SD:s gruppledare i Karlskrona åtalas för hets mot folkgrupp efter anmälan från socialdemokrat

Delningar

Sverigedemokraternas gruppledare i Karlskrona, Christopher Larsson, skrev i november förra året kritiskt på Facebook om muslimska böneutrop från den lokala minareten. Nu åtalas han för hets mot folkgrupp. ”Politisk förföljelse” menar Larsson.

Åtalet kommer efter att den socialdemokratiske riksdagsledamoten Magnus Manhammar gjort en polisanmälan mot Larssons Facebook-inlägg. I texten konstaterade Larsson att det slagord, ”Allahu akbar”, som skanderas ut från minaretens högtalare är identiskt med det som muslimska jihadister ropar när de utför sina terrordåd, vilket stämmer rent faktiskt.

Den åklagare, Lena-Marie Bergström, som beslutat ta ärendet till domstol anser dock att Larsson genom påståendet uttalat sig nedsättande mot muslimer med syftning på trosbekännelse på ett sådant sätt att det är åtalbart under lagen om hets mot folkgrupp.

Bergström har tidigare drivit ett uppmärksammat HMF-åtal mot en annan SD-politiker, Michael Hess. Det slutade med ett frikännande i hovrätten.

Christopher Larsson säger i en kommentar att åklagarmyndigheten och Blekinge tingsrätt borde använda sina resurser på ett bättre sätt och menar att det rör sig om politisk förföljelse från åklagarens sida. Han hävdar också bestämt att det han skrev är inom ramen för den grundlagsfästa yttrandefriheten.

Lena-Marie Bergström avvisar å sin sida kritiken om att det skulle ligga personliga politiska åsikter bakom beslutet att åtala Larsson. Anledningen till att hon fått både detta och det tidigare fallet med Michael Hess på sitt bord menar hon är att hon ansvarar för hatbrottsfrågor på åklagarkammaren, vilket dock inte besvarar frågan om varför hon valt att driva ärendena till åtal.

SD:s distriktsordförande Björn Nurhadi säger att åtalet i nuläget inte kommer att leda till att några åtgärder vidtas mot Larsson. Skulle han bli fälld kommer han dock enligt partiets riktlinjer inte att kunna sitta kvar som förtroendevald – detta oavsett om man från partiets sida anser domen vara korrekt eller felaktig.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

209 KOMMENTARER

 1. I Sverige fälls man numera även om man bara säger sanningen.
  Då är man inte ens en demokratur. En åsiktsdiktatur eller värdegrundsdiktatur där muslimer inte får kritiseras men dock kristendomen kan förlöjligas och bespottas. Stämmer dock inte överens med ”allas lika värde” där bevisligen muslimer är mer värda än kristna.

  • Passar rätt bra med 1984-modellen.
   Krig är fred. Frihet är slaveri. Okunnighet är styrka. Muslimer är värdefulla.

 2. Sanningen kan vara svår för vissa att ta in inte minst SSU och deras bravader med radikala muslimer
  Vad skall vi anmäla SSU för LANDSFÖRÄDERI

 3. Lite fakta om böneutropet:

  Böneutropet förkunnar islam över en stad. Böneutropet visar på makt och kontroll över landet. Denna innebörd återfinns i kommentaren till ”Umdat Al-Ahkam” som är en av de viktigaste böckerna för islamisk juridik. I den kan vi läsa under kapitlet Adhan för böneutrop:

  ”Adhan är en mycket viktig ritual i religionsutövningen av islam, man kan likna det vid den muslimska flaggan* och utropet visar att folket i staden är muslimer. Det är också viktigt för proklamationen av Allahs ord och på så sätt manifestera Allahs religion (islam). Böneutropet inleds med ”takbir” genom att proklamera ”Allahu akbar” för att visa att Allah är den störste och att allting och alla, utom Allah i islam, ska böja sig. Det islamiska vittnesbördet är den andra satsen i böneutropet (Det finns ingen Gud utom Allah och Muhammed är hans sändebud). Detta bekräftar islam och proklamerar det (islam) över landet.”

  * (Den svarta flaggan med trosbekännelsen symboliserar slag och strid. Detta var profeten Muhammeds stridsflagga. Och så fort jihadisterna i exempelvis Libyen,Jemen eller Syrien erövrat ett nytt territorium så är det denna flagga som hissas för att markera det nya reviret.)

  Om man jämför med kyrkklockor så är dom bara ett musikaliskt ljud. De är inte till för att visa på makt och kontroll över landet. Skillnaden är uppenbar.

     • Förr användes ordet ofärdstider, klockorna var kanske det enda sättet att samankalla folket, nu får vi meddelande på mobilen, det fick jag när jag passerade Sveg när skogen brann, nu verkar det som de flesta muslimer använder den tekniken, men ropen i högtalarna är säkert ämnade för att visa makt över oss.

 4. Rättsapparaten har knappt resurser att lagföra de idioter som springer runt i våra städer och skjuter på varandra med automatvapen,men sysslar med detta !!!!!

 5. Jag försöker få ett svar som ingen har gett mig hittills-kanske vänder min lycka nu -och frågan är:vad menar folk när dom säger allas lika värde??Vad fan betyder det??Per kilo??Har Akilov och Kamprad samma värde??

  • Vi har hittills inte fått någon definition av termen. Men det spelar heller inte någon roll, för precis som med ”värdegrunden” så handlar det bara om ett sätt att tysta meningsmotståndare.

  • Det betyder ingenting. Du får läsa Immanuel Kants betraktelse ”Die Metaphysik der Sitten” från 1797 så förstår du varför. Lågtänkarna i Sverige bara lallar på utan att förstå vad de lallar om.

  • Det är en hittepåfloskel av skrikvänstern och om
   man framför kritik mot vad en sån som Akilov har
   gjort så är man nazist så han och Kamprad anses säkert ha samma värde i vänsterkretsar.

 6. Vad åklagare Lena-Marie Bergström inte tycks förstå eller inte vill se är att den religion hon försvarar kommer också bli hennes undergång. Som kvinna kommer hon få lida så mycket mer än män. Hennes räddning från förtryck är SD. Men istället arbetar hon emot sin och sina barns överlevnad. En förrädare helt enkelt.

 7. Den inkvoterade åklagaren lena-marie bergström är ett levande bevis på att kvotering inte fungerar!
  Dessutom förstår hon inte att islam inte är en folkgrupp! Utan en medeltida vålds-ideologi!

  • Sant , ideologisk gruppering och är inte bundet till något folk , etnicitet eller ras . .
   Hon tänker garanterat låta sossarna vinna eftersom det är deras invandring som ser till att advokaterna tjänar så fett mycket nu med alla asylmål , mord , våldtäkter och annat skit !

 8. Det är bara ett av alla sätt som 7-klöverpartisterna använder för att fulspela bort motståndare !

 9. Sakta sakta äter sig Islam in mot det svenska samhällets grundläggande friheter.

  Detta samhälles statsledning gör inget motstånd utan lägger sig platt på marken inför Islams krav.

  I detta fall har islam hjälp av en s.k ”nyttig idiot” från S som inte förstår att han sågar av den gren han själv sitter på och deltager i nedsågandet av det svenska samhällsträdet.

  Det är litet märkligt att lagen om hets mot folkgrupp endast användes mot kritiker av Islam, inte mot någon annan.

  Det är som att den tillkommit enbart för att särställa Islam och ge Islam en gräddfil i det svenska samhället som ingen annan har.

  Dock, det senaste SSU debaclet i Malmö visar ju att S är under infiltrering av muslimska krafter som först vill etablera brohuvud i SSU för att sedan ge sig på moderpartiet S.

  S-mannen från Karlskrona, medvetet eller omedvetet, bistår detta infiltrationsförsök med sin anmälan som inte är något annat än trakasserier avsedda att störa SD politikerns arbete.

  Nu är frågan, först var det Mp som Islam försökte med, nu är det S.

  Vem står näst på tur när dessa två försök i alla fall för stunden verkar ha misslyckats?

  • Gå in på Google bilder sök på SSU styrelse titta på fördelningen Svenskar / nysvenskar, det kan kanske ge en bild av hur den kommande regeringen kommer att se ut om några år.

 10. Inte ett enda ord av det han skrivit är fel,inte ett enda.Han har snarare varit i rent feg underkant i sin beskrivning av den vidriga cancern islam och dess störda följare.

 11. Är helt övertygad om, att riksdagen inom kort kommer att ta ett beslut, om att skärpa straffet för ”Hets mot folkgrupp.”
  Kan säkert bli fråga om ett straff som kommer att ligga med lägsta påföljd om; min.4 år max. 6 år.

  Däremot, om en utländsk person råkar hetsa mot etniska svenskar, så kommer detta icke att beivras från rättsväsendet.

 12. SD måste sluta med att ta dessa anmälningar på allvar. Annars kommer partiet aldrig att växa sig nog stort för att kunna krossa regimen.

 13. ”Hets mot folkgrupp” är ingenting annat än ren idioti, detta innebär ju att man inte kan nämna en viss grupp människor som ett samhällsproblem!
  Muslimer tillhör tex precis som Judar, Romer, Finnar, Danskar, Asiater, Afrikaner, Missbrukare, Bidragstagare, Arbetare, Studerande, Handikappade, Pensionärer, Kapitalister, Präster, Anarkister, Sverigedemokrater, Moderater, Socialister, Vänsterpartister, Kommunister, Nazister, Islamister, AFA-aktivister, Fotbollshuliganer och MC-gäng mm olika folkgrupper, om man kan åtalas för ”hets mot folkgrupp” så kan man ju inte nämna en enda samhällsgrupp som ett större problem än andra och där med så kan man heller inte varna vanligt folk för en tänkbar fara.
  Idioti är bara förnamnet!

 14. Snart får vi inte berätta vad jihadister skriker när dom mördar alltså. Det kan ju knappast vara någon hemlighet numera.

 15. ”Skulle han bli fälld kommer han dock enligt partiets riktlinjer inte att kunna sitta kvar som förtroendevald – detta oavsett om man från partiets sida anser domen vara korrekt eller felaktig.” j-vla syltryggar i SD!

  • Istället skulle man tjäna in betydligt mera stöd i dagens samhälle genom att skapa martyrer inom partiet. Människor som tar på sig lidande och samhällets straff för partiets och SVERIGES räddnings skull.

   • HMF dömda borde få partisanstatus och medalj.. De HMF dömda är frihetskämpar !! Engelbrekt , Gandhi – Walensa – Johannes Paulus II …..

 16. Både sossen och åklagaren borde få en skarp tillsägelse om att hålla sig till verkliga problem om de vill behålla sina jobb,

 17. Men när mussarna står i dessa moskeer och vrålar ut hot och hat
  mot judar och otrogna(deras bankomater)så blir det inga åtal av
  någon konstig anledning fastän det är rena dödshot,men det är väl det som de kallar allas lika värde kanske.

 18. Nu har sharialagstiftningen gått för långt. Man får alltså inte säga att man är ledsen över islamisering. Jävla sossar som slickar islam i röven.

 19. VAD vågar man uttrycka i dagens Sverige ?
  Alltid kan någon liten kränkt navelskådande identitetspolitiker gå itaket av blodstörtning och INTE någon vågar säga ifrån …

  • Om alla unisont säger vad dom tycker och tänker skulle aktivisträttsväsendet klappa ihop, allt går ut på att skrämma folk till tystnad genom att ge sig på en och en!

 20. I 1984-års Sverige blir man dömd för att ha sagt sanningen. Det är helt uppenbart att Alluah Akbar är det stridsrop islamister utropar före ett terrordåd.

  Lena-Marie Bergström i första hand vänsterextrem. I andra hand är hon en politisk åklagare som helst sätter dit Sverigedemokrater…

  • Hatar hon folkgruppen sverigedemokrater, är man sverigedemokrat blir man både bojkottad och isolerad i sann demokratisk anda av riksdagens övriga demokratiska partier. Jag vet att det låter ologiskt, men i dagsläget är det upp och nervända världen som gäller.

 21. SD mannen kommer ändå lindrigt undan i denna nyblivna islamiska stat. Vad hadde hänt om islam hadde varit etablerad sedan länge och man hädar islam.

 22. För att säkerställa att Sverige islamiseras så snabbt som möjligt så har man säkerställt att all kritik av islam kan leda till åtal

  Detta är lika diktatoriskt och vedervärdigt som att förbjuda all kritik av mördare eller andra våldsverkare eftersom islam förespråkar sånt våld i Koranen

  Det som pågår i Sverige är så fruktansvärt vidrigt att man saknar ord.

  Det är ren diktatur där censuren steg för steg sakta införs och där folkförrädarna i 7 K samtidigt låtsas som det regnar. Det kommer de att fortsätta med fram tills det sovande folket en vacker dag vaknar upp i en fullfjädrad diktatur, och den diktaturen ligger inte långt fram i tiden.
  Om folk visste och förstog vad som pågår skulle det bli uppror i det här landet.

 23. Vi kommer ihåg Hess mot folkgrupp som inte blev något. Detta blir inget heller! Peta i uttalanden glömma våldräkter är vad åklagarna håller på med. Sverige är upp o ned. Den nämnda religionen passar inte in i ett västerlänskt samhällsystem. Men man får vakta sin tunga.

 24. För den intresserade:
  Böneutropet ska proklamera islam över en stad. Denna innebörd i böneutropet återfinns i kommentaren till Umdat Al-Ahkam” som är en av de viktigaste böckerna för islamisk juridik (fiqh). I den kan vi läsa under kapitlet för böneutrop ”Adhan”. Jag citerar: ”Adhan är en mycket viktig ritual i religionsutövningen av islam, man kan likna det vid den muslimska flaggan och utropet visar att folket i staden är muslimer. Det är också viktigt för proklamationen av Allahs ord och på så sätt manifestera Allahs religion (islam). Böneutropet inleds med ”takbir” genom att proklamera ”Allaho akbar” för att visa att Allah är den störste och att allting och alla, utom Allah i islam, ska böja sig. Det islamiska vittnesbördet är den andra satsen i böneutropet (Det finns ingen Gud utom Allah och Muhammed är hans sändebud). Detta bekräftar islam och proklamerar det (islam) över landet.

  Detta bekräftas även av vad Koranen säger om profeten Muhammeds uppdrag i surah 9:33 (Surat Al-Tawbah): ”Det är Han som har sänt Sitt Sändebud med vägledningen och att förkunna den sanna tron som skall föras till seger över all form av gudstro, hur förhatligt detta än kan vara för dem som sätter medhjälpare vid Guds sida”.

 25. Jag känner till denne Manhammar riktigt väl : en mer självgod och uppblåst fjant har sällan synts till…..Möjligen Björn F. i samma stad…
  Vi får börja ge tillbaka med samma mynt. Vi måste hitta en bra jurist som kan hitta § passande för motanmälan.

   • Vi har PK-diktatur och den som inte nöjer sig med den får skylla sig själv.
    I en diktatur måste man vara försiktig med att säga rent ut vad man själv egentligen tänker och anser, annars råkar man illa ut för repressalier.
    I ”PK-sverige”, är det diktaturens kreatur, som håller i dirigentpinnarna.

 26. Den skamliga HMF-lagstiftningen utnyttjas av fega ynkryggar som har som mål att destabilisera samhället. Dock ska dessa medlöpare veta att skulle de lyckas i sitt uppsåt kommer den första kulan att hamna i deras egen nacke när de nya herrarna tagit över.

 27. Allt oftare släpas människor till skranket för att man har åsikter om förändringararna i landet.
  Man gör allt för att tysta debatten och låtsas att landet fungerar, genom detta ökar man polariseringen och förakt för rättsväsendet
  spänningarna ökar och en dag brister det.
  Bra om ingen glömmer hur det blev så.

 28. Polisen vill väl kunna lösa några brott iallafall.
  Annars undrar ju jag, och har gjort länge, vem som mördade till exempel Olof Palme, Carl-Fredrik Algernon och Cats Falck med väninna.

  De utredningarna är fullskaliga skandaler. Inga mördare fällda. Imponerande utredningar av polis och åklagare… Inte mycket.
  Men det var väl inte meningen att komma fram till något. Då är det lättare att jaga pensionärer på FB.

 29. Det finns något som nån kommunist som sagt, religion är som opium för folket. Sällan har kommunister rätt men i detta fall så är det så. Sen får man göra skillnad på hash och heroin. Det senare är nog jämfört med islam.

 30. Domstolarna ska syssla med annat. Man satsar heljärtat på att sätta åt någon som skriver på FB samt så glömmer man aldrig Agda 94.
  Våldtäkter går alldeles perfekt att lägga ner runt 10-20 om dan.

 31. Svensk rättvisa gynnar till 90% muslimer. Någon stackars svensk som i förtvivlan klagar över invandringspolitiken åker dit direkt. Man känner avsky, förakt och äckel.

 32. Här har det tydligen blivit en missuppfattning, för det är ju Christopher Larsson som ska anmäla SD hataren Magnus Manhammar för ofredande. Detta är ju ett solklart fall för åklagaren Lena-Marie att driva i en domstol. Varför sker då inte detta…hmm…kan det stavas SD? eller är det vänster feministiskt hat som ligger till grund för beslutet?

 33. Kan inte våra svenska rättsinstanser vara ärliga och öppet skandera att det är förbjudet att kritisera jihaddister, för då kan vanliga muslimer känna sig hetsade och kränkta.
  Alla muslimer ska lovordas varje dag punkt slut, Koranen är toppen, liksom de förträffliga islamska sharialagarna.

   • Jag har satt i system, så mycket jag hinner, att mejla rikdagsdagsmän, domare, åklagare, organisationer nationalmuseeum m.fl. så fort de gör några dumheter. Om alla läsa re på S-nytt gjorde det samma!

    • Det har jag gjort i många år.
     Det står alltid du vet väl att mejlen blir offentliga handlingar,det struntar jag fullständigt i.
     Bra anser jag att du mejlar dem så de förstår att det fins människor därute som är vakna.

     Den tors 8 nov. 2018 kl 17:45 skrev Disqus :

 34. Fredrik Reinfeldt och efterföljande politiker har infört en plåga för svenska folket som heter rasism.
  Rasistiska uttalanden är en konsekvens av en serie politiska misstag som man försökt skyla över med nya juridiska tolkningar, mörkning etc.
  I botten ligger kulturkrock mellan olika traditioner och var befolkningen befinner sig på evolutions kurvan. Historien berättar hur människor interagerar med sina och försiktighet mot främlingar, det som är avvikande och det skulle vara intressant om en professor kunde peka på om det har varit ett brott och varför. Agerandet kan troligtvis vara kopplat till vårat DNA om överlevnad, att behålla det man byggt och förvalta till sina barn.
  Dom svenskar som bor/bott utomlands har säkert känt att dom betraktats som annorlunda, fast en del kanske inte förstått det. Så även har man tytt sig till svensk byar/områden, något politiker i Sverige kallar segregerade områden.
  Det är inte osannolikt att invandrare tycker att att svenskar är ”annorlunda” och att våra värderingar är ”märkligare”. Här kan visserligen den ekonomiska vinningen vara större än trivselfaktorn vilket gör att man härdar ut.
  Vi är inte lika när vi själva får välja, det är politikerna som vill att vi alla skall vara lika, utan att kunna visa att det fungerat någonstans utan problem.

 35. Nu får fan i mig SD stå upp för sina medlemmar. Det går inte att utesluta någon för en sådan förbaskat löjlig sak. Be de som klagar att dra åt helvete i stället. Det ska inte vara några böneutrop i Sverige och man kan säga precis vad vad man vill om det på vilket sätt som helst och det är det som SD ska stå för. De som har en annan åsikt kan krypa tillbaka under den sten de kom ifrån.

 36. Men det är ju inte säkert åtalet leder till någon fällande dom! Tror majoriteten svenskar är på Christopher Larssons sida!

  Sossen Manhammars anmälan är ju rent löjeväckande!

  • I det här fallet tror jag faktiskt att de flesta svenskar reagerar mot att vår yttrandefrihet inskränks på detta sätt.

 37. Va fan kan mäniskan inte kunna ha sin åsikt om saker o ting utan att idioter ska behöva göra anmälan mot dom! Om han nu inte tycker om att dom skanderar Allah aktar ur böneutropet så helt ok det är hans åsikt! Men om nu dom som gör dessa anmälningar stör sig på det läs och lyssna inte då för helvete! Jag vill heller inte höra böneutrop på arabiska i sverige det är i min värld helt fel!

 38. Håller med Larsson.Allahu akbar är ett stridsrop inför muslimska terrordåd och bör förbjudas att ljuda från minareter, detta för att säkerställa att svenska befolkningen automatiskt intar försvarsposition när dom hör orden skrikas ut av någon muslim och inte tror att orden kommer från en minaret.

 39. Nu kan man inte släppa en brakskit utan att bli HMF:ad!!!?? Det har blivit en parodi!!!!! Men ingen av oss skrattar!!!!!

 40. det er inte lov at fortelja sanningen i deres hjemland omvent rasism heter det på norsk. muslimer er ikke folkegrupp men mennesker med islamsk tro mens araber,somalier,nigerianer,svensker.tai,iraner,usbeker,kroat og mange fler er folke grupp. hele den svenske stat besitter 50 i iq

 41. Der Stürmer var en antisemitisk och nazistisk veckotidning som utgavs i Tyskland av Julius Streicher från 1923 till år 1945. Tidningen var ohämmat antisemitisk i sin hatpropaganda mot judar och hade grovt antisemitiska och stereotypa karikatyrbilder på judar, som ibland hade närmast pornografiska inslag. Judiska personer avbildades i regel som groteskt fula och feta människor med kraftigt överdrivna ansiktsdrag, då speciellt med abnormt stora krokiga näsor. Tidningen var en viktig del av nazisternas propagandamaskin. Den ökade successivt och hade 1938 en upplaga på drygt 500 000 exemplar. Det kallar jag hets mot folkgrupp! Sådant bör vara straffbart.

  Den svenska lagen om hets mot folkgrupp slår emellertid urskillningslöst utan någon som helst proportionalitet som är groteskt i förhållande till den grundlagsreglerade yttrandefriheten. Det är orimligt att straffa en person för ett yttrande som han fällt i en debatt om ett speciellt fall som det nu aktuella,´även om det varit nedsättande mot islam eller muslimer.

  Christopher Larsson har vädrat sina åsikter och när man inte längre kan göra det i Sverige utan att ställas inför rätta så har vi inte mycket frihet kvar. Lagen om hets mot folkgrupp måste avskaffas eller göras om helt så den inte som nu innebär ett rent åsiktsförtryck. Dessutom av landets egna medborgare. Hets mot svenskar beivras som bekant inte alls!

  • ”Sådant bör vara straffbart.” Nej det bör det verkligen inte vara. Skit i judarnas ständiga gnäll. Nu är det svenska folket som håller på att gå under.

   • Jag tror inte att du fattar. Tyvärr. Jag anförde Der Stürmer som ett illustrativt exempel på vad som bör vara straffbart, d.v.s. grov, upprepad och systematisk hets. ”Hetsandet” måste ha en viss nivå för att kvalificera gärningen som brottslig.

    • Varför skulle Der Sturmer vara straffbar? För att de upplyste folket om sanningen kanske? Folket som levde i Weimarrepublikens tyranni kämpade mot samma samhällsfientliga krafter som vi gör idag. Det var samma folkfientliga mediaägare där då som vi har i Sverige idag. Samma folk använder sig av massmedia för att indoktrinera det svenska folket till att begå självmord genom massinvandring, rasblandning, HBTQ-skit och annan dekadens. Der Sturmer var en välkommen nyhet för det tyska folket då de propagerade för folkets väl. Nej, censur är det sista vi behöver.

 42. Tänk att vara en SD-politiker. Föreställ dig följande; En avundsjuk och svenskhatande sosse anmäler dig för att du har meddelat fakta på sociala medier. Du åtalas och döms för detta av en folkfientlig rättsstat, och sedan som pricken över i-et så dumpas du av ditt egna parti. Varför ska någon rösta på SD om dom inte har ballar nog att stå upp för sina egna? SD är kontrollerad opposition.

  • SD har blivit ett närmast pinsamt parti, med Åkesson som förste dörrmatta och mobboffer, ett parti företrädesvis för människor som projicerar sina egna hopp, önskningar och fantasier på partiet.

   Partiledningen i SD har tyvärr lika mycket integritet som en samling politburo-medlemmar i Sovjetunionen och deras behandling av människor som förföljs för sitt engagemang i SD, antingen av vårt tyvärr alltmer korrupta rättsväsende eller media, och som därtill ofta offrat mycket för att företräda partiet är rent skamligt. Ena dagen kan man vara godkänd av Karlsson och nästa dag när media inte tycker om en så kan man sticka. Vem som har något att förlora vill engagera sig i ett sådant parti? På så vis får SD de representanter de förtjänar.

   Förhoppningsvis ersätts SD på sikt av ett mer genuint konservivt parti som inte har beröringsångest för allt utom invandringen som media säger går utanför åsiktskorridoren.

   Så långt ett parti kan falla på ett decennium – notera att partiet gjorde sämre ifrån sig i valet 2018 än 2014, något som borde varit omöjligt då migrationsrelaterade problem nått absurda proportioner.

   • Ja det är sorgligt hur de har svikit sina väljare och medlemmar. Svenskar som är oändligt trötta på massinvandringen röstar på dem i brist på andra alternativ, bara för att bli svikna än en gång. Jag trodde faktiskt också att de skulle göra mycket bättre ifrån sig i detta val. En viss nedgång kan givetvis skyllas på valmygel, men bortsett från det så borde de ändå haft ett mycket bättre resultat än de hade. De skapades för att vara ett parti som kämpar mot invandring, och detta är den enda anledningen till att många av deras väljare röstar på dem i stället för andra partier. När de börjar svänga i denna fråga så är det ju självklart att många kommer överge dom.

  • Nope..och du får heller inte säga att allah är en gud bland alla andra allsmäktiga gudar för då är det hets mot folkgruppen som tror på jultomten…

 43. Jaha, om han blir frikänd så åker han alltså ut ur SD?

  Borde man inte se till vad domen säger och inte till det faktumet att han får en dom på sig. Om han blir frikänd så spelar det alltså ingen roll alls? Elelr?
  Har han varit i ladugården så luktar han givetvis ko och då är han inte välkommen längre inom SD?

  Men han slog ju inte ihjäl kon, han matade den ju bara?

  .

  • Där står ju att om han blir dömd, inte frikänd. Om han blir dömd i Tingsrätten överklagar han säkert till Hovrätten.

 44. Har inte vår kvinnliga ärkebiskop valspråket ”gud är större”.
  Det är ju vad islamisterna skanderar när de utför terrorattacker =”allahu akbar”

 45. De flesta av lagens män ser till att bredd vägen för det muslimska maktövertagandet. Det kan absolut inte tolkas på annat sätt. Att stödja islam är dagens lösen. Det kan jämföras med röstfusket i stor skala.

  I sista mätning fick SD de siffror de skulle haft vid valet om allt gått korrekt till. I Sverige går faktiskt inget rätt till. Vi lever i en diktatur utan att märka det.

  • Alla säger att det började med Palme, men tänk om det började när han försvann? En tyst och rätt oblodig statskupp. Finns fler som tänker så, Dammegard är väl en.
   Men det är ju bara spekulationer, vad som egentligen sker och varför får vi aldrig veta vi som betalar allt med skattepengar.

 46. En LAG måste förtydliga att Svenskar med svenskt ursprung får inte svärtas ner som politiska motståndare sysslar med, med en sån lag får vi stopp på allt barnsligt sladdrande om rasister, extremister och nazister!
  Bryter väl mot nuvarande idiotlag och anser att det värsta folket som uppräknades går att finna bland invandrarna!

 47. på något sätt verkar kvaliteten på juristlinjen sjunkit rejält, en rödtopp till partiledare som i var och varannan mening hänvisar till sin juristutbildning men ändå inte har koll på verkligheten, sedan en åklagare som fjantar runt (vet dock inte när denne gick sin utbildning) men anne r gick den onekligen för länge sedan, tja så egentligen har den inte sjunkit utan är fortfarande i otakt med tiden

 48. Man tror ju inte att det kan bli värre än vad det är. Men så, nästa dag man vaknar, är det alltid någon som sjunkit lägre än någon annan tidigare.

 49. Va FN försöker Någon obetydlig Individ KVÄSA Och KVÄVA Befolkningen, så skall Vi se till att dom Misslyckas….på Alla Plan.,,

  En Svensk Tycker o Tänker vad hon vill utan att fråga om Lov…

  En Svensk har Bekostat Hela Sv Staten, Kommunen o Landstingen gm Skatter…!

  En Svensk ÄR en VIKING i Själ o Hjärta och till det yttre..

  En Svensk skiljer sej från mängden och Är Unika var o en på sitt Vis…

  En Svensk Är inte Stöpt i samma form, även Om någon försöker få dom till det, Endast Köandet Är en
  fin hänsynsfull gest mot kön…

  En Svensk ÄR Ärlig Skötsam Plikttrogen Väluppfostrad osv

  En Svensk värnar sitt Land och sina tillhörigheter, och tillåter Ingen komma och Dränera det på Skatter Antikviteter och Etik o Moral….

  En Svensks Revir Är det han Äger och Betalt ur egen ficka….och dit bjuds man In, inte klampar el bryter sej in i…..

  En Svensk har hög Svansföring av Stolthet o tolerans och låg acceptans för det bedrägliga….

  En Svensk känner Trygghet ihop med andra Svenskar, och det Tar tid att bli Ett med Svensken…

  En Svensk Tar Seden dit dom kommer, och Betalar för sej, och anser att andra skall göra så också. annars blir dom förbannade …

  En Svensk TIGER el TEG då det begav sej, av EN anledning..

  Idag ÄR Svensken luttrad Besviken
  Förbannad för några obetydliga Individer benämner dem som Rasister o Främlingsfientliga TROTS att dom TVINGAS bekosta ett Ej fungerande Samhälle där det ingår Individer som inte gör rätt för sej…
  och där andra Individer tagit på sej att förfölja, förnedra och Kränka de som säger sanningen, även om ordvalen är olämpliga….!!

  Alla Svenskar Känner mer eller mindre HETS mot dem som Folkgrupp när det förevigats av div Invällare att kalla dem SVENNE – Hora /Jävel / banan / idiot och dyligt på Gator o Torg samt Krogen, Dagis och i Skolan bland våra Barn, och alltid Utan Åtgärd…med samma Ordval till Barn som vuxna Sv fälls för…!

  Politik el Religion skit samma….!

 50. Det är olämpligt att driva ärenden som från början uppenbarligen inte leder till dom. En åklagare som gör detta upprepat borde därför avsättas från posten

  • Åklagarna har blivit politiska aktörer och agitatorer. Dom missbrukar sin position av makt för att uppnå politiska mål.

 51. Är nog inte möjligt att Christopher fälls men skulle det ske och SD utesluter honom skull de nog tappa nära hälften av sina väljare i Karlskrona. Tror inte de skulle rösta på något annat parti men många ger nog upp och skulle inte rösta vid nästa val.

  • Ja, det blir löjligt att rösta på ett parti som inte ställer upp för sina medlemmar i en fråga som hela partiet existerar på mer eller mindre.

 52. Det är uppenbart att HMF-lagen har blivit ett politiskt redskap för att tysta ner motståndare till den havererade multikulturalismen.

  Detta åtal är ju så jävla tramsigt att man baxnar. Inte fan kan åklagaren helt seriöst mena att Larssons Allahu akbar-inlägg är ett hot mot muslimer. Det är ju något se själva skanderar i tid och otid!

  HMF-lagars idé är ju att skydda grupper mot fysiska attacker som kan provoceras fram av diverse agitatorer. Alltså sådana som hetsar upp folk för att provocera fram våld.

  Denna tanke finns tydligen inte i den svenska tolkningen utan vilket raljerande eller kritik som helst mot islam uppfattas som hets.

  Vi verkar leva i ett permanent 1984.

  • Värre, mycket värre. Orwells 1984 var en fiktiv skildring av ett framtida massövervaknings samhälle där människorna, varenda individ, intensiv övervakades och styrdes, men det var inte en etnisk rensning. Systemet med massövervakning och styrning har ny kommit till användning i Sverige som ett verktyg för att uppnå en kultur-utrotning och därmed en folkutrotning. För 100 år sedan, när nazismen föddes, då ansågs en biologisk ”ras” definiera ett ”folk”. Det var en allmänt accepterad uppfattning på den tiden, kanske mer i Sverige än på andra ställen. I dag definieras ett ”folk” av sin kultur, känsla av samhörighet, språk och sin historia. Vad som pågår i Sverige är alltså en folkutrotning, eller etnisk rensning i modern form.

 53. Den socialdemokratiske riksdagsledamoten Magnus Manhammar borde städa upp bland islamisterna och rasisterna i SSU Skåne istället.

 54. Jag tycker vakumskallarna ska sopa rent framför egen dörr innan deras käftar glappar ! Det namnges ju just nu dagligen något extremistiskt, kriminellt, rasistiskt mm , inom sossar o miljöpartister . Borde dessa ochså inte anmälas , eller har polisen någon anmälningsplikt gentemot SD – medlemmar ?

  • Jag har skrivit detta förut. Lagen HMF stiftades efter kriget som en lex lega mot en ny förintelse, alltså förföljelser av det judiska folket. Problemet är att den för länge sedan har mist sin betydelse. Idag ser vi en annan avsedd förintelse av ett annat folk, det svenska folket, vilket lagen nu bidrar till. Metoden är annorlunda och långsammare, resultatet detsamma, en etnisk rensning. Lagen avsåg att skydda folk och folkgrupper, som det har blivit bistår den istället till en folkutrotning.

 55. Har åklagarna blivit IS terrorister, man bara undrar, eller politiska agitatorer som använder sin makt med politiska syften. Hur blir det med domstolarna.

 56. Magnus Manhammar (S) har gjort sig ett namn för att polisanmäla oliktänkande för ”hatbrott” och skryter nu på sin facebook sida om sin polisanmälan mot Christopher Larsson (SD).

  Mitt råd är att alla Sverigevänner med Facebook blockerar Magnus Manhammar så att ni inte blir åtalade för att ha fel åsikter om Islam.

  https://www.facebook.com/manhammar

 57. Väljer SD att plocka bort honom vid fällande dom, ja då har man hittat ett enkelt sätt att få bort SD.
  Leta fram något som kan andas ”hatbrott”, anmäl och döm. Vips tar SD bort sina ledare.

 58. Hur i helve*e kan rättsväsendet ens lägga resurser på dylikt trams?????????Dom kanske skulle lägga lite krut på dom som FAKTISKT ställer till problem?

 59. Att jämställa islam med terrorism är som att jämställa kkk med kristendom. Du skulle kunna påstå att fotboll är ondskefullt pga alla huliganer som ska slå sönder varandra. Jag hade då sagt att fotboll i grunden inte har nått att göra med slagsmål. Då hade du kunna påstå att utan fotboll hade inga fotbollshuliganer slagits med varandra efter matcherna. Inga riktiga normala fotbollsälskare tycker om fotbollshuliganerna som kastar glasflaskor och slås. Inga riktiga normala muslimer tycker om terroristerna som i 99. 99% av fallen faktiskt dödar muslimer. Snälla kasta inte ut mig från detta forumet för att jag inte tycker som ni. Debattera mig istället.

  • Islam har våld och förtryck i sig i grunden, så din jämförelse stämmer inte. Beroende på var man sätter gränsen så kan majoriteten av muslimer vara radikala. Själv sätter jag gränsen vid förtryck och sharia.

   • Hej Jonas googla lite om de hemska sakerna som står i bibeln. Jag drar gränsen vid att avrätta homosexuella. Ska vi ta bort korset i svenska flaggan? Sluta fira jul kanske? Skulle det vara lite för PK? Slappna av och sluta vara PK mot en bok som är 1500år gammal.

    • Av vilken anledning ska jag göra det? Jag tycker inte om någon förtryckande ideologi, vare sig det är kommunism, nazism eller islamism. Majoriteten av muslimer är islamister eftersom så många föredrar det politiska system som följer med islam. Du kanske ska lära dig att argumentera när du ber oss att debattera dig.

    • Lagarna i GT följs inte i den judiska staten Israel, ty judarna har andra skrifter som upphäver bibliska lagar. På samma sätt i kristna länder. Däremot i islamiska stater följs Koranen som lag. Inom islam har Koranen en mycket starkare ställning än Bibeln inom judendomen och kristendomen. T.ex. handlar nästan alla muslimska helger om att fira Koranens tillkomst.

  • Var i SFF:s regelbok står det att man kommer till himlen om man slår ihjäl alla i motståndarlaget? Och var i Koranen? Du som verkar påläst åtminstone på den förstnämnda.

  • Om du på allvar är intresserad att diskutera så finns det säkert många som är villiga till det.

   Att dömma av antalet terrordåd som begås i Islams namn, jämfört med andra trosbekännelser, så torde det vara fullt rimligt att anta att religionen är en betydande komponent i dessa dåd. Att jihad är en integral del av de muslimska heliga skrifterna kan väl knappast förnekas eller? Jämförelsen med fotboll förstår jag överhuvudtaget inte, den haltar betänkligt. Vart hittar du skrifterna inom fotbollen som uppmanar till våld? Jag förstår inte hur man kan friskriva religionen ansvar när många handlingar är uttryckligen beskrivna i dess skrifter och när skillanden jämfört med andra religioner är så betydande. Hur många muslimer som är gravt konservativa och bokstavstroende och hur många av dessa som sedan stödjer våldsbejakande islamism har studerats relativt ingående och verkar ligga runt 15-30% beroende på land och andra faktorer. Det är siffror som om de stämmer utgör en mycket stor riskfaktor. Det är dock inte terrorismen som främst skrämmer mig med islam utan snarare dess degenerativa effekt på samtliga samhällen där den är betydande. Islam verkar i princip nästan alltid leda till segregation, vilket i sin tur, enligt mig, är mycket skadligt för sammanhållningen och stabiliteten och riskerar att utmynna i våldsamma konflikter. Det är egentligen ganska naturligt då religionen i princip är en heltäckande politisk ideologi. Om man är en sann bejakare av mångkultur så torde man dock inte skrämmas av detta.

   • Ok. Kul med nån som har en stark grund till sin islamofobi. Men enligt mig har du bara kommit halvvägs i ditt tänkande. Absolut. Du har rätt i att islam är svår att jämföra med andra religioner. För 200år sedan brände vi kristna kvinnor på bål i kristendomens land. Religionerna följer landets utveckling. Sverige är mer utvecklat än Irak så våran tolkning av vår religion har utvecklats längre. I Sverige får homosexuella gifta sig i kyrkan. I Irak får inte homosexuella gifta sig. 2028 får de säkert göra det. 2018 finns det inte så många hbtq kämpar som är muslimer. 2018 finns det många hbtq kämpare i Sverige som är kristna.i Ryssland finns inte så många kristna hbtq kämpare. En muslim som dödar en homosexuell för att det står i koranen hade du kallat för en riktig muslim. En kristen som dödar en homosexuell för att det står i bibeln hade du kallat för psykopat. Ingen riktig kristen går omkring och dödar homosexuella.? Orättvist tankesätt. Islam utvecklas. Men absolut. Islam finns i mindre utvecklade länder och därför är de efter. Om 10år så islam mer utvecklat. Ha tålamod. Ge kärlek få kärlek. Ge inget hat då kommer hat. När du ser en kvinna i slöja le vänligt. Hon får så många arga blickar så du kommer göra hennes dag.

    • Det faktum att du börjar din argumentation med att tala om islamofobi ger ett, i mina ögon, totalt oseriöst intryck. Det gör mig faktiskt riktigt irriterad och får mig att tro att ditt enda mål är att trolla. Jag skall svara på ditt inlägg när jag får tid att läsa igenom det.

     • Ber om ursäkt då. Men min vardag är så full av islamofobi så det är säkert därför snälla svara.

     • Men du förstår att ordet ”islamofobi” antyder att den du diskuterar med skulle lida av en ogrundad, överdriven och/eller omotiverad rädsla och att det i sin tur antyder att du på förhand har beslutat dig för att diskvalificera personens åsikter? Det tycker jag är respektlöst. Antagligen så var det inte din mening men du bör fundera över vad ordet betyder.

      Men ok, du kan väl förklara på vilket sätt din vardag är full av ”islamofobi”?

     • Jobbar i bygg och får lyssna på byggarbetare hela dagarna om hur muslimer är världens största problem etc när jag har många muslimska vänner som blir diskriminerade på sina arbetsplatser. Även de som försöker jobba i bygg. De orkar bara jobba ett par månader sedan säger dom upp sig. Och mycket mer. Men skit i det nu. Svara gärna på mitt svar till dig

    • Jag tror att jag måste börja med att ställa två motfrågor. För det första, kan du utveckla vad du menar med att det är svårt att jämföra Islam med andra religioner? Det antyder nämligen att du identifierat någon väsentlig skillnad som kan vara avgörande för diskussionen. För det andra, varför tror du att ’islamofobi” uppstår och vems fel är det?

     Så, låt mig börja med att sätta saker i sitt rätta perspektiv här genom att påpeka att det är 400 år sedan häxprocesserna i den krista världen tros ha nått sitt slut. Den amerikanska konstitutionen, som på sätt och vis kan sägas utgöra grunden för den västerländska demokratin, skevs för över 200 år sedan. Sedan dess så har det pågått en kontinuerlig demokratiutveckling i väst med ökad liberalisering, respekt för individen och religionen har i all väsentlighet förpassats till det privata. Idag är det den sekulära demokratin är vår grundläggande ideologi, inte kristendomen, och det har tagit generationer att nå hit. Ideologi och utveckling går hand i hand och det går inte att separera Islam från utvecklingen i exempelvis mellanöstern på det sätt du gör. Du får det att låta som om Islam inte är en faktor i utvecklingen. Å andra sidan så verkar du i nästa andetag erkänna att länderna är efter pga Islam. Det är lite förbryllande. Du säger att Islam utvecklas och det är möjligt men att 10 år på något sätt skulle vara ett relevant tidsperspektiv ser jag som fullständigt uteslutet. Känslan jag har är snarare att de konservativa krafterna är på frammarsch både här, påhejade av vänstern och liberalerna, och i den muslimska världen. Jag ser gärna en reformation av Islam men tidsperspektivet torde vara generationer. Kanske är det möjligt att smälta samman den muslimska diasporan med majoriteten här i väst snabbare om invandringen minimeras och om mångkulturen, som ideologi, överges men båda faktorerna kräver ett rejält omtag.

     Din slutkläm verkar vara att det är mitt/vårt fel om det blir konflikter. Jag vet inte vad jag säga om det.

     • Vems fel är det att islamfobin växer? Inte är det muslimerna iallafall de blir slaktade av militären i Myanmar de blir slaktade av kinesiska diktaturen de blir slaktade av terrorister jihadister i sina hemländer de blir spottade på och behandlade som andra klassen medborgare i Sverige Europa, USA. Varför växte judehatet 1930 i europa? Vems fel var det?

      Skillnaden mellan islam och kristendomen är bara självklar, islam har mer regler. Bland annat regler i krig. Finns inte mycket sånt i bibeln. Regler om hur man ska tvätta sig etc

      Jag erkänner inte att tex nigeria ligger efter Sverige pga islam. Nigeria har inte fri sjukvård och fri skola och liberalt sätt att se på människan. Men det är inte pga islam. Bara dumheter att tro nått sådant. Afrika ligger efter Europa av andra anledningar. Hur fick du för dig att jag erkänner det.

      Fel av mig att skriva att sista häxan brändes för 200år sedan när sanningen är närmare det dubbla. Men det förändrar inte mitt exempel.

      Och världen förändras snabbare nu än för 400år sedan så islam är nån helt annan stans om 10år. Garanterat. Ha tålamod. Om hela Sverige skulle bli muslimskt imorgon skulle vi tolka islam så att homosexuella får gifta sig. Alltså en medveten feltolkning precis som vi har gjort med kristendomen. Det är inte religionen som styr saker. Det är vi i samhället.

     • Hur jag för fick mig att du erkänner islams roll som faktor i underutvecklade länder? Kanske för att du skriver ”Islam finns i mindre utvecklade länder och därför är de efter.”? Vad menar du med den meningen egentligen? Din analys är i övrigt så banal att den knappt är värd att bemöta. Du säger i princip att det är korkat att tro att den dominerande politiska och religiösa ideologin i den muslimska världen, sedan 600-talet, inte har något kausalt samband med dess utveckling, att allt skulle bero på någon olycklig slump. Det är i princip det samma som att påstå att socialdemokratin inte skulle ha haft någon påverkan på det svenska samhället de senaste 100 åren. Vem är det som tror på dumheter egentligen? Du säger att Islam har fler regler än kristendomen. Det har du rätt i då det är ett komplett samhällssystem som i grunden är demokratifientligt och statiskt, oreformerbart. Vet du varför? Om Sverige blev muslimsk i morgon så skulle Sverige som vi känner det upphöra att existera och du skulle bli degraderad till tredje klassens medborgare eller, om du är kristen eller jude, till andra klassen. Du verkar ha en mycket naiv syn på religion, hur djupt förankrad i kulturen den kan vara och vilken effekt den har på samhället. Min absoluta tro är att du gravt underskattar problemet och tidsperspektivet.

      Och du, jag behöver inte vara tålmodig. Det är inte min skyldighet att vara tålmodig med en ideologi som jag anser vara skadlig. Däremot behandlar jag alla individer väl som visar mig samma respekt och det är grunden i västerländsk filosofi, respekten för individens frihet. I övrigt står det oss fritt, även om artikeln talar om motsatsen, att kritisera alla ideologier, inklusive Islam, och tillochmed att motverka dess tillväxt, genom fredlig argumentation.

     • Ja islam finns i mindre utvecklade länder eftersom Europa är kristet till störst del och vi är mest utvecklade. Så enkelt är det.

      Det är inte islam i nigeria som fick kristna européer att förslava dem och genom ett ekonomiskt system knäcka en hel kontinent och plundra dessa länder.

      Jihadister är muslimer och fotbolls huliganer är fotbolls älskare.

      Men en fotbolls huligan representerar inte alla fotbolls älskare.

      Du tänker tvärtemot. Men jag förstår att du är virrig. Det blir lite hönan och ägget i ditt huvud.

      Ha tålamod. Direkt när folk kommer hit från mindre utvecklade länder kan vi inte stå och skrika på dem att de ska bli hbtqa+ aktivister. Ge dem 10år. 99% av alla tycker svenska värderingar är skitbra. 0.9 är skeptiska och 0.01% behöver 10år för att aklimatiseras till att t.e.x homosexuella kan gå omkring och kyssas på gatan här i sverige. Och ska jag vara helt ärlig så tror jag att hela 50% av er som hänger här på samnytt (för NI är lite Saudiarabien konservativa enligt mig och många andra) avskyr samma sak. Så vi kanske skulle börja med er

     • Jag tror att det är så att du inte har avsatt speciellt mycket tid till att reflektera över hur samhällen och samhällssystem uppstår och det kanske är därför som vi har svårt för att förstå varandra. Du börjar med att påstå att du vill debattera men övergår omgående till att kalla åsikter för korkade, och att andra är förvirrade och lider av fobier medans din egen analys av varför världen ser ut som den gör stannar vid att ”det bara är så”, att det är ”så enkelt”. Sedan övergår du i oförskämdheter genom att insinuera att jag skulle avsky homosexuella och vara gravt konservativ. Vad har du för bevis för det? Varför bemöter du inte argumenten istället genom att exempelvis utveckla din syn på varför Islam inte står i vägen för demokrati? Det var ju en fråga till dig. En annan fråga var hur du kan friskriva Islam, som är en politisk och religös ideologi och som dominerat den muslimska världen i 1400 år, från ansvar för dess utveckling? Om du vill debattera och övertyga så måste du väl utveckla dina egna resonemang?

      Diskussionen kring din huligananalogi trodde jag att vi hade påbörjat genom att jag påpekat bristen på stöd för huliganism i fotbollens stadgar men något motargument kan jag inte hitta.

      Din statistik gällande attityder verkar vara baserade på din egen upplevda verklighet och verkar inte stämma överrens med bredare studier eller med utvecklingen i de regioner vi talar om.

      Sedan så måste jag återkoppla till det du skriver om tålamod och förändring. Som jag skrev tidigare så tror jag att det är möjligt att påverka utvecklingen till det bättre genom att minska ned på invandringen, verka för assimilering och ge den tid som krävs. Däremot så tror jag att möjligheterna för detta minskar avsevärt med en för snabb invandring. Men inte heller detta verkar du vilja tala om, fastän jag i princip håller med. Jag är bara inte lika optimistisk som du när det gäller tidsperspektivet. Läser du det jag skriver?

    • -Rättning i ledet nu!
     :
     -Sista gången en häxbränning ägde rum i Sverige var 1704, -alltså 314år sedan..

     -I Sverige avrättades omkring 400 personer för häxeri mellan 1492 och 1704. Av dessa inträffade de flesta fall (trehundra) under en kort men
     intensiv period; de åtta åren mellan 1668 och 1676, då den häxhysteri som kallas ”Det stora oväsendet” bröt ut.

     -vi hugger i o säger att 500 brändes i Sverige då…

     Detta var alltså i runda slängar 350-500 år sedan.

     Hur många dör i islams namn varje år, nu på 2018-talet?
     Oavsett om dom är för eller emot?

     Siffrorna har bara ökat dom senaste åren…

     -Hur många av dom som dör varje år,

     -kommer aldrig med i statistiken?

     • Hur många får huliganstryk i fotbollens namn varje år? Va? Har fotboll ingen med huliganvåld att göra? JO. Om fotboll inte fanns menar du på allvar att det hade slutit upp män i olika fotbolls t-shirtar och slagit varandra? Inte så troligt.

     • Om du håller dig till fakta och ämnet, så ska du ska du se att dina argument håller några sekunder längre…

      -Ledsen, men jämförelse med fotboll håller faktiskt inte.

      Du behöver vakna lite.

      Dina gullgrisar är inte så oskyldiga som du försöker få dom att framstå..

      -Och primärt är det deras egna fel, men sekundärt sjuka partier (som tex i Sverige o Tyskland) som låter dom hållas; och till och med ursäktar deras sjuka beteenden.

      Det är något hemskt som bör bekämpas med alla medel..

      Och då inte nödvändigtvis med bara med klusterbomber..

      -Utan till viss del med utveckling och utbildning hemma i sina egna länder.

      Men först behöver tiden, få dessa att lämna medeltids-stadie-tänket..

      Sen går det inte att få alla att förstå ändå,

      eller ens ”vilja” omfamna ett civiliserat samhälle iallafall.

      Ungefär lika omöjligt som att få en råsosse att fatta att dom inte är medlemmar i ett ”arbetarparti längre”..

      Drömmen om kommunism är sååå vacker, tills man skrapar lite på ytan..

      -Då är den bara svart och destruktiv.

      Det har historien bevisat.

      iövrigt: -så träffas dina fotbollshulliganer i ”fotbolls t-shirtar”, ”firmorna” och slåss på ställen helt utanför fotbolls-läktarna..
      -Om fotboll inte funnits… -hade dessa individer ändå hållit på med något liknande.
      Kolla på youtube, dom lägger t.o.m upp filmer på det,
      -för att dom är stolta när dom spöat varandra..
      -Dock skär dom inte halsarna av såna som inte håller på samma lag som dom, likt islam…

      Antingen Är du muslim.. -Annars är du en otrogen!
      -som ska dödas, torteras, eller i lindrigaste fall förslavas en tid innan du avrättas.

    • Du menar på fullt allvar att vi ska ha tålamod och överseende i 600 år för att islamisterna ska ha nått till den punkt det moderna samhället har idag och anpassa oss och vårt samhälle till dom som är eftersläntrare i ”civilisation” tills dess….

     • Ha tålamod. Direkt när folk kommer hit från mindre utvecklade länder kan vi inte stå och skrika på dem att de ska bli hbtqa+ aktivister. Ge dem 10år. 99% av alla tycker svenska värderingar är skitbra. 0.9 är skeptiska och 0.01% behöver 10år för att aklimatiseras till att t.e.x homosexuella kan gå omkring och kyssas på gatan här i sverige. Och ska jag vara helt ärlig så tror jag att hela 50% av er som hänger här på samnytt (för NI är lite Saudiarabien konservativa enligt mig och många andra) avskyr samma sak. Så vi kanske skulle börja försöka aklimatisera er samnytt läsare.

  • Du menar att: -kvinnoförtryckets, våldets och terrorns/onskans s.k.

   religion kommer svänga i uppfattning på 10års tid?

   -Hur länge har det enligt muslimernas synsätt ansetts att jihad är en ärofull sak?
   -Tänk igenom vad ordet jihad står för…

   Vilken drömSosse-bubbla lever du i?

   Visst vore det härligt att bara tro gott om folk, -men tyvärr är verkligheten en helt annan.

   Detta måste bekämpas innan dom ända som blir kvar på jorden är muslimer. -Helt enligt deras sjuka instruktionsbok!

   Våldet är här i Sverige för att stanna, mycket tackvare denna hemska hjärntvätt några kallar religion..

   Jag kommer göra allt i min makt, för att denna pestsmitta ska sluta att spridas i världen!

   tycker att andra religioner kan va rätt sjuka också..

   Men den här är rent människo-förgörande..

   Den moderna människan borde veta bättre, -det är 2018!

   Vi bygger farkoster som tar oss ut i rymden idag!

   • Varför så mycket våld med sjutninkar/mord, våldtäkter vi har nu mer? Och varför vill inte muslimer integreras i vårt smhället, de vill hålla sina kvinnor som är muslimer för sig själva, men inget emot att slingar sig runt västlänska kvinnor?

   • Jag är ingen sosse. Sluta vara PK över en bok som skrevs för 1500år sedan. För 40år sedan tvångskastrerade vi svenskar som bodde i Norrland. Var PK om det istället.

 60. Kan man inte åtala de personer som okynnesanmäler folk för detta påhittade ”brott”? Det måste ju räknas som någon form av trakasseri, särskilt om det blir en friande dom till att börja med.

  • Det går bra. Obefogat åtal är straffbart. Annars skulle det nog räcka att namnet på anmälaren offentliggörs, för att dämpa lusten att begå detta brott.

 61. Jag skulle vilja se en intervju med den globalistiska propagandisten och kammaråklagaren Lena-Marie Bergström där Egor Putilov är utfrågaren. Bergström har dock tydligen gått under jorden.

 62. Svårt att förstå varför det ska vara möjligt att bli fälld för att man klagar på oljud. Hur vi definierar oljud är ju upp till var och en.

  Man måste bara tänka efter HUR man uttrycker sig. Och man kan ju t ex låta bli att nämna just den aktuella religionen eller liknande vid namn.

 63. Antichrist styr vänsterkommunister, media, politiker, globala folken över hela världen
  islam=satan med sitt folk och som alla nu ser
  håller hela världen och folket gå i bitar och mördandet tar över

 64. Jag anser att böneutrop, till skillnad mot klockringningar, är en form av propaganda som, om man olyckligt nog skulle höra, påtvingas åhöraren. Så nej, böneutrop borde inte vara tillåtet i ett land som har religionsfrihet.

 65. Varför skall han avgå när han presenterat SDs åsikt (hoppas jag) Dags för SD att sluta utesluta lojala individer på rövslickarnas altare. Vi blir aldrig accepterade, inse det innan korten är helt bortspelade

LÄMNA ETT SVAR