Sinead i hijab. Foto: Twitter

Sinead O’Connor vill inte ”beblandas” med ”äckliga” vita människor efter att hon blev muslim

Delningar

Efter att sångaren nyligen konverterat till islam meddelar hon nu att hon inte längre vill se vita människor men erkänner att uttalandet är ”så rasistiskt att jag aldrig trodde att min själ kunde känna så”.

Det var förra månaden som den irländska sångaren sa att hon lämnar katolicismen och konverterar till islam, rapporterar Mirror. Hon ändrade sitt namn till Shuhada’ Davitt och nu ber hon om ursäkt för hennes nyfunna hat mot vita.

– Jag är hemskt ledsen. Vad jag säger nu är något så rasistiskt att jag aldrig trodde min själ någonsin kunde känna så. Men jag vill ärligt talat aldrig spendera tid med vita människor igen (om det är vad icke-muslimer kallas), skrev hon på Twitter.

– Ens ett enda ögonblick för någon anledning. De är äckliga.

Hon fortsatte:

– Intressant att se om Twitter bannar detta när de tillåter folk som Trump och Milbank att spy djävulsk smuts även på mitt land.

Hon, som en gång i tiden prästvigdes av the Irish Orthodox and Apostolic Church, gjorde uttalandet om hennes konvertering på Twitter där hon berättade hur stolt hon var samt att hon nu byter namn.

Shuhada’ betyder martyr eller vittna på arabiska.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

306 KOMMENTARER

 1. Psykfall, visst. Men den här typen av förräderi kommer vi att se mer av, och då särskilt från mentalt instabila kvinnor. Vilket inte är en direkt liten grupp i Sverige år 2018.

  Om hon nu hatar vita människor så mycket så borde hon minska världens lidande genom att själv göra sorti.

  • Kvinnor vill bli dominerade och det blir dom inom islam, inte på ett positivt sätt givetvis men är man tillräckligt mentalt instabil så spelar det kanske ingen roll.
   Sen kan jag tänka mig att saknar man kontroll på sig själv och livet så känns det tryggt att ha en regelbok(koranen) och lägga allt i Allahs händer.

   • Det är sant att kvinnor önskar domineras. Och vad det får för konsekvenser ser vi nu. Våra förfäders värsta mardrömmar besannas.

 2. Ännu ett instabilt psykfall som ges media utrymme. Vem faan bryr sig ett endast skit om vad detta crackhead tycker och tänker.

 3. Hon är en duktig sångerska, men det har alltid varit uppenbart att hon lider av mycket allvarlig psykisk ohälsa som ofta tar sig religiösa uttryck, så vi kan nog komma att se fler helomvändningar. Men så länge hon inte allvarligt skadar sig själv eller andra får hon väl hållas. Stackars kvinna.

 4. Ligger lite i naturen hos mentalt illamående kvinnor,ena dan kan de vara med i ett satanistsällskap för att sedan konvertera till islam,tröttna på det och sluta sin andliga resa som nunna på någon grekisk ö.

 5. Men att bättre gilla män som kastar kvinnor från balkonger och sätter på getter är helt ok.En mer värre hjärntvättad idiot får man leta efter.

  • Allt är accepterat bara de inte är vita. Och tendensen märks både här och var tycker jag om än inte så övertydligt som i detta fall.

  • Jodå det kan dom visst. Det är bara muslimer som har problem med detta beroende på att de tror att de är bättre än alla andra. De har med andra ord dålig verklighetsuppfattning med tanke på hur muslimska länder ser ut.

 6. OT Reinfeldt fick spy ut sitt hat mot Trump och Republikanerna i SVT Motgonstudion. Märkligt att SVT ALDRIG lyckas hitta någon som åtminstone är balanserad i sina åsikter.

 7. Det är rätt skrämmande egentligen hur pass mycket vänstern radikaliserats de senaste 10 åren. Varje reaktion har ju som bekant en motreaktion, så pendeln kan svänga lika långt åt det andra hållet.

  • Så fort sk demokrater uttalar sig, var vi än befinner oss i världen, så är det bara sk minoritetsgrupper som ska värnas om. Var och en som vill se hela sitt land må bra och på grund av detta håller sin egen befolkning om ryggen blir svartmålad som ond och rasistisk. Fortsätter detta kommer vi bara att ha sk minoritetsgrupper i samhället. Frågan är bara hur långt det ska gå innan den vita rasen ska klassas som en minoritetsgrupp som ska få åtnjuta maktens välsignelse.

 8. Allvarligt sjuk person. Ja men rekylen lär komma o då lär det inte vara så roligt längre. Under tiden kan konvertiten praktisera i ett IS läger närmast blir väl att besöka någon svensk förort.

 9. Ja vad bra det visar hur äckliga alla andra än muslimer är!
  Skönt med sanningen från den sidan för en gångsskull

 10. Just henne kan jag knappt bli arg på. Hon är bipolär med stort B och har alltid haft enorma problem med identiteten. Hon byter hit och dit och om hon kommer levande ur att hänga med muslimer så lär hon vara något annat igen om några år. Hon har varit katolik, protestant, lesbisk etc och älskar att chockera. Varje gång har hon hittat rätt, men byter likväl. Hon har fyra barn, men inte vårdnaden om något. Den enda röda tråden hos henne är manshat.

  • Då kan hon sluta använda alla moderniteter och hela civilisationen för det är män som byggt allt, uppfunnit allt, skapat allt, renoverat allt och skyddat allt.

   Sen ifall hon nu hatar vita kan hon flytta till något 3:e världens skithål och bo där.

 11. Hon har ju verkligen hittat rätt religion där hon kan få uttryck för det hat hon känner. Jag förstår varför kristendomen inte passar henne längre.

  • Ja, det det tog ju inte lång tid från hennes konvertering till ”fredens och toleransens religion” innan hon började sprida hat omkring sig. Utan att vara psykologiskt bevandrad så är intrycket att hon inte riktigt har alla hästar hemma.

 12. Hon vet antagligen inte att profeten Mohammed var väldigt vit, hade svarta slavar och kallade etiopier för ”russinskallar”. Mohammeds ljusa hy omnämns på många ställen i dom Islamiska skrifterna.

  Fick hon reda på det skulle hon förmodligen bli än mer förvirrad än vad hon redan är.

  https://www.youtube.com/watch?v=tZxH4QYLRQY

 13. Galen, mer behövs inte sägas.
  Tillägger hon har ont i själen, inom ett par år hittar hon den nya frälsningen
  i något annat.

 14. Ulf Ekman med fru blev katoliker som drottning Kristina som också konverterade.
  Det finns trosekter som upphör från ena dan till nästa.
  En sak jag undrar över är varför vi firar(sörjer) Gustav den andre Adolf.
  Alltså än idag och vad är orsaken.

 15. Make sense:
  Hon försökte begå självmord ett par ggr, och islam mig veterligen är den enda religionen som subventionerar det.

 16. Özz Nujen kallar SD’s väljare för apor och rasister i dagens krönika i expressen.
  Man undrar varför expressen har kvar sänken som Özz Nujen och Alexander Schulman som gör att man aldrig skulle ens tänka tanken att köpa deras skit?

  • En kurd som ska snacka om rasism, suck.
   Kan jag åka ner till hans icke-existerande hemland, ”råka” tappa bort passet på vägen och bli insläppt?
   Kan jag gå runt där i minikjol och skrika åt alla män som tittar på mig att dom är kurdhoror?

   Om inte, varför skäller han inte ut sina landsmän?

 17. Hon är helt klart nerknarkad och psykiskt sjuk.
  Ändå verkar muslimer välkomna henne och hennes val av islam.
  Lika barn leka bäst!

 18. Hon har de senaste femton åren kämpat med psykisk sjukdom så på det sättet är det fullständigt logiskt att när sjukdomen vunnit blir hon muslim.

 19. Om hon känner hat har hon hittat hem. Om hon specifikt känner hat mot vita män borde hon blivit feminist…

  Om hon vill förtrycka borde hon blivit kommunist, om hon vill ljuga borde hon blivit socialdemokrat, om hon vill vara allmänt irrationell och ansvarslös borde hon blivit miljöpartist eller centerpartist.

 20. Vill minnas att Ted Gärdestad uppvisade samma irrationella beteende.
  Man hör röster, drabbas av ångest och i sin förtvivlan kan olika sekter framstå som en vettig hamn undan tankestormar som ryter o sliter i ens inre

 21. Herrejestanes, stackars människa! Ingen tänkande människa med sina sinnen i behåll konverterar till islam, hon måste ha allvarliga psykiska problem.

 22. För det första: Vet O´Connor om att sång och musik är haram inom islam?
  För det andra: finns det inga vita muslimer?

 23. Hon var ju riktigt snygg för ett par decennier sedan. Kanske vill hon dölja förändringen, och tror att huvudduken gör susen.

 24. Väljer man som kvinna det kvinnofientliga islam då har nog hissen inte gått
  ända upp va ? Att liknas med att när en lada brinner springer djuren först ut
  för att sen springa in igen

 25. titta på hennes uttalande.
  byt ordet ”vita” mot ”neger” eller ”jude” eller ”muslim”.
  då är det plötsligt ett hatbrott hon gör sig skyldig till.

 26. Socken jävla dåre. Ändrar hennes konvertering hennes hudfärg…?

  Sjukt. Mycket sjukt. Hon borde få psykiatrisk vård och inte babbla omkring i PK-media.

  • Hon har varit psykiskt sjuk i många år. Och polisen har efterlyst henne ett flertal gånger då hon har försvunnit och ja hon är ju självmordsbenägen…
   Så att konvertera till muslim o därmed bli ett lätt offer för islamister som kan använda henne som självmordsbombare låter väl inte otroligt.

   • Tänkte det. Det är få mentalt friska människor som konverterar till Islam. Synd om henen som drabbats av psykiska problem. Inte helt ovanligt hos en viss typ av artister.

 27. Irländare är galna och Sinead O’Connor ännu galnare. Irländare har genom IRA etc. en lång historia av samarbete med muslimska terrorister. O’Connor är dessutom certifierat mentalsjuk.

 28. Det är skillnad på människor som är viktiga för samhället och artister av alla slag.
  De tror ofta de är viktiga, men det är de inte.

 29. Jag tycker den irländska regeringen skall ta ifrån detta ondskefulla äckel medborgarskapet och transportera idioten i ett fångplan till valfritt land i Mellanöstern/Norra Afrika, MENA .

 30. Karriären är tydligen i fritt fall när hon tar ett sådant desperat steg för att främja den.

  När flyttar hon till ett av Islam styrt arabland, giftes bort med en muslimsk man och blir inlåst i hemmet?

  I dessa länder slipper hon ju som hon säger se ”vita avskyvärda människor”.

  Men så långt sträcker sig nog hennes nyfunna islamistiska lojalitet inte.

  I dessa länder finns ju inget socialförsäkringssystem och liknande samt kvinnojourer dit i hemmet misshandlade kvinnor kan fly om de lyckas komma ut från hemmet.

  För en muslimsk hustru får räkna med att få stryk av sin man. Sådan är den muslimska lagen, mannen har rätt att aga sin familj om den är ”uppstudsig”.

 31. (Ursäkta men vem är hon ? Men oj hon tycker jag är äcklig för jag har vit hudfärg men hon själv ser mer ut som en vandrande sopsäck så vem av oss är då äcklig ?.).. mitt svar på hennes inlägg

  • He, he jag ställde mig SAMMA frågan, …Vem är hon?. .. Jädra vilken auktoritet, som jag FULLSTÄNDIGT struntar i. …
   Hon är rasist, som tom
   . förnekar sina egna ursprung, jag tycker synd om denne förvirrade människa ,

   • Antagligen kortslutning direkt när dem börja tänka för mycket på känslor så blir det så här lätt ironisk att dem blir kränkta när dem blir skyddade av den som har fött up dem i ett samhälle som är deras modersland så ska dem bitta den hand som föder up dem.

 32. Vad i hvete gör idioten…?

  Pratar offentligt? En manlig släkting eller make skall föra hennes talan offentligt. Haram…

  Bär inte burka utan visar sig offentligt utan burka eller hijab. Haram.

  Visar sig på bild. Det är förbjudet. Haram.

  Kärringen bör alltså piskas offentligt för brott mot Sharialagarna.

 33. Varje gång sanningen kommer fram vilka muslimer egentligen är så kommer det från någon förvirrad konvertit som inte fattat än att inte avslöja för mycket

  • Allt som kan missbrukas för egen vinning missbrukas också. Religion är inte bara ett utmärkt exempel utan perfekt för ändamålet

 34. Vad är det som gör att stora delar av västvärlden helt plötsligt väljer att begå självmord? Kan någon förklara det för mig.
  Skrämmande!

 35. Det är som man ofta säger. Konvertiterna är allra värst, eftersom de måste legitimera sitt beslut inför sig själva och andra. Men Sinead, som en gång trollband världen med Princelåten ”Nothing compares to you”, verkar nu ha gått långt in i mental obalans. Det kanske är det som krävs för att konvertera till islam.

 36. Islam vinner sakta men säkert mark, de blir fler och fler, det är fakta.
  När kommer vi se ett religionskrig igen i Europa?

 37. Galna käring! Om hon nu har konverterat är det hennes problem , varför behöver vi veta om hennes sjuka åsikter?!

 38. Hon kommer aldrig att accepteras av muslimerna hur än mycket hon önskar detta, därför att hon är vit kvinna som konverterat till Islam och är haram (läs vit hund)!

  Det handlar om det sedvanliga, tidigare celibritet som håller på att glömmas bort och nu desperat försöker göra något för att få tillbaka strålkastarljuset. Ungefär likadant som med numera patetiske TM-sekteristen Jim Carrey som skriker ut sitt hat till Trump i varje intervju han gör! Han påpekar också att han (Jim Carrey) inte existerar utan är en påhittad karaktär. Han säger att han är ”The Universe”!

  • Jim ”Den Galopperande Detektiven” Carrey ska tydligen inte heller ha alla skruvar i sortimentet/alla guldfiskar i skålen . . . :o) .

   • Jim Carrey har ju tillsammans med ”Twin Peaks” regissören David Lynch länge gjort PR för TM-organisationen (Transcendental Meditation), där Beatles-gurun Maharishi Mahesh Yogi var högste andlige ledare innan han lämnade jordelivet för några år sedan.

    Tydligen har Carrey fått andliga upplevelser som lett till att han inte längre anser sig vara Jim Carrey, att Jim Carrey bara är en påhittad karaktär.

    Intressanta aspekt dock. Vi är alla oskrivna blad när vi föds. Allteftersom vi får erfarenheter i livet fylls detta bladet med livserfarenheter som sätter etiketten vilka vi är.

 39. Tänk på att detta är en skadad människa med en lång historia av missbruk och psykiska problem, förutom tidigare en vokalartist. Där finns mycket känslor kvar men ingen logik, hon tar skydd i en annan, mot icke troende hatfylld och utplåningsönskande religion. Isoleringarna är avbrända, systemet är fyllt av kortslutningar, det luktar bränt lång väg. Lämna människan i fred i sin nya håla.

  • Av alla kommentarer som innehåller något ord som börjar med ”psyk” är din en av ytterst få som är någorlunda sakliga och humana. Och typiskt nog är det just din som ingen har gillat hittills (men jag får väl göra det nu då).

 40. Hon var ju ett nervvrak redan då: rakade av sig håret och kunde inte ens hålla tillbaka lipen i sin musikvideo.
  Inte helt otippat alltså

  • Det är sant. Men detta är en förstörd människa, åsikterna hon torgför är inte värda att upprepas längre. Låt hennes nyvunna ”ummah” ta hand om henne, de kommer tids nog att tröttna och placera henne som hittebarn någonstans.

 41. Islamska statens dotter. Men så bra då att konvertit O´Connor avslöjar sig.

  Men i och med Europas folks uppvaknande så har islam tvingats träda fram i ljuset för att påtala likt i Nederländerna där 144 islamister gnällde som små barn. Det är klart att det som nu sker med att islam vänder sig till olika instanser för att gråta ut, har att göra med att de känner nu att de ar fullständigt avslöjade och att Östra Europas korsfarare har uttalat ett slut på islams närvaro.

  Det är även ett rop på hjälp av islam och ett försök att stärka den kommunism som sitter i EU-kommissionen och de ser med rädsla på när även deras kommunist och konvertit Angela Merkel nu är slut som politisk makt.

  Allt det vi ser och hör från islam är ett islam som börjar bli mer och mera rädda. Det skall de också vara eftersom de är på helt fel ställe med att hota.

  Islam vet deras historia och de vet att de krossades vid Wiens portar på sextonhundratalet, av den kristna polska kungen som det österrikiska folket till hjälp mot islams anfall mot Wiena. Islams här krossades fullständigt!

  • Den Frankiske Kungen Charles Martell (686-741) stoppade den muslimska invasionen i slaget vid Tours år 732. Och de Kristna kämpade från år 711-1492 under mängder av slag för att befria sig från det muslimska skräckväldet i Andalusien (nuvarande Spanien). Slutligen lyckades Kung Ferdinand och Drottning Isabella 1492 med detta vid Granada. Dom gav aldrig upp.

 42. När muslimer tycker vita är äckliga,då förstår jag att dom vill inte skaka hand med oss,att sedan få tusentals kronor för detta handlande visar bara det sjuka samhället hos oss.

 43. Jaså, hon har konverterat. Då blir väl nästa steg att åka till Syrien eller Irak och ansluta sig till Islamiska Staten och mörda kristna och yasidier.

  Men det är bäst att kärringen ser upp. Dom är faktiskt ganska trötta på islamister i både Syrien och Irak.

 44. Så om jag fattar det helt rätt så finns det en koppling mellan att tillbedja den människoslaktande pedofil-representanten och terrorlära # 1, islam; slaven under alla mer eller mindre idiotiska idéer blir per automatik vithatare…

 45. Hon har mentala problem. Innan detta har hon upplevt isolering och ensamhet, bott på ett hotell och klagat på bortglömdhet. Jag antar ett shocken över att bli normal dödlig igen knäckte henne. Hon sjöng något arabiskt också som visade att hon inte alls kunde sjunga längre. Troligen droger som förstört henne fullständigt.

 46. En hitlåt år 1990. Skriven av Prince (som dessutom blev så förbannad på henne att det enligt henne blev våldsamt). Det är allt hon har. Det enda hon har gjort. En typisk föredetting, desperat efter uppmärksamhet. Och uppenbarligen psykiskt sjuk…

 47. Man ska känna till att Sinead O´Connor har legat inlagd på psykiatrisk klinik i USA, antar att de släppte henne för tidigt eller så är hon bortom all hjälp. Men bortsett från det så är hennes uttalanden hets mot folkgrupp och hon borde därför låsas in igen, fast denna gång i fängelse.

 48. Denna är väl psykiskt sjuk? Har till och med gått ut med det i intervjuer och allt har jag för mig, förmodligen schizofren, och detta beteende och uttal liknar vid en psykos, därför viktigt att folk med denna sjukdom får hjälp och INTE slutar med sina mediciner.

 49. Det Krävs långvarigt missbruk av medicinska medel för att komma dithän…

  Ett par psykoser är också nödvändiga…

 50. Psykisk sjukdom är inte mycket att orda om. Hon ska iaf ta konsekvenserna av vad hon känner och flytta till valfritt muslimskt land. Irland ska hon i konsekvensens namn aldrig sätta sin fot i igen. Man skulle också kunna se det som vilken farlig sekt islam är för folk som är svaga i psyket. Det hon gör är att avslöja islams innersta väsen. För övrigt är det märkligt att blanda ihop ras och religion men det är något som islam gärna vill göra har jag förstått.

 51. Rasist mot sig själv… Det här är den sortens motsägelsefulla tankar som är nödvändiga för att hålla förrädarkvinnans genom vid liv. Synd för muslimerna som behöver dras med henne.

 52. Hemskt när det slår slint i huvet på folk.
  Men jag har aldrig lyssnat på hennes musik.
  Det räcker gott o väl med denna bild. Hahaa

 53. Intressant. I kristendom har vi Helige Anden som förändrar en människa mot det bättre och medbringar insikte och en önskan att göra gott för sig. Tydligen finns det någon andlig varelse också i Sineads nya religion som tar över själen och fyller henne med hat och krigisk bitterhet…

 54. Står väl inte på innan några klöverpolitiker går samma väg,skillnaden är väl att Sinead O`Connor kunde sjunga, innan hon blev yr i bollen.

 55. Det är ju en spännande tanke, hur löser hon det? Hon är en vit kvinna som inte vill vara i närheten av en vit kvinna??

 56. Men gumman, sök hjälp! Du är ju vit själv, hur ska du komma undan det då?
  Du har haft en hitlåt som blev riktigt stor på 90-talet. Jag förstår att det måste ha varit svårt, för att inte säga omöjligt, att följa upp den.

 57. Det verkar som den nyblivna muslimen har dåliga erfarenheter av whitetrash som stinker av oljig fish and chips. Blir det IS nästa månntro?

 58. Det där är lite dagslända. Hoppjerka fr¨ån den ena religionen till den andra. Om tre år tillber hon säkert spaghettiguden, alltså där är hädiskt att inte ha ett durkslag på huvet.

 59. Vad hon inte har insett, är att muslimerna föraktar henne, så som hon föraktar vita, ”kuffar”. För dem är hon blott en trofé, något att stoltsera över. De har fått över en halvkändis, en som i sin desperata jakt efter uppmärksamhet, har bytt religion. Men när nyhetens behag har lagt sig, kommer de att strunta i henne. Och frågan är vad hon gör då.

  I och med detta har hon bränt en massa broar. Hon brände även en massa broar i början av sin karriär, när hon trotsigt rakade av sig sitt hår och kallade det för ”protest”. Så smädade hon sin tro, men sen blev prästvigd, men katolikerna var snabba på att upphäva det, surprice, surprice. Och så försvann hon från kändisskapet.

  Och för att åter få lite uppmärksamhet, konverterade hon till islam. Och nu då spyr galla över alla ”vita män”. Och det kommer att väcka uppmärksamhet i… En månad, kanske. Sen är det inte intressant längre. Vad ska hon göra då? Lämna islam? Be om ursäkt? Om vi totalt ignorerar henne, kommer det att gå ännu fortare.

 60. Hon har haft en enda hit för 100 år sedan och gör allt för att få uppmärksamhet och få känna sig viktig igen. Ingen bryr sig.

 61. Ytterligare ett PUCKO som kryper fram från någon håla
  Hoppas hon får uppleva musliner på riktigt, då dom hatar henne redan

 62. För allas bästa, och för henne själv vore om hon skaffade en bit rep och gick ut i skogen…..
  Slutet gott……

 63. Det är väl fint att hon äntligen har hittat ett sammanhang där hon smälter in som om hon vore fullständigt normal. Mina vänligaste lyckönskningar till Sinead och även förhoppningar om att vi härefter slipper hennes konstiga utspel nu när hon har hittat hem.

 64. Nu hör hon till de verkligt bruna och lever i Mohammeds rotmylla. Undrar om Riksledaren Adolf kopierade hans lära för hatet överträffar allt förståndet kan hantera.

  Vi har i alla fall SD som ensamt står emot dessa bruna som sprider hat och terror

 65. Meanwhile in various English towns with many muslims… Gang rape of white girls.
  Furthermore…vem fan bryr sig om vad den här kvinnan säger?

 66. Visst det finns dom vita som är äckliga, men det äckligaste av allt är muslimska subbor, som både luktar illa och är så korkade att dom tror på Islam och hans pedofil.
  Fy och usch för sopluktande muslimska subbor som ser ut som ”spöket Laban” i svart.
  Som tur är hinner man ta en omväg då stanken från långkoket känns lång väg.

 67. ”med vita människor igen (om det är vad icke-muslimer kallas)”

  Hon har alltså konverterat till islam på något sätt, men har inte lärt sig grundläggande termer som kafir eller pluralformen kuffar? Tja, det ger ju vatten på kvarn åt dem här nedan som kallar det ett rent uppmärksamhetsjippo.

 68. Tycker det land där hon bor ska ha stora koll på damen.
  Tror hon kan vara en kandidat för Jihad och terroristdåd.

 69. Den här stackars kvinnan är allvarligt psykisk sjuk, inte bara så att säga utan kliniskt diagnosticerad. Massor av självmordsförsök och scizofrena utfall. Personligen så skiter jag i vad hon pysslar med då hon inte har någon maktposition i samhället.

 70. Det finns en hel del artiklar i utländsk media om hennes mentala hälsa – bla självmordstankar och bipolär…
  Lite sorgligt när människor sviks av sina hjärnor…

 71. Hon borde ju se till att bosätta sig i valfritt muslimskt land så som Iran, Saudiarabien eller Syrien. Knappast troligt dock eftersom hon säkert gillar sitt västerländska liv med sitt kristna arv…

 72. Jag har aldrig i mitt liv hört talas om att en vuxen , sund , frisk och balanserad människa konverterar TILL islam . . . Eller finns det någon jag missat ?

  • Hon har blivit kliniskt diagnosticerad som psykiskt sjuk, stackaren. Har du sett videon där hon river sönder bilden på påven? Det var för 26 år sedan och blev en stor skandal. Hon förklarade det med att katolska kyrkan begick sexuella övergrepp på barn och påven var en symbol för det. Ingen trodde henne såklart. Man kan undra om det är vad som gjort henne så knäpp.

  • Brukade vara en klase italienskor som konverterade varje gång Kadhaffi var på besök. Men det kanske mer var ett PR-trick.

  • Det är helt korrekt. Ingen sund, frisk och balanserad människa konverterar till islam. Det brukar vara tvärtom. Muslimer som blir sunda, friska och balanserade lämnar islam.

 73. Man bör undvika citera sjuka människor. Hon har ju någon form av sinnesförvirring.
  Muslimerna kommer nog att reda ut ett och annat för henne, fråga henne sedan vad hon anser.

 74. Hon kanske har tröttnat på arroganta landsmännen.Något hände henne, kan vara olycka, tragedi, besvikelser.Hon är ärlig i alla fall.Jag dömer inte henne.

   • Hon säger vad hon tyckte då.Är världen inte galen då????
    Innan du och andra ”fin fina” dömer nån ( här känslosam,åldrande sångerskan),tänk på vad hon hade upplevt kanske?! Innan dess!
    Men att döma ”galen” direkt går väl som smör. Så inskränkt så oempatiskt!
    Hon faktiskt har inte skadat nån,inte misshandlad nån, inte hotat nån till livet eller hur? Det enda hon gjorde bara skrev nåt otrevligt på Twitter.Då blev hon ”galen” 🙂

 75. På bara några veckor efter hon konverterat har hon fått dessa extrema åsikter.
  Undra hur radikal hon är om 1 år???? Säkert samhällsfarlig.

 76. ”Sinead O’Connor vill inte ”beblandas” med ”äckliga” vita människor”.

  Men hon är ju just själv en sådan. Vill hon inte beblandas med sig själv då? Verkar som att hon lider av någon form av bipolärt tvångssyndrom.

 77. En lespisk Muhammed tilbeder som sier slikt har åpenbare problemer med virkelighetsoppfatningen. La en imam se til henne.

 78. Vissa kommentarer behöver knappt bemötas av någon svarskommentar,
  Sinead O’Connor gör en sådan hatkommentar, den är så pass dum att den troligen också är kontraproduktiv för hennen själv.

 79. Den här sjukliga kvinnan må vara förlåten. Men varför kan ingen längre skilja på ras och religion? Två helt skilda saker. Har alla blivit lite dumma i huvudet?

 80. Om hon nu tycker att vita är så äckliga varför tar hon då inte livet av sig själv. Det skulle ju göra en vit äcklig typ mindre på jorden.

 81. O jädrar anacka där har det nog snurra till lite grann , muslim blir man väl påtvingad som liten när man inte kan försvara sig

 82. Vad ledsen jag blev av att inte få umgås….

  Det vore ju himmelriket på jorden om alla dessa kom till denna insikt och for och flög härifrån!

 83. Sinead O’Connor, vilken stackare… sorgligt att se. Jag är glad att hon inte är en släkting till mig man tvingas skämmas för.

 84. Vita kom till efter felknull mellan neandertalare och afrikaner, de vita har inget existensberättigande enligt den färgade världen, går det att äta vita, är deras revben goda att grilla.

 85. Vi får se hur kul dumskallen tycker det är när hon upptäcker dödskultens sanna ansikte. Ska hon gifta sig med en muslim nu? Kul för henne att känna att hon då är värd mindre än en hund med en man som får klå upp henne och våldta henne när han vill.

 86. Enligt min livserfarenhet.
  Man kan ha en vit hudfärg men kan ha väldigt ”mörk själ ” (eller ingen själ alls i värsta fall).
  Och tvärtom.Man kan ha ”mörkare” hudfärg men ”vit själ” (med andra ord själen som en del av den Ljusare sidan av Högre Krafter, Den Gudomliga och stöds av Dem).
  ”Vit själ” innebar att man har Samvete,Empati till andra människor.
  Hela livet, oavsett hur hög social status man ha!
  Så här kan man uträkna ”vita själar”.Mycket enkelt egentligen.Som svart och vit.
  ”Behandla andra som du själv vill bli behandlad” Känner ni till det?
  I världen lever kvar endast c 200 miljoner riktigt ”vita själar”(ljusa själar).Det är lite som ni förstår. Resten är av all möjlig beblandning av ”mörkare” själar..Så dåligt ser ut det nu.
  Så tänk noga om du tillhör dem 200 miljoner.Innan du dömer nån eller förklarar nån ”galen” som den sångerskan….

 87. Sinead O’Connor är en anti-vit racist. Jag har anmält hennes inlägg till Twitter, men jag tror inte att de kommer att radera inlägget.

 88. Två judar siter i väntrummen till prästen, för att konvertera till kristna. Den ena kallas in till prästen, medan den andra väntar. Efter en tid, kommer den första ut, så, hur gick det? frågar den kvar väntade jude, Jag pratar inte med judar kom svaret.

LÄMNA ETT SVAR