Svensk missbruksvård: knark på LVM-hem och kvinnlig personal som har sex med de tvångsintagna

Delningar

Den som missbrukar droger kan i Sverige dömas till tvångsvård på ett så kallat LVM-hem. SVT Uppdrag Granskning har synat missbruksvården i sömmarna och funnit allvarliga missförhållanden.

LVM-hemmen ska vara en drogfri miljö där den intagne ges en chans att, med eller mot sin vilja, kunna blir fri från drogberoendet för att sedan i ett nyktert tillstånd skärskåda sitt liv och förhoppningsvis inse att en förändrad livsföring behövs. Verkligheten är emellertid en annan.

Knarkandet fortsätter i stället på LVM-hemmen. Knark smugglas in på en mängd olika sätt av anhöriga och ett flertal fall finns dokumenterade där intagna till och med knarkat ihjäl sig medan de varit tvångsintagna.

Ett annat utbrett problem är att missbruksvården drar till sig fel personal – kvinnor som attraheras av värstingar och inleder amorösa och sexuella relationer med dem. På bara ett av LVM.hemmen har flera tiotals anställda beslagits med sådant och fått lämna sina tjänster. Sådan personal är också en väg in för knarket.

Personer som varit intagna på LVM-hem vittnar om att omfattningen av problemet är ännu större men att det oftast ”sköts snyggt” så att det inte kommer till chefernas kännedom. Man försöker från missbruksvårdens sida numera under anställningsintervjuer vid nyrekrytering pejla om en kvinna som söker jobbet har den här formen av störning.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

291 KOMMENTARER

 1. Det verkar inte bättre än att det finns massor av sådana kvinnor i samhället, och som sedan vanligtvis sedan blir ensamstående mammor som låter sina barn växa upp utan normer och uppfostran, detta kan bara gå åt ett håll för hela samhället.

 2. Låt män ta hand om män och kvinnor ta hand om kvinnor.
  Det är väl en gammal oskriven fängelselag..

  Här är ju ett tydligt tecken på att det här med att ”bortse” från kön inte fungerar i realiteten. (Bortse från kön = kvotera in fel kön)

  Samma med HVB hem.

  Igår på en skogsrunda mötte jag en svensk kvinna i 60-års åldern tillsammans med en hund och en Afghangrabb, var han 15-20 kanske, svårt att avgöra.
  Jag tänkte jag söker ögonkontakt med henne och hälsar, för det gör man normalt på ensliga stigar osv.
  Men se det gick inte, hon satte sig ner och lade all fokus på ögonkontakt med hunden istället medans Afghanen kollade på mig..
  Extremt märkligt beteende som verkligen fick mig att reagera.

  Jag är man, i 30-års åldern.
  Tänk om alla kön hade varit de omvända i denna situationen.
  Jag, svensk kvinna, möter

 3. Män åker till Thailand och betalar för köpta tjänster. Kvinnor får betalt att göra som många män. Var är jämlikheten…. Ironi

 4. Hur många Socionomer totalt, har deltagit i alla upptäckta fall?

  EU-regionen Sveriges Välfärd, sjunker med Socionomers medverkan.

  Nähä! Säger Socionomfacket.

  Joho! Säger alla som vet att antalet socionomer har ökat, samtidigt som problemen bara fortsätter att öka…

 5. Man kan inte stoppa ”tycke”. Med reglerna är ju faktiskt enkla. En anställd som inleder en relation med en intagen skall givetvis vara skyldig, genom sitt anställningskontrakt, att omedelbart rapportera detta så att omplacering eller andra nödvändiga åtgärder kan vidtagas. Om personal inte rapporterar en relation skall det vara grund för avsked och möjligen rättsliga konsekvenser.

 6. ”Ett annat utbrett problem är att missbruksvården drar till sig fel personal – kvinnor som attraheras av värstingar och inleder amorösa och sexuella relationer med dem”

  Det där är bara påhitt och insinuationer från ”artikelförfattaren” Minst lika många män om inte fler inleder sexuella förhållanden med intagna kvinnor. Ska man skriva en artikel ska man ha grund för sina påståenden. Undrar vem som sagt att det bara är kvinnor?
  De institutioner jag har haft kontakt med vidhåller att det är MÄN som inleder sexuella kontakter med klienterna.
  Ska man kopiera en artikel och sedan lägga till egna värderingar är det mer som ett debattinlägg. Inte en snodd, kopierad nyhet.

 7. Det är väl precis samma sak på hemmen för dom ”ensamkommande”, droger sex och våldsamma individer…….och personal som har sex på arbetstid det är väl prostituerade? Allt skattefinansierat! Ja sverige är fantastiskt!

 8. Fungerar som många myndigheter gör i Sverige nuförtiden. Varför får inte den inblandade personalen sparken. Sen sitter en generaldirektör och som vanligt, fattar nada. Rensa träsket Sverige och börja med att lägga ner 100+ myndigheter.

  • Man tillsätter en okunnig chef som kidnappas av några i personalen som sätter agendan på lägsta nivån. För att inte utmanas sker nyrekryteringen med någon som kan tillräckligt lite men ändå kunna sysselsättas.

 9. Ett svensk fenomen är brist på insikten om behovet av disciplin och struktur, något som av vänsterfolket ses som en börda eller förtryck. Liknade problem som i skolan, polisen, brist på auktoritet.
  Ofta tar man in personal som är belastade med egna problem som om det skulle vare en merit. Vad dessa svåranpassade behöver är ”normala” föredömen, inte en massa ”losers”.
  Ser allt ofta myndighetspersoner med ansvar, rektorer m.fl. som är klädda som om dom fått ta över kläder av uteliggare. Andra med ringar i näsan, tatueringar som om dom kom från någon afrikansk stam . Hur kan man förvänta sig respekt om man inte signalerar respekt mot andra.

  • Personal på ”alkoholistanstalter” är för det mesta, men inte alltid personer med erfarenhet. Inte människor som bara suttit i en stol och fått utbildning.
   För övrigt har jag mer respekt för människor som har erfarenhet, med tatueringar, ringar på här och där, än en stel idiot i kostym. Förmodar att du är född på första hälften av 1900-talet.

 10. Jag vet att allt ska vara så jäkla jämställt men i såna här branscher så funkar det inte helt enkelt.

  Pojkar för sig och flickor för sig och manlig personal för pojkar och kvinnlig för flickorna…så enkelt kan man få bukt med dessa ”förhållanden” på boenden.

  När det gäller knarket så är det superkoll på besökare och en ordentlig visitation vid återkomst efter permission som måste till…..och kissprov tre gånger i veckan.

  • Du vet? Erfarenhet? LVM-hem är inga fängelser. Det finns inga staket och bevakade grindar. det finns ingen ”superkoll” eller visitation. Urinprov efter utevistelse är brukligt. Finns inget som heter permission från LVM. Hittepåsaker gör att folk tror på det. Håll dig till sanningen!

   • Ja jag vet av erfarenhet hur det funkar, och det du staplar upp är en av anledningarna att det ser ut som det gör.

    Ett LVM-hem ska inte drivas som en förskola, och jo det förekommer permissioner…även om det bara handlar om ett besök på en bowlinghall.

   • Hittepåsaker är väl det du levererar på nätet genom att uitge dig för att vara nåt du inte är. Som lantbrukare med djurbesättning och sånt. Hela du är en bluff. Kanske är du Tomas Åberg. Han som sätter dit pensionärer för nätkommentarer han tycker illa om?

 11. Om en kvinna utnyttjar manliga intagna för sex får hon sparken.

  Om en man utnyttjar kvinnliga intagna för sex får han sparken och blir åtalad för sexuellt utnyttjande alternativt våldtäkt.

  Vi är alla lika inför lagen.

   • Det är en ren observation. Att domstolar dömer män hårdare är inget nytt. Det verkar som du befunnit dig på en annan planet de senaste 20 åren… Gissar att du är en av de som fortfarande skapar dig din världsbild utifrån lögnpressen…
    Domstolarna har blivit marxistiska institutioner till stor del sen länge.

   • Enda kvinna jag känner till som utnyttjat nån sexuellt är Arbogakvinnan men, där var ju andra parametrar med innan det blev finkan.

   • Det finns inga sådana Svenska undersökningar eftersom de kan ge fel utfall. Ungefär som Invandring och raketforskarteorin. En studie om detta kan rasera teorin om könsmaktsordningen och göra hela Södertörnshögskola arbetslösa.

    För inte kan en kvinna vara en kallblodigt sex-mördare?

 12. Allt är i upplösning, i Sverige, men inte i Danmark, konstigt att det är sån skillnad.
  Jag är i Danmark varje vecka, man noterar skillnaden.

  • Det har alltid varit två skilda världar, Danmark och Sverige.
   Jag minns när rabiat vänster från Frankrike besökte de båda länderna, de kände sig bara hemma i Sverige och trivdes inte i Danmark.
   Grattis Danmark !

   • Såssesvennarna & Kulturvänstern är avfällingar av svagsinta genetiska missfoster från VIKINGARNAS trälar som förökat sig och missbrukat demokratin till den grad att dom själva kommer att käkas upp av muhammedanerna.

    • Ja helt klart så är vänstern det största hotet mot Sverige och vår demokrati.. Vi måste stoppa vänstern och deras kumpaner överallt där de finns, i skolan, på universiteten, på TV samt i övriga media har de nästlat sig in, det är så socialisterna arbetar och det måste stoppas överallt där dessa odjur finns.

    • Nja det fanns riktiga Vikingar i Roslagen norr om Stockholm också men dom skövlade mestadels österut t.e.x Kallades för Ruser (svenskarna) Vikingahövdingen Rurik som förresten grundade Rusland idag Ryssland och vars Ätt styrde Rysska emperiet fram tills nångång på 14-1500 talet den sista i blodsbandet Ruriks försvann visst genetiskt från kartan nån gång på sent 1700 tal.

   • Inte på Annie Lööf ivartfall kan jag tyvärr konstatera men, det gick ju illa för Neanderthalarna också.

 13. Sitter en hel del ensamkommande knarkare på dessa hem. De får droger i utbyte mot sex.
  En placering kostar ca 6000 p dygn dvs 2.2 miljoner per år. Till detta kommer batikhäxornas löner.
  Ni förstår själva att det är ett svart ekonomiskt hål.

 14. Tänk vad dessa kvinnor, så som psykopat groupies, batikhäxor, feminister och annat löst vänster folk, ställer till det.

 15. Dessa kvinnor har enligt mig förbrukat sin rätt i samhället. Skicka dom till något knarkparadis typ Mexiko så får vi se hur kul hon tycker det är. Här ska dom fan inte vara iallafall!

   • Nu handlade det om kvinnor och kommer det en artikel om män som gör samma sak mot människor i beroendeställning eller som är kriminella så skriver jag samma sak. Håll dig till artikeln och ge fan i att attackera folk som kommenterar artikeln ditt troll!

 16. Eftersom problem med individer i samhället inte är en ny uppfinning så kan man som medborgare anta att myndigheter och forskare både analyserat problemen och utvärderat lösningarna.
  Hittade nedan rapport och reagerar på ”Möten mellan personal och klienter inom institutionen präglas av ojämlika maktförhållanden” vilket kanske kan förklara en del av misslyckanden. Det måste finnas en som bestämmer och sätter agendan.
  Dom som har haft en föräldraroll vet att barnen vill bestämma, men att deras beslut inte inte är rationella. Denna målgrupp med missbrukare kriminella är på sätt och vis barn som har tappat referenser, saknar mål och föredömen och har inte lyckats ta ansvar för sig själv. En annan viktig komponent är en meningsfull sysselsättning där individer kan se ett mätbart resultat, antingen personlig egenutveckling eller producera något. Det håller tankarna borta från det som i deras tidigare problematiska liv fångade deras intresse.

  Exempel på rapport som kan ha haft en påverkan på där vi befinner oss idag.
  Forskningsrapport nr 1 2001
  https://www.mah.se/upload/FAKULTETER/HS/Forskning/Bengt%20Svensson/vard-bakom-lasta-dorrar-lunden-ett-lvmhem-for-kvinnor.pdf

  • Eftersom du inte har en blekaste aning om beroendesjukdomar föreslår jag att du studerar lite om det. Artikeln handlade inte om det du tjafsar om utan att droger hamnar på LVM-hem. Män och kvinnor som arbetar där utnyttjar kvinnor och män mot betalning.

 17. Generaldirektören och föreståndarinnan som intervjuades i programmet var rent löjeväckande i sina försök till förklaringar, speciellt GD:n.

 18. OT: men viktigt om SD !

  https://nyheteridag.se/sds-plan-sa-ska-graddfilen-for-migranter-i-bostadskoerna-tappas-till/
  SD enda partiet som svarat på frågan.

  Vad vill ert parti konkret göra för att ändra på detta?

  ”I ett första steg vill vi riva upp anvisningslagen som tvingar
  kommuner att både ta emot nyanlända invandrare och ordna bostäder till
  dessa. Vidare vill vi i lag reglera så att migranter inte kan ges förtur
  i bostadskön”, avslutar Norgren.

 19. OT?; I ett köpcentrum NV om Sthlm har sedan ett par år kundtoaletterna använts som mötesplats för unga ”skäggebarn” och blonda svenska kvinnor c:a 28 – 35.
  Har själv sett vad som försigått vid ett par tillfällen.. Det har INTE varit svårt att begripa.
  Visst, kärlek i all ära – men inte så här, va..

  • Då kan man undra,vad är det för fel på svenska killar? Min teori är att det är något fel på svenska kvinnor.

   • Dom som motsvarar varan är för tillbakadragna eller seriösa , tjejor ser högre status i sexuell bekräftelse helt enkelt . talar t.ex till 99% bara om killar i sina samtal det gör inte killar motsvarande. Det är också sant att en del Tjejer t.o.m hittar på att dom blivit pippade av någon för att höja sin status i tjejgänget ibland blir det våldtagen som sista bekräftelse utväg. Tjejer behandlar ofta varandra på ett sätt för oss Män skrämmande sätt. Det gäller förstås inte alla men en hel del säkert runt 70% bland kvinnor under 30 ibland mognar dom aldrig som Arboga kvinnan bland annat.

   • Feminazismen har kapat bollarna på många svenska män , kvinnorna vill sedan inte ha de män som de skapat utan går hellre till missbrukare , skäggbarn och liknande TROTS att de känner till risken för HIV och annat !

  • Japp sett det också s.k fläskfior & batikhäxor som söker sig ett nyp på en skitig tunnelbane toalett ofräscha bittra tjejor som med lite självrespekt kunnat uppnå nått bättre än en stökig snabbis i busken.

 20. Jag har i årtionden undrat varför och hur det flödar stora mängder knark på fängelserna. Fängelserna är ju till för att låsa in folk så dom inte kan göra dumheter.

  • Det finns s.k öppna anstalter med staket runt om som är 0,5 meter.
   Även s.k ”hem” där det ev kantas av mil tas av skog mm men
   som alla förstår så har vi alla öppningar att förvara i också…;)..

 21. Det verkar som om ALLT i Sverige går på lösa boliner. HELA DE BÅDA SISTA REGERINGARNA BORDE STÄLLAS INFÖR RÄTTA. Nu är det tyvärr så att våra rättsvårdande institutioner kan man inte lita på heller – VI HAR PROBLEM.

 22. Nyreggade, johan landström har tagit namnet efter den ökände mytomanen på twitter och ligger här och trollar-Mycket roande-.

   • En löneförmån för globalistmedlöpare… En bra hållhake också, ifall någon får för sig att sabotera FN Agenda 2030.

  • Det var just SVT som rapporterade om problemet som Samhällsnyttredaktionen snodde. Ta en titt på Uppdrag Granskning.

   • Kors i taket! I så fall borde de passa på att reda ut Annie Lööf’s förehavanden på Bilderbergmötena och hennes roll i Trilateral Commission. Och så vidare.

   • Haddock – Landström!

    På mindre än två timmar har du spammat 40 kommentarer. Ingen av dessa visar att du gillar Samnytt och vår kommentarsfunktion. Du har lekt färdigt här. Stänger av dig tillsvidare.

  • Tänk att ta ett drogtest på mp och c…skolor och arbetsplatser
   har tvingande tester men i riksdagen är det fritt fram…??…

 23. Låt Jonas Sjöstedt (V) ta ansvaret för LVM-hem, det ingår säkert i den fokus grupp han är världsbäst på att ha idéer om.

 24. Kvinnor och ”ensamkommande” ”flykting” ”baaarn” (Många citationstecken, Jag vet).
  Kvinnor och tvångsintagna på LVM-hem.. etc etc.

  Det är dax att vi börjar kasta lite skit på dessa kvinnor nu, Dra alla över en kant precis som dom själva brukar jag med män så fort det är något..

  Det ligger i kvinnans natur att vara totalt blåst tydligen, Det är en kvinnosak.
  Vi ser dessa strukturer och beteeneden gång på gång, Samtliga kvinnor bör alltså hållas ansvariga för detta.. Om dessa sedan har något direkt att göra med liknande händelser?, Det kvittar. Dom skall skuldbeläggas ändå.
  Det är dax att vi börjar tala om detta!. #KvinnornaÄRproblemet

 25. Kan man gissa med detta att det inte är vård och ett drogfritt leverne som eftersträvas men ett fortsatt beroende och utnyttjande av så kallade barn?

 26. Kvinnor tillåts inte vara omtänksamma, visa känslor eller vara feminina i vardagen i det hopplösa jämställdhets-projektet Sverige. Så de dras till svaga och söker utlopp där de kan.

   • Kvinnor försöker allt, men jag ser det mest som en invit till att spela ett spel med dem. De vill väl se om vi låter deras egon kasta sig fritt omkring eller om vi säger nej till dem och för vägen framåt. Tyvärr så är ju västerländska män rena dörrmattorna idag så de tar sig för.

    Feministerna, ja kvinnliga feminister, lider utav någon form utav penis-avund för kvinnor. De suddar ut sin feminitet. De vill leva som män. De ska vara män för att vara man verkar så himla bra. Framför allt så föraktar de moderskapet.

    Annie är ett barn av sin tid. Man måste utreda kvinnorna i politiken och karriäristerna utifrån ett psykologiskt perspektiv. Det är inte naturligt.

 27. Staten kommer inte att ha råd med LVM-hem i framtiden så problemet kommer att lösa sig själv och är därmed en icke-fråga

 28. Knarkarna kan väl ha ”fjäder” och gnida en sida i taget, timme in och timme ut. Klart att det gör succé hos tanterna.

 29. Återigen vidrigt att svenska kvinnor bjuder ut sig till individer som ofta åsamkat andra människor stort lidande.

 30. Vissa kvinnor har alltid dragits till så kallade farliga män likt vissa män som alltid dragits till svaga kvinnor. Oavsett så är det för jävligt att detta skit får fortsätta. Inte undra på att samhället går åt helvete.

 31. Massmedia har nu fått material att skriva om.
  Det var tunnsått med skandalrubriker i media under decennier , ända tills den okontrollerade invandringen blev till en tsunami !

 32. Man försöker från missbruksvårdens sida numera under anställningsintervjuer vid nyrekrytering pejla om en kvinna som söker jobbet har den här formen av störning.

  Ja nog fan är det en störning i huvudet allt!

 33. Sverige er faen meg det sjukaste landet i Europa!!! Varför stemte ikke det svenska folket ut Svetsaren ved det senaste valet???

 34. Att man inte ser det där med tvångs”vård” som något i det förgångna ?
  Förbudspolitiken i Sverige har en lång anrik sosse-historia vilken aldrig har eller någonsin kommer att fungera !
  Hur miljondumma är våra ”experter”, politiker, övrig ”vårdpersonal”.
  Släpp ALL NARKOTIKA fritt ! När en brukare är ”mogen” o inser att det finns ett annat liv, är de mottagliga för vård . Det borde till o med ett kokt ägg räkna ut !
  Att man får bort den kriminella verksamheten och därmed ochså lär det bli mindre inkomster för vapen till krig där folk flyr till Sverige vilka sedan ska försörjas / huseras samt att det sedan finns fler platser för riktiga gangsters o sexförbrytare.
  Att Polisen då har ännu mer resurser för vålds- o vardags-brott blir då en bonus .
  Den som vill får gärna diskutera saken med mig, men på annat forum.
  Vi har ju JÄTTEPROBLEM med våra ungdomars psyk-hälsa och kanske resurser från tvångsvården kan bidra att hjälpa alla stackare vilka står på kö.

  Socialen i Hbg har sagt åt två brukare att hålla sig drogfria i 14 dagar för att sedan erbjudas vård.
  Men efter 2 veckors helvete bryter socialen löftet om vård. De är ju inte ”aktiva brukare”.
  Bägge unga flickor

  Detta är den svenska drogpolitiken

 35. Det är väl bra att tanterna gör det lite trevligt för pojkarna. Så håller de sig lugna, inte kostat det nåt heller.

 36. Många av bägge könen som arbetar inom SIS och även hvb hem m.m
  Har ingen utbildning. Ej heller insikt i sig själva hur dom agerar och bemöter klienter/ungdomar.. och allt handlar i grund och botten om pengar!! (Vad annars). Alltid ska det snålas på personal. Och vilka blir drabbade! Jo klienter och personal som gör sitt bästa.här finns ett stort slöseri att ta i tu med.. samt att säkerställa kvalite.
  Har jobbat inom detta område i många år och bevittnat många skräckexempel på personal. Som absolut inte ska arbeta med människor..

  • Ett problem är att många tidigare missbrukare rekryteras till yrket.. Många före detta kriminella som jobbar på slutna SIS hem för att hjälpa till.. Många gånger leder det till övervåld ifrån vårdarnas sida.. Problemet är som i övriga samhället. Underbetalt jobb och brist på kompetent personal. Då blir det som det blir…

   • Håller inte med riktigt när det gäller missbrukare!. Har man fått utbildning så kan man med fog säga att en missbrukare har 2 utbildningar och en personlig resa. Vilket ska borga för kvalite& kompetens.beroende vad för sorts utbildning& skola man gått på.

 37. Samma problem finns i kriminalvården. Den överlägset vanligaste anledningen till att personal sägs upp är kvinnlig personal som inleder förhållanden med de intagna. Men så är det ju i Sverige. Vi kan ju inte förbjuda singelkvinnor att jobba på en anstalt med manliga brottslingar, eller hur? Hur skulle det se ut?
  (hint: jo, det skulle se ut som ett helt normalt friskt land)

 38. Det här fenomenet med ömmande eller kåta kvinnor som utnyttjar behövande behöver utredas ur ett psykologiskt perspektiv.

  • De allra flesta kvinnor behöver pga sin biologi ta hand om människor. Problemet är att de inhemska kvinnorna i Väst inte eller nästan vill få/ får barn (och skickar sina åldrade föräldrar till ålderdomshemmet), varför de börjar ömma för och tråna efter dysfunktionella och farliga män, jfr alla kvinnor och tjejer som med åtrå i blicken väntade på att invällarna skulle stiga av tågen på svenska och europeiska järnvägsstationer, jfr deras kärlek till (= kåthet för) diverse psykopater som tex Madsen. Hade kvinnorna haft barn, hade fascinationen för bad boys försvagats under åtm tiden deras barn var små och behöver beskyddas.

   Att ge kvinnor politiskt inflytande och uppmuntra dem till att avstå från att skaffa barn är en civilisatorisk självmordspakt.

  • Florence Nightingale syndrom.. Kvinnor ömmar över individer som de känner förbarmande över.. Har funnits i alla tider.. Det ser vi när det gäller alla ensamkommande och andra svaga och utsatta grupper…

 39. Gratis toyboys som står på kö in till sängkammaren
  Förstår vänsterfeministernas starka motivation att få hit dem.

 40. Avskaffa LVM vården. Ändra lagstiftningen så att straffen höjs för att knarka.. Då kan domstolar döma de värsta missbrukarna till fängelse istället för Dyr LVM vård.. Kriminalvården kan också avgifta och motivera till behandling.. Fördelen är att Kriminalvården lättare kan hålla missbrukaren på plats så att han inte rymmer och knarkar mera.. Och det andra är att det är betydligt svårare att smuggla in droger på anstalt nuförtiden än det var för 10-20 år sedan.. Missbrukaren har större möjlighet att hålla sig drogfri i fängelse än på LVM hem… Observera att LVM vård inte är någon behandlingsform utan bara används som tvångsmedel för att inte missbrukaren ska knarka ihjäl sig.. På kriminalvårdsanstalt finns alltid möjligheten att placera drogpåverkade människor i avskildhet. Utdöm straff med behandling för missbrukarna..

 41. Psykopater hela högen. Man blir mörkrädd helt enkelt. Kvinnor ger sig i lag med mördare missbrukare våldtäktsmän m.m och på sitt arbete dessutom med patienter och intagna. Vad är det frågan om? Samtidigt sitter snälla skötsamma svenska män ensamma över hela Sverige och försöker febrilt hitta någon kvinna att dejta men nobben gång på gång. Jag känner tyvärr flertal sådana män som verkligen förtjänar ett bättre öde. Men det är klart, dom är ju naturligtvis inte lika spännande som en kriminell kåkfarare.

 42. Precis som om det skulle vara en bristvara med svenskt stål. Att kärringar o andra nymfomaner inte går till Apoteket o skaffar hjälpmedel i Latex är för mig förunderligt. Att riskera karriär, framtid, utstå skam mm för ett skott i pälsen är ju rent patetiskt.
  Ställ upp som voluntär hos KRIS och tanternas längtan efter spännande pojkar blir säkert tillfredsställda. Killarna kan behöva det ochså. Dessutom är det drogfritt !
  Pilska tant ; Ställ upp för dem som behöver…

 43. Konstigt detta att det finns så många kvinnor som känner så stor dragning gravt mentalt störda män.
  Tycker att media borde börja uppmärksamma dessa psykiskt sjuka kvinnor mer och undersöka hur samhället jobbar för att behandla dem för sin grava psykiska sjukdom.

 44. ”Störning”? Den mentaliteten har de flesta kvinnor idag.
  Kvinnor idag är förstörda av feminismen och friheten de fått.
  Inget gott som har något ont med sig som sagt…

  • Ja man måste undra hur tokig en dam kan bli när man läser om uppvaktningarna av mördare och multikriminella typ Madsen styckmördaren i Danmark, Anders Eklund både ful och fet, Breivik i Norge. Kan det vara sant ?

 45. Störda individer är varken första eller sista gången som vi kommer höra ifrån. Batikhäxor och bad boy luder drar sig till respektive ”vattenhål”. Allt slutar ändå i kaos!!!! He,he.

  • Batikhäxorna är mer för afghankotte,,
   KalleAnka-läpparna däremot brukar gilla mördare o gangsters.
   överdrivet ”kvinnligt” + överdrivet ”manligt”

 46. Lägg ut dessa kvinnor med namn och bild, det skall vara jämställt i Sverige, så kvinnor som utnyttjar ”utsatta män” skall behandlas på samma sätt som män behandlas. ”Mäntoo”

 47. Om man ”i tjänsten” ger dessa damer råd om hur de skall förhålla sig till misshandlande pojkvänner eller rentav äkta makar, så blir svaret ”men jag älskar ju honom”. Undantagslöst.

  • det är kanske så att om killen slagit dom, kommer dom att få ett moraliskt övertag, samt en hållhacke på killen … och då kan dom kanske få honom till att göra allt hon vill att han skall göra för henne sedan

 48. Personal har fått lämna sina tjänster när de kn…at intagna, smugglat knark o s v.
  Att bli av med jobbet är inte kul men har man misskött sig så fundamentalt måste det väl till rättsliga följder också?
  Att bli kär i/ kåt på en pundare är obegripligt men ändå mänskligt. Vad gör man då? Jo, säger upp sig förstås. Fullföljer man romansen/kopulationen ska man dömas för tjänstefel till internering 12-24 månader! Full strafftid och evigt yrkesförbud.

 49. Okej, nu är det generell pajkastning på kvinnor. Och med all säkerhet så finns det män som blir duperade på samma sätt att smuggla in knark, ha sexuellt umgänge mm. Om någon vill fortsätta missbruka så gör det vad som helst för att få det dom vill ha. Dvs få anhöriga att smuggla in, eller inleda ett förhållande bara för att få sitt knark. Att kvinnor skulle vara hundar eller horor för den sakens skull finner jag som ignoranta uttalanden. Ni har all rätt att tycka som ni vill, men alla män har en mamma, en mormor kanske en syster eller egna barn. Vill ni att någon bemöter dem med ett sådant språk? Tänk bara efter. Lite skrämmande att läsa många kommentarer här, vilket kvinnoförakt. Gör mig mörkrädd.

 50. Hvorfor er Svenske kvinner så kåte på unggutter på institusjoner. Er det fordi de opplever at det er de som har makten akkurat som når de drar til Gambia ?

 51. tydligen är det ingen ”ME TOO” rörelse i verksamheten, som kostar Sverige Miljarder. MEE TOO kanske handlar om alla politiker som Gör karriär, på vad som helst???

LÄMNA ETT SVAR