SD-rekord och näst störst – kollaps för S och M

Delningar

I Demoskops junimätning fortsätter Sverigedemokraternas starka lyft och partiet går inte bara om Moderaterna och blir näst största parti, man får även sin högsta siffra någonsin i Demoskop. Samtidigt fortsätter Socialdemokraterna att rasa.

V 8,3 (+0,6)
S 23,1 (-3,2)
MP 4,9 (+0,5)
SD 21 (+1,6)
C 9,8 (+0,7)
L 5,1 (+0,2)
KD 3,8 (+0,9)
M 19,9 (-2,4)

1 609 personer intervjuades under perioden 29 maj – 6 juni.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1587 KOMMENTARER

 1. Väljarna har väl slutligen insett att det bara finns ett original när det gäller skärpt invandringspolitik!

 2. Vi kan nog lugnt se fram emot någon sorts DÖ.2 efter valet igen eftersom globalisterna i sjuklövern inte får det valresultat de önskar…

 3. Och då är det ändå den sortens mätning som i åratal har givit SD LÅGA värden.

  Jag konstaterar bara att medelvärdet hittills denna månad är 21,4 % om räknar på de vanligaste mätningarna (Demoskop, Novus) som tillsammans med Ipsos och SIFO har förlänats beteckningen ”trovärdiga” av SVT Text. ( Ipsos och SIFO kommer senare i månaden),

  Det verkar alltmer möjligt att SD kommer att fördubbla sitt röstetal vid kommande val, och vara största parti.

 4. Löfven och hans svänggäng saknar trovärdighet samt ansvar i alla frågor och hans tid är ute

 5. SD 21%… Det var inget dåligt resultat med tanke på att Demoskops sjukliga underskattning av Sverigedemokraterna. De flesta förstår ju att den verkliga siffran är MYCKET högre. Ta fram popcornen och njut!

 6. M måste ner mycket mera, det är trots allt F.Reinfeldt med globalisten C.Bildt som startat detta h-vete.

  • Jo, men alla moderater älskar Reinfeldt för att han höjde fastighetsskatten (eller ”avskaffade den” som PK ljuger).

  • Vägen mot mångkulturs-helvetet påbörjades redan av Palme. Sjuklövern och har sedan följt den av Palme utstakade vägen i allt snabbare takt, med resultatet att svenskarna byts ut mot araber och Sverige som nation avvecklas.
   Tyvärr är svenskarna så genuint korkade, hjärntvättade och i avsaknad av överlevnadsinstinkt att de i decennier röstat för sin egen undergång.

 7. Varför får de partier som har förstört Sverige, dvs. S, MP, V, M, L, C och KD, överhuvudtaget några röster?

  • Nog många kvinnor som röstar på de ”andra’”. De tror en muslimsk man med koranen som rättesnöre och med kvinnan i burka går att göra om till en kärleksfull o ömsint herre..tids nog riskerar de själva stå med tältet på.

   • Islam och feminismen – hur går det ihop en mm? Fullständigt obegripligt! [hörde för ngn månad sedan på Opinion [SVT] att Fi var sämst på ”feminism” just därför – upplyftande kommentar & analys]

   • Man borde nog sätta alla som tidigare röstat fel i karantän samt skicka en skadeståndsfaktura med ”solidarisk” betalning… [ett ord som kanske S-folk förstår] DÅ skulle det bli drag under galoscherna och ordning!

    • Låter ju sunt och demokratiskt. Och vilka ska avgöra vad som är de rätta åsikterna? För tankarna till Nordkorea.

  • För mig är det fullständigt obegripligt att V kan få en enda röst i
   Sverige efter Murens fall. Har de som röstar på V inte märkt att
   Muren föll för snart 30 år sedan och om de har märkt det, frågat
   sig varför den föll? Ohly gjorde ju avbön “under galgen” först
   2005. I Lördagsintervjun med Ohly sept 2009 fick vi reda på att
   Lenins porträtt fortfarande hängde i V partikansli. En V
   riksdagskvinna blev intervjuad i TV 24 inför valet 2010. Hon fick då
   på en “snabbfråga” välja mellan Castro och Blair. Hon valde då
   Castro – en diktator före en demokratiskt vald premiärminister.
   Min slutsats: V är fortfarande ett kommunistiskt parti och hör inte
   hemma i en demokrati.

  • Kvinnor som jobbar inom offentlig sektor och som inte är intresserade av politik, är fortfarande rädda för vänstermobbningen, bidrar till resultatet.

   I takt med att nya partier introduceras, erbjuds även fler alternativ till PK-maffians partier.

  • Det är väl sisådär en 3-4% av befolkningen som har sin utkomst från vart och ett av småpartierna, direkt eller indirekt.
   Snyltare m a o.
   Såklart de röstar på sin husse – de biter inte den hand som föder dem.

  • För att svenskar är självdestruktiva, fyllda av skuldkänslor (ursäkta mig om jag stör) och jantelag. Så de är som svampar som suger upp all dynga tidningarna häller över sitt folk.

  • Fortsätter dagens trender fram till valet så torde SD få mellan 32 och 35 procent. M torde få mellan 16 och 18 procent. hamnar 5 procent av rösterna på partier som inte tar sig in i riksdagen så räcker det med 47,51 procent av rösterna för att få ihop 175 riksdagsmandat.
   En majoritetsregering med SD och M är då helt möjlig. En sådan regering får Jimmy Åkesson som statsminister och Ulf Kristersson som finansminister. Totalt torde det bli ca 14 ministerposter för SD och ca 7 ministerposter för M.

   • Jag föredrar att SD får egen majoritet. M är ett parti som tillsammans med S, MP, V, L, C och KD borde ingå i Sveriges historias politiska skräckkabinett.

    • Naturligtvis, men det är långt till 47,51 procent om man skall nå dit själv. Det torde behövas hjälp även om det är motbjudande.

   • Med sådant valresultat skulle SD kunna bilda en minoritetsregering, därför att M omöjligen kan gå i koalition med S och tvärt om. Det skulle onekligen bli svårt för SD att regera i minoritet, eftersom de skulle tvingas till svåra kompromisser, så jag tror då hellre att de skulle välja att kvarstå i opposition och förhandla fram rättmätiga krav för sina huvudfrågor.

  • Det finns fortfarande många människor i min omgivning som bara läser DN. De tror att DN säger sanningen. Det var för inte så länge sedan som jag fick en bild med vilka media som var trovärdiga och när jag ifrågasatte den såg min vän ut som en fågelholk. Han är en välutbildad akademiker och socialdemokrat av födsel och ohejdad vana. Min fru rapporterar liknande situationer från sin arbetsplats. Jag misstänker att det i vissa kretsar innebär en social statussänkning om man tar in alternativ information eller är kritisk till de etablerade partierna.

   • Jag har stolt inte ens med en tång varken läst eller hållit i DN sedan kommunisten Olof Lagercrantz var chefredaktör på 60-talet.

 8. Ropa inte hej …… ,!
  Fortsätt att informera om islamiseringen , och dess shariaLagar . Tack

  • Har mussarna mördat Mona Walter? Jag har inte hört något från henne på ett tag. Hon är ju duktig på att informera vad islam står för.

  • Skönt att svenskarna inte går på sosse- och moderattaktiken att kopiera SDs politik. Många vet att det inte går att lita på dessa båda partier.

   • En gång bytt från M och S till SD så går man inte tillbaka.
    Man kan inte öppna sina ögon och sedan bestämma sig för att blunda igen.

 9. I en fabel mumlade en groda uppgivet: ”-Som man sår får man skörda, har jag hört. Men det gäller väl någon annan?” ”-Så går det när man gömmer sig undan ansvaret, likt en oduglig kanalje…” svarade en bäver.

 10. Är det så förunderligt att SD stiger, och s sjunker? Med den politik våra partier för nu, uppmanar de sina väljare att rösta bort dem och rösta in SD. För folk börjar inse att nu handlar det om överlevnad.

  Ska vi ha vuxna afghanska män i våra skolor, tillsammans med våra döttrar? Ska vi se hur muslimskt uppfostrade barn i lågstadiet försöker våldta jämnåriga flickor? Och det bara att nämna några incidenter som skett nu. DET är den politik våra politiker försöker tvinga på oss, och DET är den politik vi måste rösta bort.

  Så jag hoppas verkligen att se MP falla ur riksdagen, C falla rejält (vi får börja påminna folk vad för slags politik C för) och s måste tappa mer. Vi har helt enkelt fram till valet i september att väcka fler, få fler att inse vilken fara 7-klövern är, och att vi måste, för vår egna säkerhet, rösta fram SD. Det är vårt jobb nu, hjälpa fram SD så de otvivelaktigt är de största i årets val.

  • Jag hoppas med få se MP falla ur och likaså Centern, som verkar av någon för mig, outgrundlig anledning fortsatt ha höga siffror. Kanske många kvinnor gillar Annie, något måste det i alla fall vara. Men efter valet så tror ja de kommer få det svårt, det lär handla om de 3 största partierna denna gång, något säger mig det.

   • Såg på FB att F! nu drar in 0,6%. Själv ser jag gärna runt 4%, så de är nära, men inte kommer in i riksdagen. Likaså MP, samma siffror där. För då har de tillsammans samlat 8% av den delen av vår befolkning som INTE GÅR ATT VÄCKA!!!

    C och L är lite luriga av sig. Man vet aldrig riktigt var man har dem, men C har ju visat sig mer var de står. Det BORDE vara en väckarklocka till de tidigare väljarna. C är inte på deras planhalva. V lallar mest i sin egna ringhörna och vet väl inte riktigt vad de vill.

    Sen handlar det om ifall M är beredda att börja samtala med SD, eller inte. Annars är det risk att riksbyfånen kan klamra sig kvar, och fortsätta förstöra Sverige i 4 år till. Det enda positiva då, det är att då lär SD ha ensam majoritet i valet därpå. Risken är dock att Sverige inte ser ut som Sverige ser ut nu. Då blir det en låååååååååååång uppförsbacke för oss att kämpa oss ur.

    • Om nu inte SD och M får 51% ihop ser jag 2 scenarior framför mig. Det ena är att S fortsätter att regera men då ensamt och där de kommer att samarbeta med M för att tillsammans lägga fram förslag som SD kommer att släppa fram. Det andra är det omvända att det blir M som ensamt regerar i uppgörelse med S och där de återigen anpassar sig till SD så de släpper fram deras förslag. På så vis behöver inget av M och S samtala med SD. Centern kommer troligtvis bli överflödiga och resten av partierna med.

    • Vi får hoppas att 25% av miljöpartisterna stödröster på Fi. Då blir vi av med de flesta virrhjärnorna då ingen av dem kommer över den magiska gränsen 🙂

    • Detta är det nya globalistiska Centerpartiet. I den första länken är Rödluvan på väg till vargarna (3:28-3:44). Annie Lööf säger att valutafrågor (=världsvaluta) och internationalism (=världskommunism) kommer att diskuteras. I den andra länken avslöjar Annie Lööf att hon anser att 40 miljoner invånare i Sverige är fullt tänkbart.

     ”Bilderberg Group Members ACTUALLY SPEAK On The Record !!!
     WeAreChange”:
     https://m.youtube.com/watch?v=hNkt9P3iTJA

     ”Lööf (C): 30 miljoner invandrare är inte omöjligt för Sverige
     Invandring Sverige”:
     https://m.youtube.com/watch?v=99VjCqtRiA0

     • Det är sådant som ska fram! Till deras väljare, så de kan ”tacka” genom att INTE rösta C.

   • Ja, den här ”nyfikenheten” kostar på. Och vad hade hänt om det var svenska pojkar som var ”nyfikna” på islamiska flickor? Det hade blivit ett sådant hatdrev att familjerna hade tvingats flytta. Men som det är nu, ingen reagerar och pojkarna fortsätter som vanligt.

    • jag hoppas (och tror) att ketchup effekten som nagon beskriver det, ar nara, det ar bara sa mycket man som gemene man/kvinna orkar att ta

 11. Fan vad glad jag blir! Känner värme känner kamp och hopp, nu kör vi! SD och Åkesson i vårat hjärta!

 12. Det här kan vara en fint från mätbolagen. De låter SD gå fram som en slåttermaskin för att sedan falla som en gråsten precis före valdags. Allt för att folk inte ska våga att rösta på dem. Vänsterextremistisk taktik! Har hänt tidigare.

  • Den slumrande svenska björnen börjar nu vakna, det är oreda i björnidet, nu ska inkräktarna snyltarna väck!!

  • Synd bara att media lyckats lura folket så länge. Hade svensken vaknat tidigare så hade man kunnat få fason på Sverige inom ett par generationer.

 13. Den slumrande svenska björnen börjar nu vakna, det är oreda i björnidet, nu ska inkräktarna och snyltarna väck!

 14. Det går åt rätt håll, men alldeles för långsamt. S ligger fortfarande oförtjänt högt. Och MP har totalt diskvalificerat sig för att överhuvud taget vara i Sveriges riksdag.

 15. Så tydlig trend i mätning efter mätning, både sossarna och moderaterna tappar flera procent och SD växer och växer. 90dagar till valet och vi fortsätter jobba för att få fler att vakna!

  • Tyvärr är det ingen idé att rösta på SD i min hemkommun, för de har inga att rösta på…min käre far ville ställa upp, men han är gammal och orkar inte med alla trakasserier så.

 16. Man tycker att alla partier som bildar 7-klövern borde ha lika många röster, eftersom det blir samma politik oavsett om man röstar på exempelvis MP eller M.

 17. Lika bra Röfven säger upp sig nu. Bara pinsamt att se ollonet förödmjukas.

  Vem tror ni tar över S efter valet?

  Ygeman?
  Han har bara gymnasieexamen, vägrade värnplikten och är ordförande för S i Stockholm. Allt detta ger höga poäng inom S.

 18. Folk har redan tröttnat på Ulf Kristerssons ”vuxna” retorik. De inser också att med Annie Lööf vid förhandlingsbordet kommer en eventuell alliansregering få en generös migrationspolitik. Både S och M kommer tappa väljare fram till valet. Champagne på kylning!

 19. Vadå kollaps? Sossarna och moddisarna är ju fortfarande stora. Men alternativa 7 klövern ingår bara i mina värsta mardrömmar.

 20. Varken Ulf eller Stefan inger något förtroende. Men hur kan MP ha 4,9 % ? Nu måste det till en ny islamist skandal för MP måste åka ut , dom är en fara för Sveriges säkerhet.

  • Om mupparna blir kvar i riksdagen efter valet (hemska tanke) bör de sättas i den garderob som SD fick sitta i under många år.

 21. Lövet kastar in handduken i oktober. Förmodligen tillträder en kvinna och eller en nysvensk som S partiledare och hela S sjunker djupare i virrträsket utan uttalad och genomförd politik.

   • Hon är bara intresserad av pengarna inte ansvaret. De kan där emot bli deras egna asyl smitare Shakarabi, sedan kan Miljöpartiet och sossarna slåss om 4% väljarna.

 22. Befriande!! Det är rena lyckokänslan!! Äntligen verkar folket inse att Svetsarpajasen och hans urusla regering måste bort.

 23. Härliga nyheter allt fler inser att invandringsvansinnet måste stoppas.

  Gammelmedierna har inte längre maktmonopol där dom kan styra svenska folket, tack vare nyhetsförmedlare som Samhällsnytt som gång på gång avslöjar SVT DN och dom andras lögner.

  Allt fler läser samhällsnytt Mats Dagerlind skriver på Twitter att Samhällsnytt nu har 275000 unika läsare per vecka

  SD 2018 🙂

 24. Imorgon kommer Annie Lööf till Västerås akademibokhandeln. Då kan ni köpa hennes bok signerad! Vad var det den hette nu igen….? Hmm m… Var det inte ”Min sanning” eller??

 25. Lägg till 5 – 6 procent på SD eftersom många inte vill skylta med SD-sympatier då de riskerar både arbete och fackföreningsmedlemskap i sann DDR-anda. Sedan tvärtom för många gamla sossar som inte vill skylta med att de inte röstar på sossarna längre utan nämner S när de blir tillfrågade. Summa summarum SD 27 procent och Socialdemokraterna 18 procent.

  • Ganska troligt. Men dessvärre hjälper inte något under 51%, 7-klövern kommer att gå ihop och fortsätta mobba SD. Sd skulle kunna klara sig vidare med mindre om några partier i 7-klövern inte kvalade in, samtidigt som AFS gör det. Så jag hoppas mörkertalet är betydligt större.

  • Alla röstar på varandra för att inte bli av med jobbet…det är vad det handlar om. Inget demokratiskt val, bara ett apspel.

 26. Måtte SD gå om S vid valet. Fortsätter det så här så kommer SD bevittna en brakseger som största parti.

 27. Det är helgott också att det är semestertider. Det finns ingen tid kvar för de nedåtgående partierna att vända på det hela eller köra med smutskampanjer. Vind i seglen för SD till valdagen!

 28. Inte helt lätt att hänga med i Löfvens och de övriga i sektens resonemang, men ungefär så är det väl: Så länge personer röstar på sossarna och moderaterna så är de ok, den dagen de öppnar ögonen och går över till SD så förvandlas de till rasister och suspekta med fel värdegrund, varför nu Löfven vill vinna tillbaka dessa ”röster” är ju baserat på hur han resonerar minst sagt märkligt.
  Hans kärnväljare är numera Våldtäktsmän, islamister och kvinnohatare, bland dem är han överlägset mest populär, tycker han ska lägga kraften där och låta ”rasisterna” vara ifred!

 29. Barnens och kvinnornas säkerhet måste prioriteras , därför blir SD sveriges största parti i september. Folk har barn att försöka skydda.

 30. Numera är det obligatoriska krismöten varje måndagsmorgon hos sossarnas och moderaternas partikanslin.
  SD2018

 31. Skulle vara toppen om Svetsarpajasen får lämna över till Jimmie Åkesson som ledare för Sveriges största parti.

 32. .
  DU ,! har inget val .

  Din plikt är att rädda Sverige åt kommande generationer >>> O-islamiserat .
  .

  • Annie Lööf får sorgligt många röster tyvärr.
   Jag vet, att många tvekar att rösta på SD för att de inte vill bli avslöjade som ”rasister”.
   Nu, när SD växer så det knakar, så kanske tveksamheten släpper, och då kan SD dra iväg upp.
   AFS kan nog få många röster också.

   • Tala om för de som tvekar, att S och M har samma politik som SD
    gällande invandring, S och M är absolut rasister med den
    invandrarfientliga politik dom för nu.

 33. Svenskarna genomskådar äntligen både sossar och moderater, vars enda ideologi är att berika sina egna politiker.

  Faller sossar och moderater så faller PK-sekten. De är som ljuv musik att svenskarna börjar inse faran med dessa politiker.

  • Exakt!
   Äntligen någon som har förstått vad S och M ser som viktigast, dvs makten och att berika sig själva.

 34. Proppen börjar släppa nu. När socialdemokrater och moderater deppar som mest ska de veta att detta ändå är en glädjemätning för dem!
  Valdagen kommer bli underbar för oss i SD.

 35. S måste ju vara Sveriges mest bortkomna parti.

  1. – Mitt Europa bygger inte murar!
  2. Stramar åt migrationapolitiken till EUs miniminivå
  3. Stramar åt ytterligare
  4. Ger 9000 afghaner utan asylskäl uppehållstillstånd.

  Vilken vettig människa litar på sådana virrpannor?

  Säga vad man vill om V, MP och Fi, men de är i alla fall konsekventa…

 36. Var tredje svensk man möter på stan är alltså Sverigedemokrat, trots att vi har vänsterextremistiskt propagandamedia i drygt 50 år, underbart men hur tänker de övriga?

  • Obama pratade ofta om vit ras svart ras men gör man det i sverige så är karriären slut för i sverige så finns det inga raser 😬

   • Åjo, det handlar blott om vem som använder ordet! Det är helt legitimt för t. ex. en same att framhålla sin etnicitet och sin icke svenskhet. Judar kan göra detsamma liksom invandrargrupper. Men om en svensk eller en av nordisk ras, som det hette på 19-hundratalet, gör det då blir det andra bullar av. Därför frodas och omhuldas nyrasismen av liberaler och allmän vänster eftersom minoriteter har den rätten, även om de skulle vara majoriteten, men inte Europas kärnfolk.

  • Religion har ju tydligen med ras att göra, så rimligtvis ideologier i övrig också då!? Att tracka en SD medlem är då rasism .

 37. Både sossar och moderater får nu lära sig att det inte råder arvsrätt i en demokrati. Båda partierna måste ned under 20 % detta val och under 10 % 2022.

  Moderaternas senast påhitt, att skicka ut mödrar och barn för att ta hand om kriminella, borde rendera partiet ett ensiffrigt väljarstöd. Så länge Reinfeldt tillåts vara kvar så representerar han partiet.

 38. Om Demoskop har lika fel här som man hade i septembermätningarna inför valet 2010.

  Så hamnar SD på 24,4% och blir STÖRSTA PARTI.

 39. Skrämmande att 80% fortfarande sover som inget har hänt. SD är ju numera ett vanligt mainstream-parti, som inte på något sätt är radikalt eller annorlunda.

  Afs borde få 20%, och SD 20-30%, då kunde man möjligen se ett slut på förfallet av Sverige.

  • Nej där har du fel!
   SD är absolut ingen ”mainstream-parti”, utan det enda parti i Riksdagen som man kan lita på beträffande invandringspolitiken.
   De andra bara snackar för att få röster i valet, och direkt efter valet så avser de att svika de som har röstat på dem, och gå tillbaka till den oansvariga massinvandringen.

  • SD skriver på sin hemsida att bara kvotflyktingar ska få stanna, men bara så länge deras hemland är farligt. Det betyder 3 % av alla asylanter.

 40. Demonskopets antaganden visar samma uppåttrend som de andra sepåsiffror.
  SD är över 40 %.
  Jimmie, gör dig redo oavsett om de vill eller inte samarbeta.
  De kommer att vägra samarbete med dig.
  Därför väntar ett nyval efter deras chock.
  De kan ej förbise ett så stort antal väljare utan att haveri.

 41. MSM:s vurm för MP ger resultat ser jag…otäckt, tänk om dom inte åker ut då finns risken att man tar till flaskan..:-)

 42. En viktig sak att komma ihåg när SD blir största parti i höst:
  MÅNGA kommer att behövas som representerar SD i kommuner och landsting.
  Ni som är/kandiderar, gör det för SVERIGES bästa och INTE för era egna egon !

 43. Det enda riktigt viktiga är att inte islam får styra Sverige. Islam måste förbjudas och DET är vår främsta kamp!

  • vet ej vart du är uppvuxen men vi som levt i sthlm-förorter har levt med problemet längre än invasjonen av islam.
   det är invasjonen av rasfrämlingar som är problem.
   sen är absolut inte islam bra, det menar jag jag inte.

 44. Svensk demokrati:
  K-G Bergström får en fråga av Expressens reporter;
  ”Ska man se Åkesson som en möjlig statsministerkandidat?”,
  och K-G svarar; ”Absolut inte, de andra partierna kommer aldrig att släppa fram honom. SD kommer inte ens att komma i regeringsställning.”

  Vi får väl se hur PK-etablissemanget reagerar när SD fullständigt mosat alla andra partier i valet.
  Med omkring 35% av väljarnas stöd före M och S på delad andraplats med ca 17% vardera, så blir det en absurd föreställning att beskåda om de ska fortsätta nonchalera folkets vilja.

  • Bilderbergarna har större makt över valet än vi väljare, , men kunde Trump så kanske SD kan. Såg på löpsedlarna idag att Annie Lööf vill regera ihop med MP. Det blir en jäkla minioritets regering… Men ingenting är väl omöjligt i Sverige .

  • 7-klövern kommer då att hävda att de har samma åsikter mot vad de påstår är SDs kärnfråga. De är alltså att betrakta som ett parti med 65% väljarstöd. 51% tillsammans med AFS, annars är vi illa ute.

 45. Detta är belöningen för SD för många års slit, och för att stått ut med ofattbar mobbing från etablissemanget. samt för att vänster-SVT ej tog med SD:s stapel i många mätningar.

  Det är också en belöning för oss som kallats nazister och gud vet vad efter två riksdagsval.

  Nu kräver vi respekt och en ursäkt för att media och politiken kallat oss fula saker!

  SDs siffror är högre än stapeln visar….

  • Inget annat parti under min livstid har fått svälja så mycket hat och orättvisa beskyllningar som SD.

  • Än har media inte tagit sitt ansvar till fakta i nyhetsrapporteringen. Mycket korrekt fakta återfinns i alternativa media men saknas i gammelmedia.

   De media som ägnar sig åt agendajournalistik borde inte få kommentera politiken över huvud taget. Det blir väldigt sjukt när till och med Statsministern pratar om främmande länders påverkan på det svenska valet och samtidigt ger stöd till agendasättande media.

   Dags för rättning! Var är Sentios senaste mätning när man tittar i gammelmedia? Gör en analys med även den mätningen medtagen och redovisa för väljarna eller tig för gott!

   • Media har betett sig som vänsteraktivister. Vilket medfört att det varit fritt fram för extremvänstern på gator och torg att angripa SDs möten och sabotera på olika sätt. Samt det allvarligaste av allt, angripa Sverigedemokrater i deras hem. Tom brandattentat har förekommit. Medan media har varit tysta…

  • SD har hållt god stil under hela den hemska mobbningsperioden och gör det forfarande, medan MP yrar om hot mot demokratin bara för att SD växer.

   • Det är faktiskt beundransvärt. Bara det väcker respekt. SD hade ett mål. Det var det viktigaste. Nu är det nästan uppnått…

 46. Vi vill ha valhemlighet. Alla partier på en blanket som i alla länder i hela välden utan Sverige.

 47. Mitten-S, medelklass-journalister som inte mött en medellös människa de sista decennierna + stats-tv med plumpa uppfostrings-ambitioner. Är någon verkligen förvånad.

 48. Jag har funderat på det här med att allting havererar som vänsteretablissemanget får hand om, och kommit fram till att det beror på att alla som söker sig till vänsteretablissemanget är lite dumma i huvudet.

 49. Om nu bara skämsfaktorn försvinner också, så kan vi räkna med bortåt 30% för SD. Tyvärr så lär detta inte ske i detta val, utan om fyra eller åtta år. Då kommer de flesta att våga rösta på det Sverigevänliga alternativet.

  • Jag upplever inte att någon skäms för att han/hon röstar på SD, tvärtom faktiskt. Igår hade jag min SD-tröja på mig, träffade en bekant som jag vet röstat på M i alla år. Hon berömde min tröja och påstod att hon röstat på SD tidigare. Hon vill alltså inte ens erkänna att hon röstat på M tidigare utan vill nu låta påskina att hon varit Sverigedemokrat i många år. Ha ha!

   • Tyvärr så förhåller det sig så att många inte vågar rösta på SD just pga den kända skämsfaktorn. Jag har själv hört detta vid ett flertal tillfällen; ”vad ska mina väninnor säga när vi sitter och pratar politik, och så har jag röstat på SD” Jag vet, det låter fånigt, men så förhåller det sig fortfarande ganska ofta.

 50. Under alla förhållanden kommer 7-partiet att få över 60 procent, men ojojoj vilket helvetes liv det kommer att bli inbördes! Bara sitta i sköna fåtöljen och njuta tills det går åt fanders. Tuff-tuff åt ett håll tills han går in i kaklet, Löfven åt ett annat håll tills han går in i väggen och Lööf sjunker genom lagårdsparketten osv. medan miljömupparna flyger ut genom skorstenen som en champagnekork.

 51. Det är en lång lång lista med missförhållanden som sossarna och moderaterna orsakat. För att kunna vända Sverige rätt igen, måste sossar och moderater bort.

 52. Som ljuv musik i öronen.
  Lilla, lilla SD klättrar upp för trå’n
  Ner faller regnet, SD sitter kvar
  Upp stiger solen torkar bort allt regn
  Stora, stora SD klättrar ännu mer

 53. 🍷🍷🍾🎈💚💜💛💙❤️☑️🇸🇪

  Hur ska dom andra kunna stänga ute SD när dom blir största parti ?

  Gör dom det kommer folket gå man ur huse..

  • Svensken går inte ” man ur huse”. Han säger bara oj då, som det kan bli, bara att gilla läget, och knyter näven i byxfickan. Muslimer däremot, visar upp en bladlös kniv utan skaft och får som han vill.

 54. Detta hade behövt hända för 25 år sedan..

  Innan 7-klövern dränkte landet med människor med parasitism som huvudintresse,,

  Hoppas vid Gud att det inte är för sent att rädda vårt Sverige..

 55. Inför förra valet siktade Lilla Fridolin på att MP skulle bli 3:e största parti! Siktar dom på att bli största parti nu?

 56. Nu har de panik…

  – Fortsätt mobba SD – och SD går upp

  – Behandla SD som ett vanligt parti – och SD går upp

  Som man bäddar får man ligga…

 57. Tuffe Uffe Kristersson har som mål att göra ett dåligt val för Moderaterna. Under alla omständigheter måste M få mindre än 20%, eftersom SD lär få 30%. Om M+SD>50% så måste ju tuffe Uffe ägna hela nästa mandatperiod åt att rösta ned alla sina egna förslag, när SD lägger dem. Han hoppas också att hans dåliga agerande under valkampanjen får en del moderater att stödrösta på småborgarna i hopp om att kanske rädda ett av dem kvar.

  • Uffebuffe saknar all form av trovärdighet. Folket har tröttnat på meningslöst babbel som aldrig leder någonstans.

   • Över en miljon moderater säger att de tänker rösta på honom. De har knappt tre månader på sig att ändra sig. Många av dem intresserar sig nog inte för valet förrän efter semestern. De vill bara bli av med Löfvén och tror av tradition att tuffe Muffe Kristersson är den man ska rösta på då, men många av dem lär ta en närmare titt på löften, samhällsresultat och parlamentariskt regeringsläge de sista veckorna innan valet för att inse att en röst på M var en röst på VPK 2014, och nu som bäst en bortkastad röst på ett M som vägrar samarbeta med vare sig S eller SD och därför inte kommer att kunna ha något inflytande nästa mandatperiod heller. Jag är rädd att en del av dem stödröstar på L och KD istället för att de tror att det är ”taktiskt”.

    Jag trodde det här valet bara skulle krossa borgarna genom att kasta ut L och KD och skicka över C till sossarna och VPK. Men sossarnas 100-åriga genomklappning visar att SD redan är ett bowlingklot som får käglorna att flyga åt alla håll.

 58. Så bra!
  Att det spelar en stor roll att övriga 7-klöverns parti anhängarna har valt småpartierna, trots att jag mår illa av dem, huvudsaken är att S och M dalar mot botten!

 59. Sossarna och moderaterna faller båda under 20 % och SD blir det största partiet med god marginal, är vad Sentios mätning indikerar.

  Det är vad alltfler svenskar tycker om ”navet” i svensk politik, som Kristersson uttryckte det.

 60. Hade SjukLövern gett SD inflytande i proportion till sitt valresultat…

  – Hade Sverige haft ett mycket bättre läge
  och
  – Hade SD varit mycket mindre

 61. Löfven var nyligen och hälsade på en pensionär, som bor i en herrgård. Pensionären hade inget att klaga på och tycker att debatten kring fattigpensionärer är överdriven. Ja just det han heter Göran Persson.

  • Om Löfvén är på väg ut, p.g.a. det totala interna partiupproret mot hans försök till fejkad migrationspolitik och för att han får sossarnas sämsta valresultat på över 100 år, så lär vi få se Dryge Persson i en TV-soffa säga vad han tycker om Steffe och en del annat.
   ”-När jag tillträdde hade Socialdemokraterna dubbelt så många riksdagismandat. (fnys)”

  • I Juni 1994, då Carl Bildt satt som statsminister, så beslutade M, S, KD, FP och C för att fiffla med pensionssystemet. Då stal de 258 miljarder från pensionsfonden. Den fulla övergången till detta nya system skedde då Göran Person satt som Statsminister. Alla dom där politikerna visste vad konsekvensen skulle bli. Sluta rösta på detta brottssyndikat.

   • Det var väl en evig tur att de inte fick igenom löntagarfonderna också. då hade stölderna varit det dubbla. Tur i alla fall att vi har sponsrat Arsenal.

  • Är det samma Persson som Miljöpartisterna på Länstyrelsen i Nyköping
   drar till domstol för att ha byggt en brygga i sjön Båven utan tillstånd?

   • En sossepolitiker behöver inte ens gymnasiekompetens för att tjäna 3 gånger mer än genomsnittssvensken. Rörelsen tar hand om de sina, som Persson uttryckte det.

 62. Måste banka ner L och MP under 4%-spärren. Kan ta vilket valresultat som helst bara det sker.

 63. Sveriges största parti (Socialdemokraterna) kommer delvis byta namn. Det sociala vurmandet för muslimer har nått vägs ände och byts ut till värnandet för Sveriges etniska befolkning (Sverigedemokraterna). Samtidigt byter det världsfrånvända Miljöpartiet namn till Muslimpartiet då det enda sättet att inte åka ur är att alliera sig med dem. Eftersom reglerna för socialbidragsberättigande radikalt kommer att förändras efter valet, får vi se flera hundra tusen immigranter flytta ifrån Sverige.

 64. Som sagt detta visar bara på att media och instituten har hållt SD nere medvetet … men att nu måste dom avslöja siffrorna så att dom blir trovärdiga inför valet.

  Man kan ju misstänka att både S och M vetat om de sanna siffrorn redan innan efter som dom båda två ändrade sin invandringspolitik så kraftig ungeför samtidigt. Detta i hopp om att dom tillsammans trodde att dom skulle kunna sänka SD !!!

 65. Det finns en framtid utan fattigpensionärer, utan SVT-propaganda, utan skattefinansierade journalister, utan orättvisor inför lagen, utan politikerunderstödda våldtäkter och politikersponsrad brottslighet.

  Fortsätt att rösta på SD och vänd ryggen åt sossar och moderater, så är en trygg framtid möjlig.

 66. Man brukar säga att skadeglädje är den enda sanna glädjen. Jag kan meddela att det stämmer 200% när jag ser S rasa i hop om en billig sufflé. Det är inte en dag för tidigt att det sker, och de förtjänar det verkligen!

 67. Grattis Sd till andraplatsen och nytt rekord i demoskop! Lycka till med att knipa förstaplatsen i valet.

  AfS till Riksdagen!

 68. Det är inte ofta man kan läsa några positiva nyheter nånstans i nyhetstidningar Men detta är en positiv och jätteglad nyhet. Jag applåderar, äntligen ser man ljuset i tunneln och hoppet tänds för en ny tid. Jag har också bytt parti. SD 2018

 69. Det verkar som att folk har börjat genomskåda Uffe Kristersson nu, och förstått att han bara babblar en massa goja utan innehåll och sanning.
  Om Uffe lämnar sandlådan, och både M och SD får höga siffror i valet, och KD hamnar ovanför riksdagsspärren, så borde de kunna bilda regering tillsammans.
  Så skulle Sverige kunna räddas under de kommande fyra åren i alla fall.

  • Svenska folket börjar lära sig att Ss och Ms löften före valet betyder absolut ingenting efter valet.

 70. 21% vill alltså hjälpa de sjuka/handikappade och sjukvården, 21% vill alltså stoppa kvinnoförtrycket, 21% vill alltså skapa trygghet, 21% vill alltså avskaffa fattigdomen för pensionärer, 21% är alltså humanister.
  Hur i hela fridens namn tänker då de övriga?

 71. Man ju hoppas att svenska folket vaknat och inser att det finns bara ett alternativ att rösta på! Stubinen har varit lång! Men snart är den slut!!
  SD 2018

 72. Dock är 7juni inte med. Afghan-omröstningen. Så jag hoppas Sd är största parti de mätningar som kommer nu framöver.

 73. Detta val blir vårt ”Brexit”, vår ”Trump”. Ett folkligt uppror mot etablissemanget. Det känns i luften, alla människor man möter, nervositeten hos den korrupta elit som plågat det svenska folket i så många årtionden nu. Allt verkar stämma.

  Kan knappt vänta till september. Att få se minerna på Sveriges motståndare. När bomben slår ner, när ett helt folk har talat. Så mäktigt det kommer att bli…

 74. Vilka är det som våldtar & skinnar svensken ,?! Svaret måste upprepas :
  Det är muslimen & SjuMaffian .

 75. Citat K-G Bergström:
  För S måste opinionssiffrorna i slutet av våren te sig som minst sagt chockerande. Partiet har hela våren bedrivit en valkampanj med valfläsk utan motstycke. Partiet har dessutom i realiteten försökt koppla sig loss från sina koalitions- och budgetpartners.

 76. Strålande nyheter. Hoppas de få som tänker rösta på Afs tar sitt förnuft till fånga och röstar på SD. Det är det enda vi kan göra.

  • Vad svarar dom när dom får frågan, svarar dom då SD så stämmer antagligen inte dessa siffror, då måste vi räkna bort dom 3,9 %

  • AfS startade för sent för detta val, men i framtiden när 7-klöverpartierna är historia kommer vi behöva ett Sverigevänligt högerparti som AfS också.

   • Håller med! 2022 är vad som möjligen gäller för AfS! De kommer inte in 2018 så en röst på dem är bortkastad och gynnar endast 7-klövern! Nej,stärk SD ytterligare!

   • Kanske det . Men AfS försvagar SD i årets val. Kasta inte bort din röst på AfS! De måste först bygga upp sin organisation till nästa val 2022.

    • De har redan en fantastiskt meriterad riksdagslista som sopar mattan med övriga partiers. De vill till riksdagen, inte skaffa kommunlokaler. De flesta människor är följare och just nu ser de att det år bra för Sd och så hakar de på. Det krävs bara att några tar initiativet att gå över till AfS och att de sedan påverkar andra att göra samma sak så lossnar det för dem. De första procenten är svårast, och systemet är riggat till Klöverns fördel, men AfS går starkt framåt. De grejar det!

     • Det finns hur många negativa nej-sägare som helst och de är övertygade om sin sak. Men etablissemanget hade fel om Donald och Brexit och nu är det AfS som de gör motstånd emot. Det är massor utav Sd-sympatisörer som agerar precis som etablissemanget, eftersom att de är likadana – de är genomskådade. För Sveriges väl vill jag, för stunden, att Sd blir störst och att AfS kommer in i Riksdagen.

     • Afs kommer inte in. De redovisas inte i mätningarna men jag tippar att de får 0,4% i valet. Det kan omöjligen vara mer med med tanke på att den lilla pott på några procent som inte redovisas i mätningarna ska samsas med flera andra småpartier. Den mediala uppmärksamheten har tynat bort för dem och det är helt orealistiskt att de skulle kunna samla 4% av rösterna. En röst på Afs är en röst för islamisering av Sverige eftersom SD förlorar en röst för att stoppa islamiseringen.

     • Sd äger inga röster och det spelar ändå, antagligen, ingen roll om de får 25 eller 30%. De är utfrysta! Sd vinner väljare för tillfället på momentum eftersom att alla andra är så dåliga, men det kommer inte att hålla i sig. Vi behöver ha in AfS nu för de har en helt annan energi än Sd, de är inte passiva utan erövrare och det är så man vinner. AfS har en lång väg att gå men de kommer att dra ifrån när de börjar med sina torgmöten. Jag lägger inga fler röster på Sd de har bränt sina broar.

     • Nä SD blir inte utfrysta – SD blir det statsbärande partiet som inte går att frysa ut.

     • Både innan och efter valresultatet så kommer S och M att basunera ut att de inte tänker samarbeta med Sd och sedan så går frågan om regeringsbildning över till dem. Ingenting kommer att förändras gentemot förra valet, förutom att siffrorna skiljer sig åt och att Kd eventuellt åker ut. Du försöker att underminera AfS och modfälla potentiella väljare att rösta på Sd istället men de som inser hur duktiga och betydelsefulla AfS är kommer att rösta på dem oavsett mätningar och influenser. Det är synd att det finns så många som du som försöker att hålla tillbaka folket så fort som ni tappar greppet.

    • Nu är det ingen tävling utan en kamp för Sveriges väl. Ett nyval skulle gynna både Sd och AfS men jag ser gärna att de gör fantastiska val först. Ett nyval kan vara dåligt för Sverige men regeringsbildningen kommer att bli svårare än efter förra valet så vi får se vad som händer.

     • Ett omval skulle tvinga icke SD väljare att ompröva en ny strategisk gruppering som sund förnuft, för landets styre och räddning tillfalla en majoritet för SDs autonoma regeringbildning.

     • Alla röster på afs innebär mindre röster till SD eftersom det är samma väljare som dessa tar sina röster ifrån, för du inbillar dig väl inte att om SD får 21% så kommer afs med lika många, glöm det, varje röst på afs är en röst mindre på SD.

     • Sd äger inte min eller någon annans röst. De håller inte den höga standard som krävs för att rädda Sverige, även om de givetvis är bättre än klövern. AfS tar även röster ifrån andra grupper som aldrig skulle kunna tänka sig att rösta på Sd utav diverse skäl, vilket gör att de båda tillsammans blir starkare än Sd skulle vara ensamma. Framför allt så är det en enorm kvalitetsskillnad mellan Sd och AfS som blir avgörande för vår framtid.

 77. Jag tror att SD får mer än 35 %. Lätt. Svenska folket har kommit på att media och 7-klövern kör fake news varenda dag.

  • Vid en debatt på Sunnerbogymnasiet i Ljungby röstade över 40 % på SD!
   ”Förfärlig
   Monica Haider och Katarina Brännström var båda nöjda med
   debatten, och tyckte att den fick ordentlig fart i slutet. Båda oroades
   över hur starkt stöd SD verkar ha bland gymnasieeleverna.
   – Det var lite chockartat, även om SD haft en stark utveckling åt det hållet, sa Brännström.
   – Förfärligt, tyckte Monica Haider”.
   Haider är sosse och Brännström moderat!!!!

 78. 1970 hade Sverige en befolkning på 7,3 milj invånare, det mesta var frid och fröjd med jämlikhet, pensioner, sjukvård, skola, låg brottslighet osv.

  2018 har Sverige en befolkning på 10 milj invånare med hedersbrott, gruppvåldtäkter, tiggare, välfärdsfuskare, stenkastning mot ambulans, brandkår och polis, badhustafsande, festivaltafsande, balkongflygningar, sjunkande skolresultat, utanförskapsområden, no-go zoner, shariapoliser, nedlagt försvar, eftersatt järnvägsunderhåll, dåligt vägunderhåll, dagliga skjutningar osv.

  UNDRA PÅ ATT DEN SVENSKA BEFOLKNINGEN HAR SLUTAT RÖSTA PÅ DEM SOM HAR FÖRSTÖRT VÄRLDENS TIDIGARE KANSKE BÄSTA LAND

  • men det kommer ju inte SD att ändra på då man inte vill stoppa all invandring och repatriera, utan man vill ju bara minska invandringen.
   men det är ju ett steg på vägen.
   men det är samtidigt bara ett litet långsammare folkmord.

 79. Jag hoppas Liberalerna (FP) försvinner för all framtid. Deras ministrar och i synnerhet Jan Björklund, har fattat sådana hemska beslut och har skapat ett sådant lidande hos folket. Ni som röstar L, tänk om, låt dem få bli vräkta ur riksdagen. Det finns ingen som jag avskyr så gravt, som Björklund. Jag kokar bara jag ser idioten.

 80. Detta trodde jag aldrig skulle hända. Jag trodde det var kört för SD när siffrorna under våren började närma sig 2014 års valresultat. Men tydligen börjar det gå upp för folk vad Moderaterna och Sossarna ställt till med i vårt fordom så fina land. Och nu sätter folk sitt hopp till att SD slår fullt back i maskin och rättar till de dumheter som tidigare regeringar på både den borgerliga sidan och den socialistiska ställt till med.

  • SD har också valt rätt taktik! Legat lågt och inte varje gång poppat upp med de väntade kommentarerna! Tystnaden skapar oro och osäkerhet hos 7-klövern! Som Mats Knutsson svarade i Aktuellt på frågan,vad SD nu skall göra: SD behöver inte göra någonting!!!!!! Helt rätt! Detta sköter 7-klövern alldeles utmärkt!

  • Jag har aldrig tvekat att SD skulle vända och gå uppåt igen. Detta för att verkligheten är som den är. Alltfler drabbas direkt av mångkulturens avigsidor och det finns då inget annat att välja för folk än att rösta på SD.

   • Ja,allt fler drabbas alltmer av effekterna av den vansinniga politiken! Drabbas dom inte själva,så känner de någon annan som gör det! Jag t ex som fått min årliga läkarkontroll indragen! Brist på läkare! Dessutom brist på flera hundra tandläkare inom folktandvården! Åratal i kö! Och vilka är det,som hänvisas till just Folktandvården månntro?????? DET nämndes det inget om på Text-TV!

 81. Är det bara jag, eller är det fler som märkt att luften börjat gå ur nyhetsankarna? De låter mer och mer uppgivna för varje dag 🙂

 82. Det som är bra med PK just nu är att politikerna kan inte styra dom som är PK på gräsrotsnivå och på myndigheter … då det just nu genomsyrar hela vårt samhälle.

  Så länge som PK finns kvar kommer det bara att gynna SD …

  Lika lång tid det har tagit att bygga upp lika lång tid tar det för att få bort denna tankegång.

  • Haha härligt. Österrike var kloka där. En moske finansierad av Turkiet, är inget annat än en Ottomansk-Trojansk Häst. Detta är kvittot på att det är så också.

 83. De Sverigevänner som överväger att rösta på Afs eller MED, får ut mest genom att stödja SD detta val.

  Låt de nya, månadsgamla partierna visa prov på uthållighet genom att finnas med som alternativ valet 2022 också.

   • Afs har tid på sig att visa vad de går för. Just nu ligger både Afs och MED lågt i opinionsmätningarna eftersom de är helt nya partier.

  • Håller med dej till 100%
   Gärna flera Sverige-vänliga partier i riksdagen – MEN, först en rejäl utskåpning av sjuklövern!
   Kraftsamling för SD 2018 om jag får be.
   Och, för Guds skull, ta inte ut någonting i förskott.
   Kämpa på med att övertyga alla i er omgivning, som inte redan har sett ljuset!

  • Enligt mina beräkningar är en röst på AfS värd exakt 4,2 röster på Sd. Inte 5, det är för mycket, men 4 är just för lite. Exakt 4,2…

 84. Så trevligt! Synd bara att det underbara Sverige måste brytas ned till oigenkännlighet innan den ointresserade och ignorante dumsvennen vaknar. Hade Sverige haft fler kritiskt tänkande individer som brytt sig om det sluttande plan som samhället befunnit sig på i många år skulle det inte vara så illa som det är nu. Rösträtten i all ära, men den innefattar även medborgare som knappt kan knyta skorna eller lägga ihop 1+1. Resultatet är att ansvarslösa politiker – i härlig symbios med lojala ”journalister” – har kunnat berika sig själva samtidigt som dom skönmålat och mörkat i åratal.

 85. Bra att 7k väljare nu springer till bromsmedicinen SD på valhyllorna.
  Då kan jag vandra ut på lastkajen där botemedlet AfS anlänt istället 🙂

 86. Ser bra ut men vi har två problem
  Muppe partiet Mp är över spärren, varför???
  Bilderbergaren Annie Lööfc C nästan 10% , var tionde väljare, obegripligt
  Enda tjusiga är att S faller kraftigt ….SD störst valet 2018 JA TACK!

  • Nog är det alltigenom förbluffande att så pass många är beredda att än en gång lägga sin röst på de partier som ställt till allt elände vi dras med nu -och långt framåt….

 87. Jag är övertygad om, att SD blir Sveriges största parti i september. Då går det inte längre att ignorera partiet ifrån politiskt inflytande!

  • Som det parlamentariska systemet är i Sverige så går det utmärkt. Sossarna var största parti under hela Alliansen era 2006-2014.

   • Det finns en skillnad nu. De andra partierna pratar inte med SD så varför ska SD tala om för de andra partierna hur de kommer att rösta? De kan överraska i omröstningar och helt avskaffa kvittningssystemet som tillåter ledamöter att vara borta från en omröstning. Det kan bli totalt kaos i riksdagen.

    • Så har det redan varit större delen av de 8 år som gått sedan valet 2010 och kvittningssystemet har aldrig omfattat SD.

     Så SD kan inte bränna alla broar om de vill ha mer formellt inflytande. Troligtvis räcker inte ens M+SD. Så om SD får 20 eller 30% och blir största parti spelar inte så stor roll när det gäller utsikterna till inflytande. Största parti har inga speciella favörer i Sverige.

  • Det räcker med att M , S och eventuellt C går ihop. något instabilt men de är desperata nu 7-klövern
   tänk er Annie Lööf som statsminister…

   • I flera kommuner har borgerliga partier och socialdemokraterna gått ihop för att utestänga SD ifrån politiskt inflytande. Det kan mycket väl bli likadant på riksnivå efter valet. Detta är verkligen djupt odemokratiskt!

   • Stopp för fan! utropar Löfven, ska ni ha med Centern så vill vi ha med MP!
    Ojojoj, vilket liv det kommer att bli..

 88. Skall bli roligt att se nästa Sifo, nu kan de väl knappast hålla SD på 14% och S på 32% längre, ingen som går på deras ”omviktningar” mer nu.. 🙂

 89. SD!!!!! Undra när socialdemokraterna börjar vräka ur sig att valet och inför valet är riggat av utomstående makter, vänta bara, dom är helt ställd i ett hörn nu!

 90. Valfusk
  Vad gör man om alla SD valsedlar saknas i vallokalen?
  det kommer antagligen bli en hel del SD valsedlar som ”försvinner”
  Sen kan man göra som Löfven sa en gång.
  -Man kan alltid sätta demokratin ur spel för folkets bästa.
  något oroande
  får vi en socialistisk diktatur i fall SD bli störst detta för folkets bästa…..

 91. Det har hänt något i Sverige. Det är helt uppenbart och landet kommer inte bli sig likt igen! Läs Tomas Brandbergs artikel om Verklighetens folk på Samtiden.nu Den stämmer mycket bra överens med mina egna personliga iakttagelser.

  • Maktens folk blev berusade av ballongen som pumpades upp med humanitär stormaktsgas. SD-nålen dök upp som ett hot för denna yra och självgodhet.
   Det ofrånkomliga dödliga sticket tycks rycka närmare för var dag.
   POFF!!!

  • Känner samma sak, alla, precis alla jag känner pratar politik och säger numera rakt ut vad dom tycker och alla säger samma sak! Händelserna i Europa följer samma mönster med Orbans storseger och valen i Slovenien och Italien samt nu senast Österrike som stänger moskéer och utvisar imamer. Fängslandet av Tommy Robinson i England och folkets kraftiga reaktioner där och så den 14-åriga judiska flickan som blev våldtagen och mördad av en irakier i Tyskland. Det händer här och nu och det känns som att vi får bevittna något stort, en ny politisk era är på väg!

 92. Så har då SD slutligen från att vara en irriterande sten i skon , blivit det berg ingen kan gå förbi längre . Låt oss gemensamt ge övriga partier en läxa i september. Glad sommar alla här.

  • Glad sommar själv och glöm inte att ta med egen röstsedel, utifall några dåliga förlorare kommer på kant med regelboken.

  • Så är det. C och MP är muslimernas val. Och bidragstärande utlänningar gillas att rösta på S. Riktiga svenska karlar och kvinnor röstar på SD.
   /CC

  • Är inte så säker på det! (SD) har sannolikt flera födda utanför EU som anhängare än (C), (L) och (KD) tillsammans. (C):s strategi är att locka vänsterliberal medelklass i storstad, främst kvinnor, och den gruppen är invandringsvänlig. När (MP) fallerat och Reinfeldt blivit bidragstagare är (C) tämligen ensam om den gruppen. Bönderna är mycket få idag och röstar gärna på (M) och (SD) då de ser sig som vanliga företagare och inte några torvromantiker. Så libertarianska (C) har hittat en ny målgrupp men invandrarna inser att där inte finns bidrag att hämta och vänder sig hellre till (S) utifrån den insikten.

 93. Nu kommer 7K kvotera in sig själva. En S röst räknas som två. OSV. Enkelt att göra ändringar spårlöst i valdatorerna. De står i Serbien?

 94. Att det skulle ta så långt tid för folk att inse att gammelpartierna hållit på med förintelsearbete av det egna folket och gett bort den forna välfärdsstaten till parasiter och kriminella.
  Men nu verkar snöbollen äntligen kommit i rullning och då lär det inte finnas något som stoppar den.
  Jag skulle inte vilja vara i [email protected]örrädarnas och deras medlöpares kläder under saneringsarbetet det närmaste decenniet.

 95. Helt klart att SD troligen blir Sveriges största politiska parti efter nästa val. Svenska folket har äntligen börjat vakna, förstå och inse att SDs politik är absolut bäst.
  /CC

 96. Detta är förvisso inga muntra siffror för rödgardisterna. En del sitter dock kvar i sandlådan ännu såsom kommunalrådet Boel Godner i Södertälje: enligt SvD i dag tänker hon inte tala med (SD).Ett vuxet och värdigt förhållningssätt nu när situationen i Södertälje knappast kan bli värre

 97. Segertåget rusar vidare. Den här hösten kommer att bli extremt spännande.
  Kan redan nu höra Löfvens rappakalja…putin, trumph, elaka mörka krafter bla bla bla….

 98. Det blir fler och fler som inser att
  SD är det parti som tänker på
  Sverige och Svenskarna
  De andra jävla sopprötterna kan
  dra åt helvete !

 99. Det går inte så bra för regeringschefens parti. Inte för sabotörerna han tog till sitt hjärta och gjorde till ministrar heller. Hur mår SL? Synden straffar sig själv, som det heter…

  • Ja, hur mår Stefan Löfven…?

   En bra fråga…

   Min gissning är absolut att han var emot amnestin. Alla tecken tyder på det.

   Det verkar faktiskt som om han avsiktligt gjorde den så dålig och ologisk som det gick för att den inte skulle kunna gå igenom Riksdagen…

   Han insåg mycket väl att Afghanamnestin kan innebära haveri i valet.

   Men han felbedömde hur galen 40-miljoners-Annie är.

   Nu sitter han där med denna galna amnesti som helt ramponerar trovärdigheten i hans övriga SD-följande utspel.

   Gissningsvis är han inte alls lycklig över detta…

    • Det där var bara prat. Han tillhör den hårdföra höger-falangen inom (S) och tvingas babbla så för att inte Vänsterfalangen skall få spel.

     I praktiken byggde han gränser. Den våldsamma, i historien aldrig tidigare skådade, helomvändningen 24 november 2015.

   • Tror han ville krossa alliansen och det lyckades, men jag tror också att han trodde att frågan om de 9000 skulle han kunna få folk att glömma snabbt. Lägg märke till att SVT inte uppmärksammade omröstningen. Men jag tror att de 9000 blir kvarnstenen som definitivt sänker S för alltid.

   • År inte alls säker på att han visste att den var dålig. Han har så många misslyckande på sitt CV att det inte är konstigt att det till slut blev hans fall…

    • Ingen människa med normalt IQ kan undgå att förstå att Afganamnestin är total galenskap och totalt kvaddar trovärdigheten i Sossarnas nuvarande valoffensiv.

     Stefan Löfven är inte dum på det sättet, utan snarare en slug taktiker och slugger.

     Det visade manövrerandet i samband med det uteblivna misstroendevotumet mot Peter Hultqvist.

     Men här gick det snett. Totalt snett. Ett valstrategiskt haveri.

  • Karma är en vacker sak och jag tror ledarna får uppleva detta i framtiden för vad de gjort för hela befolkningen.

 100. Det är underbart att svenska folket äntligen uppdagar vilken storskojare Ulf Kristersson är, även om BATRA var värre!

  • Nja, Ulf Kristersson är en mer extrem invandringsextremist än till och med Fredrik Reinfeldt.

   Det framgick tydligt genom ledarstriden mot Reinfeldt i MUF 1992. Kristersson ville i praktiken ha totalt fri invandring. MUF var tvungna att peta honom för att inte bli helt utskämda.

   Batra är inte alls i den klassen. Snarare en opportunist som anpassat sig till Reinfeldt-psykosen inom Nymoderaterna.

 101. Flamma Stolt …….
  Tänk , vidrig tanke , om alla kommunister gör gemensam sak . Minst 37 % .

 102. SD behövs för att vi skall slippa grova rån av kriminella individer från andra länder, stoppa dem redan vid gränsen…

  Om personal och de fem männen som bara titta på kan man bara se som syltryggar och jag hoppas de får en släng av karma för sin ovilja att hjälpa en kvinna i nöd, fy f¤n för både rånarna och åskådarna samt personalen som tog isär kvinnorna så rånarna kunde fly…
  http://www.bt.se/boras/fortvivlat-ranoffer-ropade-efter-hjalp-i-matbutik-ingen-reagerade/
  ”Enligt offret såg alla i butiken vad som hände.
  – Men de
  fortsatte att handla som att ingenting hände. Expediten i kassan
  fortsatte bara att knappa in varor på rullbandet, berättade offret i
  förhöret.
  Slagsmålet blev betydligt våldsammare.
  ”Snälla, kan någon hjälpa mig. De har tagit min mobil. Kan någon hjälpa mig”, ropade kvinnan högt flera gånger.
  Men ingen ingrep eller reagerade.
  – Alla fortsatte som ingenting hade hänt.”

  • Ett resultat av 7-klöverns galna asyl- och invandringspolitik. Och mycket mycket värre kommer det att bli om 7-klöverns politiker får fortsätta att bestämma. Endast SD kan och vill rädda oss och vårt land.
   /CC

  • Internbråk bland MENA?

   Skulle aldrig ingripa själv.

   I Sverige blir man straffad bara för att man skrivit eller sagt något som är sant. Ett riktigt skithålsland som behöver städas ordentligt.

 103. Fritt fall för Socialdemokraterna mot avgrunden! Tre gånger i rad har S valt nollor till partiledare Mona Sahlin, Håkan Juholt och sist Stefan Löfven. Man har inga vettiga kandidater utan bottenskrapet vaskas fram.
  Vem ska bli nästa på tronen? Karl-Petter Thorwaldsson kanske.

  • Håkan Juholt är ingen nolla. Han motsatte sig att Sverige skulle närma sig den europeiska monetära unionen. Det var det egentliga skälet till att han sparkades från posten som Socialdemokraternas partiledare.

   • Juholt motsatte sig mycket starkt Sveriges inblandandning i NATOs galna bombade av Libyen.

    Moderater och övriga Alliansen ylade av blodtörst.

    Till sist tvingades Juholt backa.

    Han hade rätt i det fallet. Störtandet av Ghadaffi öppnade vägen till Europa för miljoner araber och afrikaner. Tack Reinfeldt och NATO.

    • Juholt verkar vara en klok och tänkande man som bryr sig om folket, dvs. motsatsen till Löfven. Dessutom skrev Juholt sina tal själv och var en ypperlig talare.

 104. Förändringarnas vindar mina kära Systrar och Bröder..

  En härlig bris..

  Vinden i ryggen och solen i våra ansikten..

  Nu åker vi..

  Det kan bara bli bättre..

  • Angående medvind, det här skulle kunna vara Sveriges nationalsång (fast man vill inte ens försöka sjunga den i duschen).
   https://www.youtube.com/watch?v=FjGnanUrZjA
   På e[!]ndlös led är livet fritt,
   ej trives tvång,
   När havet sjunger, grönt och vitt,
   sin höga frihetssång
   Till havs, Till havs
   till storms, du djärva jakt,
   Till havs, till storms,
   var man på vakt,
   Till havs!

  • Det borde bli så när saker ställs på sin spets som de gör i detta val. Att väljare fokuserar på de avgörande partierna, de som stiger och faller med ett helt KD från opinionsmätning till opinionsmätning. Men moderaternas tapp kan tyvärr leda till många stödröster på L och KD. L har tågat tydligt upp över 4% den senaste tiden, så långt man kan tro mätningarna.

 105. Annie L.:s trettio miljoner invandrare till ett skogsland och där halva landet är höga berg är en matematisk omöjlighet om livet skall bestå. Vi är tio miljoner inv. idag med en i jordbruk självförsörjningsgrad på kanske 20% med sjunkande trend. vad skall alla dessa kanske 38 miljoner pers leva på? Stenar är svårsmälta.

   • I Sverige kan man det.I Sverige är en analfabet en tillgång. Medans högutbildade är ett problem och utvisas.

  • Det var redan Maud Olofsson som beklagade att Sverige inte sedan 70-talet tagit emot en miljon migranter om året till en då slutsiffra 30 miljoner plus oss svenskar. Maud menade även att det låg något positivt i att det bildades ”homelands” av typen Nya Arabien och Lilla Somalia där människorna levde efter egna förutsättningar och ”som ivriga bävrar byggde Sverige”. Stollecentern fyllde på med ”Framtidsprogrammet” som fick läggas på is efter hård kritik externt. Nu satsar de på ”välutbildade kvinnor i storstad” som räknas som invandringsvänliga och ger partiet kring 8% mot de 5,5 det bleve utan den satsningen. Det hör sedan till att (C) ALDRIG kan släppa kravet på reinfeldtspolitik på migrationens område om den nämnda gruppen skall behållas. Kristersson får alltså ALDRIG med (C) på en restriktiv migrationspolitik och därmed är alliansen död…eller Kristersson lägger sig platt. Valets riktiga rysare är hur nästa regering skall sys ihop?

  • Enligt Boverket är drygt 60 % av Sverige obebyggbart.Naturreservat bildas i snabb takt hela tiden.Alla bostadsbyggplaner överklagas hela tiden.Det som byggs ligger utom ekonomiskt räckhåll för de flesta.Folk är för fattiga helt enkelt.

 106. Anmäl om det saknas SD:s valsedlar i lokalen även om det bara finns tomma valsedlar. Fusk med SD:s valsedlar händer varje val speciellt när vänster är i lokalen och bevakar omröstning.

  • Alla väljare får övervaka valet i vallokalen. Lite stake måste man kunna kräva av rikets högsta beslutsfattare. Som att fixa en valsedel själv eller skriva ett partinamn på en blank, eller poströsta eller ombudsrösta. Är det för svårt så ska man nog inte rösta alls.

 107. Tittade på nyheterna kl 19 Inte ett pip om senaste oponoinsundersökningen, som får etablisemanget att få blodstörning.

 108. Det är dags att ställa 7-klövern i kön hos rättstribunalen i Haag..

  Det är mycket som ska redas ut efter valet….

 109. Får SD hålla i styråran är det nog slut med stenkastarvalsen på blåljusnatten.
  Då kommer man passa sig för att stöta sig med den svenska lagen.

 110. Äntligen har förnuftet tagit vid!!!!! SD är där dom ska vara!!! Sverige har en chans att övervinna islamiseingen!!!!!

  • det handlar om etnicitet.
   INRIKES. Borlänge Multikulturella Förening får miljonbidrag av skattebetalarna för att bekämpa fördomar om att invandrare begår brott. Men föreningens grundare Noredin Shivan, 28, förekommer under tolv avsnitt i belastningsregistret och har nu dömts till fängelse för att ha våldtagit en sovande alkoholpåverkad tonårsflicka i Borlänge.
   Han är Kurd.

    • ja jag vill inte heller ha islam här men jag ser alla rasfrämlingar som ett problem och orsak till folkmordet på vår etnicitet.

  • Det lustiga är att dom tror på det själva. Sveriges alla bostadslösa och trångbodda klarar sig utmärkt utan en Bostadsminister som är Miljöpartist.
   *** SD 2018 ***

   • Peter Eriksson åkte ut till Lidingö där han satt och vurmade för sina importerade parasiter som hade fått bo gratis i lägenheter i två år men nu måste flytta efter överenskommelse med kommunen.
    Vilket engemang för utlänningar medans svenska ungdomar har ingenstans att bo!

  • ”Om Miljöpartiet åker ut ur riksdagen i höstens val vore det en katastrof för Sverige. Det anser i varje fall Miljöpartiet själva.”

   Om Miljöpartiet åker ut ur riksdagen i höstens val vore det en välsignelse för Sverige. Det anser i varje fall jag.

  • Jag har verkligen tänkt och försökt komma på EN sak som MP gjort som varit bra för sverige. Jag kommer inte på någonting. Tex flygskatten ökar miljöbelastningen och kostar jobb då folk nu reser från Köpenhamn och Oslo istället…inte EN sak som är bra, inte ens för miljön…

 111. Jag uppmanar alla att noga kontrollera valsedlarna. Det finns risk att vänster-liberaler trycker upp SD-liknande valsedlar med något stavfel och andra namn eller SD valsedlar som ser äkta ut men med väster-politiska personers namn och då kan dessa bli ogiltiga eller så kan vänster-extremister väljas in (på SDs mandat) genom manipulerat fusk. Klart är att vänstern kommer att försöka fuska bort SDs röster. Det har ju skett vid alla tidigare val. Så det sker nog även i höstens val. Så kontrollera noga valsedlarna innan du röstar.
  /CC

 112. Släpp alla hemligstämplar som inte har med rikets säkerhet att göra och låt journalisterna få frossa i skandalerna som gömts bakom stämplarna. Dags att göra upp med det förflutna.

 113. Vad ska sjuklövern säga till det svenska folket när de kommer att samarbeta utan Sveriges största parti SD!

  • Antagligen att antalet nyfascister och nynazister har vuxit lavinartat i Sverige, vilket inte kan tolereras. Koncentrationsläger för omskolning och hjärntvätt kommer därför att öppnas över hela den humanitära stormakten.

  • Kommer inte att hända. Tvärtom så kommer de flesta att värna om sitt jobb och bestyrka att de tyckt SD haft rätt hela tiden.

 114. Realistiskt och med tanke på den allmänna underskattningen av SD så ligger nog den rätta siffran på 25-30 % idagsläget. En sommar fylld med gruppvåldtäkter, stängda sjukhus och en alltmer desperat 7 K gör nog att det kan bli över 30% i valet. Är det så konstigt egentligen? SD är det enda parti som är en folkrörelse. Det enda parti som aldrig kompromissat i sakpolitiken. Det enda parti som de facto bryr sig om Sverige och allt vad där tillkommer. Stalltips: 32,5 %.

  • aldrig kompromissat??
   har följt partiet sen början av 90-talet och kan säga att det tyvärr är ett ganska
   urvattnat parti om man jämför.

  • SD ska bli så stora att de inte på något sätt kan ignoreras. Så ingen rast och vila förrän valkvällen.

 115. Prisa Gud..

  Elefanten i rummet har äntligen blivit synlig..

  Och islamisten som gömt sig bakom elefanten ligger också risigt till..

  • Detta tack vare att patienten varit hos Optikern och fått nya glasögon med maxstyrka så att de börjar se lite djupare på det kaos som förut varit ett synbrus, är nu betydligt klarare,

 116. Panik på Stasi-TV, panik på Kommunist-SR, panik bland allah PK-medier, panik hos de mörka krafterna Sossepacket, panik bland populistModeraterna, panik hos ShariaCentern, panik hos Sverigehatarkommunisterna, panik hos Miljöförstörarpartiet, panik bland dumliberalerna.
  Härligt mys hos Sverigeälskarna Sverigedemokraterna.
  Mot 35 pocent Helge 😉

  • precis … jag tänker så här, att man nu visar siffror på att det går bra för SD är just för att väcka alla andra som inte vill se SD som segrare … att verkligen få dom att vakna … om dom inte gjort detta hade partierna rullat på som vanligt … tror jag

 117. Jag hoppas verkligen att SD står som solklar vinnare. Men hur skall vi kunna förändra vansinnessituationen? Över 2 miljoner asylanter de senaste 10 åren. Säger allt. Det är ingen som helst tillfällighet att det ser ut som det gör – allt är förutsett. Tanken är att det inte skall gå att rätta till idiotin. Oavsett vilket parti som kommer att ta makten.
  Snälla – tala då om för mig hur det skall gå till!

 118. Jag vädrar doften av repatriering..

  Och återställandet av folkhemmet..

  Och minsann åker mina mungipor inte upp ovanligt högt i mitt ansikte som vaknat till liv igen..

  Jo, det gör det..

 119. SD har gjort det omöjliga möjligt..

  Att tala om de problem som PK-maffian gjort till tabu..

  Det är slut med det nu..

  Spadjäveln är härmed en spadjävel igen..

 120. SD blir troligen etta i valet men därmed är inget klart. Valet kan ogiltigförklaras om inte sittande statschef accepterar det. Det kan väl också tänkas att PKalliansen sluter leden och en septemberöverenskommelse bildas för att till varje pris stoppa SD. Det finns starka krafter typ Bilderberg som aldrig skulle köpa SD.

  • Ja, men folket kommer inte acceptera fler tricks från regeringen, om de skulle ta till dessa metoder, läget blir ändå ohållbart hur mycket än de manipulerar. Vi kommer att utöva civil olydnad på alla fronter.

  • G7-gruppen och Bilderbergarna accepterar SD utan problem, det blir jobbigare för 7K att svälja förtreten. Utlandet vill ha ett väl fungerande Sverige, det vill inte 7K.

   • Det går inte både acceptera SD och samtidigt se Annie Lööf som blivande statsminister. Envisa rykten gör henne till Bilderbergs favoritbimbo.

    • Ingen i Bilderberggruppen tar henne på allvar utan hon är som du säger bimbo där. Bilderbergarna vill ha makt och pengar. De skiter i den svenska migrationen så länge BNP stiger..

 121. När virrpannan på sosseskutan lät 9000 bluffmakare stanna drog han nog ur bottenpluggen.Han borde ju ha dunkat in nödstoppen.

  • Hoppas sossarna tar flera såna idiotbeslut före valet så sjunker skutan och
   fastnar i botten och blir bortom all räddning.

   • Beslutet att låta skäggbarnen gå i samma klasser som skolbarnen
    borde sänka sosseskutan för alltid om nu folk vet om deras planer.

 122. Censureringen av våra kära barnböcker ska förhoppningsvis upplösas så vi åter kan läsas dem som vi gjorde under vår trygga uppväxt..

 123. Nu ska bullarna betalas för sossarna och vänstern. Antidemokratiska, totalitära demoner som plågar oss varje dag.

 124. Och de 9000 bluffmakarna ska nog passa på och njuta av sin sista tid i paradiset..

  De är här på lånad tid..

  Och det ska rättas till i höst..

 125. Steffe kan börja leta efter sitt jättestora kreditkort..

  För i höst får han betala tillbaka för all skadegörelse på vårt land..

 126. 1970
  hade Sverige en befolkning på 7,3 milj invånare, det mesta var frid och
  fröjd med jämlikhet, pensioner, sjukvård, skola, låg brottslighet osv.

  2018
  har Sverige en befolkning på 10 milj invånare med hedersbrott,
  gruppvåldtäkter, tiggare, välfärdsfuskare, stenkastning mot ambulans,
  brandkår och polis, badhustafsande, festivaltafsande, balkongflygningar,
  sjunkande skolresultat, utanförskapsområden, no-go zoner,
  shariapoliser, nedlagt försvar, eftersatt järnvägsunderhåll, dåligt
  vägunderhåll, dagliga skjutningar osv.

  UNDRA PÅ ATT DEN SVENSKA BEFOLKNINGEN HAR SLUTAT RÖSTA PÅ DEM SOM HAR FÖRSTÖRT VÄRLDENS TIDIGARE KANSKE BÄSTA LAND

 127. Det är dags att vi som älskar vårt land inte håller igen våra tankar och känslor mer..

  Sverige ska återtas till Svenskarna..!

 128. Svensken har äntligen tagit fram den knutna näven ur fickan..

  Det tog över 25 år..

  Det är så man blir tårögd..

 129. Den 3 september 1967 gick Sverige över till högertrafik.
  Den 9 september 2018 blev Sverige Sverigedemokratiskt.

 130. SD är just nu största parti i status.st:s sammanställning för juni.

  Det har aldrig någonsin hänt förut!

 131. Visst ser man fram emot valdagen då Mobbarkungen stiger fram och meddelar att han inte fått fram sitt budskap varför Socialdemokraterna måste se sig om efter en ny partiledare. Förhoppningsvis får han sällskap av ett par andra likasinnade.

 132. Dessa siffror är visserligen kraftigt fejkade och SD är betydligt större i verkligheten, men siffrorna visar ändå vartåt vindarna blåser och hur trenderna ser ut.
  Jag tror att SD blir större än M+S tillsammans.

 133. Bra.

  Då kan vi skissa på en ”Att-Göra-Lista”:

  Stoppa invällandet.

  Och sen:

  Repatriera.
  Repatriera.
  Repatriera.
  Repatriera.
  Repatriera.

  Och sen repatriera ännu mer.

  Sen är det dags för Turbo-repatrierering och därefter Mass-repatriering.

  Ja, och så skall vi naturligtvis straffa dom ansvariga, enligt nyskrivna lagar. Det skall bli ett nöje.

  • ”Libellanernas” Major Morgonkröök babblar goja i sin desperation att inte nå riktigt fram med sitt dåliga samvete. Han och hans karringar är på rätt väg-ut ur riksdagen. Ta en tur till ättestupan Jan .

 134. OT – Nu är den mansdominerade festivalen Sweden Rock avslutad. Har media glömt bort att rapportera om alla förmodade sexuella övergrepp som borde ha skett där? Jag menar, sånt har ju bara med ”män” att göra och då måste det ju hänt massor där?

 135. Jag är så stolt över att vara SD:are som har haft rätt alla dessa år. Nu jävlar ser vi till att värva ytterligare till oss så sopar vi banan med resten. KÄMPA PÅ ALLA.

 136. Vi får väl hoppas på ett bättre sverige efter valet,annars är det nog att lämna den sjunkande skutan…

 137. Vänsterpatrasket mår dåligt nu. Vår tid väntar. Det har jag vetat hela tiden. Jag har aldrig gett upp!

 138. Tyvärr kan jag inte begripa varför Annie Rödluvas och Gurkan Frigolits/ Isabollan Löv-ins skitpartier ökar. Kan det vara värmen som rubbar vissa människors tankeförmåga. Dessa båda skitpartier står för afghanaffären som kommer att belasta vårt samhälle i evighet med enorma kostnader för uppehälle, utbildning av analfabeter i Svensk gymnasieskola med Svenska elever som uppfyllt villkoren för gymnasiestudier, brott, våldtäkter och accelererande otrygghet för Svenskar.
  Deras ökning är totalt obegriplig.

 139. Samtidigt tillsätter regeringen en ny utredning för att ytterligare försämra yttrandefriheten för meningsmotståndare. Invandringskritik ska bli kriminellt, och vi dissidenter ska jagas med blåslampa. Dessa despoter ska väck för evig framtid, annars kommer diktaturen på riktigt!

 140. Varför går MP upp? Undra vad som händer om SD skulle bli det största partiet, förmodlingen århundradets mygel inom 7-klövern.

 141. Islams högkvarter har säkert fått höra om de ”glädjande siffrorna”

  VÅR GUD ÄR STÖRST vill jag hälsa dem..

 142. Det nya yrkeskategorier:

  – Repatrierings-minister
  – Chef för Repatrieringsmyndigheten
  – Repatriering-professor
  – Repatriering-konsult
  – Repatriering-expert
  – Repatriering-samordnare
  – Repatriering-ordergivare
  – Repatriering-polis
  – Repatriering-vakt
  – Repatriering-tekniker

 143. Något som våra politiker på läsa

  Isaiah 5:20-21:

  Woe to those who call evil good, and good evil;
  Who put darkness for light, and light for darkness;
  Who put bitter for sweet, and sweet for bitter!

  Woe to those who are wise in their own eyes,
  And prudent in their own sight!

   • Isaiah blir, om går till svenska bibeln, Gamla Testamentet, JESAJA, som är en ordagrann översättning av ovanstående till svenska.

    ”Ve dem som kalla det onda gott, och det goda ont, dem som göra mörker till ljus och ljus till mörker …”

    Jag förmodar att du menar att Bibeln sålunda förkastar Islam. Det gör den inte, av det enkla skälet att det som citeras här är skrivet minst 1000 och kanske 2000 eller 3000 år innan islam ens var påhittat.

    Men OK, verserna passar bra in om man vill peka ut några som inte gillar ens egen tro. Jag skulle faktiskt kunna föreställa mig att raderna passar rätt bra in i vissa delar av Koranen!

 144. Jag är rädd att om SD inte får minst 50% så kommer det att låta likadant som vid förra valet där vänsterns sa att 87% INTE var SD:are och därmed är SD inte med i spelet !

  Även om SD får 30% så får man säkerligen höra att de andra 70%:en INTE röstade på SD ! ?

  Detta är en logik som kan jämföras med att en maratonlöpare hade en snitthastighet på 20 km/t och kom först i mål så har de andra löparna en sammanlagd hastighet på 450 km/t och därför vann inte löparen som kom först ! ! !

   • Ja, så mycket som 25%, en fjärdedel är bara nog mycket det för att man inte kan göra hur som helst, en av fyra, men bäst vore en av tre

    • Jag har tyvärr inga som helst förhoppningar om det. Dom kommer att göra någon ännu värre demokratifientlig twist för att hålla SD utanför, sanna mina ord. Ni kommer väl ihåg vad svetsarmongot sa, jag kommer inte lämna från mig makten ens vid ett förlorat val! Diktatur någon?

   • Det är sant , men tiden rinner ut och det krävs MAKT och inget käbbel för att börja kursändringen före nyåret ! !

 145. Lite OT: Nu har sossarna bombat valstugan.se med röster och på så sätt gått om SD. Se till att du och alla du känner verkligen går in och röstar där, det är viktigt. Det går att rösta från datorn = en röst en andra röst kan du ge via mobilen.

  Så se till att gå in och rösta om du inte gjort det, det är dessutom jättelätt inga registreringar. valstugan.se

  • När jag kikade på det nyss, och röstade på SD, förstås, ledde S en smula, men så pass lite att de fortfarande måste skälva av fasa.

   Hjälp dem att få skälva , du också!

   MEN det där har inget med opinionsundersökning att göra. Det är rent skojande på nätet.

   • Jag har röstat för längesedan, men kan inte hålla med dig om att den inte skulle vara en opinionsundersökning.

    Du kan ju defakto bara rösta en gång sedan borde den kanske upplysas om lite bättre, men det är väl lite grand som det är med själva politiken.

    Om man inte lyssnar så missar man något och i vårt långa land verkar det som väldigt många människor missat något när man överväger att rösta på 7-klövern.

 146. På tal om det …. man kallar SD sympatisörer för ”svansen” i negativ bemärkelse … Men Sosse-sympatisörer för ”gräsrötterna” i positiv bemärkelse …

  Tror nog att SD anhängare har gjort ett större jobb än dagens sosse-gräsrötter kan ens komma i närheten av !!!

 147. Så var det igång med nattmangling hos S och NyaM igen.
  De har det inte lätt och värre ska de få det.
  Ha ha ha

 148. SD har egentligen inte behövt göra något alls för att vinna svenska folkets hjärta. Det har 7klövern fixat själv.

  • Jag tycker inte att Sd är särskilt bra och jag håller inte av dem, men de är mycket bättre eller mindre dåliga än övriga Klövern: Jimmie är den enda sunda och smarta partiledaren som vi har i Riksdagen. Jag röstade Sd sist men inte igen. Deras politik är feg och den är inte hållbar i längden. Men mätningen är glädjande.

    • har man följt SD sedan början av 90-talet så kan man nu se hur urvattnat partiet är.
     nej den är inte modig och kommer bara att göra så att folkmordet tar lite längre tid.
     för inte så länge sedan ville man sitta i knät på M.

     • vill inte vara oförskämd nu men måste fråga.
      Nyfrälst?
      SD brukar va det första steget.
      som sagt har sätt stor förändring och många av de som startade detta är borta för att de inte står bakom det sd har blivit.
      men önskar er all lycka.

     • Jag har hållit på SD sedan tidernas början.
      Det är inte alls frälsning som om det vore något religiöst.
      Man bara jämför partiernas politik och använder hjärnan.
      Men där brister det hos många.

     • kommer ihåg när dom va med på karlXll och höll tal efter och kan säga att det va anorluna.
      nej kanske dumt skrivet med nyfrälst menade bara om du följ dom länge.
      Tack för ett trevligt och sansat svar.

    • Sd ligger lågt i förhoppning om att alla ska tycka som dem en vacker dag. Och det fungerar till en viss gräns eftersom att övriga klövern är så fruktansvärt urusel. Men det är ingen revolution, det kommer inte att bli någon riktig förändring. Varför? Därför att de söker konsensus, de fungerar på samma sätt som klövern. De är lite bättre fast på samma linje.

     AfS är smartare och tuffare och stöter omkring som en biljardkula. De får en helt annan effekt och kan höja upp oss. De är ett paradigmskifte. Det är inte Sd.

     Sd föredrar att kasta sina egna under bussen istället för att stå upp för dem. De har dålig gemenskap och partikultur osv. De har tusen problem och därför så går det inte att stödja dem helhjärtat. De har vind i seglen just nu, men det kommer inte att vara för evigt och de kommer inte att kunna rädda Sverige. Men om AfS kommer in i Riksdagen så kommer de att få fart på både Sd och klövern.

 149. ”Vår politik är bra men vi lyckades inte nå ut med den till väljarna..

  Vi måste bli tydligare.”

  Sjupartiet c/o Uffe och Steffe.

 150. TA DETTA PÅ ALLVAR!!!
  Prognoser inför valet i all ära. De är bra att de görs. Men vi har ett stort hot som vi måste ta på fullaste allvar och det är fusk vid räknandet av röster. Det finns en mängd anledningar att personer som räknar röster i diverse valstugor i Sverige under valdagen gömmer undan röster som läggs på SD. En mängd rösträknare har inte sin politiska förankring hos SD och de kan mycket väl strunta i att räkna röster som läggs på SD eller gömma undan röster. Det här är ett riktigt allvarligt hot och vi måste göra något åt detta. Annars kommer vi sitta med en socialdemokratisk regering när rösterna är räknade.

 151. De verklia siffrorna om Demoskop har samma relativa
  mätfel som i sista mätningen inför valet 2014 (justerat för jämnt 100%):

  M 21,4
  FP 4,6
  C 8,5
  KD 3,4

  SD 25,6

  S 23,7
  V 6,3
  MP 3,4
  FI 1,8

  Övr. 1,3

  • 25,6 blir ganska precis ännu en fördubbling.
   Inget annat parti kommer i närheten av den växtkraften.
   SD är partiet med de bästa rötterna.

  • Japp stämmer bra …. från sommaren 2017

   Jag har gjort en intressant sammanställning nedan av hur opinions-instituten lyckats med sina mätningar 1-2 månader innan valen 2006, 2010 och 2014. Jag har valt ut det värde som varit högst precis innan valen på vissa institut, då man kan misstänka att man lagt SD:s värden lite lägre medvetet.

   Sedan har jag gjort en beräkning på deras felmarginal jämfört med valresultaten och sedan uppskattat ett medelvärdesfel för varje institut. Det intressanta är att då man räknar om institutens siffror med detta medelvärdesfel kommer många av dessa instituts mätvärden att ligga på samma nivå som Sentios och YouGovs mätvärden.

   Jag har tagit institutens senaste mätresultat från nu i sommar 2017 och sedan beräknat vad deras mätvärden skulle blir om man tar med medelvärdesfelet på varje institut. Efter det har jag beräknat medelvärdet för alla instituens omräknade resultat. Så om det vore val just idag skulle SD får ca 27,05%. Detta är ingen exakt vetenskap. Det var mest en kul grej för att se hur resultatet kan blir i valet 2018, med nuvarande siffror.

   Källa: status.st
   ——————————————————-
   Scb – april/maj 2006: 0,8% (valresultat 2,9%) 3,25
   Scb – april/maj 2010: 3,9% (valresultat 5,7%) 1,45
   Scb – april/maj 2014: 8,1% (valresultat 12,9%) 1,59
   Scb – april/maj 2017: 18,4% (valresultat ????)
   ——————————————————-
   Valresultat 2018: Scb 18,4% x 1,5 (felet) = 27,6%
   ——————————————————-

   ——————————————————-
   Sifo – aug 2006: 2,0% (valresultat 2,9%) 1.45
   Sifo – aug 2010: 4,2% (valresultat 5,7%) 1.36
   Sifo – aug 2014: 10,1% (valresultat 12,9%) 1,28
   Sifo – juni 2017: 18,0% (valresultat ????)
   ——————————————————-
   Valresultat 2018: Sifo 18,0% x 1,36 (felet) = 24,5%
   ——————————————————-

   ——————————————————-
   Ipsos – aug 2006: 1,4% (valresultat 2,9%) 2,1
   Ipsos – aug 2010: 3,5% (valresultat 5,7%) 1.63
   Ipsos – aug 2014: 9,5% (valresultat 12,9%) 1,36
   Ipsos – juni 2017: 18,3% (valresultat ????)
   ——————————————————-
   Valresultat 2018: Ipsos 18,3% x 1,5 (felet) = 27,4%
   ——————————————————-

   ——————————————————-
   Skop – sept 2006: 1,6% (valresultat 2,9%) 1,8
   Skop – aug 2010: 4,3% (valresultat 5,7%) 1,32
   Skop – juni 2014 7,8% (valresultat 12,9%) 1,65
   Skop – juli 2017: 20,2% (valresultat ????)
   ——————————————————-
   Valresultat 2018: Skop 20,2% x 1,47 (felet) = 29,7%
   ——————————————————-

   ——————————————————-
   Novus – sept 2006: 1,8% (valresultat 2,9%) 1,6
   Novus – aug 2010: 4,5% (valresultat 5,7%) 1,27
   Novus – juni 2014 10,1% (valresultat 12,9%) 1,28
   Novus – juni 2017: 19,7% (valresultat ????)
   ——————————————————-
   Valresultat 2018: Novus 19,7% x 1,4 (felet) = 27,2%
   ——————————————————-

   ——————————————————-
   Demoskop – sept 2006: 1,3% (valresultat 2,9%) 2,2
   Demoskop – aug 2010: 4,9% (valresultat 5,7%) 1,2
   Demoskop – juni 2014 12,2% (valresultat 12,9%) 1,1
   Demoskop – juni 2017: 20,1% (valresultat ????)
   ——————————————————-
   Valresultat 2018: Demoskop 20,1% x 1,2 (felet) = 24,1%
   ——————————————————-

   ——————————————————-
   Sentio – sept 2006: — (valresultat 2,9%) —
   Sentio – aug 2010: 5,6% (valresultat 5,7%) 1,02
   Sentio – juni 2014 11,8% (valresultat 12,9%) 1,09
   Sentio – juni 2017: 26,8% (valresultat ????)
   ——————————————————-
   Valresultat 2018: Sentio 26,8% x 1,06 (felet) = 28,3%
   ——————————————————-

   ——————————————————-
   YouGov – sept 2006: — (valresultat 2,9%) —
   YouGov – sept 2010: 5,1% (valresultat 5,7%) 1,12
   YouGov – sept 2014 10,9% (valresultat 12,9%) 1,18
   YouGov – juni 2017: 24,0% (valresultat ????)
   ——————————————————-
   Valresultat 2018: YouGov 24,0% x 1,15 (felet) = 27,6%
   ——————————————————-

   Total resultat om det vore val 2017: 27,05%
   ——————————————————-

  • Ser i mina ögon ut som ett fullt möjligt slutresultat. Ska köra en printscrean på denna.

 152. ”Man kan lura en del av folket hela tiden och hela folket till en viss tid; men man kan inte lura hela folket hela tiden.” Något för S & M att begrunda och meditera över under de kommande krismötena. Som lär komma allt oftare fram till valdagen.

 153. Klockan är 21:15 hos Stefan Löfven när följande utspelar sig.
  Stefan ringer upp Ulf, -Ulf Ulf Ulf, har du sett, vi sjunker som en sten, en feministisk sten som har trygga anställningsavtal och därmed inte en våldtagen sten.
  Ulf: Men Stefan, jämför oss inte med en sten, vi känner oss mer som en ballong, fylld av helium som svävar mot skyn.
  Stefan: Inget käbbel nu, vi är stenade och inget annat, nu ska vi lägga energi på hur vi ska få SD att vara utan inflytande även efter valet!
  Ulf: Fast vi i nya moderaterna är iaf ballonger, uppblåsta och smäller bara någon petar på oss. Jag håller givetvis med om att SD inte ska få något inflytande, har du något förslag?
  Stefan: Kan vi förbjuda partier som har ett brunt förflutet?
  Ulf: Då skulle vi bli tvingade att förbjuda våra partier så det fungerar nog inte, men vad sägs om att vi vägrar prata med de och bara förbjuder partier som har en partiledare som heter Jimmie?
  Stefan: Det där låter bra, då käbblar vi inte utan är överens. Ska vi be svenska befolkningen om samtycke innan vi r*vkn*llar hela landet?
  Ulf: Behövs inte, jag skriver ihop ett tal om att vi de ska öppna något annat än plånboken ehh menar hjärtat och de drar ner sina byxor och ställer sig på rad direkt!
  Stefan: Höhö, bra, då kan vi glömma SD i 4år till!

 154. Fantastiskt! SD gör en resa som saknar motsvarighet i den politiska historien, TROTS att landets så gott som samtliga nyhetsredaktioner skyr partiet som pesten.

 155. Jag hoppas att alla andra partier sedan går samman mot SD, för det vore det bästa. Då får det gå fyra år till och tänk, tänk vilken enorm sprängkraft det har då! Då skall de andra få ett RIKTIGT helvete!! Give them hell

 156. Svensken vaknar äntligen. Svetsaren, DN och andra fientliga aktörer förbereder sig för en reträtt. Det blåser varma vindar i Sverige och Europa.

 157. Nu sällar sig även Lars Björklund (L) till kommunisterna, även han vill nu tysta sanningen om invandringen.

  • Arnstberg noterade att Folkpartiet/Liberalerna har haft ett stort ansvar för Sveriges förfall, från Westerberg till Ullenhag och Birgitta Olsson (i ett tal, på Youtube)

  • Jag tror inte all att det är så. Jag tror att Demoskop gör sin undersökning ungefär så bra som de kan. Att V och MP blir ”överskattade” beror förstås på att de som inte vill rösta S gärna väljer att istället rösta V eller MP – vad skulle de annars rösta på?

 158. Detta är bara början……… Det är dags nu att sätta in alla krafter att fortsätta denna trend. Allt är avgjort först efter valnatten. Jävlar i min låda vilken spännande sensommar vi får. Tjohooo, Grattis SD och alla inom partiet som slitit för detta.

  SD 2018

 159. Det är en intressant uppgift som jag bara har sett i SvD : 11 % av de som blev tillfrågade ville eller kunde inte svara. Jag skulle tro att det är ungefär så i de flesta mätningar.

  • Säkert, och det är en viss kategori människor som i inte vill svara på PK-institutens frågor. Störee delen av de där 11 procenten går nog till SD, och en del till AfS.

  • Man ska inte hänga upp sig på små förändringar från undersökning till undersökning, utan titta mer på de lite längre trenderna.
   Då ser man att C, V och SD är vinnarna sedan förra valet, och dessa tre partier har en sak gemensamt – de har hållit fast vid sin politik och inte vänt kappan efter vinden.

 160. Men är det inte otroligt att det finns 23,1% självplågare i detta land fast å andra sidan så utgörs nog 11,5% av valboskap.

 161. Det ser bra ut för SD.

  Löfvén får börja tilltala Åkesson på ett civiliserat sätt.

  Jimmie är ju snart statsminister.

  • Jimmie blir inte statsminister nej. Inte ens om SD får 50%. Tyvärr.

   Tvärtom så bör ni vara oroliga över hur etablissemanget kommer reagera när SD får ca 25 procent och blir största parti i september.
   De kommer reeagera som de reagerade på BRExit och Trump.
   Det kommer bli allt annat än vackert och trevligt… men det är fortfarande inget jämfört med hur det kommer låta (läs smälla) när EU-valet 25 maj 2019 är över. Förbered er själva.

 162. Av alla partiledare som S har vaskat fram Mona, Juholt och Löfven så ansar jag att Mona och Löfven hamnar under 0. Juholt hade i alla fall visioner, men blev petad av sina egna. Undrar vilken som kommer bli nästa S partiledare när Löfven måste avgå efter det katastrofala valet i september.

  • Tänk bara på om SD efter valet gör bort sig det minsta byter de plats med KD i nästa val igen. Och S blir större än idag.

   • Sverigedemokraterna har fått ett stort förtroende av det svenska folket, och med det kommer ett stort ansvar. Förhoppningsvis kommer förtroendet det förvaltas väl.

   • Smartast är att göra som Dansk Folkeparti. Inte sätta sig i någon regering. Annars kommer det att svida i skinnet.

 163. Varför publicerade inte Samhällsnytt Sentios juniundersökning där SD blev största parti med 26,1 %? Sentio var defakto det opinionsinstitut som bäst prognostiserade 2014 års val.

 164. OT: Min fru fick precis en uppringning från Mauretanien. Hon får med jämna mellanrum telefonsamtal från olika länder i Afrika som hon inte svarar på. Och jag svarar aldrig på okända nummer från utlandet. Vad lär man sig av det? Att när man väl släpper in världen lär man sig hata den.

 165. Det straffar sig att ge utvisningsdömda personer utan asylskäl uppehållstillstånd.

  Förstår man inte det.

  Ska man inte leda landet.

  SD ska givetvis styra invandringspolitiken in på rätt spår igen.

  Svenska folket börjar inse det.

  Äntligen!

    • Se Sverigedemokraterna som de som tar tag i rodret som är obevakat. När det har skett så tar vi reda på vem som är den bästa kaptenen.

     En sak är säker – om rodret inte bemannas vädigt snart så kapsejsar skutan.

  • Om Sverigedemokraterna får mer makt själva eller i koalition med andra kan man stoppa invandringen, kräva anpassning av invandrare och eventuellt påbörja en återvandring. Ta det lugnt – en sak i taget. Dessutom är ett visst inflöde av nya gener nyttigt om det är hyggliga och strävsamma människor. Det är busarna som vi inte vill ha här.

    • Om jag minns rätt tillhör endast 30% av alla svenska män den ursprungliga europeiska haplogruppen I och resten är resultatet av invandring från olika perioder. Drömmen att behålla en svensk/nordisk ras är en utopi. Om vi ens försökte göra det skulle vi bli inavlade precis som vi beskyller andra folkgrupper för att vara. Det jag vill uppnå är en rejäl inbromsning och kontroll över invandringen, samt att brottslingar straffas och utvisas. Och att de som kommer hit ASSIMILERAS i vårt samhälle.

     • Ur biologisk synpunkt är utavel värre än inavel. Man bör inte gå över ån efter vatten — i varje fall inte ända till Afrika.

     • Man ska alltid vara noggrann med vem man bildar familj med oavsett om det personen kommer från Afrika, Asien eller Europa. En bra indikation är att undersöka hur det har gått för de andra medlemmarna i släkten. Tyvärr är det ofta svårt att hålla huvudet kallt när man är kär och hormonerna rusar runt i kroppen och fördunklar omdömet.

     • då vet du inte hur många som behövs för att inte inavla.
      det är betydligt förre än nu.
      men vi står tydligen på olika sidor.

     • Polydaktyli (sex fingrar eller sex tår) förekommer till exempel oftare i en folkgrupp som är ungefär lika stor som Sveriges och där man sedan lång tid tillbaka har föredragit att skaffa barn inom gruppen än med medlemmar utanför. Det finns även exempel på andra mutationer och andra folkgrupper. Det gemensamma är alltid att man vill hålla ihop gruppen genetiskt över en längre tid. I Sverige har jag stött på olyckliga exempel i Norrland och på Söderslätt i Skåne. https://en.wikipedia.org/wiki/Polydactyly

     • kan tänka mig att det händer men wikipedia är inte en sida någon borde lita på.
      dessutom har vi varit långt många mindre än vi är idag och det hände ej då.

     • Exemplet är från Wikipedia, men erfarenheterna är mina egna. Inavel är inavel oavsett var det sker och vilken hudfärg det handlar om. På Island försöker man med kartläggning av släktskap begränsa de värsta riskerna med inavel.

     • Holly Molly!

      Ser du inte vad händer i verkligheten? Det är den absolut sämsta lösningen på alla sätt att tillåta UTOMEUROPEISK massinvasion.

      Dels de kommer att SÄNKA nationens IQ kvot, dels kommer de att förfölja värdnationens medborgare, vådltäcktepidemin har redan börjat.

      Glöm inte att i deras religion du är FIENDE (otrogen) även om du förser dessa ökenfolk med allt vad du äger, om du gör det då är du ”svag” i deras ögon, det är en sorts paradox.

      Och Ali Muhhamed kommer inte att bli bonde eller gruvarbetare heller så du får glömma ”avelsfrågan”.

      Jag förstår dig men DET kunde man ha fixat INOM EU, på ett ärligt och trevligt sätt.

     • Holly Molly på dig själv! Vi tänker nog inte så annorlunda även du verkar ha gått igång på mitt inlägg. Jag förespråkar inte massinvandring eller islamisering.

   • Huh, vet du inte att Sverige redan befinner sig i svår demografisk problem pga. massinvasionen? I Sverige är det värre ställt med kvinno än i Kina!

    Kvinnobristen uppgår nu till minst 25 %, dvs. proportionen är följande: 100 000 kvinnor – 124 000 män, om alla hittade en partner tiotusentals män vore ändå utan, tack vare massinvasionen.

    Tack 7klövern för detta vansinne!

    • Jo, jag vet det, men det innebär inte att alla som kommer hit kommer att reproducera sig. Invandrare har generellt låg status och därmed lägre attraktionskraft och förmåga till reproduktion. Det jag har sett är att vissa reproducerar sig med kvinnor ur lägre socialklasser – kanske kvinnor som hade varit utan partner om de inte träffat invandraren. Och våldtäkt som reproduktionsmetod fungerar inte i vår tid.

  • Det finns många Sd-anhängare här som vill att alla ska rösta Sd. Det kommer inte jag att göra utan jag kommer att rösta på AfS eftersom att jag är övertygad om att de behövs: de är de smartaste och de tuffaste. Sverige behöver AfS i Riksdagen.

 166. S-M
  sadister o machokister hahahaha nää skojar bara..

  s-m välkommen till verkligheten..

  sd grattis!!!! heja jimmy å. du är nästa statsminister!!!! skönt att bli av med retarden.. löven menar jag…
  o eftersom alla undersökningar visar altid typ 5% mindre så lägg på 5 till så har vi sannare bild o därmed så är sd störst.. nu gäller det o knipa majoritet o saken är biff..

  jalla jalla ut me alla!!!

 167. SD blir 31% minst, av rösterna, S blir väsentligt lägre än som visas här, även för M blir det lägre. Kolla upp det efter valen ska ni se.

 168. Den som tvekar, vilket parti som ska få deras röst kan göra studiebesök i Stockholm!

  Gjorde ett studiebesök i helgen i olika centrum, trafikleder och stan. Mötte folk som flyr och allt fler som börjar diskutera flytt utomlands.

  Nej, det kanske inte ser ut som i Stockholm där Du befinner dig?

  Men lugn, alla kommer att få ta del av PK:s fantastiska framtid!

  Överallt skyltar och budskap: ”Vi är framtidens stad”, ”Vi växer”, osv.

  Hur kul är det?

  Om framtiden kan man bara gissa.

  Nu vet väldigt många hur det är, det är Nu SWEXIT behövs!

   • Du får gissa 🙂 om de flesta butikspersonal i olika förorter som t.ex. Kista hade lakan på huvudet, gissar många på Islam.

    Parkvägar med barnvagnar, leasade lyxbilar på boendeparkeringar, överallt verkade många frysa? Trots värmerekord vandrades i misstänkt extra mycket tyg?

   • ok dum fråga eller är du okunnig…
    åk till polen.. när du landar igen i sv. så ser du skillnaden på 5 minuter!!! så

    du är så van att du ser inte skogen för du ser trädet som skymmar skogen…

     • för man blir förblindad o van av det i sv.. habituering hetter det… ehh skit samma skål

     • Ta färjan till Polen! Inga araber på deras gator. Inga hucklen.
      Jättefin strand i Swinoujscie och en trevlig stad. God bira, god polsk husmanskost och vackra damer.

     • Jag vet det mycket väl. Jag tror inte du förstår vad syftet med min fråga var.

      I originalkommentaren framgår det inte VARFÖR folk pratar om att flytta och faktiskt flyttar.

      Det är väl lite synd, då nytillkomna läsare kanske inte förstår orsaken?

      Det är viktigt att tydligt skriva vad problemet är.

  • Det är äkta humanism att skicka hem 2 miljoner som är rustade med: Ekonomi, Utbildningar, Nätverk i Sverige, Kunskap om Välfärdsmodell, etc!

   De åker ändå mellan hemländerna och Sverige, på kalas, bröllop, högtider, semester.

 169. The Scorpions har skrivit en låt som heter ”Wind Of Change”.

  Den handlar om när den blodbesudlade kommunistdiktaturen Sovjet bröt samman och det ryska folket gjorde sig fria:

  ”I follow the Moskva
  Down to Gorky Park

  Listening to the wind of change
  An August summer night

  Soldiers passing by
  Listening to the wind of change”

  Anmärkning: ”the Moskva” syftar på floden Moskva, som har samma namn som staden. Lustigt att Scorpions stavar det Moskva förresten – det stavas ju normalt ”Moscow” på engelska…

  Nåväl. Nu vacklar Sjupartiets diktatur i Sverige och folket har börjat res litea sig mot sina förtryckare.

  Vad som helst kan hända. Vad som helst.

  ”Wind of Change”…

  • … och Sanna Nielsen har just nu en låt som heter ”Vindarna har vänt”.
   Var hon synsk när hon skrev den låten eller? Släpptes ju i exakt rätt tid sett ur svensk inrikespolitik.

  • Scorpions är väl ett tyskt band ? Kan kanske förklara uttalet. Edit stämmer inte heller Moskau stavas det på tyska.

   • Jodå, det stämmer. Men deras text är på engelska. Jag tror också att Moskva heter ”Moskau” på tyska.

    Men det är nog helt enkelt så att det är det ryska namnet som är direkt transkriberat i texten, och inte översatt.

 170. lövfen är röd hur mkt mer röd blir han i fejset när jimmy blir statsminister???

  pinsamt eller hur lövfen??? bara ett facit att du suger som politiker .. kom in på ett bananskal.. o åkte ut med tjära o fjädrar!!!

 171. Någonting säger mig att jag ska bli rörd av glädje efter valresultatet, det blir hoppet för framtiden och för mina barn. Kom igen Sverige!!!

 172. Det kommer förmodligen vara största valfusket ever denna gång! Det viktiga är att det finns koll på så många vallokaler som möjligt. Valsedlar från SD kommer försvinna och socialdemokraterna kommer väl bussa och bjuda nykomlingarna på halalkorv, sjunga kampsånger och förklara vilket parti dom ska rösta på. SD kommer förmodligen vinna stort ändå.

  • Vänstern är riktigt dåliga förlorare. Det såg man i USA och det kommer ske här med. Bara att vara förberedd på detta. Så på med mobilkamerorna när de gör sina framstötar. En dokumentation kommer de inte undan.

 173. ”Populism” låter som ett vackert fundament för ett rent demokratiskt samhälle.
  Från population, eller befolkning. Folkets rörelse.
  Hur kan man få det till något negativt, såvida man inte föraktar sitt eget folk?

  • ”Vox populi vox dei”

   Wikipedia: Vox populi, vox dei.

   Latin. Ordspråk.

   ”Folkets röst är Guds röst.”

 174. Jag är inte särskilt religiös.

  Men jag börjar tro på mirakel.

  Kan SD redan i höst få ett rejält inflytande över svensk politik?

  Amen!

  • En sak är då mest troligt säker. Tror inte att några nya oheliga allianser törs skapas med enbart syftet att försöka utesluta SD igen – det tror jag att de har begripit, pk- isterna. Skulle det mot all förmodan bli att Flams Lööf sviker sina polare så är borgarblocket dött. Centerns innersta väljar grupp blir förbannade och de tappar väljare. Med MP ur leken så har Löfven enbart kommunisterna kvar………sen startar röran med krav på nyval då inga beslut kan tas med majoritet. Ett önske scenario – vi får se i September.

   SD 2018

   • SD skulle kunna släppa fram M som ensamt regerinsparti. Då skulle SD få makt utan att behöva sitte i regeringen och ta ansvar nästs helvetesperiod.

    Snart röstar fler LO-medlemmar på SD än på S. Då kan faktiskt SD ta över LO från S. En mycket intressant utveckling.

    • Skulle samma trend hålla i sig med närmast dubblering varje val så börjar man ju få tankar om en majoritets ställning till 2022. Räcker att utvecklingstakten håller i sig och att vissa småpartier hamnar utanför riksdagen.

 175. SD är bäst!!! Nu börjar det visa sej att folk tröttnat på att ha en pajas till statsminister och ett likadant puckogäng till ministrar…

  • Cirkus Löfvén med clownen Steffe.

   Får snart ställa in årets turné.

   Publiken har tröttnat på den undermåliga föreställningen.

 176. Både trevlig och tråkig läsning. Tyvärr så verkar det finns mindre kloka människor i detta land som är beredda att rösta på extremistpartiet Mp. Det är i min värld skrämmande att detta parti över huvud taget har några väljare alls.

  • Tyvärr kan man inte lagstifta bort dumhet och idioti.

   Men det går att minimera med sakliga argument och upplysning.

   • Det går visst att lagstifta bort dumhet om man vill, men då måste vi lägga ned allas lika värde. Det är bara att införa en lag om att man måste ha en viss intelligens för att får rösta. (Så är det i princip redan; den som är omyndigförklarad får inte rösta.) Eller ännu bättre, rösterna viktas mot intelligenskvoten.

    En annan möjlighet är att man får köpa röster. Inte alls så kontroversiellt som det låter. Den som tjänar mycket pengar har sannoliket gjort något bra som folk vill betala för, och betalar dessuom in mer i skatt, den borde också ha mer att sägs till om i ett val. Medelklassen som betalar hela kalaset får mest att säga till om, vilket är rimligt.

    Både intelligenstest och pengar slår effektivt undan benen på vänstern som är korkade och inte har någon inkomst (bidrag räknas inte).

    Klassisk representativ demokrati med en röst per medborgare funkar uppenbarligen inte.

 177. 6k har fortfarande en overvaldigande majoritet, har alla glomt decemberoverenskommelsen, den anvands till att samla majoriteter och satta demokratin ur spel.

   • Njaa, såssarna hade bara 5% för några veckor redan och SD typ 35%. NMR 8% och V 4%. Skulle inte tro det. Den där undersökningen kan man inte lita på. Dessutom är det väldigt lätt att fuska för den som vill och är lite tekniskt lagd. Såssarna har ju trollat tidigare, så de har säkert varit framme igen.

 178. Det är tydligt att de tidigare så invandringsvänliga partierna nu straffas av många svenskar.
  Hur kan någon lita på S och M efter deras minst sagt vingliga politik?

   • Mona Sahlin är en tokstolle. Vissa människor tror på det de säger bara för att det i stunden låter häftigt. Om människan verkar hade tänkt till och förstått vad hon har sagt hade hon blivit livrädd.

   • Mona Sahlin,vem fan är det? Det låter som en kriminell skattesmitare och chokladätare? Men jag kan ju ha fel.

  • En del muslimer överger sin tro när de får smaka på vad det innebär att leva i ett modernt västerländskt land. De jag har träffat på har dessutom varit begåvade och en tillgång för Sverige.

   • Självklart finns det några få som vågar men trycket från familj och släckt är stark,men jag vill ändå påstå att inget land har lyckats integrera dom.

 179. Om..

  Jag menar när SD vinner valet..

  Borde vi alla här träffas och skåla för återtagandet av vårt fosterland..

 180. I stort sätt bara pensionärer och utanförskapsområdena som röstar på sossarna . Dom går hand i hand till valbåsen!! Dom har samma mål för Sverige uppenbarligen

  • De som jobbar och jobbar och tidigt på morgonen hittar sina bilar brända, när de ska till jobbet, tror jag de röstar på SD, det enda alternativet .

  • Nja, det där tror jag inte stämmer.

   Pensionärer i utanförskapsområden ser ju vilket helvete dessa blivit och går över till SD.

   Det är möjligen pensionärer i mer välmående områden som fortsätter att rösta på S. Eller fortsätter att rösta på M. Eller KD osv…

  • Det är ofattbart att en enda svensk pensionär kan rösta på sossarna med tanke på hur det partiet har försämrat för pensionärerna.

 181. Kåldockan och Televinken är lika trovärdiga som Bagdad Bob när de säger att massinvandringen av muslimer är en framgång.

 182. Glädjande läsning! Tänk om Centern, Liberalerna och Miljöpartiet kunde åka ur riksdagen helt och hållet också vid höstens val så vore det suveränt!

  • Tyvärr tror jag inte att Centerpartiet åker ur riksdagen, men det hade varit glädjande om det hade skett. Liberalerna och Miljöpartiet kan försvinna från riksdagen. Kristdemokraterna ligger också illa till.

 183. Det är naturligt rolig med höga tal. Om SD får 32% och blir största parti så får vi en ohelig allians S-M. Detta med anledning av att SD är alla andra partiers hatobjekt – känslomässigt, av konkurrensskäl och inte det minsta på saklig grund. Därav följer att man efter valet inte kan göra helt om utan att tappa ansiktet. Det vore detsamma som att erkänna att SD haft rätt hela tiden och resten av partierna var fabulerande och avundsjuka skvallerkärringar.
  Man beter sig som vilken diktator som helst. Man kör hellre landet i botten än erkänner att man haft fel hela tiden. Man är inte ett skvatt bättre än Rumäniens herr och fru Ceaușescu.

  • Ceaușescu var inte direkt omtyckt av det kristna rumänska folket. Han straffades av folket för de brott han var skyldig till.

  • Sossarna har tappat bort sin ideologiska kompass och sina rötter och gått vilse.
   det är försent för Sossarna att återigen bli ett statsbärande parti eftersom arbetarrörelsen har börjat se SD som arbetarrörelsens parti.
   den svenska arbetarrörelsen litar inte längre på S och S kommer med tiden att tyna bort och förmodligen också splittras i en Höger o Vänsterfalang.

 184. Vi är många nu. Vi som vill ta ansvar över Sverige och svenskarna. Vi som vill leva i fred och frihet. Vi kommer bli många fler.