Foto: Privat

Stod i opassande t-shirt vid syndikalisternas demonstration – misshandlades med träpåkar och fick sex stygn i huvudet

Delningar

Hängdes ut som aggressiv nazist av polisen och media. Till Samhällsnytt uppger han att han endast knäppte upp sin jacka.

Mannen som kallar sig Ulven har gjort sig ett namn genom sina fräcka och ofta provokativa aktioner. På sin kanal på Youtube som heter Den nödvändiga intoleransen och som gör anspråk på att demonstrera omfattningen av de ”tolerantas” intolerans lägger han upp videoklipp från olika demonstrationer.

För två år sedan blev han omhändertagen av polisen när han dök upp med skylten ”Hellre död än röd” på vänsterns demonstration i Göteborg.

Till dagens demonstration av syndikalister kom han i t-shirt med tryck som avbildar den spanska generalen Francisco Franco.

– Jag stod där och bara knäppte upp min jacka för att visa t-shirten, uppger han till Samhällsnytt.

Det tog inte lång tid innan han blev påhoppad av demonstranterna. En inspelning nedan visar hur ett tiotal demonstranter attackerar den ensamma mannen med träpåkar och en flaggstång. ”Tror du att du klarar det här?” – hörs en av angriparna skrika upprört.

Till slut tappar mannen balansen och faller till marken. Men trots detta upphör inte misshandeln – två av demonstranterna fortsätter att sparka den liggande mannen. Den brutala misshandeln ser ut att inspirera hela demonstrationståget som börjar skandera ”Antifascista! Alerta! Alerta!”:

Händelsen inträffade vid kl. 13.30 när demonstrationståget passerade Första Långgatan. Redan efter en halvtimme lägger Expressen ut en artikel med rubriken ”Nazister till attack mot demonstranter – en skadad” – som senare ändrats till något mildare ”Nazist skadad efter bråk – förs till sjukhus”.

Artikeln baseras på ett uttalande av polisens presstalesman Christer Fuxborg som gjort gällande att personer tillhörande Nordiska motståndsrörelsen ska ha försökt att bryta eller störa demonstrationståget och misshandlats till följd av detta. Ulven själv tillbakavisar dock uppgifterna bestämt:

– Jag är inte med i någon politisk organisation och inte ens aktiv politiskt utanför min kanal på Youtube. Det var riktigt fult gjort av polisen. Jag tycker det är riktigt dåligt att gå ut och säga en sak som inte stämmer.

Enligt ett vittne som Expressen har talat med försökte du att gå med i tåget och skrek ”glåpord”. Stämmer detta?

– Nej, det stämmer inte. Jag stod bara där vid sidan.

Mannen menar att vittnet troligen tillhör demonstranterna och därför hade ett intresse av att framställa honom i dålig dager.

Har medierna pratat med dig innan du omnämndes som nazist?

– Nej, det har de inte gjort.

Vad var syftet med din aktion?

-Syftet var just att visa hur illa de här personerna beter sig mot oliktänkande.

Efter misshandeln fick han åka med ambulans till sjukhus på grund av kraftig blödning. Sex stygn behövdes för att sy ihop ett jack i huvudet.

– Förmodligen orsakades det av en fanbärare som slog till med något mot huvudet.

Hur mår du nu?

– Jag känner mig lite mör, men i övrigt mår jag bra.

Kommer du att fortsätta dina aktioner?

– Ja, i någon form kommer jag att göra det.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

448 KOMMENTARER

 1. Franco – en smaklös provokation.
  Aron Flams skylt med texten ”krossa socialismen” var roligare, han gick framför sossarnas tåg!

  • Fick han inte tillräckligt med stryk av ”demon”stranterna utan att polisen skulle slå honom också.

   • Ja, nog fanns risken att han även skulle få en omgång till förståss, andemeningen i min kommentar var ju att poliserna mycket väl visste vad som skulle ske och då var de oanträffbara för att särskilja och gripa några ”arga” syndikalister, det hade inte sett bra ut om fel folk grips hur som helst

    • Polisen är upptagna med att blekna deras anus så de ser bra ut i andras ögon, sen kommer de angripa brott som invandrare kan tänkas ha utfört

 2. En liten snöboll är allt som krävs för att rulla ner för kullen och mosa kräken som vill locka hit alla med löften om höga bidrag

  • Dumdristigt kanske, men en stolle? Knappast. Han har förmodligen på dessa 5 minuter gjort mer för att väcka berättigat hat och avsky mot vänstern än vad du gjort i hela ditt liv.

   • Garanterat har han gjort det. Men att väcka hat och avsky mot vänstern har heller aldrig varit min mission. Det gör stollarna inom den rörelsen så bra själva. Liksom stollarna från höger….

  • Nej! Sluta med det där. Fascism är inte en synonym med ”Våld”. Fascism är egentligen i grunden något bra och sunt och dom som säger att syndikalister och kommunister beter sig som fascister har ingen historisk förståelse om dessa vitt skilda ideologier öht. Kommunister beter sig som dom alltid har gjort, som kommunister.

   • Ligger en del i det du säger. Kommunisterna har som vana att kidnappa ord och det har dom gjort även med ”fascister”.

 3. Nu ska man knappast förespråka våld men man kan utgå från att det finns skogtokiga på båda sidor. Det fina i kråksången är att det går att identifiera de som stod för misshandeln och det vore onekligen tillfredställande om de fega anarkisterna ställs inför sin banemans rättvisa.

  • De beivrade bara mot solklar hets mot folkgrupp. De kommer få medalj av Stefan för misshandeln. En väl genomförd misshandel i värdegrundens namn kommer det heta.

 4. Tydligen så gillar vänsterdräggen våld i alla former,snart kommer vi som inte går på bidrag slå tillbaka ordentligt och markera att nu får det vara slut på larvet.

 5. Jag ska börja med att bära en t-shirt jag med på diverse tillställningar.

  Har tränat kampsport sedan 15 års åldern . är 47 nu.

  I Sverige har vi Demokrati och yttrandefrihet.

  Grundlagsfiender måste sättas på plats och polisanmälas . Och jag har lagen på min sida.

  Ska börja skissa på detta.

  Säpo era jönsar som vi vet slösar sin tid här. Ta en kaffe till . Jag är en normalt funtad person… Jag står upp för olika värderingarna och yttrandefrihet.

  • Man väntar alltid till någon annan ”slagit först”, sen är det bara att ”åka” !

   😉

 6. 7k förklädd till DDR.
  Tolerans som en dans…….
  Dessa stalinister tåler ingen kritik men själva kan göra vad de behagar.

 7. Och vad fan gör polisen??? Skandalöst! Slår vad om att inga försök görs att identifiera gärningsmännen fast det måste vara hur enkelt som helst utifrån filmen.

 8. Killen har vilka kläder på sej som han vill,ska jag slå ner någon vänstermupp med orange hår och någon tröja med vänstermotiv på,,hur fan skulle det se ut,hur puckad får man vara egentligen.

 9. Svenskar åker till andra länder som valobservatörer själv skulle vi behöva demonstrationsobservatörer från andra länder så inte som i detta fall demonstranter får fritt fram av polisen att misshandla åskådare som uppträder provocerande. I motsats så tillåts inte medlemmar i demonstrationståg av icke PK karaktär ens att försvara sej när de blir handgripligen överfallna av våldsvänstern utan polisen kastar sej istället över de angripna. Så polisen klarar inte sin uppgift mot medborgarna utan styrs helt av en politisk agenda.

 10. Så ser det ut när våldsvänstern visar sitt rätta ansikte.De går till attack i grupp mot en ensam människa. Fegar krakar. Tjugo ynkryggar mot en person. De slår och sparkar fast offret ligger på backen…

   • Våldsvänstern har nog alltid varit såna. Men visst är de för andra våldsgrupper som också agerar i grupp med brusherna…

  • Fastän de är 20 mot en ensam krake, så tycker dom att det är okej att använda vapen. Man ser tydligt på filmen hur de går på honom med kraftiga träskaft. Det mest otäcka förutom blondinen som försöker att knäcka smalbenet på honom med en brutal stamp, är snubben som försöker genomborra honom med ett träskaft. Jag tror att dom ett tag tänkte på att slå ihjäl honom.

 11. Löfven om nazister på första maj: ”Det är avskyvärt”
  Men, men när barn, kvinnor blir våldtagna, mördade, då säger han att det är oacceptabelt
  Märklig man denna Löfven.

  • Löven glömmer visst bort att man under andra världskriget internerade kommunister runt om i landet i något som kan liknas vid läger. Idag är dessa röda deras allierade.

 12. Det finns bildbevis på vilka misshandlarna är, bara för polisen att plocka in dem. Där finns alla bevis som behövs för åtal för misshandel, bara för polisen att göra sig besväret att plocka in de skyldiga. För de ska väl inte klara sig undan åtal kan man förmoda?

 13. Det är på tiden att polisen/säpo granskar dessa vänsterextrema avarter. De bryr sig inte om de skadar människor. Jag har haft problem med vänsterextrema syndikalister i snart 8 år. De drar sig inte för att diktera berättelser som gagnar dem. Falsk tillvitelse är en av deras arbetsmetoder. Det leder inte till fängelsedomar men det skapar möjligheter att kunna kringgå svensk lagstiftning om fängelsepåföljd ger mer än bara 2 år. Därför är dom farliga att konfrontera.

 14. Som vanligt så är det vänstern som står för våldet bakom rubrikerna, ja om det inte är islamister vill säga!
  Av ngn outgrundlig orsak så framställer dock media det alltid som att det är SD, Israel, Trump / USA, Nazister och på senare tid även Putin / Ryssland som ligger bakom allt elände i samhället och världen, vänstern själva framställs alltid som helt oskyldiga till det dom ställer till med!

 15. Vänstertroll och politiserad polis och dito domstolsväsende går i maktens koppel och är man dum i huvudet tycker man det är bra eller har ingen åsikt. Givetvis skall typer som Fuxborg, politiserade domstolar och massmedia befolkad av idioter, bort innan de sänker oss alla under idiotins mörker.

 16. ”FakeNews-Expressen” lever upp till sitt öknamn och killen får sin tes bevisad att vänstern är fruktansvärt intolerant och våldsam, big time!

 17. Varför har gärningsmännen inte gripits trots att presstalesmannen var på plats samtidigt som polisen bevakade också demonstrationen? Konstigt att SVT-publik service kallar dessa ligister för motdemonstranter. OK, men om jag då klipper mitt hår kort och ta på mig en gul färgad T-skirt blir sannolikheten stor att jag blir också brutalt misshandlad av vänsterligisterna (Syndikalisterna).

  • Enligt Svt finns högerxtremister och motdemonstranter. Några vänsterextremister finnes icke, om man ska tro Public Service.

 18. Inte en människa (polis eller civilist) som steppar upp när en medmänniska blir misshandlad av ett gäng facister😲. Hade jag sett det hade du iaf inte behövt ta det solo!

 19. Hålla folk nere på marken är vad det handlar om, sparka dom tills de inte vågar säga deras åsikt längre, sparka sen hårdare ala kommunism

 20. Vilket mod denna man innehar!! Jag är
  Stolt över dig! Säger som den franska filosofen voltarie sa jag håller inte riktigt med dig men jag är beredd att gå i döden for dom. Men det slipper jag för jag håller fulltändig med dig!!

 21. Jag har ofta min tröja på mig medTtors hammare. Förut tittade folk snett men inte längre faktiskt. Jag skulle vilja lägga upp en bild på min vackra tröja. Men ni mina vänner förstår.

 22. Fransisco Franco räddade Spanien från att bli en total katastrof och kommunistisk diktatur. För den röda terrorn var heller inte särskilt vacker. Under Francos tid som ledare fanns inte yttrandefrihet i Spanien, och kvinnor var inte jämställda män. Det var dåliga saker. Förutom det positiva med att undvika kommunism, så lyckades regimen få Spaniens ekonomi att blomstra, och den växte något oerhört – i paritet med Japans. Jag tror att Spanien hade varit ett mycket fattigare land idag om det inte vore för general Franco, och det är mer än man kan säga om levnadsförhållanden i länder som levt med kommunism istället.

 23. Fastnade i filtret. Försöker igen. Månadens hjälte! Dock kunde det slutat riktigt illa om inte några hjäpsamma medmänniskor hade närmat sig på slutet. Vilket p-ck i tåget!

 24. Hade det inte räckt med en t-shirt med Samhällsnytts logga? Eller pro Donald Trump? Förstår att folk blir provocerade av en riktig fascist-diktator (även om han var populär hos många också) och att de tar till våld när de samtidigt har ett svagt intellekt.

 25. Bonniermedia ljuger som vanligt. Ulven är inte organiserad nationalsocialist, utan bara en vanlig svensk kille som bedriver individuell aktivism mot orättvisor och korruption i samhället, och han är förmodligen modigare än 95% av svenskarna idag. Rödingarna var 8-10 st som hoppade på EN kille! Dessa fegisar är samhällets bottenskrap.

 26. Om du vill fortsätt vill jag veta var jag kan köpa dessa t-shirts. Skulle defenetivt vilja
  ha hellre död än röd. Kommer bära den med stolthet.

 27. Dom som har mest våldskapital är AFA och antidemonstranterna mot NMR eller andra som de inte delar åsikt med. Dom och islamisterna är det största hotet mot samhället. Får de mer att säga till om stödjer jag motståndarna oavsett vilka de är.

  • Absolut. I Malmö slår de ner och hotar ”locals” som bott här hela deras liv i brist på verkliga nazister. Dessa dårar måste träffa psykologer. De tror på vad Expo ochn Bonniers skriver om att det finns nazister och fascister överallt. Medierna hetsar och skyddar dem. Det är mer tydligt än någonsin.

   • Medierna hetsar dem så sant. Som ungdomsrevolten -68. Skulle inte blivit nånting utan kommunistmedierna.

 28. Så närmar sig inbördeskriget i vårt gamla land, som inte haft krig på ca 200 år. MEN glöm inte mina vänner. Denna gång kommer hatet/hotet innifrån.

 29. Vidrigt vänsterpack. Verkligen upprörande beteende. Hoppas ”Ulven” gjort en polisanmälan. Förövarna finns ju på film så det borde ju vara ganska lätt att sätta dit dom här individerna. En av dom verkar ju dessutom vara någon form av funktionär. Vidrigt också av Expressen att sprida falsk information om händelsen. Misstänker också att dom inte tänker gå ut med någon rättelse.

  • VI ska INTE glömma, att många inom detta ”vänsterpack” som du kallar dem, är invandrare? De ska bara ut, eller få ytterst kännbara straff

 30. ”(Anti)fascisterna” var väl inspirerade av senaste numret av Fantomen där superhjälten drämmer till en polsk nationalist med en flaggstång.
  (Och det är en rejäl sving – man kunde tro att superhjälten dödar nationalisten).

  Nej, jag skojar – antifascisterna är alltid våldsbenägna. Annars hade de aldrig engagerat sig som ”antifascister” – de måste ju ha en ”god” förevändning att få utlopp för sin inre psykopatiska vilja att mobba, trakassera, såra och skada.
  Se till att klippet får spridning så fler (in)ser vad vänstern lierar sig med för sort!

  Modigt, men dumdristigt av ”Ulven”. Onödigt att utsätta sig för något som garanterat leder till lasarettbesök. Blotta inte strupen för andra ulvar! Träna kampsport istället så Du lär dig avstyra psykfallen med mindre ansträngning.
  Eller är aktionerna masochistiskt motiverade?

 31. Han som tar stryk är en martyr för yttrandefrihet. De som spöar honom är de som förlorar, de repressiva.

 32. Intressant jag ska fan dra på mig en tshirt som får vänstern att gå i taket.
  Tar gärna första smällen den bjuder jag på.
  Men plus 100 kg individ som i 40 år brytit och lappat sig själv efter motocross, enduro,kampsport och diverse andra roliga lekar.
  Det här blir kul. Vänsterfjollor. Gillar dock inte högerextrema mer 🙂

 33. Oj! Jag som hade tänkt gå ut och ställa mig som åskådare till 1-majtåget och ha på mig min ”Heja Jimmie”-tröja. Jag höll mig hemma pga regnet. Det hade kunnat sluta illa.
  ”Hellre död än röd” var en bra slogan.

  • ”Hammaren i huvudet, skäran i halsen!” var en ramsa som fick demonstranterna att go bananas i Uppsala när det begav sig.

  • Här i mitt nya hemland,sitter jag just nu min mörkblå t-shirt och gul text
   ” GIVE EM HELL” !!
   TRE gula Svenska kronor med ett blått svärd i mitten !

    • Har stridit öppet i många år för SD..det ledde till arbetslöshet,utförsäkrad och nu fattigpensionär.
     Jublade inte när maggan och sjupartiet höjde min skatt med FEM % som utlandsboende..efter det har jag 7800 kr
     att leva på…med kronraset kanske det motsvarar 750 euro.
     men bjuder du på resa och uppehälle…;)..
     så visst tusan kommer jag…:)..

     • Kompis om när det väl smäller så ska jag göra bättre. By/klan med plats och mål.
      Bra mat vänliga människor.
      Välkommen.
      Vi är fredliga men tillåter inga att trampa på oss. Kommer aldrig starta något. Men vi är redo om det blir värre.
      Mvh.

     • Läste att löven skulle höja pensionen med 600 kr MEN för dom med mindre än 9000 blev det den minsta höjningen,…
      Röstar inte Sverige bort den galningen som ÖPPET ger den fattigaste minst…eller hela jävla sjupartiet så finns det snart inget mer att besöka…
      10,65 var kronan upp i som högst idag mot euron..

     • Du jag kommer inte få ett skit i pension. Låglönejobb halva livet.
      Alternativa inkomster den andra delen ;).
      Men bryr mig inte har alltid levt gott och ätit gott!
      Löven är en patetisk figur.
      Det riktiga livet fortsätter oavsett hans existens.
      Tacos imorgon o några bärs innan det så lite enduro o repa fiskebåt , mao en bra dag.
      Mvh.

 34. Ennio Flaiano: ”I fascisti si dividono in due categorie: i fascisti e gli antifascisti”. Citatet passar uppenbarligen lika på Sverige som på Italien.

  • Speciellt tråkigt är att vi nu fått ett nytt kommunistisk parti, centerkommunisterna förutom vänsterkommunisterna och miljökommunisterna.

   • Nån som heter kristersson (s.t.s. i Strängnäs) är just nu i full färd
    med att introducera nya moderatkommunisterna. Så snart är
    dom fyra.
    Nödvändig åtgärd eftersom konkurrensen om skattebetalarnas pengar ökar inom det politiska frälset..

 35. En majoritet av svenska folket borde inte ha rösträtt,de har under decennier röstat fram sönderfall,splittring,massinvandring och våld,de har röstat fram politiker som omformat världens fredligaste land till ett land med arabiska enklaver där ambulansen behöver poliseskort och folk som ser svenska ut inte går säkra.

 36. OT:
  Först nu lägger man ut en nyheten om denna märkliga intervju …. nu när väldigt många människor har gått och lagt sig !?

  Janne Josefsson: ”Han framställer mig som en creepy gubbe”
  Slår tillbaka mot Özz Nûjen efter den uppmärksammade intervjun.

  När Janne Josefsson konfronterar Özz Nûjen går komikern till verbal attack.
  Han liknar bland annat ”Uppdrag granskning”-profilen vid en creepy gubbe och kritiserar hans tillvägagångssätt som journalist.
  – Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, säger Janne Josefsson.

  https://unv.is/www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/bKBEV5/janne-josefsson-han-framstaller-mig-som-en-creepy-gubbe

 37. Så mycket för demokratin alltså och skydd mot oliktänkande. Medier är det stora problemet, de tillåter sånt här fortgå. De skriver inte om det för de anser det ok att har man åsikter som de anser som skumma så får man skylla sig själv. De delade den åsikten med Reinfeldt som sa samma sak om att SD ”inte ska bli förvånade om sådant händer”. https://www.expressen.se/kvallsposten/reinfeldt-om-sd-attacken-de-ska-inte-bli-forvanade/Reinfeldt utnyttjade medierna till sin fördel fullt ut. Men nu börjar hans egoistiska agenda som statsminister synas alltmer. G. Persson genomskådade Reinfeldt lätt precis som vi andra sunt tänkande människor.

 38. 7% av rikdagens politiker hyllar stalin, lenin, mao, pol pot m.fl. som tillsammans mördat flera hundra miljoner människor.
  Ingen i kloakmedia skriver en rad om det.

  • Min absoluta serietidningsfigur..är DU..;)…har följt den serien
   under snart 40 år…:)..
   Kör hårt PRINCESSAN..;)..

 39. Hur kan de bete sig såhär ens?
  Noll respekt för människor.
  De kan omöjligt veta att en person är nazist. De slår på en man som de inte vet något om.
  Detta är vidrigt och jag hoppas verkligen de blir straffade.
  Och jag hoppas deras arbetsgivare, ifall de har någon, sparkar dem.

  • De bär på ett hat och behöver nån att fokusera det på. Det är samma sak med SD gentemot media och politikers som Reinfeldt. De behöver ett föremål att avreagera sitt hat på som egentligen kommer från deras egen barndom eller egna erfarenheter från livet som de varit tvungna att förtränga.

 40. Den blonda tjejen försöker att knäcka smalbenet på honom genom att stampa på det med våldsam kraft. När jag ser detta inser jag att Sverige är bortom all räddning.

  • Läst den. Riktigt sjukt ja.
   Kan inte vara roligt att bo där. Nya grannar hela tiden. Men det är så man kan tjäna stålar idag. Enkla pengar.

   • Och inkomsterna från den här olagliga hotellverksamheten tas upp till beskattning i laga ordning eller….?
    Här finns också mycket grävarbete för våra skattefinansierade myndigheter!

 41. Fake news från Expressen nästan varje dag igår löd rubriken på en artikel NMR är största säkerhetshotet mot Sverige. Enligt Säpo är det militanta islamister som utgör det största hotet men etablerad media bryr sig inte om dom själva sprider faktafel.

 42. Känns som landet håller på att bli en smula polariserat…
  Tur att Landsfadern sa idag att det ska bli tryggt igen.
  Lovande.

 43. Som att välja mellan två lika onda ting. Har man på sig tshirt med nazimonstret Franco hyllade odjur som Ante Pavelic så förtjänar man inte bättre än vad han råkade ut för.

  • General Franco var inte en nazist. Han tog avstånd från rasbiologi och dylikt, och ville inte samarbeta med Hitler rörande sådana saker. Spanien skickade inga judar till centraleuropa. Judar kunde resa via Iberiska halvön vidare. Den spanska världsbilden handlar inte direkt om ras, utan snarare om religion och kultur.

   Under reconquistan landsförvisades tusentals muslimer som konverterat, den stora majoriteten av dessa var Iberier och etniskt skiljde de sig inte från de ”gamla kristna”. Många var sedan generationer tillbaka tvångskonverterade på grund av styret av kalifatet

    • För vinning i egennytta. Visst att han skickade. Men Sverige hjälpte nazityskland likväl. I tider som de där, som neutrala länder så har du kvar fläckar och märken av vad du än gör. Portugal och Salazar var likväl neutrala, och gjorde si och så.

     Det viktigaste för dessa och för oss, var säkerligen att till varje pris inte på egen mark få in ett världskrig.

   • Ja man får inte glömma vilka det är som fördömer denna man. Jag har inte skaffat mig en åsikt om honom eller ansett honom som intressant, men President Trump har ju kallats och anklagats av samma grupper, för allt möjligt som de avskyr.

  • Och om killen varit blind och fått den påklädd hade det varit mer synd
   om killen då eller..??..
   Det är själva grejen med yttrandefrihet ..
   Vi alla får tycka vad fan vi vill,ha vilka kläder med budskap vi vill..
   ja nästan då ..
   Ingen oavsett budskap eller bild på en t-shirt eller annat ska behöva bli påhoppad och misshandlad.
   Tänk på det du !!

  • Våldsvänstern har talat. Visserligen provocerande att ha ett tryck med Franco på tröjan, men det är ett fritt land vi lever i och att ta till våld och sedan försvara det är vad som skiljer vänstern från oss andra.

    • Ja, nä det är det där andra övergivna landet som man från vänstern brukar håna. Det som invandrare brukade kalla för ”ett paradis”. Det anses bara vara nostalgiskt larv

  • Ha ha ett vänstertroll. ”Nazimonster” det är ett epitet som är lätt att förtjäna i din värld. Ooh aah det kommer kanske ett under din säng i natt

 44. Sveriges framtid visar vägen…..:(:(..
  Jävla bortskämda snorungar är vad det är !!
  Blandat med bidragsberoende invandrare..ligister som av msm kallas som värst…
  ”motdemonstranter””…
  hur nu motdemonstranter som alltid attackerar kan kallas det…??..
  Kan inte förstå hur deras föräldrar ens kan känna medlidande
  för sina avkommor…??…för stolthet och kärlek kan det faan inte vara !

  • Eftersom de bara trivs med motsättningar så finns det en massa andra länder att bosätta sig i. Ja bidraget går förstås bort

 45. Det var precis så här Hitlers fotfolk betedde sig när nazismen fick fäste i Tyskland. Det komiska är att hjärntvättade sinnesslöa vänsterextremister aldrig kommer att förstå kopplingen.

  • Nja.. nu blev det lite fel. Det var så SA betedde sig mot exakt samma typ av vänsterpack som attackerade den där killen… Och orsaken till att de gjorde det och tyckte det var rättfärdigat borde framgå ganska tydligt av den där filmen…

 46. Vad har vi lärt oss av mediernas språkbruk idag?
  Jo, det finns bara högerextremister och motdemonstranter.
  Det onda mot det goda, och de goda kan aldrig bli onda.

 47. Ponera om det kommit lika många personer till denna mans hjälp och börjat slå ,sparka och misshandla tillbaka dessa kräk…ana tidningsrubrikerna…:P

  • Ja det här är bra. Några ytterligare kanske nyktrar till och inser att detta har gått oerhört snett

 48. Tyvärr lär de inte gripas för misshandeln. De delar ju värdegrund med 7 riksdagspartier och hela det svenska medieetablissemanget.

 49. Vad är det som har hänt med Sveriges befolkning?
  Vill man inte landets väl numera?
  Andelen Motborgare kontra Medborgare verkar snart vara en majoritet i landet!

 50. De är så tragiska, tror sig kämpa för ”allt ont” och ser sig själva som hjältar. Lättkränkta som tusan, vill inte att folk ska ha ”obekväma” åsikter som anses vara ”elaka onda tankar”.
  Har byggt upp en låtsasvärld som besår utav att alla personer kan leva i harmoni med varandra, regnbågar och handhjärtan.

  • En antifa medlem exempelvis. De tänder till direkt om du bara säger: Jag tycker att man åtminstone ska få diskutera invandringen.

  • Ja du vet; Nu finns det nya grupper som är i ”garderoben” med sitt sätt att se och förhålla sig till samhället. Alla borde undra över detta. Inget jobb i media om du har vissa åsikter. Ja det finns andra yrkesvägar som också stängs. Så festligt va? Vi har numera smittats av politiskt förtryck.

 51. https://www.svtplay.se/video/17810519/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-avsnitt-16-2?start=auto&tab=2018 Vi har sjunkit till botten fullständigt. Mycket har man sett i sina dagar men när özz nujen blev intervjuad i uppdrag granskning då förstår man att Sveriges migrationspolitik har spårat ur fullständigt. Vi har alltså en tv-komiker i det här landet som låter svartjobb få förekomma på hans hus, vilket är utfört av terroristen på drottninggatan. Fattar vi inte i Sverige att vi är på väg att skriva under på vår egen undergång. Hur låter vi ens denna özz nujen få mediautrymme. Han är en fullkomlig i-iot.

  • Sverige är idag ett s.k. shithole country, så det är inget att hänga upp sig på. Folk vänjer sig med tiden 🙂

  • Kan inte vara en slump. Nujen vill finansiera de som fått avslag och visste att det var svart. Sen var det ju troligen otur att han var terrorist.

  • Jag vet, det där är så otroligt att man inte skulle kunna dikta ihop det. Hah, som lögn skulle den vara så vild att ingen skulle tro på det

 52. Tänk ändå, att kommunister, socialister, socialdemokrater, syndikalister o. nazister, kan ses som en enda stor familj under 1:a maj.

  • Och alla är förklädda eller mentalt kidnappade muslimer…
   In med det nya..:(:( och ut med det gamla…:(:(

   • Så är det nog….Även nassarna under WW2, hade som bekant sina sympatier hos stormuftin av Jerusalem.
    Så alla de uppräknade, ser nog kalifatet som en föredöme för Västeuropa.

    • Yassir arrafat som dom flesta minns..var kusin-någonting
     till den stormuffin du nämner.
     Islam var även då helt på det klara med judeutrotningen..
     fanns visst hela divisioner med specialförband som stred
     på hitler och nasismens sida.
     EN uppgift,likt ss var dom förband som på det mest vidriga sätt dödade folk urskillningslöst.
     Det palestina som dumsverige godkänt som stat och ger fler miljarder till i bidrag än till Sveriges pensionärer..

     • Finns inga belägg för den där judeutrotningen som den påstås ha gått till ens idag. Än mindre då. Det var många som slogs mot globalister o kommunister även på den tiden.. De krafterna har varit i rörelse länge o har numera tagit över Sverige bla. Det finns en orsak till att nämnda folk blivit utsparkade ur 109 länder 360+ ggr..

     • Gå till någon sida med muslimer i stället…DÄR tror alla på sagor…

     • Sagorna serveras som alltid via etablissemanget. Borde du veta vid det här laget.

     • vi har sett dig och din s.k faktalista förr…
      KLOK som du påstår du är…fundera lite på vem och vilken genom världshistorien(din lista) satt och diarieförde exakta datum och ställen det du påstår skulle ha hänt…
      bara det är en väckarklocka för någon med kritiskt tänkande
      och inte som du …sprida något såå genomskinligt som sanning !!

     • Vadå påstår skulle ha hänt? Vad pratar du om? De fick inte verka i Sverige heller… Har inte med nån annans diarieföring o göra. Har ingen aning om vad du försöker få sagt. Det är bara o se på vad de håller på med i Sverige nu via media.. o bankerna. Precis samma sak igen. Det är dags att den där väckarklockan ringer nån gång..

     • Börja med o sätt dig in i frågan. Läs exempelvis Kevin McDonalds ”Culture of Critique”.

  • Med den ”lilla” skillnaden att NMR står på folkets sida.. för o stoppa massinvasionen.. o de andra emot.

 53. Varför ska man göra sig till offer för den subversiva vänstermobben. Är det några som ska misshandlas så är det väl evolutionära buggar som dessa.

  • Grabben bevisade en gång för alla vad vår yttrandefrihet är värd..VATTEN..
   OM du inte är godkänd av propagandaministeriet msm…
   demokratur är snart diktatur..PÅ RIKTIGT !!

   • Ett typiskt svenskt sätt att reagera!
    Titta vad dumma staten och dess lakejer är mot oss nu igen!
    Patetiskt pacifistiskt och undfallande, men ack så svenskt.

    • killen var där och fick stryk ..bara för att andra inte tålde en bild på en t-shirt…provocerande eller ej…
     Han gjorde något mycket viktigt,visade med en video hur
     ”statens lakejer” uppträder,med skydd av msm…
     för att använda dina egna ord..
     Grabben fick stryk..får skylla sig själv enligt dig..även en vakt eller liknande syns spöa killen…
     OCH VI gnäller..??…

     • Är man masochist så förstår jag att man går in med oddsen 30 mot1. Själv föredrar jag att ge identitetsvänstern stryk istället.
      Och som enda negativa konsekvens av det, är att man har ömmande knogar efteråt.

     • Javisst tänk om det gick runt grupper och slog ner folk som hade fel grejer på sig. Man fattar att de ofta gillar Islam

   • Jag vet, det är helt otroligt att media och polistalesman kanske kan komma undan här. Snubben knäpper upp jackan med ett litet namn. Mao eller Lenin hade däremot visat på en anpassad medborgare i demokratins Sverige.

  • Ja de har ju haft planen/banan för sig själva nu bra länge, men står de där och skriker så kanske en dag får de nog svar på tal

 54. Kan någon svara mig på frågan varför vänsterfolk som är våldsamma och skriker, kräver att få pengar och allmosor av andra? I Sverige? Om man är våldsam, elak eller på annat sätt inte bidrar till samhället, varför skall vi andra betala för den personen om den inte är sjuk och lider av nöd? Alla är inte kapabla att sörja för sig själva, och dessa skall vi givetvis ta hand om, men vänstern kräver att vi skall sörja för fullt friska människor som jag anser vara lata i många fall.

  Det är inte ”häftigt” att betala skatt till regimer man inte vet vad de gör med ens pengar. Det är dock på riktigt häftigt att skicka pengar för skolböcker och material till föräldralösa barn i latinamerika, som är så bortglömt. Ännu häftigare är att få fotografier att de barnen klarat sin årskurs, och skall fortsätta studera. Man gör gott inte genom att skrika offentligt och kräva generellt, utan man måste hjälpa de som behöver hjälp.

  • Respekt är vad dom gapar och skriker om….speciellt från mena
   där både respekt och heder anses mycket viktiga..
   men respekt får man inte,den förtjänar man….
   och med tanke på dessa så har dom verkligen förtjänat min AVSKY !!
   Däremot hatar jag ingen,tänker aldrig ta till vapen mm.
   Men hoppas någon liten snorunge eller tre tror jag är försvarslös..;)..
   då kan jag svära på heder och samvete att dom ramlade alla tre…

   • Jag stöttar ett barnhem i Peru, och det är väldigt fattigt där. Går inte att jämföra med mellanöstern, Syrien eller annat. Krig må vara, men det handlar om grundläggande saker som att barn är undernärda, inte kan lära sig läsa för att de inte har råd med glasögon. I flera år har jag haft det här med barnhemmen i sydamerika, så detta med ensamkommande är så märkligt för mig. Alltså när man stöttat ställen som har små barn med synfel, diabetes och andra svårigheter, för att hjälpa

    Det känns förnedrande på något sätt. Samtidigt glorifieras de som hakade på flyktingvågen, men de brydde sig bara om stora barn, pojkar och det såg man att de hade egenintresse i det, så otäckt

    När jag har hjälpt barn via välgörenhet är det ju för att jag tyckt så synd om dem gett det jag kan inte förväntar jag väl mig något tillbaka, bara glad och tacksam när de skickat foton så man ser att det hjälpt

    • Och för det får du min respekt :)..
     Tyvärr är det nog där skon klämmer…naiva(helt korkade)
     människor ser hur barn svälter på tv..invaggas av msm
     att det ÄR barn som kommer…kejsaren har varit naken länge
     men bara vi och SD skriker att den inte har några kläder..;).

     Normala människor behöver inte tänka två gånger..riktiga barn har varken pengar eller kunskap om var Sverige ligger..inte ens hört talas om det.
     Samt klarar inte att resa,själva t.om genom hela europa..smyga över gränser..för att sedan se friska
     och välmående vid framkomst,med märkeskläder
     och senaste i-phone…
     men det är som sagt i ett normalt land,med normala människor..

 55. Expo, syndikalister, Afa och allt ni kallar er borde veta att så här skapar man inte sympatier bland massan.

  • Helt rätt, men journalister kan få dem att tro det, men detta går inte hem hos Svensson. Därför måste mannen utmålas som en samhällsfara så att inte deras gunstlingar får stå där vid skampålen

 56. Modig kille ! Han visar vad kommunisterna är för ena. Kan rekommendera er att se fler av hans klipp på youtube medans de ännu finns kvar.

  • Ja visst Svenska förbudsivrare försöker ju att få Amerikanska bolag att införa inskränkningar av yttrandefriheten. Exportera sina översittarfasoner till det landet som nu har en president som uppskattar att människor har individuella friheter.

 57. Intressant att DDR-media hellre lägger allt krut på att försöka göra ner offret, än pestförklara antidemokratikräken som angrep honom i grupp.

  Analogt med vinklingen DDR-media gör, är det värre att klä sig provokativt, än att i grupp misshandla någon för dennes politiska åsikter.

  Att ”blotta” en t-shirt med ett politiskt budskap – som för övrigt inte ens bryter emot lagen – är värre än att sparka på en människa som ligger ner på marken.

  Skändligt är bara förnamnet. Samma avskyvärda antidemokratiska kretiner gör själva höga anspråk på god ton och hög moral.

  Så jag vill gärna veta hur fult man kan klä sig, innan man riskerar att bli gruppmisshandlad på våra svenska gator?

  • Ja alltså, om det hade varit en grupp som media utmålar som nazister; då alltså är det farligt och journalisterna gör nästan på sig av hänförelse av hur härligt farligt och otäckt det kan utmålas

   • Det är mest skrämmande att media har överseende med misshandel, om våldet riktas emot någon som inte har vänstersympatier. Då är allt tillåtet och de nyttiga clownerna känner sig som den som hypotetiskt skulle kunna resa tillbaka i tiden och sparka Hitlers mamma i magen så att han aldrig blev född.

    De som ställer sig bakom misshandeln är enorma hycklare och genom det, synnerligen obehagliga människor att ha omkring oss, fritt strövandes att kunna göra samma sak igen.

    Tala om brist på empati och hat, att posta en barnslig smiley med tungan hängandes ut ur munnen, när man i grupp sparkat på en liggande människa som burit en t-shirt man ogillade. Fullblodsnollor.

 58. Polisen är i detta fall en skyldig part! Hur I helvete kan dom gå ut med sådant skit frågar jag mig? Och till Expressen en stor fet hästskit jävla amatörer! En porrtidning rapporterar bättre!

  • Ja det är otroligt, men Nazisterna har definitivt flest antal sympatisörer i landet. Om man ska tro på måttstocken som public service använder sig av. Eller Svensk massmedia överhuvudtaget

   • Ja alla 2000 eller vad dom kan vara…om TVÅ miljoner eventuella terrorister skrivs det knappt en rad om…

 59. Tur att det finns någon modig människa kvar som vågar framföra sin åsikt och gå emot vänsterpacket. Polisen och MSM är vänstersympatister, som vanligt.

  • Helt rätt det sista. I USA så är vänster hatet mycket mer respektfulla inför polisens kraft att ingripa. Här får man vara beredd att klara sig själv ur en sådan situation. Jag ser att han blir helt bortkommen

 60. Varken assimilering eller integration fungerar. Vilken vill eller kan bli assimilerad? Det innebär språk och tänkande. Det dröjer flera generationer. Integration innebär egentligen att man ska tillhöra olika grupper men ändå erkänna samma värdegrund. Ingen har utrett vad det innebär så det är ok att svänga sig med begreppen.

  • Titta bara på USA. Varje dag sitter man där och anklagar varandra för rasism. US framhålls ju ofta som det stora invandrar landet.De har ju ändå försökt att få alla med på tåget. Här skäms man ju för sin egen uråldriga kultur. Inte de som är rejäla förstås

 61. Så förlegad vänstern verkar. Tycks hålla till i en tid bland torp, oxar & dragkärror. Hur ska evigt massarbetslösa försörja sig? Vart ska ungdomen bo?

 62. Grov misshandel utförd av flera personer som tydligt syns på film. Borde vara öppet mål för vilken åklagare som helst!
  Nä just det ja, vänsterinfluerad misshandel räknas ju inte riktigt som straffbart i Sverige nu för tiden 🙁

  • Kolla blondinen och snubben i vit jacka med gröna dragkedjor! Hon försöker knäcka smalbenet på honom och snubben i vit jacka försöker genomborra honom med träskaftet. Hade han träffat rätt så hade vi haft ett lik.

 63. Detta säger ALLT om tillståndet i Sverige idag! Det stavas ANARKI Varför? Fråga era politiker!!

 64. The Left doesn’t play games…
  They play to the death.

  You don’t think like them? Believe like them? Speak like them?

  NOT ALLOWED!!
  Bring the baseball bats!

 65. Då förväntar vi väl oss att Dn, Svd, Svt och Sr som fått öronmärkta medel för att motarbeta desinformation tar polisen och Expressen i örat?

 66. Nästa gång ullven retar upp den debila identitetsvänstern kan han väl ha ett bombbälte på sig, han gillar ju uppenbarligen att skada sig själv.
  Det skulle bli en viral succé på hans Youtube kanal.

  • Grabben har nog förlorat mer blod för Sverige än du gjort,äventyrare till trots…
   hjärta kallas det…

  • Han har aldrig skadat sig själv och så vitt jag vet är han inte för självstympning. Skadorna kommer från vänstern, alltså de som inte gillar olika.

  • Bra att våldsvänstern filmas när de misshandlar folk utan orsak. Ut med deras ansikten på nätet bara, det kanske är enda sättet att få myndigheterna att reagera. Men, risken är stor att de ger sig på Ulven i stället för våldsverkarna.

 67. Ner med hakan, böj i knäna håll garden och anfall. Syndikalisterna slåss verkligen som sopor.

   • ;)…det är bara att dom har internet nu..och tror sig vara ensamma om det..så benägenheten att fler ser det är det som förändrats..

 68. Synd bara att SD inte satsat på kompetens vad gäller företrädare på speciellt kommunal nivå, kommer att ge rejäl back-slash, tyvärr! Borde ha funnits tid och möjlighet för detta!!

 69. De riktiga fascisterna kallar sig antifascister och tror sig på så vis komma undan fasciststämpeln. Det är dock beteendet, inte vad man kallar sig, som avgör vem som är fascist och vem som är demokrat. Viktiga bilder således, som visar hur vänsterns värdegrund ser ut i verkligheten. Bra gjort, Ulven!

 70. Ingen som såg SVT program om maj 1968? Där var det tvärtom retorik! Vänstern på barrikaderna och ett hundratal motdemonstranter från höger!😄😄

  • Hahahaha. Han har nog problem så det räcker efter att ha fått stryk av de s.k.goda. Att anmäla i detta läge efter att alla sett filmen skulle förmodligen resultera i ett långt fängelsestraff för honom.

 71. Vilket gäng fjantar. Tur för dom att dom var 10 stycken som hoppade på Ulven, han hade lätt tagit hand om dom ifall dom bara varit 5 stycken.

 72. Var lite otur ändå för grabben..hade varit bättre att han hade haft en t-shirt
  med mohammed som rondellhund…utanför någon moske´….
  menar att då hade han aldrig åkt på stryk…då hade alla rusat ut och KRAMAT
  killen…pussat på kinden och gullat rejält med honom…
  för det ÄR väl vad fredens religions anhängare skulle göra…??…..
  (viss ironi kan förekomma i ovanstående text)

  • visst..men det ÄR enskilda polisers skyldighet att ingripa vid brott.även som civila(tror jag).
   Dom ska inte se till vem som tycker vad,innan dom ingriper.
   Det är sedan upp till en domstol att avgöra vad som skett…
   Att varken det ena eller andra fungerar är en annan sak…;)..

 73. Ulven borde få pris för sitt civilkurage, istället blir han nästan ihjälslagen på allmän plats, med ordningsmakten på fotlängds avstånd, rena DDR-fasoner.

  • Det är mycket märkligt att polisen inte ryckte in för att skydda honom. Detta visar hur det är ställt med ordningsmakten av idag. Om fler svenskar hade samma kurage hade vi haft inbördeskrig idag.

 74. Jag själv kommer inte att anmäla varken blondinen som försöker att knäcka hans smalben när han ligger helt försvarslös eller han med vit jacka som försöker penetrera honom med träskaftet. Hade han träffat så hade vi förmodligen haft ett lik. Att bli penetrerad av ett träskaft leder förmodligen till att man dör. Jag har en känsla av att blondinen endast ville ge honom en permanent skada med daglig outhärdlig värk, medan snubben i den vita jackan ville mörda honom. Hade jag bott kvar i Sverige så hade jag anmält dom. Hoppas någon gör det.

 75. Dödsstraff för haschrökande fega vänstersvin som hormedia och snuten alltid ska gulla med….

 76. Den ryggadslösa svenska låtsas ”polisen”visar genast sin vänster agenda och skyller på nazister. Inte ett ord om lustmördar sekten som mördat 100 miljoner och tillåts demonstrera i tid och otid. Bra blir den dagen då det dinglar kommunistsvin från varenda lyktstolpe på svenska gator och torg.

 77. Vill man lagföra dessa typer, så borde det inte vara några som helst problem, frågan är bara om viljan finns.

  Offret har också blivit slaget efter det han fallit omkull på marken och det är något som borde höja straffvärdet för dessa huliganer.

 78. Fega råttliknande varelser!
  De är som modigast i grupp, ett direkt hot mot vårt Sverige!
  Bestämde jag, så skulle Sven-Åkes Kebansanering anlitas för problemlösning!

 79. Vilken utveckling! Du går in i en butik och köper kläder du gillar och vid utgången får du stryk.

 80. Om Franco och Pinochet skött sina jobb riktigt hadde vi sluppit många av dessa antidemokratiska kommunistlöss i Sverige.

 81. En liten varning till alla som skriver här på samnytt. Samnytt ser din e-mail adress. De vet exakt vem du är. Lite läskigt, så var försiktig med det ni skriver. Ryker jag nu ?

 82. Ännu ett fall av öppenbar bias från tidningarna. Istället för att påpeka den otäcka gruppmisshandeln så går det utan bevis på offret och dess åsikter, såsom dessa vore relevanta i ett fall där personen blir utsatt för våld gentemot om personen i artikeln hade varit utövare. Vi har kommit till ett samhälle där det i princip ses som ”gott våld” om det används gentemot ”oliksägande”

  Tacka vet jag då vi hade ett land där uttrycksfrihet i all form var tillåtet och inte angreps med våldsaktioner. Förjävligt gjort och kommunistjävlarna kommer undan utan problem.

 83. När jag klickade på filmen så förväntade jag mig se smuts från musseländer som slog skiten ur svennen. Till min förvåning så klarade svennarna av det galant utan inblandning av nyadeln.

 84. Krya på dig Ulven, du har ballar av stål. Synd att inte fler svennar har lika stort mod och kurage som du. De fega jävla kommunistsvinen som gav sig på dig skulle avlivas på platsen.

 85. Det sägs alltid att man inte får kritisera enskilda muslimer. Det man får kritisera är religionen islam (även om detta är också är högst tveksamt). Dock går det hur bra som helst att racka ned på enskilda s.k nazister. Aldrig är det någon som säger det bara är ideologin nazism som man ska få kritisera och inte enskilda nazister.

 86. Vänstern beter sig inte bara illa mot oliktänkande. Vänstern mördar ofta oliktänkande. Venezuela är en dagsaktuell uppdatering av vänsterfolk som stoppar allt i egen ficka, samtidigt som de förtrycker sina undersåtar.

  Provokatören lyckades även visa att svenska myndigheter och media är starkt politiserade idag.

 87. Dagens Nyheter banade väg för vänsterns politiska våld, då man anställde Jacques Wallner, som dödade en man med fem knivhugg, varav två hugg i ryggen. Politiskt tillsatta nämndemän såg till att Wallner fick ett milt straff för sitt dödande.

  I början av 2012 avslöjade tidningen Nationell Idag att Wallner 1982 dömts för att utanför Berns i Stockholm med kniv dödat den 21-årige Magnus Nordenmark. Upprinnelsen till mordet var att sällskapet Wallner tillhörde, som bestod av två andra syndikalister, uppfattade Nordenmark som ”fascist” p.g.a en uniformsliknande klädsel. Nordenmark hade dock inga uttalade politiska sympatier. Ordningsvakten berättade att Wallner var den hetsigaste av dem och sa att de borde ”ge uniformskillen en läxa”. Utanför Berns höggs Nordenmark till döds med fem knivhugg av Wallner. Två av knivhuggen var i Nordenmarks rygg. Tingsrätten dömde Wallner för dråp men hovrätten ändrade detta till grov misshandel och vållande till annans död. Eftersom Wallner redan suttit en tid i häktet behövde han inte sitta en dag i fängelse efter hovrättsdomen. Det milda straffet stöddes av de politiskt tillsatta nämndemännen och hade föregåtts av en medial smutskastningskampanj av brottsoffret som innehöll grova sakfel. ”På häktet började Wallner, som då var lokförarelev, istället utbilda sig till journalist. Väl färdig med utbildningen gjorde han snabbt karriär i massmedia med hjälp av vänner som rörde sig i samma vänsterkretsar som han själv.”
  http://sv.metapedia.org/wiki/Jacques_Wallner

 88. Det ynkligaste jag sett på länge. Förutom den fega misshandeln , sätter polisen upp det blöta fingret i luften: ska jag eller ska jag inte. Sedan det totala ointresset för brottsoffret som ligger svårt misshandlad på marken. Gubbjävlarna går omkring och låtsas som det regnar. Så mycket feghet som i denna korta filmsnutt får man leta efter.

 89. Expressen ger falskt alibi utan en tanke på sanningen det visar vad den blaskan egentligen är. Tur att det filmades men det når ändå inte allmänheten åtminstone inte sanningen men lögnen från Expressen når ut vilket frammanar bilden av skinheadgäng som angriper en fredlig demokratisk demonstarion vilket är långt ifrån vad som verkligen hände.

 90. Om polisens beteende i det här fallet kommer att vara prejudicerande för framtiden, då är vi riktigt illa ute ! Att massmedia ljuger vet alla redan.

 91. Ska inte Löfven med vänstern lösa problemen med kärlek. Mörkhyade med väst är han någon sorts vakt. Men snacka om hat. För en T-shirt.

 92. Man kan inte lita på något längre. Går man ut med detta då litar ännu färre på polisen och media, går man inte ut blir vi ännu mer cyniska, sprickan ökar. Men tydligen ska vi som har skäl att vara cyniska exkluderas, man har gett upp oss. Kanske om vi förvisas till någon ö, eller om vi tvångsintas på en psykiatrisk klinik.

 93. De nyttiga idioterna i vänstern kommer inte tillåtas i polisstaten, de kommer radas upp och tas bort. Normalisering kallas det.

 94. Allt finns på film. Hur många av demonstranterna sitter fängslade för grov misshandel ??

 95. Svensk gammelmedia ljuger hela tiden. Deras existens baseras på lögner. Polisens talesmän är skolade i ”rätt tänk” och hela kåren har under 15 kvoterats och infiltrerats… Det ser illa ut. Vänstern måste med hårda nypor slås sönder, bit för bit, person för person. Silkesvantarna måste av… NU!

 96. Det verkar som att när någon bär en ”opassande” t-shirt då äger mobben rätt att misshandla denne person. Sedan skriver media en egen historia om händelsen, utan att kontrollera de faktiska uppgifterna. Det är ett fint land som vuxit fram.

  • Ja, för det inte tankarna till någon av de alla länder där åsiktdiktatur och total diktatur råder så vet inte jag…

 97. Polisen kan ju identifiera de röda fega misshadlarna,sedan borde man ju stämma expressenblaskan som i vanlig ordning håller sig så långt från sanningen som möjligt.Det röda Svt/SR håller också näbben inför sanningen.

 98. Tänka sig att bara genom att lugnt och stilla gå ut och ställa sig på gatan så påvisar denne man såväl vänsterns förkärlek till våld samtidigt som han utan att röra ett finger avslöjar Expressen att förfalska och ljuga det svenska folket rakt i ansiktet.

  Inte illa gjort av en enda man att kunna avslöja hela den smutsiga buken bara genom att helt fredligt ställa sig ute på gatan.

  Killen skall ju ha en guldmedalj !

 99. Ju mer jag funderar på det. Heder åt Ulven han gör det vi alla borde göra. Han går ut och tar stryk för svenskarna. Skulle vi alla gå ut behövde han inte ta stryk. Då sprang vänstern. En modig man.

 100. Om definitionen för fascist innefattar tillgripandet av våld, så vilka är fascister per definition på videon?

 101. Islam är en mördarreligon och inget annat . Lyssnade på tv 4 angående att barn som fördrevs från sina hemländer och dom undrade vad som är fel . Är dom så dumma att de inte förstår det är islam som ligger bakom . Denna groteska religon som förtrycker folket , som inte har med demokrati och jämnlikhet att göra och som håller på att importeras till Sverige . Valet 2018 , tänk rätt !!!

  • TV4 är Bonnierklanens flaggskepp. Bonnierklanen vurmar för sitt kusinfolk, om och om igen i alla sina medier som de äger i Sverige. 😉

 102. Det finns inget intresse i de statliga medierna att rapportera om detta inte heller hos polisen att gripa förövarna, alla spelar i samma diktatur-lag!

 103. Fy fan! Vänsterpartiet Kommunisterna är ondare än satan själv. Att börja grovt misshandla en person för T Shirt visa hur dessa subversiva element sakna tolerans.

 104. Den som har det klart för sig hur det ideala samhället borde se ut för att kunna fungera till människornas behag? Men denna utopi har inte någon kommit underfund med, hur detta skulle gå till?

  Det politiska systemet har i alla tider hållit undan demokrati och jämlikhet!
  Men man maler dess ord, för att folk är tillräckligt blinda för att förstå den verklighet som råder och få säger ifrån!
  Den verkliga bluffen som nästan varenda svensk gick på, var ju införande av kvinnans jämlikhet med mannen!
  Nu har vi en Feministrörelse som har myntat alla förnedrande uttryck mot de som vill bevara Sverige svenskt!
  Alltså kvinnornas första vilja var att ta över makten i vårt land och detta uttrycktes tydligt och klart i slutet av femtiotalet, att manliga politiker var hänsynslösa mot folket och kvinnorna blev hårdast drabbat??
  Exakt, det är Feministrörelsen som står för alla upplopp mot samhället, för det är vårt heter det!

  • Om du inte anser att kvinnor ska vara jämlika med männen och ha samma rättigheter, då har du samma syn på kvinnor som den som predikas inom islam.
   Att sedan vänstern gjort en jättegrej av feminism är bedrövligt, men en kvinna är lika mycket värd och ska självklart ha samma rättigheter.

   • Synd att du är så totalt politisk okunnig och förmodligen med en läggning till att vara feminist, så att jämförelsen med dig ligger när till hands att bli påmind om Stefan Löfven som älskar kvinnliga samhällsomstörtare!

   • Alla ska ha samma rättigheter oavsett kön. Men, det är inget som har något med feministrörelsen att göra. Det finns inget som är mer skadligt för er kvinnor än feministrörelsen.

 105. OT; Skattemyndigheten i Malmö har fått stänga sina brevinkast av rädsla för sabotage. Var har vi hamnat, och vart är vi på väg?

 106. Sitter vänsterdårarna anhållna nu ???

  Hela misshandeln finns på film !!!

  Hallå polisen..Var är ni ???

 107. Bra jobbat. Nassesvinen ska hållas tillbaka.
  NMR kan ju demonstrera på ett städat sätt men sådant duger inte för det här äcklet.

  • Du förespråkar alltså vänsterextremt grovt våld och odemokratiska metoder för att ”hålla tillbaka” de som opponerar sig mot en folkfientlig regim?

  • Att flera personer slår och sparkar på EN person,och dessutom fortsätter när han ligger ner, tycker du det är ett ”städat” sätt att demonstrera ?

 108. Vänsterextremister har ersatts med motdemonstranter i svensk media o flyktingar med ”nyanlända”.

  Media har förvandlat språket, med utgångspunkt från den
  mediala värdegrunden, med rötter i kommunismen.

  När media o deras vänsterextremister inte accepterar oliktänkande, angriper nätverket demokratin o rätsstaten.

  • Vänstermänniskor och miljömuppar kallas konsekvent ”aktivister” av SVT, medan de med avvikande åsikter (typ folkets demonstration) konsekvent kallas ”extremister”. Tillfällighet?

 109. Men Franco var så nära en fascistisk diktator det öht går att komma… ingen idag skulle vilja leva i Francos Spaninen så klart som fan att det provocerade. Men grejen var väl att vänstern kan fritt kan torgföra Sovjetiska kommunistiska diktatorer mfl på t-shirts utan påföljd. Hela 1:a maj är en hyllning av kommunistiska och socialistiska diktaturer… jävligt modigt gjort utav Ulven trots allt och förutsägbart utfall av vänstertomtarna…

  • Att Stalin, PolPot m.m kan hyllas öppet är en STOR skandal
   Dessa två Diktatorer har dödat många många fler än någon ”höger fascistisk” Diktator någonsin mäktat med
   Men vi lever i en vänsterextremt styrd så kallad Demokrati

  • Man kan bli provocerad, men man kan inte misshandla och försöka döda någon för att man blev provocerad. Jätteenkel skillnad.

  • Hur hade Spanien sett ut om inte Franco vunnit inbördeskriget. Det hade nog varit ännu värre för folket i Spanien med en kommunistdiktatur. Det är bara nyansskillnader mellan de två vänsterideologierna fascism och kommunism.

   • Skillnaden var väl att i Spanien och Portugal konfiskerades inga jordbruk , det fanns privat företagsamhet ,butiker och varuhus hade varor , turister kunde fritt komma utan att övervakas , ländernas medborgare kunde få ett pass och dra till USA eller andra länder , inga präster & nunnor mördades , ofriheten bestod väl mycket i att syndikalistisk och kommunistisk verksamhet var förbjuden. ?

 110. Pajassnuten Fuxborg har ofta figurerat med antivita och odemokratiska ”tvärsäkra” uttalanden.En farlig individ.

 111. Sammanlagt har kommunisterna dödat betydligt flera människor än fascisterna. Det är väl bevisat och dokumenterat och det retar gallfeber på extremvänstern.

 112. Löfven eller någon annan minister kanske blir upprörda, skapar en tillställning, hissar flaggor och blåser i trumpeter… för att markera att samhället inte håller ihop?

  Politiken som omogna vuxna har bedrivit, i egen sak sedan 1975, har verkligen lyckats!

  Nu är Sverige en EU-region, men den verkliga huvudstaden i Bryssel. ”Folket” slåss mot varandra, för att ”Befolkningen” växer.

  De rika styrande bor i områden, där befolkningen inte tillåts växa.

  Om Jonas Sjöstedt skulle vakna, är han den enda kandidaten att återskapa gamla Socialdemokraterna, men han har två vänsterskor?

  Det finns bara SD, men… kommer partiet att fixa biffen, när så många kockar och maträtter plötsligt tränger undan husmanskosten.

  Det ser på pappret ut som att även SD brottas med mångfalden?

 113. Sverige begynner å ligne uland som Somalia , terrorister får herje fritt i gatene som dette venstre avskummet.

 114. Förstår att det kan vara provocerande med en bild på Franco, men något som vänsterpöbeln aldrig lär sig är att vi bor i Sverige, inte Sovjetunionen, här använder vi inte våld mot oliktänkande

  • Det är lika provocerande att ha en bild på Marx, Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, Che Guevara eller Castro. Alla folkmördare.

 115. 10 mot 1. Var det det som var hans attack på demonstranterna?
  Polisen borde inte ha några problem att identifiera och gripa personerna på videon.
  Finns viljan hos någon feministisk åklagare eller är detta i linje med
  vad regeringen önskar?

  • SSU kommer att göra förövarna till hedersmedlemmar och Löfven kommer att ge våldsmännen (S) finaste medalj…ANTON NILSSON.AMALTHEA medaljen.

  • Javisst, du har fastnat i filter för olämpliga ord. Ändra det ord du misstänker vara orsaken. I bland är Samhällsnytt onödigt känsliga enligt min mening.
   Dags att städa upp i filtret.

 116. Fullständigt rättsvidrigt att polisen inte ingrep, och sedan sa till pressen att han bar skulden!!! Ständigt så kan Sverige sjunka lite till, under det man trodde var möjligt. En tydligare påminnelse om att vi inte är lika inför lagen går inte att få.

  Men staten har fortfarande makten och våldsmonopolet, så att man vet gör ingen praktisk skillnad. Man vill inte bli utsatt för globalisternas våldsamma gräsrötter, eller mald av statens ”rättvisa” och få sin försörjning förstörd. Aldrig att man trodde att Sverige skulle kollapsa så totalt, under min korta livstid.

  Not: Det var fullt av ensamma ”provokatörer” längs NMR:s demonstrationståg (har sett lite filmer som provaktörerna stolt sprider), men NMR anföll inte någon utan höll leden utan att lyfta på ögonbrynen.

 117. Man får väl hoppas att minst 4 av de som syns på filmen och kan identifieras nu är anhållna för misshandel???
  För polisen gör väl sitt jobb???

 118. När tänker Löven+S ta avstånd från dessa as till Syndikalister.Å hur i helvete kan polisen gå ut med att det va en från NMR??Dom va bevisligen samlade i Boden å Ludvika.Å kan ingen sätta stopp för äcklet Mattson på Expressen???

 119. Det går jävligt bra att Vänstern sitter med bilder på Lenin+ Stalin mitt på Sergelstorg i Stockholm…..

 120. Det ALLVARLIGA är att det är personer med gula västar som utför misshandeln!

  De gula västarna bärs av demonstrationstågets ”ordningsvakter” som skall se till att det går lugnt och stäat till när demonstrationståget framför sitt budskap!

  Under gårdagens demonstrationståg i Göteborg, vilka besågs av övertecknad, hade VPK:s ”tågvärdar” i.st.f gula västar röda armbindlar med runda vita fyllda cirklar i vilka det fanns ett V i rött…
  Ofta hade de även svarta jackor därtill

  Likheten med nazisternas armbindlar i Tyskland på 30- och 40-talen var slående men jag tror INTE att de ohistoriskt bevandrade ledarna för VPK:s demonstration förstod detta!

  • Som gjort för ett snyggt fotocollage med kollegor i diktatur med sina svarta jackor och armbindlar, då och nu

  • Åjavars . . Rödingarna nere i Tyskland på 20 talet var inte några lek & dagisfröknar heller precis . . . ;o) .

 121. Kommer att tänka på den här gamla nyheten, med han som blev misshandlad efter att ha hängt en Israel-flagga i fönstret i ett ”utsatt område”.

  http://www.friatider.se/hissade-israelflagga-attackerades-med-j-rnr-r

  Jag hittar inget om eftermälet, men har för mig att denne provokatör inte heller blev särskilt omhuldad av etablissemanget. Som Pride Järva och så mycket annat, så ska man ”förstå” att vissa grupper är det inte OK att skoja med.

  • Att ha Israels nationalhymn som ringsignal på telefonen är heller inte populärt om den hörs på bussen.. Även om bussen går till ett etniskt svenskt område… Hur det skulle ”gå till” om denna hymn hörs på bussen/spårvagnen eller tunnelbanan på väg ut i någon ”multikulturell” förort vågar jag inte ens tänka på!

   • Nej, och globalisterna har gett order om att polisen ska låta gräsrötterna attackera oss fritt. Som i Charlottesville, där polisen också tog ett steg tillbaka, istället för att skydda demonstranterna.

 122. Farligt att utmana marxisterna som inte har någon som helst känsla för vart gränsen går! Är inte så konstigt att våldsamma människor blir kommunister, för finns det någon s.k. kommunistisk revolution som utförts fredligt? Knappast!

  Massor av människor mördas i deras framfart! Detta är säkert både Löfvén och Sjöstedt stolta över eftersom deras partier har sina rötter här!

 123. Länge leve (Löfvens) demokrati, där jag har de rätta åsikterna och alla andra, med andra åsikter ska ha stryk.
  Orwells ler i sin grav.

  • Heja Ulven! Hoppas att du snart piggnar till på sjukan.Polismakten verkar som så ofta
   ha varit passiva, dåligt!

   • Nåja, var inte för hård mor farbröderna Blå. Det tar tid att väta på fingret, hålla upp det i luften och läsa av varifrån den vind kommer som de för sin mediabilds skull söker. Och så få kängorna att sparka åt den rätta riktningen, vilket för små hjärnor kan vara lika svårt som för en muslim att på Nordkalotten ta ut riktningen till Mecka med en begagnad Silva-kompass från 50-talet.

 124. ”Inga nazister på våra gator fyll dem istället med antidemokratiska kvinnohatande hbtq fientliga våldsbejakande antisemitiska muslimer!”

 125. Men det här var ju en särdeles lyckad aktion av provokatören. De syndikalistiska extremisterna visades upp som de är och aktivistkompisarna i stormedia står där med allt sitt ljugande dokumenterat. Kunde det vara bättre?

  • Det kunde vara lite bättre om pk-media förmedlade den rätta bilden. Å andra sidan är det även en lyckad förevisning av ”fake news”.

  • Nej men NMR själva blir oerhört provocerade av poliser…som skriker dom i ansiktet , trampar dom på fötterna , avkräver ID , och sedan tjafsar med deras bilar..”flygande besiktning ” rotar runt i allt , nykterhetsblåsning..osv..—det som retar mig är orättvisan när jag jämför med hur våldsbejakande kommunister behandlas !!
   För att inte tala om när polis säger att ” dom skall försöka vinna deras förtroende ” när det rör sig om hitmigrerade gäng.
   Dessutom tycks myndighetens medvetna rekrytering av polisaspiranter med ” mångfaldskompetens” gett resultat. ( arabkillar , vänsteraktiva , lesbiska butch , osv. i all oändlighet ) –och medvetet valt bort lugna trygga killar från den svenska landsbygden.

   • Ja, det finns många videos på nätet där man kan se både polis och ordningsvakter använder sin ställning i situationer där de privat är emot det som sägs.

    Polisens förtroende är kört i botten.

  • Nej, NMR är vårt lands mest korkade personer.
   Hellre hoppas jag att Sverige översvämmas av muslimer än att dessa förståndshandikappade as börjar att synas i mina hoods

 126. Jag sitter i samma båt. Det enda jag kan finna med sossarna är att de helt enkelt är korkade och har lågt IQ.

  Jag önskar att det fanns tidsmaskiner så man kunde resa in i ett totalitärt socialdemokratiskt samhälle så dessa korkade socialdemokraterna kunde se hur eländigt det skulle bli. Likaså med alla som demonstrerar på första maj.

 127. Jag undrar vad polisen hade gjort om jag hade varit i Ulvens kläder, dvs. dessa demonstranter hade åkte i backen en efter en. Hade det betecknats som självförsvar eller misshandel?

  Polisen är korkade, de skyddar de som kommer att angripa dem i framtiden, och anklagar de som inte kommer att angripa dem.

  • Om Ulven varit kampsportare och kunnat försvara sig hade polis direkt ingripit , och gripit Ulven , sedan upprättat anmälan om HMF , ohörsamhet , störande av allmän sammankomst , misshandel , och ytterligare 5 punkter.

   • tar straffet om jag kunnat hjälpa ulven, vi måste backa upp modiga män o kvinnor som vågar stå upp emot socialisterna.
    blir nog fler tillfällen att gå i försvar mot socialisterna..

    vi får se hur uppslutningen är för afs och hur de/vi tar ställning till noll tolerans mot socialisternas angrepp, tänker på svp och deras lyckade demos där socialisterna fick se sej bortkörda.

    det är hög tid att ge tillbaks vid påhopp,, kollar videos från paris och deras firande, fy fan för socialister, deras radikala afa gren förstör för enorma kostnader vi måste sätta dessa på plats permanent,,
    trots hög svansföring är kulturmarxisterna i minoritet, de har en egotrip utan dess like nu när åsikter går före fakta men deras epok är snart förbi,,
    vi får se om valrörelsen drar igång nu, kanske dras obekväma sanningar fram som en del helst inte vill och därmed försöker stoppa flödet av fakta på ex torgmöten.
    som grädde på moset kommer tsunamin av ”migranter” lagom till sommaren mitt i pågående valrörelse,, de 7 kommer få mycket jobbigt att förklara sin politik speciellt den generösa migrationspolitiken, sina tagna beslut som blir aktuella vid omval.
    ja vi reder nog ut röran i slutändan, blir en mycket tuffare situation än många kan föreställa sej.

 128. Det känns mer och mer otryggt i det här landet för varje dag som går. Polisen ger sig på ”oliktänkande”.. Riktigt skrämmande utveckling. Blir det inbördeskrig snart??

 129. Vänstern visar sitt rätta ansikte, att med våld tysta oliktänkande, precis som vi av historien kan se. Vad som är fruktansvärt är att dessa kommunister med sin enormt blodiga historia skall döma andra.
  Var vaksamma på dessa våldsverkare, för dom är ett verktyg och ”nyttiga idioter” för globalisterna och storfinansen. (tyvärr inser dom inte detta själva.)

 130. Mediernas journalister genom att ljuga, vänstermobben och muslimerna gör Sverige till en anarki med pk-politkernas goda minne. Politikerna har alltid fördömt förföljelser av oliktänkande i andra länder men bidrar till detta i Sverige.

 131. Det är en massa invandrare och asylsökande i AFA samt andra korkade Vänstergrupper! Och dessa är påhejade av invandringsvurmare och annat löst folk! Tvi Usch

 132. För Sverigevänner gäller visst ”vänd den andra kinden till”.
  För vänstervrickade och muselmaner gäller ”öga för öga, tand för tand” gånger 10.

 133. Budord för den som har ambitionen att höja sig över sina egna djuriska och barbariska instinkter:
  En civiliserad människa angriper inte fysiskt en person för vad han säger eller för det budskap han framför.

 134. Det första jag tänkte när jag läste att det var NMR:are som skulle ha åkt på spö var: ”troligen fake news som vanligt”. Det finns en anledning till att jag inte litar på ett enda ord som står i regimmedia tills jag har kollat upp det, och den anledning är att de alltid ljuger. Visst, ibland är det små lögner i form av ”det finns ett jättebra signalement, därför går vi inte ut med det”, ibland är det DN-nivå på lögnerna….men det är alltid lögner. SVT, Expressen, Aftonbladet, SvD…same shit, different name. DN, eller Dagens Lögner som jag kallar dem, sticker ut lite extra, i stort sett ingenting som står i DN är någonsin ens i närheten av att vara sant (och då inkluderar jag väder, sport, tv-tablå och serier…om de fortfarande har sådant).

 135. Det är så det ser ut när ”Nazister till attack mot demonstranter – en skadad”. Polisen tom förmedlar numera fake news alltså.

 136. Jag väntar fortfarande på att polisen ska plocka in dom som misshandlade honom.

  Allt finns ju för f-n på film……..

  • De finns ju på film,
   bara lite namn så ska de som gillar att slåss flera mot en få ännu mer att slåss emot.
   Samtidigt kan någon fundera ut hur den lilla skithögen Martin Jonsson bör behandlas på bästa sätt.
   Någon som känner till var han sitter???

 137. NMR motverkar sina egna syften men det är de för korkade för att fatta själva.
  Överallt där de demonstrerar finns problem med invandringen precis som i resten av Sverige. Men på dessa ställen börjar det invandrartrötta folket i stället hata NMR.
  Så vill ni skapa sympatier för moskéer och utrop, då är NMR väldigt bra supporter för att få med det svenska folket på det.
  Men som sagt, större jävla idioter än NMR går nog inte att hitta i vårt land.

LÄMNA ETT SVAR