medborgarskap som de inte har förtjänat, då de oftast varit motborgare.

 79. Mycket bra. Väntat på detta. Detta är det enda vi kan göra nu. Betala en rejäl slant för att få effekt mot avsägande av medborgarskap/PUT. Det är betydligt billigare betala några hundratusen en tid än miljoner under oöverskådlig tid. Allt ska ske med fingeravtryck o identitetskontroll för att motverka framtida återflytt. Sverige kan bli ett föregångsland med återvandring (exodus). Många behövs i sina egna kulturområden. Kanske erbjuda kortare utbildningar också typ öppna eget el något de kan få respekt för hemma. Förklara allt ifrån dåliga arbetsmarknads-, hälso- (d-vitaminbrister för mörkhyade med följdsjukdomar) och fattigdomsutsikter här i Sverige. Att ”vi” gjort ett stort misstag o inte kan ge bidrag årsvis framöver. Brottslingar=utvisningar el långa straff (ev även i utlandet gnm avtal). Bygg fler häkten o fängelser för det kommer behövas. Sd får gärna gå på smart hårt inför valet. Valaffischer typ; Vilka partier lät illegala få bidrag? Vi gjorde det inte. Vilka partier lät en riktad bidragsinvandring ske? Vi gjorde det inte. Vilka underlät förebygga brottsvågen o struntade i särskilt ungas o gamlas säkerhet? Vi gjorde det inte. Vilka har under årtionden accepterat föraktfullt låga straff för misshandel, mord och våldtäkter. Vi gjorde det inte. Vilka partier äventyrar din pension? Vilka sprider s k fejk news egentligen? Vi varnade men blev utfrysta. Du väljer Sveriges väg i valet.

 80. Jag anser att regeringen borde se till att de som saknar asylskäl skall inte få vistas fritt i Sverige för vad gör de då? naturligtvis brott och varför skal de ha tandvård för 50 kr och läkarvård då inte fattigpensionärer har råd att åtgärda sina tänder och hämta ut dyr medicin..nu får det vara nog med detta förfall av Sverige rösta på SD i höst!

 81. Bra förslag men jag tror inte att detta lockar över potentiella vacklande SD väljare.
  Dessa förslag kan man komma med när man och om man får vara med och regera.
  Men å andra sidan så kan man ju inte säga att de är otydliga i sin kommunikation vilket kanske tilltalar några potentiella SD väljare.

 82. SD bör kopiera danska socialdemokraternas program vad gäller migrationsfrågor. Det är ett vinnande koncept och Löfven kan inte gärna beskylla SD för att vara rasister om hans danska partivänner har samma program.

 83. Vågar SD göra det som krävs för att få till stånd en riktig återvandring? Kriminella och de som ljugit om sin identitet ska självklart utvisas, personer som inte längre har skyddsbehov ska inte få förlängda uppehålstillstånd och utlänningar som misstänks kunna avvika eller begå brott ska hållas i förvar tills de lämnar landet. Men även om man genomför sådana åtgärder så är majoriteten av massinvällarna kvar med permanenta uppehållstillstånd och rentav svenska medborgarskap.

  Vi måste göra det olönsamt att parasitera på vårt land! Sänk bidragen, mest för dem som inte är medborgare men också för medborgare. Låt dem som lever på andras bekostnad bli fattiga. Då finns det inte längre något skäl för välfärdsmigranterna att stanna kvar i vårt kalla land. Kombinerar man det med generösa återvändarbidrag för dem som för all framtid avsäger sig rätten att återvända till Sverige så kan vi få fart på återvandringen. Samtidigt får etniska svenskar som förslöats av de höga bidragen en knuff i ryggen så att de rycker upp sig och skaffar jobb. Så blir hela samhället bättre.

  Men vågar SD utmana sina bidragsberoende väljare?

 84. Jaha, och varför kommer det här förslaget just ett valår och just när SD tappar väljare? Jag litar helt enkelt inte på SD längre. Åtminstone inte under ett valår, jag tycker de visat vad de är för ena de senaste sju åren.

  • rimmar dåligt med den där ”bygga trovärdighet” häromdan. Roligt kompassnålen ändrat sig igen. När M drar åt höger, DÅ hakar SD på…

 85. Ja, vad sade ”Stor-Ygge” ( då inrikesminister) för ett par år sedan:
  Ung.”80 000 befinner sig illegalt i Sverige och skall återvända till de länder de kommer från”.

  Hur många har utvisats?
  Några tusen?

  Har man en gång kommit innanför Sveriges gränser så blir det inte lätt att återbörda de utan asylskäl.
  ”Underjorden” ger talrika möjligheter att bli kvar i landet

  För att inte tala om ”politiska utspel”.

  Att ”rensa Sverige” blir en grannlaga uppgift som varken Allians eller ”Muppar” klarar.

  Ja, hur skall det gå till?

 86. Problemet för SD är de ”hitte-på-pengar” som regeringen strör ut och gör att ”Sverige går som tåget” (mot avgrunden).

  ”Svenne & Amanda” ser slantarna trilla ner i börsen och är lyckliga.
  De flesta bor inte inom NO GO-zoner och berörs inte av den katastrofala brottsligheten.

  Politik är ”ingen höjdare”.
  Spel och double är roligare.

  Därför röstar man som man alltid har gjort (eller inte alls)

  Men en dag kommer inte ”hitte-på.pengar” att finnas och Moder Svea är bankrutt.
  Vad händer då?

  ”S & M” : Det var inte vi det var politikerna……… men ni röstade ju…. eller hur?
  Nä, nä nä……inte vi, inte vi………det är dom…………om, om, om…………..

  Så lär det bli.

  Hög tid att den som har möjlighet ”ser om sitt hus”.

  • 31,6 Miljarder har det kostat att ”skaffa fram hittepåjobb” till invandrarna, beräknas kosta ytterligare 61 miljarder fram till 2020….
   ALLT för att ljuga oss rakt i ansiktet att invandrare har mycket lättare att få jobb med en sosse regering nu inför valet i höst.
   Löfvens lögner genomskådas gång på gång…

 87. Självklart ska dom återvända till sina hemländer och delta i återuppbyggnaden samt försvar av dessa. Vi ska inte parasitera på deras ”välutbildade” medborgare.
  Då kan dom få sina böneutrop precis som dom vill.

  SD I september ingen tvekan.

 88. ”Hussein Ahmed har redan sedan tidigare ett utvisningsbeslut mot sig från Migrationsverket.” Känns det igen??? Snart mer regel än undantag kanske!

 89. Jaha då skrivs det när invandrare får uppleva detta …. samt sista meningen så att vi skall förstå att vi skall vara glada för att föda barn i en bil i Sverige !!!

  Expresen:

  * * * Roda Issa Ibrahim, 36, skyndade till Näl för att föda. * * *

  Då sprack däcket och bilen fick stopp – mitt på E6.
  Roda skrek av panik och smärta.
  – Det var som en mardröm, säger hon.
  /…/
  – När jag tänker på det får jag rysningar. Samtidigt är inte detta något jämfört med de kvinnor som föder i krig och elände. Här fick jag den bästa hjälpen, säger Roda Issa Ibrahim.

 90. Ett problem som kommer fram, gång på gång, är alla dessa nykomna som exempelvis vill bli läkare. Vänligen notera – ”vill bli”. Och när dom blir läkare, får dom hög lön, stor respekt, fin villa och fin bil. Problemet är att dom oftast är runt 20 – 30+ år gamla och saknar nästan helt utbildning. Och dom saknar all motivation för att studera eller lägga minsta energi på att få det dom ”vill bli”, saknar helt begrepp om hur ett modernt högteknologiskt samhälle fungerar. Är det en dysfunktionell dröm såld av människosmugglare och påspädd med filmer på nätet om rika vita som verkar tillbringa dagarna med att göra ingenting i luxuösa omgivningar. När dom kommer hit, har dom mängder med felaktiga föreställningar och förväntningar. Inget visar sig stämma överens med verkligheten, det är som en överhypad semesterresa. Inte konstigt att dom flippar ur och blir helt galna, dom passar helt enkelt inte in här.
  http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/

 91. Träffade en yazidier som lyckades fly från Syrien med sin fru och två barn, hans föräldrar kom också till Sverige. Han driver ett framgångsrikt företag här i Sverige med 15 anställda och betalar mycket i skatt varje månad. Jobbar enormt mycket. Några släktingar blev mördade av IS. Han talar redan felfri svenska och är alltså inte muslim. Skötsam, ärlig och duktig. Det är ju sådana vi vill ha i Sverige.
  Dra inte alla över en kam, det finns guldkorn.

  • Kanske borde vi fråga välintegrerade invandrare från Mellanöstern vad vi ska göra med alla från deras hemländer som inte vill anpassa sig till vårt samhälle. Tino har säkert också idéer. Då tänker jag inte på brottslingar i första hand, de bör utvisas och tas ifrån svenskt medborgarskap om de har dubbla. Jag tänker på alla som egentligen inte trivs här, men är kvar av ekonomiska skäl.

   • Tror att muslimer har svårare att anpassa sig till Sverige eftersom de inte gillar vårt sätt att leva. Det är i den gruppen och bland de renodlade kriminella som problemen finns. Läser man Koranen varje dag påverkas man negativt såklart. Och det tycker yazidierna också. De flydde från muslimerna som ville döda dem i Syrien, så kommer de till Sverige och här finns IS-celler i förorterna.

   • Kan man inte skicka de svenska bidragen till de länder som de flyr från? Med datorernas hjälp kan man ju skicka pengar lika snabbt som man trycker på en enter-tangent.

  • Det är såna som han som får betala ett högt pris på grund av alla som inte sköter sig, såna om några borde rösta på SD!

   • Tyvärr kommer vi förlora just den här personen och alla hans anställda eftersom företagsklimatet är så fientligt och skattetrycket så hårt i Sverige. De planerar att återvända till Syrien snart och vi förlorar en duktig och ambitiös företagare. Kvar har vi muslimerna med fyra fruar som aldrig kommer bidra till Sveriges BNP.

    • Både han och muslimerna kostar för mycket för Sverige, både han och muslimerna tar hit anhöriga som på OLIKA sätt belastar samhället. Jag behöver knappast rita upp en bild för dig för att du ska förstå vad jag menar. Det finns många som han även bland muslimerna, som jobbar häcken av sig. Det både han och muslimerna borde göra är att åka hem och lägga sin energi på att bygga upp sina länder. Sverige klarar sig utan dem.

  • Det är helheten det handlar om och Sverige dreneras på både pengar, säkerhet och en emot medborgarna galen politik förs. Nu syns följderna av migrationspolitiken och människor blir varse om att en annan politik behövs. Alla dras inte över en kam men den medvetet skattefinansierade (många gånger personer utan identitetshandlingar) invandringspolitiken kommer förstöra Sverige ännu mer om den fortsätter. Vidare behövs de du beskriver i sina kulturområden för att bygga upp sitt. Stopp på brain drain.

  • Det är som med vad Shakespeare så väl sade ”att vara eller icke vare, det är frågan.

   Är han inte muslim medans islam inte har makten men hur blir det sedan om islam tar makten. Han klarar sig ändå eftersom han är muslim och tror på koranens bud och en muslim är alltid muslim. Det bästa islam testet ”att vara islam, eller icke vara islam” det stod Salman Rushdie för. Utmanade islam och fick en fatwa över sig och måste leva under dödshot från islam.

   Det är en muslims skyldighet att ljuga och bli en del av samhället tills islam har tagit över.

   Man skall passa sig för att leka med elden och tro att en ideologi som islam inte har en dold agenda med islam och muslimer med att när det är dags så är de muslimer och enligt koranen så kan de inte göra annat än att lyda profeten Muhammed.

   Kristna som flytt för deras liv från islam är troligen ett betydligt bättre allternativ om det är folk från Syrien som skall få asyl och det handlar om.

   Nu så är det en strid mellan Shia och Sunni islam. Sedan så har vi länken från Egypten Muslimska Brödraskapet, och vidare in i Osmanska Erdoğan Turkiet. Alla är islam! Det bästa är ändå att muslimer och islam får återvända och denna gång för de ansöka via giltig ansökan för att få komma in i Europa och Norden. För ska fyra muslimer där och fem muslimer där och tre där och fyra där osv fortsatt få vara muslim så blir det inte mycket som är vunnet för Europa och Norden.

   Det är en muslims skyldighet att ljuga för otrogna. Att bli kär är att tappa förnuftet och det kan leda till att känslorna går ut över det svensk folkets väl och ve.

  • Det är en invandrare som har rätt att kalla sig svensk och som bidrar. Ingen skugga över sådana. Men det är heller inte vad SD menar, de vill precis som vi ha ut de illegala och kriminella, som aldrig kommer att anpassa sig till våra värderingar.

   • Att migranten är kristen och produktiv skall inte ge honom formell status att få stanna. Det som skall räknas är om han har flyktingskäl. Tyvärr så bidrar SD till flummeriet med svamlandet om öppen svenskhet. Naturligtvis är en integrerad kristen att ”föredra” men diskussionen måste handla om exakt varför man ens släppte in individen i landet från första början.

  • Men sen då? Sen kommer kusinerna och föräldrarna och alla skall etableras och få bidrag och bostäder, det kostar mer än vad det ger. ”Dra inte alla över en kam” argumentet är något som Björklund/Fridolin skulle dra. Lägg bara ned, nu är det återvandring som gäller, ÄVEN för yazidier utan RIKTIGA asylskäl.

 92. En annan fråga som måste upp på dagordningen är förvaring av de asylsökande. Det är helt orimligt att den som kommer hit och söker asyl kan vistas ute i samhället innan ens ärende är avgjort för att sen kunna gå under jorden om inte beslutet är till ens fördel. Dessa människor måste hållas inlåsta, dels för svenskarnas säkerhet men även för att förhindra att personer uppehåller sig i landet illegalt.

  • Socialdemokraterna i Danmark har några riktigt tuffa förslag nu. Man vill bara låta ett fåtal flyktingar komma till landet genom FN:s försorg. Asylsökande ska bo i Afrika under utredningstiden och så vidare… Artikel i Nya Tider som kom idag.

  • Upprätta asylansökningscenter utanför Sverige. Där och endast där skall man kunna söka. Att sig illegalt in i landet ska vara lika med automatiskt avslag och deportering.

 93. Bra förslag. Äntligen.

  Det som oroar mig nu är att det fortfarande inte är fred i länder som Syrien. Man måste läsa alternativa medier för att få reda på vad som händer där. Av en rad artiklar i Nya Tider och andra engelskspråkiga källor som inte är mainstream är bilden tydlig att den USA-ledda alliansen dröjer sig kvar i Syrien trots att man säger att IS nästan är besegrad. Man har till och med upprättat nya baser. Syriens regering har krävt att FN agerar mot den illegala närvaron, men inget händer. Ryssarna är också frustrerade, de har förlorat många soldater den senaste tiden. Hur många vill de inte säga. Till och med en general har dödats.

  https://www.rt.com/usa/418748-us-destroys-tank-syria-escalation/

  Kanske dags för Margot att göra ett försök till en riktig insats i FN. Feministtramset kan hon lägga på hyllan tills vidare. Sverige har inte mycket auktoritet och trovärdighet längre i internationella sammanhang, men eftersom vi haft en orimlig stor börda på grund av västs alla krigsäventyr i Mellanöstern och Afrika borde man kanske kräva att USA bidrar med mer ekonomiskt.

  Vad gäller utrikespolitiken är Trump en besvikelse. Man undrar om han överlåtit det mesta åt sina rådgivare och generaler. Kanske har han mer långsiktiga planer på en fredlig lösning, men det är svårt att veta. Några säkra zoner i Syrien har i alla fall inte blivit av. Allt är dock inte hans fel. Det finns för många aktörer i Syrien med motstridiga intressen.

  Jag irriterar mig på att USA som har det största ansvaret för röran i Mellanöstern aldrig krävs på krigsskadestånd och bidrag till flyktingkriserna. De har bombat länderna sönder och samman och beväpnat terrorister, ändå kommer de undan med allt. En stor del av infrastrukturen i Syrien är nu förstörd och många platser ser ut som spökstäder.

  Lejonparten av vårt bistånd borde omdirigeras så att det kan gå till återuppbyggnad av t ex Syrien. Men det ska inte ske utan motkrav. Svenska företag kan få kontrakt att bygga hus där och kanske kan vi få del av oljan. Om man vill få folk att återvända måste de ha något att återvända till. Men de behöver inte få allt färdigserverat utan kan själv bidra med en del av byggandet. Den syriska regeringen har sagt att man vill ha tillbaka sitt folk för att återuppbygga landet.

  SD borde föra samtal med vänskapliga partier i andra länder för att pressa fram förslag på realistiska lösningar för massiva återvändarprogram. Det här är ingen fråga som Sverige ensamt kan lösa, men EU är tyvärr inte lösningen utan en del av problemet.

  • Många som säger sig vara syrier är det inte.
   USAs arme är legosoldater som lyder direkt under det internationella brottssyndikatet aka finanseliten. Dom kommer inte att lämna landet innan dom mördat Assad. Finanselitens tillgångar ska konfiskeras och användas för att bygga upp alla länder dom raserat, eliten själva ska dömas till döden för krigsbrott.

  • Du skulle snarare tacka USA som fått göra så stora delar av skit jobbet att hålla borta olika antidemokratiska rörelser. Du liknar Wallström och resten av rödgröna röran i bristande verklighetskontakt

 94. En bra start som är diametral till vad Åkesson sade för några dagar sedan.Det är nog tyvärr bara snömos. Migrationsverket är ruttet in i märgen så det är nog bara PK anpassad retorik. Varför används inte termen repatriera i stället för återvända? Svaret är enkelt det är för att ordet repatriera inbegriper även tvång vilket SD plötsligt tydligen inte vill använda sig av. Med dagens ösande av pengar kommer det frivilliga återvändandet vara minimalt. Först efter det att Reinfeldt/Kristerssons plan att krascha de sociala välfärdssystemen genom en ohämmad invandring kommer återvändande bli aktuellt.

  • Ruinfelt har skadat Sverige något enormt.
   Det ruttna är att även nu försvarar han det som gjordes under hans ledning ingen ånger avbön där inte.
   Anders Borg är något bättre då han ”ångrar vissa saker”.

   • Det beror på att Reinfeldt är för korkad för att förstå att den nya världsordningen ligger i spillror tack vare Trump. Borg och även Magdalena Andersson är smartare och de förstår att det börjar osa katt. Det går desvärre för dessa inte att återta ett fullbordat brott. När bilan faller är ånger inte till någon hjälp.

 95. Jimmie, stå på, där har du rätta banan! Regimen måste pressas att finna vägar att ”avyttra” alla dessa illegala ut ut ur landet! En STOR fråga nu!!!

 96. Att Migrationsverket ska bli Emigrationsverket – ett ännu bättre ord är Återvandringsverket eftersom emigrationen ska gälla invandrare, inte svenskar – har jag länge förespråkat. Jag tror att alla blir lyckligast av att leva där de har sina rötter. Ett nytt land, ett nytt språk, ett annorlunda folk, en ny kultur, en annan religion och ett annat klimat skapar rotlöshet bland invandrarna. De känner sig inte hemma någonstans och börjar hata det nya landet och det nya folket.

  Vi svenskar och européer ska inte bytas ut mot utomeuropeiska folk, blandas upp med utomeuropeiska folk (överallt i reklamen ser man par där kvinnan är svenska och mannen utomeuropé eller där mannen är svensk och kvinnan utomeuropé) eller mördas av utomeuropéer i inbördeskrig, vilket makteliten vill. I de utomeuropeiska länder som de stora invandrargrupperna kommer ifrån är det dessutom inte ovanligt med brutala mord vid bostadsinbrott, så vi kan inte känna oss trygga någonstans längre, inte ens i hemmet.

  Fler afrikaner än någonsin är just nu på väg till Europa. Detta vansinne kan inte fortgå längre. Europa kan inte ta emot hela Afrikas befolkning som närmar sig två miljarder! Dessutom blir vita människor förföljda och mördade i Afrika. Sådant vill vi inte ha hit till Europa. Sätt stopp för mardrömmen, SD, innan allt är för sent!

  ”Number of Illegal Migrants Crossing Sea to Italy DOUBLES in One Month”:
  http://www.breitbart.com/london/2018/02/14/number-illegal-migrants-crossing-sea-italy-doubles/

 97. Så där ja, nu börjar det hända något hos SD. Kommer nog att åka till närmaste konsulat och rösta i september trots att jag varit lite tveksam innan.
  Skulle dock vilja lägga till några punkter. 1. Se till att hålla icke önsvärda inlåsta tills dess att de kan återvandra hem. 2. Inte en spänn i socialbidrag eller sjukvård förutom att personen riskerar att avlida. 3. Föreslå outsourcing av fängelseplatser till länder som liknar deras vad gäller interner som har utländskt medborgarskap eller dubbelt.
  Samt stäng gränserna tills ovanstående förslag börjat göra verkan.

 98. Låter bra!! Full fart framåt!!!!! Och gå INTE på M’s ”hårda” politik. Det blir samma skit som med sossarna och trädkramarna!!!!

 99. SD har mitt stöd. Detta låter som en nytändning och bra uppstart inför valrörelsen. Ser fram emot presskonferensen (även om jag måste lyssna på den i efterhand).

 100. Bra att finna kvarstående viktiga frågor nu när både S och M har snott en del av SD politiken. Vilket i sin tur måste betyda att trots den monumentala kritiken så gör Sverigedemokraterna en skillnad. Hur hade det sett ut om de inte funnits? Hemska tanke!
  SD 2018 ”Bara en röst till”

 101. Det kanske finns en ljusnande framtid trots allt och att ”point of no return” ännu inte passerats. Jag hoppas att väljarkåren inser att årets val är ett ödesval för Sverige.

 102. Go SD Go!!! Det började som en skälvning på nedersta däck. Idag lutar skeppet Sverige betänkligt och yrvakna passagerare strömmar ut på däck för att upptäcka att livbåtarna är på väg att ta slut. Och ingen tror mer på högtalaren som vrålar ” vi är osänkbara , vi är osänkbara …..

 103. Bra att de lyfter denna fråga, vilket SD kommer att tjäna på. För det är så många snyltare som på ett ohederligt sätt stulit många riktiga flyktingar chans att komma i från krigets helvete.

  Gör om gör rätt, de kommer finna om de sondera lite djupare att majoriteten inte är riktiga flyktingar utan bara folk som bara passa på att sko sig.

  Inte konstigt med den jäkla signalpolitiken 7-klöver fört, klart som Fan att folk lockas från världens alla hörn att ta sig hit.

 104. Så mycket elände miggverket skapat borde gänget omskolas(skickas till Ylvas ändå enklare jobb) till återvandrings -verk och ta bort alla miljarder som miggarna snott av Svenska folket.

 105. När M börjat med åtstramningar är det läge för SD att gå ännu längre. Alla illegala ska ut från Sverige, börja med att stoppa att de har tillgång till hela vårdapparaten inklusive tandvård. Då minskar köerna till vården. Helt ansvarslöst mot svenskarna att trycket ökar på vården utan att bygga ut den. Väljarna måste snart fatta att det här inte fungerar. Men utredningar visar på att vården är ineffektiv, allt för att undvika det verkliga problemet. Dom måste tro folk är korkade när dom ljuger oss rätt upp i ansiktet.

  • Betoningen på ILLEGALA, men alla 3 vänsterpartierna och (C) får det låta som (SD) vill att alla invandrare skall ut. Det är en stor skillnad.

   • Dom blandar bort begreppen hela tiden. Akutvård fick turister eller illegala tidigare också och det ifrågasätter ingen men det låter som att de inte fick vård överhuvudtaget. 50000 som fått avslag ska härifrån, stopp för all invandring utom högutbildade som inte hittas på närmare håll. Alternativt kan de bygga ut vården och sociala sektorn efter folkmängden de tar in. Men det finns det inte pengar till. Då borde politiker och väljarna inse att de måste sätta stopp.

 106. Mycket bra att SD nu verkar sluta fjäska för Moderaterna och åter blir ett starkt självständigt sverigevänligt parti.

  Nu är det mycket som vi behöver diskutera. Den nya inriktningen är riktig.

  MEN – tilltalet till väljarna är mycket viktigt och det behövs fingertoppskänsla i argumenteringen och i vad man kallar saker.

  Till exempel tycker jag inte att ”Inte om vi får bestämma” i Moderat-annonsen är så lyckat.

  Det låter reklambyråaktigt på något sätt. Och lite hotfullt.

  Jag skulle föredra:

  ”Vi Sverigedemokrater kommer ALDRIG ATT ACCEPTERA att grov invandrarbrottslighet tar över vårt samhälle.

  Rösta SD.”

 107. Läste att SD inte ska tävla i åtstramande förslag men det kan inte anses som tävling. Det handlar om att gå tillbaka till det som ansågs vara sunt förnuft tidigare. Dit är det långt men dit måste man komma om man vill ha kvar nåt som kan liknas vid ett västeuropeiskt land.

 108. Mycket bra med denna nya inriktning.

  Nu är det mycket vi behöver diskutera, bland annat om hur vi skall argumentera.

  ”I inlägg på Twitter anklagar SD de andra partierna för att stjäla deras politiska idéer.”

  Jag tror att vi nu INTE skall prata för mycket om att andra partier ”stjäl våra idéer”, åtminstone inte med det ordvalet.

  PROBLEMET ÄR NÄMLIGEN ATT MODERATERNA INTE STJÄL VÅRA IDÉER.

  Dom SÄGER att dom vill göra som SD i en del fall.

  Men problemet är att det är lögn. Kommer Moderaterna till makten blir det Centern och Liberalerna som kommer att bestämma invandringspolitiken.

  SD måste i första hand koncentrera sig på att avslöja FALSKSPELET hos de partier som nu påstår att de vill ha en mindre galen invandringspolitik.

  Om man säger att till exempel Moderaterna ”stulit SD’s invandringspolitik” kan väljarna förledas att tro att de lika gärna kan rösta på Moderaterna och få en vettig invandringspolitik.

  Så är det inte. SD måste berätta detta för väljarna.

 109. Tycker att SD är lite mjuka där, bara 4 år fängelse för attack på blåljus. Straffe bör börja vid 10 år och uppåt.

  Det är bra att M gör Copy cat SD invnadrakritisk politik, frågan är , kan man lita på M? Dom har svängt för, det är deras fd Statsminister som har öppnat Pandoras ask och skapat de kosmopolitiska kaos samhället med fri invandring.

 110. Problemet med S och M:s s.k. hårdare invandringspolitik är det faktum
  att det bara är plakatpolitik. Utspel som aldrig omsätts i praktiken och
  inget som kostar något att uttala och lova. Tycker det framgår med all
  önskvärd tydlighet när det blir diverse omröstningar i utskott osv att
  framförallt M säger en sak, gör en annan. Och det är skamligt hur man
  kan stå i tv och torgföra en åsikt/löften för att sen rösta ner
  förslaget, ja t o m sina egna förslag. Politiker, eller snarare 7
  klöverns väljare spelar på det faktum att folk är fortfarande så
  ointresserad, obrydda alt. korkade att dom köper det som sägs, men
  ignorerar att sätta fokus på vad som görs. Ta tex sossarnas ylande om
  att man skärpt migrationspolitiken, jo tjena. Kolla inflödet av
  låstasflyktingar, helt galna siffror (addera därtill
  anhöriginvandringen).

  Det SD behöver göra är inte skärpa sin
  grundläggande politik kring invandringen. För hur mycket mer man man
  skärpa en nollvision? Noll är noll. Men däremot känns tiden mogen för
  att driva den linjen man stakade ut för 10år sedan, nu i denna tid tror
  jag man får bredare acceptans för sina visioner när folk sakta börjar se
  dessa oerhörda konsekvenser som skett pga. massinvandringen under
  decenier. När SD lanserade sina visioner så ansågs det vara extremt, ja
  pga. medelsvensson inte själva drabbats ännu. Men idag är det helt andra
  förustättningar där många vanliga medelklassmänniskor drabbats hårt av
  massinvandringens konsekvenser, exakt det SD varande för ca 10-15år
  sedan.

  • Precis! SD måste koncentrera sig på att AVSLÖJA att Moderaterna faktiskt INTE ”har stulit SD’s politik”.

   Utan att de bara ljuger.

   Bildar Moderaterna regering blir det Annie Lööf som bestämmer invandringspolitiken. Oavsett vad pygmé-Reinfeldt står och blåljuger om i TV och i Riksdagen.

 111. Så här skriver Arnstad på sin Twitter om danska sossarnas förslag:

  ”Danska socialdemokraterna vill förbjuda flyktingar att söka asyl i Danmark. Istället ska de interneras i danska koncentrationsläger i Nordafrika.”

  • Snart har vi ingen ”svenskhet” kvar om inte något görs för att bevara den. Det handlar om Sverige som nationell stat.

 112. Äntligen!
  Heja Jimmie!
  Vi har tiotusentals, om inte hundratusentals främlingar i landet som LURAT TILL SIG PUT!!
  Migränverket erkänt att endast 5% har asylskäl.
  Resten har ingen rätt att bo här och suga ut vålfärden.
  Vi ska inte tvingas försörja desertörer, fanatiker, skojare som ljög om sin ålder, kriminella och arbetsskygga!
  De ska inte få fördärva vårt land med sina efterblivna ”normer” som kvinnoförakt, mångifte, barnäktenskap, skammord osv. De ska tillbaka till sina hemländer, och där kan de ta ihjäl varandra om de vill.

  De som inte anpassar sig, inte visar respekt för svenska normer – de ska UT!
  De har inget i ett civiliserat land att göra!

 113. Migrationsverket ska bli ett ”återvandringsverk” det låter fin men i praktiken orealistisk..hur ska det gå till? folk börjar tröttna på de tomma löften. Förslag på utvisningar kan bli hur långt som helst t.ex. Utvisa medborgare från andra EU-länder efter tre månader om de inte uppfyller villkor som tillräcklig inkomst och en bostadsadress. Utvisa invandrare som prostituerar sig på gatan eller livnär sig på knarkförsäljning osv.

  Men de korrupta politiker vet inte hur utvisningen ska gå till eftersom de flesta parasiter som finns i Sverige har ljugit om sin ålder och nationalitet. För att Sverige och Europa ska kunna genomföra utvisningarna är ett måste först att hitta ett ställe där man kan utvisa laglösa invandrare.

  Vad sägs om att bygga upp flera gigantiska moderna fängelser med utländsk kapital i ett land i Afrika. Överföra kriminella flyktingar våldtäktsmän, terrorister, papperslösa osv. som har fått avslag från hela Europa.

  När de är väl där, en internationell tribunal dömer varje fall och sen släpps de ut efter att de har styrkt sin riktiga identitet och sen skickas de till respektive land där de kommer ifrån… Kan detta bli verklig?

 114. Ojdå är inte det vad många S & M-väljare vill, hur ska de nu motivera sin fanatiska tro på ”deras” 7-klöverparti?

 115. Det är redan för sent, jag såg en dagisklass kliva på bussen idag i Umeå, det var 7 invandrarbarn och 4 svenska barn och Umeå har ändå tagit emot bland minst ”flyktingar” per capita i Sverige.

 116. Inte om, utan när det går vägen för SD i valet, kan vi glädja oss åt att få se ljuset i slutet av den svarta PK-tunneln. Ett hopp för framtiden dels för oss själva men framför allt för våra barn och kommande generationer!

 117. Et hårdt spark i røven.. Der er ingen flygtninge, kun kulturbekrigere og terrorister. Jihad er deres liv, voldtægt og røverprofeten Muhammed betyder alt for disse muslimske herrefolk.

 118. Alla eritreaner i Sverige har ljugit. Där är inte krig, där är helt lugnt, ändå vimlar det av dem här. De är lycksökare som 99% av alla övriga migranter. Det har funnits dolt motiv att skynda sig att förstöra Sverige så mycket som möjligt, såsom gaskamrarna gick för högtryck i Auschwitz ända tills krigsslutet. Grattis.

 119. Glöm inte…. DET FINNS M.U.S.L.I.M.E.R och F.D MUSLIMER! TÄNK PÅ att de som undsluppit det muslimska förtrycket lever under dödshot (fatwor) eller är döda/avrättade… Ingen demokrati bör acceptera såna människor inom sitt lands gränser! De ÄR farliga!!! Minst lika farliga.är politiker som låtsas att de inte förstår!!.HUR MÅNGA 11-ÅRIGA EBBOR SKA BEHÖVA DÖ INNAN REGERINGEN OCH RESTEN AV SVIKARNA ”BEGRIPER”?? Är inte den obehagliga sanningen ATT DE REDAN INSER men struntar i det för att de hoppas på personliga vinster? Är det såna politiker Sverige behöver? Jag anser att den politiska karriären snarast.skall förläggas till muslimskt land.

LÄMNA ETT SVAR