Allt ser ut att peka mot en storseger för det konservativa partiet i Storbritannien. Enligt flera prognoser får Tories egen majoritet i valet som tog plats igår. ”Det ser ut som att denna One Nation Government har fått ett starkt mandat att genomföra Brexit”, sa premiärminister Boris Johnson.

I skrivande stund ser mandatfördelningen ut som följer, när 637 av 650 mandat är klara:

BBC:s prognos är att Johnson regeringen för en marginal på 74 mandat i det nya parlamentet och egen majoritet.

Samtidigt sa vänsterledaren Jeremy Corbyn att det var en ”mycket nedslående natt” och meddelade att han inte kommer leda ett nytt framtida val. Labour-partiet ser ut att göra ett av sina sämsta val sedan andra världskriget.

Boris Johnson tackade alla som gick och röstade:

– Framförallt vil jag tacka folket i detta land som gick och röstade i december-valet som jag tror har blivit ett historiskt val som nu ger oss, den nya regeringen, en chans att respektera den demokratiska viljan av det brittiska folket att förändra detta land till det bättre och att släppa loss potentialen för alla människor i detta land.

Samtidigt ser Nigel Farages parti Brexit party ut att inte lyckas skrapa ihop ett enda mandat. I skrivande stund 2 procent av rösterna och 0 av mandaten: