SD:s film om socialdemokraternas mörka historia nedtagen av Youtube – och upplagd igen

Delningar

SD:s film om Socialdemokraternas historia har fått stor uppmärksamhet. På torsdagskvällen gick dock inte klippet längre att se. På fredagen tycks emellertid YouTube ha ångrat sig och lagt tillbaka filmen igen.

I stället syntes följande när man försökte spela upp filmen:

Samhällsnytt rapporterade i mars om att regeringen var i möte med Google, som äger Youtube, och Facebook om att kontrollera innehållet på deras plattformar.

– I ett första skede vill jag se en dialog och en självsanering, sa Morgan Johansson (S) då.

LÄS MER: Efter censurmötet med regeringen: Google stryper all reklam på Samhällsnytt – på grund av ”politiskt innehåll”

Enligt Mattias Albinsson syntes nedanstående bild tidigare när man försökte se filmen.

På Twitter menar en användare att det som verkar ha skett inte är demokrati.

Uppdatering:

Tidigt på fredagen verkar YouTube ha ångrat sig och lagt tillbaka den ursprungliga filmen, som alltså åter kan ses här:

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

2088 KOMMENTARER

 1. Risken (om man ser det så) är bara stor att fler väljer att titta på dem. Förbjuden frukt smakar bäst. Jag hittar direkt två nya uppladdningar på Youtube.

 2. lövet har inte kommenterat än , kanske jobbade på att stänga ner yuotube, jag tittade nästan på allt igår , vad kan andra delen vara?

 3. YouTube plockar bort material utan motivering. YouTube är sossarnas partiorgan. Nord-Korea är gröna av avund.
  Detta bekräftar bara ytterligare att S är en odemokratisk sammanslutning.

   • Ja själva regeln om att visst material ska tas bort var Morgan Johansson. Men vem tog initiativet till att just denna skulle ner?

     • Har du hört att det gick till så? Vart kommer info från? Jag skulle nog ha gissat på något av:
      1. Någon PK person utan regeringskopplingar har gjort det på eget initiativ.
      2. Någon ganska obetydlig perifer person har gjort det på direktiv från S-ledningen, men man vill inte skylta med den kopplingen eftersom det kan leda till jobbiga diskussioner.

 4. Vilken panik S har! Det här är ett tydligt tecken på det. De inser att de inte klarar att argumentera sig ur de sanningar som klargörs i filmen, som jag såg idag .

 5. Antar att poängen är att man inte får säga att S har nazi-kopplingar. Då utgår jag från att alla klipp som gör gällande att SD har sådana kopplingar också ska ner pronto.

 6. När filmen återpubliceras på andra ställen bör den ha underrubriken:

  ”Filmen som var så farlig att sossarna fick den censurerad från Youtube”

 7. Google har också gått med på att cenurera sökningar i Kina för att få lov att verka där. Det är omoraliskt men det handlar om privata firmor som skall kunna tjäna pengar. Problemet i Sverige är inte primärt Google och Facebook men journalisternas totala makt över det svenska samfundet och de dumma svenska fåren.

 8. I en fabel föll en bäver skrikande ner i en värdegrunds-avgrund, men hann i sista stund få tag i en kvist som hejdade fallet. Bävern tittade ängsligt ner i avgrunden innan han klättrade upp, och den svarta avgrunden glodde tillbaka..

 9. Mycket förvånande tycker jag. Här passerar Youtube en gräns de inte gått över tidigare. Det kan trots allt inte jämföras med att stänga ner för GS m.fl som hade tveksamheter av lite olika slag i bagaget.

  • Ja, detta är nyskapande, att radera en film som lagts upp av Sveriges största riksdagsparti. En film som dessutom inte innehåller något annat än fakta presenterad på ett ypperligt professionellt sätt.

    • Enda sättet man kan få för sig att GS hade tveksamheter i bagaget är ju om man lyssnat på samma folk som kastar skit på bla SD o Samhällsnytt..

 10. Globalisterna trampar på längs sina totalitära vägar. Men de håller på att tappa greppet. Det är ingen tvekan om det. Och ju mer de sprattlar i sin vanmakt, desto djupare sjunker de.

  Det är väl klart att folk noterar vad som sker. Folk sover inte längre.

  • Ja, stora delar av Sverige är nu i klarvaket tillstånd. Socialdemokraterna har ertappats med bägge händer i syltburken. Det går inte att backa bandet. Sanningen har sluppit ur flaskan.

 11. Å andra sidan ger detta ett ökat intresse för filmen och även en ökad spridning om filmens innehåll till dem som inte sett den.
  Sammantaget ger det ett minus för S och ett plus för SD. Alltså fortsätter vänstern att förgöra sig själv och att lyfta SD.
  Att de aldrig lär sig…

  • Ja, ungefär samma effekt som när extremvänstern förstörde Kungsträdgårdens tunnelbana efter SDs annonskampanj där!

  • Tack FritzRitz, såg inte ditt inlägg innan jag frågade var man kunde se filmen.

   Vi borde dela detta så mycket det går innan alla plattformar blir cencurerade.

 12. Snacka om att sossarna är skumma!
  Om filmen är tillgänglig, kan inte Lövet ljuga om att sossarna värnat om all mäniskors lika värde i alla tider!

 13. Detta är fan värre än DDR diktatur under efterkrigstiden

  Löfven ser du inte vad Regeringen håller på med och du kommer att få förklara dig var så säker för filmen har spridits runt om i världen och beslutet att släcka ned filmen innebär att Folk börjar undra och spär på dessa funderingar
  Ett nederlag för S-regeringen 2018 när sanningen kom fram

 14. Det var nog det bästa som kan hända SD innan valet. Nu vet vi att sossarna gör allt i sim makt som regering för att mörka sitt förflutna. Fast det mesta finns faktiskt tillgängligt på internet för den som vill forska.
  I vilket fall som helst kommer det bli ännu värre för sossarna i opinionen. Då filmen kommer spridas ändå.
  Ungdomar älskar att hitta saker som är förbjudna. Fy fan vad töntiga sossarna är. Det hade räckt med typ. Ja, vi är inte stolta av vårt förflutna och har lämnat det bakom oss för längesedan.
  Hade de gjort det skulle allt vara förlåtet. Men nu kör de mörkning ha ha. Tack för rösterna Löfven.

  • Ja, men de är ju precis så världsfrånvända. Att ens börja kalla folk fascister och nazister till höger och vänster, med den bakgrund som det egna pariet har, är ju inte direkt listigt, för att uttrycka sig försiktigt.

 15. Ha en kortad version på 20 min högst upp på denna sidan i 4 veckor.

  Halva Sverige om inte mer smygläser sammhällsnytt till och från…

  • Det har pratats hej vilt om denna film i MSM. Och detta kommer det också att pratas om .

   Alltihoppa kommer att bli kontraproduktivt till SD:s fördel.

   • Det finns så mycket som passerar människors ögon och öron utan att de noterar det. De läser en halv rubrik och bestämmer sig för att ”det är väl någon galen SD:are som gjort en hatfilm som stoppats på Youtube eller nåt”. Jag tror att folk behöver få såna här saker belysta – tydligt och sakligt – för sig för att ta in och förstå.

 16. Mer dokumentärer som exponerar Socialismens smutsig buk uppskattas. Det tråkiga är att SD försöker anamma den politik Socialdemokraterna fört förutom invandringspolitiken, vilket skjuter dom själva i foten.

 17. Det enda argument S har haft mot SD är det ständigt tjatande om SD:s historia. Denna dokumentär slog ner som en splitterbomb, inte bara i LO-borgen och Rosenbad. Även inom media och en övriga partier som också känner att makten är hotad av SD, förlåt -folkviljan.

  Det här är en ”tillbaka-kaka” som smakar hundbajs. Klart att den censureras av Youtube. Svenska regeringen har efter möten med Youtube en direktlinje som kan stoppa precis allt den svenska regeringen vill.

  Det handlar inte om vad som är rätt och rättvist. Det handlar om att till varje pris bekämpa nationella krafter som arbetar mot globalisering.

  Jag uppmanar ALLA att dela denna dokumentär så mycket som bara är möjligt.

 18. Det hade varit extremt intressant att se orsaken till att den tagits ner av YouTube?
  Kan det finnas något sätt att få den tillbaka uppe på Samtidens kanal? AFS YouTube-kanal kom väl tillbaka efter ett tag efter klagomål.

 19. Det är inte att ryssar påverkar valet som vi ska va rädda för.
  Det etablissemanget med deras globalister som är hotet mot demokratin.

 20. Igår skrev jag i en kommentar på Samhällsnytt att jag befarade att Socialdemokraterna skulle se till att dokumentären ”Ett folk, ett parti – Socialdemokraternas historia” togs bort från Youtube och om det hände hade vi ett klart bevis på att vi lever i ett totalitärt samhälle. Nu, en dag efter det att filmen släppts, har det alltså skett.

  Socialdemokraterna är ett riktigt ruskigt totalitärt parti, ett parti som hade platsat i skräckmästaren Alfred Hitchcocks filmer. Jag hoppas verkligen att Socialdemokraterna hamnar under riksdagsspärren i valet den 9/9 2018.

  Socialdemokraterna har bytt namn. Förut hette partiet, som grundades 1889, Sveriges socialdemokratiska arbetareparti (SAP). Visst låter det som om Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet (NSDAP) (1919-1945) har efterapat Socialdemokraterna i Sverige vad gäller partinamnet och inte bara vad gäller ett rasbiologiskt institut? Sveriges socialdemokratiska arbetareparti heter i dag Socialdemokraterna. Framtidspartiet. Det blir en nattsvart framtid om Socialdemokraterna får fortsätta att härja i vårt land och i världen. Socialdemokraterna är att likna vid skogsbränderna som rasar i stora delar i vårt land och som förstör allt som kommer i deras väg.

  SD 2018!!!

   • Enligt Benjamin Fulford, kanadensisk journalist och författare bosatt i Japan, består den khazariska maffian av nazister. Globalisterna, dvs. de som vill ha en ny världsordning (NWO, the New World Order) skulle således enligt honom vara nazister.

  • Framtiden är bara ett sätt att vilseleda. Ingen som lever NU ska gå på det tricket!

   Det är NU Svenska Folket kan bygga upp Landet Sverige igen.

   Om inte kommer EU-regionen Sverige permanentas, med chockhöjd EU-avgift, där Svenskarna betalar för att krossas helt.

   /trevlig helg

 21. De personer som sett till att få den här bortplockad är sådana som drar av sina plåster riktigt, riktigt långsamt. Allt blir bara smärtsammare ju längre cirkusen pågår.

 22. Om någon grävande journalist kan få fram bevis på att någon i regeringen ringde youtube och sa att den skulle censureras, så borde det komma med i den sista delen om nutiden.

 23. Socialdemokraterna ger folket bevis på att de styr ett censurerande av vilken information folket ska ha tillgång till.
  Återigen biter de sig själva i röven.
  Filmen har kommit upp igen, mångdubbelt.

 24. Många svenskar har hunnit gå i svensk skola i en period om nästan 80 år, utan att känna till olika fakta.

  9 september kanske aldrig heller kommer att ha existerat?

  Regeringen kanske kan tolka lagen, så att de ställer in valet 9 september, för folkets bästa eller något?

 25. Vad är det som händer? Ska sossarna bestämma över vad svenska folket ska få veta eller inte veta. Sanningen ska tydligen mörkas när det inte passar sossarna/globalisterna! Riktigt skrämmande saker som sker nu i vårt land!

 26. Sossarna bevisar nu att allt i filmen var rätt och riktigt.
  Vad blir deras nästa drag?
  Att ställa in valet 9/9?

  Först DÖ 2014, nu detta.

 27. Herregud!!!
  Soros är tydligen överallt.
  Censuren måste stoppas nu på Google, Youtube och twitter!
  Det här kommer att sluta dåligt! Dokumentären ju bara ren fakta ju! Jag tyckte mer om dom gamla sossarna!

 28. Sverige börjar bli riktigt, riktigt obehagligt. Snart faller mörkret för gott över landet som en gång var en demokrati.

 29. Haha, filmen kunde inte få ett bättre betyg än att tas bort av PK’s förlängda arm, Google.

  Nu undrar alla S-väljare ( nåja, ”alla” som fortfarande är kvar) vad filmen handlade om, vilka de mörka sidorna var, som S fortfarande vill mörka.

 30. Filmen kommer alla gånger att få 1 miljon visningar innan veckan är slut.
  Snacka om att sossemupparna har skapt en hype här.

  • Mer än 90 procent av hela världens MSM ägs av endast 6 mediakoncerner som samtliga ägs av globalistiska oligarker.

   Globalismen gör allt för att ta över styrandet av hela världen.

   • Larry Page är största ägaren av Alphabet. Det är ett konglomerat som äger bl.a. Google Youtube m.m m.m, han är god för 450 miljarder kronor. Sådana personer samlar gärna på sig förmögenhet i globalismens namn men vill ogärna dela med sig. Det överlåter han till the common people… 8 personer äger mer än den fattiga hälften av jordens befolkning…

   • Globalisterna har precis avslöjat sig själva med att hävda att ordet ”globalist” är att förknippa med ”antisemitism”.

    Är det fortfrande någon som tror att folk med hjärtat klappande för Israel styr världen med järnhand, bara är en luddig konspirationsteori?

    • Det som påstås ha hänt dem under kriget kommer att te sig som en picknick vid en jämförelse. Att de aldrig lär sig…

     • Det är svårt att avvänja sig något som är ens natur.
      Fråga en fästing eller blodigel.

  • Sosse-maffian har haft sina smutsiga klor djupt inträngda i Sveriges sårade själ väldigt länge.
   De har aldrig skytt, och skyr inga medel för att behålla sin regim-makt.

   Enda skillnaden mellan dem och det vi vanligtvis kallar maffia är att dessa styr mer över Polis och lagstiftare än vad någon annan maffia normalt gör.

   Ta bara Systembolaget som exempel, det är maffians monopol på alkoholdistrubition.
   Den marknaden inkräktar du INTE på.
   Tobak och drivmedel tar de största delen av kakan på också.
   De tillser att folket inte kan beväpna sig.

   Listan kan göras längre..

 31. Jojo det som inte passar S…skall inte få visas…så enkelt är det…men vägen till censur är slipprig och snart halkar Stefan på nån av Annies komockor och vips får vi en ny ”tillfällig ” lag som sedan inte kan tillämpas i domstol.

 32. Känns olustigt. Kom ihåg att S är ett idéparti med två bärande idéer.
  Att ta makten och att behålla den!

 33. Tja, det är ju ofarligt att ge sig på SD eftersom SD alltid kastar sig ner på marken och kysser fötterna på de som sparkat på dem. Till exempel gammelmedia efter 2010 och numera moderaterna. Hade SD inte en sådan gedigen historia av att krypa för mobbare så hade nog Youtube tänkt sig för ordentligt innan de gav sig på sveriges troligen största parti, och troligtvis i regeringsställning. Men såna som SD är så så är det ju ofarligt.

 34. Youtube måste förintas eller regleras. Det är inte direkt första gången som YT tar bort videor som uttrycker ’fel budskap’. Yttrandefrihet eller dra åt h-vete är min position. Libertarianer kan instämma med makten bäst de vill, men hur ska de klaga när deras videor blir borttagna?

 35. Vär säker på att SD har inräknat detta när filmen offentliggjordes på
  YouTube…
  Detta är nog det bästa som kunna hända – del två kommer nog ganska
  snart och dom kan säkert ses på SD’s hemsida
  Detta är ett smart ”move” av SD…

  • Ingen PK-media har sagt något annat, bara stört sig på att dessa obekväma fakta marknadsförs så här nära valet…

 36. LO:s dokumentär ”Sverigedemokraterna – ett parti som alla andra?” ligger emellertid ännu kvar på Youtube.

  Den har ungefär lika många visningar sedan 2015 som ”Ett land Ett parti” har på knappt 2 dygn:)

 37. Ska vi tro att Arnstad ringt Mogge, som sedan ringt Steffe? Steffe sittandes med sin stadiga groggbricka i Ö-vik muttrar bara ”fixa det”, till den lille kejsaren (dvs Mogge). Mogge ringer Google, och så är det fixat. Säga vad man vill, men det här väl enda gången på fyra år som de här herrarna har agerat skyndsamt?

  • Ja, annat var det med skogsbränderna! Inte ett enda vattenbombplan, Försvarsmaktens semestrande soldater skulle inte störas och allting gick mycket långsamt. Kanske var ordern: ”Låt Sverige brinna!”

 38. VIKTIGT!
  Kan vi alla gå in och starta filmen och låta den gå i bakgrunden för att få upp visningsmätaren och därmed öka exponeringen vid sökningar? Ta för vana under kommande månaden att starta den, slå av ljudet och låt den gå medans datorn står på, och göra detta om och om igen. Varje gång datorn är på. Ni kan jobba med annat samtidigt då förstås. Ni behöver inte titta varje gång förstås.

  Klicka gärna gilla på detta inlägg så det hamnar högt och många ser uppropet.

 39. Vad exakt är det som bryter mot Youtubes riktlinjer? Att den visar sanningen om socialdemokraternas historia?

  Jag är ambivalent till denna film faktiskt. Visst är det kul att lögnerna och den falska bild S vill visa upp synas, men samtidigt gilla jag inte att dessa sossar som faktiskt byggde upp Sverige och satte Sveriges bästa i främsta rummet skall framställas som onda. Jag skulle röstat på Per Albin Hansson alla dar I veckan.

  • Problemet är ju att S idag framställer sina politiska motståndare SD som onda, fascister, rasister i snart sagt varje debattinlägg!

   Hade dom låtit bli det och faktiskt försökt ta till sig den kritik som väljarna har mot PK, ”allas lika värde” och mångfald, hade SD inte behövt ta till filmen.

   Klart att det var andra tider under första halvan av 1900-talet, men det måste isf. läggas fram öppet, ärligt och seriöst, men ”dum”-S svarar med att censurera via Google, och tappar ytterligare i förtroende….

 40. Kusligt är bara förnamnet.
  Så här agerar totalitära regimer. Dessbättre är det nu samtidigt sista stadiet när det gäller den gamla s-kolossen. Kan knappt bärga mig till den 9 september.

 41. Socialdemokraterns totalitära tendenser lever och frodas. Den här gången lär det dock bli en pyrrhysseger. Nu kan alla se med egna ögon hur de beter sig i sin maktfullkomlighet. Som vanligt förstår de ingenting.

 42. Den är redan upplagd igen på Youtube, och när den ”uppläggningen” blivit borttagen så kommer den att läggas upp igen.
  Tack för den extra oumbärliga reklamen Socialdemokraterna,
  utan Er censur hade filmens spridning aldrig varit möjlig.
  NI är verkligen nyttiga idioter. Tyvärr för vem som helst.

  • De spelar nu definitivt i samma division som några av historiens största äckel, och detta sker idag i Sverige.

   • Ja, vilket vedervärdigt, totalitärt parti Socialdemokraterna är! Jag önskar Socialdemokraterna stor olycka på valdagen och SD, och därmed det svenska folket, stor lycka!

  • Problemet är att den inte längre kan nås genom Samtidens hemsida. Det hela är en direkt påverkan på det fria valet.

 43. Jag tror det här var det absolut mest obegåvade som socialdemokraterna kunde göra i det här läget, eller som de säger i amerikanska domstolsfilmer: ”Guilty as charged!”

 44. Sjukt att Youtube valt att censurera SDs valfilm på order av regeringen. Skulle vilja veta vad exakt den här filmen bryter mot enligt Youtube? Vad jag vet så presenterar den enbart historisk fakta, som vem som helst kan läsa sig till!

 45. Jaha, så nu var det SD som fick sin del av detta. AfS har istort sett dagliga problem med Youtube.
  Vi måste oavsett parti vi stödjer alltid stötta varandra mot dessa odemokratiska former. Våran yttringsfrihet måste vi slåss för, utan den kan man lika gärna flytta imorgon. Sverige är på god väg mot demokratur.

 46. Är det ett medvetet drag från Morgan Johansson & Co för att försöka få bort migrationsfrågan som huvudtema inför valet? Det kommer snart att visa sig om de lyckades.

  • Om regeringen är involverad rör det sig nog om en reflexmässig önskan från vederbörande att YT raderar det obehagliga. Sossarna är genomruttna.

    • Påtryckning från egna algoritmer eller vår regering är dock frågan. Jag tvivlar på att regeringen är involverad, för den behöver inte vara det. Youtube skötes av globalister. Europeisk och amerikansk nationalism ryker mer eller mindre direkt från deras monopol.

 47. Sverige gör bara son systerlandet Nordkorea!
  Hjärntvätt från tidig ålder, censur och skyhöga skatter gräddfiler till makteliten. När fan ska svensken ta fram högaffeln??

 48. Desperationen inom S börjar nå kokpunkten, jag skulle ge en hel del för att få vara en fluga på väggen när deras verkställande utskott sammanträder den närmsta tiden!

 49. Filmen heter: ”Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia 1”. Det står även del 1 på slutet av filmen. Kommer det att komma flera delar? Helt galet roligt om det är säg en triologi på totalt 5 timmar.

  • Det undrade jag med. Filmen är slagkraftig, hyfsat proffsigt gjord, och i och med den oförtänksamma censureringen en ”instant classic” i landets politiska mediahistoria.

  • Det är uträknat, att antyda att det kommer mer, allt för att de ska bli ännu mer desperata, och fortsätta att göra fatala taktiska misstag.

   Detta är en mycket elegant payback från Åkesson och SD, efter allt spott och spe, nu som största parti spottar man inte längre, om man inte vill utplåna sig själv.

   Titta hur S-maffian krymp i andra val i Europa det senaste året, det är dramatiskla nergångar.

 50. Vad säger man i media från USA ,UNGERN, ITALIEN ,POLEN TJECKIEN samt övriga Europa måste vara en stor nyhet som med S regeringens hjälp blivit större

 51. Jag rekommenderar Samtiden att i fortsättningen inte bara förlita sig på Youtube.
  Lägg upp den på flera videositer, och kanske också på bittorrent magnetic link.

 52. Inte så konstigt. Full av felaktigheter och lögner kan man inte komma undan med. Google är en privat aktör och gör som de själva tycker är rätt. SD får väl publicera den på andra kanaler. Google vill inte ha med dem att göra. Det är deras demokrati det handlar om också. Inte bara SDs.

 53. Ja det blir Dödsstöten för det Partiet som Inte tålde dokumentären om sej själva….!

  Annars brukar det vara den Bästa Reklamen för Vem som helst…

 54. jag fick en chock när jag såg dokumentären MEN stämmer verkligen allt det där eller har vissa saker tagits ur sitt sammanhang?
  man blev fan mörkrädd för hur galna politikerna var på den tiden.

  • Det stämmer, Det enda sm inte framkommer är att det under kriget var en samlingsregering. AB blev inte socialdemokratikskt förens 1956. Allt annat stämmer, Det finns mer skit såsom ”fångläger” under kriget och baltutlämningen.

  • Det stämmer till 99 procent. Jag kände till det mesta eftersom jag är född i början av WWII och alltid varit intresserad av att ta reda på allt om den tiden.

   Jag är oerhört chockad över att Youtube plockat bort ett historiskt mycket värdefullt reportage. Det är ju inte fullständigt. Man har renodlat sossarnas huvudroll men även Bondeförbundet (nuvarande C) hade en viktig roll i sammanhanget. Under 1940-45 hade vi en samlingsregering men den leddes av Per Albin Hansson (S).

   • Du liksom dom flesta har ju bara tagit del av en sida av myntet.
    Har du sett the greatest story never told?
    Man ska alltid se båda sidors propaganda.

 55. Ju mer man tänker på detta, desto mer inser man att Google snart lägger tillbaka filmen.
  Vi har ju en Sverigevän i Trump och han har ju lite att säga till om vad gäller hur USAs rykte påverkas utomlands.

 56. Har läst flera kommentarer nu där folk skriver, ofan, det måste vara sant eftersom den tas bort. Är förvånad över att inte alla här redan känner till allt detta. Vi ska ju vara de upplysta. Sossarnas egen historieskrivning funkar alltså över förväntan.

   • Kommunismens brott är inte många som känner till heller. Men nazismens brott kan man allt om. Varenda skolunge kan rabbla namnen på alla läger. Kan någon namnet på ett enda läger i Gulag?

 57. Det här visar tydligt demokratiproblemet med att en tredje, privat part står för en så stor spridningseffekt. Jag har svårt att banna någon egenföretagare för att av egen välvilja inte vilja visa vissa filmer som går emot vederbörandes uppfattningar. Vi behöver uppdaterade lagar i det här nya medielandskapet.

 58. Alex Jones blir väl också censurerad men bara för att det ser bra ut.
  Han är ju kontrollerad opposition jobbar för ni vet vem.

 59. Sossarnas egen parti-ilstoria är så Brun att det nästan stänker om den.
  Den är så hiskelig och anskrämlig, att den inte ens tål att granskas i dagsljuset.

  • Å andra sidan har SD valt att bara fokusera på dom mörka delarna som gynnar dom själva. Jag tror inte SD skulle finansiera en oberoende dokumentär om sossarna.

   • Bakgrunden är ju den att sossarna alltid babblar om SD.s ”bruna rötter” od., men inte visar en smula ånger inför deras egna hemska historia, där sossarna, till skillnad från SD, faktiskt berövat människor livet, förstört livet för åtskilliga andra samt spelat en mindre smickrande roll vid tex nationalsocialistiska Tysklands ockupation av Norge.

    • Det händer dock med jämna mellanrum än idag att SD kastar ut folk från partiet då dom gjort ’bruna uttalanden’. När det gäller sossarna var det länge sen en politiken gjorde bruna uttalanden.

     Jag hoppas dock att SD eller M blir största partiet i nästa val.

     • Det konstanta i sossarnas historia är att de gärna samarbetar med mätkitiga och antidemokratiska krafter. Fram till den tyska sjätte arméns undergång i Stalingrad var sossarna i Sverige nazisterna behjälpliga på alla möjlöiga vis, men sedan vände de kappan efter vinden. Under Palme hyllade man kommunism i tredje världen, tex Mugabe och hjälpte honom med bla etnisk rensing samt prisade Röda Khmererna och Castros kommunistiska regim på Kuba. I dag samarbetar man med islamister av olika slag, tex Muslimska Brödraskapet, och hela islamiska stater som Saudiarabien. Notera att Löfven tog in islamo-fascisten och Muslimska Brödraskapet-anhängaren Mehmet Kaplan och aldrig tagit avstånd honom.

  • S har slängt skit omkring sig länge nog, nu kommer dyngan flygande tillbaka.

   Här ur C:s, dåvarande Bondeförbundet, grundprogram 1933:

   ”Då kristendomen är den säkraste grundvalen för en redbar och
   allmängagnelig livsföring, måste kristen tro och livsåskådning främjas
   och bevaras som grundval för svensk folkuppfostran.”

   ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande
   mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet
   av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar.”

   Vad säger Annie Lööf?

 60. Sossarna verkar återgå till sina gamla vanor: censur och – om det inte räcker – skallmätning och sterilisering av oliktänkande…..

  • Perioden 1940 til 1945 var ekstrem og spesiell for datidens Sverige.
   Det er feil å gi dagens svenske politikere året 2018 ansvar for det som skjedde i den perioden.
   Dagens svenske partier og politikere har 00, oo ansvar for svensk politikk mellom 1940 og 1945.
   Takk for linken.

 61. Fantastiskt bra av SD! Strålande!

  Bannandet leder till mer uppmärksamhet och krav på att de som påstår att det är lögner i filmen måste lägga fram bevis för sina påståenden.

  • Ryska facebook, som alla kan komplettera med så att man kan ta del av det material, som västvärlden inte vill att vi ska få ta del av.

 62. Kasta sten i glashus har fått ett nytt ansikte. S kallar SD för ett rasistiskt parti. Vad är då S? Det partiet kan ta Hitlers nazism i hand.

  • Fan helt sjukt men Trump skrev

   Twitter “SHADOW BANNING” prominent Republicans. Not good. We will look into this discriminatory and illegal practice at once! Many complaints.

 63. Centerpartiets samtida försök att framstå som ”ljusomstrålat med gloria” kanske fått någon hobby-regissör att göra en liten film..?

 64. Sossarna kommer följa Europa och få uselt valresultat.
  För det behövs inte ens regimkritiker, det är och kommer bli en naturlig utveckling även i Sverige.

 65. Har Löfven sett filmen? I så fall är han fullt upptagen att putsa stövlarna för marschen till alla valmöten med ”kapatazerna”…..

 66. YOUTUBE berövar oss vår demokrati, där yttrande- och tryckfrihet utgör en hörnsten!

  Det här går över alla gränser! Reportaget var mycket informativt och stämde i huvudsak överens med alla historiska källor som jag tidigare tagit del av. Alla medborgare borde ta del av detta historiska material!

  Jag är chockad!

  • Är du verkligen chockad, Hedvig?
   Jag väntade nästan på det. Men sen tänkte jag att, nej, de kan inte vara så dumma att de stänger ner filmen för då kommer den att spridas okontrollerat.
   Så dumma kan de väl inte vara, tänkte jag, men så dumma var de.

   • Ja, jag var verkligen chockad. Jag tänkte kanske lite som du. Att censurera den här filmen skulle ju vara väldigt korkat, för då kommer ju alltfler att fatta att regeringen ägnar sig åt ODEMOKRATISK LAGSTRIDIG CENSUR.

    Nu fick vi bekräftelse på att vår skrupelfria regering faktiskt gör det.

 67. Passa på att njuta medan tid finns! I Kina ska Google böja sig inför regimens censurkrav. Vissa sökord blir blockade.

 68. jävla sossepolitik det går inte förbjuda allt som tokarna vill , det ser illa ut för partiet man blir så glad slippa höra deras lögner ,

 69. Socialdemokraternas mörka historia fortsätter. Man låter censurera dem som tar upp om deras mörka historia. Och man är idag dessutom en extremistisk massinvandrings och islamismvurmande islamiseringsparti som tillsammans med andra partier begår övergrepp mot hela svenska folket. Sverige förstörs för invandrarna också. Men islamister och alla andra fiender mot svenska folket och demokrati trivs..

 70. Om INTE SVT, Expressen och andra inom media tar upp denna censurering så är de inte för demokrati. Detta är ett exempel på hur socialdemokratin inte klarar av att få kritik. I filmen klarade man det inte, och inte nu 2018 heller.

 71. WOW. De kan censurera bäst de vill? Miljontals Svenskar/Utländsk media redan sett det? Dessutom finns många ärliga/reko människor därute SOM tagit kopia? Släng er i väggen socialister/V/MP och andra förljugna indidider.

 72. om Youtube censurerar så kan man kolla på dokumentären ändå om man har ett Youtube konto då klickar man på den högst upp till höger och sedan näst längst ner klickar man på Plats: ändra land då kan man titta på den ifall Youtube skulle stoppa den.

 73. Det var ju inte svårt att gissa. Förvånad att det tog så lång tid innan det blev censurerat. Garanterat påtryckningar direkt från statsministern. Det här är ju precis som sagan om kejsarens nya kläder. Fattar inte att han redan är helt avklädd och traskar omkring med röven bar. Fröet såddes för flera år sedan, och trots den ena skitstormen efter den andra fortsätter det att växa. Den spirande plantan heter Sverigedemokraterna, och det är vänstervriden ideologi som planterat den, och det är S, V, MP, C, L, M, KD, som inte klara av att sluta servera livsviktigt vatten och näring till dom. Å hela SD’S vägnar, ett stort tack till hela sjuk-klövern för stt ni har varit de effektivaste valarbetarna som går att få, och det har inte kostast SD ett enda öre. Det är NI som betalat vår valkampanj. Stort tack.
  Now bend forward, put your head between your knees, and KISS YOUR ASS GOODBYE!!

  • Sverigedemokraterna kan ta semester och vila upp sig fram till valet. Valarbetet är som ett självspelande piano. Sverigedemokraterna behöver vara utvilade och i fin form när de efter den 9/9 2018 ska ta itu med allt skit som DÖ-skallekartellen och Vänsterpartiet har ställt till med.

 74. Valet 2014 gjorde MSM (förmodligen på order av S ) samma sak mot SD.

  En vecka innan val så släpptes ”bomben”

  Jimmie Åkesson har ” spelmissbruk”.
  Satsade pengar och allt fanns redovisade …

  Nu 2018 vart det payback av den högre skolan.

 75. Undrar om inte detta var på förhand planerat.
  Lite mer sånt här och S är definitivt helt borta ur leken.
  Jag tror att S oxå är medveten om detta men kan inte göra på annat vis, skiter helt enkelt i det, dom vet att dom är körda.
  Skut skeppet i sank………. och dra.

 76. Det finns ytterligare ett parti som skulle ”behöva” en film om den egna historien: Kommunistpartiet, som senare bytte namn till Vänsterpartiet Kommunisterna och därefter åter bytte namn till Vänsterpartiet.
  Det partiet lär vara unikt på det sättet, att det hyllade både Stalin och Hitler!
  När dessa herrar blev ”osams” övergav man Hitler, men mer än högaktade Stalin.
  Mao tillhörde också vänsterns gullgossar, liksom Pol Pot.
  Kan man tänka sig att Vänsterpartiet har hyst så djupa sympatier för fyra av de värsta massmördarna i historien!
  Visst vore det värt en alldeles egen film?

 77. Borde inte debatten just nu handla om nutiden? Och dom utmaningar vi står inför? Snarare vad som hände under WW2?

  • Jo men hela nutiden har smittats av ww2. Man använder felaktig historiebeskrivning för att nå sina mål.
   Målet är att mångkulturalisera Europa och ta död på den vita rasen.

   • Du har en poäng där, men hoppas att det blir en genomkörning av Sossarnas härjningar vid makten fram tills idag i del 2 och 3.

   • Självfallet är idén att svara på LO:s frontalangrepp på SD med samma mynt. Inget ont i det.
    Har du själv sett filmen? – Det har jag och kan konstatera att den i huvudsak stämmer överens med vad jag tidigare läst i historiska verk och facklitteratur.
    Man renodlar S´s roll och utelämnar Bondeförbundets viktiga bidrag i sammanhanget. Samlingsregeringen mellan 1940-45 omnämns enbart i förbigående.
    Sammanfattningsvis är detta historiska reportage om tidigare rätt dolda historiska händelser viktiga att känna till för alla svenska medborgare. Utan vår historia känner vi inte oss själva.

  • Nutiden är att socialdemokraterna försöker cencurera alla som säger emot dem. Det är totalitär sida hos partiet, som lever kvar, för att förtstå varifrån detta partis mörka sida kommer så måste man också se till historien.

 78. Att släppa in i landet och i ett svep över 160.000 islamister tyder på en makaber idé att bilda ett socialistisk kalifat, där Löfven skall styra över undersåtar, kvinnorna skall dölja sitt hår och Löfven själv kan ha 4 ”unga sällskapsdamer”

  • Du, det där är han nog inte kapabel att föreställa sig. Han är en s.k. nyttig idiot som tar sina order uppifrån och utifrån.

 79. Morgan Johansson hade möte med Google bara för ett par månader sedan om hur man skulle stänga ner nationalistiska konton.

 80. Sanningen kolliderar med Socialdemokraternas självbild. Den humanitära stormaktens parti anser sig stå i en särställning som partiet framför alla andra partier. Partiet som byggde Sverige, skapat välståndet och som står för godheten. Att så effektivt avslöja partiets skamliga historia i de avseenden som dokumentären gör skär ända in i hjärterötterna på socialdemokraterna som aldrig gjort upp med sitt förflutna. Dokumentären uppfattas av socialdemokraterna som en hädelse.

  Socialdemokraterna odlar en rad myter om sin egen förträfflighet. Framträdande personer i partiets historia som Olof Palme och många andra dyrkas nästan som helgon. Jag tror att kritiken av dessa helgonfigurer varit svårast att hantera för sossarna. Filmen bli för dem som en ikonoklasm. En ikonoklasm är en företeelse inom den religiösa världen som innebär att man slår sönder ikoner och andra symboler eller monument av religiösa men också av politiska skäl.

  När regeringen nu försöker stoppa filmen gör den emellertid ett praktsjälvmål. En film som stoppas av regeringen kommer att väcka ett enormt intresse och den kommer därför att spridas med blixtens hastighet över landet. Bättre hjälp i valet kunde Sverigedemokraterna inte få.

  Felet är att socialdemokraterna aldrig gjort upp med sin skamliga historia i det här avseendet så som man gjort i Tyskland. För socialdemokraterna som dominerat i hundra år makten det viktigaste. När makten hotas skyr de inga medel för att tysta kritiken.

  • Sjukt skrämmande, Morgan Johansson hade möte med Google bara för ett par månader sedan om hur man skulle stänga ner nationalistiska konton.

 81. Fint att C aldrig skitade ner sig med nazism & idag med stor trovärdighet kan tala myndigt om sin varma humanism, rent av nästan ”undervisa” andra om hur man bör vara & tänka för att räknas som god & ädel..

  • Centerpartiets partiprogram 1933:

   ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.”

  • Du har blandat ihop C och Folkpartiet.
   Under andra världskriget ingick Folkpartiet i samlingsregeringen, men
   vissa av partiets företrädare kritiserade regeringens eftergifter för
   Tyskland, särskilt ingreppen mot de tidningar som ansågs gå för långt i
   antinazism.

 82. Märks extremt tydligt att S är totalt omodernt parti när de tror att genom att lyckas ta ner denna film skulle skapa något positivt för partiet.

  • Morgan Johansson hade möte med Google bara för ett par månader sedan om hur man skulle stänga ner nationalistiska konton.

  • Noll rätt hittills inför valet. SSU:s pinsamma, skrattretande och totalsågade ”vallåt” inledde det förestående debaclet.

  • SD är helt i tiden. Skickar ut politruker till distriktens årsmöten. Valberedningen nominerar sig själva till Riksdagen. Högsta Sovjet var demokratiskt jämförelsevis !

   • Jag tänker rösta AfS. Dock tänker jag inte motarbeta SD. Bland de stora partierna på är SD trots allt minst dåligt.

    Sossarna måste försvinna för gott. Sverige klarar inte 4 år till med med radikal feminism och kulturmarxism.

 83. Jag kan iofs hålla med om att vi skulle vara lyckligare och ha mer ordning i samhället om vi var ETT folk och inte ett hundra olika sorters folk.
  Det kan väl ingen ha missat vid det här laget ?

  • Tror inte SD vill det, då skulle man ju kunna kritisera S metoder som va helt vidriga men uttryckt att ett etniskt homogent land skulle vara bra.

 84. Nu väntar jag på filmen om SD, när de bildades i en källare av ultranationalister och skinnskallar. Om alla uteslutningar. När Åkesson Bieler Karlsson och Jomshof nominerade sig själva. Och uteslöt den ende vettige och trevlige, Kent Ekeroth !!

    • Inom SD har inte medlemmarna någon rätt alls. Filmen är skräp. AB var en nassetidning på 40-talet. Långt senare köpte LO tidningen. Tidningsredaktören hos SD är ett journalistisk skämt. Inkompetens präglar tjänstemännen inom SD. SD kommer att få massor av röster, men kommer inte att kunna hantera läget. Riksdagsgruppen består av nickedockor och jasägare, som lyder Åkesson Bieler, Jomshof och Karlsson vid minsta vink. En valberedning som nominerar sig själva till Riksdagen. Men det är väl så Ni vill ha det. Det finns många politiska analfabeter i det här landet,så….

     • SD är ett odemokratiskt toppstyrt parti. Där en valberedning röstar på sig själv för att sitta kvar i Riksdagen !

     • Afs är hederliga och rakryggade. SD skiter i sina medlemmar, de gör allt för att vara kvar vid köttgrytan !

     • Du tycks inte fatta. Jag tror inte heller att SD kommer orsaka någon förändring, men jag kommer så fan arbeta för att ta död på 7 klövern som har FÖRSTÖRT hela landet på förhållandevis kort tid.

     • Det har skett misstag, ja ! De måste rättas till. Men att SD gör dåliga valfilmer med en massa lögner, götr inte saken bättre !

     • Vi måste börja om ! Och hemförlovningen av bluffinvandrare måste ta fart. Chartra försvarets Herculesplan och skjutsa hem skäggbarnen till asylen i Iran och Pakistan. De har inte varit i Afghanistan på åratal. Så jag förstår inte varför idioterna skickar dom dit !

     • Om vi skulle granska de två andra stora partierna, S och M, vad tror du vi hittar där?

      Följ gärna S-bloggaren Johan Westerholms Ledarsidorna.se från år 2014 och du hittar massor av intressanta avslöjanden om S-elitens inre liv.

      Och lyssna på nationalekonomen och fd riksdagsledamoten för M Anne-Marie Pålssons föredrag om demokrati. Hon publicerade år 2012 den numera klassiska boken ”Knapptryckarkompaniet”.

      https://www.youtube.com/watch?v=ErA6DmMZamc

   • Ja, men egen film hur partiet bildades av ett gäng nassar och skinheads. och att ledaren blev utesluten. Nästa ledare blev utesluten o.s.v. Åkesson kommer säkert bli utesluten, när partiet börjar sacka !

   • LO filmen är kass. Det går att göra bättre rullar om SD. När man gick emot årsmötet i Sölvesborg och Åkessons fästmö blev första namn. För att sen få välja sina kompisar över huvudet på medlemmarna, Snacka om familje företag. Flickan kan bli Kommunalråd, så hon och Jimmie kan leva ett stilla drönarliv på våra skattepengar !

 85. Så bra att dokumentären finns att se på Samhällsnytt! Nu kan många nya läsare hitta till Samhällsnytt lagom före valet! Att beordra Youtube att ta bort dokumentären ”Ett folk, ett parti – Socialdemokraternas historia” var det dummaste Socialdemokraterna kunde göra.

 86. Laddat ner filmen. Den skall läggas upp igen och igen och igen.

  Mitt hat för fascist socialisterna är bottenlöst.

 87. innan jag såg dokumentären trodde jag att enbart rasister o nazister höll på med rasbiologi o var helt besatta av rasen o etniciteten osv men efter dokumentären fick jag en chock eftersom jag har alltid trott gott om Socialdemokratiska partier men oj va chockad man blev efteråt.

 88. Vimeo är bra kanal att ladda upp film på.
  I dag fredag har filmen “The swedish elephant” premiär där för allmänheten, mycket sevärd.

 89. Regeringen varnar för ryska försök att påverka valet. Därefter använder de själva (med största sannolikhet) utomparlamentariska metoder för att tysta yttrandefriheten för ett parti som deltar i riksdagsvalet.

  Om det faktiskt är genom regeringens försorg som man har lyckats manipulera YouTube till att censurera dokumentärfilmen så har regeringen förvandlat sig själva till en junta. Regeringen kan just nu vara illegitim enligt internationell rätt.

 90. skitsmart! eller inte! denna film pratar folk om nu. jag fick höra om den på en trevlig krog förut idag där stannade för att ta en kall öl i värmen.
  sen kommer jag hem och ska kolla så är den såklart censurerad av sossarna.
  såååå otippat…när man lever i ett kommunist land.

 91. Samnytt borde göra en ”sticky” av denna tråd. Lägg upp filmen på ett medium som inte censurerar (dvs inte något som har med Google att göra).

  Låt den synas varje dag på första sidan tills valet. Allt som missgynnar S är bra för Sverige.

 92. Att man försöker censurera berättelsen om den mindre stolta delen av sin historia bekräftar väl bara den bild filmen ger av socialdemokraterna…

 93. Dags att förbjuda Google och Youtube från att verka i Sverige!
  Auktoritära och tom fascistiska företag som försöker avskaffa vår ”demokrati”, har ingen framtid i Sverige!

  • tror inte alls att det är Googles fel utan det är regeringar som sätter hårda krav på de att ifall ni vill verka i vårt land så måste ni censurera ”hat”
   det är kapitalistiska företag som bara är ute efter att tjäna pengar de bryr sig om vinst-intresset. kapitalismen håller på att ta död på Demokratin.
   om Google struntar i vad regeringen tycker då kan de förbjudas att verka i Sverige tyvärr så ser det ut idag.
   Capitalism will eat democracy — unless we speak up
   https://www.youtube.com/watch?v=GB4s5b9NL3I&t=241s

   • Google är en vänsterorganisation precis som Twitter, Facebook etc. De censurerar bara anti-globalister och konservativa för att de är korrupta, de tillhör eliten som vill kontrollera allt och alla.

   • Wikileaks avslöjade ju hur Google erbjöd sig att hjälpa Hillary i valet 2016. Så de tar även egna initiativ och ställning i politiska frågor. Helt oacceptabelt att giganter som Google, Twitter etc politiserar sin verksamhet.

 94. Aftonbladet stred för yttrandefrihet när tidningen startade på 1800 talet. Den förbjöds. Då nystartade man tidningen med nytt namn som då hette aftonbladet 2 sedan nr 3 o.s.v. Precis exakt samma är det idag fast istället är det socialdemokraterna som agerar odemokratiskt och begränsar yttrandefriheten. Sverige är inte längre demokratiskt. Regeringen Löfven visar tydligt detta med att begränsa yttrandefriheten med detta förbud. Filmen innehåller absolut inget hat. Den är rent faktabeskrivande. Regeringen är helt enkelt så jäkla rädd så rädd för att den inser att den håller på att förlora fotfästet i Sverige. Och s avslöjar sig alltmer som det självgoda maktfullkomliga parti som det alltid har varit.

  • jag lovar hade de fört en ansvarsfull flykting o integrationspolitik så hade partiet än idag haft höga opinionssiffror men istället fortsätter de envist med sin förstörelsepolitik och struntat i att ta till sig feedbacken från SDs väljare som länge länge velat se ansvar.
   så här blir det när maktfullkomliga människor inte längre kan se verkligheten.

  • Då kämpade man mot makten och överheten. Nu är man makten och överheten, och bär sig precis lika illa åt som den makt man bekämpade då.

 95. Men snälla SD varför skonar ni Centerpartiet??? De värsta ”brunråttorna” var deras och då särskilt i Sjöbo kommun! Jag tycker man ska bjuda in Annie på den godbiten!!

  • tyvärr så ledde inte upproret till bättre levnadsstandard mer frihet mer demokrati för rumänerna eftersom de som tog makten efteråt har inte lyckats förvalta makten på ett rätt och ärligt sätt.

   • Det har blivit väsentligt mycket bättre i Rumänien sedan revolutionen. Revolutionen i Rumänien kunde självklart inte förvandla landet till ett paradis eftersom landet var fattigt och plundrat av socialisterna.

    En annan mycket viktig detalj var att de hundratusentals som mördades i källare och som fängslats fick viss upprättelse.

    • för inte så länge sen såg jag ett långt reportage om Rumänien som visade att det börjar gro ett stort missnöje om att miljardärerna håller på att plundra landet och att många rumäner tyckte inte alls att det blivit så himla mycket bättre.
     sämre blev det inte men det blev inte heller så mycket bättre trots att många trodde att bara vi gör ett uppror så kommer allt bli så himla mycket bättre.
     alla som kommer till makten blir till slut berusade av makt å har det alltid varit o så kommer det att fortsätta tills vi männsikor hittar nya sätt att styra på som är mer humana mer rättvisa osv.

 96. Ni såg väl Annie Lööfs kommentar?

  Helt galet komiskt! ’SD ska inte smutskasta andra för deras historia’

  Ehh hon kan ju inte vara riktigt riktig i huvudet!!!???

 97. Jag kollar just nu på en dokumentärserie som tydligen inte heller följer ”Youtubes riktlinjer”, de flesta avsnitt ligger på nåt som heter Bitchute.

 98. Samtiden skriver:

  ”I nästan två dygn fick dokumentären om Socialdemokraternas historia vara publicerad på Youtube. Filmen kom på kort tid upp i 190 000 visningar. Därefter plockades den bort. Vi inväntar förklaring och svar på vår överklagan.

  Vi har försökt att ladda upp filmen på nytt, men nekas. Ni som har gjort egna uppladdningar som fortfarande fungerar, dela och sprid dem så länge det går.

  Vi arbetar under natten för att hitta alternativ så att dokumentären ska kunna streamas utan att utsättas för censur. Vi återkommer inom kort.

  #SD2018!

  Ladda ner och dela:” http://dokumentar.samtiden.nu/torrent:

  https://dokumentar.samtiden.nu/

 99. Israel kräver att landet befolkas av bara judar och det hyllar ni.
  S ville ha detsamma i sverige och det avskyr ni.
  Sicka puckon.

 100. Israel kräver att landet befolkas av bara judar och det hyllar ni.
  S ville ha ett etniskt homogent Sverige och det avskyr ni.
  Sicka puckon.

 101. det tycks som om på den tiden var det väldigt populärt med läran om raser och många partier var besudlade av detta tänkesätt det var liksom det normala på den tiden tycks det som.
  det är Darwins fel alltihop eftersom många människor tog hans kunskaper om raser på ett för stort allvar och började införa detta om människor också.

  • SD har ju inte tagit avstånd från sin. Ett parti med rötter i nazistiska andra partier . När ska SD lägga fram sin vitbok ?

    • alla känner ju redan till de nazistiska rötterna hos SD men jag kände inte alls till att andra partier hade de värsta mörka historierna.

     • ”Nazistiska rötter” – alla dessa partier verkar tävla i vem som är mest PK idag.

      Tycker det är bra mycket värre vem som har ”kommunistiska rötter” och fortsätter hylla massmördare som Mao, Stalin, Pol Pot etc. Det är helt ok i Sverige.

   • De har ju omöjligt varit med i något nazistiskt parti. Deremot var det väl lite snack i ett nynazistiskt parti.

 102. Nu fungerar inte samhällsnytts länk längre. Regeringen måste arbeta febrilt för att förmå Youtube att cencurera varenda försök att sprida den här videon.

 103. Det är fan sjukt! Man censurar en dokumentär om övergrepp som ett parti har begått. Man börja bli mörkrädd, man kan bara hoppas att dom som har gjort filmen hittar alternativa distrubtionsvägar.

   • Är det? SD fanns väl inte ens då , utan hette BSS och bestod av några förvirrade skinheads. Skulle var kul med en dokumentär om VPK, där har vi riktig smuts i Svenskpolitik

    VPK har Kiruna Svenskarna, nerskjutningeb av DC3 , terrordådet på Västtyska ambassaden, FNL ( Terrorist stämplad orgsantion på 70 talet ) osv osv .

 104. Efter denna publicering kommer nog statsministern aldrig mer ta ’de tre orden’ fascism/nazism/rasism i sin mun när han befinner sig i samma rum som Jimmie Åkesson.

 105. LÄRARNA, liberalernas älsklingar, dessa pedagogikens & miljöpartismens superhjältar…vilken ”lära” var de okända för att tycka om, drygt 70 år tillbaka i tiden? Någon kanske gör film om det.

 106. Rena rama Stalin metoder använder Löfven regeringen för att tysta och terrorisera all opposition!!
  Man undrar vad dom kommer att hitta på nästa gång… Arrestera alla oliktänkande kanske!!!

  • Jag tycker att det är synd att dom har gjort sitt folk så illa och gör det fortfarande när dom egentligen ska hjälpa och försvara sitt folk

  • Efter det kommer (Nazi)-Annie att vara helt rökt. Bilderbergmötet som hon deltog i startades av en SS-nazist om jag inte minns helt fel.

    • Enligt info Wars är det enbart rykten.
     Du kan däremot se alla trekanter och zionistiska symboler i bilderbergarnas konst och bilder.

 107. Den nya uppladdningen verkar också vara nedtagen. De behöver ladda upp den på en annan platform som inte censurerar och be alla sprida informationen.

  • Det faktum att nya uppladdningar av omkodade varianter av dokumentärfilmen också snabbt raderas visar att det är människor som censurerar. YouTube har inget som helst egenintresse av att censurera en sanningsenlig dokumentärfilm som berör svensk inrikespolitik.

   Det har tagits ett beslut att denna dokumentärfilm ska censureras och blockeras. Beslutet ägs inte av YouTube.

   • Ja jag läste lite längre ner och såg att flera försök redan har gjorts att ladda upp den. Hastigheten med hur snabbt de tar ner den igen visar på en uppenbarlig påverkan och att YT ser detta som synnerligen allvarligt. Svenska Regeringen hänger definitivt på dem hårt nu.
    Sen när även omkodningar av filmen censureras visar på, som Ni säger, att det inte är bottar som genomför censuren nu.

    Skrämmande utvecklingen men ingenting som överraskar oss.
    Hoppas den kan stanna kvar på andra platformar.

   • Tack för tipset. Faktum är så har YT på sista tiden börjat regions-censuera ett par filmer som jag velat se igen och som jag hade i mitt ”bibliotek”. Jag har aldrig direkt upplevt regions-censur tidigare men när jag i dagarna vill se om ett par kapitel från Europe The Final Battle
    såg jag att flera kapitel nu var regions-censurerade för Sverige.

     • Tack för tipset och jag håller med. Dessvärre så har även denna nyligen belagts med regions-censur för Sverige (inte alla delar men många av dem). Ska leta efter en annan källa till den. Anser det vara viktigt att få en nyanserad bild över vad som egentligen skedde, varför, motiv osv än den extremt ensidiga och många gånger falska propagandabilden som vi får ”lära” oss (bättre ord är nog indoktrineras).

 108. Det är mer angeläget att utradera socialdemokratin än att få en regering där SD ingår.
  Liberaler och kommunister, röda som gröna, är otäcka men inte tillnärmelsevis så äckliga som sossar!

 109. Dags för en sanningskommission efter valet där de ansvariga får redogöra för hur det gick till när videon stängdes ner. Om någon vägrar att svara på frågor eller inte talar sanning ska det finns lagar efter vilka de kan straffas som åläggs svara inför sanningskommissionen

 110. När Socialdemokraterna beordrar Youtube att ta bort dokumentären i stället för att argumentera visar det att Socialdemokraterna vill gömma sin historia. Det är naivt att tro att det går att dölja sin historia på det sättet.

  • för de är det bättre att vara öppna med detta och gå ut o erkänna den mörka historien och sedan berätta att vi har förändrats och att vi inte längre står för sådan politik o så går man vidare MEN nu när de istället vägrar prata om detta då gör de det bara värre för sig själva.
   Sossarna idag påstår ju sig stå upp för Demokrati öppenhet Frihet de säger ju alltid att vi ska vara ett öppet o tolerant land ja men då måste man också våga vara öppen om sin historia.
   egentligen är det ingen big-deal men de gör det värre genom sin tystnad.

 111. Något för SVT att lägga som programpunkt? Två veckor före riksdagsvalet borde nog ge bästa resultat.
  Något som saknas i programmet är de Vanföreanstalter som fanns i de flesta residensstäder…Graft handikappade som man inte ville se i det öppna samhället…Som regel så att dessa individer inlåsta till döden skiljde dem åt. Vanföreanstalterna fanns fram till slutet av
  60 – talet.

 112. Hut går hämnd!
  Och Stefan ska veta att det är segrarna som skriver historian.
  Så systrar och bröder, vi kämpar vidare!

 113. Schackmatt! Schackpartiets vinnare är SD. Schackpartiets förlorare är S. Hoppas att det blir samma resultat i valet!

 114. DÅ bokbålen i 30 talet tyskland, nu youtube är knähund åt S. Så pratar diktaturens kreatur med varandra.

 115. S bevisar genom detta självmant att deras nutid är precis lika mörk som deras historia, S är inte bara dåliga för Sverige de är rent ut sagt livsfarliga för Sverige.

 116. I filmen tas det ju upp hur sossarna censurerade och fängslade mediafolk som skrev dåligt om nazismen, historien återupprepar sig.
  Sossarnas bruna rötter visar sig stämma.

 117. Undra när vi få en dokumentär om VPK vidriga historia. V har faktiskt varit med och mördad 100 miljoner människor.

 118. Istället för att sitta här och egga upp varandra till extas i hat , vilket är snarare regel än undantag i detta kommentarsfält.
  Kan ni väl på ett konstruktivt sätt fråga Youtube, som ägs av Google .Varför de raderat den politiska propagandafilmen från Youtube.
  Kanske just för att det är politisk propaganda .

  Fast SD-svansar har alltid haft svårt att förstå. Då de flesta har en IQ som understiger normen.

  • Finns videor med alla sorters propaganda på Youtube. Allt blir man dock inte så rädd för att man raderar. Kan det vara så att det är just för att det är sanningen som visas som gör att de ansvariga blir så rädda?

  • Se SVT:s dokumentärserie ”Sveriges bästa hemtjänst” som gick för några år sedan, så inser du att Socialdemokraternas mörka historia är fortsatt precis lika mörk.
   Har du aldrig fått ångest förut så kommer du få det när du ser hur Socialdemokraternas politik misshandlar våra äldre på äldreboenden.

  • Vad tror du de krattade vägen för?
   I mitten på april hade regeringen ett möte med företrädare från Google och Twitter samt representanter från organisationen Tidningsutgivarna.

  • Ett synnerligen hatiskt inlägg av dig, ”svansen” består ju av folk ifrån alla politiska läger som har tröttnat på den rådande politiska sfären.
   Folk som ser igenom den rådande agendan kan ju omöjligt vara svagbegåvade som du beskriver det.

  • Samtliga politiska budskap är propaganda. Hur kommer det sig att det endast skall censureras när det är negativt för socialismen? Det är inte demokrati.

   Lustigt att du slänger med invektivet låg IQ på SD väljare. Tog de sakliga argumenten slut? Jag vill också minnas att det finns forskning på att högerväljare har generellt högre IQ än vänsterväljare.

   Tips: Slå upp dunning-kruger hypotesen.

   • SD är alltså ett extremhögerparti ? Tur att jag som arbetare inte går på extremhögerns tjafs. Ett parti med 60 % kriminella i riksdagen borde utraderas

    • Jag tycker du ska komma med länkar för dina märkliga påståenden Anette. Jag förstår att det inte är lätt att försvara Socialdemokraternas rasbiologiska historia. De inspererade ju nazisterna till och med.

  • Anette, vad får dig att tro att du ōverstiger normen? Att vara oförskämd Imponerar inte och är inget bevis på intelligens. Dessutom byter det mot reglerna när man kommenterar.

 119. Påverka valet är ju vad alla politiker pysslar med – beroende på var var och en står är det positivt eller negativt…SAF vill påverka valet negativt för marxister som vill förbjuda aktiebolag…MP vill påverka valet negativt för politiker som vill tillåta diesel…

  Så pass diffusa, ooperationaliserbara, precisionslösa koncept som att påverka politik är [språkligen] nollsemantik som varken går att definiera positivistiskt som någonting – eller ens syftesmässigt – vad detta skulle vara bra (eller dåligt) för.

 120. Hämtat från Wikipedia:

  ”Kakistokrati (från grekiska: κάκιστος, ’värst’) betyder ett styre av de värsta eller minst kvalificerade människorna, en form av regering där de värsta människorna sitter vid makten. Kännetecken för en kakistokrat kan vara: Dåliga politiska beslut, beslut som försämrar nationalekonomin, försämring av internationella relationer, onödig krigföring.”

  Rösta på SD den 9/9! Vi haft nog med kakistokrati i Sverige!

 121. Fan vad skrämmande, hade tidigare kopierat länken och skickat den till nära och kära… nu är det bortplockad… vilket eländigt samhälle det har blivit… man är fan orolig för framtiden i detta land..

 122. Det blir bara fler röster till SD. När SD vunnit valet vad händer då med Youtube o Google, hoppas att dom är utbytbara, det skall bli roligt att få uppleva deras bakslag.

  • Youtube och Google är samma bolag .
   Och SD lär aldrig ”vinna” valet .
   Förbannat låg IQ hos SD-sympatisörer.

 123. Boken ”Sekreterarklubben” är också intressant att läsa i sammanhanget. Bygger på verkliga händelser.

  ”C-byråns kvinnliga agenter under andra världskriget : en dokumentär spionberättelse”

 124. Sossarnas, i vanlig ordning, kontraproduktiva reaktioner har i sin desperation denna gång vida överträffat förväntningarna. Efter att först ha vistats närmare 200 000 ggr på Youtube är jag säker på att deras gratisreklam som nedstängningen av denna film på Youtuben innebär, nu visas miljoner ggr via andra källor. För att inte tala om alla nedladdningar för framtida bruk. Filmen förtjänar en Oscar.
  Det tackar vi för. :).

 125. Nar man laddar ned filmen tas ej text strangen med av nagon anledning. jag skall titta igenom manualen for ’download’om det finns en option for .srt filen.

  • nä så dumma i huvet så det förslår! vad tror dom detta är sovjetunionen 1976?

   filmen kommer bara få ännu mer spridning….DUH!

  • Tack för länken. Nu har även jag laddat ner dokumentären. Ska kolla på den senare idag. God natt. 🙂

 126. Det är ju förjävla ruttet & lågt av YouTube att falla till föga för politiska påtryckningar och blockera dokumentären. Plus att hänvisa till sin flummiga/tvetydiga/gummiparagraf; ”att den strider mot YouTubes riktlinjer för communityn”.

  Dom undviker/struntar ju också att precisera varför den strider mot denna regel också. Förmodligen för att det saknas riktiga argument.

 127. Dokumentären strider mot Youtubes regel om att inte publicera saker som regimen i ett land verkligen inte gillar. Det är regeln man bröt mot.

 128. Nu var det tydligen inte Ryssen som var den yttre valpåverkan som dom var rädda för denna gången.

  Nu var det istället det egna folket som hade åsikter .
  Faktabaserade åsikter dessutom. Hua, då slår censuren till igen.

 129. Jag ringde sossarnas högkvarter på Sveavägen för att ställa lite frågor om deras politik.
  Sveriges största parti som sitter på regeringsmakten har ingen anställd för att svara på allmänhetens frågor, och detta är 5 veckor före valet när partiet är i kris och behöver alla röster som dom kan tänkas få.
  Man fick lämna namn och nummer så skulle dom återkomma, men det är ingen som har bemödat sig med att återkoppla.
  Ringer man SD så har dom alltid folk på plats som svarar på allmänhetens frågor, det gäller att prioritera rätt, men det har ju aldrig varit sossarnas starka sida.

 130. Detta är naturligtvis en mycket viktig berättelse som alla måste ta del av. Deras historia var redan känd i USA på 60-talet. Det sades de bara var en annan form av kommunism och Sverige var känt för detta i de amerikanska myndigheterna. Någon borde sprida filmen nu över hela världen så alla vet. Passa på nu före valet så världen vet det redan då. Dessa 7-klöveridioter borde bli kända överallt hur de håller på, ljuger, bedrar sitt eget folk och fört världens folk bakom ljuset på olika sätt.

 131. Underbart!
  Nu har man sett till att fler än 200 000 vill se filmen, som självklart kan streamas på andra kanaler. Tack! YouTube…! för ert valarbete.

  P.S
  Säg hej till Morgan…

  • Bra att censuren inte var så snabb, detta visar att många är intresserade många har äntligen börjat inse att dom är grundlurade, kör hårt nu fram till valet.
   Jag ska göra vad jag kan från andra sidan klotet, men det är svårare då det är lätt att avfärda ett epost meddelande, personliga möten är mer framgångsrika.

 132. YT har väl länge sprungit olika regimers ärrenden bara att Sverige inte blivit drabbat så öppet som nu…🤔🤔🤔

 133. Ett flertal personer, inklusive undertecknad, hann ladda ner videon. Den finns. Den svenska regim censuren kommer att radera den omedelbart om den laddas upp på YouTube, men det finns åtskilliga platser som den kan laddas upp på, åtskilliga utanför USA och Google hegemonin. De som har videon bör ladda upp den på så många platser som möjligt, använd den gamla titeln, ”Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia” då kommer sökmotorerna, utom möjligen Google, att hitta den. Att den blev censurerad av den Svenska regimen är kanske det bästa som hänt. Dessutom, tala om att vilja påverka andras val. Inte Ryskt inflytande, utan amerikanskt.

 134. Tack ’Austin Johnson’ for undertexterna. (lite langre ner)
  Ladda ned https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fminfil.com%2FBd99C1f5b6%2FEtt_folk__Ett_parti___Socialdemokraternas_historia.sv.vtt%3Al8NgnBYdQaTkLvgghrNsUxodYUk&cuid=5248625 for svensk undertext.
  Oppna videon (.mp4) med ’VLC’, ga sedan till ’Subtitle’, sedan ’Add Subtitle File” och valj undertextfilen (.vtt). For engelsk undertext ar filen: https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fminfil.com%2FA296C2f7bc%2FEtt_folk__Ett_parti___Socialdemokraternas_historia.en.vtt%3Al_i-Wjges-5dDE4eSjJcoWkbqRI&cuid=5248625 . Om ni vill gora en DVD har de flesta programmen mojligheten att addera undertext, kanske behover filnamn-ext andras fran .vtt till .srt .

 135. det här är ju tyvärr något vi kommer få se mycket mycket mer av under dom kommande 4åren.
  min kristallkula säger även att man kommer förbjuda partier med ”fel värdegrund”
  så 2022 blir ett enkelt val för sittande kartell

 136. Nu finns anledning att bli rädd på riktigt. Sannolikt regeringen som ligger bakom. De har fått Youtube och Google att bedriva politisk censur förut. Demokratin är i fara!

  Snart kickar Streissand-effekten in (det man försöker dölja får ännu större publicitet). Så om regeringen ligger bakom detta så är det ett stort misstag och ett självmål. Då bevisar man att man är antidemokrater, precis som filmen visar,

 137. Demokratin är ingen självklarhet.
  Det är något av den BÄSTA VÄRDEGRUND vi har.
  Ingen självklarhet som många tror i det här fredsskadade landet.
  Tvärtom,
  Demokratin är något vi måste slå vakt om och FÖRSVARA VARJE DAG.
  Nu mer än någonsin .

 138. Att filmen togs bort bevisar bara att sossarnas mörkbruna förflutna existerar fortfarande fast i en otäckare form år 2018, en ny diktatur har sett dagsljuset Jag såg dokumentären som va välgjord där enbart fakta redovisades inget annat o när fakta blir ett hot mot diktator Löfven ja då är svaret givet. Nu ser jag det såhär att filmen kommer bli ett större kraftigare slagträ inför valet nu när den är borttagen av diktatorn så detta kommer bli intressant för att följa debatterna framöver. Sverige har visat sin allra mörkaste sida.

  • Den femi-fascistiska regeringen ger eko över hela världen.
   Någon borde ringa i kyrkklockorna för nu är det fara på färde på riktigt.

  • Sverige har alltid varit en diktatur men av någon anledning har Sossarna lyckats lura inte bara det svenska folket utan en hel värld!

 139. Tragiskt att Google kallar Youtube för community. Youtube brukade vara en plattform där varje uppladdare var unik och inte behövde rätta sig efter konventioner. Friheten var nästan total. Nu måste man ta hänsyn till en ”community”, med andra ord är det inte önskvärt att man är en självständig skapare.

 140. Något som nämns i filmen är den norske kungen som vägrades inresa till Sverige. Norge gör ingen stor sak av detta längre för att inte blamera Sverige.

  ”Norske kungen fick inte fly från nazisterna genom Sverige

  …En norsk storfilm som Kungens val som handlar om Håkon VII (1872-1957) går visserligen på svenska biografer, men det är få besökare som känner till det faktum att den norske monarken vid andra världskrigets utbrott nekades att fly genom Sverige och därför resten av livet hyste ett berättigat agg mot Sverige.”

  https://www.na.se/artikel/opinion/ledare/vart-grannland-firar-norske-kungen-fick-inte-fly-fran-nazisterna-genom-sverige

  • För att inte tala om alla förnödenheter och krigsmateriel samt Norska fångar som läts passera genom Sverige, allt med Sossarnas godkännande givetvis, för att man såg upp till Adolf Hitler.

  • Jag har tagit mycket skit om Sveriges agerande under 2:a världskriget men, mitt svar har alltid varit (ursäkta men. det var inte jag som bestämde då ::)). Att Norges Kung inte fick hjälp att fly genom Sverige är ju helt bedrövligt där fanskapen vinkade fram bödlarna från Tyskland. Nu upprepas historien där Sverige plåstrar om terrorister medan Svenskar får plågas utan vård

 141. Tänk vad uppdagad sanning måste ha svidit för brunskjortorna i S… 😂
  Dom som under ett sekelt har hemligstämplat allt ”olämpligt” i bästa DDR-stil. 😵

 142. Jag försökte återfinna filmen på samtiden.nu men utan att lyckas.
  Förra gången kunde browsern ej tolka codec på den filmen som troligen
  ligger på annan server än YouTube.

  Sedan googlade jag ”ett folk ett parti” och fick träff på YouTube som förra gången.
  Jag provade att starta filmen och den rullar på som sist.

  ”Ryktet om dess död tycks betydligt överdrivet”

  Ja uppenbarligen är den här valrörelsen mycket volatil ….

 143. Sveriges hetaste video fram till valet utan tvekan.
  Den måste läggas högst upp som en blänkare.
  Antidemokratiska Partiet Sossepacket är nere för räkning, det här är dödsstöten.
  Som lök på laxen försöker man cencurera, vilka jubelåsnor till mörkermän.
  SD MOT STORSLAM 2018 !

 144. Åsiktsfrihet existerar inte. Utan vad globalisterna vill är det rätta. Dom som har mest att förlora på det är vanliga medelklassen vi blir fattigareoch mer styrda på det dom vill. Hela jordbrukspolitiken är deras verk. Tänk er 30 milj i Sverige hur miljövänligt är det fundera på det. Varför tömma städer o byar i mena länderna. Vem vinner på det. Det är ju dom som startar krigen där som Sverige o dess politiker tar ansvar för enligt order.

 145. SVT/Aktuellt som ingår i diktaturorganisationen public service lyckades handplocka en professor i historia, Jens Ljunggren, som enbart hittade fel i dokumentärfilmen om Socialdemokraternas mörka historia.

  Stefan Löfven (S) föredrar att prata skit om andra partier och berömmer sin egen mörka partihistoria. Som statsminister och regeringschef är Stefan Löfven en skamfläck för Sverige.

  • Notera vilket lågt inslag det gjorde om dokumentärfilmen. SVT klartade som vanligt inte komma med fakta utan det var ”fejk” news och partisk färgat inslag som vanligt.

  • Svt s kommunist-journalister kan man inte räkna med som objektiva,Löfveneländet och regeringen är inne och tallar där också,klart att dom inte vill visa sanningen.

  • Kommer ihåg Radio Nord och Radio Syd som låg på internationellt vatten och sände in bra rockmusik över landet.
   Det var på 60 talet har jag för mej.
   Sicket liv där var på myndigheterna som gjorde allt vad dom kunde för att stoppa den fria radion.
   Skam på torra land redan då.

   Nu öppen censur inför öppen världsridå men vi, folket, ser det tydligt vilka som håller på att greja med oss .

   • Ett av de tidigaste tecknen på att Sverige redan då var en demokratur.
    Men, Anette, man behövde nog litet mer IQ än 75 för att inse faktum på den tiden. Man behövde ställa sig frågan varför Radio Nord + Syd var så betydelsefulla.

   • Dom sände reklam och hånade Sverige för reklamföbudet. Men Sverige gav sig på företagen som annonserade på dessa radiostationer och radiostationerna dog sotdöden.

 146. Stefan Löfven – FÖRBRYTARE
  Gustav Fridolin – FÖRBRYTARE
  Isabella Lövin – FÖRBRYTARE
  Jonas Sjöstedt – FÖRBRYTARE
  Ulf Kristersson – FÖRBRYTARE
  Annie Lööf – FÖRBRYTARE
  Jan Björklund – FÖRBRYTARE
  Ebba Busch Thor – FÖRBRYTARE

 147. I deras små små hjärnor så tänker de… ”bra nu har vi lyckats stoppa SD ännu en gång och stoppat dålig information att nå folket”.
  Vad de inte förstår är att de kommer att bli ännu mer föraktade och förlora ännu större.

 148. Tack Youtube,,,nyfikenheten väcks naturligvis hos folk.

  Det blev kontraproduktivt att censurera och en stor mängd röster till SD,,, Igen.

  Tack Sossar!

  • Vad har S med Mark Zuckerbergs imperium att göra? Eller menar du att Sveriges regering kontrollerar Youtube, Facebook och Instagram?

   • Google är en världstäckande myndighet nu och samarbetar med regeringar på daglig basis . . . När privata företag blir som en del av regeringar så är det illa . . . MYCKET ILLA !

   • Youtube+Google+Facebook+Instagram=samarbete

    Och möte med svenska S regeringen i mars.

    Det och kan ge dig en röd tråd om censuren

  • Många känner lätt en empati för de mobbade och intresset väcks .
   Det blir också den motsatta effekten då folk som tycker de är sossar nu ser hur deras parti beter sig för att behålla makten !

 149. Jag förstod att den skulle plockas bort och därför sparade jag en egen kopia av den !

  Youtube/Google är så stora att de har blivit som en världstäckande myndighet som samarbetar med regeringar på rutin . . . Och nu föll Googles aktier lite mer !

 150. Bästa vore om flera användare kunde ladda upp filmen. Dela den och ladda upp den. 7 klöverns cencurmakare hos google kan inte strypa den om den multipliceras.

 151. Vi lever i en Socialdemokratisk demokrati.. Nä nu har sossarna lekt i 100 år och som vi ser behövs ett skifte,, socialism och globalism är människofientligt…

  • Precis, många av dom som styr i nuläget blåser alla chanser för att Sverige skall överleva som nation men, det är troligen i deras planer att jobba för FN eller EU med stora skattebefriade ersättningar. Hela klanen kan dra åt hellvete. Ju tidigare, ju bättre!!!

 152. Filmen hade dock inga nyheter, detta visste man redan, men dokumentärefilmen var riktigt bra gjord och bör inte censureras. Att filmen skulle censureras var inte heller någon överaskning, med tanke på filmens grova avslöjande innehåll, sanningen svider. Socialdemokraterna är ett nazistisk parti och det vet alla som är läskunniga, men filmen gav mer information än väntat. Jag anser att filmen är viktig, som alla andra dokumentärefilmen.

 153. Detta stinker! Det bevisar dock två saker:

  1) Youtube har ingen som helst ryggrad.
  2) Sossarna är rädda.

 154. S kunde inte neka till det som framkom i filmen. Fakta är fakta.
  Fanns bara en sak att göra för ett odemokratiskt socialistparti.

 155. I princip alla it-företag inklusive Google har sina huvudkontor i Kalifornien. Det är USAs mest vänstervridna stat. Inte särskilt förvånande alltså.

  Tvekar dock på att det funkar att göra så här med en republikansk film om demokraternas historia. ”Freedom of speech ” har en mycket starkare ställning i USA.

  • Den mänskliga aktivitet som ökar global medeltemperatur mest är konstbevattning, på det området är Kalifornien i särklass, men dess befolkning är så obildade att de inte ens har svensk gymnasiekompetens i fysik (liksom dagens och de flesta tidigare svenska riksdagar). Genom att förvandla öken till plantager så minskar temperaturskillnaden mellan natt och dag och utstrålad energi ökar med temperaturen upphöjt till fyra.

   Då jag gick i lågstadiet fick jag lära mig att det var ett Medelhavsklimat över stora delar av det norra halvklotet under stenåldern, för att Sahara var bevuxet och hade både floder och sjöar.

   Jag gissar att det är förbjuden information ända upp i dagens universitet?

   • Helt rätt Gunnar, grundvattnet i vissa jordbruksområden i Californien har sjunkit med hundratals fot och marken med åtskilliga fot. Monokulturen i Svenska energiskogar med mindre vattenomsättning bidrar till torra klimat.

    • Inte sällan lär Coloradofloden inte längre nå havet.

     Men se Kina där öken förvandlas till skog i högst takt.

     Jag anser att det är bra för vi lever i en istid, låt vara i slutet av en mellanistid om än den föra hade 6000år med 8C högre temperatur (då arten isbjörn utvecklades) men ändå inte kunde ta jorden ur denna många miljoner år långa istid.

     När jag gick i småskolan fick jag lära mig att det under stenåldern rådde ett Medelhavsklimat på stora delar av det norra halvklotet för Sahara var bevuxet och hade både floder och sjöar.

     Alla som studerar vet att ökade temperaturskillnader är orsaken till denna planets istider, men nu får den informationen inte spridas.

     Klimatkriget handlar varken om klimat eller miljö, bara om makt.

     • Speciellt, lövskog fungerar mycket väl som vattenpumpar för att transportera vatten från avdunstning av sjöar och hav. Kina är ett exempel på hur skogen kan skapa nederbörd för att gynna växtlighet. I östra Brasilien finner du motsatsen där skogen slaktas för att ge plats för sockerrör odlingar vars produkt konverteras till Etanolbränsle, så att Sven, Svea och Rudolph kan köra Volvon och BMW’n ”fossilfritt”. Precis som du säger, ”klimatkriget handlar varken om klimat eller miljö, nara om makt”.

 156. Många av dessa anti-demokratiska bolag har skapats från alla låtsas pengar som fritt flyter runt i världsekonomin.

 157. Ärligt talat hur svårt är det att starta konkurrenter till youtube och facebook?

  Varför inte RT, Ryssland får ju ändå skit jämt och ständigt för att försöka påverka folken i västvärldens åsikter, då sanningen är att det är våra skattefinansierade beslutsfattare som kämpar med näbbar och klor för att vissa sanningar inte ska komma ut?

  Se Ring P1 som ett exempel då jag förklarade att CO2-hotet är vetenskapligt avvisat och det klipptes bort med förklaringen tekniska problem och jag givetvis är förbjuden att någonsin tala i svensk statsmedia en gång till.

  • Att ökade mängder CO2 i atmosfären ökar växthuseffekten har ett kompakt vetenskapligt stöd. Att det skulle var ”vetenskapligt avvisat” är inget annat än lögn.

   • Problemet är att de som bekräftar teorin om koldioxidutsläppen får bidrag till sin forskning och de som hävdar det motsatta kallas klimatförnekare och ges inget alls… Sedan får man naturligtvis tro vad man vill i frågan. Denna kan vara bra att se som en motvikt till den officiella teorin:
    https://youtu.be/HmTGjIBrWqc

    • Nej det är inget problem att de som producerar kunskap och fakta får anslag och de som producerar lögner och propaganda blir utan.
     Det handlar inte ett dugg om vad man tror, det handlar om forskning med välbelagda fakta. Åsikter har ingen plats här, du måste kunna bevisa dina påståenden.

     Kan du motbevisa den massiva kunskap vi redan har om klimatet vetenskapligt så blir du tagen på allvar. Alla seriösa försök till alternativa hypoteser har blivit vetenskapligt granskade men har inte kunnat förklara de mätningar vi gjort under lång tid. Då måste dessa hypoteser kasseras. Det är inte någon hemligt konspiration, det är så vetenskapen fungerar.

     Lars Bern är en tomte, inte klimatforskare. Vad han har att säga om saken är fullständigt ointressant.

     • Jag håller med om att Lars Bern har låg kunskap i alla relevanta discipliner, men du har ju lägre, varför inte sluta skriva då du gör bort dig allt mer för var kommentar?

     • Filmen om att det smälter i Antarktis visas om o om igen enbart för att lura folk,det mesta om klimatet handlar om att pungslå folk på pengar,annars så skulle allt fokus ligga i Asien.

   • Helt fel, den första stora undersökningen publicerades i Nature 2001 och behandlade perioden 1970-1997 noll nox i ökad växthuseffekt som funktion av ökad halt koldioxid. Hallå behärskar du ens fysikalisk kemi? Har du en aning om hur koldioxidmolekylen kan ändra riktning på en mycket svag elektromagnetisk våglängd som ingen kunnat observera att den strålar från jordytan? Kompakt vetenskapligt stöd my ass, ge oss en enda observation som visar att våglängden 15µm strålar ut från jordytan till rymden.
    Problemet är alla nyttiga idioter som du. Plugga några tusen timmar och kom igen.

    • Så du ifrågasätter alltså hela idén med att koldioxid har något alls att göra med växthuseffekten. Det bevisade man redan på 1800-talet att den har. Du behöver uppdatera dig lite. Att du vägrar erkänna att du har fel betyder inte att du har rätt.
     Du har för övrigt vad jag kan googla mig till inte heller några som helst dokumenterade bedrifter inom klimatforskningen. Du säljer parabolantenner, har du ens någon högskoleutbildning alls?

     • Verkligen inte molekylen vibrerar så den blir en dipol och då ljushastigheten i stort sett är konstant i jordens atmosfär ger det bandet 15µm vilket är maximitansen från an svartkropp med minus 80 grader Celsius.
      Svante Arrhenius var först att finna det och lanserade massiv kolförbränning för att ta jorden ur denna flera miljoner år långa istid, några årtionden senare hade Svante bättre instrument och insåg att maximal effekt uppnås vid mycket låg halt. I 3 m långa rör mäter man idag detta med detektor i ena änden och sändare i den andra så varieras gasen i rören, detta ger 1C per fördubblad halt och då har IPCC bara godkänt klimatprogram som tar med vattenånga av omätbart små temperaturhöjningar, det styrks med att H2O CO2 och global medeltemperatur följdes åt 1970-2000, men inte att det motsatta rådde 1940-1970 eller att mänskligheten fördubblats och konstbevattning mycket mer.

      När jorden inte utstrålade mindre energi i koldioxidens verksamma band fanns fortfarande seriösa atmosfärsfysiker på IPCC så de räknade ut att det skulle gå att finna områden i atmosfären över tropikerna som uppvärmts under satellitåldern och då skulle styrka 1C per fördubblad halt, men då de inte kunde finnas och IPCC istället ökade hotbilden (väl medvetna om att organisationen annars läggs ner) så hoppade alla seriösa atmosfärsfysiker av och nu tio år senare har ännu ingen funnit en enda watt ökad effekt som funktion av ökad halt koldioxid.
      Enklare hade varit att testa 30 m rör, så 90m långa så skulle de funnit dämpningseffekten för flera tusen meter.

      Men då skulle koldioxidhotet dött för årtionden sedan och fundera på hur mycket allt har blivit dyrare enbart med motiv av det?

      Hur mycket skatter, hur mycket dyrare regelverk för nästan allt hur många fler tjänstemän och politiker?

      Jag skulle inte bråka om klimatkriget bekämpades med blanka vapen men den enda teknik vi nu vet fungerar för att konkurrera mot olja och kol globalt, motarbetas ju av klimatalarmister till det alla former av geoingenjörskonst inkl att återställa den gödsling av världshaven som minskat av att sandstormar minskat med 25%

      Här kan du läsa om det energisystem som kan destruera alla ämnen som kräver längre slutförvar än 300 år i svenskt kärnavfall (den går att förenkla en hel del, men det är nog överkurs för dig).

      Här den mest lönsamma metoden att slutförvara lika mycket kol som mänsklig fossilförbränning tillför atmosfären (men betänk att atmosfären är i balans med världshaven så antingen måste du sänka temperaturen på det varmaste ythaven eller öka ytan av de kallaste typ bort med all sommaris från nordpolen skulle göra att haven tog upp stora mängder men vill du tillbaka till svält och missväxt?

      https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Special:Search&search=ocean+fertilization&fulltext=1&profile=default&searchToken=62s089innzrr0863kgqyfkn41

      Sätt igång och plugga nu.

      Lycka till !

     • Jag censureras så du får kommentarerna här i stället.
      för 15 timmar sedan
      Verkligen inte molekylen vibrerar så den blir en dipol och då ljushastigheten i stort sett är konstant i jordens atmosfär ger det bandet 15µm vilket är maximitansen från an svartkropp med minus 80 grader Celsius.
      Svante Arrhenius var först att finna det och lanserade massiv kolförbränning för att ta jorden ur denna flera miljoner år långa istid, några årtionden senare hade Svante bättre instrument och insåg att maximal effekt uppnås vid mycket låg halt. I 3 m långa rör mäter man idag detta med detektor i ena änden och sändare i den andra så varieras gasen i rören, detta ger 1C per fördubblad halt och då har IPCC bara godkänt klimatprogram som tar med vattenånga av omätbart små temperaturhöjningar, det styrks med att H2O CO2 och global medeltemperatur följdes åt 1970-2000, men inte att det motsatta rådde 1940-1970 eller att mänskligheten fördubblats och konstbevattning mycket mer.

      När jorden inte utstrålade mindre energi i koldioxidens verksamma band fanns fortfarande seriösa atmosfärsfysiker på IPCC så de räknade ut att det skulle gå att finna områden i atmosfären över tropikerna som uppvärmts under satellitåldern och då skulle styrka 1C per fördubblad halt, men då de inte kunde finnas och IPCC istället ökade hotbilden (väl medvetna om att organisationen annars läggs ner) så hoppade alla seriösa atmosfärsfysiker av och nu tio år senare har ännu ingen funnit en enda watt ökad effekt som funktion av ökad halt koldioxid.
      Enklare hade varit att testa 30 m rör, så 90m långa så skulle de funnit dämpningseffekten för flera tusen meter.

      Men då skulle koldioxidhotet dött för årtionden sedan och fundera på hur mycket allt har blivit dyrare enbart med motiv av det?

      Hur mycket skatter, hur mycket dyrare regelverk för nästan allt hur många fler tjänstemän och politiker?

      Jag skulle inte bråka om klimatkriget bekämpades med blanka vapen men den enda teknik vi nu vet fungerar för att konkurrera mot olja och kol globalt, motarbetas ju av klimatalarmister till det alla former av geoingenjörskonst inkl att återställa den gödsling av världshaven som minskat av att sandstormar minskat med 25%

      Här kan du läsa om det energisystem som kan destruera alla ämnen som kräver längre slutförvar än 300 år i svenskt kärnavfall (den går att förenkla en hel del, men det är nog överkurs för dig).

      Här den mest lönsamma metoden att slutförvara lika mycket kol som mänsklig fossilförbränning tillför atmosfären (men betänk att atmosfären är i balans med världshaven så antingen måste du sänka temperaturen på det varmaste ythaven eller öka ytan av de kallaste typ bort med all sommaris från nordpolen skulle göra att haven tog upp stora mängder men vill du tillbaka till svält och missväxt?

      https://en.wikipedia.org/w/

      Sätt igång och plugga nu.

      Lycka till !

   • Vetenskapligt stöd?? Jaaaa, stött med pengar. Jobba på att minska befolkningen och att sänka materiella krav.för att mitigera effekterna från överefolkningen.

    Det är inget fel i att säga att det är vetenskapligt avvisat och är absolut ingen lögn. Det finns otaligt många duktiga vetenskapare utöver skarvarna från East Anglia.

   • Uppenbarligen behärskar du inte relevanta discipliner, just obildade människor med stark katatsroflängtan utnyttjas för att flytta makt från folk till parlament och deras förlängda armar i form av skattefinansierade organisationer, utbildning, lagar och regelverk.

    O.K. jag ska förklara för alla ”tysta läsare här” men liten förhoppning att nå dig.

    2001 publicerades en studie i Nature som behandlade all information om jordens utstrålade spektra vilken kom fram till att ökad växthuseffekt som funktion av ökad halt koldioxid i atmosfären inte gick att spåra.

    Några år senare då fortfarande seriösa atmosfärsfysiker var knutna till IPCC beräknades att man skulle finna områden över tropikerna som under satellitåldern kunde visa ökad uppvärmning som funktion av minskad utstrålning i det mycket energisvaga IR-bandet 15µm vilket är det enda CO2 kan agera som växthusgas i (maxemitansen från en svartkropp med temperatur -80C).

    Då de inte kunde observeras med vare sig satelliter eller väderballonger hoppade alla seriösa atmosfärsfysiker av IPCC som i stället ökade sina hotbilder väl medvetna om att organisationen skulle läggas ner om sanningen spreds till allmänheten.

    Så hur är det med din bildning Joe?

    Äro du månne bättre på att spela trumma?

    • Vilket trams, precis som jag gissade. En enda studie från 2001 alltså som du dessutom inte länkar till. Jag misstänker att studien inte alls säger det du påstår att den säger men det kan jag inte kontrollera då du inte berättar vad det är för studie. Så allt man gjort sedan 2001 är en jättestor konspiration med andra ord?
     Stora ord från dig men med mycket lite innehåll.

     • Jag misstänker att du saknar gymnasiekompetens i fysik, friska upp den så du lär dig att utstrålad energi ökar med temperaturen upphöjt till fyra
      så kan du göra den enkla beräkningen som visar att två lika stora svartkroppar ökar sin medeltemperatur med 22C utan att öka sin samanlagda utstrålandenenergi om den ena är -80C och den andra 50C för att sedan minska sin temperaturskillnad till noll.

      Hela den blygsamma ökningen av global medeltemperatur sedan förindustriell tid kan förklaras med minskade temperaturskillnader noll och nix med ökad växthuseffekt i koldioxidens verksamma band.

      Då jag gick i småskolan fick vi lära oss att Skandinavien och stora delare av det norr halvklotet hade Medelhavsklimat för att Sahara var bevuxet och hade floder samt sjöar.

      Öknar kyler med sin stora temperaturskillnad mellan natt och dag, den mänskliga aktivitet som mest påverkar det globala klimatet är förvandling av öken till skogar, se bara hur många kvadratkilometer bara Kina förvandlar vart år, lägg till alla andra som Egypten Kalifornien och Israel.

      Helt klart har du en stark katastroflängtan och auktoritetstro.

      Lyssna på BBC elements och Andrea Sella så får du höra hur jorden blev en snöboll då den tidens metanmättade atmosfär fick syre genom fotosyntesen och blev en snöboll.

      Både BBC och Andera Sella har bundit sig hårt till den sjunkande CO2-hotsskutan så du borde lita på de.

      https://www.bbc.co.uk/programmes/p02y9rp9#play

      Har du gymnasiekompetens i kemi så vet du att syre och metan blir vatten och koldioxid, men koldioxid har så uselt låg växthuseffekt så jorden blev en snöboll i några miljarder år tills solens effekt ökat så jordytan blottades och livet kunde ta fart.

      Kunskap är kung!

     • Jag misstänker att du saknar gymnasiekompetens i fysik, friska upp den så du lär dig att utstrålad energi ökar med temperaturen upphöjt till fyra.

      Så kan du göra den enkla beräkningen som visar att två lika stora svartkroppar ökar sin medeltemperatur med 22C utan att öka sin sammanlagda utstrålade energi om den ena är -80C och den andra 50C för att sedan minska sin temperaturskillnad till noll.

      Hela den blygsamma ökningen av global medeltemperatur sedan förindustriell tid kan förklaras med minskade temperaturskillnader noll och nix med ökad växthuseffekt i koldioxidens verksamma band.

      Då jag gick i småskolan fick vi lära oss att Skandinavien och stora delare av det norr halvklotet hade Medelhavsklimat för att Sahara var bevuxet och hade floder samt sjöar.

      Öknar kyler med sin stora temperaturskillnad mellan natt och dag, den mänskliga aktivitet som mest påverkar det globala klimatet är förvandling av öken till skogar, se hur många kvadratkilometer bara Kina förvandlar vart år, lägg till alla andra som Egypten Kalifornien och Israel.

      Helt klart har du en stark katastroflängtan och auktoritetstro.

      Lyssna på BBC elements och Andrea Sella så får du höra hur jorden blev en snöboll då den tidens metanmättade atmosfär fick syre genom fotosyntesen och blev en snöboll.

      Metan är inte heller en dipol men kan vibrera på många fler vis än koldioxid är därmed ändra riktning på fler elektromagnetiska våglängder.

      Både BBC och Andera Sella har bundit sig hårt till den sjunkande CO2-hotsskutan så du borde lita på de.

      https://www.bbc.co