Everyday life in Sweden. Faksimil Youtube

Se Migrationsverkets reklamfilm för flyktingar: rymliga lägenheter med lyxsäng och sminkbord

Delningar

Migrationsverket gjorde en 15-minuter lång film på engelska med rubriken ”Everyday life in Sweden” som skulle berätta om livet i Sverige för nyanlända flyktingar. Filmen visar små idylliska samhällen och lyckliga flyktingfamiljer i rymliga modernt möblerade lägenheter. I ett sovrum visas det en säng i lyxhotellklassen med ett sminkbord.

”Här i Sverige behöver jag inte tänka på hur jag ska få mat för dagen. Det finns alltid vatten i kranen och mat i butiken”, säger en berättarröst.

Filmen visar fyra flyktingfamiljer som fick bosättning bland annat i Ljusdal och Bollnäs och deras vardag. Fokuset ligger främst på skolan och SFI-kurser, men frågan om arbete berörs också. En man uppges ha fått ett jobb som tolk efter bara två år i Sverige vilket snarare hör till undantagen om man tittar på en RUT-rapport om sysselsättningsgraden bland nyanlända. Rapporten visar att endast 25% av flyktingar har ett jobb i Sverige efter 8 år.

Filmen producerades 2011 av reklambyrån Linkin AB på uppdrag av Migrationsverket och lades ut på Youtube 2014. Projektansvarig för produktionen från Migrationsverkets sida var Helena Kullberg som numera arbetar som enhetschef på vidarebosättningsenheten i Norrköping. När Samhällsnytt når henne på telefon säger hon att hon är på semester och befinner sig i en skidbacke. Med hänvisning till detta ber hon oss att återkomma nästa vecka när hon är tillbaka på jobbet. Hon svarar dock kort på frågan om filmen.

– Den här filmen handlar om kvotflyktingfamiljer som har kommit till Sverige och visar hur vi genomför Sverigeprogram.

Samhällsnytt har dock tagit del av ett hennes tidigare svar på mejl angående filmen, där hon skriver  bland annat följande:

”Syftet med filmen är att ge en bild av hur vardagslivet i Sverige ser ut för nyanlända kvotflyktingar. På uppdrag av regeringen beviljar Migrationsverket tillstånd för vidarebosättning av 1900 flyktingar varje år. Kvotflyktingar får information om Sverige, bl. a genom filmen innan de anländer hit. ”

Av mejlsvaret framgår att filmen kostade 200 tusen kronor att producera. Större delen av finansieringen kom från Europeiska flyktingfonden.

Samhällsnytt har varit i kontakt med Patrik Griph på reklambyrån Linkin AB som var produktionsansvarig för filmen 2011 med frågan om de fick ett färdigt manus från Migrationsverket och om vilka som har valt ut de familjer som framträdde i filmen:

– Det var inte vi som hittade de här personerna, säger han till oss.

Filmen som kan ses nedan har en del kommentarer som tackar för informationen som ”Sweden seems to be a pleasant place.” De flesta kommentarerna på engelska är dock arga och skeptiska. Bland annat ifrågasätts varför det är så få svenskar som visas i filmen om ett vardagsliv för migranter i Sverige. En annan kommentar lyder så här (översättning – anm.):

”Jag vill flytta till Sverige för att få gratis bostad och gå tillbaka till universitet. Jag vill ta med min flickvän. Vi ska ha barn och kan komma att leva på bidrag under en tid. Vi hoppas att få gratis undervisning i svenska. Jag är europé – så skulle det vara möjligt för mig?”

Samhällsnytt ställer en fråga till Helena Kullberg:

Varför visar filmen en tillrättalagd bild av livet i Sverige för flyktingar utan några utmaningar medan många i verkligheten kommer att leva i trångboddhet i betongförorter som Rinkeby utan några chanser till jobb? Det ser ut som desinformation för mig eller i alla fall är uppgifterna gravt vilseledande.

– Filmen visades tillsammans med att vi pratade med flyktingarna om vad som är det svåra, de fick möjligheten att ställa frågor och veta mer i den dialogen.

Helena Kullberg hävdar att filmen inte används i dagsläget. Dock kan hon inte ge någon förklaring till varför den fortfarande är tillgänglig på Youtube – trots att Migrationsverket har upphovsrätt till den. Förutom engelska är filmen tillgänglig även på arabiska, dari, tingrinja och amhariska.

Uppdatering:

Efter att artikeln publicerats kontaktades vi via sms av Helena Kullberg som vill lägga till följande:

”Kvotflyktingar kommunplacerades oftast i mindre orter, vilket var viktigt att påvisa. Att inte ge en bild av att man kunde förvänta sig att placeras i en storstad. Jag tycker inte filmen gav en bild av idyll eller jobb efter 2 år. Hårt slit, lära sig språket, bo i en liten ort…”

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

530 KOMMENTARER

  • Våra nya lastbils/busschaufförer! Många ton o människor, Nyckeln tilldelad och betald av skattebetalarna, tummen upp.

 1. Inte konstigt alls att folkvandringarna från Afrika och Mellanöstern ser Sverige som ett paradis med lyxlägenheter och där kvinnan går beslöjad även inomhus. Precis som i hemlandet alltså. Sverige som inte bygger murar, har öppna hjärtan och ingen övre gräns för mottagandet. Säg bara att du är från Syrien, förföljd och på flykt från kriget så välkomnas du – även om ditt ursprung är Kongo…

 2. Jahaja… Våra äldre då? Våra fattigpensionärer? Som inte har råd att äta sig mätta… När ska de få uppleva samma lyx?

  Alltså, Sverige är ett land, vänt upp-och-ner. De skötsamma bestraffas, medan de som begår brott, eller kommer hit för att få leva i lyx, blir väl behandlade. Med denna reklamfilm förstår jag att de rusar hit. Sådant boende. Tandvård för 50 kr. Kan kräva lyxmat. Sminkbord och grejer… Jo, jag förstår att de vill hit. Och att de blir gnälliga när inte detta ges dem omedelbart.

  Men, som sagt, våra äldre..? De får knappt någon mat. Och det de får, den är under all kritik. Fångar på kumla får bättre mat. Och bättre boende. Medan de som jobbat så hårt med att bygga upp vårt samhälle, får nöja sig med mögliga smulor. Och vi som jobbar nu, vi är snart i samma båt. För vi ska bekosta detta lyxliv för ”flyktingarna”. Och om vi protesterar, då är vi ”rasister”.

  • Är du så jävla korkad så du tror att Svetsarn tänker
   på våra fattigpensionärer? Min far blev 100 år och
   röstade på sossarna i 70 år, men slutade när Göran
   Persson köpte sin herrgård, GP var vettig men
   drabbades av hybris som alla sossepolitiker.

   • Två saker vill jag säga till dig nu.

    1. Vårda ditt språk, och lär dig vilka regler som gäller. Inga personliga påhopp.

    2. Du borde läsa igenom min post en gång till, och tänka lite, även om det gör ont. Hela min text är en svidande kritik mot den politik sossarna för. Själv slutade jag rösta på sossarna, strax efter att Ingvar Carlsson slutade och Persson tog över. För jag märkte varthän det barkade.

 3. Nu är flyktingkvoten höjd till 5000 personer per år.

  Samtidigt som antalet asylsökare plus anhöriga ligger på rekordnivåer.

  Hur fan tror någon att detta ska gå väl?

  Varken jobb eller bostäder finns i sådana volymer.

  Dessutom är de flesta hitresta,utan flyktingskäl enligt FN-konventionen.

  Sverige blir ett utfattigt land och till bredden fullt av outbildade personer från jordens mest outvecklade regioner.

  Alla ser att det går åt fel håll.

  Men ansvariga hoppas på mirakel och blundar få verkligheten.

  • Väljarna blundar och byter till en sportkanal.
   Jag har vänner som i stort sett bara läser sporten i tidningar och ändå är dom inga riktiga sportfånar.
   Men sossare tror jag dom är, och dom vill inte veta.

 4. Ungefär som att en familjefar går in på en krog med dåligt rykte samt för alla berättar sin hemadress och att det alltid finns en massa sprit som han gärna bjuder på, ”kom när som helst och vilken tid på dygnet som helst samt ta med er alla era polare”..

 5. Ironiskt nog är islamiseringen av Sverige kraftigt påhejad av ”feminister” och homosexuella. Man tror att man drömmer. Man tror inte att det är sant.

  • Vansinnet vet inga gränser.

   Sverigebilden är viktigare än verkligheten.

   Det gäller att vara god.

   Trots att man i realiteten gräver sin egen grav.

  • Är det Stockholms-syndromet del 2 ?
   ”Denna solidaritet kan ibland bli en riktig delaktighet, med fångar som hjälper kidnapparna att uppnå sina mål eller att rymma från polisen. Syndromet har studerats av olika forskare inom viktimologin och man har kommit fram till att det framför allt baserar sig på rädsla för att råka ännu värre ut och en vädjan till den inre godheten hos den som tagit gisslan. Ju mer energi man investerar i denna typ av förhållande, desto svårare får man att bryta sig loss”
   Stämmer ganska väl, man behöver bara byta ut några ord så är det på pricken vad som händer i Sverige idag.

 6. Undrar om våra svenska fattigpensionärer har råd med en sådan fin säng?

  Migrationsverket gör allt för att sänka Sverige till ett U-land.

 7. Det här handlar inte längre om flyktingar för Vänsteretablissemanget utan nu handlar det enbart om sverigeförintelsen.

 8. I jämställdhetens Sverige varför är det då inte en arabisk man som bäddar sängen? det verkar som om migrationsverket är en manschauvinistisk kvinnoförtryckande myndighet.

 9. Jaha, och en annan som kämpar på från praktikplats till praktikplats kan glömma att få plats med något sminkbord i min lilla etta, har inte råd med större.
  Pensionärerna, de kan inte säga ”Här i Sverige behöver jag inte tänka på hur jag ska få mat för dagen”
  Men det är klart de som aldrig gjort ett skit för sina pengar ska leva lyxliv.

 10. Nu har det gått för långt och måtte de som är ansvariga för detta ställas till svars. Frågan är vilka de är, regeringen, migrationsverket eller riksdagen?

 11. Våra åldrindar dras det in på efter ett helt arbetsliv.
  Glöm ej våra 355000 fattigpensionärer och
  våra utblottade svenskar.
  Till och med GUD är förbannad.

 12. ”Dock kan hon inte ge någon förklaring till varför den fortfarande är tillgänglig på Youtube – trots att Migrationsverket har upphovsrätt till den.”

  Tillhör den Migrationsverket är det en allmän handling som vem som helst kan begära ut. Att hänvisa till upphovsrätt i detta sammanhang är trams om den är oredigerad. Skulle någon däremot använda den på felaktigt sätt kan man åberopa upphovsrätt.

 13. Varför locka ännu fler som riskerar att dö på vägen hit?
  Varför locka ännu fler när Sverige sägs vara fullt?
  Varför?

 14. Allt åt dessa jä_la flyktingar. En sak är helt klar och de sk. flyktingar som tar sig till Europa och ända upp i Sverige är välfärds migranter inget annat. De riktiga flyktingarna som verkligen skulle behöva vår hjälp sitter fast i sina dysfunktionella länder där de inte kan ta sig ifrån på grund av fattigdom.

 15. Bor utomlands sedan länge och har ofta svårigheter att få bekanta att förstå att Sverige spårat ur. Bilden av landet som socialt och ekonomiskt föredöme hänger envist kvar, trots att Reinfeldt slog spiken i den kistan redan i sin första mandatperiod. Så den här filmen kommer som på beställning. Tack MIG för det!

  Det måste vara någon form av rekord att ett land aktivt gör reklam för en politik som går ut på att (utan motkrav) vräka miljarder av skattepengar över migranter. Behovet att ”sälja in” Sverige som destination är minst sagt egendomligt. Men den hjärnröta som rådde i Sverige fram till 2016 var speciell. Det var en etablerad ”sanning” bland PK-idioterna att det var lönsamt att flytta analfabeter från dysfunktionella kulturer till nordliga breddgrader. Det här var några år innan fatalismen och uppgivenheten vi ser idag hade slagit in. 2011 fanns det inga ”utmaningar”. 2011 fanns ingen moderatledare som sa att den grova brottsligheten är här för att stanna…

  Det är ett intressant tidsdokument som visar en etapp i nedbrytandet av Sverige. År 2011 vällde muslimerna in därför att de flesat PK-plankton trodde på sagan om den humanitära stormakten. År 2018 fortsätter de välla in därför att Sverige i princip gett upp. Ingen orkar ta tag i det.

  Det får bli som det blir.

 16. Så härligt idiotiskt dumt. Tänk om våra pensionärer fick samma förhoppningar. Morsan sa dom åt att det räckte med ett rum i lägenheten. Pissa o skita kunde hon göra i potta i det rummet. Sen kunde personalen tvätta henne på en stol på parketten med tvättlappar. Gode GUD tack att hon dog och slapp bli mer förnedrad efter ett helt arbetsliv i Sverige.

 17. Fy fan! Jag kräks! Vilken smörja. Vi vill inte ha er hit, åk hem! Hellre vackra, ryska blonda tjejer tack, ni får gärna komma hit. Men inte ännu fler mörkermän, nu får det va nog.

 18. Undrar hur Bilderbeg/Globalisterna ska tjärna pengar på sverige när muzzarna har övertag….. Är det att sälja vapen till Sunni och shia muzzar när dom börjar ett inbördeskrig i sverige ???

 19. Kvotflyktingar eller s.k. ”vanliga flyktingar”, har väl alltjämt en möjlighet att se inslaget, om nu filmen finns kvar på You Tube?
  M.a.o. En s.k. turistbroschyr i den högre skolan.

  Vad sade Göran Person en gång i tiden, även om han själv har ett finger med i turistströmmarna?
  Det var väl inte bara romer som han avsåg?

  • Rösten är på Engelska så det är tänkt att migranter utifrån ska se den. De som redan har kommit till Sverige behöver inte se filmen. Det är filmer som denna som lockar folk att ta sig över Medelhavet. Många har drunknat pga denna film.

 20. Det är ta mig fan en mardröm detta. Sverige blir invaderat av somalier, afghaner, afrikaner och gud vet allt. Svenska folket kommer att bli utrotat om inget görs.

 21. Ungefär som nazisternas uppvisningsfilm från ghettot Theresienstadt.. Det ska se så bra ut för omvärlden, sanningen där vet vi ju hur den var, och sanningen här är ju 350000 fattigpensionärer bakom kulisserna.. Den humanitära stormakten… I rest my case…

 22. Ingen verkar jobba. Alla sysselsätter sig med olika saker under dagen så de verkar fullt upptagna.

  Varför rycka upp den ena familjen från en fungerande tillvaro i Moskva. Det verkar tom vara så att de blev övertalade att inte lämna Sverige.

 23. OT. Ja ha, så har det då bildats en invandrarparti i södra Sverige, månne detta vara ett begynnande stödparti till Socialdemokraterna.

 24. Där sprätte Helena Kullberg bort 200 000 kr av våra skattepengar på en film som hon påstår nu inte används. Vad var egentligen syftet? Återinför tjänstemannaansvaret med skadeståndsmöjlighet från skattebetalarna.

 25. – Det är en generell högkonjuktur.
  – Svenska kronan är mycket lågt värderad.
  – Svenska Riksbanken vill inte röra räntan.
  ==> Svenska företag går bra, de säljer i princip valuta-rabatterade produkter.

  – Svensken är högt belånad privat (oftast boende).
  – Kommunerna lånar utomlands.
  – Staten lånar utomlands.
  ==> Svensken blir fattigare och fattigare.

  Jag tror man vill att detta ska hålla till valet, sedan får den stackars vinnaren ta över eländet.
  Frågan är vad gör då svensken?

 26. Filmen fick mig att må riktigt illa. Här visar man att asylsökande utlänningar får allting gratis. Samtidigt som dessa utlänningar får allt gratis så dör många äldre svenskar i förtid p.g.a. undernäring och svält. Usla pensioner som gör att många svenskar inte har råd att köpa glasögon, inte råd att gå till tandläkare, inte råd att gå till doktor och inte råd att äta näringsrik mat. Samtidigt som dessa utlänningar får allting gratis så lider många cancersjuka svenskar, svenskar som dör p.g.a att de nekats operationer (i tid) och p.g.a. bristfällig sjukvård. Skäms på er alla politiker inom 7-klövern. Nu är det nog. Nu räcker det. Våra skattemedel måste användas till vår egen välfärd och inte till utlänningar som aldrig har arbetat och aldrig har betalat ett enda öre i skatt.
  Nu är det nog. Jag hoppas av hela mitt sinne att SD får massor av fler röster i valet 2018. SD är det enda politiska parti som kan och vill rädda vår välfärd och framtid.
  /CC

  • Filmen visar inte heller hur dessa somaliers ungar sen visar sitt tack att dom fick överleva :
   Genom att bränna bilar och skjuta folk på öppen gata framför dagis o på restauranger. Hade varit bättre om dom dött

    • Förvånande att porrindustrin/fetish-världen inte upptäckt somalier.
     Måste va jordens kåtaste folk som trots amputerad klitoris ligger i bingen så fort chansen ges, trots trångboddhet, trots småbarnskrik, trots sand o lera , trots tandlös kusin till make pökar man året runt.
     Den svenska synden kan gå o gömma sig

  • Många medelålders dör också i prostatacancer, 2800 män/år, 10,000 blir sjuka, felopererade och får svåra biverkningar som inkontinens (får gå med vuxenblöja resten av livet) och impotens.

   Ett s.k. Stockholm3 test kostar 2,500 kr som mannen får betala själv. Visar det sig att han har prostatacancer så får man välja på att operera sig i Tyskland eller Finland för ca 1 miljon kr. Har man inte råd med det så hänvisar den svensk skitvården till oerfarna kirurger som leker med operationsrobotar för att få arbetslivserfarenhet, sen blir det vård i livets slutskede.

   Se denna hemska video https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/241600 4 min

   Rösta på SD !

 27. Så länge inte Tjänstemannaansvaret införs i Sverige så kommer detta vansinne att fortsätta.

  Det måste gå att ställa dessa aktivister och småpåvar till svars för vad de gjort/gör.

  Jag skulle även vilja se att straffen döms ut retroaktivt för dessa brott.

  Bra gräv, Egor.
  Tack!

 28. Till nuvarande och kommande pensionärer… försök att förstå orsak och verkan , när ni lägger ner era röstsedlar i lådan i höst…

 29. Hur länge ska vi behöva stå ut med detta h-vete..!?
  Det blir allt tydligare att det verkliga problemet inte handlar om invällarna, islamisterna, terroristerna, eller vilka de nu är; men snarare om de inhemska svenska förrädarna.

  Några åtgärder -som att utvisa, fängsla, sänka bidrag, m.m. för ett antal element ur den förstnämnda gruppen kommer inte att vara till någon hjälp alls i det stora sammanhanget att rädda Sverige, så länge ”godhetsvarelserna” tillåts fortsätta att ställa till sådan skada.

  Tänk noga -kommer de onda ”henorna” att försvinna av sig själv efter valet 2018..!? Knappast!

  • ????????
   *
   ???? Svenskarna som hatar sitt land , kan vi inte göra mycket åt .
   ???? men ; Den muslimska invasionsarmén som SKA införa SHARIA-lagar

   ???? ,,,, kan / ska vi kasta ut .‼️
   ???? Älska MorMor ~~~ rösta för fler semlor ,,,,,,,

   *

 30. DEKADANS DEKADANS
  Ytterligare en introduktionsfilm för dessa Högutbildade Raketforskare om att inga krav ställs på dom från landet Sverige
  Fy Fan vilket land och jag frågar mig vad dessa Huvudrollsinnehavare samt statister
  fick i lön för att dom medverkade att sprida denna film

 31. Med den här reklamfilmen så är det ju inte så jävla konstigt att VARENDA arab och dyl. Kommer hit till Sverige!!!!!!! Ett jävla ljugeri är det iaf!!!!!

  • Du skulle bara veta hur webbsidorna på arabiska ser ut…där fins allt från hur du ljuger om var du kommer ifrån, hur du tar dig till sverige, varför du ska slänga passet…på vissa hemsidor står att man ska göra svenska kvinnor gravida för då får man stanna i landet…och hur man förför svenska kvinnor (ja det är faktiskt sant)..et finns mängder med chattar där man mer eller mindre får reda på mer bidrag än vad vi svenskar vet om att du är berättigad till.

   • ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    och LyxParasiterna bara väller in ,!
    *

  • Alla människor är inte så väldigt bra på att tänka och räkna.
   De kan prata, ordna fester och sammanträden och bestämma sig för vilka de ska tycka ilka om.
   SD-are ska man tycka illa om.
   SD-are är dumma för de tror inte att pengarna räcker till allt och alla.

 32. Migrationsverket är det första verket att lägga ner!
  Sedan kan man fortsätta med SIDA och arbetsförmedlingen, till att börja med. -Tänk vad pengar det skulle spara.

  • ,,,,,,, och när vi , Sverige-Älskare , har förpassat muslimerna dit de
   hör hemma ~~~ kan vi sluta bygga bostäder . ⁉️ Bra Va’ ????????
   *

 33. I Vings nya sommarkatalog ger detta boende 4+
  Vad som saknas är jacuzzibad men det kommer efter måttbeställning
  för masken i ryggen ska ju ha sitt.

 34. Nu drar de ner på personalen som aldrig förr på äldreboenden. Med andra ord förlorar de gamla tid för sin omvårdnad som den är berättiga till.

  De som aldrig har jobbat och betalat skatt som MENA-invånarna får allt de pekar på. Jävla 7-klövermaffian.

 35. Så vacker musik, synd att man blir mördad av dessa otacksamma terrorister om man säger sanningen om deras skitreligion.

 36. Vad är det för fel på Sveriges politiker? En okänd sjuklig bokstavskombination eller är det så enkelt att kombinationen av bokstäver är : (M)(L)(C)(MP)(KD)(S)(V)

   • På hittepågrunder ja . Man ska nog inte sitte i glashus när man har famnen full med sten. Förvånas att inte någon granskas med så mycket skit i ryggsäcken. Samhällsnytt och dess kommentatorer älskar ju människor som ljuger för att få PUT! Som hittar på nya namn en gång vartannat år. PUT och dessutom medborgarskap på köpet borde straffas med utvisning.
    Men konsekvens? Ut med skiten säker jag!

 37. Enligt bostadsministern gör det inget att svenska ungdomar inte längre får några lägenheter — de kan ju bo kvar hemma!

 38. Vänsterfanatikerna önskar bjuda in all världens muslimer. De är alla så fredliga och man förväntar sig att de ska rösta vänster

  ’Many underestimated the smooth-talking strategy that these Islamists were using for decades to seize power. The radical group of Ayatollah Khomeini deceived many Iranians and the international community into believing that they were peaceful and divine people. Once they had power, the truth was revealed; by then it was too late to prevent the abuse that unfolded.

  My father’s generation in Iran lived in an environment in which the Islamist party of the country’s clergy cunningly depicted themselves as intending no harm, supportive of the people, and not interested in power. So, before the revolution, many Iranians did not think that Khomeini’s party would be committing the atrocities that they are committing now or that they would have such an unrelenting hunger for power.

  Instead, the country thought it was on a smooth path towards democracy, with no expectation of returning to a barbaric era. Even then-US President Jimmy Carter viewed Khomeini as a good religious holy man.’

  https://www.zerohedge.com/news/2018-02-20/history-lessons-years-under-islamism

 39. Reklam för flyktingindustrin, advokater, tolkar, offentliganställda har sitt inkomst fång på skattemedel, måste till nya klienter hela tiden, därför annonsera Migrationsverket internationell för att locka med fri kost och logi. Vilket land Sverige är.

 40. den tyska feministen Rebecca Sommer har drabbats av ruelser nu och kräver att nu måste männen göra något. Så dags nu? Den generation av smågrabbar och yngre tonåringar kommer inte ens förstå varför feministerna börjat gnälla på män, som varit så strukturellt ojämlika rasister etc… De kvinnor som stått på barrikaderna och chikanerat sina etniska män får nog ta smällen tills nästa generation växer upp om det nu blir någon.

  • ????????

   ‼️ Alla som befattar sig med muslimer , är delaktiga i ISLAMISERINGEN .

   Glöm inte att muslimen har kommit för att HALAL-slakta DIG .

   Det ÄR deras mission . ‼️ Förbjud islam . ???? ???? Tack

   *

   • Precis. Alla riktiga Svenskar kan inte röra sig med muslimer. Då är de lika delaktiga i folkmordet själva. Känner störst förakt för de etniska svenskar som förrått sitt eget folk.

 41. summa summarum, lögnen är ett faktum från det politiska etablissemanget oavsett om den den så kallade sanningen framförs till den röstberättigade upplysta svenska patrioten eller till den från vänsterns rasistiskt vänsterliberalt indoktrinerade svenskfientliga propaganda till flyktingar.

 42. Om SD får majoritet och dessa myndighetspersoner int ställs inför rätta för Sverige fientlig utövande ger jag inte mycket för SD

 43. Allt syftar naturligtvis till att de sju små dvärgarna inför FN och EU skall visa sig på styva linan. Här samlar de pluspoäng inför världssamfundet och uppdragen med feta arvoden lär komma som brev på posten. Fridolin lär snart välkomnas till FN-skrapan.
  Under tiden så suger svenska folket på ramarna, fattigpensionärerna blir fler och fler, assistanshjälpen dras in, sjukvårdsköerna växer, äldreboenden görs om till asylbostäder, 90 åriga damer rånas och misshandlas i sina hem och unga tjejer gruppvåldtas på löpande band.

  • Ja FN, EU och ”flyktingarna” är viktigare för dessa pajas politiker än de som betalar deras lön. För mig kan de fara åt helvete.

 44. Fy fan. Ska det alltså bli till reklam för en sak som att fly för asyl. Så här bra levde aldrig mina far och morföräldrar som stod vid gränsen och hade värnplikt 5+ år under andra världskriget. De fick spara ihop för att de ens skulle ha råd till att ge oss barnbarn en present på vår födelsedag och dog fattiga.

  • Håller med till 100%
   Betänk detta
   En God Man i Norrland åtalas för förskingring av sin klients sparade pengar
   Ett belopp om cirka 100.000:-. Den hon förskingrat pengar för är en ENSAMKOMMANDE………Var i h-e har han fått 100.000:- ifrån ???

   Detta sysslar våra politiker med, då finns det stålar i överflöd
   Men jobbar du och betalar skatt…Då fan ta dig…

   SD 2018

 45. Vilken jädrans FÖRNEDRING gentemot den Finansierade Befolkningen, jag spyr gärna ihop med DE men av andra orsaker…

  Inte ett Jäkla LJUD om VEM som Betalar och Står för Fiolerna…

  Nu SD skärp er och fram med den Bilden på Löfven som florerar på Nätet och sätt ihop en Film där han poserar med Tom Peng Pung…

  Alltså inte ett jäkla Öre mer till dessa Bidragsväljare som köps in med Snevriden Reklam för våra pengar….

  Vilka ruttna jäklar som Blåser oss och de gamla i Sverige….!

 46. Valet 2018 är ett mycket enkelt demokratiskt val då det endast handlar om två frågeställningar:
  1. Fortsatt invandring.
  2. Invandringsstopp.
  Alla andra frågor för Sveriges befolkning är helt underordnat dessa två frågeställningar.
  Övriga problem och eventuella lösningar blir därmed en direkt följd av hur svenska folket väljer att rösta.
  SD eller någon av de andra sju.

 47. Tänk när invandringen var så här välfinansierad, nu bor de ju trångt i utslitna bostäder och har dåligt med pengar, många, med dåliga framtidsutsikter. Tänker man några varv, så kanske en del flyktingar rent av fått det värre här i Sverige. Jag menar om de illegalt smitit och lämnat sitt land, kan de ju inte återvända. I Sverige: Ingen bostad, inga pengar, inget jobb, ingen familj.

  Att ta in hur många som helst utan gräns utan att ha en plan fungerar inte. Men alla som sade så då det begav sig var rasister.

  • Du har så rätt. Det är det jag brukar undra hur mycket hat bygger man upp i invandrarna. Utnyttjade av svenskar utnyttjade av sina egna. Men det förstår inte många utan man ska vara stolt få komma till Sverige ta skitjobben för en skitlön. I Södertälje där byggde en av Södertälje mäklarna ägaren till Husman o Hagberg skitbostäder med illegal arbetskraft i Glasberga och dom åkte fast släpptes fria fanns ingen inkvartering för dom. Och mäklaren lovade att inte göra om det. Hur mycket är ett arabiskt löfte värt. Googla på det så hittar du en herre på 35 men ser ut som närmare femtio. Men frun trettio och bilen nyare lyxbil. Vi blir så blåsta så det inte är sant. Men dom är smartare säger dom ju själva.

 48. Smart. Migrationsverkets anställda säkrar sina jobb genom att locka fler immigranter, och vänstern och flumliberalerna klappar i händerna.

  • Samtidigt som antalet fattigpensionärer ökar. De som byggde det som brukade vara världens bästa land offras på altaret av Agenda 2030. Alla som knorrar stämplas som rasister eller nazister.

 49. Sd borde visa den här filmen på bästa sändningstid, så bra lever ju inte alla svenskar, svenskarna behöver väckas.
  Många svenska ungdomar saknar bostad även efter år av kö, att det sen kommer asylanter och snor bostäder framför näsan kommer att ge Sd pluspoäng

  • Med klipp till hur svenska pensionärer på de av Jonas Sjöstedt hyllade kommunala ålderdomshemmen (med smeknamnet ”Ättestupan”) ”lever”.

   Kommande reportage från SVT:

   ”Det här är Muhammed, han är en hazar på flykt från Iran. Han kom till Sverige som 16-åring, efter att ha jobbat i byggbranschen i 19 år från det att han var 18 år gammal. I Sverige behöver han inte jobba och behöver inte oroa sig för straff när han har sex med villiga äldre svenska tanter eller ovilliga yngre svenska flickor. Muhammed hatar Sverige och svenskarna, men älskar bidragen och det faktum att han bara behöver bli våldsam för att få som han vill. Snart kommer övriga familjemedlemmar komma till Sverige också, för Muhammed fick uppehållstillstånd efter 3 veckor i Sverige. Under sin tid i Sverige så har Muhammed studerat svenska stenhårt, trots att han inte kan läsa eller skriva, och han kan nu hela tre ord: hora, svennehora och knulla. Hans sponsor, Eva-Britt, 56, långtidssjukskriven f.d. kassör på Socialdemokraterna i Svångböla, tycker att Muhammed är helt underbar. Eva-Britts man nickar försiktigt från fåtöljen, efter en blick på Eva-Britt för godkännande.”

   ”Det här är Sven-Erik, han är 86 år och jobbade som hamnarbetare i Sverige från det att han var 17 år tills han gick i pension när han var 72. Här ligger han i sin egen avföring på en brits. Sven-Erik tycker inte om livet, men han borde kanske inse att han inte tillför någonting till Sverige längre och därför borde dö, som den onda vita cis-man och rasist han är!”

 50. Här behöver jag inte vara rädd för att bli våldtagen säger spökplumpen från Somalia i början av filmen. Hon har ju rätt till viss del för de väljer ju våra flickor eller var det bara så lugnare 2011?

  • Precis som med handgranatattackerna, de nerbrända skolorna och skjutningarna på öppen gata så handlar det såklart bara om att anmälningsfrekvensen har ökat, vilket är positivt, för det visar att folk litar på polisen!

   (den som inte förstod att det var ironiskt röstar troligen redan på Mpk/Vpk/F!)

 51. Vad härligt! Jag har 13 grader i mitt sovrum och sover i en gammal säng från IKEA’s fyndavdelning, som borde ha slängts för många år sedan. Det gäller att vara ”flykting” om man ska ha det bra i detta land.

   • Jag har inte råd att sätta på värme, det är direktverkande el i ett gammalt oisolerat hus, det kostar en förmögenhet. Jag beklagar mig inte, jag har ju en värmefilt, men jag tycker det är helt fel att de som aldrig har betalat skatt här ska få all lyx man kan tänka sig.

    • Två flugor på smällen, en bra idè kan vara och ta hand om ett baarn så blir det klirr i plusskan och kanske en sängvärmare hehe

     • Tack för förslaget, men nej tack! Just nu är det 12 grader, men så länge det ligger över 10 grader är jag nöjd. För min del räcker det att ha två egna vuxna barn. Dessutom skulle säkerligen standarden i mitt gamla hus inte duga för att ta emot den nya adeln.

  • Under en tuff period så fick jag sänka värmen i samtliga utrymmen utom sovrummet till 16, källare låg på 7. Samtidigt kastar staten stora summor på folk av okänt ursprung som samtidigt är hatiska mot Svenska kristna eller de som inte tror på islam…
   Så visst har Svenska haft det jobbigt och inte kunnat får stöd av samhället, samtidigt ser man mustafa glida runt i nya bilar en annan inte skulle kunna ha råd med… Sen handlar de på sina ica kort som fylls på med mina skattepengar.
   Det är ett demokratisk samhälle enligt socialdemokraterna som är det styrande partiet idag i Sverige.

 52. Sverige är nu Skandinaviens mest korrupta land och rasar med 50% i rankingen över mest korrupta länder.
  Och detta kommer troligtvis inte tas på allvar av vår regering, utan de anser antagligen att det fortfarande inte är någon fara.
  Men om man inte tar detta på allvar nu så kommer raset accelerera så fort att ingen kan vända på utvecklingen, för även om åtgärder sätts in nu så kommer vi fortsätta att sjunka många år före åtgärderna kommer märkas i statistiken, därför är det ytterst farligt att nonchalera dessa signaler, som våra regeringar har skuld till.

 53. En mindre film med Räddningstjänsten som gjordes för att stoppa droger i trafiken kosta 50 000 kr, det var helt okey. Att göra reklam för lyckosökare att ta sig till Sverige och göra en film för 200 000 är inte okey.

  Minns att det också gjordes reklam på olika ambassader i arabländer om det Svenska paradiset…

  Så många beslutsfattare har missat att det inte är deras pengar, det är mina skattepengar de sätter sprätt på och det är F¤n inte okey.

 54. Stryp alla bidrag och inför försörjningsplikt för anhöriginvandring. Asylstopp på det samt utvisning av alla invandrare med svenskt medborgarskap yngre än 10 år, även för brott som begåtts retroaktivt.

 55. Den här stora invandringen är en stor bluff och ett stort bedrägeri mot skattebetalare i landet,det handlar givetvis att sko sej på folkvandringen då staten lockar hit folk med smörgåsbordet vi står för.

 56. Alla tycks glömma en viktig sak! Det är inte de nyanlända som stiftat lagarna! De har inte krävt att få det här. Inte förrän de vet att det existerar. Så allas ilska ska gå mot politikerna som beslutat. Och alla som har något innanför pannbenet vet vilka dessa är. Och alla de som kommer lägga sin röst på dessa korrupta politiker är av samma skrot och korn. Det är tyvärr fakta och inte fake!

 57. Jaja, antingen monterar vi själva ned vansinnet under någorlunda ordnade former..eller så låter vi dårarna som styr tuta och köra lite till..tills pengarna är slut och allt brakar ihop..den dagen är inte så långt borta som många tror. Misstänker att då står Soros där..mer än villig att låna ut pengar till dyr ränta..en slump? Skulle inte tro det va..:P

 58. Tämligen verklighetstrogen reklamfilm… är ungefär så det ser ut… kallas för etableringsbidrag… Grattis skattebetalarna…

 59. Bergsjö, Ljusdal och Bollnäs. Inga invandrarmetropoler direkt. När de invandrade upptäcker den sociala kontrollen, så brukar de flytta söderut. ”Tolk” , de kan dra till med vad som helst, för omgivningen förstår inte ett skal. Gamgubben borde stannat i Moskva, istället för att belasta vår socialförsäkring. Förr fanns det lägenheter i denna min hembygd. Jag hade tänkt mig, att flytta tillbaka , nu när jag är pensionär. Men nu ser jag vilka som fått lägenheterna ! Invasionsmyndigheten är som vanligt ute och cyklar ! Och gossarna i familjen kommer att avlida av långtråkighet i ett samhälle där det finns ögon och öron….

 60. Jag vill tipsa om ”Projekt Argus” en rapport från migrationsverket som kom redan för 15-20 år sedan som varnade för kaos. Mona Shalin som basade då begravde rapporten. Bla angavs 1500 ”fuskflyktingar” i den. Man hade namn och adress men allt begravdes. – Det skall cirkulera en PDF fil på nätet. Sök och ni skall finna. ”Projekt Argus”

 61. se även filmen som skattebetalare från essingeleden eller som f d skattebetalatare liggande i din egen avföring för att filmen med innehåll skall betalas d v s av Svenskar, fy f-n för reinfeldt, löfven & frigolit samt annie, lova bort andra pengar är enkelt

 62. till östeuropa är snart det enda man kan flytta, när t o m svetsarn står och visar på sina skor bild power point att det kommer saknas svetsare, men för i h-e gå och tillbaka och gör något du kan kära statsminister och hjälp till. i din nuvarande position stjälper du ju landet istället för att bygga upp det. Så, se till att svetsa och gör något du förhoppningsvis kan, att styra ett land ha du bevisligen inte kunnat

 63. Man borde göra reklamfilmer som visar upp tältläger i snöstorm. Välkommen till Sverige! Efter åtta år i dessa rymliga tjugomannatält har du möjlighet att få din första lägenhet.

 64. Jag jobbar på ett svenskt storföretag med många anställda med hög utbildning. Det som hände idag hade varit en mindre tragedi på en vanlig svensk arbetsplats för bara 20 år sedan. Man hade stött ihop med kolleger och bytt några ord om detta. Kvartsfinalförlust i OS i ishockey mot Tyskland! Idag såg jag denna nyhet och gick en runda för att ta en kopp te. Inte någon jag mötte verkade berörd. På bara några år har det blivit så, att flertalet kolleger är utlandsfödda, några är kvinnor och många svenska män koketterar också med ointresse för sport. Man känner sig liksom inte ”hemma” längre. Det får en också att sakna ett svunnet Sverige.

 65. Fy fan jag kräks efter den Migfilmen.Sådan hjälp fick jag aldrig som ensamstående mamma med min dotter.Ingen möbler,aldrig skön säng.Men det är klart..jag är ju ryska..
  Mer jag lever,mer jag hatar allt här…

  • Du hade tyvärr 3 fel för att få någon hjälp. Fel hudfärg, fel religion och kom från fel land. Rysshatet/skräcken är stor trots att ryssarna vann kriget åt oss. Stor skam att vi inte ens får fira segerdagen med dem som vettiga människor.

   • Det vet jag väl.Jag kom till ett totalt fel land!Men jag var sååå ung och visste nästan ingenting om omvärlden.Jag kunde flytta till USA eller något varmare land eller kanske borde stanna hemma i mina ryska trakter.Men mitt ”bingo” blev Sverige som (jag trodde då),jag skulle bli lycklig i framtiden och dessutom nära mitt hemland.Men.. det blev som blev,sånt är livet.Ja,jag har mött ”rysshatet” många gånger,inte här, på den sidan,men i verkligheten.Neej…finns inte mer att säga.

 66. De som producerar sånt här med skattemedel är kriminella. Samtidigt får man åka 10 mil då vårdgarantin inte kan uppfyllas. Gamla får sämre barn får sämre.
  Undergången närmar sig.

 67. Tänk om någon skulle ha kommit och klappat mig på axeln när jag som 17 åring började inom den tunga industrin och talat om för mig, att jag hade en lägenhet som väntade. Nej så var det ju inte. Aldrig mer en sosseregering för mig i alla fall.

 68. Jag orkar inte ens se hela filmen. Måste tänka på blodtrycket. Det är så extremt arrangerat och iscensatt att man blir illamående. ”Lämpliga” flyktingar har handplockats som skådespelare för att förmedla den illusion som filmen vill förmedla. Jag måste säga att det närmast liknar ett övergrepp mot flyktingarna själva, för att inte tala om alla de som verkligen inte bor på det där viset, och det är i princip 100%
  Jag skulle nästan vilja kalla detta för en slags migrationspolitisk porrfilm.

 69. Jag vänder mig generellt mot språkbruket ”flyktingar”, det är extremt sällan tal om sådana. Närmare 100% är identitslösa resenärer i jakt på gratis föda, bidrag och erövring. Vore Sverige ett fattigt land hade exakt 0 så kallade flyktingar valt att släpa sig ända hit till kalla nord-Europa, detta vet vi.

  Till min hemstad har jättelika horder anlänt senaste åren, jag ser dom dagligen stryka runt i svärmar nere på stan, vad mer jag ser nära dagligen är kärringar i huckle bakom ratten på den lokala körskolans bilar. Med flera egna barn, åt vilka jag betalt körkort, så är jag väl bekant med dom kostnader ett körkort via körskolan bibringar mig som vårdnadshavare. Därmed ställer jag mig frågan, vem betalar de hitrestas körkort? Omöjligen kan de resande vildarna själva stå för fiolerna, så vem? Vidare ser jag dagligen nyanlända glida runt i bilar, inte sällan i prisklasser över 20.000, vem betalar bilarna, försäkring, skatt och drivmedel? Jag ger mig fan på att kräken i kommunhuset har en helt egen budget och helt egna regler åt sin nya väljarbas. En budget jag tvingas finansiera, jämte mina egna utgifter och barns behov. Kommunhuset från helvetet.

 70. Migrationsverket når med filmen snart önskenivån: Över 250.000 nya BIDRAGSMUSLIMER per år! MEN! Många muslimer känner sig tvingade att slå sönder eller elda upp sina boenden när de upptäcker att filmen bara är tom propaganda. 2018 kommer över 100.000 nya muslimer till bidrag, men snart så 250.000 per år! Grattis svenska skattebetalare!

 71. ja vad ska man säga, själv har man inte råd att köpa någon lyx säng å andra sidan har jag inte tid allt ligga i sängen och dra mig jag måste jobba för mitt uppehälle.. men jag är inte missunnsam vissa klientel förtjänar bättre än andra enligt 7klövern.. får se om man orkar leva kvar i detta skit land som pissar stort på oss med billig madrass..

 72. Jag hoppas att allt sådant här material sparas.
  Det kommer nämligen en dag när de skyldiga skall ställas inför domstol.

 73. OT: nyheter som det inte precis skrivs om i Sverige !!!

  * * * Six Stabbed in Northern Paris as Acts of Violence Escalate Across France

  Six people were stabbed in a single attack in northern Paris this week as reports claim that the number of random attacks across the country number as many as 777 per day.

  http://www.breitbart.com/london/2018/02/15/six-stabbed-northern-paris-random-acts-violence-escalate-france/

  * * * Three African Men Arrested for Cannibalism in Paris Suburb

  Three men have been arrested in the heavily migrant-populated Paris suburb of Clichy-sous-Bois for attacking a man by biting at his face and then eating the pieces of flesh they had bitten off.

  http://www.breitbart.com/london/2018/02/21/three-african-men-arrested-cannibalism-migrant-heavy-paris-suburb/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+breitbart+%28Breitbart+News%29

 74. Blir så förbannad på dessa ligister som kommer hit och förstör, rånar, våldtar och kostar oss pengar. En rejäl laddning grovsalt i baken är vad dom behöver. Sen håller dom sig nog på avstånd.

  • Själv så rör inte abduldonernas öde mig det allra minsta, däremot alla våra hemlösa och gamla fattiga som inte ens har mat på bordet och abduldonerna skall sitta här och äta sig feta och runda på VÅR bekostnad! Nej tack.., så rösta bort dem nu till valet, så rösta SD !!!

 75. ”Bland annat ifrågasätts varför det är så få svenskar som visas i filmen om ett vardagsliv för migranter i Sverige.”

  Tja, vi svenskar är ju snart ett utbytt folk. De styrande hävdar rentav att vi svenskar inte existerar och aldrig har existerat. De enda svenskar som de styrande anser existerar är utomeuropéer som har invandrat till Sverige, inte minst de utomeuropéer som har åkt tunnelbana i Stockholm.

  ”Insight – A New Stockholm To Be Built Within 6 Years
  Red Ice TV”:
  https://m.youtube.com/watch?v=w7IaCcAJQwY

  ”United Nations Population Division Replacement Migration Report”:
  http://www.un.org/en/development/desa/population/publications/ageing/replacement-migration.shtml

  ”UN Department of Economic and Social Affairs – Replacement Migration”:
  http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

 76. ”Av mejlsvaret framgår att filmen kostade 200 tusen kronor att producera. Större delen av finansieringen kom från Europeiska flyktingfonden.”

  Om Europeiska flyktigfonden står följande att läsa på Migrationsverkets hemsida:

  ”Europeiska unionens råd och Europaparlamentet inrättade Flyktingfonden för att underlätta för EU-länderna att ta emot asylsökande och flyktingar. Syftet har också varit att verka för en gemensam solidarisk politik mellan EU:s medlemsländer och att bidra till uppbyggnaden av ett gemensamt asylsystem.”

  https://www.migrationsverket.se/Andra-aktorer/EU-fonder/Tidigare-fonder/Flyktingfonden.html

  Naturligtvis finansieras denna förfärliga folkutbytesfilm, som ska locka miljoner migranter till Sverige, av EU, Europas Undergång!

  • Tusan! Du ”tjuvade” mitt blivande tröjtryck som jag kom på för några år sedan (EU) (Europas Undergång) Bra uttryck.

 77. Sibirisk kyla är på väg i Sverige och hemlösa ”Kalle” får hålla till godo med en parkbänk.
  Jag missunnar inga barn mat och tak över huvudet, men det här slår fan i mig alla rekord.

  • De kommande 10-15 aren kommer Sverige att fa en ’liten istid’, som kommer automatiskt att latta trycket pa invandring och manga kommer nog oxa att dra soderut. Solen ar pa vag till ett minimum vilket medfor en temperatur-sankning pa 3-5 grader C.

  • SVENSKA barn och fattigpensionärer, DE skall gå i absolut första hand (abduldonerna kan säka sig till närmaste område nära sitt eget) !!!

 78. Jag skal skicka länken till filmen till min kompis i Kinhasa, han kan se till att det får spridning i Afrika. Det finns fortfarande hundratals migranter i trakterna kring Calais i Frankrike som försöker tar sig till Storbritannien. Min bror i Dover kan se till att filmen också sprids i Calais trakten. Det kommer att lätta migrant trycket på Storbritannien avsevärt.

 79. En helt absurd film. Sverige har blivit ett väldigt sjukt land. Tänk på alla hemlösa svenskar, unga vuxna som inte får någon egen lägenhet, sjukskrivna och sjukpensionerade som får vända på varje krona. Och så skall dessa muslimer få komma hit och få allt serverat på silverfat. Helt absurt!

 80. Men alltså kolla på dem. Det finns ju inte ens chans att de kommer bidra med något vettigt alls under hela sin livstid här i Sverige. Det enda de duger till verkar vara att konstant rulla omkring på sina jävla barnvagnar och pendla mellan hemmet och socialkontoret.

  Expressvägen direkt från öknen till civilisationen. Har noll koll på precis allting och absolut ingen som helst målsättning att anpassa sig eller förstå vart de hamnat.

 81. INTE konstigt att sådana här filmer lockar människor från dysfunktionella kulturer att välja Sverige där ett ymnighetshorn ständigt flödar över…

 82. Det är så man snabbt mördar människor genom att invagga till säkerhet, finns nog ett antal som drunknat efter att ha sett filmen eller hört talas om den

 83. Undrar om inte denna film är gjord för svenskar i Sverige. Man ska ute i stugorna se filmen och tänka ”ja det gjorde vi bra – integrationen fungerar”.

 84. Sverige i ett nötskal! Migranter behöver EJ vida upp ett enda kvitto till migrationsverket, utan får pengarna på sitt konto. Medan en på socialastöd (svensk) inte får en krona om hen inte kan uppvisa kvitto/faktura. Är synd inte våra äldre kan få samma lyx som de ”nya svenskarna” kan få det.. är inte konstigt det blir kaos i förorterna när migranter blir ”svenskar” och inser att filmen dom sett var fejk news och att de kommer tyna bort i betongdjungeln…

 85. Om godhet mäts i hur mycket islam man kan trycks in ett land tills det havererar..

  Då vet jag att världen kommer gå under..

  Amen..

 86. Detta är en ren inbjudan att komma hit och leva på oss ! Alla inblandade bakom filmen borde sättas inom lås och bom för bedrägeri !

 87. Det är lätt att vara generös med andras pengar…finns det verkligen folkligt stöd för sådana här vidlyftigheter?
  När ska svensken vakna?..eller blir det försent som i en välkänd textrad: ”Wake up..its time to die”

 88. Allah betalar det vet alla.
  ”Muslimerna är mina vänner”hälsar Löfven som nog går till Rinkeby moske’ på Sveriges Nationaldag i år igen..Det är ju valår!

 89. Och detta betalar vi med surt förvärvada pengar ! Jävla nötter sluta slösa våra pengar på detta sköt erat jobb som man ska istället!

 90. Vad är det för idioter som gör reklamfilmer för att locka hit bidragstagare????
  Varför inte visa en närbild på ”flyktingar” som fått en kula i huvudet vid alla de gängbråk som nu äger rum samt ett gäng brinnade bilar, för det är ju det Sverige som väntar dem som söker sig hit!

 91. 300 barn, dör av svält varje timme runt om i Världen o den ”humanitära stormakten” lägger skattebetalarnas pengar
  på islamisering .

  Vilken fruktansvärd politik regeringen Löven o c/o bedriver. Man skäms, över detta totala vansinne, som svensk o som svensk medborgare.

 92. Svenskarna i gemen har helt missförstått vad ”asyl” betyder, och denna film är en bra illustration på det. De tror att asyl är synonymt med permanent invandring.

  Men asyl och asylrätt har ingenting med systematisk, permanent invandring att göra. Asyl handlar om att den som är personligen förföljd för till exempel sina politiska åsikters skull, eller som tvingats fly på grund av krig, ska få tillfälligt skydd i närmaste säkra land tills det är säkert att återvända hem. Tanken har aldrig varit att man permanent ska bosätta sig i mottagarlandet, än mindre att man ska välja och vraka för att kunna flytta till det land där man får den bästa materiella levnadsstandarden.

  Ingenting säger överhuvudtaget att en flykting ska ha rätt till samma materiella standard som befolkningen i det land man får skydd, man ska vara tacksam att man får skydd och inte behöver frukta för sitt liv varje minut. Flyktingen som får asyl har istället självklart en plikt att göra vad han eller hon kan för att försörja sig själv och återgälda värdlandets generositet – inte kräva mer eller anklaga värdarna för rasism.

  Eftersom flyktingarna ska vända tillbaka så snart som möjligt är det heller ingen självklarhet att de ska lära sig mottagarlandets språk, även om det kan vara bra om de ska kunna göra någon nytta. Barn ska såklart få undervisning om det är möjligt, så att de kan återanpassa sig när de åker hem. Och allt detta ska ske så nära hemlandet som möjligt, där asylen är så billig som möjligt, så att så många som möjligt kan få hjälp.

  Vi i Sverige har naturligtvis en plikt att ta emot flyktingar – om människor från våra grannländer skulle tvingas fly. Om Putin skulle invadera Baltikum så skulle vi sannolikt få ta emot tiotusentals, kanske hundratusentals flyktingar. Men afrikaner? Nej, de ska få hjälp i Afrika. Om de nu överhuvudtaget är flyktingar. En person som tycker att den är fattig och vill få det bättre någon annan stans är ingen flykting, det är en ekonomisk migrant.

  Filmen förmedlar dock bilden av att ”flyktingar” ska flytta permanent till Sverige, där vatten alltid finns i kranen och hur mycket mat som helst kan hämtas i affären. Hit kommer svarta afrikaner som redan hade levt i säkerhet i flyktingläger och en afghansk familj som bott i Moskva. Här får de allt och kan möjligen jobba lite ifall de vill. Den förvånansvärt söta och till synes välanpassade afghanska flickan Muska är särskilt ambitiös och vill studera till läkare.

  Sverige är Paradiset. För alla utom för svenskar.

 93. Ja vilket jävla slit det är att bo i en liten ort, det gör jag också men jag får inte en krona för det, istället får jag betala ca 15k i skatt varje månad…

  • Se hur hudflängd Leif Östling, som betalar miljoner i skatt årligen, blev när han ifrågasätte och uttryckte orden ”Vad fan får jag för pengarna?” I dagens Sverige anser de styrande att du ska betala och hålla käften för storebror vet bäst.

 94. Well, when will someone DO something about it??
  Complaining is SO easy. And the elites have no ears…

  Singing to the choir… easy and safe. (And there ARE some who stick their neck out!! THANK YOU!!!!!!! You know who you are!! )

  But it’s SAD!!!!! So few Swedes want to stand up for their culture, their nation, their customs, their flag. And I shouldn’t say ”their” as I’m a Swede living abroad, but I FEEL like a ”their”.

  What the hell happened!??????

 95. Det var det jävligaste det visste jag inte, det hade jag ingen aning om.
  Fina lägenheter möblerade, toaletter och rinnande vatten inomhus
  behaglig temperatur inne.
  Och rikligt med mat, fast spisen är vansklig det såg man ju (lyset i ugnen).
  Vad ska man tycka när en sån gammal man skjuter en barnvagn med barn.
  Vad ska han få för jobb, nä det var det jävligaste vem betalar lyxen, bara
  kudden med örgott 700 kr minst. Fint porslin osv.
  Sverige kan inte vara till för alla, det blir ett slut på sötebrödsdagarna.

  • Bara det bästa är gott nog.Jag tycker som pajasen Reinfeldt. öppna era hjärtan och glömm pensionen..Den är inte tänkt för er som sköter er.Törresten pengarna måste väl ändå snart vara slut, det begriper vem som helst.

   • Ladorna var tomma för 4 år sedan. Det var därför Reinfeldt sa att vi måste öppna våra hjärtan (=plånböcker).

 96. Undrar vad det var som kostade så mycket när dom filmade invandrarna ? Vem som helst kan filma det där på en dag.

 97. Jösses… vet ens dessa politiker att många i Sverige inte har råd med detta ”vardagsliv” och de spottar dem i ansiktet med filmen? Allt betalat med skattepengar både filmen och ibland lyxliv för flyktingar det är skamligt att detta vanstyre tillåts fortsätta var är folkvettet i landet?

 98. Undrar inte de som plötsligt kommit på att man måste ”fly” varför det står en säng där man normalt brukar ligga? Alltså golvet.

 99. ja är la kul att se några av dom göra något av sig ..Synd bara dom inte vissa vad som verkligen händer i vårat skön ´gröna land

 100. Vardagslivet för flyktingar ser INTE ut så här. Lärt sig svenska, gå till skola och dagis????? SKITSNACK OCH LJUGERI PÅ HÖGSTA NIVÅ!!!!! Klaga, klaga lite mer, sen hämta ut bidrag och lite mer bidrag!!! Det är vardagsliv för importen!!!!!!! Och lite mer klagande, samt……hatar svenskar!!!!

 101. Öppna era hjärtan, de flyr för sina bidragsliv. Den sortens massinvandring byggde Sverige. Välfärdsstaten vilar på gamla generationers enkelriktade tolerans och undfallenhet för det främmande. Vi är alla människor. Våra goda politiker försöker få oss att förstå att utan denna kulturella berikning så överlever vi inte.

 102. Jag kan bara skämmas som Svensk att vi ens ta emot dessa kvotflyktingar, särskilt när vi har världens högsta skatter.

  • Hela folkutbytet är unikt, historiskt sett. Aldrig någonsin har ett folk aktivt arbetat för sin egna utplåning, som Svenskar mfl gör idag.

 103. Val.se har av okänd anledning tagit bort resultaten från de olika valkretsarna i landet från sin webbsida.
  Så länge man kunde se dessa resultat visade sig att tex i Herrgården, valkrets inom Rosengård Malmö, där hade hade sossarna drygt 60% av rösterna.
  Inte konstigt att Migrationsverket lägger ut reklamfilmer på engelska på Youtube.

 104. Skulle inte förvåna mig om det är vår egna UD-personal i utlandet som sprider ut rykten som t ex. ”alla araber får blond flickvän i Sverige”, och inte flyktingsmugglarna.

 105. Och vad kan den idioten heta som godkänner ytterligare propaganda och reklam för att komma hit???!!! Den borde spärras in om inte annat för förskingring av skattemedel, men först och främst för förräderi!

 106. I år kommer 5000 kvotflyktingar från Afrika med i de flesta fall med ingen
  utbildning, man kan anta att de inte kommer att någonsin arbeta och försörja sig.
  På tio år 50 000 av samma kaliber, det här är idioti och en hel del miljarder.
  En annan nackdel är att de är muslimer, det är väl inget som Sverige ska
  uppmuntra, tvärtom. SD lova att stoppa det här och alla tiggare som
  tigger i Sverige.

 107. Nu skall vi alla vara snälla,det är vår framtid vi pratar om Glöm inte och knyta näven i lite extra i byxfickan, kära Svenskar.87% av er vill ju ha det såhär så grattis på er.

 108. Men herregud måste de verkligen bädda själva? Så kan vi inte ha det. Dessutom är det en kvinna som gör det men borde vara en man i det feministiska Sverige.

 109. En vanlig vardag går man upp, skickar barnen till dagis och skola och sen går man till bankomaten och ser hur mycket pengar man kan skicka hem till klanen den dagen.

  Och, självklart, får man mer pengar ju fler barn man har och har ett barn handikapp så är det jackpot för då kan alla i familjen anställas som assistenter fast det bara är mamman som sköter om barnet.

  • Så hemskt så fruktansvärt och kan du visa Kvitto på att du skickat ”Hem” pengar FÅR DU NYA så du klarar dej….!!

   Vem kunde ana att detta Land skulle Styras av ointelligenta outbildade Småpåvar med en Svans av
   Likasinnade Naiva Humanister som bara kan klia varandra på ryggen som en Merit för framtiden för att Garanterat få fortsätta motta Skattemedel som Betalning d v s Lön…!!

 110. Tänk den som kunde få bo så där idylliskt i en mindre ort. De flesta svenskar blir tvungna flytta till större städer för att få jobb. Svenska barn och föräldrar, oftast fäder, får endast se varandra på helger om ens det. Varför tog t.ex. Ljusdal inte hand om sina infödda på samma sätt? Man blir frustrerad minst sagt för att inte svära när man ser sånt här.

 111. Det röd/gröna blocket o Alliansen går till val på att svenska folket skall ta konsekvenserna av islams vansinniga ideologi.

  Det är bara partitopparna, deras nätverk o media som står bakom denna horribla politik.

  Valet i höst står mellan fortsatt islamisering eller ett krav på att denna islamisering, måste upphöra, omedelbart.

 112. Är det verkligen nödvändigt att producera påkostade propagandafilmer som läggs ut på ”tuben” för att locka till sig ekonomiska migranter? Med ekonomiska migranter är det som med mygg, de kommer utan att man lockar på dom.

  • Typ som en halvfull/tom soptunna utan lock en gassig sommardag som drar till sig en massa utmaningar! Mumsfillialibabba!

 113. -OT: hmmm det är som en röd tråd …. är det inte denna advokaten som gått ut och ´sagt att invandrare är överrepresenterade när det gäller våldtäkter !?

  Anställda hos Elisabeth Massi Fritz vittnar om trakasserier

  När 200 sekunder söker Elisabeth Massi Fritz för att hon ska få ta del av uppgifterna och bemöta kritiken avböjer hon i ett sms-svar till 200 sekunders programledare Robert Aschberg.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WLjjVr/anstallda-hos-elisabeth-massi-fritz-vittnar-om-trakasserier

  Känd advokat: Majoriteten av de misstänkta jag möter i våldtäktsmål har utländsk bakgrund.

  Advokat Elisabeth Massi Fritz, född 1967 i Växjö driver en egen advokatbyrå sedan 1996. Hon har, framförallt som målsägarbiträde, företrätt personer som har utsatts för brott, exempelvis hedersbrott, familjevåld eller våldtäkt.

  https://petterssonsblogg.se/2017/10/05/kand-advokat-majoriteten-av-de-misstankta-jag-moter-i-valdtaktsmal-har-utlandsk-bakgrund/

 114. Ja fy fanken, har flytt ifrån bomber och granater på Syriens blodiga gator och kommer till det ”svåra” livet i Sverige…Kallt,liten ort, tvungna att lära sig ett språk, hårt slit (måste vara att ringa myndigheter för att få bidrag) fattas bara apatiska barn också.

 115. Filmen är falsk och äcklig med sin paternalistiska ton som typ svenska missionärer som ska ta hand om ”little brown babies” i Afrika.

  Filmen riktigt ångar av den självbelåtna svenska godheten. När Löfven såg filmen blev han överförtjust och utropade:

  ”DETTA är den riktiga ”Sverigebilden”.

 116. Så vår myndighet går med skattepengar ut och marknadsför Sverige som ett semesterland för lyxmigranter. För let´s face it, ytterst få kommer hit för att bli en del av samhället, jobba och betala skatt samt vara laglydiga samhällsmedborgare. Det är rent ut sagt skamligt att skattemedel går till sånt här som skadar vårt eget land, vår nation och vår befolkning. Detta är precis lika jävla illa som smugglarna som lovar guld och gröna skogar.

  • Allt bara tyder på att staten har för mycket skattepengar och behöver till varje pris förskingra dem! Så har det varit länge!!!!!!!!!!!!

 117. Lite OT jox . Läste att Ilmar Reepalu är på turné i land & rike och håller föredrag i kommunerna om ”Ordning & Reda i Välfärden” .
  Ja det är ju verkligen ”rätt man på rätt plats” så att säga när det gäller bängkäppen som sänkte Malmö . . . Vörgus . . . X( .

  • Det är inte konstigare än att Pascalidou numera berättar att hon varnade för den situationen Sverige befinner sig i nu……….

   • Förvisso . Men det retar mig att alla dessa stolpskott & landsförstörare ostört kan få fortsätta med sina fördärvliga dagsverken . . . X( .

    • Det kommer en dag då de mest blinda av dessa landsförstörare förstår att de ”haft otur när de tänkte”….låt oss bara hoppas att det blir innan ett inbördeskrig hinner starta.

 118. Orkar inte se hela skiten för jag blir så förbannat äcklad av det. Att veta hur 7-klövern gemensamt tagit upp stafettpinnen efter Palme gör mig än mer illamående.

  Sverige är verkligen på deken!

 119. Den här filmen skulle rulla på bästa sändningstid i vår statliga ”oberoende och opartiska” television SVT ända fram till den 9:e September, man får ju då konstatera att migratiionsverkets kommunikatörer vet hur man gör riktigt bra PR för myndighetens slakt av Svenskarnas egen välfärd på Svenskarnas egen personliga bekostnad..denna film är ett ”måste se” för varenda tänkande Svensk..!!

 120. Kanske lite balans också. Det handlar om kvotflyktingar och inte om emigranter eller asylsökande.
  Kvotflyktingar har helt andra garantier för sitt uppehälle än övriga.
  Vad sovrumsmöbeln på bilden anbelangar, så är det en ganska typisk laminerad stapelvara som går att inhandla för en billig slant hos t ex Jysk eller liknande typ av butik.
  Vad man verkligen kan ifrågasätta är; Behöver kvotflyktingar lockas hit med en reklamsåpa ? Skulle inte tro det. Filmen har en obehaglig odör.
  Det finns säkert tusentals hemlösa svenskar som skulle bli väldigt glada för ett tryggt ordnat boende !

 121. Egor Putilov eller ska jag kalla dig för Alexander Yarovenko? Jobbar du för den ryska propaganda maskinen? ..denna video är knappast aktuell..du skriver om det som om den var producerad nyligen (published 2014 o själva videon var producerad 2011) det är 2018 nu

  • Det gör inte videon mindre äcklig och propagandistisk. Vad har den här videon att göra med Ryssland? Det är svenskproducerad propaganda för att locka till sig så många bidragstagande lycksökare som möjligt.

   • Vad har de med ryssland att göra? Hmm jag vet inte författaren som är rysk..bytt namn och identitet o det är ganska svårt att missa att ryssland massproducerar propaganda, nyheter för västen..i västen för att att starta..förstärka inre konflikter ..och destabilicera västen…därav tilliten till författaren..propaganda kallar du det…det är fortfarande löjligt att en 7 år gammal video som vinklats som propaganda har nyhetsvärde..men syftet med artikeln o sidan är ju att skapa hat. Jag skulle hellre kalla detta för propaganda

     • Fick du tänka på det länge? I er enkla värld handlar ting alltid om att välja sida eller sättas i boxar väl..vänster eller höger. Nationalist (smygrasist) eller sosse..tänk att man kan tänka själv och ifrågasätta saker utan att han fasta extrema åsikter. Att min kommentarer rederas visar också hur mkt ni står för demokrati när ni inte ens klarar att debattera. FYI har jag aldrig röstat på socialdemokrater eller något på den vänstra sidan. Jag förstår att det svider att tänka själv, vara källkritisk när ni är så insnöade av hat

 122. Äh det är så att man spyr! Idag i Läkartidningen larmrapport , vissa landsting har så dålig ekonomi att man ej vet om folk får ut sina löner till jul! Jag kan dessutom påtala att hyrläkare inte är ett problem utan ett akut behov !

 123. Varför kalla dem för flyktingar när en majoritet enligt UNHCR inte är flyktingar? Det handlar om att skapa skuldslavar till banksystemet trots att de inte har en tillräckligt hög arbetsprocentsnärvaro med heltidsarbeten som inte är skattefinansierade och det gäller människor ifrån MENA-länderna och det trots efter att ha varit i Sverige i 15 år eller längre. Därför vill man locka människor till Sverige med falska förespeglingar där många t.ex Migrationsverket har en lönsam inkomst inom asylsökarindustrin. Statistik är aldrig rasism utan fakta. Välfärdssystemen och pensionssystemet kommer på sikt att haverera. Vi ser redan nu indragningar på alltfler samhällsfunktioner på i stort samtliga områden. Pensionsåldern kommer att höjas likaså den statliga skatten och den kommunala och pensionsersättningarna kommer att sänkas.

 124. Citat: ”En man uppges ha fått ett jobb som tolk efter bara två år i Sverige ”
  Detta är ju inget jobb som berikar Sverige. Det är en typ av jobb där pengarna bara går runt bland invandrarna, tillför inget till landet. Lika lönsamt som skämtet om en Schweizisk by förr i världen där de sålde klockor till varandra.

 125. Undrar hur somalie-honorna var innan klitorisskördandet? Om man är så kåt att man ständigt är gravid trots amputerad kitoris och igensydd ingång måste ju en oklippt höna vara rena sexfreaket.

 126. ikea vetlanda.. etc.. brinnande bilar osv?? varför är inte dessa saker med????

  dom vissar exakt som hitler propaganda i tyskland.. alla leende o hjärntvättade???

  tyvärr jag hoppade i videon typ 3 ggr o fick spya på tröjan… såg typ 4-5 sek. bara men nu frå jag mardrömar oxå

  • Lite fel där tyskarna VAR lyckliga fram till WW2…en sanning jag hört från många som levde då.
   Nationalism gör folk lyckliga, inte marxism.

   • en illusion är alltid en illusion.. men men.. alla har sin uppfattning.. du berör ett ämne som vi 2 skulle kunna diskutera djupare.. över en drink..

 127. När första lönebeskedet anländer kommer chocken. ”Ska jag betala för att alla andra är lata”?

  • Den djävla Löfven borde värna dessa som röstat på S och många av våra numera uteliggare har säkert gett S rösterna

   SKAMLIGT av vår Regering att strö pengar på dessa ”GÖKUNGAR” och lämna våra fattigpensionärer på gatan

  • Den gubbfan är mångas hatobjekt numero 1 , men han tror själv att han är en stor världspolitiker och statsman. Detta spektakel till gubbe måste vi häva ut så snart det går.

 128. När verkligheten visar sig vara en helt annan på asylboendena, uppstår givetvis stor frustration och ilska över att dom blivit lurade. Detta är kanske en orsak till dom frekvent förekommande bränderna ?

 129. När man läser detta kan man inte bli annat än ytterst upprörd, besviken och arg, särskilt efter att man den 3 april i TV-programmet Sverige idag och sedan återigen i Rapport samma kväll, fick se hur utelämnade och diskriminerade våra egna gamla svenska bostadslösa fattigpensionärer är, där de samlades kring ett ideellt drivet soppkök för att få i sig en bit varm mat för dagen, och sedan fick söka sin övernattning i tunnelbanorna, på busslinjerna eller pendeltågen, eller som vissa, övernatta liggande intill en husvägg med bara ett täcke över sig, bara för att få skydd mot väder och vind, mot snö och iskyla.

  Och detta får ske samtidigt som nyanlända, som aldrig bidragit med ett enda korvöre till våra trygghetssystem eller till vår sociala välfärd, kan flytta in i toppmoderna bostäder med all tänkbar komfort service! Är det bara jag och min fru som blir ursinniga??

  För detta är bara ett upprörande bevis på den omänsklighet och inhumana inställning man har mot sin egen svenska befolkning. Fattar de inte att de människor man utsätter på detta sätt är alla de svenskar som varit med om att, tillsammans med sina föräldrar och deras förfäder bygga upp detta land till vad det är idag – ett välfärdssamhälle, med en trygghet som var ägnat åt främst den egna befolkningen, och inte avsett att räcka till hela den övriga välden!

  Var sjutton har de i Rosenbad fått detta ifrån??

  Några härbärgen fanns inte åt våra egna utsatta och naturligtvis inga vanliga bostäder heller. Dessa ser man till att de nyanlända ska få tillträde till FÖRE de bostadslösa svenskarna (detta gäller också till lediga jobb). För dessa våra egna stackare, som uppfyllt sitt samhällsansvar, som arbetat ett helt yrkesliv, betalat sin skatt och sina sociala avgifter. Åt dessa finns inga som helst resurser kvar, för DE HAR GÅTT TILL DE NYANLÄNDA!!

  Vad liknar detta? Jo, ren diskriminering av det egna folket!! Hur bara kan dom??

  Men när ska vi svenskar vakna upp och se hur fruktansvärt diskriminerade vi blivit under de senaste två decennierna som gått, då man genomfört en av världens mest extrema, kravlösa, kostsamma och generösa massinvandring, något som de folkvalda påtvingat oss utan att tala om det före ett val?

  När ska våra ansvariga politiker börja fatta att Sverige är ett litet land som inte kan ta hand om eller har råd med att bistånd de mer än flera tiotals miljoner utsatta människor som finns runt om i världen? När ska de inse att bistånd ska börja hemifrån och när man tagit sitt ansvar mot den egna befolkningen, först då kan man börja bistå och hjälpa människor i andra världsdelar – om det finns erforderliga resurser kvar.

  Men hur mycket vi och våra politiker i Sverige än försöker visa oss humana och medmänskliga, så kommer det alltid finna människor i andra länder som våra politiker och behjärtansvärda organisationer tycker synd om. Sådana svenskar som aldrig korsats av en förnuftig, ansvarig tanke utan bara tänkt med hjärtat. Man dristar sig att fråga vilken planet i solsystemet de befunnit sig på de senaste 25 åren?

  Ska det vara så svårt att fatta hur vi har det?? För så här kan det bara inte få fortsätta! ”-Hallå, hallå! Jorden kallar! Jorden kallar! Kom!”

  • Bra skrivet, det krävs en revolt i Sverige mot de styrande vänsterpatrasket…

   Vi får göra ett folkligt uppror helt enkelt och kasta ut förtryckarna, vi vill ha vårt land och vår demokrati tillbaka.

   Med svenska mått mätt så är revolten att rösta bort (de redigerad mod) som styr idag.

  • Ja man undrar vad kärringen har för preferenser.. så går det när vänsterpatrasket har fått makt i Sverige trots att 90 % av folket inte delar deras åsikter..

 130. Myndighterna anstränger sig verkligen för att ge bort vårt arv och locka hit ännu fler migranter från tredje världen.Vi svenskar blir degraderade andra klassen medborgare i vårt eget land.Vi behöver resa oss och få bort alla sk folkvalda som hotar vår existens

  • er existens är allvarligt hotad och om ni svenskar inte vänder på denna negativa trend så kommer ni bokstavligt talat förlora erat land. det är så här dagens svenska generation tackar sina gamla svenska generationer genom att ge bort landet som slogs o kämpade för att skapa sig en plats på denna jord som de kunde kalla sitt hem sitt land sin nation.
   MEN viktigt o poängtera att det hänger på er Etniska Svenskar hur långt ni vill driva detta alltså om ni är villiga att överge ert land eller om ni vill ta tillbaks det.
   de som styrt Sverige de senaste 40 åren struntar högaktningsfullt i om etniska svenskar försvinner blir en minoritet i sitt eget land eller blir statslösa.

 131. Sånt här skit finns det pengar till, ändå skriker statskassan och äter upp våra skatter som aldrig förr.

 132. Fruktansvärt och Denna Helena Kullbergs kommentarer, hårt slit?? vad fasen menar hon med det? att gå upp till skolan klockan 09.00 och hem 15.00 betald lägenhet, betald mat fina bidrag…. är det vad kärringen menar med hårt slit? hon är helt bakom flötet.. som alla andra hjärntvättade PK-dårar..

 133. Man blir bestört när man ser denna film med tanke på hur våra bostadslösa fattigpensionärer har det i sitt egna HEM-land . Vi betraktar våra politiker som ansvarslösa, mediokra, verklighetsfrånvända och storljugande Svenskfientliga galningar och de betraktar oss arbetande och skattebetalande etniska Svenskar som rasister och främlingsfientliga lättlurade idioter, men de vill sååå gärna ha våra röster en gång vart fjärde år. Sedan skiter de högaktningsfullt i oss Svenskar.

   • Det är bara att inse ni etniska svenskar kommer att förlora makten över ert eget land och med tiden kommer ni att bli en minoritet och ännu längre fram in i framtiden så kommer ni förlora makten helt över Sverige, ni kommer helt enkelt att bli STATSLÖSA i framtiden.
    jag vill hävda att genom parlamentarisk väg kommer ni aldrig kunna ta tillbaks erat land det kommer krävas blod svett o många tårar om ni vill vända trenden.

   • Den här pågående dårskapen startades 1975. Då beslutades
    att vi skulle bli multikulturella. Ingen verkade ha protesterat!

  • och ändå går ni Vita blonda svenskar på dessa lögner vart fjärde år och inget lär ni av alla dessa val de senaste 30 åren.
   långt långt ut på Vänsterkanten National-Socialisterna påstår ju att Vita är de mest smarta folken på jorden men jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro om det där med tanke på hur Vita européer självmant ger bort sina länder och sin suveränitet.
   Nationalsocialisterna snackar bara blaj

 134. Statliga myndigheter ska ge service åt de som finansierar verksamheten, alltså svenska skattebetalare.
  Migrationsverket utför ingen service åt svenska skattebetalare, och därför ska myndigheten läggas ned omedelbart.
  Arbetet ska tas över av respektive lands ambassader, som i sin tur får KÖPA tjänster av svenska myndigheter.

 135. Inte undra på att vi har världens högsta skatter i det här landet. Vi matar flyktingarna med enorm lyx . Dessutom locka vi hit grupper som inte har något i detVästlänka samhälle någonting att göra förutom sitta på kaféet och röka vattenpipa.

 136. Samtidig så lever 65+ på våra gator. Madam Saddam dvs Socialborgarrådet för Stockholm spottar på hemlösa Svenska, samtidig som vräker miljoner på illegala element.

 137. Trams och idiotismer svämmar ut över världen från den Humanitära stormakten.
  Vi är vita, men de på filmen är svarta hur kan de, mot vår vilja, integreras? Det blir svårt det.

  Ser samma somalier varje dag år efter år utan någon som helst kontakt med oss. Varför? ”Vi vill nämligen inte” och där upphör integrationen. De blir aldrig nånsin en del av oss.

  Någon gång i framtiden får de troligen ge sig av på en ny resa. Den här gången bort från bidrag lättja och ett lazy liv.

 138. På ålderdomshemmet sitter blöjförsedda svenska pensionärer med fesljummet avslaget kaffe utan socker och mjölk i den återanvända pappmuggen. Dom har ljust fått dagens enda måltid med varm mat. Några flottiga överstekta falukorvsskivor med 30% köttinnehåll tillsammans med sönderkokt tredjesorterings-potatis och en hårdnad limpsmörgås med en tunn, lätt möglig, ostskiva.
  På arbetsförmedlingen trängs desperata arbetslösa svenskar i kön till handläggarna medan välklädda invandrare passerar förbi i en egen gräddfil till lätta välbetalda instegsjobb.
  På försäkringskassan bönar assistanssökande svenskar förtvivlat om att få ut de bidrag som dom har rätt till men får veta att pengarna skall i första hand gå till de nyanlända som har större och mer angelägna behov.

  På migrationsverket fungerar allt som vanligt.

  • Och detta har etniska svenskar röstat för även pensionärer hur är ni funtade???
   Nu kan ni suga på karamellen.

 139. Intressant att Migrationsverkets Helena Kullberg är på semester vid ”en skidbacke”. Migrationsverkets personal verkar tjäna bra på invällningen och har råd att åka på skidsemester.Ytterligare en byråkrat som parasiterar på massinvällningen som svenska folket får betala. Filmen förmedlar ett tydligt klassperspektiv som motsvarar en medelklass byråkrats levnadsstandard. Fy f*n.

 140. Lugn finstämd gitarrmusik och en lugn röst som förklarar det ena och det andra. Satan vilken förljugen bild av sakernas tillstånd.

 141. Det svenska samhället vacklar under tyngden av de påfrestningar massinvandringen skapat. Invandrarverket svarar med att göra sitt bästa för att locka hit fler. Var finns logiken?

  • Logiken är: Det ligger i vänsterns intresse att få hit ett nytt obildat proletariat som lever på bidrag, eftersom detta förväntas att rösta på vänstern. Alla myndigheter och institutioner är starkt vänstervridna eftersom deras högsta chefer utses av vår vänsterregering (V+S+MP). Dessa chefer ser i sin tur till att deras underlydande genomför en verksamhet som ligger i linje med chefens åsikter som är vänsterns. Där har du logiken till varför Migrationsverket lockar hit så många fattiga och obildade som det bara går från efterblivna, muslimska länder i Mellersta Östern och Afrika.

   • Tyvärr har du nog rätt 🙁
    Det börjar verkligen kännas som vi lever i ett U-land. Inte rent ekonomiskt ännu, men med så många människor som tänker som man gör i ett U-land, som agerar på det sätt man gör i ett U-land e t c, så är det ofrånkomligt.

 142. Inte undra på att människor ”flyr för sina liv över medelhavet” när man lockar dem på detta sätt. Oansvarigt och förljuget.

 143. Varför görs inte filmen om hur det är i verkligheten? Den här filmen är bara en naturlig fortsättning på berättelsen den svenska galenskapen! Hur vore det om man istället la ut pengar på att rädda svenska medborgare ur den kinesiska statens kidnappningar!
  Jag tänker förstås på Gui Minhai?

 144. Man spyyyyyyyr vilket elände vi skattebetalare ska betala.Tänk om alla Svenska familjer fick del av vad denna film visar .Filmen är ett stort hån mot de etniska Svenska medborgarna.

 145. Det handlade aldrig om att ge flyktingar tillfälligt skydd från krigets fasor, det här visar med all tydlighet att svenska politiker försöker locka hit dem för att stanna permanent!

 146. Är det inte lika bra att gå över till fri invandring? Ett stort antal myndigheter skulle kunna läggas ner…

 147. ”En man uppges ha fått ett jobb som tolk efter bara två år i Sverige vilket snarare hör till undantagen om man tittar på en RUT-rapport om sysselsättningsgraden bland nyanlända. Rapporten visar att endast 25% av flyktingar har ett jobb i Sverige efter 8 år.”

  Vilket strunt! Tolkar behövs bara pga den här meninglösa invandringen. Hade inte dessa människor varit i Sverige, vilket dom inte skulle varit, så hade inte hans s.k. jobb – som är helt ut finansierad av skattepengar, så det är inget riktigt jobb i alla fall, han producerar inget av någon nytta – existerat alls.

  ”Syftet med filmen är att ge en bild av hur vardagslivet i Sverige ser ut för nyanlända kvotflyktingar.”

  Berättar man också att i Sverige har kvinnor 100% samma friheter och rättigheter som män och att dom får göra allt dom vill och ingen i deras familj eller andra kan neka dom? Berättar man att i Sverige går män och håller varandra i hand och kyssas på öppen gata och det måste man bara acceptera och kan inte göra någonting åt?

 148. Agendan från EU eliten har hela tiden varit att blanda upp den starka vita nordiska befolkningen med MENA invandrare då dessa aldrig kommer att bidra med någonting (utom en liten procentdel) annat än ökad kriminalitet, sexualbrott, kaos och framförallt ekonomisk dränering av Sverige då de flesta aldrig kommer arbeta, vilket är målet. Man använder sig av dom frivilligt genomkorkade och blinda Liberalglobalisterna och feministerna med PK normen som gör grovjobbet åt dom. Filmen från Migrationsverket är bara ett av alla bevis på att det finns en agenda med att det inte handlar om tillfälligt skydd utan en enorm folkomflyttning och ingenting annat. Man vill skapa både ekonomiskt kaos för ytterligare ökad skuldsättning av landet (ökad kontroll från bankeliten) och ett socialt kaos som kan utmynna i inre stridigheter vilket passar agendan perfekt. Ur kaoset skall man erbjuda en världsregering (NWO) där alla tvingas bli chippade slavar under elitens absoluta och totala makt. Vill vi svenskar ha detta?

 149. Varför gör man en sån här film överhuvudtaget? Framför allt som den visar en förskönande bild av verkligheten. Varför vill man lura folk hit? Meningen var ”Att inte ge en bild av att man kunde förvänta sig att placeras i en storstad.”, och detta skall förstås genom att tolka symboliken i filmen? Fy fan vad förljuget. Jag skulle också bli besviken om jag såg den här filmen för att sedan bosättas i en husvagn när jag väl kommit hit. P.S. som Bert Karlsson säger: varför synar ingen migrationsverkets affärer?

  • Precis,helt meningslöst att vara arg på invandrarna. De har blivit lurade precis som vi. De tittar kanske på filmen och tänker…åh vilket badrum. Rent vatten. Mjuka mattor….osv. Och vilka människor drömmer inte om högre standard då och då?

 150. Skriv ut den här artikeln och ge till era grannar eller fäst den på bilars vindrutor så att folk vaknar. Här skriver ni inlägg för människor som redan vaknat och förstått allvaret, det gör inte mycket nytta. Men det kan få ytterligare spridning om alla delar med sig av Samhällsnytts artiklar.

 151. Grunden till detta kommer från Palme-arvet och att vi inte
  var med i världskrigen. Rwanda sponsrar Arsenal med
  350 mkr och vi sponsrar Rwanda med 230 mkr, sedan
  undrar 7-klövern oroligt varför folk röstar på SD. Stoppa
  detta vansinne och rösta fram SD i höst, Jimmie är denenda vettiga politikern i Sverige.

 152. Tänk så skönt vi skulle kunna ha det här i Norden om vi
  kunde enas om en flyktingpolitik och samarbeta mer. Ett
  lugnt, skönt tryggt Norden utan en massa migranter som
  förstör vår idyll, rena Sörgården. Mindre våldtäkter, färre skjutningar som tar våra vårdresurser, färre bedrägerier, mer
  resurser till det svenska samhället, våra äldre, skolbarn,
  polisväsendet, försvaret ist för lägga pengar på alla dessa
  människor från Mellanöstern och Afrika för att inte tala
  om Afganpacket som inte hör hemma här i vårt Sverige.
  Sverige åt Svenskarna, Sverige Främst !!

 153. Jeg har hørt at mange Syriske flyktninger klager både i norsk og svensk media. Det blir tydeligere at de også har et økonomisk motiv med sin flykning status desverre .

   • Både norske og svenske myndigheter hører på deres klager. Snart har Sverige delt ut alle pengene sine til flyktninger .

   • Ja, för många baaarn drabbas av apati tills hela klanen får uppehållstillstånd PUT, då upphör apatin direkt och alla blir så glada.

 154. En okunnigs undran:
  Sminkar sig kvinnor som bär burka eller hijab?
  I så fall: Varför?

  Har de ringar i öronen också?

  • De bär inte alltid lakan inom hemmets fyra väggar,så där kan make-up och högklackat vara mer vanligt. Fast det beror kanske på vilket land de kommer ifrån också.

  • En kurdisk polare säger de tar av sig slöjan när de åker bil med honom när gamla n-hövdingarna i Tjärna Ängar inte ser (och de knullar på hotell)

LÄMNA ETT SVAR